Müşterilerimize tecrübeli ve işinde uzman personel ile yapabileceğimiz en iyi hizmeti sunmaya ve rakiplerinden farklı kılmaya gayret ediyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Müşterilerimize tecrübeli ve işinde uzman personel ile yapabileceğimiz en iyi hizmeti sunmaya ve rakiplerinden farklı kılmaya gayret ediyoruz."

Transkript

1 Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize farklı, yaratıcı, yenilikçi verimli çözümler sunarak hizmet vermektir. Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Birleşik Krallıkta, Avrupa da ve Türkiye de geniş bir çözüm agı olan bir organizasyon şirkettir. Bizim uzmanlık alanlarımız her boyutta konferans, iş forumu, seminer, ödül törenleri, festivaller gibi etkinlikler düzenlemek, halkla ilişkiler, şirketler arası koordinasyon, İngiltere de şirket kurmayı amaçlayan yada ürünlerini pazarlamaya çalışan firmalara danışmanlık yapmak, Avrupa projeleri için İngiltere ye gelen şirketlerle ortaklık yapmak, Türkiye den İngiltere ye bilgi & deneyim paylaşımı için gelen kurumlara özel çalışma ziyaretleri hazırlamak, İngiltere de organizasyon düzenlemek isteyen firmaların karakterine uygun programlar organize etmektir. Bizim bilgi birikimimiz ve tecrübelerimiz çalışmış olduğumuz işletmelere işlerini ileri taşımada ve yeni iş kapıları açmada yardımcı olmuştur. Müşterilerimize tecrübeli ve işinde uzman personel ile yapabileceğimiz en iyi hizmeti sunmaya ve rakiplerinden farklı kılmaya gayret ediyoruz. Address: 1.6,1st Floor,Millbank Tower,21-24 Millbank,London,SW1P 4QP,United Kingdom T: + 44 (0) M: + 44 (0)

2 Londra ve İskoçya Gezisi 3 Gece & 4 Gün 1 Gün: İzmir Londra ya Uçuş, Hotele yerleşme ve Londra Gezisi 2 Gün: Tam Gün Londra & Müze Gezisi, Thames Nehir Turu ve Alışveriş 3 Gün: Edinburgh için havaalanına geçiş ve Tam Gün Edinburgh Gezisi 4 Gün: Yarım Gün Edinburgh Gezisi sonra Edinburgh tan İzmir e Uçuş 1 Gün: İzmir Londra ya Uçuş, Hotele yerleşme ve Londra Gezisi WESTMINISTER SARAYI Westminster Sarayı ya da Parlamento Binası (İngilizce: Palace of Westminster, Houses of Parliament) (Vestminster diye okunur) Birleşik Krallıkta, Avam Kamarası ve Lordlar Kamarası'ndan oluşan İngiliz Parlamentosu'na ev sahipliği yapan yapıdır. Saray, Westminster semtinde Thames Nehri'nin kuzey yakasında, Whitehall'da bulunan diğer kamu binalarının yakınında yer alır. Westminster Sarayı'nın ve çevresinin kontrolü yüzyıllar boyunca Kraliçe'nin temsilcileri tarafından sağlanmış ancak daha sonra Kraliyet ile hükümet arasında yapılan bir anlaşmayla yönetim, 1965 yılında Kamaralara verilmiştir. Buna karşın, bazı özel kraliyet odaları hala bu özel muhafızlarca korunmaktadır. BIG BEN ( The Elizabeth Tower) Big Ben (Türkçede: Büyük Benjamin), Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört taraflı saatidir. Kule eski Westminster Sarayı'nın 16 Ekim 1834'de bir yangın ile tahrip olmasından sonra Charles Barry'nin yeni saray tasarımının bir parçası olarak dikildi yılında Queen Elizabeth in 60.yilininda sonunda Diamond Jubilee Year indan sonra hükûmet big ben in ismini The Elizabeth Tower diye değiştirmiştir.

3 LONDON EYES Merlin Entertainments London Eye (bilinen kısaltması ile London Eye ya da Millenium Jant olarak da bilinir), 135 metre yükseklikte Avrupa da bilinen en yüksek dönme dolaptır. 6 değişik mimar tarafından tasarlanmıştır. Resmi olarak 9 Mart 200 yılında açılmıştır. Birleşik Krallık'ın en popüler turistik mekânı olmak üzere yılda üç milyona yakın turist ziyaret eder. TRAFALGAR MEYDANI Trafalgar Meydanı, Londra'nın merkezinde, National Art Gallery'nin ana giriş kapısının baktığı önemli meydandır. Adını, Amiral Horatio Nelson komutasındaki İngiliz donanmasının Fransız ve İspanyol donanmalarını yendiği Trafalgar Savaşı'ndan alır. BUCKINGHAM SARAYI Kraliçe nin resmi evidir.. Westminster'da bulunan saray, adını 18. yüzyıl başlarında Buckingham dükleri için yapılan evden alır. III. George'un 1761'de eşi için satın aldığı ev, kraliçenin evi olarak anılmaya başladı. Kraliçe 2. Elizabeth (Elizabeth II) 6 Şubat 1952 yılından beri Buckingham Sarayı nda yaşamaktadır. Burada kraliyet ailesi resmi organizasyonları gerçekleştirir. Resepsiyonlar, balolar ve Başbakan ın atanması dahi burada olur. Buckingham sarayı Londra da bulunan en popüler turistik ziyaret adreslerinden biridir.

4 2 Gün: Tam Gün Londra & Müze Gezisi, Thames Nehir Turu ve Alışveriş PICCADILLY CIRCUS Piccadilly Circus, Merkez Londra'nın ünlü ve işlek bir kavşağıdır. Trafiğe kapandıktan sonra turistlerin ve sokak müzisyenlerinin uğrak yeri haline gelmiştir. Özellikle, geceleri ve hafta sonları gürültülü ve kalabalıktır. Tower Record, Madame Tussaud's Rock Circus ve Segaworld burada yer almaktadır. Piccadilly Circus, New York'taki Times Square'nin İngiltere'deki karşılığıdır. TOWER BRIDGE Tower Bridge City Hall, Londra Belediyesi Binasi Tower Bridge (Türkçe anlamı: Kule Köprüsü), İngiltere'nin Londra şehrinde Thames Nehri üzerinde yer alan bir köprüdür. Londra Kulesine yakın olduğu için "Kule Köprüsü" olarak adlandırılmıştır te kullanıma açılan köprü, Baskül köprü türü köprülerin en ünlülerinden biridir. Köprü yüksek seviyeden iki yatay yürüyüş yolu ve aşağıdan bir araba yoluyla birbirine bağlanmış iki kuleden oluşur.

5 TOWER OF LONDON Londra Kulesi (İngilizce: Tower of London) Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'nın merkezinde, Thames Nehri'nin kuzey kıyısında bulunan tarihî bir yapıdır. Londra Kulesi çoğu zaman 1078 yılında I. William tarafından yaptırılan Beyaz Kule denen, kulenin dörtgen biçimli yapısı ile tanınır; fakat kule birçok diğer bina, korunma duvarları ve hendeği ile tam bir komplekstir. Kulenin yapılış amacı Normanları Londra halkının saldırılarından korumanın yanı sıra şehri yabancıların istilalarından da korumaktır. Kule ayrıca, idam ve işkence merkezi, cephanelik, devlet hazinesi, hayvanat bahçesi, darphane ve gözlemevi olarak da hizmet vermiştir. LONDRA ALIS-VERIS Harrods Shopping mall Regend& Oxfors Street Harrods Londra'nın en ünlü mağazalarından biridir. Aynı zamanda dünyanın en ünlü ve en büyük mağazaları arasındadır. İşletme 1834 yılında Charles Henry Harrod tarafından kuruldu ve 1849'da Londra'nın Knightsbridge bölgesine yerleşti. 1883'de çıkan bir yangınla bina tamamen yandı ve 1894 ile 1903 arasında mağazanın şu anda bulunduğu bina Eklektisizm stilinde yapıldı. Madame Tussauds Museum Birçok ünlünün mumdan yapılmış maketlerinin bulunduğu ayrıca Londra nın oluşma aşamalarının gösterildiği en çok ziyaret edilen müzelerden biridir.

6 3.Gün 30 Mayıs,Cumartesi: Edinburgh için havaalanına geçiş ve Tam Gün Edinburgh Gezisi London City Airport: Flybe Airline, AM Havalanindan direk Edinburgh Kalesine hareket. Gizemli ve doğal güzellikleriyle ünlü İskoçya'nın en etkileyici şehri olan Edinburgh, son derece estetik binaları ve büyüleyici anıt ve tarihi eserleri ile Büyük Britanya'nın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biridir. 2. Dünya Savaşı sırasında bombalanmayan ender Britanya şehirlerinden biri olduğu için kentteki bütün tarihi kalıntılar ve eski binalar ayaktadır ve bunlar şehrin güzelliğine ayrı bir anlam katmaktadır. Ayrıca bir endüstri şehri olmaması ve geniş topraklarına rağmen 500 bin civarında nüfusa sahip olması da Edinburgh'un bu güzelliğini korumasına yardımcı olmuştur. Edinburgh ta Edinburgh kalesi, İskoçya parlamentosu, Princess Street Garden gibi bir çok yer ziyaret edilecektir. İsteyenler viskinin ve İskoçların geleneksel giydikleri kıyafetleri ( Kilts) yapan yerleri ve müzeleri görme şansı olacaktır. Ayrıca sadece İskoçya da yapılan geleneksel yemekleri olan Haggis te yenilecektir. Aksam Yemeğinden Sonra Glasgow a kalınacak otele geçiş:

7 THISTLE GLASGOW HOTEL Bu 4 yıldızlı otel, Glasgow şehir merkezinde, Glasgow Merkez Tren İstasyonu'na 800 metre uzaklıkta konumlanmıştır. Otel; geniş odalar, bir sauna, bir buhar odası ve spa havuzunun da olduğu bir kapalı yüzme havuzu sunmaktadır. Thistle Glasgow mağazalardan, restoranlardan, barlardan ve turistik mekanlardan sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Bir spor salonunun bulunduğu Otium Health & Leisure Club, ek ücret karşılığında ayrıca güzellik bakım uygulamaları ve dinlendirici uygulamalar sunmaktadır. Sessiz ve geniş en-suite odalarda televizyon, telefon ve saç kurutma makinesi vardır. Odaların çoğu şık ve moderndir. Thistle Hotel'de bir bar vardır ve Annlann restoranda, modern bir anlayışla geleneksel İskoç yemekleri servis edilir. Co.Motion kafe-barda, taze hazırlanmış sandviçler ve salatalar sunulmaktadır. 4.Gün, 31 Mayıs, Pazar Yarım Gün Glasgow Gezisi ve saat 12.30pm de İstanbul uçuşu için havaalanına geçiş. Glasgow İskoçya'nın en büyük şehridir. Şehir Victoria devrinde Britanya İmparatorluğu'nun ikinci şehri olarak bilinirdi. Şehrin nüfusu 19. yüzyılın sonlarında ve 20. yüzyılbaşında 1 milyonun üzerine çıkmıştır. O yıllarda Londra ve Paris'in ardından Avrupa'da bu yoğunlukta nüfusa sahip üçüncü şehirdi sayımlarına göre Glasgow'un nüfusu 'dir. İskoçya nın en büyük şehri olan Glasgow aynı zamanda Birleşik Krallık ın üçüncü yüksek nüfuslu şehridir. Alışveriş merkezleri ve tiyatroların çokluğu şehrin Birleşik Krallık ın Londra dan sonraki ikinci canlı şehri olduğunun kanıtıdır. Bunchanan Street, Glasgow un ana alışveriş bölgesidir ve dünyanın en iyi 7. alışveriş bölgesi seçilmiştir. Şehrin gezilmesi gereken önemli müzeleri arasında Kelvingrove Sanat Galerisi, Hunterian Müzesi ve Ulaştırma Müzesi yer almaktadır. Ayrıca şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenler için botanik bahçeleri, huzurlu ve sakin bir ortam sağlayacaktır.

8

9

10 TURSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birligi ) DERGİSİNDE ÇIKAN REKLAMIMIZ

28-31 MAYIS 2015. Londra ve İskoçya Gezisi 3 Gece & 4 Gün

28-31 MAYIS 2015. Londra ve İskoçya Gezisi 3 Gece & 4 Gün 28-31 MAYIS 2015 Londra ve İskoçya Gezisi 3 Gece & 4 Gün 1 Gün: Londra ya Uçuş, Hotele yerleşme ve Londra Gezisi London Eye, Thames Nehirde Vapur Turu, British Museum, 2 Gün: Tam Gün Londra & Müze Gezisi,

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

Müşterilerimize tecrübeli ve işinde uzman personel ile yapabileceğimiz en iyi hizmeti sunmaya ve rakiplerinden farklı kılmaya gayret ediyoruz.

Müşterilerimize tecrübeli ve işinde uzman personel ile yapabileceğimiz en iyi hizmeti sunmaya ve rakiplerinden farklı kılmaya gayret ediyoruz. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi

20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi 20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi 5:45 pm: New York a inis Gun 1 7:00 pm: Otele varis 8:00 pm: Sehir gezintisi ve aksam yemegi 9:30 pm: Konaklama * 10:30 am: Battery Park Gun 2 Ozgurluk

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

ETL YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

ETL YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ETL YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI Dünyaya Açılan Kapınız.. HAKKIMIZDA ETL ENGLİSH ACADEMY ve ETL YURTDIŞI EĞİTİM HİZMETLERİ şirketimiz 2001 yılından itibaren İngiltere ve Türkiye de hizmet vermeye devam

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

LONDON EPL TRAINING PROGRAM

LONDON EPL TRAINING PROGRAM TRAINING PROGRAM Generation adidas International, Dünya nın top futbol kulüpleri ve ulusal federasyonlarla ile imzaladığı sponsorluk anlaşması kapsamında farklı ülkelerin farklı futbol yönetim anlayışlarını,

Detaylı

İNGİLTERE & İSKOÇYA TURU Londra (3), Edinburg (2) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 1 6 Ağustos GECE / 6 GÜN

İNGİLTERE & İSKOÇYA TURU Londra (3), Edinburg (2) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 1 6 Ağustos GECE / 6 GÜN İNGİLTERE & İSKOÇYA TURU Londra (3), Edinburg (2) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 1 6 Ağustos 2017 5 GECE / 6 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist Londra Kalkış ve İniş Saatleri Edinburg Ist Kalkış

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi. Dil Bilgisi, Dil Bilgisi, Kelime Bilgisi ve Telaffuz Dersleri. Cruise on the Thame.

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi. Dil Bilgisi, Dil Bilgisi, Kelime Bilgisi ve Telaffuz Dersleri. Cruise on the Thame. EMBASSY SUMMER SOUTH BANK ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ Tarihler: 15 Haziran 2014 17 Ağustos 2014 Yaş sınırı: 16+ Yaş sınırı (groups) : 15+ Yer: Londra South Bank University Londra'ya uzaklık: Sıfır dakika (Oxford

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı YAZ 2015 SAYI: 305 58 59 şehir tanıtımı Çin in fuar şehri: Guangzhou GUANGZHOU, ZİYARETÇİLERİNE HEM TİCARET HEM ZİYARET İMKANLARINI BİR ARADA SUNUYOR. BAŞAR KURTBAYRAM TUR REHBERİ şehir tanıtımı 60 61

Detaylı

KURBAN BAYRAMI BÜYÜK BRİTANYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 7 GECE 19/08/ /08/2018

KURBAN BAYRAMI BÜYÜK BRİTANYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 7 GECE 19/08/ /08/2018 KURBAN BAYRAMI BÜYÜK BRİTANYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 7 GECE 19/08/2018-26/08/2018 1.GÜN İSTANBUL - LONDRA (ROYAL BANQUET & SHOW) Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Gezigen turizm kontuarı önünde

Detaylı

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile)

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) Atatürk Mah. Girne Cad. Şengül Sok. Keskin İş Merkezi No:23 Ataşehir / İstanbul Sayın Yetkili, 20 Şubat 2013 Ekte, tarafınıza özel olarak hazırlamış

Detaylı

Baştan Sona Büyük Britanya Adası

Baştan Sona Büyük Britanya Adası Baştan Sona Büyük Britanya Adası İngiltere, İrlanda ve İskoçya Adası Londra Dublin Belfast Glasgow Edinburgh Newcastle Yorkshire Manchester Liverpool - Birmingham - Oxford 10 Gece 11 Gün 12 FARKLI TUR

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

İng ltere & İskoçya Turu 'den itibaren kalkışlı

İng ltere & İskoçya Turu 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) İng ltere & İskoçya Turu 01.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.099,00 EUR 4.253,57 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1.Gün: İstanbul - Londra Atatürk

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

Bahçe sanatındaki akım dönemleri Rönesans İtalyası ndan 17. yüzyılda Fransız Büyük Stil e, 18. yüzyılda ise Natüralizm ekolü ile İngiltere ye

Bahçe sanatındaki akım dönemleri Rönesans İtalyası ndan 17. yüzyılda Fransız Büyük Stil e, 18. yüzyılda ise Natüralizm ekolü ile İngiltere ye İngiliz Bahçeleri Bahçe sanatındaki akım dönemleri Rönesans İtalyası ndan 17. yüzyılda Fransız Büyük Stil e, 18. yüzyılda ise Natüralizm ekolü ile İngiltere ye geçmiştir. Natüralizm, doğa anlayışının ilke

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

Yeni Nesil Scania Lansmanı 6-8 Ekim 2016, İsveç

Yeni Nesil Scania Lansmanı 6-8 Ekim 2016, İsveç Yeni Nesil Scania Lansmanı 6-8 Ekim 2016, İsveç İsveç in başkenti ve en büyük şehridir. Şehir aynı zamanda idari olarak Stockholm Şehri resmi adıyla Stockholm Bölgesi ne bağlıdır. Stockholm 810,120 lik

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

Esenyurt un Parlayan Güneşi

Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi TEKNİK ÖZELLİKLERİ Esenyurt un Parlayan Güneşi Turgutreis Group tarafından inşa edilen Esila KENT, 17.000 m² üzerine konumlandırılmış 6 blok 407

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI LONDRA TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 01.Gün İstanbul Londra Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod Kontuar ı Önünde saat 07:30 da Siz Değerli misafirlerimiz ile Yetkili eşliğinde buluşma.

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı &

BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı & BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı & Pekin Turu 15-20 Mart 2016 ADRES : Pirireis Mah Silifke Cad No 204 / E Yenişehir / Mersin TEL : 0324 3252671 0507 6733737 Build +

Detaylı

Roma ve Bizans Dönemi Tarihi Eserleri. Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı

Roma ve Bizans Dönemi Tarihi Eserleri. Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Roma ve Bizans Dönemi Tarihi Eserleri Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Aralık 25, 2006 2 İçindekiler 0.1 Antik Yerleşimler......................... 4 0.2 Roma - Bizans Dönemi Kalıntıları...............

Detaylı

Ortaçağ Masalı Büyük Britanya

Ortaçağ Masalı Büyük Britanya Ortaçağ Masalı Büyük Britanya 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.897,00 EUR 7.225,48TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Manchester Liverpool "Liverpool Şehir Turu & Beatles Müzesi" Dış hatlar terminalinde

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Plato Meslek Yüksek Okulu sanat, medya ve tasarım alanlarında nitelikli insan kaynağı yetiştirmek amacıyla sanatçı, iş adamı ve akademisyenler tarafından kurulmuştur. Plato Meslek Yüksek

Detaylı

KANADA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ TORONTO - NIAGARA OTTAWA MONTREAL QUEBEC ( 14 21 AĞUSTOS 2013 ) - 8 GÜN 7 GECE

KANADA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ TORONTO - NIAGARA OTTAWA MONTREAL QUEBEC ( 14 21 AĞUSTOS 2013 ) - 8 GÜN 7 GECE KANADA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ TORONTO - NIAGARA OTTAWA MONTREAL QUEBEC ( 14 21 AĞUSTOS 2013 ) - 8 GÜN 7 GECE 1. GÜN: 14 AĞUSTOS 2013 ÇARŞAMBA İSTANBUL TORONTO Saat 10:30 da İstanbul - Atatürk Havalimanı

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN EKSTRA TUR PAKETİ 1 - STOCKHOLM ŞEHİR TURU Tur süresi: 4 saat 60 Limandan ayrılıp Stockholm u gezmek üzere yola çıkacağız. Otobüsle Fjallgatan a gidip güzel

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

İNGILTERE DE SEKTÖR ODAKLI İNGİLİZCE KURSLARI

İNGILTERE DE SEKTÖR ODAKLI İNGİLİZCE KURSLARI İNGILTERE DE SEKTÖR ODAKLI İNGİLİZCE KURSLARI Eczacılık İngilizcesi Londra Gezisi + Warwick Kalesi (Experience English Londra) Batuhan Yazar İçindekiler 92 Tile Hill Lane 1. Experience English Kursları

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran 12 GECE / 13 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: TÜRKİYE-TEBRİZ Gezimizin ilk gününe İstanbul - Tebriz arası uçuşuyla başlıyoruz. Geceleme uçakta geçiyor.tebriz e varınca otelimize

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

ne ne (de) İstanbul küçük ve sakin (bir şehir) değil. İstanbul ne küçük ne (de) sakin. İstanbul büyük ve gürültülü bir şehir.

ne ne (de) İstanbul küçük ve sakin (bir şehir) değil. İstanbul ne küçük ne (de) sakin. İstanbul büyük ve gürültülü bir şehir. TÜRKÇE ΙΙ A - DİLBİLGİSİ Ders 3-4 Dilbilgisi: hem hem ne ne BAĞLAÇLARI hem hem İstanbul büyük ve kalabalık. İstanbul hem büyük hem kalabalık. İstanbul Asya da ve Avrupa da. İstanbul hem Asya da hem Avrupa

Detaylı

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ALMANCA VE FRANSIZCA DĠL KURSLARI Avrupa'nın bir çok farklı dil konuşulan ülkesi Ġsviçre'de Almanca veya Fransızca dillerinden bir tanesini öğrenmeniz mümkündür. Kış sporlarının

Detaylı

Queen Mary University, Miles End London, UK

Queen Mary University, Miles End London, UK Yaz okulumuz Londra'nın gözde yeri East End Bölgesi'nde yer alır şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı vardır. Kampüs Queen Mary University of London'ın bir bölümüdür. 100 yıllık geçmişi ve Mile End bölgesindeki

Detaylı

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Antalya falezlerinde kurulu bu şehir oteli muhteşem Akdeniz ve Antalya körfezi manzarasına sahip. Merkezden 5 km

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Rusya Turu (St. Petersburg Moskova)

Rusya Turu (St. Petersburg Moskova) Rusya Turu (St. Petersburg Moskova) 29.08.2017'den itibaren kalkışlı 657,00 EUR 2.502,45TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul St. Petersburg "Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz

UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz Institute of Education UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz Neden UCL Institute of Education? UCL Institute of Education (IOE) eğitim alanında dünyada ilk sırada yer alır (2015 QS Konu Bazlı Dünya

Detaylı

Noelde Brugge ve Gent Turu

Noelde Brugge ve Gent Turu Noelde Brugge ve Gent Turu 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 767,00 EUR 2.998,43TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Brüksel Gent Brüksel Şehir Turu Belçika nın başkenti olan Brüksel de şehir turu yapıyoruz.

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

Değerli Dostlarımız,

Değerli Dostlarımız, Değerli Dostlarımız, Uzun yıllardır birlik ve beraberliğimiz devam ediyor bundan sonrada devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Yorucu geçen 2016 yılının ardından siz değerli dostlarımıza bir nebzede olsa

Detaylı

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ 21 Ocak 2019 01 Şubat 2019 Basit bir incelik bir hayatın gidişatını değiştirebilir NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NAMASTE NEPAL NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ PROGRAMI 1. Gün 21

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Esnek Kapadokya Tatili Paketleri İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Eko Transfer Paketi Kayseri Havalimanı, Nevşehir Havalimanı, Nevşehir Otogarı, Ürgüp Otogarı, Göreme Otogarı Otel

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ "Ball at Dworze Książęcym" Ağustos 2016

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ Ball at Dworze Książęcym Ağustos 2016 MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası: 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com web: www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 3. Tarihçe. 4. Tanım... 5. Amaç... 5. Ekip. 6. Hedef Kitle... 7. Duyuru... 7. Gelecek 8. Tarih... 8. Yer ve Ulaşım..

İçindekiler. Giriş... 3. Tarihçe. 4. Tanım... 5. Amaç... 5. Ekip. 6. Hedef Kitle... 7. Duyuru... 7. Gelecek 8. Tarih... 8. Yer ve Ulaşım.. 2013 Turkish Fest İçindekiler Giriş... 3 Tarihçe. 4 Tanım... 5 Amaç.... 5 Ekip. 6 Hedef Kitle... 7 Duyuru..... 7 Gelecek 8 Tarih..... 8 Yer ve Ulaşım.. 8 Sponsor ve Stand... 8 Basından... 9 İletişim....

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

Türk Hava Yolları Personellerine 2 Günlük Tebriz Turu 99 $

Türk Hava Yolları Personellerine 2 Günlük Tebriz Turu 99 $ Türk Hava Yolları Personellerine 2 Günlük Tebriz Turu 99 $ Azar Gasht Maleki Travel Tur Tarihleri : 13 Nisan 15 Nisan 20 Nisan 22 Nisan 27 Nisan 29 Nisan 04 Mayıs 06 Mayıs 11 Mayıs 13 Mayıs Tur Programı:

Detaylı

Bölüm - 1 GARDEN CITY. (Ebenezer Howard) Doç. Dr. Zeynep Enlil Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü

Bölüm - 1 GARDEN CITY. (Ebenezer Howard) Doç. Dr. Zeynep Enlil Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Bölüm - 1 GARDEN CITY (Ebenezer Howard) Doç. Dr. Zeynep Enlil Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü BAHÇE ŞEHİR Ebenezer Howard Tomorrow: A peaceful path to reform

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

Büyük Britanya Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Büyük Britanya Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Büyük Britanya Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.Gün İstanbul, Edinburgh Edinburgh ile başlayacak turumuz için saat 10:45 de Atatürk Havalimanı Gezimod konturarında buluşma. saat 13:45 de Türk Hava Yolları

Detaylı