Mekanlar: Ayasofya, Alman Çeşmesi, Hipodrom, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mekanlar: Ayasofya, Alman Çeşmesi, Hipodrom, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı"

Transkript

1 İstanbul Klasikleri (Yarım Gün Sabah) Mekanlar: Ayasofya, Alman Çeşmesi, Hipodrom, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı Detaylar: Bu tur İstanbal da olmazsa olmaz dediğimiz kesinlikle yapılması gereken bir turdur. Adı kutsal bilgelik anlamına gelen Ayasofya müzesiyle başlar. Bunu takiben 2.Kayser Wilhelm in nacizene hediyesi Alman çeşmesini ziyaret ederek onun doğuya olan gizli aşkını anlatan hikayeler dinleyeceğiz. Ziyaretimize Romalılar ve Bizanslılar tarafından araba yarışlarının yapıldığı hipodrumu(at meydanını) devam ediyoruz. Osmanlı döneminde yapılan Altı minareli tek cami olan Sultan Ahmet Cami(Mavi Cami) ve etrafındaki yapıları bir sonraki gezi yerlerimizdir. Bu ziyaretlere takiben rehberiniz sizi kapalı çarşıya götürerek Türk el sanatlarını ilgili bir sunum izletecek. İstanbul Klasikleri (Yarım Gün Öğleden Sonra ) Mekanlar: Topkapı Sarayı, Aya İrene Kilisesi (dışarıdan), Küçük Ayasofya Camii Detaylar: Turumuz Küçük Ayasofya Camii ziyareti ile başlamaktadır. Ardından Topkapı Sarayı ile devam edecektir. Topkapı Sarayı kıyaslanamayacak derecedeki zengin hazineleri ve mimari dokusuyla önemli tarihi yapılardandır. Birinci, İkinci, üçüncü ve dördüncü avluları arz odası,divan(yargıtay)tarihi mutfakları,saltanat ahırları,hazine daireleri,bahçeler,köşkler ve daha birçoğu muhtemelen Osmanlı tarihini,sanatını ve kültürünü açıklayan, yorumlayan öğelerdir. Bunu daha sarayın ilk avlusuna girdiğinizde hissedecek ve hayran kalacaksınız. Son ziyaret yerimiz Aya İrineyi dışarıdan ziyaret edeceğiz. Her şeyden önce bütün bunları harika bir rehberle ziyaret etmek size bu ziyaret yerleri ile ilgili farklı bir yorum katacaktır. İstanbul Klasikleri (Tam Gün) Mekanlar: Ayasofta, Alman Çeşmesi, Hipodrom, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı, Küçük Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı, Aya İrene Kilisesi (dışarıdan) Detaylar: Sabah ve öğleden sonraki İstanbul Klasikleri turlarının birleşimidir. Boğaz Turu ( Yarım Gün Sabah ) Mekanlar: Mısır Çarşısı, Rüstem Paşa Camii, Boğaz Turu (90 dakika) Detaylar: Rehberinizle Mısır çarsının önünde buluşma. Sonrasında yüzyıllardır bir geleneği ve kültürü şifalı otlar, baharatlarla yaşatan atmosferi soluyarak mısır çarşısını ve etrafındaki renkleri için bir keşif yürüyüşü yapıyoruz. Yürüyüşümüze Time weeks dergisi tarafından 2007 de Avrupa nın en güzel camisi seçilen Rüstem paşa camiyle devam ediyoruz. Ziyaretimizden sonra iskeleye yürüyüp boğaz turu yapacağımız tekneye biniyoruz.90 dakika boyunca yapacağınız bu tekne turunda konusunda uzmanlaşmış rehberimiz tur boyunca görecek olacağınız Dolmabahçe Sarayı, Kız Kulesi, Boğazın asma köprüleri, Rumeli Hisarı boğazın güzel,tarihi yalıları ile birlikte daha birçok konuda bizi bilgilendirecek.

2 Boğaz Köprüsü & Çamlıca Tepesi & Dolmabahçe Sarayı ( Yarım Gün Öğleden Sonra ) Mekanlar: Boğaz Köprüsü, Çamlıca Tepesi, Dolmabahçe Sarayı Turumuz rehberimizle buluşmanızın ardından araçlarla Boğaz Köprüsünden geçerek Çamlıca Tepesi gezisi ile başlıyor. Ardından Dolmabahçe Sarayı na gidiyoruz. 285 odası 6 hamamı 68 tuvaleti ve tavanı 14 ton altında bezeli bir saray düşünün. Dolmabahçe sarayı altın bezemeler açısından tek mimari yapıdır. Osmanlı sultanı Abdülmecit tarafından yılları arasında o dönemin yaygın Fransız mimari etkisiyle Batı mimarisi anlayışıyla inşa edilmiştir. Dönemin mimari tadını,anlayışını sarayın her köşesinde görebilirsiniz. Bohemyanın kristal avizeleri, kristal saltanat merdivenleri yâda sarayın el yapımı en büyük Hereke halısı kaçırılmaması gerekenler arasındadır. Konusunda uzmanlaşmış rehberimiz Osmanlının son dönemini anlatırken sizi adım tarihin derinliğine ve saray hayatının yaşamına doğru bir yolculuğa çıkarırken, bu konuda hala canlı kalan hikayeleri, efsaneleri ve şiirleri paylaşacak. Boğaz Gezisi ve Dolmabahçe Sarayı Turu (Tam Gün) Mekanlar: Mısır Çarşısı, Rüstem Paşa Camii, Boğaz Turu (90 dakika), Çamlıca Tepesi, Dolmabahçe Sarayı Detaylar: Rehberinizle Mısır çarsının önünde buluşma. Sonrasında yüzyıllardır bir geleneği ve kültürü şifalı otlar, baharatlarla yaşatan atmosferi soluyarak mısır çarşısını ve etrafındaki renkleri için bir keşif yürüyüşü yapıyoruz. Yürüyüşümüze Time weeks dergisi tarafından 2007 de Avrupa nın en güzel camisi seçilen Rüstem paşa camiyle devam ediyoruz. Ziyaretimizden sonra iskeleye yürüyüp boğaz turu yapacağımız tekneye biniyoruz.90 dakika boyunca yapacağınız bu tekne turunda konusunda uzmanlaşmış rehberimiz tur boyunca görecek olacağınız Dolmabahçe Sarayı, Kız Kulesi, Boğazın asma köprüleri, Rumeli Hisarı boğazın güzel,tarihi yalıları ile birlikte daha birçok konuda bizi bilgilendirecek. Tekne turunun ardından öğle yemeğimizi yiyeceğimiz restorana gidiyoruz. Öğle yemeğinin ardından otobüsümüze biniyor ve Çamlıca Tepesine doğru yol alıyoruz. Çamlıca Tepesinde eşsiz İstanbul manzarasınının seyri ardından Dolmabahçe Sarayı na gidiyoruz. 285 odası 6 hamamı 68 tuvaleti ve tavanı 14 ton altında bezeli bir saray düşünün. Dolmabahçe sarayı altın bezemeler açısından tek mimari yapıdır. Osmanlı sultanı Abdülmecit tarafından yılları arasında o dönemin yaygın Fransız mimari etkisiyle Batı mimarisi anlayışıyla inşa edilmiştir. Dönemin mimari tadını,anlayışını sarayın her köşesinde görebilirsiniz. Bohemyanın kristal avizeleri, kristal saltanat merdivenleri yâda sarayın el yapımı en büyük Hereke halısı kaçırılmaması gerekenler arasındadır. Konusunda uzmanlaşmış rehberimiz Osmanlının son dönemini anlatırken sizi adım tarihin derinliğine ve saray hayatının yaşamına doğru bir yolculuğa çıkarırken, bu konuda hala canlı kalan hikayeleri, efsaneleri ve şiirleri paylaşacak. Not: Sabah ve öğleden sonraki boğaz turlarının birleşimidir.

3 İstanbul da Yahudi Mirası (Yarım Gün Sabah) Mekanlar: Pazartesi Cuma : Yahudi Müzesi, Aşkenazi Sinagogu, Schneidertemple Sinagogu.Dışardan yapılacak ziyaretler Gürcü sinagogu, Neve Şalom Sinagogu, İtalyan Sinagogu, Yahudi Apartmanları, Kamondo Apartmanları. Cumartesi : Dışarıdan yapılacak ziyaretler Schneidertemple Sinagogu, Gürcü Sinagogu, Aşkenazi Sinagogu, İtalyan Sinagogu,Yahudi Apartmanları,Kamondo Apartmanları. Pazar : Yahudi Müzesi, Schneidertemple Sinagogu.Dışardan yapılacak ziyaretler Gürcü sinagogu, Neve Şalom Sinagogu, İtalyan Sinagogu, Yahudi Apartmanları, Kamondo Apartmanları Detaylar: İstanbul 1000 yılın üzerinde bir Yahudi topluluğun yaşamına sahne olmuştur. İstanbul un fethinden sonra 2.Mehmet in politikasıyla Yahudiler İstanbul a göç ettiler. Yarım milyonun üzerinde Yahudi ispanya ve Portekiz de katledilmiştir.bu olayların yaşandığı dönemde Osmanlı imparatorluğunun davetiyle yüreklenip birçoğu Osmanlı sınırları içerisine göç ederek huzur içinde yaşamaya başlamıştır. Günümüz istanbulun da birçok Yahudi göçmeni Galata ya ve aşağılarına haliç e yakın yerlere yerleşmiştir. Bunlar Osmanlının erken dönemlerinde beri burada yaşamaktadırlar. Biz Galata nın ilgi çekici sokaklarında yürüyerek buradaki rengârenk hayatlara tanıklık edeceğiz. Sinagoglar, Yahudi Müzesi, Yahudi Apartmanları, Abraham Kamondo nun ilgi çekici hikayesi ve diğer gezi yerlerin bugünkü gezi programının dahilindedir. Boğaz Turu ( Yarım Gün Öğleden Sonra ) Mekanlar : Boğaz gezisi ( 90 Dakika ), Pierre Loti Tepesi, Teleferik, Panoramik Haliç Turu Detaylar : Turumuz rehberimizle buluşmanızın ardından 90 dakikalık boğaz turu ile başlıyor. İstanbul un incisi boğaz gezimizin ardından araçlarımızla panoramik Haliç gezisi ile devam ediyoruz. Haliç in güzellikleri ve hikayeleri ile birlikte Eşsiz manzarası ile ünlü Pierre Loti Tepesi ne çıkıyoruz ve unutamıyacağınız bir teleferik gezisi ile turumuzu ssonlandırıyoruz. İstanbul da Yahudi Mirası ve Boğaz Turu ( Tam Gün ) Mekanlar: Yahudi Müzesi, Sinagoglar, Komando Merdiveni, Yahudi Apartmanları, Pierre Loti Tepesi, Haliç ( Panoramik ), Tekneyle Boğaz Turu ( 90 Dakika ) Detayları : İstanbul da Yahudi mirası turu ve öğlenden sonra boğaz turunun birleşimidir. Adalar Turu (Tam Gün) Mekanlar: Adalar turu, tekne biletleri, fayton gezisi Detaylar: Büyükada, Prens adalarının en büyüğüdür. Bizans zamanında Büyükada, sürgün mekanı ve manastır olarak kullanılıyordu. Bu dönemde Büyükada, ayrıca İmparator a karşı çıkan kişiler için hapishane olarak da kullanılmıştır. Bizans İmparatoriçeleri Irene, Zoe ve Anna Dalassena nın sürgüne gönderildiği yerdir. Sovyetler Birliği nden 1929 da sürülen Leon Trotsky de Büyükada da 4 yıl yaşamıştır. Yalılar, saraylar, kiliseler ve daha birçok tarihi mekan gezilecek, fayton turu yapılacaktır.

4 YEREL İSTANBUL LEZZETLERİNDEN VE EĞLENCE YAŞAMINDAN SEÇMELER ( Akşam Turu ) Mekanlar : KIRAATHANE - OCAKBAŞI MEYHANE İSTİKLAL CADDESİ Detaylar: Turumuzda İstanbul halkının geleneksel hale getirdiği eğlence ve lezzet duraklarını tanıyacak, İstanbul luların sosyalleştiği, gerçek ve samimi yaşamlarına tanık olacaksınız. Turumuz pekmeze yatırılmış ve susamla süslenmiş simit tadımı ile başlıyor. Türk halkı için neredeyse her öğün yenebilecek kadar sevilen simitimizi Türk kıraathane kültürünü yansıtan yerel bir kahvehanede çay eşliğinde tadıyor ve aynı anda yerel oyunlardan olan tavla ile pen-cü-se kelimelerinin ne anlama geldiğini ve rakibimizi mars etmenin sırlarını öğreniyoruz. Bu eğlenceli deneyimin ardından günün her saati canlılığını koruyan ışıltılı İstiklal Caddesinden aşağıya doğru yürümeye başlıyoruz. Uzman rehberimiz bir sonra tadacağınız lezzet hakkında bilgi verirken İstiklal Caddesinin tarihi binaları ve ilginç hikayeleri hakkında sizleri bilgilendirmeye devam ediyor. Yeni durağımız kimsenin hayır diyemeyeceği Ocakbaşı oluyor. Ocakbaşında çöp şişlerimizi yerken Aslan sütü diye tabir ettiğimiz Türk rakısı ile kadehlerimizi tokuşturuyor ve derin sohbetlere giriyoruz. Şiş kebap ve rakı tadımının ardından İstiklal Caddesine gelen her kesin muhakkak uğradığı Balık Pazarına doğru yürümeye başlıyoruz. Balık Pazarındaki ilk lezzet durağımız meşhur Kokoreç tadımı oluyor. Kokoreç ustalarının tezgah şovu eşliğinde kokoreçimizi yerken yandaki balık tezgahından günün balıklarına şöyle bir göz atıyoruz. Bir sonraki durağımız Balık Pazarının hemen yanındaki Çiçek Pasajı oluyor. Eğlenceli Roman müzikleri eşliğinde rakı, kavun ve beyaz peynirin uyumu ile tanışıyoruz. Sazlı sözlü bir eğlencenin ardından son durağımız olan tarihi Cumhuriyet İşkembecisine gidiyoruz. İşkembe çorbamızı yudumlarken sirke, limon ve sarımsak etkisini göstermeye başlıyor ve Türk Rakısının bıraktığı etkinin hafiflediğini hissediyoruz. Çorbamızın ardından kapanışı kırk yıl hatırı olan Türk Kahvesi yapıyor ve otelimize gitmek üzere transfer aracımıza biniyoruz. Türk Kahvesi Kültür Turu Mekanlar : Türk Kahvesi Kursu ( Sertifikalı ), Tarihi Türk Kahvehalerinde kahve tadımı, Mısır Çarşısı, Tarihi Kahve Dükkanları, Lokum Tadımı Detaylar : 40 yıl hatırı olan Türk Kahvesi nin tarihi yolculuğuna çıkacağınız turumuza Mısır Çarşısı nda Osmanlı Kahve kültürü hakkında bilgilerle başlıyoruz. Ardından Kapalı Çarşı daki tarihi Şark Kahvesi nde ve Divanyolu ndaki Çorlu lu Ali Paşa Medresesi nde kahve tadımları yaparak damaklarımızı şenlendiriyoruz. Rehberimiz sizlere tarihi kahve depolarından olan Balkapanı ve Kurukahveci Hanlara götürerek Kahvenin sadece bir içecek değil, geleneksel bir Türk Kültürü olduğundan bahsediyor. Tarihi Hanları dolaştıktan sonra Türk Kahvesinin ayrılmaz bir parçası olan lokum tadımı için Osmanlı Saray Şekerlemecisi Hacı Bekir in torunlarının işlettiği 250 yıllık Hacı Bekir Şekerlemecisine gidiyor ve ağızımızı tadlandırıyoruz. Lokum tadımının ardından Türk Kahvesi yapımını öğreneceğimiz mekana geliyor ve kum ocaklarında Türk Kahvesi yapımını öğreniyoruz. Türk Kahvesinin tüm lezzetlerini doyasıya yaşayacağımız turumuz yapımını öğrendiğiniz Türk Kahvesi Sertifikası takdimi ile sonlanıyor.

5 Günlük Efes Turu (Tam Gün) Mekânlar: İzmir Havaalanı, Efes, Meryem Ana Evi İçerik: Sabah 5.30 da otelden alış ve İzmir'e 7.00 seferi için havaalanına transferiniz yapılacak. Vardıktan sonra, havaalanında karşılanacak ve Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi tam gün turuna katılmak üzere Selçuk'a geçeceksiniz. Antik dünyanın yedi harikasından biri olan Artemis (Diana) Tapınağını, antik çağların ticari, dini ve sosyal merkezi olarak bilinen Türkiye'deki ziyaretlerin en önemlilerinden biri olan Efes'i ziyaret edeceksiniz. Öğle yemeğinden sonra muhtemelen yaşamının son yıllarını geçirdiği yer olan Meryem Ana'nın Evi; bu ülkede göreceğiniz diğerlerine benzemeyen bir 14.yy camii İsa Bey Camii'ni ziyaret edeceğiz. Tur bitiminde İstanbul 'gece seferine yetişmek üzere İzmir Havalimanına transferiniz yapılacak. İstanbul'a vardığınızda havalimanında karşılanacak ve otele götürüleceksiniz. Günlük Kapadokya Turu (Tam Gün) Mekânlar: Kayseri Havaalanı, Kapadokya, Ürgüp, Avanos, Göreme İçerik: Rehberiniz ile 7.00'deki uçuşa yetişmek üzere, saat 5.30da otelinizin lobisinde buluşacaksınız. Nevşehir havalimanında karşılanacak ve hafif bir şeyler atıştırmak üzere otele transfer edileceksiniz. Tur, sabah 9.30'da otelinizden başlayacak. Coğrafik yer şekillerinin sizi bir başka gezegende hissettireceği Devrent Vadisine doğru ilerleyeceğiz. Sonra Paşabağı'nda Kapadokya'nın büyüleyici peribacaları arasında bir gezinti yapacaksınız. Buradan Avanos'a ilerleyerek öğle yemeği alınacak. Öğle yemeği ardından, Göreme Açık Hava Müzesi'nde en güzel Bizans sanatının örneklerini görmek üzere Avanos'tan ayrılacaksınız. Ardından bölgenin en yüksek noktasını oluşturan Üçhisar Kalesine gideceksiniz. Burada Kapadokya'yı panoramik olarak muazzam şekilde görebilirsiniz. Saat civarında otele dönüş yapılacak. ( Öğle yemeği tura dahil ) Konaklama Kapadokya'da. Kapadokya Turu (3 Gün, 2 Gece) Mekânlar: Kayseri havaalanı, Kapadokya, Ürgüp, Avanos, Goreme İçerik: Gün 1: Rehberiniz ile 7.00'deki uçuşa yetişmek üzere, saat 5.30da otelinizin lobisinde buluşacaksınız. Nevşehir havalimanında karşılanacak ve hafif bir şeyler atıştırmak üzere otele transfer edileceksiniz. Tur, sabah 9.30'da otelinizden başlayacak. Coğrafik yer şekillerinin sizi bir başka gezegende hissettireceği Devrent Vadisine doğru ilerleyeceğiz. Sonra Paşabağı'nda Kapadokya'nın büyüleyici peribacaları arasında bir gezinti yapacaksınız. Buradan Avanos'a ilerleyerek öğle yemeği alınacak. Öğle yemeği ardından, Göreme Açık Hava Müzesi'nde en güzel Bizans sanatının örneklerini görmek üzere Avanos'tan ayrılacaksınız. Ardından bölgenin en yüksek noktasını oluşturan Üçhisar Kalesine gideceksiniz. Burada Kapadokya'yı panoramik olarak muazzam şekilde görebilirsiniz. Saat civarında otele dönüş yapılacak. ( Öğle yemeği tura dâhil ) Konaklama Kapadokya'da. Gün 2 : Kiliseleri ziyaret etmek üzere Gül Vadisi boyunca 4 km'lik bir gezinti için saat 9.30'da otelden alınacaksınız. Eski Hıristiyan Köyü Çavuşin'i ziyaret edeceksiniz. Kumrular Vadisi'nde öğle yemeği için durulacak ve sonra Kaymaklı Yeraltı Şehri'nin harika yapısını görerek devam edeceksiniz. Ayrıca Doğal Ortahisar Kaya Kalesini de ziyaret edeceksiniz. Konaklama Kapadokya'da. Gün 3: Sabah 9.30'da otelden hareket. Tur, bölgede en derin yeraltı şehri olan Derinkuyu Yer Altı Şehri'nde başlamakta. Derinkuyu'nun ardından, Melendiz Nehri ve Ihlara Vadisi'ni keşfedeceğiz. Ihlara, bölgedeki ünlü yürüyüş yeridir. 4 km'lik bir yürüyüşün ardından Melendiz Nehri kenarında

6 öğle yemeği alacak, yöre halkı tarafından hazırlanmış yöresel yemeklerini tadacaksınız. Son nokta, muhteşem ve geniş bir peribacası olan Selime Katedrali olacak. Turdan sonra, Nevşehir Kayseri Havaalanına İstanbul'a uçuşunuz için transferiniz gerçekleştirilecek. İstanbul Atatürk Havaalanında araç kaptanı ile buluşacaksınız ve otele transferiniz gerçekleştirilecek. Efes & Pamukkale Turu (3 Gün, 2 Gece) Mekânlar: Kuşadası, Efes, Pamukkale, Pirene, Miletus, Didyma İçerik: Gün 1: Efes Antik Şehri ve Meryem Ana Evi Turu: Saat sabah 5.30da, İzmir'e saat 7.00'de kalkacak uçağınızı yakalamak için rehberinizle otelinizin lobisinde buluşacaksınız. Vardığınızda otobüs durağında karşılanacak ve tam gün Efes Antik Kent ve Meryem Ana Evi Turu'nuz için Selçuk'a transferiniz gerçekleştirilecek. Artemis (Diana) Tapınağı'nı ziyaret edeceksiniz, eski dünyanın 7 harikasından birisi olan Efes, eski uygarlıkların ticari, dini ve sosyal merkezi olarak bilinmektedir ve bir Türkiye gezisinde ön plana çıkan bölgelerden birisidir. Yemeğin ardından hayatının son dönemlerini geçirdiği düşünülen Meryem Ana'nın Evi'ni ve bu ülkede göreceklerinizden çok farklı, 14.yüzyılın büyüleyici camisi, İsa Bey Camiyi ziyaret ediyoruz gibi otele dönüyoruz. Konaklama Kuşadası'nda. Gün 2 : Pamukkale Travertenleri ve Hierapolis Antik Şehir Turu: Saat 8'de otelden alınıyor ve Pamukkale Travertenlerini ve Hierapolis Antik Kentini ziyaret ediyoruz. Burası iyileştirici özellikleri ile doğal termal kaynak sularının merkezidir. Sudaki kimyasal özellikler, bembeyaz renkte travertenler ve kademeli su terasları ile bir eğim oluşturmaktadır. Bunlar bir pamuk yığınına benzediği için adlarına Türkçe 'de "Pamukkale" denilmektedir. Yol üzerinde duruyor ve 4*lı bir otelde öğle yemeğimizi alarak termal kırmızı sularda yüzüyoruz. Ardından travertenleri ziyaret ediyor ve 1200 mezar taşı ile Anadolu'nun en büyük Nekropol'ü, Hierapolis Antik Şehrini ziyaret ediyoruz. Gizli bir havuz alanın en öne çıkan noktalarından birisi. Burada sığ termal sular Antik Roma'nın kalıntıları altına doğru uzanıp muhteşem şekilde yayılarak bir dalgalanma yaratıyor civarında otelimize dönüyorum. Konaklama Kuşadası'nda. Gün 3: Priene, Miletus ve Didyma Antik Şehirleri Turu: Sabah 9.00'da otelinizden alınıyor ve Priene'e doğru ilerliyoruz. Günümüzde Mykale (Dilek) Dağı'nın yamaçlarına, denizden 16 km içeride yer alan burası önce bir sahil şehri olarak kurulmuş ve Helenistik sanat ve mimariden birçok örnek bulundurmaktadır. Priene'deki tiyatro Helenistik dünyanın en güzel örneklerinden birisidir. Athena Polias Tapınağı Büyük İskender tarafından şehre bir armağan olarak yeniden inşa edilmiş. Priene'den sonra Milet'e doğru hareket ediyoruz. Anadolu'nun bir zamanlar en büyük şehirlerinden birisi olan Milet Antik Kentini ziyaret ediyoruz. Milet, ticaret yolları üzerine kurulmuştur ve bu sebeptendir ki oldukça şanslı bir konuma gelmiş ve birçok koloniye ev sahipliği yapmıştır. Buradan sonra öğle yemeği molamızı alıyoruz ve Didim'i ziyaret ediyoruz. Burası bir şehir olmamakla birlikte tapınağı Apollon'a adanmıştır. Bu tapınak bir zamanlar Helenistik Çağın en büyük tapınaklarından birisiydi. Tur sonrasında İzmir Havalimanına 19.05'teki uçuş için transferiniz gerçekleştiriliyor. Havalimanında araç kaptanı ile buluşacak ve İstanbul'daki otelinize transferiniz sağlanacaktır.

TUR 1 İSTANBUL KLASİK (Yarım Gün Sabah) TUR 2 İSTANBUL KLASİKLERİ (Yarım Gün Öğleden Sonra)

TUR 1 İSTANBUL KLASİK (Yarım Gün Sabah) TUR 2 İSTANBUL KLASİKLERİ (Yarım Gün Öğleden Sonra) TUR 1 İSTANBUL KLASİK (Yarım Gün Sabah) Ayasofya, Alman Çeşmesi, Hipodrom, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı 08:00-12:30 saatleri arası Giriş leri Önemli Not Ayasofya Müzesi Pazartesi günleri kapalıdır,

Detaylı

TUR 1 - ĠSTANBUL KLASĠKLERĠ

TUR 1 - ĠSTANBUL KLASĠKLERĠ TUR 1 - ĠSTANBUL KLASĠKLERĠ Yarım Gün Yemeksiz Sabah Turu Bizans ve Osmanlı İmparatorlukları nın yönetildiği, Tarihi Yarımada nın kalbi olan Sultanahmet Meydanı. İmparator Justinian tarafından 6. yüzyılda

Detaylı

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kapadokya Tur Programı Göreme, 6-8 Eylül 2013 Tur Rehberimiz: Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Ali Canip Olgunlu nun anlatımlarıyla Kapadokya Anadolu daki ilk kiliselerden

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Aktiviteler. Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta

Aktiviteler. Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta Aktiviteler Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta çekinmeyin. Yürüyüş turları Gizli kalmış Kapadokya ( yürüyüş turu) Ortahisar

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı.

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı. TUR 10 - TRUVA ve GELĠBOLU (Anzaklar) Sabah erken saatlerde Isparta Kraliçesi güzel Helen ve Truva Prensi Paris zamanından kalan efsanevi Truva Atı ile ünlü Truva Antik Kenti ni ziyaret için yola çıkış.

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Esnek Kapadokya Tatili Paketleri İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Eko Transfer Paketi Kayseri Havalimanı, Nevşehir Havalimanı, Nevşehir Otogarı, Ürgüp Otogarı, Göreme Otogarı Otel

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Hindistan Kurban Bayramı'nda Hindistan Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Eylül 2016, Cumartesi İstanbul

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

SELF SERVİS KAPADOKYA TATİLİ PAKETLERİ

SELF SERVİS KAPADOKYA TATİLİ PAKETLERİ SELF SERVİS KAPADOKYA TATİLİ PAKETLERİ Kendi Tatilinizi Kendiniz Oluşturun Eko Transfer Paketi Kayseri ve Nevşehir Havalimanı, Nevşehir Otogarı, Ürgüp Otogarı ve Göreme Otogarı Otel Arası Tek Yön Transfer

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Tur Programı. Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor...

Tur Programı. Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor... Panama - Costa Rica Vahşi Yaşam Turu Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor... Tarih : 21-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Arenal Volkanı, Monteverde, Panama City, San Jose, Tortuguero

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014 1 1. Gün: 2 Kasım 2014 Pazar İstanbul Tel Aviv Beer Sheba Eilat Kızıl deniz

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya...

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Endülüs Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Tarih : 25-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Cordoba, Granada, Malaga, Sevilla Otel : 4* Ulaşım :

Detaylı

CAPPADOCIA ULTRA TRAIL

CAPPADOCIA ULTRA TRAIL CAPPADOCIA ULTRA TRAIL Günümüzden milyonlarca yıl önce Erciyes, Hasandağ ve Güllüdağ ın püskürttüğü lavların doğal etkenlerle aşınması sonucu ortaya çıkan peribacası oluşumlarıyla olağanüstü bir coğrafya

Detaylı

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran 12 GECE / 13 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: TÜRKİYE-TEBRİZ Gezimizin ilk gününe İstanbul - Tebriz arası uçuşuyla başlıyoruz. Geceleme uçakta geçiyor.tebriz e varınca otelimize

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 1 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 23:00 te Atatürk Havaalanında buluşuyoruz.

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik...

Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik... Atina - Selanik Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik... Tarih : 11-09-2016-15-09-2016 Şehirler : Atina, Selanik

Detaylı

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve İsrail - Ürdün Turu Büyük manzaraları görmek için plan yapın, ancak, sokaklarda dolaşmak ve böylesine eski ve kutsal bir yerin gündelik hayatına kendinizi kaptırmak için biraz zaman ayırın. Tarih : 12-09-2016-16-09-2016

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA 1 FLORANSA & PİSA PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 9 saat 90 Bu gezimizde İtalya nın en ünlü iki kenti Floransa ve Pisa yı rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceğiz. İlk durağımız

Detaylı

Gezi Bilgi Formu - Kapadokya Gezi Adı Öğrenci Grubu Öğrenci Sayısı Öğretmen Sayısı (ücretsiz olacaktır) İstanbul Hareket Kapadokya Hareket Konaklama

Gezi Bilgi Formu - Kapadokya Gezi Adı Öğrenci Grubu Öğrenci Sayısı Öğretmen Sayısı (ücretsiz olacaktır) İstanbul Hareket Kapadokya Hareket Konaklama Gezi Formu - Kapadokya Kapadokya 10. Sınıflar Öğrenci Sayısı 60 7 (ücretsiz olacaktır) 31 Mart 2017 Cuma Kapadokya Hareket 3 Nisan 2017 Pazartesi Konaklama 4* yada 5* otellerde Yarım Pansiyon 2 gece konaklama

Detaylı

İZMİR BALÇOVA ANADOLU LİSESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTE TANITIM VE KÜLTÜR GEZİSİ

İZMİR BALÇOVA ANADOLU LİSESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTE TANITIM VE KÜLTÜR GEZİSİ İZMİR BALÇOVA ANADOLU LİSESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTE TANITIM VE KÜLTÜR GEZİSİ 3 GÜN 2 GECE 23-27 NİSAN 2014 İSTANBUL "Orada, Tanrı ve insan, doğa ve sanat hep birlikte, yeryüzünde öylesine mükemmel bir yer

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

+ UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, şair Lord Byron'un Dünya'daki en güzel köy dediği Sintra'yı gezeceğiz

+ UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, şair Lord Byron'un Dünya'daki en güzel köy dediği Sintra'yı gezeceğiz Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

İRAN TURU. Kapı komşumuz olduğu halde hakkında ne kadar az şey

İRAN TURU. Kapı komşumuz olduğu halde hakkında ne kadar az şey İRAN TURU Kapı komşumuz olduğu halde hakkında ne kadar az şey bildiğimizi fark edeceğimiz İran, dost canlısı halkı, tanıdık kültürü ve muhteşem tarihi ile bizleri şaşırtacak. İran Turu programında seyyahların

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi 18-19 Kasım, Cumartesi-Pazar Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel fırsatlar sunan bu gezimizde, Batı Anadolu yu hakimiyeti

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011)

ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011) ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011) 19 Şubat cumartesi sabah saat 07.30 da FSK Başkanı Ahmet Bozkurt un öncülüğünde Çankırı ve Ilgaz a gitmek için yola çıkıyoruz. Hava biraz kapalı, hafiften yağmur çiseliyor.

Detaylı

İRAN GEZİ PROGRAMI 10 GECE 11 GÜNLÜK BİR TARİH VE KÜLTÜR GEZİSİ

İRAN GEZİ PROGRAMI 10 GECE 11 GÜNLÜK BİR TARİH VE KÜLTÜR GEZİSİ GEZİ PROGRAMI 10 GECE 11 GÜNLÜK BİR TARİH VE KÜLTÜR GEZİSİ 1.GÜN 24 Mayıs 2015 Pazar Ankara Tahran 2. GÜN 25 Mayıs 2015 Pazartesi Tahran Tebriz Saat 18.00 de Ankara Esenboğa Havalimanı Dış hatlar servisinde

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke..

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Azerbaycan & Gürcistan & Ermenistan Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Tarih : 10-08-2019-17-08-2019 Şehirler : Bakü, Erivan, Tiflis Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Çin Kurban Bayramı'nda Çin Pekin-Xian-Shangai-Suzhou 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 11 Eylül 2016, Pazar/12 Eylül 2016, Pazartesi

Detaylı

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN 1.Gün - Saraybosna Sabah Atatürk havalimanı Türk Hava Yolları A/B kontuarı önünde Yağmur Tur yetkilisi ile buluşarak kontuar işlemlerinin başlaması ve bavulların

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

1: Tebrize varış; 2: Kendivan köyüne ziyaret ;

1: Tebrize varış; 2: Kendivan köyüne ziyaret ; İRAN TURU Kapı komşumuz olduğu halde hakkında ne kadar az şey bildiğimizi fark edeceğimiz İran, dost canlısı halkı, tanıdık kültürü ve muhteşem tarihi ile bizleri şaşırtacak. İran Turu programında seyyahların

Detaylı

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Kanallardan Denizine, Yeraltından Gökyüzüne İsyan Bayrağı Yükselten; Buda'ya saygıda Kusur Etmeyen Sisler İçinde Kanallarda Yolculuk Eden Bir Geni Vietnam.. Tarih

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

***Paskalya Bayramında Balkanlara***

***Paskalya Bayramında Balkanlara*** ***Paskalya Bayramında Balkanlara*** Arbanassi Veliko Tarnovo Shumen (Şumnu) Varna (KONAKLAMA) Nessebar (Sunny Beach) Burgas... (gezilecek yerlere ait resimler en alttadır)... KONAKLAMA ::::::::> Golden

Detaylı

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686!

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686! Venedik te Karnaval OrtaköyPortakalYokuşuNo53K1UlusİstanbulTel:02122363686 01.GÜN PIAVE) İSTANBUL-MİLANO-VERONA-GARDA-VENEDİK (NOVANTE DI 01 Şubat Atatürk Havalimanı nda saat 06.00 da buluşma. Bagaj ve

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

Sicilya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania "Şehir Turu" 2.Gün: Catania "Taormina&Savoca Turu" 3.Gün: Catania "Siracusa&Noto Turu"

Sicilya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania Şehir Turu 2.Gün: Catania Taormina&Savoca Turu 3.Gün: Catania Siracusa&Noto Turu Sicilya Turu 26.06.2017'den itibaren kalkışlı 797,00 EUR 3.035,69TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania "Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile

Detaylı

Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri

Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Tarih : 07-03-2019-17-03-2019 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch,

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Galata Turu 06 Ekim 2013, Pazar

Galata Turu 06 Ekim 2013, Pazar Galata Turu 06 Ekim 2013, Pazar Tur Danışmanımız: Doç. Dr. Deniz Esemenli, Sanat Tarihçisi Buluşma Noktası: Tünel Füniküler Durağı Önü Tur başlama saati: 09.00 Gezimizin sonu: Azapkapı Tur bitiş saati:

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

Antik Medeniyetlerin İzinde GAP Turu

Antik Medeniyetlerin İzinde GAP Turu Dünya Mirası Gezginleri Derneği ve Sultan Tur Organizasyonu (TÜRSAB A-752) ile 1 Kabul edilen 3 Aday olarak önerilen UNESCO Dünya Miraslarının görüleceği Antik Medeniyetlerin İzinde GAP Turu 17 Mayıs 2013

Detaylı

Baştan Başa Fas Turu

Baştan Başa Fas Turu Baştan Başa Fas Turu Rengarenk medina leri, filmlerde gördüğümüz palmiyeli vahaları, uçsuz bucaksız geçit vermez dağları ve çarpıcı Mağribi mimarisi ile Fas Efsanevi Kazablanka, imparatorluk şehri Rabat,

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

İtalya - Sicilya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Palermo. Marsala. Catania. Agrigento

İtalya - Sicilya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Palermo. Marsala. Catania. Agrigento İtalya - Sicilya Palermo İtalya - Sicilya Marsala Agrigento Akdeniz in en büyük adası ve eski zamanlardan günümüze aynı tarzını koruyarak gelmeyi başarmış şehirleriyle Sicilya, kültürel mirası, mimarisi,

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı