HMS çalışma cihazları (UM22/UM25) Emniyet

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HMS çalışma cihazları (UM22/UM25) Emniyet"

Transkript

1 Nordson Corporation OPERATOR S KARTI P/N 79677B Turkish HMS çalışma cihazları (UM/UM5) Emniyet Giriş UYARI: Cihazı sadece operasyonel eğitim ve deneyime sahip personelin işletmesi veya servise koyması gerekir. Cihazın işletilmesi veya servise konulması esnasında niteliksiz veya deneyimsiz personelin kullanılması yaralanmalara, kendilerinin veya başkalarının ölümlerine sebep olabilir ve cihaza zarar verebilir. UYARI: Cihaza zarar verilmesi, personelin yaralanması veya ölmesi tehlikesi. Bakım veya tamir işlemlerine başlamadan önce elektrik güç kaynağının kapatılmaması ve bağlantısının kesilmemesi elektrik çarpmasına sebep olabilir veya çalışma cihazınınistenmedençalışmasına yol açabilir. Elektrik güç kaynağınınkesilmesive kapatılması bu vebununlailgilidiğer tüm dokümanlarda bir önkoşul oluşturmaktadır. HMSçalışma cihazları sıcak ergime yapıştırma maddelerini ürüne sürerler. Yapıştırma maddeleri çalışma cihazının giriş deliğinegirerler veısıtılmış yapıştırma maddelerini bağlantı borusu vasıtasıyla bir veya daha fazla UM/UM5 modülüne yönlendirirler. Modüller çalışmaya başladığında (manyetik supaplar vasıtasıyla) yapıştırma maddeleri UM/UM5 modüllerine takılan memelerin içindeki yapıştırıcı deliklerinden geçerek modüllere çıkış yapar. Aynı zamanda hava örneği ısıtma havası bağlantı boruları vasıtasıyla memelerin hava deliğinden geçerek yapıştırıcının istenen örneğe benzer biçimalmasına neden olurlar. UM/UM5 modülleri çeşitli örnekler üretebilir, Controlled Fiberization (CF), meltblown, Summit, SureWrap ve Control Coat örnekleri dahil olmaküzere. Şekil tipikbir çalışma cihazını gösteriyor. Şekil çalışma cihazının anahtar parçalarını tanımlamaktadır. Şekil UYARI: Yanma tehlikesi. Bakımveya tamir işlemlerine başlamadan önce sistemde bulunan basıncınalınmaması bir bağlantı noktasından sıcak yapıştırma maddelerinin sıçramasına sebep olabilir. Sistemde bulunan basıncınalınması bu ve bununla ilgili diğer tüm dokümanlarda bir önkoşul oluşturmaktadır. UYARI: Herzaman sıcaklıktan koruyucu elbise giyiniz, koruyucu gözlük takınız(ansi Z veya bu değerdeki) ve sıcak ergime maddeleriyle çalışırken koruyucu eldivenle çalışınız. UYARI: Kullanılan tüm materyalle ilgili emniyet konusundaki açıklamaları alınızve okuyunuz. Tipik HMS çalışma cihazı (standart ayarlanabilir UM modülleri ile birlikte tek modüllü çalışma cihazı gösterilmekte)

2 Anahtar parçalar Şekil Tipik bir HMS çalışma cihazının anahtar parçaları (standart ayarlanabilir UM modülleri ile birlikte tek modüllü çalışma cihazı gösterilmekte). Yapıştırma maddesi bağlantı borusu seti. Isıtma havası bağlantı borusu seti. Hortum bağlantı elemanı 4. Yapıştırma maddesi bağlantı borusu 5. Montaj çubuğu 6. Manyetik supap 7. Fitre 8. UM/UM5 modülü 9. Meme montaj yeri 0. Isıtma havası bağlantı borusu. Hava besleme bağlantısı örneği Montaj Çalışma cihazını monte etmek için aşağıdaki şartları yerine getiriniz. Ayrıntılı işlem ve kurma kılavuzu için çalışma cihazının kullanma kılavuzuna bakınız.. Uygulanabilmesi mümkünse manyetik supabı (ları)çalışma cihazına monteedin. Supapların çalışma cihazlarına olan pozisyonunu mümkün olduğu kadar yakın tutun.. Çalışma cihazını ana makineyemonteedin. Çalışma cihazını çalıştırmakiçin yeterli derecedeaçıklıkolmasını emniyet altınaalın.. Hortumun (ların) çalışma cihazına bağlantısını yapın. 4. Bir regüleli modül kumandalı hava beslemesini manyetik supaba (lara) bağlantısını yapın. Sadece temiz, kuru, yağ içermeyen hava kullanın. 5. Regüleli bir hava besleme örneğinin hava emme borusu örneğine bağlantısını yapın. Sadece temiz, kuru, yağ içermeyen hava kullanın. 6. Manyetiksupapların birçalışma tertibatına zamanlayıcı veya örnek kontrolörü olarak bağlantısını yapın. 7. Çalışma cihazı setinin bir güçkaynağına bağlantısını yapın (hortum veya ergime cihazı gibi). İhtiyaç duyulduğu zaman bölünmüş ve/veya uzatma kablosu kullanın. 8. Çalışma cihazını (memeler kaldırılmış)fabrika testindeki çökeltiyi kaldırmakiçin devridaim yaptırın. 9. Memeleri monte edin. 0. İstenilen performans elde edilinceye kadar çalışma cihazı işletmesini test edin.

3 İşletme Çalışma cihazınınbaşlatılması Çalışma cihazının başlatılması ergime cihazının başlatılmasıyla ilgilidir ve hava beslemesini mümkün kılar. Ergime cihazının işletilmesi için ihtiyaç duyulduğunda ergimecihazı kullanma kılavuzuna bakın.. Ergime cihazını başlat ve sistemi çalışma cihazı sıcaklığında ısıt.. Örnek havasını açın.. Modül kumanda havasını açın. 4. Ergime cihazı pompasını (pompalarını)çalıştırın. 5. Üretim hattını çalıştırın. Çalışma cihazının kapatılması. Üretim hattını durdurun. Sistem basıncını boşaltma. Ergime cihazı pompasını (pompalarını) durdurun. İhtiyaç duyarsanız ergime cihazı kullanma kılavuzuna bakın.. Modül kumanda havasını kapatın.. Boşaltma saplama yatağını tüm ergime cihazlarının veçalışma cihazı boşaltma supaplarınınaltına yerleştirin. 4. Bakınız, şekil. Boşaltma supaplarının vidalarını saat ibresinin aksi yönünde çevirerek ergime cihazını ve çalışma cihazı boşaltma supaplarını açın. Bazı yapıştırma maddeleri supaplar vasıtasıyla boşaltılır. 5. Manyetik supaplardaki tüm elle çalıştırılan modüller. 6. Çalışma cihazını ve ergime cihazı boşaltma supaplarını kapatın.. Ergime cihazı pompalarını durdurun.. Modül kumanda havasını kapatın. 4. Örnek havasını kapatın. 5. Sistem basıncını boşaltın. Bakınız, Sistem basıncını boşaltma. 6. Ergime cihazını kapatın. Bakım Şekil C Bir çalışma cihazı boşaltma supabının açılması Tavsiye edilen bakım faaliyetleri ve bakımaralıkları Tablo tavsiye edilen bakımaralıklarını gösterir. İşletme alanındaki bu bakımfaaliyetlerini ne kadar sıkyapmanız gerektiğibazınadayalıdır. Tablo Tavsiye edilen bakımaralıkları Ne Bakım faaliyeti kadar sık Her gün Çalışma cihazının tümdış yüzeylerini temizleyin. Hortum bağlantılarında sızıntı olup olmadığını kontrol edin. Her hafta İhtiyaç duyul duğunda Memeleri temizleyin. Bakınız, Memelerin temizliği. Filtre süzgecini değiştirin. Bakınız, Filtre süzgecinin değiştirilmesi. Tüm elektrik bağlantılarını kontrol edin. Havabasıncı regülatörü filtre elemanlarını temizleyin. Memelerin temizliği Bazı meme tipleri UM/UM5 modülüne monte edilebilir. Bazı durumlarda, meme bir adaptöre monte edilmiştir. Meme temizliği içinhazırlık. Çalışma cihazı sıcaklığından oldukça daha yüksek olan bir sıcaklık sisteminde ısıtın.. Sistem basıncını boşaltın. Bakınız, İşletme altında Sistem basıncını boşaltma.. Arta kalan basıncı boşaltmakiçin çalışma cihazı manyetik supaplarınınçalıştırılması. 4. Modül kumanda havasını kapatın. 5. Hava basıncı örneğinin azalması. Hava emme borusuna örneğine giriş için yapıştırma maddesinin önlenmesi yönünde yeterli basıncın bırakılması.

4 Bakım (devamı) CF memesinin sökülmesi. Bakınız,şekil 4. Aşağıdaki prosedürlerden uygun olanını kullanarak memeleri kaldırın: Meme tipi Diskli meme Yekpare meme Kaldırma prosedürü Memesabitlemesomununu gevşetmek için bir anahtar kullanın ve sonra meme parçalarını elle çıkarın. Memeyi gevşetmek için bir anahtar kullanın ve sonra memeyi elle çıkarın. Meltblown, Summit, SureWrap veya Control Coat memesinin çıkarılması. Bakınız,şekil 6. Memeyi tespitleyen kelepçe vidasını gevşetin.. Memeyi çıkarmakiçin kelepçeyi modüledoğru itin. Şekil 6 Bir memenin sökülmesi/takılması (meltblown meme gösterilmektedir). Kelepçe vidası. CF adaptörü. Kelepçe Şekil 4 Bir CF memesinin çıkarılması. Gerekirse, CF adaptörünü aşağıdaki gibi çıkarın: a. Bakınız,şekil 5. Adaptörü tespitleyen kelepçe vidasını gevşetin. b. Adaptörü çıkarmak için kelepçeyi modüle doğru itin. Şekil 5 Bir CF adaptörünün çıkarılması/monte edilmesi. Kelepçe vidası. CF adaptörü. Kelepçe. Control Coat memelerini temizliyorsanız, temizlemeden önce memeleri sökün. Çalışma cihazının kullanma kılavuzundakicontrolcoat meme resmine bakınız. Memenin temizlenmesi. Tablosunda gösterilen yöntemlerden birisini kullanarak memeleri temizleyin (sonraki sayfa). Sadece yapıştırma maddesi üretici firması tarafından tavsiye edilen temizlik maddelerini kullanın.. Memelerin üzerinde birikmiş herhangi bir artık kömür varsa, kömürü memelerden yavaş bir şekilde kazıyın. DİKKAT: Ekipmanın hasarlanma riski. Açık üfleçlibir matkabın veya delginin kullanılması bir memeye hasar verebilir. Memelerin boşluklarını temizlemek için sadece bir pim tipi sondaj kullanınvesondajı memeninin içine bükmeyin.. Yapıştırıcı meme boşluklarının temizlenmesi gerekiyorsa (ve uygulanabilirse), boşluk boyutundan daha küçük bir boyutta olan bir pim tipi sondaj kullanın: Sondajı yapıştırma maddesi sıvısınıntersyönünedoğru yerleştirin ve sonra sondajı bükmeden çıkarın. NOT: Nordson, bir tutucu birim ve birkaç sondaj boyutu içeren iki meme temizleme kiti sunmaktadır. Bakınız, Tavsiye edilmiş olunan yedek parçalar ve bağlantı parçaları. NOT: Gevşek bir Control Coat memesini temizlemek için bir pim tipi sondaj kullanmayın. Bu metodu ancak memenin hala modül yatak donanımına takılı olması durumunda kullanın. 4

5 Bakım (devamı) Temizlik yöntemi Citrus bazlı solüsyonve ultrasonik depo NOT: Bu en mükemmel yöntemdir. Tablo Meme temizleme yöntemleri Prosedür a. Memeleri citrus bazlı çözücüye/yağ giderici solüsyona yerleştirinvegeceboyuncaveya yaklaşık 4 saat süreyle bu çözetiler içinde bırakın. Bu işlem yapıştırıcıyı ve kömür birikintisini eritir ve çözer. b. Memeleri citrus bazlı çözeltiden/yağ giderici solüsyondan çıkarın ve bir ultarsonik depoda uygun sıcaklığa kadar (MSDS belgelerine bakın) ısıtılmış bir alkalin çözelti içine yerleştirin. Memeleri yaklaşık 0 dakika bu çözelti içinde bırakın. Bu işlem meme boşluklarından yapıştırıcıyı ve kömürü çıkaracaktır. c. Atıkları çıkarmak için yumuşak, metalik olmayan bir fırça ile ovalayın. d. Memenin montaj tarafındanki meme boşluklarının arasına yavaş bir şekilde hava üfleyin. Nordson tipi R sıvısı ile a. Memeleri, Nordson tipi R sıvısı içeren kontrol edilmiş bir ısıtma tertibatı içerisine yerleştirin ve yapıştırmamaddesininkaynamanoktası üzerinde sıvıyı ısıtın (MSDSbelgelerine bakın). b. Atıkları çıkarmak için yumuşak, metalik olmayan bir fırça ile ovalayın. Elektrikli sıcak hava a. Memeleri alevsiz bir elektrikli sıcak hava tabancasıyla ısıtın. tabancası ile b. Atıkları çıkarmak için yumuşak, metalik olmayan bir fırça ile ovalayın. Ultrasonik depo a. Memeleri bir ultrasonik depoda uygun sıcaklığa kadar (MSDS belgelerine bakın) ısıtılmış bir alkaline çözelti içine yerleştirin. Memeleri yaklaşık 0 dakika bu çözelti içinde bırakın. b. Atıkları çıkarmak için yumuşak, metalik olmayan bir fırça ile ovalayın. c. Memenin montaj tarafındanki meme boşluklarının arasına yavaş bir şekilde hava üfleyin. Fırın NOT: Bu yöntem, kaplaması çıkmış prinç memelerin renginin atmasına neden olacaktır. Bu renk atma olayı sadece dış görünümle ilgili olup meme performansını kötü şekilde etkilemeyecektir. NOT: Bu yöntem renk koduna sahip memeler için önerilmemektedir (Satum ve CF çelik yekpare memeler gibi) çünkü memelerin rengini bozacaktır. UYARI: Patlama, ateş veya zehirli duman çıkma riski. Memeler ile kullanılan yapıştırıcı ve/veya organik çözücü tipine bağlı olarak, bir fırında memelerin ısıtılması tehlikeli bir duruma yol açabilir. Memeleri temizlemek için bir fırın kullanmadan önce, bu yöntemin geçerliliği ve emniyetrisklerihakkındafırın üreticisine danışın. Üreticinin önerilerine uyun. UYARI: Fırının istenen sıcaklıkta tutulması için fırın ısıtma kontrollerini kullanın. Isıtma kontrollerine sahip olmayan bir fırını kullanmayın. UYARI: Isıtma sıcaklığının ve zamanının fırın tipine, yapıştırıcı tipine ve memeler üzerinde biriken kömür miktarına bağlı olarak ayarlanması gerekli olabilir. Nordson Corporation, bu yöntemin, iyi durumdaki memelerde uygulanmadan önce eskimiş memelerde test edilmesini önermektedir. DİKKAT: Ekipmanın hasarlanma riski. Bir fırında memeleri temizlemeden önce O halkalarını çıkartın. Bu yapılmadığı takdirde, memelere kalıcı olarakzarar verecekkimyasalbir reaksiyonaneden olunabilir. a. O halkalarının memelerden çıkarıldığına emin olarak, yaklaşık 85 C (75 F) dereceye kadar ısıtılan bir elektrikli fırına memeleri yerleştirin. Memelerin yaklaşık 4 saat fırınlanmasını sağlayın. b. Fırını kapatın ve memelerin soğumasını sağlayın; sonra memeleri çıkarın. UYARI: Ateş tehlikesi. Memeleri temizlemek için sıcak dayanıklı bir bez kullanın.pamuk yüksek sıcaklıklarda tutuşabilir. UYARI: Ekipmanın hasarlanma riski. Yapıştırıcı örneğini parçalara ayırabilecek boşlukların çökmesinden kaçınmak için memeleri dikkatlice kullanın. c. Memeleri yumuşak bir bez ile silin ve sonra memenin montaj tarafındanki meme boşluklarının arasına yavaş bir şekilde hava üfleyin. 5

6 Bakım (devamı) CF memesinin montajı Aşağıdaki prosedürlerden uygun olanını kullanarak CF memelerini monte edin: Meme tipi Diskli meme Yekpare meme Montaj prosedürü Şekilde7gösterildiği gibimeme diskini doğrultun ve meme sabitleme somununun iç kısmına diski yerleştirin; sonra somunu modül üzerine geçirin.,4 N m (0 in. lb) den daha fazla olmamak şartıyla somunu sıkmak için bir anahtar kullanın. Memeyi modül üzerine geçirin. Memeyi 0,6 N m(5in. lb) değerinde sıkımakiçin bir anahtar kullanın. NOT: Nordson, CF tipi her bir meme için bir tork anahtarı vermektedir. Bakınız,Tavsiye edilmiş olunan yedek parçalar ve bağlantı parçaları. Meltblown, Summit, SureWrap veya Control Coat meme montajı. Memenin monte edileceğimodülyatağı içinde karşılıklı yüzeyleri temizleyin.. Meme O halkalarında hasar olup olmadığını kontrol edin ve gerektiğinde değiştirin. DİKKAT: Kelepçe vidasının aşırı sıkılması modüle hasar verebilir.. Bakınız,şekil 8. Memeyi modül yatağına dikkatlice sokun ve kelepçe vidasını,7 N m(5in. lb) değerine kadar sıkın. Şekil 8 Bir memenin sökülmesi/takılması (meltblown meme gösterilmektedir). Kelepçe vidası. CF adaptörü. Kelepçe C Şekil 7 Bir CF diskli memesinin doğru montajı. Modül dişleri. Meme sabitleme somunu. Meme diski Not: Konik meme tipi modül dişlerinden uzağı işaret etmelidir. 6

7 Bakım (devamı) Filtre süzgecinin değiştirilmesi Yapıştırma maddesi sıvısı azalırsaveyasistemde basınç oluşursa filtre süzgecinin değiştirilmesi gerekir. Daha fazla kullanımda olduğu zaman filtre süzgecinin her aydeğiştirilmesi gerekir. NOT: Çalışma cihazınızda standart olmayan bir filtre varsa çalışma cihazının kullanma kılavuzunda filtre süzgeciyle ilgili açıklamalara bakınız. Filtrenin sökülmesi. Sistemi çalışma cihazı sıcaklığında ısıt.. Sistem basıncını boşaltın. Bakınız, İşletme altında Sistem basıncını boşaltma.. Arta kalan basıncı boşaltmakiçin çalışma cihazı manyetik supaplarınınçalıştırılması. 4. Modül kumanda havasını kapatın. 5. Hava basıncı örneğinin azalması. Hava emme borusuna örneğine giriş için yapıştırma maddesinin önlenmesi yönünde yeterli basıncın bırakılması. 6. Bakınız,şekil 9. Filtre teçhizatını gevşetmek için bir yuvalı anahtar kullanınvesonrabirboşaltma küveti üzerinden elle çıkarın. NOT: Filtre muhtemelen sağ tarafa, sol tarafa veya çalışma cihazının tepesine takılmış olabilir. Filtre süzgecinin değiştirilmesi. Bakınız, şekil 0. Filtre ve aşınmış süzgecin sökülmesi.. O halkalı contalarda kesiklik, sertleşme veya başka hasarların olup olmadığını kontroledin ve gerekirse değiştirin.. O halkalı conta yağlama maddesini O halkalı contalara sürün ve filtreye yeni bir süzgeç takın. Şekil 0 Filtre elemanları. Tapa. O halkalı conta. Tüp Süzgeç 5. Vida C Filtrenin takılması. Sistemin uygulama sıcaklığında olmasını emniyet altına alınız.. Filtre vida dişlerine bir anti yapıştırma yağlama maddesi sürün, filtreyi bağlantı borularına takın ve elle saat yönü göstergesinde oturuncaya kadar çevirin.. Memeleri çalışma cihazından çıkarın ve yapıştırma maddesiniçalışma cihazı vasıtasıyla pompalayın. Bu çalışma cihazındaveyamodülde kalan herhangi bir gevşek kömürleri çıkarır. 4. Memeleri tekrar yerine takınvenormalişletmeye devam edin. Şekil 9 Bir filtrenin sökülmesi (dikey filtre gösterilmiştir) 7

8 Tavsiye edilmiş olunan yedek parçalar ve bağlantı parçaları Çalışma cihazı yedek parçaları Bakınız,şekil. Komple yedek parça listesi için çalışma cihazı kullanma kılavuzuna bakın. Ürün Parça Tanımı Miktar Not Manyetik supap AR A Filter, in out AR A NS Screen, filter, in. mesh A NS O ring, Viton,.000 x.88 x in. A 4 Cordsets (adhesive and air) AR A 5 Module, UM/UM5 AR A O ring, Viton, 0.8 ID x OD in Screw, module mounting, O ring, Viton, 0.0 ID x W in. 9 Assembly, clamp, nozzle retaining A NS Nozzle AR A NS O ring, nozzle or nozzle adapter AR A NOT A: Parça numaraları için çalışma cihazı kullanma kılavuzuna bakın. AR: As Required NS: Not Shown 8

9 Tavsiye edilmiş olunan yedek parçalar ve bağlantı parçaları (devamı) Şekil Çalışma cihazı yedek parçaları (standart ayarlanabilir UM modülü gösterilmektedir) 9

10 Tavsiye edilmiş olunan yedek parçalar ve bağlantı parçaları (devamı) Servis kitleri ve bağlantı parçaları Komple yedek parça listesi için çalışma cihazı kullanma kılavuzuna bakın. Parça Tanımı Not Çanta, yeniden birleştirme, küçük, UM/5 (kartuş birleştirmevemodülohalkalarını içerir) Çanta, yeniden birleştirme, büyük, UM/5 (kartuş birleştirme, modül O halkalarını, iğne ve piston donanımı ve sıkıştırmayayı içerir) Çanta, alet, yeniden birleştirme, UM/5 (modülün tekrar birleştirilmesini kolaylaştırmak için gerekli aletleri içerir) Çanta, çoklu alet, kapak/meme/filtre (bir modülün ayarlanması için) 9095 Çanta, meme temizliği, küçük ağız 00 Çanta, meme temizliği, büyük ağız Anahtar, tork, CF diskli memeleri Anahtar, tork, CF yekpare memeleri Yağlama maddesi, Parker, yüksek sıcaklık (O halkalar için) Yağlamamaddesi, Never Seez, 8 oz can (vidadişleri için) Yağ,yağlı ayak (iğne ve piston donanımı için) 9006 Dolgu macunu, macun, PTFE (kartuş birleştirme dişleri) 0

11 Notlar

12 Yayıntarihi9/05 Orijinal copyright tarihi 00. CF, Control Coat, Nordson ve Nordson logoları, Nordson firmasına ait kayıtlı markalardır. Controlled Fiberization, Summit, SureWrap ve Universal, Nordson firmasına ait markalardır. NeverSeez,BostikInc.firmasına ait kayıtlı bir markadır. Parker Lubricant, Parker Seal firmasına ait kayıtlı bir markadır. Viton, DuPont Dow Elastomers. L.L.C firmasına ait kayıtlı bir markadır.

OPERATÖR KARTI. Universal çalışma cihazları (Speed-Coat) Güvenlik. Nordson Corporation. P/N _06 - Turkish - - Orijinal Çeviri -

OPERATÖR KARTI. Universal çalışma cihazları (Speed-Coat) Güvenlik. Nordson Corporation. P/N _06 - Turkish - - Orijinal Çeviri - Nordson Corporation OPERATÖR KARTI P/N 7999_06 - Turkish - - Orijinal Çeviri - Universal çalışma cihazları (Speed-Coat) Güvenlik UYARI: Cihazı sadece operasyonel eğitim ve deneyime sahip personelin işletmesi

Detaylı

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA UNIVERSAL GAS VALVES HUPF/HUP Serisi GAZ BASINÇ REGÜLATÖRLERİ FİLTRELİ VEYA FİLTRESİZ UYGULAMA KULLANMA KILAVUZU Karışımlı, birleşik sistemler ve endüstriyel dağıtım sistemleri dahil tüm gaz yakıcılardaki

Detaylı

Encore Generation II Toz Besleme Pompaları

Encore Generation II Toz Besleme Pompaları Talimat Sayfası P/N 792598_02 - Turkish - - Orijinal Çeviri - Encore Generation II Toz Besleme Pompaları UYARI: Yalnızca nitelikli personelin aşağıdaki görevleri yerine getirmesine izin veriniz. Bu belgedeki

Detaylı

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü Akışölçer Servis Kitleri Giriş Şekile bakın. Bu talimat sayfasında basınçlı ya da vidalı şaftları kullanan akışölçerler için tamir prosedürleri bulunmaktadır. Uygun tamir prosedürüne başvurun: Basınçlı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana asılı tip FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE Bu Daikin klimayı aldığınız için teşekkür

Detaylı

Dış Tabanca Boşaltma Kiti

Dış Tabanca Boşaltma Kiti Talimat Sayfası P/N 760788 0 - Turkish - Tanım Dış tabanca boşaltma sistemi, Encore veya Prodigy otomatik toz püskürtme tabancaları, tabanca hareket elemanı tarafından bir renk değişimi işlemi esnasında

Detaylı

İndirgeyici katalitik konvertörünün sökülmesi. Genel

İndirgeyici katalitik konvertörünün sökülmesi. Genel Genel Genel İndirgeyici katalitik konvertörü vanadyum pentoksit içerir. Vanadyum pentoksit sağlık için tehlike teşkil edebilir. İndirgeyici katalitik konvertörü susturucuya takılır ve normal kullanım ve

Detaylı

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAĞI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGO 890 1 İÇİNDEKİLER I- Gazlı Ocakların Kullanım Alanı 3 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 4 III- Teknik Özellikler

Detaylı

Soğutma suyu doldurulması. Soğutma suyu doldurma koşulları. Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI!

Soğutma suyu doldurulması. Soğutma suyu doldurma koşulları. Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI! Soğutma suyu doldurma koşulları Soğutma suyu doldurma koşulları Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI! Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışırken koruyucu ekipman kullanın. Soğutma suyu ciltte

Detaylı

Tanım. Onarım. Rhino XD2H Çelik Halkalı Isıtılmış Takip Modülü

Tanım. Onarım. Rhino XD2H Çelik Halkalı Isıtılmış Takip Modülü Rhino XDH Çelik Halkalı Isıtılmış Takip Modülü Tanım Şekile bakın. Rhino XDH Çelik Halkalı Isıtılmış Takip Modülü, Rhino XDH pompa hidroliği bölümlerine monte edilir. Malzemeyi düzgün profilli malzeme

Detaylı

ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU

ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU Add: 11F,No.402,Sec.1, Ren-Ai Rd., Linkou Shiang, Taipei County 244, Taiwan (R.O.C) Tel : 886-2-2603-3311 Fax : 886-2-2603-6622 E-Mail:

Detaylı

Bir düz şanzımanın sökülmesi. Genel. Emniyet. GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. ÖNEMLİ!

Bir düz şanzımanın sökülmesi. Genel. Emniyet. GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. ÖNEMLİ! Genel Genel GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. Emniyet ÖNEMLİ! Sadece bir krikoyla desteklenen bir aracın altında asla çalışmayın. Destekler kullanın. Varsa, körükteki

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

NHR 18 150 Toz Besleme Hunisi

NHR 18 150 Toz Besleme Hunisi Talimat Sayfası P/N 71960A0 - Turkish - - Orijinal Çeviri - Tanım Bu talimat sayfası özellikleri, kurulumu ve çalışma talimatları ve NHR 18 150 toz besleme hunisi için parça listeleri sunar. Huni tam montajlı

Detaylı

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII Avize tr Montaj talimatı 88448HB11XVII 2016-09 335 755 Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI

TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI 1) POMPA KİMLİK KARTI VE ANLAMLARI: A) FİRMA ADI VE ADRESİ B) SERİ NUMARASI BARKODU C) MODELİ D) SERİ NUMARASI E) MAKSİMUM ÇIKIŞ DEBİSİ (L/DK) F)

Detaylı

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31359287 Sürüm 1.0 Parça No. 31373326 elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design Volvo Car Corporation elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design- 31359287

Detaylı

Emniyet. Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin. sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya sönümleme

Emniyet. Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin. sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya sönümleme 0 Elster GmbH Edition 0. Almanca metnin çevirisi D GB F NL I E DK S N P GR CZ PL RUS H www.docuthek.com Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya

Detaylı

TURBO GENEL TALIMATLAR

TURBO GENEL TALIMATLAR ADIM 1: TURBOYU DEĞIŞTIRMEDEN ÖNCE Arızanın gerçekten turboşarjdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirlemek için motor sisteminde ayrıntılı bir arıza teşhis kontrolü yapmak önemlidir. Güç yetersizliği,

Detaylı

Tanım. Rhino SD2/XD2 Takipçi Modüller

Tanım. Rhino SD2/XD2 Takipçi Modüller Rhino SD/XD Takipçi Modüller Tanım Şekile bakın. Takipçi modül pompanın () hidrolik bölmesinin üzerine eklenir. Malzemeyi düzgün profilli konteynırların dışına itmek için tasarlanmıştır. Standart ve PTFE

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli kaset tipi Köşe modeli FXK25LVE FXKQ25MVE FXKQ25MAVE FXK32LVE FXKQ32MVE FXKQ32MAVE FXK40LVE FXKQ40MVE FXKQ40MAVE FXK63LVE FXKQ63MVE FXKQ63MAVE

Detaylı

Emniyet. Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin. sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya sönümleme

Emniyet. Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin. sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya sönümleme 0 Elster GmbH Edition 0. Almanca metnin çevirisi D GB F NL I E DK S N P GR CZ PL RUS H www.docuthek.com Kullanım kılavuzu Sönümlemesiz manyetik ventilin sönümlemeli manyetik ventile dönüştürülmesi veya

Detaylı

LED duvar kozmetik aynası

LED duvar kozmetik aynası LED duvar kozmetik aynası tr Montaj ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88464HB1XVII 2016-10 335759 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu yaralanmaları ve hasarları önlemek

Detaylı

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ İÇİNDEKİLER 1. Genel Bilgiler 2. Ürün Özellikleri 3. Ürünün Kullanım Amacı 4. Ürün Arızaları 5. Ürün Bakımı ve Temizliği 6. Ürünün Montajı ve Sökülmesi 7. Ürünün İadesi ve

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52. Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar)

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52. Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52 Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Document ID: 4957 İçindekiler İçindekiler Genel. Genel

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PROFİL KESME MAKİNASI 5 MODEL -RTM695- TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. KORUYUCU KAPAK 3. TUTMA KOLU 4. KESME DİSKİ 5. MAKİNA TABANI 6. AKTİF KORUMA 7. TAŞ KİLİTLEME

Detaylı

Şanzıman, hibrid araç. Sökme UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın.

Şanzıman, hibrid araç. Sökme UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın. UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın. Not: Büyük miktarda soğutma suyunun sızmaması için, motor soğutma sistemi ve otobüs ısıtma sistemi arasındaki muslukları kapatın.

Detaylı

421 A/B 510 B. Kullanma Talimatı

421 A/B 510 B. Kullanma Talimatı 421 A/B 510 B Kullanma Talimatı Giriş Bu talimatlar makineyi tanımanıza ve doğru bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır. Makineyi kullanmadan önce talimatları okuyun. Teknik değişiklik yapma hakkımız

Detaylı

HAVALI ZIMBA MAKİNASI

HAVALI ZIMBA MAKİNASI HAVALI ZIMBA MAKİNASI MODEL RTM0116 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. TUTMA KOLU 2. HAVA ENJEKTÖRÜ 3. TETİK 4. ŞARJÖR DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ 5.ZIMBA TELİ ŞARJÖRÜ TEKNİK VERİLER 1. TAVSİYE EDİLEN

Detaylı

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1 Montaj kılavuzu Dijital basınç gösterge kiti BHGP6A BHGP6A Dijital basınç gösterge kiti Montaj kılavuzu İçindekiler Sayfa Montaj Aksesuarlar... Montaj... İşlem prosedürü... İşletim kontrolü... 3 Sorun

Detaylı

PREFERİKAL SU POMPASI

PREFERİKAL SU POMPASI PREFERİKAL SU POMPASI MODEL RTM873 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SU GİRİŞİ 2. SU ÇIKIŞI 3. ELEKTRİK KUTUSU TEKNİK ÖZELLİKLER 1. GERİLİM 230V~50HZ 2. GÜÇ 370W/0.5HP 3. MAK.BASMA YÜK.

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları 2001 model, AKE motor kodlu A4 (B6) 2,5ltr. V6 TDI bir CT1015 WP1 ve CT1018K1 Audi modeline yönelik ayrıntılı kılavuz ContiTech, kayış değişiminde

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

MTS Fundamental Pnömatik Çene Kontrolör

MTS Fundamental Pnömatik Çene Kontrolör MTS Fundamental Pnömatik Çene Kontrolör Manual Title Additional Ürün Information Kılavuzu be certain. 100-238-342 A Telif hakkı bilgisi Ticari marka bilgisi 2011 MTS Systems Corporation. Tüm hakları saklıdır.

Detaylı

Servis Bülteni

Servis Bülteni Servis Bülteni 2013-0823 DPF-EGR-TVA VALFİ- SİL.KAPAĞI TEMİZLEME PROSEDÜRÜ DAILY EURO 4/5 ARAÇLAR Konu Daily Euro 4 /5 araçlarda EGR, TVA valfi, DPF ve silindir kapağında kullanıma ve yakıt kalitesine

Detaylı

"Vagon Barbekü" Montaj ve İşletim Kılavuzu

Vagon Barbekü Montaj ve İşletim Kılavuzu Version: 0566tr Stand: #018-2012 Ausgabe: 07/11cd "Vagon Barbekü" Montaj ve İşletim Kılavuzu Önsöz Yüksek kaliteli GRILLCHEF barbekünüzü kullanmaya başlamadan önce bu montaj ve kullanma kılavuzunu dikkatle

Detaylı

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU www.fogmaker.com Art. No. 8012-011 Edition 2.1 1 Genel açıklama Bu otobüs, motor bölmesi ve olası ayrı ısıtma alanları için tam otomatik bir yangın söndürme sistemi ile donatılmıştır.

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

Genel onarım ve test ipuçları. WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi

Genel onarım ve test ipuçları. WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi Genel onarım ve test ipuçları WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi Genel onarım ve test ipuçları WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi 2. Basım

Detaylı

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Genel Uyarılar DİKKAT! DİKKAT EDİLECEK HUSUS: Cihazı kullanmadan önce muhtemel yangın, elektrik çarpması veya benzer kaza tehlikelerini bilmeniz ve gerekli önlemleri

Detaylı

Paslanmaz Çelik Tüp Adaptörlü Porselen Sýr Pudrasý Aktarým Pompasý

Paslanmaz Çelik Tüp Adaptörlü Porselen Sýr Pudrasý Aktarým Pompasý Talimat Sayfasý P/N 7135714E Turkish Paslanmaz Çelik Tüp Adaptörlü Porselen Sýr Pudrasý Aktarým Pompasý Tanýmý Porselen sýr pudrasý aktarým pompasý, aþýndýrýcý özelliði yüksek porselen sýr pudralarýný

Detaylı

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31399519 Sürüm 1.0 Parça No. 30776728, 31373831 elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design IMG-378205 Volvo Car Corporation elektrikli motor ısıtıcı, 230

Detaylı

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SESSİZ SS 2400 Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SESSİZ SS 2400 Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Fiat 500 1,2 ltr. için detaylı kılavuz. Motor kodu 169 A4.000 ContiTech, kayış değişiminde hataların nasıl önlenebilir olduğunu gösterir. Dişli kayışının

Detaylı

Zamanlama zinciri - çıkartma/takma

Zamanlama zinciri - çıkartma/takma Sayfa 1/21 Uyarılar ve öneriler Üretici tarafından aksi önerilmedikçe, aşağıdaki işlemler tavsiye edilir: Üretici tarafından aksi önerilmedikçe, aşağıdaki işlemler tavsiye edilir: Zamanlama zincirini her

Detaylı

Bayi El Kitabı. ROAD MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Ön vites değiştiric METREA FD-U5000

Bayi El Kitabı. ROAD MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Ön vites değiştiric METREA FD-U5000 (Turkish) DM-UAFD001-00 Bayi El Kitabı ROAD MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Ön vites değiştiric METREA FD-U5000 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK İÇİN...

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ İÇİNDEKİLER 1. Genel Bilgiler 2. Ürün Özellikleri 3. Ürünün Kullanım Amacı 4. Ürün Arızaları 5. Ürün Bakımı ve Temizliği 6. Ürünün Montajı ve Sökülmesi 7. Ürünün İadesi ve

Detaylı

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA /KAPAMA ŞALTERİ 2. İŞ PARÇASI TABLASI 3. KIVILCIM/ÇAPAK KORUYUCU 4. ZIMPARA TAŞI 5. ZIMPARA TAŞI

Detaylı

MC37,40 KULLANMA KILAVUZU

MC37,40 KULLANMA KILAVUZU MC7,40 KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER!. TEKNİK VERİLER VE ÖZELLİKLER... @. BİLEŞENLERİN MONTAJI VE İŞLEYİŞİ.... MC40 bağlantı kolunun montajı.... Bağlantı kolu hava vanası MC40 in ayarlanması.... Kumaş

Detaylı

MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU. Pilot Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 3 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan

MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU. Pilot Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 3 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan OM No. E-R3-100724 MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU Pilot Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 3 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan Türkiye Distribitörü: Genel Makina Ltd. Şti. www.genelmakina.com 1. Tanıtım 2

Detaylı

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00 Kullanım ömrü 10 yıldır ÜRÜN İLE İLGİLİ TANITICI RESİM ÜRÜNE AİT TANITICI VE TEMEL BİLGİLER Bu ürün, 5 tona kadar olan gölet

Detaylı

Ek kılavuz. Su Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi. Document ID: 48522

Ek kılavuz. Su Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi. Document ID: 48522 Ek kılavuz Su Soğutma - MINITRAC 31 MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi Document ID: 48522 İçindekiler İçindekiler 1 Ürün tanımı 1.1 Yapısı... 3 2 Montaj 3 3.1 Yedek parçalar...

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan AV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun. UYARILAR 1. Vantilatörü çalışır

Detaylı

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII LED Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88346HB54XVII 2017-07 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

Hazırlıklar: Aracı, motor bloğundaki motor kodu yardımıyla tanımlayın (Şekil 1). Aracın akü bağlantısını çıkarın.

Hazırlıklar: Aracı, motor bloğundaki motor kodu yardımıyla tanımlayın (Şekil 1). Aracın akü bağlantısını çıkarın. Technical Info www contitech de Triger kayışı değişimi montaj tavsiyeleri Renault Clio II 1,6 16V, motor kodu K4M 748 örneği Clio II 1,6 16V motoru - çeşitli motor hacimlerinde olmak üzere - Renault markasının

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 3. DEVİR AYARI 4. SAĞ SOL MANDALI 5. ANAHTAR KİLİTLEME BUTONU 6. HAVALANDIRMA ARALIKLARI TEKNİK

Detaylı

Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ

Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ ekleme deliğinden yağ seviyesi istenilen yüksekliğe çıkana

Detaylı

Soğutucu Sistem Gaz Sızıntı Kaçaklarının Onarım Kiti

Soğutucu Sistem Gaz Sızıntı Kaçaklarının Onarım Kiti Soğutucu Sistem Gaz Sızıntı Kaçaklarının Onarım Kiti Sızıntı Kaçak Yapıştırıcısı SUPER SEAL SETİ ACR ( 947 KİT) Soğutucu sistem onarım seti küçük sistemli cihazlar için kullanılmalıdır. 0.07kW/ H ile 5.30kW/h

Detaylı

Salıncak oturağı Şamandıra

Salıncak oturağı Şamandıra Salıncak oturağı Şamandıra tr Montaj kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 84797HB22XVI 2015-12 327 508 Değerli Müşterimiz! Mutlaka burda belirlenmiş montaj adımlarına uymalısınız. Güvenlik uyarılarını

Detaylı

CleanEvap (Evaporatör Temizleyici)

CleanEvap (Evaporatör Temizleyici) CleanEvap (Evaporatör Temizleyici) Gerekli Malzemeler: 236ml AirSept CleanEvap Ulti-Flex Püskürtme Tabancası Basınçlı Hava Bağlantısı Püskürtme Tabancası : Püskürtme tabancasına basınçlı hava bağlantısını

Detaylı

HDLV 55 Galon Toz Tamburlu Boşaltıcı

HDLV 55 Galon Toz Tamburlu Boşaltıcı Talimat Sayfası P/N 798A04 - Turkish - HDLV Galon Toz Tamburlu Boşaltıcı Tanım Bkz. Şekil. HDLV galon toz tamburlu boşaltıcı, toz kaplama sistemine işlenmemiş toz göndermek için bir Prodigy HDLV Yüksek

Detaylı

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII LED sarkıt lamba tr Montaj talimatı 91709HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ET22 ve ET14 Kiti İçin)

Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ET22 ve ET14 Kiti İçin) Montaj Kılavuzu Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ve Kiti İçin) BAŞLAMADAN ÖNCE Bu talimatların tümünü dikkatli bir şekilde okuyun. ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ Her türlü inceleme, montaj

Detaylı

2005 Honda Accord Motor Yağı Değişimi

2005 Honda Accord Motor Yağı Değişimi 2005 Honda Accord Motor Yağı Değişimi Eski motor yağını boşaltın ve yeni motor yağı ile değiştirin. Yazan: Frank ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 10 GİRİŞ Motor yağı birlikte sürtünme ve aşırı

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çıkartılabilir çekme kancası bağlantısı. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden.

Installation instructions, accessories. Çıkartılabilir çekme kancası bağlantısı. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Installation instructions, accessories Talimat No 31439131 Sürüm 1.4 Parça No. 31439129 Çıkartılabilir çekme kancası bağlantısı Volvo Car Corporation Çıkartılabilir çekme kancası bağlantısı- 31439131 -

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu 1inci 500-750 kmler / 30 45 gün, 2nci 5000km sonra Rölanti Hızı / CO% Vana Manivela Boşluğu Motor Yağı (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Yağ Filtresi (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Motor Yağı Filtresi (Bajaj DTS-i 10000

Detaylı

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel Motor soğutma suyu harici elemanları ısıtmak için kullanılabilir. Kutu gövdeleri, vinç kabinleri ve saklama kutuları birer örnek olarak gösterilebilir. Isı, silindir bloğunun içindeki akıştan alınır ve

Detaylı

ELEKTRİKLİ FREZE MAKİNASI

ELEKTRİKLİ FREZE MAKİNASI ELEKTRİKLİ FREZE MAKİNASI MODEL RTM378 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 5 2 8 1 3 7 6 4 TEKNİK VERİLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ HIZ KESME DERİNLİĞİ BİLEZİK GENİŞLİĞİ 230V - 50Hz 2000W 23000r/min 0-65mm 12mm CİHAZIN

Detaylı

M3 KULLANMA TALİMATI E HAVUZ MARKET

M3 KULLANMA TALİMATI E HAVUZ MARKET M3 KULLANMA TALİMATI 1- Genel Bilgi 2- Özellikler 3- Uyarılar ve Önlemler 4- Robot Parçaları 5- Robot Kullanımı 5.1- Kurulum 5.2- Robotun Havuza Koyuluşu 5.3- Robotun Havuzdan Çıkarılışı 6- Filtre Torbasının

Detaylı

TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 6 7 4 3 2 5 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. KORUYUCU KAPAK 2. KORUYUCU KAPAK SIKIŞTIRMA KOLU 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. İLAVE SAP

Detaylı

U Y A R I. Lütfen kullanmadan önce kılavuzu okuyunuz. Güle güle kullanınız.

U Y A R I. Lütfen kullanmadan önce kılavuzu okuyunuz. Güle güle kullanınız. U Y A R I Satın almış olduğunuz mangalın gövdesi çelik sac, ızgarası çelik dökümdür. Ürün üzerinde pas olması normal olup, ilk kullanımla beraber, ürün doğal olarak yağ ile kaplanacak ve paslanmaz özelliğe

Detaylı

"Küre Mangal" Montaj ve Kullanım Kılavuzu

Küre Mangal Montaj ve Kullanım Kılavuzu Version: 31347tr Stand: #306-2011 Ausgabe: 02/11cd "Küre Mangal" Montaj ve Kullanım Kılavuzu Önsöz Kaliteli LANDMANN mangalını kullanmadan önce bu montaj ve kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyun.

Detaylı

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel Genel Genel Motor soğutma suyu harici elemanları ısıtmak için kullanılabilir. Kutu gövdeleri, vinç kabinleri ve saklama kutuları birer örnek olarak gösterilebilir. Isı, silindir bloğunun içindeki akıştan

Detaylı

1. Aletler BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI. ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz.

1. Aletler BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI. ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz. BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz. DİKKAT : Soğutma sıvısının kontrol edilmesinin periyodu için aracın bakım planına bakınız. Soğutma

Detaylı

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. TEKNİK ÖZELLİKLER...1 II. E22 KULLANILDIĞINDA...1 1. Montaj prosedürü... 1 2. Ayarlama prosedürü... 5 III. E23 KULLANILDIĞINDA...6 1. Montaj prosedürü...

Detaylı

Soğutma suyu doldurulması

Soğutma suyu doldurulması Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI! Soğutma sisteminde değişiklikler yapılırken soğutma sisteminin boşaltılması, yeniden doldurulması ve basınç testinin

Detaylı

Premium Raf Altı Aydınlatma

Premium Raf Altı Aydınlatma GE Lighting AEEE Yönetmeliğine Uygundur Yenileme ve OEM Montaj Kılavuzu IMMERSION TM LED Vitrin Aydınlatması Soğutmalı Yatay Dolaplar RH30 Serisi Kanopi Aydınlatması GEMT301250CAN-SY (84050) GEMT301240CAN-SY

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N Tavan lambası L N tr Montaj talimatı 91594HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.2

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.2 Installation instructions, accessories Talimat No 31454380 Sürüm 1.2 Parça No. 31454379 Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V IMG-391075 Volvo Car Corporation Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V- 31454380 - V1.2

Detaylı

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31414355 Sürüm 1.0 Parça No. 31359329 elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design IMG-378205 Volvo Car Corporation elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design-

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 65. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 65. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31330748 Sürüm 1.0 Parça No. 31330744 Park yardımı, pilot Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot- 31330748 - V1.0 Sayfa 1 / 65 Özel aletler 999 5919

Detaylı

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları 1 BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

Kısmi dönüşlü aktüatörler SQ 05.2 SQ 14.2/SQR 05.2 SQR 14.2 SQEx 05.2 SQEx 14.2/SQREx 05.2 SQREx 14.2 ayak ve kollu

Kısmi dönüşlü aktüatörler SQ 05.2 SQ 14.2/SQR 05.2 SQR 14.2 SQEx 05.2 SQEx 14.2/SQREx 05.2 SQREx 14.2 ayak ve kollu Kısmi dönüşlü aktüatörler SQ 05.2 SQ 14.2/SQR 05.2 SQR 14.2 SQEx 05.2 SQEx 14.2/SQREx 05.2 SQREx 14.2 ayak ve kollu Sadece kullanma kılavuzuyla bağlantılı olarak kullanın! Bu kısa talimat, kullanma kılavuzu

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ 1 3 4 5 7 6 2 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ MANDRENİ 2. İLAVE SAP 3. DERİNLİK MESNEDİ SIKIŞTIRMA VİDASI 4. DARBELİ / DARBESİZ SEÇİM ANAHTARI

Detaylı

SİSTEM İnverter Klimalar

SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli Kanal tipi FXM40LVE FXMQ40MVE FXMQ40MAVE FXMQ200MAV7 FXM50LVE FXMQ50MVE FXMQ50MAVE FXMQ250MAV7 FXM63LVE FXMQ63MVE FXMQ63MAVE FXM80LVE

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Ford Focus 2,0 ltr. için detaylı kılavuz. 16V Motor kodu EDDB, EDDC, EDDD ile. ContiTech, kayış değişiminde hataların nasıl önlenebilir olduğunu

Detaylı

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0 Installation instructions, accessories Talimat No 31414353 Sürüm 1.0 Parça No. 31359329 Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V IMG-378302 Volvo Car Corporation Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V- 31414353 - V1.0

Detaylı

Lumination LED Armatürler

Lumination LED Armatürler GE Lighting Solutions Montaj Kılavuzu Lumination LED Armatürler Askılı LED Bağlantı Elemanı (EP14 Serisi) Özellikler Uzun ömürlü (50.000 saat nominal ömür) 5 yıl garanti IP30 Kuru yere uygun BAŞLAMADAN

Detaylı