VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER"

Transkript

1 LED AYDINLATMA UYGULAMA ALANLARI

2 2

3 VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER YAPACAKSAN EN İYİSİNİ YAP, GİDECEKSEN EN UZAĞA GİT, ÇIKACAKSAN EN YÜKSEĞE ÇIK, OLACAKSAN EN GÜÇLÜSÜ OL. Ahmet Nazif ZORLU 3

4 4

5 TEKNOLOJİ ÜSSÜ Geleceğinizi aydınlatmayı hedefleyen Vestel Ar-Ge ekibi, yaratıcı ruhu disiplinle buluşturur. Bu titizlik ve itina ile geliştirilip üretilen ürünler, aydınlatma teknolojisini hep bir adım ileri taşır. Yetenekli, donanımlı ve yenilikçi mühendislerden oluşan bu ekip, Vestel City de yer alan son teknolojiye sahip ekipmanlar ile hep daha iyisini tasarlamayı hedefler. DEHA DENİLEN ŞEY YÜZDE 1 İLHAM YÜZDE 99 TERDİR Thomas EDI SON 5

6 6

7 TEKNOLOJİ, YARATICILIK, HEYECAN... Vestel, son teknolojik gelişmeler ile kaliteyi bir araya getirerek kusursuz ürünler üretmeyi hedefler. Vestel City de bulunan LED Aydınlatma Ar-Ge ekibi için fikirleri gerçeğe dönüştürürken yaratıcılık ve heyecan vazgeçilmezdir. 7

8 8

9 HER ADIMDA KALİTE Üretimin tüm aşamaları aynı çatı altında toplanarak kalite, üretim hızı ve iş gücü her an kontrol altında tutulur. Vestel City, her projeyi aynı titizlik ve itina ile yürütme prensibine sahiptir Ürünler tasarımdan üretimin tamamlanmasına kadar her aşamada test edilir. 9

10

11 UYGULAMA ALANLARI

12 12 Ofis alanlarında aydınlatmanın doğru yapılması, çalışan sağlığı ve çalışma verimliliği için çok önemlidir. Yetersiz aydınlatma çalışan sağlığını negatif etkileyebilmekte; göz ağrılarına, çabuk yorulmaya ve konsantrasyon eksikliğine sebebiyet verebilmektedir. Diğer yandan, doğru ve yeterli aydınlatma yapılmış bir ofiste çalışan sağlıkları çok daha iyi, performansları da çok daha yüksek olmaktadır. LED aydınlatma ile ofislerde doğru aydınlatma minimum enerji ile sağlanabilmektedir. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile ofislerde aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir. Otomasyon uygulamalarıyla da bu oranlar artabilmektedir.

13 E27 Lamba E14 Lamba GU10 Lamba LED Tube Downlight Panel Lineer LED Bar LED Modul Kare Spot Mini Spot 13OFİS

14 14 Okullarda eğitim ve öğretimin verimi, doğru aydınlatma ile birebir alakalıdır. Aydınlık seviyeleri sürekli belli seviyelerde tutulmak zorundadır, bu da çok yüksek enerji harcamalarına sebebiyet vermektedir. LED aydınlatma ile eğitim kurumlarında doğru aydınlatma minimum enerji ile sağlanabilmektedir. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir. Otomasyon uygulamalarıyla da bu oranlar artabilmektedir.

15 LED Tube Downlight Panel Lineer Kare Spot Mini Spot EĞİTİM KURUMLARI 15

16 16 Mağazalarda ürünleri ön plana çıkarmak için doğru aydınlatma çok önemlidir. Tekstil reyonlarında ürünlerin rengi ve dokusunu müşteriye doğru gösterebilmek önemlidir. Bunun için renksel geriverimi yüksek ürünlerin kullanılması gerekmektedir. Mağazalarda kaliteli bir alışveriş ortamı LED aydınlatma ile sağlanabilmektedir. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir. Otomasyon uygulamalarıyla da bu oranlar artabilmektedir.

17 Downlight Panel Wallwasher Lineer LED Bar LED Modul Ray Spot Kare Spot Mini Spot Colorline 17MAĞAZA

18 18 Marketlerde ürünlerin tazeliğini gösterebilmek için doğru aydınlatma kullanılmalıdır. Bunun için renksel geriverimi yüksek ürünlerin kullanılması gerekmektedir. Marketlerde kaliteli bir alışveriş ortamı LED aydınlatma ile sağlanabilmektedir. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir. Otomasyon uygulamalarıyla da bu oranlar artabilmektedir.

19 LED Tube Downlight Panel Bant Tipi LED Bar LED Modul Ray Spot Kare Spot Mini Spot Etanj Pro Etanj Eco 19MARKET

20 20 Otellerde ziyaretçilere hissettirilmek istenen atmosferde aydınlatmanın rolü büyüktür. Bunun için doğru aydınlatma tasarımı ile doğru ürünlerin kullanılması gerekmektedir. LED aydınlatma ürünleri yaydığı ışık ile gözü yormaz. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir. Otomasyon uygulamalarıyla da bu oranlar artabilmektedir.

21 E27 Lamba LED Bar E14 Lamba GU10 Lamba Downlight Panel Wallwasher LED Modul Ray Spot Kare Spot Mini Spot Projektor 21OTEL

22 22 Alışveriş merkezleri, tüm gün enerji harcamasının en üst düzeyde olduğu alanlardan biridir. Bu sebeple de AVM lerde yapılacak enerji tasarrufu uygulamaları çok daha büyük önem taşımaktadır. AVM lerde kaliteli bir alışveriş ortamı LED aydınlatma ile sağlanabilmektedir. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir. Otomasyon uygulamalarıyla da bu oranlar artabilmektedir.

23 LED Tube Downlight Panel Wallwasher Lineer LED Bar LED Modul Kare Spot Mini Spot Colorline 23AVM

24 24 Konutlardaki enerji harcamaları, özellikle kış aylarında artış göstermektedir. Aydınlatma ise bu harcamaların büyük bir bölümünü oluşturmaktadır. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir.

25 E27 Lamba E14 Lamba GU10 Lamba Downlight LED Bar Mini Spot Kare Spot 25KONUT

26 26 Restoranlar, müşteri memnuniyeti açısından aydınlatmanın önemli olduğu mekanlardır. Müşterilere rahat bir ortam yaratılırken aynı zamanda da uygun aydınlık seviyeleri sağlanmalıdır. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir.

27 E27 Lamba Lineer E14 Lamba GU10 Lamba LED Tube Downlight Panel Wallwasher LED Bar LED Modul Ray Spot Kare Spot Mini Spot Colorline 27RESTORAN

28 28 Gizli aydınlatma ile her yerde hem şık hem de dekoratif bir görünüm elde edilebilir. LED aydınlatma ürünleri gizli aydınlatmada kullanılarak hem göz yorulmasının önüne geçilir hem de tasarruf sağlanır. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir.

29 LED Tube Wallwasher LED Bar LED Modul 29GİZLİ AYDINLATMA

30 30 Depo gibi büyük alanlarda yüksek maliyetli konvansiyonel aydınlatma ürünleri yerine LED aydınlatma ürünleri kullanılarak aydınlatma maliyetinden yüksek oranlarda tasarruf sağlanmaktadır. Aynı zamanda LED aydınlatma ürünlerinin ısınmaması ve çevreye karbondioksit salınımının yok denecek kadar az olması da depo gibi ürünlerin uzun süreli olarak saklandığı kapalı alanlarda kullanımının önemi artırmaktadır.

31 LED Tube Bant Tipi Etanj Pro Etanj Eco Yüksek Tavan Projektor 31DEPO

32 32 Kapalı otoparklarda güvenliliğin sağlanması için aydınlatmanın yeterli seviyede olması çok önemlidir. Dar alanlarda park etmek için manevra yaparken görüş açımızı ayarlamada iyi aydınlatılmış alanlar kaza oranlarını minimuma indirir. Kapalı otoparklar gibi 24 saat boyunca aydınlatılması gereken alanlarda LED aydınlatma ürünlerinin kullanılması hem aydınlatma maliyetini %60 lara varan oranda düşürür hem de çevreyi korumada büyük rol oynar.

33 Etanj Pro Etanj Eco 33KAPALI OTOPARK

34 34 Açık otoparklarda, hava kararınca ihtiyaç duyulan aydınlatma güvenliği sağlamak açısından önem taşımaktadır. Led ürünler açık otoparklarda istenilen ışık seviyesini sağlamaktadır. Karbondioksit salımı yok denecek kadar az olan LED ürünler hem çevrenizi korur, hem de otoparklarda güvenliği artırır. LED aydınlatma ile doğru aydınlatma minimum enerji ile sağlanabilmektedir. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir. Otomasyon uygulamalarıyla da bu oranlar artabilmektedir.

35 Projektor Ephesus Sardes 35AÇIK OTOPARK

36 36 24 saat aktif olarak hizmet veren hastanelerde LED aydınlatma ürünlerinin kullanımıyla %60 lara varan tasarruf sağlanırken, aynı zamanda sağlıklı aydınlatma çözümleri de sunulmaktadır. Led aydınlatma ürünleri karbondioksit salımı yok denecek kadar az olup, yapısında civa gibi ağır maddeler ve halojen gazlar bulunmadığından sağlığa zarar vermeyen çevre dostu olma özelliğiyle hastanelere yönelik uygun bir aydınlatma teknolojisidir.

37 E27 Lamba E14 Lamba GU10 Lamba LED Tube Downlight Panel Wallwasher LED Bar LED Modul Kare Spot Mini Spot Colorline 37HASTANE

38 38 Vestel LED Sokak aydınlatma ürünleri, yol, park, bahçe ve çevre aydınlatmalarında kullanılabilmektedir. Bu alanlarda aydınlatmanın yeterli seviyede olması; güvenlik açısından çok önemlidir. LED Sokak aydınlatmaları ile güvenli seviyelerde aydınlatma, minimum enerji ile sağlanabilmektedir. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED sokak aydınlatma ürünleri ile %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir. Otomasyon uygulamalarıyla da bu oranlar artabilmektedir.

39 Ephesus Sardes 39YOL

40 40 Günümüzün kalabalık şehir sokaklarında, özellikle akşam saatlerinde binalar varlıklarını aydınlatılarak ortaya koymaktadırlar. Doğru ışık seviyesi, farklı renk ve açıyla aydınlatılan binalar tüm ihtişamlarını ortaya koyarak, dikkat çekmektedirler. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %60 lara varan tasarruf sağlanabilmektedir.

41 LED Bar Colorline Wallwasher LED Modul Projektor 41MİMARİ

42 42 Tabelalar aydınlatmalarında lamba ve aydınlatma modülleri kullanılabilmektedir. Uzun süre çalışan ve fazla enerji tüketimine yol açan tabela aydınlatmalarında LED ürünlerin kullanımıyla %60 lara varan enerji tasarrufu sağlanabilmektedir. Uzun ömürleri ile tabela içinde bozulan lambaların değişim sıklığı minimuma indirilmektedir.

43 TABELA LED Bar LED Modul 43

44 Zorlu Plaza Avcılar, İstanbul/Türkiye Tel: (0212) Faks: (0212) Vestel City-Vestel Dijital MOSB 3. Bölge Manisa Tel: (0236) (0236)

LED Aydınlatma Ofis Çözümleri

LED Aydınlatma Ofis Çözümleri LED Aydınlatma Ofis Çözümleri 1 Ofislerde %80 e varan enerji tasarrufu! Günümüzde ofis ortamlarında çok zaman geçirilmektedir ve bir ofis ortamında çalışanların verimi, ortamın konforu ile doğru orantılıdır.

Detaylı

LED AYDINLATMA OFİS ÇÖZÜMLERİ 2014

LED AYDINLATMA OFİS ÇÖZÜMLERİ 2014 LED AYDINLATMA OFİS ÇÖZÜMLERİ 2014 Ofislerde %80 e varan enerji tasarrufu! Günümüzde ofis ortamlarında çok zaman geçirilmektedir ve bir ofis ortamında çalışanların verimi, ortamın konforu ile doğru orantılıdır.

Detaylı

FİYAT LİSTESİ LED Lamba E27 Lamba

FİYAT LİSTESİ LED Lamba E27 Lamba FİYAT LİSTESİ LED Lamba E27 Lamba 20228691 10087686 E27 6,5 W 500 lm 2700 K IP20 160 - - - 1 AD. ÜRÜN 50 ADET $4,2 20228690 10087687 E27 6,5 W 600 lm 5000 K IP20 160 - - - 1 AD. ÜRÜN 50 ADET $4,2 20228689

Detaylı

Mağazalar için LED Aydınlatma Çözümleri Estetik çözümler, maksimum enerji tasarrufu, düşük bakım maliyetleri

Mağazalar için LED Aydınlatma Çözümleri Estetik çözümler, maksimum enerji tasarrufu, düşük bakım maliyetleri Mağazalar için LED Aydınlatma Çözümleri Estetik çözümler, maksimum enerji tasarrufu, düşük bakım maliyetleri Etkileyici Büyük yatırımlarla oluşturulan mağazalarınızda sergilediğiniz ürünlerinizin doğru

Detaylı

LED Aydınlatma Referans Projeler

LED Aydınlatma Referans Projeler LED Aydınlatma Referans Projeler /vestelledaydinlatma /vestelledlight /vestelledlight /vestelledaydinlatma 1 Halkbank Nişantaşı Şubesi Ofis alanlarında kullanılabilecek ürünlerimiz E27 Lamba E14 Lamba

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri MAKSİMUM KALİTE VE HİZMET ANLAYIŞI VERİMLİ VE EKONOMİK AYDINLATMA İÇİN ARGE NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU İçindekiler 1-Yüksek

Detaylı

Evde ya da ofisinizde, günde ortalama 6 saat süre ile 10 adet akkor lamba kullandığınızda; LED NEDİR? LED Aydınlatma Sistemleri Nasıl Çalışır?

Evde ya da ofisinizde, günde ortalama 6 saat süre ile 10 adet akkor lamba kullandığınızda; LED NEDİR? LED Aydınlatma Sistemleri Nasıl Çalışır? LED NEDİR? LED Aydınlatma Teknolojisi,enerji tasarruflu aydınlatmada en son teknolojidir. LED 'Işık Yayan Diyot', elektriği ışığa dönüştüren yarı iletken cihaz anlamına gelir.led aydınlatmanın düşük enerji

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. YAZLED Tel : 0262 324 44 23 Fax : 0262 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan

Detaylı

Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri

Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve satışta pozitif etki Doğru Aydınlatma Doğru aydınlatma tekniği uygulanan satış alanlarında, ışık konforu, güvenlik hissi ve

Detaylı

luxtra www.asyatrafik.com.tr Luxtra rkasıdır

luxtra www.asyatrafik.com.tr Luxtra rkasıdır luxtra 2 Luxtra bir Asy a Trafik Sinyali zas yon ma rkasıdır. 2014 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2014 LUXTRA LED Aydınlatma Sistemleri Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. Tel : 022 324 44 23 Fax : 022 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan tecrübemizle

Detaylı

LED AYDINLATMA II.

LED AYDINLATMA II. AYDINLATMA 2015 - II www.fermada.com.tr Fermada bir YMB markasıdır. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San. Tic. A.Ş., A Grup bünyesindeki özgün ürünlerin pazarlanması ve çeşitli uluslararası üreticilerin

Detaylı

>> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>

>> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> LED'ler (Light Emitting Diode), adından da anlaşılabileceği gibi elektriksel enerjiyi ışık enerjisine dönüştüren yarı iletken diyotlardır. LED lere gelen elektrik akımı bildiğimiz ampuller gibi akkor hale

Detaylı

Mağazalar için LED Aydınlatma Çözümleri Estetik çözümler, maksimum enerji tasarrufu, düşük bakım maliyetleri

Mağazalar için LED Aydınlatma Çözümleri Estetik çözümler, maksimum enerji tasarrufu, düşük bakım maliyetleri Mağazalar için LED Aydınlatma Çözümleri Estetik çözümler, maksimum enerji tasarrufu, düşük bakım maliyetleri Etkileyici Büyük yatırımlarla oluşturulan mağazalarınızda sergilediğiniz ürünlerinizin doğru

Detaylı

>> Endüstriyel Aydınlatmalar

>> Endüstriyel Aydınlatmalar Tube Line Çok Amaçlı Aydınlatma 50cm den 400cm ye kadar istenilen ölçüde üretilebilen Tube Line koridor, dar ve geniş alanlar, tezgah üstleri gibi iç mekan aydınlatma ihtiyaçlarının yanı sıra bina dışı

Detaylı

İSTANBUL YENİ HAVALİMANI

İSTANBUL YENİ HAVALİMANI İSTANBUL YENİ HAVALİMANI LED AYDINLATMA 2017 www.fermada.com.tr Fermada bir YMB markasıdır. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San. Tic. A.Ş., A Grup bünyesindeki özgün ürünlerin pazarlanması ve çeşitli

Detaylı

SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ LXDA SK1-30

SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ LXDA SK1-30 LED AYDINLATMA SISTEMLERI Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Ürünlerimiz, geleneksel armatürlere göre

Detaylı

LED, ışığın icadından bu yana aydınlatmada yaşanan en köklü dönüşüm olarak kabul edilmektedir.

LED, ışığın icadından bu yana aydınlatmada yaşanan en köklü dönüşüm olarak kabul edilmektedir. 2017 FİYAT LİSTESİ Fluminens in temelleri 1986 yılında Mega Radar ın kurulmasıyla atıldı. Türkiye nin tek baskılı devre klemens üreticisi Mega Radar, LED aydınlatma sektöründe uzmanlaşmaya yönelerek Fluminens

Detaylı

Sizin için düşündük, DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... tasarladık, uyguladık. Fermada bir YMB markasıdır.

Sizin için düşündük, DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... tasarladık, uyguladık. Fermada bir YMB markasıdır. www.fermada.com.tr DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... Sizin için düşündük, tasarladık, uyguladık Fermada bir YMB markasıdır. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San. Tic. A.Ş., A Grup bünyesindeki özgün ürünlerin

Detaylı

Geleceğin Reklam Anlayışı

Geleceğin Reklam Anlayışı Geleceğin Reklam Anlayışı TANITIM Logo Yansıt cihazları ile logolarınızı orijinal halleriyle dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Logolar renkli olarak yansır ve siz istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz.

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA Toplamda 10 yılı aşkın sektörel deneyimi, en güncel çözümleri üretebilme esnekliği ve müşteri odaklı projelendirme anlayışıyla,yenilenen aydınlatma

Detaylı

Kalite Tesadüf Değildir

Kalite Tesadüf Değildir Kalite Tesadüf Değildir Profesyonel Aydınlatma Sistemleri www.dikeyelektrik.com info@dikeyelektrik.com LİSTESİ 20 INDEKS Yuvarlak Led Panel Armatür 5-0 Led Panel Armatür -5 COB Led Downlight -7 Led Projektör

Detaylı

Hastanelerde LED Aydınlatma Çözümleri

Hastanelerde LED Aydınlatma Çözümleri Hastanelerde LED Aydınlatma Çözümleri Dinlendirici çözümlerle, maksimum enerji tasarrufu, düşük bakım maliyetleri Konforlu Mevcut manyetik balastlı floresan lambaların 50hz lik stroboskobik kırpışma sebebiyle

Detaylı

Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır

Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. 2 2018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite

Detaylı

Dış Cephe Led Aydınlatma ve İç Mekan Aydınlatma Projesidir. Proje sonrası poliklinik benzer yapılara göre %40 daha tasarruflu çalışmaktadır.

Dış Cephe Led Aydınlatma ve İç Mekan Aydınlatma Projesidir. Proje sonrası poliklinik benzer yapılara göre %40 daha tasarruflu çalışmaktadır. Denta Forum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği LG Led Amber Wallwasher L Tipi Aydınlatma Direği Üçgen Çift Taraflı Aplik Özel Üretim Sarkıt Avize Dekoratif Led Spot 60*60 Led Panel Led Panel Merdiven Gömme

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TESİSLERDE

ENDÜSTRİYEL TESİSLERDE ENDÜSTRİYEL TESİSLERDE YENİ NESİL AYDINLATMA www.green.com.tr Aydınlatma, endüstriyel tesislerde enerji tüketiminin önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Enerji israfına son verin Doğal ve yapay aydınlatmanın

Detaylı

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve satışta pozitif etki LUXAR LED Ürünlerinin Avantajları Düşük Enerji Tüketimi Düşük Enerji Tüketimi - Yüksek Verim İçerdikleri son teknoloji

Detaylı

www.asyatrafik.com.tr

www.asyatrafik.com.tr 2 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Ürünlerimiz,

Detaylı

Doğal Aydınlatma Sitemleri. Doğal aydınlatma sistemleri. www.kuyasenerji.com

Doğal Aydınlatma Sitemleri. Doğal aydınlatma sistemleri. www.kuyasenerji.com Doğal Aydınlatma Sitemleri Doğal aydınlatma sistemleri Enerji kaynaklarının öneminin gittikçe arttığı bu günlerde, insanların doğal aydınlatmayı kullanma şeklini değiştirmek ve her ortama doğal günışığı

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE

PRODUCT CATALOGUE PRODUCT CATALOGUE 16-17 Sizlere en yeni teknolojiyi sunuyoruz Altun Elektrik 03 yılında sektörde genç yaşta edinilmiş tecrübelere sahip ortakları tarafından aydınlatma sektörünün merkezi konumunda olan

Detaylı

METAL VE ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ LED MODÜLLER

METAL VE ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ LED MODÜLLER METAL VE ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ LED MODÜLLER LOW POWER LED DİZGİLİ MODÜLLER LED tipi : OSRAM Duris E3 LED kasa boyutu: 3.0 mm x 1.4 mm Açı: 110 30 ma kadar sürülebilme özelliği Lineer aydınlatma için

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU 2016/2. klaren.com.tr KLÄREN CHIPSET

ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU 2016/2. klaren.com.tr KLÄREN CHIPSET ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU 2016/2 3 KLÄREN CHIPSET klaren.com.tr BİR ALMAN MARKASI Geleceğin aydınlatma teknolojisi LED in doğru ve en verimli şekilde kullanılması için müşteri odaklı çözümler sunan

Detaylı

Of is Aydınlatma Çözümleri

Of is Aydınlatma Çözümleri Of is Aydınlatma Çözümleri Ofisinizi ışıkla yenileyin Philips ofis aydınlatma çözümleri ile sadece iyi bir aydınlatma ürünü almakla kalmayıp, aydınlatmadaki yeniliklerden faydalanarak çalışma ortamınıza

Detaylı

REFERANSLAR LED Aydınlatma

REFERANSLAR LED Aydınlatma REFERANSLAR 2016 LED Aydınlatma İçindekiler Perakende ve Gıda Hastane Kurumsal Eğitim Havalimanı Yaşam Alanı Üretim Tesisi Dış Aydınlatma 5-48 49-62 63-100 101-116 117-138 139-154 155-184 185-201 5 Perakende

Detaylı

Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri. Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri LUXAR

Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri. Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri LUXAR Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri Fabrikalarda Aydınlatma Üretimde verimlilik Artı ı Aydınlatmanın insan fizyolojisi ve psikolojisindeki pozitif etkisi

Detaylı

SRK LED aydınlatma ürünleri Omega Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından özel olarak EDS Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına üretilmektedir.

SRK LED aydınlatma ürünleri Omega Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından özel olarak EDS Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına üretilmektedir. Teknolojinin hız kesmeyen ilerlemesine paralel olarak tüketiciye sunulan ürün ve hizmet yelpazesinde de sürekli bir gelișim yașanmaktadır. Biz, yılların tecrübesiyle hem ürünleri hem de müșterilerin ihtiyaçlarını

Detaylı

Dış Cephe Led Aydınlatma ve İç Mekan Aydınlatma Projesidir. Proje sonrası poliklinik benzer yapılara göre %40 daha tasarruflu çalışmaktadır.

Dış Cephe Led Aydınlatma ve İç Mekan Aydınlatma Projesidir. Proje sonrası poliklinik benzer yapılara göre %40 daha tasarruflu çalışmaktadır. Denta Forum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği LG Led Amber Wallwasher L Tipi Aydınlatma Direği Üçgen Çift Taraflı Aplik Özel Üretim Sarkıt Avize Dekoratif Led Spot 60*60 Led Panel Led Panel Merdiven Gömme

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2017/2

FİYAT LİSTESİ 2017/2 FİYAT LİSTESİ 17/2 ÇALIŞKAN LED ELEKTRiK S A N A Y İ V E T İ C A R E T L T D. Ş T İ. Firmamız Ordu da 33 Yıllık Deneyim Ve Alanında Eğitimli Kadrosu İle Modern Aydınlatma, Elektrik Proje, Taahhüt Ve Bakım

Detaylı

Profesyoneller için Aydınlatma

Profesyoneller için Aydınlatma Profesyoneller için Aydınlatma İÇİNDEKİLER STARK SM 10 STARK HP Blok 12 STARK HP Tekli 14 STARK 8 MP 16 STARK 16 MP 18 STARK Duo 20 STARK Trio 22 Profesyoneller için Aydınlatma GATA 70 24 GATA 90 26 GATA

Detaylı

LED AYDINLATMA. 2. LED Aydınlatmanın Avantajları Nedir ve Aydınlatmada Neden Led Kullanılmalı?

LED AYDINLATMA. 2. LED Aydınlatmanın Avantajları Nedir ve Aydınlatmada Neden Led Kullanılmalı? LED AYDINLATMA 1. LED Nedir? 2. LED Aydınlatmanın Avantajları Nedir ve Aydınlatmada Neden Led Kullanılmalı? 3. LED Aydınlatma Uygulamaları 4. Örnek LED Aydınlatma Uygulaması ve Sağladığı LED NEDİR? LED,

Detaylı

LED Projektör. GigaTera. LED Aydınlatma beyond light 1

LED Projektör. GigaTera. LED Aydınlatma beyond light 1 LED Projektör LED Aydınlatma 2017-2018 beyond light 1 İçindekiler Ürünler Açık / Kapalı Saha Aydınlatma WAPA... 8 Geniş Saha Aydınlatma MAHA... 12 SUMA... 16 Stadyum Aydınlatma SUFA-A... 20 SUFA-X...

Detaylı

>> Dekoratif Aydınlatmalar

>> Dekoratif Aydınlatmalar Ring Lamp Dekoratif Halka Armatür Wallwasher IP20 Duvar Yıkama İç Mekan Mekanlarınıza farklı bir hava katacak olan Ring Lamp bir halkasından yumuşak bir ışık yayarken, istenen rengin uygulanabildiği diğer

Detaylı

ŞERİT LEDLER (12V)

ŞERİT LEDLER (12V) ŞERİT LEDLER (12V) www..com.tr 1 ŞERİT LEDLER (12V) ŞERİT LEDLER (12V) 3528 TEK ÇİP ÜRÜN KODU LED LUMEN K ORUMA SINIFI FİYAT 3528-İÇ 4 2.60 TL 3528-DIŞ 4 5.00 TL DOUBLE PCB ÜRÜN KODU 5050-İÇ 5050-DIŞ 5050-RGB

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

GreenSpace Accent En iyi retrofit sıva altı vurgu armatür çözümüdür

GreenSpace Accent En iyi retrofit sıva altı vurgu armatür çözümüdür Lighting GreenSpace Accent En iyi retrofit sıva altı vurgu armatür çözümüdür Aydınlatma, perakendecilere ve bina yöneticilerine maliyet hedeflerine ulaşmaları konusunda yardımcı olan en önemli faktörlerden

Detaylı

MEGA FABRiKALAR BELGESELiNE KONU OLAN. Buzdolabı 1. Bulaşık. Buzdolabı 2. Fırın. Çamaşır. Klima. Ürün merkezi. Dijital / LED Aydınlatma

MEGA FABRiKALAR BELGESELiNE KONU OLAN. Buzdolabı 1. Bulaşık. Buzdolabı 2. Fırın. Çamaşır. Klima. Ürün merkezi. Dijital / LED Aydınlatma LED AYDINLATMA 2015 9 8 7 6 2 1 Buzdolabı 1 6 Bulaşık 2 Buzdolabı 2 7 Fırın 3 Çamaşır 8 Klima 4 TV 9 Ürün merkezi 5 Dijital / LED Aydınlatma MEGA FABRiKALAR BELGESELiNE KONU OLAN 146 ülkeye ihracat Sektöründe

Detaylı

www.alanaydinlatma.com

www.alanaydinlatma.com LED DÜNYASI www.alanaydinlatma.com LED DÜNYASI (Alüm. Panel) Panel ALP-A/36(60x60) ALP-A/60(60x60) ALP-A/36(30x120) ALP-A/60(30x120) IP54 36-60 // G-600(W) x D-600(D) x Y-30(H) mm 36-60 // G-1200(W) x

Detaylı

2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu

2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu 2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu INDEXINDEX Hakkımızda Sertifikalarımız 04 05 Led Ampuller Asil Serisi Zarif Serisi Kararlı Serisi 06 07 08 Downlight Görkemli Serisi Alımlı Serisi Sade Serisi Papatya

Detaylı

Wallwasher Ürünlerimiz;

Wallwasher Ürünlerimiz; Akay Aydınlatma ilkelerine sahip çıkan, bu değeri günümüz iletişim stratejilerine uyarlayarak çalışanlarıyla birlikte genç, enerjisi yüksek ve günümüzün gelişen teknolojik ve kültürel şartlarına uyum sağlayarak,,

Detaylı

% 80 ENERJİ TASARRUFU

% 80 ENERJİ TASARRUFU SOKAK LAMBASI GRUBU : Power Led & Finest Üç Çip IP Koruma : IP 65 Kasa : Alüminyum Cam : Temper Çalışma Voltajı :110-220V AC 50Hz % 80 ENERJİ TASARRUFU TİPİ RENK ARALIĞI ( K ) AYDINLATMA GÜCÜ (Lm) OSL

Detaylı

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr Katoloğu info@afmgrup.com.tr PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA AFM GRUP PVC Gergi Tavan, Her türlü Led Aydınlatma alanlarında teknolojinin seçkin tasarım ve çizgileriyle sizlere hizmet vermeyi görev edinmiştir.

Detaylı

TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü

TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü Lighting TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü TownGuide Core TownGuide ailesi, iki modern tasarımdan oluşur: Düz Koni tip (BDP001) ve eğimli çanak tip(bdp002). Kapsamlı bir lümen paketi çeşitleri

Detaylı

www.ledyapi.com LEDBAR SOLUTIONS

www.ledyapi.com LEDBAR SOLUTIONS www. LEDBAR SOLUTIONS İÇİNDEKİLER LUDEL 3528 LUDEL 3528 HIGH LUDEL 3528 LOW 4 12 8 16 Hakkımızda OSRAM DURIS Ludel Lighting olarak lineer aydınlatma ürünlerine getirdiğimiz yenilikçi çözümlerle tanınmış,

Detaylı

Eğitim LED TEKNOLOJİSİNİN IŞIĞINDA AYDINLATMA DEVRİMİ

Eğitim LED TEKNOLOJİSİNİN IŞIĞINDA AYDINLATMA DEVRİMİ Eğitim LED TEKNOLOJİSİNİN IŞIĞINDA AYDINLATMA DEVRİMİ DEVLET DESTEKLİ TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN PROJELERİMİZ Tubitak destekli tamamlanan projeler Yeni nesil LED li yol aydınlatma projesi. Yeni nesil LED

Detaylı

BİZ KİMİZ. Genç ve dinamik yapımız ile yerli üretim yapıyor, ürünlerimizi orta-doğu, Kuzey afrika ve Avrupa ya ihrac etmenin gururunu yaşıyoruz

BİZ KİMİZ. Genç ve dinamik yapımız ile yerli üretim yapıyor, ürünlerimizi orta-doğu, Kuzey afrika ve Avrupa ya ihrac etmenin gururunu yaşıyoruz www.biogreenled.com BİZ KİMİZ 30 yıllık AR-GE tecrübesini vizyonuyla birleştirerek LED teknolojisinin ülkemizde geliştirilmesini ve yaygınlaştırılmasını hedefleyen yenilikçiliğin adıyız.. Enerji kaynaklarının

Detaylı

LED: Geleceğin Aydınlatma Teknolojisi

LED: Geleceğin Aydınlatma Teknolojisi 2010 2011 Hayata ETKİN Bakış LED'li ameliyat lambaları inovatif aydınlatma teknolojileriyle, tüm dünyada cerrahi ekiplerin tercih ettikleri aydınlatma modeli haline gelmiştir. Etkin Tıbbi Cihazlar tarafından

Detaylı

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU www.usaydinlatma.com www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA Toplamda 10 yılı aşkın sektörel deneyimi, en güncel çözümleri üretebilme esnekliği ve müşteri odaklı projelendirme anlayışıyla,yenilenen

Detaylı

Mağaza Aydınlatmasında LED Aydınlatmaya Geçiş Süreci

Mağaza Aydınlatmasında LED Aydınlatmaya Geçiş Süreci Mağaza Aydınlatmasında LED Aydınlatmaya Geçiş Süreci OVEO ELEKTRONİK Sunum: Orhun Bıçakçı, Yük. Elek. Müh. OVEO bir A.Ş. markasıdır. Anahatlar Biz Kimiz? Neden LED Işık Kaynakları? TURSEFF Bu Noktalara

Detaylı

DİKKAT ÇEKİCİ BİR AYDINLATMA KÜLTÜRÜ

DİKKAT ÇEKİCİ BİR AYDINLATMA KÜLTÜRÜ DİKKAT ÇEKİCİ BİR AYDINLATMA KÜLTÜRÜ HOŞGELDİN LED AYDINLATMADA SEÇİM ÖZGÜRLÜĞÜ YENİBİR ÇAĞ Aydınlatma çözümlerinde gelişmiş ürün serisi, SIMON LED. AYDINLATMA PROJELERİNİZDE YEPYENİ BİR BAKIŞ AÇISI Downlightlar

Detaylı

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ. Ares Aybar Kıdemli Optik Tasarım Mühendisi Vestel LED Aydınlatma Ar-Ge Tasarım Grubu

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ. Ares Aybar Kıdemli Optik Tasarım Mühendisi Vestel LED Aydınlatma Ar-Ge Tasarım Grubu LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Ares Aybar Kıdemli Optik Tasarım Mühendisi Vestel LED Aydınlatma Ar-Ge Tasarım Grubu Tufandan Önce Wikipedia 2 LED Aydınlatma Sistemleri ve Enerji Verimliliği

Detaylı

AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER

AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER Bugüne kadar geliştirdiğimiz ve sektöre sunduğumuz akıllı kontrol sistemleri ile entegre, inovatif aydınlatma çözümlerimiz, yüzlerce projede verimli,

Detaylı

ENERJİ YÖNETİMİ Dersİ 9

ENERJİ YÖNETİMİ Dersİ 9 ENERJİ YÖNETİMİ Dersİ 9 ELEKTRİK ENERJİSİNDE VERİMLİLİK, AYDINLATMADA ENERJİ TASARRUFU Prof. Dr. Ayten ONURBAŞ AVCIOĞLU E-mail: onurbas@agri.ankara.edu.tr Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Tel: +90 216 479 10 90 (pbx) Fax: +90 216 479 00 90 www.assanelektronik.com.tr

Tel: +90 216 479 10 90 (pbx) Fax: +90 216 479 00 90 www.assanelektronik.com.tr 2015 Yeni Ürünler Assan Elektronik İmalat Paz. San ve Tic. A.Ş. Dudullu Organize San. Böl., Baraj yolu 2.Cadde No:7 34776 Ümraniye/İstanbul Tel: +90 216 479 10 90 (pbx) Fax: +90 216 479 00 90 LIARA LIARA

Detaylı

ESTET TEKNOLOJİ TASARIM REKLAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.visio.com.tr info@visio.com.tr

ESTET TEKNOLOJİ TASARIM REKLAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.visio.com.tr info@visio.com.tr ESTET TEKNOLOJİ TASARIM REKLAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız 2009 yılında kurulmuş olup LED aydınlatma armatürleri ve LED li reklamcılık çözümleri geliştirdiği Silivri de toplam 2.500 m² kapalı alanda ileri

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5 1 / 5 Variable Refrigerant Flow (VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF; değişken debili soğutucu akışkan sistemi klima sistemi olarak Türkçe ye çevrilebilir.vrv; Variable Refrigerant Volume

Detaylı

GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü

GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü Lighting GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü GreenSpace Müşteriler, başlangıç yatırımları ile sistemin kullanım ömrü boyunca oluşacak maliyetler arasında ideal bir denge bulmak ister.

Detaylı

CoreLine Panel LED için doğru tercih

CoreLine Panel LED için doğru tercih Lighting CoreLine Panel LED için doğru tercih CoreLine Panel İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun; müşteriler, kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım maliyetlerinden

Detaylı

TURKEY.LEDVANCE.COM. Işık kişiseldir. Mağazalarda LEDVANCE LED Armatürler

TURKEY.LEDVANCE.COM. Işık kişiseldir. Mağazalarda LEDVANCE LED Armatürler TURKEY.LEDVANCE.COM Işık kişiseldir Mağazalarda LEDVANCE LED Armatürler LEDVANCE Giriş Siz ve LEDVANCE: İşletmenizi aydınlatalım OSRAM genel aydınlatma ürünleri için yeni iş ortağınız olarak, kendimizi

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ

VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ VRF Sistemleri Merve Ecemiş Makine Mühendisi 2 VRF Klima / VRV Klima Sistemleri Nedir? Variable Refrigerant Flow Kelimelerinin baş harflerinden oluşan VRF; Değişken Debili

Detaylı

Işık Kaynakları. Işık bir kaç terimle ölçülebilir:

Işık Kaynakları. Işık bir kaç terimle ölçülebilir: Işık Kaynakları Herhangi bir aydınlatma armatürünün performansı, büyük ölçüde kullanılan ışık kaynağına (ampul) bağlıdır. Değişik kaynaklar değişik efektler yaratırlar. Işık bir kaç terimle ölçülebilir:

Detaylı

AYDINLATMA OTOMASYONU VE ENERJİ TASARRUFU SİSTEMLERİ

AYDINLATMA OTOMASYONU VE ENERJİ TASARRUFU SİSTEMLERİ AYDINLATMA OTOMASYONU VE ENERJİ TASARRUFU SİSTEMLERİ Cüneyt ALSAT EEC Entegre Bina Kontrol Teknolojileri A.Ş. ÖZET İşletmelerin sert rekabet koşulları altında ayakta kalmaları ve karlılıklarını arttırmaları

Detaylı

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE...

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... 4 5 MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... KONSEPT 4 İHRACAT DESTEĞİ 10 TASARIM 12 MİMARİ KONSEPT 14 KONUM 18 HAKKIMIZDA 19 İLETİŞİM 20 6 7 KONSEPT MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ! Türkiye

Detaylı

En güvenilir! MASTER PL-L 4 Pinli. Faydaları. Özellikler. Uygulama

En güvenilir! MASTER PL-L 4 Pinli. Faydaları. Özellikler. Uygulama Lighting En güvenilir! MASTER PL-L 4 Pinli MASTER PL-L genellikle, yüksek düzeyde aydınlatma gerektiren mağaza, hastane ve ofis uygulamalarında bulunan genel amaçlı aydınlatma sağlayan tavan armatürleri

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe...

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe... Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe... İç Mekan Ürün Kataloğu 2014 İç Mekan Hizmetlerimiz; Dijital Baskı Ürünleri Cephe Giydirme Stand Ürünleri Display Ürünler Araç Giydirme Otopark

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

Genel Aydınlatmada LED Teknolojileri

Genel Aydınlatmada LED Teknolojileri Genel Aydınlatmada LED Teknolojileri Prof. Dr. Aydınlatma Türk Milli Komitesi Başkanı İTÜ Enerji Enstitüsü, Enerji Planlaması ve Yönetimi A.B.D. Başkanı ISO AGİD Genişletilmiş Sektör Toplantısı LED Aydınlatmada

Detaylı

LumiStone: ilham veren performans

LumiStone: ilham veren performans Lighting LumiStone: ilham veren performans LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P Ofis, perakende ve konaklama sektörlerindeki müşteriler hoş ve davetkar bir atmosfere sahip alanlar yaratmak istemektedir.

Detaylı

LAMBALAR. Led Spot Lambalar FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2013. Led Lambalar ÜRÜN ADI K. ADETİ L. FİYATI ÜRÜN ADI K. ADETİ L. FİYATI GÖRSEL

LAMBALAR. Led Spot Lambalar FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2013. Led Lambalar ÜRÜN ADI K. ADETİ L. FİYATI ÜRÜN ADI K. ADETİ L. FİYATI GÖRSEL FİYAT LİSTESİ EYLÜL 03 LAMBALAR Led Lambalar 33 3W LED SOFT TOP LAMBA E7 500K 50 3,50 TL HLD 535-53 5W LED SOFT TOP LAMBA E7 500K 50 8,50 TL 83 8W LED SOFT TOP LAMBA E7 500K 50,50 TL HLD 533-5 HLD 53-3

Detaylı

LED aydınlatma uygulamaları artık daha fazla görülmektedir. LED teknolojilerin üretim maliyetlerinde önemli bir azalma gerçekleşmekte ve bu da LED

LED aydınlatma uygulamaları artık daha fazla görülmektedir. LED teknolojilerin üretim maliyetlerinde önemli bir azalma gerçekleşmekte ve bu da LED www.fluminens.com LED aydınlatma uygulamaları artık daha fazla görülmektedir. LED teknolojilerin üretim maliyetlerinde önemli bir azalma gerçekleşmekte ve bu da LED aydınlatmayı ticari olarak göz ardı

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

LIGHTING. Katalog 2015

LIGHTING. Katalog 2015 Katalog 2015 www.ed-son.com.tr ... IÇINDEKILER COB Armatürler 2 Trafolar 34 Camlı COB Armatürler 5 Slim Trafolar 36 Panel Armatürler 6 RGB Kumanda 37 Kristal Cam Spot 8 allwasher 38 Sıva Üstü Panel Armatürler

Detaylı

AK T E L.

AK T E L. AK T E L REFERANSLARIMIZ AK T E L Aktel Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. faaliyetlerine 1990 yılında başlamış olup kurumsal ve yapısal kimliğini koruyarak çalışmalarını; grafik pano ( video board

Detaylı

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Lighting Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Maxos LED Endüstri ve perakende sektörlerindeki müşteriler, hem süpermarket ve endüstri uygulamalarının tüm ilgili normlarını

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Lighting Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Maxos LED Endüstri ve perakende sektörlerindeki müşteriler, hem süpermarket ve endüstri uygulamalarının tüm ilgili normlarını

Detaylı

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım.

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. 1 Felsefemiz İşverenin hayallerini referans alarak tasarımda fark yaratmak, kişiye özel ve projenin gerektirdiği konsepti

Detaylı

LED Teknolojilerinin Aydınlatma Tasarımındaki Yeri. Korhan Şişman BA, PLDA Planlux

LED Teknolojilerinin Aydınlatma Tasarımındaki Yeri. Korhan Şişman BA, PLDA Planlux LED Teknolojilerinin Aydınlatma Tasarımındaki Yeri Korhan Şişman BA, PLDA Planlux LED Teknolojilerinin Aydınlatma Tasarımındaki Yeri Aydınlatma tasarımcısı ne yapar? 2012 Aydınlatma tasarımcı ne yapar?

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Renesola Türkiye 2014 Nisan ayında resmi olarak İstanbul da kurulmuş, yerel güçlü kadrosu ve deposu ile hizmet vermeye başlamıştır.

Renesola Türkiye 2014 Nisan ayında resmi olarak İstanbul da kurulmuş, yerel güçlü kadrosu ve deposu ile hizmet vermeye başlamıştır. 17 Fiyat Listesi 17 Fiyat Listesi 04 05 ReneSola (NYSE:SOL) 05 te kurulmuş, 08 de New York Stock Exchange de listelenmiş, yeşil enerji ürünleri üretiminde lider uluslararası bir markadır. Renesola yerel

Detaylı

Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması

Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması Ürün Kodu Yapısı: AAAA-BBB-CCDDEFG-III Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması AAAA: Seri 1001: İnci Armatür 1300: Sıva altı Kesintisiz Opal Armatür 1310: Sıva altı Kesintisiz Parabolik Armatür 1400: Sıva üstü

Detaylı

Doğayı Kurtarmak Elimizde

Doğayı Kurtarmak Elimizde Ürün iyat Listesi 03/2016 friendly Doğayı Kurtarmak Elimizde Elektrik enerjisinin üretilme maliyetinin yüksekliği, mevcut enerji kaynaklarının zamanla azalması vb. nedenlerden dolayı son yıllarda dünyadaki

Detaylı

YENİ ÜRÜN. Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor!

YENİ ÜRÜN. Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor! Hava Koşullandırma Sayı 48 / Mayıs 2018 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor! MIRAI huzurlu ve sessiz bir iç ortam için düşünüldü.

Detaylı

LumiStone: ilham veren performans

LumiStone: ilham veren performans Lighting LumiStone: ilham veren performans LumiStone /// Ofis, perakende ve konaklama sektörlerindeki müşteriler hoş ve davetkar bir atmosfere sahip alanlar yaratmak istemektedir. Çekici tasarıma ve birinci

Detaylı