Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz."

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

2 Norton 360 Kullanım Kılavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans anlaşması çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu anlaşmanın koşullarına uygun olarak kullanılabilir. Belge sürümü 5.0 Telif Hakkı 2010 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Symantec Logosu, Norton, SONAR, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ve Norton SystemWorks, ABD ve diğer ülkelerde Symantec Corporation ın veya yan kuruluşlarının ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Windows, Microsoft Corporation ın ticari markasıdır. Bu ürünün bazı kısımları, Telif Hakkı [ ] Glyph & Cog, LLC. Diğer adlar ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ZIMNİ KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ZIMNİ GARANTİLER DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, BU BELGENİN SAĞLANMASI, UYGULANMASI VEYA KULLANILMASIYLA BAĞLANTILI ARIZİ VEYA NEDEN OLUNAN ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA İrlanda'da üretilmiştir

3 İçindekiler Bölüm 1 Genel bakış... 5 Norton 360 hakkında... 5 Bölüm 2 Yükleme... 7 Norton 360 programını yükleme... 7 Bölüm 3 Başlarken... 9 Norton 360 programını başlatma... 9 Norton 360 programını etkinleştirme Ana pencere hakkında bilgi Norton 360 durumu hakkında İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Daha fazla bilgi için Bölüm 4 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool'u Kullanma Hizmet ve Destek Çözümleri Dizin Hızlı Yükleme... 26

4 4 İçindekiler

5 Genel bakış 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton 360 hakkında Norton 360 hakkında Norton 360 kanıtlanmış bir performans sunarken bilgisayarınızı ve çevrimiçi etkinliklerinizin tümünü korumak için günümüzün hızlı ve hafif, hepsi bir arada çözümünü sağlar. Virüslere, solucanlara, korsanlara ve botnet'e karşı koruma sağlar. Tek bir abonelikle en çok üç bilgisayar korunur. Çevrimiçi kimlik hırsızlığından korur, önemli dosyaları korur, bilgisayarınızın en yüksek performansta çalışmasını sağlar. Norton 360 tamamen otomatiktir ve kullanımı kolaydır. Bilgisayar performansı üzerinde minimum etki ile genel sistem bütünlüğünü korumak için, arka planda sessizce çalışır. Norton 360, performans ve korumanın eşsiz bir bileşimini sunarak, bilgisayarınızdan ve çevrimiçi deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur.

6 6 Genel bakış Norton 360 hakkında

7 Yükleme 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton 360 programını yükleme Norton 360 programını yükleme Norton 360 programını CD'den, USB sürücüden veya indirdiğiniz bir dosyadan yükleyebilirsiniz. Norton 360 programını yüklemek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 CD den yükleyecekseniz CD yi optik sürücüye yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Install Norton 360 (Norton 360 Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7'de LaunchNortonInstall seçeneğini ve ardından InstallNorton 360 (Norton 360 Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. 1 USB sürücüsünden yükleyecekseniz, USB sürücüsünü USB bağlantı noktasına yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Launch Norton Install seçeneğini ve ardından Install Norton 360 (Norton 360 Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7'de, Open Folder to view files (Dosyaları görüntülemek için Klasörü Aç) seçeneğini tıklatın, Start.exe'yi çift tıklatın ve ardından Install Norton 360 (Norton 360 Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. 1 Norton 360 kopyanızı indirdiyseniz, indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Norton 360 yükleme sayfasında, Ürün Anahtarı'nı girin (istenirse). 3 Yükleme Seçenekleri bağlantısını tıklatın, seçenekleri gözden geçirin ve Tamam düğmesini tıklatın. 4 Kullanıcı Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın, sözleşmeyi okuyun ve ardından Kapat'ı tıklatın. 5 Sözleşmeyi okuduktan sonra KABUL ET ve YÜKLE'yi tıklatın.

8 8 Yükleme Norton 360 programını yükleme Açılış paneli görünmüyorsa Bazen, bilgisayarın optik sürücüsü CD yi otomatik olarak başlatmaz. Yüklemeyi ürün CD'sinden başlatmak için 1 Masaüstünüzde Bilgisayarım simgesini çift tıklatın. 2 Bilgisayarım penceresinde, optik sürücünüzün simgesini çift tıklatın. 3 Dosya listesinde Start.exe'yi çift tıklatın, ardından Norton 360 programını yükle seçeneğini tıklatın.

9 Başlarken 3 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton 360 programını başlatma 1 Norton 360 programını etkinleştirme 1 Ana pencere hakkında bilgi 1 Norton 360 durumu hakkında 1 İletileri ve uyarıları yönetme hakkında 1 Daha fazla bilgi için Norton 360 programını başlatma Norton 360 yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için ürünü başlatmanız gerekmez. Norton 360 dikkat etmeniz gereken bir sorun tespit ederse, Norton 360 bu sorunu otomatik olarak giderebilir. Ayrıca Norton 360 programını, dikkat etmeniz gereken bir durum olduğunda bunu size bildirecek şekilde ayarlayabilir ve ne yapılacağına karar verebilirsiniz. Ayarları düzenlemek, korunma durumunuzu gözden geçirmek veya önleyici bakım yapmak için Norton 360 programını istediğiniz zaman başlatabilirsiniz. Program özelliklerinin tümüne ana pencereden erişebilirsiniz. Norton 360 programını başlatmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton 360 simgesini çift tıklatın. 1 Windows görev çubuğunda Başlat > Tüm Programlar > Norton 360 > Norton 360 seçeneğini tıklatın. 1 Masaüstünüzdeki Norton 360 simgesini çift tıklatın.

10 10 Başlarken Norton 360 programını etkinleştirme Norton 360 programını etkinleştirme Norton 360 programındaki özelliklerin tümünü kullanabilmek için, öncelikle ürününüzü etkinleştirmeniz gerekir. Ürün etkinleştirme işlemi korsan yazılım kullanımını azaltır ve orijinal Symantec yazılımı kullandığınızdan emin olmanızı sağlar. Abonelik süreniz bittikten sonra aboneliğinizi yenileyebilirsiniz. w Yükleme sırasında ürününüzü etkileştirmediyseniz, Norton 360, ürününüzü her başlattığınızda etkinleştirme ister. Ayrıca, ürününüzü etkinleştirene kadar düzenli olarak etkinleştirme uyarısı alırsınız. Ürününüzü uyarıda belirtilen süre içinde etkinleştirmeniz gerekir; aksi halde ürününüzün çalışması durur. Ürününüzü doğrudan etkinleştirme uyarısından etkinleştirebilirsiniz. Ürününüzü ana penceredeki Deneme Süresi Durumu bağlantısından veya Hesabım penceresinden de etkinleştirebilirsiniz. Bazı durumlarda, ürününüzü etkinleştirmek için Ürün Anahtarı'nızı girmeniz gerekebilir. Ürününüzün aboneliğini, herhangi bir yönetici olmayan kullanıcı hesabından da etkinleştirebilir veya yenileyebilirsiniz. Etkinleştirme işlemi birkaç dakika sürer. Norton 360 programını etkinleştirmek için, bilgisayarınızın İnternet'e bağlı olması gerekir. İnternet'e bağlanmak için proxy sunucu kullanıyorsanız, proxy ayarlarını yapılandırmanız gerekir. Yönetim Ayarları penceresinde Ağ Proxy Ayarları'nı yapılandırabilirsiniz. Norton 360 programını uyarıdan etkinleştirmek için 1 Uyarıda, Şimdi Etkinleştir veya Şimdi Yenile seçeneğini tıklatın. 2 Tamam'ı tıklatın. 3 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. 4 Açılan pencerede, Bitti'yi tıklatın. Ürününüzü ana pencereden etkinleştirmek için 1 Norton 360 ana penceresinde aşağıdakilerden birini yapın: 1 Perakende bir ürünün abonelik sürümünü satın aldıysanız, Şimdi Etkinleştir'i tıklatın. 1 Ürün bilgisayarınıza yüklü olarak geldiyse, Şimdi Çevrimiçi Etkinleştir'i tıklatın. 1 Ürününüzün aboneliğini yenilemek istiyorsanız Yenile'yi tıklatın. 2 Ürününüzü etkinleştirmek veya abone olmak için ekrandaki yönergeleri uygulayın. Etkinleştirme sırasındaki sorunlar hakkında Ebeveyn denetimi yazılımı kullanıyorsanız, bağlantı sorunu olabilir. Ebeveyn denetimi yazılımının bağlantınızı bloke edebileceğinden şüpheleniyorsanız, ebeveyn denetimi yazılımını, etkinleştirme işlemini bloke etmeyecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Konfigürasyonunuzu değiştirmek için, yönetici olarak ebeveyn denetimi yazılımınızda veya ISS'niz aracılığıyla İnternet'te oturum açmanız gerekir.

11 Başlarken Ana pencere hakkında bilgi 11 İnternet'e bağlanmak için proxy sunucu kullanıyorsanız, proxy ayarlarını yapılandırmanız gerekir. Çeşitli Ayarlar bölümünde Ağ Proxy Ayarları'nı yapılandırabilirsiniz. Ana pencere hakkında bilgi Norton 360 ürününü başlattığınızda ana pencere açılır. Ana pencereden tüm Norton 360 özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e erişebilirsiniz. Bilgisayar ve Web koruması, dosya yedeklemeleri ve İnternet kullanımınızın ardından bilgisayarınızda kalan dosyalar dahil, koruma kategorilerinizin genel durumunu görebilirsiniz. Ana pencerede, görevlere ve hizmetlere erişmeyi sağlayan aşağıdaki alanlar bulunur. Ana pencerenin üst bölümünde aşağıdaki bağlantılar görüntülenir: Görevler Görevler sayfasını açar. Bu sayfa, taramaları çalıştırmanıza, güncellemeleri denetlemenize, Güvenlik Geçmişini görüntülemenize, Güvenlik Açıkları Korumasını denetlemenize ve Norton Dosya Siciline Dayalı Ağı denetlemenize olanak sağlar. Bu alan ayrıca yedekleme kümelerini yönetmenizi, yedeklemeyi çalıştırmanızı, dosyaları geri yüklemenizi, daha fazla depolama alanı satın almanızı ve tarayıcı ile çevrimiçi yedeklemeyi geri yüklemenizi sağlar. Ayrıca, tanılama raporunu, başlangıç yöneticisini, Registry Cleanup'ı, Norton Insight'ı çalıştırabilir ve Norton Görevlerini denetleyebilirsiniz. Ayarlar Ayarlar sayfasını açar. Bu sayfa, Antivirüs ayarlarını, Güvenlik Duvarı ayarlarını ve Antispam ayarlarını özelleştirmenize ve Ağım yönetim aracını ve Ebeveyn Kontrollerini yapılandırmanıza olanak sağlar. Bu alan ayrıca Kimlik Koruması'nı yapılandırmanıza, görevleri zamanlamanıza, Yönetim Ayarları'nı yönetmenize ve yedekleme ayarlarını yönetmenize olanak verir. Norton 360 özelliklerini açmak ve kapamak için Hızlı Denetimler'i kullanabilirsiniz. Performans Performans penceresini açar. Norton 360 yüklendiğinden beri bilgisayarınızda gerçekleşen tüm yüklemelerin, indirmelerin, optimizasyonların, algılamaların, uyarıların ve Hızlı Tarama örneklerini gösterir. Ayrıca bu pencerede, Norton ürününüzün CPU ve bellek kullanımını ayrıntılı grafiklerle görüntüler. Geri Bildirim Norton 360 ile ilgili deneyiminiz hakkında geri bildirim göndermenizi sağlayan Geri Bildirim sayfasını açar. Yardım ve Destek sayfasına gitmenizi de sağlar.

12 12 Başlarken Ana pencere hakkında bilgi Hesap Hesabım sayfasını açar. Bu sayfa, Norton Account'unuza erişmenize, aboneliğinizi yenilemenize, ürününüzü etkinleştirmenize ve ek depolama alanı satın almanıza olanak sağlar. Bu alan, başka bir ürün lisansı satın almanıza ve aylık ürün raporunuzu denetlemenize de olanak sağlar. Ayrıca bu sayfayı, abonelik bilgilerinizi ve kullanılabilir çevrimiçi yedekleme alanınızı görüntülemek için de kullanabilirsiniz. Destek Norton Yardım Merkezi'ni ve Tek Tıklamayla Destek sayfasını açar Abonelik durumunuzu ve ürün bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Durum özeti Sistem Durumu ana pencerenin sol tarafında bulunur. Bu çubukta, koruma kategorilerinin genel durumu gösterilir. Bilgisayarınız güvendeyse durumunuz Güvende olur, dikkat etmeniz gereken bir alan varsa durumunuz Dikkat olur veya bilgisayarınız risk altındaysa durumunuz Risk Altında olur. Ayrıca bu alanda, Düzelt simgesi de bulunur. Dikkat etmeniz gereken bir alan olduğunda, bu alan bir veya birkaç koruma kategorisinde görüntülenir. Koruma kategorileri ana penceredeki en geniş alandır ve aşağıdakileri içerir: PC Güvenliği PC Güvenliği ayrıntılarını görüntülemenizi, Taramalar'ı çalıştırmanızı, LiveUpdate'i çalıştırmanızı, Güvenlik Duvarı'nı yönetmenizi ve Norton Insight'ı çalıştırmanızı sağlar Kimlik Koruması Kimlik Koruması ayrıntılarını görüntülemenizi, Kimlik Koruması'nı yönetmenizi ve Identity Safe'i yapılandırmanızı sağlar Yedekleme Yedekleme Ayrıntıları'nı görüntülemenizi, Yedekleme Kümeleri'ni yönetmenizi, Yedekleme'yi çalıştırmanızı, yedekleme dosyalarını geri yüklemenizi ve daha fazla depolama alanı satın almanızı sağlar PC Ayarlama PC Ayarlama Ayrıntıları'nı görüntülemenizi, Disk Optimizasyonu'nu çalıştırmanızı, Dosya Temizleme'yi çalıştırmanızı, Tanılama Raporu'nu çalıştırmanızı ve Başlangıç Yöneticisi'ni çalıştırmanızı sağlar Ana pencerenin alt bölümünde aşağıdaki simgeler görüntülenir: Etkinlik Haritası Siber suçların ve en yeni tehditlerin etkin noktalarının bulunduğu dünya haritasına erişmenizi sağlar.

13 Başlarken Norton 360 durumu hakkında 13 Çevrimiçi Aile Çoğunuzun İnternet'teki etkinliklerini izlemenizi sağlar. w Norton Online Family, Norton 360 programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir. Böyle bir durumda Norton Online Family seçeneklerine erişemeyebilirsiniz. Safe Web Web sitesinin güvenliğini kontrol etmenizi sağlar. w Safe Web Norton 360 programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir. Böyle bir durumda Safe Web seçeneklerine erişemeyebilirsiniz. Etkinleştirme durumunuz veya abonelik durumunuz ana pencerenin alt kısmında görünür. Norton ürününüzü etkinleştirmek veya abone olmak için Şimdi Etkinleştir seçeneğini veya Şimdi Abone Ol seçeneğini kullanabilirsiniz. Norton 360 durumu hakkında Norton 360 bilgisayarınızın güvenlik durumunu ana pencerenin en üst kısmında görüntüler. Bilgisayarınızın güvenlik durumuna bağlı olarak, Norton 360 sisteminizin durumunu Güvenli, Dikkat veya Risk altında olarak gösterir. Sistem durumu göstergesi aşağıdaki durumların birini gösterir: Güvenli Bilgisayarınızın tehditlere, risklere ve zararlara karşı korunduğunu belirtir. Dikkat Bilgisayarınızın dikkat gerektirdiğini belirtir. Bilgisayarınızdaki güvenlik tehditlerini çözümlemek için Norton 360 ana penceresinin alt bölümündeki Şimdi Düzelt'i tıklatın. Risk Altında Bilgisayarınızın risk altında olduğunu belirtir. Bilgisayarınızdaki güvenlik tehditlerini çözümlemek için Norton 360 ana penceresinin alt bölümündeki Şimdi Düzelt'i tıklatın. Bkz: Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlama sayfa 14. Norton 360 PC Güvenliği, Kimlik Koruması, Yedekleme ve PC Ayarlama gibi her koruma kategorisi için ayrı ayrı güvenlik durumunu görüntüler. Bilgisayarınızın farklı parçalarının güvenlik durumuna bağlı olarak, dört koruma kategorisinin durum alanları Korumalı, Dikkat veya Risk Altında olarak işaretlenmiştir. Norton 360 ana penceresinin alt bölümünde, sistem durumunuz veya koruma kategorileri durumunuz Risk Altında veya Dikkat olarak işaretlendiğinde, bilgisayarınızdaki güvenlik tehditlerini çözmek için Şimdi Düzelt'i tıklatın.

14 14 Başlarken İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlama Sisteminiz bir tehdit veya riskle karşılaştığında, ürün, güvenlik durumunu ana pencerenin üst kısmında görüntüler. Durum göstergesi bir durumu gösterdiğinde, koruma durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Korumanız bilgisayarınızda yüklü olan programlara bağlıdır. Koruma durumunuzu geliştirmek için yüklediğiniz programların güncel olduğundan emin olun. Sistem durumunuz veya koruma kategorileri durumları RiskAltında veya Dikkat olarak işaretlendiğinde, güvenlik sorunlarını doğrudan ana pencereden çözümleyebilirsiniz. Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlamak için 1 Norton 360 ana penceresinde Şimdi Düzelt'i tıklatın. 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Norton 360, iletileri çeşitli yöntemlerle ve çeşitli konumlarda görüntüler. İletileri aşağıdaki konumlarda görebilirsiniz: Windows masaüstünüzdeki bildirim alanı Görev çubuğunun en sağ tarafında bulunan bildirim alanında farklı türden Norton 360 iletileri görünür. Örneğin, PC'niz kapatıldı veya bir süreliğine İnternet bağlantısı kesildi. Bu durumda, korumanızın güncel olmayabileceğini bildiren bir ileti görürsünüz. Bir güvenlik ayarı kapatıldığında farklı bir uyarı görünür. Bu ileti, PC'nizin güvende olmayabileceği uyarısını yapar ve ayarı açmanıza yardımcı olur. Çoğu zaman, uyarıyı tıklatarak Norton 360 programını açıp sorunları düzeltebilirsiniz. Norton 360 ana penceresi genel durum Uyarılar ve diğer iletiler, ana pencerenin üst bölümünde görünür. İletinin rengi onun aciliyet durumunu belirtir. İletinin rengi yeşilse bilgisayarınız korunmaktadır. İletinin rengi turuncu veya kırmızıysa, koruma altında kalabilmek için gerekli önlemi almanız gerekir.

15 Başlarken Daha fazla bilgi için 15 Norton 360 koruma kategorileri ve ayrıntıları Norton 360, PC Güvenliği, Kimlik Koruması, Yedekleme ve PC Ayarlama gibi her bir koruma özelliği için ayrı durum alanları görüntüler. Durum alanlarında, her bir özellik için kaç tane sorunun çözülmesi gerektiği gösterilir. Bu sorunlar hakkında daha fazla bilgi için, her durum alanının altındaki Ayrıntıları Görüntüle seçeneğini kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için çözülmesi gereken tüm sorunları düzeltmek için Şimdi Düzelt seçeneğini kullanabilirsiniz. Norton 360 Windows yan çubuğunda aygıt Windows Vista ve Windows 7'de Norton 360 bilgisayarınızın güvenlik durumunu Windows yan çubuğundaki Norton 360 aygıtının içinde görüntüler. Daha fazla bilgi için Yardım'a Erişme Ürün belgeleri Norton 360 programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Norton ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, gerçekleştirmek istediğiniz özel görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Çevrimiçi Yardım, tüm ürün özellikleri için bir kılavuz içerir. Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerenin en üst kısmında bulunan Destek'i tıklatın. 2 Açılır menüde, Yardım'ı tıklatın. 3 Yardım penceresinin sol bölmesindeki sekmelerden birini tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: İçindekiler Yardım'ı konulara göre görüntüler Dizin Yardım konularıyla ilgili tüm anahtar sözcükleri alfabetik olarak listeler Ara Sözcük veya sözcük grubu girebileceğiniz arama alanını açar Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde, İçindekiler sekmesini tıklatın.

16 16 Başlarken Daha fazla bilgi için 2 İçindekiler listesinde, yazdırmak istediğiniz konuyu seçin ve Yazdır düğmesini tıklatın. 3 Sadece seçtiğiniz konuyu mu, yoksa seçtiğiniz konu ve onun alt başlıklarını da mı yazdırmak istediğinizi seçin. 4 Tamam'ı tıklatın. PDF biçimindeki kullanım kılavuzuna erişme w Norton 360 Kullanım Kılavuzu'nu CD'de veya USB sürücüsünde PDF biçiminde bulabilirsiniz. PDF dosyasını okuyabilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader yüklü olmalıdır. Bu ürünü indirme olarak satın aldıysanız, PDF ve Adobe Reader yazılımı bulunmaz. PDF dosyasını Symantec Web sitesinden ve Adobe Reader uygulamasını Adobe Web sitesinde indirebilirsiniz. Adobe Reader yazılımını yüklemek için Aşağıdakilerden birini yapın: 1 CD'yi optik sürücüye yerleştirin. 1 USB sürücüsünü USB bağlantı noktasına takın ve ardından Launch Norton Install seçeneğini tıklatın. 1 Görüntülenen pencerede, CD'ye Gözat'ı tıklatın. 2 Elkitabı klasörünü çift tıklatın. 3 Adobe program dosyasına çift tıklatın. 4 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Adobe Reader yazılımını yükledikten sonra, PDF dosyasını CD'den okuyabilirsiniz. Kullanım kılavuzu PDF'yi CD'den veya USB sürücüsünden okumak için Aşağıdakilerden birini yapın: 1 CD'yi optik sürücüye yerleştirin. 1 USB sürücüsünü USB bağlantı noktasına takın ve ardından Launch Norton Install seçeneğini tıklatın. 1 Görüntülenen pencerede, CD'ye Gözat'ı tıklatın. 2 Elkitabı klasörünü çift tıklatın. 3 PDF dosyasını çift tıklatın. Kullanım kılavuzunu bilgisayarınıza kopyalayıp oradan da okuyabilirsiniz. Bilgisayarınıza kopyaladığınız kullanım kılavuzunu okumak için 1 PDF dosyasını kopyaladığınız konuma gidin. 2 PDF dosyasını çift tıklatın. Symantec Web sitesine erişme Bir Web tarayıcı aracılığıyla Symantec Web sitesine erişebilirsiniz. Symantec Web sitesine tarayıcınızdan erişmek için 1 Web tarayıcınızı açın.

17 Başlarken Daha fazla bilgi için 17 2 Aşağıdaki URL'ye gidin:

18 18 Başlarken Daha fazla bilgi için

19 Acil durumlara tepki verme 4 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Bootable Recovery Tool'u Kullanma Norton Bootable Recovery Tool'u Kullanma Norton ürününün kurulumu başarısız olursa, kurulumun başarılı olmasını engelleyen güvenlik tehditlerini Norton Bootable Recovery Tool kullanarak tarayabilir ve kaldırabilrisiniz. Bilgisayarınıza virüs bulaşmışsa ve Windows işletim sisteminizi başlatamıyorsanız, tehditleri kaldırmak ve bilgisayarınızı kurtarmak için Norton Bootable Recovery Tool'u kullanabilirsiniz. w Norton Bootable Recovery Tool, satın aldığınız ürün CD'sinde bulunmaktadır. Ürün CD'sini kurtarma ortamı olarak kullanabilirsiniz. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmak için satın aldığınız Norton ürününün Ürün Anahtarını kullanmanız gerekir. Norton 360 deneme sürümünü kullanıyorsanız, Norton Bootable Recovery Tool'u kullanabilmek için Norton Hesabı oluşturarak Ürün Anahtarını almanız gerekir. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmak için 1 Kurtarma ortamını takın ve bilgisayarınızı kurtarma ortamından başlatın. Kurtarma ortamı, Norton Bootable Recovery Tool CD'si, DVD'si, USB anahtarı veya ürün CD'si olabilir. 2 Norton Bootable Recovery Tool penceresinde, dilinizi seçin ve Tamam'ı tıklatın. 3 Norton Lisans Sözleşmesi'ni okuyun, ürün anahtarınızı girin ve ardından Kabul ediyorum seçeneğini tıklatın. 4 Taramaya Başla öğesini tıklatın. 5 Tarama bittikten sonra kurtarma ortamını sürücüden veya USB bağlantı noktasından çıkarın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme Norton ürününü kurma denemeniz başarısız olmuşsa, Norton Bootable Recovery Tool Sihirbaz'ını indirebilirsiniz. Bu kullanımı kolay sihirbaz, CD'de, DVD'de

20 20 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool'u Kullanma veya USB anahtarında Norton Bootable Recovery Tool oluşturmanıza yardımcı olur. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanarak bilgisayarınızı tarayabilir ve kurulumun başarılı olmasını engelleyen güvenlik tehditlerinin hepsini kaldırabilirsiniz. w Norton Bootable Recovery Tool Sihirbaz'ını herhangi bir güvenlik tehditi olmayan bilgisayar indirmeniz ve kurmanız, bu şekilde Norton Bootable Recovery Tool oluşturmanız önerilir. Virüs bulaşmış bir bilgisayarda Norton Bootable Recovery Tool oluşturursanız, kurtarma CD'si, DVD'si veya USB anahtarına virüs bulaşma olasılığı vardır. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmak için satın aldığınız Norton ürününün Ürün Anahtarını kullanmanız gerekir. Norton 360 deneme sürümünü kullanıyorsanız, Norton Bootable Recovery Tool'u kullanabilmek için Norton Hesabı oluşturarak Ürün Anahtarını almanız gerekir. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İnternetten indirmek için: 1 Web tarayıcınızı açın ve aşağıdaki URL'ye gidin: 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın.

21 Hizmet ve Destek Çözümleri Destek hakkında Norton 360 satın aldıysanız, üründen Desteğe erişebilirsiniz. w Daha fazla bilgi için "Tek Tıklamayla Destek" bölümüne bakın. Destek seçenekleri dile veya ürüne göre farklılık gösterebilir. Tek Tıklamayla Destek'e Erişim Bu özellik Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus ve Norton AntiVirus Classic için kullanılabilir. Tek Tıklamayla Destek, ürününüzün içinden desteğe erişmenize olanak sağlar ve genel sorunları otomatik olarak tanılayan ve çözen araçlar sunar. Ayrıca çözüm araştırabilir veya telefonla desteğe kolay erişim sağlayabilir ve sohbet ve e-posta yoluyla ücretsiz destek alabilirsiniz. Tek Tıklamayla Destek'e erişmek için w 1 Ana ürün penceresinde Destek'i tıklatın 2 Açılır listede, Destek Al'ı tıklatın. Desteğin kullanılabilirliği bölgeye göre değişiklik gösterir. Normal telefon ve İnternet erişimi ücretleri belirli ülkelerde uygulanabilir. Tam destek ayrıntıları için lütfen şu adresi ziyaret edin: Kendi Kendine Yardım Hakkında Symantec Web sitesinde, müşterilerin en sık sorduğu soruların yanıtları bulunur. Web sitemizden şunları yapabilirsiniz: 1 Abonelik, indirme, ürün etkinleştirme veya diğer teknik olmayan sorunlar için yardım alın. 1 Norton ürünlerinizle ilgili yükleme, yapılandırma veya sorun giderme hataları gibi teknik konularda yardım için Destek Kaynaklarımızı araştırın. 1 En yeni virüs tehditleri ve kaldırma araçları hakkında bilgi bulun.

22 22 Hizmet ve Destek Çözümleri Desteğe Başvur Desteğe Başvur w Symantec destek servisi Web sitesine şu adresten erişebilirsiniz: Casus Yazılımlara ve Virüslere karşı Müşteri Hizmetleri, Teknik destek ve Yardım'a erişmek için ülkenizi seçin. Kendi Kendine Yardım seçeneklerimize ek olarak, sohbet, e-posta veya telefon aracılığıyla bir destek temsilcisine başvurabilirsiniz. Destek kullanılabilirliği bölgeye göre değişebilir. Normal telefon ve İnternet erişimi ücretleri belirli ülkelerde uygulanabilir. Tam destek ayrıntıları için lütfen şu adresi ziyaret edin: Sunduğumuz destek seçenekleri aşağıda özetlenmiştir: Sohbet Destek temsilcisiyle gerçek zamanlı sohbet. Daha karmaşık teknik konular için sohbet özelliğini kullanabilir ve bir destek temsilcisinin bilgisayarınıza uzaktan erişme ve sorununuzu çözmesine izin verebilirsiniz. Virüs ve Casus Yazılım Çözümü hizmeti dışında, sohbet desteği ücretsizdir. E-posta Sorunuzu Web sitemize gönderin ve e-posta ile yanıt alın. E-posta desteğinde, sohbet veya telefona kıyasla daha geç yanıt alırsınız. E-posta desteği ücretsizdir. Telefon Destek temsilcisiyle gerçek zamanlı konuşun. Bir destek temsilcisine başvurmak için lütfen aşağıdaki URL'de bulunan Symantec destek servisi Web sitesini ziyaret edin: Önce çevrimiçi destek seçeneği, daha sonra tercih ettiğiniz desteğin türünü seçebileceğiniz iletişim seçenekleri görüntülenir.

23 Dizin A açılan iletiler 14 Adobe Reader PDF'yi görüntülemek için kullanma 16 yükleme 16 ana pencere Destek 11 durum iletisi 14 durum renkleri 14 özellikler 11 seçenekler 11 Ayarlar 11 C CD ürünü yükleme 8 D Destek başvur 22 Kendi Kendine Yardım 21 Tek Tıklamayla Destek 21 Telefon 22 durum Durum özeti çubuğu 12 E etkinleştirme 10 sorun giderme 10 sorunları 10 G Görevler 11 güvenlik durumu 14 H hata iletileri 14 Hesap 12 I iletiler 14 K Kendi Kendine Yardım 21 kullanım kılavuzu PDF CD'de 16 N Norton 360 ana pencere 14 durum 13 hakkında 5 masaüstü simgesi 9 Norton Bootable Recovery Tool kullanma 19 Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı indirme 19 P PDF biçimindeki kullanım kılavuzu açma 16 Performans 11 S Symantec Destek erişme 16 Symantec Web sitesi erişme 16

24 24 Dizin T Taramalar Norton Bootable Recovery Tool 19 U uyarılar 14 Ü Ürün Geri Bildirimi 11 Y Yardım erişme 15 yazdırma 15 yükleme CD'den 7 indirilen dosyadan 7 sorunlar 8, 19 USB'den 7

25

26 Hızlı Yükleme Norton 360 bu yenilenebilir hizmet dönemi boyunca sağlanan koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir. Bu hizmet ile, hizmet dönemi boyunca bu ürünü herhangi bir bilgisayarda ya da belirli bir sayıda bilgisayarda kullanma hakkını elde edersiniz; bu süre yükleme ile başlar. Bu yenilenebilir hizmet, hizmet dönemi boyunca koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir; bu ürün ile birlikte sağlanan Symantec Lisans Sözleşmesi'ne göre değişir ve aşağıdaki adreste bulunur: Ürün özellikleri, hizmet döneminde eklenebilir, değiştirilebilir veya kaldırılabilir. Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton 360 programını yükleme Norton 360 programını CD'den, USB sürücüden veya indirdiğiniz bir dosyadan yükleyebilirsiniz. Norton 360 programını yüklemek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: CD den yükleyecekseniz CD yi optik sürücüye yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Install Norton 360 (Norton 360 Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7'de Launch Norton Install seçeneğini ve ardından Install Norton 360 (Norton 360 Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. USB sürücüsünden yükleyecekseniz, USB sürücüsünü USB bağlantı noktasına yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Launch Norton Install seçeneğini ve ardından Install Norton 360 (Norton 360 Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7'de, Open Folder to view files (Dosyaları görüntülemek için Klasörü Aç) seçeneğini tıklatın, Start.exe'yi çift tıklatın ve ardından Install Norton 360 (Norton 360 Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Norton 360 kopyanızı indirdiyseniz, indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Norton 360 yükleme sayfasına Ürün Anahtarını girin. 3 Yükleme Seçenekleri bağlantısını tıklatın, seçenekleri gözden geçirin ve Tamam düğmesini tıklatın. 4 Kullanıcı Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın ve sözleşmeyi okuyun. 5 Sözleşmeyi okuduktan sonra KABUL ET ve YÜKLE'yi tıklatın. Symantec ürünlerinden Norton, virüslere, kimlik avına ve casus yazılımlara karşı sağladığı koruma sayesinde müşterileri yaygın tehditlere karşı korur. Bu özellikler bot'lara, izinsiz indirmelere ve kimlik hırsızlığına karşı da koruma sağlar ve bunların sistem kaynağı kullanımı düşüktür. Symantec ayrıca çevrimiçi yedekleme ve Bilgisayar Ayarlama gibi servisler de sağlar ve ailenizin çevrimiçi güvenliğini sağlamak konusunda güvenilir bir kaynaktır. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantılardan birini tıklatın: Antivirüs Kimlik avı Koruması Casus Yazılım Koruması Çevrimiçi Yedekleme Telif Hakkı 2010 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Norton ve Norton Logosu, Symantec Corporation ve ona bağlı kuruluşların ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Diğer adlar, sahiplerinin ticari markaları olabilir. PN:

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın Giriş Memeo Instant Backup, karmaşık dijital dünya için basit bir yedekleme çözümüdür. Memeo Instant Backup, C sürücünüzdeki değerli dosyalarınızı otomatik ve sürekli olarak yedekleyerek verilerinizi korur

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN.

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE yükleme Sayfa 8: INSITE kaldırma NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM YANLIŞ VERİLERE VEYA EKİPMANIN ARIZALANMASINA

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü

Detaylı

Seagate Anti Virüs. Seagate Technology LLC S. De Anza Boulevard Cupertino, CA 95014, ABD

Seagate Anti Virüs. Seagate Technology LLC S. De Anza Boulevard Cupertino, CA 95014, ABD Seagate Anti Virüs 2015 Seagate Technology LLC. Tüm hakları saklıdır. Seagate, Seagate Technology, Wave logosu ve FreeAgent, Seagate Technology LLC'nin veya yan kuruluşlarının ticari veya kayıtlı ticari

Detaylı

Yedekleme ve Kurtarma

Yedekleme ve Kurtarma Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Norton Security. Ürün Kılavuzu

Norton Security. Ürün Kılavuzu Norton Security Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü

Detaylı

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Ürün Kılavuzu Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr Capture Pro Yazılımı Başvuru Kılavuzu A-61640_tr Kodak Capture Pro Yazılımı'na Başlarken Bu kılavuz, kısa sürede başlamak için, Kodak Capture Pro Yazılımı'nın yüklenmesi ve başlatılmasına yönelik basit

Detaylı

Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları

Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları Yapılandırma Kılavuzu A-61732_tr 7J4367 Kodak Scan Station Pro 550 Administration İçindekiler Farklılıklar... 1 Yükleme... 2 İş ayarları

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET Smart Security, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Norton 360TM. Ürün Kılavuzu

Norton 360TM. Ürün Kılavuzu Norton 360TM Ürün Kılavuzu Norton 360 Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security tüm özelliklerin bir

Detaylı

Bölüm 1: Başlarken...3

Bölüm 1: Başlarken...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 İçindekiler 2 İçindekiler Bölüm 1: Başlarken...3 1.1 Yüklemeden sonra yapılması gerekenler...4 1.1.1 Aboneliği yönetme...4 1.1.2 Ürünü açma...4 1.2 Bilgisayarımın korunduğundan

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme...

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme... Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 1 ÖNEMLİ NOTLAR... 1 Kanuni Uyarılar... 3 IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5 Sistem Gereksinimleri... 5 Kurulum... 5 Etkinleştirme... 7 Otomatik Güncelleme...

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 İÇİNDEKİLER Microsoft Office Kurulumu... 2 Kurulum Öncesİ Bİlgİsİ... 2 Microsoft Office Kurulumu... 3 Başlarken... 7 Daha Fazla Yardım mı Gerekiyor?... 7

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

Kullanþm Talimatlarþ. Uygulama Sitesi

Kullanþm Talimatlarþ. Uygulama Sitesi Kullanþm Talimatlarþ Uygulama Sitesi İÇİNDEKİLER Kılavuz Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname...3 Notlar... 3 Uygulama Sitesinde Ne Yapabilirsiniz?... 4 Uygulama Sitesine

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

KASPERSKY LAB. Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN

KASPERSKY LAB. Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN KASPERSKY LAB Kaspersky Small Office Security GUIDE BA BAŞLARKEN K A S P E R S K Y S M A L L O F F I C E S E C U R I T Y Başlarken Kaspersky Lab http://www.kaspersky.com.tr Revizyon : April 2009 İçindekiler

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu TM Norton AntiVirus Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Norton AntiVirus Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı