Sunum Yapma Planlama Organize Etme İletişim Kurma Proje Yönetimi Hedef Belirleme Problem Çözme Öğrenme Beyin Fırtınası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sunum Yapma Planlama Organize Etme İletişim Kurma Proje Yönetimi Hedef Belirleme Problem Çözme Öğrenme Beyin Fırtınası"

Transkript

1 BİZ KİMİZ? AyThink Gelişim bir eğitim, koçluk ve danışmanlık firması olarak 14 senelik koçluk, NLP ve Uluslararası Zihin Haritaları Eğitim uzmanlığı deneyimiyle Aykut Açkalmaz tarafından kurulmuştur. AyThink Gelişim de amacımız, öğrencilerin, öğretmenlerin, tüm çalışanların, kurumsal ve bireysel danışanların iş, eğitim ve günlük yaşamlarıyla ilgili tüm gereksinimlerine cevap vererek bu alanlarda daha ileriye gitmelerini sağlamak, bireysel farklılıklarını olumlu yönde kullanma yolunda birlikte ilerlemektir. Bu amaç doğrultusunda öncelikli olarak kullandığımız araçlar, Eğitim Koçluğu ve Zihin Haritalarıdır. Eğitim koçluğu, öğrencilerin akademik yaşamlarındaki performanslarını en üst düzeyde kullanmalarını sağlayan bir metotlar bütünüdür. Bu metotlar Sunum Yapma Planlama Organize Etme İletişim Kurma Proje Yönetimi Hedef Belirleme Problem Çözme Öğrenme Beyin Fırtınası aracılığıyla öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmeleri sağlanır, farkındalıklarının artırılması hedeflenir ve böylece akademik yaşam çok daha kolay ve eğlenceli bir hal alır. Kurumsal eğitimlerde, özellikle zihin haritaları tekniğinden yararlanılarak şirket çalışanlarının yenilikçi düşünme, iletişim, problem çözme, işbirliği, analiz etme, sunum yapma, planlama, proje yönetimi becerilerinin geliştirilmesi sağlanır. Yapılan araştırmalarda, Zihin Haritaları Yönteminin, geleneksel yöntemlere oranla %32 daha etkili olduğu ortaya çıkmıştır.

2 EĞİTİMLERİMİZ Buzan Tekniği ile AyThink Hafıza Eğitimi Buzan Tekniği ile AyThink Anlayarak Hızlı Okuma Buzan Tekniği ile AyThink Zihin Haritaları Buzan Tekniği ile AyThink Yaratıcılık Eğitimi AyThink Diksiyon Eğitimi Buzan Tekniği ile AyThink Hafıza Eğitimi Yüzlerce yıllık araştırmalarla etkisi kanıtlanmış teknikleri, kolayca öğrenebileceksiniz. Listeleri, sayıları, verileri hafızanıza almayı ve bu becerileri hayatınıza uygulamayı öğreneceksiniz. Yaşınız ne olursa olsun zihinsel yeteneklerinizi keşfederek hafızanızın zindeliğini koruyabileceksiniz. Çalıştığınız dersleri veya sunum yapacağınız konuları Hafıza Haritalarını kullanarak unutmadan ve akıcı bir şekilde öğrenebilecek ve başkalarına anlatabileceksiniz. Günlük yaşantınızda önemli bilgileri, not almaya ihtiyaç duymadan hafızanızda tutabileceksiniz. Hafıza becerilerinizi Buzan Tekniği ile AyThink Anlayarak Hızlı Okuma AyThink Gelişim Hızlı Okuma Eğitimi nde 5 kata kadar hızlı okumakla kalmayacak aynı zamanda okuduğunuzu çok daha hızlı ve derinlemesine anlayacaksınız. Yazılı bir materyali istediğiniz hızda okuyabileceksiniz. Örneğin, bir raporu anahtar kelimeleri seçerek hızlı bir şekilde okuma imkanı bulacaksınız. Normalde yazılı bir materyali okumakla geçireceğiniz zaman içerisinde siz, hem Sunumları hatırlamada, Ders çalışmada, İsimleri, yüzleri, doğum günlerini ve randevularınızı hatırlamada, Listeleri hafızaya almada, Sınavlara hazırlanırken, Toplantılarda Mülakatlarda Ve hayatınızın daha birçok alanında nasıl kullanacağınızı keşfedeceksiniz belgeyi okuyacak, içinden gerekli bilgileri çekecek, ve anahtar kelimeleri de rahatlıkla hatırlayacaksınız. İşte, okulda, ya da boş zamanlarınızda daha hızlı okuyup daha çabuk anlayarak yaşamınızın tüm alanlarında daha üretken olacaksınız.

3 Buzan Tekniği ile AyThink Zihin Haritaları Hem özel hem de profesyonel yaşamınızda zaman yönetimini geliştirerek haftada %20 zaman kazanacaksınız. İletişim kurma, problem çözme, yaratıcılık ve bilgi alma yöntemlerinizi geliştireceksiniz. Zihin Haritaları ile Öğrenmeyi Öğrenme nin tadına varacaksınız. Daha yaratıcı, stratejik ve analitik düşünmeye başlayacaksınız. Her gün önünüze gelen binlerce bilgi ile nasıl etkin bir şekilde başa çıkacağınızı öğreneceksiniz. Tek başınıza veya takım olarak daha yaratıcı çalışmalar yapabilecek ve daha yenilikçi fikirler üreteceksiniz. Büyük resmi görmeyi gerektiren fikir ve kavramları hızlı ve kolay bir şekilde anlatabileceksiniz. Zihin Haritalarının kişisel ve profesyonel uygulamalarını öğreneceksiniz. Buzan Tekniği ile AyThink Yaratıcılık Eğitimi AyThink Yaratıcılık Eğitimi; Beyninizin alışageldiği düşünme zincirlerini kırmasına yardımcı olarak yeni fikirlere ve inovasyona yol açar. Beyninizde normalde karanlıkta kalmış fikirlerin aydınlanarak ortaya çıkmalarını sağlar. Fikirler beyninizin en ücra köşelerine kadar ulaşma imkanı bulur. Fikirler arasında daha fazla bağlantı kurabilmenize ve yeni fikirler üretmenize yardımcı olur. Standardın dışına çıkma olasılığınızı artırır, alışılmadık yollar araştırmanızı ve inovasyona yönelik fikirlerle ortaya çıkmanızı kolaylaştırır. Mantıklı ve yerleşmiş becerilerinizin yanı sıra, hayal gücünüze ve serbest çağrışım yapabilen yanınızın aynı anda ve birlikte çalışmasını sağlayarak konsantrasyon ve düşünce gücünüzü artırır. Bir konu hakkında beyin fırtınası yapmada, Yeni ürün geliştirmede, Pazarlama kampanyası sunumu hazırlamada, Teklif hazırlamada ve Problem çözmede, en etkili anahtarınız yaratıcılık olacaktır. AyThink Diksiyon Eğitimi Edebileceksiniz

4 Aykut Açkalmaz Berivan Açkalmaz 1977 yılında İstanbul da doğan Aykut Açkalmaz Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisans programından mezun olmustur. Tony BUZAN ile 1996 yılında kitaplarını okuyarak tanıştı. Daha sonra 2000 yılında Tony BUZAN ın seminerine katıldı yılında İstanbul da doğan Berivan Açkalmaz Özel Doğuş Lisesi mezunudur senesinde Istanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Ingiliz Dili ve Eğitimi bölümünü bitirdi, ardından Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisans programından 2008 yılında mezun oldu. NLP ve Tony Buzan tekniği ile 2006 yılında tanıştı yılında beyin ve öğrenme konularında dünyanın önde gelen otoritelerinden biri olan Tony Buzan dan İngiltere de aldığı eğitimler; 2003 yılında İngiltere de Hilderstone isimli öğretmen eğitimi veren bir okulda Creative Teaching, Literature in Teaching ve General Teacher Training eğitimleri aldı yılları arasında Özel Ortadoğu Lisesi nde, yılları arasında Türk Eğitim Vakfı İnanc Türkeş Özel Lisesi nde ve yılları arasında Özel Sezin İlköğretim Okulu nda Ingilizce ögretmenliği yapti. Eğitim Sistemleri Koçu Í +H H 1 L þ Í L +H KH H þ Í + Ô H 1 L þ Í lj L Ù þ Í ahk HK lj 0 Ý I þ Í Ú Ǣ L Ù þ Í dh HK Ā 2008 yılında Tony Buzan ın imindmap Accredited Licensed Instructor belgesini aldı yılında da Tony Buzan ın imindmap Accredited Master Trainer belgesini alarak uluslararası eğitimci olmuştur. Tony Buzan dan aldığı eğitimlerle Koçluk eğitimlerini bir araya getirerek Aythink Gelişim firmasını kurmuştur. Ayrıca 2009 yılından beri YDS yayınevi ne Ingilizce Yabanci Dil Sınavı testleri hazırlamaktadır yılında Tony Buzan ın imindmap Accredited Licensed Instructor belgesini aldı yılında da Tony Buzan ın imindmap Accredited Master Trainer belgesini alarak uluslararası eğitimci olmuştur.

5 Belkis ELGİN AKYILDIZ Şebnem Açkalmaz 1998 senesinde Özel Doğuş Lisesinden mezun olduktan sonra Ohio / ABD deki Denison University de Sinema ve İletişim bölümlerinden 2002 yılında çift ana dal lisansı ile mezun olarak Türkiye ye döndü. Mesleki tetkik ve İtalyanca öğrenimi için bir süre İtalya da kalarak Ferzan Özpetek in Arka Pencere isimli filminde staj yaptı yılları arasında serbest olarak film ve reklam sektöründe Uğur Yücel yönetmenliğindeki Yazı Tura filminde ve Taylan Biraderler yönetmenliğindeki Alacakaranlık dizisinde kamera asistanlığı yaptı. Unilever, Procter&Gamble, Coca-Cola, Arçelik, Whirlpool, Sony, Ülker ve Nokia, İş Bankası gibi markaların reklam yapımlarında; yapım koordinatörlüğü ve yönetmen yardımcılığı yaptı yılında İstanbul da doğan Şebnem Açkalmaz, 2011 yılında T.C. Doğuş Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümünden mezun olmuştur yılında Yaşam Koçluğu mesleğine yönelmeye karar verdi. Gülay Kışlak - Denge Eğitim (International Coaching Academy) de; Í dhǣh -Iª lj þ Í Ƒ -Iª Ü þ Í dhǣh 1H H þ Í (lj K -Iª lj Í 3ØÛ Û HK Lþ Í 3ØÛ ah K Û HK L Í ()1 HK L K H I H H L KH H Hdı. Aykut Açkalmaz`dan; Í +H H 1 L þ Í + Ô H Í 1IL Ù HL L +H KH H lj K H H H þ imindmap Accredited Licensed Instructor sertifikasını aldı yılında aktif olarak NLP ile Koçluk ve Yaşam tasarımı üzerine çalışmalarına başladı yılında MMC TV`de 3 bölüm Yaşam Koçunuz ve Yaşam Sanatı isimli programlara konuk Yaşam Koçu olarak katıldı yılı Nisan ayında KoçlukPlatformu Derneği (KPD) kurucu üyesi olarak kabul edildi ve Kariyer.net ile yapılan Kaldığımız Yerden isimli sosyal sorumluluk projesinde gönüllü kariyer ve yaşam koçu olarak görev yaptı yılları arasında, Hafıza Teknikleri, Anlayarak Hızlı Okuma, Öğrenme Becerileri eğitimlerini tamamlamış ve ayrıca imindmap Accredited Licensed instructor olmuştur yılunda, Gülay Kışlak yönetimideki Denge Eğitim (International Coaching Academy) den; Í dhǣh -Iª lj Í 3ØÛ Û H K IL Í 3ØÛ ah K Í Ƒ dhǣh -Iª lj Ü Í (lj K -Iª lj Sertifikalarini almıştır yılında, Kanal D reklam bölümünde ve 2010 yılında Reflex Reklamcılıkta stajını tamamlamıştır. Gökhan Telkenar 1967 Ankara Doğumlu olan Göhkan Telkenar, İzmir'de Karataş lisesinden mezun oldu. Ön Lisans Eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde, Lisans eğitimini ise Eskişehir Üniversitesi İşletme fakültesinde tamamlayan Gökhan Telkenar, yılları arasında Doğan TV'de Kanal D spor müdürlüğü ve tematik kanallar yöneticisi görevlerini yapmıştır. Görev aldığı diğer kuruluşlar arasında, TRT, Amerikan Kültür Merkezi, TRT Ankara Haber Müdürlüğü, Kanal D, D Smart Spor, Star TV, Kanal 1 bulunmaktadır.

6 VKV KOÇ ÖZEL İÖO ve LİSESİ BÜYÜK KULÜP ELİT GENÇLER KOLEJİ ALKEV İÖO Ethem Efendi Caddesi Taş Mektep Sokak Mutlu Apt. No: 65 Daire:3 Erenköy / İstanbul Tel: 0 (216) / GSM: 0 (530) Fax: 0 (216) aythink.com.tr facebook.com/aythink twitter.com/aythinkgelisim vimeo.com/aythink

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES EĞİTİM VE GELİŞİM HİZMETİ INDENSE EĞİTİM VE DIŞ KAYNAK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İNSAN KAYNAKLARI VE İŞ HUKUKU EĞİTİMLERİ 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu Uygulamaları 6098

Detaylı

Kişisel Web Sayfası :

Kişisel Web Sayfası : KİŞİSEL BİLGİLER Toplam Tecrübe : 1 yıl dan fazla Çalışma Durumu : Çalışmıyorum Eğitim Durumu : Üniversite (Mezun) Medeni Durumu : Bekar Askerlik Durumu : Yapıldı Doğum Tarihi : 24.05.1989 Doğum Yeri :İzmir

Detaylı

ANADOLULİSESİ FENLİSESİ Dogru tercih, Üstün başarı

ANADOLULİSESİ FENLİSESİ Dogru tercih, Üstün başarı ANADOLULİSESİ FENLİSESİ Dogru tercih, Üstün başarı Zihin Haritalama Tekniği ile hazırlanmış dersler Çok amaçlı bir düşünme aracı olan Zihin Haritalama Tekniği öğrencilerin üretkenliğini artırır ve yaratıcı

Detaylı

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler TANITIM DOSYASI 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi 2. Bölüm: Dahi Merkezlerinde Verilen Hizmetler 3. Bölüm: Franchise Şartları 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler 5. Bölüm: Rakamlarla Dahi Merkezi

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama BANU GÖKÇÜL 24-25 Kasım 2012 Cumartesi / Pazar Eğitim Programının Amacı Yüz Okuma Yoluyla Bu eğitim, bugüne değin oluşmuş bazı yanlış zihin haritalarının değiştirilmesi ve zenginleştirilmesini sağlayacak

Detaylı

Eğitim Hedef Kitlesi:Öfkesini bilimsel verilerle kontrol altına almak isteyen herkes.

Eğitim Hedef Kitlesi:Öfkesini bilimsel verilerle kontrol altına almak isteyen herkes. Eğitimin Konusu : Öfke Kontrolü Eğitim Tarihi : 14 Eylül 2017 Eğitim Hedef Kitlesi:Öfkesini bilimsel verilerle kontrol altına almak isteyen herkes. Eğitimin Amacı:Çağımızın hastalığı stres ve öfke yönetimi!

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ 1. Program Bilgileri Amaçlar: Medya ve İletişim Yönetimi Yüksek Lisans Programına

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi olarak amacımız veli-öğretmen-idare ile işbirliği sağlayarak öğrencilerimizin

Detaylı

Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekalılar kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekalılar kayıt formunu doldurabilirsiniz. Bilgi ve iletişim için: cocukuniversitesi.aydin.edu.tr adresinden Üstün Zekalılar kayıt formunu doldurabilirsiniz. İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesinin amacı Üstün Zekâlı ve Yetenekli Öğrencilerin

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI

İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI Program Tanımları İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI Kuruluş: İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 2013 yılından itibaren öğrenci almaya başlamıştır ve henüz mezun vermemiştir. Amaç: İlköğretim

Detaylı

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR ETKİLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN OYUN DRAMA VE TİYATRO TEKNİKLERİ PROJE UYGULAMA

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR ETKİLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN OYUN DRAMA VE TİYATRO TEKNİKLERİ PROJE UYGULAMA T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR ETKİLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN OYUN DRAMA VE TİYATRO TEKNİKLERİ PROJE UYGULAMA 2016 ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR Bireyler arasında

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ Lisans ve Yüksek Lisans Düzeyinde Eğitim: Lisans Programları Fizik Öğretmenliği (MF-2) Kimya Öğretmenliği (MF-3) Matematik Öğretmenliği (MF-1)

Detaylı

Life Academy Eğitim-Danışmanlık ve Bağımlılık Merkezi

Life Academy Eğitim-Danışmanlık ve Bağımlılık Merkezi Yaşam koçluğu, en basit anlatımla hayallerinizi planlara, planlarınızı da gerçeğe dönüştürmektir. "Kişisel Gelişim Danışmanlığı", bütünsel yaşam koçluğu ; kısaca bir çeşit yoldaşlıktır. Geleceği yaratırken,

Detaylı

PROGRAMIN DAYANIĞI : 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve Bağlı Yönetmelikler

PROGRAMIN DAYANIĞI : 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve Bağlı Yönetmelikler KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN ADI : Mega Hızlı Okuma Kurs Programı PROGRAMIN DAYANIĞI : 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve Bağlı Yönetmelikler PROGRAMIN SEVİYESİ :

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAM BİLGİLERİ

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAM BİLGİLERİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAM BİLGİLERİ Amaç: Programımız, kalite kültürüne verilen önem bağlamında, öğretim üyelerinin öğrencilerle birebir iletişim kurabilmesini, Bilgi ve İletişim Teknolojilerini yetkin

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Konusu: Takım Ruhu ve Yaratıcı Drama Eğitim Tarihi : 20 Nisan 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: İş ve özel hayatında uyumlu ve verimli bir ortam yaratmak isteyen, İşletmelerde takım yöneten ve takım

Detaylı

İnan & Aras Hukuk Bürosu

İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras, müvekkil ve danışanlarına hukukun her alanında hizmet veren Ankara merkezli bir hukuk bürosudur. Hukuk büromuz, yerli ve yabancı müvekkillerine şirketler hukuku, birleşme

Detaylı

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da 21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da geleceğin mimarı nesiller artık bizim ellerimizde, güvenle... Keşke Hep Çocuk Kalsak! Büyüyünce ne olacaksın diye sorarlar. Oysa çocuk kalmak en güzel şey değil midir?

Detaylı

Karşınızdakine ne olduğunu gösterin bakın o zaman nasıl daha da mükemmelleşecek. Anton P. Çehov. Hayatta müdahale edebildiğimiz tek şey Kendimiz!

Karşınızdakine ne olduğunu gösterin bakın o zaman nasıl daha da mükemmelleşecek. Anton P. Çehov. Hayatta müdahale edebildiğimiz tek şey Kendimiz! Karşınızdakine ne olduğunu gösterin bakın o zaman nasıl daha da mükemmelleşecek. Anton P. Çehov Çağrı Merkezi Eğitim Kataloğu 2018 2019 Azerşin Saraç Yaratıcı Danışmanlık, Öğretici Koçluk ve Eğitim www.azersinsarac.com

Detaylı

YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

Bilgilendirmenin Tarafımdan Güncellendirme Tarihi:11.08.2015 08:04

Bilgilendirmenin Tarafımdan Güncellendirme Tarihi:11.08.2015 08:04 14.03.1972 yılında Antalya da doğdum. İlk ve orta öğrenimi Antalya da tamamladıktan sonra, 1990-1991 öğretim yılında Uludağ Üniversitesi, Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik öğretmenliğini 16. sırada

Detaylı

HAZIRLIK SINIFLARI 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

HAZIRLIK SINIFLARI 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı HAZIRLIK SINIFLARI 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

A.Efsun FIRTINA Eğitmen&Yönetim ve İnsan Kaynakları Danışmanı

A.Efsun FIRTINA Eğitmen&Yönetim ve İnsan Kaynakları Danışmanı A.Efsun FIRTINA Eğitmen&Yönetim ve İnsan Kaynakları Danışmanı Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden 1993 yılında mezun olduktan sonra profesyonel çalışma hayatına başladı.

Detaylı

SAT-L PROGRAMI Türkiye de

SAT-L PROGRAMI Türkiye de PROGRAMI Türkiye de İLK ve TEK PROGRAMI PROGRAMI Türkiye de İLK ve TEK Her Hayalin, Bir Hedefe, Her Hedefin Harakete Geçmeye İhtiyacı Vardır EİK I SATIŞ EĞİTİM LİDERLERİ PROGRAMI SATIŞ OKULU Kazanç Sistemi

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Geleceğin eğitimcileri Medipol de yetişiyor Nitelikli öğretmenler, yeni nesiller üzerinde ömürlük değişim ve etkiler yaratıyor. Yeni nesillere öğretmenlik

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

MENTAL ARİTMETİK, PARİTMETİK VE SOROBON EĞİTİM /KURS ÖNERİ FORMU

MENTAL ARİTMETİK, PARİTMETİK VE SOROBON EĞİTİM /KURS ÖNERİ FORMU MENTAL ARİTMETİK, PARİTMETİK VE SOROBON EĞİTİM /KURS ÖNERİ FORMU 1.Eğitimin/Kursun Amacı: Bu program ile kursiyerlerin; 1. Paritmetik (parmakla aritmetik) ve Soroban (Japon Abaküsü) Sistemi nde sayıları

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH BÖLÜMÜ DOKTORA PROGRAMI DERS BİLGİ PAKETİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH BÖLÜMÜ DOKTORA PROGRAMI DERS BİLGİ PAKETİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH BÖLÜMÜ DOKTORA PROGRAMI DERS BİLGİ PAKETİ 1. Program Bilgileri Amaç: Bölümümüzün amacı, öğrencilerimize sadece geçmişle ilgili bilgi ve disiplinleri değil aynı zamanda geçmişten

Detaylı

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2014-2015 AG-Broschure DÜNYA KÜLTÜRLERİ VE SANATLARI KULÜBÜ Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı din, ırk ve yaşam biçimine sahip insanların ilginç, zengin kültürleri ve birbirinden

Detaylı

: Fotografik Hafıza Teknikleri Kurs Programı. : 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve Bağlı Yönetmelikler

: Fotografik Hafıza Teknikleri Kurs Programı. : 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve Bağlı Yönetmelikler KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN DAYANIĞI PROGRAMIN SEVİYESİ : Fotografik Hafıza Teknikleri Kurs Programı : 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve Bağlı Yönetmelikler

Detaylı

İletişim Fakültesi Reklamcılık Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Reklamcılık) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 142 U : 5 Kredi : 97 ECTS : 240 T+U : 147

İletişim Fakültesi Reklamcılık Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Reklamcılık) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 142 U : 5 Kredi : 97 ECTS : 240 T+U : 147 11 Yılı Müfredatı () YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 8511 9 TÜRK DİLİ I 851 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP 9 TARİHİ I 851 9 EKONOMİYE GİRİŞ 8515 9 İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

İKTİSAT BÖLÜMÜ Selçuk Üniversitesi İktisat bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde 1987 yılında normal öğretim olarak eğitim öğretime başlamıştır. 1992 yılında ise bölüm ikinci öğretim

Detaylı

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com KCS Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com Sunum Genel Şirket Tanımı Eğitim ve Biz Örnek Eğitim Konu Başlıkları Ekler Tamamlanmış Eğitimlerimiz

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

Akademik İngilizce IV (ENG202) Ders Detayları

Akademik İngilizce IV (ENG202) Ders Detayları Akademik İngilizce IV (ENG202) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Akademik İngilizce IV ENG202 Bahar 3 0 0 3 3 Ön Koşul Ders(ler)i ENG 201 Dersin

Detaylı

ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICI DRAMA

ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICI DRAMA ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICI DRAMA ETKİN ÖĞRENCİ REHBER ÖĞRETMEN AKADEMİK BAŞARI ARS TRAINING OLARAK AMACIMIZ; MİLLİ EĞİTİM MÜFREDATINA UYGUN OLARAK GELİŞTİRİLEN YARATICI DRAMA PROGRAMINI, UYGUN ÖĞRENME YAŞANTILARI

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BOLOGNA BİLGİ PAKETİ

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BOLOGNA BİLGİ PAKETİ MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BOLOGNA BİLGİ PAKETİ 1. Program Bilgileri Amaçlar: Medya ve İletişim Yönetimi Yüksek Lisans Programı na bağlı

Detaylı

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları;

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları; NEDEN ÇiZGi OKULLARI Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü Çünkü Çizgi Okulları; Özgün çizgisiyle bireyselleştirilmiş eğitim programı uygulayan bir okuldur. Öğrenci kalabalıkta kaybolmaz. Başarı için bütün

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI ÇAĞRI MERKEZI YÖNETICI GELIŞTIRME PROGRAMLARI 01 02 03 ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİCİLERİ İÇİN REHBERLİK 'COACHING' ÇAĞRI MERKEZİ'NDE TAKIM OLUŞTURMA VE GELİŞTİRME

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

Program Öğrenme Çıktıları/Yeterlilikleri:

Program Öğrenme Çıktıları/Yeterlilikleri: Program Öğrenme Çıktıları/Yeterlilikleri: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Kamu Yönetimi Bölümü DERS TANIM VE ÖĞRENİM YETERLİLİKLERİ 1 2 3 4 5 6 7 Yönetim bilimi, Türk kamu yönetimi

Detaylı

Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından

Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından yararlı ve gereklidir. Çocuk açısından spor fiziksel gelişimin

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ PROGRAMI SON SINIF ÖĞRENCİ ANKET FORMU. Aralık,2013

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ PROGRAMI SON SINIF ÖĞRENCİ ANKET FORMU. Aralık,2013 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ PROGRAMI SON SINIF ÖĞRENCİ ANKET FORMU Sevgili U.Ü.Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Programı Öğrencileri, Aralık,2013 Uludağ Üniversitesi

Detaylı

MÜTERCİM -TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ

MÜTERCİM -TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ MÜTERCİM -TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ NEDEN MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ? Çevirmenlik ve Dil Hizmetleri Sektörünün Sunduğu Kariyer Olanakları Yazılı Çevirmenlik Hukuk Metinleri Çevirisi, Bilişim Teknolojileri Metinleri

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

PSİKOLOG DENİZ ÖZER ERYILMAZ. 1965 İstanbul doğumlu,evli ve bir çocuk annesidir. 1985 yılına İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi

PSİKOLOG DENİZ ÖZER ERYILMAZ. 1965 İstanbul doğumlu,evli ve bir çocuk annesidir. 1985 yılına İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi PSİKOLOG DENİZ ÖZER ERYILMAZ 1965 İstanbul doğumlu,evli ve bir çocuk annesidir 1985 yılına İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 1 / 18 PSİKOLOJİ bölümünden mezun olduktan sonra, İ.Ü. İşletme Fakültesi

Detaylı

ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU

ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU 2012-2013 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Bölüm Şefi Zuhal ALTINTAŞ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ Bu faaliyet ile çocuk

Detaylı

MBA MBA. Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

SAÜ Fizik Bölümü Mezunları Anketi

SAÜ Fizik Bölümü Mezunları Anketi SAÜ Fizik Bölümü Mezunları Anketi Değerli SAÜ Fizik Mezunu, bu anketin amacı siz değerli mezunlarımızın görüşleri doğrultusunda bölümümüz ile ilgili çeşitli eğilimleri, beklentileri, eksiklik ya da memnuniyeti

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM.

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel koç olmak veya koçluk yetkinliklerini kullanarak potansiyelinizi yukarı

Detaylı

Doğum Tarihi : Doğum Yeri : İstanbul Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Bekar Ehliyet : B Sınıfı. Eğitim Durumu

Doğum Tarihi : Doğum Yeri : İstanbul Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Bekar Ehliyet : B Sınıfı. Eğitim Durumu Fidan AYDIN 0 554 775 58 49 Adres: Mehmet Akif Mah. Karakucak sokak no:1/5 Ümraniye/İSTANBUL E-mail: fidanimsi@gmail.com Linkedin: Fidan Aydın www.fidanimsi.com Doğum Tarihi : 22.09.1991 Doğum Yeri : İstanbul

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Onay Budak İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL : 0534 846 46 16 : onaybudak@gmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.01.1987 3.

Detaylı

ÇALIŞANLARA MOTİVASYON SAĞLAYICI DESTEKLER. www.ebrudemirhan.com

ÇALIŞANLARA MOTİVASYON SAĞLAYICI DESTEKLER. www.ebrudemirhan.com ÇALIŞANLARA MOTİVASYON SAĞLAYICI DESTEKLER www.ebrudemirhan.com MEDİTASYON Her gün çıtası yükselen iş temposu ve hızı artan yaşamla uyumlanmanın en kolay yolu meditasyon yaparak koşturmayı zihinde durdurmaktır.

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 3.ADIM .ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 3.ADIM .ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 1 2.ADIM.ADIM 3.ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN YENİ ANLAYIŞ SEÇİM ÖZGÜVEN PERFORMANS BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece

Detaylı

Erken çocukluk eğitim dalı; okul öncesi eğitim programı hazırlama, öz bakım becerileri, yetersizlik türleri ve kaynaştırma, oyunu gelişim alanları ve

Erken çocukluk eğitim dalı; okul öncesi eğitim programı hazırlama, öz bakım becerileri, yetersizlik türleri ve kaynaştırma, oyunu gelişim alanları ve 0-18 yaş çocuklarının gelişim alanlarını (fiziksel, motor, bilişsel, dil, sosyal ve duygusal) ve özelliklerini tanıyıp alışkanlık ve gereksinimleri konusunda bilgi kazanmış olan, onların sorunlarını giderici

Detaylı

ÇOCUK GELİŞİMİ ALANI GENEL BİLGİLER

ÇOCUK GELİŞİMİ ALANI GENEL BİLGİLER ÇOCUK GELİŞİMİ ALANI GENEL BİLGİLER Çocuk gelişimi ve eğitimi ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların hangi yaş düzeyindeki çocuklara ve gençlere kazandırılacağı hakkında bilgi veren, çocuğun

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

EDEBİYAT. Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak)

EDEBİYAT. Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak) Hoş geldiniz. 19. YIL EDEBİYAT Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak) NEDEN EDEBİYAT? Edebiyat en iyi dil öğrenme yoludur.

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği( ) (Tam Burslu İngilizce Endüstri Mühendisliği Eğitimi almaktayım.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği( ) (Tam Burslu İngilizce Endüstri Mühendisliği Eğitimi almaktayım. İrem EROL KİŞİSEL BİLGİLER İsim-Soyisim : İrem EROL Cinsiyet : Kadın Medeni Durum : Bekar Doğum Tarihi : 31/07/1993 İLETİŞİM BİLGİLERİ E-posta : irem_2538@hotmail.com Telefon No : 0539 406 85 15 Şehir

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR ve KALİTE ÇALIŞMALARI

MEF ÜNİVERSİTESİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR ve KALİTE ÇALIŞMALARI Yüksek Öğretimde Global Kalite Zirvesi, 27 Nisan 2016 Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü MEF ÜNİVERSİTESİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR ve KALİTE ÇALIŞMALARI Prof. Dr. Mehmet Fevzi ÜNAL Rektör Yardımcısı

Detaylı

Amaç: Ekonometrinin tanımını, temel kavramlarını ve diğer alanlarla ilişkisini öğretmektir

Amaç: Ekonometrinin tanımını, temel kavramlarını ve diğer alanlarla ilişkisini öğretmektir BÖLÜM EKONOMETRİ Amaç: Ekonometrinin tanımını, temel kavramlarını ve diğer alanlarla ilişkisini öğretmektir Hedef: Dünya çapında bilgi üreterek, bilim dünyasına katkıda bulunmak. Lokal, bölgesel ve ulusal

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

T.C. KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU. kgk.gov.tr

T.C. KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU. kgk.gov.tr T.C. KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU kgk.gov.tr Kamu Gözetimi Nedir? Kamu gözetimi, genel olarak bağımsız denetim faaliyetlerinin mevcut yasal düzenlemelere uygunluğunun ve bu faaliyetlerin

Detaylı

ALKEV Ozel. Ortaokulu

ALKEV Ozel. Ortaokulu ALKEV Ozel Ortaokulu 2014-2015 AG-Broschure ALMANCA MÜZİKAL Öğrenciler ile öncelikle Almanca dilini kullanarak oyunculuk yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak amacımızdır. - 15 Sorumlu Öğretmeni: Nuray

Detaylı

Newton Akademi, Genç Gelişim ve Turtle Mental Aritmetik İş Birliği ile Mental Aritmetik Eğitmenliği

Newton Akademi, Genç Gelişim ve Turtle Mental Aritmetik İş Birliği ile Mental Aritmetik Eğitmenliği Newton Akademi, Genç Gelişim ve Turtle Mental Aritmetik İş Birliği ile Mental Aritmetik Eğitmenliği EĞİTMEN SERTİFİKA PROGRAMIN KAPSAMI Mental aritmetik ve abaküs ile görselleştirilmiş matematik tekniklerini

Detaylı

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri İlhan Güzel Türkolog - Bilişim İletişim Bilgileri E-Posta : ilhan_910@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Mamak - Merkez Ev Telefonu : 90 (312) 365 18 35 Cep Telefonu : 90 (554) 721 39 59

Detaylı

MEHMET AUF İLE HAYATıN RiTMi MÜZİKLİ BUSINESS SHOW

MEHMET AUF İLE HAYATıN RiTMi MÜZİKLİ BUSINESS SHOW MEHMET AUF İLE HAYATıN RiTMi MÜZİKLİ BUSINESS SHOW DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN MÜZİKLİ BUSINESS SHOW: HAYATıN RiTMi Takım çalışması ve biz bilinci, iletişim, başarı ve müşteri odaklılık, değerler, kişisel

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İş Analitiği Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

MATEMATİK ÖĞRETİMİ I. Dersin Tanıtılması

MATEMATİK ÖĞRETİMİ I. Dersin Tanıtılması MATEMATİK ÖĞRETİMİ I Dersin Tanıtılması Ders Bilgileri Ders Adı MATEMATİK ÖĞRETİMİ I Ders Koordinatörü YRD. DOÇ. DR. MESUT TABUK İletişim Bilgileri Oda No: E-304 Mail: mtmtk73@gmail.com Web: www.mtmtk.weebly.com

Detaylı

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası Kelime bilgimin büyük bir miktarını düzenli olarak İngilizce okumaya borçluyum ve biliyorsun ki kelime bilmek akıcı İngilizce konuşma yolundaki en büyük engellerden biri =) O yüzden eğer İngilizce okumuyorsan,

Detaylı

DERS PROFİLİ. Yönetimin İlkeleri MAN Bahar

DERS PROFİLİ. Yönetimin İlkeleri MAN Bahar DERS PROFİLİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Dönem Kuram+PÇ+Lab (saat/hafta) Kredi AKTS Yönetimin İlkeleri MAN 102 2 Bahar 3+0+0 3 6 Ön Koşul Yok Dersin Dili Ders Tipi Dersin Okutmanı Dersin Asistanı Dersin Amaçları

Detaylı