ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ"

Transkript

1 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ Ocak 2011

2 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER EĞLENCE KENT ORKESTRASI NDAN THE BEATLES ŞARKILARI Saat: Yer: Gençlik Parkı Kültür Merkezi Tel: ANKARA DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU Saat: Yer: Gençlik Parkı Tiyatro Salonu AŞIKLAR ATIŞMASI Saat: Yer:Kabakçı Konağı Adres: Hacettepe Mah. Hamamönü Sokak No.6/A Altındağ Tel: CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ Saat: Şef: Raoul Gruneis Gişe tel : /201 İLKAY AKKAYA - CEZMİ ERSÖZ: DİLİMDEKİ KESİK Saat: Yer: ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu Tel: AVNI ANIL ESERLERİ DİNLETİSİ Saat: Yer:Kabakçı Konağı Adres: Hacettepe Mah. Hamamönü Sokak No.6/A Altındağ Tel: ANKARA DEVLET ÇOK SESLİ MÜZİK KOROSU Saat: 20:00 Şef: Cemi i Can Deliorman Yer: CSO Konser Salonu GÜLER DUMAN ANKARA DA 16 Ocak 2011 Saat: 21:00 Yer : Çığ Gösteri Merkezi Esat Cad 38/C Neva Otel Karşısı Küçükesat Tel:

3 DEVLET HALK DANSLARI TOPLULUĞU Saat: 18:00 Yer: Keçiören Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Salonu (Estergon Kalesi arkası) Keçiören GÖKSEL - RADYO GÜNLERİ Saat: Yer: 312 Arena Tel: ZAKKUM KONSERİ Saat: Yer: If Performance Hall Tel: MURAT DALKILIÇ KONSERİ Saat: Yer: Saklıkent Tel: AKDENİZ FLAMENKO TOPLULUĞU KONSERİ Saat : 21:30 (Ücretsiz) Yer: Eskiyeni Bar Tel: AVRUPA KÜLTÜR BAŞKENTİ HAYAL ŞEHİR İSTANBUL Saat:15:00 Yer: Ankara Palas Konserde, en güzel İstanbul şarkıları seslendirilecektir. Katılım için tel: Düzenleyen: Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği Tel: BALE AŞK VE ÖLÜM Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY), Dede Korkut Destanı ndan uyarlanan Aşk ve Ölüm balesini Ocak 2011 tarihlerinde saat da sanatseverlerle buluşturuyor. Yer: Ankara Devlet Opera ve Balesi (Atatürk Bulvarı No: 20 Ulus) DANS GECELERİ *Bi Dans Milonga Gecesi Saat: Yer: Chevalier Cafe Tel: *Latino Dans Gecesi Saat: Yer: Murphy s Dance Bar Tel: * Shine Dance Salsa & Bachata Saat: Yer: 312 Focus & Consept Tel: *Mahperi Bozkurt İle Latin Gecesi 12, Saat: Yer: 312 Arena Tel: *Duande İle Flamenko Gecesi Saat: Yer: Tapas Cafe Restaurant Tel: *Ankara Dans Latin Gecesi Saat: Yer: Cafe Fiori Ambassadore Tel: *Mahperi Bozkurt İle Latin Gecesi Saat: Yer: If Performance Hall Tel: *Akademi Tango Milongası Saat: Yer: Neva Palas Tel: *Yunan Halk Dansları Gösterisi Saat: Yer: ODTÜ Kültür Kongre Merkezi Tel:

4 KONFERANS ULUSAL IPV6 KONFERANSI Ülkemizde IPv6 teknolojileri konularında çalışan akademik ve endüstriyel katılımcılar arasında yeni işbirlikleri geliştirilmesine olanak sağlamak, araştırma-geliştirme çalışmalarını paylaşmak, konunun bilimsel olarak tartışılmasına ve yeni yaklaşımlar geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Ulusal IPv6 Konferansı Ocak 2011 tarihleri arasında Rixos Grand Ankara da gerçekleştirilecektir. TÜRKİYE EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER, BÖLGESEL POLİTİKALAR VE REKABET Saat: Yer: Rekabet Kurumu Konferans Salonu Adres: Bilkent Plaza B3 Blok Bilkent Tel: EDEBİYAT YARENLERİ TOPLANTISI Saat: Yer:Kabakçı Konağı Adres: Hacettepe Mah. Hamamönü Sokak No.6/A Altındağ Tel: ROMAN İNCELEME SEMİNERİ Seminerde incelenecek ilk roman Homeros un Odysseia, ikinci roman ise Krala Veda dır. 11 Ocak tarihli seminer, saatleri arasında yapılacaktır. Tel: TÜRKİYE'NİN AFET RİSK YÖNETİMİ 13.YUVARLAK MASA TOPLANTISI Ülkemizin afet riski ve yönetimi konusu ile ilgili olarak düzenlenen toplantı, 14 Ocak 2011 tarihinde ODTÜ KKM'de gerçekleştirilecek. Toplantıya konuyla ilgilenen herkes davetlidir. NAZIM HİKMET 109 YAŞINDA Saat Yer: Çağdaş Sanatlar Merkezi Düzenleyen: Nâzım Hikmet Kültür Merkezi (Karanfil Sokak No:58 Kızılay) Tel: ŞİİR DİNLETİSİ Saat: Yer: Abidin Paşa Köşkü (Ertuğrul Gazi Mah. Münzeviler Cad. No:6 Abidinpaşa) Tel: GIDA ve HASTALIKLAR Saat: Dr. Uğur Göğüş -ODTÜ Gıda Bilimleri ve Teknolojisi ABD Yer: Oran Sevgi Yılı Halk Kütüphanesi (Villalar Semti 1. Cad. No.19 Oran) SİYASAL DÜŞÜNCELER TARİHİ SEMİNERİ 12 Ocak 2011 tarihli seminerde; modern felsefi sistemlere, teorilere ve ideolojilere kaynak oluşturup, günümüz toplumlarının siyasi, ekonomik ve kültürel temellerini şekillendiren düşünürler ele alınacaktır. Tel: SÖYLEŞİ GOETHE VE RENKLER Saat: Yer: Alman Kültür Merkezi Tel: KABAKÇI KONAĞI ŞİİR DİNLETİSİ Saat: Yer:Kabakçı Konağı Adres: Hacettepe Mah. Hamamönü Sokak No.6/A Altındağ Tel:

5 SERGİ *Mustafa Horasan ın yılları arasında yaptığı çalışmalardan oluşan sergi, Grup Sanat Galerisi nde 18 Ocak a kadar görülebilir. *Yüzyılın Sergisi, Cer Modern de 25 Nisan 2011 tarihine kadar gezilebilir. *Yılbaşı karması resim sergisi, Valör Sanat Galerisi nde 31 Ocak a kadar görülebilir. *Serdar Pehlivan ın Bozkırın Ritmi sergisi, Atlas Sanat Galerisi nde, 21 Ocak a kadar gezilebilir. *Kader Denizi fotoğraf,video, şiir sergisi, Cer Modern de 19 Ocak a kadar görülebilir. *Geleneksel Keçe ile Modern Yorumlar II sergisi, Kirit Café de 15 Ocak a kadar gezilebilir. *Gencay Kasapcı 6. On Yıl Sergisi, Nurol Sanat Galerisi nde 15 Ocak a kadar görülebilir. * Kapalıyız adlı sergi, Çankaya Belediyesi Galeri Kara da 17 Ocak a kadar gezilebilir. *"Çağdaş Ustalar & On'lar Grubu" resim sergisi, Mart Koleksiyon da 16 Ocak a kadar görülebilir. *Bülent Yavuz Yılmaz resim sergisi, Bude Sanat Galerisi nde 14 Ocak a kadar gezilebilir. *Bidoun Projects Video 2010 sergisi, Cer Modern de 19 Ocak a kadar görülebilir. *Veysel Özen seramik sergisi, Galeri Sanat Yapım da 14 Ocak a kadar gezilebilir. *Şefkat İşlegen resim sergisi, Kursart Sanat Galerisi nde 14 Ocak a kadar görülebilir. *Haydarpaşa karma resim sergisi, Parme Sanat Galerisi nde 15 Ocak a kadar gezilebilir. *2011'e Merhaba resim sergisi, Armada Alışveriş ve İş Merkezi nde 15 Ocak a kadar görülebilir. *Soyutun Serüveni, Çağdaş Sanatlar Merkezi nde 20 Ocak a kadar gezilebilir. *Hüseyin Macar ve Hamide Birsen Gür resim sergisi, Milli Piyango Talihkuşu Galeri de, 15 Ocak a kadar görülebilir. *Mehmet Yangır resim sergisi "Anlar ve İzler", Galeri Soyut Çankaya da 16 Ocak a kadar gezilebilir. *Eski Ankara Fotografları Sergisi, Ankara Kulübü Derneği Abidinpaşa Köşkü nde 22 Ocak a kadar gezilebilir. *Vedat Hazneci resim sergisi, Armoni Sanat Galerisi nde 31 Ocak a kadar görülebilir. * Goethe nin Renklerini Duydum isimli sergi, Goethe Enstitüsü nde 4 Şubat 2011 tarihine kadar saatleri arasında gezilebilir. *Nursel Edremit resim sergisi, VakıfBank Atakule Sanat Galerisi'nde 16 Ocak a kadar görülebilir. *Habip Yanç Saklı Cennetler fotoğraf sergisi, Milli Kütüphane sergi salonunda 21 Ocak a kadar gezilebilir. TİYATRO ANKARA DEVLET TİYATROLARI Kerbela Büyük Tiyatro Genç Osman Büyük Tiyatro Şair Baba ve Damdakiler Çayyolu C.G. Sahnesi Trafik Cezası Şinasi Sahnesi Geç Kalanlar Küçük Tiyatro Nâzım Hikmet'in "Memleketimden İnsan Manzaraları"ndan Onbir Tablo Akün Sahnesi Erkek ve Kadın Altındağ Tiyatrosu Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun Oda Tiyatrosu

6 *SUERTE Saat: *TULUATMASYON - DOĞAÇLAMA KOMİK GÖSTERİ Saat: *NUTUK - BUGÜNE SESLENİŞ Saat: *GECE O KADAR KİRLİYDİ Kİ İKİSİ DE KAYBOLDU Saat: *HENRY VE ALİCE İN GİZLİ HAYATLARI Saat: *TİYATRO SPORU Saat: *HİÇ - NEYZEN TEVFİK Saat: Adres: Tunalı Hilmi Cd. 106/ 9-10 Kavaklıdere Tel: SUNAY AKIN Saat: Yer: Şinasi Sahnesi Tel: ÇATLAK Saat: Yer: Eskiyeni Bar Tel: KİTAP DÜNYASI TÜRK DIŞ POLİTİKASI BARIŞ VİZYONU Ramazan Gözen Palme Yayınları Kitap, Türkiye'nin bölgesel ve global aktörlere ve genel olarak uluslararası ilişkilere dönük olarak izlediği, izlemeye çalıştığı ve izlemesi gereken politikayı incelemektedir. ENİNE BOYUNA TÜRKİYE: SİYASET, TOPLUM, KÜLTÜR İbrahim Kalın Seta Yayınları Kitap, sunuculuğunu Dr. İbrahim Kalın ın yaptığı ve yayın döneminde TRT-1 ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna tartışma programının çeşitli bölümlerinin kayıt çözümlerini içeriyor. Türkiye nin sorunlarına ilgi duyan, gündemdeki konuların arka planını merak eden ve geleceğe yönelik bir perspektif geliştirmek isteyen herkes bu kitabı merakla okuyacak. BU DEFA FARKLI, FİNANSAL ÇILGINLIĞIN 800 YILLIK TARİHİ Carmen M. Reinhart, Kenneth S. Rogoff NTV Yayınları Tarih boyunca hem zengin hem fakir ülkeler borç verdi, borç aldı, dibe çakılıp yeniden ayağa kalktı ve böylece sayısız finans krizinden geçildi. Her seferinde uzmanlar büyük bir ahenkle Bu defa farklı dediler, eski koşulların artık geçerli olmadığını ve yeni durumun, daha önceki felaketlerle pek az benzerlik taşıdığını ileri sürdüler. Bu kitap, bu önermenin yanlış olduğunu ortaya koyuyor. Beş kıtadan 66 ülkenin verilerini biraraya getiren Bu Defa Farklı, finans krizlerinden ne kadar az şey öğrendiğimizi göstermek için 800 yıllık finans tarihinden önemli dersler sunuyor.

7 YARIŞMA KNAUF ÜNİVERSİTELER ARASI 7. PROJE YARIŞMASI AÇILDI Kabuğuna Sığmayan Kabuk" teması çerçevesinde katılımcılardan öncelikle kendi kabuklarını kırarak yaratıcılıklarını ortaya koymaları beklenen yarışmaya son başvuru tarihi 14 Şubat 2011 dir. - Cached ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ NE YENİ LOGO Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü nün yeni logosunu oluşturmak için düzenlediği ödüllü yarışmaya başvurular 10 Ocak 2011 e kadar yapılabilir. UIA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ FİKİR YARIŞMASI 2011 Tokyo Dünya Mimarlık Kongresi düzenleme komitesi, mimarlık öğrencileri için dünya çapında bir fikir yarışması düzenliyor. Yarışmacılardan, Tokyo metropoliten alanının çevresinde yer alan 4 ayrı bölgede, kentin 2050 yılındaki potansiyel gelişimini göz önünde tutarak, belirlenen dört temadan birini geliştirmeleri bekleniyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 31Mart 2011 dir. TÜSİAD LOGOSU TASARIM YARIŞMASI Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği nin (TÜSİAD) yeni logosu için düzenlenen tasarım yarışmasına son başvuru tarihi dir. MEDYA AUTOCAD 2011 YARIŞMASI Son başvuru tarihi 11 Şubat 2011 tarihine kadar uzatılmıştır. ARABAMI ÇOK SEVİYORUM PROJESİ Arabasını sevenler anlatıyor, paylaşıyor, arabasına özel ödüllerin sahibi oluyor. Son başvuru 16 Ocak YOKSULLUĞA SESSİZ KALMA FOTOĞRAF YARIŞMASI Yoksullukla mücadele amacıyla başlatılan yarışmaya son katılım tarihi 15 Ocak 2011 dir. Yarışma iletişim/koordinasyon yetkilisi: Selçuk Dinçer ses@sessizkalma.net Fotoğraf teslim adresi: Cumhuriyet Bulvarı No: 249/3 Park Apartmanı Alsancak - İzmir ÇOCUKLAR İÇİN DEVLET TİYATROLARI 11, Boğaç Han İrfan Şahinbaş Sah. 11, Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap Çayyolu C. G. Sah. 11,13, Keloğlan Keleşoğlan Akün Sahnesi 11,13, Nereye Koşuyorsun Böyle Minik Tay Şinasi Sahnesi 11,13, Büyümek İstiyorum Küçük Tiyatro Mimi ile Kardan Adam Saat: Afacanlar Rüya Aleminde Saat: Afacanlar Rüya Aleminde Saat: Yer: Sincap Tiyatrosu (Ankamall AVM Sanatolia Sahnesi) Tel:

8 GENEL BİLGİLER PTT'DEN MEKTUP TÜRKÜLERİ PTT, kuruluşunun 170. yıldönümü nedeniyle "Mektup Türküleri"ni derleyerek bir albüm oluşturdu. Kurum, albümün yer aldığı CD'yi Ulus'taki şubesinden isteyen herkese ücretsiz olarak dağıtıyor. Albümdeki türküleri, Musa Eroğlu, Sabahat Akkiraz, Orhan Hakalmaz, Cengiz Özkan gibi sanatçılar seslendiriyor. ŞEFKATEVLERİ 7 YILDA 40 BİN KİŞİYE KUCAK AÇTI Ankara dışından gelen hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyaçlarını karşılayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Şefkatevleri, Onkoloji Hastanesi yakınında açılan 5. merkez ile yatak kapasitesini 440 a çıkardı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı na bağlı olarak, ilki 2003 yılında Etlik Osmanlı iş Merkezi nde (Tel: ) açılan şefkatevlerinin ikincisi 2005 yılında Ulus Rüzgarlı da (Tel: , ), üçüncüsü 2007 yılında Varlık ta (Tel: ), dördüncüsü ise bu yıl içinde Ulus taki Göğüs Hastalıkları Hastanesi nin arkasında (Tel: ) hizmete girdi. Şefkatevlerinin beşincisi ise Demetevler deki Ankara Onkoloji Hastanesi yakınında (Tel: ) açıldı. ANKARA'YA 7 YENİ SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ KURULACAK Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sunduğu hizmeti vatandaşın ayağına götürmek için yeni yılda Ankara'da 7 sosyal güvenlik merkezi daha açacak. Yeni merkezler; Akyurt, Çankaya, Gölbaşı, Haymana, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle'de hizmete girecek. Ankara merkezinde ve ilçelerinde toplam 21 sosyal güvenlik merkezi bulunuyor. ÖZLÜ SÖZLER Dilin ağır, aklın çabuk işlesin. Düşüncelerimizin en iyi aynası, yaşamlarımızın akışıdır. Demir tava geldi, kömür bitti; akıl başa geldi, ömür bitti. Kişi niyetlenir, Tanrı gerçekleştirir. Dağa tırmanırken geri adım atma. Cervantes Montaigne Türk Atasözü Çin Atasözü Çin Atasözü ÖZEL GÜNLER Enerji Tasarrufu Haftası Çalışan Gazeteciler Günü İdareciler Günü Ocak ayının ikinci haftası 10 Ocak 10 Ocak T ARİHTE BU HAFTA 13 Ocak Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın Kuruluşu (1986) ANADOLU TURİZM İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ

9 Bu bülten ATİD üyelerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bültendeki etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi, ilgili kurum ve kuruluşlardan temin edilebilir. ATİD Bülteni nde yer almasını istediğiniz haberleri adresine gönderebilirsiniz. Kaynak: 1- H.Yılmaz ÇAĞLAYAN, Ankara da Bu Hafta, Hazine Müsteşarlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Bülteni 2- Hürriyet Gazetesi 3- İnternet Ortamında Çeşitli Kurum ve Kuruluşlar

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24-30 Ocak 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 EĞLENCE 25 OCAK SALI-45 likler KARAOKE VE ASSOLİST SENSİN canlı orkestra, mikrofon elimizde

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 25 Haziran-01 Temmuz 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ FRANSA NIN POPÜLER MÜZİSYENİ ZAZ KONSERİ 30 Haziran 2012 Saat: 19.30

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 04-10 Nisan 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR MOBİLYA DEKORASYON 2011 FUARI Fuar, 6-10.04.2011 tarihleri arasında Altınpark ANFA Fuar

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 20-26 Mayıs 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR SODEX 23-26 Mayıs 2013 Saat: 10.00 Yer: ATO Kongre ve Sergi Sarayı Tel: 285 03 85 KONSER

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 13-19 Aralık 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER ŞENLİK CEM KARACA GECESİ 13.12.2010 Saat: 20.00 Yer: Biber Cafe Bar Tel: 430 07 17

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24 Aralık 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR KONSER-GÖSTERİ DANS TİYATRO SERGİ *A.Celal Binzet in Uzak Ada isimli resim sergisi, 31

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 03-09 Aralık 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR -FESTİVAL KİTAP FUARI 3-9 Aralık 2012 Yer: ATO Congresium Tel: 285 03 85 18. GEZICI

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 30 Eylül- 06 Ekim 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR MODEV 2013-ULUSLARARASI MOBİLYA DEKORASYON VE TEKSTİL FUARI 2-6 Ekim 2013 Yer:

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 22-28 Temmuz 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR 32. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI 15 Temmuz-3 Ağustos 2013 Yer: Kocatepe Kültür Merkezi KONSER

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 16-22 Aralık 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 19-20 Aralık 2013 Saat: 20.00 Yer: CSO

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 14-20 Ocak 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER GÖSTERİ DEVLET OPERA VE BALESİ Tel: 229 76 25 *AMAZONLAR (Bale) 14-17 Ocak 2013 Saat:

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 27 Ağustos-02 Eylül 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ ANKARA LATİN DANS GECESİ 30 Ağustos 2012 Tel: 284 29 25 Yer: Tepe Prime

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 13-19 Eylül 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ EĞLENCE YAZA VEDA BARBEKÜ PARTİSİ Türk-Amerikan Derneği tarafından her yıl Eylül ayında düzenlenen müzik

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 19-25 Mart 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR YAPI DECCOR 6 ULUSLARARASI İNŞAAAT MALZEMELERİ YAPI YENİLEME FUARI 22-25 Mart 2012 Saat:

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Kasım 2014 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHUR BAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 13-14 Kasım 2014 Saat: 20.00 Şef: Marzena

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ Tel: 309 21 00 Adres: 19 Mayıs Stadyumu karşısı, Boks Eğitim Merkezi, Ulus

4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ Tel: 309 21 00 Adres: 19 Mayıs Stadyumu karşısı, Boks Eğitim Merkezi, Ulus 3-DSİ MİSAFİRHANESİ Telefon: 287 93 45 Adres: Eskişehir Yolu, 8. km., ODTÜ nün karşısı 3-DSİ MİSAFİRHANESİ KIZILAY Telefon: 418 85 01 Adres: Menekşe-2 Sk. No:22 Kızılay 4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 16-22 Ocak 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 19-20 Ocak 2012 Saat : 20.00 Şef

Detaylı

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-19 AĞUSTOS 2007 HACIBEKTAŞ I.GÜN 16 AĞUSTOS 2007 (Bir gün önce Saat:16:00 da Atatürk Anıtına çelenk konulacak)

Detaylı

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ ONUR KURULU Sn. M. Celalettin LEKESİZ Hatay Valisi Sn. Prof. Dr. H. Salih GÜDER MKÜ Rektörü Sn. Osman ŞİMŞEK Hatay İl Milli Eğitim Müdürü YAHYA KEMAL YILI YÜRÜTME

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 23-29 Temmuz 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ Bir Işık'ta DoubleTree by Hilton Ankara yaktı! Ramazan ayı boyunca gerçekleşecek

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Eylül 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR BAŞKENTTE SİVAS GÜNLERİ 13-16 Eylül 2012 Yer: Atatürk Kültür Merkezi KONSER ŞENLİK-GÖSTERİ

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 28 Ocak-03 Şubat 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE OTEL ETKİNLİKLERİ SWISSÔTEL ANKARA DA YEMEK KURSLARI ANKARA, Ocak 2013 Swissôtel Ankara,

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:492 ANKARA DA BU HAFTA 30 Eylül-6 Ekim 2013 HAZİNE DEN HABERLER ESKİ GRAVÜR SERGİSİ Müsteşarlığımız personeli Selma Gürbüzer ve eşi Uluğşad

Detaylı

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT.

Detaylı

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z.Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nden

Detaylı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı ARMAĞAN GÖKÇEARSLAN Kişisel Bilgi Medeni Hali :Bekar Milliyeti :TC Doğum Tarihi :20.08.1977 Eğitimi 2010 : Londra da İngilizce Dil Eğitimine katıldı (Avalon School) 2003-2007 :Hacettepe Üniversitesi Güzel

Detaylı

49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013

49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013 - 49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013 25 Mart 2013 Pazartesi 10:00 Atatürk Anıtına Çelenk Konulması Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Konuşmalar TKD İzmir Şubesi Başkanı İl Kültür ve Turizm

Detaylı

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 11.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Şenliğe Çağrısı (Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri) Nasreddin Hoca Çömezleri nin Şenlik

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 23-29 Eylül 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FESTİVAL ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE UYUM FESTİVALİ Festival, 26-29 Eylül 2013 tarihleri

Detaylı

https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12.

https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12. https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12.2014 HAK Bilkent Edb. Topluluğu ile Ortak Etkinlik Bilkent Üniversitesi

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:496 ANKARA DA BU HAFTA 28 Ekim-3 Kasım 2013 HAZİNE DEN HABERLER RESİM KURSU Hazine Müsteşarlığı ve Ekonomi Bakanlığı personeli ile yakınlarına

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:456 ANKARA DA BU HAFTA 21-27 Ocak 2013 HAZİNE DEN HABERLER GÖREVLENDİRME Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Hazine Uzmanları

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 6-12 Aralık 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 ZZ TURİZM Sheraton Hotel & Convention Center Ankara 6-12 Aralık 2010 Etkinlik Programı Servier

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:470 ANKARA DA BU HAFTA 29 Nisan-5 Mayıs 2013 FUAR GÜMÜŞHANE TANITIM GÜNLERİ 2-5 Mayıs 2013 Yer: Atatürk Kültür Merkezi KONSER GÖSTERİ LÖSEV

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Atatürk Kültür Merkezi Alanı Atatürk Kültür Merkezi Alanı nın bağlı bulunduğu mevzuat, tarihsel bağlam, kimlik değerleri, kent içindeki özgün

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 30 Nisan-06 Mayıs2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ ANKARA DEVLET ÇOKSESLİ MÜZİK KOROSU 3 Mayıs 2012 Saat: 20.00 4 Mayıs 2012

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 31 Ekim-06 Kasım 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ ATATÜRK'Ü ANMA KONSERİ 3-4 Kasım 2011 Saat: 20.00 Şef : Stefan Asbury Yer:

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Nihal KARTAL e-mail: nihal.kartal@kemerburgaz.edu.tr Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Doktora devam Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Hacettepe

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 17-23 Ocak 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER EĞLENCE CSO-TÜRK HAVA KUVVETLERİ 100.YIL KONSERİ 20,21.01.2011 Saat: 20.00 Şef: Emin

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 16-22 Mayıs 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ CSO VE SWİNGLE SİNGERS 19 MAYIS ÖZEL KONSERİ 19.05.2011 Saat: 20.00 Şef: Rengim

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 07-13 Ocak 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI 10-11 Ocak 2013 Saat: 20.00 Yer : CSO Konser Salonu

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 25 Şubat-03 Mart 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER GÖSTERİ CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 28 Şubat-1 Mart 2013 Saat:

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24-30 Mart 2014 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 27-28 Mart 2014 Saat: 20.00 Şef: Alexander

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:502 ANKARA DA BU HAFTA 9-15 Aralık 2013 HAZİNE DEN HABERLER BRITISH TOWN YABANCI DİL OKULLARI NDAN % 50 İNDİRİM İMKANI British Town, İngilizce,

Detaylı

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLETİŞİM BİLGİLERİ: İş :02362018518 E-Posta :araspoyrazacikgoz@gmail.com Faks : ÖĞRENİM BİLGİLERİ: Lisans : Plovdiv Müzik,Dans ve Resim Sanatları Akademisi / İcra

Detaylı

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ 6-11 Ocak 2014 tarihleri arasında KKTC Lefkoşa kentinde yapılmış bulunan KIBRIS

Detaylı

2013 4. Ulusal Sanat Çalıştayı Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 28 Nisan 03 Mayıs 2013 Eskişehir

2013 4. Ulusal Sanat Çalıştayı Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 28 Nisan 03 Mayıs 2013 Eskişehir 1. ULUSAL SANAT ÇALIŞTAYI 2013 4. Ulusal Sanat Çalıştayı Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 28 Nisan 03 Mayıs 2013 Eskişehir 2. ULUSAL SEMPOZYUM BİLDİRİLERİ 2012 İLKÖĞRETİM KURUMLARI 1992 RESİM-İŞ EĞİTİMİ DERSİ

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI S. N. ETKİNLİĞİN TARİHİ ETKİNLİĞİN SAATİ YAPILACAK ETKİNLİĞİN ADI 1 22.05. 19.00 TİYATRO GÖSTERİMİ 2 25.05. 10.00

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Konferans: Kariyer Uçuşu Tarih: 03 Aralık 2015-16.00 Yer: Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Konferans Salonu Konuşmacılar:

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

4CJ~ Küt;üphane Haft:asi ---"'- Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme. m TO", KÜTüPHANECi"'. ~)Z't ...-... ; 30 mart - 4 nisan 2004. n- ~... ..

4CJ~ Küt;üphane Haft:asi ---'- Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme. m TO, KÜTüPHANECi'. ~)Z't ...-... ; 30 mart - 4 nisan 2004. n- ~... .. ~ T.C.KULTURw TURizM BAKANUG',uru -"''''... GONH MÜDÜnUGU ~)Z't m TO", KÜTüPHANECi"'. DEINIGI 4CJ~ Küt;üphane Haft:asi 30 mart - 4 nisan 2004 Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme ~ p I ---"'- ~;.~.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2013 HACIBEKTAŞ TÖRENİN BİR GÜN ÖNCESİ 15 AĞUSTOS 2013 PERŞEMBE : 11.00 : Atatürk Anıtına Çelenk

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı : Nihal KARTAL 2. Doğum Tarihi : 10/12/1971 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Yüksek Lisans 5. Çalıştığı Kurum : Kemerburgaz Ünivrsitesi / MYO Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01-14.MART.2015 01.MART.2015 02.MART.2015 03.MART.2015 OĞUZ DEMİR Olpesido Kuşları Albatrosun Ölümü ve Doğum" Resim Sergisi YER : Sanat

Detaylı

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ 1- da yapılan programlar 40 dk., tören alanında yapılan programlar ise 20 dk. Geçemez. 2- da yapılacak törenlerde hangi

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:457 ANKARA DA BU HAFTA 28 Ocak-3 Şubat 2013 KONSER GÖSTERİ DEVLET OPERA VE BALESİ Tel: 229 76 25 KARYAĞDI HATUN (Opera) 28 Ocak-2 Şubat 2013

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI. Düzenleyen:

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI. Düzenleyen: TÜRÜ ETKİNLİĞİN 2 Mart 2013 3 Mart 2013 KARMA HEYKEL FOTOGRAF RESİM SERAMİK SERGİSİ 4 Mart 2013 8 Mart 2013 7 Mart 2013 13:30 RESİM SERGİSİ Başlama Tarihi 8 Mart 2013 8 Mart 2013 14:00 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Nihal KARTAL Öğrenim Durumu: Doktora devam Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Doktora/S.Yeterlik/ Tıpta Uzmanlık Mimarlık Mimar Sinan el Sanatlar Üniversitesi

Detaylı

19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI

19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI 19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI A ÇELENK SUNMA TÖRENİ - Çelenk sunma töreni, 19 Mayıs 2010 Çarşamba günü saat 09.30 da Vilayet Alanı Atatürk Anıtı önünde

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 2 Mart 2017 13:00 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER "TAGEM'

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 31 Ocak 6 Şubat 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 03-04.02.2011 Saat: 20.00 Şef:

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Ülkemizi aydınlığa sizler kavuşturacaksınız. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.

Detaylı