OLAĞAN GENEL KURUL FAALİYET RAPORU EKİM 2010

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OLAĞAN GENEL KURUL FAALİYET RAPORU EKİM 2010"

Transkript

1 1. OLAĞAN GENEL KURUL FAALİYET RAPORU EKİM 2010

2 GÖRÜKLE Cİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ 1. OLAĞAN GENEL KURUL FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER Bu raporun hiçbir kısmı GÖRSİAD ın izni olmadan, tamamen, kısmen veya değiştirilerek yayımlanamaz, hiçbir şekilde iktibas edilemez, fotokopi dahil, elektronik veya mekanik yollarla kopyası yapılamaz, bilgi olarak depolanamaz ve çoğaltılamaz. Hazırlayan: Filiz Alkan Karakaş İbrahim Doğangün 1. GENEL DEĞERLENDİRME 3 2. GÖRSİAD PROFİLİ 5 3. GÖRSİAD ın VİZYONU ve MİSYONU 7 4. GÖRSİAD ve BÖLGE FİRMALARIMIZ 8 5. KURULUŞ VE SONRASI FAALİYETLER ( ) GELİR GİDER TABLOSU ( ) eklenecek GÖRSİAD YENİ DÖNEM FAALİYET PLANI 22 EKİM ADET BASILMIŞTIR. Yayın Numarası: GÖRSİAD 2010/001

3 1.BÖLÜ M GENEL DEĞERLENDİRME İlk genel kurulumuza yönelik faaliyet raporu olması nedeniyle, bu çalışmamızda örnek bir model oluşturulmayı, ilk asli yönetime ışık tutacak bir projeksiyon sunmayı amaçladık. Derneğimizin kurucuları olmamız itibariyle de bu hareketimizin ardında yatan bakış açımızı, düşüncelerimizi de paylaşmak istedik. Ülkemizde 1970 li yıllardan itibaren başlayan tarım toplumundan sanayi toplumuna hızlı geçiş sürecinde, bürokrasinin ve sanayicinin hem kendi içinde hem de birbiri ile bilgi paylaşımı, işbirliği ve yardımlaşma eksikliği enerjimizi ve kaynaklarımızı ne yazıktır ki halen verimsiz kullanmak sonucunu doğurmaktadır. Bu durum alt yapı ve çevresel sorunlarının çözümünde zafiyete yol açmakta, toplumsal gelişimimizi önemli ölçüde frenlemektedir. Toplumun belirleyici, yönlendirici kesimini oluşturan sanayici ve iş adamları olarak sahip olduğumuz üstün vasıfları; bir arada olmanın verdiği güç ve sinerji ile birleştirerek içinde yaşadığımız çevre ve olaylara karşı farkındalık bilincimizi uyarmak, ortak akıl ile bunları kendimiz, bölgemiz ve toplumumuz yararına yönlendirmek, gereğinde yönetmek durumundayız. Bu aynı zamanda bugünümüzü borçlu olduğumuz atalarımıza saygı, geleceğimiz olan çocuklarımıza karşı görev olarak algılanması gereken, kaçınamayacağımız bir sorumluluktur. Diğer taraftan, git gide zorlaşan, daha karmaşık hale gelen sosyal ve ekonomik ortamda, toplumsal barışa katkı sağlayacak, birlik ve dayanışma ruhumuzu besleyecek, ailemiz ve çalışanlarımız ile yaşam kalitemizi artıracak sosyal ve beşeri aktivitelere her geçen gün daha çok ihtiyaç duymaktayız. Bu noktada dernekleşme sahip olduğumuz potansiyelleri harekete geçirmek için en uygun koşulları sağlayan örgütlenme şekli olarak belirmektedir. Gereken önem ve özen gösterilmek kaydıyla. Anılan gerekçe ve ihtiyaçların yanı sıra derneğimizin yapılanmasında göz önünde bulundurduğumuz hususları daha net anlaşılmak adına kısaca belirtmekte yarar görüyoruz. Dernek olarak tüzüğümüzde kapsama alanımız coğrafik konum olarak oldukça uzun sayılabilecek Görükle, Gökçeköy, İrfaniye ve Başköy bölgelerinin tamamını kapsar şekilde belirlenmiştir. Bu belirleme yapılırken bir bütün olarak bölgemizin Bursa nın gelişmeye en açık bölgesi oluşu göz önünde bulundurularak, diğer dernek ve organize sanayi bölge yönetimlerinin kapsamına girmeyen, bir anlamda sahipsiz dağınık şekilde konumlanmış işletmelerin hepsinin bir çatı altında toplanması, bölge için önemli bir güç merkezi olunması amaçlanmıştır.

4 Bu yapılanma gereğinde oluşturulacak komiteler ile, her bir alt bölgenin kendi sorunlarının çözümü için herhangi bir tezat oluşturmayacağı gibi, bilakis güçlü dernek çatısı altında muhatap kamu kuruluşları nezdinde daha etkin olunacağı düşünülmüştür. Derneğin şimdilik aidatlardan oluşan mali bütçesi daha çok sosyal ve beşeri faaliyetler için yeterli olabilecek şekilde belirlenmiştir. İleride çeşitli faaliyetlerle artıracağımızı umduğumuz mali olanakların kullanımında mevcut üye dağılımının dikkate alınarak dengenin korunması spesifik bölgesel yatırım veya harcamalarda ise faydalanma ölçütünün esas alınması öngörülmüştür. Dernekler ile ilgili yasalarda yapılan son değişikliklerle derneğe üye olmak da üyelikten çıkmak da son derece basit ve kolay hale getirilmiştir. Zira varlık sebebi olarak; üyelerinin beklentilerine, ortak çıkar ve amaçlara uymayan bir çatı insanları bir arada tutamaz. Maalesef toplumumuzda amacından uzaklaşmış, sadece kaşık-çatal faaliyetlerinde bulunan, belirli bir zümrenin çıkarlarına hizmet eden bazı başarısız sığ kitlesel oluşumlar doğal olarak derneklere de kuşkulu bakışı doğurmuştur. Hepimiz bunlardan ve memleketin halinden kendi kendimize şikayet eder ve pek çoğumuzda olanlara seyirci kalmayı tercih ederiz. Halbuki çağdaş bir toplumun çağdaş bireyleri olarak; sesimizi duyurabileceğimiz, şikayet etmekten öte daha fazla bir şeyler yapabilme imkanı bulabileceğimiz ortamlara katılmak lazımdır. Geçici yönetim olarak, derneğimizi yapı ve organlarının daha net şekilleneceği ilk genel kurul toplantısına taşırken; çıkar birliği ve gönüllülük ilkesinden hareketle derneğimiz bünyesinde olmasını uygun ve yararlı bulduğumuz hemen hemen tüm firmalara ulaştık diyebiliriz. Katılım konusunda karar vermemiş olan firmalar olmakla beraber bugün itibariyle kurucu üyeler olarak 24 olan üye sayımızı 36 ya çıkarmış bulunuyoruz. Ne var ki, kendilerine ulaşma şansı bulamadığımız bazı firmalarımızda olmuştur. Biz bu firmalarımızı da doğal üyemiz olarak görüyoruz. Ancak inanıyoruz ki zamanla doğal üyemiz addettiğimiz bu firmalarımız da aramızda yerlerini alacaklardır. Derneğimizi kurmak ve ilk genel kurula taşımak olarak özetleyebileceğimiz misyonumuzu tüm firmalarımız olmasa da çoğunluğunu üyemiz yaparak yerine getirdiğimizi söyleyebiliriz. Tüzüğümüzde de belirtilen amaçlarımız doğrultusunda derneğimizi en iyi şekilde yönetecek, ileri taşıyacak başarılı bir yönetimin oluşması için ilginizi bekliyor, ilk genel kurulumuzun hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Saygılarımızla, Geçici Yönetim adına, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğangün GÖRSİAD 1. OLAĞAN GENEL KURUL FAALİYET RAPORU Sayfa 4 / 24

5 2.BÖLÜ GÖRSiAD PROFiLi M GÖRSİAD 21 Nisan 2010 da kurulmuş olup, bölge sınai ve ticari kuruluşlarını üst kimliği sıfatı ile çatısı altında toplayan; yasa ve etik kurallar çerçevesinde, toplum çıkarlarını esas alarak, kapsadığı alan itibariyle alt ve üst yapı sorunların çözümü, potansiyellerin değerlendirilmesi yönünde faaliyetlerde bulunmayı amaç edinmiş, bölgesel güç odağı bir sivil toplum örgütüdür. larımız 12 ana sektörde faaliyet göstermektedir. GÖRSİAD FİRMALARININ SEKTÖREL DAĞILIMI AMBALAJ 4 firma 6% TAŞIMACILIK 5 firma 7% DİĞER 5 firma 7% TEKSTİL 9 firma 12% AMBALAJ ELEKTRONİK 1 firma; 1% GIDA 6 firma 8% DİĞER ELEKTRONİK GIDA İNŞAAT KİMYA 16 22% MAKİNA 8 firma 11% İNŞAAT 13 firma 18% MAKİNA METAL EŞYA MOBİLYA TAŞIMACILIK MOBİLYA 3 firma 4% METAL EŞYA 1 firma 1% KİMYA 2 firma 3% TEKSTİL Şu an itibariyle kamu kurumlarınca referans kurum niteliğini taşımaktadır. GÖRSİAD üyelerinin çoğu ürün gamı, üyelerinin kendi içinde ticaret ve işbirliği yapmasına olanak verecek niteliktedir. GÖRSİAD üyeleri, teknolojik olarak kendini geliştirmiş, üretim kapasitesi ve verimlilik açısından da büyük bir aşama kaydetmiştir. Üyelerinin büyük bölümü ISO ve TS kalite belgelerini almış ve dış pazarlara yönelik artan trend de üretimler yapmaktadırlar.

6 BÖLGESEL FİRMA DAĞILIMI GÖRÜKLE 39 firma 56% IRFANIYE GÖKÇEKÖY 13 firma ; 19% BAŞKÖY BAŞKÖY 17 firma 25% IRFANIYE-GÖKÇEKÖY GÖRÜKLE GÖRSİAD SADECE ÜYE FİRMALARIN İSTİHDAM VERİLERİ Üyesi bulunan 36 firmanın toplam çalışan sayısı yakl kişi olup, kendi tedarikçileri ile birlikte yaklaşık kişiye istihdam sağlamaktadır. İdari Çalışan Sayısı 761 Üye lar Toplamı Diğer lar Tahmini Bölgedeki Tahmini İstihdam Üretim Tedarikçi Çalışan Çalışan Sayısı Sayısı GÖRSİAD KRONOLOJİ 09 Şubat firma yetkilisinin de katıldığı Nilüfer Belediye başkanı Sn. Mustafa Bozbey in daveti ile yapılan toplantıda dernek kurulması kararlaştırılmış, Bu amaçla İbrahim Doğangün (ETİS ENDÜSTRİ) Fikret Yeşilırmak (SENTAŞ TEKSTİL) ve Halit Bayram (BAYRAMOĞLU İNŞ.LTD.) dan oluşan üç kişilik komisyon görevlendirilmiştir. 08 Nisan Kafkas Pastanesinde 24 kurucu üye ile yapılan toplantıda Dernek ana tüzüğü görüşülerek imza edilmiş, geçici yönetim kurulu ve Dernek amblemi seçilmiştir. 21.Nisan İl Dernekler Müdürlüğü ne başvurumuz kabul edilmiş olup, saat 15:30 itibariyle Derneğimizin kuruluşu gerçekleşmiştir.

7 06.Haziran Sn. Filiz Alkan Karakaş Sekreter Vekili olarak görevlendirilmiştir. 3.BÖLÜ M GÖRSİAD ın VİZYONU ve MİSYONU* VİZYON : GÖRSİAD, düşünce ve inanç ayrımı gözetmeksizin, çağdaş hukuk ve katılımcı demokrasi anlayışı çerçevesinde bölgesinde yerleşik firmaların tümünü temsil edebilen; bölgesinin ve üyelerinin yararına işbirliğine olanak verecek, ortam yaratacak etkinlikleri yapan, destekleyen ve tam kamu desteğini sağlamış ve sürdürülebilir çevre dengesinin benimsendiği bir düzenin oluşmasına ve gelişmesine katkı sağlayan bölgesel güç odağı olmayı amaçlar. MİSYON : Bölgesel ve sektörel potansiyellerin değerlendirilmesi için faaliyetlerde bulunmak, bölgesini ve sanayiini bir bütün olarak geliştirmek için ortamlar ve koşullar yaratmak, Ülke menfaatleri çerçevesinde topluma hizmet ve üyelerine bilgi sağlamak, iş, etik, sosyal ve kültürel konularda öncü ve girişimci niteliklerine uygun geliştirici faaliyet ve girişimlerde bulunmak, Başta üyeleri olmak üzere bölgesinde yer alan tüm firmaların beraberlik ve işbirliğini sağlamak, kamu kurum ve kuruluşları nezdinde oluşabilecek sorunlarının çözümünde yardımcı olmak, Ticaret ve sanayinin bilimsel ve teknolojik temellerini oluşturacak araştırma merkezlerinin kurulmasını teşvik ve yardım etmek, bu işlerle uğraşan özel ve kamu kuruluşları ve kişilerle işbirliği yapmak, Teknoloji üretimi ve üretimde rekabet gücünün arttırılması konularında gerekli girişimlerde bulunmak ve çalışmalar yapmak. GÖRSİAD IN vizyon ve misyonu, başlatılan yapılanma çalışmaları sürecinde günümüz koşullarına uygun olarak gözden geçirilmekte ve buna bağlı strateji ve hedefler geliştirilmektedir.

8 (*) Vizyon; Kurumun görebildiği en uzak yer, bakış genişliği, ya da uzak bir gelecekte ulaşmak istediği hedef olarak anlaşılmalıdır. misyon ise yüklendiği görev, varlık sebebi, vizyonunu oluşturan isler bütünü olarak tanımlanabilir. 4.BÖLÜ M GÖRSiAD VE BÖLGE FiRMALARI Sıra No. FİRMA BİLGİLERİ FİRMA ÜNVANI LOGO SEKTÖR FAALİYET KONUSU TEMSİL Cİ Adı ve Soyadı TEMSİLCİ BİLGİLERi TEMS. Ünvanı 1. ADA LASTİK KAUÇUK VE MAKİNE. LTD.ŞTİ. Otomotiv Sektörüne kauçuk, plastik ve termoplastik elastomer parçalar üretimi D. Sabır Kınalı 2. AKBEZ TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. TEKSTİL Pamuklu Kumaş ve Dokumalar Murat Türkmen 3. ALPOL ARAS POLİMER KİMYA SAN VE TİC. LTD. KİMYA 2000 yılından beri kauçuk sektörüne hizmet vermektedir. hammaddelerin yanında özel hammaddeleri de üretimi Yavuz Bayrak 4. BAŞATLAR ORMAN ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ. İNŞAAT Ağaç, kereste ve orman ürünleri Hakan Başat 5. BİLKAR TARIM ÜRÜNLERİ GIDA çay ve çeşni üretimi Deniz Kurt 6. BURSA BETON SAN.TİC.A.Ş. İNŞAAT Hazır Beton A.Kadir Erdoğan Tesis Şefi 7. BURSA MODA TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. TEKSTİL Tekstil ürünleri : Kumaş Fikret Yeşilırma k

9 8. BURSA MODERN AMBALAJ SAN.TİC.LTD. AMBALAJ Ambalaj ve Kağıt ürünleri Can Çağlar 9. CEYLANİ YAPI DEKORASYON LTD. ŞTİ. MOBİLYA Mutfak -Kapı - Ahşap Dekorasyon Hayri Ceylani 10. DEMİRCİOĞLU ŞASE ENDÜSTRİ A.Ş. otobüs, kamyon ve dorse profil şase, körük taşıyıcı traversleri, viraj denge çubukları, körük alt pistonları ve üst pleytlerinin üretimi Osman Aşlav 11. DEMSAR OTOMOTİV LTD. ŞTİ. iç trim parçalar (Kapı iç panoları, halılıfrekanslı parçalar, vites körükleri, ticari yatak ve perdesi, yan kaplamalar, oturak ve sırt tahtaları vb.) üretimi Mehmet Demir 12. DİR-PA LASTİK KAPLAMA A.Ş. Soğuk Sistem Lastik Kaplama Merdan Yiğit Yön.K. Üyesi 13. DORUKMAK MAKİNA İNŞ. NAK. SAN. VE TİC. LTD. Rot ve Rotil grubu için toz lastikleri ve körük üretimi Alper Kurtuluş Y. 14. DURMAZLAR MAKİNA A.Ş. MAKİNA Saç işleme makinaları Hüseyin Durmaz Yön.Kur.Bşk. 15. DURSEL HALICILIK SAN.TİC.A.Ş MOBİLYA Ev Eşyaları ve Bahçe Mobilya Mehmet Yüksel Yön.Kur.Bşk. 16. ENVER BAYRAMOĞLU YAPI MALZ.LTD.ŞTİ. İNŞAAT İnşaat malz. Nazır Bayram Yön.Kur.Bşk ETİS END.METAL KAPLAMA TESİSLERİ LTD. ŞTİ. GENÇ GÖZDE TARIM ALETLERİ LTD.ŞTİ. MAKİNA MAKİNA 19. HASTAVUK GIDA A.Ş. GIDA Elektrolitik Yüzey İşlem ve Metal Kaplama Tesisleri : Çinko-Bakır-Nikel-Krom-Eloksal ve Alaşımlı Kaplama - Kataforez Tesisleri Üretimi traktör kabini,yumurta ve Civciv yetiştirme kafes sistemleri ve Katı Yakıtlı Sıcak Hava Jeneratörü üretimi, Cnc destekli fason saç işleme Damızlık yumurtadan, yumurtalık ve etlik civcive, yarkadan yem üretimine kadar tavukçuluğun her alanında faaliyet göstermektedir. İbrahim Doğangün Ertuğrul Genç Barış Sezer Yön.Kur.Bşk. Yön.K. Üyesi 20. İZCAN TEKSTİL BRODE TUR.YURT İŞLT.LTD.ŞTİ. TEKSTİL Tekstil ürünleri : Brode ve gipür perde Osman Can 21. KOÇASLAN OTOMOTİV İNŞ.TAŞ. LTD.ŞTİ. OTOMOTİV çekici ve treyler satışı - aksesuar ve yedek parça satışı - Mekanik bakım, onarım, yenileme ve test servisi. Yakup Koçaslan 22. KOÇASLANLAR OTOMOTİV LTD.ŞTİ. OTOMOTİV Renault Trucks çekici satışı - aksesuar ve yedek parça satışı - Mekanik bakım, onarım, yenileme servisi. Ahmet Koçaslan Yön.Kur.Bşk.

10 23. KOLİSAN AMBALAJ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AMBALAJ oluklu mukavva ve kutu ambalaj Cavit Fişek Fabrika 24. KURTSAN GIDA LTD.ŞTİ. GIDA Bitki, meyve ve sağlık çayları üretimi Ayhan Kurt Fabrika 25. MARMARA BİRLİK GIDA 26. MEHMET ORUÇ İNŞAAT LTD.ŞTİ. İNŞAAT sofralık salamura siyah zeytinde; Ülkemizin Düzenleyici, Belirleyici, Yönlendirici, Bilgilendirici, Organize edici, Öncü kuruluşudur. Emlak, İnşaat ve Yapı Malzemeleri İsmail Acar Mehmet Oruç Y. 27. MEHMET VATANSEVER MAKİNA LTD.ŞTİ. MAKİNA 28. PENGUEN GIDA A.Ş. GIDA Kumaş kurutma ve boyama makineleri ve Gıda Reçel, konserve, hazır yemek, salça, turşu, meyve preparatları, bisküvi ve dondurma sosları, kurutulmuş meyve şekerlemeleri, dondurulmuş gıda Yüksel Vatanseve r Ş.Aykan Sözüçetin Ortağı 29. POLİKOR A.Ş. KİMYA Doymamış polyester reçineleri ve çeşitli polyester ürünleri üretimi Hamit Tuna 30. RİETER ERKURT OTOM.YAN SAN.TİC.A.Ş. Otomotiv Yan Sanayii : Otomotiv Tekstili Dris Bouarfa 31. ŞAHİNLER MAKİNA A.Ş. MAKİNA Toplu Silindir makinaları, Profil ve Boru Kıvırma makinaları, Hidrolik Kombine Makas ve Delme makinaları üretimi Orhan Şahin Yön.Kur.Bşk. 32. ŞENTÜRKLER A.Ş. OTOMOTİV Mekanik bakım, onarım hizmetleri Sami Şentürk 33. TEKNİK LİDER PLASTİK LEVHA LTD.ŞTİ. PS - ABS - PP - PE plastik levha üretimi Termoforming (vakum) şekillendirme işlemleri. Arif Güleç 34. TURKAS AMORTİSÖR SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Gazlı amortisor çeşitlerini geliştirmekte ve üretmektedir. Refik Öztüfekçi 35. YAĞMURLU SAN.TİC.LTD.ŞTİ. MAKİNA DEMİR-ÇELİK ÜRÜN İMALATI VE TEDARİKLERİ Servet Güler 36. YSL OTOMOTİV YAN LTD. ŞTİ. Otomotiv Ana ve Yan Sanayi, Sürücü ve Yolcu Koltuk - Hava Süspansiyon - Hidrolik Araç Kapı, Mobilya vd.koltuk Sistemleri Selahattin Güneş ÜYELİK İÇİN EVRAK BEKLENEN FİRMALAR

11 37. ACT BETON İNŞAAT Beton Boru - Prefabrik Beton Elemanları Ömer Sağcan 38. BEKA-MAK MAK.SAN.TİC.A.Ş. MAKİNA Metal kesme makinaları (şerit ve hidrolik kollu Testere) İbrahim Çetiner Yön.Kur.Bşk. 39. HA-SEL LTD.ŞTİ. Otomotiv Yan Sanayii fren kampanaları, fren diskleri, volant muhafazaları, eksoz manifoltları ve pik döküm özel siparişlerinin üretimi Selçuk Alyelken Ticaret 40. MEDEX KAĞIT AMBALAJ Ambalaj ve Kağıt ürünleri Mehmet Mete 41. MİNTEKS VE TİCARET A.Ş. TEKSTİL havlu ve bornoz setleri üretimi Emin Nallar 42. ORJİN OTOMOTİV KALIP GIDA MAD.LTD.ŞTİ. Binek otomobil ve hafif ticari araçlar için Salıncak, Denge Kolu, Rotil, Rot Başı. Z Rot, Rot Mili üretimi Mesut Adalı 43. OTO PLAST OTOMOTİV YAN LTD. ŞTİ. Orhan Türker 44. SİMGE MAT A.Ş. İNŞAAT Asfalt Muzaffer Özel Koord. 45. TRAFEZ TRİFLON İNŞAAT Poliüretan dolgulu sandviç panel çatı ve cephe kaplama Bülent Sevenler 46. TURESİM MAKİNA SAN. LTD. ŞTİ. MAKİNA Hallaç, pamuk atma makinalari-elyaf ve paçavra açma makinasi (sifanöz)-elyaf kesme ve bileme makinasi Hasan Türesim 47. YESTAŞ PREFABRİK İNŞAAT Prefabrik Yapı inşaat Adnan Şentürk Yön.Kur. Bşk. ÜYELİK KONUSUNDA HENÜZ KARAR BİLDİRMEYEN FİRMALAR 48. DOĞAÇ İNŞ.ve TEKNİK MÜŞ.SAN.TİC.A.Ş. İNŞAAT İnşaat malz. Ferhat Kalkan 49. HARPUT TEKSTİL MENSUCAT LTD.ŞTİ. TEKSTİL Tekstil Muhammed Etkeser Yön.Kur. Bşk. 50. LİNDE GAZ A.Ş. Bursa Bölgesi DİĞER Sınai Gazları : Hava gazları, yakıt gazları ve diğer gazlar.

12 51. MATAY OTOM.YAN SAN. A.Ş. Otomotiv Yan Sanayii : egzoz setleri üretimi Bekir Girgin 52. MURSAN MARİN DENİZ VE MOT. ARAÇ. LTD.ŞTİ. DİĞER Fiberglass tekne Tanyer Ceylan Üretim 53. NNY ENDÜSTRİYEL SATIŞ EKİPMANL. LTD.ŞTİ. AMBALAJ Alüminyum-Plexiglass Resim Çerçeve ve Fuar Standları Yüksel Koçoğlu 54. OBERG MAKİNE pvc, alüminyum işleme makinaları - Kapı pencere üretim konstrüksiyonları Mehmet Çerezci OKSAN KAUÇUK KALIP OTOMOTİV ÜR. LTD.ŞTİ. SELSAN ELEKTRONİK LTD.ŞTİ. ELEKTRONİK Motor-amortisör bağlantı takozları, direksiyon-aks körükleri, stabilizer çubuğusalıncak burçları, rot başı lastikleri,endüstriyel kauçuk parçalar Elektronik Aletler, Aydınlatma Gereçleri, Yangın, Güvenlik ve Afetlerden Korunma Ekipmanları, Otel Ekipmanları, Elektronik Parçalar İsmail Ircan Deniz Batmaz 57. SET BETON MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. İNŞAAT Beton İlker Ünal Tesis Şefi 58. TAMEK GIDA A.Ş. GIDA Tuncer Göksu Depo ÜYELİK KONUSUNDA OLUMSUZ VEYA BİLGİ ALINAMAYAN FİRMALAR 59. AKSAN PANEL RADYATÖR METAL EŞYA İsmail Gürşah Kaboğlu 60. AKTOSUNLAR BOYA NALBURİYE LTD. ŞTİ. İNŞAAT nalburiye Metin Aktosun 61. CEMDEMİR İNŞ. TAAH. ÇELİK KONST.SAN. A.Ş. İNŞAAT Çelik Konstrüksiyon binalar, Markalama, Doğrultma Makinası, Kimyasal Proses Tankları, Boru Köprüleri, Boru ve Proses Askı Sist. -Vinçler Cemal Özdemir Yön.Kur. Bşk. 62. GÖKBORA ULUSLARARASI NAK. A.S. BURSA TAŞIMA Ali Cansevdi 63. KADIOĞULLARI TEKSTİL LTD.ŞTİ. TEKSTİL Tekstil İdris Şemsi Uğur Ortağı 64. PANELSAN ORMAN ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ. MOBİLYA Çatı ve Cephe Sist. Metin Mustafa - oğlu

13 65. POLİKAP POLİETİLEN KAP VE PLAS. LTD.ŞTİ. İNŞAAT AQUA park ürünleri Mehmet Yaşar 66. SITTNAK ULUSLAR ARASI NAKLİYAT A.Ş. TAŞIMA uluslararası taşımacılık Mustafa Yazıcı Proje.ve İş Gel. 67. TEKİN AYAKKABI LTD. ŞTİ. DİĞER Ayakkabı imalatı Muammer Tekin 68. YILSER METAL YED. PARÇA SAN.TİC. LTD.ŞTİ. Profil üretimi Yıldız Eraydın 5.BÖLÜ M GÖRSiAD KURULUS VE SONRASINDA GERÇEKLESEN FAALiYETLER ( ) Geçici yönetim olmamız nedeniyle; yaptığımız faaliyetler esas itibariyle derneğimizi genel kurulumuzda oluşacak asli yönetime hazır bir şekilde teslim etmeğe yönelik olmuştur. Bu arada önümüze gelen, zaten var olan konular ile ilgili çabalarımız da olmuştur. Bunların çoğunda hedeflenen sonuç alınamasa dahi en azından bazı süreçlerin harekete geçmesi sağlanmıştır. En azından muhatap olunan mevcut yapı ve organizasyonlar tanınmış, bir anlamda yeni yönetime ivme kazandıracak bilgi birikimi ve deneyim elde edilmiştir. 09 Şubat 2010 da Nilüfer Belediye başkanı Sn. Mustafa Bozbey in daveti ile 33 firma yetkilisinin de katılımı ile gerçekleşen toplantıda belediye başkanımızın önerisi ile dernek kurulması kararlaştırılmış, bu amaçla İbrahim Doğangün (ETİS ENDÜSTRİ) Fikret Yeşilırmak (SENTAŞ TEKSTİL) ve Halit Bayram (BAYRAMOĞLU İNŞ.LTD.) dan oluşan üç kişilik komisyon görevlendirilmesi ile dernek kurma çalışmaları başlatılmıştır. FAALİYETLERİMİZ :

14 1-08 Nisan Kafkas Pastanesinde 24 kurucu üye ile yapılan toplantıda Dernek ana tüzüğü görüşülerek imza edilmiş, geçici yönetim kurulu ve Dernek amblemi seçilmiştir. Amblemde üretimi temsil eden değişik renklerle görsellik kazandırılmış fabrikalar motifi kullanılmış, birlik ve ilişkileri temsilen renk kaynaşmaları vurgulanmıştır. Ayrıca Çağdaşlığı temsilen modern figürler ile bezenmiştir Mayıs 2010 Dernek faaliyetlerinin bağımsız olarak yürütülebilmesi için mevcut bina kiralanmıştır Nisan İl Dernekler Müdürlüğü ne başvurumuz kabul edilmiş olup, saat 15:30 itibariyle Derneğimizin kuruluşu gerçekleşmiştir Haziran Sn. Filiz Alkan Karakaş Sekreter Vekili olarak görevlendirilmiştir. 5- Derneğimiz; tüm kurucu üyelerinin katılımı ile Perşembe günü Görükle Belediye binasında Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey in davetlisi olarak Kurucu üyelerimizin çoğunluğunun katıldığı bir toplantı gerçekleştirmiştir. Sıcak asfalt çalışması ile ilgili talebimiz üzerine; Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile asfalt yapılacak yerler hakkında bilgi almak, dernek olarak çalışmanın kapsamı hakkında görüş ve değerlendirmelerimizin paylaşılacağı bir teknik toplantının hafta içerisinde (7-11 Haziran) yapılması uygun görülmüştür. 6- NİLÜFER BELEDİYESİ İLE İÇİ YOL ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN TOPLANTI : Dernek binamızda yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile Başkan yardımcısı Sayın Recep Tanlak ve ilgili belediye yetkilileri ile İÇİ YOL ÇALIŞMALARI na ilişkin bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda asfaltlamadan önce alt yapı çalışmalarının tamamlanması için, tüm ilgili kurumlara gerekli yazışmaların yapılmasının önemi üzerinde durulmuş, bilahre, Belediye Ulaştırma Müdürlüğü tarafından tarihinde Tedaş, Telekom, Buski ve Bursagaz a yazılar gönderilmiştir. 7- GÖRSİAD WEB SAYFASI : Web sayfamız ilişkin çalışmalar son aşamasına gelmiştir. 8- BÜRO'NUN TEFRİŞİ (KISMEN) TEDAŞ - TELEFON ABONELİK İŞLEMLERİ - VERGİ DAİRESİ İŞLEMLERİ, MALİ MÜŞAVİR SEÇİMİ VE ANLAŞMA, MATBU EVRAK VE FORMLAR hazırlanmıştır. 9- NİLÜFER BELEDİYESİ İŞ EDİNDİRME PROGRAMI İLE ORTAK ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI. Belediye nin oluşturduğu iş Ofisi ile Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde; iş arayan vatandaşlar ve işverenler arasında işgücü arz ve taleplerini buluşturulduğu bir çalışma GÖRSİAD 1. OLAĞAN GENEL KURUL FAALİYET RAPORU Sayfa 14 / 24

15 10- TÜRKİYE ÇAPINDAKİ DERNEKLERİ İLE TEMASLAR : Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği (BEYSAD) - Bağlantı Elemanları Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) - Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Kauçuk Derneği gibi Türkiye çapındaki derneklerle yönetici düzeyinde irtibat kurulmuş, yardımlaşma ve bilgi paylaşımı konusunda olumlu işaretler alınmıştır. 11- ULUDAĞ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ZİYARET : 22 Haz 2010 İ.Doğangün, F.Yeşilırmak ve F.A.Karakaş ın katılımıyla Uludağ İhracatçılar Birliği Sekreteri Sn. Mümin Karacakayalılar ön tanışma niteliğinde ziyaret edilmiştir. Destek ve işbirliği konularında mesajlar alınmış olup, Bilişim Teknolojileri, Elektrik- Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisi olmak üzere 6 programda eğitim verilecek olan UİB Otomotiv Anadolu Teknik Lisesi nin eğitim-öğretim yılında açılacağı; oldukça geniş ve modern olarak tasarlanan fuaye ve benzeri sosyal alanlarının ihtiyaç halinde derneğimize açılabileceği konuşulmuştur. UİB Otomotiv Anadolu Teknik Lisesi nde eğitim alacak öğrencilerin, uygulanan programlarla, meslekî bilgi ve becerileri kazanıp, iş hayatına hazırlanmaları, ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmaları, yabancı dili dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenmeleri ve otomotiv endüstrisinin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanların yetiştirileceği bu örnek eğitim kompleksinin bölgemizde yer alacak olmasının önemi üzerinde durulmuştur. Bakanlığa devredilecek kompleksin yönetiminde birlik tarafından kurulacak eğitim vakfının rol üstleneceği, bu hususta derneğimizin de bazı katkılarının olabileceği, henüz şantiye halinde olan okulun bizzat Mümin bey ve diğer UİB yetkililerinin katılımıyla derneğimiz in ziyaretine memnuniyetle açılacağı belirtilmiştir. 12- LÖDER Lösemililer Derneği Rehabilitasyon Merkezi nin temel atma töreni: Vali Şahabettin Harput ve diğer devlet erkanının katılımıyla gerçekleşen, yapımını işadamı Sebahattin Gazioğlu nun üstlendiği, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Onkolojisi ve Hematolojisi Bölümünde tedavi gören ve başka şehirlerden çocuğunun tedavisi için Bursa ya gelip uzun süren tedavi sırasında konaklama sıkıntısı yaşayan ailelerin konaklama ihtiyacı için yapılacak konuk evinin temeli töreninde Başkanı ve Sekreter vekili olarak Derneğimiz temsil edilmiştir. Tören öncesi ve sonrasında Bursa Valisi Sn. Şahabettin Harput, BTSO başkanı Sn. Celal Sönmez ve BTSO Meclis başkanı Sn. İlhan Parseker ile görüşülmüş, Derneğimiz hakkında ve derneğimizin tanıtımı için yapılacak davet ile ilgili kısa bilgiler verilmiştir. GÖRSİAD 1. OLAĞAN GENEL KURUL FAALİYET RAPORU Sayfa 15 / 24

16 13- BTSO MECLİS BAŞKANI -TOBB YÖNETİM KUR. ÜYESİ İ. PARSEKER ZİYARETİ: Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı ve üyelerimizden Servet Güler (YAĞMURLU), Deniz Kurt ( BİLKAR), Aziz Kurt (KURTSAN) un katılımıyla BTSO Meclis Başkanı ve aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi 0lan Sn. İlhan Parseker makamında ziyaret edilmiştir. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yeni istihdam olanakları ve yüksek katma değer yaratmak açısından, yatırımların en uygun sektör ve alanlarda gerçekleştirilmesi için gerekli olan ve bir türlü çıkarılamayan ülkemiz ve bölgemiz sanayi kapasitesinin belirlenmesine yönelik sanayi envanteri konusu ve diğer sorunlar değerlendirilmiştir. Ayrıca derneğimiz kapsam alanında bulunan Simpet Akaryakıt (BP) işletmeleri nedeniyle derneğimize üye olacaklarını, dernek faaliyetlerimize mümkün her türlü katkıyı memnuniyetle sağlayacaklarını belirtmişlerdir. 14- ASİAD- AKÇALAR Cİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI ZİYARET : Derneğimiz Başkanı ve Sekreter vekili F.A.Karakaş ın katılımıyla ASİAD başkanı ve Çevre İnşaat Prefabrik firmasının sahibi Sn. Cevdet Yüce Belediye ile yapılan toplantı da bahsi geçen Akçalar sanayisinde yaşadıkları deneyimler hakkında bilgi almak ve ön tanışma niteliğinde ziyaret edilmiştir. Kendisinden derneğimizde tecrübelerinden yararlanacağımız konuların görüşüleceği bir toplantıya katılması için söz alınmıştır. Ayrıca bölgemizde bulunan yerlerinden dolayı derneğimize üye olabileceklerini de belirtmişlerdir.

17 Nilüfer Belediye Ulaştırma Müdürlüğü tarafından tarihinde Tedaş, Telekom, Buski ve Bursagaz ile yapılan yazışmaların paralelinde anılan bu kurumlar ile dernek olarak doğrudan temas kurma ihtiyacı duyulmuş bu yönde aşağıda belirtilen ziyaretler yapılmıştır. 15- ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ZİYARET : ; 09:30-10:30 Bşk. İ.Doğangün, G.Sekreter V. F.A.Karakaş ve Nilüfer Bel. Görükle Bölge Sorumlusu Sn. Gonca Hüyüklü nün katılımıyla Müdürü Sn. Hüseyin GÜNBEY makamında ziyaret edilmiştir. Kurum devir aşamasında olduğu için gerekli olursa personel desteği alınmak kaydı ile olanakların sunulacağı sözü alınmıştır. 16- BURSA SU VE KANALİZASYON İDARESİ - (BUSKİ) ZİYARET : ; 13:00-13:30 Bursa Su ve Kanalizasyon idaresi (BUSKİ) Müdürü Sn. İsmail Hakkı ÇETİNAVCI yağmursuyu, kanalizasyon ve içme suyu konularında bölgemizin daha yaşanır bir hale getirilmesi ve sorunların bir an önce giderilmesi amacı ile Buski Müdürlüğü ne alt yapı sorunlarını kapsayan yazılı müracaat yapılmıştır. Müracaatımıza cevaben aldığımız tarih ve M.16.0.BBB /6126 sayılı yazıda, Buski Müdürlüğünce bölgede onaylı kanalizasyon ve yağmursuyu avan projesi bulunduğu, sağlıklı uygulama projelerinin hazırlanabilmesi için tarih ve M.16.0.BBB /6027 sayılı yazı ile Nilüfer Belediye Başkanlığından bölgedeki imar yollarına ait onaylı yol projelerinin istendiği bildirilmiştir. Onaylı yol projeleri kendilerine aktarıldığında, bölgede uygulama projeleri hazırlanarak 2011 yılı yatırım programları kapsamına alınacağı bildirilmiştir. 17- TÜRK TELEKOM BURSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET : ; 09:30-10:30 Batı 2.Bölge Müdürü Sn. İrfan YILDIZ makamında ziyaret edilmiştir. Verdiğimiz dilekçemiz neticesinde, 22 Tem 2010 tarihinde 14:30 da Planlama Müdürlüğünden Şef Mühendis Meltem Özbaşaran ve Şef Tekniker Hikmet Bey in yer aldığı Telekom saha tespit ekibi ile durum değerlendirme ve tespit çalışmaları yapılmıştır. Bazı firmaların yerlerinin tespit edilememiş olmasından dolayı bizden yardım talep edilmiş, bu firmaların yerleri harita üzerinden gösterilmiş, Gökçeköy civarı ise gidilerek, yerinde inceleme ve gerekli tespit çalışmaları yapılmıştır. Bölgemizde henüz açılmayan yollar dahil birkaç sokakta eksikler olduğunu tespit etmiş olmamızla birlikte, Telekom'un alt yapı çalışmaları ile ilgili çok fazla sıkıntısı olmadığı gözlemlenmiştir. Buna rağmen bölge komple ele alınarak geniş kapsamlı bir proje hazırlanarak, rapor halinde tarafımıza gönderilecektir. 18- ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ GÖRÜKLE ŞUBE AÇILIŞ TÖRENİ : Sn.Mustafa Bozbey in açılışını yaptığı törende derneğimiz temsil edilmiştir. GÖRSİAD 1. OLAĞAN GENEL KURUL FAALİYET RAPORU Sayfa 17 / 24

18 19- GÖRÜKLE İPEK SPOR YARDIM YEMEĞİ : Görükle İpek Spor Yardım Yemeğine Dernek adına katılınmış, Dernek ismi ile (şahsi ödeme yapılarak) 1000 TL bağışlanmıştır. 20- DİR-PA LASTİK ŞUBE AÇILIŞI : Dernek olarak davetimizi kabul eden Belediye Başkanımız Sn.Mustafa Bozbey in kurdelesini kestiği açılışta derneğimiz temsil edilmiştir. 21- NİLÜFER BELEDİYESİ LAR 2 Proje Çalışması: Avrupa Birliği ve İç İşleri Bakanlığının ortak yürüttüğü proje kapsamında, Merkez İlçe Belediyeler ile ilgili vatandaşlık memnuniyeti ölçümleme çalışmalarına ilişkin bölgemizi temsilen bilgilendirme toplantısına katılınmıştır.

19 22- Görükle Kadınlar Derneğine Mutfak Tezgahı yaptırılmıştır. 23- ASFALTLAMA İÇİN YAPILAN TEMASLAR : B.B. BAŞKAN VEKİLİ Sn. MUHSİN ÖZLÜKURT ve FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANI FEHMİ ÖKTEN ile yapılan temaslar neticesinde Yol Bakım Onarım Şube Müdürlüğü yetkilisi Sn. Halil Arı ile (7 Eylül 2010) bölgede inceleme ve tespit çalışması yapılmış, Görükle Sanayi Bölgesinde asfaltlama için zemini uygun ve acil asfalt ihtiyacı olan 2,5 km. yol ölçülmüştür BÜYÜKŞEHİR BEL. GEN.SEKRETER YARDIMCISI MUSTAFA ALTIN ZİYARETİ : Simgemat Koordinatörü Sn. Muzaffer Özel bey inde eşlik ettiği; Yönetim kurulu olarak tanışma niteliğindeki ziyaretimizde; bölgemizden (B.Balıklı) biri olarak derneğimizi çok önemsediklerini, bahsettiğimiz sorunlarımızın çözümü için gereken ilgiyi göstereceklerini belirtmişlerdir. Adeta bir fahri üyemiz olarak görebileceğimizi, gerektiğinde rahatlıkla kapısını çalabileceğimizi hissettik.

20 25- AKTOPRAKLIK KAZI ALANINDA OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILAN ARKEOPARKTA ESKİ EV CANLANDIRMASI İÇİN GEREKEN, SİTE İÇİN KİRLİLİK ARZEDEN İNŞAAT ARTIĞI TOMRUKLARIN HEDİYE EDİLMESİ ASİAD bölgesinde destek verdiği Arkeolojik kazı çalışmaları kapsamında; gün yüzüne çıkarılmakta olan MÖ dönemine ait yerleşimde bulunan evlerin (teknik çalışmalarla belirlenen) bire bir benzerlerinin yapılarak, o dönemin canlandırıldığı arkeolojik bir park çalışması yapıldığını öğrendik. Derneğimiz aracılığı ile; binamız önünde atıl durumda bulunan yakl. İki kamyon (bu evlerin yapımında zor bulunan eskitilmiş kütük) malzeme Nilüfer Belediyesine ait kamyonla bedelsiz olarak Akçalar Aktopraklık Höyüğü kazı alanına gönderilmiştir. 26- AKTOPRAKLIK HÖYÜĞÜ KAZI ALANI GEZİSİ : Kazı çalışmaları başkanı Prof.Dr. Necmi Karul derneğimize teşekküre binaen, derneğimiz üyelerini (eş ve çocuları dahil) kazı bölgesine davet üzerine gerçekleştirilmiştir. Höyükte yer alan yerleşimlerin tarih öncesi dönemden, Geç Roma dönemine uzandığı, höyüğün özellikle ilk çiftçi toplulukların ortaya çıkışı ve Anadolu'dan Avrupa'ya yayılımını kanıtlayan kritik bir öneme sahip olduğu belirtilmektedir. PARKTA ETNOGRAFİK BİR KÖY Sit alanının uygun bir kesimine, çevre köylerden getirilecek geleneksel mimarlık örneklerinin aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edildiği etnografik bir köy oluşturulması, aslına uygun şekilde inşa edilen yapılara işlevler yüklenerek geleneksel bir köy yaşamının canlandırılması ve bu şekilde alanın eğitici bir gezi güzergahı olması yanında yaz okulları kapsamında düzenlenecek etkinliklerle öğrencilerin eğitiminde kullanılabilecek bir yapıyı içermesi düşünülmüş.

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı»

Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı» Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı» AFRİKA 5 BÖLGE - Kuzey Afrika - Batı Afrika - Orta Afrika - Doğu Afrika - Güney Afrika Vizyonumuz Küreselleşen dünyada

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 1 no.lu Meslek Komitesi'nin 01/10/2014 tarih ve 18 no.lu toplantısında, ilçemizde kullanılan suyun metreküp

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ KARAMAN ELMA PANELİ PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ 25 NİSAN 2016 Hazırlayanlar Uzman İsmail ARAS Uzman Hakan ANAÇ Araştırma, Etüt ve Planlama Birimi GİRİŞ Dünyanın en büyük elma üreticilerinden olan ülkemiz ve

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler sektörde üretilen mal ve hizmetlerin hedef kitleye yeterli düzeyde ulaşmasını da zorlaştırıyor. Artık sadece

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1976 2011 (35 YIL) Çankırı Ocak 2011 Misyon,

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ

www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ Öncelikler ve İhtisaslaşma Organizasyon ve Eşgüdüm Yaşam Kalitesinin Artırılması Sürdürülebilir Kalkınma Bilgi Toplumuna Dönüşüm Rekabet Gücünün

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI

ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI 1. Giriş 2. GZFT Analizi 3. Misyon,Vizyon ve İlkeler 4. Stratejik Amaç ve Hedefler 5. Mayıs 2016-Mayıs 2017 Dönemi Eylem Planı(Amaçlar ve Hedefler

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ

STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ Hazırlayan Strateji Geliştirme Müdürü Kontrol Başkanlık Hukuk Danışmanı Onay Belediye Başkanı Yürürlük Tarihi 01.02.2010 Sayfa 1 / 9 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; Kartal Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar UNIDO EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar Ferda Ulutaş, Emrah Alkaya Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Ankara, 20 Mayıs 2009 KAPSAM

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

- plastik sanayicisinin derneği - PAGDER. Reha GÜR. PAGDER Başkanı

- plastik sanayicisinin derneği - PAGDER. Reha GÜR. PAGDER Başkanı - plastik sanayicisinin derneği - PAGDER Reha GÜR PAGDER Başkanı PAGDER Örgütlenmeye başlama 1950 1960 1969 2000 2017 Resmi Kuruluş 19.06.1969 PAGDER Plastik sektöründe faaliyet gösteren firmaları tek

Detaylı

AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ

AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ TANIM Ahşap veya ahşap kökenli malzemelerin, istenilen kalite standardında, belirlenen sürede, en düşük maliyetle üretilebilmesi için üretim sistemini tasarlayan, projelendiren, üretim sürecini denetleyen

Detaylı

14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi

Detaylı

2015 Ekim Ayı Bülteni

2015 Ekim Ayı Bülteni 2015 Ekim Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.10.2015 tarihinde Borsamız, TE - TA Teknik Tarım aracılığıyla Üyelerimize ve Bölgedeki Sektör ilgililerine hitaben " Hayvancılıkta

Detaylı

SAMSUN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ YÖNETİCİ ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ NOTU

SAMSUN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ YÖNETİCİ ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ NOTU SAMSUN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ YÖNETİCİ ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ NOTU 26 Eylül 2008: OMÜ senatosu tarafından Teknoparka arazi tahsisi gerçekleştirilmiştir. 01 Nisan 2009: Samsun Teknoloji Geliştirme Bölgesi

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 03.06.2015 tarih ve 27 sayılı olağan Haziran ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 09.06.2015 tarih ve

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı T.C EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı 2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ VİZYONUMUZ Proje yaklaşımını ve kümelenme yaklaşımını

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

YETERLİĞE TABİ GELİR UZMANLARI DERNEĞİ 2016 FAALİYET RAPORU

YETERLİĞE TABİ GELİR UZMANLARI DERNEĞİ 2016 FAALİYET RAPORU 2016 2016 YILI FAALİYET RAPORU Derneğimizin Tarihçesi Gelir Uzmanlığı 1993 yılında kariyer bir meslek olarak ihdas edilmiştir. Ancak derneğimizin kuruluş yılı olan 2013 yılına kadar geçen 20 yıllık sürede

Detaylı

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT TURQUALITY PROGRAMI 2 BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT ; 1976 yılında kurucusu Mustafa YÜCEEL tarafından fiilen faaliyete başlamış olup 1986 yılında ANADOLU MÜŞAVİRLİK çatısı altında Ankara'da faaliyet göstermeye

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001676 21/05/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/146 Sayın Üyemiz, 1. Türk-Sudan İş Forumu

Detaylı

Ar-Ge Destekleri. Bilgi Dokümanı SAN-TEZ PROGRAMI TÜBİTAK TEYDEB DESTEK PROGRAMLARI. Huriser BALCI Ar-Ge Koordinatörü

Ar-Ge Destekleri. Bilgi Dokümanı SAN-TEZ PROGRAMI TÜBİTAK TEYDEB DESTEK PROGRAMLARI. Huriser BALCI Ar-Ge Koordinatörü Ar-Ge Destekleri Bilgi Dokümanı SAN-TEZ PROGRAMI TÜBİTAK TEYDEB DESTEK PROGRAMLARI Huriser BALCI Ar-Ge Koordinatörü BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SAN-TEZ PROGRAMI DESTEK ORANI : Bakanlık tarafından

Detaylı

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 14.800.835,88 23.454.054,84 328.352,97 133.724,09 9.520,00 1.359,46 11.520,00 285.

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 14.800.835,88 23.454.054,84 328.352,97 133.724,09 9.520,00 1.359,46 11.520,00 285. // Tarihi itibariyle yapılan işlemleri kapsamaktadır. Kurum :. Adı B o r ç A l a c a k Muhasebe Birimi Banka Hesabı..,..,., Vadeli..,..,.., Tübitak Özel larına İlişkin Banka Hesabı BAP Özel larına İlişkin

Detaylı

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ?

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? 21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? Sayın Yönetim Kurulu Başkanı ve / veya Sayın Genel Müdür Dikkatine, Türk Plastik Sanayicileri

Detaylı

İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı İŞBİRLİĞİ KURULUŞLARI İLE URGE PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI - I

İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı İŞBİRLİĞİ KURULUŞLARI İLE URGE PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI - I İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı İŞBİRLİĞİ KURULUŞLARI İLE URGE PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI - I 18 Ekim 2012 Ankara GÜNDEM 9.30-9.45 İhracat Genel Müdür Yardımcısı

Detaylı

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 7.213, , , , , , , ,91 17.

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 7.213, , , , , , , ,91 17. Kurum :. Bütçe Yılı : Adı B o r ç A l a c a k KASA HESABI.,., Muhasebe Birimi Banka Hesabı..,..,.., Vadeli..,...., Tübitak Özel larına İlişkin Banka Hesabı BAP Özel larına İlişkin Banka Hesabı Özel lara

Detaylı

2. ULUSAL KAĞIT SEMPOZYUMU BİLDİRİLERİ

2. ULUSAL KAĞIT SEMPOZYUMU BİLDİRİLERİ tmmob makina mühendisleri odası 2. ULUSAL KAĞIT SEMPOZYUMU BİLDİRİLERİ MMO YAYIN NO: 180 tmmob makina mühendisleri odası / MMO YAYIN NO : 180 ISBN: 975-395-166-3 Bu Yapıtın Yayın Hakkı MMO'na Aittir. Kitabın

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 7.213, , , , , , , ,64 14.

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 7.213, , , , , , , ,64 14. Kurum :. Bütçe Yılı : Adı B o r ç A l a c a k KASA HESABI.,., Muhasebe Birimi Banka Hesabı..,..,.., Vadeli..,...., Tübitak Özel larına İlişkin Banka Hesabı BAP Özel larına İlişkin Banka Hesabı Özel lara

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM Şirket Tanıtımı Progino PROGİNO 2005 yılından itibaren Eskişehir de mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Faaliyetlerine 2008 yılından beri Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesinde sürdürmektedir.

Detaylı

YAZI İŞLERİ AB PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

YAZI İŞLERİ AB PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YAZI İŞLERİ AB PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2006 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİ Düzce Belediyesi AB Projelerin uygulanması, proje hazırlanması v e b a ş v u r u l a r ı n ı n gerçekleştirilmesi, tamamlanan

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ 04-07

YAPI MALZEMELERİ 04-07 İNŞAAT, DEKORASYON M AY I S ve EMLAK GÜNLERİ 2 0 1 7 Yer: TÜRK BEYLERİ KENT MEYDANI / ETİMESGUT ANA SPONSORLAR İLETİŞİM SPONSORU BİRLEŞİK İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ FEDERASYONU YAPI MALZEMELERİ 04-07 Türkiye'nin

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Fakültemizden Üniversite & Sanayi İşbirliğinde bir faaliyet daha

Fakültemizden Üniversite & Sanayi İşbirliğinde bir faaliyet daha Fakültemizden Üniversite & Sanayi İşbirliğinde bir faaliyet daha Fakültemiz Öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Abdullah SÜTÇÜ nün akademik danışmanlığında yürütülen yatırım projesinin tanıtım toplantısı tüm

Detaylı

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş.

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Zer Satınalma dış kaynak hizmetleri / Kaynak yönetim ortağınız 1.500+ Onaylı Tedarikçi 20.000+ Toplam Tedarikçi Havuzu 200+ çalışan 2003

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 5.589, , , , , , , ,00 68.

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 5.589, , , , , , , ,00 68. Kurum :. Bütçe Yılı : Adı B o r ç A l a c a k KASA HESABI.,., Muhasebe Birimi Banka Hesabı..,..,.., Vadeli.... Tübitak Özel larına İlişkin Banka Hesabı BAP Özel larına İlişkin Banka Hesabı Özel lara İlişkin

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

08 Kasım 2012. Ankara

08 Kasım 2012. Ankara 08 Kasım 2012 Ankara KOBİ ler ve KOSGEB Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni NAKSAN HOLDİNG A.Ş. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Temelleri 1940 yılında atılan üretici firma sıfatı, güçlü ekonomik yapısı ile ulusal ve uluslararası alanda

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

KEŞAN AVRUPA BİRLİĞİ VE PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME UYGULAMA MERKEZİ (KAPUM) KURULUŞ GEREKÇESİ

KEŞAN AVRUPA BİRLİĞİ VE PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME UYGULAMA MERKEZİ (KAPUM) KURULUŞ GEREKÇESİ KEŞAN AVRUPA BİRLİĞİ VE PROJE ARAŞTIRMA GELİŞTİRME UYGULAMA MERKEZİ (KAPUM) KURULUŞ GEREKÇESİ İlgi: a. 5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve görevleri hakkında kanun, b. 17 Aralık

Detaylı

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI AMAÇ 1. SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ HAYATINA YÖNELİK AMAÇLAR Stratejik Hedef Strateji Faaliyetler Göstergeleri Hedef Dokümantasyon Kayıt 1.1.1. Ulaşım ve Lojistik Olanaklarını Niğde ye Hava Alanı Yapılmasını Sağlamak

Detaylı

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ 1 UR-GE Desteği 2 Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi 3 Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği 4 Yurtdışı

Detaylı

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 21-23 KASIM 2013 Erdem ALPTEKİN Araştırma ve Meslekleri Geliştirme Müdürlüğü Uzman Paola YAŞARSOY Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİĞİN VİZYONU Akdeniz Belediyeler Birliği, Yerel Yönetimler Reformu ve AB ile bütünleme süreçlerine destek sağlayan, hizmetlerinde kalite, verimlilik ve güvenirliği esas

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI YAYINLAR Lojistik sektörüne ürün ve hizmet sağlayanların dergisi LOJİSTİK EKİPMANLAR, Türkiye'de henüz örneği olmayan lojistik yan sanayine yönelik yayın yapan sektörel bir ihtisas

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

Otomotiv Sanayii Dış Ticaret Raporu

Otomotiv Sanayii Dış Ticaret Raporu Otomotiv Sanayii Dış Ticaret Raporu Temmuz 2015 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA OTOMOTİV SANAYİİNDE DIŞ TİCARET Otomotiv Sanayi Ürünlerini İçeren UİB Verisine Göre 1 : 1. 2015 yılı Ocak-Temmuz

Detaylı

MANİSA TİCARET BORSASI 2018 YILI İŞ PLANI

MANİSA TİCARET BORSASI 2018 YILI İŞ PLANI MANİSA TİCARET BORSASI YILI İŞ PLANI Yayın Tarihi: 01.10.2013 Revizyon Tarihi: 28.12.2017 Revizyon No: 4 Form No: F.12 AMAÇ 1: MANİSA TİCARET BORSASI NIN KURUMSAL KAPASİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ Ödenek) (

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

FİKRET OKANT EĞİTİM BİLGİLERİ UZMANLIK ALANI GİRİŞİMCİLİK, İŞ KURMA VE İŞLETME GELİŞTİRME DANIŞMANI PROJE KOORDİNATÖRÜ

FİKRET OKANT EĞİTİM BİLGİLERİ UZMANLIK ALANI GİRİŞİMCİLİK, İŞ KURMA VE İŞLETME GELİŞTİRME DANIŞMANI PROJE KOORDİNATÖRÜ FİKRET OKANT GİRİŞİMCİLİK, İŞ KURMA VE İŞLETME GELİŞTİRME DANIŞMANI PROJE KOORDİNATÖRÜ E-mail: f.okant@girisimmerkezi.com EĞİTİM BİLGİLERİ Hacettepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (ANKARA) UZMANLIK ALANI

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

PROGRAM YÖNETİMİ BİRİMİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU

PROGRAM YÖNETİMİ BİRİMİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU T. C. DİYARBAKIR-ŞANLIURFA KALKINMA AJANSI PROGRAM YÖNETİMİ BİRİMİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Diyarbakır 2010 GİRİŞ TRC2 (Diyarbakır-Şanlıurfa) Düzey 2 Bölgesi Kalkınma Ajansı, 25.02.2006 tarih ve 5449

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Mutfak Sektörü Avusturya Ticaret Heyeti GİRİŞ: 18.05.2018

Detaylı

UZMANLAŞMIŞ MESLEK EDİNDİRME MERKEZLERİ PROJESİ

UZMANLAŞMIŞ MESLEK EDİNDİRME MERKEZLERİ PROJESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ERKEK TEKNİK ÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UZMANLAŞMIŞ MESLEK EDİNDİRME MERKEZLERİ PROJESİ ANKARA 02.07 2010 1 TEMEL AMAÇLAR Projenin amacı; 1) İŞKUR tarafından yürütülmekte

Detaylı

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut portföyü ile birlikte devralınmış ve buna paralel olarak

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2017 2019) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

12-15 ARALIK 2016. III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI

12-15 ARALIK 2016. III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI 12-15 ARALIK 2016 III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ 01 PERSONEL GİDERLERİ 235.086.904,00 01 1 MEMURLAR 94.035.681,00 01 1 1 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 1 01 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 2 Zamlar ve Tazminatlar 33.140.766,00 01 1 2 01 Zamlar ve

Detaylı

TAVŞANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Dernekler Büro Şefliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TAVŞANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Dernekler Büro Şefliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TAVŞANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Dernekler Büro Şefliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDA A SUNULAN HİZMETİN ADI BA VURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 Dernek kuruluş

Detaylı