SANAYİ MAKİNELERİ VE ÜRÜN YAŞAM DÖNGÜSÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SANAYİ MAKİNELERİ VE ÜRÜN YAŞAM DÖNGÜSÜ"

Transkript

1 SANAYİ MAKİNELERİ VE ÜRÜN YAŞAM DÖNGÜSÜ Günümüzde sanayi makine endüstrisi Artan küresel rekabet, sanayi makineleri üreten firmaların ürünlerini sürekli geliştirme ve optimize etme ihtiyacı doğurmuştur. Değer yaratan taze fikirlerin çalışanlarınızdan, iş ortaklarınızdan, müşterilerinizden veya tedarikçilerinizden alınıp güçlendirilmesi ihtiyacı günümüzün yenilikçi süreçlerini geleneksel sınırlar dışına genişletmiştir. İnovasyon büyümenin, performansın ve değer yaratmanın anahtarı haline gelmiştir. Bu hedefler, artık küresel bir bağlamda yer alan yüzlerce karar noktalarından ve paralel iş akışıyla oluşan yeni ürün geliştirme süreci gerçeği ile birleştirilir. Siemens PLM Software, bu karmaşık iş çevresini güzelleştirmenizi sağlayan ürün ömrü yönetimi (PLM) platformunu sağlayarak, doğru ürünler inşa etmenizi ve ürünlerinizi doğru inşa etmenize olanak sunar. İş Zorlukları Sanayi makine üreticileri yeni koşulları benimsemekte zorlanmaktadırlar. Birçok endüstri makine üreticisi, yeni ürün veya formatlara kolayca adapte olacak ve ayrıca mevcut alanlarına kolayca entegre edilebilecek esnek makine talepleri gibi yeni isteklerle yüz yüze gelmektedirler. Bir diğer önemli zorluk, bu makinelerin yüzde 100'e yakın kapasite ile çalışabilir olmasını sağlarken, üreticileri büyük ölçüde, yeni makineler geliştirmek için gereken süreyi azaltma yoluna itmesidir. Aynı derecede önemli olan, bu basit rekabet temelinde servis ve yedek parça yönetimi mükemmelliğini sağlayabilmektir. Bu zorlukları göz önüne alındığında, aşağıdaki sorular iş konularında kilit haline gelmektedir. Küresel rekabet çevresinde karlı büyümeyi nasıl sağlıyorsunuz? Artan müşteri istekleriyle karşılaşırken, operasyonel performansı geliştirmekte artan baskı ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Hızlı ve daha iyi teslimat, daha iyi ürün kalitesi ve ürün yaşam döngüsü maliyetlerinin minimizasyonunun sağlamasına yönelik yeni ürün geliştirme sürecinizde verimliliği nasıl geliştiriyorsunuz? MEVCUT ZORLUKLAR Küreselleşme Üretilen mallar için güçlü tüketici istekleri, yeni ve acil pazarlar ile sağlanmıştır ki bu da yeni üretim ekipmanları talebini doğurmuştur. Sanayi makine üreticileri bu yeni pazarlara, müşteri tabanını izleyerek veya bu küresel müşterilerine küresel satış ve servis ortaklıkları ile genişletilmiş değer zincirleri oluşturarak karşılık vermişlerdir. Ayrıca operasyonlarını yüksek teknoloji ve düşük fiyatlı ürünler sağlamaya yönelik olarak düzene koymaya çalışmışlardır. Endüstriyel makine üreticileri, aynı zamanda yeni küresel rakipleriyle yarışmak için en iyi yolu bulmaya çalışırken, bu küresel fırsatları geliştirme ihtiyacı da duymaktadırlar. Bunu düşük maliyetli üretim alternatifleri geliştirerek ve günümüzde yükselen siparişe yönelik ürün yapılandırma, siparişe göre üretim veya her yerde tasarım, her yerde üretim gibi hızlı iş pratiklerine adapte olarak sağlamaya çalışmaktadırlar.

2 Optimizasyon Ürün inovasyonu, organizasyonel sınırların ötesinde çalışan ve hedeflenen küresel piyasaların ihtiyaçlarını karşılamak için dış satıcılarla işbirliği ve birçok disiplinlerin katılımını gerektiren birden çok iş süreçlerini içerir. Siparişe göre yapılandırma ve siparişe göre üretim prosesleri ve herhangi bir yerde katı tasarım, herhangi bir yerde çözüm üretme gibi daha akıllı yaklaşımlar gerekli olmaya başlamıştır. İnovasyon zorluklarını yönetmek için, üretime göre plan prosesinin optimizasyonu şarttır. Hız Bu teknoloji kombinesi için daimi teknoloji yenilikleri ve müşteri talepleri günümüz sanayi makine üreticileri üzerinde ekstra baskı yaratmaktadır. Bu baskı, üreticilere makinelerine hızlı adımlarla yeni özellikler ve beceriler ekleme ihtiyacı doğurmaktadır. Ek olarak, katı sözleşmeler üreticilere makineler hatasız ve tam zamanında i teslim etme yükümlülüğü getirir. Zamanında pazara ürün teslimi ve bunun ürün döngü zamanına etkileri günümüz ürün ve ürün yaşam döngü zorluklarını yoğunlaştırır. Sürdürülebilirlik (Süreklilik) Günümüz makine yaşam döngüsü maliyetinin %90 dan fazlası aslında makine çalışırken oluşmaktadır. Enerji de artan maliyet faktörüne bağlı olarak daha fazla enerji verimliliği ile çalışan makineler üretmek için yapılan yenilikçi metotların gözle görülür rekabet avantajı sağladığını görmek kolaydır. Ayrıca günümüz üreticileri bu avantajları makine üretiminde israfları (su, yağ vb.) kesmekle de kurmak istemektedirler. Ek olarak, üreticiler geri dönüşümlü makine parçaları/ bileşenleri konusunda günümüz hükümet düzenlemelerine uymak için yeni yaklaşımlar benimsemeye çalışmaktadırlar. Son olarak, günümüz makine tasarımlarına sensor ve kontroller dahil ederek işçi güvenliğini sağlamak önemlidir. Tüm bu sürdürülebilirlik konuları makine tasarım ve üretim sürecinde zorlukları arttırmaktadır. SANAYİ MAKİNE ÜRETİCİLERİ İÇİN ÜRÜN YAŞAM DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ Üretime göre planlanan yenilik sürecini sağlamak zor olabilir. Siemens PLM yazılımdan sanayilere göre özel çözümler ile firmanız yol boyunca istediği adımdan PLM yolculuğuna başlayabilir ve baştan itibaren verimliliği artırabilir. Bu çözümler,olgun makinelerin geliştirilmesini, kısa sürede devreye almayı ve daha fazla acil üretkenliği mutlak suretle sağlar. Mevcut sorunları adım adım tam bir inovasyon platformu inşa ederken, maliyetleri azaltırken ve makineniz için değer yaratırken çözebilirsiniz. Kurulum İyi üretim kurulum planlaması ile makine kurulum prosesini optimize eder. Simülasyon Prototip aşamasını kısmak için simülasyon geliştirir. Üretim Sanal ürün geliştirmeyi fiziksel üretim ortamına bağlar. Tasarım Küresel isteklerle yüzleşebilmek için ürün tasarımının optimizasyona olanak verir. Planlama Yenilik ve portföy planlama risklerin ve ödüllerin tam görünürlüğünü sağlar. Destek Optimum performans için süregelen makine servis desteği sağlar.

3 Tedarik Dünyanın her tarafından tedarikçileri tanıma ve onaylama SANAYİ MAKİNE ÜRETİCİLERİ İÇİN ÜRÜN YAŞAM DÖNGÜSÜ YÖNETİMİNİN (PLM) FAYDALARI Devreye alım sürecini hızlandırmak Prototip sayınızı azaltıp, ürün teslim hızınızı geliştirebilirsiniz. Ek olarak, makinenizi çalıştırırken kurulum zamanını azaltmak için sanal makine kullanabilirsiniz. Müşterilerimizden biri, makine kurulumunu %90 azaltmak için sanal makine gücünden yararlanmaktadır. Karlı büyümeyi Arttırmak Prototip maliyetlerinizi kısmak, eşzamanlı global mühendisliği kolaylaştırmak ve minimum maliyetle üretimin yanı sıra hızlı devreye almakla ve yüksek fiyat noktalarının oluşturulması ile makinelerinizden yüksek marjlar elde edebilirsiniz. Otomasyon teknolojilerinde global bir lider firma iş süreçlerinde hızı geliştirmek için PLM kullanmıştır ve ürün geliştirme takımına son güncel ürün bilgilerine sürekli erişiminin sağlanması ile ve bu kullanıcılara incelenebilir ve denetlenebilir gerçek zamanlı değişiklikler yapmasına izin vererek ürün hatalarını azaltmıştır. Ürün yaşam evresi dönüşlerini genişletmek PLM, artan müşteri taleplerini daha iyi verimlilik ve düşük maliyetlerle karşılamanızı sağlayacak yenilikleri ürünlerinize eklerken operasyonel performansınızı geliştirmek için tasarım sürecinizi, aerodinamikleştirmenize yardımcı olur. Müşterilerimiz PLM in onlara, eşsiz gelişimlerle ürünlerinde daha hızlı güncellemeler yapmalarını sağlayan diğer fikir ve teknoloji platformlarını görmelerini sağladığını belirtmektedirler. Tekrar kullanılabilir en iyi uygulamalar Firmanın bilgi varlığının mümkün olduğunca tekrar kullanımını sağlamak için PLM bilgi hazinesini ve iş akış kapasitesini geliştirebilirsiniz. Tasarım mühendislerine CAD sisteminden standart fabrika bileşenlerini seçmeye olanak tanır. Müşterilerimizden birisi tasarım süresini hızlandırmayı, standardizasyonu geliştirmeyi ve gereksiz stokları yok ederek kapasite kullanımını kısmayı başarmıştır. Yapılandırma maliyetlerini azaltma Fiziksel prototip sayısını minimize ederek ve ürün geliştirme aşamasından önce makine performans ve özelliklerini simülasyonda izleyerek ürün maliyetlerini azaltabilirsiniz. Doğru ürünü inşa etmek ve ürünü doğru inşa etmek için anahtarlar Doğru fikirleri, fikirlerin iş değeri yaratmasını, makinelerinizin üzerinde bu fikirleri uygulamayı nasıl sağlayabilirsiniz? Doğru ürünü yaratma ve ürünü doğru yaratma ihtiyacınızda Siemens PLM Software özel endüstri çözümleri sağlar. Herhangi bir kaynaktan fikirleri yakalayabilir ve daha iyi ürün portföy kararlarıyla sonuçlanan bu fikirlerin gelişimine şekil verebilirsiniz. PLM çözümleri bu fikirlerin düzenlenmesini kolaylaştırır. Yeni makine taleplerini her bir yaratıcı, paydaşlar için görülmesini sağlar ve en baştan doğru ürünün inşa edilmesine yardımcı olur. Sanal makine gibi yeni entegre çözümler ile, bu zorluklar önemli ölçüde kolaylaşır.

4 İNOVASYON SÜRECİNİZİN DÖNÜŞÜMÜ Başarılı yenilikler, yeniliklere açık olmayı, iç ve dış organizasyon sınırlarında işbirlikçi yapıyı, yaşam döngüsü süreçlerinde disiplini gerektirir. Siemens PLM Software,özellikle sanayi makine üreticilerinin ürün ve ürün yaşam döngüsünü bütünleştirmek için tasarlanmış bir PLM platformu sağlar. Siemens PLM Software temposunu dünya çapında müşterilerine yeni bir değer seviyesine ulaştıran gelecek vizyonuyla ayarlamaktadır. Ürün geliştirme ve üretim yaşam döngüsü için en iyi teknolojileri geliştirerek, firmanız bütün ürün ve proses bilgisini paylaşabilecek ve bu yaşam döngülerin, optimize edecek simülasyon modeller geliştirebilecektir. Bu strateji özellikle yeni PLM geliştiren sanayi makine üreticileri için değerdir. Bu yenilik makine üretim sürecinizi optimize etme yeteneği ( ki üretim maliyetlerini minimize etmek) ile birlikte makinelerinizin pazar değerini arttıran operasyonel performansını maksimize etmek üzerinde büyük bir etkisi vardır. SANAYİ MAKİNESİ ÜRETİCİLERİ İÇİN ÇÖZÜMLER Küresel Mühendislik Ve İmalat Sanayi ürünlerinde küresel tüketici ihtiyaçları makine ekipmanları için ihtiyaçları yükseltmiştir. Bu ihtiyaçlar, küresel ürün geliştirme ve üretim kaynağı ihtiyacı ile birleştirildiğinde, günümüz makine ekipman üreticileri tarafından zorluğun fark edilmesi kolaydır. Bu zorluklara karşılık, sanayi makine üreticileri modüler makine dizayn edecek ve çoklu makine varyasyonlarıyla destekleyecek küresel mühendislik ve üretim platformu kurmaları gerekmektedir. Bir çok durumda bu platformalar ve varyasyonlar küresel tasarım ve mühendis takımları tarafından dünya çapında geliştirilip, üretilmektedir. Bu operasyonlar değer zinciri ile oluşturulmuş proje takvimini, kaynak izinlerini, müşteri özelliklerini ve bütün ürün/proses bilgisini takip etmesi gerekmektedir. Bu fikir ile, makine üreticileri ve bunların tedarikçileri global mühendislik ve imalatı kolaylaştıracak esnek bir işbirliği ortamı oluşturmak için temel olarak PLM teknolojilerine dönüyor. Simens PLM Software Teamcenter dijital yaşam döngüsü yönetimi çözümü size küresel mühendislik ve imalat ortamı kurmanızı sağlar. Bu ürünün sunduğu kolaylıklar; Global alana yayılmış ürün geliştirme fonksiyonu ile dağınık (birbirine uzak bulunan) ekip üyelerinin interaktif ve sistematik bir biçimde birlikte çalışmalarını sağlar. Firmalara ürün geliştirme süreçleri ile birlikte üretim bilgisini arttırabilmesine olanak sağlayan küresel ölçekte esnek üretim. Coğrafik lokasyonuna bakmaksızın global tedarikçilerle iletişimi sağlayan Küresel tedarikçi işbirlikçiliği, Ürün ve üretim takımına davranışsal ve fonksiyonel açıdan görülmesine olanak sağlayan sanal makine inovasyonu. SANAYİ MAKİNESİ ÜRETİCİLERİ İÇİN ÇÖZÜMLER Mekatroniks Günümüzün sanayi makineler giderek daha karmaşıklaşmaya başladı. Sistemler sayısız fonksiyon, hata alarm sistemleri ve uyarıcılarla çok fazla entegre olmuş durumdadır. Bu trend makine üreticilerini, elektriksel, mekanik ve yazılımsal tasarımlarında bütünsel yaklaşıma sevk etmektedir. Bir bütünsel yaklaşım, daha önceki sistem planına, hibrit 2d/3d planlar eşliğinde sistem performansına ve dijital mühendislik modellerine bakabilmek için günümüzün değer zincirini talep eder.

5 Siemens PLM Software operasyonlarınızda çeşitli fonksiyonel disiplinler arasında tasarım değişikliklerinizi süreçlerinize entegre edebilmenize olanak sağlayan bütünsel çözümler sağlar. PLM, tek bir ürün ve süreç bilgi kaynağı ile bütün bu farklı disiplinleri ürün geliştirme çevresini entegre edilmesine kolaylık sağlar. Siemens PLM Software'in bütünsel mekatronik çözümü firmanızın ilk seferde doğruyu yakalamasına olanak tanır. Böylelikle mühendislik açıdan tekrar tekrar çalışmaların yarattığı maliyetleri düşürür, sipariş teslim tarihlerinizi hızlandırır. Dijital üretim Siemens PLM Software makine ekipman üreticileri için kapsamlı dijital üretim çözümleri sunar. Yeni makine ekipman tasarımlarını değerlendirmek ve geçerliliğini doğrulamak için kullanılan sanal makineler bu çözümleri içerir. Ek olarak, tasarım sürecinde önemli bir adım olarak, sanal makineler CNC döngüsünün erken geliştirmede destekçidir ve en önemlisi, makine ekipmanının bu sanal kopyası makinenin nasıl çalıştırılacağını üretilmeden önce bize gösterir. Siemens PLM yazılımının teknoloji ile eşsiz kombinasyonu ayrıca makine ekipmanlarının son kullanıcıları için oldukça büyük değer sağlar. Sanal makine, program testleri, kurulum kontrolleri, hatta operasyon eğitimleri gibi birçok verimli olmayan konularda kullanışlı olabilmektedir. Sanal makine üzerinde program kodu düzeltilebilir veya değiştirilebilir doğruyu bulana kadar, böylelikle gerçek makine üzerinde zamandan tasarruf edilmiş olunur. Atölye uygulamalarıyla bağlantılı üretim planlarınızı tanımlamanızı ve optimize etmenizi sağlayan Tecnomatix dijital üretim çözümleri üretir. Bu yazılım üretim planlama ile atölyeler arasında etkili bir köprü oluşturur ki bu kalitenin arttırılmasına, üretim döngü zamanında azalmalara olanak sağlar. Siemens PLM Software ile Sanayi avantajları Ölçeklenebilirlik Büyük küresel şirketlerin performansını kaybetmeden, on binlerce kullanıcı ve tedarikçilerini tek bir yazılım ile ölçeklendirebileceği işbirliği platformuna gereksinimleri vardır. Siemens PLM Software kurumsal PLM platformu, ölçeklenebilir kullanım ve küresel konumuna bakılmaksınız hızlı bilgi erişimi için tasarlanmıştır. Müşterilerimizden biri yağ, su, kimyasallar, gıda ve ilaç sanayi için ısı transferi, separasyon ve sıvı taşıma sistemlerinin büyük bir global sağlayıcısıdır. Çalışanlar arasında uzun coğrafi mesafeler bu müşterinin ürün geliştirme sürecini geciktirmekteydi. Firma bu küresel dağınık işgücünü rekabetçi avantaja çevirmek istemekteydi. PLM kullanarak küresel ürün geliştirme takımını etkin olarak entegre etti ve firmanın şimdi 3 ülke, 2 kıta da geliştirme süreci mevcuttur ve bu ürün takımına her gün ekstra çalışma zamanı kazandırdı. Buna karşılık bu takım tasarruf edilen bu zamanı pazara zamanında ulaşımı hızlandırarak ve pazar payını arttırarak değerlendirdi. İspatı Siemens PLM Software Çözümleri birçok büyük dünya firmaları tarafından, günümüzün en yenilikçi sanayi makine üreticileri de dahil olmak üzere yayılmıştır. Bu şirketler Siemens PLM yazılımın ürün ve süreç yeniliğinde PLM teknoloji uygulamalarının kanıtlanmış liderliğine güvenmektedirler.

6 Örneğin, dünyanın en iyi bilinen sac şirketi uzmanları düzenli olarak, müşterileri için hem basit ve hem karmaşık imalat sorunlarını çözmesi gerekmektedir. Bu firma müşteri-özel ürün çözümleri sağlamak için kendi yazılım uygulamasını kullanmaktadır. Ancak ürün ve ilgili süreçte firmanın kendi çalışanlarının sağladığı bu çözümler bireysel müşteri için kabul edilebilir ve ekonomik olmalıdır. Bu iki ihtiyaçlarını karşılamak için, firma kurumsal- geniş çaplı proje ve doküman yönetimi sistemi ile PLM odaklı baştan uca dijital ürün geliştirme platformunu kombine etme kararı almıştır. PLM uygulamasından çıkan sonuç, şirketin bölgesel ve fonksiyonel tüm verilerinde görünürlük sağlamıştır. AÇIK Siemens PLM Software ın servis yönlü mimarisi (SOA), mevcut bilişim yatırımlarının esnekliği artıran ve onların değerini optimize eden bir PLM teknoloji yapılandırmasıdır. PLM sisteminize etkili bir SOA uygulayarak, şirketiniz daha fazla iş kapasitesini destekleyebilir, BT karmaşıklığını azaltır ve BT uygulamalarını hızlandırabilir. Bu aynı zamanda web servisleri aracılığı ile daha fazla uygulamayı yeniden kullanmaya ve diğer iş faaliyetleri ile PLM girişimleri daha iyi karşılaştırmanızı sağlar. Sanayi Makinesi Üreticileri İçin Cevaplar Siemens 190 dan fazla ülkede faaliyet gösteren, in üzerinde çalışanı ile dünyanın en büyük ve saygın şirketlerinden birisidir. Bu kapsam ve deneyim, Siemens'e sanayi makine sektörünün küresel gereksinimlerini eşsiz anlayışla karşılamasını sağlar. Siemens teknolojileri, dünya çapında lider endüstriyel şirketler için ürün ve üretim yaşam döngüsünü, pazarda eşsiz hız kolaylığı ile bir araya getirir. Sanal ve gerçek dünyayı bir araya getiren birleşik sanayi PLM platformu üretim planlama ve atölye arasında etkin bir köprü oluşturur. Bu köprü makine üreticileri için özellikle uyarlanmış yenilikçilik becerileri sağlayarak stratejik avantajlar sunar. Sanal ve gerçek dünya arasındaki bağlantı, daha iyi ve pazar için daha doğru ürünlerin oluşumunu kolaylaştırırken, çapraz disiplinlerin işbirliğini geliştirir. Daha fazla bilgi için; /machinery sayfasını ziyaret ediniz veya 'dan bize ulaşınız.

7

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Tedarik Zinciri Yönetimi

Tedarik Zinciri Yönetimi Tedarik Zinciri Yönetimi Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Tedarik Zinciri Yönetimi Tedarik zinciri boyunca tedarik ve zinciri içinde müşteri tatmin düzeyini

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U)

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U) DİKKATİNİZE: BURADA SADECE ÖZETİN İLK ÜNİTESİ SİZE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMİŞTİR. ÖZETİN TAMAMININ KAÇ SAYFA OLDUĞUNU ÜNİTELERİ İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ. MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U)

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

YALIN SİSTEM VE KAZANIMLARI

YALIN SİSTEM VE KAZANIMLARI YALIN SİSTEM VE KAZANIMLARI www.yalinenstitu.org.tr 1 YALIN ENSTİTÜ Yalın Düşünce AMAÇ Müşteriye mükemmel değer sunmak YÖNTEM İsraflardan arındırılmış mükemmel prosesler 2 YALIN ENSTİTÜ Değer Müşteriye

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın.

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. Yammer Kullanım Örneği Kataloğu Yammer, güncelleştirmeleri paylaşmanızı,

Detaylı

IENG 227 Modern Üretim Yaklaşımları

IENG 227 Modern Üretim Yaklaşımları IENG 227 Modern Üretim Yaklaşımları Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü IENG 227 Modern Üretim Yaklaşımları Dr. Hacer Güner Gören Esnek Üretim Sistemleri Esnek Üretim Sistemleri Bir esnek

Detaylı

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Günümüzün giderek zorlaşan rekabet ortamında artan müşteri sayıları nedeniyle müşteri ilişkileri yönetimi her geçen gün boyut değiştirmektedir. Müşterilerine

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu 1- YENİLEŞİM YÖNETİMİ / LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda vizyonu oluştururlar, Strateji ve politikaları tanımlarlar, Farkındalık

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Zorlukları Avantaja Dönüştürür. Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim

Zorlukları Avantaja Dönüştürür. Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim Zorlukları Avantaja Dönüştürür Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim İşinizi Geliştirir Alışılagelmiş şekilde iş yapmak mı? O günler artık geride kaldı. Günümüzde şirketler daha yüksek verimlilik, sürdürülebilirlik

Detaylı

Daha Yeşil ve Daha Akıllı: Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Çevre ve İklim Değişimi

Daha Yeşil ve Daha Akıllı: Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Çevre ve İklim Değişimi Daha Yeşil ve Daha Akıllı: Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Çevre ve İklim Değişimi Bu sunum Greener and Smarter, ICTs, the Environment and Climate Change başlıklı Eylül 2010 tarihli OECD raporundan uyarlanmıştır.

Detaylı

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK Mikron S, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti.

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş Windows Azure Sunumu Y. Bora Kaykayoğlu 11-13 Ocak 2018 Kahramanmaraş 25 Cloud Platformları Big Data Bulut Teknolojisi Veri, görsel vs Bulut (Cloud) Teknolojisi; Tüm dünyaya yayılmış ve birbirlerine bağlanarak

Detaylı

Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM

Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM YOL HARİTAMIZ MARKALAŞMA İşletme bazında Faaliyetler Bölgesel Faaliyetler SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Neden MARKALAŞMA? Markalaşma sürecinde, yerli ve yabancı turistin

Detaylı

Türkiye nin Sanayi Devrimi «Dijital Türkiye» Yol Haritası

Türkiye nin Sanayi Devrimi «Dijital Türkiye» Yol Haritası Türkiye nin Sanayi Devrimi «Dijital Türkiye» Yol Haritası Dijitalleşme Nedir? İmalat sanayide dijitalleşme, dijital teknolojilerden VERİMLİ, ETKİLİ VE ETKİN bir şekilde faydalanılmasıdır. Bu sayede, aynı

Detaylı

OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM

OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM PERAKENDE SEKTÖRÜNDE OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM 444 0 262 www.kocsistem.com.tr 360 PERAKENDE DENEYİMİ Perakende Sektörüne Özel Çok Kanallı Çözümler 360 Perakende Deneyimi Odak Konuları KoçSistem perakende

Detaylı

Düşük Maliyetli Entegrasyon ve Katma Değerli İnovasyon

Düşük Maliyetli Entegrasyon ve Katma Değerli İnovasyon Dow.com 2 Hammadde ve Tesis Entegrasyonu Malzeme Platformları Teknoloji Yeterlilikleri Çözümler Düşük Maliyetli Entegrasyon ve Katma Değerli İnovasyon Yapı Taşları Selüloz Akrilikler Ürün Geliştirme Yüksek

Detaylı

BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ

BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ Irmak KOÇKAN ERSOLMAZ 08.11.2018 1 BORUSAN HOLDİNG 08.11.2018 2 BORUSAN GRUBU 08.11.2018 3 BORUSAN GRUBU ÇELİK LOJİSTİK

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK

İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK Daha kapsayıcı bir toplum için sözlerini eyleme dökerek çalışan iş dünyası ve hükümetler AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK Avrupa da önümüzdeki

Detaylı

ENDÜSTRİ 4.0. Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN

ENDÜSTRİ 4.0. Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN ENDÜSTRİ 4.0 Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN Endüstri Devrimine Genel Bir Bakış Endüstri 4.0, yeni teknolojilere, endüstriyel üretime ve üretim dünyasına yeni bir bakış içeriyor. Sanayi devrimi sadece bir kez

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Başarınızı hızlandırın

Başarınızı hızlandırın Broşür Başarınızı hızlandırın HP Yazıcı ve Bilişim Hizmetleri Uzmanlığı 2 Pazarınızı ele geçirmek için yeni bir işbirliği fırsatı Erişiminizi genişletin Kapasitenizi artırın İşinizi büyütün Gelişmenizi

Detaylı

Kurumsal İçerik ve Bilgi Yönetimi Kapsamında Web 2.0 Teknolojileri: Enterprise 2.0

Kurumsal İçerik ve Bilgi Yönetimi Kapsamında Web 2.0 Teknolojileri: Enterprise 2.0 Kurumsal İçerik ve Bilgi Yönetimi Kapsamında Web 2.0 Teknolojileri: Enterprise 2.0 Tolga ÇAKMAK Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü tcakmak@hacettepe.edu.tr On Dokuz Mayıs Üniversitesi Samsun, 2010 İçerik Kurumsal

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM

OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜNDE OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM 444 0 262 www.kocsistem.com.tr 360 DENEYİMİ Perakende Sektörüne 360 Perakende Deneyimi Odak Konuları Özel Çok Kanallı Çözümler KoçSistem perakende sektörüne özel

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği.

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. Yayın Tarihi : Eylül 2017 MindMomentum by Selim Geçit Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. i DÖKÜMANIN AMACI Çalışan sayısı arttıkça karmaşıklaşan yönetsel

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

İnovasyon Projelerinin Stratejik Yönetimi. Dr. Merih Pasin

İnovasyon Projelerinin Stratejik Yönetimi. Dr. Merih Pasin İnovasyon Projelerinin Stratejik Yönetimi Dr. Merih Pasin 8.11.2018 ORTAK Dil ve Algı Eksikliği BÜTÜNSEL Yaklaşım Eksikliği STRATEJİK Yaklaşım Eksikliği ODAKLANMA Eksikliği ÜST YÖNETİM Sahiplenme Yetersizliği

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

Örgütsel Yenilik Süreci

Örgütsel Yenilik Süreci Örgütsel Yenilik Süreci TEKNOLOJİ VE İNOVASYON YÖNETİMİ -Hafta 5 Örgütsel Yenilikçilik Süreci-Planlaması Dr. Hakan ÇERÇİOĞLU 1 2 1 Örgütsel Yeniliğin Özellikleri Örgütsel bağlamda yenilik, örgütü ve üyelerini

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

İnşaat Sektörü için Autodesk BIM çözümleri. Başlayın >

İnşaat Sektörü için Autodesk BIM çözümleri. Başlayın > İnşaat Sektörü için Autodesk BIM çözümleri Başlayın > Giriş Günümüzün başarılı inşaat firmaları, işletmelerinin her alanda gelişmesini sağlayan ve rekabet avantajı elde etmelerine yardım eden yeni uygulamalar

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ

LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Mehmet TANYAŞ İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Lojistik Derneği (LODER) Başkanı ORACLE Applications Day 14.03.2006, İSTANBUL SUNUM PLANI Lojistik Yönetimi

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI NIR NutriOpt KONU Nutreco nun en güncel projesi NutriOpt ile getirdiği yenilikler İLGİ NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI Formülasyon ve Fiyatlandırma Uzmanı Burak GÜLHAN NutriOpt Poultry

Detaylı

Delivering Best-in-Class Products

Delivering Best-in-Class Products ENOVIA V6R2014x Delivering Best-in-Class Products Information Intelligence Collaborative Innovation Virtual Product 3D TECRÜBESİ Platformumuz marka uygulamalarımızı güçlendirerek, 12 endüstriye hizmet

Detaylı

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr yüksek dayanımlı çelik Vinç üretiminde yeni teknoloji www.ruukki.com.tr Daha yükseklere ulaşan vinçler Vinçler için artık çizim tahtasında tasarlanan ürünler üretebiliyor. Yüksek dayanımlı ve ultra yüksek

Detaylı

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ ENF456 LOJİSTİK ENFORMASYON SİSTEMLERİ ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ ENF456 LOJİSTİK ENFORMASYON SİSTEMLERİ ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ ENF456 LOJİSTİK ENFORMASYON SİSTEMLERİ ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA Müşteri Ne İster? uürünü uistediği yerde uistediği zamanda uistediği kalitede uiyi ve doğru kurgulanmış tedarik

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

Sağlık Kurumlarında Kaynak Planlaması DERS-1

Sağlık Kurumlarında Kaynak Planlaması DERS-1 Sağlık Kurumlarında Kaynak Planlaması DERS-1 Kurumsal Kaynak Planlamasına Giriş Kurumsal Kaynak Planlamasının Gelişimi Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP-KKP), işletmelerin fonksiyonları arasındaki karşılıklı

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

Yarının Endüstri 4.0 Vizyonuna Bugün Ulaşmak Oracle İş Uygulamaları ile hızlı ve etkin dijital dönüşüm fırsatları

Yarının Endüstri 4.0 Vizyonuna Bugün Ulaşmak Oracle İş Uygulamaları ile hızlı ve etkin dijital dönüşüm fırsatları Yarının Endüstri 4.0 Vizyonuna Bugün Ulaşmak Oracle İş Uygulamaları ile hızlı ve etkin dijital dönüşüm fırsatları Murat Bilici Oracle Türkiye İş Çözümleri Lideri murat.bilici@oracle.com Gündem 1 2 3 Dijital

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

3SİSTEMLERİN YÖNETİMİ (1-14)

3SİSTEMLERİN YÖNETİMİ (1-14) ÜRETİM YÖNETİMİ: SİSTEMSEL BİR YAKLAŞIM İÇİNDEKİLER sayfa no 3SİSTEMLERİN YÖNETİMİ (1-14) 1. Sistem Teorisine Giriş 3 1.1 Sistemin Tanımı 4 1.2 Sistemlerin Temel Yapısı 6 1.3 Sistemlerin Önemli Özellikleri

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR

OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR Dünya üzerinde işletmeler giderek artan şekilde daha fazla hem içerideki şirketlere hem de diğer şirketlerle bağlanmaktadır.

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz We create chemistry Kurumsal stratejimiz BASF nin hikayesi Kuruluş yılımız olan 1865 ten bu yana dünyamızla birlikte onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için değişiyor ve gelişiyoruz. Şirket olarak sürdürülebilir

Detaylı

ENDÜSTRİ 4.0 YAPAY ZEKA TEKNOLOJİLERİ BELGİNAR KURTULMUŞ/

ENDÜSTRİ 4.0 YAPAY ZEKA TEKNOLOJİLERİ BELGİNAR KURTULMUŞ/ ENDÜSTRİ 4.0 YAPAY ZEKA TEKNOLOJİLERİ BELGİNAR KURTULMUŞ/201410404007 Endüstri 4.0 Nedir? Endüstri 4.0, Alman Hükümetinin imalat gibi geleneksel sanayiyi bilgisayarlaşma yönünde teşvik etme, yüksek teknolojiyle

Detaylı

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin PureConnect Müşteri İlişkilerini Sadeleştirin ve Kaliteyi Garantiye Alın PureConnect i hepsi bir arada tek platform mimarisi nedeniyle seçtik. Çok

Detaylı

noktadata ŞİRKET PROFİLİ AKILLI YAZILIML AR Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır

noktadata ŞİRKET PROFİLİ AKILLI YAZILIML AR Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır noktadata AKILLI YAZILIML AR w w w. n o k t a d a t a. c o m ŞİRKET PROFİLİ Version 1.0.1 - (c) 2016 - Tüm Hakları Saklıdır Noktadata :: Hakkımızda Uzun zamandır sektörde bitirdiği başarılı projeler ile

Detaylı

Sensör Birleştirme Eğitimi. Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın

Sensör Birleştirme Eğitimi. Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın Sensör Birleştirme Eğitimi Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın Operasyonel verimliliği en üst düzeye çıkarma Hızlı jet platformlar,

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur?

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? BAŞVURU ÖNCESİ Ön Koşul: Müracaat eden markanın Türkiye de tescilinin yapılmış olması, yurtdışında da ibraz edeceği İş Planında belirtilecek hedef pazarlarının en

Detaylı

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05. Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.2013 İÇERİK Risk, Risk Yönetimi Kavramları Kurumsal Risk Yönetimi (KRY)

Detaylı

Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr

Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr cengizpak.com.tr Avcının Silahı Kullanılabilir Bilgi Misyon ve Vizyonunuz şirketinizin Stratejik Planlama piramidinin en üstünde yer alır. Misyon

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül Eroğlu 02 2004 Robert Kolej mezunu 2008 Sabancı Üni. Üretim Sistemleri Mühendisliği mezunu 2015 Boğaziçi Üni. Executive MBA mezunu Fabrika Müdürü

Detaylı