DR. Cevdet Tuna Kimdir?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DR. Cevdet Tuna Kimdir?"

Transkript

1

2 DR. Cevdet Tuna Kimdir? Almanya Goethe tıp fakültesini devlet bursuyla yılları arasında bitirip, Türkiye nin ilk ilaç firmalarından birini kuran, Türkiye de ilk öksürük şurubunu, ilk ağrı kesiciyi ve hapını, ilk yanık merhemini formülize eden, FARMASİ nin onursal başkanıdır.

3

4 Dr. C. Tuna ürünlerinde kullanımından kaçınıldığı Dr. C. Tuna nın Altın Kuralları ında belirtilen maddeler ve özelliklerinden bahsedelim.

5 Paraben Paraben, ilaç ve kozmetik sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak için kullanılan bir kimyasal maddedir. Parabenler hem zehirli hem de toksik özellik taşırlar. Deride egzama gibi tahriş ve alerjik tepkimelere neden olurlar. Bu maddenin, sadece uygulandığı yerde kalmayıp cildimize, dokularımıza, kan ve idrarımıza dahi geçtiği konusunda araştırmalar devam etmektedir. Ne yazık ki, kozmetik ve ilaç sektöründe sıkça rastlayabileceğimiz bu maddenin meme kanserine yol açtığına yönelik çok güçlü bulgular mevcuttur.

6 Triclosan Triclosan, kozmetik ve ilaç sektöründeki bir çok üründe, antibakteriyel etkisinden fayda alabilmek için kullanılan bir kimyasaldır. Ancak ABD'nin Virginia Teknik Üniversitesi Uzmanlarına ve yapılan bir çok başka araştırmaya göre, musluk suyundaki klor, diş macunu ve deterjanlardaki Triclosan ile temasa geçtiğinde reaksiyona giriyor ve çok zehirli kloroform gazı oluşuyor. Bu gazın solunması ya da deriden nüfuzu depresyon, karaciğer rahatsızlıkları ve kanser riski ortaya çıkarıyor.

7 Ağır metaller Ağır metaller : Yoğunluğu 5 g/cm3 ten fazla olan element metallere denir. Esasen ağır metallerin bazıları vücutta bulunması gerekirken, bazıları vücuda bir şekilde girdiklerinde toksin etki yaratmaktadır. Özellikle Bakır, Aluminyum, Kurşun, Arsenik, Platin, Civa gibi ağır metaller canlı bünyesinde kullanılmaz; sadece birikir ve çok zehirlidirler.

8 Fosfat Fosfat, suyu yumuşatarak kimyasalların daha kolay köpürmesini sağlayan bir kimyevi köktür. Ancak fosfatlar, hem insan hem de çevre sağlığı için çok zararlıdır. Fosfat kalıntıları, mide bulantısı, ishal ve deri tahrişine neden olur. Atık sulardaki fosfatın çoğu akarsu, göl ve denizlere karışır. Fosfatlar, yosunlar için gübre yerine geçerek, aşırı çoğalmalarına yol açar. Bu yosunları parçalayan bakterilerse sudaki oksijeni tüketir. Böylece aynı bölgede yaşayan balıklar resmen boğulur.

9 Formaldehit Formaldehit bir çok endüstriyel ve kimyasal üründe kullanılan aldehit grubuna ait zehirli bir organik bileşiktir. Özellikle gaz halinde solunması zehirlenmelere neden olabilir. Sıvı formaldehit cilde bulaştırılmamaya özen göstermelidir. Göz, cilt ve solunum yolları için çok ciddi korozif madde özelliğindedir.

10 Fitalat Fitalatlar, birçok kozmetik üründe, oyuncak, deterjan ve kişisel bakım ürünleri gibi günlük hayatta sıklıkla kullandığımız ürünlerde de kalıcı koku ve renklendirme amacıyla kullanılmaktadır. Fitalat ın insanlarda kansere neden olduğu IARC (Uluslararası Kanser Araştıma Ajansı) tarafından kabul edilmiştir. Bazı Fitalat türlerinin karaciğer ve böbrek üzerinde etkili olduğu bildirilmektedir Yapılan araştırmalar Fitalatların genital bozukluklara ve kısırlığa da sebep olabileceğini göstermiştir.

11 Dr. C. Tuna Markalı Ürünlerin Ana Felsefesi Öncelikle insan sağlığını düşünmek, İnsanlara, doğaya ve hayvanlara saygılı üretim yapmak. Yüksek Kalite, Tüketicimizin hayatını kolaylaştırmak Dertlerine deva olmak En iyiyi en uygun şartlarda sağlamak.

12 İşte Bu Felsefeyle Yaratılmış olan Dr. C. Tuna Mucizeleri

13 ÇAY AĞACI SERİSİ ÇAY AĞACI BİTKİSİ NEDİR?

14 ÇAY AĞACI, Avustralya nın yerlileri Aborjinler tarafından yüzyıllardır bir çok hastalığın tedavisinde kullanılan mucizevi bir anti-septik şifa bitkisidir. Bu bitkinin tüm şifasını içeren Çay Ağacı yağı, antiseptik ve antibakteriyel özelliği sebebiyle uzun zamandan beri tedavi amacıyla kullanılıyor. Aborjinler, Çay Ağacı yağını mikrop öldürücü etkisi nedeniyle kesikleri ve yaraları iyileştirmek için kullanmışlar.

15 Çay Ağacı Yağının Genel Faydaları Faydaları saymakla bitmeyen bu doğa mucizesi, özellikle bakteri, virüs ve mantarların neden olduğu hastalıkların tedavisinde etkilidir. Günümüzde birçok antibiyotiğin üstesinden gelemediği bazı enfeksiyonları tedavi edebilir. Çay ağacı yağı içeren krem kullanarak ayak mantarı kaynaklı kaşıntı ve yanmayı azaltabilirsiniz Çay ağacı yağı kötü kokan nefes, plak, diş eti iltihabı gibi oral sorunların tedavisi için kullanılabilir. Özellikle diş hekimi tarafından uygulanan tedavinin öncesi ve sonrası için bakterilerle mücadelede etkilidir. Çay ağacı yağı haşerelerle mücadelede etkili bir yöntemdir. Karınca ve böceklerin çoğu çay ağacı yağının yaydığı kokudan uzaklaşmak istediğinden birkaç damlası uzak tutmaya yeterli olacaktır.

16 Çay Ağacı Yağının Dermatolojik Faydaları Çay ağacı yağı güçlü içeriği sayesinde dermatolojik olarak geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bunları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz; Derideki yanık ve tahrişin giderilmesine, Yara ve kesiklerde iz kalmamasına, Sivilce ve akneli ciltlerin iyileşmesine, Yağlı ciltlerin normalleşmesine, Gözeneklerin temizlenip sterilize edilmesine, Derin olmayan bıçak kesiklerinin iyileşme sürecine, Güneş yanığı ve ciltteki kızarıklığın giderilmesine yardımcı olur.

17 Siz de Akneli veya Yağlı Bir Cilde Mi Sahipsiniz? Bu Problemi Çözebilmek İçin Önce Sivilcenin Neden Oluştuğunu Öğrenelim

18 SİVİLCE NASIL OLUŞUR? Cildimizin tüysüz görünen bölgeleri bile aslında kıl köklerinin bulunduğu gözeneklerle kaplıdır. Yağ bezlerinin çok büyük bir kısmı da bu kıl köklerinin içindedir. Bu bezlerin, cilde açılan kanalları vardır. Bu kanallar vasıtasıyla yağ bezlerinin salgıladığı, adına sebum denilen yağ benzeri bir yapı cildinizi kaplar ve onu bakteri ve virüslerden korur. Ancak, bazı sebeplerden ötürü bu yağın fazla salgılanması ya da bu gözeneklerin tıkanması sonucunda sebum cilt yüzeyi altında birikir. Bu biriken yağ benzeri yapı; bakteri üremesine sebebiyet verir. Böylelikle ciltte iltihap oluşur bu da sivilce oluşumu demektir.

19 Çare Doğada Çay ağacı, içeriğindeki antiseptik ve anti bakteriyel etkiyle, sivilce oluşumuna karşı doğanın mucizevi bir çözümü olarak tüm gücüyle savaşır. Ayrıca yara izlerini giderici etkisi de cildin pürüzsüzleşip yenilenmesine yardımcı olurken, yeni sivilce oluşumuna karşı cildi normal yağ dengesinde tutma imkanı sağlar.

20 Dr. C. Tuna markasıyla bu doğa harikasını, tam da anavatanından, Avustralya dan getirip yüksek teknolojili laboratuarlarımızda sizin için kullanıma uygun hale getirdik.

21 Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı serisi ürünleri; İçeriğinde herhangi bir parfüm veya koku verici barındırmadığı için, tamamen doğal ve etkili çay ağacı kokusuna sahiptir. Bu özelliğiyle diğer markaların yapay olarak parfümlendirilmiş çay ağacı ürünlerinden tamamen farklıdır. Çay ağacı hammaddesi, ürünlerde istenen etkiler elde edilebilecek şekilde etkin miktarlarda kullanılmaktadır. Zaten Dr. C. Tuna standartlarına sahip olması dolayısıyla hiçbir zararlı kimyasal içermediğine emin olabileceğiniz bu özel cilt bakım serisini şimdi de tek tek inceleyerek tanıyalım;

22 3 Aşamalı Çay Ağacı Yağı Yüz Bakımı 1 2 3

23 1. AŞAMA Çay Ağacı Yüz Yıkama Jeli %100 Doğal Çay Ağacı özlerinden üretilen yıkama jeli, ıslak yüze aşağıdan yukarı doğru küçük dairesel hareketlerle masaj yapılarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulandığında; Sivilce, siyah nokta ve leke oluşumuna karşı savaşarak ciltteki fazla yağı ve kiri nazikçe giderir. Ayrıca cildin ph seviyesini 5.5 olan uygun seviyede tutmaya yardımcı olur. (ph seviyesi cildin asit seviyesidir, ideali 5,5 olarak belirlenmiştir.)

24 2. AŞAMA Çay Ağacı Yüz Temizleme Toniği Yıkanmış yüzünüzü, bir pamuk yardımıyla, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa çay ağacı yüz toniğiyle temizlediğinizde; Gözenekleriniz derinlemesine arınır ve sıkılaşır, böylece cildiniz taze ve canlı bir görünüm kazanır. Ayrıca cildin ph seviyesini 5.5 olan uygun seviyede tutmaya yardımcı olur. (ph seviyesi cildin asit seviyesidir, ideali 5,5 olarak belirlenmiştir.)

25 3. AŞAMA Çay Ağacı Nemlendirici Yüz Kremi Temizlenmiş ve arındırılmış cilde günde iki defa masaj yaparak uygulandığında, cildi nemlendirirken, koruyucu etkisiyle pürüzsüzleştirir ve yağlı görünümü kontrol altına alır. Yeni sivilce oluşumunun engellenmesine yardımcı olur.

26 Çay Ağacı Mucizesi Vücudun farklı bölgelerinde farklı ihtiyaçlara destek verecek şekilde de kullanılabilmektedir.

27 Çay Ağacı Yağı Kremi Çay ağacı yağı özlü kavanoz krem, özellikle kuru ciltler için rahatlıkla kullanılabilecek daha yağlı bir formüle sahiptir. Tüm vücut için rahatlıkla kullanabilir. Gücünü çay ağacı bitkisinden aldığı için doğal anti-bakteriyel etkiye sahiptir ve cildi hem yoğun nemlendirir hem de cildi dış etkenlere karşı korur. Vücuttaki kızarıklıkların, küçük sivilcelerin, yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Yoğun formülüyle, çabuk kuruyan el ve ayakların nemlendirilmesini sağlarken özellikle ayaklarda bakterilere ve mantarlara karşı doğal bir koruma sağlar.

28 Çay Ağacı El ve Vücut Losyonu Daha az yağlı ve daha hafif formülüyle çay ağacı el ve vücut losyonu, Her cilt tipinde elleriniz ve vücudunuz için günün her saati dilediğinizce kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır; Cildinizi nemlendirirken pürüzsüzleştirir ve ferahlatır. Bakterilere karşı doğal bir koruma sağlar. Yıkanıp akıp giden ve içinde kimyasallar bulunan anti bakteriyel sıvı sabunlar yerine el yıkandıktan sonra kullanıldığında anti bakteriyel korumayı doğal ve daha kalıcı şekilde sağlar.

29 Noktasal cilt sorunlarınıza yoğun ve hemen etkili bir çözüm mü arıyorsunuz? Sivilceleri yeni çıkmaya başlarken durdurmak elinizde!!!

30 Çay Ağacı Yağı SOS Serumu Çay ağacının iyileştirici ve anti septik etkisi sayesinde, noktasal cilt kusurlarına, sivilcelere, aknelere, lekelere karşı anında ve yoğun bir bakım sağlayan bu serum, sizin en büyük kurtarıcılarınızdan biri olacak. Çıktığını hissettiğiniz an, elinize damlatarak sorunlu bölgeye sürmeniz yeterli; geçtiğinden emin olana kadar kullanın; farkı hissedeceksiniz. Doğal yapısı sebebiyle ürünü iyileşme hissedene kadar dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Ürün yeni çıkmakta olan sivilcelerde çoktan çıkmış ve büyümüş olanlara göre çok daha etkili olmaktadır. İdeal kullanımı çay ağacı serisinden jel ile yıkanmış ve toniklenmiş ciltte uygulamaktır. Yıkama imkanı olmayan durumlarda kullanıldığında da etkili olmaktadır.

31 Vücudunuzda Kuru ve Yıpranmış Bölgeler, Dudak Çevrenizde Yeni Çıkmaya başlayan Uçuk mu Var?

32 Çay Ağacı Yağı Balmı Dr C Tuna nın Çay Ağacı Balm ı yoğun ve güçlü formülüyle hassas, kuru ve yıpranmış tüm bölgelere; Çabuk kuruyan dudaklara ve dirseklere, etkili bir nemlenme ve uzun süreli bir koruma sağlar. Manikür öncesi tırnak etlerine-diplerine hem yumuşatmak için; manikür sonrası da antibakteriyel etkisiyle hijyen sağlamak için rahatlıkla kullanılır. Yeni çıkan uçukların hızını yavaşlatır, iyileşmesine yardımcı olur. Dudaklarda her gün kullanıldığında hijyen sağlar, uçukların oluşmadan engellenmesine doğal anti bakteriyel etkisiyle destek verir.

33 Çay Ağacı Serisiyle İlgili Sorulara Yanıtlar Soru : Çay ağacının anlatılan etkilerinden daha fazla yararlanmak için çay ağacı yağı ürünlerinizi ağız yoluyla alarak da kullanabilir miyim? Cevap :Kesinlikle hayır. Bu ürünler harici kullanım için tasarlanmış olup herhangi bir şekilde ağız yoluyla vücuda alımı önerilmez. Soru : Cildimde çıkan sivilceyi geçirmek için Çay ağacı SOS serumunu günde kaç kez uygulayabilirim. Sık uygulamanın negatif bir etkisi olur mu? Cevap : Cildinizde çıkmaya başladığını hissettiğiniz sivilcelerinize sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa uygulamanız yeterli olacaktır. Ancak biraz daha büyük sivilceler için bu uygulama daha sık tekrarlanabilir; günde 5-6 kez uygulamanızda cildiniz için bir mahsur yoktur.

34 AYNISEFA YAĞI SERİSİ AYNISEFA YAĞI NEDİR? Dr. C. Tuna dan Sizlere Mucizevi Bir Şifa Serisi Daha

35 Aynısefa (Calendula Officinalis) yağı; Anavatanı Orta, Doğu ve Güney Avrupa olan, Ayçiçeği familyasına ait olan Aynısefa çiçeğinin yapraklarından elde edilmiş çok şifalı bir yağdır. Bileşiminde Karotin, likopin, violaksantin, neolikopin, sitroksantin, flavohrom, flavoksantin, hrintemaksantin, eterik yağ, reçineler, helme, meyve asitleri gibi bir çok faydalı doğal madde içerir;

36 Aynısefa Yağının Genel Faydaları Ağrı kesici olarak kullanılır.ağrıyan her bölgeye merhemi sürülebilir. Ağrılar hafifler, gerginlik ve sertlikler gider. Aynısafa çayı, kan temizleyici bir bitki çayı olarak, mikroplu sarılıkta çok yararlı bir bitkidir. 12 parmak bağırsağı ülserlerinde kullanılabilir. Kaşıntılı ayak mantarlarını yok etmede iyi gelir. Diş etlerine sürüldüğünde dişleri saran reçine plakalarından dolayı oluşan rahatsızlıkları giderir.

37 Aynısefa Yağının Dermatolojik Faydaları İyileştirici ve iltihap giderici etkisiyle ezik ve yaralara sürüldüğünde iyileşme çabuklaşır. Aynı şekilde yanık yaralarında da emniyetle kullanılır. Süregelen egzamaların iyileşmesinde etkin bir bitkidir. Ayrıca deride sıkılaşma da sağlar. Kan çıbanı, derideki pigment lekeleri, ihtiyarlık lekeleri için öz suyu deriye sürülür, çok faydalıdır. Bebek bezlerinden oluşan isiliklerin, pişiklerin lokal tedavisinde etkindir.

38 Kuru, Yıpranmış Veya Tahriş Olmuş Bir Cildiniz Mi Var? O zaman doğanın size büyük bir armağanı olan aynısefa bitkisinden yararlanmanızı şiddetle öneririz.

39 Doğanın armağanı olan, bu güçlü şifa bitkisinin tüm faydalarını Dr. C. Tuna Laboratuarlarında sizin için en iyi şekilde kullanılabilecek hale getirdik.

40 Aynısefa Yağı Kremi En kaliteli aynısefa bitkilerinden elde edilen yağlarla tasarlanmış hoş kokulu, kavanoz krem; Yağlı formülüyle özellikle kuru ciltleri derinlemesine nemlendirirken, yenileyici etkisiyle cildin onarılmasına yardımcı olur. Vücudun neme ihtiyaç duyan her bölgesinde kullanılabilir. Yoğun Aynısefa kavanoz krem bebeğinizin tahriş olmuş cildini de özenle onarır ve pişikle savaşır. Paraben ve diğer zararlı kimyasalları içermediği için bebeğinizde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kullanımı; kuru ve sorunlu bölgeye parmak uçlarınızla dairesel ve yukarı doğru hareketlerle uygulayın.

41 Aynısefa Yağı El Kremi Aynısefa yağı el kremi, elleriniz için özel olarak formülize edilmiş olup, bu bitkinin cilt onarıcı etkisiyle ellerinize hassas ve narin bir bakım sağlar. Ayrıca yaşlılıkla gelen leke ve çil görünümünün giderilmesine de katkı sağlar. Daha hafif bir formülle üretilmiştir, her cilt tipi rahatlıkla kullanabilir. Kullanımı; Günlük kullanıma uygundur. En iyi sonuç için temiz ve kuru ellere dairesel hareketlerle uygulayınız. Gerektiğinde tekrar kullanınız. Uygunsuz hava koşulları veya cildi zorlayıcı durumlarda uygulama sıklığını arttırınız.

42 Aynısefa Yağı Yüz Kremi Aynısefa yağı yüz kremi, onarıcı ve besleyici etkisiyle yüzünüzü derinlemesine nemlendirirken çevresel etkilere karşı da cildi korur. Sivilce kalıntılarının giderilmesine, cildin pürüzsüz ve canlı görünmesine olanak sağlar. Ayrıca yüzdeki çillerin ve lekelerin geçmesine de büyük ölçüde yardımcı olur. Kullanımı; Günlük cilt temizliğinin ardından, tüm yüze parmak uçlarınızla dairesel ve yukarı doğru hareketlerle sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa uygulamanız önerilir. Uygunsuz hava koşulları veya cildi zorlayıcı durumlarda uygulama sıklığını arttırınız

43 Aynısefa yağı kremi hakkında sorulara yanıtlar Soru : Aynısefa çiçeğinin çayının bir çok derde iyi geldiğini duydum, sizin ürünlerinizi bu veya başka bir yolla içerek ya da yiyerek tüketebilir miyim? Cevap: Kesinlikle hayır! Dr. C. Tuna Aynısefa Yağının şifalı etkisini, ürettiği kremlerde kullanarak harici kullanım yoluyla şifa sunar. Hiçbir şekilde oral yollarla kullanıma uygun değildir. Soru : Yağlı bir cilde sahibim ancak Aynısefa Yağı kreminin koruyucu ve leke giderici etkisinden faydalanmak istiyorum, Kremin yoğun ve yağlı yapısı cildimin daha da fazla yağlanmasına neden olur mu? Cevap : Hayır, Aynısefa Yağı kremi, her cilt tipine uygun olarak tasarlanmıştır. Ciltte ekstra bir yağlanma yapmaz. Ayrıca yağlı ciltlerin de neme ihtiyacı vardır ve cildi yağlandırmadan etkili bir nemlenme Aynısefa Yağı kremleri sayesinde mümkündür.

44 Dr. C. TUNA MASAJ JELLERİ SERİSİ C.Tuna dan Yorgun ve Ağrılı Bedenlere Şifa Ürünleri

45 Günün Stresini ve Yorgunluğunu Mu Taşıyorsunuz?

46 O Zaman Kendinizi Dr. C. Tuna Masaj Jellerinin Rahatlatıcı Ellerine Bırakın

47 Dr. C. Tuna rahatlamanız için farklı bitkisel içerikli karışımları sizlere sunuyor; 1. At kestanesi masaj jeli serisi İhtiyaca göre farklı gramaj ve etkide 4 masaj ürününden oluşan seridir. Pferde Balsam olarak da geçmektedir. 2. Biberli masaj jeli serisi İhtiyaca göre farklı gramaj ve etkide 2 masaj ürününden oluşan seridir.

48 1. At Kestanesi Masaj Jelleri Serisi 100ml tüpte 250ml tüpte 500ml Kavanozda 250ml tüpte

49 Dr. C. Tuna Pferde Balsam Masaj Jelleri, içeriğindeki temel madde olan çok şifalı At kestanesi ile ; Jojoba yağı, Nane yağı, Biberiye özü, Sarı Kantaron yağı, gibi başka çok şifalı bitki öz ve yağlarının birleşimiyle formülize edilmiştir. Tüm bu şifalı bitkilerle gününüzün tüm yorgunluğunu alacak nitelikte olan bu mucizevi ürünün hammaddelerini ve bunların faylarını tek tek inceleyelim.

50 At kestanesi (Aesculus hippocastanum ) özü At kestanesi bu masaj jelinin temel içerik maddesidir. Anavatanı Balkanlar ve Batı Asya nın dağ ormanları olan bu kadim ve mucizevi ağaç, günümüzde dünyanın sıcak kesimlerinde yetişmektedir. At kestanesi yapısında temel olarak Aescin, Coumarin ve Flavonoid maddelerini ihtiva eder ve bu maddeler kan dolaşımını hızlandırıcı, damar gevşetici etkilere sahiptir. İçeriğindeki ana aktif yapıtaşı olan Beta-escin bu bitkiye iltihap karşıtı özellik kazandırır. Faydaları : Kan dolaşımını stimule eder, bu da vücudun rahatlamasına büyük destek verir Yaraları iyileştiricidir. İltihap giderici etkisi vardır.

51 Jojoba (Simmondsia Chinensis) yağı Jojoba yağı yüksek kalite deri ve saç kişisel bakım ürünlerinde kullanılan çok amaçlı renksiz doğal bir yumuşatıcıdır. Genellikle Avustralya da yetişir. Faydaları Derinin doğal esnekliğini destekler. Cildin nem oranını yüksek tutarak dehidrasyondan(susuzluktan) korur. Ciltten zararlı toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

52 Nane (Mentha Aquatica) yağı Bu nane türü genellikle Avrupa, Güney ve Kuzey Amerika ve Afrika ve Asya nın serin yerlerinde yetişir, daha çok nemli, soğuk ve su kenarı bölgelerinin bitkisidir. Faydaları Deri tahrişleriyle mücadele eder, onları yatıştırır. Uyarıcı ve ferahlatıcıdır.

53 Biberiye (Rosmarinus Officinalis) özü Kuşdili özü, Kuşdili ya da halk arasında bilinen adıyla biberiye bitkisinin yapraklarının dikkatli bir şekilde distile edilmesiyle elde edilir. Bin yıllardır mucizevi bir şifa aracı olarak kullanılan bu bitki Çin de baş ağrısı uykusuzluk ve ruhsal rahatsızlar için, Hindistan da ise migrenle savaşta ve gaz sökücü olarak kullanılagelmiştir. Faydaları Güçlü bir antioksidandır. İltihap karşıtı etkisi vardır. Mikroplarla mücadele eder.

54 Sarı kantaron (Hypericum perforatum) yağı Sarı kantaron bitkisinin anavatanı İngiltere ve Avrupa olmasına rağmen günümüzde dünyanın hemen hemen her yerinde yetişebilmektedir. Faydaları İltihap karşıtı olarak etkindir. Pürüzsüzleştiricidir. Damar büzücü ve kanamayı durdurucu bir etkiye sahiptir. Özellikle esneme izlerine çok iyi gelir. Kaşıntıyı alır.

55 Tüm bu şifalı bitkilerin gücü, Dr. C. Tuna at kestanesi masaj jellerinde toplanarak aşağıdaki faydaları sağlamıştır; Uzun süre ayakta durmak veya yürümek zorunda kalan kişilere yorgun, şişmiş ve damarları genişlemiş olan ayaklarının bakımına, Ayaklarda gece oluşan uyuşmaların giderilmesine, Kaslarda kramp oluşumunun engellenmesine, Şişkinliklerin hafifletilmesine büyük yardımcı olarak son derece etkili ve yararlı çözümler sunar.

56 Dr. C. Tuna X2 İki Kat Etkili Masaj Jelinin diğer at kestanesi masaj jelinden farkı nedir? Dr. C. Tuna At Kestanesi Masaj Jelinin yoğunlaştırılmış, iki kat etkili hali olan, Dr. C. Tuna X2 İki Kat Etkili Masaj Jelleri, az önce sayılan faydaların iki kat yoğun hissedilmesini sağlar. 250ml tüpte

57 Dr. C. Tuna Pferde Balsam Kullanımı At kestaneli masaj jelleri, istenen bölgeye ihtiyaç duyulan sıklıkta masaj yapılarak sürülür. Jeller sürüldükten sonra, ciltte bir serinlik ve kişiye göre değişen hafif bir karıncalanma etkisi hissedilir.

58 2. Dr. C. Tuna Biberli Masaj Jeli Serisi 500 ml Kavanozda, 100ml Tüpte

59 Dr. C. Tuna Biberli Masaj Jelinin içeriğindeki ana madde çok şifalı olmasıyla bilinen kırmızı biberdir ve bunun yanında birçok faydaya sahip olan Zencefil özü, Jojoba yağı, Nane yağı, Isırganotu, Biberiye özü gibi elementleri de içerir. Tüm bu şifalı bitkilerle gününüzün tüm yorgunluğunu alacak nitelikte olan bu mucizevi ürünün hammaddelerini ve bunların faylarını tek tek inceleyelim.

60 Kırmızı biber (Capsicum frutescens) Dr. C. Tuna biberli masaj jelinin ana içeriğini oluşturan kırmızı biber bir çok derde şifadır. Halk arasında metabolizmayı hızlandırıcı ve antioksidan etkisi bilinen kırmızı biber bir C, B3 ve E vitamini kaynağıdır, ve çok faydalı bir madde olan Karoten ve türevlerini içerir. Faydaları Serbest radikallerle savaşır Güçlü bir damar büzücüdür, varislere iyi gelir Hücre koruması sağlar Matlaştırıcıdır. Anti-bakteriyeldir.

61 Zencefil(Zingiber officinale) kökü özü Zencefil anavatanı Çin olan ve bilinen en eski şifa bitkilerinden biridir. Günümüzde genellikle tropik bölgelerde yetişmektedir. Faydaları Baharatlı içeriği sayesinde kan dolaşımını stimüle eder. Cildin nem dengesini düzenler. Damar büzücüdür ve Fenoloik asit sayesinde antiseptik etkiye sahiptir. Cilt lekelerinin görünümün azalmasına yardımcı olur

62 Isırganotu (Urtica Dioica) Özü Isırganotu, ısırgangiller familyasına ait çok şifalı bir bitkidir. Yabani olarak Orta ve Doğu Avrupa da yetişmektedir; Faydaları Sıkılaştırıcıdır, Cildi matlaştırır Cildin mineral dengesini sağlar. İçeriğindeki vitaminlerle cildi besler. Varislere iyi gelir.

63 Tüm bu şifalı maddeler Dr. C Tuna biberli masaj jelinin pek çok derde şifa olmasını sağlamıştır; Kan dolaşımını desteklediği için yeterince spor yapamamanın verdiği vücuttaki ataleti hafifletir. Sigara içmenin, devamlı oturmanın veya sürekli ayakta durmanın yaptığı kan akışının yavaşlatılmasıyla tüm gücüyle savaşır, sizi çok daha canlandırır. Ayrıca fiziksel olarak verdiği rahatlama etkisi de psikolojik rahatlamayla desteklenmiş olup günün stresini atmada 1 numaralı yardımcınız olur.

64 Dr. C. Tuna Paprika Balsam Kullanımı Paprika masaj jelleri, İstenen bölgeye ihtiyaç duyulan sıklıkta masaj yapılarak sürülür. Jeller sürüldükten sonra, ciltte bir serinlik ve kişiye göre değişen hafif bir masaj etkisi hissedilir.

65 Dr. C. Tuna masaj jelleri hakkında sorulara cevaplar Soru: Dr. C. Tuna nın atkestanesi masaj jeli ve biberli masaj jeli arasında verdiği etki bakımından ne gibi bir fark vardır. Cevap : ikisi de zengin içerikleriyle rahatlamızı sağlarlar. Soru : Dr. C. Tuna masaj jellerini özel bir masaj uygulaması yapmadan da kullanabilir miyim? Cevap : Dr. C. Tuna masaj jellerini masaj yoluyla cildi ovarak uyguladığınızda maksimum rahatlama hissine ulaşırsınız, ancak yalnızca sürüp ağrıyan bölgeye dağıtırsanız da içeriğindeki etken maddeler rahatlamanız için elinden geleni yapacaktır.

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı.

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. DOĞAYA DÖNÜŞ Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. İnsan, doğanın kendisine sunduğu zengin dünyayı artık her zamankinden daha yakından tanıyor. Bitkilerin sayısız faydasını, geleneklerin

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı Okaliptüs Eter Yağı Yeryüzündeki en yüksek yapraklı ağaç olan okaliptüsün şifalı özellikleri ilk defa Aborjinler bulmuştur. Onlar, okaliptüs yapraklarını, enfeksiyon kapmasını önlemek ve iyileşmesini hızlandırmak

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

Termal Sular ve Cildimiz

Termal Sular ve Cildimiz Termal Sular ve Cildimiz Termal su nedir? Termal su, doğal mineral içeriklere ve iyileştirici etkilere sahiptir. Tedavi amaçlı kullanıma uygundur. Birçok karakteristik özelliği sayesinde, sağlık alanında

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

ÜRÜN KATOLOĞU EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında. Ağız içi Yaralarda. Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında

ÜRÜN KATOLOĞU EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında. Ağız içi Yaralarda. Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında Ağız içi Yaralarda Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında Egzama ve Sedef Rahatsızlıklarında Diş Ağrılarını Gidermeye Yardımcıdır Safra Kesesi Ağrılarında

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic.

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic. CREAMOL 1 2 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni bir parfüm şekli 3 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni

Detaylı

Lavanta yağı, temiz ve taze ve temiz bir kokuya sahiptir. Bu koku havayı hoş, uyarıcı, aynı zamanda rahatlatıcı bir aromayla doludur.

Lavanta yağı, temiz ve taze ve temiz bir kokuya sahiptir. Bu koku havayı hoş, uyarıcı, aynı zamanda rahatlatıcı bir aromayla doludur. Lavanta Eter Yağı. Eski yunanlılar ve Romalılar, lavanta yağını, aromatik ve temizleyici özellikleri nedeniyle yüksek değerlendiriyor, bu yağı yorgunluğu gidermesi için küvete ekliyorlardı ( bitkinin ismi

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı

Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı Bizler, Tahtacıörencik Köyü'nün Kır Çocukları, merhemlerimizi tamamen doğal malzemelerle, küçük ölçekte, özenle, el emeği ile üretiyoruz. Bitkilerin doğal

Detaylı

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ LIQUIDAMBAR ORIENTALIS ANADOLU SIĞLA AĞACI Muğla Relikt Tarihteki Önemi Kleopatra aşk iksiri ve parfüm olarak kullanmıştır Hipokrat döneminden beri ilaç olarak kullanılmıştır.

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı.

Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı. Sardunyanın şifali özellikleri çok eski zamanlardan beri biliniyordu. Sardunyayı, nazardan ve kötü ruhlardan korunmak için insanlar evlerinin etrafına ekiyorlardı. Fransa'da, eski zamanlarda,

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM 1: Cildiniz ile Yakın ve Dost Olun...1 Yapı... 1 Cilt Oluşumu...2 Epidermis...3 Deri Oluşumu...4 Dermis...5 Ciltaltı Dokusu...6 İşlev...6 BÖLÜM 2: Harika bir Yüz ve Vücut

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM. Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM

ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM. Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM SAĞLIK VE HİJYEN NEDİR? Sağlık; kişinin doğuştan getirdiği kalıtsal özellikleri ile fiziksel, biyolojik ve sosyal

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR?

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR? HAKKIMIZDA Makro Grup A.Ş. bünyesinde yer alan Obsidyen Maden ve Mermercilik LTD. ŞTİ., 2002 yılında madencilik, değerli ve yarı değerli taş işleme alanlarında faaliyet göstermek üzere İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU 2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU HAKKIMIZDA 2009 yılından günümüze, Dünya ve Türkiye nin önde gelen güzellik ve kadın markası İrem Naturel, tüm dünyada binlerce kadının yaşamına güzellik katmaktadır.sağlık

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

www.scalaturkiye.com.tr

www.scalaturkiye.com.tr www.scalaturkiye.com.tr Giriş Bayan iç çamaşırları, gecelikleri ve korse alanında dünyanın en ünlü üreticilerinden olan Scala, yıllar süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinden sonra, devrim niteliği

Detaylı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı Limon Eter Yağı Limonu eski zamanlardan beri tıpta geniş şekilde kullanıyorlar. Eski Mısırlılar limonu, sehirli yemeklerin zararsızlaştırılması için ve tifo salgınları sırasında kullanıyorlardı. Avrupa'ya

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir İntİm Temİzleme Ürünlerİ Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir Sadece Eczanelerde Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Cilt Nemlendirici Ürünler Amaç; Cildin nem dengesini korumak, kuru cildi önlemek Çevresel faktörlerin cilt üzerinde yarattığı hasarları önlemek

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

METODOLOJİ Bu çalışma Avrupa Parlementosu ve Düzenleme Kurulu nun kozmetik ürünler üzerine olan 30 kasım 2009 tarih ve 1223/2009 numaralı düzenlemesine uygun olarak dizayn edilmiştir. Bu çalışma, Avrupa

Detaylı

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler!

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! ECOBABY ÜRÜNLERİ Gelişimini tamamlamamış bebek cildi kat kat koruma gerektirir! Bebeğinizin cildi, sizin cildinizden 3 kat daha ince ve narindir. Yetişkin cildinin

Detaylı

Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif. Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz...

Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif. Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz... Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz... 1 22 1. Bal ve Turunçgil karışımı Boğaz ağrıları ve

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

TÜBİTAK BİDEB KİMYAGERLİK,KİMYA MÜHENDİSLİK VE KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ PROJE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI. LİSANS (Çalıştay 2012) Grup Adı GRUP KLEOPATRA

TÜBİTAK BİDEB KİMYAGERLİK,KİMYA MÜHENDİSLİK VE KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ PROJE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI. LİSANS (Çalıştay 2012) Grup Adı GRUP KLEOPATRA TÜBİTAK BİDEB KİMYAGERLİK,KİMYA MÜHENDİSLİK VE KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ PROJE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI LİSANS (Çalıştay 2012) Grup Adı GRUP KLEOPATRA PROJE ADI AYVA ÇEKİRDEĞİNDEN ELDE EDİLEN JELATİNİN

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ Hyoscyamus niger (Banotu) Batbatotu, Bengildek, Dağdağan, Diş otu, Gavurhaşhaşı Kullanılan Kısımları ve İçerikleri : Çiçekli halde iken toplanıp gölgede kurutulmuş yaprakları kullanılır.

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ Hyoscyamus niger (Banotu) Batbatotu, Bengildek, Dağdağan, Diş otu, Gavurhaşhaşı Kullanılan Kısımları ve İçerikleri : Çiçekli halde iken toplanıp gölgede kurutulmuş yaprakları kullanılır.

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek anne ve bebek aisha anne aisha anne ürünleri, bebek beklerken, doğum sırasında ve sonrasında yaşayabileceğiniz sıkıntılar ve ihtiyaçlarınız dikkate alınarak hazırlanır. Sizi rahatlatmayı, endişelerinizi

Detaylı

09/11/2015 BEYAZ KAN HÜCRELERİ. Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir.

09/11/2015 BEYAZ KAN HÜCRELERİ. Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir. BEYAZ KAN HÜCRELERİ Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir. 1 Görevleri nelerdir? Bu hücreler vücudu bulaşıcı hastalıklara ve yabancı maddelere karşı korur.

Detaylı

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI Papatya Sabunu : İltihap gidericidir, selüloit tedavisinde kullanılır, cilt parlaklığı içinse sabunlandıktan bir iki dakika sonra durulanmak yeterlidir. Hazırlanacak sabunun

Detaylı

Koruyucu Maddelerde Sağlık Düşmanı

Koruyucu Maddelerde Sağlık Düşmanı Koruyucu Maddelerde Sağlık Düşmanı Koruyucu Maddelerde Sağlık Düşmanı Uluslararası Otizm Enstitüsü'nün Türkiye'deki tek üyesi olan nükleer tıp uzmanı Dr. Cem Kınacı'nin otizmle ilgili çalışmaları yurtdışında

Detaylı

Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir

Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir DEFNE Latince ismi : Laurus nobilis Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir Defne Bitkisi: Anavatanı Asya olan Defne,

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

ANTİPERSPİRANTLAR, DEODORANTLAR ve ANTİMİKROBİYAL AJANLAR

ANTİPERSPİRANTLAR, DEODORANTLAR ve ANTİMİKROBİYAL AJANLAR ANTİPERSPİRANTLAR, DEODORANTLAR ve ANTİMİKROBİYAL AJANLAR Deodorantlar ve antiperspirantlar en fazla kullanılan kozmetik ürünlerindendir. Her gün milyonlarca kişi tarafında koltuk altına uygulanmaktadırlar.

Detaylı

Laboratorios Indermo S.L.

Laboratorios Indermo S.L. Laboratorios Indermo S.L. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı Sıcak Volkanik Taşlar Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez

Detaylı

Bioform SPA & Eğitim Merkezi

Bioform SPA & Eğitim Merkezi Bioform SPA & Eğitim Merkezi Day Spa ve Genel Spa merkezlerinde yapılabilecek vücut uygulamaları eğitimi Marine and Vegetal Spa Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. Etkin Madde: Mepiramin maleat, lidokain hidroklorür, dekspantenol.

KULLANMA TALİMATI. Etkin Madde: Mepiramin maleat, lidokain hidroklorür, dekspantenol. KULLANMA TALİMATI STİDERM jel Cilde uygulanır. Etkin Madde: Mepiramin maleat, lidokain hidroklorür, dekspantenol. Yardımcı Maddeler: Benzalkonyum klorür, mentol kristali, karbomer 980, disodyum EDTA, sodyum

Detaylı

Karolinska Üniversite Hastanesi Onkoloji Kliniği, DOCETAXEL TEDAVİSİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Karolinska Üniversite Hastanesi Onkoloji Kliniği, DOCETAXEL TEDAVİSİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME Karolinska Üniversite Hastanesi Onkoloji Kliniği, DOCETAXEL TEDAVİSİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME Size bir antikanser ajan olan Docetaxel tedavisi önerildi. Tedavi yaklaşık 1,5 saat sürer ve üç hafta aralıklarla

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. "Yeni Yıl Buradan Başlıyor" Kataloğu/11.12.2016/Kasım-Aralık. Kampanya kapsamındaki teklifler 01.11.2012 ile 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Detaylı

Çevremizdeki Kimyasal Maddeler

Çevremizdeki Kimyasal Maddeler Çevremizdeki Kimyasal Maddeler Ana Tema Önerilen Süre Kazanımlar Öğrenciye Kazandırılacak Beceriler Yöntem ve Teknikler Araç ve Gereçler Kimyasal maddeler, çevreyi ve insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir.

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1.

Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1. Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1.5-2 m 2 ) Deri esas olarak iki tabakadan olu ur Üst deri (Epidermis)

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

TC SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ANTALYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

TC SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ANTALYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TC SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ANTALYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ Aşırı sıcaklar çeşitli sağlık problemlerini de beraberinde getirmektedir.sıcaklık ve nem artışına bağlı olarak

Detaylı

Sağlıklı, lezzetli, pratik

Sağlıklı, lezzetli, pratik Daldır ve karıştır Kalem çayınızı ambalajından çıkartıp, TEASTİR logosundan tutarak bir bardak kaynamış suya daldırıp, 1-2 dakika kaşığa gerek duymadan, dilerseniz şeker ekleyerek karıştırın. Özel dizayn

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke 1 kural BİTKİSEL HAMMADDELERİN MAKSİMUM KULLANIMI Sibirya, Altay ve Baykal'ın yüksek biyoaktif etkisini taşıyan yabani otlarını, bitki ve turunçgillerini

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... III

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... III İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... III 1: DİYABET...1 Diabetes insipedius...2 Diabetes mellitus...2 Diyabetin Etkileri...3 Belirtiler...4 Nedenler...4 Tedavi...4 Bitkilerin Rolü...5 Tıbbi Faydaları...6 2: KARACİĞER

Detaylı