Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!!"

Transkript

1 Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!! Ülker Çikolata nın yeni lezzeti için fark yaratacak bir kampanya yapmaya var mısın? Bu çalışmada sizlerden hayal ettiğiniz ürününüzle ilgili yepyeni bir lansman kampanyası planlamanızı bekliyoruz. Lansman kampanyanızı geliştirmeniz için size yol gösterecek bilgilerle birlikte cevaplamanızı istediğimiz soruları aşağıdaki briefte görebilirsiniz. Kampanya İletişim Fikri Nedir?: Marka konumlandırmasını hayata geçiren, ilham verici ve kampanyanın merkezinde yer alan yaratıcı fikir. Tüm iletişim noktalarında ortak bir mesaj kullanılmasını sağlar. Etkili ve verimli bir kampanya yaratılması için önemlidir. Kampanya fikri aşağıdaki sorulara cevap vermelidir: o Hedef kitlenin neyi bilmesini istiyorsunuz? o Hedef kitlenin ne hissetmesini istiyorsunuz? o Nasıl bir algı oluşturmak istiyorsunuz? o Ne yapmalarını istiyorsunuz/sonuçta hangi davranışları istiyorsunuz? Kampanya İletişim Fikri Nasıl Olmalı?: Tüketici faydasını yansıtacak kampanya iletişim fikri; o Basit ve net olmalı o İlgi çekici olmalı o Marka kimliğini yansıtmalı o Rekabetten farklılaşmalı Hayatta çikolata tüketilen anlar özeldir. Bu anlar; çocuklar için eğlenceli, daha fazlasını isteyenler için kendilerini şımarttıkları, ya da sadece hayatı daha güzel hale getirmek için yaşanan bir tatlı yeme deneyimi anı olabilir. Ülker Çikolata uzun yıllardan gelen tecrübesi ve kalitesi ile tüketicinin tüm duyu organlarına hitap eden bir yeme deneyimi sunar (kokusu, tadı, kırılma anındaki sesi, görüntüsü ve çikolata dokusu). Bu sebeple Ülker Çikolata demek hayattaki çikolatalı anlar demektir. Ülker Çikolata'nın iletişim kampanyası da bu hayattaki Ülker Çikolatalı anları, Ülker Çikolata'nın kalitesi ve lezzetini vurgulayarak; içten, olumlu, tutkulu, cömert ve titiz bir ton ile tüketiciye iletir.

2 Kampanya Sloganı Nedir?: Slogan, bir ürünün veya markanın iddiasını ve felsefesini ortaya koyan ve hisleri tetikleyen en önemli iletişim araçlarından biridir. Slogan, bir markanın amaç ve araçlarını genel olarak tanımlayan bir deyiş veya sözcük listesine verilen isimdir. Slogan, akılda kalıcı, kısa ve markanın vaad ettiği ürün deneyimini ifade eden metindir yılında yayında olan Ülker Çikolata kampanyası sloganı; ''Bolca Lezzet, Bolca Mutluluk - Güle Güle Yiyin!'' markanın lezzetine vurgu yaparken, marka özünü oluşturan hayattaki çikolatalı anları da ortaya koymaktadır. Kampanya Ana Görseli Nedir?: Markanın, kampanya iletişim fikrini görsel olarak tanımlayan ana poster görselidir. Bu görselde genellikle ürün logosu, ürün görseli, slogan ve ambalaj görseli yer almaktadır. Kampanyanın bu ana görseli, iletişim planında yol gösteren ana unsurlardan biridir. Kampanya İletişim Planı Nedir?: İletişim planı, iletişim method, teknik ve yaklaşımların kullanılarak markanın hedefine ulaşmasını amaçlayan bir dizi eylemdir. Pazarlama İletişim planı, şirketlerin, ürünleri ve markaları hakkında müşterilerini bilgilendirmeye, ikna etmeye ve hatırlatmaya çalıştıkları araçtır. Pek çok pazarlama iletişim aracı olmakla beraber bizz@kampus çalışması kapsamında sizlerden kullanmanızı beklediğimiz pazarlama iletişim araçları aşağıdaki gibidir; 1. Reklam 2. Digital pazarlama 3. Etkinlik

3 1. Reklam: Firmanın, herhangi bir fikir, ürün veya hizmetini, sistematik plan ve yönetim içinde, tüketiciyi özendirerek, ilgi çekerek, onun belirlenmiş davranışları göstermelerini sağlamak amacıyla yapılan, geniş çaplı, ücretli ve yoğun tanıtımlardır. TV, Radyo, Sinema, Dergi, Gazete ve Açıkhava gibi mecralar reklamın en güçlü kullanımlarıdır. Ayrıca ambalajın dış ve iç yüzeyleri, broşürler, kitapçıklar, posterler, el ilanları, ilan panoları, teşhir levhaları, satış noktası malzemeleri, semboller ve logolar da reklam dahilindedir. Aşağıda TV, Dergi/Gazete, radyo ve açıkhava reklam mecralarına ilişkin deha detaylı tanım ve örnekler yer almaktadır. TV: TV kanalları ana kanallar ve tematik kanallar olmak üzere ikiye ayrılır; Tv de reklam kullanım alanları normal ve özel olmak üzere ikiye ayrılır. Normal kullanımları reklam kuşakları içerisinde reklam filmlerinin yayınlanması anlamına gelir. Özel kullanımlar ise program önünde ve sonunda sunar-sundu jenerikleri, program içi ürün entegrasyonu (dijital /seneryoya dahil edilerek/gerçek ürün kullanılarak), program içi canlı tanıtımlar ve alt bant uygulamalarıdır.

4 Dergi / Gazete: Dergi mecrası planlamalarda hedef kitle ve kampanya uygunluğu dahilinde kullanılır. Dergi özel uygulamalar açısında alternatif fikirlerin farklılaşabileceği bir mecradır. Gazete mecrası medya tüketimi alışkanlıkları açısından planlamalarda sıkça kullanılan bir mecradır. Bu mecrada standart ilan kullanımı yapılabildiği gibi özel proje bazlı çalışmalar da yapılabilinir.

5 Bolca Lezzet Bolca Mutluluk - Güle Güle Yiyin sloganı ve ürün görseli maksimum olacak şekilde dergi ve gazete ilanı olarak kullanılmıştır. Radyo: Radyo mecrası planlaması yapılırken erişim anlamında hedef kitleye uygunluğuna bakılır. Belirlenen frekanslarda kampanya içeriği bazında normal spot kullanımı yapılabileceği gibi dj talk gibi özel projelerde yapılabilinir, sponsorluklar satın alınabilinir. Ülker Çikolata Jıngle ı en çok dinlenen radyolarda tüm spot aralarında yer aldı. Ayrıca Kadir Çöpdemir & Pascal Nouma'nın Ara Gaz programına sponsor olundu. Program için özel hazırlanan senaryolar ile ayrıca #hashtag uygulaması ile sosyal medyaya da entegre edildi. Açıkhava: Açıkhava mecrası uygun hedef kitlelerde ki kampanyaları destekleyici, tamamlayıcı bir mecradır. Açıkhavada yüksek frekans ve uzun dönemli kullanımlar. Özel uygulama ve ayırt edici prodüksiyon uygulamalar ile fark yaratılan bir mecra olarak kampanyalarda değerlendirilmelidir. Açıkhava günümüz dünyasında Tv dışında kalan her yerdir. Yönlendirme, satış aktiviteleri ve bilinirlikte çok etkilidir.

6 Ülker Çikolata kampanya ana görseli açıkhava uygulamasında otobüs durak, raket, metro, billboard gibi mecralarda kullanılmıştır. 2. Dijital Pazarlama: Tüketicilerle ilişki kurmak, bilinirlik yaratmak, imajını geliştirmek veya ürün ve hizmetlerin satışını sağlamak için tasarlanmış online aktivite ve programlardır. Dijital pazarlama TV, radyo, dergi gibi geleneksel medyadan uzak yöntemlerle, markanızı ve işinizi desteklemek ve tanıtmak amacıyla internet, sosyal medya, mobil ve diğer interaktif platformları kullanmaktır. Dijital pazarlama aynı zamanda interaktif pazarlama, online pazarlama, e- marketing ve web pazarlama diye de geçmektedir. Dijital pazarlama interaktif olarak güçlü bir mecra olmasından dolayı hedef kitleye ulaşmak açısından etkilidir. Farklı, dikkat çekici özel uygulamalar yapılabilirliği açısından değerli bir kaynaktır. Ülker Çikolata Gülümseme Bulaşıcıdır Filmi: Ülker Çikolata Gülümseme Bulaşıcıdır animatik filmi ile viral bir kampanya yürütmüştür. İnternet reklamları aracılığıyla filmin yayılması ve devamında organik yayılmayla tüketiciyle buluşması sağlanmıştır. Viral filmin yanı sıra, bir twitter'la entegre bir mikro site kampanyası da uygulanmıştır. Kullanıcılar TW hesapları ile bağlandıktan sonra, uygulama arayüzünden içerisinde GÜLÜMSE kelimesinin harfleri geçen tweetlerini attılar. Atılan tweetlere ayrıca #gulumse eklendi. Ör: Gül ki güller açsın yüzünde. Mutluluk sarsın dört bir yanını.

7 3. Etkinlik: Marka etkileşimi oluşturmak amacıyla tasarlanmış, şirket/marka sponsorluğundaki faaliyetlerdir. Genellikle lansmanı yapılan yeni ürünleri tanıtmak, marka bilinirliği oluşturmak, dikkat çekmek, hedef kitle ile etkileşime girmek ve satışa yönlendirmek amacıyla yapılan bu etkinlikler Alışveriş merkezleri, cadde, meydan, üniversite ve iş merkezlerinde yapılmaktadır. Markanın hedef kitlesinin ilgisini çekebilecek her türlü sampling (ürün dağıtım) ektkinlikleri, stand kurulumu, oyunlar, yarışmalar, konserler ve tanıtımlar etkinlikler içinde kabül edilmektedir.

8 Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!! Bu Çalışmadaki Hedefiniz: Bu aşamada sizden beklentimiz oluşturduğunuz yeni ürününüz için Ülker Çikolata nın mevcut marka ve ürün değerlerine hitap edecek ve hedef kitlenize duyuracak yepyeni bir lansman kampanyası geliştirmek. Yeni bir lansman kampanyası, aşağıdaki tüm konular hakkında karar verilmesini içerir. 1. Kampanya Fikri: (Tüm iletişim kampanyanızın merkezinde yer alacak yaratıcı fikir nedir?) 2. Kampanya Sloganı: (Akılda kalıcı, kısa ve markanın vaad ettiği yeni ürün deneyimini ifade eden bir slogan yazmanızı bekliyoruz.) 3. Kampanya Ana Görseli: (İletişim kampanyanızda size yol gösterecek kampanya ana görselinizi çizmenizi bekliyoruz. Bu ana görselde geliştirmiş olduğunuz yeni ürününüze ait logonuz, sloganınız ve ürün görselinizin mutlaka olması gerekiyor.) 4. Kampanya İletişim Planı Hayal ettiğiniz yeni ürününüzü hedef kitlenize duyurabilmek ve satın almaya yönlendirmek amacıyla sizin geliştireceğiniz bir kampanya iletişimi oluşturmanızı bekliyoruz. Yeni kampanyanızın iletişim planını oluştururken aşağıdaki araçları mutlaka kullanmanızı istiyoruz. Hatırlatma: İletişim planınız en az bir reklam filmi, digital pazarlama ve etkinlik aktivitesinden oluşmalıdır. 1. Reklam: Reklam filmi kampanya filminde zorunlu bir iletişim planıdır. Yeni kampanya fikrinizi hayata geçirmenizi bekliyoruz. Bunun için maksimum 45 saniyelik bir TV reklam filmi çekerek bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Yeni TV filminizde geliştirmiş olduğunuz yeni ürününüzü hedef kitlenize tanıtmalı, ürünün marka bilinirliğinizi oluşturmalı ve hedef kitlenizi satın almaya yönlendirmelisiniz. Bu reklam filmi aynı zamanda Ülker Çikolata marka değerlerine uygun, yaratıcı ve dikkat çekici olmalıdır. TV reklam filmini çektikten sonra zamanınız kalırsa, Açıkhava, radyo, dergi/gazete ilanları da geliştirilebilirsiniz. 2. Dijital Pazarlama: Bir digital pazarlama etkinliği yapmak zorunludur. Yeni kampanyanız için dijitalde uygulanabilecek güzel, yaratıcı ve uygulanabilir bir dijital pazarlama fikri paylaşmanızı bekliyoruz. Bu bir micro site, facebook aplikasyonu, online oyun, yarışma veya aklınıza gelebilecek herhangi bir uygulama olabilir. Sizden oluşturduğunuz bu fikri ve uygulamanın mekanizmasını kısaca anlatmanızı, mümkünse çizimlerle desteklemenizi bekliyoruz.

9 3. Etkinlik: En az bir etkinlik yapmak zorunludur. Yeni ürününüzü hedef kitlenize tattırmanız çok önemli. Bunun için sizlerden yaratıcı bir etkinlik planlayarak ürününüzü tüketicilerinizle buluşturmanızı, onlara tanıtmanızı ve farklı, yaratıcı bir deneyim yaşatmanızı bekliyoruz. Etkinliğinizi nerede nasıl kurgulayacağınızı, neler yapacağınızı kısaca anlatmanızı, mümkünse çizimlerle desteklemenizi bekliyoruz. Sunumu ve videonu 31 Mayıs 2013 tarihe kadar aşağıdaki bilgilerden yararlanarak sisteme yükleyebilirsin. Tüm sorularını e yazabilirsin. SUNUM VE VİDEO YÜKLEMEDE DİKKAT EDİLECEK KONULAR 1-Facebook/yildizkariyer sayfasından uygulamasına izin ver. Böylece yarışma içeriği ile ilgili her şeyi bu sayfadan görebileceksin. 2-Karşına sadece 2.aşamaya geçmiş olan takımların görebileceği bir sayfa çıkacak. sayfada DETAY yazan butona tıklayacaksın. Bu 3-Detay butonuna tıkladıktan sonra BRIEFI İNDİR ve hemen yanında ki SUNUMU YÜKLE butonlarını göreceksin. 4-SUNUMU YÜKLE butonuna tıklayarak, projeni buradan yükleyebilirsin. 5-Ayrıca çektiğin reklam filmini VİDEO YÜKLE yazan butondan yükleyebilirsin. Videonun 100 MB geçmemesi gerekiyor. Reklam filmini sağlıklı değerlendirebilmemiz için önerdiğimiz formatlar : MPEG4, WMV, H.264i FLV. REKLAM FİLMİ ÖZEL ÖDÜLLERİ Bildiğiniz gibi bu aşamada finale kalan 10 takım belirlenecek. Finale kalan takımların yanı sıra reklam filmi en beğenilen( facebook.com/yildizkariyer) takım seçilecek. Seçimlerde reklam filminin ürünün hedef kitlesine uygunluğu, ürünü ne kadar iyi anlattığının yanı sıra videoların facebook sayfamızdaki beğeni sayıları da dikkate alınacaktır. Takım üyelerinin her birine Casio Zs 20 Dijital Fotoğraf Makinası ödülü verilecektir.

10 Aşağıdaki formatı sunum giriş sayfanızda kullanınız. Aşağıdaki formatı video giriş sayfanızda kullanınız.

Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın?

Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın? Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın? Ülker Çikolatalı Gofret için yepyeni bir ürün tasarla, fikirlerinle fark yarat! Bu çalışmada sizlerden Ülker Çikolatalı Gofret için

Detaylı

Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!!

Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!! Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!! Ülker Çikolata ya yeni bir lezzet katarak fark yaratmaya var mısın? Bu çalışmada sizlerden Ülker Çikolata ya yeni bir lezzet katacak yepyeni

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Kendi Biskrem ini Hayal Et!!!

Kendi Biskrem ini Hayal Et!!! Kendi Biskrem ini Hayal Et!!! Bir Biskrem versem benim için yeni bir ürün geliştirir misiniz? Bu çalışmada sizlerden yepyeni bir ürün geliştirmenizi bekliyoruz. Bisküvi pazarı ve Biskrem ile ilgili detayları,

Detaylı

MYK Medya. Banner alanları

MYK Medya. Banner alanları MYK Medya Banner alanları TELEVİDYON.COM ANASAYFA BANNERLAR ALANLARI 1. Banner alanı (728x90) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000 2. Manşet Alanı (525x290) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000

Detaylı

TURİZM PAZARLAMASI REKLAM

TURİZM PAZARLAMASI REKLAM TURİZM PAZARLAMASI Turizm Pazarlamasında Tutundurma REKLAM Reklâm; belirli bir ücret karşılığında ve ücretin kimin tarafından ödendiği bilinecek biçimde; bir turizm işletmesinin ve turizm bölgesinin ürünlerinin

Detaylı

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon.

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon. Biz küçücük ama sıcacık bir ekibiz. İşimizi Tutkuyla yapar ve en iyi sonucu almak için çabalarız. Müşterilerimize verdiğimiz değer başta olmak üzere, birbirimize ve işimize aşkla bağlı oluşumuz, bizi yukarıya

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - E-mailing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - E-mailing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı TANITIM KATALOĞU HAKKIMIZDA sekizpiksel, 2011 yılının Aralık ayında kurulmuştur. Oğuzhan Özel in önderliğinde toplanan sekizpiksel ekibi, hem markalara, hem televizyona, hem de topluma yönelik projeler

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Sunuş Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları

İÇİNDEKİLER. Sunuş Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları İÇİNDEKİLER Sunuş... 13 Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü... 15 1. Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları 1.1. Küreselleşme Kavramı... 15 1.1.1. Küreselleşme Sürecinin

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Tüm mecralarda ilk sırada Mobil Servis Sağlayıcıların reklamları var...

BASIN BÜLTENİ. Tüm mecralarda ilk sırada Mobil Servis Sağlayıcıların reklamları var... BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan Reklam Bilinirliği Araştırması tamamlandı. Araştırmada 18 yaş üzeri tüketicilerin

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Pazarlama İletişimi-3

Pazarlama İletişimi-3 Pazarlama İletişimi-3 Reklamın Makro Ekonomik Rolü Ad=Market Power Ad=Information Sentezci görüş Reklam Türleri Doğrudan harekete geçirici Dolaylı olarak etkili Birincil talep yaratan reklamlar Seçici

Detaylı

Elif Öven Esra Akkan. Özge Aytekin Seda Buz

Elif Öven Esra Akkan. Özge Aytekin Seda Buz Elif Öven Esra Akkan Özge Aytekin Seda Buz 1 durum analizi 2 problem 3 analizi hedef kitle 4 strateji 5 yaratıcı işler 6 medya planlama durum analizi 500 marka, %80 i yabancı Uzakdoğu ülkelerinin fiyat

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI SPONSORLUK LOGO KULLANIM HAKLARI Digital Age Summit 2015 gazete ve dergi ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 açıkhava ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 TV tanıtımlarında

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ Günün Menüsü Görsel İletişim Tasarımı nedir? Görsel İletişim Tasarımcısı ne yapar?

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Bütünleşik Pazarlama İletişimi. Melis Çetinkaya Keşan 4 Ağustos 2012

Bütünleşik Pazarlama İletişimi. Melis Çetinkaya Keşan 4 Ağustos 2012 Bütünleşik Pazarlama İletişimi Melis Çetinkaya Keşan 4 Ağustos 2012 Melis... Ya siz? Eğer... Tüketici bizi aynen anlasaydı, Dünyada bir tek biz olsaydık, Sonsuz para olsaydı... Ama Tüketicinin anladığı

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE 2006 İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE BULUŞTURUYORUZ! HUQQA & THE MARKET REKLAM ALANLARI PROJESİ

Detaylı

I. Bölüm REKLAM(CILIK) Advertising. Doç. Dr. Olgun Kitapcı

I. Bölüm REKLAM(CILIK) Advertising. Doç. Dr. Olgun Kitapcı I. Bölüm REKLAM(CILIK) Advertising Doç. Dr. Olgun Kitapcı Akdeniz Üniversitesi, Pazarlama Bölümü 1 Reklama maruz kaldığınız mecralar (TV, Radyo, Gazete, Dergi, Sosyal Medya v.s.) En son ne zaman bir reklamdan

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

Buruşuk Ömer Destanı. www.tersisler.org 0212 881 11 58 0212 883 16 86

Buruşuk Ömer Destanı. www.tersisler.org 0212 881 11 58 0212 883 16 86 Buruşuk Ömer Destanı 1900 yılları Türkiye sinden günümüze 100 yıllık süreci konu almaktadır. İstanbul da konakta yaşayan aile ilişkileri örgüsü; arka planında Türkiye de ve dünyada yaşanan toplumsal değişim

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

REKLAM VE REKLAM YAZARLIĞI VİZE SORU VE CEVAPLARI

REKLAM VE REKLAM YAZARLIĞI VİZE SORU VE CEVAPLARI REKLAM VE REKLAM YAZARLIĞI VİZE SORU VE CEVAPLARI 2015-2016 1 ) Daha samimi, daha şahsi ve nazik bir hitap şekline sahip ve bireysel ziyaretler kadar etkili olan doğrudan postalama reklam aracı Mektup

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

TV: Ally McBeal, The Simpsons, MTV Celebrity Death Match, Family Guy. Müzik: Ark aplan müziği, Avustralya listelerine 20. sıradan girer.

TV: Ally McBeal, The Simpsons, MTV Celebrity Death Match, Family Guy. Müzik: Ark aplan müziği, Avustralya listelerine 20. sıradan girer. VİRAL Y ı l : 1 9 9 8 Döneminde web sayfalarını süsleyen OogaChaka Baby, 98 den günümüze k a d a r b i r ç o k T V p r o g r a m ı v e p l a t f o r m l a r d a y e r a l ı r. TV: Ally McBeal, The Simpsons,

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI Düzen Değişti HAMİNNE DİJİTAL MEDYA & SOSYAL AĞ PAZARLAMA Haminne, dijital medya ve sosyal ağlar üzerinde; lokal ve ulusal pazarlama çözümleri üreten, şehir hedefli yayın ve yayıncıları ile yüz binlerce

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

1 )Herhangi bir iletişim kanalı yardımıyla farklı ortamlarda bulunan kaynak ve alıcının gerçekleştirdiği iletişime ne ad verilir?

1 )Herhangi bir iletişim kanalı yardımıyla farklı ortamlarda bulunan kaynak ve alıcının gerçekleştirdiği iletişime ne ad verilir? 1 )Herhangi bir iletişim kanalı yardımıyla farklı ortamlarda bulunan kaynak ve alıcının gerçekleştirdiği iletişime ne ad verilir? Görsel iletişim Yüz yüze iletişim Sözsüz iletişim Sözlü iletişim Araçlı

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ Native Media iletişim bültenidir. GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ Native Media bu ay Gıda Zincir Marketler sektörünün medya iletişimlerini mercek altına aldı. Bu raporda, pazarda yer alan markaların medya

Detaylı

Bir başka benzer model ise DAGMAR dır. Tüketicinin benzer aşamalardan geçtiğini varsayar.

Bir başka benzer model ise DAGMAR dır. Tüketicinin benzer aşamalardan geçtiğini varsayar. İletişim mesajlarına gösterilen tepkiler açısından; amaçlar değişik modellerle açıklanmaya çalışılmıştır. A.I.D.A modeli olarak da adlandırılan bu model dört aşamalıdır.[8] 1. 2. 3. 4. Dikkat İlgi Arzu

Detaylı

www.signaturebrand.com.tr SIGNATUREBRAND ALL ABOUT BRAND SIGNATURE BRAND Marka potansiyellerini açığa çıkaran stratejisi sağlam yaratıcı marka danışmanlık hizmetleri sunan Signature Brand, trend olan pazarlama

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

Ürün Fiyatlandırılması

Ürün Fiyatlandırılması Ürün Fiyatlandırılması Ürünümüzün üretilmesi ve paketlenmesi kararı verilirken karşımıza çıkacak satış fiyatı için: Sabit masraflar, form masrafları, değişken masraflar, giderler, kâr göz önünde bulundurulur.

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları www.resetotb.com Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları Çekim Montaj Seslendirme Firmaların ihtiyaç duyabilecekleri tanıtım, belgesel, bilgilendirme, arşiv ya da reklam amaçlı tüm film ve fotoğraf çekimleri

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır Büyük düşün... David Avrin Bugün dünyada en çok talep gören İş Dünyası Pazarlama/Markalaştırma Konuşmacısı olan DAVİD AVRİN, Görünürlük Koçu olarak tanınır. Şaşırtıcı derecede eğlenceli bir tarzı olan

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ NEDİR? Tablet bilgisayar üzerinde çalışan dokunmatik ve etkileşimli bir menüdür. Müşterilerinize sunduğunuz klasik karton menülerin yerini

Detaylı

YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN...

YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN... N YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN... Merhaba, Araştırma sektöründe uzun zamandır ihtiyacını hissettiğimiz bir çalışmaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilginin yayılması ve sürekli kayıt altında

Detaylı

AÇIKHAVA REKLAMCILIĞI

AÇIKHAVA REKLAMCILIĞI AÇIKHAVA REKLAMCILIĞI İngilizce açık hava anlamına gelen outdoor, aynı zamanda bir reklamcılık terimi; mecra olarak açık havanın kullanıldığı reklamları kapsar. Açıkhava reklam araçları en eski reklam

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Medya

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Medya Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel Medya Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ PROJENİN ADI ÖĞRENCİ NUMARASI: ÖĞRENCİ AD SOYAD: DANIŞMAN: Doç.Dr. Deniz YENGİN Yrd.Doç.Dr. Deniz AKBULUT Yrd.Doç.Dr. Aysun KÖKTENER 2017

Detaylı

PAZARLAMA İLETİŞİMİ (PZL304U)

PAZARLAMA İLETİŞİMİ (PZL304U) DİKKATİNİZE: BURADA SADECE ÖZETİN İLK ÜNİTESİ SİZE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMİŞTİR. ÖZETİN TAMAMININ KAÇ SAYFA OLDUĞUNU ÜNİTELERİ İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ. PAZARLAMA İLETİŞİMİ (PZL304U) 1 KISA

Detaylı

BİDOLUFEST Sosyal Medya Yönetimi

BİDOLUFEST Sosyal Medya Yönetimi BİDOLUFEST Sosyal Medya Yönetimi BİDOLU SOSYAL MEDYA UYGULAMASI Sosyal ağlardayız! Facebook ve Twitter sayfamıza öncelikle seeding ekibimizle hedef kitlemize uygun kullanıcıyı çekeceğiz. Buna ek olarak

Detaylı

GRN Medya; Neden Lightworld

GRN Medya; Neden Lightworld Medya Kiti 2016 GRN Medya; 2014 yılında faaliyete geçen GRN Medya yayıncılık ve medya alanlarında faaliyet göstermektedir. 2014 Yılında Lightworld dergisini de bünyesine katarak yayın hayatına başlamıştır.

Detaylı

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon Kurumsal Kimlik Reklam Tanıtım Ürünleri Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması Dijital Medya Stand Tanıtım Ürünleri Prodüksiyon PR Biz deneyimli bir ekibiz. İşimizi Tutkuyla yapar ve en iyi sonucu almak için

Detaylı

fark yaratan mecralar

fark yaratan mecralar fark yaratan mecralar MOVING BOARD BANNER BOARD CIRCLE BOARD BALL BOARD MOVING BOX BIKE BOARD VAN BOARD SCOOTER BOARD WHEEL BOARD SHOWROOM BOARD AIR BOARD www.alternatifreklamcilik.com.tr www.youtube.com/alternatifreklam

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

Enerjide alternatif bir yaklaşım

Enerjide alternatif bir yaklaşım alternatifenerji.com temiz enerji, enerji verimliliği, eko binalar, yeşil ulaşım, enerji mevzuatı konularında çalışma yapan profesyoneller, yatırımcılar ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyen herkes

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 1. REKLAMIN TANIMI, KAPSAMI VE TARİHSEL GELİŞİMİ... 5 1.1. Reklamın Pazarlamadaki Yeri... 5 1.2. Reklamın Tanımı... 6 1.2.1. Üretici Açısından Reklam... 7 1.2.2. Tüketici Açısından

Detaylı

İnteraktif Tasarımlar

İnteraktif Tasarımlar www.resetotb.com İnteraktif Tasarımlar İnteraktif CD Video DVD Firma faaliyetlerinin tanıtımları ve sunumlarında kullanılmak amacıyla interaktif CD tasarım ve yazılım hizmetleri. Firma faaliyetlerini arşivleme,

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

Eco new farmers. Modül 1- Organik Tarıma Giriş. Bölüm 7- Organik Tarım Pazarlaması

Eco new farmers. Modül 1- Organik Tarıma Giriş. Bölüm 7- Organik Tarım Pazarlaması Eco new farmers Modül 1- Organik Tarıma Giriş Bölüm 7- Organik Tarım Pazarlaması Modul 1- Organik Tarıma Giriş Bölüm 7 Organik üretimde pazarlama www.econewfarmers.eu Bu bölümde organik ürünlerin kavramları,

Detaylı

İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması

İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması Türkiye nin ilk ve öncü dijital ajansı adinteractive in Türk internet kullanıcısının davranış alışkanlıklarına ışık tuttuğu araştırması İnteraktif

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

MediaKit. www.defaultmagazine.com

MediaKit. www.defaultmagazine.com MediaKit www.defaultmagazine.com .Sayılar #01 #02 #03 #04 #05 #06 #07 #09 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 .istatistikler Dünyada 62 ülkeden takip edilen.default magazine her ay ortalama 125.000 kişi

Detaylı

Elektronik Mürekkep Teknolojisi

Elektronik Mürekkep Teknolojisi Elektronik Mürekkep Teknolojisi TAGINK NEDİR? Tagink görünmez, neredeyse tüm basılı dokümanlara ve ürünlere uygulanabilen ve uygulandığı her yüzeyi interaktif bir uygulamayla çalıştıracak hale getiren

Detaylı

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz?

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz? Instagram Dünya da 150 Milyon Türkiye de 6 Milyon aktif kullanıcı ile en etkili sosyal medya mecralarından biri. Instagram ücretsiz fotoğraf paylaşma programıdır. Bütün akıllı telefonlarda ücretsiz olarak

Detaylı