TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2016 YILI ANA FUAR TAKVİMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2016 YILI ANA FUAR TAKVİMİ"

Transkript

1 NO BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER ŞEHİR DÜZENLEYİCİ 2.AGRI-VIP Tarım 4 13 Ocak Ocak 16 ve Hayvancılık, Tarım, Hayvancılık ve Üretim Adana Hilton Oteli Fuar ve Üretim Girdileri, Girdileri Kongre Ticaret ve Pazarlama Adana 5 13 Ocak Ocak Ocak Ocak Şubat 16 6 Şubat Şubat 16 7 Şubat Şubat 16 7 Şubat Şubat Şubat Şubat Şubat 16 Anfaş Hotel Equipment - 27.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Mersin Agrodays - Mersin Tarım Gıda ve Hayvancılık Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları Tarım, Tarım Makineleri, Gübre Tohum, Seracılık DRINKTEG İçacek Teknolojileri İSTANBUL Gapfood 12.Gıda, Gıda, Gıda Teknolojileri ve Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Ambalaj Gaptarım Tarım, 7.Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Anfaş Food Product - 23.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas WIN Metal Working 21.Makine İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2016 YILI ANA FUAR TAKVİMİ Tarım, Tarım Teknolojileri, Hayvancılık Yiyecek Ürünleri, Ambalaj ve Ekipmanları Makine İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Antalya Fuar Antalya MSK Fuarcılık Ltd. Şti. Anfaş Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. Yenişehir Fuar Mersin Pozitif Fuarcılık A.Ş. Fuar OFM Ortadoğu Fuar OFM Ortadoğu Fuar Antalya Fuar Tüyap Fuar ve Kongre Gaziantep Gaziantep Antalya HKF Fuarcılık A.Ş. Akort Tanıtım Organizasyon ve Fuarcılık Ltd. Şti. Akort Tanıtım Organizasyon ve Fuarcılık Ltd. Şti. Anfaş Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş.

2 38 11 Şubat Şubat Şubat Şubat Şubat Şubat Şubat Şubat Mart 16 6 Mart 16 Agroexpo Eurasia 11.Uluslararası Tarım, Tarım Makineleri, Hayvancılık ve Ekipmanları, Canlı Hayvan ve Seracılık Tarım, Tarımsal Mekanizasyon, Seracılık ve Hayvancılık Teknolojileri Aegean Hosttech Otel Ekipmanları, Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Ağırlama, Konaklama Tüketim Teknolojileri, ve Ev Dışı Tüketim IHS ADANA Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Balıkesir Tarım 2016 Balıkesir Tarım Hayvancılık ve Gıda 7.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuar İzmir İzmir Kuşadası - Efes Kongre Aydın Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Adana Tarım Hayvancılık ve Gıda Balıkesir Kepsut Fuar Alanı Balıkesir Tarım, Gıda, Hayvancılık Teknolojileri ve Endüstrileri Milas Tariş Fuar Alanı Muğla Orion Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti. Platform Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti. Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Atlas Uluslararası Fuarcılık Reklam Org. Ltd. Şti Expolink Fuarcılık Org. Tan. Ltd. Şti 74 3 Mart 16 6 Mart 16 Hayvancılık Hayvancılık, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Yem Endüstrisi Hayvancılık, Ekipmanları, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Yem Endüstrisi, KTO Tüyap Uluslararası Tavukçuluk (Tavukçuluk Fuar Kümes Hayvanları Ekipmanları Özel Bölümü) Tüyap Fuarcılık A.Ş Mart Mart 16 ANKA-MAK Makine ve Makine Teknoljileri Metal İşleme Makineleri, Hidrolik Sistemler, Endüstriyel Ürünler ANFA Altınpark Fuar Ankara İnfo Uluslararası Fuar Tan. Org. A.Ş.

3 83 9 Mart Mart 16 AEGEANAGRI 12.Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Tarımsal Mekanizasyon, Tarım Teknolojileri, Seracılık ve Hayvancılık EGS Fuar ve Kongre Denizli Orion Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti Mart Mart Mart Mart Mart Mart Mart Mart Mart Mart Mart Mart Mart Mart 16 Kayseri Tarım Kayseri Tarım ve Hayvancılık Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Tarım Tarım ve Hayvancılık Kayseri Dünya Ticaret Kayseri 3T ' Uluslararası Metal Metal İşleme, Kalıp, İşleme, Kalıp, Otomasyon, Kaynak ve Kesme Otomasyon ve teknolojileri Yan Sanayi Kaynak Teknolojileri CNR ENERGY Win Materials Handling 15.Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik WIN Hydraulic & Pneumatic 13.Akışkan Gücü Teknolojileri 5.Bursa Karacabey Tarım ve Hayvancılık Tarım Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuar İzmir İzmir Atlas Uluslararası Fuarcılık Reklam Org. Ltd. Şti Yağmur Fuarcılık Yayıncılık Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti. Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar Fuarcılık A.Ş. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Tüyap Fuar ve Kongre Akışkan Gücü Teknolojileri Tüyap Fuar ve Kongre Tarım Hayvancılık, Tohum, Meyvecilik, Sulama ve Teknolojiler Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Karacabey Kapalı Pazar ve Fuar Alanı KTO Tüyap Uluslararası Fuar Bursa Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. Renkli Fuarcılık Ltd. Şti. Tüyap Fuarcılık A.Ş.

4 Mart Mart 16 EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Ürünleri 2016 Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanlar, Sarf Malzemeleri Üreticileri ve Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuar Fuarcılık A.Ş Mart Mart 16 LABTEKMED EURASIA 19.Uluslararası Medikal Laboratuar Teknoloji, Sistem ve Donanımları Laboratuar Analiz, Teşhis, Ölçüm Cihaz, Sistem ve Donanımları, Yardımcı ve Sarf Malzemeleri Tüyap Fuar ve Kongre Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş Mart 16 1 Nisan 16 3.Türk Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri İkili Görüşme Alım Heyeti Organizasyonu Ülkemiz KOBİ'lerinin Uluslararası Satış Faaliyetlerinin Güçlendirilmesi (Gıda ve Gıda Teknolojileri) Sheraton Çeşme Fuar Kongre ve Sergi İzmir Turab Fuarcılık Reklam Organizasyon Hizmetleri A.Ş Mart 16 1 Nisan 16 1.Türk Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri İkili Görüşme Alım Heyeti Organizasyonu Ülkemiz KOBİ'lerinin Uluslararası Satış Faaliyetlerinin Güçlendirilmesi (GTarım ve Tarım Teknolojileri) Sheraton Çeşme Fuar Kongre ve Sergi İzmir Turab Fuarcılık Reklam Organizasyon Hizmetleri A.Ş Mart 16 3 Nisan 16 3.Aksaray Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Tarım, Hayvancılık, Tarım Makineleri, Süt Endüstrisi, Ambalaj ve Tohum Çok Amaçlı Teşhir Alanı Aksaray ART Fuar Org.Tic Ltd.Şti Mart 16 3 Nisan 16 Farm Boss - Eskişehir 6. Uluslararası Tarım Tarım, Tarım Makineleri, Hayvancılık ve Gıda Teknolojileri Çamlıca Fuar Alanı Eskişehir Expolink Fuarcılık Org. Tan. Ltd. Şti Nisan 16 9 Nisan Nisan Nisan 16 Diyarbakır 8.Ortadoğu Tarım- Hayvancılık Gönen 6.Tarım ve Hayvancılık Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Tarım Hayvancılık, Tohum, Meyvecilik, Sulama ve Teknolojileri Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Gönen Belediyesi Semt ve Fuar Alanı Diyarbakır Balıkesir Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Renkli Fuarcılık Ltd. Şti.

5 Nisan Nisan 16 ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Tüyap Fuar ve Kongre Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş Nisan Nisan 16 5.Afyonkarahisar Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri (AFTAR) Tarım, Hayvancılık, Tarım Makineleri,Süt Endüstrisi, Ambalaj ve Tohum Kültürpark Belediye Fuar Alanı Afyonkarah isar ART Fuar Org.Tic Ltd.Şti Nisan Nisan Nisan Nisan Nisan Nisan Malatya Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Ekipmanları Agritech Fethiye Tarım, Seracılık, Hayvancılık, Gıda ve Tarım Makineleri İhtisas Yozgat 7.Tarım, Gıda ve Hayvancılık Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Ekipmanları Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Gıda ve Tarım Makineleri Mişmiş Park Fuar Alanı Fethiye Fuar ve Sergi Alanı Malatya Muğla Tarım, Gıda ve Hayvancılık, Yozgat Kapalı Fuar Alanı Yozgat Malatya Belediyesi Fuarcılık Hizmet. Kültür ve Sanat Etkinlik. Tic. A.Ş. Marmaris Fuarcılık Org. Halkla İlişkiler Ltd. Şti. Kobi Fuarcılık Tanıtım ve Organizasyon Ltd. Şti Nisan Nisan 16 MEXFOOD'16 Mezopotamya- Mardin Gıada ve Gıda Teknolojileri Değirmen Makinaları ve Ambalaj Gıda ve İçecek Teknolojileri,Değirmen ve Ambalaj Makinaları Movapark Mardin Fuar Alanı Mardin Zümrüt Fuarcılık Tan. Org. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

6 Nisan Nisan Nisan Nisan Nisan Nisan Nisan Nisan Nisan 16 1 Mayıs 16 3.MAGROTEX'16 Mezopotamya- Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık ICCI- 22.Uluslararası Enerji ve Çevre ve Konferansı Ekoloji İzmir 7.İzmir Organik Ürünler " REW Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi 2.Teke Yöresi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Tarım Gıda ve Hayvancılık Endüstrisi ve Teknolojileri Movapark Mardin Fuar Alanı Mardin Zümrüt Fuarcılık Tan. Org. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Enerji ve Çevre Fuar Sektörel Fuarcılık A.Ş. Organik Ürünler Fuar İzmir Alanı İzmir Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım ve Süt Teknolojileri İZFAŞ İzmir Fuarcılık Hizmet. Kültür ve Sanat İşleri. Tic.A.Ş Tüyap Fuar ve Kongre İFO Fuar Hizmetleri A.Ş. Burdur Çok Amaçlı Kullanımlı Fuar Alanı Burdur Platform Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti Nisan 16 1 Mayıs 16 İSKON İstifleme, İstifleme, Depolama, Taşıma Depolama, Taşıma, ve Lojistik Vinç ve Lojistik KTO Tüyap Uluslararası Fuar Tüyap Fuarcılık A.Ş Nisan 16 1 Mayıs 16 KONMAK Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Hidrolik, Pnömatik Metal İşleme, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri (Hidrolik, Pnömatik Özel Bölüm) KTO Tüyap Uluslararası Fuar Tüyap Fuarcılık A.Ş.

7 200 4 Mayıs 16 6 Mayıs 16 FI Gıda Bileşenleri, Çözümleri, Yardımcı ve Katkı Maddeleri Mayıs 16 7 Mayıs 16 ISK-SODEX Mayıs 16 7 Mayıs 16 Plastech "3.Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri " Mayıs 16 7 Mayıs 16 Kalıp Türkiye Mayıs Mayıs Mayıs Mayıs 16 Çukurova Tarım 2016 Ankara Süt ve Süt Teknolojileri Gıda, Gıda İşleme, İçecek, Teknoloji ve Endüstrileri Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Havuz Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayi 2.Tarım Hayvancılık, Süt Endüstrisi, Seracılık ve Teknolojileri Süt, Süt Ürünleri, Makine, Gıda Teknolojileri Kongre Fuar Fuar İzmir Alanı Pullman Kongre - Yenibosna Bahçelievler İzmir UBM Fuarcılık Ve Gösteri Hizmetleri A.Ş. Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. İZFAŞ İzmir Fuarcılık Hizmet. Kültür ve Sanat İşleri. Tic.A.Ş Demos Fuarcılık ve Org. A.Ş. Çukobirlik Alanı Adana Elka Fuarcılık Ltd. Şti. ATO Kongre ve Sergi Sarayı Ankara Atis Fuarcılık A.Ş Mayıs Mayıs 16 Trakya 5.Hayvancılık, Süt Ürünleri ve Tohum 2016 Hayvancılık Ekipmanları, Süt Teknlojileri, Kümes Hayvanları, Mekanizasyon, Üretim, Hayvan Barınakları, İklimlendirme Lüleburgaz Semt ve Fuar Kırklareli Renkli Fuarcılık Ltd. Şti Temmuz Temmuz Ağustos Eylül 16 EDİRNE Gıda, Tarım, Hayvancılık, Sanayi İzmir Enternasyonal Traktör ve Tarım Ekipmanları, Otomobil, Beyaz ve Kahverengi Eşya, Elektronik Aletler Genel Ticaret Edirne Fuar Alanı Edirne Renkli Fuarcılık Ltd. Şti. Uluslararası İzmir Fuar Alanı - Kültürpark İzmir İZFAŞ İzmir Fuarcılık Hizmet. Kültür ve Sanat İşleri. Tic.A.Ş

8 268 1 Eylül 16 3 Eylül 16 IWE-İSTANBUL WATER EXPO Su, Atıksu İşleme, Evsel, Su, Atıksu İşleme, Evsel, Endüstriyel Kirlenme, Endüstriyel Kirlenme, Atık Atık Yönetimi, Yönetimi Teknolojileri Teknolojileri ve Konferansı Fuar E Uluslararası Fuar ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş Eylül 16 4 Eylül 16 IPACK Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuar E Uluslararası Fuar ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş Eylül 16 4 Eylül Eylül 16 4 Eylül Eylül 16 4 Eylül Eylül 16 5 Eylül Eylül Eylül Eylül Eylül 16 Worldfood Uluslararası Gıda Ürünleri ve Gıda Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Teknolojileri Agrotec Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri 3.Agro Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık 3.Kırşehir Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Samsun Tarım Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri CNR ENERGY Fuar Tarım Makine ve Ekipmanları ANFA Altınpark Fuar Tarım, Gıda, Hayvancılık Teknolojileri ve Endüstrileri Tarım, Hayvancılık, Tarım Makineleri, Süt Endüstrisi, Ambalaj ve Tohum Tarım, Hayvancılık ve Teknelojileri Ankara E Uluslararası Fuar ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş. İnfo Uluslararası Fuar Tan. Org. A.Ş. Sivas Fuar Alanı Sivas Shov Fuarcılık Ltd. Şti Kapalı Teşhir Salonları Kırşehir ART Fuar Org.Tic Ltd.Şti. Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Samsun Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar Fuarcılık A.Ş.

9 Eylül Eylül 16 Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi, Makine ve Ekipmanları Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi, Makine ve Ekipmanları Sorgun TSO Fuar Alanı Yozgat Kobi Fuarcılık Tanıtım ve Organizasyon Ltd. Şti Eylül Eylül 16 İNTARF 2016 İnegöl Tarım Tarım, Gıda, Hayvancılık, Fidancılık, Seracılık, Gübre Tohum, Sulama ve Teknolojileri İnegöl Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslarararı Fuar Alanı Bursa Modef Fuarcılık Ticaret Ltd. Şti Eylül 16 2 Ekim 16 Trakya 11.Tarımtech 2016 Tarım, Hayvancılık, Tohum, Meyvecilik, Sulama ve Seracılık, Traktör ve Ekipmanları, Depolama Sistemleri, Soğutma Lüleburgaz Semt ve Fuar Alanı Kırklareli Renkli Fuarcılık Ltd. Şti Ekim 16 8 Ekim 16 Adana 10.Ambalaj 2016 Ambalaj ve Plastik Malzeme ve Makineleri, Paketleme İşlemleri ve Kauçuk Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Adana Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş Ekim 16 8 Ekim 16 Çukurova10. Gıda ve Gıda-Tek 2016 Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamuller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza - Market Ekipmanları Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Adana Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş Ekim 16 9 Ekim 16 Anamur Agrodays- 3.Anamur Tarım ve Gıda Tarım Tarım Makineleri, Gübre, Tohum, Seracılık Anamur Sehit Atanur Bal Fuar Mersin Pozitif Fuarcılık A.Ş Ekim Ekim 16 Burtarım 2016 Bursa 14.Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Bursa Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Ekim Ekim 16 Bursa 9.Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Hayvancılık Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Bursa Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş.

10 Ekim Ekim Ekim Ekim 16 Gıda 11.Gıda ve İçecek Ürünleri Gıda İşleme 11.Gıda İşleme, İçecek Teknolojileri, Paketleme ve Lojistik Gıda ve İçecek Ürünleri, Hazır Gıdalar, Katkı ve Yardımcı Maddeler Gıda İşleme, İçecek Teknolojileri, Paketleme ve Lojistik, KTO Tüyap Uluslararası Fuar KTO Tüyap Uluslararası Fuar Tüyap Fuarcılık A.Ş. Tüyap Fuarcılık A.Ş Ekim Ekim 16 Süt Endüstrisi Süt, Sütlü Mamüller ve Endüstri Süt, Sütlü Mamüller ve Endüstri KTO Tüyap Uluslararası Fuar Tüyap Fuarcılık A.Ş Ekim Ekim 16 7.Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Gıda Ürünleri ve Gıda Makineleri, Ambalajlama, Unlu Mamüller ANFA Altınpark Fuar Ankara İnfo Uluslararası Fuar Tan. Org. A.Ş Kasım 16 5 Kasım 16 Avrasya Ambalaj Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Ambalaj Makineleri, Üretim- Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Sistemleri, Ürünleri, Tamamlayıcı Ürünler - Printpack Baskı Teknolojileri Tüyap Fuar ve Kongre Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş Kasım 16 5 Kasım 16 İSTANBUL GIDA- TEK Gıda ve İçecek Teknolojileri, Gıda Gıda ve İçecek Üretim Güvenliği, Katkı ve Makine ve Teknolojileri, Yardımcı Maddeler, Gıda Güvenliği, Katkı ve Soğutma, Yardımcı Maddeler, Havalandırma, Depolama Sistemleri ve Lojistik. Tüyap Fuar ve Kongre Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş.

11 372 2 Kasım 16 6 Kasım 16 HOSTECH BY TUSID 2016 Otel, Restoran, Gastronomi Donanım ve Teknolojileri Fuar Fuarcılık A.Ş Kasım 16 6 Kasım 16 Anadolu Expo 3.Canlı Hayvan Büyükbaş, Küçükbaş, Süt, Besi, Çiftlik Hayvanları ve Ekipmanları, Süt Sağım ve Mezbaha Sistemleri,Yem Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım ve Süt Teknolojileri Kuşadası - Efes Kongre Aydın Platform Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti Kasım 16 6 Kasım Kasım 16 6 Kasım Kasım Kasım 16 2.Ege Tarım Hayvancılık, Süt Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları, Sera Teknolojileri Manisa 10.Tarım Gıda ve Hayvancılık MÜSİAD Uluslararası Müsiad Ticaret Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım ve Süt Teknolojileri Kuşadası - Efes Kongre Aydın Tarım, Gıda, Hayvancılık Manisa Belediyesi Fuar Manisa İnşaat, Mobilya, Tekstil ve Hazır Giyim, Gıda Ürünleri, İçecek ve Ambalaj Makine ve Makine Ekipmanları, Fuar Platform Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti. SNS Fuarcılık Tan. Org. Rek. Yay. San. Tic. Ltd. Şti Fuarcılık A.Ş Kasım Kasım 16 LIFE SCIENCES INGREDIENTS 2016 İlaç, Gıda Hammaddeleri ve Bileşenleri, Kozmetik, Kişisel ve Ev Bakım Ürünleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri, Paketleme ve Ambalaj, Laboratuar Teknikleri, Test Ölçüm, Gıda Analiz, Fuar Artkim Fuarcılık Ltd. Şti.

12 Kasım Kasım Kasım Kasım 16 Adana Tarım Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Ortadoğu Gıda 6.Gıda-Tek Kasım Kasım 16 SİRHA-İSTANBUL 2016 Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Süt Endüstrisi Yöresel Gıda, İçecek ve Coğrafi İşaret Tescilli Yöresel Ürünler Otel, Restoran ve Catering Sektörleri için Gıda, Ekipman ve Hizmetleri Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Adana Diyarbakır 1.Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. 2.Çukurova Fuarcılık A.Ş. Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Kongre GL Events Fuarcılık A.Ş Kasım Kasım 16 Göller Bölgesi-Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Tarım ve Hayvancılık Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı Isparta Detay Fuarcılık Org. Ve Tanıtım Hizmet. Ltd.Şti Kasım Kasım 16 ANKA-PAK Ambalaj ve Paketlem Ambalaj ve Ambalaj Makineler, Etiket ANFA Altınpark Fuar Ankara İnfo Uluslararası Fuar Tan. Org. A.Ş Kasım Kasım 16 Samsun Gıda 2016 Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Unlu Mamüller, Soğutucular, Depolama, Paketleme ve Mağaza Market Ekipmanları Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Samsun Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş Aralık Aralık 16 Plast Eurasia Uluslararası Plastik Endüstrisi Plastik Makineleri, Kimyasallar, Hammaddeler, Kalıp, Isı, Kontrol Cihazları, Hidrolik-Pnömatik Tüyap Fuar ve Kongre Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ 13 Ocak 16 15 Ocak 16 28 Ocak 16 31 Ocak 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 10 Şubat 16 13 Şubat 16 11 Şubat 16 14 Şubat 16 25 Şubat 16 28 Şubat 16 9 Mart 16 13 Mart 16 2. Ağrı-VIP Tarım ve

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ YILI FUAR TAKVİMİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ YILI FUAR TAKVİMİ NO SON GÜNCELLEME 13.12.2016 BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU 13 19.01.2017 22.01.2017 16 26.01.2017 29.01.2017 20 02.02.2017 05.02.2017 43 16.02.2017 19.02.2017 52 22.02.2017 26.02.2017 54 23.02.2017 26.02.2017

Detaylı

2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Fuarı

2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Fuarı OCAK 13.01.2016 15.01.2016 2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Adana 21.01.2016 24.01.2016 Avrasya Tarım 2016 9.Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon 28.01.2016

Detaylı

Teknolojileri. Tarım, Tarım Teknolojileri, Hayvancılık

Teknolojileri. Tarım, Tarım Teknolojileri, Hayvancılık 13 Ocak 16 15 Ocak 16 28 Ocak 16 31 Ocak 16 2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Mersin Agrodays - Mersin Tarım Gıda ve Hayvancılık Tarım, Hayvancılık ve Üretim Girdileri

Detaylı

TARIM SEKTÖRÜ REHBERİ Guide for Turkish Agricultural Sector

TARIM SEKTÖRÜ REHBERİ Guide for Turkish Agricultural Sector YURT İÇİ TARIMSAL İÇERİKLİ FUARLAR 1 24 Şubat 2011 27 Şubat 2011 Gıda / Gıda Tek 2011 10.Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, İçecek, Unlu Mamuller ve ve Mağaza Market Ekipmanları Gıda ve İçecek Ürünleri,

Detaylı

İhtisas Fuarı. Traktör, Canlı Hayvan, Yem Ürünleri, Et ve Süt Makine ve Teknolojileri, Bio Enerji Ürünleri, Hayvancılık ve Tarım Makineleri

İhtisas Fuarı. Traktör, Canlı Hayvan, Yem Ürünleri, Et ve Süt Makine ve Teknolojileri, Bio Enerji Ürünleri, Hayvancılık ve Tarım Makineleri Başlama Bitiş Fuar Adı Konusu Başlıca Ürün Grupları Türü Yer Şehir Düzenleyici Web 16.01.2018 20.01.2018 Gaptarım Tarım, 9.Tarım ve,, OFM Ortadoğu Fuar Gaziantep Akort Tanıtım Organizasyon ve Fuarcılık

Detaylı

SAKARYA TİCARET BORSASI 2015 YILI GİDİLECEK FUARLARIN LİSTESİ

SAKARYA TİCARET BORSASI 2015 YILI GİDİLECEK FUARLARIN LİSTESİ Tarım, Tarımsal Mekanizasyon, 6.Gıda, Tarım ve 1 1.KOMİTE 05-08 MART 2015, Hayvan Sağlığı, Yem, ve Tohum, Fidancılık, Sulama, Gıda ve Endüstrileri Gıda, Ambalaj 2 2.KOMİTE 16-19 NİSAN 2015 3 3.KOMİTE 24-28

Detaylı

2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ 2016 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici IF Wedding Fashion Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim, Abiye ve Fuar -

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 01.02.2017 03.02.2017 Alleather IDF Deri Fuarı Giysilik, Ham Deriler, Deri Konfeksiyon, Deri İşleme Makineleri, Finisaj, Kimyasallar Fuar Merkezi Yeşilköy 02.02.2017

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 22.11.2017 23.11.2017 16.İstanbul Perakende Fuarı Mağaza, Market, Alışveriş Merkezlerine Yönelik Ürün, Hizmetler ve Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Lütfi Kırdar Uluslararası

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 10.01.2017 14.01.2017 JUNIOSHOW Bursa 8.Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı Bebe ve Çocuk Hazır Giyim Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Bursa

Detaylı

2014 YURTİÇİ FUARLARI ( TARIM VE HAYVANCILIK )

2014 YURTİÇİ FUARLARI ( TARIM VE HAYVANCILIK ) 2014 YURTİÇİ FUARLARI ( TARIM VE HAYVANCILIK ) BAŞALNGIÇ TARİHİ : 10.01.2014 CNR Expo İST Tohum Teknolojileri,Tohumculuk ve Fidancılık:Tohumculuk ve Tohum Teknolojileri, Fide, Fidan, Fuarı BİTİŞ TARİHİ

Detaylı

2018 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ. Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici

2018 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ. Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici 2018 YILI EGE BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş n Adı n Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici IF Wedding Fashion 1 16.01.2018 19.01.2018 "12.Uluslararası Gelinlik, Gelinlik,

Detaylı

2017 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ

2017 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ 2017 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici Yeni Çıkan Kitaplar, Yayınevleri, 1 06.01.2017 15.01.2017 Kitap

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları. Otel Ekipmanları 2015. Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Servis Ekipmanları ve Gıda

Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları. Otel Ekipmanları 2015. Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Servis Ekipmanları ve Gıda SON GÜNCELLEME 23.10.2014 BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU 21 Ocak 2015 24 Ocak 2015 22 Ocak 2015 25 Ocak 2015 Anfaş Hotel Equipment - 26.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı EMITT 2015

Detaylı

2011 FUAR PROGRAMIMIZ

2011 FUAR PROGRAMIMIZ BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI TÜRÜ YER ŞEHİR DÜZENLEYİCİ 13 Ocak 11 14 Ocak 11 Verimlili Enerji Üretimi ve Çevre Enerji Verimliliği, Enerji, Verimli Yalıtım, Motor, WOW Kongre

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ'NDEN DUYURU 2014 FUAR TAKVİMİNDE YAPILAN GÜNCELLEMELER EKLEME YAPILAN FUARLAR

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ'NDEN DUYURU 2014 FUAR TAKVİMİNDE YAPILAN GÜNCELLEMELER EKLEME YAPILAN FUARLAR NO BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU 1 14.02. 16.02. Arıcılık ve Arı Ürünleri Fuarı 2 03.04. 05.04. 3 08.04. 10.04. 4 08.05. 11.05. Aksaray Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı IFINTEC Finans Teknolojileri

Detaylı

2013 Yılı İlk Çeyrek Yurtiçi Fuar Takvimi (Ocak - Mart)

2013 Yılı İlk Çeyrek Yurtiçi Fuar Takvimi (Ocak - Mart) 2013 Yılı İlk Çeyrek Yurtiçi Fuar Takvimi (Ocak - Mart) TARİH FUAR ADI 8 Ocak 13 14 Ocak 13 3.Dossodossi Moda Gösteri 9 Ocak 13 12 Ocak 13 9 Ocak 13 12 Ocak 13 9 Ocak 13 12 Ocak 13 10 Ocak 13 11 Ocak 13

Detaylı

2016 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ 2016 YILI İÇ ANADOLU BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş n Adı n Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici Yeni Çıkan Kitaplar, Yayınevleri, 1 08.01.2016 17.01.2016 Kitap Kitap ve

Detaylı

2015 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ

2015 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ 2015 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş n Adı n Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici Mobilya, Gıda, Hazır Giyim, Tekstil, Tüyap Fuar ve Kongre 1 7 Ocak 2015 10

Detaylı

Form : Bilgilendirme / 5.12.2014 Konu : Devlet Destekli Yurtiçi fuarlar - 2014 İlgili : KOBİ ler* Başlangıç Tarihi

Form : Bilgilendirme / 5.12.2014 Konu : Devlet Destekli Yurtiçi fuarlar - 2014 İlgili : KOBİ ler* Başlangıç Tarihi Form : Bilgilendirme / 5.12.2014 Konu : Devlet Destekli Yurtiçi fuarlar - 2014 İlgili : KOBİ ler* Başlangıç Tarihi 12.12.2013 Fuar Adı Gapshoes 18.Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi

Detaylı

MAYIS 2003 YURTİÇİ-YURTDİŞİ FUARLARİ. Perm. MAKTEK BURSA 2003 Bursa 2.Metal İşleme Makineleri, Kaynak Delme Makineleri Fuarı.

MAYIS 2003 YURTİÇİ-YURTDİŞİ FUARLARİ. Perm. MAKTEK BURSA 2003 Bursa 2.Metal İşleme Makineleri, Kaynak Delme Makineleri Fuarı. fuar duyurulan MAYIS 2003 YURTİÇİ-YURTDİŞİ FUARLARİ TARİH FUAR ADI FUAR YERİ DÜZENLEYEN 10-15 Mayıs 10. ULUS. İST. MATBAACILIK VE KA&T ENDÜSTRİSİ FUARI Fuar Alanı Beylikdüzü - İstanbul 10-16 Mayıs KASOTEK

Detaylı

2018 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ. Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici

2018 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ. Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici 2018 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş n Adı n Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici İSMOB Mobilya Ev-Ofis Mobilyaları, Dekorasyon Ev-Ofis Mobilyaları, Dekorasyon

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 Konya 11. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme, Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Hidrolik ve Pnömatik Fuarı KONELEX 2014

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği ARALIK 2016 Genel Bilgiler

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2 0 1 5 YILI ANA FUAR TAKVİMİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2 0 1 5 YILI ANA FUAR TAKVİMİ NO BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU TÜRÜ YER ŞEHİR DÜZENLEYİCİ Konu Kon 1. u 2. 1 7 Ocak 2015 11 Ocak 2015 AEGEANAGRI 11.Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Tarımsal Mekanizasyon, Tarım, Seracılık ve Hayvancılık

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 ÇUKUROVA GIDA / GIDA-TEK FUARI Adana 8. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamüller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı

Detaylı

KISACA FAALİYETLERİMİZ

KISACA FAALİYETLERİMİZ UTREHT TURİZM FUARI KISACA FAALİYETLERİMİZ Utrecht Turizm Fuarı 12-17 Ocak 2010 tarihleri arasında Hollanda Utrecht te düzenlenmiş, Kültür ve Turizm Bakanlığınca tahsis edilen 6 metrekarelik Fethiye standında

Detaylı

2016 Türkiye' deki Önemli Uluslararası Fuarlar (İşbu listedeki olabilecek değişikliklerinden Odamız sorumlu değildir)

2016 Türkiye' deki Önemli Uluslararası Fuarlar (İşbu listedeki olabilecek değişikliklerinden Odamız sorumlu değildir) 2016 Türkiye' deki Önemli Uluslararası Fuarlar (İşbu listedeki olabilecek değişikliklerinden Odamız sorumlu değildir) BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ FUAR ADI SEKTÖR ALAN 08.01.2016 17.01.2016 Kitap Fuarı

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 ADANA İNŞAAT 2014 8. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı ADANA IHS 2014 Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi,

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı KONYA HAYVANCILIK

Detaylı

2013 YILI FUAR TAKVİMİ

2013 YILI FUAR TAKVİMİ 1 8 January 13 14 January 13 3.Dossodossi Moda Gösteri Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri ve Kumaş Antalya Fuar Antalya Dossodossi Fuarcılık Org. Tic.Ltd. Şti. 2 9 January 13 12 January 13 Avrasya Tarım 2013

Detaylı

2 0 1 3 KOSGEB TARAFINDAN DESTEKLENEN YURTİÇİ FUAR LİSTESİ

2 0 1 3 KOSGEB TARAFINDAN DESTEKLENEN YURTİÇİ FUAR LİSTESİ 1 2 3 4 Avrasya Tarım 7. Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Avrasya Hayvancılık 3.Hayvancılık, Ekipmanları, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Traktör Yan Sanayi 3.Traktör ve Tarım Makineleri, Yan Sanayi ve Yedek

Detaylı

GL Platform Fuar Hizmetleri Ltd. Şti. EİB İMMİB. Fuarcılık. Messe Frankfurt. İstanbul. Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti. Tüyap Fuar ve. Hizmetleri A.Ş.

GL Platform Fuar Hizmetleri Ltd. Şti. EİB İMMİB. Fuarcılık. Messe Frankfurt. İstanbul. Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti. Tüyap Fuar ve. Hizmetleri A.Ş. EXHIBITON / EVENT CITY DATE EXHIBITION ORGANİZER BUYING MISSION ORGANIZER SECTORS PROGRAM Application Deadline Eligibility "Horeca Fair Ege 4. Ev Dışı Tüketim Ürünleri Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme,

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2 0 1 5 YILI FUAR TAKVİMİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2 0 1 5 YILI FUAR TAKVİMİ SON GÜNCELLEME 29.12.2014 NO BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI TÜRÜ YER ŞEHİR DÜZENLEYİCİ 1 08.01.2015 10.01.2015 Fresh Türkiye / Yaş Meyve- Sebze Depolama ve Ambalaj Yaş Meyve-

Detaylı

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

Rekor Fuarcılık Tan. Org. Hiz. Tic. Ltd. Şti. 2 18 Ocak 06 21 Ocak 06 Anfaş Hotel Equipment

Rekor Fuarcılık Tan. Org. Hiz. Tic. Ltd. Şti. 2 18 Ocak 06 21 Ocak 06 Anfaş Hotel Equipment NO BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU TÜRÜ YER ŞEHİR DÜZENLEYİCİ 1 7 Ocak 06 13 Ocak 06 Armağan Günleri 2006 Hediyelik Eşya ve El Sanatları Tüketici EGS Park F Blok Denizli Rekor Fuarcılık Tan. Org. Hiz.

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 KONYA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI KONELEX 2015 İSKON 2015 KONDÖKÜM 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 KONYA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI KONELEX 2015 İSKON 2015 KONDÖKÜM 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 Konya 12. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri Fuarı Hidrolik Pnömatik Özel Bölümü

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

2009 FUAR TAKVİMİ. Seramik Ve Banyo

2009 FUAR TAKVİMİ. Seramik Ve Banyo 2009 FUAR TAKVİMİ BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI TÜRÜ YER ŞEHİR DÜZENLEYİCİ 1 Nisan 09 5 Nisan 09 1 Nisan 09 5 Nisan 09 UNICERA 21. ı Seramik ve Banyo MUTFAK 2009 8.ı Mutfak

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2 0 1 3 YILI FUAR TAKVİMİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 2 0 1 3 YILI FUAR TAKVİMİ 1 9 Ocak 12 Ocak 2 9 Ocak 12 Ocak 3 9 Ocak 12 Ocak 4 10 Ocak 11 Ocak Avrasya Tarım 20 7. Tarım ve Tarımsal Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Mekanizasyon Avrasya Hayvancılık 20 Hayvancılık, Tavukçuluk ve

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI KONYA TOHUM 2015 4. Tohum Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı KONYA SULAMA TEKNOLOJİLERİ VE BİTKİ BESLEME FUARI 4. Bitki Besleme, Zirai Mücadele, Sulama, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Gübreleme ve Ekipmanları

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

2015 YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ

2015 YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ 2015 YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ İçindekiler Tablosu AĞAÇ ENDÜSTTRİSİ ve ORMAN ÜRÜNLERİ... 3 ALTIN, MÜCEVHER, SAAT... 4 AMBALAJ ve ETİKET... 4 AV, SİLAH ve DOĞA SPORLARI... 7 BAHÇE,BAHÇE MOBİLYALARI,PEYZAJ, ÇİÇEKÇİLİK,SÜS

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı IHS KONYA 2014 Konya 11. Isıtma, Soğutma, Havalandırma,

Detaylı

2017 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ. Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici

2017 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ. Başlama Bitiş Fuarın Adı Fuarın Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici 2017 YILI MARMARA BÖLGESİ FUAR TAKVİMİ Sıra No Başlama Bitiş n Adı n Konusu Başlıca Ürün Hizmet Grupları Yer Şehir Düzenleyici Kapı Mutfak, Banyo, Ahşap, Çelik, Kapı Türkiye 11. Ahşap, Çelik, Kapı Mutfak,

Detaylı

BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI. Hac, Umre ve Turizm Hizmetleri Veren Seyahat Acentaları ve Ekipmanları, Şehir Kutsal Mekanlar Tanıtımı

BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI. Hac, Umre ve Turizm Hizmetleri Veren Seyahat Acentaları ve Ekipmanları, Şehir Kutsal Mekanlar Tanıtımı 5 Ocak 12 8 Ocak 12 6 Ocak 12 8 Ocak 12 Ayakkabı Yaz "Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları " 3.Hac, Umre ve İnanç Turizmi 9 Ocak 12 15 Ocak 12 Dossodossi Moda Gösteri Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Ayakkabı,

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI. 22 25 Ocak 2014

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI. 22 25 Ocak 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 22 25 Ocak 2014 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI KALIP AVRASYA 2014 BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 2014 BELEX 2014 BURSA 5. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI 2014 4 7 Aralık 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ SON GÜNCELLEME : 2 0 1 2 YILI FUAR TAKVİMİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ SON GÜNCELLEME : 2 0 1 2 YILI FUAR TAKVİMİ NO BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI ONUSU 1 5 Ocak 12 8 Ocak 12 2 6 Ocak 12 8 Ocak 12 Ayakkabı Yaz "Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları " 3.Hac, Umre ve İnanç Turizmi 3 9 Ocak 12 15 Ocak 12 Dossodossi Moda Gösteri

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER-

YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER- YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER- MART 2016 4 Bu araştırma Mart 2014 yerel seçimlerinden bu yana geçen 2 senelik süreçte, vatandaşların Büyükşehir 5 Belediye hizmetleri ile ilgili

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

BURTARIM 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

BURTARIM 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI BURTARIM 2014 Bursa 12. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı BURSA 7. ULUSLARARASI HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI 14 18 Ekim 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Bursa

Detaylı

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 22.ULUSLARARASI ANFAŞ FOOD PRODUCT

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR Ocak - Kasım 217 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 217 Yılı Ocak-Kasım Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Cinsi Belge Adedi Sabit Yatırım

Detaylı

29 MART 1 NİSAN 2016. III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ. I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU

29 MART 1 NİSAN 2016. III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ. I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 29 MART 1 NİSAN 2016 III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB Fuarcılık, Türk-Arap Ülkeleri

Detaylı

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler)

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Katılımcı: 87 si yabancı toplam 365 katılımcı Ziyaretçi: 3.465 i yabancı toplam 15.934 ziyaretçi Katılımcı Ülke: 37 Ziyaretçi Ülke: 119 Konuk Ülke: Kosova Fuar

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu 2 BAŞARI GÜVEN TECRÜBE BİLGİ TEKNOLOJİ Plast Eurasia İstanbul Avrasya Plastik Sektörünün Buluşma Noktası T 10 Salon 98.000 m2 S Avrasya nın En Büyüğü SAYISAL

Detaylı

BUYING EXHIBITION EXHIBITON / EVENT CITY DATE

BUYING EXHIBITION EXHIBITON / EVENT CITY DATE 2017 YILI ALIM HEYETİ PROGRAMLARI ( BUYING EXHIBITION EXHIBITON / EVENT CITY DATE MISSION ORGANİZER ORGANIZER 1 İSMOB 2017 İstanbul Mobilya Fuarı İstanbul 10-15 January 2017 Tüyap Tüm Tüyap Tüm 2 3 4 5

Detaylı

İZMİR FUARCILIK HİZMETLERİ KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ TİCARET A.Ş.

İZMİR FUARCILIK HİZMETLERİ KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ TİCARET A.Ş. İZFAŞ İZMİR FUARCILIK HİZMETLERİ KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ TİCARET A.Ş. İZFAŞ Kültürpark alanında kendisi tarafından direk organizasyonunu yaptığı fuarlarda uluslararası ihtisas fuarları oluşturma hedefini

Detaylı

BAŞLANGIÇ BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI YER ŞEHİR. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon Üniteleri, Aksesuarlar, Tasarım

BAŞLANGIÇ BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI YER ŞEHİR. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon Üniteleri, Aksesuarlar, Tasarım BAŞLANGIÇ BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI YER ŞEHİR 8 Ocak 16 17 Ocak 16 Kitap Kitap ve Süreli Yayınlar 9 Ocak 16 17 Ocak 16 Çukurova 9.Kitap Kitap, Süreli Yayın Kitap, Süreli Yayın

Detaylı

Çevre 2 Tıbbı Doküman ve Sekreterlik 2 Tıbbi Laboratuvar 2 Antrenörlük Eğitimi 2

Çevre 2 Tıbbı Doküman ve Sekreterlik 2 Tıbbi Laboratuvar 2 Antrenörlük Eğitimi 2 Üniversite Önlisans/Lisans Y. Lisans Doktora Anlaşma Yapılan Üniversiteler ve Bölümleri Öğrenci Sayısı Öğretim Üyesi Sayısı Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm Makine Mobilya Dekorasyon Teknik Bilimler Meslek

Detaylı

SURİYE ARAP CUMHURİYETİNE YAPILAN İHRACAT ANALİZİ

SURİYE ARAP CUMHURİYETİNE YAPILAN İHRACAT ANALİZİ SURİYE ARAP CUMHURİYETİNE YAPILAN İHRACAT ANALİZİ Sayfa 1 / 12 İLLER BAZINDA SURİYE YAPILAN İHRACAT -2011 Sayfa 2 / 12 GAZIANTEP SURİYE 98.011.759,68 HATAY SURİYE 102.197.108,56 SAKARYA SURİYE 2.432.730,63

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

BÖLGE BAZINDA DESTEKLENECEK SEKTÖRLER (TASLAK) (US 97 ULUSAL FAALİYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI KODLARIYLA)

BÖLGE BAZINDA DESTEKLENECEK SEKTÖRLER (TASLAK) (US 97 ULUSAL FAALİYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI KODLARIYLA) BÖLGE BAZINDA DESTEKLENECEK SEKTÖRLER (TASLAK) (US 97 ULUSAL FAALİYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI KODLARIYLA) Bölgeler Düzey 2 30 *büro, muhasebe ve bilgi işlem makineleri imalatı 1.BÖLGE TR10 (İstanbul) 2423

Detaylı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atık Getirme Merkezi Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sunumun İçeriği Atık Yönetimi Amaç ve Kapsam Sınıflandırma ve Kriterler Döngüsel Ekonomi Sıfır Atık Atık Yönetimi *Evsel,

Detaylı

7 Ocak 2015 11 Ocak 2015 AEGEANAGRI 11.Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı Tarımsal Mekanizasyon, Tarım Teknolojileri, Seracılık ve Hayvancılık

7 Ocak 2015 11 Ocak 2015 AEGEANAGRI 11.Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı Tarımsal Mekanizasyon, Tarım Teknolojileri, Seracılık ve Hayvancılık BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ FUAR ADI SEKTÖR 7 Ocak 2015 11 Ocak 2015 AEGEANAGRI 11.Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı Tarımsal Mekanizasyon, Tarım Teknolojileri, Seracılık ve Hayvancılık 2015 7 Ocak 2015

Detaylı

BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ / ARICILIK PROGRAMI DERS PROGRAMI

BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ / ARICILIK PROGRAMI DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU I- PROGRAMLAR ARICILIK ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ GIDA TEKNOLOJİSİ GIDA TEKNOLOJİSİ (İkinci Öğretim) ORGANİK TARIM SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ TARIMSAL

Detaylı

KOCAELİ TİCARET ODASI 2012 YURT İÇİ FUAR TAKVİMİ OCAK ŞUBAT

KOCAELİ TİCARET ODASI 2012 YURT İÇİ FUAR TAKVİMİ OCAK ŞUBAT KOCAELİ TİCARET ODASI 2012 YURT İÇİ FUAR TAKVİMİ NO BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU OCAK 1 19 Ocak 2012 22 Ocak 2012 Kapak, Profil ve Raydolap Kapak, Profil ve Raydolap ve Mobilya Aksesuarları Kapak, Profil

Detaylı

FUAR ORGANİZASYONLARI VE FUARCILIK FAALİYETLERİ TÜRKİYE-KONYA ARAŞTIRMASI

FUAR ORGANİZASYONLARI VE FUARCILIK FAALİYETLERİ TÜRKİYE-KONYA ARAŞTIRMASI 1. GİRİŞ Fuar, Standlar kurulması yoluyla, ticarete konu olan mal ve hizmetlerin, bunlar ile ilgili teknolojik gelişme, bilgi ve yeniliklerin tanıtımını ve aktarımını amaçlayan, ziyaretçi ve katılımcı

Detaylı

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ xx.11.2015 Sayı 44 Genel Değerlendirme Temmuz 2015 TEPAV İstihdam İzleme Bülteni nin -Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Temmuz 2015 ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Eylül 2015 verilerinin değerlendirildiği- 44.

Detaylı

Tekstilin aprelenmesi yatırımları için 10 Milyon TL, diğer yatırım konularında 2 Milyon TL

Tekstilin aprelenmesi yatırımları için 10 Milyon TL, diğer yatırım konularında 2 Milyon TL EK-2 A SEL DESTEKLERDEN FAYDALANABİLECEK SEKTÖRLER VE LER İTİBARİYLE ASGARİ YATIRIM TUTARLARI VEYA KAPASİTELERİ Sektör Kodu 1 0122.2 2 0500.0.04 3 15 US-97 Kodu Bölgesel Teşviklerden Yararlanacak Sektörler

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Onay ve karar no 1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014 2 3 4 Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 2013 BELEX 2013 BURSA 4. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI 2013 BORUTEK 2013 İCAT 2013 5 8 Aralık 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET

Detaylı

2018-YKS Ön Lisans Programları

2018-YKS Ön Lisans Programları Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 77,36 Adalet 100,00 73,87 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 98,48 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 100,00 - Ameliyathane Hizmetleri 100,00 91,58 Anestezi 100,00 97,92

Detaylı

www.idealmakina.com REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H

www.idealmakina.com REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H 3. DENİZSAN A.Ş. İSTANBUL 240 NM3/H 4. KİMTEKS A.Ş. KOCAELİ 22 NM3/H 5. VEYSEL VARDAL DENİZCİLİK A.Ş.

Detaylı

2017-ÖSYS Ön Lisans Programları

2017-ÖSYS Ön Lisans Programları 2017-ÖSYS Ön Lisans Programları Devlet Üniversiteleri Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 59,79 Adalet 100,00 59,79 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 75,31 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 28,90 20,00

Detaylı

olan adaylar tercih edemezler. - ALANI VE TÜM DALLARI

olan adaylar tercih edemezler. - ALANI VE TÜM DALLARI kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının aşağıda belirtilen alan/dallarından mezun olan 600 AHŞAP TEKNOLOJİSİ Görsel Sanatlar 6003 AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ

Detaylı

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 1 30 Ocak 2016 tarih ve 29609 sayılı Resmi Gazete de Yayınlanan İşkollarındaki Ve Sendikaların Üye na İlişkin 2016 Ocak Ayı İstatistikleri Hakkında

Detaylı

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL AVRASYA AMBALAJ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 01-05 KASIM 2016 İSTANBUL Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzmanı 1 AVRASYA AMBALAJ 22. ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

Detaylı

olan adaylar tercih edemezler.

olan adaylar tercih edemezler. kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının aşağıda belirtilen alan/dallarından mezun olan Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 600 AHŞAP TEKNOLOJİSİ 6003

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 490060001 12062 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ IĞDIR TÜM İLÇELER Taşra YH 12 2 999 1000 1001 490060003 12079 AİLE VE

Detaylı

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ 01 10 2014 Sayı 30 TEPAV İSTİHDAM İZLEME TEPAV İstihdam İzleme Bülteni nin -Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Mayıs 2014 verilerinin değerlendirildiği- 30. sayısında sigortalı ücretli

Detaylı

FUARLAR. 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls

FUARLAR. 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls FUARLAR Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fuarlar Müdürlüğü. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/sayfalar/anasayfa.php 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls

Detaylı

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI KISIM A: TARIM, ORMANCILIK VE HAYVANCILIK 01: BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM İLE AVCILIK VE İLGİLİ HİZMET FAALİYETLERİ 01.1 Tek yıllık (uzun ömürlü olmayan) bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi 5 01.4 Hayvansal

Detaylı

BURSA 2015 Festivaller, Fuarlar ve Yerel Etkinlikler Takvimi

BURSA 2015 Festivaller, Fuarlar ve Yerel Etkinlikler Takvimi BURSA 2015 Festivaller, Fuarlar ve Yerel Etkinlikler Takvimi YÖRÜK ŞENLİĞİ : Merkez Şubat Ayı DÜZENLEYEN KURULUŞ : DAĞ-DER Derneği ve Şubeleri TEL : (224) 272 58 58 : GELENEKSEL KARAKUCAK GÜREŞLERİ VE

Detaylı

BÖLGE BAZINDA DESTEKLENECEK SEKTÖRLER (US 97 ULUSAL FAALĐYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI KODLARIYLA) Bölgesel Teşviklerden Yararlanacak Sektörler

BÖLGE BAZINDA DESTEKLENECEK SEKTÖRLER (US 97 ULUSAL FAALĐYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI KODLARIYLA) Bölgesel Teşviklerden Yararlanacak Sektörler EK - 2 BÖLGE BAZINDA DESTEKLENECEK SEKTÖRLER (US 97 ULUSAL FAALĐYET VE ÜRÜN SINIFLAMASI KODLARIYLA) Bölgeler Düzey 2 SEKTÖRÜN US 97 KODU Bölgesel Teşviklerden Yararlanacak Sektörler 1911 *derinin tabaklanması,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 1/5/2010-31/5/2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ () Sn Belge No Belge Tarihi Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Yatırımın Yeri Firmanın Adresi Yatırımın Belge

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU 1 TARIM ve KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU TKDK; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nın ilgili kuruluşu olarak, 2007 yılında 5648 sayılı yasa ile kurulmuştur.

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ 11.12.2015 Sayı 45 Genel Değerlendirme Ağustos 2015 TEPAV İstihdam İzleme Bülteni nin -Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ağustos 2015 ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim 2015 verilerinin değerlendirildiği- 45.

Detaylı

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri)

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri) Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 Adalet 100,00 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 98,43 Ameliyathane Hizmetleri 99,49 Anestezi 99,93 Arıcılık 90,38 Aşçılık 100,00 Atçılık

Detaylı