T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI"

Transkript

1 1 KARAR NO DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Çetin Özdaş, Ekrem Demirten, Muharrem Uzunoğlu, Osman Nuri Soyocak, Mustafa Gökhan Kömürcü, Abdullah Gözübüyüklü, Seyhan Günhan, Ünal Köse, Tahsin Yüce, Zeki Gül, Rumi Bekiroğlu, Nurettin Karakaya, Necmettin Durmuşbaş, İsmail Akgöz, Bedriye Çayır, Mustafa Dalamanlı, Elvan Zorlu, Abdülaziz Layık, Serda Uysal, Dinçer Solmaz, Yusuf Şişman, Ayşe Cancanoğlu, Ali Rıza Ünal, Sadık Örgel, Murat Çağlar, Mehmet Kemal Kapısız, Ulaş Yıldırım ve Sefa Köse olmak üzere 28 Üye katılmıştır. Ahmet Özler, Abdullah Aydoğdu, İbrahim Kuşçu. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 22. Maddesi gereğince, Meclisin toplanmasında, üye tam sayısının salt çoğunluğunun sağlandığının tespit edildiğini belirterek; Meclis Üyelerinden, Ahmet Özler, Abdullah Aydoğdu ve İbrahim Kuşçu nun tarihli mazeretli sayılmaları hakkında dilekçelerinin bulunduğunu belirterek, adı geçenlerin mazeretli sayılmasını oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Ahmet Özler, Abdullah Aydoğdu ve İbrahim Kuşçu nun mazeretli sayılması oy birliğiyle kabul edilmiştir. Başkan, gündeme ilave edilmek üzere teklif bulunup bulunmadığını sormuş ve Meclis Üyelerinden; Zeki Gül, İsmail Akgöz ve Tahsin Yüce nin, Aile içi şiddete karşı toplumun sanat yoluyla bilinçlendirilmesi amacıyla Yeni Vizyon Girişimcilik Derneği, Milli Eğitim, Hitit Üniversitesi, Dil ve Edebiyat Derneği ile ortak proje yapılması hakkında tarihli dilekçesinin bulunduğunu belirterek, teklifin gündeme alınmasının kabulünü oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Teklifin gündeme alınarak gündemin 28. Maddesinde görüşülmesi oy birliğiyle kabul edilmiştir. Başkan, gündemle ilgili ve gündem dışı söz almak isteyen bulunup bulunmadığını sormuş ve söz almak isteyen bulunmadığından, gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir.

2 2 KARAR NO 44 MADDE 1 Teklif Eden Müdürlük YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi gereğince Encümen Üyesi seçilmesi. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi, a fıkrasının İl belediyelerinde ve nüfusu ' in üzerindeki belediyelerde, belediye meclisinin her yıl kendi üyeleri arasından bir yıl için gizli oyla seçeceği üç üye, malî hizmetler birim amiri ve belediye başkanının birim amirleri arasından bir yıl için seçeceği iki üye olmak üzere yedi kişiden oluşur, hükmü bulunduğunu, gizli oyla seçim yapılacağını belirterek, Encümen üyeliği için yazılı olarak aday gösterilmesini istemiştir. AK Parti Grubundan İsmail Akgöz; Osman Nuri Soyocak, Bedriye Çayır ve Ekrem Demirten i, CHP Grubu adına Sadık Örgel ise Mehmet Kemal Kapısız, Dinçer Solmaz ve Ali Rıza Ünal ı yazılı olarak Encümen üyeliği için aday göstermişlerdir. Başka aday olmak isteyen ve aday gösteren bulunmadığı görüldüğünden gizli oylamaya geçilmiştir. Gizli oyla yapılan seçim ve açık tasnif sonucunda; Osman Nuri Soyocak 19 oy, Bedriye Çayır 18 oy, Ekrem Demirten 19 oy, Mehmet Kemal Kapısız 10 oy, Dinçer Solmaz 8 oy ve Ali Rıza Ünal ın 9 ar oy aldıkları tespit edilmiştir. Böylece, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. maddesi gereğince Encümen üyeliğine, Osman Nuri Soyocak 19 oy, Bedriye Çayır 18 oy, Ekrem Demirten 19 oy alarak OY ÇOKLUĞUYLA seçilmişlerdir.

3 3 KARAR NO 45 MADDE 2 Teklif Eden Müdürlük YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, İmar Komisyon Üyesi ve Tarife Komisyon Üyesi seçilmesi. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesine istinaden ihtisas komisyonlarına üye seçileceğini belirterek, önce seçilecek üye sayısı, görev sürelerinin, ne kadar olması gerektiğini belirterek, teklif verilmesini istemiştir Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereğince İhtisas Komisyonlarının tamamına 5 er üye seçilmesi ve 1 yıl süreyle görev yapması konusunda AKP ve CHP Grup Başkanlarının müşterek tekliflerinin bulunduğunu ve ihtisas komisyonlarına üye seçiminin işaretle oylama şeklinde yapılmasına itiraz olmadığından; Başkan, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesi gereğince aday gösterilmesini istemiştir. Önce Plan ve Bütçe Komisyonu için; AK Parti Grubundan İsmail Akgöz ve CHP Grubundan Sadık Örgel müşterek olarak; Abdulaziz Layık, Mustafa Dalamanlı, İsmail Akgöz, Sadık Örgel ve Ulaş Yıldırım ı yazılı olarak aday göstermişlerdir. Başka aday gösteren ve aday olmak isteyen bulunmadığından, Başkan AK Parti ve CHP Grubunun müşterek teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine Abdulaziz Layık, Mustafa Dalamanlı, İsmail Akgöz, Sadık Örgel ve Ulaş Yıldırım, 1 yıl süreyle görev yapmak üzere OY BİRLİĞİYLE seçilmişlerdir. Başkan, İmar Komisyonu için aday gösterilmesini istemiştir. AK Parti Grubundan İsmail Akgöz ve CHP Grubundan Sadık Örgel müşterek olarak; Necmettin Durmuşbaş, Abdullah Gözübüyüklü, Ünal Köse, Ayşe Cancanoğlu ve Serda Uysal ı yazılı olarak aday göstermişlerdir. Başkan, İmar Komisyon üyeliği için Murat Çağlar ında aday olduğunu belirterek, Başka aday gösteren ve aday olmak isteyen bulunmadığından, AK Parti ve CHP Grubunun müşterek teklifini ve Murat Çağlar ın adaylığını ayrı ayrı oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Ayşe Cancanoğlu 19 oy, Serda Uysal 18 oy ve Murat Çağlar ın 13 oy aldıkların tesbit edilmiş olup; İmar Komisyon üyeliğine, Necmettin Durmuşbaş, Abdullah Gözübüyüklü, Ünal Köse, OY BİRLİĞİYLE ve Ayşe Cancanoğlu, Serda Uysal OY ÇOKLUĞUYLA seçilmişlerdir. Başkan, Tarife Komisyonu için aday gösterilmesini istemiştir. AK Parti Grubundan İsmail Akgöz ve CHP Grubundan Sadık Örgel müşterek olarak; Tahsin Yüce, Seyhan Günhan, Mustafa Gökhan Kömürcü, Dinçer Solmaz ve Sefa Köse yi yazılı olarak aday göstermişlerdir. Başka aday gösteren ve aday olmak isteyen bulunmadığından, Başkan AK Parti ve CHP Grubunun müşterek teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Tarife Komisyon üyeliğine, Tahsin Yüce, Seyhan Günhan, Mustafa Gökhan Kömürcü, Sadık Örgel ve Sefa Köse, 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Meclis Üyelerinden; Sadık Örgel ve Murat Çağlar ın ret oyuna karşı, OY ÇOKLUĞUYLA seçilmişlerdir.

4 4 KARAR NO 46 MADDE 3 Teklif Eden Müdürlük ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 480 Yük İndirme ve Nakliye İzin Belgesi. Başkan, İl Trafik Komisyonunun tarih ve 2011/ 06 Sayılı Kararı ile İl Merkezine girmeleri gereken araçların Belediye Başkanlığından İzin Belgesi almaları gerekmektedir. Kararına istinaden 3,5 Tona Kadar Kamyonetlere Mal İndirme Veya Nakliye İzin Belgesi verilmesi ve ücretinin belirlenmesi gerektiğini, Bu madde ile ilgili Meclis Üyelerinden; İsmail Akgöz, Abdulaziz Layık ve Ekrem Demirten in; İl Trafik Komisyonunun tarih ve 2011/ 06 Sayılı Kararı ile Şehir Merkezinde bulunan iş yerine mal indirecek veya nakliye yapacak azami istiap haddi 3,5 tona kadar olan kamyonetlerin Şehir Merkezinde İnönü Caddesi, Gazi Caddesi, Fatih Caddesi, Osmancık Caddesi, Taşhan Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Cemilbey Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Bahabey Caddesi ve Kıbrıs Caddesine ve saatleri arasında, yaz aylarında saat den sonra ve kış aylarında dan sonra girmelerine, İstiap haddi 3,5 tona kadar olup da belirtilen saatlerde İl Merkezine girmeleri gereken araçların Belediye Başkanlığından İzin Belgesi almaları gerekmektedir. Kararına istinaden 3,5 Tona kadar olan Kamyonetlere Mal İndirme Veya Nakliye İzin Belgesi verilmesi için 5 TL ücret alınması yolunda tekliflerinin bulunduğunu belirterek, oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15. Maddesinin (p) fıkrası gereğince Şehir Merkezinde bulunan iş yerine mal indirecek veya nakliye yapacak azami istiap haddi 3,5 tona kadar olan kamyonetlerin Şehir Merkezinde İnönü Caddesi, Gazi Caddesi, Fatih Caddesi, Osmancık Caddesi, Taşhan Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Cemilbey Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Bahabey Caddesi ve Kıbrıs Caddesine ve saatleri arasında, yaz aylarında saat den sonra ve kış aylarında dan sonra girmelerine, İstiap haddi 3,5 tona kadar olupda belirtilen saatlerde İl Merkezine girmeleri gereken araçların Belediye Başkanlığından İzin Belgesi almaları gerektiğinden; 3,5 Tona Kadar Kamyonetlere Mal İndirme Veya Nakliye İzin Belgesi verilmesi ve 5 TL ücret alınması, Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

5 5 KARAR NO 47 MADDE 4 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Ulukavak Mahallesi, 1778 ada, 21 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, Ulukavak Mahallesi, 1778 ada, 21 nolu parselde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifine ilişkin, İmar Komisyon raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Ulukavak Mahallesi, 1778 ada, 21 nolu parsel onaylı imar planında Taks: 0.35, Kaks: 1.75 yapılaşma koşullarında Konut Alanı olarak planlı olup, plan değişikliği teklifi ile Emsal: 2.4, h.max: metre yapılaşma koşullarında Kreş Alanı olarak planlanması talep edildiğinden; İmar ve Şehircilik İnceleme Raporu da dikkate alınarak, Plan değişikliğine ilişkin, 21 nolu parselin büyüklüğünün yaklaşık 845 m² olduğu, Plan Yapımına Ait Esaslara Dair Yönetmeliğin Ek 1-b maddesinde Kreş alanı için minimum alan büyüklüğünün 2000 m² olduğu, ayrıca teklif planda belirtilen emsalin (emsal: 2.4) mevcut ada da var olan emsalin üzerinde olduğu (emsal: 1.75) dolayısıyla yönetmeliklere ve plan bütünlüğüne aykırı olduğu gerekçesiyle plan müellifince hazırlanan plan değişikliği teklifi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE reddedilmiştir.

6 6 KARAR NO 48 MADDE 5 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No İlice Mevkii, 2790 ada, 5 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, İlice Mevki, 2790 ada, 5 nolu parselde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifine ilişkin İmar Komisyon raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; İlice Mevki, 2790 ada, 5 nolu parsel onaylı imar planında Emsal: 1.50, h.max: metre yapılaşma koşullarında Konut Alanı olarak planlı olup, plan değişikliği teklifi ile Emsal: 2.3, h.max: metre yapılaşma koşullarında Kreş Alanı olarak planlanması talep edildiğinden; İmar ve Şehircilik İnceleme Raporu da dikkate alınarak, Plan değişikliği teklifine ilişkin, 5 nolu parselin büyüklüğünün yaklaşık 905 m² olduğu, Plan Yapımına Ait Esaslara Dair Yönetmeliğin Ek 1-b maddesinde Kreş alanı için minimum alan büyüklüğünün 2000 m² olduğu, ayrıca teklif planda belirtilen emsalin (emsal: 2.3) mevcut ada da var olan emsalin üzerinde olduğu (emsal: 1.50) dolayısıyla yönetmeliklere ve plan bütünlüğüne aykırı olduğu gerekçesiyle plan müellifince hazırlanan plan değişikliği teklifi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE reddedilmiştir.

7 7 KARAR NO 49 MADDE 6 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Çepni Mahallesi, 29 Pafta, 4205 ada, 1 parselde yaklaşık 4 hektarlık alanda 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu. Başkan, Çepni Mahallesi, 29 pafta, İmar planında Belediye Spor Tesisleri Alanı olarak planlı olan 4205 ada, 1 parsel ve kuzeyinde Ortaöğretim Tesisleri Alanı olarak planlı alan ve bu alanın doğusunda otopark ve park olarak planlı alanları kapsayan yaklaşık 4 ha lık alanda İmar ve Şehircilik tarafından teklif edilen plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu değişikliğine ilişkin; Plan revizyonu teklif edilen alan, tarih ve 150 sayılı Belediye Meclis kararıyla Çepni Mahallesi, 27, 28, 29 kadastro paftaları dahilinde kalan, Burunçiftlik kavşağı Çorum giriş yolu ve Çevre yolu arasında yaklaşık 120 hektarlık alanda hazırlanan 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planı revizyonu kapsamında planlanmış olup; Alanda Eğitim Tesisleri için alana ihtiyaç görülmekte olduğundan, İmar planında Belediye Spor Tesisleri Alanı olarak planlı 4205 ada, 1 parsel ve kuzeyinde Ortaöğretim Tesisleri Alanı olarak planlı alanın aralarında yer alan yolun da kaldırılarak Eğitim Tesisleri Alanı olarak planlandığı, Ortaöğretim Tesis Alanı olarak planlı alanın doğusunda yer alan park ve otopark alanı olarak planlı bölgenin Belediye Spor Tesisleri Alanı olarak teklif edildiği; plan notlarında; Eğitim Tesis Alanı olarak planlı alanda Temel Eğitim öncesi öğretim alanları, İlköğretim ve ortaöğretim tesisleri, sosyal ve kültürel tesis ile kapalı ve açık spor alanları yer alabilir. ifadesinin yer aldığı, plan müellifince hazırlanan revizyon plan ve raporundan anlaşıldığını izah ederek, İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Çepni Mahallesi, 29 paftada yer alan ve yaklaşık 4 ha lık alanda İmar ve Şehircilik n ce teklif edilen, plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 uygulama imar planı revizyonu değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanunun 8/b maddesi gereğince Meclisçe OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

8 8 KARAR NO 50 MADDE 7 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Karakeçili Mahallesi, 70 Pafta, Üçtutlar Mahallesi, 78, 79 paftalarda yaklaşık 5,5 hektarlık alanda 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu. Başkan, Karakeçili Mahallesi 70 pafta, Üçtutlar Mahallesi 78,79 paftalarda yaklaşık 5.5 ha lık alanda plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı revizyonunu teklifine ilişkin İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Plan teklifi yapılan alanda, Belediye meclisinin tarih ve 181 sayılı kararı ile onaylanan Revizyon İmar planı ile Gazi Caddesi ve Eşref Hoca Caddesini birbirine bağlamak amacıyla Gazi Caddesinden, Eşref Hoca Caddesine, Fatih Caddesi üzerinden 25 metrelik yol planlandığı, yol bağlantısının Kavşak noktasına direk bağlanmadığı gerekçesiyle Revizyon Planın Mahkeme kararıyla iptal edildiği ve alanın plansız hale geldiği görülmüş olup; Mahkeme kararında belirtilen hususlarda dikkate alınarak Plan revizyonuna ilişkin Müdürlükçe teklif edilen plan müellifince hazırlanan, Revizyon İmar planı teklifi ile; Kent merkezinde ki açık yeşil alan ihtiyacını, trafik yükünü ve otopark ihtiyacını çözmek amaçlanmış, bu amaçla 25 metrelik yolun Gazi Caddesinden giriş kısmında sağlı sollu yer altı otoparkı ve park alanları planlandığı, Gazi Caddesi ile Eşref Hoca Caddesini birbirine bağlayacak 25 metrelik yol işaretlendiği, ayrıca Fatih Caddesinden Gazi caddesine rahat geçisin sağlanması amacıyla 15 metrelik bir yol bağlantısı oluşturulduğu, Eşref Hoca Caddesi ne bağlanma kısmında yolun, İmar planında Lise Alanı olarak planlı alanın içinde yer alan cami ile okul binası (İmam Hatip Lisesi) arasından geçerek kavşağa bağlandığı, mevcut imar planında m² olan Lise alanının (İmam Hatip Lisesi) teklif planda, m² Cami alanı ile birlikte ise yaklaşık m² ye çıkartıldığı, bununla birlikte, Revizyon İmar planı ile okul alanında mevcutta eğitim ve öğretim amaçlı kullanılan binaların etkilenmediği, Cami alanının yolun karşısında planlandığı ve Cami alanı ile okul arası can güvenliğinin sağlanması amacıyla, bu alanla okul arasında öğrencilerin geçişini sağlayacak alt-geçit planlandığı görüldüğünden; Karakeçili Mahallesi 70 pafta, Üçtutlar Mahallesi 78,79 paftalarda yaklaşık 5.5 ha lık alanda plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı, 3194 Sayılı İmar Kanunun 8/b maddesi gereğince Meclisçe OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

9 9 KARAR NO 51 MADDE 8 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Yavruturna Mahallesi, 11 Pafta, 826 ada, 197 nolu parsel, 894 parsel ve çevresindeki alanlarda 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu. Başkan, Yavruturna Mahallesi, 11 pafta, 826 ada, 197 nolu parsel, 894 parsel ve çevresindeki alanlarda İmar ve Şehircilik tarafından teklif edilen plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu teklifine ilişkin; 826 ada, 197 nolu parselin bir kısmı imar planında Ayrık Nizam 3 Kat Konut Alanı olarak planlıdır. Eski Cumartesi Pazarının yer aldığı 894 nolu parsel ise, imar planında Belediye Hizmet Alanı olarak planlı iken, tarih ve 07 sayılı Belediye Meclis Kararıyla Yer Altı Otoparkı ve Park olarak planlanmıştır. Alanda, parkın içinde yer alan özel mülkiyetler de dikkate alınarak, parkın yapımının sağlanabilmesi için imar uygulaması yapılması gerekmekte olup, İmar uygulamasının yapılabilmesi için İmar planında gerekli düzenlemeler yapıldığı, İmar ve Şehircilik nce hazırlanan inceleme raporu ve plan revizyonu açıklama raporundan anlaşıldığını izah ederek, İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan İşaretle Oylama Sonunda; Teklif edilen revizyon plan çalışması ve raporunda, İmar planındaki 8 metrelik yaya yollarının kaldırılarak Yer altı otoparkı ve Park olarak planlı alana katıldığı, parkın batısından bağlantı sağlayan 12 metrelik taşıt yolunun 10 metreye düşürüldüğü ve yol giriş ve çıkışlarında değişiklikler yapıldığı, 197 nolu parselin kuzeyinde Ayrık Nizam 3 kat yapılaşma koşullarında Konut Alanı işaretlendiğinden; Yavruturna Mahallesi, 11 pafta, 826 ada, 197 nolu ve 894 nolu parsel ve çevresindeki alanlarda, İmar ve Şehircilik n ce teklif edilen, plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 uygulama imar planı revizyonu, 3194 sayılı imar kanunun 8/b maddesi gereğince Meclisçe OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

10 10 KARAR NO 52 MADDE 9 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1429 Karakeçili Mahallesinde Gayrimenkul trampası. Başkan, Merkez Karakeçili Mahallesinde bulunan, özel mülkiyete ait, 70 Pafta, 141 ada, 54, 109 ve 131 nolu parsellerin, Şehrimiz imar planında Yer altı Otoparkı ve Park alanında kalmalarından dolayı kamulaştırılmaları gerektiğini belirterek, İmar ve Şehircilik nün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Merkez Karakeçili Mahallesinde bulunan, özel mülkiyete ait, 70 Pafta, 141 ada, 54, 109 ve 131 nolu parsellerin, Şehrimiz imar planında Yer altı Otoparkı ve Park alanında kalmalarından dolayı kamulaştırılmaları gerektiğinden; 4650 Sayılı Kanunla değişik 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 26. Maddesine istinaden, Karakeçili Mahallesinde, 54, 109 ve 131 nolu parsellerin ½ hisselerinin, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (e) fıkrası gereğince, Mülkiyeti Belediyemize ait, Ulukavak Mahallesi, 98 Pafta, 3135 ada, 45, 46 ve 51 nolu parseller ile karşılıklı olarak trampa edilmesi ve Trampa işlemleriyle ilgili evrakları imzalamaya Belediye Başkanının yetkili kılınması, Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

11 11 KARAR NO 53 MADDE 10 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1545 Ulukavak Mahallesinde Gayrimenkul satınalınması. Başkan, Ulukavak Mahallesi, 102 Pafta, 2670 ada, 235 ve 237 nolu parsellerdeki gayrimenkullere Belediyemizin ihtiyacı hasıl olduğundan, bedelleri mukabilinde satın alınması gerektiğini belirterek, İmar ve Şehircilik nün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Ulukavak Mahallesi, 102 Pafta, 2670 ada, 235 ve 237 nolu parsellerdeki gayrimenkullerin, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (e) fıkrasına istinaden Satın alınması ve Satınalma işlemleriyle ilgili evrakları imzalamaya Belediye Başkanının yetkili kılınması, Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

12 12 KARAR NO 54 MADDE 11 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1105 Çepni Mahallesi, 20.K.IV.c imar paftası, 2631 ada, 22 nolu parselde kat artışı yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Çepni Mahallesi, 20.K.IV.C imar paftası, 2631 ada, 22 nolu parselde kat artışı yapılması ve yola yapı yaklaşma mesafesinin kaldırılmasına ilişkin A Gurubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği teklifinin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Çepni Mahallesi, 20.K.IV.C imar paftası, 2631 ada, 22 nolu parselde kat artışı yapılması ve yola yapı yaklaşma mesafesinin kaldırılmasına ilişkin A Gurubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği teklifinin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

13 13 KARAR NO 55 MADDE 12 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1547 Gülabibey Mahallesi, 42/2 Pafta, 2693 ada, 1 nolu parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Gülabibey Mahallesi, 42/2 Pafta, 2693 ada, 1 nolu parselin batısında Belediyemizce yaptırılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Gülabibey Mahallesi, 42/2 Pafta, 2693 ada, 1 nolu parselin batısında Belediyemizce yaptırılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

14 14 KARAR NO 56 MADDE 13 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1548 Gülabibey Mahallesi, 42/1 Pafta, 1234 ada, 1 nolu parsel ile 1235 ada, 1 nolu parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Gülabibey Mahallesi, 42/1 Pafta, 1234 ada, 1 nolu parsel ile 1235 ada, 1 nolu parselin arasındaki yolunda kaldırılarak Eğitim Tesis Alanı olarak planlanması şeklinde 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Gülabibey Mahallesi, 42/1 Pafta, 1234 ada, 1 nolu parsel ile 1235 ada, 1 nolu parselin arasındaki yolunda kaldırılarak Eğitim Tesis Alanı olarak planlanması şeklinde 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

15 15 KARAR NO 57 MADDE 14 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1549 Ahmediye Köyü, 1 Pafta, 97 nolu parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Ahmediye Köyü, 1 Pafta, 97 nolu parselde ticari amaçlı Leblebi Satışı, Lokanta, Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İlave İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Ahmediye Köyü, 1 Pafta, 97 nolu parselde Ticari Amaçlı Leblebi Satışı, Lokanta, Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İlave İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

16 16 KARAR NO 58 MADDE 15 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1550 Yavruturna Mahallesi, 872 ada, 2 nolu parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Yavruturna Mahallesi, 872 ada, 2 nolu parselde yapılan kat artışı şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Plan değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Yavruturna Mahallesi, 872 ada, 2 nolu parselde yapılan kat artışı şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Plan değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

17 17 KARAR NO 59 MADDE 16 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1551 Kunduzhan Mahallesi, 2709 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 nolu parsellerde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Kunduzhan Mahallesi, 2709 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 nolu parselleri kapsayan Belediyemizce yaptırılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Kunduzhan Mahallesi, 2709 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 nolu parselleri kapsayan Belediyemizce yaptırılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

18 18 KARAR NO 60 MADDE 17 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1552 Çepni Mahallesi, 331 ada, 131 nolu parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Çepni Mahallesi, 331 ada, 131 nolu parselde Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Çepni Mahallesi, 331 ada, 131 nolu parselde Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

19 19 KARAR NO 61 MADDE 18 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1553 Ayarık Mevkii, 112 Pafta, 88 ada, 45 nolu parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Ayarık Mevkii, 112 Pafta, 88 ada, 45 nolu parselde Eğitim Tesisleri (Özel Eğitim) Alanı şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Ayarık Mevkii, 112 Pafta, 88 ada, 45 nolu parselde Eğitim Tesisleri (Özel Eğitim) Alanı şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

20 20 KARAR NO 62 MADDE 19 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1554 Yaydiğin Köyü, 2819 ada, 6 nolu parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Yaydiğin Köyü, 2819 ada, 6 nolu parselde LPG Dolum ve Depolama Tesisi şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Yaydiğin Köyü, 2819 ada, 6 nolu parselde LPG Dolum ve Depolama Tesisi şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

21 21 KARAR NO 63 MADDE 20 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1555 Çepni Mahallesi, 28 Pafta, 335 ada, 78, 79, 1, 2, 3, 4, 5 nolu parseller ve 453 ada, 1, 2, 3 nolu parsellerde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Çepni Mahallesi, 28 Pafta, 335 ada, 78, 79, 1, 2, 3, 4, 5 nolu parseller ve 453 ada, 1, 2, 3 nolu parsellerde Kamyon Garajı (E= 0,30- hmax= 7,50 metre olarak yapılaşma koşullarında) Toptan Ticaret (Sebze Hali) Toptan Ticaret (h= 7,5 metre yapılaşma koşullarında) yapı yaklaşma mesafelerinin tüm cephelerinde 10 metre olması şeklindeki 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Revizyonuna ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Çepni Mahallesi, 28 Pafta, 335 ada, 78, 79, 1, 2, 3, 4, 5 nolu parseller ve 453 ada, 1, 2, 3 nolu parsellerde Kamyon Garajı (E= 0,30- hmax= 7,50 metre olarak yapılaşma koşullarında) Toptan Ticaret (Sebze Hali) Toptan Ticaret (h= 7,5 metre yapılaşma koşullarında) yapı yaklaşma mesafelerinin tüm cephelerinde 10 metre olması şeklindeki 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Revizyonu tarih ve 88 Sayılı Belediye Meclis Kararıyla onaylanmış olup, yapılan projelendirme safhasında alanla ilgili yeni bir plan revizyonu yapılması gerekliliği ortaya çıktığından; Aynı bölgede projesine uygun olarak plan revizyonu yapılması şeklinde A Gurubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili plan ve mevzuat hükümlerinin gerektirdiği bilgi ve belgeler İmar ve Şehircilik nce incelenmiş olup teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

22 22 KARAR NO 64 MADDE 21 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1556 Çepni Mahallesi, 27, 28, 29 kadastro paftaları dahilinde kalan yaklaşık 120 hektarlık alanda plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Çepni Mahallesi, 27, 28, 29 Kadastro paftaları dahilinde kalan, Burunçiftlik Kavşağı Çorum giriş yolu ve Çevre yolu arasında yaklaşık 120 hektarlık alanda 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planı Revizyonu ile Çorum- Ankara Karayolu üzerinde yer alan Sağlık Tesis Alanı olarak planlanan yaklaşık m² lik alanda Hastane yapılması amaçlandığı, ancak projelendirme safhasında yatak sayısının artırılması gerekliliği nedeniyle Sağlık Tesis Alanı olarak planlı alanın büyüklüğünün artırıldığı ve çevresinde bağlantı yollarında düzenlemeler yapılması şeklinde A Gurubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği teklifinin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Çepni Mahallesi, 27, 28, 29 Kadastro paftaları dahilinde kalan, Burunçiftlik Kavşağı Çorum giriş yolu ve Çevre yolu arasında yaklaşık 120 hektarlık alanda 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planı Revizyonu ile Çorum- Ankara Karayolu üzerinde yer alan Sağlık Tesis Alanı olarak planlanan yaklaşık m² lik alanda Hastane yapılması amaçlandığı, ancak projelendirme safhasında yatak sayısının artırılması gerekliliği nedeniyle Sağlık Tesis Alanı olarak planlı alanın büyüklüğünün artırıldığı ve çevresinde bağlantı yollarında düzenlemeler yapılması şeklinde A Gurubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama İmar Planı değişikliği teklifinin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

23 23 KARAR NO 65 MADDE 22 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1557 Yaydiğin Mevkii, G.33.c.3 nolu 1/25000 ölçekli pafta dahilinde kalan alanda plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Yaydiğin Mevkii, G.33.C.3 nolu 1/25000 ölçekli pafta dahilinde Belediyemizce yaptırılmış olan yola ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İlave- Revizyon imar planı değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Yaydiğin Mevkii, G.33.C.3 nolu 1/25000 ölçekli pafta dahilinde Belediyemizce yaptırılmış olan yola ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İlave- Revizyon imar planı değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

24 24 KARAR NO 66 MADDE 23 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1558 Ulukavak Mahallesi, 2670 ada, 235 ve 237 nolu parsellerde plan değişikliği yapılmasına ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesi. Başkan, Ulukavak Mahallesi, 2670 ada, 235 ve 237 nolu parsellerden yol ve Camii planlaması şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliğine ilişkin teklifin İmar Komisyonuna havalesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Ulukavak Mahallesi, 2670 ada, 235 ve 237 nolu parsellerden yol ve Camii planlaması şeklindeki 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliğine ilişkin teklifin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi ve buna ilişkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince İmar Komisyonuna havalesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

25 25 KARAR NO 67 MADDE 24 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1559 Belediye Meclisinin tarih ve 43 Sayılı kararı ile, Gülabibey Mahallesi, 31, 32, 44 paftalarda yaklaşık 54 hektarlık alanda plan değişikliğine yapılan itirazlar. Başkan, Belediye Meclisinin tarih ve 43 Sayılı Kararı ile onaylanan, Gülabibey Mahallesi, 31, 32, 44 Paftalarda, Çorum- Ankara yolu, Çorum Kent giriş yolu ile Fevzi Çakmak Caddesi arasında kalan, mevcutta Erzurum Dede, Belediye Asfalt Şantiyesinin de bulunduğu yaklaşık 54 hektarlık alanda plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonuna itirazlar olduğunu belirterek, İtirazların reddini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Belediye Meclisinin tarih ve 43 Sayılı Kararı ile onaylanan, Gülabibey Mahallesi, 31, 32, 44 Paftalarda, Çorum- Ankara yolu, Çorum Kent giriş yolu ile Fevzi Çakmak Caddesi arasında kalan, mevcutta Erzurum Dede, Belediye Asfalt Şantiyesinin de bulunduğu yaklaşık 54 hektarlık alanda plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonuna yapılan itirazlar Meclisçe OY ÇOKLUĞUYLA reddedilmiştir.

26 26 KARAR NO 68 MADDE 25 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 1560 Belediye Meclisinin tarih ve 41 Sayılı kararı ilekarakeçili Mahallesi, 74 pafta, 838 ada, 2,4 parseller ve 846 ada, 1 nolu parselde plan değişikliğine yapılan itirazlar. Başkan, Belediye Meclisinin tarih ve 41 Sayılı Kararı ile onaylanan, Karakeçili Mahallesi, 74 Pafta, 838 ada, 2, 4 parseller ve 846 ada, 1 nolu parselde Ticaret, Konut, Turizm Alanı şeklinde yaklaşık 6 hektarlık alanda plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonuna itirazlar olduğunu belirterek, İtirazların reddini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Belediye Meclisinin tarih ve 41 Sayılı Kararı ile onaylanan, Karakeçili Mahallesi, 74 Pafta, 838 ada, 2, 4 parseller ve 846 ada, 1 nolu parselde Ticaret, Konut, Turizm Alanı şeklinde yaklaşık 6 hektarlık alanda plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonuna yapılan itirazlar Meclisçe OY ÇOKLUĞUYLA reddedilmiştir.

27 27 KARAR NO 69 MADDE 26 Teklif Eden Müdürlük BAŞKANLIK MAK. Tarih ve No / Sayılı Belediye Kanununun 56. Maddesine istinaden Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2011 yılı Faaliyet Raporu. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi gereğince faaliyet raporu görüşülürken Meclise, Meclis Başkan Vekilinin Başkanlık etmesi gerektiğini belirterek, 1. Meclis Başkan Vekilinin bulunmadığından, Başkanlık Divanını 2. Meclis Başkan Vekili Muharrem Uzunoğlu na bırakmıştır. Toplantıya 2.Meclis Başkan Vekili Muharrem Uzunoğlu nun Başkanlığında devam edilmiştir. 2. Meclis Başkan Vekili, Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2011 yılına ait faaliyet raporu hakkında görüşlerini belirtmek isteyenlerin bulunup bulanmadığını meclise bildirmiş ve; 2011 Yılı Faaliyet Raporu hakkında Meclis Üyesi Yusuf Şişman tarafından yapılan eleştiriler, Belediye Başkanı tarafından cevaplandırılmış ve Faaliyet Raporuyla ilgili başka söz almak isteyen bulunmadığını, 2011 yılına ait faaliyet raporunun görüşmelerinin tamamlandığını belirterek, 2. Meclis Başkan Vekili, Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2011 yılına ait faaliyet raporunun yeterli görülüp, görülmediğini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. Maddesi ve 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanununun 41. Maddesine istinaden, Belediye Başkanı tarafından hazırlanan 2011 yılına ait faaliyet raporu, Meclis Üyelerinden Yusuf Şişman ve Murat Çağlar ın ret oya karşı OY ÇOKLUĞUYLA yeterli görülmüştür. 2. Meclis Başkan Vekili, Faaliyet raporunun görüşülmesinin tamamlandığını belirterek, Başkanlık Divanını Başkana bırakmıştır. 2.Meclis Başkan Vekili Muharrem UZUNOĞLU

28 28 KARAR NO 70 MADDE 27 Teklif Eden Müdürlük DENETİM KOMİSYONU Tarih ve No Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesine istinaden hazırlanan 2011 yılı Denetim Komisyon Raporu. Başkan, Denetim Komisyonunun, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi uyarınca, Belediyemizin 2011 yılı iş ve işlemlerine ait, hesapları incelemek üzere tarihleri arasında toplanarak, yapılan incelemeye ilişkin Denetim Komisyon Raporunu tanzim edilerek, Meclis Üyelerine dağıtıldığını, Denetim Komisyon Raporunun Meclise sunulması gerektiğini belirterek, 2011 YILI DENETİM KOMİSYON RAPORU 5393 Sayılı Belediye Kanunun 25. maddesi uyarınca Belediye Meclisimizce seçilen Komisyonumuz ilgili kanun kapsamına göre denetlemelerine başlamak üzere İsmail Akgöz, Seyhan Günhan ve Yusuf Şişman ın katılımları ile ilk toplantısını günü gerçekleştirmiştir. Üyelerimizden İsmail AKGÖZ Komisyon Başkanı olarak seçilmiştir. Komisyon gerekli denetlemeleri yapmak üzere; tarihleri arasında toplanmışlardır. Mali Hizmetler ; 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun, 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu, 1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu, 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu, 6245 Sayılı Harcırah Kanunu, 6183 Sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü hakkındaki Kanunların Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği, Mahalli İdareler Harcama Yönetmeliği, 6085 Sayılı Sayıştay Kanunu, Belediye Hizmetlerine atıfta bulunulmuş diğer ilgili Kanunlar, Yönetmelikler, Tüzükler ve Genelgelerdeki ilgili hükümlerine göre görev ve sorumluluklar çerçevesinde çalışmalarını sürdürmüştür. Yapılan incelemelerde görülebilen hususlar raporlanmıştır sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesinde; Komisyon Belediye birimleri ve bağlı kuruluşlarından her türlü bilgi ve belgeyi isteyebilir. Bu istekler gecikmeksizin yerine getirilir. Komisyon, çalışmasını kırkbeş iş günü içinde tamamlar ve buna ilişkin raporunu Mart ayının sonuna kadar meclis başkanlığına sunar. Denildiğinden Denetim Komisyonu, Belediyemizin 01 Ocak 2011 ve 31 Aralık 2011 tarihleri arasındaki hesap iş ve işlemleri ile Mali Hizmetler nce tutulmakta olan 2011 gelir ve gider ile ilgili kayıtları incelenerek, konuya ilişkin rapor aşağıda görüldüğü üzere hazırlanmıştır;

29 A-GİDER BÜTÇESİ; a) Belediyemize ait 2010 yılından 2011 yılına ,89 TL ödenek devrettiği, b) 2011 yılı bütçesi ile alınan TL olduğu, c) 2011 yılında İller Bankasından borçlanılarak kredi alımı suretiyle Araç ve İş makinesi alımı için TL lik Finansman bütçesi yapıldığı, d) 2011 yılı Yatırımları için TL lik ek bütçe yapıldığı, e) 2011 yılında Finansman bütçesi ve Ek Ödenek ile birlikte net bütçe toplamının ,89 TL olduğu, f) Bütçenin ödeneği yetmeyen harcama kalemlerine Encümen ve Meclis Kararı ile yılsonuna kadar artacağı anlaşılan ödenek fazlası bulunan bölümlerden ve yedek ödenekten senesi içerisinde ,18 TL lik ödenekler de kendi aralarında, eklendiği ve düşüldüğü, g) Ödeneğin ,58 TL lik kısmı harcandığı, h) ,56 TL nin de konusu kalmadığından iptal edildiği, i) ,75 TL nin ise Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 39. maddesine göre ve 5018 sayılı kanunun 35. maddesine ile konularına göre 2012 yılı bütçesine devir olduğu görülmüştür. j) 2011 yılı Gider Bütçesinin gerçekleşme değerleri ve oranı; Türü Geçen Yıldan Devir Eden Ödenek Bütçe+ Finansman Bütçesi+Ek Ödenek Net Bütçe Toplamı 2011 Yılı Gerçekleşen Gider Toplam Bütçeye Oranı Gider Bütçesi , , ,58 % 72,67 Şekilde olduğu, , ,58 Toplam Net Bütçe Gerçekleşen Gider AÇIKLAMA Personel Giderleri 2011 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ GEÇEN YILDAN DEVREDEN ÖDENEK FİNANSMA N BÜTÇESİ İLE EKLENEN ÖDENEK EK BÜTÇE EKLENEN DÜŞÜLEN NET ÖDENEK HARCANAN İmha Devreden Ödenek % , , , ,12 82,73% Sosyal Güvenlik Kurumlarına , ,80 84,51% Devlet Primi Mal Ve Hizmet Alım Giderleri , , , , , ,90 84,53% Faiz Giderleri , ,63 57,13% Cari Transferler Sermaye Giderleri , , , , , , ,82 77,24% , , , , , , ,03 50,19% Sermaye Transferleri % Borç Verme % Yedek Ödenekler TOPLAM % , , , , , , ,75 72,67%

30 30 Müdürlükler 2011 Yılı Başlangıç Ödeneği Geçen Yıldan Devreden 2011 Yılı Gider Gerçekleşmeleri Eklenen Ödenek Ek Bütçe Eklenen Düşülen Net Ödenek 2011 Yılı Gerçekleşme ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ ,98 İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ , , , ,61 BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ ,38 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ,91 MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ , , , , ,84 HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ,12 ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ,47 FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ , , ,53 HAL MÜDÜRLÜĞÜ , , ,30 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜD ,30 İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ ,91 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜD ,29 MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ ,90 OTO TERMİNAL MÜDÜRLÜĞÜ ,23 SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜ , , ,66 TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ,58 VETERİNER MÜDÜRLÜĞÜ , , , , ,34 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ , , ,76 TOPLAM , , , , ,58 Açıklama Genel Kamu Hizmetleri Savunma Hizmetleri Kamu Düzeni Ve Güvenlik Hizmetleri Ekonomik İşler Ve Hizmetler Çevre Koruma Hizmetleri İskan Ve Toplum Refahı Hizmetleri 2011 Yılı Kurumsal Sınıflandırma Personel Giderleri Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Mal Ve Hizmet Alım Giderleri Faiz Giderleri Cari Transferler Sermaye Giderleri Sermaye Transferl eri Borç Verme Yedek Ödenek Toplam , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,49 Sağlık Hizmetleri 0,00 Dinlenme, Kültür Ve Din Hizmetleri , , , , ,29 Eğitim Hizmetleri Sosyal Güvenlik Ve Sosyal Yardım Hizmetleri , , , , ,90 Toplam , , , , , , ,58 FİNANSMANIN EKONOMİK SINIFLANDIRMASI KESİN HESAP CETVELİ AÇIKLAMA Önerilen Gerçekleşen 1 IÇ BORÇLANMA , MALI KURULUSLARDAN SAGLANAN FINANSMAN , Bankalar Borçlanma İller Bankası , Borçlanma , Ödeme ,18

31 31 Eko. Kod GİDER TÜRÜ Geçen Yıldan devreden Ödenek Bütçe ile verilen ödenek Ek Ödenek Eklenen Aktarma ile Düşülen Net Bütçe Ödeneği Toplam GerçekleşenBüt çe Gideri Toplamı PERSONEL GİDERLERİ , , ,88 82,73% 19,12 % 1 MEMURLAR , , ,94 84,69% 5,48 % 2 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ,06 99,60% 1,07% 3 İŞÇİLER , , ,42 81,53% 12,27% 4 GEÇİCİ PERSONEL ,55 42,91% 0,09% 5 DİĞER PERSONEL ,91 69,20% 0,21% SOSYAL GÜVENLİK KURUM. DEVLET PRİMİ GİD ,20 84,51% 3,83% 1 MEMURLAR ,84 81,31% 0,93% 2 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ,64 93,84% 0,20% 3 İŞÇİLER ,72 85,20% 2,69% 4 GEÇİCİ PERSONEL % % 5 DİĞER PERSONEL % % MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ , , , ,62 84,53% 49,81% 1 ÜRETİME YÖNELİK MAL VE MALZEME ALIMLARI ,29 88,85% 1,35% 2 TÜKETİME YÖNELİK MAL VE MALZEME ALIMLARI , , , ,52 88,67% 22,59% 3 YOLLUKLAR , , , ,64 70,77% 0,16% 4 GÖREV GİDERLERİ , , ,11 93,36% 2,78% 5 HİZMET ALIMLARI , , , ,24 78,65% 14,40% 6 TEMSİL VE TANITMA GİDERLERİ ,47 92,28% 2,26% 7 MENKUL MAL,GAYRİM. HAK ALIM, BAKIM VE ONAR.G , , , ,00 58,05% 1,99% 8 GAYRİMENKUL MAL BAKIM VE ONARIM GİDERLERİ ,99 95,57% 4,27% 9 TEDAVİ VE CENAZE GİDERLERİ ,36 13,00% 0,01% FAİZ GİDERLERİ ,37 57,13% 0,21% 1 KAMU İDARELERİNE ÖDENEN İÇ BORÇ FAİZ GİDER % % 2 DİĞER İÇ BORÇ FAİZ GİDERLERİ ,37 57,52% 0,21% 4 İSKONTO GİDERLERİ % % CARİ TRANSFERLER , , , , ,63 77,24% 5,06% 1 GÖREV ZARARLARI , , ,40 59,26% 0,35% 2 HAZİNE YARDIMLARI % % 3 KAR AMACI GÜTMEYEN KUR. YAPILAN TRANSFER , , , ,60 78,93% 2,36% 4 HANE HALKINA YAPILAN TRANSFERLER ,52 92,90% 2,15% 8 GELİRLERDEN AYRILAN PAYLAR , , ,11 32,52% 0,21% SERMAYE GİDERLERİ , , , , ,88 50,19% 21,96% 1 MAMUL MAL ALIMLARI ,36 70,75% 7,10% 2 MENKUL SERMAYE ÜRETİM GİDERLERİ ,40 51,94% 0,64% 3 GAYRİ MADDİ HAK ALIMLARI ,40 15,70% 0,07% 4 GAYRİMENKUL ALIMLARI VE KAMULAŞTIRMASI ,70 33,91% 3,29% 5 GAYRİMENKUL SERMAYE ÜRETİM GİDERLERİ , , , , ,76 49,35% 10,18% 6 MENKUL MALLARIN BÜYÜK ONARIM GİDERLERİ ,26 36,33% 0,03% 7 GAYRİMENKUL BÜYÜK ONARIM GİDERLERİ ,00 40,17% 0,65% 8 STOK ALIMLARI (SAVUNMA DIŞINDA) % % 9 DİĞER SERMAYE GİDERLERİ % % SERMAYE TRANSFERLERİ % % 1 YURTİÇİ SERMAYE TRANSFERLERİ % % BORÇ VERME % % 1 YURTİÇİ BORÇ VERME % % YEDEK ÖDENEKLER % % 1 PERSONEL YEDEK ÖDENEĞİ % % 6 YEDEK ÖDENEK % % 7 YENİ KURULA. DAİRE VE İDARE.İHT.KARŞI.ÖDENE % % TOPLAM , , , , ,58 72,67 % 10% Net Bütçenin Ödeneğinin Ger. Büt. Gider Kalem Oranı Gerçekleşen Gider Kalemlerini n Gerçekleşm e Oranı B)-GELİR BÜTÇESİ; a) 2011 Yılı bütçesiyle alınan TL 'lik olduğu, b) 2011 yılı içinde yatırımları karşılamak üzere gider bütçesine karşılık TL lik ek ödenek alındığı, c) 2011 yılında ek ödenek ile birlikte bütçe gelir toplamının olduğu, d) 2010 yılından ,26 TL alacak devrettiği, e) 2011 yılı içerisinde ,59 TL'lik yılı tahakkuk gerçekleştiği, f) Toplam tahakkukun ,85 TL olduğu, g) 2011 yılında ,44 TL tahsilat yapıldığı h) 2011 yılında ,03 TL lik tahsilattan red ve iade yapıldığı, i) Red ve iadeler düşüldükten sonra net gelir ,41 TL olduğu, j) 2012 yılına ,41 TL lik tahakkuk devrettiği görülmüştür. Gelir Bütçesi 2011 yılı gerçekleşme değeri ve oranı; Türü Bütçe+Ek Ödenek Gerçekleşme Bütçeye Oranı Gelir Bütçesi (Red ve İadelerden Sonra) ,41 % 77,28

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI SAAT: 14.00 KARAR NO 138-139- 140-141- 142-143- 144 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ahmet Özler,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 13.30 KARAR NO 19-20- 21-22- 23-24 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ekrem Demirten, Ahmet

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - SAAT : 10:00 KARAR NO 102-103- 104-105- 106-107- 108-109- 110-111- 112-113 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012 / AĞUSTOS / SAAT : 14.00 KARAR NO 128-129- 130-131- 132-133- 134-135- 136-137 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - Saat : 10.30 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77- 78-79- 80-81- 82-83- 84-85- 86 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14: 00 KARAR NO 89-90- 91-92- 93-94- 95 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkan V. Üye Üye Çetin Özdaş, Ekrem

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ ŞUBAT - SAAT : 15: 00 KARAR NO 24-25- 26-27- 28-29- 30-31- 32-33- 34-35 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 11.00 KARAR NO 78-79- 80-81- 82-83 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015 / HAZİRAN - SAAT : 10.00 KARAR NO 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Belediye Başkanı V. Üye Üye Zeki GÜL,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ OCAK - SAAT : 10.00 KARAR NO 01-02- 03-04- 05-06- 07-08- 09-10- 11-12- 13-14- 15-16- 17-18 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

Meclis Başkanı Meclis Başkan V. Katip Katip Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Meclis Başkan V. Katip Katip Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza) SAAT : 14:30 KARAR NO 99-100- 101-102- 103 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Meclis Başkan V. Üye Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ HAZİRAN SAAT : 11:00 KARAR NO 79-80- 81-82- 83-84- 85-86- 87-88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ OCAK KARAR NO 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11-12- 13-14- 15 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ EKİM SAAT : 11.00 KARAR NO 145-146- 147-148- 149-150- 151-152- 153-154- 155-156- 157-158- 159-160- 161-162- 163 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkan V. Katip Katip Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkan V. Katip Katip Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL (İmza) (İmza) (İmza) / SAAT : 14.30 KARAR NO 138-139-140-141-142-143-144-145-146-147 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL Belediye Başkan V. Üye

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ MAYIS - SAAT : 10.00 KARAR NO 62-63- 64-65- 66-67- 68-69- 70-71- 72-73- 74-75- 76-77- 78 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14.00 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Bütçe Kesin 2016 Hesabı Mali Hizmetler Müdürlüğü İçindekiler İlgili Mevzuat...4 Bütçe Kesin Hesap Özeti...5 Bütçe Gideri Kesin Hesap Cetveli (Ekonomik Kodun 1. Düzeyi)...6

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ MAYIS TARİHİ 06.05.2014 GÜNÜ SALI SAAT: 10.30 TOPLANTI 05 BİRLEŞİM 06 OTURUM 06 KARAR NO 61-62 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI / SAAT : 14.00 KARAR NO 148-149- 150-151- 152-153- 154-155- 156-157- 158 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ TEMMUZ SAAT : 14:00 KARAR NO 110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ MAYIS TARİHİ 06.05.2016 GÜNÜ CUMA SAAT : 15.00 TOPLANTI 05 BİRLEŞİM 06 OTURUM 06 KARAR NO 89 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ KASIM / 2013 TARİHİ 05.11.2013 GÜNÜ SALI - SAAT : 10.30 TOPLANTI 12 BİRLEŞİM 13 OTURUM 13 KARAR NO 139 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ EYLÜL - SAAT : 14.30 KARAR NO 103-104-105-106-107-108-109-110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120-121-122-123-124-125-126 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

2014 MALİ YILI KESİN HESABI

2014 MALİ YILI KESİN HESABI 2014 MALİ YILI KESİN HESABI SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İçindekiler... I Meclis Kararı (2014 Mali Yılı İdari ve Taşınır Kesin Hesabı)... 1-15 Bütçe Gider Kesin Hesap Cetveli - II.Düzey (Örnek:29)...

Detaylı

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ 2019-2020 GELİR-GİDER TAHMİNLERİ MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 2018 Yılı Bütçe Kararnamesi... 5 Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde

Detaylı

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ 2018-2019 GELİR-GİDER TAHMİNLERİ MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 2017 Yılı Bütçe Kararnamesi... 5 Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ TEMMUZ / SAAT : 11.00 KARAR NO 114-115- 116-117- 118-119- 120-121- 122-123- 124-125- 126-127 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 GÜNÜ CUMA- Saat : 14.30 KARAR NO 87-88- 89-90- 91-92- 93-94- 95-96- 97-98- 99-100- 101 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Detaylı

2016 MALİ YILI KESİN HESABI

2016 MALİ YILI KESİN HESABI 2016 MALİ YILI KESİN HESABI SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİNDEKİLER İçindekiler... Meclis Kararı (2014 Mali Yılı İdari ve Taşınır Kesin Hesabı)... Bütçe Gider Kesin Hesap Cetveli - II.Düzey (Örnek:29)...

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ MAYIS SAAT : 14.00 KARAR NO 71-72- 73-74- 75-76- 77-78- 79-80- 81-82- 83-84- 85-86- 87-88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE 1 - SAAT: 14.00 KARAR NO 44-45- 46-47- 48-49- 50-51- 52-53- 54-55- 56-57- 58-59- 60 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ MART SAAT : 15.00 KARAR NO 27-28- 29-30- 31-32- 33-34- 35-36- 37-38- 39-40- 41-42- 43 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. ÇORLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 11/11/2009 Karar No:2009/274 TOPLANTIDA BULUNANLAR: Belediye Başkanı Ünal Baysan Belediye ÜYEDEN: Tuncay Yavuz, Evren Özmen Uludağ, Yüksel Topçu, Hasan

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ KASIM / 2012 TARİHİ 06.11.2012 GÜNÜ SALI SAAT : 14.00 TOPLANTI 12 BİRLEŞİM 12-2 OTURUM 12-2 KARAR NO 203 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 09.05.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Yönetmelik. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ KASIM TARİHİ 04.11.2014 GÜNÜ SALI - SAAT : 11.00 TOPLANTI 11 BİRLEŞİM 12 OTURUM 12 KARAR NO 116 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : : 230 Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2018 yılı Gelir Bütçemiz 16 milyar 250 milyon TL olarak tahmin edilmiş, Finansmanın

Detaylı

İLLER BANKASI PAYLARI DÖKÜMÜ

İLLER BANKASI PAYLARI DÖKÜMÜ İLLER BANKASI PAYLARI DÖKÜMÜ TARİH BRÜT KESİNTİ TUTARI NET Ocak 5.886.620,18 2.354.648,08 3.531.972,10 Şubat 7.050.356,44 2.820.142,58 4.230.213,86 Mart 6.714.823,11 2.685.929,25 4.028.893,86 Nisan 6.261.501,02

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ NİSAN - SAAT : 14.30 KARAR NO 53-54- 55-56- 57-58- 59-60- 61-62- 63-64- 65-66- 67-68- 69-70 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 14/05/2014 SAATİ : 10:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 2 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli

Detaylı

Fn Tp. Geçen Yıldan Devreden Ödenek. Fonksiyonel. Eko. Bütçe İle Verilen Ödenek. Kurumsal. Sonraki Yıla Devreden. Net Bütçe Bütçe Gideri

Fn Tp. Geçen Yıldan Devreden Ödenek. Fonksiyonel. Eko. Bütçe İle Verilen Ödenek. Kurumsal. Sonraki Yıla Devreden. Net Bütçe Bütçe Gideri . Ek 46 BELEDİYE VE BAĞLI İDARELER 11.095.000,00 1.345.740,35 1.345.740,35 11.095.000,00 6.658.737,84 6.658.737,84 4.436.262,16 45 MANİSA İLİ 11.095.000,00 1.345.740,35 1.345.740,35 11.095.000,00 6.658.737,84

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

KAYSERİ KOCASİNAN BELEDİYESİ

KAYSERİ KOCASİNAN BELEDİYESİ KAYSERİ KOCASİNAN BELEDİYESİ 2015 MALİ YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Müdürlüğü Sayfa 6 1-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI Belediyemizin 2015 yılı gider bütçesi

Detaylı

Fn Tp. Geçen Yıldan Devreden Ödenek. Fonksiyonel. Eko. Bütçe İle Verilen Ödenek. Net Bütçe Bütçe Gideri. Sonraki Yıla Devreden.

Fn Tp. Geçen Yıldan Devreden Ödenek. Fonksiyonel. Eko. Bütçe İle Verilen Ödenek. Net Bütçe Bütçe Gideri. Sonraki Yıla Devreden. . Ek Bütçe 46 BELEDİYE VE BAĞLI İDARELER 9.121.000,00 850.000,00 1.267.736,57 1.267.736,57 9.971.000,00 6.850.292,20 6.850.292,20 45 MANİSA İLİ 9.121.000,00 850.000,00 1.267.736,57 1.267.736,57 9.971.000,00

Detaylı

KURUM Fonksiyon Finans Ekono

KURUM Fonksiyon Finans Ekono KOCAELİ B.ŞEH. BEL. BÜT. 2016 YILI 46 BELEDİYE 1.900.000.000,00 41 KOCAELİ 1.900.000.000,00 01 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 1.900.000.000,00 02 ÖZEL KALEM 5.514.000,00 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 5.514.000,00 1

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma 46 BELEDİYE 650.000.000,00 46 BALIKESİR İLİ 650.000.000,00 46 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000,00 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 3.224.503,00 46 10 01 02 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.224.503,00 46 10 01

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ KASIM TARİHİ 06.11.2015 GÜNÜ CUMA / SAAT : 14.00 TOPLANTI 11 BİRLEŞİM 12 OTURUM 12 KARAR NO 166 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :15 08/05/2018 Meclisimizin 03.05.2018 tarihli olağan toplantısında komisyonumuza havale edilen Gelir Gider Kesin Hesap incelenmesinde; A- GİDER BÜTÇESİ: 1-2017 yılı

Detaylı

YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 2016 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI 2016 Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir bütçemiz 12 milyar 700 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli nde yer aldığı

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 2012 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2015 yılı gelir bütçemiz

Detaylı

OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI 2016 Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir bütçemiz 12 milyar 700 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli nde yer

Detaylı

Giriş. Tablo Dizini. Özet. Görev Yapan Muhasebe Yetkililerine Ait Liste

Giriş. Tablo Dizini. Özet. Görev Yapan Muhasebe Yetkililerine Ait Liste Giriş 01 Özet Tablo Dizini Görev Yapan Muhasebe Yetkililerine Ait Liste Giriş Tablo Dizini 3 Özet 5 Görev Yapan Muhasebe Yetkililerine Ait Liste 6 Kesin Cetvelleri Bütçe Giderleri Kesin Cetveli 7 Bütçe

Detaylı

OSMANGAZİ BELEDİYESİ Mali Yılı Bütçesi Gelir Gider Tahminleri

OSMANGAZİ BELEDİYESİ Mali Yılı Bütçesi Gelir Gider Tahminleri OSMANGAZİ BELEDİYESİ 2016 Mali Yılı Bütçesi 2016-2018 Gelir Gider Tahminleri www.osmangazi.bel.tr OSMANGAZİ BELEDİYESİ OSMANGAZİ BELEDİYESİ 2016 Mali Yılı Bütçesi 2016-2018 Gelir Gider Tahminleri 2016

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2018 yılı Gelir Bütçemiz 16 milyar 250 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 86: Gündemin 1. maddesi bulunan 2013 mali yılı bütçe cetvelinin görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakere ve oylama neticesinde 2013 Mali Yılı Bütçe görüşmesi 5393 Sayılı

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI (İmza) (İmza) (İmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ AĞUSTOS SAAT: 14.00 KARAR NO 92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107-108-109-110-111-112-113-114-115-116-117-118 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI 2. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 100: Gündemin birinci maddesi; 2016 mali yılı bütçe görüşülmesine

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ GÜNDEM MADDE NO

TOPLANTI TARİHİ GÜNDEM MADDE NO T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2016 BİRLEŞİM 11 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 09.05.2016 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 69 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2015 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 7 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 ÖDENEK CETVELİ - A ÖRNEK - 5 GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRMA B CETVELİ ÖRNEK

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-ARALIK DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı Gelir Bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, 1 milyar 139 milyon

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ EKİM - SAAT : 10.00 KARAR NO 141-142- 143-144- 145-146- 147-148- 149-150- 151 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 06 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 06 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 06 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Hibe Araç Devri. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 2012 OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN GELİŞİMİ Bütçe Yıl: 213 Kurum Kod: 38.34..1 - ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 212 GERÇEKLEŞME TOPLAMI 213 BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ OCAK-HAZİRAN OCAK GERÇEKLEŞME ŞUBAT GERÇEKLEŞME MART

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 488 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi. o) Seydikemer ilçe Belediye Başkanlığına ait 2017 yılı bütçesi ve gelir

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.05.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yönetmeliği. TEKLİFİN ÖZÜ

Detaylı

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 24/11/2016 tarihinde saat 11:00'de Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı gelir bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı gelir bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı Gelir Bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

HESABI 3 KESİN HESABI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI KESİN

HESABI 3 KESİN HESABI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI KESİN 2 0 1 3 KESİN HESABI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI KESİN HESABI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜTÇE VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI EGO Genel Müdürlüğü 2013 Yılı Kesin Hesabı Bütçe ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı

Detaylı

2010 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ / TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ

2010 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ / TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ Kurumsal 2010 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 01-01-2010/31-12-2010 TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ Tarih/Saat: 18-01-2016 13:05 Fonksiyonel Fin. Ekonomik Geçen Bütçe İle Ek Net Bütçe Bütçe

Detaylı

KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 214 KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 214 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 214 / KARTAL 214 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ 3 I-OCAK HAZİRAN 214 DÖNEMİ BÜTÇE

Detaylı

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2017 BİRLEŞİM 09 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.05.2017 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 60 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2016 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ OCAK - SAAT : 14.00 KARAR NO 01-02- 03-04- 05-06- 07-08- 09-10- 11-12-13-14- 15 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ İsmail

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 23.10.24 KARAR NO : 157 KONUSU : 25 Mali Yılı Gider Bütçesi MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 2016 Yılı Gelir-Gider Bütçesi. TEKLİF: Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 18.09.2015 tarih 2015/24731 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; Kartal Belediyesi 2016 Yılı Gelir - Gider Bütçesi Belediye

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

2014 YILI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ

2014 YILI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ Ek Eklenen Düşülen Üstü 46 BELEDİYE 1.050.000.000,00 0,00 233.844.518,56 233.844.518,56 1.050.000.000,00 763.118.737,72 0 286.881.262,28 73 46 1 ADANA 1.050.000.000,00 0,00 233.844.518,56 233.844.518,56

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Ünal KÖSE (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Ünal KÖSE (İmza) (İmza) (İmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ KASIM / SAAT : 10.00 KARAR NO 152-153- 154-155- 156-157- 158-159- 160-161- 162-163- 164-165 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza)

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza) SAAT : 14:30 KARAR NO 104-105- 106-107- 108 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU Belediye BaĢkanı Üye Üye Zeki

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 2016 İÇİNDEKİLER SUNUŞ İ I. OCAK HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.1

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 10: 00 KARAR NO 36-37- 38-39- 40-41- 42-43 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Çetin Özdaş,

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2018 SUNUŞ... 4 I-OCAK HAZİRAN 2018 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe... 5 01. Personel... 7 02. Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi...

Detaylı

2016 MALİ YILI BÜTÇESİ

2016 MALİ YILI BÜTÇESİ 2016 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU 4 MECLİS KARARLARI (KOMİSYONA SEVK İLE İLGİLİ) 10 ENCÜMEN KARARI 11 ÖZET

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2017 SUNUŞ... 4 I-OCAK HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe... 5 01. Personel... 7 02. Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi...

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANI/ DAİ. BAŞ/ŞB. MD.

STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANI/ DAİ. BAŞ/ŞB. MD. AÇIKLAMALAR 2010 OCAK ŞUBAT MART (EK: 2-a) (İCMAL) I. ÜÇ AY II. ÜÇ AY III. ÜÇ AY IV. ÜÇ AY NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK % % % % GELİRLER ÖZ GELİR HAZİNE YARDIMI CARİ HAZİNE

Detaylı

AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim kapsamındaki idareler

Detaylı

1.1.2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KIRIKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ

1.1.2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KIRIKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 1.1.2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 1 İÇİNDEKİLER SAYFA ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU... 3 I-GENEL BİLGİLER.. 4 1-2015 yılı Ocak-Haziran

Detaylı

2015 MALİ YILI KESİN HESABI

2015 MALİ YILI KESİN HESABI 2015 MALİ YILI KESİN HESABI SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİNDEKİLER İçindekiler... I Meclis Kararı (2014 Mali Yılı İdari ve Taşınır Kesin Hesabı)... 1-17 Bütçe Gider Kesin Hesap Cetveli - II.Düzey (Örnek:29)...

Detaylı