IndustrialConverter Solutions için IndustrialConverter çözümleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "IndustrialConverter Solutions için IndustrialConverter çözümleri"

Transkript

1 IndustrialConverter Solutions için IndustrialConverter çözümleri

2 Güvenlik Güvenirlilik Hassasiyet Garanti

3 Arasýnda mükemmel bir iþbirliði güneþ enerjisi ve rüzgar enerjisi REO bileþenleri REO uzun yýllardan beri yoðun bir þekilde güneþ enerjisi ve rüzgar enerjisi akým, gerilim ve frekans bileþenlerinin geliþtirilmesi ve imalatýyla, ilgilenmektedir. Parazit önleme ve hassas bileþenlerin korunmasý hususlarý að yönünde koþullarý dikkate alarak (örn. frekans veya sinüs form) REO ilgilerinin ve geliþtirme faaliyetinin merkezinde yer almaktadýr. Yenilebilir enerji alanýnda genelde güneþ enerjisi verüzgar enerjisi yer almaktadýr. Güneþ enerjisi istockphoto.com Güneþ enerjisi tesisleri güneþ enerjisinden ilk safhada doðrusal akým üretirler, bir güneþ enerjisi inverteri vasýtasýyla bu alternatif akýma dönüþür. Bu baðlamda tek fazlý veya trifaze inverterler kullanýlýr. Modern inverterlerde enerji dönüþümünün artan randýmaný giderek daha çok, doðrusal akým devrelerine beslenen yüksek frekanslý enerjilerin elde edilmesine yol açmaktadýr. Günümüzün yarý iletkenlerinin hýzlý anahtarlama iþlemleri bu arada güneþ enerjisi modüllerinin vaktinden önce eskimelerine neden olabilir. Filtre bobinleri ve doðru akým EMV filtreleri gibi REO bileþenleri bu geliþmeye engel olup kullaným yaþamlarýnýn güvenilir bir þekilde optimum olmalarýna katlý saðlarlar Otmar Smit - Fotolia.com Transformatörlü inverterler için ideal çözüm toroidal trafolardýr, EMV filtreleri parazit önleyici ve akým denetleyici, akým transformatörü ve shunt direnci olarak kullanýlýr. Transformatörsüz inverter alanýnda REO toroidal, indüktör, filtre ve ekolu bobinler üretmektedir. Çýkýþ akýmýnýn sinüs þekillendirmesi için özellikle monofaze veya trifaze sinüs filtreleri uygundur. REO bunlarýn dýþýnda modern inverterlerle spesifik ürün özellikleriyle (ebada göre randýman, daha az termik yük, kullaným ömrünün artmasý vs.) giderek daha yaygýnlaþan su soðutmalý sistemlere bileþen üretmektedir.

4 Arasýnda mükemmel bir iþbirliði güneþ enerjisi ve rüzgar enerjisi REO bileþenleri Rüzgar enerjisi Güneþ enerjisinin aksine rüzgar enerjisi alternatif akým olarak elde edilmektedir. Að besleme koþullarýnýn yerine getirilmesi için að frekansý, sinoidal çýkýþ voltajý ve diðer parazite neden olan unsurlar gibi kriterlere deðiþken enerji kazanýmýna raðmen (deðiþen rüzgar hýzý) uyulmasý gerekir. Bunun için önce bir inverter vasýtasýyla alternatif akým, doðrusal akýma dönüþtürülür. Akabinde EMV geçerli mevzuata uyulmasý bakýmýndan að filtrelerinden, YF transformatörlerine, YF indüktörlere, kompanzasyon bobinlerine, oradan að ve motor kýsma bobinlerine ve sinüs ile anti harmonik filtreler kadar birçok bileþen kullanýlýr. REO bunlarýn dýþýnda bu programý aþýrý yükten koruma amaçlý frenleme dirençleri gibi direnç bileþenleriyle tamamlamaktadýr Güvenli kullanýma kapsamlý çözüm olarak REO, deðiþik EMV bileþenlerinin bileþimlerinden oluþan PowerUnit II üretmektedir. Gerilim güvenliði ve EMV mevzuatýna her alanda uyulmaktadýr. Ayrýca rüzgar enerjisi tesisleri mümkün olduðunca az alan kaplayarak optimum yarar saðlamalarý için, giderek daha kompakt boyutlarda üretilecektir. Soðutma havasýnýn hazýrlanmasý ve filtrelenmesi, rüzgar enerjisi tesisi içinde yoðuþmayý önlemek açýsýndan giderek artan önem kazanmaktadýr. Buna bir çözüm en küçük alanda optimum soðutma saðlayan su soðutmalý bileþenler sunmaktadýr. REO su soðutmalý geniþ bir ürün yelpazesi- hava soðutmaya geleceðe yönelik bir alternatif olarak sunmaktadýr.

5 - Yüksek beklentiler bireysel çözümler gerektirir. - Arazi yüzölçümü gereksinimin yüksek olmasý ve ýþýn yayma veya peyzaja uymama gibi rahatsýz edici faktörler bugün denizdeki tesislerin yapýmýna hýz kazandýrmýþtýr. Bunlar belirli koþullara uygun olmalýdýr. Örneðin, tuzlu su, kirlenme, nem ve titreþim sonucu aðýr yükler gibi, daha zor çevre koþullarý Rüzgar enerjisi tesisi saðlamlýktan öte örneðin tam döküm imalat gibi, kendini gösteren üstün koruma yöntemleri gereksinimdedir. Zararlý etkilere karþý koruma paslanmaz çelik kullanýmýyla saðlanýr, koruma yöntemleri ve tuz püskürtme testleri cihazlarýn iþlevselliðini garantiye alýrlar. Bileþenlerin deðiþen çevre koþullarýna maruz kaldýklarý tren teknolojisi alanýndaki onlarca yýllýk deneyimi REO yu bu zor koþullara cevap verebilme imkanýný saðlamýþtýr. Rebel - Fotolia.com

6 istockphoto.com Yenilebilir enerji kaynaklarý için REO ürünleri Güneþ enerjisi bileþenleri Burada güneþ enerjisi tesisleri için bileþenler seçkisi bulacaksýnýz-bu alanda bileþenlerin yüksek bir etkililik derecesi ve mümkün olan en fazla randýmaný saðlamasý çok önem taþýr. REO nun bir özelliði de standart çözümlerin yaný sýra müþteriye özgü üretilen modellerdir Firmamýzýn üretim derinliði bize ayrýca özel temel uyumluluk uygulamalarý, hava deliði ayarlama, inverterin etkisini artýrmak için deðiþik tel kaliteleri ve tel yapýlarý seçmek gibi imkanlar tanýmaktadýr. REO DC filtresi (CNW 174) Yasý trafolarýn doðrusal akým devresinde performansa baðlý parazitlerin önlenmesi amaçlýdýr kompakt ve yassý yapýsýyla ve güç kaybý ayýrýmýnýn iyi karþýlanmasýyla kendini gösterir. Shunt dirençleri Shunt direnci elektrik akýmýnýn ölçümünde giderek artan bir önem kazanan bir ölçüm direncidir. DC filtreleri DC AC Akým deðiþtiriciler REO akým deðiþtiricileri deðiþik modeller halinde satýlmaktadýr. REO Sinüs filtresi (CNW 961) doðrudan að besleme iþlevi görüp, yüksek güvenirlilik gerektirir ve frekans ile sinüs uyumlu olmalýdýr.

7 istockphoto.com REO YF bileþenler kýsma bobinleri Demir çekirdek modelinden daha küçük kapasiteler için. Ayni zamanda REO Power Unit I-10 kw a kadar inverterlere eklenen deðiþik YF bileþenlerinin kombinasyonu halinde satýlmaktadýr Power Unit I tasarýmý kýsýtlý mekân koþullarýnda dahi optimum soðutma saðlar. REO güneþ enerjisi trafosu REO ayrý sargýlý, solar light toroidal trafolarý, fotovoltaik inverterler için güç aktarýmý iþlevi görürler. REO PFC kýsma bileþeni (CHI 412) lineer olmayan tüketicilerin ürettiði harmonik titreþimlerin engellenmesi için REO PFC-kýsma bileþeni (CHI 213) -deðiþik ana malzemelerle, enerji alýmý, akümülasyonu ve verilmesi için - Ferrit - Demir tozu - Nanokristallin - Amorf REO YF transformatör (HPTB) REO akým kompanzasyonlu - yüksek kapasiteli kýsma bobini (CHI 131) anahtarlamalý güç kaynaðý YF - inverterlere parazit giderici ileticisi, Yarým veya tam köprü filtre yapýmýnda anahtarlama puþpul devre veya rezonans sonucu oluþan parazitlerin AC filtreleri prensibinde Ferrit çekirdekli REO kýsma bobinleri (CHI 215) oluþturduðu güçlü empulslara karþý REO güneþ enerjisi kýsma bileþeni (CHI 216) Tam döküm, özel sargý tekniði yapýlarý düþük kaçaklar, küçük sargý kapasitesi ve yüksek akým imkaný saðlar Deðiþik kapasitelerde Tüm sözü geçen cihazlar daha büyük inverterler için daha yüksek kapasiteli olarak da temin edilebilir.

8 Bildnachweis-Titelseite: 3dtool - Fotolia.com Yenilebilir enerji kaynaklarý için REO ürünleri Rüzgar enerjisi bileþenleri Aþaðýda rüzgar enerjisi alanýnda kullanýlan bileþenler belirtilmektedir. Güneþ enerjisi bileþenlerinde olduðu gibi, rüzgar enerjisi alanýnda da kombine þekilde REO Power Unit II EMV bileþenleri nihai çözümü olarak satýlmaktadýr. REO standart ve bireysel. çözümlerin yaný sýra, özellikle büyük rüzgar enerjisi tesisleri için randýmanlý ve yer kaplamadan çalýþma imkaný veren geniþ bir su soðutmalý bileþen yelpazesi sunmaktadýr. REO su soðutmalý kýsma bobinleri (CNW MD 903) - su soðutmalý bir að kýsma bobini olup, az ýsýnarak yüksek kapasiteli iþlemler için tasarlanmýþtýr ve yüksek ortam sýcaklýklarýnda da kullanýlabilir. REOecoload Ecoload kullanýlmayan fazla enerjiyi kondansatörlerde depolar, bu enerji ana uygulamada tüketilebilir. du/dt filtresi AC Frenleme direnci DC filtreleri REO Sönümleme direnci (BW 156) - inverteri ve hassas bileþenleri korumaya yarar ve sistem içinde aþýrý voltajýn filtrelenmesinde kullanýlýr.

9 Amorf çekirdekli REO kýsma bobinleri küçük yapýda ve düþük aðýrlýkta eþit kapasiteli veya daha yüksek kapasiteli güçlere eriþebildikleri için, yüksek güç kapasiteli uygulamalar için kullanýlýrlar. Amorf çekirdeklerin önemli bir özelliði olan düþük kaçaklar, inverter etkililiðini arttýrtýrlar. Amorf malzemenin diðer avantajlarý: Gren yönlendirmeli saca nazaran düþük kaçaklar Yüksek frekans alanýnda kullanýmý mümkündür Küçük yapýda ve düþük aðýrlýkta eþit kapasiteli veya daha yüksek kapasiteli güç Çok daha düþük aðýrlýk Yüksek endüksiyon H ýsý sýnýfýna kadar kullaným (180 C) IP 65 e kadar koruma derecesi REO DC filtresi (CNW 174) Kompakt yapý ve yüksek kapasitelerde dahi az ýsýnma REO yüksek akým að filtresi CNW Frekans inverterlerde ve yüksek akým elektroniðinde yüksek kapasitede çalýþan rüzgar enerjisi tesisleri ve sanayi tesislerinde parazit engelleme için kullanýlýr. tuzlu suya dayanýmlý paslanmaz çelik mahfazasý sayesinde özellikle denizde kullaným için uygundur. DC AC Að filtreleri REO Trifaze að filtresi (CNW 114) Rüzgar enerjisi tesisleri frekans inverteri REO YF transformatör (HPTV) Yüksek akým uygulamalarý için YF trafosu

10 Bilinçli teknoloji REO kaite demektir REO teknolojisi her zaman müþteri artý deðerine odaklý geliþtirilmektedir. Yeni trendlerden bir adým ileride olmak veya müþteriyle birlikte yeni yollara girmek, tüm REO mühendislerinin adandýklarý düsturdur. Özellikle yenilenebilir enerji alanýnda REO nun çok eskiden beri yenilebilir sistemler ve buna baðlý geri beslenebilir elemanlar için endüktif bileþenler konularýyla ilgilenmesisin, çok isabetli olduðu þimdi ortaya çýkmýþtýr. Düþük kaçaklar ve düþük ýsý kaybý gibi faktörler önem taþýdýklarý takdirde, REO su soðutma alanýnda olaðanüstü bir know-how sahibi olduðunu kanýtlamýþ ve kendisini eþsiz kýlan bu özelliði, REO bileþenlerinin yüksek güç kapasitelerinde de kullanýmýna imkan veren deðiþik teknolojilerle göstermiþtir. Özellikle denizde veya sahilde konumlanmýþ enerji tesisleri aþýrý uçlardaki çevre koþullarýna maruz kalmaktadýr. Bu tesislerde kullanýlan bileþenler, neme, deniz suyuna ve tuz içeren havaya dayanýmlý olmalýdýr. Benzer koþullarýn hüküm sürdüðü demiryollarý konusundaki eskiye dayanan tecrübesi sayesinde REO IP66/67 gibi yüksek koruma sýnýfýna kadar bileþen üretebilmek için kanýtlanmýþ teknolojiye sahiptir. Yeni kullaným alanlarý REO da geçmiþten gelen tecrübelerin ýþýðýndan da yararlanýr. Toroidal trafo uzmaný olarak- REO bunlarý uzun yýllardan bu yana týp teknolojisi ve sanayi uygulamalarý için üretmektedirtransformatörlü inverterler konusunda da umut veren çözümler üretmesi sadece bir zaman meselesiydi. Her talep yeni mücadelelere yol açar- ancak REO nun bilinçli bilgi birikimi ve uygulamaya odaklanmasý her zaman optimum çözümler getirmiþtir. REO güneþ enerjisi kýsma bobini - Soðutma kanallarýnda veya inverterin dýþýnda monte edilebilir. Tasarým ayrýca sarsýlmaya dayanýmlý ve zararlý çevre özellikleriyle toza da dayanýklýdýr. REO trifaze að kýsma bobini (CNW MD 903) REO trifaze að kýsma bobininin (CNW MD 903) özelliði, sargýnýn ve demir çekirdeðin yüzey sýcaklýðýný düþüren ve dolayýsýyla çevreye daha az ýsý vermesine imkan tanýyan, doðrudan soðutmasý optimum su soðutmasýyla birlikte yüksek koruma derecesidir Paslanmaz çelik muhafazasýnda tuzlu su ve çið suyuna dayanýmlýdýr. REO döküm ve emprenye tekniði - Demir yollarý alanýndaki özel deneyimlere dayanmakta ve yüksek koruma derecelerinin uygulanmasýný mümkün kýlmaktadýr *yüksek güç kapasitelerinde de REO transformatör Solar light - Yüksek etkinlik derecesine sahip bu toroidal transformatör, özel olarak fotovoltaik inverterler için geliþtirilmiþtir. Transformatör özellikle düþük aðýrlýðý, kompakt tasarýmý ve en uygun malzeme kullanýmýyla öne çýkmaktadýr.

11 -Uygulamalarýnýz için inceden inceye düþünülmüþ çözümler- Almanya da dört üretim tesisi, Ýngiltere, Çin, Hindistan ve ABD de birer üretim tesisi REO ya küresel açýdan da güvenilir bir iþ ortaðý özelliði vermektedir. REO ürünleri en yüksek kalite standartlarýna nedensiz uyum saðlamýyor. ElectricalTest Solutions, modüler test alanlarý geliþtirme ve üretimi REO nun yýllardan beri ilgilendiði diðer bir alandýr. Böylece kalitenin garantiye alýnmasý için, firma içi geliþmelere dayanan ve her zaman REO teknolojisinin güncel durumuna uygun test alanlarý uygulanmaktadýr. EMV testleri, kýsmi boþalma ölçümleri veya entegre geri beslemeli elektrik testleri- olgunlaþmýþ teknoloji randýmanlý çalýþmaya ve karmaþýk sorunlarý çözmeyi saðlamaktadýr. REO birçok alandaki yýllarla dayanan deneyimi, kapsamlý teknik imkanlarý ve yüksek mühendislik potansiyeli sayesinde yenilenebilir enerji alanýndaki tüm EMV ve PowerQuality iþleri için ideal iþ ortaðýnýzdýr.

12 Headquarters - Germany REO ELEKTRONIK AG Brühler Straße 100 D Solingen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) REO INDUCTIVE COMPONENTS AG Brühler Straße 100 D Solingen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) info@reo.de Internet: Divisions - Germany REO INDUCTIVE COMPONENTS AG Nieke TrainTechnologies Division Centre of Competence Berlin Erasmusstraße 14 D Berlin Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) zentrale.berlin@reo.de Internet: Fertigung Nieke TrainTechnologies Division Eduard-Maurer-Straße 13 D Hennigsdorf IBK Drives Division Holzhausener Straße 52 D Kyritz Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) ibk@reo.de Internet: Setzermann Medical Division Schuldholzinger Weg 7 D Pfarrkirchen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) setzermann@reo.de Internet: Test and PowerQuality Division Brühler Straße 100 D Solingen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) main@reo.de Internet: China REO Shanghai Inductive Components Co., Ltd No. 536 ShangFeng Road Pudong, Shanghai China Tel.: +86 (0) Fax: +86 (0) info@reo.cn Internet: France REO VARIAC S.A.R.L. ZAC Du Clos aux Pois 1 6/8 rue de la Closerie-LISSES F Evry Cédex Tel.: +33 (0) Fax: +33 (0) reovariac@reo.fr Internet: Great Britain REO (UK) Ltd. Units 2-4 Callow Hill Road Craven Arms Shropshire SY7 8NT UK Tel.: +44 (0) Fax: +44 (0) main@reo.co.uk Internet: India REO GPD INDUCTIVE COMPONENTS PVT. LTD 2/202 Luna Road Village Luna Taluka Padra Vadodara India Tel.: +91 (2662) , +91 (265) Fax: +91 (265) info@reogpd.com Italy REO ITALIA S.r.l. Via Treponti, 29 I Rezzato (BS) Tel.: Fax: info@reoitalia.it Internet: Poland REO CROMA Sp.zo.o ul. Pozaryskiego 28, bud 20 PL Warszawa Tel.: +48 (0) Fax: +48 (0) croma@croma.com.pl Internet: Russia REO RUSSIA Ltd. 17/2, Dorozhnaya st., Voronezh RUSSIA Tel.: +7 (0) Fax: +7 (0) info@reo-russia.ru Internet: Spain REO ESPAÑA 2002 S.A. C/Manuel Ventura i Campeny 21B local 9 E Vilassar de Dalt (Barcelona) Tel.: Fax: info@reospain.com Internet: Switzerland REO ELEKTRONIK AG Im Halbiacker 5a CH-8352 Elsau Tel.: +41 (0) Fax: +41 (0) info@reo.ch Internet: Turkey REOTURKEY ELEKTRONIK San. ve Tic. Ltd. Şti. Halil Rıfatpasa Mah. Darülceze CD Perpa Tic Merkezi B Blok Kat 8 No:1095 TR Sisli Istanbul Tel.: +90 (0) Fax: +90 (0) info@reo-turkey.com Internet: USA REO-USA, Inc E. 47th St USA-Indianapolis, IN Tel.: +1 (0) Fax: +1 (0) main@reo-usa.com Internet: Bildnachweis-Titelseite: danielschoenen - Fotolia.com Günter Menzl - Fotolia.com

REOWAVE passive Yeni nesil armonik süzgeçleri

REOWAVE passive Yeni nesil armonik süzgeçleri passive Yeni nesil armonik süzgeçleri passive Yeni nesil armonik süzgeçleri Elektrik bileşenleri gitgide daha küçük, daha verimli ve daha ucuz hale geliyor. Bunu başarmak için, pek çok uygulama tristörler

Detaylı

IndustrialConverter Solutions REOunity - Değişken Hızlı Tahrikler için Sistem Çözümleri

IndustrialConverter Solutions REOunity - Değişken Hızlı Tahrikler için Sistem Çözümleri IndustrialConverter Solutions REOunity - Değişken Hızlı Tahrikler için Sistem Çözümleri Güvenlik Güvenilirlik Sorumluluk Dikkat REO nun sağladığı faydalarla Pratik Çözümler Modern teknoloji, tahrik sistemlerinin

Detaylı

REO PowerQuality Çözümleri

REO PowerQuality Çözümleri REO PowerQuality Çözümleri Sorunsuz güç için güçlü çözümler armoniklerin Analizi ve Nötrleştirilmesi ile harmoniklerin etkili filtrelenmesi Güç Faktörü Düzeltme için REO-Q kontrol kabini modülleri Harmoniklerin

Detaylı

Saf Güç Mükemmelliği

Saf Güç Mükemmelliği Saf Güç Mükemmelliği REO - 1925 ten beri Pure Power Perfection Kuruluş: 1925 Ciro: 28 milyon AVRO (2007) Çalışan sayısı: 350 Öz varlık oranı: %37,8 (2007) Mülkiyet: REO bir %100 aile şirketidir Almanya

Detaylı

REO HF Bileşenleri Ürün kataloğu

REO HF Bileşenleri Ürün kataloğu REO HF Bileşenleri Ürün kataloğu lastik kaplarda HF aktarıcı Geniş alan giriş gerilimi Alüminyum profilli HF aktarıcı Kayıt bobinleri HF Kombinasyonları Plastik kaplarda HF aktarıcı Geniş alan İçerik REO

Detaylı

TransportationConverter Solutions REO dan etkin bileşenler

TransportationConverter Solutions REO dan etkin bileşenler TransportationConverter Solutions REO dan etkin bileşenler -2- İçerik: Üretimden nihai ürüne... S.7 Etkileşimler - Kirlenme derecesi, nem, akustik, pozisyon,... yanma tutumu, aşırı gerilim kategorisi...

Detaylı

REO Akım ve gerilim sensörleri

REO Akım ve gerilim sensörleri REO Akım ve gerilim sensörleri Ürün kataloğu ktif Akım dönüştürücü Pasif Akım dönüştürücü Strom Controller Özel çözümler En basıt akım dönüşümünden etkili enerji azaltımına Düşük yer gereksini İçerik Akım

Detaylı

Ballorex Venturi. Çift Regülatörlü Vana

Ballorex Venturi. Çift Regülatörlü Vana Ballorex Venturi Çift Regülatörlü Vana Isýtma ve soðutma sistemlerinin balanslanmasý Precision made easy Ballorex Venturi ýsýtma ve soðutma sistemlerini balanslamasýný saðlayan olan yeni jenerasyon çift

Detaylı

3AH Vakum Devre-Kesicileri: Uygun Çözümler

3AH Vakum Devre-Kesicileri: Uygun Çözümler 3AH Vakum Devre-Kesicileri: Uygun Çözümler Beþ tipin saðladýðý üç büyük avantaj: Uyumlu, güçlü, ekonomik Devre-kesicileri günümüzde, trafolarýn, enerji nakil hatlarýnýn, kablolarýn, kondansatörlerin, reaktör

Detaylı

K U L L A N I C I E L K Ý T A B I

K U L L A N I C I E L K Ý T A B I K U L L A N I C I E L K Ý T A B I Kesme Hızı Kesme hýzý fonksiyonlarý: Kalýnlýk ve kesilecek olan madde Akým ayarýnýn deðeri Akým ayarý kesilmiþ kenarlarýn kalitesini etkiler. Kesimin geometrik

Detaylı

Ballorex Dynamic. Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý. Precision made easy

Ballorex Dynamic. Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý. Precision made easy Ballorex Dynamic Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý Precision made easy Dinamik balanslama ile toplam debi kontrolü Precision made easy Ballorex Dynamic yeni nesil basýnçtan baðýmsýz balans ve kontrol vanasýdýr.

Detaylı

SÜRÜCÜ GÝRÝÞ KORUMA REAKTÖRLERÝ ( HAT FÝLTRESÝ ) %4 EMPEDANS

SÜRÜCÜ GÝRÝÞ KORUMA REAKTÖRLERÝ ( HAT FÝLTRESÝ ) %4 EMPEDANS HARMONÝK FÝLTRELER ÞÖNT REAKTÖRLER www.federal.com.tr Harmonik Filtreler ÝÇÝNDEKÝLER Harmonik Filtreler Teknik Tablo Hat Filtresi Þönt Reaktörler Teknik Tablo Þönt Reaktörler Federal, teknik özellikleri

Detaylı

Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX.

Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX. Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX. Sorunlar yok: Sadece çözümler var! Yüksek kalitedeki özel-yapý malzemeleri ile ilgili ARDEX ilk adresinizdir. Ürün yelpazesi

Detaylı

Ne-Ka. Grouptechnic ... /... / 2008. Sayýn Makina Üreticisi,

Ne-Ka. Grouptechnic ... /... / 2008. Sayýn Makina Üreticisi, ... /... / 2008 Sayýn Makina Üreticisi, Firmamýz Bursa'da 1986 yýlýnda kurulmuþtur. 2003 yýlýndan beri PVC makineleri sektörüne yönelik çözümler üretmektedir. Geniþ bir ürün yelpazesine sahip olan firmamýz,

Detaylı

Ballorex Vario. Çift Regülatörlü Vana. Precision made easy

Ballorex Vario. Çift Regülatörlü Vana. Precision made easy Ballorex Vario Çift Regülatörlü Vana Precision made easy Isýtma ve soðutma sistemlerinde etkili balanslama Precision made easy Ballorex Vario, ýsýtma ve soðutma sistemlerinin balanslanmasý için kullanýlan

Detaylı

OTOMATÝK BETON BLOK ÜRETÝM TESÝSÝ NHP

OTOMATÝK BETON BLOK ÜRETÝM TESÝSÝ NHP OTOMATÝK BETON BLOK ÜRETÝM TESÝSÝ NHP 520 Profesyonellik detaylarda gizli... Kolay ve pratik kalýp deðiþimi için tasarlanmýþ açýlýr makina gövdesi, kalýp deðiþtirme için gereken zamaný kýsaltmaktadýr.

Detaylı

Modüler Proses Sistemleri

Modüler Proses Sistemleri Ürünler ve Hizmetlerimiz 2011 Modüler Proses Makineleri Modüler Proses Sistemleri Proses Ekipmanlarý Süt alým tanklarý Süt alým degazörleri Akýþ transfer paneli Vana tarlasý Özel adaptör Tesisat malzemeleri

Detaylı

OTOMATÝK KAPI SÝSTEMLERÝ

OTOMATÝK KAPI SÝSTEMLERÝ OTOMATÝK KAPI SÝSTEMLERÝ com Hakkýmýzda Firma Hakkýnda Otomasyon sektörünün önde gelen firmalarýndan olan ECM ENDÜSTRÝYEL OTOMATÝK KAPI SÝSTEMLERÝ, kurulduðu tarihten bu yana uzmanlaþtýðý her alanda, ülkemizde

Detaylı

Yüksek hýzda Alüminyum Ýþleme

Yüksek hýzda Alüminyum Ýþleme Nr : 168JDTR Yüksek hýzda Alüminyum Ýþleme PRO Özellikler Güçlü baðlama sistemi: Yüksek hýzlarda dahi güvenli plaket baðlama sistemi. Plaketlerdeki parlak yüzey: Mükemmel talaþ akýþý saðlar ve sývaþmayý

Detaylı

Tehlikeli Atýk Çözümünde EKOVAR...

Tehlikeli Atýk Çözümünde EKOVAR... ARA DEPOLAMA www. ekovar.com info@ ekovar.com Hilal Mah. 50. Sokak, 4. Cad. No: 8/8 Yýldýz - Çankaya / ANKARA Tel : +(90) 312 442 13 05 +(90) 312 442 11 43 Faks : +(90) 312 442 13 06 Tehlikeli Atýk Çözümünde

Detaylı

KOBÝ lerin iþ süreçlerini daha iyi yönetebilmeleri için

KOBÝ lerin iþ süreçlerini daha iyi yönetebilmeleri için NEDEN KOBÝ lerin iþ süreçlerini daha iyi yönetebilmeleri için SAP Business One çözümünü seçmelerinin nedeni 011 SAP AG. Tüm haklarý saklýdýr. SAP Business One müþterileri SAP'ye olan güvenlerini gösteriyor.000+

Detaylı

Motor kademeleri ile otomasyon seviyeleri arasýnda akýllý baðlantý Akýllý Baðlantý Siemens tarafýndan geliþtirilen SIMOCODE-DP iþlemcilerin prozeslerinin hatasýz çalýþmasýný saðlamak için gerekli tüm temel

Detaylı

maybesan makina sanayi ltd. þti. BETON SANTRALÝ EKÝPMANLARI hakkýmýzda Amacýmýz: Tam müþteri memnuniyeti Uygun ve yüksek teknoloji Kaliteli ürün yelpazesi Vizyonumuz: Geleceði bugün birlikte yaþamak için,

Detaylı

BUNKERLER VE HAVAÝ HAT SÝSTEMLERÝ

BUNKERLER VE HAVAÝ HAT SÝSTEMLERÝ BETON SANTRALLERÝ BUNKERLER VE HAVAÝ HAT SÝSTEMLERÝ OTOMASYON SÝSTEMLERÝ Kusursuzluk, tesisin beyninde baþlar... NAMTAÞ Beton Santralleri, NAMTAÞ mühendislerinin geliþtirdiði, sektöründe yýllarca sýnanmýþ

Detaylı

Ortak Anten Daðýtým Santrallarý

Ortak Anten Daðýtým Santrallarý Ortak Anten Daðýtým Santrallarý MA Serisi Ortak Anten Daðýtým Santrallarý MA 302 2 MA 303 3 MA 404 4 MA 465 5 Blok Diyagramlar 6 Örnek Uygulamalar 7 MA 302 2 Giriþli 2 Tanýtým MA302 Serisi Ortak Anten

Detaylı

Tespit Vidasý. Ýç Ölçüm Çeneleri. Verniyer Skalasý. (Metrik) Dýþ Ölçüm Çeneleri. Ýç Ölçüm Çeneleri. Fonksiyon Düðmeleri. Dýþ Ölçüm Çeneleri.

Tespit Vidasý. Ýç Ölçüm Çeneleri. Verniyer Skalasý. (Metrik) Dýþ Ölçüm Çeneleri. Ýç Ölçüm Çeneleri. Fonksiyon Düðmeleri. Dýþ Ölçüm Çeneleri. KUMPASLAR KUMPAS HAKKINDA Kumpaslar parçalarýn iç, dýþ, yükseklik ve derinlik gibi boyutlarýný ölçmek için kullanýlýrlar. Ýç Ölçüm Çeneleri Tespit Vidasý Verniyer Skalasý (Ýnç) Ana Skala (Ýnç) KUMPAS ÇEÞÝTLERÝ

Detaylı

Metapan Metal Panel DOGRUSAL TAVANLAR

Metapan Metal Panel DOGRUSAL TAVANLAR Metapan Metal Panel DOGRUSAL TAVANLAR Asma tavan çözümleri arasýnda fonksiyonel ve esnek bir alternatif olarak yer alan lineer tavan, hem iç mekan hem de dýþ mekan kullanýmýna uygun özellikleriyle, uzun

Detaylı

Multi Grooving Tools. Çok Amaçlý Kanal Açma Takýmlarý. M.G.T. Özellikler. No: 96-7-JD-TR

Multi Grooving Tools. Çok Amaçlý Kanal Açma Takýmlarý. M.G.T. Özellikler. No: 96-7-JD-TR No: 96JDTR Multi Grooving Tools MGT Çok Amaçlý Kanal Açma Takýmlarý M.G.T. Özellikler 1. W þeklindeki benzersiz sýkýþtýrma formu mükemmel bir kavrama saðlar. 2. M.G.T uçlar iç çap operasyonlarda da dýþ

Detaylı

Tislamid. Poliamid Çözümleri

Tislamid. Poliamid Çözümleri Tislamid Poliamid Çözümleri Tislamid Poliamid kompaundlarý, mükemmel güç ve dayaným özellikleri sebebiyle farklý sektörlerde en yaygýn kullanýlan mühendislik plastiklerinden biridir. Tisan, poliamid esaslý

Detaylı

A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler. EA Serisi (Ecocirc Otomatik)

A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler. EA Serisi (Ecocirc Otomatik) A Sýnýfý Yüksek verimli deðiþken hýzlý sirkülatörler EA Serisi (Ecocirc Otomatik) KULLANIM ALANLARI KONUTSAL. UYGULAMALAR Isýtma ve iklimlendirme sistemlerinde su sirkülasyonu. Mevcut sistemlerin yenilenmesi

Detaylı

Termik Röleler ÝÇÝNDEKÝLER Özellikler Karakteristik Eðriler Teknik Tablo Sipariþ Kodlarý Teknik Resimler EN TS EN IEC Ra

Termik Röleler ÝÇÝNDEKÝLER Özellikler Karakteristik Eðriler Teknik Tablo Sipariþ Kodlarý Teknik Resimler EN TS EN IEC Ra TERMÝK RÖLELER www.federal.com.tr Termik Röleler ÝÇÝNDEKÝLER Özellikler Karakteristik Eðriler Teknik Tablo Sipariþ Kodlarý Teknik Resimler EN 60947-4-1 TS EN 60947-4-1 IEC 60947-4-1 Rak m : 2000 m (max)

Detaylı

ValFoam Valfli PU Köpük Bostik ValFoam, nemle genleþen ve kürleþen tek komponentli, mekanik valfi sayesinde kullaným öncesi ve sonrasý asla týkanmayan aerosol poliüretan köpüktür. Elektrik tesisatlarýnýn

Detaylı

hem kapalý, hem deðil... esnek, þeffaf, pratik çözümler...

hem kapalý, hem deðil... esnek, þeffaf, pratik çözümler... hem kapalý, hem deðil... esnek, þeffaf, pratik çözümler... "pvc perde kapýlar" mekanlarý ayýrmanýn iþlevsel yolu... Özellikleri, Avantajlarý PVC Perde kapýlar, þeffaff PVC bantlardan oluþan, çalýþma alanlarýnda

Detaylı

Tekstil, Kaðýt, Plastik Ambalaj, Baský ve Matbaa Sektörleri için komple silindir üretimi ve kaplamasý,

Tekstil, Kaðýt, Plastik Ambalaj, Baský ve Matbaa Sektörleri için komple silindir üretimi ve kaplamasý, ARTIPOL Genel Tanitim 1995 yýlýndan itibaren, poliüretan elastomer malzemesi konusunda hizmet veren Artýpol Poliüretan & Kauçuk Ýmalat Ýthalat Ýhracat Sanayi ve Ticaret Limited Þirketi, 2001 yýlýndan itibaren

Detaylı

Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta

Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta Mikro Dozaj Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta ve aðýr hizmet tipi modellerimizle Türk

Detaylı

Geniþ uygulama alaný, PVD Kaplama

Geniþ uygulama alaný, PVD Kaplama Nr : 151-2-JD-TR Geniþ uygulama alaný, PD Kaplama Çelik : (P20~40) Çelik : (P30~50) YeniY ni PD- Kap lamal a Döküm: (K05~20) Özellikleri Yeni ince K-gol film kaplama: Iyi sertlik ve üþük sürtünme etkisi

Detaylı

CTA Silindirik Difüzör

CTA Silindirik Difüzör TA TA Taným TA tipi nozullar duvar, tavan uygulamalarý için tasarlanmýþ olan silindirik tipte nozullardýr. Daðýtýcý sistemlerde kullanýlýrlar. Görüntü bütünlüðü açýsýndan toplayýcý olarak da kullanýlabilirler.

Detaylı

MA 302 (2 Giriþli) UHF SMATV VHFIII MA 303 (3 Giriþli) UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 404 (4 Giriþli) 39 / B-I UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 465 (5 Giriþli) DVB-T UHF-

MA 302 (2 Giriþli) UHF SMATV VHFIII MA 303 (3 Giriþli) UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 404 (4 Giriþli) 39 / B-I UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 465 (5 Giriþli) DVB-T UHF- Ortak Anten Daðýtým Santrallarý MA Serisi Ortak Anten Daðýtým Santrallarý 38 38 MA 302 40 MA 303 41 MA 404 42 MA 465 43 MA 302 (2 Giriþli) UHF SMATV VHFIII MA 303 (3 Giriþli) UHF-1 UHF-2 VHFIII MA 404

Detaylı

0.2-200m3/saat AISI 304-316

0.2-200m3/saat AISI 304-316 RD Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip hava kilidleri her türlü proseste çalýþacak rotor ve gövde seçeneklerine sahiptir.aisi304-aisi316baþtaolmaküzerekimya,maden,gýda...gibi

Detaylı

GÜÇ KONDANSATÖRLERİ KULLANMA KILAVUZU

GÜÇ KONDANSATÖRLERİ KULLANMA KILAVUZU Türkiye den Dünya ya GÜÇ KONDANSATÖRLERİ KULLANMA KILAVUZU 1. GÜVENLİK Dikkat Etmeniz Gerekenler Kılavuzları okuyun Montajý gerçekleþtirmeden ve ilk kez çalýþtýrmadan önce, bu kýlavuzu okuyun. Güç kondansatörlerinin

Detaylı

Metapan Metal Panel CLIP-IN TAVANLAR

Metapan Metal Panel CLIP-IN TAVANLAR Metapan Metal Panel CLIP-IN TAVANLAR Clip-In (gizli) tip taþýyýcý sistemlerde taþýyýcý sistem görünür deðildir. Sistem, ana taþýyýcýlar, bunlara dik açýyla kenetlenen clip-in profilleri ile tüm kenarlardan

Detaylı

Montaj. Duvara montaj. Tavana montaj. U Plakalý (cam pencere) Açýsal Plakalý Civatalý (cam pencere)

Montaj. Duvara montaj. Tavana montaj. U Plakalý (cam pencere) Açýsal Plakalý Civatalý (cam pencere) Genel Özellikler Hava perdeleri yüksek debili ve ince formlu hava akýmý saðlamak amacýyla üretilmiþlerdir. Kullanýlýþ amacý birbirinden farklý sýcaklýk deðerlerine sahip iki ortamý hareket serbestisi saðlayacak

Detaylı

TÜRKÝYE / Fabrika SWITZERLAND. Tel : ( 0090 ) 246 281 29 29 - ( 0090 ) 246 281 29 30 Fax : ( 0090 ) 246 281 29 31 Gönen / ISPARTA

TÜRKÝYE / Fabrika SWITZERLAND. Tel : ( 0090 ) 246 281 29 29 - ( 0090 ) 246 281 29 30 Fax : ( 0090 ) 246 281 29 31 Gönen / ISPARTA TÜRKÝYE / Fabrika Tel : ( 0090 ) 246 281 29 29 - ( 0090 ) 246 281 29 30 Fax : ( 0090 ) 246 281 29 31 Gönen / ISPARTA SWITZERLAND Tel : ( 0041 ) 56 610 48 43 Cep Natel : ( 0041 ) 79 605 72 93 E-mail : tuerkel@dplanet.ch

Detaylı

HPL Laminar Akýþ Ünitesi

HPL Laminar Akýþ Ünitesi HPL Laminar Akýþ Ünitesi H P L Lam i na r Aký þ Ünitesi Taným Ameliyathane tipi Laminar Akýþ Üniteleri, ameliyathane masasý ve üstünde istenen laminar akýþý saðlamak ve bu laminar akýþ sayesinde bulunduklarý

Detaylı

EFS AKIÞ ÞALTERÝ 1 EFS. EFS 05s / 05sx / 05p / 05px. EFS 06s / 06sx / 06p / 06px EFS 08s/10s/15s/20s/25s/32s/40s/50s. EFS 15p/20p/25p/32p/40p/50p

EFS AKIÞ ÞALTERÝ 1 EFS. EFS 05s / 05sx / 05p / 05px. EFS 06s / 06sx / 06p / 06px EFS 08s/10s/15s/20s/25s/32s/40s/50s. EFS 15p/20p/25p/32p/40p/50p EFS Akýþ þalteri borulardaki akýþýn hissedilmesi için kullanýlmaktadýr. Boru içindeki sývýlarýn hareketini algýlayarak akýþýn olup olmadýðýný güvenli bir þekilde kontrol etmek maksadýyla kullanýlýr. Þofben,

Detaylı

yangýn alarm sistemleri TFP 802 TEK AKÜ ÝLE KULLANIM 2 BÖLGELÝ KONVANSÝYONEL YANGIN ALARM PANELÝ TEK AKÜ ÝLE KULLANIM 124 USD TFP 804 134 USD TFP 808 160 USD 4 BÖLGELÝ KONVANSÝYONEL YANGIN ALARM PANELÝ

Detaylı

DÜNYANIN GELECEÐÝ ÝÇÝN ÇEVREYE VE ÇOCUKLARA SAHÝP ÇIKALIM ÇEVRE TEÞVÝK ÖDÜLÜ 2007 Hakkýmýzda Þafak Makina Yedek Parça San. & Tic. A.Þ. 1955 yýlýnda Sayýn Fethi ÇATALAY tarafýndan Ýstanbul da kurulmuþtur.

Detaylı

EPDM Membrane www.lineflex.com ÝÇERÝK Sayfa Hakkýmýzda 02 Üstün Teknik Özellikler 03 EPDM ve Butil Bantlar 04 Yapýþtýrýcý ve Mastik, Baðlantý ve Yardýmcý Elemanlar 05 Kullaným Alanlarý Çatýlar 06 Yeþil

Detaylı

SENSÖR TEKNOLOJÝSÝ KARÞILAÞTIRMA LD-5000 SOÐUTUCU GAZ KAÇAK DEDEKTÖRÜ

SENSÖR TEKNOLOJÝSÝ KARÞILAÞTIRMA LD-5000 SOÐUTUCU GAZ KAÇAK DEDEKTÖRÜ SENSÖR TEKNOLOJÝSÝ KARÞILAÞTIRMA LD-5000 SOÐUTUCU GAZ KAÇAK DEDEKTÖRÜ l CORONA DISHARGE SENSÖR TEKNOLOJÝSÝ > Uygulanan yüksek voltaj, ultra keskin noktasal sensör çevresinde dairesel ýþýn dalgasý oluþturur.

Detaylı

EQ Kapasitif Seviye Transmitterleri, endüstride yaygýn kullanýlan, kapasite ölçüm yöntemini kullanýr. Elektrod çubuðu ile tank duvarý arasýnda prosesi oluþturan malzeme nedeniyle deðiþen kapasiteyi ölçerek

Detaylı

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý.

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý. Kalite Güvence Sistemi Belgesi... Sulamada dünya markasý. Borular Sulama Borularý & Spagetti Borular Aþýndýrýcý sývýlara karþý yüksek derecede dayanýklýdýr. Güneþin UV ýþýnlarýna karþý dayanýklý ve esnektir.

Detaylı

B210TR MS6015 KÜÇÜK PARÇALARIN İŞLENMESI İÇIN PVD KAPLI KARBÜR KALITE EKSI TOLERANS

B210TR MS6015 KÜÇÜK PARÇALARIN İŞLENMESI İÇIN PVD KAPLI KARBÜR KALITE EKSI TOLERANS 2018.04 B210TR KÜÇÜK PARÇALARIN İŞLENMESI İÇIN PVD KAPLI KARBÜR KALITE EKSI TOLERANS KARBON ÇELIKLERİ İÇIN PVD KAPLI KARBÜR KALITE Aşınma direncini büyük ölçüde arttıran özel karbür alt yapı ile yeni PVD

Detaylı

Piezoelektik ve Aktif Paratonerler Yýldýrým deþarjýndan ve zararlarýndan korunmak için R p h CEB h(m) Rp (m) Np

Piezoelektik ve Aktif Paratonerler Yýldýrým deþarjýndan ve zararlarýndan korunmak için R p h CEB h(m) Rp (m) Np Aktif Paratoner Test Cihazý Forend aktif paratonerleri, Forend L.C. test cihazýyla kolaylýkla test edilebilir. Nasýl kullanýlýr? Test cihazý paratonerlerde hata veya arýza olup olmadýðýný, üzerindeki kýrmýzý-yeþil

Detaylı

EDMS, þirketlerin dinamik dokümanlar oluþturmasýný saðlayan, bu doküman ve belgeleri dijital olarak saklayýp, dünyanýn deðiþik noktalarýndaki

EDMS, þirketlerin dinamik dokümanlar oluþturmasýný saðlayan, bu doküman ve belgeleri dijital olarak saklayýp, dünyanýn deðiþik noktalarýndaki with BIM Suite EDMS, þirketlerin dinamik dokümanlar oluþturmasýný saðlayan, bu doküman ve belgeleri dijital olarak saklayýp, dünyanýn deðiþik noktalarýndaki kullanýcýlarýnýn eriþmesine olanak veren ve

Detaylı

Girne Mah. Küçükyalý Ýþ Merkezi B Blok No:15 34844 Maltepe/Ýstanbul [t] +90 216 518 99 99 pbx [f] +90 216 519 89 99 [e] info@ozenelektronik.

Girne Mah. Küçükyalý Ýþ Merkezi B Blok No:15 34844 Maltepe/Ýstanbul [t] +90 216 518 99 99 pbx [f] +90 216 519 89 99 [e] info@ozenelektronik. Girne Mah. Küçükyalý Ýþ Merkezi B Blok No:15 34844 Maltepe/Ýstanbul [t] +90 216 518 99 99 pbx [f] +90 216 519 89 99 [e] info@ozenelektronik.com www.ozenelektronik.com.tr mobydic 5000 Benzinli+LPG Egzoz

Detaylı

Ýçindekiler. Vortex metre VTX2, yeni nesil Sayfa 3. Ölçüm tekniði Sayfa 3. Uygulamalar Sayfa 4. Tasarým Sayfa 5. Ölçüm aralýðý tablosu Sayfa 5

Ýçindekiler. Vortex metre VTX2, yeni nesil Sayfa 3. Ölçüm tekniði Sayfa 3. Uygulamalar Sayfa 4. Tasarým Sayfa 5. Ölçüm aralýðý tablosu Sayfa 5 Vortex Metre Ýçindekiler Vortex metre VTX2, yeni nesil Sayfa 3 Ölçüm tekniði Sayfa 3 Uygulamalar Sayfa 4 Tasarým Sayfa 5 Ölçüm aralýðý tablosu Sayfa 5 Teknik özellikler Sayfa 6 Vortex metre profili Sayfa

Detaylı

Oda Termostatý RAA 20 / AC. Montaj ve Kullaným Kýlavuzu

Oda Termostatý RAA 20 / AC. Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Oda Termostatý RAA 20 / AC Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Alarko Carrier Eðitim ve Dokümantasyon Merkezi Haziran 2008 Oda Termotatý RAA 20 / AC Kullaným Kýlavuzu ÝÇÝNDEKÝLER GARANTÝ ve SERVÝS GÝRÝÞ Kullaným

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

B368TRMS MS SERISI MATKAP UCU GENEL KULLANIM AMAÇLI

B368TRMS MS SERISI MATKAP UCU GENEL KULLANIM AMAÇLI MS SERISI MATKAP UCU GENEL KULLANIM AMAÇLI 2017.11 B368TRMS MS MATKAP UCU YEKPARE KARBÜR MATKAP UCU SERISI Kaliteli takımlama için seçenek ve performans oranına göre süper fiyat. Modern metal kesme dünyasının

Detaylı

ECAM KAPASÝTÝF SEVÝYE SENSÖRÜ

ECAM KAPASÝTÝF SEVÝYE SENSÖRÜ seviye sensörü iletken sývýlarda, iletken olmayan sývýlar seviyenin kontrolü amacýyla kullanýlan kapasitif seviye sensörüdür. Ürün sensör üzerine gelince bir kapasite deðiþimi yaratmakta ve bu deðiþim

Detaylı

verter Dört mevsim daha konforlu, ekonomik ve uzun ömürlü tesisler için.. verter A member of the Uygulama Teorisi: Benzeþim Kurallarý: Debi Basýnç Güç Q 1 Q 2 = n 1 n 2 H 1 n 1 = H 2 ( n2 P 1 n 1 = P 2

Detaylı

ULTRASONÝK SEVÝYE ÖLÇER ULM-53 Açýk veya kapalý tanklarda, çukurlarda, açýk kanal vb. yerlerde, sývýlarýn (kirli olsa bile), partikül ve yapýþkan ürünlerin sürekli seviye ölçümünde kullanýlýr. Ölçüm aralýðý

Detaylı

olarak çalýºmasýdýr. AC sinyal altýnda transistörler özellikle çalýºacaklarý frekansa göre de farklýlýklar göstermektedir.

olarak çalýºmasýdýr. AC sinyal altýnda transistörler özellikle çalýºacaklarý frekansa göre de farklýlýklar göstermektedir. Transistorlu Yükselteçler Elektronik Transistorlu AC yükselteçler iki gurupta incelenir. Birincisi; transistorlu devreye uygulanan sinyal çok küçükse örneðin 1mV, 0.01mV gibi ise (örneðin, ses frekans

Detaylı

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva TRİE UPS LER 3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva 3 faz giriş -1 faz çıkış ve 3 faz giriş -3 faz çıkış kesintisiz güç kaynakları başta sanayi, tıp,

Detaylı

KULLANIM ALANLARI. Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. TEKNÝK ÖZELLÝKLER

KULLANIM ALANLARI. Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. TEKNÝK ÖZELLÝKLER Sýcak suyun yeniden sirkülasyonu için yüksek etkili sirkülatörler KULLANIM ALANLARI KONUTSAL. UYGULAMALAR Sýcak su yeniden sirkülasyonu. Brülör besleme. EB (V) Serisi TEKNÝK ÖZELLÝKLER POMPA Debi: 1 m

Detaylı

FOTOVOLTAÝK GÜÇLE ÇALIÞAN BÝR BUZDOLABI SÝSTEMÝNÝN DENEYSEL ANALÝZÝ

FOTOVOLTAÝK GÜÇLE ÇALIÞAN BÝR BUZDOLABI SÝSTEMÝNÝN DENEYSEL ANALÝZÝ FOTOVOLTAÝK GÜÇLE ÇALIÞAN BÝR BUZDOLABI SÝSTEMÝNÝN DENEYSEL ANALÝZÝ Bülent YEÞÝLATA, Yusuf IÞIKER Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliði Bölümü ÖZET Bu çalýþmada, düþük soðutma yüküne

Detaylı

YENÝ TAKMA UÇLU MATKAPLAR

YENÝ TAKMA UÇLU MATKAPLAR YENÝ TAKMA UÇLU MATKAPLAR No: 1-3-JD-TR 4 X D þimdi s tokla larým ý zda (B KZ.S.SON SAYFA) BSP-& BNP- Dr ill Özellik ler Mükemmel talaþ kaldýrma Hassas yüzey kalitesi Pozisyon deðiþimi ile 4 köþe kullanýlabilir

Detaylı

www.kocsantrafo.com TRANSFORMATÖR KATALOĞU

www.kocsantrafo.com TRANSFORMATÖR KATALOĞU TRANSFORMATÖR KATALOĞU ÜRÜN RESİMLERİ KOÇSAN Trafoda imalatı yapılan tüm ürünler başlangıç safhasından bitip test edilen ana kadar kendi alanlarında tam donanımlı personeller ve makinalar tarafından yapmaktadır.

Detaylı

Enerji yüklerini akýllýca düþürmek

Enerji yüklerini akýllýca düþürmek E n e r j i K o n t r o l M o n i t ö r S i s t e m i Enerji yüklerini akýllýca düþürmek Desentral I/O Profibus DP V0 Modbus RTU Modem/PC Yazýcý Prorem ý Enerji Kontrol Monitör Sistemi Kullanýmý Kullanýmý

Detaylı

B210TR MS6015 KÜÇÜK PARÇALARIN İŞLENMESI İÇIN PVD KAPLI KARBÜR KALITE EKSI TOLERANS

B210TR MS6015 KÜÇÜK PARÇALARIN İŞLENMESI İÇIN PVD KAPLI KARBÜR KALITE EKSI TOLERANS 2017.04 B210TR KÜÇÜK PARÇALARIN İŞLENMESI İÇIN PVD KAPLI KARBÜR KALITE EKSI TOLERANS KARBON ÇELIKLERİ İÇIN PVD KAPLI KARBÜR KALITE Aşınma direncini büyük ölçüde arttıran özel karbür alt yapı ile yeni PVD

Detaylı

Drive IT Alçak Gerilim AC Sürücüler. ACS800 Kataloðu Sürücüler ve opsiyonlar

Drive IT Alçak Gerilim AC Sürücüler. ACS800 Kataloðu Sürücüler ve opsiyonlar Drive IT Alçak Gerilim AC Sürücüler ACS800 Kataloðu Sürücüler ve opsiyonlar 2 3AFE 64572504 REV E TR 12.02.2004 Ýçindekiler Genel ABB 5 Sürücüler için Industrial IT 5 AC Sürücüler 5 Ürünler AC Motorlar

Detaylı

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar.

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar. GAZ YAKITLI SICAK HAVA ÜRETİCİLERİ MINIJET SERİLERİ ULTRA-KOMPAKT GAZ YAKITLI HAVA ISITICISI KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri

Detaylı

Kullaným kýlavuzu. Oda kumandasý RC. Genel. Oda sýcaklýðýnýn (manuel olarak) ayarlanmasý. Otomatik düþük gece ayarýnýn baþlatýlmasý

Kullaným kýlavuzu. Oda kumandasý RC. Genel. Oda sýcaklýðýnýn (manuel olarak) ayarlanmasý. Otomatik düþük gece ayarýnýn baþlatýlmasý 7206 2000 07/00 Özenle saklayýn! Kullaným kýlavuzu Oda kumandasý RC Genel RC, bir sýcaklýk kontrol ve kumanda paneli olup, gösterge ve kontrol donanýmý aþaðýda verildiði gibidir. Sýcaklýk ayar düðmesi,

Detaylı

80 lt. 120 lt. 2 tekerlekli arabalý bidonlar. farklý atýklarýn toplanmasý için üretilmiþ modeller. Tek. Kod. 240 Lt. Tek. Kod. 80 Lt. Tek. Kod.

80 lt. 120 lt. 2 tekerlekli arabalý bidonlar. farklý atýklarýn toplanmasý için üretilmiþ modeller. Tek. Kod. 240 Lt. Tek. Kod. 80 Lt. Tek. Kod. 2 tekerlekli arabalý bidonlar 80 120 140 580 620 730 655 865 570 525 995 1070 1005 1110 240 200 360 200 farklý atýklarýn toplanmasý için üretilmiþ modeller kullaným süresi geçmiþ ilaçlar standart renkler

Detaylı

Lincoln Electric. Örtülü Elektrod Kaynaðý

Lincoln Electric. Örtülü Elektrod Kaynaðý Lincoln Electric Örtülü Elektrod Kaynaðý Örtülü elektrod ark (MMA) Kaynak yöntemi Örtülü Elektrod Ark Kaynaðý (MMA Manual Metal Arc) Örtülü elektrodlarla gerçekleþtirilen ark kaynaðý yöntemi (MMA), metallerin

Detaylı

SERVON ASANSÖR Ankara merkezli,türkiye nin her yerine hizmet sunabilen,asansör sektöründe yýllardýr faaliyet gösteren bir kuruluþtur. Kurulduðu 1989 yýlýndan bugüne, sektördeki geliþmeleri yakýndan takip

Detaylı

BCB Taným BCB tipi menfezler duvar uygulamalarý için tasarlanmýþtýr. Daðýtýcý ve toplayýcý sistemlerde kullanýlýr. Özellikler BCB tipi menfezler sabit

BCB Taným BCB tipi menfezler duvar uygulamalarý için tasarlanmýþtýr. Daðýtýcý ve toplayýcý sistemlerde kullanýlýr. Özellikler BCB tipi menfezler sabit B 0.02 TR.00 BCB H A V A K O N T R O L S i S T E M L E R i BCB Taným BCB tipi menfezler duvar uygulamalarý için tasarlanmýþtýr. Daðýtýcý ve toplayýcý sistemlerde kullanýlýr. Özellikler BCB tipi menfezler

Detaylı

Teknik Bilgiler 00. Downlight Spot Sayýsý: 24 Adet bulundu. Ofis alaný 24 eþit alana bölünmelidir.

Teknik Bilgiler 00. Downlight Spot Sayýsý: 24 Adet bulundu. Ofis alaný 24 eþit alana bölünmelidir. Teknik Bilgiler 00 Armatür dizlimi ve ýþýk yayýlýmý (ofis üzt görünüþ) : Örnek ofis aydýnlatmasý 3-boyutlu modeli Tablo 1 : Lamba Akýsý : 1x1200 lm Downlight Spot Sayýsý: 24 Adet bulundu. Ofis alaný 24

Detaylı

INTERIOR PARTITIONS BÖLME SÝSTEMLERÝ BÖLME SÝSTEMLERÝ INTERIOR PARTITIONS. aluwall.com. Arpa GLASS FITTINGS & ACCESSORIES COMPACT LAMINATE PANELS

INTERIOR PARTITIONS BÖLME SÝSTEMLERÝ BÖLME SÝSTEMLERÝ INTERIOR PARTITIONS. aluwall.com. Arpa GLASS FITTINGS & ACCESSORIES COMPACT LAMINATE PANELS BÖLME SÝSTEMLERÝ BÖLME SÝSTEMLERÝ GLASS FITTINGS & ACCESSORIES Arpa COMPACT LAMINATE PANELS aluwall SYSTEMS R INDEX 1 ÖNSÖZ PREFACE 2 Güvenlik amaçlý demontable bölme duvar sistemleri Demontable security

Detaylı

Online teknik sayfa WL260-S270 W260 KOMPAKT FOTOSELLER

Online teknik sayfa WL260-S270 W260 KOMPAKT FOTOSELLER Online teknik sayfa WL0-S70 W0 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. WL0-S70 0077 Teslimat kapsamına dahildir: P0 (), BEF-W0 () Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/w0

Detaylı

Pasif devre elemanları (bobin, kondansatör, direnç) kullanarak, paralel kol olarak tasarlanan pasif

Pasif devre elemanları (bobin, kondansatör, direnç) kullanarak, paralel kol olarak tasarlanan pasif Pasif devre elemanları (bobin, kondansatör, direnç) kullanarak, paralel kol olarak tasarlanan pasif filtre düzeneği, tasarlandığı harmoniğin frekans değerinde seri rezonans oluşturarak harmonik akımını

Detaylı

Fiskomar. Baþarý Hikayesi

Fiskomar. Baþarý Hikayesi Fiskomar Baþarý Hikayesi Fiskomar Gýda Temizlik Ve Marketcilik Ticaret Anonim Þirketi Cumhuriyetin ilanýndan sonra büyük önder Atatürk'ün Fýndýk baþta olmak üzere diðer belli baþlý ürünlerimizi ilgilendiren

Detaylı

ÖDEME YÖNETÝMÝ SFS FÝNANSAL SÝSTEM ÇÖZÜMLERÝ Tahsilat Sorununa Kesin Çözüm S Ý G O R T A Þ Ý R K E T Ý B A N K A A C E N T E SÝGORTA ÜRÜNLERÝ TAHSÝLATINDA EN ÝLERÝ TEKNOLOJÝ Poliçe / Tahakkuk - Ýptal Zeylname

Detaylı

Tip Testli Pano ÝÇÝNDEKÝLER Tip Testli Pano Özellikleri Elektriksel - Mekaniksel Karakteristikler FMP-1 Modüler Panolar Pano Ölçüleri Pano Bileþenleri

Tip Testli Pano ÝÇÝNDEKÝLER Tip Testli Pano Özellikleri Elektriksel - Mekaniksel Karakteristikler FMP-1 Modüler Panolar Pano Ölçüleri Pano Bileþenleri MODÜLER PANO SÝSTEMLERÝ www.federal.com.tr Tip Testli Pano ÝÇÝNDEKÝLER Tip Testli Pano Özellikleri Elektriksel - Mekaniksel Karakteristikler FMP-1 Modüler Panolar Pano Ölçüleri Pano Bileþenleri FMP-2 Modüler

Detaylı

LAZER-ARK HÝBRÝT KAYNAK YÖNTEMÝ

LAZER-ARK HÝBRÝT KAYNAK YÖNTEMÝ LAZER-ARK HÝBRÝT KAYNAK YÖNTEMÝ Hakan YAVUZ *, Gürel ÇAM ** GÝRÝÞ Lazer kaynaðý yüksek kaynak hýzý, düþük distorsiyon ve otomasyona çok uygun olma özellikleri dolayýsýyla yapý çeliklerinin kaynak iþlemlerinde

Detaylı

FBE Kelebek Tip Dairesel Yangýn Damperi

FBE Kelebek Tip Dairesel Yangýn Damperi Taným tipi yangýn damperleri, ateþ ve dumanýn diðer bölümlere yayýlmasýný engellemek için havalandýrma sistemlerindeki dairesel kanallarda kullanýlmak üzere tasarlanmýþlardýr. Özellikler Ateþe dayaným

Detaylı

IP67. Boyut Bilgileri LA.PR.001 LED PROJEKTÖR. 9,1 kg. www.nodeelektronik.com. Renk. Lens Açýsý. Renk Sýcaklýðý (K) Lens Açýsý. Kod.

IP67. Boyut Bilgileri LA.PR.001 LED PROJEKTÖR. 9,1 kg. www.nodeelektronik.com. Renk. Lens Açýsý. Renk Sýcaklýðý (K) Lens Açýsý. Kod. LA.PR.001 Boyut Bilgileri LA.PR.001, 15 ile 120 arasýnda deðiþen lens opsiyonlarý sayesinde yatay ve dikey polarizasyonda istenilen açýda ve uzaklýkta yüksek güçlü aydýnlatma saðlayabilmektedir. Modüler

Detaylı

Lincoln Electric. TIG Kaynaðý

Lincoln Electric. TIG Kaynaðý Lincoln Electric Kaynaðý Gaz tungsten ark () Kaynak yöntemi Gaz Tungsten Ark Kaynaðý ( Tungsten Inert Gas) kaynak yönteminde ergimeyen tungsten elektrod ile kaynak edilen parça arasýnda elektrik arký oluþur.

Detaylı

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Proval Kelebek Vanalar

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Proval Kelebek Vanalar V0 (Wafer) / V0 (Lug) Proval Kelebek Vanalar Kelebek vanalar, mükemmel sýzdýrmazlýk özelliði, boru hattýnda az yer kaplamasý, kolay ve ekonomik otomasyona uyarlanabilmeleri, düþük basýnç kayýplarý ve her

Detaylı

Online teknik sayfa CQ28-10NPP-KW1 CQ KAPASITIF YAKLAŞIM SENSÖRLERI

Online teknik sayfa CQ28-10NPP-KW1 CQ KAPASITIF YAKLAŞIM SENSÖRLERI Online teknik sayfa CQ28-10NPP-KW1 CQ A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Gövde yapısı Boyutlar ( G x Y x D) Algılama mesafesi S n Emniyete

Detaylı

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler Yeni nesil ProAir 210 Serisi Proval pnömatik aktüatörler kremayer diþli tip tasarýma sahip olup çift ve tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil

Detaylı

ELEKTRİK ENERJİ SİSTEMLERİNDE OLUŞAN HARMONİKLERİN FİLTRELENMESİNİN BİLGİSAYAR DESTEKLİ MODELLENMESİ VE SİMÜLASYONU

ELEKTRİK ENERJİ SİSTEMLERİNDE OLUŞAN HARMONİKLERİN FİLTRELENMESİNİN BİLGİSAYAR DESTEKLİ MODELLENMESİ VE SİMÜLASYONU T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ELEKTRİK ENERJİ SİSTEMLERİNDE OLUŞAN HARMONİKLERİN FİLTRELENMESİNİN BİLGİSAYAR DESTEKLİ MODELLENMESİ VE SİMÜLASYONU Mehmet SUCU (Teknik Öğretmen, BSc.)

Detaylı

Depo Modüllerin Montajý Öncelikle depolarýmýzý nerelere koyabileceðimizi iyi bilmemiz gerekir.depolarýmýzý kesinlikle binalarýmýzda statik açýdan uygun olamayan yerlere koymamalýyýz. Çatýlar ve balkonlarla

Detaylı

pumpverter Multipump çalýþma modlarý Redundant iþletme Yeni eþit yaþlandýrma tekniði DTC ile hassas debi kontrolü Optimum sistem verimliliði Yeni seviye kontrol tekniði Dahili debimetre Anti-jam özelliði

Detaylı

Teknik Özellikleri : Ölçülecek Malzeme. Çýkýþ. Hassasiyet Linearite Kapasite Ölçü Sahasý Min. Di-Elektrik Sabiti Baðlantý Malzemesi

Teknik Özellikleri : Ölçülecek Malzeme. Çýkýþ. Hassasiyet Linearite Kapasite Ölçü Sahasý Min. Di-Elektrik Sabiti Baðlantý Malzemesi ECAPm seviye transmitterleri, iletken sývýlarda, iletken olmayan sývýlarda, katý partiküllü ve toz malzemelerde, yapýþkan ve asit/bazik sývýlarda seviyenin ölçülmesi amacýyla kullanýlan kapasitif seviye

Detaylı

ELQ Kapasitif Seviye Transmitterleri, endüstride yaygýn kullanýlan, kapasite ölçüm yöntemini kullanýr. Elektrod çubuðu ile tank duvarý arasýnda prosesi oluþturan malzeme nedeniyle deðiþen kapasiteyi ölçerek

Detaylı

Ürünlere Genel Bakýþ. ESR Pollmeier GmbH Servo hareket teknolojisi. ESR. The Dynamic Solution. Servo Sürücüler. Servo Motorlar

Ürünlere Genel Bakýþ. ESR Pollmeier GmbH Servo hareket teknolojisi. ESR. The Dynamic Solution. Servo Sürücüler. Servo Motorlar ESR Pollmeier GmbH Servo hareket teknolojisi Ürünlere Genel Bakýþ Servo Sürücüler Servo Motorlar AC-Servo motorlarý DC-Servo motorlarý Opsiyonel olarak redüktörlü servomotorla Özel motorlar Tork motorlarý

Detaylı

B368TR MS SERISI MATKAP UCU GENEL KULLANIM AMAÇLI

B368TR MS SERISI MATKAP UCU GENEL KULLANIM AMAÇLI MS SERISI MATKAP UCU GENEL KULLANIM AMAÇLI 2017.04 B368TR MS MATKAP UCU YEKPARE KARBÜR MATKAP UCU SERISI Kaliteli takımlama için yeni seçenek ve performans oranına göre süper fiyat. Modern metal kesme

Detaylı

Huawei Network Energy, Powering the Future. Huawei UPS Çözümleri

Huawei Network Energy, Powering the Future. Huawei UPS Çözümleri Huawei Network Energy, Powering the Future Huawei UPS Çözümleri İçindekiler Huawei UPS Tasarım Konsepti UPS2000-G Serisi UPS5000-E Serisi UPS5000-A Serisi (30-120kVA) UPS5000-A Serisi (160-800kVA) NetEco

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı