39 İlçede 39 Eğitim Kurumunun Afet ve Acil Durum Planlarının Hazırlanması Pilot Projesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "39 İlçede 39 Eğitim Kurumunun Afet ve Acil Durum Planlarının Hazırlanması Pilot Projesi"

Transkript

1 39 İlçede 39 Eğitim Kurumunun Afet ve Acil Durum Planlarının Hazırlanması Pilot Projesi

2 Proje Genel Bilgisi

3 Projenin Tanımı Proje, İstanbul genelinde yeniden inşası tamamlanarak veya güçlendirilerek depremlere karşı yapısal dirençleri artırılan her ilçeden bir adet olmak üzere toplamda 39 eğitim kurumunun, bütünleşik afet yönetimi ilkeleri çerçevesinde planlama ve hazırlık çalışmalarının tamamlanması, bu okulların öğrencileri, öğretmenleri, idari personeli, çalışanları ve velileri için güvenli bir çevre oluşturma, eğitim kurumlarının afet ve acil durum planlama kapasitelerini artırma ve tüm afet ve acil durumlarda eğitim sürekliliğinin sağlanma çalışmasıdır. Projenin Amacı Genel Amaç: Bütünleşik afet yönetimi ilkeleri çerçevesinde, deprem zararlarını azaltabilmek için hazırlıklı olmaya ağırlık veren örnek bir kültürün yaygınlaştırılmasına katkı sağlayarak güvenli ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmak. Özel Amaç: Okullarımızda her türlü afete neden olabilecek tehlike ve risklerin belirlenmesi, mümkünse önlenmesi veya olası etkilerinin azaltılması, eğitim ve tatbikatlarla farkındalığın ve becerinin arttırılması, olay anında kazanılmış doğru davranış biçimlerinin sergilenmesi, hızlı tahliyenin gerçekleştirilebilmesi ile okulların normal faaliyetlerine en kısa zamanda dönebilmesi için gereken kurumsal yapılanmayı sağlamaktır. Projenin Gerekçesi / Arka Plan Eğitim kurumlarının olası (deprem, sel, tehlikeli kimyasal kullanan fabrika kazaları vb.) afet ve acil durumlarda yükümlülüklerini hızla yerine getirebilmesi ve dolayısı ile kesintisiz eğitim ve hizmetin sürdürülebilmesi için uluslararası standartlarda ve Türkiye de yürürlükte bulunan mevzuata uygun bir Afet ve Acil Durum Planı na ihtiyacı vardır. Bu kurumlara özel tehlikelerin belirlenmesi ve risklerin analiz edilmesi, afet yönetiminin amaçları ve ilkeleri çerçevesinde kaynakların sevk ve idaresinin bir plan çerçevesinde ele alınması gerekir. Okullarda bulunan öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin deprem başta olmak üzere afetlerle baş edebilme kapasitesini geliştirmek için; okul yönetimlerinin katılımı ile afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler bir afet planı olarak hazırlanmalı ve buna ek olarak öğretmen ve öğrencilerin afet bilinci ve güvenli davranış şekilleri gibi konularda eğitilmesi gerekmektedir.

4 Milli Eğitim Bakanlığı ve JICA projesi kapsamındaki Okul Afet ve Acil Durum Yönetimi Planlama Kılavuzu bilgilerinden yola çıkarak gerekli planların hazırlanması ve Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığımızın başlattığı Afete Hazır Türkiye Eğitim ve Bilinçlendirme Projesi nin Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştirdiği işbirliği ile hayata geçen Afete Hazır Okul kampanyası ile öğrenciler ve okul çalışanlarına afete hazırlık kültürünün kazandırılması ve farkındalık yaratılması hedeflerini gerçekleştirebilmesinde öncü rol oynayacaktır. İstanbul Valiliği nce, deprem zararlarını azaltabilmek için hazırlıklı olmaya ağırlık veren farklı bir kültürün yaygınlaştırılması, eğitim ve örgütlenme çalışmalarının sürdürülebilir nitelikte olması amacıyla yürütülen tüm işlerin tamamlayıcısı olan bu çalışmanın, kurumsal bir işbirliği protokolü kapsamında İstanbul un her bir ilçesinden bir adet olmak üzere öncelikle yeniden inşası tamamlanan veya güçlendirilen toplam pilot 39 okulda, okul aile birliklerini paydaş alarak gerçekleştirilmesi bu okulların afete hazırlık çalışmalarını bütüncül bir bakış açısıyla tamamlamalarına hizmet edecektir. Proje Paydaşları Proje Yürütücüleri; İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Proje Ortakları; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) Destekleyici Kurumlar; Başbakanlık AFAD, Milli Eğitim Bakanlığı Proje Hedef Grubu; İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, 39 okulda kurulacak planlama ekibi (okul müdürü / yrd., öğretmenler, okul aile birliği, diğer görevliler), seçilen okulların yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri, okul aile birliği ve velileri Uygulayıcı Kurum; Beyaz Gemi Sosyal Proje Ajansı Proje Zamanı 10 Ay (Okul tatil günleri proje süresine dahil değildir).

5 Proje Kapsamında Seçilen Okullar ADALAR Burgazada Sait Faik İlkokulu Güçlendirme 2009 ARNAVUTKÖY Hadımköy İ. Özaydın Ç.P.L. Yeniden Yapım 2013 ATAŞEHİR Ali İhsan Hayırlıoğlu İlkokulu Yeniden Yapım 2012 AVCILAR Süleyman Nazif Anadolu Lisesi Yeniden Yapım 2009 B.ÇEKMECE Tepecik Ortaokulu Yeniden Yapım 2009 B.EVLER Kazımkarabekir Ortaokulu Yeniden Yapım 2011 B.PAŞA Yahya Kemal Ortaokulu Yeniden Yapım 2012 BAĞCILAR Peyami Safa Ortaokulu Yeniden Yapım 2009 BAKIRKÖY Halil Bedii Yönetken Ortaokulu Yeniden Yapım 2013 BAŞAKŞEHİR Prof. Dr. Ahat Andican Ortaokulu Güçlendirme 2012 BEŞİKTAŞ Hasan Ali Yücel Ortaokulu Yeniden Yapım 2012 BEYKOZ Rüzgarlıbahçe Ortaokulu Yeniden Yapım 2012 BEYLİKDÜZÜ Dr.Haydar Arslan İlkokulu Güçlendirme 2007 BEYOĞLU Kaptanpaşa İlkokulu Yeniden Yapım 2013 ÇATALCA Gökçeali Sevgi-Altan Şanda İlkokulu Güçlendirme 2012 ÇEKMEKÖY Alemdağ İlkokulu Yeniden Yapım 2008 ESENLER Ressam Şevket Dağ İlkokulu Yeniden Yapım 2009 ESENYURT Rıfat Ilgaz Ortaokulu Yeniden Yapım 2014 EYÜP Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Yeniden Yapım 2012 FATİH Ali Suavi İlkokulu Yeniden Yapım 2013 G.O.PAŞA 23 Nisan İİkokulu Yeniden Yapım 2009 GÜNGÖREN Gündoğdu İlkokulu Yeniden Yapım 2010 K.ÇEKMECE Kocatepe İlkokulu Yeniden Yapım 2011 KADIKÖY Erenköy İlkokulu Yeniden Yapım 2012 KÂĞITHANE Ziya Paşa Ortaokulu Yeniden Yapım 2013 KARTAL Cevizli Ortaokulu Yeniden Yapım 2013 MALTEPE Adnan Kahveci Ortaokulu Yeniden Yapım 2012 PENDİK Gülizar Zeki Obdan İlkokulu Yeniden Yapım 2011 SANCAKTEPE Aziz Bayraktar İ.H.L. Yeniden Yapım 2012 SARIYER Sarıyer İlkokulu Yeniden Yapım 2009 SİLİVRİ Değirmenköy Atatürk Ortaokulu Yeniden Yapım 2011 SULTANBEYLİ Hasan Ali Yücel İlkokulu Yeniden Yapım 2013 SULTANGAZİ Cebeci Sultançiftliği İlkokulu Yeniden Yapım 2013 ŞİLE Kanan Ortaokulu Güçlendirme 2012 ŞİŞLİ Kurtuluş Lisesi Güçlendirme 2009 TUZLA Kaşif Kalkavan Lisesi Yeniden Yapım 2011 ÜMRANİYE 23 Nisan Kaptanoğlu İklokulu Yeniden Yapım 2012 ÜSKÜDAR Sultantepe İlkokulu Yeniden Yapım 2012 ZEYTİNBURNU Ahmet Vefikpaşa Ortaokulu Yeniden Yapım 2012

6 Proje Faaliyetleri

7 Proje Faaliyetleri Proje faaliyetleri bilgi sürekliliğinin sağlanması amacıyla; sürecin her aşamasında okul idarelerinden temsilciler ile birlikte çalışılması öngörülmüştür. Özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin bizzat proje faaliyetlerinde yer alması ve ilgili okullarda yapılacak plan çalışmalarına katılım göstermesi önem arz etmektedir. Proje ile ilgili ana faaliyetler aşağıda açıklanmıştır. Proje Tanıtım Toplantısı Projenin faaliyetleri ve süreci hakkında bilgi vermek amacıyla tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplanıya; İstanbul Valiliği, Başbakanlık AFAD, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, 39 İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve 39 pilot okulun idarecileri davet edilecektir. Toplantıda proje kapsamında beklenen işbirliği faaliyetleri açıklanacak ve proje hakkındaki sorular yanıtlanacaktır. Seçilen Okullarımıza İlk Ziyaretler Seçilen okullarımıza proje boyunca teknik danışmanlık yapacak kişi/kişiler bu eğitimöğretim yılı bitmeden (Haziran 2014) ilk ziyaretlerini gerçekleştirilecektir. Ziyaret edecek bu kişiler, okul idarecileri ile birlikte öğretmenleri projenin sahibi olmaya davet edeceklerdir. Sonrası çalışmalar için faydalı olacak okulun hali hazırda mevcut planlarını değerlendirmek üzere bu planları talep edecek ve okullarda plan çalışmalarından sorumlu olan Planlama Ekip lerinin belirlenmesini isteyecektir. Lütfen bu ziyaret öncesinde; Okulunuzun hali hazırda mevcut planlarını hazır bulundurun. Okullunuzun plan çalışmalarından sorumlu olacak ekibi belirleyin. Bu ekipte, Okul Müdürü, ilgili Müdür Yrd., Öğretmenler arasından seçilen en az 3 kişi, Okul Aile Birliği veya Okul Koruma Dernekleri başkanları veya görevlendirecekleri 2 kişi, Sivil Savunma Kolu veya İzcilik Kolu yetkilisi varsa öğrenci temsilcileri olabilir. Bu ekip içerisinde okul müdürünün bizzat bulunması afet ve acil durum planlaması ve afete etkili müdahale çalışmalarının başarılı olması için gerekli görülmektedir.

8 Afet ve Acil Durum Planlama Çalışmalarının Altyapısının Oluşturulması Proje yer alan danışmanlar tarafından Afet ve Acil Durum Planlama çalışmaları altyapısının oluşturulması çalışmaları gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda; Milli Eğitim Bakanlık makamının 11/06/2013 tarihli ve /20/ sayılı onayı ile uygun bulunan Okul Afet ve Acil Durumu Yönetimi Planlama Kılavuzu ve Başbakanlık AFAD ın Afete Hazır Okul kampanyası kapsamında hazırladığı Okul Afet ve Acil Durum Yönetimi Planı Hazırlama Kılavuzu nda belirtilen formata uygun bir plan taslağı ve ilgili formlar hazırlanacaktır. Afet ve acil durum plan taslağının yanında bu planın nasıl yapılacağı ile ilgili bir planlama rehberi de oluşturulacaktır. Aynı zamanda planlama ekiplerine; Okul Afet ve Acil Durum Yönetimi Planı Hazırlama Kılavuzu yönergeleri doğrultusunda okul afet ve acil durum planının oluşturulabilmesi için gerekli olacak tüm bilgileri içeren bir eğitim programı hazırlanacaktır. Afet ve Acil Durum Planlama Ekipleri ile Kapasite Geliştirme Eğitimleri Afet yönetimi uzmanları liderliğinde gerçekleştirilecek olan kapasite geliştirme eğitimleri interaktif olarak gerçekleştirilecek ve planlama ekibi eğitim başından sonuna kadar eğitim içerisinde aktif olarak yer alacaktır. Eğitim sonunda, eğitime katılan planlama ekibi bir okulun plan taslağı dahilinde afet ve acil durum planını hazırlayıp hayata geçirebilecek bilgi ve beceriye sahip olacaktır. Okullunuzun plan çalışmalarından sorumlu olacak ekibin bu eğitime tam katılımını sağlayın. Afet ve Acil Durum Planlama Çalışmalarının Gerçekleştirilmesi Bu faaliyet kapsamında okul planlama ekipleri ile birlikte, Afet ve Acil Durum Plan Taslağı doğrultusunda; Mevcut durum analizi yapılarak, okulların afet ve acil durum sırası ve sonrasında kullanabilecekleri iç kaynakların tespiti ve ihtiyaçların belirlenmesi Tehlike ve risk analizi çalışmaları sonrasında okul için belirlenen önemli tehlikeler için Standart Operasyon Prosedürleri, Kontrol listeleri, form ve tutanakların doldurulması Zarar azaltma planları, kritik görev ve görevliler, tahliye planları, öğrenci, çalışan, veli listeleri, iletişim zincirleri, prosedürler, kaynak yönetimi ve gönüllülerin koordinasyonu, karşılıklı yardımlaşma ve işbirliği esasları oluşturulacaktır. Proje boyunca teknik danışmanlık yapacak kişi/kişiler bu faaliyet kapsamında plan çalışmalarından sorumlu olacak ekip ile birlikte sürekli iletişimde olacaktır.

9 Afet ve Acil Durum Planı Masabaşı Tatbikatlarının Gerçekleştirilmesi Planda yer alan okul afet ve acil durum görevlileri ile birlikte planının değerlendirildiği ve senaryolar üzerinden plan simülasyonunun yapıldığı kısa bir masabaşı çalışması gerçekleştirilecektir. Okullunuzun plan çalışmalarında görevli olacak ekibin masabaşı tatbikatına tam katılımını sağlayın. Afet ve Acil Durum Planı Tanıtım Seminerleri Çalışmalar sonrasında son haline getirilen Okul Afet ve Acil Durum Planları ile ilgili projenin hedef kitlesine yönelik tanıtım semineri gerçekleştirilecektir. Bu seminerde plan hakkında temel bilgiler aktarılacaktır. Plan İşlerliği Amaçlı Yönerge Dokümanının Geliştirilmesi Planın işlerliğini sağlamaya yönelik olarak, okul afet ve acil durum planının güncellenmesi, geliştirilmesi, düzenli aralıklarla uygulanması gibi konuları kapsayan bir yönerge dokümanı hazırlanacaktır. Ayrıca afete hazırlık ve afet ve acil durum planlama kapasitesini artırmaya yönelik olarak tamamlayıcı eğitim ihtiyaçları belirlenecek ve raporlanacaktır. Hazırlanan Planın İşlerliğine Yönelik Çök-Kapan-Tutun ve Tahliye Tatbikatlarının Yapılması Okulların afet ve acil durum planlarının hazırlanmasını takiben tüm okullarda Çök-Kapan- Tutun ve Tahliye tatbikatları afet yönetimi uzmanları liderliğinde okul planlama ekipleri ile birlikte 39 pilot okulda uygulanacaktır. Çök-Kapan-Tutun ve Tahliye tatbikatlarına ait senaryo ve yönergeler okul afet ve acil durum planlarına ek olarak yerleştirilecektir.

10 Proje Beklenti ve Çıktıları

11 Beklenen Sonuçlar Pilot çalışma kapsamında seçilen eğitim kurumlarındaki öğrencileri, öğretmenleri, idari personeli, çalışanları ve velileri hazırlanan Afet ve Acil Durum Planları konusunda bilgilendirmek. Hazırlanan Afet ve Acil Durum Planlarını yerel ve/veya merkezi tüm ilgili paydaşlara ulaştırmak. Afet ve Acil Durum Planı kapsamında tüm velilere, öğretmenlere, öğrencilere, idari personele ve çalışanlara duyurulan bir tahliye yöntemi oluşturmak. İdari personeli Afet ve Acil Durum Planı hazırlama konusunda eğiterek kapasitelerini artırmak ve çalışmanın sürdürülebilirliğini sağlamak. Projede yapılan faaliyetler değerlendirilerek olası problemlere karşı çalışmaları planlamak. Proje sonucunda Afet ve Acil Durum Planlama Çalışmalarının tüm okullarımıza yaygınlaştırmak için gerekli yöntemlerin belirlenmesini sağlamak. Proje Beklentileri Unutulmamalıdır ki okullar için gerçekleştirilecek Afet ve Acil Durum Planlama çalışmaları o kurumun afetler karşısında hasar-zarar görebilirliğini azaltacak ve kurumu afetlere karşı güçlü hale getirecektir. Bu nedenle projenin başarılı sonuçlar vermesi için; Okullarda birlikte hareket edilecek planlama ekibinin değişmemesi, Okul Yöneticilerin sürekli ve görünür desteğinin devamı, Yoğun çalışma saatlerine rağmen plan çalışmalarının takviminde gecikmelerin oluşmasına engel olunması, Tüm paydaşların desteğinin alınması, çok önemlidir.

12

HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI)

HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) Okul Türü İSTANBUL ÖRGÜN EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Derslik Sayısı Şube Sayısı

Detaylı

YIKIM VE YENİDEN YAPIM İNŞAATI TAMAMLANAN OKULLAR

YIKIM VE YENİDEN YAPIM İNŞAATI TAMAMLANAN OKULLAR 1 Adalar Hüseyin Rahmi Gürpınar ÇPL 2 Arnavutköy Hadımköy İ. Özaydın Ç.P.L. 3 Ataşehir Ali İhsan Hayırlıoğlu İ.Ö.O 4 Ataşehir Ali Nihat Tarlan İ.Ö.O. 5 Ataşehir Fahriye Vandemir İ.Ö.O. 6 Ataşehir Piri

Detaylı

YIKIM VE YENİDEN YAPIM İNŞAATI TAMAMLANAN OKULLAR OKUL NO İLÇESİ OKUL ADI

YIKIM VE YENİDEN YAPIM İNŞAATI TAMAMLANAN OKULLAR OKUL NO İLÇESİ OKUL ADI 1 Ataşehir Ali İhsan Hayırlıoğlu İ.Ö.O 2 Ataşehir Ali Nihat Tarlan İ.Ö.O. 3 Ataşehir Fahriye Vandemir İ.Ö.O. 4 Ataşehir Piri Reis İ.Ö.O. 5 Ataşehir Sare Selahattin Uzel İ.Ö.O. 6 Ataşehir Yahya Kemal Beyatlı

Detaylı

YIKIM VE YENİDEN YAPIM İNŞAATI TAMAMLANAN OKULLAR OKUL NO İLÇESİ OKUL ADI

YIKIM VE YENİDEN YAPIM İNŞAATI TAMAMLANAN OKULLAR OKUL NO İLÇESİ OKUL ADI 1 Ataşehir Ali İhsan Hayırlıoğlu İ.Ö.O 2 Ataşehir Ali Nihat Tarlan İ.Ö.O. 3 Ataşehir Fahriye Vandemir İ.Ö.O. 4 Ataşehir Piri Reis İ.Ö.O. 5 Ataşehir Sare Selahattin Uzel İ.Ö.O. 6 Ataşehir Yahya Kemal Beyatlı

Detaylı

Postcodes Istanbul Town Province Postcode

Postcodes Istanbul Town Province Postcode Postcodes Istanbul Town Province Postcode ADALAR ISTANBUL 34970 ADALAR ISTANBUL 34973 ADALAR ISTANBUL 34975 ADALAR ISTANBUL 34977 ADAPAZARI SAKARYA 54100 ADAPAZARI SAKARYA 54290 AKYAZI SAKARYA 54400 AKYAZI

Detaylı

Kurul Raporları 2012 YILI. Faaliyet Raporu

Kurul Raporları 2012 YILI. Faaliyet Raporu 2012 Disiplin Kurulu Danışma Meclisi Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Yayın Kurulu Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Mesleki Uygulamaları Denetleme Kurulu Kurul Raporları 108 2012 Disiplin Kurulu 2012

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü)

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü Sayı : 10471392-814-E.61303 23.05.2018 Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) İlgi : Diyanet İşleri Başkanlığının 21/05/2018 tarihli

Detaylı

6. ULUSLARARASI ARAPÇA YARIŞMALARI İSTANBUL İL İÇİ VE BÖLGE YARIŞMALARI PLANLAMASI

6. ULUSLARARASI ARAPÇA YARIŞMALARI İSTANBUL İL İÇİ VE BÖLGE YARIŞMALARI PLANLAMASI Ok Adı -1 974697 PENDİK Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi Evet Evet Evet Evet -1 752603 ADALAR Adalar Anadolu İmam Hatip Lisesi Evet Evet -1 974776 ÇEKMEKÖY Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Evet Evet

Detaylı

SONAR. İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016

SONAR. İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016 SONAR İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016 ARAŞTIRMANIN KÜNYESİ Ekim 2016 CİNSİYET DAĞILIMI % 50,8 % 49.2 ARAŞTIRMANIN AMACI SONAR A.Ş., "rapor aboneleri" için, siyasi gündemi

Detaylı

2010 ANADOLU LİSELERİ YERLEŞTİRME BİLGİLERİ

2010 ANADOLU LİSELERİ YERLEŞTİRME BİLGİLERİ Boş Öğr. Sayısı Boş Sayısı 21596 BEYOĞLU Galatasaray Fra. 1 + 4 100 493.438 91 9 0.05 11 495.061 493.085 0.05 100 89 11 95 5 7311 FATİH İstanbul Alm. 1 + 4 180 491.749 173 7 0.09 14 497.881 491.647 0.09

Detaylı

BAŞARILI BELEDİYE ALGI ANKETİ

BAŞARILI BELEDİYE ALGI ANKETİ BAŞARILI BELEDİYE ALGI ANKETİ KASIM 2013 SİLİVRİ SİLİVRİ DE YAŞAYAN 1366 DENEKLE WEB SAYFASINDA YAPILMIŞTIR. MAHALLE ADI SAYI Ali Bey Mahallesi 29 Fatih Mahallesi 37 Mimar Sinan Mahallesi 46 Piri Mehmet

Detaylı

dergisinin ücretsiz ekidir Kasım 2013 TURİSTİK OTELCİLER, İŞLETMECİLER VE YATIRIMCILAR BİRLİĞİ İstanbul Konaklama Kapasitesi Raporu

dergisinin ücretsiz ekidir Kasım 2013 TURİSTİK OTELCİLER, İŞLETMECİLER VE YATIRIMCILAR BİRLİĞİ İstanbul Konaklama Kapasitesi Raporu dergisinin ücretsiz ekidir Kasım Rapor No: TURİSTİK OTELCİLER, İŞLETMECİLER VE YATIRIMCILAR BİRLİĞİ İstanbul Konaklama Kapasitesi Raporu ÖNSÖZ İstanbul'un var olan eşsiz turizm zenginliği her geçen gün

Detaylı

http://acilkepenktamircisi.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:50:31 AM Document generated by https://siteoid.com/

http://acilkepenktamircisi.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:50:31 AM Document generated by https://siteoid.com/ Anasayfa Hizmetlerimiz İletişim İstanbul Acil Kepenk olarak kepenk arızası durumunda en kısa sürede adresinize ulaşmaktayız. Telefon: 0532 742 08 07 Telefon: 0530 877 61 28 HİZMETLERİMİZ Acil Kepenk Tüm

Detaylı

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri Büro Ziyaretleri 8 Büro Ziyaretleri 279 2011 YILI Faaliyet Raporu 280 2011 DÖNEMİ BÜRO ZİYARETLERİ TARİH GÜN İLÇE 16/03/2011 17/03/2011 18/03/2011 25/03/2011 28/03/2011 29/03/2011 30/03/2011 31/03/2011

Detaylı

2013-2014 İSTATİSTİK VERİLERİ

2013-2014 İSTATİSTİK VERİLERİ 2013-2014 İSTATİSTİK VERİLERİ İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BÖLÜMÜ 2014 Ocak 2013-14 İSTANBUL EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Sayfa 2 2013-2014 İSTATİSTİK VERİLERİ HAZIRLAYANLAR: M. Nurettin

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI MÜDÜRLÜĞÜ MÜNHAL EĞİTİM KURUMLARI

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI MÜDÜRLÜĞÜ MÜNHAL EĞİTİM KURUMLARI T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI MÜDÜRLÜĞÜ MÜNHAL EĞİTİM KURUMLARI Sıra No İlçe Kurum Kodu Okul /Kurum Adı Öğrencilerinin Tamamı Kız Olan Münhal Okullar (X) Yatılı Kız Öğrencisi

Detaylı

Üye ve Stajyer Bilgileri

Üye ve Stajyer Bilgileri 2013 2013 2013 YILI YILI Faaliyet Faaliyet R a proayili rpuo r u 66 İçindekiler Faaliyet Raporu 66 ÜYE BİLGİLERİ (31.12.2013 tarihi itibariyle) TOPLAM 33331 BAĞIMLI 20296 BAĞIMSIZ 13035 SM 3030 SMMM 30301

Detaylı

Üye ve Stajyer Bilgileri

Üye ve Stajyer Bilgileri Üye ve Stajyer Bilgileri 80 ÜYE BİLGİLERİ Mesleğe girişte dünyanın gelişmiş ülkelerinde lisans mezunu olmak kaydıyla okul türlerine herhangi bir sınırlama getirilmemiştir. Bizim ülkemizin şartlarından

Detaylı

İSTANBUL DA YEREL SEÇİMLER İSTANBUL U KİM KAZANACAK?

İSTANBUL DA YEREL SEÇİMLER İSTANBUL U KİM KAZANACAK? Kasım 2008 İSTANBUL DA YEREL SEÇİMLER İSTANBUL U KİM KAZANACAK? 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Halk Kimi Görmek İsteyecek? Genar Araştırma 29 Mart 2009 Yerel

Detaylı

PERŞEMBE CUMA CUMA CUMA PAZARTESİ PAZARTESİ PAZARTESİ

PERŞEMBE CUMA CUMA CUMA PAZARTESİ PAZARTESİ PAZARTESİ SARIYER İ.A.S.K.F Orhan Saka Amatörler Evi Poligon Mah. Poligon Cad. No:1İstinye- SPOR MALZEMESİ DAĞITILACAK İLÇELER SARIYER - KAĞITHANE-BEŞİKTAŞ-BEYOĞLU TARİH 23.07.2015 SAAT 11:00 SPOR HİZMETLERİ EKİBİ

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ İNSAN ve TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DIŞ PAYDAŞLAR DOSYASI

T.C. ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ İNSAN ve TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DIŞ PAYDAŞLAR DOSYASI T.C. ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ İNSAN ve TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2017-2018 DIŞ PAYDAŞLAR DOSYASI KASIM 2018 Fakültemizin Dış Paydaşları NP İstanbul Nöropsikiyatri Hastanesi ATAŞEHİR ADORA HUZUREVİ ATAŞEHİR

Detaylı

2012 Asil - Taban Puanı Karşılaştırmalı Liste

2012 Asil - Taban Puanı Karşılaştırmalı Liste 2012 Asil - Taban Puanı Karşılaştırmalı Liste İlçe Adı Kont Adı Kont Sayı 2012 Tavan Puan 2012 Taban Puan 2011 Taban Puanlar BEYOĞLU Galatasaray Üniversitesi Galatasaray Lisesi 100 507,424 496,463 493,313

Detaylı

GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP. 28/12/2015 SAAT:13:00 Celal Aras Anadolu Lisesi. 6 1 KADIKÖY İstanbul Kadıköy Lisesi B2 28/12/2015 SAAT:10:00

GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP. 28/12/2015 SAAT:13:00 Celal Aras Anadolu Lisesi. 6 1 KADIKÖY İstanbul Kadıköy Lisesi B2 28/12/2015 SAAT:10:00 GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP YER ATAŞEHİR ÜSKÜDAR BEYKOZ ÇEKMEKÖY : MALTEPE GÜZİDE YILMAZ İLKOKULU SPOR SALONU ÖZEL FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ANADOLU LİSESİ 1 14/12/215 SAAT:1: 2 Üsküdar Zeynep Kamil

Detaylı

On Adımda Okul Afet ve Acil Durum. Yönetimi Planı. Hazırlama Kılavuzu

On Adımda Okul Afet ve Acil Durum. Yönetimi Planı. Hazırlama Kılavuzu On Adımda Okul Afet ve Acil Durum Yönetimi Planı Hazırlama Kılavuzu AFETE HAZIR OKUL Bu kitap, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Afete Hazır Türkiye - Afete Hazır Okul Bilinçlendirme

Detaylı

Belediyeler ve Afet Eğitimleri: Kadıköy Belediyesi Uygulaması

Belediyeler ve Afet Eğitimleri: Kadıköy Belediyesi Uygulaması Belediyeler ve Afet Eğitimleri: Kadıköy Belediyesi Uygulaması O.D.T.Ü 12 Ocak 2007 9.Yuvarlak Masa Toplantısı afet@kadikoy-bld.gov.tr 2006-2007 Dünya Afet Zararlarını Azaltma Kampanyası: Risk Azaltma Okullarda

Detaylı

GENÇ ERKEKLER (B) 1. TUR 1. GRUP 14/12/2015 SAAT:10:00 14/12/2015 SAAT:11:30 16/12/2015 SAAT:14:30 23/12/2015 SAAT:13:00 23/12/2015 SAAT:14:30

GENÇ ERKEKLER (B) 1. TUR 1. GRUP 14/12/2015 SAAT:10:00 14/12/2015 SAAT:11:30 16/12/2015 SAAT:14:30 23/12/2015 SAAT:13:00 23/12/2015 SAAT:14:30 GENÇ ERKEKLER (B). TUR. GRUP YER ATAŞEHİR : MALTEPE GÜZİDE YILMAZ İLKOKULU SPOR SALONU ÖZEL FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ANADOLU LİSESİ // SAAT:: ÜSKÜDAR Üsküdar Zeynep Kamil Anadolu Sağlık Meslek Lisesi //

Detaylı

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununun 3. Maddesi gereği Gerçek Kişiler İçin Su Ürünleri Ruhsat Tezkerelerinin

Detaylı

İSTANBUL KAMUOYU ARAŞTIRMASI MAYIS 2015

İSTANBUL KAMUOYU ARAŞTIRMASI MAYIS 2015 İSTANBUL KAMUOYU ARAŞTIRMASI 19 25 MAYIS 2015 1 İÇİNDEKİLER ARAŞTIRMANIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 GENEL SİYASİ TERCİHLER...5 GÜNDEM. 28 YEREL SORUNLAR..40 DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER...42 2 ARAŞTIRMANIN TEKNİK

Detaylı

Havalimanı Transfer Ücretsiz Güzergahlar

Havalimanı Transfer Ücretsiz Güzergahlar Havalimanı Transfer Ücretsiz Güzergahlar ATATÜRK - KADIKÖY ATATÜRK - GÖKTÜRK ATATÜRK - HADIMKÖY ATATÜRK - KAĞITHANE ATATÜRK - MASLAK / AYAZAĞA ATATÜRK - SARIYER / MERKEZ ATATÜRK - AVCILAR ATATÜRK - BAĞCILAR

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ KENTSEL ARAMA KURTARMA TAKIMI YILLIK FAALİYET RAPORU

KADIKÖY BELEDİYESİ KENTSEL ARAMA KURTARMA TAKIMI YILLIK FAALİYET RAPORU KADIKÖY BELEDİYESİ KENTSEL ARAMA KURTARMA TAKIMI YILLIK FAALİYET RAPORU 2011 1. GİRİŞ Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı ( BAK-Kadıköy ) 2005 yılında tamamı belediye çalışanlarından olan

Detaylı

İstanbul'daki Anadolu Liseleri 2011 SBS Yerleştirme Verileri 1. Yerleştirme Taban Puanına Göre Büyükten Küçüğe Sıralı

İstanbul'daki Anadolu Liseleri 2011 SBS Yerleştirme Verileri 1. Yerleştirme Taban Puanına Göre Büyükten Küçüğe Sıralı İstanbul'daki Anadolu Liseleri 2011 SBS Yerleştirme Verileri 1. Yerleştirme Taban Puanına Göre Büyükten Küçüğe Sıralı İLÇE OKUL ADI YABANCI DİL 2011 KONTENJAN ASİL YERLEŞTİRME TABAN PUANI OYP İstanbul

Detaylı

İstanbul daki en yüksek konut aidatı, İzmir deki en yüksek aidatın üç katını geçti

İstanbul daki en yüksek konut aidatı, İzmir deki en yüksek aidatın üç katını geçti www.reidin.com KONUT AİDATLARINDA TÜRKİYE REKORU BEŞİKTAŞ TA İstanbul daki en yüksek konut aidatı, İzmir deki en yüksek aidatın üç katını geçti İstanbul Avr. Ankara O,33 18 Gayrimenkul sektörü ile ilgili

Detaylı

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ HAZIRLAYAN: 19 MAYIS ATATÜRK ORTAOKULU Hasan KAYA- Okul Müdürü Özgür CİNEL - Beden Eğitimi Öğretmeni

Detaylı

GENÇ KIZLAR (B) 1. TUR 1. GRUP

GENÇ KIZLAR (B) 1. TUR 1. GRUP GENÇ KIZLAR (B). TUR. GRUP TUZLA MALTEPE ANADOLU LİS SPOR SAL. özel şişli terakki tepeören anadolu lisesi 0//0 SAAT::00 BEYKOZ Celal Aras Anadolu Lisesi MALTEPE 0//0 SAAT:0:00 E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi

Detaylı

İstanbul TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

İstanbul TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com İstanbul TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı İstanbul hangi liselerde boş kontenjan var, taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede. Yayın

Detaylı

Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi

Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi Avrupa Birliği Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi (DVİHE) Hibe Programı Proje No: TR2009-0136.01-02-136 (HRE-136) Bu yayının

Detaylı

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi - IOHSC 2017

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi - IOHSC 2017 Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi - IOHSC 2017 BİLGİ MERKEZLERİNDE ACİL DURUM FARKINDALIĞI Doç.Dr. Alpaslan Hamdi KUZUCUOĞLU alpaslan.kuzucuoglu@yeniyuzyil.edu.tr Selçuk AYDIN Bezmialem Üniversitesi

Detaylı

GENÇ KIZLAR (B) 1. TUR 1. GRUP. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi

GENÇ KIZLAR (B) 1. TUR 1. GRUP. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi GENÇ KIZLAR (B) 1. TUR 1. GRUP TUZLA MALTEPE ANADOLU LİS SPOR SAL. özel şişli terakki tepeören anadolu lisesi 1 BEYKOZ 1/12/215 SAAT:1: Celal Aras Anadolu Lisesi 2 1 /11/215 SAAT:1: MALTEPE E.C.A Elginkan

Detaylı

2012-2013 İstanbul Anadolu Liseleri Taban Puanları

2012-2013 İstanbul Anadolu Liseleri Taban Puanları 2012-2013 İstanbul Anadolu Liseleri Taban Puanları 2012-2013 yılı İstanbul ilinde bulunan Anadolu Liseleri kontenjanları ve İstanbul ili Anadolu Liseleri taban ve tavan puanları. İl Adı İlçe Adı Okul Adı

Detaylı

Pasaport Büro Adresleri

Pasaport Büro Adresleri Pasaport Büro Adresleri İlçe Adı Pasaport Büro Ve Pasaport Harcının Yatırılabileceği Mali Veznelerinin Adres ve Telefonları Adalar Pas. Br. Büyükada Nala Hatun Cd. N-2 ADALAR Tel:0216 382 50 10-14 Adalar

Detaylı

İSTANBUL TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI

İSTANBUL TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI İSTANBUL TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI Çatalca İstasyonu Dudullu İstasyonu Esenyurt İstasyonu Hadımköy İstasyonu Haraççı İstasyonu Kavaklı İstasyonu Mimarsinan İstasyonu Orhanlı İstasyonu Pendik İstasyonu

Detaylı

İş İlan No ( )

İş İlan No ( ) İş İlan No (00003369495) Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Bu ilana sadece Kişisel Durumu "Engelli" olanlar başvurabilir. Türkiye İş Kurumu BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ İSTANBUL İLMİLLİ

Detaylı

Pansiyon Durumu. 2013 Kontenjan

Pansiyon Durumu. 2013 Kontenjan Sıra İlçe Lise Dil Süre Eğitim Türü Pansiyon Durumu 2013 Kontenjan Boş Kalan Kontenjan 1 BEYOĞLU Galatasaray Üniversitesi Galatasaray Lisesi Fransızca Hazırlık + 4 yıl Kız/Erkek (Kız/Erkek) 100 1 493,405

Detaylı

İstanbul / Beyoğlu Galatasaray Üniversitesi Galatasaray Lisesi. Anadolu Lisesi İngilizce İstanbul / Fatih İstanbul Lisesi

İstanbul / Beyoğlu Galatasaray Üniversitesi Galatasaray Lisesi. Anadolu Lisesi İngilizce İstanbul / Fatih İstanbul Lisesi İstanbul / Beyoğlu Galatasaray Üniversitesi Galatasaray Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 497.1402 İstanbul Lisesi Anadolu Lisesi Almanca 496.1760 Beşiktaş Kabataş Erkek Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 495.1072

Detaylı

2015/ 16. İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Istanbul Provincial National Education Statistics. Örgün Eğitim Formal Education

2015/ 16. İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Istanbul Provincial National Education Statistics. Örgün Eğitim Formal Education İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Istanbul Provincial National Education Statistics Örgün Eğitim Formal Education 2015/ 16 İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BÖLÜMÜ 2016 OCAK

Detaylı

GENÇ KIZLAR (B) 1. TUR 1. GRUP. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi

GENÇ KIZLAR (B) 1. TUR 1. GRUP. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi GENÇ KIZLAR (B) 1. TUR 1. GRUP MALTEPE ANADOLU LİS SPOR SAL. TUZLA özel şişli terakki tepeören anadolu lisesi 1 0 BEYKOZ 01/12/2015 SAAT:1:00 Celal Aras Anadolu Lisesi 2 1 0/11/2015 SAAT:10:00 MALTEPE

Detaylı

Eylül Ayı tatil olduğundan sadece planlama ve koordinasyon çalışmalarına yer verilmiştir.

Eylül Ayı tatil olduğundan sadece planlama ve koordinasyon çalışmalarına yer verilmiştir. T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI RAŞİT ÖZKARDEŞ İLKU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA YILLIK ÇERÇEVE PLANI AY Program Geliştirme, Araştırma, Müşavirlik ve Profesyonel Gelişim 1-4 EYLÜL

Detaylı

17 OCAK 2015 NÖBETÇİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ

17 OCAK 2015 NÖBETÇİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ 17 OCAK 2015 NÖBETÇİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ HEYBELİADA ASM KAŞGARLI MAHMUT ASM TAYAKADIN ASM ASİYE DÖKÜMCÜ ASM MUSTAFA KEMAL ASM KANUNİ (2 NO'LU) ASM ATAŞEHİR ASM ŞERİFALİ ÇİFTLİĞİ ASM MUSTAFA KEMAL PAŞA

Detaylı

TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİM PROGRAMI PİLOT UYGULAMA SÜRECİ

TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİM PROGRAMI PİLOT UYGULAMA SÜRECİ TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİM PROGRAMI PİLOT UYGULAMA SÜRECİ TBM BİLGİ: Türkiye Yeşilay Cemiyeti, tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ AFET YÖNETİM MERKEZİ İSMEP BRİFİNG

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ AFET YÖNETİM MERKEZİ İSMEP BRİFİNG T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ AFET YÖNETİM MERKEZİ İSMEP BRİFİNG İSTANBUL SİSMİK RİSKİ AZALTMA VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) 1 Marmara Denizi Deprem Riski - Gelecek yıl içinde büyük bir deprem yaşanması

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Hafızlık Tespit Sınavı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Hafızlık Tespit Sınavı İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü Sayı : 60928694-260.01-E.109395 10.08.2018 Konu : Hafızlık Tespit Sınavı BAŞAKŞEHİR KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) İlgi : 08.08.2018 tarihli ve 45796484-260.01-E.108186

Detaylı

İSTANBUL İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI

İSTANBUL İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI İSTANBUL İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI İSTANBUL ADAY SAYILARI TEMEL YGS PUANLARI FEN BİLİMLERİ TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER MATEMATİK YGS'ye Giren

Detaylı

Afetlere Müdahale ve İyileştirme Kapasitesini Etkin Risk Yönetimi ile Geliştirmek

Afetlere Müdahale ve İyileştirme Kapasitesini Etkin Risk Yönetimi ile Geliştirmek Stratejik Amaç 8 Afetlere Müdahale ve İyileştirme Kapasitesini Etkin Risk Yönetimi ile Geliştirmek Stratejik Hedef 1 Zarar Önleyici/Azaltıcı Faaliyetleri Gerçekleştirmek 1. AKOMAS Afet Bilgi Sistemine

Detaylı

YILDIZ KIZ 1. GRUP YER : MALTEPE GÜZİDE YILMAZ İLKOKULU SPOR SAL. ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU SANCAKTEPE 1. 02/12/2015 saat:10:00

YILDIZ KIZ 1. GRUP YER : MALTEPE GÜZİDE YILMAZ İLKOKULU SPOR SAL. ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU SANCAKTEPE 1. 02/12/2015 saat:10:00 YILDIZ KIZ. GRUP YER : MALTEPE GÜZİDE YILMAZ İLKOKULU SPOR SAL. SANCAKTEPE ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 0//0 saat:0:00 KADIKÖY ÖZEL EĞİTMEN ORTAOKULU 09//0 saat:0:00 KARTAL İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ORTAOKULU TUZLA

Detaylı

İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) Yalçın KAYA, Direktör Yrd

İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) Yalçın KAYA, Direktör Yrd İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) Yalçın KAYA, Direktör Yrd. 10.10.2017 DEPREMLER SEL VE TAŞKINLAR TOPRAK KAYMASI ORMAN YANGINLARI Deprem Toprak Kayması Sel Orman

Detaylı

ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ GÖREV TANIMLARI

ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ GÖREV TANIMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ GÖREV TANIMLARI Valilik Makamının 04/11/2015 tarih ve 1260 Sayılı Olur ları kapsamında şube müdürlüklerinin görev tanımları yeniden düzenlenmiştir. Buna göre; I- PLANLAMA VE ZARAR AZALTMA

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İli Sismik Mikro-Bölgeleme Dahil Afet Önleme/Azaltma Temel Planı Çalışması

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İli Sismik Mikro-Bölgeleme Dahil Afet Önleme/Azaltma Temel Planı Çalışması Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İli Sismik Mikro-Bölgeleme Dahil Afet Önleme/Azaltma Temel Planı Çalışması 6.2.2. Bina Verisi Sismik Mikrobölgeleme de hasar hesaplamalarının yapılabilmesi için, Çalışma alanı

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Acil Durum Yönetim Kurulu Yönergesi İÇİNDEKİLER Acil Durum Yönetim

Detaylı

http://istanbulkepenktamir.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:44:47 AM Document generated by https://siteoid.com/

http://istanbulkepenktamir.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:44:47 AM Document generated by https://siteoid.com/ Anasayfa Hakkımızda Hizmetlerimiz İletişim Kepenk; dükkan, mağaza, depo, garaj vs.. gibi yerlerin hem emniyetini sağlayan hemde kullanılan kepenk'in şekline bağlı olarak gece leri mağaza ve showroom larınızda

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. H.Burçin Henden Şolt. Yerel Yönetimlerin Eğitime Katkı Hizmetleri: Bilgi Evleri Projesi-Zeytinburnu Belediyesi

Yrd.Doç.Dr. H.Burçin Henden Şolt. Yerel Yönetimlerin Eğitime Katkı Hizmetleri: Bilgi Evleri Projesi-Zeytinburnu Belediyesi Yrd.Doç.Dr. H.Burçin Henden Şolt Yerel Yönetimlerin Eğitime Katkı Hizmetleri: Bilgi Evleri Projesi-Zeytinburnu Belediyesi Eğitim, yeni kuşakların hayata hazırlanmasında gereken bilgi, beceri ve anlayışlar

Detaylı

Afet_Plani_Hazirlama_Kilavuzu:Mizanpaj :07 Page 1

Afet_Plani_Hazirlama_Kilavuzu:Mizanpaj :07 Page 1 Afet_Plani_Hazirlama_Kilavuzu:Mizanpaj 1 09.12.2013 11:07 Page 1 Afet_Plani_Hazirlama_Kilavuzu:Mizanpaj 1 09.12.2013 11:07 Page 2 Afet_Plani_Hazirlama_Kilavuzu:Mizanpaj 1 09.12.2013 11:07 Page i AFETE

Detaylı

Gezi Parkı Araştırması. GEZİ PARKI ARAŞTIRMASI Kimler, neden oradalar ve ne istiyorlar?

Gezi Parkı Araştırması. GEZİ PARKI ARAŞTIRMASI Kimler, neden oradalar ve ne istiyorlar? GEZİ PARKI ARAŞTIRMASI Kimler, neden oradalar ve ne istiyorlar? ARAŞTIRMA Araştırmayı nasıl yaptık? 6 7 Haziran Perşembe ve Cuma günleri Her 2 saatlik zaman diliminde 400 kişiyle görüşerek Gezi Parkı alanına

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

İSTANBUL EMNİYET MÜD.POLİSEVİ ŞUBE MÜD.

İSTANBUL EMNİYET MÜD.POLİSEVİ ŞUBE MÜD. İşgücü İstemi (00002687275) Bu ilana Kişisel Durumu "Normal" olanlarla birlikte "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar da başvurabilir. Bu işgücü istemi, İŞKUR'un BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ biriminden

Detaylı

KÜRESEL REKABET ZİRVESİ

KÜRESEL REKABET ZİRVESİ KÜRESEL REKABET ZİRVESİ Doç.Dr. Murat ŞEKER Proje Koordinatörü 10 Mayıs 2012 Proje Tanıtımı Küresel Rekabet Anketi Sonuçları Küresel Rekabet Endeksi Türkiye İstanbul Rekabet Endeksi Küresel Rekabet Veri

Detaylı

İSTANBUL. www.iskur,gov.tr muammer.coskun@iskur.gov.tr

İSTANBUL. www.iskur,gov.tr muammer.coskun@iskur.gov.tr İSTANBUL İL L MÜDÜRLM RLÜĞÜ www.iskur,gov.tr muammer.coskun@iskur.gov.tr 1 Sunum Planı TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL BİLGİLER İŞ VE İŞGÜCÜ PİYASASI BİLGİLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ACİL DURUM YÖNETİM KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

16 MAYIS 2015 NÖBETÇİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ ADALAR BURGAZADA ASM ARNAVUTKÖY HADIMKÖY ASM ATAŞEHİR BAĞCILAR BAHÇELİEVLER BAKIRKÖY BAŞAKŞEHİR

16 MAYIS 2015 NÖBETÇİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ ADALAR BURGAZADA ASM ARNAVUTKÖY HADIMKÖY ASM ATAŞEHİR BAĞCILAR BAHÇELİEVLER BAKIRKÖY BAŞAKŞEHİR 16 MAYIS 2015 NÖBETÇİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ ADALAR BÜYÜKADA ASM KINALIADA ASM BURGAZADA ASM ARNAVUTKÖY BOLLUCA ASM ASİYE DÖKÜMCÜ ASM DELİKLİKAYA SM HADIMKÖY ASM ATAŞEHİR ESATPAŞA ASM MUSTAFA KEMAL ASM

Detaylı

STK OKUL YURT FAALİYET RAPORU

STK OKUL YURT FAALİYET RAPORU STK OKUL YURT FAALİYET RAPORU 2 0 1 8 İÇİNDEKİLER HİZMET ALANLARI... 02 HİZMET VERİLEN KURUMLAR... 03 STK, YURT ve OKUL ÇALIŞMALARI TOPLAM MALİYET... 04 SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE YURTLAR... 05 OKULLAR...

Detaylı

AYKEF 2018 AYKEF EKİM FUAR SONUÇ RAPORU

AYKEF 2018 AYKEF EKİM FUAR SONUÇ RAPORU AYKEF FUAR SONUÇ RAPORU Anadolu Yakası Kariyer ve Eğitim Fuarı (AYKEF); Ümraniye Milli Eğitim Müdürlüğü sahipliğinde, Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ümraniye Rehberlik ve Araştırma

Detaylı

GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP 14/12/2015 SAAT:10:00. 28/12/2015 SAAT:13:00 Celal Aras Anadolu Lisesi 16/12/2015 SAAT:14:30

GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP 14/12/2015 SAAT:10:00. 28/12/2015 SAAT:13:00 Celal Aras Anadolu Lisesi 16/12/2015 SAAT:14:30 GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP YER ATAŞEHİR ÜSKÜDAR BEYKOZ ÇEKMEKÖY : MALTEPE GÜZİDE YILMAZ İLKOKULU SPOR SALONU ÖZEL FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ANADOLU LİSESİ 1 14/12/215 SAAT:1: 2 Üsküdar Zeynep Kamil

Detaylı

İSTANBUL İLİNDE BULUNAN OKULLARIN 2013 YGS TÜRKÇE TESTİNDEKİ ORTALAMA NET SAYILARINA GÖRE SIRALAMASI-1

İSTANBUL İLİNDE BULUNAN OKULLARIN 2013 YGS TÜRKÇE TESTİNDEKİ ORTALAMA NET SAYILARINA GÖRE SIRALAMASI-1 İSTANBUL İLİNDE BULUNAN IN 2013 YGS TÜRKÇE TESTİNDEKİ ORTALAMA SAYILARINA GÖRE LAMASI-1 1 BAHÇELİEVLER Aydın Doğan Ticaret Meslek Lisesi 22,97 2 BAĞCILAR Bağcılar Otocenter Ticaret Meslek Lisesi 21,26

Detaylı

Türkiye de Stratejik Çevresel Değerlendirme: İhtiyaçlar, Zorluklar ve Fırsatlar

Türkiye de Stratejik Çevresel Değerlendirme: İhtiyaçlar, Zorluklar ve Fırsatlar Technical Assistance for Implementation of the By-Law on Strategic Environmental Assessment EuropeAid/133447/D/SER/TR Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği'nin Uygulanması Teknik Yardım Projesi

Detaylı

ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI

ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI 2013-2014 ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI ÇALIŞMA TARİHİ (AYLAR) EKİM KASIM AMAÇ Okulda eylem ekibinin oluşturulması ile ilgili çalışmaların yapılması. Tehlike

Detaylı

İstanbul Analizi - I

İstanbul Analizi - I Prof. Dr. Nusret İlker ÇOLAK Büyükşehir Belediyelerinin Görev ve Sorumlulukları Bağlamında İstanbul Analizi - I -Tarihçe ve Coğrafi Konum -Nüfus Analizi -Sosyal Yaşam Analizi -Teknik ve Sosyal Altyapı

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü SAYI: B.07.0.BMK / /02/2009 KONU: Kamu İç Kontrol Standartları

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü SAYI: B.07.0.BMK / /02/2009 KONU: Kamu İç Kontrol Standartları T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü SAYI: B.07.0.BMK.0.24-150/4005-1205 04/02/2009 KONU: Kamu İç Kontrol Standartları BAŞBAKANLIĞA... BAKANLIĞINA... MÜSTEŞARLIĞINA... BAŞKANLIĞINA...

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ SEÇİM DÖNEMİ : 6. TOPLANTI YILI : 5. TOPLANTI : OCAK TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5. RAPORLAR:

Detaylı

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EYYÜBİYE OKUYOR PROJE UYGULAMA KILAVUZU 2017-2018 1 Bu kılavuz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün 15.11.2017 tarihli ve 70726872-604.02E-19297809

Detaylı

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar UNIDO EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar Ferda Ulutaş, Emrah Alkaya Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Ankara, 20 Mayıs 2009 KAPSAM

Detaylı

Afetlerde Gönüllü Katılım ve Mahalle Afet Gönüllüleri

Afetlerde Gönüllü Katılım ve Mahalle Afet Gönüllüleri Afetlerde Gönüllü Katılım ve Mahalle Afet Gönüllüleri Bahri SOYYİĞİT Kocaeli Mahalle Afet Gönüllüleri Dernek Başkanı Nisan 2014 İçerik Gönüllü katılım Yerel gönüllü yapılanmalar Mahalle Afet Gönüllüleri

Detaylı

Lise Tercihleri 2013. Sayısal Veriler Lise Seçimi Tercih Teknikleri. Oktay Aydın 15 Temmuz 2013 / İstanbul

Lise Tercihleri 2013. Sayısal Veriler Lise Seçimi Tercih Teknikleri. Oktay Aydın 15 Temmuz 2013 / İstanbul Lise Tercihleri 2013 Sayısal Veriler Lise Seçimi Tercih Teknikleri Oktay Aydın 15 Temmuz 2013 / İstanbul SBS TESTLER SORU SAYISI TEST ORTALAMASI ST. SAPMA 2013 2012 2013 2012 TÜRKÇE 23 11,27 6,80 MATEMATİK

Detaylı

Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Teknik Destek Projesi

Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Teknik Destek Projesi Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Teknik Destek Projesi EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ AMACINA YÖNELİK BAKANLIKLAR

Detaylı

YATAĞAN KAYMAKAMLIĞI TEK MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YATAĞAN KAYMAKAMLIĞI TEK MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YATAĞAN KAYMAKAMLIĞI TEK MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA KONUSU: OKULLARDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMIDIR 2015-2016 OKUL ÇALIŞMA EKİBİ OKUL MÜDÜRÜ MÜDÜR

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

Bağımlılıklarla mücadelede öncü ekip GENÇ YEŞİLAY!

Bağımlılıklarla mücadelede öncü ekip GENÇ YEŞİLAY! Bağımlılıklarla mücadelede öncü ekip GENÇ YEŞİLAY! Yaklaşık bir asırdır bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay ın öncülerimiz dediği ve desteklerini her zaman yanında hissetmek istediği bir yapılanmadır

Detaylı

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar SAYI 1 Yurttaşım Sorumluluklarımın Farkındayım - TR2009/0136.01-02/287 SORUMLU YURTTAŞIM Seçilecek 45 öğrenci 45 öğrencinin seçeceği 12 öğrenci arkadaşı Öğretmen, yönetici ve çalışanlar ile toplamda 577

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI

ÖĞRENCİ YURTLARI 2018-2019 ÖĞRENCİ YURTLARI ÖĞRENCİ YURTLARI Özyeğin Üniversitesi tüm öğrencilerine konforlu ve güvenli yurt imkanı sağlıyor. Çekmeköy Kampüsü nde, her türlü ihtiyaç ve detay düşünülerek tasarlanmış toplam

Detaylı

Afete Hazır Okul Kampanyası. Afet Bilinci Eğitimi Eğitmen Kılavuzu. Okul Afet ve Acil Durum Yönetimi Planı Hazırlama Kılavuzu

Afete Hazır Okul Kampanyası. Afet Bilinci Eğitimi Eğitmen Kılavuzu. Okul Afet ve Acil Durum Yönetimi Planı Hazırlama Kılavuzu Afete Hazır Okul Kampanyası Afet Bilinci Eğitimi Eğitmen Kılavuzu Okul Afet ve Acil Durum Yönetimi Planı Hazırlama Kılavuzu AFETE HAZIR OKUL Bu kitap, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

Detaylı

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİRİMLERİ VE GÖREVLERİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİRİMLERİ VE GÖREVLERİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİRİMLERİ VE GÖREVLERİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Acil Sağlık Hizmetleri

Detaylı

T.C. BURSA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 1. SINIFLARA OYUN ALANLARI OLUŞTURMA PROJESİ [1]

T.C. BURSA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 1. SINIFLARA OYUN ALANLARI OLUŞTURMA PROJESİ [1] T.C. BURSA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 1. SINIFLARA OYUN ALANLARI OLUŞTURMA PROJESİ 2016 BURSA 2016 [1] İL ÇALIŞMA KURULU VELİ SARIKAYA ARZU AYYILDIZ BERRİN ZEYTİNGÖZ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İL MİLLİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü DUYURU A- SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü DUYURU A- SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR Sayı Konu T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü : 19923512/903.02- iom3 : Sınav İlanı DUYURU 05.04.2019 İlimiz ve İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan ilişik listede unvanı, sınıfı ve kadro dereceleri yazılı

Detaylı

SBS-8-2010 Oktay Aydın. www.elemesinavlari.com

SBS-8-2010 Oktay Aydın. www.elemesinavlari.com SBS-8-2010 Oktay Aydın www.elemesinavlari.com SBS BİZ 2 SBS-8-2010 Ne Zaman Yapılacak? SBS-8-2010 5 Haziran 2010 Cumartesi 10.00 12. 00 SBS-8-2010 da Kaç Bölüm-Test-Soru Olacak? SBS-8-2010 Tek Kitapçık

Detaylı

2016 İSTANBUL İLİ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSELERİ EN DÜŞÜK YÜZDELİK PUANA GÖRE OLUŞAN LİSTE

2016 İSTANBUL İLİ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSELERİ EN DÜŞÜK YÜZDELİK PUANA GÖRE OLUŞAN LİSTE 2016 İSTANBUL İLİ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSELERİ EN DÜŞÜK PUANA GÖRE OLUŞAN LİSTE Okul Ad Yabanc ŞİŞLİ / HAMİDİYE ETFAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 4 yl Kz/Erkek Pansiyon Yok İngilizce 102 10,5

Detaylı

oda kurullari:layout 1 2/3/11 5:40 PM Page 19

oda kurullari:layout 1 2/3/11 5:40 PM Page 19 oda kurullari:layout 1 2//11 5:40 PM Page 19 YÖNETİM KURULU DENETLEME KURULU DİSİPLİN KURULU TESMER İSTANBUL ŞUBESİ HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU MESLEKİ GELİŞMELERİ İZLEME KURULU YAYIN KURULU MESLEKİ

Detaylı

40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi. BT ekipmanları ile donatarak. eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma

40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi. BT ekipmanları ile donatarak. eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma 40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi BT ekipmanları ile donatarak eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma ve okullarımızda teknolojiyi iyileştirme hareketidir. İdari Hizmetlerde

Detaylı

***HARBİYE ORDU EVİ MÜDÜRLÜĞÜ

***HARBİYE ORDU EVİ MÜDÜRLÜĞÜ İşgücü İstemi (00002984713) Bu ilana Kişisel Durumu "Normal" olanlarla birlikte "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar da başvurabilir. Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ŞİŞLİ HİZMET MERKEZİ biriminden

Detaylı

İÇ KONTROL SİSTEMİ STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI

İÇ KONTROL SİSTEMİ STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI İÇ KONTROL SİSTEMİ STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI İçerik Kamu İç Kontrol Standartları Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı ve Eylem Planı Rehberi Eylem Planının Genel Yapısı Eylem Planının Hazırlanmasında

Detaylı

Akıntıya Tutulma Yaşama Tutun Projesinin Amacı

Akıntıya Tutulma Yaşama Tutun Projesinin Amacı Akıntıya Tutulma Yaşama Tutun Projesinin Amacı İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, suda boğulma olaylarını azaltmak, çeken akıntılar konusunda farkındalık yaratmak ve vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirmek

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 Sayfa GÜVENLİ OKULLAR... 1 Giriş... 1 Güvenli Okulların Bileşenleri... 3 Acil Durumlarda Okullar... 8 Okulların Acil Durum Yönetimine İlişkin Araştırmalar... 10 Okullarımızda Acil Durum

Detaylı

ULUSAL SİBER GÜVENLİK STRATEJİ TASLAK BELGESİ

ULUSAL SİBER GÜVENLİK STRATEJİ TASLAK BELGESİ ULUSAL SİBER GÜVENLİK STRATEJİ TASLAK BELGESİ Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgi Güvenliği Derneği II. Başkan 1 Neden İhtiyaç Duyuldu Diğer Ülke Örnekleri

Detaylı