Sağlıkta Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sağlıkta Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Bülteni"

Transkript

1 twitter.com/disabgm / Kasım Sayı: 32 Ayda bir yayınlanır. 1. Türkiye - Özbekistan Ortak Sağlık Haftası, Ekim 2015, Fergana-Özbekistan

2 1 1. Türkiye - Özbekistan Ortak Sağlık Haftası Ekim 2015 tarihleri arasında Özbekistan'ın Fergana kentinde düzenlendi. Daire Başkanı Arif Çetin başkanlığındaki Bakanlığımız heyetinde, Genel Müdürlüğümüzde görevli Güvenç Güngör, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği'nden Prof. Dr. Uğur Koçer, Uz. Dr. Koray Gürsoy, Dr. Ali Çetinkaya, Dr. F. Berna Göktaş Demircan, Hemşire Gülten Küçük, Aydın Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Kadri Özer, Artvin Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Yağmur Yaprak Balı, Gazi Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Bölümünden Doç.Dr. Beyazıt Dikmen, Anestezi Teknikeri Bekir Sandal, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Bölümünden Uz. Dr. Mehmet Gamlı, Ankara 29 Mayıs Hastanesi'nden Hemşire Nilüfer Gökdamar ve Ankara Ulus Devlet Hastanesi'nden Anestezi Teknikeri Tülin Yıldırım yer aldı. 1. Özbekistan-Türkiye Ortak Sağlık Haftası nda Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi branşında 381 hasta muayenesi ve 109 cerrahi operasyon gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi branşında hemşire, hekim ve diğer yardımcı sağlık personellerinden oluşan yaklaşık 100 Özbek sağlık personeline eğitim verilmiştir.

3 2 Sağlık haftası kapsamında Özbekistan Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Laziz Tuynchiev, T.C. Taşkent Büyükelçisi Namık Güner Erpul, TİKA Taşkent Koordinasyon Ofisi Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Sağlam Evlat Vakfı Başkanı Svetlana İmamova ziyaret edilerek resmi temaslarda bulunulmuştur. 15 Ekim 2015 Perşembe günü saat 11:00'de Özbekistan Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Laziz Tuychiev ile makamında bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Görüşmeye Daire Başkanı Arif Çetin, Güvenç Güngör, Prof. Dr. Uğur Koçer ve Doç. Dr. Bayazıt Dikmen'in yanı sıra T.C Taşkent Büyükelçiliği Müsteşarı Ercan Özten, TİKA Taşkent Program Ofisi Koordinatörü Süleyman Kiziltoprak ve Özbekistan Sağlık Bakanlığı Anne ve Çocuk Sağlığı Bölümü uzmanları ile Anne ve Çocuk Sağlığı Hastanesi Yöneticileri katılmıştır.

4 3 Sayın Laziz Tuychiev konuşmasında özetle; iki ülke arasındaki karşılıklı işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş, kardeş ülke Türkiye Cumhuriyeti'nin Özbekistan için her zaman bu tür yardımlarda bulunduğunu, bunun kendilerinin gelişmesi bakımından oldukça önemli olduğunu söylemiştir. Bu tür yardım ve işbirliği organizasyonlarının artarak devam edeceği dileklerini iletmiş ve Özbekistan'da yapılan bu faaliyet sebebiyle T.C Sağlık Bakanlığına, Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na ve TİKA'ya teşekkürlerini sunmuştur. Heyetimiz adına söz alan Daire Başkanı Arif Çetin ise heyetin havaalanına indiği andan itibaren çok sıcak bir ilgi ile karşılaştığını ve bu yakın ilgiden heyetimizin duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlamıştır. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da iyi dileklerini, selamlarını ve başarı dileklerini ileterek, iki ülke arasında süre gelen yakın ilişkilerin sağlık alanında her yıl düzenlenen sağlık organizasyonları ile daha da geliştiğini, bu gelişimin de beraberinde halkların birbirine yakınlaşmasını sağladığını belirtmiştir. Büyükelçiliğimiz Başmüşaviri Ercan Özten ve TİKA Koordinatörü Süleyman Kızıltoprak da söz alarak organizasyonun öneminden bahsetmiş ve her iki ülke için de hayırlı olmasını dilemişlerdir. Görüşme hediye takdimi ve mutat nezaket cümleleri ile sona ermiştir.

5 4 Bakanlığımız heyeti 6 Ekim 2015 Cuma sabahı Fergana Anne ve Çocuk Hastanesi'nde, Fergana Vali Yardımcısı, Sağlam Evlat Vakfı Fergana Bölge Sorumlusu, Fergana İl Sağlık Müdürü ile hasta ve hasta yakınları tarafından karşılanmıştır. Açılış töreninde Vali Yardımcısı, Hastane Başhekimi, İl sağlık Müdürü ve heyetimizi temsilen Daire Başkanı Arif Çetin kısa birer konuşma gerçekleştirmiştir. Konuşmalarda özetle; iki ülke arasındaki kardeşliğe değinilerek, bu tür organizasyonların önemi vurgulanmıştır. Törenin ardından ameliyathaneler ve muayene odaları ziyaret edilmiş ve Özbek doktor ve yardımcı sağlık personeli ile tanışılmıştır.

6 5 Yerel ve ulusal basın temsilcileri heyetimize yoğun ilgi göstermiş, personelimiz ve hasta yakınlarıyla röportajlar gerçekleştirmişlerdir.

7 6

8 7 22 Ekim 2015 Perşembe akşamı Fergana Vilayeti Vali Yardımcısı Tolkinay Taciyeva ve Fergana Bölgesi yetkilileri heyetimiz onuruna bir akşam yemeği organize etmiştir. Yemekte yapılan konuşmalarda heyetimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edilmiş ve karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirilmiştir.

9 8 23 Ekim 2015 tarihinde Bakanlığımız heyetini ziyaret eden T.C. Taşkent Büyükelçisi Namık Güner Erpul, çalışmalarından ötürü tüm heyetimize teker teker teşekkür etmiştir. Ülkemizin görünürlüğü açısından bu tür organizasyonların son derece önemli olduğunu vurgulayan Büyükelçimiz, böylesi çalışmaların sayısının arttırılmasının gerekliliğinden bahsetmiştir. Daha sonra Heyet Başkanımız Arif Çetin ve Prof. Dr. Uğur Koçer kendilerine organizasyon süresince gerçekleştirilen ameliyatlardan ve ekibimizin edindiği izlenimleri aktarmıştır. İlişkilerin geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanabilmesi bakımından mevcut anlaşmanın ihtiyaçları karşılayamadığından bahseden Heyetimiz Başkanı Arif Çetin, yenilenmesi gereken anlaşmanın taslağının iki ülke bakanlığı yetkililerince tartışıldığını ve mutabakata varıldığını aktararak; işin sadece imza atılmasına kaldığını, bunun bir an evvel yapılması halinde ilişkilerin ivme kazanacağını aktarmıştır. Ayrıca Kasım 2015 tarihinde İstanbul da düzenlenecek olan İslam İşbirliği Teşkilatı Sağlık Bakanları Konferansı na Özbekistan Sağlık Bakanı nın katılmasının çok yararlı olacağını ve bu ziyaret sırasında da yeni anlaşmanın bir törenle imzalanabileceği bilgisi aktarılmıştır. Sayın Büyükelçimiz ise katılımın sağlanması konusunda elinden geleni yapacağını belirtmiştir.

10 9 Büyükelçimiz ayrıca sağlık turizmi konusunda Özbekistan da hiç de küçümsenmeyecek bir pay olduğunu, bu payı özellikle Rusya ve Hindistan ın paylaştığını, ülkemizdeki kamu ve özel sektör temsilcilerinin de mutlaka değerlendirmesi gerektiğini iletmiştir. Karşılıklı hediye takdimi ve mutat nezaket cümleleri ile görüşme sona ermiştir.

11 10 Heyetimiz 24 Ekim Cumartesi günü sabah erken saatlerde bir araya gelmiş ve TİKA Taşkent Koordinasyon Ofisi nin organizasyonu ile gerçekleşen Semerkand gezisine katılmışlardır. Tren ile Semerkand a geçen heyetimiz, şehrin tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etmiştir. Aynı gün akşam saatlerinde Taşkent e dönen heyetimiz havaalanına giderek da İstanbul a hareket etmiştir. Fergana da gerçekleştirilen I. Türkiye Özbekistan Sağlık Haftası genel olarak oldukça başarılı geçmiş ve ülke genelinde ses getiren bir organizasyon olmuştur. Ülkede ilk kez gerçekleştirilen ameliyatlar ve işlemlerin başarıları herkesçe takdirle karşılanmıştır. Özellikle Fergana Vadisi Bölgesinde sık görülen yarık damak ve yarık dudak ameliyatlarının yanı sıra çok sayıda yanık vakası ile karşılaşılmıştır. Mevut ilişkilerin daha da geliştirilerek işbirliğinin arttırılması hem ülkemizin Türk Cumhuriyetleri nazarındaki ağabey rolünü perçinleyecek hem de iki halkın birbirine daha da yaklaşmasını sağlayacaktır.

12 11 Danışma Kurulu T.C. Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Adına Dr. Öner GÜNER Genel Müdür Arif ÇETİN Dr. Elif EKMEKÇİ Yusuf IRMAK Dr. Selami KILIÇ Dr. Abdullah SERT Muzaffer ZENGİN Yayın Kurulu Arif ÇETİN AB Uz. Azmi EKMEN Arif Bilgihan ÖZBEY Atınç ATALAY Taner YAVUZDEMİR Fahrullah KULALI Dr. Muzdalifa SULİMAN Sevim MÜFTÜOĞLU

ÖZEL EK. 3. Türkiye - Kosova Sağlık Haftası Şubat 2016 Priştine / KOSOVA

ÖZEL EK. 3. Türkiye - Kosova Sağlık Haftası Şubat 2016 Priştine / KOSOVA ÖZEL EK 3. Türkiye - Kosova Sağlık Haftası 20-28 Şubat 2016 Priştine / KOSOVA Kosova Hakkında Kısa Bilgiler Başkent : Priştine Resmi Dili : Arnavutça ve Sırpça (Türkçe ve Boşnakça da yaygın olarak konuşulur)

Detaylı

Gambiya Cumhurbaşkanı ülkemizi ziyaret etti. (10-13 Şubat 2014)

Gambiya Cumhurbaşkanı ülkemizi ziyaret etti. (10-13 Şubat 2014) MART 2014 Sayı: 12 Nyala Sudan-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Açılışı Özel Eki İlaveli DUYURU: Bültenimiz bu sayıdan itibaren İngilizce ve Arapça olarak da yayınlanacaktır. Gambiya Cumhurbaşkanı

Detaylı

Türkiye-Gana Karma Ticari ve Ekonomik Komitesi (KEK) 4. Dönem Toplantısı

Türkiye-Gana Karma Ticari ve Ekonomik Komitesi (KEK) 4. Dönem Toplantısı MAYIS 2014 Sayı: 14 Türkiye-Gana Karma Ticari ve Ekonomik Komitesi (KEK) 4. Dönem Toplantısı Sayın Bakanımız, ayrıca Gana Devlet Başkan Yardımcısı Kwesi Amissah-Arthur ve Gana tarafı KEK Eşbaşkanı ve Gana

Detaylı

Heyet,23 Nisan akşamı Medine ye geçti. MEB Heyeti birbirinden faydalı ziyaretlerin ardından Suudi Arabistan dan ayrıldı.

Heyet,23 Nisan akşamı Medine ye geçti. MEB Heyeti birbirinden faydalı ziyaretlerin ardından Suudi Arabistan dan ayrıldı. Başta Riyad ve Cidde olmak üzere Tebük,Medine,Taif,Dammam,Abha ve Mekke de Türk okulları mevcut.uzun yıllardır ihmal edilmiş bir bölgenin okullarının yaşadığı sorunları halletmek ve Suudi Arabistan ile

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr. Zafer Yönden, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Erzin

Detaylı

Sayın Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ ın Suudi Arabistan Ziyareti

Sayın Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ ın Suudi Arabistan Ziyareti Azerbaycan Zorunlu Sağlık Sigortası Kurumu Başkanı Zaur Aliyev in Ülkemizi Ziyareti Moldova Sağlık Bakanı Ruxanda Glavan ın Ülkemizi Ziyareti T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER VE AVRUPA BİRLİĞİ GENEL

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

KAZAKİSTAN - AZERBAYCAN ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

KAZAKİSTAN - AZERBAYCAN ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU KAZAKİSTAN - AZERBAYCAN ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Kazakistan ve Azerbaycan arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 25 Ekim - 31 Ekim 2014 tarihleri

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

Pakistan Pencab Eyaleti Başbakanı Sayın Shehbaz Sharif ve Beraberindeki Heyetin Ülkemizi Ziyareti

Pakistan Pencab Eyaleti Başbakanı Sayın Shehbaz Sharif ve Beraberindeki Heyetin Ülkemizi Ziyareti KKTC Sağlık Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu nun Ülkemizi Ziyareti Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bağdar Bin Fahd Al-Fuhaid ve Beraberindeki Heyetin Ülkemizi Ziyareti T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER VE AVRUPA

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Acıbadem Sağlık Grubu 18. Hemşirelik haftası etkinlikleri; Sağlıkta Tek ve Eşsiz Hizmet Hemşirelik: Birçok Alan Birçok Etki teması ile 10 Mayıs Perşembe günü Acıbadem

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YURTDIġI GÖREV RAPORU. BOSNA-HERSEK ZĠYARETĠ GÖREV RAPORU 1. Konunun Evveliyatı

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YURTDIġI GÖREV RAPORU. BOSNA-HERSEK ZĠYARETĠ GÖREV RAPORU 1. Konunun Evveliyatı BOSNA-HERSEK ZĠYARETĠ GÖREV RAPORU 1. Konunun Evveliyatı Ormancılık alanında Bosna-Hersek ile işbirliğini geliştirmek amacıyla Başbakanlık Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı aracılığıyla iki

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ KOMİTELER-EKİPLER BEYAZ KOD EKİBİ PEMBE KOD EKİBİ MAVİ KOD EKİBİ YÖNETİM EKİBİ (BAŞHEKİM,BAŞHEMŞİRE HASTANE MÜDÜRÜ) KOMİTE GÖREVLİLERİ MESAİ SAATLERİ İÇİNDE EKİP SORUMLUSU BAŞHEKİM HASTANE MÜDÜRÜ BAŞHEMŞİRE

Detaylı

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti 05-10 Ekim 2015 Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti Ülkemiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasında idarenin ve kamu personel yönetiminin geliştirilmesi, desteklenmesi ve bu alanlarda işbirliğinin

Detaylı

TOPLUM TEMELLİ RUH SAĞLIĞI HİZMETLERİ: SOSYAL İÇERMEYE GİDEN YOL

TOPLUM TEMELLİ RUH SAĞLIĞI HİZMETLERİ: SOSYAL İÇERMEYE GİDEN YOL _ TOPLUM TEMELLİ RUH SAĞLIĞI HİZMETLERİ: SOSYAL İÇERMEYE GİDEN YOL "Engelli Bireyler için Hizmetlerin Geliştirilmesi" projesi çerçevesinde Uluslararası Katılımlı Konferans Ankara, Türkiye, 2-3 Ekim 2013

Detaylı

09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL

09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL http://www.cem.gov.tr/erozyon/anasayfa/resimlihaber/14-04- 09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL ADI%E2%80%A6.aspx?sflang=tr

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERİ HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ_2017

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERİ HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ_2017 ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERİ HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ_2017 Acıbadem Adana Hastanesi nde bu yıl 8.si düzenlenen Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs 2017 Pazartesi klinikte çalışan

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU 6-8 MART 2012 LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU Odamızın 2012 yılı Çalışma Programı nda yer alan Londra İş ve İnceleme gezisi 06-08

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU İsrail Yaralıların Tahliye Operasyonu FAALİ YET RAPORU TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ 08 Haziran 2010 Afet Yönetimi Müdürlüğü A. GENEL DURUM Ulusal ve uluslararası çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı.

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı. AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES KKTC, AZERBAYCAN'DA TANITILDI - 06.12.2016 6 Aralık 2016 kibrispostasi.com Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Tayvan ve Filipinler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 03 Mayıs - 11 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar.

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. ''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. (14-15 Mart 2013) Altı Birliği bünyesinde barındıran ve toplam 21.436 üyeye sahip, İstanbul

Detaylı

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ Kosova Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında Salihli ye gelen Kosova heyeti ilk ziyaretini İlçe Kaymakamımız Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU na yaptı. Prizren Millî Eğitim Müdür

Detaylı

Sayın Başkanımız, Letonya nın Ankara Büyükelçiliği Üçüncü Kâtibi Jenis Bekeris i 02 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00 de makamında kabul etmiştir.

Sayın Başkanımız, Letonya nın Ankara Büyükelçiliği Üçüncü Kâtibi Jenis Bekeris i 02 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00 de makamında kabul etmiştir. 02 Eylül 2015 LETONYA NIN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ ÜÇÜNCÜ KATİBİ JENİS BEKERİS İN BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARETİ Sayın Başkanımız, Letonya nın Ankara Büyükelçiliği Üçüncü Kâtibi Jenis Bekeris i 02 Eylül 2015 tarihinde

Detaylı

Sağlıkta Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Bülteni

Sağlıkta Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Bülteni disab.ed@saglik.gov.tr twitter.com/disabgm / disab.saglik.gov.tr Aralık 2014 - Sayı: 21 Ayda bir yayınlanır. -İSEDAK 30. Bakanlar Toplantısı -1. Uyuşturucu ile Mücadele Şurası -İslam İşbirliği Teşkilatı

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

SGK nın Uluslararası Başarısı

SGK nın Uluslararası Başarısı SGK nın Uluslararası Başarısı Dünya Sosyal Güvenlik Forumu nda Başkan Yadigar Gökalp İlhan, Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı nın en üst yürütme organı olan BÜRO ya üye seçildi. Kurumumuz ayrıca ISSA

Detaylı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ: -VATANDAŞLAR ALO 170 HATTI SAYESİNDE HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINI OLDUKLARI YERDEN BİR TELEFONLA ÇÖZEBİLİYORLAR -AÇILAN ÇAĞRI

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim Yılı. Dönem 5. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi STAJ TANITIM REHBERİ

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim Yılı. Dönem 5. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi STAJ TANITIM REHBERİ İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Dönem 5 Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi STAJ TANITIM REHBERİ Hazırlayan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim

Detaylı

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat 2010 tarihlerinde Ankara da Sendika Merkezi nde tertip edilmiştir. 53 Üye fabrikalarımızın temsilcilerinin

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ 2015 ŞUBAT AYI E- BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI YEREL BASIN İLE SOHBET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ. 03.02.2015 zunköprü Ticaret Borsası Meclis Baş- Ukanı Ahmet Gür, Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA 4-5 Kasım 2015 1 TÜREK 2015 SONUÇ RAPORU TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından dördüncüsü düzenlenen Türkiye Rüzgar Enerjisi

Detaylı

18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI

18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI 18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI 1- ŞU ANA KADAR SUDAN TARAFI İLE YAPILAN YAZIŞMALAR VE GERÇEKLEŞTİRİLEN GÖRÜŞMELER VE SONUCU 2- SUDANLI GURUPLARI KATILACAKLARI KURSLAR VE KURS PROGRAMLARININ

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Sağlıkta Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Bülteni

Sağlıkta Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Bülteni disab.ed@saglik.gov.tr twitter.com/disabgm / www.disab.saglik.gov.tr Aralık 2015 - Sayı: 33 Ayda bir yayınlanır. İslam İşbirliği Teşkilatı 5. Sağlık Bakanları Toplantısı (17-19 Kasım 2015, İstanbul) Ülkemiz

Detaylı

Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği 7nci İç Anadolu Bölgesi Travma ve Acil Cerrahi Toplantısı ANKARA

Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği 7nci İç Anadolu Bölgesi Travma ve Acil Cerrahi Toplantısı ANKARA Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği 7nci İç Anadolu Bölgesi Travma ve Acil Cerrahi Toplantısı ANKARA SBÜ Keçiören EAH Konferans Salonu 08 Eylül 2018 Cumartesi TOPLANTI SONUÇ RAPORU Ulusal Travma ve Acil

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ Üyemiz Akçansa Çimento ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) işbirliğiyle 19 Ekim 2012 tarihinde YTÜ Oditoryum

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DEĞERLENDİRİCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DEĞERLENDİRİCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI 2015 YILI HEMŞİRELİK BAKIM DEĞERLENDİRME SİSTEMİ (HBDS) DEĞERLENDİRİCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ 23-25 EKİM 2015 / ALANYA TÜRKONFED Genel Sekreterler Koordinasyon Toplantısı, İç ve Dış İletişim Eğitimi, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

KOMİTELER HASTA GÜVENLİĞİ KOMİTESİ KOMİTE GÖREVİ GÖREVİ ADI SOYADI. Tıbbi Hizmetler Yönetici Temsilcisi Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Kerem ÖZYAVUZ

KOMİTELER HASTA GÜVENLİĞİ KOMİTESİ KOMİTE GÖREVİ GÖREVİ ADI SOYADI. Tıbbi Hizmetler Yönetici Temsilcisi Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Kerem ÖZYAVUZ KOMİTELER HASTA GÜVENLİĞİ KOMİTESİ Tıbbi Hizmetler Yönetici Başhekim Dr. Mustafa Kerem ÖZYAVUZ Kalite Başhekim / Kalite İdari ve Mali İşler Yönetici Ömer DEMİRKOPARAN Şenay Z. ATAÇ Cerrahi Branş Uzmanı

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

[14. ULUSAL ÇOCUK FORUMU]

[14. ULUSAL ÇOCUK FORUMU] [14. ULUSAL ÇOCUK FORUMU] ANKARA 19-20 Kasım 2013 1. GİRİŞ Çocuk hakları, ülkemizin gündemine Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi ile girmiştir. Çocuk Hakları Sözleşmesi, çocuk haklarını düzenleyen

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE PLASTİK PROJESİ MOSKOVA INTERPLASTİCA FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 27-31 OCAK 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

İzmir İli Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi

İzmir İli Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Çalıştay Başkanı: Hastane Başhekim Yardımcısı: Okan TÜRKDOĞAN Çalıştay Düzenleme Kurulu: Hastane Yöneticisi: Eğitim Görevlisi Uzman Doktor Enver YALNIZ Başhekim Yardımcısı: Dr. Okan TÜRKDOĞAN Kalite Yönetim

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

MOSKOVA MEDIKAL TURİZM KONGRESİ VE TURİZM FUARI -RAPORU-

MOSKOVA MEDIKAL TURİZM KONGRESİ VE TURİZM FUARI -RAPORU- MOSKOVA MEDIKAL TURİZM KONGRESİ VE TURİZM FUARI -RAPORU- 1) 20.03.2013 - THY nın Tarifeli Istanbul Atatürk Moskova Vnokova International Uçağıyla Yerel Saatle 12:30 da Moskovaya İndim. Havalimanından Kalacağım

Detaylı

KOMİTE VE EKİP LİSTESİ

KOMİTE VE EKİP LİSTESİ Sayfa No: 1 / 6 Hastanemizde çalışanların, hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için, hasta hakları, çalışan ve hasta güvenliğini önemseyerek hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet

Detaylı

SGK güvencesiyle hiç bir ücret ödemeden karaciğer nakli! Kent Hastanesi Karaciğer Nakli Merkezi

SGK güvencesiyle hiç bir ücret ödemeden karaciğer nakli! Kent Hastanesi Karaciğer Nakli Merkezi SGK güvencesiyle hiç bir ücret ödemeden karaciğer nakli! Kent Hastanesi Karaciğer Nakli Merkezi Kent Hastanesi Karaciğer Nakli Merkezi Kent Hastanesi; uluslararası standartlarda yüksek hizmet kalitesi

Detaylı

25. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ GER- ÇEKLEŞTİRİLDİ

25. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ GER- ÇEKLEŞTİRİLDİ 25. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ GER- ÇEKLEŞTİRİLDİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Mayıs ayının ilk haftasında gerçekleştirilen

Detaylı

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu 0 CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

EKVADOR KOLOMBİYA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ 16 23 KASIM 2014 DEĞERLENDİRME RAPORU

EKVADOR KOLOMBİYA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ 16 23 KASIM 2014 DEĞERLENDİRME RAPORU EKVADOR KOLOMBİYA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ (GUAYAQUIL - BOGOTA) 16 23 KASIM 2014 DEĞERLENDİRME RAPORU 1 GUAYAQUIL 16 19 KASIM 2014 YER: SHERATON GUAYAQUIL OTEL PROGRAM 16 Kasım 2014 Pazar Ekvador a Hareket

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI şubat 2017 18. SAYI TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI Trabzonspor Kulübü nün yeni stadyumunun açılışında ekibimizle görev başındaydık. Trabzon ofisimizden ekibin kurulumunun sağlandığı bu önemli

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

KOMİTE VE EKİP LİSTESİ

KOMİTE VE EKİP LİSTESİ Sayfa No: 1 / 6 Hastanemizde çalışanların, hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için, hasta hakları, çalışan ve hasta güvenliğini önemseyerek hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet

Detaylı

İRAN İSLAM CUMHURİYETİ BIE DELEGESİNİN ODAMIZI ZİYARETİ

İRAN İSLAM CUMHURİYETİ BIE DELEGESİNİN ODAMIZI ZİYARETİ İRAN İSLAM CUMHURİYETİ BIE DELEGESİNİN ODAMIZI ZİYARETİ İran BIE Delegesi Mr. Kazem Akbarpour, 16 Mayıs 2012 tarihinde Odamızı ziyaret etmiş, heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Meclis Başkanı

Detaylı

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HAZIRLAYANLAR Metinler Uz. Dr. Rabia TERZİ Metin Editör Leyla ERALP Resimler Tasarım

Detaylı

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi İlimizin turizm potansiyelinin tanıtılması, öne çıkarılması ve turizm gelirlerinden

Detaylı