İFSAK Dönemi Yönetim Kurulu Asıl Aday Listesi ÖZGEÇMİŞLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İFSAK 2015-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Asıl Aday Listesi ÖZGEÇMİŞLER"

Transkript

1 İFSAK Dönemi Yönetim Kurulu Asıl Aday Listesi ÖZGEÇMİŞLER

2 TANJU AKLEMAN 1961 yılında Çanakkale'de doğdu yılında Ġ.T.Ü. Elektrik Fakültesi Elektronik ve HaberleĢme Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu yılları arasında Ġstanbul Üniversitesi ĠĢletme Fakültesi ĠĢletme Ġktisadı Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimi gördü yılları arasında özel bir Ģirkette yöneticilik yaptı yılından itibaren Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği nin yöneticisi ve aynı zamanda Ġstanbul Üniversitesi ĠletiĢim Fakültesi nde Öğretim Görevlisidir yılından beri Evrensel Kültür dergisinde fotoğraf ve sanat ile ilgili yazıları yayımlanıyor. Fotoğraf ile ilgilenmeye 1988 yılında baģladı yılında ĠFSAK a üye oldu yılında düzenlenen ulisfotofest in Düzenleme Kurulu nda yer aldı. ĠFSAK ta Zincirleme -1,2 ve 3 sergilerinin ve Dia Gösterisi YarıĢması nın yapılmasına öncülük etti yılları arasında ĠFSAK'ta, yılları arasında Fotogen Fotoğraf Sanatı Derneği nde, yılları arasında Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu nda Yönetim Kurulu üyesi, yılları arasında ise ĠFSAK Yönetim Kurulu BaĢkanı olarak görev yaptı. Ġfsak ta birçok fotoğraf sergisi ve projesinde olduğu gibi, 2012 yılında baģlayan 2013 yılında tamamlanan Ġnsan Hakları ve BarıĢ Günü, Engelliler Haftası, Dünya Tiyatrolar Günü projelerinde danıģmanlık yaptı yılında DanıĢmanlığını yaptığı projelere ait DO MĠ NO ve OLSA ĠYĠ OLURDU isimli sergiler ĠFSAK ta gerçekleģti. Halen Mussorgsky-Bir Sergiden Tablolar, Mekanları Tüketmek, Antikalar isimli projelerde danıģmanlık yapmaya devam ediyor. ĠFSAK Fotoğraf ve Sinema Dergisi nin Yazı ĠĢleri Müdürlüğü görevini yürütüyor.

3 Sergi ve Fotoğraf Gösterileri ; Enine Boyuna Ġstanbul, Fotoğrafla YaĢayanlar, Bu ġehr-i Ġstanbul, KarmakarıĢık, 86/86 Cumhuriyet ve ĠFSAK 50. Yıl Ġz Sergisi isimli karma sergiler, ĠFSAK 1. Ġstanbul Fotoğraf Bienali ne Oltada isimli projesi Fotoğraf Vakfı Etkinlikleri çerçevesinde Yontu-Yorum, Bu Dünyanın Halleri - kiģisel sergi Farklı mekan ve etkinliklerde Ġstanbul Ağrısı Fo Tags Fotoğraf Grubu olarak, Dografik, BaĢka Türlü Yüzler, Adada Sonbahar, Hem Uzak Hem Yakındır Ölüm, Eli Kanlı Bir Katildir Zaman O Hiç Sobeleyemediğimiz, Yontu-Yorum ve Sisli Bir Eylül Gecesi gibi fotoğraf gösterileri.

4 ALPARSLAN BERBER 1960 yılında Ġstanbul da doğdu. Ankara Üniversitesi ĠĢletme ve Finans Bölümü nden 1983 yılında mezun oldu. Fransa ve Ġtalya'da bu konularda çalıģmalarda bulundu. Bir özel sektör ihracat firmasında genel müdür olarak çalıģıyor. Türkiye Kızılay Derneği, Türkiye Finans Uzmanları Derneği ve Ġhracatçılar Birliği üyelikleri bulunuyor. Evli ve 2 çocuğu var. Ġngilizce biliyor yılından beri fotoğrafçılıkla ilgileniyor yılında Ġfsak üyesi oldu. Aynı zamanda Galata Fotoğrafhanesi ve Photo World üyesidir. Aktüel Arkeoloji Dergisi nde gezi ve fotoğraf üzerine yazıları yayımlanıyor. Ġfsak bünyesindeki belgesel fotoğraf projelerinde bulundu. Ayrıca, Ġfsak dıģında fotoğraf projelerine katıldı. Karma sergi ve fotoğraf gösterilerinde fotoğrafları yer aldı. Nikos Economopoulus'un, 2013 yılında Ġstanbul'daki belgesel fotoğraf atölye çalıģmalarında bulundu. Bireysel olarak son iki yıldır, Ġpekyolu ve Selçuklu eserleri üzerine belgesel çalıģmalarına devam ediyor. Ayrıca halen devam eden Ġfsak taki farklı projelerde fotoğraf üretiyor.

5 ZELĠHA ÇENGERME 1961 yılında Ankara da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi-Genel Türk Tarihi Bölümü'nden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Türk Inkılap Tarihi Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı. Halen Ġstanbul Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü Bilgi ĠĢlem'de programcı olarak çalıģıyor yılında Ġfsak üyesi oldu. Ġfsak ta, Dünya Tiyatrolar Günü, Domino gibi projelere ait sergi ve fotoğraf gösterilerinde fotoğrafları yer aldı yılında Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü'nden mezun oldu. Halen Ġfsak ta devam eden Mekanları Tüketmek ve Antika isimli projelerde yer alıyor.

6 EVREN HAMġĠOĞLU 1981 yılında Ġstanbul da doğdu. Anadolu Üniversitesi ĠletiĢim Fakültesi nden mezun oldu. Üniversite yıllarından bu yana fotoğraf ile amatör olarak ilgilendi yılından beri profesyonel olarak fotoğrafçı. Kendi stüdyosunda ürün, reklam ve katolog görselleri, reklam tanıtım filmleri ve prodüksiyonları yapıyor, web tasarımı ve grafik tasarım desteği veriyor. Lee Cooper, Triko Mısırlı, Bilstore, Fred Perry gibi bir çok marka için çekimler yaptı. Ayrıca yine bir çok firma için e-ticaret görselleri üretiyor yılından bu yana Ġfsak üyesi, ayrıca Ġfsak 160. Dönem Kursiyeri. Ġfsakta Stüdyo Fotoğrafçılığı Workshopu ve IĢıkla Boyama atölyelerini düzenledi. Halen Ġfsak eğitim biriminde eğitmen yardımcısı olarak görev yapıyor.

7 ESĠN KOÇ 1966 yılında Diyarbakır da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ĠĢletme bölümünden 1989 yılında mezun olduktan sonra özel bir bankada çalıģmaya baģladı yılında emekli oldu yılları arasında Sabancı Vakfı nın Kadın GiriĢimcileri Destekleme Programı nda kadın giriģimcilere finans danıģmanlığı yaptı. GETEM ile yürütülen Sesli Kitap projesinin, çalıģtığı bankada organizasyon ve koordinasyonunu yürüttü. Temel Fotoğraf Eğitimi ni 2006 yılında, çalıģtığı bankanın fotoğraf kulübünde aldı. Yine kulübün karma sergilerinde fotoğrafları sergilendi. Fotoğraf ve Sosyal Sorumluluk Kulüpleri nin yönetim kurullarında görev yaptı. ÇeĢitli kitap ve dergilerde fotoğrafları yayımlandı. Ulusal ve uluslararası yarıģmalarda sergilenen fotoğrafları var yılında YaĢayan Ġstanbul isimli kiģisel sergisi gerçekleģti. Yine 2010 yılında Ġfsak üyesi oldu yılında etkinlik biriminde görev yaptı. Ġfsak karma projelerinde fotoğrafları sergilendi / gösterilerde yer aldı yılında Doğa DireniĢçileri, 2013 yılında Çocuk Gelinler adlı kiģisel fotoğraf gösterileri gerçekleģti yılında AFSAD ın ġiddet temalı sergisinde Çocuk Gelinler ile ilgili fotoğrafları yer aldı. Nisan 2013-Mart 2014 tarihleri arasında BeĢiktaĢ Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi nde temel fotoğraf eğitmenliği yaptı. Halen aktif olarak fotoğraf projelerinde yer alıyor, kendi projelerini hazırlıyor ve ĠFSAK Fotoğraf ve Sinema Dergisi nin yayın kurulunda görev yapıyor. Ġkinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü ne devam ediyor. ĠTÜ Mimarlık Fakültesi nde Ersin Alok un asistanı olarak temel fotoğraf dersi veriyor.

8 LÜSET MAÇORO 1963 yılında Ġstanbul da doğdu yılında Saint Michel Fransız Lisesi niden ve 1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümü nden ve 2012 yılında Haliç Üniversitesi GSF Fotoğraf ve Video Bölümü nden mezun oldu yılları arasında özel banka ve Ģirketlerde görev yaptı. Ġyi derecede Ġngilizce ve Fransızca biliyor. Evli ve 2 çocuğu var. Sanat çalıģmalarına Heykel Atölyesi ile baģladı yılları arasında heykel ve takı tasarım atölyelerine katıldı yılında Muammer Yanmaz Atölyesi nde fotoğraf dersleri aldı yılında Ġnter Model DıĢavurumcu Sanatlar ve Yaratıcılık sertifika programına katıldı yılında Takı ve Heykellerle Birlikte ve BeĢiktaĢ Beldiyesi Sanat Galerisi nde kiģisel fotoğraf sergileri gerçekleģti yılında Ġfsak a üye oldu yılında Tanju Akleman ın proje danıģmanlığını yaptığı DO MĠ NO isimli karma sergide fotoğrafları yer aldı. Halen Ġfsak ta açılan atölyelerde fotoğraf projelerine devam ediyor.

9 SÜREYYA ÖZCAN 1960 yılında Ġstanbul da doğdu. Galatasaray Lisesi ve ĠTÜ ĠĢletme Mühendisliği Bölümü nden mezun oldu. 3 yıl çeģitli kuruluģlarda 23 Yılda Akbank Bilgi Teknolojileri nde geçen çalıģma hayatının son 12 senesinde proje yöneticisi ve analitik rapor tasarımcısı olarak çalıģtı yılında analog makinalar ile baģlayan fotoğraf merakı, 2008 yılında ĠFSAK ile tanıģması sonrası daha da anlam kazandı yılından itibaren eğitim biriminde çalıģmaya baģladı. Projelerde danıģmanlık yaptı yılında Dünya Tiyatrolar Günü ile ilgili projede danıģmanlık yaptı yılları Ġfsak Yönetim Kurulu nda görev yaptı. Halen eğitim biriminde eğitmen olarak görev yapıyor.

10 HÜSEYĠN TURGUT 1966 yılında Samsun Bafra da doğdu. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Grafik Ana sanat dalında lisans yaptı. Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü nü bitirdi yılında reklam grafiği üzerine ilk kiģisel sergisini Samsun da açtı. Aynı yıl Ulusal AfiĢ YarıĢması nda ilk ödülünü aldı te resim öğretmeni olarak çalıģmaya baģladı. Aynı zamanda çeģitli ajanslarda grafikerlik, sanat yönetmenliği, dijital medya yönetimi ve grafik bölüm yöneticiliği yaptı. Halen bir lisede resim öğretmeni olarak çalıģıyor. Ġl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Yazma Komisyonu nda tasarımcı ve sanat danıģmanı olarak görev yapıyor. Fotoğrafa 1993 yılında üniversite yıllarında baģladı. Birçok ortak sergilere katıldı. ÇeĢitli yerlerde fotoğraf gösterileri yaptı. YarıĢmalarda aldığı ödüller var. KiĢisel projesi için fotoğraf çekmeye devam ediyor.

11 RIDVAN TÜRKER 1975 yılında Bursa MustafakemalpaĢa da doğdu. Fotoğrafla tanıģması, uzun yıllar iģ yaģamı boyunca sendika ve çalıģma yaģamında haklar ve özgürlükler, toplumsal mücadele alanlarında aktivist olarak mücadele ettiği dönemde baģladı.aynı dönem bir baģka sanat dalı olan tiyatro ile de Tiyatro Manga dan aldığı temel eğitimle sokak tiyatrosu ve Ģiir draması yaptı. Ġfsak'ta 2012 baģında aldığı temel eğitimle birlikte derneğe üye oldu. Halen serbest fotoğraf muhabiri olarak çalıģıyor. Aynı zamanda ticari fotoğrafçılıkla uğraģıyor. Bu iki alanda da internet üzerinden piaphotos.com (haber,belgesel - fotoröportaj fotoğrafçılığı) ile mirdore.com (ticari fotoğrafçılık) sitelerinin kurucusu ve ortağıdır. Fotoğraf sanatının kendine özgü görsel-estetik dilinin, bir iletiģim aracı olarak yaģadığımız dünyada ve ülkemizde çevre sorunundan özgürlüklere, etnik-cinsel aidiyetlerden insanın kendine yabancılaģmasına kadar bir çok alanda yol açıcı, dönüģtürücü olabileceğini görüyor ve fotoğraf ile bu yoldan yürüyor. Ġfsak ta Fotoğraf Her Yerde sergisi yanında; 1 Mayıs, Dünya Tiyatrolar Günü, Diren Gezi Parkı, Ey Özgürlük isimli projelere katıldı yılında Ayaklar BaĢ Olunca GREIF KiĢisel Gösterisi (Ġfsak /Salt Galata/Galata Fotoğrafhanesi) gerçekleģti.

12 ĠSMAĠL VATANSEVER 1967 yılında Ġstanbul da doğdu. Ġstanbul ġehremini Lisesi nden mezun oldu. Tekstil sektöründe acentelik faaliyeti gösteren bir Ģirkette çalıģıyor. Halen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü nde öğrenimine devam ediyor. ĠFSAK 169. Dönem Temel Fotoğraf Seminerine katıldı ve 2012 de ĠFSAK üyesi oldu. World Press Photo '13 "ġehir ve Sanat" konulu Fotomaraton YarıĢmasında mansiyon ödülü aldı. Dernek bünyesinde yürütülen çeģitli fotoğraf sergi - projelerinde yer aldı; "Seyyar" ~ 169. Dönem Proje Sergisi (Ekim '12) "Kitap Sevgisi ve Kütüphaneler" ~ Kütüphaneler Haftası (Mart '13) "Silah Ticareti ve SavaĢlar" ~ Dünya BarıĢ Günü (Eylül '13) "Diren Gezi Parkı Geliyorum" ~ Gezi Parkı Projesi (Kasım '13) "Ey Özgürlük" ~ Dünya Ġnsan Hakları Günü (Aralık '13) "Ne Çektin Be ArkadaĢım!" ~ Belgesel Proje Grubu Gösterisi (Ocak '15) Derneğin Belgesel Proje grubunda fotoğraf çalıģmalarına devam ediyor.

13 MEHMET BURAK ZÜLFĠKAR 1977 yılında Ġstanbul da doğdu. Anadolu Üniversitesi Ġktisat Fakültesi nden mezun oldu. Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanı olarak finans Ģirketlerinde görev yaptı yılına kadar tekstil sektöründe faaliyet gösteren aile Ģirketinde koordinatör, ayrıca özellikle perakende sektöründe orta ve üst kademe yönetici olarak iģ geliģtirme ve franchise departman sorumlulukları üstlendi. Hobi olarak analog makine ile baģladığı Fotoğraf hayatına 2012 yılında ĠFSAK bünyesinde tamamladığı Temel Fotoğraf Eğitimi ile devam etti yılında Ġstanbulda ilki yapılan 1.Uluslararası Ġstanbul Mim Festivali'nin tanıtım ve performans fotoğraflarını çekti. 23.Ġfsak Fotoğraf Günlerinde Belgesel grubunda çalıģtı.alessio Romenzi ve Özcan Yurdalan Belgesel Fotoğraf Atölyelerini tamamladı. Birçok karma fotoğraf sergisinde ve Video projeksiyon gösterilerinde fotoğraflarıyla katılımcı oldu. Halen serbest fotoğraf muhabiri olarak çalıģıyor. Pia Photos (Sıcak Haber, belgesel-fotoröportaj) ile Mirdore Ajans ın (ticari fotoğrafçılık) kurucusu ve ortağıdır. Ġspanyol SOONĠmage ve We Photos Ġstanbul temsilcisidir. Halihazırda kiģisel fotoğraf projeleri sürmekte olup, Ġfsak bünyesinde farklı atölyelerde fotoğraf üretmeye devam ediyor.

14 İFSAK Dönemi Yönetim Kurulu Yedek Aday Listesi ÖZGEÇMİŞLER

15 GÜLTEKĠN ALKURT 1963 yılında Ġstanbul da doğdu. Deniz Astsubay Makine Sınıf Okulu nu bitirdi yılında görev yaptığı Deniz Kuvvetleri nden istifa ederek ayrıldı yılında sportif olarak dağcılığa baģladı. Dağcılık Federasyonu nun düzenlediği, Ġleri Buzul TırmanıĢ Eğitimi de olmak üzere birçok eğitim ve kamplara katıldı. AKUT Arama ve Kurtarma Derneği ne 1998 yılında üye oldu. Derneğin Karar Grubu nda bulunarak, Akut un Misyon ve Vizyonunu belirleyen çalıģmalara katıldı. Depremlerde, dağ ve doğa kazalarında ekip lideri olarak arama - kurtarma çalıģmalarında bulundu yılları arasında doğa turizmi acentası iģletti. Ticari gemilerde vardiya mühendisi olarak çalıģtı. Aynı zamanda çeģitli turizm acentelerine bağlı olarak dağ ve doğa yürüyüģü rehberliği yaptı yılında emekli oldu. Evli ve iki çocuğu var. Fotoğrafla bilinçli olarak tanıģması 1985 yılında Ġfsak ta katıldığı kurs ile oldu yılına kadar Ġfsak Sergi ve Gösteri biriminde çalıģmalarda bulundu. Ġlk olarak Ġfsak üyeleri ile birlikte 1988 yılında Kaçkarlar konulu fotoğraf sergisini açtı. Sonrasında çeģitli karma sergilerde fotoğrafları yer aldı. Dz. K.K. lığı Foto Film Merkezi nde Fotoğraf ve Video eğitimi aldı. Dağlar konusu altında çeģitli yerlerde dia gösterileri yaptı. Bir süre Yapı Kredi Yayınları nın çıkardığı AkĢamlık Dergisi nde doğa ve fotoğrafla ilgili kitaplar hakkında yazılar yazdı. Ansiklopedya adlı dijital yayıncı kuruluģun çeģitli projelerinde fotoğraf ve yazılarıyla katkıda bulundu ve bulunmakta. EczacıbaĢı yıllıklarında fotoğrafları yer aldı. ÇeĢitli yarıģmalarda derece ve sergileme alan fotoğrafları oldu. Bunların arasında en çok önem verdiği 2014 yılında, Umut Vakfı nın açtığı bireysel silahsızlanma ile ilgili fotoğraf yarıģmasında aldığı birincilik ödülü oldu. Ġfsak Ġnsan Hakları Günü kapsamında Gezi ve Ses-sizlik projelerine katıldı. Ġktisat Fakültesi Mezunları Cemiyeti Fotoğraf Kulübü kurulmasına katkıda bulundu ve burada eğitim faaliyetlerini devam ettiriyor.

16 SERPĠL ARDA 1966 yılında EskiĢehir de doğdu. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ġngilizce Bölümü nden 1986 yılında mezun oldu. Çok iyi derecede Ġngilizce ile baģlangıç seviyesinde Almanca ve Fransızca biliyor. Bekar ve 21 yaģında bir erkek çocuğu var dan beri Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (eski adı Etiler Otelcilik) nde Ġngilizce Öğretmeni olarak çalıģıyor. Son on yıldır okulun AB projeleri ve uluslararası iliģkiler sorumlusu olarak görev yapıyor. Alanıyla ilgili değiģik kurumlardan çeģitli eğitimler aldı, çok sayıda konferans, seminer ve toplantıya katıldı. Bunlardan en önemlileri; AB Projeleri, Proje Yönetimi Döngüsü (AB Eğitim ve Gençlik Programları BaĢkanlığı-Ulusal Ajans, MEB, Projeler Koordinasyon Merkezi BaĢkanlığı), AB ve Diğer Hibe Fonlarına Proje Yazımı Sertifika Programı (BahçeĢehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu), AB ve Entegrasyon (Ġstanbul Mülkiyeliler Vakfı), AB Projeleri Ġçin Koçluk Eğitimi (Boğaziçi Üniversitesi-YaĢam Boyu Eğitim Merkezi) dir. Görevi süresince 13 adet AB projesi (Leonardo da Vinci, Comenius, Erasmus+ vb.) yapıp, yönetti. Halen Avrupa nın 44 ülkesinden 430 okulun üye olduğu Avrupa Otelcilik ve Turizm Okulları Birliği (AEHT) nin Türkiye temsilciliğini yürütüyor. Ayrıca 18 okuldan oluģan Avrupa Ağırlama ve Konaklama Okulları Network (CHASE) ü üyeliğini de yürütmekte. CHASE Network ün yönetim kurulunda fotoğrafçı olarak görev alıyor ve her yıl farklı bir ülkede gerçekleģtirilen yıllık toplantıları fotoğraflıyor. Ġfsak 174. Dönem Temel Fotoğraf Semineri ne katıldıktan sonra, 2011 yılında Ġfsak a üye oldu. Emek, Yol ve Yolculuk, Bir Sergiden Tablolar (Mussorgsky), Ġnsan Hakları ve BarıĢ Günü gibi çeģitli fotoğraf projelerinde yer aldı. Halen Ġfsak taki projelerde fotoğraf üretmeye devam ediyor.

17 ĠHSAN TOLGA BÜYÜKADA 1973 yılında Ġzmit te doğdu yılında Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi nden mezun oldu yılında tıbbi satıģ temsilcisi olarak iģ hayatına baģladı. Aynı sektörde kariyerine devam ediyor ve 2006 yılından beri Solgar Vitamin de çalıģıyor. Evli ve iki çocuğu var yılında 169. Dönem temel eğitimi ile Ġfsak la tanıģtı ve 2012 den beri Ġfsak üyesidir. Hobi olarak baģladığı fotoğraf, bu süre zarfında hayatında önemli bir yer teģkil etmeye baģladı. Ġfsak ta belgesel ve sinema atölyelerine katıldı. Karma sergi ve fotoğraf gösterilerinde fotoğrafları yer aldı. Ġfsak projelerinde fotoğraf üretmeye devam ediyor. Fotoğraf dıģında, bisiklete binmeyi, film seyretmeyi ve Ģiir yazmayı seviyor.

18 MURAT COġKUNÇAY 1973 yılında Ġzmir de doğdu. Ġzmir 60.yıl Anadolu Lisesi ve ĠTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü nden mezun oldu.bir gazetede editör olarak çalıģıyor. Ġyi derecede Ġngilizce biliyor yılında ĠFSAK ta temel eğitime katıldı ve dernek üyesi oldu yılları arasında Eğitim Biriminde görev yaptı. Praksis Fotoğraf Topluluğu ile; liselerde fotoğraf eğitimleri verdi, bu lislerde projelere danışmanlık yaparak sergilenmelerinde destek oldu, İfsak ta Fotoğraf V Söyleşileri ni düzenledi. Ayrıca birçok karma projede fotoğraf üretti. Halen Altan Bal ile birlikte ĠFSAK ta Belgesel Grup un danıģmanlığını yürütüyor.

19 EREN EVĠRGEN 1962 yılında Ġstanbul da doğdu yılında Uludağ Üniversitesi Turizm ĠĢletmecilik ve Otelcilik Yüksek Okulu ndan, 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü nden mezun oldu yılına kadar turizm sektöründe üst düzey yönetici olarak çalıģtı. Ġngilizce ve Almanca biliyor yılı itibarı ile Üsküdar Halk Eğitim Merkezi nde Temel Fotoğraf Eğitimi veriyor. Yine 2011 Yılında Ġfsak a üye oldu. Kısa Film, senaryo ve diğer sinema seminerlerine katıldı ve 2014 yıllarında Üsküdar Halk Eğitim Merkezi nde karma sergilerde fotoğrafları yer aldı. Halen Ġfsak Sinema Birimi nde ve Ġfsak Fotoğraf ve Sinema Dergisi nin yayın ekibinde görev yapıyor. Devam eden fotoğraf ve sinema projelerinde yer alıyor.

20 MUSTAFA SALMAN 1969 yılında Malatya da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Yüksek Okulu ndan 1989 yılında mezun olduktan sonra özel bir firmada çalıģmaya baģladı, 2000 yılından itibaren yine aynı firmanın mali müģavirliğini yapıyor. Fotoğrafa 1996 yılında BEKSAV da aldığı fotoğraf eğitimi ile baģladı. Ġkinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü nün ilk mezunlarındandır yılında Ġfsak a üye oldu. Ġki yıl eğitim birimi sorumluluğu yaptı ve halen eğitim birimine temel fotoğraf eğitmeni olarak destek veriyor. Fotoğrafa baģladığı ilk dönemlerde farklı fotoğraf yarıģmalarına katıldı ve çeģitli dereceler elde etti. BaĢta Ġfsak olmak üzere çeģitli karma fotograf sergilerinde yer aldı. Fotograf projelerinde danıģmanlık, jüri üyeliği yaptı. Farklı alanlarda sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer aldı (Engelliler Derneği-Rotary Klüp v.s.) Halen siyah/beyaz filmle fotoğraf çekmeye devam ediyor.belgesel fotoğraf çalıģmalarından birinin fotoğraf çekim aģamaları bitmiģ, seçme ve sergileme aģamasındadır. Diğer belgesel fotoğraf çalıģması için fotoğraf çekimlerine devam ediyor.

21 BĠLĠMSEL TAġ 1982 yılında Ankara da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü nden mezun oldu. Ġleri seviye Ġngilizce ve temel Almanca bilgisine sahiptir. Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalı yüksek lisans programında Mimari Fotoğraf ve Mimari Periyodikler konulu tez çalıģmasını sürdürmektedir. Tez kapsamında Türkiye deki profesyonel mimarlık dergilerinde yer alan yapı tanıtımlarında fotoğraf kullanımına dair yaklaģımları ve algısal etki yöntemlerini inceleyerek fotoğrafın yeniden üretim potansiyelini sorgulamaktadır. Profesyonel meslek hayatında Ġstanbul içinde ve dıģında çeģitli eski eserlerin restorasyon projelerini hazırladı. Serbest mimar olarak çalıģmaya devam etmektedir. KamulaĢtırma BilirkiĢiliği sertifikası vardır ve kamu davalarında bilirkiģi ünvanıyla görev almaktadır.mimarlar Odası Büyükkent ġubesi bünyesindeki EKA MBÇK (Eğitim ve Kültür AraĢtırmaları Mesleki Bilimsel ÇalıĢma Kurulu) üyesi olarak mesleki konularda gerçekleģtirilmekte olan seminer, panel, workshop, eğitim vb. etkinlik organizasyonlarının altyapı çalıģmalarında bulunmaktadır. Aynı zamanda Mimarlar Odası Büyükkent ġubesi delegesidir. Temel fotoğraf eğitimini, Mimarlar Odası Büyükkent ġubesi nde SMG (Sürekli Mesleki GeliĢim) kapsamında Yalçın Savuran dan almıģtır den beri ĠFSAK üyesidir. ĠFSAK çatısı altında Tanju Akleman yürütücülüğünde devam etmekte olan Mekanları Tüketmek konulu fotoğraf projesinde yer almaktadır. ĠFSAK Fotoğraf ve Sinema Dergisi yayın ekibindedir. Fotoğraf tarihi ve kuramı üzerine okumalar yapmaktadır. Fotoğraf üretiminde, grafiksel etki üzerinde yoğunlaģmaktadır. Fotoğrafın mahremiyet ve kamusallık özelliklerine hassasiyet göstermektedir. Ağırlıklı olarak sanatsal yaklaģımlı mimari fotoğrafa ilgi duymaktadır. Fotoğrafa ek olarak yağlıboya ve karakalem resim yapmaktan keyif almaktadır. Ayrıca bir akademi bünyesinde tiyatro çalıģmaları yapmaktadır.

22

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı.

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. ALİ FUAT ALTIN AraĢtırma Görevlisi 1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümünde bir

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

2015-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Aydın 1975 Ordu doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendiliği bölümünden, 2012 yılında da Anadolu Üniversitesi AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

İFSAK 2015 2017 DÖNEMİ TURUNCU LİSTE - ÇALIŞMA PROGRAMI

İFSAK 2015 2017 DÖNEMİ TURUNCU LİSTE - ÇALIŞMA PROGRAMI Yönetim Kurulu Asıl Liste Tanju AKLEMAN Alparslan BERBER Zeliha ÇENGERME Evren HAMġĠOĞLU Esin KOÇ Lüset MAÇORO Süreyya ÖZCAN Hüseyin TURGUT Rıdvan TÜRKER Ġsmail VATANSEVER Mehmet Burak ZÜLFĠKAR Yedek Liste

Detaylı

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI 1. Amaç Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Gençlik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. İletişim: 1230 3. Ünvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Sanatta Yeterlik (Doktora) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi www.arel.edu.tr 1. Adı Soyadı : Pınar EREN 2. Doğum Tarihi : 30.03.1979 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. İletişim : İstanbul Arel Üniversitesi,

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

AHMET SELAMOĞLU. ÇalıĢma Ekonomisi ve Endüstri ĠliĢkileri Bölümü

AHMET SELAMOĞLU. ÇalıĢma Ekonomisi ve Endüstri ĠliĢkileri Bölümü AHMET SELAMOĞLU, Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi,, Umuttepe YerleĢkesi, Eski Ġstanbul Yolu, 10. Km. Ġzmit / Kocaeli 0262 303 15 50 direkt / 0262 303 15 48 sekreter 0262 303 15 03 faks 0532 661 88

Detaylı

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN İstanbul doğumlu. 1977 yılından başlayarak sinema ve kısa film ile yoğun olarak ilgilendi. 1977 yılında Deniz Lisesinden, 1981 yılında Deniz Harp Okulu Uluslararası İlişkiler bölümünden

Detaylı

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU

Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU Vural ÇAVUŞOĞLU YÖNETMEN VURAL ÇAVUŞOĞLU İstanbul doğumlu. 1977 yılından başlayarak sinema ve kısa film ile yoğun olarak ilgilendi. 1981 yılında Uluslararası İlişkiler bölümünden lisans diploması ile mezun

Detaylı

S. NO İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR

S. NO İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR 1 2 DR.FEVZİ-MÜRÜVET UĞUROĞLU ORTAOKULU 2016-2017 / 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE EYLEM PLANI Eğitim ortamında ortamlarında uyuģturucu

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA)

ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA) ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA) 1) Adı, Soyadı Ġsmail Kapan 2) Doğum Tarihi 01.04.1956 3) Unvanı Yardımcı Doç. Dr. 4) Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ġstanbul Üniversitesi 1982 Yüksek

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA ARANACAK NİTELİKLER:

YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA ARANACAK NİTELİKLER: ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE GÜZEL SANATLAR ALANLARINDA YARDIMCI DOÇENTLİĞE ATANMA, YARDIMCI DOÇENTLİĞE YENİDEN ATANMA, DOÇENTLİĞE ATANMA İLE PROFESÖRLÜĞE YÜKSELTİLME VE ATANMA İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ADAYDA

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1979 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik (Doktora) 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Gedik Üniversitesi

Detaylı

Doğum Tarihi : Doğum Yeri : İstanbul Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Bekar Ehliyet : B Sınıfı. Eğitim Durumu

Doğum Tarihi : Doğum Yeri : İstanbul Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Bekar Ehliyet : B Sınıfı. Eğitim Durumu Fidan AYDIN 0 554 775 58 49 Adres: Mehmet Akif Mah. Karakucak sokak no:1/5 Ümraniye/İSTANBUL E-mail: fidanimsi@gmail.com Linkedin: Fidan Aydın www.fidanimsi.com Doğum Tarihi : 22.09.1991 Doğum Yeri : İstanbul

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

T.C. Akdeniz Üniversitesi AKĠġMER Teknoloji Transfer Merkezi

T.C. Akdeniz Üniversitesi AKĠġMER Teknoloji Transfer Merkezi M. Cem SAKARYA Pozisyon Bilgisi: AKİŞMER TTM Müdür Yardımcısı AKİŞMER TTM Yönetim Kurulu Üyesi A.Ü. Kalite Yönetim Birimi Sorumlusu ĠletiĢim: 0 533 498 66 22 KiĢisel Bilgiler Doğum Yeri/Tarihi: 27 /04/1977

Detaylı

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu. Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Fakültesi www.arel.edu.tr. Adı Soyadı : Ahmet Süreyya KOÇTÜRK. Doğum Tarihi : 4/06/95 3. Unvanı : Yard.Doç.

Detaylı

Yüzyüze Dersler Video Konferans Danışmanlık E - Öğrenme Sanal Sınıf E - Öğrenme İçeriği Doğru Meslek Seçimine Destek Bursu Tüm programlarda, Plato MYO tarafından hazırlanan Mesleki Eğilim Testi ni uygulayan

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI 125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI Ġzmir Ticaret Odası, 125. kuruluģ yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde vitrin tasarımı yarıģması düzenledi. Ġzmir Ticaret Odası Yönetim

Detaylı

: Hentbole özgü fizyolojik parametrelerin performansla olan ilişkisi

: Hentbole özgü fizyolojik parametrelerin performansla olan ilişkisi KĠġĠSEL ÖZGEÇMĠġ KiĢisel Bilgiler Soyadı Adı : DOĞAN AyĢegül Akademik Unvanı : Öğretim Görevlisi Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Konuklu / 9.08.965 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel :

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

2018 FUAR SONUÇ RAPORU

2018 FUAR SONUÇ RAPORU 12-14 Nisan 2018 Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center 2018 FUAR SONUÇ RAPORU BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞĠ TOBB (TÜRKĠYE ODALAR VE BORSALAR BĠRLĠĞĠ) DENETĠMĠNDE DÜZENLENMEKTEDĠR. www.expoheritage.com

Detaylı

ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç ANKARA ÇOCUK DOSTU ġehġr PROJESĠ UYGULAMA, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Madde 1- Ankara Çocuk Dostu ġehir Projesinin amacı Ankara yı; Çocuk Hakları SözleĢmesini

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU

HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU Mehmet Akif Aydemir Yönetim Kurulu BaĢkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ġktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı ARMAĞAN GÖKÇEARSLAN Kişisel Bilgi Medeni Hali :Bekar Milliyeti :TC Doğum Tarihi :20.08.1977 Eğitimi 2010 : Londra da İngilizce Dil Eğitimine katıldı (Avalon School) 2003-2007 :Hacettepe Üniversitesi Güzel

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Nihal KARTAL e-mail: nihal.kartal@kemerburgaz.edu.tr Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Doktora devam Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Hacettepe

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. ŞAHA ASLAN

ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. ŞAHA ASLAN 1. Adı Soyadı : ŞAHA (İZGİ) ASLAN 2. Doğum Tarihi : 31.10.1979 3. Unvanı : YARDIMCI DOÇENT 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İç Mimarlık ve Çev. Tas. 2002 Y. Lisans İç Mimarlık ve Çev.

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak Bu yıl 40 ıncısı kutlanan Turizm Haftası kapsamında Adıyaman Valiliği tarafından etkili bir turizm programı gerçekleştirildi. Aralarında üniversitemizin de bulunduğu çok sayıda kamu ve özel sektör kurumu

Detaylı

TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM

TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM TOBB VE MESLEKĠ EĞĠTĠM Esin ÖZDEMİR Avrupa Birliği Daire Başkanlığı Uzman 15 Ocak 2010, Ankara 1 ĠÇERĠK Türk Eğitim Sisteminin Genel Yapısı Sorunlar Türkiye de Sanayi/Okul ĠĢbirliği TOBB ve Eğitim Oda

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi.

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi. 1. Adı Soyad : Tezcan BAHAR 2. Doğum Yeri, Tarihi: Bulgaristan, 27.10.1976 3. İş Adres : OMÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Böl. Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Atakum / SAMSUN 4. Ev Adres: TOKİ Atakum

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

CURRICULUM VITAE. 4. Uyruk : Avusturya (Mavi Kart dolayısıyla çalışma ve oturma serbestisi

CURRICULUM VITAE. 4. Uyruk : Avusturya (Mavi Kart dolayısıyla çalışma ve oturma serbestisi CURRICULUM VITAE 1. İsim : ESRA 2. Soyadı : HASHEMI - SHIRZI 3. Doğum tarihi : 22 Temmuz 1970 4. Uyruk : Avusturya (Mavi Kart dolayısıyla çalışma ve oturma serbestisi mevcuttur) 5. Medeni hali : Bekâr

Detaylı

SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına aģağıda belirtilen Anabilim Dallarında 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Adem Yücel İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 2 Ağustos 1981 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim

Detaylı

05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME

05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME Doğu Gündoğdu BİR RULO Atölye / Workshop: Özgün Fotoğraf Baskısı / 12 Aralık 2015 / Saat: 14:00 3, Van Dyke Brown, 05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME 18:00 Doğu Gündoğdu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ BİLGİ DİREN GÜNEŞ. 2007 Kırmızı Balık/ Kurmaca/ Kısa Film. 2008 Ağla/Yanım/ Belgesel Film. 2009 İstanbul u Dinliyorum/ Belgesel Film

ÖZGEÇMİŞ BİLGİ DİREN GÜNEŞ. 2007 Kırmızı Balık/ Kurmaca/ Kısa Film. 2008 Ağla/Yanım/ Belgesel Film. 2009 İstanbul u Dinliyorum/ Belgesel Film ÖZGEÇMİŞ BİLGİ DİREN GÜNEŞ EĞİTİM Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Tasarımı İstanbul Kültür Üniversitesi 2011 Yüksek Lisans İletişim Tasarımı İstanbul Kültür Üniversitesi 2014 (Tez Aşamasında)

Detaylı

OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi

OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3 Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi KGRP de 5 Ana Müdahale Doğrudan müdahaleler: 1. Psikolojik danıģma 2. Sınıf rehberliği Dolaylı müdahaleler: 3. Konsültasyon

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri İlhan Güzel Türkolog - Bilişim İletişim Bilgileri E-Posta : ilhan_910@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Mamak - Merkez Ev Telefonu : 90 (312) 365 18 35 Cep Telefonu : 90 (554) 721 39 59

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM

KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Ahmet Yağlı Doğum Tarihi : 16.09.1977 Doğum Yeri : İzmir E-posta : ahmetyagli@maltepe.edu.tr EĞİTİM 2009 Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku anabilim

Detaylı

KalDer Türkiye Kalite Derneği

KalDer Türkiye Kalite Derneği KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR. Telefon: Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995

TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR.   Telefon: Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995 TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR Email: cgoksugur@gmail.com Telefon: 5316745263 Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995 EĞİTİM Orta Doğu Teknik Üniversitesi Lisans, Psikoloji 2013-Halen Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi

Detaylı

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur.

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. BMTurk Hakkında Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. Toplam 100 yıllı aşkın profesyonel iş tecrübesine sahip bir ekibi birleştirmektedir. Teknoloji, turizm ve uluslararası

Detaylı

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ 2019 GENEL KRİTERLER (Bu kriterleri sağlayamayan adayın başvurusu dikkate alınmayacaktır) ÖN KOŞUL Yardımcı

Detaylı

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU

İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU 212 SOKAK`TA İFSAK 212. DÖNEM PROJE GRUBU UFUK AKARI PROJE DANIŞMANI MERAL GÜZELKAN PROJE DANIŞMAN YARDIMCISI GRAFİK TASARIM MERAL GÜZELKAN Gözleri gülen adam Belli ki iyi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Buca - Bucakoop Cep Telefonu : 90 (542) 524 47 95 E-Posta : cgdsarslan@gmail.com cgdsarslan@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

NAZMİ OKBAZ Creative Director

NAZMİ OKBAZ Creative Director NAZMİ OKBAZ Creative Director Name: Date of birth: Address: Phone: Email: Website: NAZMİ OKBAZ 04/05/1991 Çanakkale 0506 693 17 62 iletisim@nazmi.info http://www.nazmi.info Bu sitede hakkımda bilmeniz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Selçuk Üniversitesi 2015 Doktora

ÖZGEÇMİŞ. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Selçuk Üniversitesi 2015 Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Gökhan TEKİN 2. Doğum Tarihi : 07.04.1990 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu :Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Halkla İlişkiler ve Tanıtım Selçuk Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü, Piyano Anasanat Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü, Piyano Anasanat Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ece KAPTANOĞLU 2. Doğum Tarihi ve Yeri : 20.01.1982 AlaĢehir - MANĠSA 2. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik 3. Dil : Ġngilizce YDS puanı: 70 4. ĠletiĢim : Emek Mahallesi, Tuğra

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2017-2018 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2017-2018

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Son Dönem Korku Sinemasında Vampir Karakterinin Dönüşümü Danışman: Yrd. Doç. Dr. Melek Atabey

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Son Dönem Korku Sinemasında Vampir Karakterinin Dönüşümü Danışman: Yrd. Doç. Dr. Melek Atabey 1. Adı Soyadı: Ulaş Işıklar 2. Doğum Tarihi: 01/01/1977 3. Unvanı: Doktor Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Doktora 5. Çalıştığı Kurum: T.C. İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema

Detaylı

Mehmet Ömür le Paris iphone Fotoğraf Gezisi

Mehmet Ömür le Paris iphone Fotoğraf Gezisi Mehmet Ömür le Paris iphone Fotoğraf Gezisi 15 Eylül 2017 Cuma -16 Eylül 2017 Cumartesi MEHMET ÖMÜR LE PARİS FOTOĞRAF GEZİSİ - 1 Mehmet Ömür Kimdir? Esas mesleği tıp doktorluğu olan Mehmet Ömür gençlik

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

Derece Alan Okul, Üniversite Yıl. Sanatta Yeterlik Grafik Tasarım Hacetepe Üniversitesi 2010. Yüksek Lisans Grafik Tasarım Hacetepe Üniversitesi 1998

Derece Alan Okul, Üniversite Yıl. Sanatta Yeterlik Grafik Tasarım Hacetepe Üniversitesi 2010. Yüksek Lisans Grafik Tasarım Hacetepe Üniversitesi 1998 1. Adı Soyadı: Gökhan Okur 2. Doğum Yeri ve Tarihi: Ankara, 11.10.69 3. Unvanı: Öğr.Gör. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Okul, Üniversite Yıl Sanatta Yeterlik Grafik Tasarım Hacetepe Üniversitesi 2010 Yüksek

Detaylı

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ 1. Adı Soyadı : Evrim ÇAĞLAYAN 2. Doğum Tarihi : 04.02.1984 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans 2006 EĞİTİMİ

Detaylı

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği ÖZGEÇMİŞ 1. Soyadı : ULUDOĞAN 2. Adı : MUSTAFA 3. Doğum Tarihi : 20.10.1962 4. Uyruğu : T.C. 5. Öğrenim : FAKÜLTE Öğrenim Ç.Ü.Ziraat Fakültesi (1980-1985) ODTU SEM (02.1999-10.1999) BİLGİ Ü. (09.2006-06.2007)

Detaylı

GENEL BĠLGĠLER EĞĠTĠM DURUMU

GENEL BĠLGĠLER EĞĠTĠM DURUMU HATĠCE AYDIN ÖZGEÇMĠġ GENEL BĠLGĠLER 1974 Mersin doğumluyum. Evli iki çocuk annesiyim. EĞĠTĠM DURUMU Dokuz Eylül Üniversitesi - İZMİR 1995 yılı Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunuyum. İyi derece sayılabilecek

Detaylı

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU ULUSAL MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU 19/10/2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Ulusal Standartlarının ve Ulusal Yeterliliklerin Hazırlanması Hakkında Yönetmeliğin 9/2 Maddesine

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI.

T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI. T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI BaĢvuru Tarihi 31 Temmuz-14 Ağustos 2017 Online BaĢvuru Adresi http://www.adu.edu.tr/lisansustu

Detaylı

319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com. Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C.

319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com. Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C. KIŞISEL BILGILER Bora Akince 319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C. İŞ DENEYIMI 02.2012- Genel

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Ġspanya da üniversite Sistemi

Ġspanya da üniversite Sistemi Ġspanya da üniversite Sistemi NEDEN ĠSPANYA DA YURT DIġI EĞĠTĠM? Avrupa ile Afrika arasında önemli bir geçiģ yolu olan Ġspanya, günümüzde geleneksel ve modern yaģam tarzlarını bir arada bulunduran önemli

Detaylı

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir.

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir. Tarih Sayı Konu : 12.03.2018 : EBSOV 30/18 : Mütevelli Heyet Top. Hk. Sayın Üyemiz Vakfımız 2018 yılı Mart Ayı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı aģağıdaki gündem çerçevesinde, 26 Mart 2018 Pazartesi Günü

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI FARABĠ GELEN ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI FARABĠ GELEN ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ 2017-2018 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI FARABĠ GELEN ÖĞRENCĠ LARI ÖNEMLĠ : Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversite ile Uludağ Üniversitesi arasında ikili anlaģma

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI AMAÇ Bu faaliyet sonucunda grafik ve fotoğraf alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Günümüzde her alanda yaşanan bilimsel, teknolojik, kültürel

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Doğum Tarihi 1963 Çelebi Hava Servisi - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı : Boğaziçi Üniversitesi / İşletme 1982- Çelebi Hava

Detaylı

Sanat Kampı 2018/1. Mobil sanat; sanatsal yaratıcılık. İcolorama, Leonardo, Stackables, Procreate...

Sanat Kampı 2018/1. Mobil sanat; sanatsal yaratıcılık. İcolorama, Leonardo, Stackables, Procreate... Sanat Kampı 2018/1 7-14 Haziran 2018 Larnagol-Lot bölgesi Toulouse Fransa Mobil sanat; sanatsal yaratıcılık İcolorama, Leonardo, Stackables, Procreate... Mobil Sanat mekan ve zamana bağımlı kalmaksızın,

Detaylı

Gezi Gezi

Gezi Gezi Birim çalışanları arasında işbirliği ortamını geliştirmek için yapılan faaliyet Faaliyet Adı Tarih Kapsam Kameralarımızla Büyükada'dayız Bursa'nın Doğallığını Sanatla Buluşturuyoruz 8.10. Gezi 15.10. Gezi

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU [ 2 0 1 0 ]

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU [ 2 0 1 0 ] DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Y A Ş A M B O Y U E Ğ İ T İ M A R A Ş T I R M A V E U Y G U L A M A M E R K E Z İ FAALİYET RAPORU [ 2 0 1 0 ] Ġ Ç Ġ N D E K Ġ L E R AMAÇ... 3 FAALİYETLER... 3 EĞİTİM PROGRAMLARI... 4

Detaylı

1 / 6. Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 6. Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri Mustafa Şatıroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : mmustafa.satiroglu@gmail.com cmustafa6177@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Beylikdüzü - Beylıkdüzü Cep Telefonu : 90 (539) 647 34 21

Detaylı

ALİ RIZA DOĞAN. ZİLE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ROBOT KULÜBÜ KURUCUSU,DANIŞMAN ÖĞRETMENİ ve OKUL PROJELER KORDİNATÖRÜ

ALİ RIZA DOĞAN. ZİLE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ROBOT KULÜBÜ KURUCUSU,DANIŞMAN ÖĞRETMENİ ve OKUL PROJELER KORDİNATÖRÜ ALİ RIZA DOĞAN ZİLE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ROBOT KULÜBÜ KURUCUSU,DANIŞMAN ÖĞRETMENİ ve OKUL PROJELER KORDİNATÖRÜ Dünyamızda teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte kısa süre önce imkansız olduğunu düģündüğümüz

Detaylı

T.C. EKONOMĠ BAKANLIĞI. Ġhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı

T.C. EKONOMĠ BAKANLIĞI. Ġhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı T.C. EKONOMĠ BAKANLIĞI Ġhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Vizyonumuz Proje ve kümelenme yaklaşımını esas alan yerel dinamiklerin harekete geçirilmesine olanak sağlayarak,

Detaylı

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe ETKİNLİK PROĞRAMI 22 Eylül 2011 Perşembe 14:00 Kayıt, bilgilendirme ve konaklama yerlerine yönlendirme. (İbramaki Sanat Galerisi / Atatürk Heykelı karşısı) 23 Eylül 2011 Cuma Fotomaraton Perşembe Saat24.00

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi hulusi@altunyurt.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı