Siemens IT Solutions and Services. Telekomünikasyon Sektörüne Yönelik Hizmetler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Siemens IT Solutions and Services. Telekomünikasyon Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com.tr/it-solutions"

Transkript

1 Siemens IT Solutions and Services Telekomünikasyon Sektörüne Yönelik Hizmetler

2 Çift kiflilikli bir büyüme ortamı Bugün hepimizin geçirdi i hızlı dönüflümde telekomünikasyon sektörünün çok önemli bir payı var. Çünkü bu alanda o kadar kısa zamanda o kadar büyük devrimler yaflandı ki dünya geri dönülemez bir flekilde de iflti. Ve bugün sektör kendini bir kez daha büyümeye hazırlıyor. Üstelik daha karmaflıklaflmıfl bir ifl ikliminde yeni meselelerle yüzleflerek. Cesaret verici fırsatlara ra men, hem ifl hem teknoloji açısından üstesinden gelinmesi gereken en önemli konu; bu karmafla. Çünkü kendi içinde bir çok ikilemi barındırıyor. Öncelikle hem fırsat hem de zorluk potansiyeli taflıyan konuların ortaya konması gerekiyor ki, flirketler neyi yanlarına alıp neden kaçınmaları gerekti ini bilsinler Günümüzde: Mobil hatlar tarafından ikame edilme tehdidi ile yüzyüze kalan sabit hat operatörleri, gelirlerini güvenceye almak için tüm yeni servislerini bir arada gelifltirmeye mecburlar, Yakın zamana kadar özel bir konumda olan geniflbant kapasitesi yaygınlaflıyor ve bir anlamda sıradanlaflıyor. Telekomünikasyonla yayıncılık, sabit hatla kablosuz arasındaki sınırlar belirsizlefliyor, Mobil hatlar tarafından ikame edilme tehdidi ile yüzyüze kalan sabit hat operatörleri, gelirlerini güvenceye almak için tüm yeni servislerini bir arada gelifltirmeye mecburlar, Mobil operatörlerin tüketicileri için gerçek katma de erli servislerini iyi tanımlamaları gerekiyor ki; geniflbant kapasitesinden gere i gibi yararlanabilsinler, Telekomünikasyon operatörlerinin karflısındaki sorun, etkinli i artırırken operasyonel maliyetlerini düflürmek. Bunu ancak otomasyon ve entegrasyon ile sa layabilirler, Uzun vadeli bafları söz konusu oldu unda asla ihmal edilmeyecek bir konu da Yeni Nesil Network ler ve Operasyon Destek Sistemleri (NGN ve NGOSS).

3 Stratejik bir zorunluluk: Dıfl kaynak kullan m Telekomünikasyon sektörünün kendine özgü sorunlarının yanı sıra di er sektörlerle ortak bir çok konusu var. Çok genel bir ifadeyle üstesinden gelinmesi gereken meseleler flu bafllıklar altında toplanıyor: Sabit giderlerin minimize edilmesi. En azından bilinen temel maliyetler afla ıya çekilmeli ki; de iflken olanlar karflısında daha güçlü bir durufl sergilenebilsin, Farklılaflma. Çünkü artık rekabet birçok cephede ve çok boyutlu bir flekilde yaflanıyor, Sadece kârlılık de il, güvenli kârlılık. Bu bafl döndürücü hız içinde her fleyin bir anda de iflebilece ini biliyoruz çünkü, Sa lıklı büyüme. Yani büyümeye paralel olarak hizmet kalitesinin sürekli gelifltirilmesi ve mükemmel kılınması, Tabii ki tüketici tatmini. Artık karflımızda çok daha meraklı, ilgili ve profesyonel bir tüketici var. Teknolojiyle birlikte tüketicinin de beklentisi yükseliyor. Üstelik giderek daha fazla seçene e sahip. Bu kadar çok cephede mücadele ederken, buna ek olarak sektörün kendi dinamiklerinden dolayı karmaflık-hatta zaman zaman kaotik- bir ifl ortamı söz konusuysa, yaratıcılık olmazsa olmaz bir gereklilik, asıl ifle odaklanmak hayati bir zorunluluk haline gelmiflse, çözüm için birilerinden profesyonel destek almak gerekmez mi? Kuflkusuz gerekir. Telekomünikasyon sektörü için dıfl kaynak kullanımı sadece faydalı bir çözüm de il; stratejik açıdan artık kaçınılmaz bir zorunluluk. Bu noktada nasıl bir ortaklık? sorusu gündeme geliyor. Siz ve partneriniz dıfl kaynak kullanımına nasıl bakıyorsunuz? Bazı ifllerin devredilmesi veya devralınması fleklinde mi, yoksa birlikte ifli gelifltirme fleklinde mi? E er yanıtınız ikincisi ise seçti iniz kurumun sadece iflini ve iflinizi bilmesi yetmez. Sizin ufkunuzu geniflletecek bir vizyona ve hatta yeri geldi inde telekomünikasyon sektörünün geliflimine yön verebilecek yaratıcı güce sahip olması gerekir.

4 Siemens: Sektör liderinden rakipsiz hizmet Bir flirket düflünün ki; iletiflim tarihini var eden bir çok buluflta onun imzası olsun, telekomünikasyon sektörünün bugünkü noktaya gelmesinde öncü bir rol oynasın ve 160 yıla yakın bir süredir aynı güç ve performansla hizmet versin. Tabii ki Siemens den söz ediyoruz. Bir baflka deyiflle yenilikçi gücü, insan kayna ı kalitesi ve süreç bilgisiyle rakipsiz bir partnerden Siemens Communications ile iflbirli i içinde eflsiz bir sektör hâkimiyetine sahip olan Siemens; teknoloji, ürün, çözüm ve servis konusunda dünya çapında bir konumda olmanın ötesinde genifl sektörel yaklaflımı ve tedarikçi kimli iyle de sizin yanınızda. Siemens IT Solutions and Services ile danıflmanlık, tasarım, kurulum, operasyon ve bakım ihtiyaçlarınızı tek kaynaktan dünya standartlarında çözme fırsatı bulurken, Siemens Communications deste iyle de gelece i bugünden yakalama flansı bulacaksınız. Siemens Communications derken; Yeni kuflak kablolu ve kablosuz iletiflim teknolojisi alan nda yüksek müflteri memnuniyeti sa layacak kan tlanm fl bir yeterli e sahip, Bu güçlü kombinasyon sayesinde son kullan c için en modern ses ve veri iletiflimi donan m ndan; mükemmel organize edilmifl flebeke yap s ve kiflisel uygulamalara kadar tüm komünikasyon çözümlerini tek kaynaktan sunan, Ayn zamanda flebeke planlamas ndan, finansman na; kurulumundan, iflletmesine kadar uzanan genifl kapsaml mühendislik ve dan flmanl k hizmetleri veren, Tüm bu özellikleri ile uçtan uca bütünleflik farkl laflt r c çözümler sunarak müflterilerine rekabet avantajlar yaratan ve bunu gerçeklefltirirken de yüksek kaliteli hizmetlerin süreklili ini garanti eden bir flirketi kastediyoruz. Dıfl kaynak kullanımında Siemens in bu alandaki gücünü, yatırımlarını, sinerjisini müflterilerine taflıyabilecek isim ise Siemens IT Solutions and Services.

5 Siemens IT Solutions and Services Vodafone, France Telecom, Deutsche Telekom, Telecom Italia, Türk Telekom ve mmo2 gibi isimlerin yanı sıra dünyada bir çok önemli isme hizmet veren Siemens IT Solutions and Services, müflterilerine servis da ıtımı, flebeke, ifl yönetimi ve kurumsal yönetim alanlarında gelece in çözümlerini ve bulufllarını sunar. Sadece bir partner de il, aynı zamanda bilgi ve iletiflim alanlarındaki yenilikçi gücüyle müflterilerin ifl performansına ola anüstü bir ivme katan, dünyada kendi alanındaki en önemli isimdir. Otomasyon ilkelerini temel telekom süreçlerine uygulayarak hizmet ortamınıza yeni bir üretim disiplini kazandırır. Dünyanın en büyük entegrasyon projelerinde kazandı ı deneyim sayesinde; heterojen altyapınızı kolaylıkla birlefltirip, ifl süreçlerinize paralel kılacak esnekli e ve açılıma sahiptir. Bir sistem mimarı olarak yatırımlarınızın size en hızlı flekilde dönmesini sa lar. Sektörel Yetkinlik Merkezi aracılı ıyla servislerini daima ileriye dönük bir bakıfl açısıyla besler. Partner iliflkisinin ötesinde: Maliyetlerinizi düflürecek ve gelirlerinizi artıracak çok çeflitli hizmet ve çözümler, OSS entegrasyonu konusunda 10 yılı aflkın deneyim, Global Kaynak Havuzu ndan iflinize transfer edebilece imiz çok özel yetkinlikler, Medya sektöründeki deneyimimizle yeni ve yaratıcı içerik hizmetleri için destek, Pazarda ayrıflma sa layacak ürünler gelifltirme konusunda vizyoner bir yaklaflım ve know-how deste i, Bilgi ve telekomünikasyon teknolojisi konusunda genifl yelpazemiz, Telekom sektöründe uzmanlı ımız ve off-shore modellerini optimize etme konusundaki deneyimimizle ifliniz için kaldıraç etkisi. Portföyümüz, operatörlerin de er zincirlerine odakl d r. Siemens Siemens IT Solutions and Services Endüstriler çin Çözümler Altyap Yaflam Döngüsü Yönetimi Mühendislikten Hizmete Ürün Yaflam Döngüsü Yönetimi Sipariflten Teslimata Gerçeklefltirme Gelir Güvencesi Faturalama Yeni Nesil flletim Sistemleri ve Yaz l m Entegrasyonu Ana Süreçler A Yaflam Döngüsü Yönetimi Ürün Yaflam Döngüsü Yönetimi CRM & Sat fl Destek çerik Üretimi Envanter & Konfigürasyon Yönetimi Gelir Güvencesi & Sahtecilik Yönetimi Destek Süreçleri Yönetim Planlamas & Denetim fl & Sistemlerin Entegrasyonu Proje & fl Ortaklar & De iflim Yönetimi fl yilefltirmeye Yönelik Hizmet & Çözümler Tedarik Hizmetleri nsan Kaynaklar Yönetimi & Hizmetleri IT & Komünikasyon Süreçleri Stratejik IT Dan flmanl IT Süreçlerinin De iflimi & Dönüflümü IT Stratejisi & Mimarisi Paylafl lm fl Hizmetler IT D fl Kaynak Kullan m Güvenlik Hizmetleri IT Yönetimi, Optimizasyonu & Sürekli Geliflimi Uygulama Yönetimi Masaüstü Hizmetleri A Hizmetleri Veri Merkezi Hizmetleri Yard m Masas Hizmetleri

6 Ritm kaybetmeyen yaratıcılık: Akıllı çözümler Bugün telekomünikasyon sektöründe yeni ürün yatırımlarının %46 sının bofla gitti i tahmin ediliyor. Siemens IT Solutions and Services in avantajı, iletiflimin ötesinde altyapı ve süreçlerle ilgili ritmi hiç düflmeyen bir yaratıcılı a sahip olması. Bunun için birkaç kanıt mı? Siemens, 4. Nesil OFDM (Orthogonal Frequency Division Multiplexing) ile mobil teknolojide dünya hız rekoru kırarken, gelecek nesil operasyon yazılım ve sistemlerindeki (NGOSS) evrime yeni bir halka ekledi, Gelecek Nesil Operasyon Yazılım ve Sistemleri (NGOSS) Transformasyonu, ifllerlik ve maliyet etkinli i konusundaki görülmemifl üstünlü üyle çok daha hızlı bir geliflim dönemini beraberinde getirdi, Bat Avrupa da kamu sektörü lideri Siemens IT Solutions and Services, m-parking çözümü ile Avusturya nın en baflarılı mobil ifl projesini hayata geçirdi, talyan Askeri Polis Teflkilatı (Carabinieri) için hayata geçirdi i proje Avrupa nın en büyük acil durum arama sistemiydi, Romanya nın lider telekom operatörü Mobifon için ölçeklendirilebilir PKI Akıllı Kart çözümünü uyguladı, ABD de Intel le birlikte yüksek hızlı kablosuz geniflbant eriflimini hayata geçirdi, Deutsche Telekom and France Telecom için uyguladı ı Ironman çözümü network yönetiminde akıllı çözümlere çok iyi bir örnekti, O2 Almanya için gerçeklefltirilen Managed Mobile Device (MMD) projesi, yüksek güvenlikli mobil çalıflma alanı eriflimi açısından mobil iflgücü ortamında evrimsel bir adım oldu. O2 Almanya bu çözümü seçme gerekçesini Güvenlik, uygunluk, güncelleme kolaylı ı ve var olan altyapıya PDA lerin hızlı entegrasyonu olarak açıklamıfltı, lk gündem maddesi her zaman güvenlik olan Telecom Italia Ulusal Kamu Güvenli i Dairesi, Siemens IT Solutions and Services ile operasyon giderlerini düflürürken güvenlik birimlerinden gelen taleplere geri dönüfl süresini önemli ölçüde kısalttı. Telecom Italia Mobile için yapılan threestreaming teknolojisi ve çoklu-medya kataloglarının entegrasyonu ile, medya streaming ve yüklemesi mümkün kılındı, Yakın zamanda akıllı bir bulufl olarak gündeme giren bir di er çalıflma da, Vodafone talya için uygulanan Medya Streaming ve Yükleme Etkinlefltirme Platformu. Özetle; dünyanın en genifl yelpazede hizmet sunan yazılım flirketi Siemens in benzersiz uygulama alanından sonuna kadar yararlanan Siemens IT Solutions and Services, telekom müflterilerine kapsamlı oldu u kadar kusursuz bir entegrasyon sunuyor. Mobil ödeme, flebeke yönetimi, geniflbant, güvenlik ve iflgücü yönetimi hizmetlerimiz müflterilerimizin rekabet gücünü artırıyor. Bulufllarıyla onların bir sonraki nesile ulaflmalarını sa lıyor.

7 %46 lık kayıp: Bugün telekomünikasyon sektöründe yeni ürün yatırımlarının %46 sının bofla gitti i tahmin ediliyor. Yeni Nesil Performansa Geçifl Bütünleflik Sat fl, Hizmet ve Tedarik Yak nsak A Planlamas Otomatik Self-Service Müflteri Hizmeti NGOSS Bütünleflik A Yönetimi Etkin Faturalama ve Gelir Güvencesi fl Odakl Entegrasyon

8 Tüketici için anlamınızı artırın Kurumsal müflterileriniz ve tüketicileriniz daha fazlasını talep ettikçe rekabetçi bir ruha sahip olmanız yetmeyecek; hiper-aktif bir performans sergilemeniz gerekecek. Artık yarıfl rakamlar üstünden de il, kullanım üstünden. Bu da demektir ki; yeni nesil tüketici yönetimiyle tanıflmanız gerekiyor. Bunun anlamı flu: kullanmanız gereken yazılım ve sistemler, network veya ifl gelifltirmenin ötesinde, tüketici yönetimiyle ilgili kritik konularda performansınızı yükseltecek nitelikte olmalı. Yeteneklerinize ise her geçen gün yenilerini eklemeli ve düzeylerini yükseltmelisiniz. Siemens IT Solutions and Services in gelir, satıfl ve hizmet boyutlarında sa ladı ı katkı dünyanın bir çok önemli kurumunun kariyerinde önemli bir rol oynadı. ABD, ngiltere, Belçika, Almanya ve Slovakya da tüketiciyle daha da yakınlaflmayı sa layan projeler buna iyi birer örnek. Tüketiciyle yakınlaflmak, gelirler yelpazesinin gelifltirilmesi demek. Örne in teknolojik uyum ve multi-medya hizmetleri faturalamada yeni fırsat ve zorluklar yaratıyor. Siemens IT Solutions and Services in faturalama çözümleri Telecom Italia, Hindistan Reliance Telecom ve Belgacom gibi flirketlere önemli gelir avantajları sa ladı. Kesintisiz kalite kontrolü hataların izlenmesini, de iflikliklerin net olarak görülmesini sa ladı. ABD de IP ve data hizmetleri lideri Equant, tüm yardım masası yönetiminde Siemens IT Solutions and Services den hizmet aldı ve kendi ifadesiyle ölçülemeyecek bir fayda elde etti. E er sorun iç müflterilerinizi desteklemek, getirisi yüksek tüketicileri belirlemek ve tatmin etmek, satıfl ekiplerinizi güçlendirmek ve yeteneklerini artırmaksa; Siemens IT Solutions and Services zaten bu iflin uzmanı. flinizi kolaylafltırmakla kalmayıp gelirlerinizi yükseltecek ve tüketici sadakati sa layacak

9 Rekabete birlikte hazırlanalım Sürekli büyüme söz konusu oldu unda üç konu çok önemli: IT Konsodilasyonu, Tedarik Zinciri Optimizasyonu, fl Süreçlerinde Dıfl Kaynak Kullanımı. Hizmetleri konsolide etme e iliminin her geçen gün yükseldi i telekomünikasyon sektöründe seçilecek partnerin, iflin her noktasında katkı sa layacak çözümler sunabilecek yetenekte olması gerekiyor. Siemens IT Solutions and Services olarak, de er zincirinizin her noktasında bir çok boyutta ve bir çok temas noktasında çözümler üretme yetkinli i açısından benzersiz bir konumdayız: Gelecek nesil operasyon yazılımları ve sistemleri, flletme yönetimi gibi katma de erli hizmetler, Network altyapısı, Ürün gelifltirme, Tüketici yönetimi, flletme destek hizmetleri. Telekom sektörüne özel Center of Excellence gibi uluslar arası laboratuvarlarımız sayesinde müflterilerimize network çözümlerinden içerik yönetimine, tüketici hizmetlerinden uygulama entegrasyonuna bir çok bafllıkta global rekabet avantajı sa larız, Dünyanın en büyük SAP servis sa layıcılarından biri olarak, telekom operatörlerine platform ve çözüm açısından sayısız avantaj sunarız, Ayrıca bölgesel ve lokal bazda kurdu umuz bir çok stratejik çözüm ortaklı ı da sürekli fayda üretebilmemizin bir garantisi. Aralarında Microsoft, Siebel, Oracle gibi yazılım devlerinin bulundu u bu stratejik havuz ; özellikle network performansı ve operasyonel maliyet etkinli i konularında telekom operatörlerine hayati bir destek sa larken bizi bir partner olarak dünyanın en büyük yazılım evi haline getiriyor. Altyapı dönüflümünden e-tedari e ve IT de dıfl kaynak kullanımına, Siemens IT Solutions and Services olarak dünya genelinde telekom operatörleri için büyük destek oluflturur ve iflletme yönetiminde kaldıraç etkisi yaratan faydalar sa larız. Sonuç olarak sahip oldu umuz her türlü kaynak, müflterilerimizi mükemmele yo unlaflma konusunda özgür kılıyor. Türünün En yisi IT Çözümleri ve Hizmetleri A Altyap s Ürün & çerik Pazarlama & Sat fl Tedarik & Yay lma Bak m & Faturalama fl Deste i Dan flmanl k fl & Telkom Süreç Dan flmanl IT Mimarisi & Konsolidasyonu Telekom flletmeleri Süreç Çözümleri Çözümler Yeni Nesil flletim Yaz l m & Sistemleri (NGOSS) Yeni & Katma De erli Hizmetler Kurumsal Yönetim Çözümleri Yönetilmifl Telekom Çözümleri Hizmetler Biliflim & letiflim Teknolojileri D fl Kaynak Kullan m Güvenlik Hizmetleri Yönetilmifl Cihazlar Müflteri Etkileflim Merkezi

10 Global ve Yerel Referanslar m zdan Baz lar : Avea Deutsche Telekom Fintur Kuzey K br s Turkcell Oyak Telekom Telecom Italia Teletek Tellcom Türk Telekom Vodafone Italy VOX Mobile

11

12 Siemens Sanayi ve Ticaret A.fi. Siemens IT Solutions and Services Yakac k Cad. No: Kartal stanbul Tel: (0216) Faks: (0216) it-solutions.tr@siemens.com Bu broflürde yer alan kurum isimleri, proje ve ifadeler, 2007 y l nda Siemens IT Solutions and Services Grubu na dahil edilen Siemens Business Services (SBS) e ait olup referans amaçl kullan lm flt r.

Siemens IT Solutions and Services. SAP Çözümleri. www.siemens.com.tr/it-solutions

Siemens IT Solutions and Services. SAP Çözümleri. www.siemens.com.tr/it-solutions Siemens IT Solutions and Services SAP Çözümleri www.siemens.com.tr/it-solutions Gelecek için donan ml m s n z? Performans n zdan memnun musunuz? Cevab n z evetse hep ayn performans gösterebilece inizi

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Siemens IT Solutions and Services. Enerji Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com.tr/it-solutions

Siemens IT Solutions and Services. Enerji Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com.tr/it-solutions Siemens IT Solutions and Services Enerji Sektörüne Yönelik Hizmetler www.siemens.com.tr/it-solutions Büyümeye hazır mısınız? Zincirin halkaları birbirinden ayrılıyor Ölçe i ne olursa olsun tüm flirketler

Detaylı

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli Etkin Kaynak Yönetimi Kolay İş Planlaması Verim ve Karlılık ITIL v3 Standartlarında Hizmetler

Detaylı

Siemens IT Solutions and Services. Finans Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com.tr/it-solutions

Siemens IT Solutions and Services. Finans Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com.tr/it-solutions Siemens IT Solutions and Services Finans Sektörüne Yönelik Hizmetler www.siemens.com.tr/it-solutions Finans sektörü nasıl dönüflüyor? Geçti imiz 10 yıl, finans sektöründe bir çok satın alma ve birleflmeye

Detaylı

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu www.izibiz.com.tr 1 Telekom alan ndaki tecrübemizi, gücümüzü, enerjimizi ve yenilikçi ye il dostu kirlerimizi E-Dönü üm Platformunda lider servis sa lay c olmak üzere

Detaylı

Siemens Business Services. Üretim Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com/sbs

Siemens Business Services. Üretim Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com/sbs Siemens Business Services Üretim Sektörüne Yönelik Hizmetler www.siemens.com/sbs Bugünün üretim sektörü Siz de biliyorsunuz ki; marka gücünü koruyabilmenin en önemli kurallar ndan birisi, yapt n z her

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri. Ça r Merkezi Hizmetleri. www.siemens.com.tr/it-solutions

Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri. Ça r Merkezi Hizmetleri. www.siemens.com.tr/it-solutions Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri Ça r Merkezi Hizmetleri www.siemens.com.tr/it-solutions Kritik Buluflma Noktası: Ça rı Merkezi Tüketicilerin markalarla veya flirketlerle yafladı ı her deneyim onların

Detaylı

Siemens IT Solutions and Services RFID. www.siemens.com.tr/it-solutions

Siemens IT Solutions and Services RFID. www.siemens.com.tr/it-solutions Siemens IT Solutions and Services RFID www.siemens.com.tr/it-solutions Daha "zeki" bir tedarik zinciri Küreselleflme ve ifl dünyas... Bir dakika durup düflünelim; sadece de iflimden söz edebilir miyiz?

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Siemens IT Solutions and Services. D fl Kaynak Kullan m. www.siemens.com.tr/it-solutions

Siemens IT Solutions and Services. D fl Kaynak Kullan m. www.siemens.com.tr/it-solutions Siemens IT Solutions and Services D fl Kaynak Kullan m www.siemens.com.tr/it-solutions H zlan n ve mükemmelleflin Art k firmalar n geliflmifllik düzeyini belirleyen ölçütlerden biri bilgi ve iletiflim

Detaylı

Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form

Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form Bu formu, müflterilerinizden birinin yaflam boyu de erini hesaplamak için kullan n. Müflterinin ad : Temel formül: Yaflam boyunca müflterinin öngörülen

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

ROTAMIZ HEP DAHA İYİYE... Mehmet Buğra Koyuncu Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı

ROTAMIZ HEP DAHA İYİYE... Mehmet Buğra Koyuncu Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı ROTAMIZ HEP DAHA İYİYE... Mehmet Buğra Koyuncu Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı Neler Demiştik? Son iki yıldır toplantılarımızda birlikte büyümek vurgusu yapıyor ve büyümeyi yönetmek üzerine konuşuyoruz

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Gerçekten liberalleflmifl bir biliflim sektörü...

Gerçekten liberalleflmifl bir biliflim sektörü... Gerçekten liberalleflmifl bir biliflim sektörü... 44 Gerçekten liberalleflmifl bir biliflim sektörü... 44 44 Doç Dr. Hüseyin ALTAfi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ö retim Üyesi Türk Telekom ve Türksat

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Siemens Business Services. www.siemens.com/sbs

Siemens Business Services. www.siemens.com/sbs Siemens Business Services www.siemens.com/sbs De iflimin neresindesiniz? Kimilerine göre dünya hiç bu kadar h zl dönmemiflti. nsanl n binlerce y lda kat etti inden çok daha fazla ilerlemeye tan kl k eden

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

Di er Faaliyetler ENERJ ENERJ SA

Di er Faaliyetler ENERJ ENERJ SA SABANCI HOLD NG FAAL YET RAPORU 2004 Di er Faaliyetler ENERJ ENERJ SA Enerjisa Enerji Üretim A.fi., Nisan 1996 da müflterilerinin elektrik enerjisi gereksinimlerini sürekli, güvenilir ve kaliteli olarak

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

Dünya ve Türkiye de, Kamu Çağrı Merkezi Uygulamaları ve Son Trendler 26 Eylül 2012

Dünya ve Türkiye de, Kamu Çağrı Merkezi Uygulamaları ve Son Trendler 26 Eylül 2012 Dünya ve Türkiye de, Kamu Çağrı Merkezi Uygulamaları ve Son Trendler 26 Eylül 2012 IMI 2.Ankara Çağrı Merkezi Konferansı Emre ERTÜRK TURKCELL GLOBAL BİLGİ Stratejik Planlama Müdürü Dünya Çağrı Merkezi

Detaylı

Bankacılıkta İçerik Yönetimine Bütünsel Yaklaşım. Gürkan Budak Proje Yöneticisi Bilgi Birikim Sistemleri

Bankacılıkta İçerik Yönetimine Bütünsel Yaklaşım. Gürkan Budak Proje Yöneticisi Bilgi Birikim Sistemleri Bankacılıkta İçerik Yönetimine Bütünsel Yaklaşım Gürkan Budak Proje Yöneticisi Bilgi Birikim Sistemleri AJANDA Turkland Bank Bilgi Birikim Sistemleri Turkland Bank İçerik Yönetim Projesi IBM ECM Sorular,

Detaylı

DENETÇ N N ROTASYONU. Hasan KILIÇ / DRT Ba ms z Denetim ve SMMM A.fi.

DENETÇ N N ROTASYONU. Hasan KILIÇ / DRT Ba ms z Denetim ve SMMM A.fi. DENETÇ N N ROTASYONU Hasan KILIÇ / DRT Ba ms z Denetim ve SMMM A.fi. 237 238 3. Salon - Paralel Oturum VI - Denetçinin Rotasyonu/Hasan KILIÇ Denetçinin Rotasyonu çindekiler Zorunlu Denetçi Rotasyonu Neden

Detaylı

TAKS -ER fi M TAKS -ER fi M YEN L KÇ : Taksi Medya olarak eflsiz ve yenilikçi bir reklam deste i sunuyoruz. Taksi-Eriflim adını verdi imiz bu ürünümüzün yüksek kalitesinin yanı sıra ifllevselli inin tarafımızca

Detaylı

Kurumsal Mimari. (Enterprise Architecture) MUSTAFA ULUS, 2015

Kurumsal Mimari. (Enterprise Architecture) MUSTAFA ULUS, 2015 Kurumsal Mimari (Enterprise Architecture) MUSTAFA ULUS, 2015 Hakkımda Eğitim Yıldız Teknik Üniversitesi - Matematik Mühendisliği lisans Ahmet Yesevi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans Deneyim

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

2. Gün: Stratejik Planlamanın Temel Kavramları

2. Gün: Stratejik Planlamanın Temel Kavramları 2. Gün: Stratejik Planlamanın Temel Kavramları Virpi Einola-Pekkinen 11.1.2011 1 Strateji Nedir? bir kağıt bir belge bir çalışma planı bir yol bir süreç bir ortak yorumlama ufku? 2 Stratejik Düşünme Nedir?

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün.

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün. Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz Her yerde çalışın. Her yere götürün. TOUGHBOOK Dayanıklı, özgün, pazar lideri* Panasonic Toughbook, dayanıklı bilgisayar pazarında hiçbir zaman arka planda

Detaylı

Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi

Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi Bu küçük s payölçerin ard nda; 58 y ll k deneyim, 4.000 in üzerinde çal flan ve %100 müflteri memnuniyeti var! Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi Alarko - Techem Is Giderleri Paylafl m Hizmetleri

Detaylı

10.000 Kad n Giriflimci Sertifika Program

10.000 Kad n Giriflimci Sertifika Program 10.000 Kad n Giriflimci Sertifika Program Gö ün Yar s Kad nlar nd r Çin Atasözü Kad nlara giriflimcilik e itimi verilmesi kifli bafl na düflen geliri 2020 y l na kadar tahminlerimizin %14 üzerinde, 2030

Detaylı

Tansu Kayrın. Uzman Satış Sorumlusu tansu.kayrin@eczacibasi.com.tr

Tansu Kayrın. Uzman Satış Sorumlusu tansu.kayrin@eczacibasi.com.tr Tansu Kayrın Uzman Satış Sorumlusu tansu.kayrin@eczacibasi.com.tr Gündem Eczacıbaşı Bilişim Tanıtımı - Tansu Kayrın Intranet Renovasyon Projesi - Özlem Engindeniz Proje Uygulama Süreci - Süheyla Özgül

Detaylı

Ayşe Temiz Hadi Tolga Göksidan Mehmet Erdem Çorapçıoğlu

Ayşe Temiz Hadi Tolga Göksidan Mehmet Erdem Çorapçıoğlu Ayşe Temiz Hadi Tolga Göksidan Mehmet Erdem Çorapçıoğlu IX. Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi/ANKARA 05 Mayıs 2017 1 TASNİF DIŞI TUSAŞ, TSKGV nın

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Siemens IT Solutions and Services. Kamu Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com.tr/it-solutions

Siemens IT Solutions and Services. Kamu Sektörüne Yönelik Hizmetler. www.siemens.com.tr/it-solutions Siemens IT Solutions and Services Kamu Sektörüne Yönelik Hizmetler www.siemens.com.tr/it-solutions De iflen, dönüflen, insanlar na yak nlaflan devletler Bir ülkenin insanlar n n yaflam kalitesi ve ekonomik

Detaylı

Teknoloji Dünyasında İşletme Yönetimi. Mayıs 2018

Teknoloji Dünyasında İşletme Yönetimi. Mayıs 2018 Teknoloji Dünyasında İşletme Yönetimi Mayıs 2018 Uygulama Endüstri Devrimleri Teknoloji Bilgi Endüstri Devrimleri ve İşletmelerin Dönüşümü Endüstri 4.0 Bileşenleri Otomasyon - Optimizasyon Makinelerle

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM Orçun M. Özalp 1 Ajanda 1 Bulutistan Teknoloji de Yol Arkadaşınız 2 Veri Merkezi Yatırımımız ve Teknik Yetkinlikler 3 Çağrı Merkezi Yatırımımız ve Yardım Masası Hizmetimiz 4 Ürün Kataloğumuz ve İşyerim

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

S STEM VE SÜREÇ DENET M NDE KARfiILAfiILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNER LER

S STEM VE SÜREÇ DENET M NDE KARfiILAfiILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNER LER S STEM VE SÜREÇ DENET M NDE KARfiILAfiILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNER LER Erol LENGERL / Akis Ba ms z Denetim ve SMMM A.fi. 473 474 2. Salon - Paralel Oturum VIII - Sistem ve Süreç Denetiminde Karfl lafl lan

Detaylı

Anne baba olmaya. Evde Pedagog. ile haz rlan n

Anne baba olmaya. Evde Pedagog. ile haz rlan n Anne baba olmaya Evde Pedagog ile haz rlan n Bebek bekliyorsunuz ve çok yo un duygular içindesiniz. Bebe inizin geliflimini en iyi flekilde sa lamak istiyorsunuz. flte tam bu durumdaki anne baba adaylar

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 2009 ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 20 Ekim 2009 Konsolide Gelir 7,8 milyar TL yi aştı Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojisi şirketi Türk Telekom

Detaylı

Schindler Grup nsan Kaynaklar Politikas

Schindler Grup nsan Kaynaklar Politikas Schindler Grup nsan Kaynaklar Politikas Girifl Schindler Kurumsal nsan Kaynaklar ( K) politikas, Schindler'in çal flanlar ile ilgili önceliklerini tan mlamaktad r. Bu belge, Navigator kitapç nda anlat

Detaylı

Uygulama Önerisi 1110-2: ç Denetim Yöneticisi- Hiyerarflik liflkiler

Uygulama Önerisi 1110-2: ç Denetim Yöneticisi- Hiyerarflik liflkiler Uygulama Önerileri 59 Uygulama Önerisi 1110-2: ç Denetim Yöneticisi- Hiyerarflik liflkiler Uluslararas ç Denetim Meslekî Uygulama Standartlar ndan Standart 1110 un Yorumu lgili Standart 1110 Kurum çi Ba

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Stratejik Plan Özeti

Stratejik Plan Özeti Stratejik Plan Özeti 2017-2021 www.aselsan.com.tr ASELSAN, yenilikçi teknolojilerden, bilimsel yaklaşımlarla kazanılmış birikimden ve etik değerlerden asla ayrılmadan başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

TÜRK YE B L MSEL VE TEKNOLOJ K ARAfiTIRMA KURUMU DESTEK PROGRAMLARI BAfiKANLIKLARI KURULUfi, GÖREV, YETK VE ÇALIfiMA ESASLARINA L fik N YÖNETMEL K (*)

TÜRK YE B L MSEL VE TEKNOLOJ K ARAfiTIRMA KURUMU DESTEK PROGRAMLARI BAfiKANLIKLARI KURULUfi, GÖREV, YETK VE ÇALIfiMA ESASLARINA L fik N YÖNETMEL K (*) TÜRK YE B L MSEL VE TEKNOLOJ K ARAfiTIRMA KURUMU DESTEK PROGRAMLARI BAfiKANLIKLARI KURULUfi, GÖREV, YETK VE ÇALIfiMA ESASLARINA L fik N YÖNETMEL K (*) Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönetmelik, Türkiye Bilimsel

Detaylı

Türkiye de Girişim Sermayesi Fonları ve İş Girişim Sermayesi

Türkiye de Girişim Sermayesi Fonları ve İş Girişim Sermayesi Türkiye de Girişim Sermayesi Fonları ve İş Girişim Sermayesi Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası Finansal Yönetim Enstitüsü Şirket Finansmanı ve Halka Açılmada Yeni Yol Haritası:

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

NEDEN AKILLI ŞEBEKELER?

NEDEN AKILLI ŞEBEKELER? NEDEN AKILLI ŞEBEKELER? Engin AKSOY Vodafone Kurumsal İşbirimi İcra Kurulu Üyesi Nüfus artışı Sanayileşme Şehirleşme Teknolojik ilerlemeler Artan enerji ihtiyacı Azalan doğal kaynaklar 2 Insert Confidentiality

Detaylı

A-PDF Merger DEMO : Purchase from to remove the watermark. Sizlerle daha güçlüyüz... e-enerji

A-PDF Merger DEMO : Purchase from   to remove the watermark. Sizlerle daha güçlüyüz... e-enerji A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark Sizlerle daha güçlüyüz... e-enerji Firmamız, yılların verdiği deneyim ve bilgi birikimiyle Enformasyon Teknolojileri, Telekom ve

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER Önsöz Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Şirketimiz için net stratejik öncelikler ve iddialı hedef ler belirledik. Henkel de iş performansımızı arttırmamızda, önceliklerimizi

Detaylı

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr IP Tabanlı Servis Oturumlarınızı İzlemenin Kolay Yolu Loupe, Katma Değerli Servislerinizi IP

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler

2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler 2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar Konsolide Olmayan Veriler Rakamlarla Halkbank 70 y l Kooperatif ve KOB kredilerinde 70 y ll k tecrübe ve genifl müflteri taban Halkbank n rekabette kuvvetli yönleridir.

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz We create chemistry Kurumsal stratejimiz BASF nin hikayesi Kuruluş yılımız olan 1865 ten bu yana dünyamızla birlikte onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için değişiyor ve gelişiyoruz. Şirket olarak sürdürülebilir

Detaylı

Elektrik Perakende Sektörü. Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları. 30 Eylül 2015

Elektrik Perakende Sektörü. Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları. 30 Eylül 2015 Elektrik Perakende Sektörü Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları 30 Eylül 2015 2015 Deloitte Türkiye. Member of Deloitte Touche Tohmatsu Limited 1 Elektrik perakende pazarında sektör içi/dışı oyuncularla

Detaylı

Dijital Dünyada Yazılım Varlık Yönetiminin Artan Önemi

Dijital Dünyada Yazılım Varlık Yönetiminin Artan Önemi www.pwc.com Dijital Dünyada Yazılım Varlık Yönetiminin Artan Önemi Dijital dönüşümü anlamak İçerik 001 Yazılım Varlık Yönetimi 002 Lisans Değerlendirme Süreci 003 Optimizasyon Modeli ve Öneriler 004 Doğru

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri 1.000+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 5.000+ Kişilik Ekosistem 85.000+ Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

Örgütsel Yenilik Süreci

Örgütsel Yenilik Süreci Örgütsel Yenilik Süreci TEKNOLOJİ VE İNOVASYON YÖNETİMİ -Hafta 5 Örgütsel Yenilikçilik Süreci-Planlaması Dr. Hakan ÇERÇİOĞLU 1 2 1 Örgütsel Yeniliğin Özellikleri Örgütsel bağlamda yenilik, örgütü ve üyelerini

Detaylı

tepav Biyoteknolojide son yıllarda artan birleşme ve satın alma işlemleri ne anlama geliyor? Haziran2014 N201419 POLİTİKANOTU

tepav Biyoteknolojide son yıllarda artan birleşme ve satın alma işlemleri ne anlama geliyor? Haziran2014 N201419 POLİTİKANOTU POLİTİKANOTU Haziran2014 N201419 tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Selin ARSLANHAN MEMİŞ 1 Yaşam Bilimleri ve Sağlık Politikaları Analisti Biyoteknolojide son yıllarda artan birleşme ve

Detaylı

01.01.2013. İşlevsel veya Bölümsel Stratejiler. İş Yönetim Stratejileri : İşlevsel Stratejiler. Pazarlama: İşlevsel/Bölümsel Stratejiler

01.01.2013. İşlevsel veya Bölümsel Stratejiler. İş Yönetim Stratejileri : İşlevsel Stratejiler. Pazarlama: İşlevsel/Bölümsel Stratejiler İşlevsel Stratejiler İşletmedeki yönetim düzeylerine göre yapılan strateji sınıflamasında orta veya alt yönetim düzeylerinde hazırlanmakta ve uygulanmakta olan stratejilerdir. KURUMSAL STRATEJİLER İş Yönetim

Detaylı

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Küresel Düşün, Profesyonel Hareket Et fcc@fcc.com.tr www.fcc.com.tr Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Fagelviksvagen 9c

Detaylı

Degisimi_Yonetmek 4/19/10 5:12 PM Page 1 De iflimi Yönetmek

Degisimi_Yonetmek 4/19/10 5:12 PM Page 1 De iflimi Yönetmek De iflimi Yönetmek Cep Yönderi Dizisi Cep Yönderi Dizisi yöneticilerin ifl yaflam nda her gün karfl laflt klar en yayg n meydan okumalara ivedi çözümler öneriyor. Dizi içinde yer alan her kitapta, güçlü

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

EVOK Güvenlik in hedefi daima bu kalite ve standartlarda hizmet sunmakt r. Hasan ERDEM R. Mustafa AL KOÇ. Yönetim Kurulu Baflkan.

EVOK Güvenlik in hedefi daima bu kalite ve standartlarda hizmet sunmakt r. Hasan ERDEM R. Mustafa AL KOÇ. Yönetim Kurulu Baflkan. EVOK Güvenlik, ülkemizde büyük ihtiyaç duyulan güvenlik hizmetlerine kalite getirmek amac yla Mustafa Alikoç yönetiminde profesyonel bir ekip taraf ndan kurulmufltur. Güvenlik sektöründeki 10 y ll k bilgi,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

Hiçbir zaman Ara s ra Her zaman

Hiçbir zaman Ara s ra Her zaman Ö RETMEN ÖZ DE ERLEND RME FORMU K fi L K ÖZELL KLER flimi seviyorum. Sab rl y m. Uyumluyum. fl birli ine aç m. Güler yüzlüyüm. yi bir gözlemciyim. yi bir planlamac y m. Çocuklara, ailelere, meslektafllar

Detaylı

Teknoloji, Bilgi, letiflim ve Medya Sektörlerine Özel Hizmetlerimiz*

Teknoloji, Bilgi, letiflim ve Medya Sektörlerine Özel Hizmetlerimiz* Teknoloji, Bilgi, letiflim ve Medya Sektörlerine Özel Hizmetlerimiz* *connectedthinking Teknoloji, Bilgi, letiflim ve Medya sektöründeki geliflmeler h zl bir küreselleflmeyi beraberinde getirirken, ortaya

Detaylı

TÜRK TELEKOM GRUBU ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOM GRUBU ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOM GRUBU 2013 1. ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 16 Nisan 2013 Güçlü Büyüme Devam Etti Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom, 2013 yılı birinci

Detaylı

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Network Bulut Çözümleri Batu AKALIN Güvenlik ve Ağ Hizmetleri Yöneticisi Anadolu Bilişim Hizmetleri Anadolu Bilişim Hakkında Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin Linkedin: linkedin.com/company/abh

Detaylı

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017 KURUMSAL TANITIM Kasım 2017 KISACA TESLAKOM... TESLAKOM KİMDİR? (*) Ref: Tubisad, Deloitte 2017 ELEKTRONİK HABERLEŞME 15 B USD İLETİŞİM TEK. DONANIM 6,4 B USD TÜRKİYE BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜ

Detaylı

VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ. Hepsiburada, Kişiselleştirilmiş ve Hedefe Yönelik Pazarlamayı Optimize Etmek İçin Büyük Veriler Kullanıyor

VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ. Hepsiburada, Kişiselleştirilmiş ve Hedefe Yönelik Pazarlamayı Optimize Etmek İçin Büyük Veriler Kullanıyor VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ Hepsiburada, Kişiselleştirilmiş ve Hedefe Yönelik Pazarlamayı Optimize Etmek İçin Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET hepsiburada WEB SİTESİ www.hepsiburada.com Müşteri 1998 yılında

Detaylı

BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri.

BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri. BT İşyükü Otomasyonu Çözümleri www.likyateknoloji.com Likya Teknoloji Likya Teknoloji 2008 yılından bu yana Kurumsal ürün ve çözümler geliştirmektedir. Teknoloji Şirketi BT İşyükü otomasyonu çözümleri

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

İnovasyon Projelerinin Stratejik Yönetimi. Dr. Merih Pasin

İnovasyon Projelerinin Stratejik Yönetimi. Dr. Merih Pasin İnovasyon Projelerinin Stratejik Yönetimi Dr. Merih Pasin 8.11.2018 ORTAK Dil ve Algı Eksikliği BÜTÜNSEL Yaklaşım Eksikliği STRATEJİK Yaklaşım Eksikliği ODAKLANMA Eksikliği ÜST YÖNETİM Sahiplenme Yetersizliği

Detaylı

Bölüm 10. İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler) İşlevsel veya Bölümsel Stratejiler. İşlevsel Stratejiler KURUMSAL STRATEJİLER

Bölüm 10. İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler) İşlevsel veya Bölümsel Stratejiler. İşlevsel Stratejiler KURUMSAL STRATEJİLER Bölüm 10 İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler) İşlevsel Stratejiler İşletmedeki yönetim düzeylerine göre yapılan strateji sınıflamasında orta veya alt yönetim düzeylerinde hazırlanmakta

Detaylı

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved.

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved. 1 Büyük Verinin Değerini Keşfedin Oylum Tağmaç EMC Danışmanlık 2 Agenda Büyük Veri Hayatımızı Nasıl Değiştiriyor? Büyük Verinin Kurumları Dönüştürmesi EMC Danışmanlık Ekibinin Büyük Veri ye Yaklaşımı Referanslar

Detaylı