YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE

2

3

4 BAKIȘ ARZUNUN ANATOMİSİ YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER IN SHOOTING BRAKE OLARAK ADLANDIRILAN ÜST SINIF COUPÉ STATION ARAÇLARDAN ESİNLENEN GÜÇLÜ KİȘİLİĞİ, ONA BAȘTAN ÇIKARICI BİR GÜÇ VERİYOR. DUYGULARI HAREKETE GEÇİREN KIVRIMLARI, DIȘA VURUMCU ÖN YÜZÜ VE KASLI OMUZLARI ONA DİNAMİZM VE ÇEVİKLİK KATIYOR. IZGARA ÜZERİNDE YER ALAN RENAULT LOGOSU İSE ODAK NOKTASINI OLUȘTURUYOR. ARZU, HER DETAYINDA KENDİNİ GÖSTERİYOR.

5 1. CAZİBENİN YENİ FORMU Siyah arka plan üzerinde vurgulanan logo. 2. LED gündüz farları, ön yüze çekici bir aydınlatma. 3. Kelebek camı yanında bulunan bütünleșmiș arka kapı kolları, zarifçe uzatılmıș profil ve parlak yüzeyler yoluyla ifade edilen kavisli ve yuvarlak hatlı bir tasarım. 4. Sportif doğasını ifade eden kaslı ve dengeli bir siluet.

6 BAKIȘ 21. YÜZYILIN DONANIMLARI BAZI DONANIMLARIN YALNIZCA ÜST SINIFTAKİ OTOMOBİLLERE ÖZEL OLDUĞUNU MU DÜȘÜNÜYORSUNUZ? YENİ CLIO SPORT TOURER IN CÖMERTLİĞİ, SINIFINDA BİR AYRICALIK YARATIYOR; MULTIMEDYA, NAVİGASYON, YEPYENİ SES SİSTEMİ RENAULT BASS REFLEX, ÖZEL AKUSTİK HOPARLÖRLER, ELLER SERBEST RENAULT KARTI, YOKUȘTA KALKIȘ DESTEK SİSTEMİ (HILLHOLDER), EKO SÜRÜȘ MODU... VE DAHA PEK ÇOK ÖZELLİK. KİM BU DONANIM ZENGİNLİĞİNE KARȘI KOYABİLİR Kİ?

7 YAȘAMINIZI KOLAYLAȘTIRIN Renault R-Link. 7 dokunmatik ekran bağlantılı ve ses kumandalı multimedya tablet. TomTom Navigasyon, 4 x 35 W radyo, audio-streaming ve Bluetooth eller serbest telefon sistemi, USB ve jack soketleri, araç ve internet bağlantısı. 2. Partikül filtreli elektronik klima kirlilik düzeyini alg lar ve gerekti inde kabin içinde daha sa l bir hava dola m için d hava giri ini engeller. 3. Yoku ta kalk destek sistemi (Hill Holder). Yoku ta kalk s ras nda, sürücüye manevra süresi b rakmak için fren bas nc n otomatik olarak 2 saniye daha tutar. 4. Renault Bass Reflex, Özel Akustik Hoparlörler. Pesleri mükemmel șekilde veren yepyeni ses sistemi. 5. Hız Ayar ve Sınırlayıcı 6. ECO Modu **. Sadece bir butona basılarak etkinleștirilir ve CO 2 emisyonlarını sürüș tarzına bağlı olarak % 10 a kadar azaltmaya yardım edebilir. 7. Ön Konsola Entegre 7 Dokunmatik ekran Renault R-NAV Multimedya sistemi: Navigasyon, 4X20W Radyo, USB ipod uyumlu Audio Ba lant Giri i ve Bluetooth teknolojisi sayesinde eller serbest telefon ba lant s ve müzik dinleme. 8. Geri Görüș Kamera resmi ekrana gönderir ve direksiyon açısına uyarlanan dinamik yönlendirme desteklerini görüntüler.*** 9. Eller serbest Renault kart Anahtars z giri, çal t rma ve u ld nda otomatik kilitleme. ** Ekipman seviyesine bağlı olarak değișiklik gösterir. ECO modu V 75 bg motorda bulunmamaktadır. *** Renault R-Link olan versiyonlarda opsiyon olarak bulunmaktadır.

8 i i i %100 Dokunmatik

9

10 RENAULT R-LINK İLE İNTERNET BAĞLANTILI YOLCULUKLAR ENTEGRE VE INTERNET BAĞLANTILI TABLET RENAULT R-LINK DOKUNMATİK EKRANI, SESLİ KUMANDASI VE DİREKSİYONDAN KUMANDALARI İLE YENİLİKÇİ VE PRATİK FONKSİYONLARA KOLAYCA ERİȘMENİZİ SAĞLAR: TOMTOM NAVİGASYON, MULTİMEDYA, TELEFON, ARAÇ VERİLERİ VE R-LINK STORE ÜZERİNDEN İNDİRİLEBİLEN UYGULAMALAR KATALOĞU. RENAULT R-LINK OTOMOBİL İLE DİJİTAL DÜNYA ARASINDAKİ BİRLİKTELİĞİN ALYANSI.

11 Yenilikler yapan Renault otomobili gündelik yașamınıza sokuyor Renault R-Link ile gündelik yașantınızla bağınızı koparmadan yolculuklar yaparsınız: Telefon rehberiniz, müzik içerikleriniz, yararlı internet uygulamalarınız Bunların hepsine dokunmatik ekran üzerinde parmaklarınızın ucuyla veya direksiyondan kumandalarla kolayca erișmeniz artık mümkün. R-Link sesli kumanda ile örneğin bir adresi kayıt edersiniz, telefon rehberinizden bir numarayı ararsınız, telefon edersiniz veya herhangi bir uygulamayı bașlatabilirsiniz. 1. Yenilikler yaparak, otomobilleri daha da çekici kılıyoruz Renault, sosyal medya, ulașım, en uygun rota hesaplanması, pratik yașam ve oyunlar gibi değișik alanlarda otomobilde kullanım için tasarlanmıș olan uygulamalar kataloğu sunuyor. Yenilikler yaparak, beklentilerinizin önüne geçmek için geleceği inșa ediyoruz R-sound effect ile Renault sesli kișiselleștirmeyi keșfetti. Bu uygulama ivmelenme, ara hızlanma ve vites geçiș fazlarıyla tam uyum içersinde 6 farklı karakteristik ve çekici motor sesi ambiyansı sunuyor. Yepyeni bir duyumsal keyif ve heyecan deneyimi için! Kișiselleștirilebilen bașlangıç sayfalı dokunmatik ekran. Bir tıkla tercih ettiğiniz fonksiyonlara erișmek için kısa yollarınızı seçin ikonlu ana menü. Mevcut 6 farklı dünyaya ulașın: Navigasyon, multimedya, telefon, araç, hizmetler ve uygulamalar, sistem ayarları. 3. Mobil müzik. Bluetooth ile veya Renault R-Link USB portundan favori müziğinizi dinlemek için bağlanın. 4. Telefon. Daha fazla güvenlik için, Bluetooth sayesinde eller serbest telefon edin veya bir numarayı çevirmek veya telefon rehberinizden* bir numara aramak için sesli kumandayı kullanın. 5. Araç verileri. Eğlenceli «Driving eco2» uygulaması ile yakıt tüketiminizi düșürün, yolculuklarınızın değerlendirmesini yapın ve kișisel pratik tavsiyelerden yararlanın. 6. Hizmetler. Keșif Paketi ile 4 farklı uygulamaya ( , R-Link Tweet, Renault Yardım, Hava Durumu) ve R-Link store kataloğuna ulașın. R-Link store ve Renault R-Link rehber uygulamalarından yararlanmak için Renault sitesinde kendi hesabınızı yaratın. 7. Sistem. Renault R-Link ayarlarını tercihlerinize göre kolayca uyarlayın (dil, saat, sesler, vs.). * mobil telefonun uyumluluk durumuna göre.

12 YAKIN PLAN Tutumlu Motorlar ile SÜRÜȘ KEYFİ

13 YENİ RENAULT MOTORLARINDA, DOĞRUDAN OTOMOBİL YARIȘLARINDA KULLANILAN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER KULLANILIYOR. BU MOTORLAR STANDARTLARI DEĞİȘTİRİYOR, EKSİKSİZ BİR SÜRÜȘ KEYFİYLE BİRLİKTE, YENİ CLIO SPORT TOURER IN TÜKETİM VE DÜȘÜK CO2 EMİSYONLARINDA REKOR KIRMASINI SAĞLIYORLAR. Yeni Renault Clio Sport Tourer ilk kez Clio Hatchback ile lanse edilen ve ekonomiyle sürüș keyfini mükemmel bir șekilde bulușturan, Yeni Turbo 90 bg stop & start benzinli motora sahip. 898 cm 3 hacminde, 3 silindirli 90 beygirlik turbo benzinli motor, bütün devirlerde etkin ivmelenme ve seri hızlanmalar sağlıyor. Șehir içinde, maksimum torkun % 90 ı 1,650 devir/dakikadan bașlayarak (135 Nm) mevcut olduğundan sürüș keyfinizi en yüksek seviyeye çıkarıyor. Bu çok sık vites değiștirmeye ihtiyaç duymayacağınız anlamına gelir. Stop & Start bulunan araç, 4.5 l/100 km* düzeyine düșürülmüș bir tüketim sunuyor (karma devirde) ve CO 2 emisyonu sadece 105 g / km*. Dizele gelince, Yeni 1.5 dci 90 bg stop & start motor tek kelimeyle en iyisi! 3.5 l/100 km* karma devir yakıt tüketimi ve 90 g CO 2 /km* CO 2 emisyonları ile, Yeni Clio Sport Tourer, hem binek hem de profesyonel müșteriler için ekonomik bir sürüș sağlıyor. Ayrıca sürüș keyfini de unutmayalım: 90 beygir gücü ve 220 Nm tork ile, motor her durumda rahat sürüș için düșük hızlarda bile hızlı tepkiler veriyor. 1.2 Turbo EDC 120 bg motor güç ve yakıt ekonomisini bir araya getirmeyi bașarıyor. Bu motor, atak, canlı, tepkisel, güçlü ve sessizdir. Onun 120 beygir gücü, 2,000 devir / dakikada 190 Nm tork sağlıyor. İlk defa Yeni Renault Clio Sport Tourer da, daha fazla sürüș keyfi için EDC çift kavramalı 6-kademeli otomatik șanzıman ile bir araya geliyor. Bu vites kutusu manuel bir vites kutusu ile karșılaștırılabilir bir yakıt tüketimi ile sarsıntısız vites geçișleri, tepki verme ve canlılık sunuyor. 1.5 dci EDC 90 bg motor ise dizel motoru EDC çift kavramalı otomatik vites performansı ile birleștiriyor. Bu motor karma parkurda 3.7 l/100 km* gibi çok iddialı bir yakıt tüketimine sahip. * Karma devir tüketimi. * Yürürlükteki mevzuata göre resmi yakıt tüketimi ve emisyonları. EN İLERİ TEKNOLOJİ 1 1 STOP & START Araç durduğunda ve boștayken motoru otomatik olarak durdurur AKILLl ENERJİ YÖNETİMİ (ESM) Elektrik tüketimini optimize eder, ayrıca fren ve yavașlamada kazanılan kinetik enerjiyi kullanarak aküyü șarj eder. 3 HAVALANDIRMA KONTROLÜ Radyatör yoluyla, hava akıșını motorun soğuma ihtiyaçlarına göre otomatik olarak adapte ederek, yakıt tüketimini azaltır ve aracın aerodinamiğini optimize eder.

14 YAKIN PLAN Çok Havalı BİR O KADAR DA PRATİK YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER, HAYATINIZI KOLAYLAȘTIRACAK TEKNOLOJİ İLE DONATILMIȘ, İYİ TASARLANMIȘ, FONKSİYONEL BİR İÇ MEKÂNA SAHİP. YÜKSEK KALİTELİ KONFORUN DETAYLARI, BİR BAKIȘTA HER ȘEYİ ANLATIYOR. Bir uçak kanadını çağrıștıran ön paneli, kolayca erișilebilen orta konsolu, daha iyi bir görüș için dijital hız sayacı, 70 mm gibi sıra dıșı bir mesafede yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, renk seçenekleri, kromajlı ve parlak siyah malzemeler: Modernlik ve ergonomiyi bir araya getiren tüm unsurlar bir arada. Fonksiyonel ve güvenli, Yeni Renault Clio Sport Tourer Otoyol modu göstergelerine sahiptir. Sollamada son derece pratik. Üç kere sinyal vermek için sadece bir kez dokunmanız yeterli. Pratikliğe gelince, çok sayıda eșya saklama gözü bulunuyor: Vites kolu önünde saklama bölümü, 7 litrelik torpido gözü, ön yolcu tarafında cep, bardak tașıyıcı, ön kol dayama ve kapı panolarında gözler. Yeni Renault Clio Sport Tourer, ayrıca önemli bir bagaj hacmi sunuyor: Rakam vermek gerekirse, tam 443 dm 3. Bu hacmin, 85 litresi bagajın çıkartılabilir zemini altında akıllıca yerleștirilmiș. 1/3-2/3 oranında arka koltuk ve yolcu koltuğunun așağı katlanması seçeneği sayesinde, iç hacim daha da genișletilebiliyor. Bu uzunluk, 2.48 metreye kadar olan eșyaları yerleștirebilmek amacıyla dikkat çekici bir hacim sunuyor. 604 mm. olan düșük yükleme eșiği ile yükleme kolay yapılıyor. Gündelik hayat güzel ve pratik bir hale dönüștürüldü. Görev tamam!

15

16 KİȘİSELLEȘTİRME YENİ RENAULT CLIO NUZU EN KÜÇÜK DETAYINA KADAR EȘSİZ HİSSETMENİZ İÇİN, 3 FARKLI KİȘİSELLEȘTİRME TEMASI BULUNUYOR: CHANCE, DOTS VE SPORT. ARAÇ İÇİNDE VE DIȘINDA KİȘİSELLEȘTİREBİLECEKLERİNİZ HAKKINDA DAHA FAZLASINI KEȘFEDİN. CLIO NUZU GERÇEKTEN SİZE ÖZEL HALE GETİRMENİZ İÇİN, YALNIZCA RENGİNİZİ VE KİȘİSELLEȘTİRME SEVİYELERİNİ SEÇMENİZ YETERLİ. DIȘ GÖRÜNÜM 1 Look Paket D K e tirme: D dikiz ayna ar, kap a t koruma, arka tampon ete i, bagaj a t ç ta, ön yüz ç ta ar, yan kap a t ç ta ar " veya 17" kișiselleștirilebilir alüminyum jantlar ALÜMİNYUM JANTLAR 16" Passion Tipi Alüminyum Jant 16" Siyah Renk Alüminyum Jant 16" Fildiși Renk Alüminyum Jant 17" Mavi Renk Alüminyum Jant 17" Kırmızı Renk Alüminyum Jant 17" Siyah Renk Alüminyum Jant 17" Fildiși Renk Alüminyum Jant LOOK PAKET DIȘ KİȘİSELLEȘTİRME Krom çıtalar Mavi lake çıtalar Kırmızı lake çıtalar Siyah lake çıtalar Fildiși lake çıtalar

17 İÇ GÖRÜNÜM 1 Ambiyans: Ön konsol ve pano koltuk i 2 Hava direksiyon simidi resi vites kolu resi kap pan ÖN KONSOL KİȘİSELLEȘTİRME Mavi Ön Konsol ve Kapı Panoları Kırmızı Ön Konsol ve Kapı Panoları Siyah Ön Konsol ve Kapı Panoları Havana Ön Konsol ve Kapı Panoları İÇ KİȘİSELLEȘTİRME Mavi lake Kırmızı lake Siyah lake Fildiși lake Chance lake Sport lake Dots lake

18 AKSESUARLAR D AKSESUARLAR KARBON& TANYUM GÖRÜNÜMLÜ ÖN SPOI LER : Clio Sport Tourer arac n z b u s p o r t i f ö n spoiler ile aksesuarland r n. (Ref : ) 2. KARBON& Bu arka difüzör çizgisini kuvvetlendirir ve ona sportif bir hava verir. ( Ref : ) 3. ÇAMURLUK KORUMALAR : Karbon görünümlü bu çamurluk korumalar & (arka) )

19

20 KARBON GÖRÜNÜMLÜ AKSESUARLAR KARBON GÖRÜNÜMLÜ YAN MAR P YE : Bu karbon görünümlü mar piye ar n a çok sportif bir çi gi nd r r. (Ref : ) 2. AYNA KOLU KAPLAMASI : Karbon görünümlü bu aksesuar sportif giyi tamamlar. (Ref: ) 3. S S FARI KARBON SÜSLEMES : Bu aksesuar ar n n sportif gisini güçlendirir. (Ref: )

21

22 TEMANIZI SEÇİN Chance, Sport ya da Dots? Kendi Clio Sport Tourer ınızı tasarlama keyfini yașamak için adresine tıklayın. CHANCE MAVİ Mavi ön konsol ve kapı panoları ve chance iç kișiselleștirme Gösterilen model: Mistral Mavi 17" Siyah renk alüminyum jantlar, krom çıtalar CHANCE KIRMIZI Kırmızı ön konsol ve kapı panoları ve chance iç kișiselleștirme Gösterilen model: Alev Kırmızı 17 Kırmızı renk alüminyum jantlar, krom çıtalar.

23 SPORT Siyah ön konsol ve kapı panoları ve sport iç kișiselleștirme Gösterilen model: Kehribar Sarı 17" Siyah renk alüminyum jantlar, krom çıtalar. DOTS Havana ön konsol ve kapı panoları ve dots iç kișiselleștirme Gösterilen model: Bakır Kahve 17" Fildiși rengi alüminyum jantlar, Fildiși lake çıtalar

24 YARATICI ATÖLYE DONANIM SEVİYESİ, RENKLER, OPSİYONLAR... SİZ SEÇİYORSUNUZ! JOY STANDART DONANIMLAR EURO NCAP 5* Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) Acil Fren Destek Sistemi (AFU) Elektronik Denge Program (ESC) Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR) Sürücü ve Yolcu Hava Yast ar Ba, Gö üs Yan Hava Yast ar Yükseklik Ayarl Sürücü Ön Emniyet Kemerleri 3 Noktal Arka Emniyet Kemerleri Çocuk Kol u Sabitleyici (ISOFIX) LED Gündüz Farlar Ani Durumlarda 4'lü örlerin Otomatik Yanmas Direksiyondan Lastik Tamir Kiti Manuel Klima Yoku ta K Destek Sistemi (Hill Holder) Yükseklik ve Derinlik Ayarl Direksiyon Renault Kart Sistemi Arka Koltuk S rtl 1/3-2/3 Katlanma Özelli i Sabitlenebilir Ön Koltuk Ba l Yükseklik Ayarl 2 Arka Koltuk Ba l Türkçe Uyar Ekran Radyo MP3-2x20 W Özel Akustik Hoparlörler, Renault Bass Reflex Sistemi USB ipod Uyumlu Audio Ba lant Giri i Bluetooth Müzik ve Telefon Ba lant s Yol Bilgisayar Siyah Tavan Barlar Gövde Rengi Kap Kollar Çift Optikli Siyah Maskeli Farlar Gövde Rengi Yan Aynalar Elektrikli Bu u Çözücülü Yan Aynalar Sinyalli Yan Aynalar Arka Spoiler OPSİYONLAR Sis Far ve Kademeli Silecek Stepne 185/65 R15 Metalik Renk Joy Siyah/K rm Dö eme 15" Paradise Tipi Çelik Jant Kapaklar

25 ICON ICON STANDART DONANIMLARI = JOY + Elektronik Klima Arka Park Sensörü Ön Sis Farları Otomatik Yanan Farlar ve Yağmur Sensörü Ön Kol Dayama Deri Direksiyon Eller Serbest Renault Kart Sistemi Sürücü Tarafı Tek Dokunușla Açılıp Kapanabilen Elektrikli Ön Camlar Elektrikli Arka Camlar Yükseklik Ayarlı 3 Arka Koltuk Bașlığı Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu Katlanır Ön Yolcu Koltuğu Radyo MP3-4x20 W Renault R-NAV Navigasyon Multimedya Sistemi Türkiye Haritası 7" Dokunmatik Ekran Krom Tavan Barları Çift Optikli Krom Çerçeveli Siyah Maskeli Farlar Buğu Çözücülü Elektrikli Katlanır Yan Aynalar Look Paketi ve Krom Çıtalar Siyah Lake İç Dekor Paketi OPSİYONLAR Stepne 185/65 R15 Bagaj Filesi ve Çengeli R-Link İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon Multimedya Sistemi Geri Görüș Kamerası 16" Siyah Renk Alüminyum Jantlar 16" Fildiși Rengi Alüminyum Jantlar 17" Siyah Renk Alüminyum Jantlar 17" Fildiși Rengi Alüminyum Jantlar 17" Mavi Renk Alüminyum Jantlar 17" Kırmızı Renk Alüminyum Jantlar Karartılmıș Arka Camlar Sabit Cam Tavan İç Kișiselleștirme (Farklı renk ve desende iç dekor seçenekleri) Look Paket Dıș Kișiselleștirme (Farklı renkte dıș dekor seçenekleri) Metalik Renk Icon Siyah / Gri Döșeme Opsiyonlar 16" Passion Tipi Alüminyum Jantlar

26 3 mm E N Y Y2 " " "

27 ER Euro Dizel Emisyon normu EURO5 EURO5 Silindir hacmi (cm 3 ) Çap ve Stroke (mm) 69x76,8 72,2x73,1 72,2 x 73,1 76 x 80,5 76 x 80,5 9,8 : 1 9,5 : 1 9,8 : 1 15,5 : 1 15,5 : 1 4 / 16 3 / 12 4 / 16 4 / 8 4 / 8 Maksimum güç kw (bg/din) 54 (75) 66 (90) 88 (120) 55 (75) 66 (90) Maksimum güç devri (dev/dak) Maksimum tork Nm CEE Maksimum tork devri (dev/dak) Partikül filtresi var var Stop & Start - var - - var x 80,5 15,5 : 1 4 / 8 66 (90) var - Vites kutusu tipi Manuel - 5 ileri Otomatik - 6 ileri Manuel - 5 ileri Otomatik - 6 ileri km/sa (sn) 14"5 12"2 9"4 14"3 Tük k ) CO2 (g/km) Karma " " Clio Sport Tourer a a daki üç k stasa uymaktad r : Çevreye olan etkilerini minimize eden ISO onayl bir fabrikada üretilmektedir. CO 2 sal mlar 120 g/km den dü üktür. Geri dönü ümden gelen %7 in üzerinde plastik içermektedir ve ömrünün sonunda %95 in üzerinde yeniden de erlendirilebilir özelliktedir. ile, markam z arac n tüm ekonomik ömrü boyunca taahhüde girmektedir.

28 N ÖZELL KLER JOY ICON GÜVENL EURO NCAP 5* S S Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) S S Acil Fren Destek Sistemi (AFU) S S S S Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR) S S Sürücü ve Yolcu H S S H S S S S S S S S S S ISOFIX) S S L F S S 3. Stop L S S S S F * S S S Lastik T S S Stepne 185/65 R15 O*** O*** KONFOR S - - S Hill H S S - S Ön Sis F * S Otomatik Yanan F - S - S Deri Direksiyon - S S S S S S - - S Elektrikli Ön Camlar S - Sürücü T T - S Elektrikli Arka Camlar - S S S S S S - - S - S - S S S S S Bagaj Filesi ve Çengeli - O T S S S - - S H S S S S Bluetooth T S S - S - O - O**** Türkiye H - S

29 JOY ICON 7" Dokunmatik Ekran - S S S D L Siyah Renk T S - Krom T - S 15" Paradise Tipi Çelik J S - 16" Passion Tipi Alüminyum Jantlar - S 16" Siyah Renk Alüminyum Jantlar - O 16" F - O 17" Siyah Renk Alüminyum Jantlar - O 17" F - O 17" Mavi Renk Alüminyum Jantlar - O Jantlar - O S S Çift Optikli Siyah Maskeli Farlar S - Çift Optikli Krom Çerçeveli Siyah Maskeli Farlar - S Gövde Rengi Yan Aynalar S - S - - S Sinyalli Yan Aynalar S S Arka Spoiler S S - O** Tavan - O** L T D LLE L - S Look Paketi ve Siyah L - O L L - O Look Paketi ve F L - O Look Paketi ve Mavi L - O ÇE TL LLE L Siyah L - S L - O F L - O Mavi L - O Sport L - O L - O Dots L - O J S - I - S I - O I H - O I M - O L LLE - S - O H - O M - O Opak S S Metalik O O S: Standart; O: Opsiyon; * Sis Farları ve Fasılalı Ön Cam Silecekleri Paketi, ** Sabit Cam Tavan & Karartılmıș Arka Camlar Paketi: Bu paket seçildiğinde araçta tavan barları bulunmayacaktır. *** Stepne opsiyonu alındığında araçlarda lastik tamir kiti bulunmayacaktır. 1.2 Turbo EDC 120 bg motorda Stepne standart olarak sunulmaktadır. **** L M

30 HERȘEY UNUTULUR, İLKLER KALIR!

31

32 12OZG Aralık 2013 /renaultturkiye /renaultturkey /renaultturkey /+RenaultTurkiye Bro ürün içeri inin bask tarihi itibariyle ru ve güncel olmas için gereken tüm önlemler al nm t r. Bu bro ür ön seri veya prototiplerden haz rlanm t r. Sürekli ürün geli tirme politikas çerçevesinde, Renault bro ürde tan t lan ve görüntülenen araç ve aksesuarlar n özelliklerini her an de i tirme hakk n sakl tutar. Bu de ler Renault Yetkili Sat lar na en sa sürede bildirilir. Ticarile tirildikleri ülkelere göre, versiyonlar aras nda far lar olabilir, baz donan mlar mevcut olmayabilir (standart, opsiyon ve aksesuar olarak). En yeni bilgileri almak için en yak n Renault Yetkili Sat s na ba vurunuz. Bask tekniklerindeki s n rlar nedeniyle, bro ürde yer alan renkler araçlar n gerçek boya veya iç dö eme renklerinden az da olsa farkl olabilir. Her hakk mahfuzdur. Bro ürün, hangi ilde ve ne amaçla olursa olsun, Renault nun ön onay olm z n, tamamen veya k smen ço alt lmas yasakt r.

YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE

YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE BAKIŞ ARZUNUN ANATOMİSİ YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER IN SHOOTING BRAKE OLARAK ADLANDIRILAN ÜST SINIF COUPÉ STATION ARAÇLARDAN ESİNLENEN GÜÇLÜ KİŞİLİĞİ,

Detaylı

AKSESUARLAR D AKSESUARLAR

AKSESUARLAR D AKSESUARLAR AKSESUARLAR D AKSESUARLAR 1. 2. 3. 3. 1. KARBON& TANYUM GÖRÜNÜMLÜ ÖN SPOI LER : Clio Sport Tourer arac n z b u s p o r t i f ö n spoiler ile aksesuarland r n. (Ref : 8201343892 ) 3. ÇAMURLUK KORUMALAR

Detaylı

YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE

YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE BAKIŞ ARZUNUN ANATOMİSİ YENİ RENAULT CLIO SPORT TOURER IN SHOOTING BRAKE OLARAK ADLANDIRILAN ÜST SINIF COUPÉ STATION ARAÇLARDAN ESİNLENEN GÜÇLÜ KİŞİLİĞİ,

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg Stepne Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 42.40 45.40 1.5 dci 90 bg 55.05

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Sis Farı ve Kademeli Silecek 16'' Siyah

Detaylı

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Ön Sis Farları 16" Gri Renk Alüminyum Jantlar

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 44.00 48.60 1.5 dci 90 bg

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 r Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 46. 5 1.5 dci 90 bg 59. 63.95

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir.

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir. Versiyon Açıklama Symbol Joy 1.2 16v 75 bg Symbol Joy 1.5 dci 90 bg Symbol 1.2 16v 75 bg Symbol 1.5 dci 90 bg Symbol Joy 1.5 dci 75 bg Symbol 1.5 dci 75 bg 46.20 59.05 50.05 62.63 56.05 57.85 Symbol lar

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

YENİ RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

YENİ RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE YENİ RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE YENİ RENAULT CLIO DEZIR DEN İLHAM ALDI Otomobiller, ulaşım için üretilirler. Ancak, insanların hayallerini ve arzularını da temsil ederler. İlk taslaklarından üretimin

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Renault CLIO RENAULT CLIO DEZIR DEN İLHAM ALDI Otomobiller, ulaşım için üretilirler. Ancak, insanların hayallerini ve arzularını da temsil ederler. İlk taslaklarından üretimin son aşamasına kadar,

Detaylı

RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE HATCHBACK RENAULT MEGANE LEVEL TEKNOLO BEN GÜRLÜK Megane, çekicikadar fonksiyonel de... cebinizde bulunan Renault kart sistemi ile otomatik

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Dacia Sandero... Tam size göre.

Dacia Sandero... Tam size göre. Dacia Sandero Dacia Sandero... Tam size göre. Otomobilinizden ne beklersiniz? Çekici ve prestijli bir tasarım, zengin donanımlı bir iç mekân, bütün ailenize ulaşım olanağı sağlayacak geniş bir alan, özenli

Detaylı

YENİ RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

YENİ RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE YENİ RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE YENİ RENAULT CLIO DEZIR DEN İLHAM ALDI Otomobiller, ulașım için üretilirler. Ancak, insanların hayallerini ve arzularını da temsil ederler. İlk taslaklarından üretimin

Detaylı

9%.āą2%.!5,4ą#,)/ 9%.ā 4ą#,)/ ą2%.!5, RENAULT 9%.ā /renaultturkiye /renaultturkey /renaultturkey /+RenaultTurkiye www.renault.com.

9%.āą2%.!5,4ą#,)/ 9%.ā 4ą#,)/ ą2%.!5, RENAULT 9%.ā /renaultturkiye /renaultturkey /renaultturkey /+RenaultTurkiye www.renault.com. RENAULT CLIO YENi renault clio DEZIR DEN ilham ALDI Otomobiller, ulaşım için üretilirler. Ancak, insanların hayallerini ve arzularını da temsil ederler. İlk taslaklarından üretimin son aşamasına kadar,

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Modernliği seviyor musunuz? Araç içinde geniş alan ve ferahlık mı arıyorsunuz? Güvenliğe öncelik mi veriyorsunuz?

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Renault CLIO RENAULT CLIO DEZIR DEN İLHAM ALDI Otomobiller, ulaşım için üretilirler. Ancak, insanların hayallerini ve arzularını da temsil ederler. İlk taslaklarından üretimin son aşamasına kadar,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Renault CLIO Daha da dayanılmaz Renault Clio nun karşı konulamayan büyüsü sizi de etkisi altına alacak. Duygu dolu hatları, yeni ön tasarımı ve yepyeni ışık imzası ile her zamankinden daha büyüleyici

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Yeni Renault MEGANE Sedan

Yeni Renault MEGANE Sedan Yeni Renault MEGANE Sedan Teknolojiye güven! Renault nun MEGANE Sedan da kullandığı sürüş destek teknolojileri sayesinde konfor ve güvenlikte yepyeni bir çağ başlıyor. Sürücüyü korumak için her durumu

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Renault CLIO Daha da dayanılmaz Renault Clio nun karşı konulamayan büyüsü sizi de etkisi altına alacak. Duygu dolu hatları, yeni ön tasarımı ve yepyeni ışık imzası ile her zamankinden daha büyüleyici

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı