İZÇEV ÇEVRE HİZMETLERİ ŞUBESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İZÇEV ÇEVRE HİZMETLERİ ŞUBESİ"

Transkript

1 İZÇEV ÇEVRE HİZMETLERİ ŞUBESİ ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARI Yasal Yükümlülükler 2872 Sayılı Çevre Kanunu Ek Madde 2 kapsamında, tarihinden itibaren 12 Kasım 2010 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Çevre Görevlisi Ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik Madde 7-1 de belirtildiği üzere ilgili işletmeler çevre yönetim birimi kurmak, çevre görevlisi istihdam etmek veya Bakanlıkça yetkilendirilmiş danışmanlık firmalarından bu amaçla hizmet satın almakla yükümlüdürler. İZCEV Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi Yükümlülüğü olan firma ve faaliyetlerin sınıfları Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelikte bulunan Ek- 1 ve Ek - 2 listelerindedir. 29 Nisan 2009 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" Ek-1 ve Ek-2 listelerinde yer alan işletmeler deşarj/emisyon/gürültü izinleri yerine çevre izni veya çevre izin ve lisansı alması zorunludur. Yönetmelik uygulamaları gereği ; deşarj/emisyon/ gürültü izni süresi dolan işletmeler Çevre İzin ve Lisanslarını alırken başvuruyu sadece çevre yönetim biriminde veya Yetkili Danışmanlık Firmalarında çalışan çevre görevli- IZCEV Çevre ve Orman Bakanlığından Yeterlik Belgesi Almıştır Yaptırımlar İzne tâbi tesisleri, aldıkları izin belgesinde veya yönetmeliklerde öngörülen önlemleri almadan veya yönetmeliklerde belirlenen emisyon standartlarına ve sınırlamalarına aykırı olarak işletenlere TL, İlgili yönetmelikte emisyon sınır değerlerini aşan Çevre İzni olmayan faaliyetlere TL, Atıksularını doğrudan alıcı ortama deşarj ederek çevre kirliliğine yol açanlara TL, Bakanlıkça Yetkilendirilmiş firmalardan danışmanlık hizmeti almayan Ek-1 kapsamındaki tesisler için TL, Ek-2 kapsamındaki tesisler için TL idarî para cezası uygulanır.

2 İZÇEV Hakkında İZÇEV İzmir İli Çevre Kuruma Vakfı Kuruluşudur İZÇEV Çevre Laboratuvarı 1998 yılından bu yana İzmir Valiliği Çevre Koruma Vakfı bünyesinde atıksu analizleri yapmaktadır yılı itibari ile yine Vakıf bünyesinde kurulan İZÇEV Çevre Laboratuvarı olarak yeni bir yapılanma sürecine girmiş ve atıksu analizle- rinin yanı sıra bacagazı ve tozluluk ölçümleri ve gürültü seviyesi ölçümlerine de başlamıştır yılı itibari ile mevcut ölçümlere ilave olarak Atık-çamur analizleri ve çevresel titreşim ölçümleri ve 2009 yılı itibariyle de Atık Yağ Analizleri ve Su ve Atıksudan numune alma hizmetleri IZCEV TURKAK Akreditasyon Belgesine Sahiptir. laboratuvarımız bünyesinde verilmeye başlanmıştır. Nisan 2011 itibariyle Çevre Hizmetleri Şubesi faaliyete geçmiştir. Çevre Hizmetleri Şubesi Faaliyet Alanlarımız; Kapsam Dışı Görüş Yazılarının Alınması Çevre Mevzuatları Kapsamında Uygunsuzlukların Tespiti ve Raporlanması İl Müdürlüğü Uygunluk Yazılarının alınması Geçici Faaliyet Belgesinin alınması Çevre İzinlerinin Alınması Emisyon İzni Gürültü Kontrolü İzni Atıksu Deşarjı İzni Derin Deniz Deşarjı İzni Tehlikeli Madde Atıksu Deşarjı İzni Çevre Lisanlarının Alınması Geri Kazanım Lisansı Bertaraf Lisansı Ara Toplama Lisansı İşletme Lisansı Arındırma Lisansı Yıllık İç Tetkiklerin Yapılması ve Raporlanması Tesislerin çalışmasının Çevre Kanunu ve Bu Kanuna Dayanılarak Yürürlüğe Giren Yönetmeliklere Uygunluğunun Kontrolü Yürütülen çalışmaları düzenli aralıklarla izlemek, mevzuatlarda belirtilen yükümlülüklerin yerine getirilip getirilmediğini tespit etmek ve raporlamak Çevre Mevzuatları Kapsamında Tesis Çalışanlarına Bilgilendirici Eğitimlerin Verilmesi Çevre Mevzuatları Kapsamında Tesis Çalışanlarına Özendirici Faaliyetlerin Düzenlenmesi Çalışmalarımız; Danışmanlık şubemiz, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından verilen ÇDYB-1144 No. lu Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi ni almıştır. Müşterilerimiz; İzmir ve Ege Bölgesi öncelikli olmak üzere faaliyet gösteren Sanayi tesisleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Büyük ve Küçük Ölçekli İşletmeler, Otel, Motel ve Siteler müşteri portföyümüzü oluşturmaktadır.

3 İZÇEV Çevre Koruma Hizmetleri bünyesinde 4 Nisan 2011 de kurulmuş olan Danışmanlık Şubemiz, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından verilen ÇDYB No. lu Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi ni 27 Nisan 2011 tarihinde almıştır. Bu tarihten itibaren müşterilerimize çevre danışmanlık hizmeti vermek için çalışmalara başlamıştır. İZÇEV Çevre Laboratuvarı bünyesinde çalışılan firmaların bir kısmı aşağıdaki listede bilgilerinize sunulmuştur. Atık Su Analiz ABALIOĞLU YEM SOYA VE TEKSTİL SAN. A.Ş. ACEMOĞLU GIDA SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADIM SÜT VE GIDA ÜR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ KİMYA A.Ş. ALFA ÇUKUROVA DERİ SAN. TİC. A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALPET ALTINBAŞ PETROL VE TİC.A.Ş. ANATOLIA TARIM ÜRÜNLERİ SAN. VE DIŞ TİC. A.Ş. ARDEP GÜMRÜKLEME DEPOCULUK VE TİC. A.Ş. ASTOSAN SÜT VE GIDA MAMULLERİ SAN. TİC. A.Ş. AZYAK SOMA UYAR KÖMÜR İŞL. PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. BAFA SU ÜRÜNLERİ YAVRU ÜRETİM MER- KEZİ SAN.TİC.A.Ş. BARİT MADEN TÜRK A.Ş. BOZKAR DOĞAL KARBONDİOKSİT İŞLETMESİ BÇM ÇEV-MER. ÖLÇÜM ANALİZ LABORATUVAR HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. BİSAN BİSİKLET MOPED OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş. COCA COLA İÇECEK A.Ş. ÇAMLI YEM BESİCİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. ÇEBİTAŞ DEMİR ÇELİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. ÇİZGİ TARIM ÜRÜNLERİ TEKSTİL KONFEKSİ- YON TURİZM İTH. İHR.SAN.TİC.A.Ş. ÇOLAKOĞLU SUCUK BESİCİLİK GIDA VE TUR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. DEKORPAN ÇEVRE PAZARLAMA TUR.DIŞ TİC.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. DİPER KİMYA SAN. A.Ş. DOĞUŞ TEKSTİLTEKNİK BOYA SAN. VE TİC. A.Ş. DOMODEK METAL MUTFAK AKSESUARLARI VE KİLER SİSTEMLERİ DONE KONSERVECİLİK GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. DÖNMEZ VARİL GERİ DÖNÜŞÜM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. DÖRT YILDIZ DEMİR VE ÇELİK ENDÜSTRİSİ TİC. LTD.ŞTİ. EGE ÇELİK ENDÜSTRİSİ SAN. VE TİC. A.Ş. EGE SERAMİK SAN. VE TİC. A.Ş. EGESİS ÇEVRE TEKNOLOJİSİ LTD.ŞTİ. EGETEST ÇEVRE ÖLÇÜM VE KALİBRASYON HİZMETLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. EGE VİTRİFİYE SAĞLIK GEREÇLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ELKİMA ELEKTRİK İNŞAAT TAAH.TİC.SAN.LTD.ŞTİ. ENVİROTEK EKOLOJİK SİSTEMLER SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

4 ERGÜN KROMAJ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. EURO GIDA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. FERSAN FERMANTASYON ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. FRUKO MEŞRUBAT SAN. VE TİC. A.Ş. GENERAL MOTORS TÜRKİYE LTD. ŞTİ. HABAŞ SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş. HEMSİ TARIM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. HERKO GIDA VE MAKİNA SANAYİ İTH. VE İHR. TİC. LTD. ŞTİ. HİLAL GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. İMKİSAN İMAMOĞLU KİMYA TUTKAL BOYA PETROL ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İSMAK ISI ÜR. VE KAPLAMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İZMİR DEMİR ÇELİK SANAYİ A.Ş. İZMİR YIKAMA BOYAMA İŞL. SAN. TİC. A.Ş. KAPLAMİN AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş. KARAGÜP TAVUKÇULUK TİC. VE SAN. A.Ş. KERİM AKTAN GIDA TUR. LTD. ŞTİ KÖSE DENİZ VE TARIM ÜRÜN.HAYV.ÜRT.PAZ.TAŞ.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KÖY-TÜR EGE ENTEGRE TAVUKÇULUK SAN. VE TİC.A.Ş. KRİSTAL KESİCİ ALETLER SAN. TİC. LTD. ŞTİ. LEVENT KAĞIT SAN. VE TİC. A.Ş. LİMAN İŞLETMELERİ VE NAK. SAN. VE TİC. A.Ş. MC CORMICK DIŞ TİC. A.Ş. MEDİ ÖZEL GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MOPAK KAĞIT KARTON SAN. VE TİC. A.Ş. NAM TURŞULARI GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. NOMAD HALICILIK SAN. VE TİC. A.Ş. OLMUKSA INTERNATIONAL PAPER - SABANCI AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ÖZ EGE TÜTÜN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ÖZKAN DEMİR ÇELİK SAN. A.Ş. ÖZÜRÜN TEMİZLİK KAĞITLARI AMB.PAZ.MAK.SAN.TİC.A.Ş. PAK GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş. PETROLOFİSİ A.Ş. (TERMİNAL MÜDÜRLÜĞÜ)

5 PETROLOFİSİ A.Ş. (TERMİNAL MÜDÜRLÜĞÜ) PEYMAR GIDA TUR. AKAR.NAK. İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ. PHILSA PHILIP MORRIS A.Ş. PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN.A.Ş. PİGMENT SANAYİ A.Ş. RENK KUTU SAN. VE TİC. A.Ş. SGS - SÜT VE GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. SAVRANOĞLU DERİ SAN. VE TİC.A.Ş. SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş. SEVİLEN ŞARAP SANAYİ A.Ş. SİDER DIŞ TİCARET A.Ş. SOCOTAB YAPRAK TÜTÜN SAN. VE TİC. A.Ş. SÖZER DEMİR ÇELİK İNŞ. PETROL ÜRÜN.SAN. VE TİC. A.Ş. SÜRMELİ EFES OTEL KARTEK TURİZM SAN. TİC. A.Ş. TAMTAD KONSERVECİLİK SAN. TİC. A.Ş. TARIMSAL GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. TİRE KUTSAN OLUKLU MUKAVVA KUTU VE KAĞIT SAN. A.Ş. TİRE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İŞLETMESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ TOTAL OIL TÜRKİYE A.Ş.MENEMEN MADENİ YAĞ FABRİKASI TUĞRUL TARIM VE PETROL ÜRÜNLERİ TİC. VE SAN. A.Ş. TUKAŞ GIDA SAN. TİC. A.Ş. VE-GE HASSAS KAĞIT VE YAPIŞTIRICI BANT SAN. VE TİC. A.Ş. VERDE YAĞ BESİN MADDELERİ SAN.TİC.A.Ş. WEBER MARKEM YAPI KİMYASALLARI A.Ş. YAZGAN ŞARAPÇILIK SAN. VE TİC. A.Ş. YENİ ATLANTİS TURİZM VE DIŞ TİC. A.Ş. YONCA GIDA SANAYİ A.Ş. ZÜMRÜT TEKSTİL İŞLETMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Gürültü Ölçümleri ARES MADENİ YAĞLAR VE KURŞUN MAMULLERİ SAN. VE TİC ARTI GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARET İTH. İHR. A.Ş. (AKUSTİK ÇED) ASTOSAN SÜT VE GIDA MAMÜLLERİ SAN. TİC. A.Ş

6 BATI ISIL İŞLEM SAN. VE TİC. A.Ş. BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SAN. A.Ş BOZOĞLU TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. C.P. STANDART GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. (AKUSTİK ÇED) CESİMAK İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. ÇAĞDAŞ HARİTA İNŞAAT MADENCİLİK SAN ve TİC. LTD. ŞTİ. (AKUSTİK ÇED) ÇINAR SAC PROFİL SAN. VE TİC. DEKİM METAL ÜRÜNLERİ VE YAPI ELEMANLARI SAN. TİC. A.Ş DEMSAÇ DEMİR SAÇ PROFİL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. DETNA MADENCİLİK İNŞ. TAAH. SAN. TİC.LTD. ŞTİ(AKUSTİK ÇED) DOĞANAY TOPRAK SAN VE TİC A.Ş (AKUSTİK ÇED) DOĞRU İŞ TORNA ATÖLYESİ DURAN ALİ SAPMAZ KURŞUN-ÇİNKO OCAĞI (AKUSTİK ÇED) ELTAŞ TRANSFORMATÖR SAN. ve TİC. A.Ş EUROPACKAGING AMBALAJ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. GÜZELYALI ASKER HASTANESİ HABAŞ SINAÎ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş(AKUSTİK ÇED) HERKİM POLİMER KİMYA SAN. TİC. A.Ş. İDESBAŞ İZMİR-MENEMEN SERBEST BÖLGE KURUCU VE İŞLETİCİ A.Ş. (AKUSTİK ÇED) İKSAŞ İZMİR KİREÇ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İZ-KO MERMER MADEN MOBİLYA DEKORASYON İZ-KO MERMER MADEN MOBİLYA DEKORASYON SAN. VE TİC. A.Ş. KFC GIDA TEKSTİL SAN. İTH. İHR. YATIRIM A.Ş KÖSEOĞLU POLYESTER SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ KROMA A.Ş. KURULTAK GIDA TARIM VE HAYVANCILIK. SAN. VE TİC. A.Ş. (AKUSTİK ÇED) KUTLUSAN KAFES EKİPMAN VE HAYVANCILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ MİGROS TÜRK T.A.Ş. TANET ENTEGRE TESİSİ ORTAKLAR KAUÇUKLU MAMÜLLER İMALİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. ÖNTAŞ ÖNER TENEKE AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ÖZDENİZCİLİK ULAŞTIRMA GEMİ SÖKÜM TURİZM ÇELİK SU SPORLARI ATIK MADDELERİ SAN VE TİC A.Ş.

7 ÖZDOĞAN İNŞ. SAN. VE TİC. LTD ŞTİ ÖZKAR İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. POLİSAC METAL MAKİNA PETROL ÜR. SAN. VE TİC A.Ş. POMSAN MADEN İNŞ. PET. ÜRÜN. TİC SAN. LTD.ŞTİ(AKUSTİK ÇED) SAÇKAN MERMER SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ (AKUSTİK ÇED) SAÇLI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş SAN. VE TİC. A.Ş. SOYAK İNŞ. VE TİC. A.Ş. ve SOYAK YAPI İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. ORTAK GİRİŞİMİ SÖZER DEMİRÇELİK SAN. VE TİC. A.Ş.(AKUSTİK ÇED) STOROPACK MOLDED PARTS AMBALAJ SANAYİ A.Ş. SUHA OKAN KUM-ÇAKIL OCAĞI VE YIKAMA ELEME TESİSİ(AKUSTİK ÇED) TECFYL SPA-ELEKTRONİK BAKIR TEL TİRE BELEDİYESİ KUM ÇAKIL OCAĞı (AKUSTİK ÇED) TOTAL OIL TÜRKİYE A.Ş (Menemen Madeni Yağ fabrikası) TÜRK TUBORG BİRA VE MALT SAN A.Ş. TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU EGE LİNYİTLERİ İŞL. MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜ(AKUSTİK ÇED) YEĞEN TİCARET Hava Ölçümleri TOTAL OIL TÜRKİYE A.Ş MİGROS TÜRK T. A. Ş. TANET ENTEGRE TESİSİ TUKAŞ GIDA SAN VE TİC. A.Ş. İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİŞ PAMUK VE YAĞLI TOHUMLAR TAR. SATIŞ KOOP. BİRLİĞİ TARİŞ YEMTA YEM HAYVANCILIK SAN. VE TİC A.Ş. TAT KONSERVE SANAYİ A.Ş. AKFEN İNŞ. TUR. ve TİC. A.Ş. GALLAHER SİGARA VE TÜTÜNCÜLÜK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SOYAK İNŞ. VE TİC. A.Ş. GENELKURMAY BAŞKANLIĞI GÜZELYALI ASKER HASTANESİ TİRE KUTSAN OLUKLU MUKAVVA KUTU VE KAĞIT SAN. A.Ş. İZMİRGAZ ŞEHİRİÇİ DOĞALGAZ DAĞITIM TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş.

8 ÖZKAR İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI TÜRK A.Ş. MODERN BETON SAN. TİC. A.Ş ER YEM GIDA TARIM VE ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. SÜLEYMAN-BÜLENT ALKAN ATIK YAĞ GERİ KAZANIM TESİSİ DOĞUŞ PRİNA YAĞ VE YAĞLI MAD. SAN TİC A.Ş. AHMET SERVET YALÇINKAYA ZEYTİNYAĞI FABRİKASI DEMİRCANLAR YAĞ SANAYİ GIDA VE İHTİYAÇ MADDDELERİ TİC. A.Ş. BOZOĞLU TEKSTİL SAN. TİC. A.Ş. ACAR BOYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. IŞIK ZEYTİNYAĞI FABRİKASI ESEN MİKRONİZE SAN. TİC. A.Ş. KARCAN MADENCİLİK AKAR. İNŞ. GIDA TUR. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. ABALIOĞLU YEM SOYA VE TEKSTİL SAN. A.Ş. EGE FİDE ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş. ÜÇAT TEKSTİL TUR. TİC. LTD. ŞTİ. İZ-KO MERMER MADEN MOBİLYA DEKORASYON SAN. VE TİC. A.Ş. EKİZ YAĞ VE SABUN SANAYİ A.Ş. CUMHUR GÜVEN ZEYTİNYAĞI İŞLETMESİ GİZEM UNLU MAMÜLLER GIDA TUR.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. TARİŞ YEMTA YEM HAYVANCILIK SAN. VE TİC. A.Ş. BİLGİN KİMYA END. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. POLİSAÇ METAL MAKİNA PETROL ÜR. SAN. VE TİC A.Ş. POLİDAŞ POLİETİLEN MAMÜLLERİ KİMYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAN TARIM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TUNÇSAN SALÇA KONSERVE GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. KESİMHANE HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜNLERİ TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. ESKİŞEHİR YAĞ SANAYİ GIDA VE PAZARLAMA LTD.ŞTİ. SAÇLI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. KERVAN GIDA İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KEMALPAŞA ŞUBESİ DOYURAN EKMEK FIRINI SERNA DERİ SAN. VE TİCARET LTD. A.Ş.

9 BETA MOD DERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ÇOBANOĞLU GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. GÜRLER BETON AKARYAKIT İNŞ. İNŞ. MLZ. KÖMÜR NAK. TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ALTIN BETON İNŞ. KÖM NAK. AKARYAKIT TURİZM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DENGE NAK. İTHALAT İHRACAT İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. YÜKSEL TEZCAN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. EGE YEM KATKI MADDELERİ SAN. VE TİC. ADİ KOM. ŞTİ. EMİR-PA PAZ. VE GIDA SAN. LTD.ŞTİ. TEKMAR MERMER VE MADEN İŞLETMELERİ ÜRETİM İHRACAT VE TİC. A.Ş. TURBEN TARIMSAL ÜRÜNLER SAN. TİC. A.Ş. TEPAŞ TEKSTİL PAZARLAMA SAN. A.Ş. İBRAHİM ÇAKIR BAZALT OCAĞI İZMİR YIKAMA BOYAMA İŞLETMELERİ TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. CAM ŞİŞE İŞLETMESİ-MUZAFFER PINARBAŞI PET ŞİŞE KIRIĞI TESİSİ PINARTAŞ MAD. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ÖZKAR İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. AKG YALITIM VE İNŞAAT MALZEMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ÖZ ÇIRÇIR VE TARIM ÜRÜNLERİ KESİMHANE HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜNLERİ TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. ARKTAŞ İNŞAAT TURİZM GIDA PETROL NAKLİYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. OR-ET ET ÜRÜNLERİ GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ CMK TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ÖZCAN BODUR - KOT TAŞLAMA MAJÖR TEKSTİL KONF. BOYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. DENİMTEKS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. ŞAMPİYON PETROL ÜRÜNLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. KAREKSAN KARŞIYAKA EKMEK SAN. VE TİC. A.Ş. DERMAN YEDEK PARÇA İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ARDEP GÜMRÜKLEME DEPOCULUK VE TİC. A.Ş. İZ-KO MERMER MADEN MOBİLYA DEKORASYON SAN. VE TİC. A.Ş. TİRE KERESTECİLİK İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ BURHANİYE EKMEK VE UNLU MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

10 SERDAR GÜRSES DANE ZEYTİN İŞLEME VE ZEYTİNYAĞI ÜRETME TESİSİ PANİMPEKS İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ KIND DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ İKSAŞ İZMİR KİREÇ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. PİGMENT SANAYİ A.Ş ÖNCÜ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ PAZARLAMA HAYVANCILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ POLİSAÇ METAL MAKİNA PETROL ÜR. SAN. VE TİC A.Ş. ÖZKAYNAK SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TİCARETİ ARAPOĞLU BAKKALİYE, YEM, SÜT ÜRÜNLERİ İMALATI PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. A-L DERİ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. ASTOSAN SÜT VE GIDA MAMULLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. DEMİ DEĞERLİ MADENLER İŞLETMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ESMAD MADENCİLİK TİC. LTD. ŞTİ. Herhangi bir sorunuz olursa, lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyiniz.

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI INA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2016 1 TÜPRAŞ A.Ş. İZMİR RAF. MÜD. (KONS.) 11.544.051 32.642.471 _ 2 PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. 4.153.280 4.153.280 4.554.373 3 PHILSA

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI INA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2017 1 TÜPRAŞ PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. İZMİR RAF. MÜD. (KONS.) 17.212.445 44.665.139-2 PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. 6.473.546 6.473.546 7.278.824

Detaylı

2000 YILINDA EN YÜKSEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREN ÜYELERİMİZ (KAMU KESİMİ) BARAJ: 500 MİLYAR TL

2000 YILINDA EN YÜKSEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREN ÜYELERİMİZ (KAMU KESİMİ) BARAJ: 500 MİLYAR TL 2000 YILINDA EN YÜKSEK İ GERÇEKLEŞTİREN ÜYELERİMİZ (KAMU KESİMİ) BARAJ: 500 MİLYAR TL 1 6646 2 10221 3 15745 4 16778 5 531 6 8051 TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. İZMİR RAFİNERİSİ MÜDÜRLÜĞÜ PETKİM

Detaylı

2013 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

2013 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU YILI INA GÖRE SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2013 1 TÜPRAŞ A.Ş.İZMİR RAF. MÜD. (Kons.) 14.531.918 39.776.721 2 PETKİM PETROKİMYA A.Ş. 3.862.136 3.862.136 4.169.955 88.855 2.827.283 1.344.997

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM

ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM 21.11.2008 tarih, 27061 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Çevre Denetimi Yönetmeliği ve 29.4.2009 tarih, 27214 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan "Çevre Kanununca

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

2012 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

2012 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU YILI INA GÖRE SANAYİ ODASI NIN 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2012 1 1 TÜPRAŞ A.Ş. İZMİR RAF. MÜD. (Kons.) 14.871.050 40.118.028 2 2 PETKİM PETROKİMYA A.Ş. 3.970.626 3.970.626 4.380.923 2.043 2.379.516 1.256.014

Detaylı

2010 YILI YERİNDE DENETİM PROGRAMI. NORMLAB/ANKARA Yakıt 25.02.2020 Z.KIRBAŞ, İ.SIRIMOĞLU. Numune Alma.

2010 YILI YERİNDE DENETİM PROGRAMI. NORMLAB/ANKARA Yakıt 25.02.2020 Z.KIRBAŞ, İ.SIRIMOĞLU. Numune Alma. AY LABORATUVAR ADI VE ADRESİ KAPSAM DENETİM DENETÇİLER NORMLAB/ANKARA Yakıt 25.02.2020 Z.KIRBAŞ, İ.SIRIMOĞLU PM Çevre Lab./ANKARA İmisyon, Gürültü, Çevre Havası 26.02.2010 B.KESKİN, C.YILMAZ Numune Alma.

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu

İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu İSTANBUL - İstanbul Sanayi Odası (İSO) En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesini

Detaylı

ÇED Olumlu Kararı 14. Süreci Devam Eden Projeler 3. ÇED Kapsam Dışı Projeler 36. Toplam 53

ÇED Olumlu Kararı 14. Süreci Devam Eden Projeler 3. ÇED Kapsam Dışı Projeler 36. Toplam 53 ÇED Olumlu Kararı 14 Süreci Devam Eden Projeler 3 ÇED Kapsam Dışı Projeler 36 Toplam 53 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN ÇED YÖNETMELİĞİNE TABİ OLAN PROJELER HAKKINDA VERİLEN KARARLAR Yıllar İtibariyle Seçme Eleme

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl 1 A-815 Asenka Mermer

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR Ocak - Kasım 217 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 217 Yılı Ocak-Kasım Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Cinsi Belge Adedi Sabit Yatırım

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü, Buca/İZMİR. Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği

Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü, Buca/İZMİR. Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü, Buca/İZMİR Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği 1 Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, 2872 sayılı Çevre Kanunu uyarınca alınması

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER PUAN SIRALI ASİL LİSTE SEKTÖREL GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI MARDİN 1 DİKA-11-SG/24 KOVER TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 DİKA-11-SG/107 3 DİKA-11-SG/36 4 DİKA-11-SG/123

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti.

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. ISO 17025 Laboratuar Akreditasyon için Referansları Türkiye de 17025 Akreditasyon faaliyetleri ilk gündeme geldiği 2000 yılından beri Laboratuvarlara Akreditasyon

Detaylı

KİRLİLİK KATSAYISI. 4 KOİ, AKM, Yağ-Gres, ph

KİRLİLİK KATSAYISI. 4 KOİ, AKM, Yağ-Gres, ph SEKTÖR GIDA SANAYİ ALT SEKTÖR KİRLİLİK KATSAYISI KİRLİLİK PARAMETRELERİ Nişasta,Un ve Makarna Üretimi 4 KOİ, AKM, ph Maya Üretimi KOİ, AKM, Yağ-Gres, Top-N, Top-P, ph Sitrik Asit Üretimi KOİ, AKM, Yağ-Gres,

Detaylı

2005 TAKVİM YILINDA BÖLGEMİZDE EN YÜKSEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREREK ALTIN PLAKET VE BAŞARI BELGESİ ALAN 12 ÜYEMİZ

2005 TAKVİM YILINDA BÖLGEMİZDE EN YÜKSEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREREK ALTIN PLAKET VE BAŞARI BELGESİ ALAN 12 ÜYEMİZ 2005 TAKVİM YILINDA BÖLGEMİZDE EN YÜKSEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREREK ALTIN PLAKET VE BAŞARI BELGESİ ALAN 12 ÜYEMİZ 1- TÜPRAŞ A.Ş. 2- PETKİM 3- HABAŞ A.Ş. 4- BMC 5- EGE ÇELİK 6- İZMİR DEMİR ÇELİK A.Ş. 7- ANADOLU

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ 1 D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ (ASİL ve YEDEK) ASİL LİSTE S.No. Proje Referans No Başvuru

Detaylı

Web : www.demomuhendislik.com e-mail : demomuh@gmail.com

Web : www.demomuhendislik.com e-mail : demomuh@gmail.com ÇED (Sanayi) REFERANSLARIMIZ İşveren: ERAS MADENCİLİK METALURJİ VE END. A.Ş. İşyeri: KAYSERİ İşin Adı: Ferro-Krom Tesisleri İşveren: AKMETAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İşyeri: MERSİN - Tarsus İşin Adı: Hurda

Detaylı

MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. TANITIM DOSYASI

MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. TANITIM DOSYASI MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. TANITIM DOSYASI Yön Çevre Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti. Yavruturna Mahallesi Kavukçu Sokak No: 27/2 Tel : 0 364 212 60 01 Fax:0364 225 15 11 yoncev@yoncev.com

Detaylı

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI 2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI TÜM ÜRÜNLERDE EN ÇOK İHRACAT KATEGORİSİ 1. HABAŞ SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2. İÇDAŞ ÇELİK ENERJİ TERSANE VE ULAŞIM SANAYİ A.Ş. 3. ÇOLAKOĞLU DIŞ TİCARET

Detaylı

Eğitmen. Kimya Mühendisi Çevre Görevlisi ve Eğiticisi ÇED Koordinatörü A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Eğitmen. Kimya Mühendisi Çevre Görevlisi ve Eğiticisi ÇED Koordinatörü A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Eğitmen Kimya Mühendisi Çevre Görevlisi ve Eğiticisi ÇED Koordinatörü A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Madde - 2 Şirket Tanıtımı Çevre İzin ve Lisans İşlemleri Çevre Danışmanlık Hizmeti Çevre Mevzuatı Uygulamaları

Detaylı

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ FİRMA UNVANI Acarlar Akaryakıt Gıda Tekstil Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Acarsan Makarna Un Acarsan Makarna Un AGR İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

METAL MADEN İŞLETME VE FABRİKALARI FİRMA ADI TEL FAKS STAJ İMKANI WEB ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. / SEYDİŞEHİR - KONYA

METAL MADEN İŞLETME VE FABRİKALARI FİRMA ADI TEL FAKS STAJ İMKANI WEB ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. / SEYDİŞEHİR - KONYA METAL MADEN İŞLETME VE FABRİKALARI ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. / SEYDİŞEHİR - KONYA 02164747160 03325823030 03325823929 ALÜMİNYUM İŞLT. www.etialuminyum.com.tr ETİ GÜMÜŞ A.Ş. / GÜMÜŞKÖY - KÜTAHYA 0 274 246 36 57

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

2) ÇED Yönetmeliği kapsamında yapılan başvuruları değerlendirmek, ÇED Yönetmeliği kapsamında yapılan başvuru sayısı : 153

2) ÇED Yönetmeliği kapsamında yapılan başvuruları değerlendirmek, ÇED Yönetmeliği kapsamında yapılan başvuru sayısı : 153 1) Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği gereğince anons, askıda ilan, internet gibi yöntemlerle ÇED süreci ve teklif faaliyetle ilgili olarak vatandaşlara duyuru yapmak, ÇED Yönetmeliği gereğince

Detaylı

PETROL VE MADEN YATIRIMLARI

PETROL VE MADEN YATIRIMLARI PETROL VE MADEN YATIRIMLARI : KROM ZENGİNLEŞTİRME TESİSİ ATIK DEPOLAMA BARAJI ÇED RAPORU VE ÇEVRESEL İZİNLERİNİN ALINMASI : Aladağ / ADANA : YILDIRIM HOLDİNG (ETİ KROM A.Ş.) Çevresel İzinler İçin Projelerin

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Aralık

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

ÇEVRE İZİNLERİ VE LİSANSLARI

ÇEVRE İZİNLERİ VE LİSANSLARI Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ÇEVRE İZİNLERİ VE LİSANSLARI ASLI SEZER Çevre ve Şehircilik Uzmanı Tarih Sayı Yayımlandığı : 29.04.2009 27214 Yürürlüğe giriş: 01.04.2010 Olumsuz çevresel etkileri

Detaylı

2015 YILINDA ADANA İLİNE VERİLEN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ-ÖZET

2015 YILINDA ADANA İLİNE VERİLEN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ-ÖZET 2015 YILINDA ADANA İLİNE VERİLEN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ-ÖZET Türkiye de yatırımların teşviki, 19.06.2012 tarih ve 28328 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2012/3305 sayılı Karar ve 20.06.2012 tarih ve

Detaylı

İşte Türkiye'nin en büyük şirketleri

İşte Türkiye'nin en büyük şirketleri On5yirmi5.com İşte Türkiye'nin en büyük şirketleri İstanbul Sanayi Odası'nın ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarında ilk sırayı geçmiş yıllarda olduğu gibi yine TÜPRAŞ

Detaylı

2011 YILI İSO SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 BÜYÜK FİRMA İÇİNDE YER ALAN PLASTİK FİRMALARININ VE BU FİRMALAR İÇİNDE PAGEV ÜYESİ FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ

2011 YILI İSO SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 BÜYÜK FİRMA İÇİNDE YER ALAN PLASTİK FİRMALARININ VE BU FİRMALAR İÇİNDE PAGEV ÜYESİ FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ 2011 YILI İSO SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 BÜYÜK FİRMA İÇİNDE YER ALAN PLASTİK FİRMALARININ VE BU FİRMALAR İÇİNDE PAGEV ÜYESİ FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ Hazırlayan : Kimya Müh. Neslihan Ergün Teknik Uzman

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı

20.10.2014. Konu: Müşteri Takip (CRM) Yazılımı Tanıtımı. Giriş Sayfası:

20.10.2014. Konu: Müşteri Takip (CRM) Yazılımı Tanıtımı. Giriş Sayfası: MEMİŞLER GRUP MERSİN Konu: Müşteri Takip (CRM) Yazılımı Tanıtımı Giriş Sayfası: Kullanıcıların programa giriş yapacağı sayfadır. Kullanıcı adı ve şifreler ve gizli kalmasını istediğiniz tüm bilgiler veritabanında

Detaylı

2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ

2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL EKONOMİSİ 2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ CARİ FİYATLARLA GSMH YILLAR TÜRKİYE MİLYAR $ İSTANBUL MİLYAR $ İSTANBUL PAYI % 2000 265.4 58.7 22.1 2001 196.7 41.9 21.3

Detaylı

Şirket Tanıtımı / Faaliyet Konuları. Çevre İzin ve Lisans İşlemleri. Madde - 2. Çevre Danışmanlık Hizmeti. Çevre Mevzuatı Uygulamaları Ve Eğitimi

Şirket Tanıtımı / Faaliyet Konuları. Çevre İzin ve Lisans İşlemleri. Madde - 2. Çevre Danışmanlık Hizmeti. Çevre Mevzuatı Uygulamaları Ve Eğitimi 1 Madde - 2 Şirket Tanıtımı / Faaliyet Konuları Çevre İzin ve Lisans İşlemleri Çevre Danışmanlık Hizmeti Çevre Mevzuatı Uygulamaları Ve Eğitimi 3 Madde - 2 Şirket Tanıtımı / Faaliyet Konuları Tehlikeli

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1)

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SEKİZİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ İLK GRUP SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AFYONKARAHİSAR FATİH KARAKOYUN

Detaylı

Çilingiroğlu A.Ş. 1920'li yıllardan günümüze, İzmir'de ayakkabı imalatı ve perakendeciliği ile uğraşmaktadır.

Çilingiroğlu A.Ş. 1920'li yıllardan günümüze, İzmir'de ayakkabı imalatı ve perakendeciliği ile uğraşmaktadır. İmalat ve Servis Sektörlerine Yönelik Y İş Güvenliği i ve Günlük k Ayakkabı Tedariği Çilingiroğlu lu A.Ş. Çilingiroğlu A.Ş. 1920'li yıllardan günümüze, İzmir'de ayakkabı imalatı ve perakendeciliği ile

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme 1 723 21321 BASAŞ BAYRAK MATBAACILIK AMBALAJ VE GIDA SAN.TİC.A.Ş. 07/10/1985 Mevlana V.D. Seçme+Seçilme - 1460034080 2 726 10156 DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram

Detaylı

VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş.

VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş. REFERANSLARIMIZ MÜŞTERİ FİRMA TELEFON NO VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş. 0224 443 37 12 5.Ton OTOSİMA PLASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (224) 493 2616 pbx 3,2 Ton TASARIM MAKİNA 0532

Detaylı

2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE

2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE 2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE Sıra Proje Kodu Başvuru Sahibi Proje Adı 1 TR22.11.İY01.0046 ASTOSAN SÜT VE GIDA MAMÜLLERİ

Detaylı

ÇEVRE YÖNETİMİ VE DENETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

ÇEVRE YÖNETİMİ VE DENETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE YÖNETİMİ VE DENETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HAVA KİRLİLİĞİ İlimizde, 2 adet sabit tip hava kalitesi izleme istasyonu mevcuttur. Denizli-1 hava izleme istasyonu Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Bahçesinde, Denizli-2

Detaylı

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi (Kar Amacı Güden) (Asil) ABG KALIP FERFORJE VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ TR6//ARGEİ/005 AHMET KASAPOĞLU MOBİLYA SAN TİC LTD. TR6//ARGEİ/00 4 ALTUNDAŞ

Detaylı

HAKKIMIZDA yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır.

HAKKIMIZDA yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır. HAKKIMIZDA 2004 yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır. Çevre danışmanlık hizmeti konusunda uzmanlaşmış ve Bakanlıkça yetkilendirilmiştir. Çevre izin ve lisans başvuruları işlemleri, çevre

Detaylı

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ 9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ ĐKĐNCĐ GRUP SÖZLEŞME ĐMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LĐSTESĐ SÜT ÜRETEN TARIMSAL ĐŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AKSARAY MAK NAKLİYE AKARYAKIT MADEN İNŞ.TARIM 2 ANKARA ABDULKADİR KOCAOĞLU

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2826511075 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI 2826511196 TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN

Detaylı

LABORATUVAR YETKĠLENDĠRME YAZILIMI EĞĠTĠM PROGRAMI 2015

LABORATUVAR YETKĠLENDĠRME YAZILIMI EĞĠTĠM PROGRAMI 2015 GRUP 1 EĞĠTĠM TARĠHĠ: 03-04 EYLÜL 2015 1. STANDART LABORATUARLAR İŞLETMECİLİĞİ LİMİTED ŞİRKETİ 2. İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ATIK SU İSKİ 3. AG LABORATUVAR TURİZM İNŞAAT PETROL

Detaylı

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE İZİN VE LİSANS YÖNETMELİĞİ ÇED VE ÇEVRE İZİNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 26.03.2015 1 Çevre İzin ve Lisansları Yasal Dayanak 2872 SAYILI ÇEVRE KANUNU

Detaylı

ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN ve LİSANS DAİRESİ BAŞKANLIĞI

ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN ve LİSANS DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN ve LİSANS DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRE İZİN VE LİSANS YÖNETMELİĞİ & ÇEVRE İZNİ VE LİSANSI UYGULAMALARI 1 Çevre İzinleri ve Lisansları? 2872

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ İl: 58 - SİVAS S.NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef 1 KALE VERGİ DAİRESİ 2280630121 ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ Matrah Tahakkuk Ödenecek

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı BASIN BÜLTENİ

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı BASIN BÜLTENİ T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı 30.05.2013 BASIN BÜLTENİ Konu: 2012 Dönemine Ait Kurumlar Vergisi Beyanları ve Rekortmenler 2012 DÖNEMİNE AİT VERGİSİ BEYANLARI İLE TAHAKKUK

Detaylı

ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN ve LİSANS DAİRESİ BAŞKANLIĞI

ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN ve LİSANS DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN ve LİSANS DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRE İZİN VE LİSANS YÖNETMELİĞİ & ÇEVRE İZNİ VE LİSANSI UYGULAMALARI 1 Çevre İzinleri ve Lisansları? 2872

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

www.saydamcevre.com.tr 2 www.saydamcevre.com.tr Hakkımızda Saydam Çevre olarak; 2014 yılında çevre sektöründe farklı mühendislik gruplarından deneyimli çevre, maden ve kimya mühendisleri ile çevre danışmanlık

Detaylı

ÇED ve ÇEVRE İZİNLERİ. Sami AKÇA Y. Biyolog 07 Ocak 2015 - Manisa

ÇED ve ÇEVRE İZİNLERİ. Sami AKÇA Y. Biyolog 07 Ocak 2015 - Manisa ÇED ve ÇEVRE İZİNLERİ Sami AKÇA Y. Biyolog 07 Ocak 2015 - Manisa SUNUM PLANI İzin / Ruhsat Veren Yetkili Kurum Olarak Belediyeler Büyükşehir Belediyesi Kanunu başta olmak üzere mevzuat kapsamında; yapı

Detaylı

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ DIYARBAKıR ın İÇİNDE BULUNDUĞU EKONOMİK ORTAM 2 DIYARBAKıR GENEL BİLGİLER Nüfus Diyarbakır: 1.607.437 Türkiye:76.667.864 KOBİ

Detaylı

2017 Yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması. 12 Haziran 2018, İstanbul

2017 Yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması. 12 Haziran 2018, İstanbul 2017 Yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması 12 Haziran 2018, İstanbul 2 2017 Yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması Konu Başlıkları Genel İhracat Performansı İlk 1000 İhracatçı Firmanın Analizi 2017 Yılı İhracat

Detaylı

KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ.

KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ. ÇEVREYE DAİR TÜM SORUNLARI ORTAYA KOYARAK, KALİTELİ HİZMET VERMEK AMACIMIZDIR. KÖK ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞ. MADEN TAR. TURZ. SAN Ve TİC. LTD. ŞTİ. ÇALIŞMA GRUBUMUZ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ÖZKANLILAR TOPRAK MAHSÜL. SANAYİ. ANKARA UN SANAYİ BAŞAK UN FABRİKASI SANAYİ VE TİC. AŞ. EMEK UN VE İRMİK SANAYİ TOPLU UN SAN VE PETROL ÜRÜN TİCARET LİMİTED ŞTİ KALECİK

Detaylı

Lisans Sahibi Lisans No Yıl Dönem Adı Bildirim Kodu Bildirim Adı Alper Balcı - Kumsal Petrol Madeni Yağ

Lisans Sahibi Lisans No Yıl Dönem Adı Bildirim Kodu Bildirim Adı Alper Balcı - Kumsal Petrol Madeni Yağ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurumumuz kayıtlarında Arı Sitesi 707.Sokak No:39 İvedik Organize Bölgesi Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Petrol ve Depolama nin bildirim

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 000196 564 İMDAT KILAVUZ 01.04.1995 Bozüyük V.D. SEÇME+SEÇİLME Ş.NAİL-29.08.1953-5490012484 000432 891 SAKA-SAN TAAHHÜT İMALAT SANAYİ İNŞAAT VE TİCARET

Detaylı

ATIK KABUL TESİSLERİ İÇİN ÇEVRE LİSANSI İŞLEMLERİ

ATIK KABUL TESİSLERİ İÇİN ÇEVRE LİSANSI İŞLEMLERİ ATIK KABUL TESİSLERİ İÇİN ÇEVRE LİSANSI İŞLEMLERİ 1. Gemilerden Atık Alınması ve Atıkların Kontrolü Yönetmeliği 2. Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik 1- GEMİLERDEN ATIK

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2872 sayılı Çevre Kanununun 11 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2872 sayılı Çevre Kanununun 11 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. 29 Nisan 2009 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27214 YÖNETMELİK Çevre ve Orman Bakanlığından: ÇEVRE KANUNUNCA ALINMASI GEREKEN İZİN VE LİSANSLAR HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1 09. GRUP 1 1336561 146636 BOZAK UNLU MAMÜLLER BESİCİLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ GAZİEMİR VD. 21/01/2010 Askıdan İndirilme 1830639390 12. GRUP 1 686271 82515 ARŞİN GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref.No BaĢvuru Sahibi

Detaylı

DOĞU MARMARA BÖLGESİ NDE 2006-2010 DÖNEMİNDE YATIRIM TEŞVİKLERİNDEN YARARLANMA DURUMU DEĞERLENDİRMESİ

DOĞU MARMARA BÖLGESİ NDE 2006-2010 DÖNEMİNDE YATIRIM TEŞVİKLERİNDEN YARARLANMA DURUMU DEĞERLENDİRMESİ DOĞU MARMARA BÖLGESİ NDE 2006-2010 DÖNEMİNDE YATIRIM TEŞVİKLERİNDEN YARARLANMA DURUMU DEĞERLENDİRMESİ Yayın Tarihi: Mayıs, 2011 MARKA Yayınları Serisi DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI DOĞU MARMARA BÖLGESİ

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı BASIN BÜLTENİ (2012 / 8 )

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı BASIN BÜLTENİ (2012 / 8 ) T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı 21.05.2012 BASIN BÜLTENİ (2012 / 8 ) Konu: 2011 Dönemine Ait Kurumlar Vergisi Beyanları ve Rekortmenler 2011 DÖNEMİNE AİT VERGİSİ BEYANLARI

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar (Beş Mükelleften Az Olan Sektörlerde Kalan Mükelleflerin Tahakkuk Miktarı

Detaylı

YÖNETİCİ ÖZETİ. Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

YÖNETİCİ ÖZETİ. Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası YÖNETİCİ ÖZETİ Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 18 16 14 12 10 13 YILLARA GÖRE İSO500

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 1 EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FAB. T.A.Ş. Ham Çelik Üretilmesi 163.963.684,27 2 ÇANAKCILAR SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Seramik İmalatı 3.771.636,13 3 OYKA KAĞIT AMBALAJ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kağıt İmalatı

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR. TSE Aydın Temsilciliğinden: MART 2016 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR. TSE Aydın Temsilciliğinden: MART 2016 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR 7 Nisan 2016 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29677 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsü Kırşehir Temsilciliğinden: belirtilen firmaların, Türk Standardları Enstitüsü ile yapmış oldukları mevcut sözleşmeleri

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ. (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ. (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 38 SARAYÖNÜ-28 DERYA UN SANAYİ VE TİC.A.Ş. 01/05/1974 Sarayönü M.Md. Seçme+Seçilme - 2930046360 2 55 1921 OVA UN FABRİKASI A.Ş. 01/05/1974 Meram V.D. Seçme+Seçilme - 6490028731 3 72 7519 YENİ UN DEĞİRMENCİLİK

Detaylı

Barbaros Demirci Genel Müdür

Barbaros Demirci Genel Müdür 2010 YILI ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ Barbaros Demirci Genel Müdür DEĞERLENDİRME KRİTERİ Rapor, ISO - Türkiye nin İkinci 500

Detaylı

SÖZLEŞMEYE BAĞLANAN PROJELER LİSTESİ Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı ( YKMDP) Referans No: TR33/16/YKMDP

SÖZLEŞMEYE BAĞLANAN PROJELER LİSTESİ Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı ( YKMDP) Referans No: TR33/16/YKMDP Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Programı ( YKMDP) Ajans 1 Alpar Styropor Ve Makina San. Tic.Ltd. Şti. Ar&Ge'De Yeni Bir Boyut: Alpar Prototip Ar&Ge Üretim Merkezi İle Sektörde Liderlik Yolunda Gediz Kütahya

Detaylı

GFB Başvurularında Altın Kurallar

GFB Başvurularında Altın Kurallar 29.04.2009 tarih ve 27214 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkındaki Yönetmeliğe göre mevcut çevre izinleri için son geçerlilik tarihi

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ İL REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ İL REKORTMENLERİ (*) İsminin Açıklanmasını İstemiyor. SIRA NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef Matrah Tahakkuk 1 LİMAN 1810024511 BOTROS LEVANTE TAŞIMTİC LTD ŞTİ 27.385.194,54 5.477.038,91 2 (*) (*) (*) (*) (*) 3 URAY 6180387084

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU 31.12.2015 1 MALİ TABLO KALEMLERİ ANALİZİ (bin TL) Aktif Toplamı 31.12.2015 Aktif Toplamı Finansman Şirketleri;

Detaylı

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN LAVİN KİMYA SANAYİ KOZMETİK ORGANİZE SAN. BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN HAMDULLAH ADSOY 0546 403 0921 SIRDAŞ PLASTİK HASAN SIRDAŞ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:15 İSTASYON/MARDİN

Detaylı

MARİNALARDA ÇEVRE YÖNETİMİ OYA KOÇ ÇEVRE MÜHENDİSİ. Sonraki. Önceki

MARİNALARDA ÇEVRE YÖNETİMİ OYA KOÇ ÇEVRE MÜHENDİSİ. Sonraki. Önceki MARİNALARDA ÇEVRE YÖNETİMİ OYA KOÇ ÇEVRE MÜHENDİSİ İZİN YÖNETİMİ KURULUM ÖNCESİNDE ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ YÖNETMELİĞİ EK 1 LİSTESİ Madde: 10/d FAALİYET SÜRESİNCE ÇEVRE KANUNCA ALINMASI GEREKLİ İZİN

Detaylı

Meslek / Tecrübe Bilgisi

Meslek / Tecrübe Bilgisi Birim İşyeri Adı BABACANPEN PLASTİK İNŞ.METAL ELEK.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Meslek / Tecrübe Bilgisi Açık İş Sayısı Alüminyum Doğramacı Çalışma Periyodu EMAS KRİYOJENİK VE ENDÜSTRİYEL TANK SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

ETİYOPYA ÜLKE RAPORU 26.05.2015. [Type the document subtitle]

ETİYOPYA ÜLKE RAPORU 26.05.2015. [Type the document subtitle] ETİYOPYA ÜLKE RAPORU 26.05.2015 [Type the document subtitle] YÖNETİCİ ÖZETİ Uludağ İhracatçı Birlikleri nin kayıtlarına göre, Bursa dan Etiyopya ya ihracat yapan 23 firma bulunmaktadır. 31.12.2014 tarihi

Detaylı

FİRMA ÜNVANI ADRESİ TELEFON FAKS

FİRMA ÜNVANI ADRESİ TELEFON FAKS TİCARET ve SANAYİ ODASI NA KAYITLI ÜRETİCİ FİRMALAR LİSTESİ FİRMA ÜNVANI ADRESİ TELEFON FAKS ÜRÜN KONUSU 1. Akaş Orman Ürünleri Gıda Tekstil ve Plastik San.İnş.Hayvc.Süpermarket İç ve Dış Tic.A.Ş. 2. Aksu

Detaylı

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ SIR A NO 1 HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ÇED Yönetmeliği Kapsamında Başvuru Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği 03/10/2013 tarihli 28784 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

SÖZLEŞMEYE BAĞLANAN PROJELER LİSTESİ Program Adı: Sanayide Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı (SAREP) Referans No: TR33/15/SAREP

SÖZLEŞMEYE BAĞLANAN PROJELER LİSTESİ Program Adı: Sanayide Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı (SAREP) Referans No: TR33/15/SAREP Program Adı: Sanayide Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Programı (SAREP) 1 Ege Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Epdm Membran Üretiminde İleri Teknoloji Kullanımı İle Yenilikçi Ürünlerin Üretimi Ve İhracatına

Detaylı

YEŞİL ORMANCILIK. Orman Mühendisi Seyda KARAMAN Tanıtım Kataloğu. Büro Kuruluş İlkbahar 2011 TANITIM KATALOĞU

YEŞİL ORMANCILIK. Orman Mühendisi Seyda KARAMAN Tanıtım Kataloğu. Büro Kuruluş İlkbahar 2011 TANITIM KATALOĞU YEŞİL ORMANCILIK Orman Mühendisi Seyda KARAMAN Tanıtım Kataloğu Büro Kuruluş İlkbahar 2011 #1 Madencilik Faaliyetleri Mermer Büromuz kuruluş yılı olan ikbahar 2011 yılından itibaren faaliyetlerine başlamıştır.

Detaylı