Dayanıklı, yüksek kaliteli, Basınçlı yıkayıcılar Su ısıtıcıları Ağır endüstri şartları için tasarlanmıştır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dayanıklı, yüksek kaliteli, Basınçlı yıkayıcılar Su ısıtıcıları Ağır endüstri şartları için tasarlanmıştır"

Transkript

1 SIOUX Genel Ürün Kataloğu Dayanıklı, yüksek kaliteli, Basınçlı yıkayıcılar Su ısıtıcıları Ağır endüstri şartları için tasarlanmıştır Model EN-115/240-H Tam Elektrikli Sıcak,basınçlı yıkama sistemi ve buharlı temizleyici 15.1 lt/dk, 1200 PSI, 82 C Sıcak Su 7.2 lt/dk, 100 PSI, 160 C Buhar İhtiyaçlarınıza uygun özel üretim; basınçlı yıkayıcılar, buharlı temizleyiciler, buhar jeneratörleri ve su ısıtma sistemleri

2 Sioux Yüksek Basınçlı Yıkayıcılar ve Buharlı Temizleyiciler Maden Sektörü Sioux nun tam elektrikli basınçlı yıkama makineleri, madencilik ekipmanlarının temizlenmesi için idealdir. Paletli araçlar, yükleyiciler, greyderler, küreme araçları ve bunun gibi diğer araçlarda bulunan gresi, oturmuş yağı ve kiri temizler. Alev almaz özellikteki modelleri, yer altında üretim aynalarında ve buralara yakın yerlerde güvenle kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Makinelerin her bir parçası yer altı kullanımı dikkate alınarak üretilmiştir. Etraftaki havayı kirletecek herhangi bir atık gaz üretimi yoktur, bu şekilde yer altı hava kalite kurallarına uygundur. Bulunduğu ortama egzost gazı bırakmaz, sıvı yakıta ihtiyacı yoktur, alevlenmeye neden olmaz. Cihazlar ön ısıtmaya veya herhangi bir geri dönüşüme ihtiyaç duymazlar, sıcak su sürekli olarak kullanımınıza hazırdır. Model EN-270-H XP 18.9 lt/dk 3000 PSI Sioux, ihtiyaca göre, 3-30 lt/dk, psi arası değerlere sahip 65 farklı tipte, tam elektrikli buharlı temizleyiciler, yüksek basınçlı temizleyiciler veya bunların değişik kombinelerini hizmetinize sunmaktadır. Yanmaz alev almaz özelliklerde modellerde ihtiyacınıza göre üretebilmektedir.

3 Sioux Çözelti Isıtıcıları Sioux çözelti ısıtıcıları, değerli metal madenciliğinde uygulanan liç tekniğinde ürün sağımını %20 ye kadar artırır! Sioux çözelti ısıtıcıları, değerli metal madenciliğinde uygulanan yığın liç tekniğinde kullanılmak üzere özel olarak dizayn edilmiştir. ABD ve dünyanın diğer birçok ülkesinde çalışan, kullanımda olan birçok makine mevcuttur. Dayanıklı ve sağlam dizayn, sıcak liç çözeltisinin yığına sürekli olarak beslenebilmesini ki bu da sağılan ürün miktarının sürekli artmasını sağlarken aynı zamanda masrafların düşmesini ve karlılığın da artmasını sağlamaktadır. Sioux çözelti ısıtıcılarının kullanımı kolaydır, uzun yıllar boyunca düşük işletim giderleri ile kullanılabilmektedir. Bu dayanıklı ekipmanlar, birçok kontrol ve takip cihazı ile donatılmışlardır. Doğal gaz veya sıvı yakıt ile çalışan tipleri mevcuttur. Sioux çözelti ısıtıcılarını kullanmak çok kolaydır. Motor (tercihinize göre LP veya Doğal gazlı yada sıvı yakıt ile çalışan) başlangıçtan itibaren 3-5 dakika içerisinde, kaynakla tutturulmuş boru demetinden geçen çözeltiyi ısıtmaktadır. Çıkış sıcaklığı ve akış miktarı hassas ayarlanabilmektedir. Sıcak çözelti Model S-2 2,000,000 BTU/saat birkaç dakika içerisinde kullanımınıza hazır olurken, cihaz kesintisiz olarak çalışabilmektedir. Ön ısıtmaya veya herhangi bir geri dönüş sistemine ihtiyaç duymamaktadır. Isıtıcı çıkış oranları ile btu/saat arasında değişmektedir. Cihaz kurulumu basittir. Sadece çözelti ısıtıcısını gerekli olan malzemeler ile doldurun, makineniz kullanıma hazırdır. Cihaz parçaları kompakttır ve istendiği zaman sökülebilmektedir. Az miktarda hareketli parça içermektedir ve boru demeti sadece 45 litre çözelti alabilmektedir ki bu da bakıma çok az ihtiyaç duymasına neden olmaktadır.

4 Petrol Ekipmanları İçin Basınçlı Yıkayıcılar GÜVENİLİR TEMİZLİK EKİPMANLARI YANMAZ-ALEV ALMAZ BASINÇLI YIKAMA MAKİNELERİ Sioux tam elektrikli buharlı temizleyiciler ve yüksek basınçlı sıcak su yıkama makineleri, en zorlu temizleme işlemlerinin üstesinden rahatlıkla gelebilmektedir. Petrol bazlı çamuru, gresi, oturmuş kiri temizlemede, donmuş gider ve boruları açmada başarılı olduğu kadar genel temizlik için de mükemmeldir. Yüksek dayanıklı çelikten üretilen şasi ve parçaları sayesinde, en zor endüstri şartları için idealdir. Tehlikeli bölgelerde kullanım için yanmazalev almaz modelleri de üretilmektedir. 30 yıldan daha uzun süredir ve dünya çapında 70 den fazla ülkede Sioux temizleyiciler açık deniz uygulamalarında kullanılmaktadır. Bugünkü açık deniz kullanıcılarımız dünyanın lider firmalarıdır. Sioux tam elektrikli buharlı temizleyiciler, basınçlı yıkayıcılar ve bunların kombinelerinden oluşan 45 farklı standart model sunmaktadır. Standart değerler psi arasında değişmektedir. Makine performansını kapsamlı biçimde arttırmak için opsiyonel olarak 50 Hz elektrikli tipi ve SCR sıcaklık kontrol sistemi ile sunulmaktadır. Sioux ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılama konusunda uzmanlaşmıştır.

5 Sioux Tij Temizleyici (DPEC TM ) Kuyu Başında Pratik ve Hızlı Temizlik Sioux DPEC TM tij temizleme ekipmanı, kendi buhar jeneratörü ile birlikte konteynıra bağlı olarak veya isteğe bağlı buhar opsiyonuna sahip makineler ile beraber kullanılabilmektedir. Tij temizleyici 250 psi basınçlı 160 C sıcaklığında buhar ile çalışmaktadır. Cihaza ait bilezik iki flanşın arasından, BOP nin üzerine sabitlenerek kullanılmaktadır. Kuyudan çıkartılan tij, cihazın içinden geçerek yukarı çıkarken, yüksek basınçlı buhar sayesinde tüm pislikleri kuyuda bırakarak temizlenmektedir. Bu sayede ekipmanların şantiye dışına götürülerek temizlenmesine gerek kalmamaktadır. DPEC, Sioux tarafından üretilen tam elektrikli yanmaz alev almaz makineler ile birlikte kullanılabilmektedir. Cihaz kullanılan değişik çaplardaki tijlere göre farkı çaplarda üretilmektedir. Ayrıca isteğinize göre paslanmaz çelik veya özel alaşım karbon çeliğinden imal edilebilmektedir.

6 Sioux Su Isıtıcıları Soğuk Havalarda Beton Üretiminde Kullanılmak Üzere Kesintisiz Sıcak Su Daha kaliteli beton Yüksek kâr Beton üretiminde suyu ısıtmak, agregayı ısıtmaktan beş kat daha avantajlıdır. Arzu edilen sıcaklıkta sıcak su üretimi, yüksek kalitede beton üretimi için çok önemlidir. Beton sıcaklık sayesinde daha hızlı düzleştirilebilmekte ve daha iyi sonuç alınmaktadır. Özellikle; üretim kapasitesini artırırken işçi maliyetlerini düşürmektedir. Sonuç olarak hızlı yatırım getirisi sağlamaktadır. Uygun sıcaklıkta su kullanılması betonda küçülme (büzülme) den dolayı meydana gelen çatlamaların da önüne geçmektedir.

7 Sioux Su Isıtıcıları D Serisi Konvansiyonel Su Isıtıcı : 1960 yılından beri kullanılan ve en fazla tercih edilen su ısıtıcı modelidir. Sioux tarafından üretilen en basit ve en kompakt sistemdir. Bütün Sioux ürünleri gibi bu ısıtıcı da, en zor şartlarda rahat kullanım için üretilmiştir. Özel çelik kaynaklı şase ile gelmektedir. D Serisi direkt olarak az miktarda su gerektiren hazır beton kamyonları için idealdir. Aynı zamanda elinizdeki mevcut su ısıtıcınıza eklemek için de idealdir. Yeterli su ihtiyacı karşılanmaması durumunda, sistem kendini otomatik olarak kapatmaktadır. Fazla basınç oluşması durumunda boşaltma vanası otomatik olarak devreye girer. İçerideki ve dışarıdaki basınç ve sıcaklık algılayıcıları sayesinde giren ve çıkan suyun basınç ve sıcaklığı rahatlıkla gözlenmektedir. Y filtre sayesinde ufak parçaların sisteme girişi engellenir. M Serisi : Su Isıtıcısı /Pompa İstasyonu : D serisi ile aynı özelliklere sahip olup buna ek olarak ısıtılmış suyun depolama tankına taşınması için santrifüj pompa içermektedir. Su ısıtıcı pompalar ve elektrikli aksamlar, dayanıklı çelik üzerine monte edilmiştir. Elektrikli kontrol panosu, her ısıtıcı/pompa için fonksiyonlar içermektedir. Bu sistem, büyük ölçüde suyun kısa sürede ısıtılması gereken, birden fazla hazır beton kamyonun olduğu durumlar için dizayn edilmiştir. HWP & PWP Serisi, Kendi Kendine yeterli Su Isıtma Sistemi: Baraj, köprü, yol, tünel inşaatları gibi şantiyeler için uygundur. Kendi kendine yeterli su ısıtma sistemleri dayanıklı su ısıtıcı/pompa birleşimi içeren M serisi ile, HWP 3780, PWP 850 litre havalandırmalı su tankı içermektedir. A. Gaz giriş hattı boru çapı D,M,HWP serisi için 1 dir. PWP 1000 modeli için giriş hattı yüksekliği yüzeyden 16-1/2 dir B. Su giriş hattı boru çapı D,M-G,HWP serisi için 1-1/2,M serisi için 2,PWP serisi için 1-1/2 dir. Su çıkış hattı çapı bütün sistemler için 2 dir. C. M serisi için sirkülasyon pompası, HWP ve PWP serisi için sirkülasyon ve boşaltma pompası içerir. D. HWP serisi 3780 litre su tankı içerir E. PWP serisi 850 litre su tankı içerir. YAKIT SİSTEMİ 1. Yağ yakmalı üniteler; tahmini yakıt tüketimi 34 lt/saattir (@290 PSI) her yakıcı için. 2. Gaz yakmalı üniteler A. Doğalgaz tüketimi 34m 3 / saattir. LPG tüketimi 50 litre/saattir B. Doğalgaz PSI,LPG için PSI dır.

8 ISITMA TEMİZLEME STERİLİZE ETME DEZENFEKTE ETME YAĞ VE GAZDAN ARINDIRMA Sioux, 500 den fazla standart model ve geniş aksesuar seçenekleri sunmaktadır. Buna ek olarak Sioux müşterileri için ihtiyaçlara özel, çözüm odaklı ekipman sağlama konusunda kendi alanında lider firmadır. Sioux endüstri için uzun ömürlü makine üreticisi olarak bilinmektedir. SICAK BASINÇLI YIKAYICILAR BUHARLI TEMİZLEYİCİLERİ Sioux nun yakıtla çalışan sıcak basınçlı yıkayıcıları ve buharlı temizleyicileri, kir ve yağ tabakalarını buhar ile sökmekte son derece etkilidir. 5,7-30,3 lt/dk 250 PSI 160 C 7,9-20,1lt/dk sıcak su 93 C PSI SOĞUK BASINÇLI YIKAYICILAR Dayanıklı Sioux soğuk basınçlı yıkayıcıları, sıcak su ile buharın ihtiyaç olmadığı kabuk bağlamış kirlerde son derece etkilidir lt/dk 1,000-5,000 PSI Elektrikli, benzinli ve dizel seçenekleri ile. ÇÖZELTİ ISITICILARI Sioux çözelti ısıtıcıları değerli metal madenlerine yığın liç işlemlerinde kullanılmaktadır. Çözelti ısıtıcıları başta Amerika olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde kullanılmaktadır. Dayanıklı, güvenilir dizayn anında ve sürekli sıcak çözümler ile sağım hızını artırarak askıda kalmayı azaltır ve büyük kar artışı sağlar. 1,000,000-3,000,000 BTU/saat Sıvı yakıt, LPG ve Doğalgaz seçenekleri ile ELEKTRİKLİ YÜKSEK BASINÇLI TEMİZLEYİCİLER Tam elektrikli sıcak basınçlı yıkayıcılar, buharlı temizleyiciler ve birleşik üniteler kapalı alan kullanımları için, konvansiyonel ateşli cihazların yasak olduğu yerlerde kullanıma uygundur. 6,4-37, PSI 160 C Opsiyonel yanmaz alev almaz seçeneği ile STEAM-FLO BUHAR JENERATÖRLERİ Steam Flo güvenilir, ekonomik ve taşınabilir düşük basınçlı buhar üretici; birçok uygulama için kullanılabilir, çok düşük bakım maliyetleri ile uzun yıllar kullanım imkanı sunmaktadır Kg buhar/saat HP Benzin, LPG, doğal gaz yakıt ile çalışabilen Opsiyonel yakıt tankı, treyler, tekerlek seçenekleri ile. SU ISITICILARI Sioux su ısıtıcıları, kesintisiz sıcak su gerektiren uygulamalar için dizayn edilmiştir. Bu ürünler ağır sanayi şartlarında kolay ve uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. 1,000,000-3,000,000 BTU/saat Benzin, LPG,doğal gaz yakıt ile çalışabilen Farklı yakıt ile çalışan tiplere ve donanım opsiyonlarına sahiptir. VIA Tower İş Merkezi 7/13 Söğütözü /Ankara Tel : Fax: mapek@mapek.com

ŞANTİYELER İÇİN OTOMATİK ARAÇ YIKAMA SİSTEMLERİ

ŞANTİYELER İÇİN OTOMATİK ARAÇ YIKAMA SİSTEMLERİ ŞANTİYELER İÇİN OTOMATİK ARAÇ YIKAMA SİSTEMLERİ ŞANTİYE ARAÇ YIKAMA MAKİNELERİ NEDİR? NE İŞE YARAR? Her türlü inşaat şantiyelerinde; hafriyat sahalarında, çöp geri dönüşüm tesislerinde, fabrika giriş çıkışlarında,

Detaylı

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projelerinde ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 20 kw'a kadar performans aralığında Tesisat ekipmanları

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ Villa ve Konutlar SPA Merkezleri Otel ve Pansiyonlar Isıtmalı Yüzme Havuzları Diğer ısınma sistemlerine göre %75 e varan tasarruf 1202/1 Sok. No:81-N Yenişehir, İzmir

Detaylı

ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI)

ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI) İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI www.ist.com.tr info@ist.com.tr TEL: 0312 384 13 00 FAX: 0312 341 73 03 ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI) KABİNLİ İZOLASYONLU ISITMALI ACİL DUŞ SİSTEMLERİ İST Kabinli

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

AirMini Serisi Isı Pompaları

AirMini Serisi Isı Pompaları AirMini Serisi Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 70 kw'a kadar performans aralığında Isı geri kazanımı özellikli

Detaylı

Rulman ısıtma cihazları

Rulman ısıtma cihazları Rulman ısıtma cihazları Mikro işlemci Karakter LCD Demagnetizasyon 5 kademe güç seçimi Turbo ısıtma Neden? indüksiyon ısıtıcı Rulman arızalarının %16 sından fazlası rulman montajında uygun olmayan yöntemlerin

Detaylı

AirMaxi Serisi Isı Pompaları

AirMaxi Serisi Isı Pompaları AirMaxi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman ve siteler gibi toplu konut projeleri için 100-1000

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları entegrasyonlu Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım

Detaylı

AirMidi Serisi Isı Pompaları

AirMidi Serisi Isı Pompaları AirMidi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Yenilikçi ve Güvenilir... Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri Çukurova Isı nın kendi markası olan ve son teknolojiyle üretilen Silversun Hot Air Gaz

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı www.tavsan.com.tr Isı geri kazanım entegreli, yüksek ve dengeli ısıtma sistemi. Dikili tip ve diğer kombinasyonlar ile mükemmel çevreci.

Detaylı

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş KENDİNDEN YÜKLEMELİ MİKSERLER Elektronik tartı sistemi ile : Agrega ve çimentonun hassas bir şekilde tartılarak yüklenmesi sağlanır. Veri giriş hafızası ile farklı beton sınıflarına ait reçetelerinizi

Detaylı

Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır.

Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır. 7. YILLIK YAKIT MĐKTARI HESABI VE YAKIT DEPOLARI Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır. 7.1 Yıllık

Detaylı

WINTREX. TÜM ISITMA ve SOĞUTMA TESİSATLARI İÇİN ISI TRANSFER SIVISI

WINTREX. TÜM ISITMA ve SOĞUTMA TESİSATLARI İÇİN ISI TRANSFER SIVISI WINTREX TÜM ISITMA ve SOĞUTMA TESİSATLARI İÇİN ISI TRANSFER SIVISI Houghton Chemical Corporation 1927 yılında endüstri ve otomotiv sektörüne kimyasal üretim için kurulmuştur. Yaklaşık 90 yıllık tarihinde;

Detaylı

ROTATERM HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ

ROTATERM HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ RT HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ Özköseoğlu Döner Arabalı Ekmek Fırınları endirekt ısıtmalı, cebri hava sirkülasyon sistemiyle çalışan ve buhar sistemi ile donatılmış, unlu mamul için en iyi pişirme şartlarını

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 62EWH-M Serisi Ürün No: 62 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

Sulu Split Tip Isı Pompaları

Sulu Split Tip Isı Pompaları Sulu Split Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Boyler ve tesisat ekipmanlarını içeren estetik iç ünitesiyle Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

formülü verilmektedir. Bu formüldeki sembollerin anlamları şöyledir: için aşağıdaki değerler verilmektedir.

formülü verilmektedir. Bu formüldeki sembollerin anlamları şöyledir: için aşağıdaki değerler verilmektedir. 11.YILLIK YAKIT MİKTARI HESABI VE YAKIT DEPOLARI Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır. 11.1 Yıllık

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

İŞLETMENİZ VEYA TESİSİNİZ BİR SAAT ENERJİSİZ KALIRSA NE OLUR?

İŞLETMENİZ VEYA TESİSİNİZ BİR SAAT ENERJİSİZ KALIRSA NE OLUR? İŞLETMENİZ VEYA TESİSİNİZ BİR SAAT ENERJİSİZ KALIRSA NE OLUR? VERİ MERKEZLERİ YATLAR VE GEMİLER MARİNA VE LİMANLAR FABRİKALAR ENERJİ SANTRALLERİ HASTANELER Bu soruya, ticari ve yaşamsal riskleri sayısal

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL Sayfa 1 / 6 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL ÜRÜN LİSTESİ MFP R.O 2. IW IW E AQUA SERİLERİ E SERİSİ NFC SERİSİ CE kalite kriterlerine uygun olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir MFP Bu ekipman

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com REVERSE OSMOSİS SİSTEMLER Klasik su arıtma cihazlarıyla istenilen hassaslıkta su elde edilemediğinde Ters Osmoz uygulanır. Genellikle deniz suyu arıtımı,

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM DTB-MP SERİSİ MARINE BOYLER GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM GENEL ÖZELLİKLER Farklı Montaj seçenekleri: 30 50 80 100 litre kapasite (30 80) C skalalı ayarlanabilir

Detaylı

FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri

FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Profesyonel Çözümler FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, Gelişmiş pompa özelliklerini, inovatif teknoloji Endüstrinin gelişimi

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler PFS Küçük İşletmelere Büyük Çözümler Unlu mamül ürünlerinde lezzetin sırrı; kaliteli hammadde ve iyi ustalık becerilerinin yanında; verimi ve pişirme özellikleri ile sizi yolda bırakmayacak bir fırın tercih

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

YAĞMUR SUYU (YAPRAK) FİLTRESİ YAĞMUR SUYU TOPLAMA

YAĞMUR SUYU (YAPRAK) FİLTRESİ YAĞMUR SUYU TOPLAMA YAĞMUR SUYU (YAPRAK) FİLTRESİ YAĞMUR SUYU TOPLAMA NASIL ÇALIŞIR? YAĞMUR SUYU NASIL TOPLANIR? Başta çatılar olmak üzere, açık alanlar otoparklar, yollar ve drenaj borularından toplanabilir. NERELERDE KULLANILIR?

Detaylı

SICAK SU ABSORBSİYONLU SOĞUTUCU c

SICAK SU ABSORBSİYONLU SOĞUTUCU c CR8112EC SICAK SU ABSORBSİYONLU SOĞUTUCU c (DÜŞÜK SICAKLIKTA SICAK SU UYGULAMALARI) Model RCH Güneş ısısı için Yakma tesislerinden çıkan atık ısılar için Dünyamızla dost... kaynak sularının ve fabrika

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük Electrolux Bulaşık Yıkama makineleri, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi arayan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri Ltd. Şti. olarak 2007 yılından bu yana Pompalar, Hidroforlar, Dalgıç Pompalar, Sirkülasyon Pompaları, Fanlar, Sanayi Tipi Vantilatörler, Blower/Vakum Pompası gibi

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN www.ayteksogutma.com LOAD Rahat kullanım ve güvenlik için hammadde yükleyicisi ana kontrol ünitesinden ayrıdır. İzole edilmiş filtresi

Detaylı

EN 15154-1 EN 15154-2

EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 ACİL DUŞ Minimum Su Akışı: 60 lt / dak Yerden yükseklik: 2200 mm ± 100 mm Çekme kolu : Max.1750mm yukarıda Su Isısı: 15-37 o C arasında olmalıdır EN 15154-2 ACİL GÖZ YIKAMA

Detaylı

ISO 9001. CE Kalite Belgesi. www.isijet.com.tr

ISO 9001. CE Kalite Belgesi. www.isijet.com.tr 2015 ISIJET Ortam Isıtıcıları, konusunda uzman markaların en yüksek kalitedeki ürünlerini kullanarak TÜRKİYE'deki fabrikasında üretilmektedir. Fabrikamızda her daim her modelden yüksek adette stok bulundurarak,

Detaylı

Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları

Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları HM1007 HM1003 HM1000 HM1009 Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları Hartridge TM Mikrodizel Temizlik & Montaj Ekipmanları en son jenerasyon dizel teknolojilerini

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Sistemleri. Katı Atık Ayrıştırma Sistemleri. Katı Atık Yakma ve Bertaraf Sistemleri

Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Sistemleri. Katı Atık Ayrıştırma Sistemleri. Katı Atık Yakma ve Bertaraf Sistemleri Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu Mühendislik, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları,Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli ürünleri

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

Wacker Neuson jeneratörleri bu konuda bize güvenebilirsiniz: En ince ayrıntısına kadar jeneratör yeteneği. Tüm jeneratörlere genel bakış.

Wacker Neuson jeneratörleri bu konuda bize güvenebilirsiniz: En ince ayrıntısına kadar jeneratör yeteneği. Tüm jeneratörlere genel bakış. Jeneratörler Wacker Neuson jeneratörleri bu konuda bize güvenebilirsiniz: En ince ayrıntısına kadar jeneratör yeteneği. 1. Her kullanımda tam enerji. Şantiyelerde güvenilir enerji beslemesi vazgeçilmez

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

Teknik bilgiler NIBE F1145. Toprak kaynaklı ısı pompası

Teknik bilgiler NIBE F1145. Toprak kaynaklı ısı pompası Teknik bilgiler NIBE F1145 Toprak kaynaklı ısı pompası Teknik bilgiler 1x0V 1x0V 5 8 12 Verim nominal akış ısı pompasının performans sirkülasyon pompalar hariç 0/50 EN 14511 e göre verimi EN14511 3.74

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

CEMO MINI İSTASYONLAR IÇ VE DIŞ MEKANLARDA KULLANIMA UYGUN, TAŞINABILIR, GÜVENLI VE ERGONOMIK AKARYAKIT DEPOLAMA, DOLUM NOKTALARIDIR.

CEMO MINI İSTASYONLAR IÇ VE DIŞ MEKANLARDA KULLANIMA UYGUN, TAŞINABILIR, GÜVENLI VE ERGONOMIK AKARYAKIT DEPOLAMA, DOLUM NOKTALARIDIR. CEMO MINI İSTASYONLAR IÇ VE DIŞ MEKANLARDA KULLANIMA UYGUN, TAŞINABILIR, GÜVENLI VE ERGONOMIK AKARYAKIT DEPOLAMA, DOLUM NOKTALARIDIR. Dizel, Benzin, Adblue kullanımına uygun. Atex: Kullanılan cihazlar,

Detaylı

GEMİ SİSTEMİ VE DEVRELERİ. Prof.Dr.Adnan Parlak

GEMİ SİSTEMİ VE DEVRELERİ. Prof.Dr.Adnan Parlak GEMİ SİSTEMİ VE DEVRELERİ Prof.Dr.Adnan Parlak GEMİ SİSTEMİ VE DEVRELERİ Tatlı Su Devresi (F/W) Deniz Suyu Devresi(S/W) Yağlama Yağı Devresi (L/O) Yakıt Devresi (F/O ve D/O) Balast-Yangın Devresi Hidrofor

Detaylı

Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları

Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları D-2238-2015 Kimyasal koruyucu giysiyle çalışırken daha fazla güvenlik: Portatif Dräger Porta Control 3000 test ünitesiyle, giysi ve valfler kullanımdan önce kaçak

Detaylı

WheelWashTech. WheelWashTech. WheelWashTech

WheelWashTech. WheelWashTech. WheelWashTech Merkez Ofis / Headquarters Koza Sokak 138 / 8 PK : 06670 Çankaya / Ankara / TÜRKİYE Tel : +90 312 446 10 37 +90 312 446 10 38 Fax : +90 312 446 10 35 Fabrika / Factory 1180 sokak (Eski 10. Sokak) No:59

Detaylı

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BSFT Tandem 900 filtre ürünleri, hidrolik ve yağlama sistemlerinin bulunduğu her türlü endüstriyel uygulamada kullanılabilir. Sistem üzerindeki entegre pompa

Detaylı

AQUA BOYLER Akümülatör Tankı

AQUA BOYLER Akümülatör Tankı AQUA BOYLER Akümülatör Tankı Kullanım Suyu Akümülasyon Tankları Kullanım Suyu Akümülasyon tankları ısıtılmış olan sıcak suyun kullanıma hazır şekilde sıcaklığını kaybet_ meden hazır halde tutulmasını sağlar.

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

FCC yakıt düzenleyici nedir? FCC ne yapar? FCC bunu nasıl yapar? Bio yakıtlar için uyarılar Rakiplerimiz sonuçlar FCC yi kimler kullanır?

FCC yakıt düzenleyici nedir? FCC ne yapar? FCC bunu nasıl yapar? Bio yakıtlar için uyarılar Rakiplerimiz sonuçlar FCC yi kimler kullanır? FCC yakıt düzenleyici nedir? FCC ne yapar? FCC bunu nasıl yapar? Bio yakıtlar için uyarılar Rakiplerimiz sonuçlar FCC yi kimler kullanır? örnek çalışma Maliyeti nedir? FCC yi nereden temin edebilirim?

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı

SAVEL SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG

SAVEL SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL Savel Mobil İstasyon Çözümleri Serisi 10ft, 20ft,40ft ve 40ft-HC iso standartlarında CSC sertifikalı BIC-CODE lu istasyon çözümleri., akaryakıt dünyasına yeni bakış

Detaylı

AirPool Serisi Havuz Suyu Isı Pompaları

AirPool Serisi Havuz Suyu Isı Pompaları Havuz ve akvaryum sularının ısıtılması ve soğutulması için 5-200 kw performans aralığı seçeneklerinde Havadan havuz suyuna, havuz suyundan havaya enerji transfer edebilen Yüksek verim değerleri ile elektrik

Detaylı

Ecol 2015-11-27 13:00:45

Ecol 2015-11-27 13:00:45 Ecol 2015-11-27 13:00:45 2 Makinelerin termografik, ultrason ve vibrasyon diyagnostiğinin yapılmasını sağlayan ekipmanlara sahip diyagnostik ekip, ayrıca teçhizat ve boru hatlarının videoendoskopisi için

Detaylı

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ ÜRÜN TANIMI KULLANIM ALANLARI TESİSAT BAĞLANTI ÖLÇÜLERİ BOYUTLAR - ÇİZİM BOYUTLAR - TABLO

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ONLİNE BROŞÜR. Dünyaya Üretiyoruz. Fax. Telefon. E-posta Adres: Orhanlı Mah. Gençlik Cad. No:40 Tuzla İSTANBUL TÜRKİYE

ONLİNE BROŞÜR. Dünyaya Üretiyoruz. Fax. Telefon. E-posta Adres: Orhanlı Mah. Gençlik Cad. No:40 Tuzla İSTANBUL TÜRKİYE Dünyaya Üretiyoruz ONLİNE BROŞÜR Fax +90 (216) 394 5433 Telefon +90 (216) 394 5432 +90 (216) 394 5434 +90 (507) 251 0002 Adres: Orhanlı Mah. Gençlik Cad. No:40 Tuzla İSTANBUL TÜRKİYE E-posta info@seasmakina.com

Detaylı

RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI

RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI RIALTO SİSTEMİNİN AVANTAJLARI RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI SAĞLIKLI Radyasyon hava akımı oluşturmadan doğal ısıtma sağlar. YÖNLENDİRİLEBİLME Radyant ışımasının seçili alanlara yönlendirilmesine olanak

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE HİDROJEN ZEYNEP KEŞKEK ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI TEKNOLOJİSİ

SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE HİDROJEN ZEYNEP KEŞKEK ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI TEKNOLOJİSİ SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE HİDROJEN ZEYNEP KEŞKEK ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI TEKNOLOJİSİ HİDROJENİN DEPOLANMASI ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR Hidrojenin en önemli özelliklerinden biri depolanabilir olmasıdır.

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi Scania İnşaat Araçları Mikser Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

FORKLİFT ÜRÜN BROŞÜRÜ

FORKLİFT ÜRÜN BROŞÜRÜ FORKLİFT ÜRÜN BROŞÜRÜ Komatsu Türkiye Distribütörü Temsa İş Makinaları, iş makinaları ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu ile birlikte, Volvo Trucks, Terex Finlay, Dieci ve Crown

Detaylı

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların

Detaylı

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST )

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) MODELLER : - IST-30 ( 30 Kw ) - IST-45 ( 45 Kw ) - IST-60 ( 60 Kw ) - IST-80 ( 85 Kw ) Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri AŞ. 2012 yılında IST model numaralı kat istasyonları üretimine

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı