MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması"

Transkript

1 Mehtap Tapınağı Zindan Rehberi Giriş: İyi oyunlar Rappelz oyuncuları. Karşınıza Mehtap Tapınağı ile ilgili birçok yararlı bilginin yer aldığı zindan rehberiyle bulunmaktayım. Eksikleri olabilir fakat birçok bilgi araştırılarak, denenerek koyulmuştur. Bu bilgileri diğer oyuncularla paylaşmaktan çekinmeyiniz. Rappelz diğer oyunların tersine yardımseverliğin yüksek oranlara çıktığı bir online oyundur. -Mehtap Tapınağı nerededir? Mehtap tapınakları resim de de görüldüğü gibi UFUK şehrinin Kuzey-Batı yönünde bulunan Gri Köprünün sağ ve sol taraflarında yer almaktadır. Mehtap Tapınağı 1 in Mehtap Tapınağı 2 den hiçbir farkının olmadığını hatırlatmak isterim.

2 -Mehtap Tapınağında kaç levelde kasabilirim? Mehtap tapınağında lvl oyuncuların tercih ettiği bir zindandır. Evo3 pet e sahip bir kişinin dışarıya göre daha seri kasılmak için tercih ettiği zindandır. Enerji tasarufçusu kullanarak hızlı level alabilirsiniz. -Mehtap Tapınağında ki yaratıklarda lvl arası,bende dışarıda bu levellerde kesiyorum fakat zindanlarda ki gibi exler gelmiyor, neden? Rappelz Oyunun içinde birçok zindan bulunmaktadır. Bu zindanlarda dışarı ile aynı levelde olsa daha rütbeli moblar(yaratıklar) bulunmaktadır. Dikkat ederseniz zindan dışındaki moblar (^) işaretlidir, fakat zindanlarda (^^^)3 rütbeli, saklı zindanlarda ise(^^^^) 4 rütbelidir. Bu yüzden zindanlarda yaratık kesmek zor olsa da dışarıya oranla daha fazla ex verdiği herkesçe bilinir. -Zindan bossları nelerdir? Hangi alan yetenekleri kullanırlar? Abhuva Oforia

3 Zindan da 2 önemli ve bu bosslara giden yollarda da 4 adet mini boss bulunmaktadır. Ana bosslar Oforia(40) level lik boss ve Abhuva(45) levellik boss dur. Oforia ve Abhuva ateş alanları kullanabilen moblardır. Bunların yanında düşük level iseniz pek fazla dolaşmamanız daha iyi olur. Ayrıca Oforia yı ve Abhuva yı kesen arkadaşa heal(can) atacak kişiler daha dikkatli olmalıdır. Bosslar sizlere yönelecektir. -Zindana ilk defa giriyorum nerede kasılmalıyım? Zindana ilk defa giriş yaptıysanız aşağıdaki harita da gösterilen 9 levellik oda da kasılmanız daha sağlıklı olacaktır. Burada 30 ile 36 level arası mobların bulunduğu, zindan da ki diğer yerlere oranla daha güvenilirdir. Leveliniz 45+ ise Dirtorian ı geçerek Abhuva ya giden yolda ki 45+ örümceklerde kasılmayı tercih etmelisiniz. -Mehtap Tapınağında görevlerim var fakat görevler nerede yapılıyor bilemiyorum?

4 Resimde görev yerleri açıkça belirtilmiştir. 1-Sakinzilla, 2-Keroro, 3-Dirtorian, 4-Kıllı Wartz 5-Oforia ve 6-Abhuva ya oranla daha kolay bosslardır. Fakat leveliniz düşükse bunlarıda kesmekte zorlanabilirsiniz. Bu görevleri pt ile yapmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır. Öldükçe ex ( tecrübe) kaybettiğimizi unutmayalım. -Zindan Tapınağı Muhafızlarında ki görevler nelerdir? Mehtap Zindan Tapınağı Muhafızında 4 adet görev bulunmaktadır. Bu görevlerin ilkinde süresiz Abhuva kesimi diğer görevlerde sıra ile 20 dakika,10 dakika ve 5 dakika içinde Abhuva kesimi istenmektedir. Bu görevleri yaptığınız takdirde ödül olarak güzel miktarda ex ve cp nin yanında ilk temel sınıfından sıra ile adet yetenek kartı kazanacağınızı unutmayınız. -Zindan ana bossu olan Abhuva nın odasına nasıl gidebilirim? Mehtap tapınağında ana bossun olduğu odaya ulaşım oldukça kolay ve basittir. Giriş kapısından karşınıza sağ ve sol olmak üzere iki yolda çıkmaktadır. Her iki yolu da takip ederek rahatlıkla Zindanın ortasında ki ana boss odasına ulaşabilirsiniz. -Zindanda her pt de rahatlıkla kasılabilir miyim? Artık rappelzde günümüz pt leri petlerin tankladığı pt lere dönüşmüştür. Bu mehtap tapınağında büyük kolaylık sağlamaktadır. Evo3 yüksek levelli petlerin bulunduğu pt lerde rahatlıkça kasılabilirsiniz. Fakat pt lerde yüksek levelli pet bulunmuyorsa, pt de en az 1 adet Rahip, 1 adet mistik bulunması pt yi rahatlatıp, seri kesimlere doğru yönlendirebilir.

5 -Zindan kuşatmaları hakkında pek bilgim yok? Zindanın sahibi, zindan içerisinde ki vergi oranını belirleyip zindan içinde maceracılar tarafından elde edilen rupi ve laklardan bu şekilde bir pay elde eder. Vergi oranı; zindan içerisinde elde edilen rupi ve lakların en çok %10 u kadar olabilmektedir. Dolayısıyla zindan sahibi olmak oldukça kazançlıdır. Aynı zamanda, zindan sahibi klan üyelerine istedikleri anda zindana ışınlanma imkanı da verir. Zindanlara her an ışınlanılabilir. Ancak Baskınlar ve Kuşatmalar sadece belirli zamanlarda gerçekleştirilebilir. Bu eylemler; klan olarak gerçekleştirilirler ve Klan Liderinin varlığı şarttır. Zindan Baskınları ve Kuşatması prensipleri: Zamana karşı hücumlar için haftada sadece bir tane kayıt yaptırabilirsiniz. Bir klan bir zindan için gerçekleştirmiş olduğu kaydı bir başka zindana saldırmak için iptal edemez. Kayıtlı olduktan sonra klan gün başına sadece bir tane Zamana karşı hücum gerçekleştirebilir, oda sabah 1 ile ertesi sabah 1 arası. Zindan sahibi olan bir klan başka bir zindan baskınına kayıt olamaz. Bir klan sadece tek bir zindan sahibi olabilir. Baskınlar (Zamana Karşı/Time Attack): Hedef, en kısa zamanda zindanın iki boss'unu öldürmektir. Haftanın en iyi zamanını gerçekleştiren klan hafta sonu zindan sahibine karşı olan kuşatmaya katılma hakkı kazanacaktır. Baskınlar TSİ Pazartesi sabah saat 1 itibariyle Cuma sabahı 1 e kadar gerçekleştirilebilirler. Kazanan klan Cuma günü zindan girişlerindeki taşta belirtilmektedir. Klan lideri, zindan girişinde bulunan Zindan Taşına gidip kayıt işlemini gerçekleştirmesi gerekir. Klan efendisinin seviyesi belirtilen zindan seviyesinden en fazla 20 seviye düşük olabilir.

6 Zamana karşı yarışı başlatmak için Klan Liderinin /screate GRUPİSMİ komutunu kullanarak baskın ekibini kurması gerekir. /sinvite_gp OYUNCUİSMİ sizlere diğer grup liderlerini baskına eklemenizi sağlar. Ardından liderler, klan üyelerini diledikleri grupları /pinvite OYUNCUİSMİ komutunu kullanarak davet edebilirler. Unutulmaması gerekenler: Klan lideri zamana karşı baskında yer almalıdır. Klan liderinin seviyesi Zindan seviyesinden 21 seviye düşük olamaz. (Eğer Zindanın seviyesi 50 ise klan liderinin seviyesi 30 veya üstü olması gerekmekte.) Sadece aynı klanın üyeleri zindan baskınlarına katılabilir. Baskın ekibi kurmak için /screate GRUPİSMİ komutu kullanılır. /sinvite_gp OYUNCUİSMİ komutuyla diğer klan üyelerinizi tim liderleri olarak davet edebilirsiniz. Ekip liderleri gruplarına üyeleri davet etmek için /pinvite OYUNCUİSMİ komutunu kullanırlar. Baskına katılacak olan katılımcıların sayıları zindanlara göre değişir. o o o o Mehtap Tapınağı için 8 oyuncu (8 kişilik bir grup). Unutulmuş Madenler için 16 oyuncu (8 kişilik iki grup). Kristal Vadi için 24 oyuncu (8 kişilik üç grup). Palmir Platosu Tapınağı için 32 oyuncu (8 kişilik dört grup). Zaman sayacı Klan efendisi zindana girer girmez başlar. Zaman sayacı bütün bosslar öldürüldükleri zaman durur. Son canavar zamana karşı öldürüldüğünde ganimet olarak eşyalar verecektir. Bir oyuncu öldüğü zaman Baskın başlangıç noktasında dirilebilir. Baskın veya kuşatma sırasında Relog (Alt-Z) yapıldığında giriş noktasına dönülür. Zamana karşı bir baskın gerçekleştirildiği zaman klanlar zindan vergisinden muaftır. Klanlar hafta başına sadece bir tane zindana kayıt olabilirler. Bir klan sadece gün başına bir kere zamana karşı baskın moduna geçebilir. Gün sabahın birinde başlar ve ertesi sabahın birinde biter.

7 Zamana karşı baskının 4 saatten az bir süre içerisinde ve ertesi sabahın 1 inden evvel tamamlanması gerekir. Bir cümlenin önüne kesme işareti (') konulduğunda bütün baskına katılan üyelere birden konuşabilirsininiz. Örnek : cümle Zindan kuşatmaları : Zindan kuşatmaları hafta sonları gerçekleşir ve klanları bir zindanın kontrolünü elle geçirmek için savaştırır. Hedef zindanın kalbini ele geçirmektir. Zindan sahibi Zindanın kalbini korurken Zamana Karşı Baskını kazanmış olan klan ise Zindanın kalbini yok etmek için mücadele verir. Kuşatma gruplarını kurma komutaları baskın grupları komutlarıyla aynıdır. Klan efendisinin kuşatma grup yaratımında yer alması gerekmektedir ancak kuşatmaya katılmayabilir. Hedefler: Hedef zindanın kalbini ele geçirmektir. Saldıran grup zindanın kalbine giden yolda bulunan zindan savunmacılarına (zindan sahiplerine) karşı savaşırlar. Saldıran grup zindanın kalbine ulaşıp onu yok etmesi gerekmektedir.kuşatma sırasında zindanda canavarlar bulunmazlar ancak kontrol noktalarında onları koruyan muhafızlar bulunur. Bu noktalar zindanın kalbi gibi ele geçirilebilir. Kuşatma zamanları: Kuşatmalar hafta sonu gerçekleşir ve oyun içerisinde ki sistem aracılığıyla saatleri duyurulur. Galibiyet koşulları: Zindan sahibi saldıran klanın zindan taşını yok etmelidir. Şayet bunu gerçekleştirirlerse savunmacılar kazanırlar. Saldıran klan zindanın kalbini yok edip ele geçirmelidir. Zindanın kalbini ele geçirdiklerinde takımlar tersine döner ve zindan kalbine saldırma sırası zindan

8 sahibi klana geçer. Oyuncuların pozisyonları Zindan girişi ve Zindanın Kalbi sıfırlanır. Kuşatma süresinin sonunda Zindan Kalbinin efendisi olan klan kuşatmayı kazanır. Not: Oyuncular zindan kuşatması sırasında ne tecrübe kaybederler ne de ahlaksızlık puanı kazanırlar. Zindan Kuşatması Zindan Adı Gün Saatler Mehtap Tapınağı 1 Cumartesi 15:00-17:00 Mehtap Tapınağı 2 Pazar 15:00-17:00 İlk Unutulmuş Maden Cumartesi 16:00-18:00 İkinci Maden Unutulmuş Pazar 16:00-18:00 Kristal Vadisi 1 Cumartesi 17:00-19:00 Kristal Vadisi 2 Pazar 17:00-19:00 Palmir Tapınağı 1 Cumartesi 18:00-20:00 Palmir Tapınağı 2 Pazar 18:00-20:00 Ejderhalar İni Cumartesi 19:00-21:00 Kumkıranın İni Pazar 20:00-22:00 Kara Pençe İni Cumartesi 21:00-23:00 * gpotato.eu forumundaki bilgilerden alınmıştır.

9 Rappelz içi Terimler sözlüğü: Afk: Oyunda değilim.(ingilizcesi olan AwayFromKeyboard dan gelmektedir.) Boss: Lider Yaratık ( Zindan ve zindan dışı bölgelerde bulunan güçlü yaratıklar.) Cp: Sınıf seviyesi puanları (cp ler ile sınıf seviyenizi arttırabilir, skillerinizi açıp daha da güçlendirebilirsiniz.) D.r: Doğanın Ruhu sınıfının kısaltılmış hali Ex: Tecrübe puanı (görevlerin ödülleri veya yaratık öldürerek elde edilebilir, bu exlerle leveller atlanabilir.) E3: Evo 3 pet anlamına gelmektedir. Pt: İngilizcesi Party olan kelimenin kısaltılmış hali. R.ç: Ruh Çelen sınıfının kısaltılmış hali R.e: Ruhların Efendisi sınıfının kısaltılmış hali SS: 1-SS=Enerji tasarufçusu anlamına gelmektedir 2-SS=Ekran görüntüsü anlamına gelmektedir. Zpa: Zindan Parti Arıyorum demektir.

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Merhabalar ZİNDAN NEDİR? Zindanlarda daha hızlı lvl ve parti sistemi sayasinde daha hızlı arkadaş edinebilirsiniz ayrıca zindan mobları exp cp oranları yüksektir örnek vermek gerekirse zindan içerisinde

Detaylı

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi 1 İçindekiler Kara Pençe Mağarası Zindanına Nasıl Gidilir?... 1 Kara Pençe Mağarası Nasıl Bir Yer?... 2 Kara Pençe Mağarasına Kimler Gitmeli?... 3 Kara Pençe Mağarasının Boss u Hangisi?... 4 Kara Pençe

Detaylı

Kristal Vadi Zindan Rehberi

Kristal Vadi Zindan Rehberi İçindekiler Zindan Nedir?... 2 Kristal Vadi Zindanlarına Nasıl Gidilir?... 3 Kristal Vadi Zindanlarına Kimler Gitmeli?... 3 Kristal Vadi Zindanlarında Hangi Boss lar Vardır?... 4 Kristal Vadi Zindanlarına

Detaylı

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ El KASSIA ZİNDAN REHBERİ Fides / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz oyunumuzun en çok kullanılan zindanlarından biri olan El Kassia zindanını tanıtacağım.

Detaylı

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz mmorpg oyunumuzun en yüksek seviyeli canavarlara ve boss una sahip olan

Detaylı

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Öncelikle zindan nedir bunu bir inceleyelim. Zindan oyuncuların genellikle toplu olarak(8 kişiye kadar) parti kurup

Detaylı

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi İçindekiler İçindekiler 1 Palmir Tapınağı na Kısa Bir Bakış 2 Palmir Tapınağı Zindanlarına Nasıl Ulaşılır? 3 Kimler Palmir Tapınağı Zindanlarına Gitmeli? 4 Palmir Tapınağı Boss ları 4 Palmir Tapınağı Zindanlarında

Detaylı

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız.

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız. Sizlere oyunun ilk seri görevleri olan Kırmızı Çiftlik ve Muhteşem Cadı görevlerini anlatacağım. Umarım bu rehber size görevleri daha kolay yapmanızda yardımcı olur. Başlarken: Kesmemiz gereken yaratıklar,

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Yazar:RealDetay Server:Fenix Mavi Peri; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Petler kategorisinde bir pettir. Olağan petler içerisinde tank petlerden

Detaylı

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven ÖNEMLİ Kırmızı çiftlik görevlerini (1'den 11'e kadar) yapabilmeniz için 50 lvl veya üzeri bir karakter, cadı fanatikleri ve diğer cadı görevlerini (11'den 29'a kadar) yapabilmeniz için 70 lvl veya üzeri

Detaylı

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler;

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler; Hazırlayan=Thelater Server=Fenix Klan=Alissium Rappelz:Yeti Rehberi İçindekiler; Giriş 1 Petin(Hayvanın)Ana Özellikleri.2 Petin Giyebileceği Silahlar Ve Zırhlar..3 Pete takılabilecek Ruh Taşları.4 Peti

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Kara Unicorn; Rappelz Pet Sistemine Resurrection güncellemesi ile eklenmiştir ve Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir.

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix Beyaz Unicorn; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir. Olağan Özel petler içerisinde hem binek olarak kullanılabilmesi hem

Detaylı

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması 1 SALAMANDRA REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Salamandra; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel kategorisinde bir pettir. Olağan özel petler içerisinde en ucuza alabileceğiniz

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ 18 Ocak 2016 DÜŞÜNME SÜRESİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2015 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 23 Ocak 29 Ocak 2016 YERİ Manavgat/ANTALYA 90

Detaylı

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011

Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011 2011 Efsanevi Petler Hıdır 24.06.2011 Sayfa 2 Efsanevi PETLER Adları neden efsanevidir tahmin etmek zor değil. Onlar Rappelzin En eski serverlarında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan ulaşılmazlar

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU SON BAŞVURU TARİHİ 18 Ocak 2016 DÜŞÜNME SÜRESİ 2015 2016 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası 23 Ocak 29 Ocak 2016 YERİ Manavgat/ANTALYA 90

Detaylı

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi:

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: Sık Sorulan Sorular TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: 1. Tandem: Kültür Yöneticileri Değişimi Nedir?...s.3 2. Program nasıl çalışıyor? Not edilmesi

Detaylı

NASIL BAŞLANIR? www.hepsipropada.com

NASIL BAŞLANIR? www.hepsipropada.com NASIL BAŞLANIR? YENİ ÜYE DEĞERLENDİRME FORMU YENİ ÜYE DEĞERLENDİRME FORMU EKSPRES ÇABUK YAKUT Başlangıç Tarihi:../../ Bitiş Tarihi :../../ EKSPRES ÇABUK YAKUT Eğitim Bilgileri İlk Kitap 15 Gün içinde X2

Detaylı

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle.

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. Bölüm-1 İÇİNDEKİLER Bölüm-2 Rappelz nedir? Nasıl kayıt

Detaylı

1. 4 adet harita tablasını T şekli alacak şekilde birleştirip, masanın ortasına

1. 4 adet harita tablasını T şekli alacak şekilde birleştirip, masanın ortasına icer ik 72 ahşap küp (askeri birlik) ve 12 ahşap kale (şehir). 4 harita tablası, 43 kart, 44 altın pulu, 3 şato pulu, 5 araştırma pulu, 4 olay pulu, 1 zehirli bataklık pulu, 1 başlangıç bölgesi pulu ve

Detaylı

20 Ocak 2014 SİSTEM Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerlidir,

20 Ocak 2014 SİSTEM Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerlidir, YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI 7-8-9-10-11-12 Yaş aralığı 25 Ocak 31 Ocak 2014 YERİ 20 Ocak 2014 SİSTEM 90

Detaylı

1. GENEL HÜKÜMLER 2. KATEGORİLER, KATILIM VE BAŞVURU. TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Yaş aralığı Temmuz 2014

1. GENEL HÜKÜMLER 2. KATEGORİLER, KATILIM VE BAŞVURU. TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Yaş aralığı Temmuz 2014 YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI 13 14 15 16 17 18 Yaş aralığı 01-06 Temmuz 2014 YERİ KONYA 23 Haziran 2014

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MİSYON İTÜ nün vizyonu; bilim, teknoloji, sosyal bilimler ve sanat alanlarında öncü çalışmaların

Detaylı

C Emlak Ticareti Oyunu C

C Emlak Ticareti Oyunu C YAŞ 8+BRAND C Emlak Ticareti Oyunu C 2010 Hasbro. Tüm hakları saklıdır. Üretici Firma Bilgileri: Hasbro SA, Route de Courroux 6, 2800 Delemont İsviçre Tel: +41 324210800. Hasbro Oyuncak San. ve Tic. A.Ş.

Detaylı

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ 2011 HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX İçindekiler İçindekiler 1 Giriş..2 Görevin alt yapısını hazırlayan hikaye nedir? Görev dizisi bize oyunda hangi gerçekleri

Detaylı

E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR? E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR? Araç Sorgulama, Sürücü Belgesi Ceza Puanı Sorgulama, Ticari Araç Sorgulama gibi birçok sorgulama işlemi e-devlet kapsamında yapılabilmektedir. E-Devlet Şifresi Nasıl Alınır

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

Mağaza Kullanım Rehberi

Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi İçindekiler Mağaza nedir? Mağazaya nasıl ulaşılır? Mağaza genel açıklaması. Mağaza eşyaları nelerdir? Gp alımında yaşanan sıkıntılar da ne yapılmalıdır?

Detaylı

DAHA (DAiresel HAreket)

DAHA (DAiresel HAreket) DAHA (DAiresel HAreket) Kişi Sayısı: 4 Yaş grubu: 8 yaş ve üstü Oyun Türü: Taş hareketi, strateji, olasılık DAHA oyununda, kırmızı (birinci oyuncu), sarı (ikinci oyuncu), mavi (üçüncü oyuncu), ve siyah

Detaylı

YÖNETMELİK. Trakya Üniversitesinden: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Trakya Üniversitesinden: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 13 Nisan 2009 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27199 YÖNETMELİK Trakya Üniversitesinden: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

E l e m e S i s t e m i 2

E l e m e S i s t e m i 2 ELEME SİSTEMİ Ana Kurallar ve Eşlendirme TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ELEME SİSTEMİ Sistem, düzenlenen satranç etkinliklerinin eşlendirme sistemi olarak kullanılacağı gibi, eş puan durumunda ek maçların

Detaylı

PERPETUAL CALENDAR 28 Şubat 2100 yılına kadar otomatik takvim ayarlı Son artık yıldan buyana geçen ay, tarih ve yıl sayısını hafızasında saklar.

PERPETUAL CALENDAR 28 Şubat 2100 yılına kadar otomatik takvim ayarlı Son artık yıldan buyana geçen ay, tarih ve yıl sayısını hafızasında saklar. CAL.8F56 PERPETUAL CALENDAR 28 Şubat 2100 yılına kadar otomatik takvim ayarlı Son artık yıldan buyana geçen ay, tarih ve yıl sayısını hafızasında saklar. İKİNCİ SAAT GÖSTERGESİ Farklı zaman dilimlerinde,

Detaylı

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli FUTURENET Pazarlama Planı 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli 1 Eğlenin Arkadaşlarınızla buluşun Para kazanın Fantastik ödüller kazanın FutureNet seyahatlerinde bize katılın 2 Pazarlama Planı İçerik Başlangıç

Detaylı

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI Kategoriler : Kısa Mesafe 200m Açık Yer Yarışma Takım Ekipman : Balat Şair Nedim Parkı, Haliç Sahili-Fatih : Her takım en az

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR A. Muafiyet. B. Eğitim süresi

SIKÇA SORULAN SORULAR A. Muafiyet. B. Eğitim süresi SIKÇA SORULAN SORULAR A. Muafiyet 1. Yabancı dil Hazırlık Programından nasıl muaf olabilirim? 1.1 Hazırlık programına yeni kayıt yaptıran zorunlu fakülte öğrencileri (sadece Mühendislik Fakültesi, İngilizce

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması İçindekiler İçindekiler...1 Önsöz....2 Petin Ana Özellikleri.....2 Pete takılabilecek silahlar ve zırhlar, silah ve zırha eklenebilecek ruh taşlar...3

Detaylı

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İkinci Takımla Liglere Katılım Uygulama Esasları - 2 - Y/K: 31.08.2015 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. Amaç 5 2. Kapsam 5 3. Dayanak 5 4. Tanımlar 5 ESAS

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

CEV ÇİZGİ HAKEMLİĞİ TALİMATLARI 2014

CEV ÇİZGİ HAKEMLİĞİ TALİMATLARI 2014 CEV ÇİZGİ HAKEMLİĞİ TALİMATLARI 2014 GİRİŞ Resmi oyun kurallarına göre (27); 27.1 çizgi hakemlerinin yerlerini, 27.2 ise sorumluluklarını belirler. Kural 28.2 ise resmi bayrak işaretlerini şekil 12 de

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ REKTÖRLÜK KUPASI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ REKTÖRLÜK KUPASI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI. Turnuvanın yürütülmesinden Beden Eğitimi Bölümü sorumludur. Her türlü olay karşısında Beden Eğitimi Bölümü tarafından alınan kararlar uygulanacaktır..

Detaylı

VOLEYBOL OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ PRATİK BİLGİLER

VOLEYBOL OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ PRATİK BİLGİLER VOLEYBOL OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ PRATİK BİLGİLER HAZIRLAYAN CELALETTİN LÜTFİ BEKTAŞ 2017 1 Voleybol,File ile ikiye bölünmüş bir Oyun Alanı üzerinde İki (2) Takım tarafından oynanan bir Spordur. Voleybol Oyununun

Detaylı

2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ

2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ 2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum/Kuruluş Karabük Safranbolu Đlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarışmanın Konusu Madde 1: T.C. ve KKTC dahilindeki ortaokulların

Detaylı

TEAM CUP - MINI TEAM CUP

TEAM CUP - MINI TEAM CUP TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2017 YILI KEMER COUNTRY CLUB TEAM CUP - MINI TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları 11-12 Mart 2017 Göktürk - İSTANBUL 11 Mart 2017 Cumartesi 1. Yarışma VATAN KUPASI 60-70-80 cm

Detaylı

Trafik Dedektifleri. Site Kullanım Kılavuzu

Trafik Dedektifleri. Site Kullanım Kılavuzu Trafik Dedektifleri Site Kullanım Kılavuzu Trafik Dedektifleri sayfama nasıl girerim? Menülerimizin olduğu kısmın üstünde GİRİŞ YAP butonuna tıklıyoruz. Buradan KULLANICI ADI ve ŞİFRE yazan kısımlara bize

Detaylı

YÖNETMELİK. b) Birim: Giresun Üniversitesine bağlı fakülte, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu, anabilim dalı, bölüm ve programlarını,

YÖNETMELİK. b) Birim: Giresun Üniversitesine bağlı fakülte, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu, anabilim dalı, bölüm ve programlarını, 5 Temmuz 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28698 Giresun Üniversitesinden: YÖNETMELİK GİRESUN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına

Detaylı

2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ

2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ İli Antalya İlçe Merkez Yarışma Adı 2016 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası Başlama-Bitiş Tarihi 16 Ocak 2016 Yer Alanya /Antalya Son Başvuru Tarihi 14 Ocak 2016 Saat:20:00 Sistem 5 Tur İsviçre

Detaylı

Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum.

Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum. Önsöz: Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum. Kırmızı ile gösterilmiş yazılar konu başlığı, Mavi ile gösterilmiş yazılar

Detaylı

Pi Sayısıyla Oyun Oynayalım

Pi Sayısıyla Oyun Oynayalım Pi, hiç bitmeyen basamaklarıyla pek çok insanın ilgisini çekmiş bir sayı. Bir oyunla pi sayısının ilk basamağını tanımak ister misiniz? Oyunun Kuralları 1. Oyun kişiyle oynanır.. Oyunu oynamak için buradaki

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU SAYIN ADAY: Bülent Ecevit Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından

Detaylı

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Cikoritta / Serafin Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg Olağan; Ork: İnsani türden olup yakın dövüş ustasıdır. Fiziksel saldırı ve savunma yetenekleri ile

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I AD SOYAD: Hüseyin LÜLECİ-120805022 Kerim KARABACAK-120805006 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyunumuzun Senaryosu ve Amacı Hedef Kitle Oyuncular Oyunla Nasıl Etkileşim Kuracaklar Oyunun Aşamaları Oyunun ismi

Detaylı

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR SORUMLULUKLARINA_İLİŞKİN_ Sayfa 1/9 THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD-TÜRKİYE KATILIMCILARIN HAK VE Yayınlama Tarihi 12.11.2006 Revizyon Tarihi 01.06.2013 Revizyon No 1 Yürürlük Tarihi 01.06.2013

Detaylı

HIPPO PARK KULLANIM KILAVUZU

HIPPO PARK KULLANIM KILAVUZU HIPPO PARK KULLANIM KILAVUZU Bu makine iç mekanlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. Dış mekanlarda, ısı, direkt güneş ışığı, nem ve sıvı temasından koruyunuz. Dikkat Çalıştırmadan önce kablo bağlantılarını

Detaylı

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Sürüm Notları I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Pers ırkının bonusları: - +%10 Daha fazla Demir üretimi - %10 Daha ucuz Okçu eğitimi - %10 Daha hızlı Kuşatma Makinesi üretimi - %20 Daha fazla Sefer

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı Soyadı : TAYFUN KARACA OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz: Oyunda bulunan karakterimizin adı mörfi, oyunda bir robosikletin içinde olduğu için

Detaylı

Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler

Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler Seyahatte Tasarruf Rehberi Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler 10 uygulaması kolay tasarruf ipucu Seyahatin en büyük engellerinden bir tanesi bütçe... Keseyi yönetememek sadece gitmenizin değil, gittiğinizde

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı-Soyad : Meliha ERTEN-Nuriye TUNÇ-Erkan ERKAN-Yunus ÖZKÖK OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ Oyunun amacını belirtiniz: Yapılacak olan oyunun amacı; Oyunda başkarakterimiz

Detaylı

Monkey&Fruit KULLANIM KILAVUZU

Monkey&Fruit KULLANIM KILAVUZU Monkey&Fruit KULLANIM KILAVUZU Bu makine iç mekanlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. Dış mekanlarda, ısı, direkt güneş ışığı, nem ve sıvı temasından koruyunuz. Dikkat Çalıştırmadan önce kablo bağlantılarını

Detaylı

SEIKO 6A32 Kalibre kullanma kılavuzu

SEIKO 6A32 Kalibre kullanma kılavuzu PERPETUAL TAKVİM SEIKO 6A32 Kalibre kullanma kılavuzu Bir defa ayarlandığında, artık yıllardaki şubat ayları da dahil, 28 Şubat 2031 tarihine kadar takvim ayarı gerektirmez 2032 yılından sonra Takvimin

Detaylı

Umarız keyifli vakit geçirmeniz için işinize yarayacaktır.

Umarız keyifli vakit geçirmeniz için işinize yarayacaktır. Sizin için hem uzun araba veya uçak yolculuklarında hemde tatil evinizde konaklarken ailecek oynayabileceğiniz bazı oyunları bu rehber içerisinde topladık. Umarız keyifli vakit geçirmeniz için işinize

Detaylı

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de EN KEYİFLİ ALMANCA KURSUNA HOŞGELDİNİZ BAŞARI İÇİN BİZ KİMİZ DAS AKADEMIE, merkezinde Yabancı Dil

Detaylı

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir?

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? İÇİNDEKİLER Giriş MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? Rappelz deki Coğrafik Bölgeler Irklar ve Sınıflar Seviye Alma Petler ve Genel Özellikleri Evcilleştirme

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz Oyuncu oyuna Oyuna Başla butonu ile başlayacaktır. Ekranda, yukarıda çıkan resimler ile birlikte üzerinde ingilizce

Detaylı

Genel. Gün Kahvaltı Sabah Öğle Yemek Sınıf Faaliyetler. Turist. Hotelde. Kahvaltı. Güvercinlik Vadisi Uçhisar Göreme Panorama

Genel. Gün Kahvaltı Sabah Öğle Yemek Sınıf Faaliyetler. Turist. Hotelde. Kahvaltı. Güvercinlik Vadisi Uçhisar Göreme Panorama Genel Gün Sabah Sınıf Faaliyetler Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Yolda Mola rilerek Yapılacak Turist Hotelde Hotele Giriş Hotelde Hotel Dışında Hotel Dışında Hotel Dışında Yer altı şehri Yer altı şehri

Detaylı

MADDE 3 (1) Bu Yönetmelik, 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

MADDE 3 (1) Bu Yönetmelik, 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Bursa Orhangazi Üniversitesinden: BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL HAZIRLIK EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı;

Detaylı

NBA SHOOTER KULLANIM KILAVUZU

NBA SHOOTER KULLANIM KILAVUZU NBA SHOOTER KULLANIM KILAVUZU Bu makine iç mekanlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. Dış mekanlarda, ısı, direkt güneş ışığı, nem ve sıvı temasından koruyunuz. Dikkat Çalıştırmadan önce kablo bağlantılarını

Detaylı

1. ve 2. KUR: BAŞLANGIÇ SEVİYESİ: Birinci ve ikinci kurlar, 2 şer aylık olup, toplam 4 ay, 96 saattir.

1. ve 2. KUR: BAŞLANGIÇ SEVİYESİ: Birinci ve ikinci kurlar, 2 şer aylık olup, toplam 4 ay, 96 saattir. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi - İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 1. ve 2. KUR: BAŞLANGIÇ SEVİYESİ: Birinci ve ikinci kurlar, 2 şer aylık olup, toplam 4 ay, 96 saattir. 3. ve 4. KUR: ORTA SEVİYE: Üçüncü

Detaylı

OYUN KURALLARI KICK-OFF

OYUN KURALLARI KICK-OFF OYUN KURALLARI KURALLAR SAHADA 5 ER KİŞİDEN 3 TAKIM YER ALIR. OYUN 5 ER KİŞİDEN OYNANIR, KALECİ YOKTUR. OYUN 5 DAKİKA SÜRER. İLK GOLÜ ATAN TAKIM KARŞI TAKIMDAN BİR KİŞİ EKSİLTME HAKKI KAZANIR. İLK GOLDEN

Detaylı

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor!

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL SONBAHARDA KAZANDIRAN YOL HARİTASI K10-11-12 Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! Başarının rotası bizden, güzellik katmak sizden... K10-11-12 HEDEFLERİMİZ

Detaylı

Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1

Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1 Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1 I. Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel SMMM Sınavı Katılımcıları 1. Serbest

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT BİLİMLERİ FAKÜLTESİ %100 ARAPÇA İLAHİYAT LİSANS PROGRAMI ZORUNLU ARAPÇA HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

Detaylı

Eğitsel Oyun Projesi Raporu. SCRATCH(BOWLING RENKSA) ELİF SÜER

Eğitsel Oyun Projesi Raporu. SCRATCH(BOWLING RENKSA) ELİF SÜER Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 2016-2017 Güz Dönemi - Bilişim Teknolojileri ve Öğretmen Yeterlikleri Dersi Eğitsel Oyun Projesi Raporu SCRATCH(BOWLING RENKSA) ELİF SÜER 150805169 elifsuer165@gmail.com

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI Dayanak MADDE 1- (1) Bu esaslar 28 Ağustos 2012 tarih ve

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI Dayanak MADDE 1- (1) Bu esaslar 28 Ağustos 2012 tarih ve 1 T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI Dayanak MADDE 1- (1) Bu esaslar 28 Ağustos 2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Kafkas Üniversitesi

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU SAYIN ADAY: Bülent Ecevit Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından

Detaylı

DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ

DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ Günlük Plan Hazırlarken ve Uygularken Yapmanız Gerekenler DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ÖĞRENCİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA PLANLAMA VE UYGULAMALARI Planınıza öncelikle acil

Detaylı

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI Başarılı bir iş kurmanız, kazanç boyutunu hesaplamanız, işinizin şirket tarafından tanınması ve yüksek seviyelere ulaşması için size yardımcı olacak Birleşik Faberlic

Detaylı

2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015)

2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015) 2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015) A) AMAÇ Antalya Film Forum, öncelikli olarak Türkiye de olmak üzere Türkiye ye yakın coğrafyalarda (Avrupa, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Akdeniz ve

Detaylı

TEMİZ BİR GELECEK İÇİN bir adım daha atıyoruz! Bilgi, birikim ve deneyimlerinizle yön verin, destekleyin!.. 1 Haziran 2015 Son Katılım Tarihi

TEMİZ BİR GELECEK İÇİN bir adım daha atıyoruz! Bilgi, birikim ve deneyimlerinizle yön verin, destekleyin!.. 1 Haziran 2015 Son Katılım Tarihi İŞ REHBERLERİ TEKNİK REHBERLER Turkey SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK REHBERLERİ YARIŞMA JÜRİSİ VE PANELİSTLER TEMİZ BİR GELECEK İÇİN bir adım daha atıyoruz! Bilgi, birikim ve deneyimlerinizle yön verin, destekleyin!..

Detaylı

Neden Para Puan Card?

Neden Para Puan Card? Günümüz rekabet ortamında artan rekabet baskısı; ürün ve hizmetlerin giderek birbirine benzemesine, ürün ve hizmet farklılaştırmasının zorlaşmasına,fiyat rekabetine bağlı olarak müşteri sadakatinin azalmasına

Detaylı

Eşsiz Petler. Hıdır

Eşsiz Petler. Hıdır 2011 Eşsiz Petler Hıdır 27.06.2011 Sayfa 2 Eşsiz PETLER Evet, geldik Oyunumuzun en üst seviye petlerine bunlardan ötesi yok oyunun son seviyesi hayalin gerçeğe dönüştüğü ulaşılması en zor olan EN BABA

Detaylı

Millî Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Yönergesi

Millî Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Yönergesi Yönergeyle; Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî/özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarına devam eden istekli öğrenciler ile kursiyerler (mezunlar) için, örgün eğitim müfredatındaki derslerle sınırlı olarak

Detaylı

Language: English / Turkish

Language: English / Turkish Rules of Coerceo by Coerceo Company Erhan Turkish translation by Erhan Çubukcuoğlu Türkçe Language: English / Turkish Copyright (Ticari haklar) Bu döküman Coerceo şirketinin resmi yazılı izni olmaksızın

Detaylı

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI Sınav Başvuru Süresi 20 OCAK 2016 29 ŞUBAT 2016 Sınav Tarihi ve Saati OTURUMLAR BAŞLANGIÇ SAATLERİ SINAV TARİHİ 1. SEANS 10.00 06 Mart 2. SEANS 14.00 2016 GRUPLAR ERCİYES

Detaylı

ANKARA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BEYİN FIRTINASI KULÜBÜ TÜZÜĞÜ

ANKARA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BEYİN FIRTINASI KULÜBÜ TÜZÜĞÜ ANKARA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BEYİN FIRTINASI KULÜBÜ TÜZÜĞÜ Dayanak Madde 1- (1) Bu tüzük, 3568 sayılı yasanın 50.maddesine göre çıkarılan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları

Detaylı

TANDEM - KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİM PROGRAMI TÜRKİYE - AVRUPA BİRLİĞİ 2015-2016

TANDEM - KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİM PROGRAMI TÜRKİYE - AVRUPA BİRLİĞİ 2015-2016 TANDEM - KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİM PROGRAMI TÜRKİYE - AVRUPA BİRLİĞİ 2015-2016 SIK SORULAN SORULAR 1. TANDEM: Kültür Yöneticileri Değişimi Nedir? TANDEM Kültür Yöneticileri Değişimi Türkiye-Avrupa Birliği

Detaylı

Sevgili Öğrenci Adayları;

Sevgili Öğrenci Adayları; Sevgili Öğrenci Adayları; Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2010 yılında öğretime başlamıştır. Resim, Heykel ve Grafik Bölümleri bulunan Fakültemizde halen Resim bölümünde öğrenim devam

Detaylı

ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME

ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME 2012 - Kararın No'su Tarihi Konusu / /20 Olağan genel kurul toplantısı Başkan : Üyeler : Toplantıya Katılan Üyelerin Adı ve

Detaylı

Kara El. Hiç kimse bu loncaya nasıl üye olunacağını ve nasıl yeni üye seçtiklerini bilmez.

Kara El. Hiç kimse bu loncaya nasıl üye olunacağını ve nasıl yeni üye seçtiklerini bilmez. Amon Amon Diğer bir ismi büyücü katilleri olan bu lonca temel olarak güçlerini Talons gezegeninden alırlar. Efsayene göre çok uzun yıllar önce Talons gezegeninden dünyamıza bir parça düşmüş. Bunu merak

Detaylı

Ödevler: Linux ve Uygulamalar Ertesi günün sabahına hazırlanması beklenen akşamlık ödevler

Ödevler: Linux ve Uygulamalar Ertesi günün sabahına hazırlanması beklenen akşamlık ödevler : Linux ve Uygulamalar Ertesi günün sabahına hazırlanması beklenen akşamlık ödevler Uptime komutunun çıktısında sonda bulunan sayılar ne anlama gelmektedir? oc@olmak2:~$ uptime 23:56:28 up 1 day, 2:45,

Detaylı

CHAPTER 21 TASARIM ARAÇLARINI TASARLAMAK BCO 623 EMRE GÜLER

CHAPTER 21 TASARIM ARAÇLARINI TASARLAMAK BCO 623 EMRE GÜLER CHAPTER 21 TASARIM ARAÇLARINI TASARLAMAK BCO 623 EMRE GÜLER GENEL BAKIŞ İnsan alet kullanan bir hayvandır Aletsiz hiçbir şeydir, araçlarıyla ise her şey. Thomas Carlyle - İyi bir oyunun gelişmesinin ayrılmaz

Detaylı

Farabi Programı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Farabi Programı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Farabi Programı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Güncelleme Tarihi 03.01.2013 Farabi Programı nedir? Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci

Detaylı

İÇERİK. Rappelz: Cadı Görev Dizi Rehberi. Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son

İÇERİK. Rappelz: Cadı Görev Dizi Rehberi. Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son İÇERİK Giriş Genel Bilgiler Görevin Hikâyesi Kırmızı Çiftlik Görevleri Cadı Görevleri Tüyolar Son Başlıklar gözünüze az olarak gözükmüş olabilir fakat bunlar sadece ana başlıklar. Sizi rehberin tamamını

Detaylı

Bu kategoride robotlar siyah pist üzerine beyaz veya beyaz pist üzerine siyah çizgilerin üstünde kalarak parkuru tamamlamaya çalışırlar.

Bu kategoride robotlar siyah pist üzerine beyaz veya beyaz pist üzerine siyah çizgilerin üstünde kalarak parkuru tamamlamaya çalışırlar. mız 6 kategoriden oluşmaktadır. -Sumo -Mini-sumo -Çizgi İzleyen -Serbest Kategori -Labirent -Yangın Söndüren Çizgi İzleyen Kategorisi Bu kategoride robotlar siyah pist üzerine beyaz veya beyaz pist üzerine

Detaylı

Montessori Montessori Öğretmen Eğitimi. Başarılı Bir Ekol Başarılı İki Kurumun Çatısı Altında

Montessori Montessori Öğretmen Eğitimi. Başarılı Bir Ekol Başarılı İki Kurumun Çatısı Altında Montessori Montessori Öğretmen Eğitimi Başarılı Bir Ekol Başarılı İki Kurumun Çatısı Altında Hayatın en önemli dönemi üniversite çalışmaları değil, doğumdan altı yaşa kadar olan süredir. Çünkü bu, bir

Detaylı

TT Ofis, TTNET Bayi ya da Çağrı Merkezi ne talebinizi bildirmeniz yeterlidir. Bu özellik talebinizi

TT Ofis, TTNET Bayi ya da Çağrı Merkezi ne talebinizi bildirmeniz yeterlidir. Bu özellik talebinizi TTNET Alo kullanım kolaylıkları nedir? Nasıl faydalanabilirim? Clip (Arayan Numaranın Aranan Abone Cihazında Görünmesi) Telefonunuzu arayan abonenin numarasının görünmesi özelliğidir. Bu özellik hattınıza

Detaylı

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI 2018-2019 1. Oyun Sahası 1.1 Ölçüler 1.2 Oyun sahasının yüzeyi 1.3 Oyun alanındaki çizgiler 1.4 Bölgeler ve sahalar 1.5 Isı ve Aydınlatma 2. File ve Direkler 2.1 Filenin yüksekliği

Detaylı

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat RAPPELZ EL KASSIA 120. SEVİYE GÖREVLERİ Chygrynyskyy - Fenix 1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat Görevi veren NPC: Tüccar Ake [Rondo] Görev Hedefi: Paketi Kara Orman Muhafız Noktasında bulunan Muhafız

Detaylı