T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü"

Transkript

1 Sayi B.16.0.YIG.O.lS.0S IS-1/ O (" Konu : Belge Iptali V TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 4493 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile Acar Turizm Seyahat Ith.Ihr.Tic.Ltd.Sti. belge sahipliginde "Çarsi Mah.Damlatas Cad.93/1 Alanya/Antalya " adresinde faaliyet gösteren Charter and Charter Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi rica ederim. Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED. GELEN EVRAK Tarih ~aylt No: -Antalya Valiligine -Charter and Charter Turizm Seyahat Acentasi Çarsi Mah.Damlatas Cad.93/l Alanya!Antalya -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü'ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek!Ankara Tel:( O312) Faks: (O312)

2 Sayi : B YIG i:j9-c3~ Konu : Belge Iptali TüRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA Bakanligimizdan, 4436 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Er-Ra Tur Tic. ve Paz.Ltd.Sti" belge sahipliginde "Istiklal Cad. Belediye Pasaj i No:8 ÜrgüpINevsehir" adresinde faaliyet gösteren Archalla Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizj iptal edilen belgenin Bakanligimiza gönderilmesini rica ederim. -Nevsehir Valiligine - Archalla Turizm Seyahat Acentasi Istiklal Cad. Belediye Pasaj i No:8 ÜrgüpIN evsehir -TüRSAB Baskanligina -Türkiye Otel ciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü' ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:( O 312) Faks: (O 312)

3 Sayi : B YIG / Konu : Belge Iptali " ' i. TüRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA Bakanligimizdan, 4851 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgeli "Alim Turizm Seyahat Yatirim Tanitim Ye Tic.Ud.Sti" belge sahipliginde "Çaglayan Mah Sok. Ahmet Yücedag Apt. No:27/4 GüzelobalAntalya" adresinde faaliyet gösteren Grand Maxx Tours Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgileriniz~ iptal edilen belgenin Bakanligimiza gönderilmesini rica ederim. ardimcisi -Antalya Yaliligine - Grand Maxx Tours Turizm Seyahat Acentasi Çaglayan Mah Sok. Ahmet Yücedag Apt. No:27/4 Güzelobal Antalya -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü' ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:( O 312) Faks: (O 312)

4 Sayi : B.16.0.YIG.O r:1fJ ~;? Konu : Belge Iptali ~'fi--i r, L TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 4403 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile Iril Turizm Organizasyon Otelcilik San. ve Tic.Ltd.Sti. belge sahipliginde "Mesihpasa Cad.No:36 K:3 D:305 Laleli-Eminönü/Istanbul" adresinde faaliyet gösteren Iril Turizm Seyahat Acentasi'nm isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi rica ederim. J!id.t5 '1:1. Genel Müdür ardimcisi -Iril Turizm Seyahat Acentasi Mesihpasa Cad.No:36 K:3 0:305 Laleli-Eminönü/Istanbul -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü'ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek!Ankara Tel:( O312) Faks: (O312)

5 Sayi Konu : B YIG : Belge Iptali T.C. ~ i.. TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA Bakanligimizdan, 5451 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi geçici isletme belgesi ile "Ithaka Ins. Tur. Hali Kilim ve El Sanatlari Ür. San. TicLtd. sti" belge sahipliginde "1448 Sok. No:2 D: 1 Alsancak/Izmir" adresinde faaliyet gösteren Orpheus Travel Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi iptal edilen belgenin Bakanligimiza gönderilmesini rica ederim. -Izmir Valiligine - Orpheus Travel Turizm Seyahat Acentasi 1448 Sok. No:2 D: 1 Alsancak/Izmir -TüRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü' ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:( O 312) Faks: (O 312)

6 Konu Sayi : B.16.0.YIG.O Belge Iptali //7!J:::>2 J T~ ~ TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 3200 belge nolu (a) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile Darion Turizm Kargo ve Dis Tic.Ltd.Sti. belge sahipliginde "Mesihpasa Mah.Laleli Cad.No:36/306 EminönüIIstanbul" adresinde faaliyet gösteren Darion Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi rica ederim. -T" rkiye Otelciler Federasyonu u TÜROFED GELEN EVRAK O~~.2o{o ~y'9 : 'Ô Cemil URAN Bakan a. Genel Müdür rdimcisi -Darion Turizm Seyahat Acentasi Mesihpasa Mah.Laleli Cad.No:36/306 Eminönü/Istanbul -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye OtelcHer Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü'ne -T.C. Devlet Demir Yollan Genel Müdürlügüne Ismet Inönü Bulvan No:5 Emek/Ankara Tel:( O312) Faks: (O312)

7 Sayi B.16.0.YIG.O {~9-0j O Konu : Belge Iptali ri ' \ " ",",oj L '.',-" A Lv i TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 4173 belge nolu (c) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile Majestik Turizm San. ve Tic.Ltd.Sti. belge sahipliginde "Recep Peker Cad.No:36-1 Kiziltoprak-Kadiköy/Istanbul" adresinde faaliyet gösteren Korep Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi rica ederim. -T-Ü-rk-iy-e-O~te-;!~-'i:-;-:le::r:-;;F;;:e:::di:e;~~Syvi: TURO~ED GELEN EVRAK O~a~1.~~ö\K1V5~O: (ti KUltür ve Turizm MUdUrlUgü) -Korep Turizm Seyahat Acentasi Recep Peker Cad.No:36-1 Kizi itoprak -Kadiköy/Istanbul -TÜRSAB Baskanligina -TUrkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel MUdUrlUgU'ne -T.C. Devlet Demir Yollari Genel MüdUrlügUne Ismet InönU Bulvari No:5 Emek! Ankara Tel:( O 312) Faks: (O 312)

8 KÜLTÜR VE TURIzM BAKANLI<;I Konu Sayi :B.16.0.YIG : Belge iptali f:jg 3~' -0." " AVRUPA KÜLTÜR BASKENTI TÜRKIYE OTELeILER FEDERASYONUNA Bakanligimizda 5344 sayili (C) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Kariyer Turizm Organizasyon Tic. Ltd. Sti." belge sahipliginde "Sögütlüçesme Cad. Derici Zeynel Sok. No: 12/A KadiköylISTANBUL" adresinde faaliyeti gösteren "Kariyer Turizm Seyahat Acentasi"nin isletme belgesi 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) numarali alt bentleri hükmü geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi, iptal islemine iliskin ekte bir örnegi gönderilen yazimizin 7201 sayili Tebligat Kanunun 35. maddesi geregince acentaya teblig edilerek Bakanligimiza bilgi verilmesi ve iptal edilen acenta isletme belgesinin temin edilerek Bakanligimiza gönderilmesi hususunda geregini rica ederim. -ler FederaSyonu Türkiye O~~~OFED EN EVRAK GEL Kayit No: Tarih ri _ J O~. ot.,t...)1 U 35 ~ Cemil Bakan Genel Müdür ardimcisi DAGITIM Geregi (Ek: i) - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye Otelciler Federasyonuna - Türk Hava Yollari Genel Müdürlügüne - TC. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne - Kariyer Turizm Seyahat Acentasi ismet inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:(0312) Faks:(0312) Elektronik Ag:

9 KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Sayi :B YIG !:J(;;j 69-- Konu : Belge Iptali ~~ AVRUPA KÜLTÜR BASKENTI TüRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA Bakanligimizdan 2047 sayili (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Yaytur Turizm Seyahat ve Tic. Ltd. Sti." belge sahipliginde "Ordu Cad. Agaçesme Sok. No:ll/5 EminönüIISTANBUL " adresinde faaliyet gösteren "Yaytur Seyahat Acentasi"nin isletme belgesi 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) numarali alt bentleri hükmü geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi, iptal islemine iliskin ekte bir örnegi gönderilen yazimizin 7201 sayili Tebligat Kanunun 35. maddesi geregince acentaya teblig edilerek Bakanligimiza bilgi verilmesi ve iptal edilen acenta isletme belgesinin temin edilerek Bakanligimiza gönderilmesi hususunda geregini rica ederim. b Bakan em~ ~ANI. ote\ci\er Federasyonu, Genel Müdür Yardimcisi Türkiye TOROFED GELEN EVRAK. KS'Iit No. Tarih :3J) 2.- O~.. ~ Ek:l DAGITIM Geregi - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye Otelciler Federasyonuna - Türk Hava Yollari Genel Müdürlügüne - T.C. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne - Yaytur Seyahat Acentasi ismet inönü Bulvan No:5 Emek/Ankara Tel:(0312) Faks:(0312)

10 Sayi Konu : B.16.0.YIG : Belge Iptali TüRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA Bakanligimizdan, 5575 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi geçici isletme belgesi ile "Armoni Tur Turizm Org.San. ve Dis Tic.Ltd.Sti" belge sahipliginde "Taksim Cumhuriyet Cad. No:29 D:7 Beyoglu/Istanbul" adresinde faaliyet gösteren Rustur Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgileriniz~iptal edilen belgenin Bakanligimiza gönderilmesini rica ederim. Oi,.o1.~o Türkiye Otelciler Federasyonu GELEN EVRAK TÜROFED ~yi~o: Tarih i - Rustur Seyahat Acentasi Taksim Cumhuriyet Cad. No:29 D:7 Beyoglu/Istanbul -TüRSAB Baskanligina -Türkiye OtelciIer Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü'ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:( O 312) Faks: (O 312)

11 Sayi : B YIG Konu : Belge Iptali Z 8 Hdiiian 2010 TüRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA Bakanligimizdan, 3143 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Göksa Turizm Seyahat ve Ticaret Ltd.Sti" belge sahipliginde "Hasan Halife Mah. Fevzi Pasa Cad. NoAlI1 Fatih/Istanbul" adresinde faaliyet gösteren Davet Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgileriniz~ iptal edilen belgenin Bakanligimiza gönderilmesini rica ederim. -g:~:~ 1. fkrii:jan Genel Müdür ardimcisi TUrkiye Otelciler Federasyon',i TÜROFED GEL.EN EVRAK Tarih Kayit No: Ö&. Ç}.~-(o 35~ -Davet Turizm Seyahat Acentasi Hasan Halife Mah. Fevzi Pasa Cad. NoAl1l Fatih!Istanbul -TüRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü' ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek! Ankara Tel:( O 312) ~ 00 Faks: (O 312)

12 Sayi :B.16.0.YIG /263?sf Konu : Belge Iptali ri,- ", J L lo,; \.. 1.:1 L " AVRUPA KÜLTÜR BASKENTI TÜRKiYE OTELCiLER FEDERASYONUNA Bakanligimizdan 2536 sayili (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Y.K. Tem Tur. San. Ve Tic Ltd.Sti." belge sahipliginde "Hüseyin Ögütcen Cad. No:51 Kat:l D:l BalçovalIZMIR" adresinde faaliyet gösteren "Y.K. Tem Turizm Seyahat Acentasi"nin isletme belgesi 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 27 nci maddesinin (b) bendinin (3) numarali alt bendi. hükmü geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi, iptal islemine iliskin ekte bir örnegi gönderilen yazimizin 7201 sayili Tebligat Kanunun 35. maddesi geregince acentaya teblig edilerek Bakanligimiza bilgi verilmesi ve iptal edilen acenta isletme belgesinin temin edilerek Bakanligimiza gönderilmesi hususunda geregini rica ederim. Türkiye Otelciler O(,.Ot.~O Tarih n_. Federasyonu TÜROFED \ GELEN EVRAK ~5'~o: DAGITIM Geregi (Ek: 1) -izmir Valiligine (il Kültür ve Turizm Müdürlügü) - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye Otelciler Federasyonuna - Türk Hava Yoiiari Genel Müdürlügüne - T.C. Devlet Demir Yoiiari Genel Müdürlügüne - YK. Tem Turizm Seyahat Acentasi ismet inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:(0312) Faks:(0312)

13 YatIrim ve Isletmeler Genel Müdürlügü Sayi : B.16.0.YIG :J'~/c:)2I Konu : Belge Iptali TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA Bakanligimizdan, 4451 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Ideal Turizm Tas.ith.Ihr.Tic.Ltd.Sti" belge sahipliginde "32.Ada Sedef Sitesi 8.Blok D:2 Atasehir-Kadiköy/Istanbul" adresinde faaliyet gösteren Konfor Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi iptal edilen belgenin Bakanligimiza gönderilmesini rica ederim. T""rk"iye Otelciler Federasyonu u TÜROFED GELEN EVRAK.>5b Tarih Ka~,t No: Ob. "2e1o.- -Konfor Turizm Seyahat Acentasi 32.Ada Sedef Sitesi 8.Blok D:2 Atasehir -Kadiköy/Istanbul -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü' ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:( O 312) Faks: (O 312)

14 Sayl:B.16.0.viG Konu: Belge iptali T.C. KÜLTÜR VE TURizM BAKANllGI Yatirim ve isletmeler Genel Müdürlügü tl ~ 8:~C). '" + t AVRUPA KÜLTÜR BAS.KENT~.:.I. ~~ :.'H {..:J : \:'~. :l.'i.t.io~":...i.../201 O TÜRKIYE FEDERASYONU OTELCILER BASKANLIGINA Bakanligimizdan 1775 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Erkan GÜRKAN" belge sahipliginde "Huzur Sitesi 5. Blok K2 No:2 Lara/ANTAL YA" adresinde faaliyet göstermekte iken "Güzeloba Mah. Örnekköy Huzur Cad. Huzur Sitesi 5. Blok D:2 ANTALYA" adresinde faaliyetlerine devam ettigi Bakanligimizca tespit edilen "Gül Tur Turizm Seyahat Acentasi"mn isletme belgesi sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (3) nolu alt bendi geregince 24/06/2010 tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi rica ederim. Cemil Bakan Genel Müdür ardimcisi - Antalya Valiligine (il Kültür ve Turizm Müdürlügü) - Gül Tur Turizm Seyahat Acentasina Güzeloba Mah. Örnekköy Huzur Cad. Huzur Sitesi 5. Blok D:2 ANTALYA Bilgi - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye Otelciler Federasyonu Baskanligina - Türk Hava Yollari Genel Müdürlügüne - T.c. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne ismet inönü Bulvan No:5 Emek/Ankara Tel: Faks

15 Sayi Konu : B.16.0:YIG.O BelgeIptali (J)0. '0-i-0./)...c~) Li. ~) r: [I. ' f), V TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 5466 belge nolu (C) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile SS Tur.San.ve Tic.Ltd.Sti.belge sahipliginde "Selami Ali Mah.Nuh Kuyusu Cad.Polat Han No:395/1 ÜsküdarIIstanbul" adresinde faaliyet gösteren Sezka Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (3) nolu alt bendi geregince tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi rica ederim. Türkiye Oteiciler Federasyonu TOROFED GELEN EVRAK Tarih Ka,Xit '~ No: O ci,.. O,i> -Sezka Turizm Seyahat Acentasi Selami Ali Mah.Nuh Kuyusu Cad. Polat Han No:395/1 Üsküdar/Istanbul -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye OtelcHer Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü'ne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:( O312) Faks: (O312)

16 KÜL TÜR VE TURIzM BAKANLlGI Konu Sayi :Ihya :~.16.0.YIG.O ub J/7/ O e-ç-/ ~ 7 TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU BASKANLIGINA AVRUPA KÜLTÜR BASKENTi 2 9 Haziran 2010 Ilgi: 11112/2009 tarih ve sayili yazimiz. Bakanligimizdan 2682 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Ge-Sm Turizm ve Ticaret A.S." belge sahipliginde "Hatipirimi Mali. Yeni Datça Yolu No:95 Marmaris/MUGLA" adresinde faaliyet gösteren Julian Tours Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi 18/11/2009 tarih ve sayili Makam Oluru ile 1618 sayili Kanun 'un 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) numarali alt bendi uyarinca iptal edildigi ilgi yazimizla bildirilmistir. Yukarida bahsi geçen seyahat acentasi hakkinda Bakanligimiz aleyhine sonuçlanan Ankara LL. Idare Mahkemesi'nin 21/04/2010 tarih ve E:201O/229 sayili "Dava Konusu Islemin Yürütülmesinin Durdurulmasi" karari Bakanligimiza 09/06/2010 tarihinde teblig edilmistir. Bu nedenle, ilgili mahkeme karari geregince; Julian Tours Turizm Seyahat Acentasi'nin iptal edilen isletme belgesinin ihya edilmesi, -"Merkez Mali. Fevzi Çakmak Sok. Adnan Menderes Cad. No:8 Armutalan Marmaris/MUGLA" adresine tasinmasina iliskin bilgi ve belgelerin acenta tarafindan 1618 sayili Kanun ve Seyahat Acentalari Yönetmeligi'nin 24 üncü maddesi uyarinca TÜRSAB Baskanligina ibraz ve beyan edilmesi ve faaliyet adresinde TÜRSAB Baskanliginca yapilacak denetim sonucu ile gerekli bilgi ve belgelerin Bakanligimiza gönderilmesi, Mütakiben isletme belgesinin düzenlenmesi 23/06/2010 tarih ve sayili Makam Oluru ile uygun görülmüstür. Bilgilerinizi ve geregini rica ederim. Cemil Bakan Genel Müdür ardimcisi DAGITIM - TÜRSAB Baskanligina - Julian Tours Turizm Seyahat Acentasi Merkez Mah. Fevzi Çakmak Sok. Adnan Menderes Cad. No:8 Armutalan-Marmaris/MUGLA - Mugla Valiligine (Il Kültür ve Turizm Müdürlügüne) - THY Yollari Genel Müdürlügüne - DDY Yollari Genel Müdürlügüne - Türkiye Otelciler Federasyonu Baskanligina ismet inöno Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:(0312) Faks:(0312) Elektronik Ag:

Sayı: 2010 / 175 Konu: Belge İptali 06 Temmuz 2010

Sayı: 2010 / 175 Konu: Belge İptali 06 Temmuz 2010 Sayı: 2010 / 175 Konu: Belge İptali 06 Temmuz 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

Sayı : 2010 / 230 Konu: Belge İptali 20 Ekim 2010

Sayı : 2010 / 230 Konu: Belge İptali 20 Ekim 2010 Sayı : 2010 / 230 Konu: Belge İptali 20 Ekim 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

Sayı: 2010 / 163 Konu: Belge İptali 23 Haziran 2010

Sayı: 2010 / 163 Konu: Belge İptali 23 Haziran 2010 Sayı: 2010 / 163 Konu: Belge İptali 23 Haziran 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü

Detaylı

Sayı: 2010 / 136 Konu: Belge İptali 07 Mayıs 2010

Sayı: 2010 / 136 Konu: Belge İptali 07 Mayıs 2010 Sayı: 2010 / 136 : Belge İptali 07 Mayıs 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nden

Detaylı

Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010

Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010 Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010

Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010 Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010 Değerli Üyemiz, TÜROFED tarafından Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nden alınan Club Denge Turizm Seyahat

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU T.C. Sayi : B.16.0.YIG.0.15.00.00.01 2-\ ~ to~,.../.../2010. 00 ( Konu: Bakanligimizdan 2126 sayili (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Turnesol Tur Turizm Setahat San. ve Tic. Ltd. Sti." belge

Detaylı

Sayı : 2010 / 191 Konu : Belge İptali 30 Temmuz 2010

Sayı : 2010 / 191 Konu : Belge İptali 30 Temmuz 2010 Sayı : 2010 / 191 : Belge İptali 30 Temmuz 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

Sayı : 2010 / 240 Konu : Belge İptali ve Geri Alınması 4 Kasım 2010

Sayı : 2010 / 240 Konu : Belge İptali ve Geri Alınması 4 Kasım 2010 Sayı : 2010 / 240 Konu : Belge İptali ve Geri Alınması 4 Kasım 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler

Detaylı

Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010

Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010 Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü

Detaylı

Sayı : 2010 / 249 Konu: Belge İptali 11 Kasım 2010

Sayı : 2010 / 249 Konu: Belge İptali 11 Kasım 2010 Sayı : 2010 / 249 Konu: Belge İptali 11 Kasım 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI. Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü AVRUPA TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI. Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü AVRUPA TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI AVRUPA KÜLTÜR 6ASK~NTI Sayi : B.16.0.YIG.0.15.00.00.01..../..../2010 : 2 6 04 2010 TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 4076 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi

Detaylı

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ TGS YER HİZMETLERİ HAVAALANLARI YER HİZMETLERİ (HAVAŞ) ÇELEBİ HAVA SERVİSİ TGS Genel Müdürlüğü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A3 Blok Kat 6 Yeşilköy- Bakırköy/İstanbul Tel: 0212 463 36 36 Faks : 0212 465

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul un 30/10/2013 tarihli ve 4673-152 sayılı Karar ı ile Zeytinburnu Abay Caddesi No.178 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde, 02.03.2012 tarih ve TAŞ/939-82/30663 sayılı

Detaylı

T.C. TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIGI

T.C. TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIGI "'" Ci< TC Sayi : M069TBB071/ 81-22\ Konu : Yerlesim Yeri Belirlenmesi Q'f/0l/20 1O içisleri BAKANLlOINA (Nüfus ve Vatandaslik isleri Genel Müdürlügü) Türkiye Belediyeler Birligi ülkemizdeki bütün belediyeleri

Detaylı

T.e. il Milll Egitim Miidiirliigii. ... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu ... MUDURLUGUNE

T.e. il Milll Egitim Miidiirliigii. ... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu ... MUDURLUGUNE MU$ valiligi il Milll Egitim Miidiirliigii Sayl : 94414164/13 5/426871 14/0112015 Konu: Hasan DAGDONDEREN'e ait Ustahk Belgesinin iptali... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu... MUDURLUGUNE

Detaylı

Izzet 151K Ek: Yeniden Deer1endirrne Orani Bakan a. Dagitim: Gene! MUdür V.

Izzet 151K Ek: Yeniden Deer1endirrne Orani Bakan a. Dagitim: Gene! MUdür V. 02 T.C. ULASTIRMA, DENIZCIL!K VE HABERLESME BAKANLIcil Tehlikeli Mat ye Kombine Taimaci1ik Düzenteme Genet MudurtugU Sayi :27401505-360.02/E.85915 24.12.2015 Konu : Yen iden Degertendirme Oranina Gore

Detaylı

İ İ ö ç Ö ç ç ç ç İ ç ç ç İç ö ç ç İ ö ö ö ö ç ç ç ç ö ç ç ç ç ö ö İ ö ç ç İ İ ö ö ö ö ö İ ö ö ö ç İ çi ö ç İ Ş ö ö ö ö ö İ ç ç ö ö ö ö ç ç İ ö ö ö ç ç ç çi ö ç ç ç ö ö İ İ ö İ ö ö Ş ö çö ö İ ç ç ç ç ö

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı :18723479-153.08 Konu :İşletme Donatım Malzemesi- Hava Aracı Bakım Kuruluşları Listesi 18.03.2016 / 14652586 DAĞITIM Ulaştırma, Denizcilik ve

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Sayı :31775355-153.08-9 Konu :Donatım ve işletme malzemeleri T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından alınan

Detaylı

30.12.2009 tarihinde saat 15:40:09'da ve 15:40:39'da Kamuyu Aydinlatma Platformu'nda (KAP) yayinlanan bildirimlerimiz yazimiz ekinde yer almaktadir.

30.12.2009 tarihinde saat 15:40:09'da ve 15:40:39'da Kamuyu Aydinlatma Platformu'nda (KAP) yayinlanan bildirimlerimiz yazimiz ekinde yer almaktadir. = - - - -- -.ik- "ADEL = - ADEL KALEMeiLiK TiCARET ve SANAyi A.S. Esentepe Mahallesi Anadolu Caddesi No.7 Karta i 34870 istanbul T: (O 216) 389 58 84 (pbx) F: (O216) 353 42 90 www.adel.com.tr EK:1 30.12.2009

Detaylı

Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339 97 87 Faks: Web: E-Mail: info@aksetgida.

Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339 97 87 Faks: Web: E-Mail: info@aksetgida. Oluşturma Tarihi: 18.06.2016 Oluşturma Saati: 18:34 İhracatçılar Makarna AKSET GIDA SAN.DIŞ. TİC.LTD.ŞTİ. Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339

Detaylı

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine:

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: 1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: Komisyonu) verilen, JEO TASARIM 2000 Jeo.Müh.Müş.Bilg.Turz.San.ve Tic.Ltd.Şti.'nin Çeşme Meydanı Cad. No:116/6 / SAKARYA adresinde

Detaylı

Sayı: 2010/52 Konu: Emlak Vergisi Muafiyeti 11 Şubat 2010

Sayı: 2010/52 Konu: Emlak Vergisi Muafiyeti 11 Şubat 2010 Sayı: 2010/52 Konu: Emlak Vergisi Muafiyeti 11 Şubat 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) mali danışmanı ERTÜRK Yeminli Müşavirlik den Derneğimize gelen Emlak Vergisi Kanununun

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurulun; 19/03/2015 tarihli ve 5523-99 sayılı Kurul Kararı ile Adalet Akaryakıt Taşımacılık Isı Sistemleri Ambalaj Petrol Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası:

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: T.C. ANKARA VALiLiöi ATıK AKÜMÜLATÖR TAŞıYAN ARAÇLAR için LisANS " 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: Keresteciler Sanayi Sitesi 7. Cadde 4. Sokak No:5 Saray

Detaylı

5 Haziran 2016 PAZAR Resmî Gazete Sayı : ÇEŞİTLİ İLÂNLAR

5 Haziran 2016 PAZAR Resmî Gazete Sayı : ÇEŞİTLİ İLÂNLAR 5 Haziran 2016 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29733 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: TEBLİGAT METNİ 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu ve bu Kanuna dayanılarak çıkarılan 17/06/2004 tarihli

Detaylı

Mevzuat Bilgilendirme Servisi

Mevzuat Bilgilendirme Servisi T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı :18723479-153.08 Konu :İşletme Donatım Malzemesi Havayolu İşletmeleri ve Hava Aracı Bakım Kuruluşları Listesi 97B-REV10 21.09.2017 / 28060395

Detaylı

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası:

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü ATıK AKÜMÜLATÖR TAŞıYAN ARAÇLAR için LisANS " 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: Batuhan Geri Kazanım,

Detaylı

11 Ocak 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29590 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR

11 Ocak 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29590 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR 11 Ocak 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29590 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Niğde Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ Sayı :31775355-153.08-9 Konu :Donatım ve işletme malzemeleri T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından alınan

Detaylı

o. i lt. lö ı) S ' KAVl>EDi.:;- 9'1" Tarih Sayı Konu

o. i lt. lö ı) S ' KAVl>EDi.:;- 9'1 Tarih Sayı Konu BALIKESIR TICARET ODASI GENEL SEKRETERL!NE BASIW SOK.H0.10/2-3 Kayıt 1'.-ırlhl: 7. o. i lt. lö ı).. 1 123 S ' KAVl>EDi.:;- 9'1" - s_,... - - TOBB TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİGİ BALIKESİR 266-2446781

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 İZTES TESİSAT DOĞALGAZ İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. MANAVKUYU MAHALLESİ YÜZBAŞI İBRAHİN HAKKI CADDESİ

Detaylı

04.01.2016 27 MSIN DIWIZ TICARET ODASI. Tarih.../01/2016 Sap : 0515-511 Konu. !SG tveren Egitimleri.

04.01.2016 27 MSIN DIWIZ TICARET ODASI. Tarih.../01/2016 Sap : 0515-511 Konu. !SG tveren Egitimleri. I, '8o tt - MSIN DIWIZ TICARET ODASI GENEL SERrrERLtINE PtRtREIS N7L1SMET tnon(i BULVA.RI NO:13 33100 MERstN J Tarih.../01/2016 Sap : 0515-511 Konu 2 TURKIYE ODALAR VE BORSALAR BIRLIGI!SG tveren Egitimleri.

Detaylı

MITT Moskova Fuarı Genel Değerlendirme

MITT Moskova Fuarı Genel Değerlendirme MITT Moskova Fuarı Genel Değerlendirme 14-16 Mart 2017 tarihleri arasında Rusya Federasyonu nun başkenti Moskova'da 24.sü düzenlenen MITT'2017 Seyahat ve Turizm Fuarı'na 192 bölgeden 1800 kurum ve kuruluş

Detaylı

YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK BELGESİ Belgenin Veriliş Tarihi ve Sayısı: Belgenin Geçerlilik Tarihi: 29.02.2016

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 MART 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul un 19/06/2014 tarih ve 5068-51 sayılı Kararı ile, BAY/939-82/30621 sayılı istasyonlu bayilik lisansı sahibi Altılar Gıda Turizm Nakliyat Akaryakıt Kuyumculuk

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

ÇEŞME-ALAÇATI-PAŞALİMANI KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

ÇEŞME-ALAÇATI-PAŞALİMANI KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ K - 27 - - 28 - - 29 - - 30 - 1 NOLU KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM ALT BÖLGESİ K - 31 - 1 NOLU KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM ALT BÖLGESİ - 32 - 1 NOLU KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM ALT BÖLGESİ

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ BONAİR HAVACILIK TİC.

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 1/5/2010-31/5/2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ () Sn Belge No Belge Tarihi Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Yatırımın Yeri Firmanın Adresi Yatırımın Belge

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Antalya Büyükşehir Belediyesi Planlama Şube Müdürlüğü Sayı: 90852262-301.03-E.4121 Tarih: 30.12.2016 19:16 Dosya Numarası: 2016-9840 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

23.02.2016 tarih ve 29633 sayılı Resmi Gazete 20.02.2016 tarih ve 29630 sayılı Resmi Gazete 19.02.2016 tarih ve 29629 sayılı Resmi Gazete

23.02.2016 tarih ve 29633 sayılı Resmi Gazete 20.02.2016 tarih ve 29630 sayılı Resmi Gazete 19.02.2016 tarih ve 29629 sayılı Resmi Gazete 23.02.2016 tarih ve 29633 sayılı Resmi Gazete 11.09.2013 tarihli ve 28762 sayılı, 27.02.2014 tarihli ve 28926 sayılı, Resmi Gazete ilanları ile denetim faaliyetleri üç defa geçici olarak durdurulan ve

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı :52707093/141.03 Konu :AB Dışı İhracat Onay Numarası 20.08.2014 / 2235926 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından

Detaylı

EKS MELİK GRUP YAPI İNŞAAT TAAHHÜT TAŞIMACILIK MEDİCAL TEMİZLİK GIDA SANAYİ ve TİC.LTD.ŞTİ.

EKS MELİK GRUP YAPI İNŞAAT TAAHHÜT TAŞIMACILIK MEDİCAL TEMİZLİK GIDA SANAYİ ve TİC.LTD.ŞTİ. www.eksmelikgrup.com EKS MELİK GRUP YAPI İNŞAAT TAAHHÜT TAŞIMACILIK MEDİCAL TEMİZLİK GIDA SANAYİ ve TİC.LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN KISA GEÇMİŞİ ve

Detaylı

Not: Tasarı Başkanlıkça, tali olarak Adalet, esas olarak da Bayındırlık, İmar, Komisyonuna havale edilmiştir.

Not: Tasarı Başkanlıkça, tali olarak Adalet, esas olarak da Bayındırlık, İmar, Komisyonuna havale edilmiştir. Dönem: 23 Yasama Yılı: 2 TBMM (S. Sayısı: 252) Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve T\ırizm Komisyonu

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul un 10/04/2013 tarihli ve 4360-69 sayılı Kararı ile; Nedim Trans Yağ Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nin Birecik-Şanlıurfa Karayolu Üzeri 13.

Detaylı

KAMU İHALE KURULU KARARI

KAMU İHALE KURULU KARARI Hizmet Alım İhalesinde İş Artışı Nasıl Yapılır? KAMU İHALE KURULU KARARI Toplantı No : 2010/033 Gündem No : 63 Karar Tarihi : 11.05.2010 Karar No : 2010/UH.I-1312 Şikayetçi: Tuğra Temizlik Gıda İnş. Taah.

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü I.C - ANTALYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ - ANTALYA ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 04.12.2014 17:57-10663847 İti.01 2014. i305743.761 T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 10663847/111.01 Konu

Detaylı

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11.

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11. YETKİSİ DAHİLİNDEKİ TARTI 1 48 MUĞLA SELMAN KALİBRASYON ÖLÇÜ VE TARTI KALİBRASYON MUAYENE VE DAMGALAMA MERKEZİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 ŞEYH MAH. RAGIPBEY CAD. SAATÇIOĞLU PASAJI NO:10/I- G

Detaylı

T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı

T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 91930458-120 - [2007/03523 ] / E.2017-OE-356120 Konu : Yenileme Talebi Hakkında Referansınız: 17.08.2017 İLKAY YASEMİN ÖZLÜK (DESTEK

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı :31775355-153.08 Konu :Donatım ve İşletme Malzemeleri 29.03.2013 / 06331 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi: a) 24.01.2013 tarihli

Detaylı

T.C. MILLi EGITIM BAKANLIGI. Ortaögretim Genel Midilriap. ... "i\i.ii.i(j~~ (Il Milli ~gitim Müdürlügü)

T.C. MILLi EGITIM BAKANLIGI. Ortaögretim Genel Midilriap. ... i\i.ii.i(j~~ (Il Milli ~gitim Müdürlügü) T.C. MILLi EGITIM BAKANLIGI Ortaögretim Genel Midilriap Sayi Konu: : B.08.0.OGM.O.09.01.04 Haftalik Ders Çizelgeleri Ili Ilgili Tereddüt Edilen Hususular 25.09.2006* 12575... "i\i.ii.i(j~~ (Il Milli ~gitim

Detaylı

: Ülkemize Turist Getiren (A) Grubu Seyahat Acentalarına Destek Sağlanması

: Ülkemize Turist Getiren (A) Grubu Seyahat Acentalarına Destek Sağlanması Sirküler No : 2017-20 Sirküler Tarihi : 17.02.2017 Konu : Ülkemize Turist Getiren (A) Grubu Seyahat Acentalarına Destek Sağlanması 15 Şubat 2017 tarih ve 29980 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Ülkemize

Detaylı

Mezbaha Veterinerini ayni zamanda BARINAKTA calisiyormus gosteren Belediyeler icin VALILIGE GONDERILECEK ORNEK MURACAAT YAZISI..

Mezbaha Veterinerini ayni zamanda BARINAKTA calisiyormus gosteren Belediyeler icin VALILIGE GONDERILECEK ORNEK MURACAAT YAZISI.. Degerli Arkadaslar, 25691 Sayi, 05.01.2005 tarihli Resmi Gazetede yayinlanan, Kirmizi Et ve Et Urunleri Uretim Calisma ve Denetim Usul ve Esaslarina Dair Yonetmeligin Madde 17 ve Madde 18 inde Mezbaha

Detaylı

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü *BE8V58U89* T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü Sayı : 35231609-260.01.03-E. Konu : Lisanssız Başvurular 23088 29/08/2016 MERAM ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİNE

Detaylı

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY)

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) Yayın Kurulu (Board Of Edition) Deniz VARLI İlkay KAVALCI Grafik & Tasarım Uygulama (Graphic & Design) Osmanlı Grafik 0464 213 01 00-0544 559 04 56 bilgi@osmanligrafik.com

Detaylı

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11.

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11. YETKİSİ DAHİLİNDEKİ TARTI 1 48 MUĞLA SELMAN KALİBRASYON ÖLÇÜ VE TARTI KALİBRASYON MUAYENE VE DAMGALAMA MERKEZİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 ŞEYH MAH. RAGIPBEY CAD. SAATÇIOĞLU PASAJI NO:10/I- G

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2.

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2. SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK, NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 YENİŞEHİR

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İyi Tarım Uygulamaları İşlem Basamakları

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İyi Tarım Uygulamaları İşlem Basamakları Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İyi Tarım Uygulamaları İşlem Basamakları İYİ TARIM UYGULAMALARI İŞLEM BASAMAKLARI Başvurulacak Merci Kimler Başvurabilir : Sertifikasyon Kuruluşu : Örtü Altı

Detaylı

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI SIRA NO 1 ÖZEL İSTİHDAM BÜROSUNUN ADI DETAM ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK VE HİZ.LTD.ŞTİ BÜRONUN BULUNDUĞU İL YÖNETİM KURULUNUN İZNİNE İLİŞKİN KARAR TARİH VE SAYISI 31.05.2010-135

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ- 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 KIZILAY

Detaylı

BAŞVURU SAHİBİ: Has-Demir İnş. Taah. Elk. Taah. Turz. Nak. Harf. San. ve Tic. Ltd. Şti., A. Menderes Cad. Süreyya Kobal Apt. No:1/2 Yakutiye/ERZURUM

BAŞVURU SAHİBİ: Has-Demir İnş. Taah. Elk. Taah. Turz. Nak. Harf. San. ve Tic. Ltd. Şti., A. Menderes Cad. Süreyya Kobal Apt. No:1/2 Yakutiye/ERZURUM TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: II. Başkan Kazım ÖZKAN, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Has-Demir İnş. Taah. Elk. Taah.

Detaylı

İŞL/1101-10/21418 2010 Ocak BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi. İŞL/1101-10/21418 2010 Şubat BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi

İŞL/1101-10/21418 2010 Ocak BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi. İŞL/1101-10/21418 2010 Şubat BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi Kurumumuz kayıtlarında OSB 1. Cadde 6. Sokak No:39/B / AKSARAY adresinde bulunan işleme lisansı sahibi Aks-en Alternatif Enerji Teknolojileri San. ve Tic. Anonim Şirketinin bildirim yükümlülüklerine ilişkin

Detaylı

İÇMELER BELEDİYE BELGELİ KONAKLAMA TESİSLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

İÇMELER BELEDİYE BELGELİ KONAKLAMA TESİSLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇMELER BELEDİYE BELGELİ KONAKLAMA TESİSLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ NO TESİSİN ADI İŞYERİ ADRESİ TEL 1 THE ANGEL INN APART GÖLENYE MAH. NAMIK KEMAL CADDESİ NO : 37 4554235 2 MARİÇYA APART OTEL CUMHURİYET

Detaylı

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 99691855-400-E.6052259 12.06.2015 Konu: İzinsiz Eğitim ve Öğrenci Barındırma Faaliyeti Gösteren Yerler... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM İ l g i: Muğla Valiliği

Detaylı

T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE

T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE TASNİF Dlsı...~. T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği Sayı 96393232-772/9573 26/12/2014 Konu Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE

Detaylı

Çarşı Rezidans Kırklareli - Kat Planları

Çarşı Rezidans Kırklareli - Kat Planları Çarşı Rezidans Kırklareli - Kat Planları www.akinsaat.com Katalogta yer alan tüm görsel materyaller, tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Ak İnşaat, projenin uygulaması sırasında, teknik açıdan gerekli gördüğü

Detaylı

BAŞLIK ÖRNEKLERİ. T.C. BAŞBAKANLIK Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğü

BAŞLIK ÖRNEKLERİ. T.C. BAŞBAKANLIK Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğü ÖRNEK 1 BAŞLIK ÖRNEKLERİ Merkez Teşkilatı Örneği: Bağlı İdare Örneği: İlgili İdare Örneği: İlişkili İdare Örneği: Yerinden Yönetim İdaresi Örneği: Taşra Teşkilatı İl İdaresi Örneği: Taşra Teşkilatı İlçe

Detaylı

Başka Bir İş İçin Düzenlenen Banka Referans Mektubu Kabul Edilir mi?

Başka Bir İş İçin Düzenlenen Banka Referans Mektubu Kabul Edilir mi? Başka Bir İş İçin Düzenlenen Banka Referans Mektubu Kabul Edilir mi? KAMU İHALE KURULU KARARI Toplantı No : 2007/047 Gündem No : 59 Karar Tarihi : 13.08.2007 Karar No : 2007/UY.Z-2748 Şikayetçi : Yağışan

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ TEŞVİK BELGELERİ 1//2010-31//2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN TEŞVİK BELGELERİ () Sn Belge No Belge Tarihi Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Yatırımın Yeri Firmanın Adresi Yatırımın Belge Türü Cinsi 1 2 3

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelirler Genel Müdürlüğü ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZ SİRKÜLERİ/5. Konusu

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelirler Genel Müdürlüğü ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZ SİRKÜLERİ/5. Konusu 5 Nolu, ÖKC Ödeme Kaydedici Cihazları (Yazarkasa) Sirküleri Seri, Sıra Numarası, No : 05 Sayılı Sirküsü T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelirler Genel Müdürlüğü ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZ SİRKÜLERİ/5 Konusu : Akaryakıt

Detaylı

Sayı : 2010 /113 16 Nisan 2010 Konu : Telif Hakları

Sayı : 2010 /113 16 Nisan 2010 Konu : Telif Hakları Sayı : 2010 /113 16 Nisan 2010 Konu : Telif Hakları Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından Derneğimize gönderilen Müzik Meslek Birlikleri nin Telif Hakları ile ilgili yazısı

Detaylı

T.C. MEZiTLi KA YMAKAMLIGI. ilc;e Milli Egitim Miidiirliigii. (TELEFON zinciri) ... MUD URL U G UNE

T.C. MEZiTLi KA YMAKAMLIGI. ilc;e Milli Egitim Miidiirliigii. (TELEFON zinciri) ... MUD URL U G UNE Mezitli il9e Milli Egitim Miidiirliigii - Strateji Hizmetleri Subesi Adres: GMK. Bulvan Mezitli Sanayi Sitesi Giri~i

Detaylı

YÖNETIM KURULU 12 SUBAT 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 12 SUBAT 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 12 SUBAT 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

T.C. KÜTAHYA valiligi Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü... MALMÜDÜRLÜGÜNE

T.C. KÜTAHYA valiligi Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü... MALMÜDÜRLÜGÜNE z: Sayı : Konu: 67882964-708.01- i ~9Lr3 Hatalı Kayıtlar. T.C. KÜTAHYA valiligi Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü 1111112015... MALMÜDÜRLÜGÜNE Bakanlığımız Muhasebat Genel Müdürlüğünün, Hatalı Kayıtlara

Detaylı

9. Turizm Fuar ve Kongresi. . fuarizmir 10-13 ARALIK FUAR SONUÇ RAPORU. Organizatörler:

9. Turizm Fuar ve Kongresi. . fuarizmir 10-13 ARALIK FUAR SONUÇ RAPORU. Organizatörler: 9. Turizm Fuar ve Kongresi 10-13 ARALIK. fuarizmir FUAR SONUÇ RAPORU Organizatörler: Türkiye nin turizm sektöründeki en önemli buluşma noktalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi;

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

istasyonunun belirtilen adreste kurulmasında sakınca olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

istasyonunun belirtilen adreste kurulmasında sakınca olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Mahalli Çevre Kurulu 07.08.2006 tarihinde saat 14:00 de, gündem maddeleri olan, Baz İstasyonu, Deşarj izni, Emisyon İzni konularını görüşmek üzere, Vali Yardımcısı B. Sıtkı HANLIOĞLU Başkanlığında ve aşağıda

Detaylı

MARMARİS. 1-3 YILDIZLI TURİZM İŞLETME BELGELİ TESİSLER Sıra No. Oda Yatak İşl. Dn. Belge Belge Sayısı Sayısı No Tarihi.

MARMARİS. 1-3 YILDIZLI TURİZM İŞLETME BELGELİ TESİSLER Sıra No. Oda Yatak İşl. Dn. Belge Belge Sayısı Sayısı No Tarihi. MARMARİS 1-3 YILDIZLI TURİZM İŞLETME BELGELİ TESİSLER Sıra Sayısı Sayısı Tarihi 1 Alkan 3 Yıldız 55 110 * 11079 20.08.2007 Yapıcı İnş.ve Tur.San.Ltd.Şt i. K.Elgin Bulvarı :67 4178086 4178078 2 Balım i

Detaylı

T.C. SAGLIK BAKANLIGI Müsteşarlık

T.C. SAGLIK BAKANLIGI Müsteşarlık Sağlık Bakanlıg SAGLIK BAKANlIGI BAKANLIK - MÜSTEşARııK BÜRO EVRAK BİRİMİ 16.04.20131.5:29-2432201.0/000/49 111111111111111111111111111111L1111L1111111111 01.287858 ILLI Bilindiği üzere, Bakanlığımız taşra

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ BONAİR HAVACILIK TİC.

Detaylı

Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği

Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYET YÖNETMELİĞİ(MÜLGA) Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği Kültür ve Turizm Bakanlığı Resmi Gazete Tarihi: 15/06/1997 Resmi Gazete Sayısı: 23020 ***23/02/2011 tarih ve

Detaylı

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR FİRMA ÜNVANI BELGE KONUSU BELGE NO FESİH TARİHİ FESİH GEREKÇESİ A-METRE TUR.İNŞ.TAAH. KRT:211 14.31.35-3/3621 20.06.2012

Detaylı

I.C. İçişLERİ BAKANLlOINA

I.C. İçişLERİ BAKANLlOINA K.«e.l ~ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİS! BAşKANLlGı Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanhğı Sayı : 89392098-8'f~. O, / ~.. ıl-o 2. lı.03,2013 Konu : Öğrenci Ziyaretleri I.C. İçişLERİ BAKANLlOINA Türkiye

Detaylı

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 52707093-141.03 Konu : AB Dışı İhracat Onay Numarası 22.09.2016 / 18831165 DAĞITIM YERLERİNE Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından alınan

Detaylı

F11 TEDARİKÇİ LİSTESİ

F11 TEDARİKÇİ LİSTESİ 06 Sayfa 1 / 5 1. İNTERLAB GIDA LABORATUVARI -OLUŞ ÖZEL GIDA ANAİZLERİ VE LAB. HİZ. TİC. LTD.ŞTİ Ürün/servis Web i Haşim İşcan Mah. Mekep Sok. No:13 07100 ANTALYA/TÜRKİYE RAHİME ŞENGÜN TS EN-ISO/IEC 17025

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 20/06/2013 tarihli ve 4465-47 sayılı kararıyla; İHR/3419-2/30014 sayılı İhrakiye teslim lisansı sahibi Tezer İnşaat İhrakiye Temizlik

Detaylı

www.balneoloji2012.org

www.balneoloji2012.org SPONSORLUK DOSYASI www.balneoloji2012.org 12-14 Nisan 2012 Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Kozaklı - Nevşehir GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Nevşehir- Kozaklı- Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Hotel

Detaylı

Söz konusu dilekçenin ivedilikle Çocuk Haklari Komisyonuna gönderilmesine, O.B.K.V

Söz konusu dilekçenin ivedilikle Çocuk Haklari Komisyonuna gönderilmesine, O.B.K.V Karar No Konu Karar 2563 2566 I. Ö.'nin 21.04.2014 tarih 11736 gelen evrak sayili faks dilekçesi ile Izmir Fen Lisesi Demokrasi ve Insan Haklari Kulübü olarak 9. sinif (15 yas grubu) 90 ögrenciye çocuk

Detaylı

4 Haziran 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29376

4 Haziran 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29376 4 Haziran 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29376 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul un 27/03/2015 tarihli toplantısında 5534-10 sayılı Kurul Kararı ile Büyükesat mah. Kaptanpaşa sok. No:11/5

Detaylı

BAŞVURUYA KONU İHALE: 2015/180235 İhale Kayıt Numaralı (Ardahan - Kars) Ayr - Çıldır - Aktaş Yolu Km: 0+000-16+310 Kesiminin Yapım İhalesi

BAŞVURUYA KONU İHALE: 2015/180235 İhale Kayıt Numaralı (Ardahan - Kars) Ayr - Çıldır - Aktaş Yolu Km: 0+000-16+310 Kesiminin Yapım İhalesi TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ali Kemal AKKOÇ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Dr. Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Varyap Mad. Nak. İnş.

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞINA (Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü)

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞINA (Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü) SAYI : 25.00/132 KONU: Bitki Karantinası Fümigasyon Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Hakkında Oda görüşü ANKARA 15/02/2016 İVEDİ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞINA (Gıda ve Kontrol

Detaylı

17 Mart 2017 CUMA Resmî Gazete Sayı : ÇEŞİTLİ İLÂNLAR

17 Mart 2017 CUMA Resmî Gazete Sayı : ÇEŞİTLİ İLÂNLAR 17 Mart 2017 CUMA Resmî Gazete Sayı : 30010 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul 21/10/2016 tarihli ve 6548-33 sayılı Kararı ile, Kayseri Sivas Karayolu 28.Km Çavuşağa Köyü Kocasinan/KAYSERİ

Detaylı

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. Av.Z.T. Ç. ve Av.B. Y.'nin 14.03.2014

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. Av.Z.T. Ç. ve Av.B. Y.'nin 14.03.2014 Karar No Konu Karar Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim 2297 Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. 2298

Detaylı

Ticari Alacaklar Ticari Borçlar

Ticari Alacaklar Ticari Borçlar 30.09.2016 İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.09.2016

Detaylı