NEZİH HEKİM ÇALIŞMA HAYATI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NEZİH HEKİM ÇALIŞMA HAYATI"

Transkript

1 NEZİH HEKİM Doçent Doktor, PhD, FRSM, Biyokimya Uzmanı SANKO ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Fakültesi Biyokimya ana Bilim Dalı Gaziantep Türkiye GSM: ÇALIŞMA HAYATI SANKO Üniversitesinin kurucu öğretim üyesi, Rektör Danışmanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Boğaziçi Üniversitesi, Yaşam Bilimleri Enstitüsünde ISTKA destekli İnovita Projesi kapsamında yaşam bilimlerinde inovasyon platformunun kuruluşunda kurucucu yönetici (proje müdürü) olarak çalıştı. OKAN Üniversitesinde Genetik&Biyomühendislik bölümünün kurucu öğretim üyesi olarak ders verdi Aralık Dr.Pakize I.Tarzi Laboratuarlarının kurucusu ve Tıbbi Direktörü. Dr.Pakize I.Tarzi Laboratuarları 1982 yılının sonlarında Dr.Pakize İ.Tarzi Hanımefendi ve Mahmut Tarzi Beyefendi nin desteği ile Dr.Nezih Hekim tarafından kurulmuştur. Bugün, İstanbul içerisinde 12 şubeden oluşmuş bir ağ ve çok gelişmiş bir merkez laboratuara sahiptir (İstanbul Laboratuarı). Ayrıca Dr.hekim, Dr.Pakize İ.Tarzi Kliniği, İstanbul Memorial Hastanesi ve Jinemed hastanesinin hastane laboratuarlarını kurmuş, işletmiş ve İstanbul Memorial Hastanesinin JCI tarafından akredite edilmesini gerçekleştirmiştir. Dr.Nezih Hekim bütün bu süreç içerisinde, başarılı bir laboratuar ağı ve bu ağı besleyen bir merkez laboratuar ile hastane laboratuarlarının kurulması, işletilmesi ve akreditasyonu ile ilgili başrılı deneyimlere sahip olmuştur Türkiye deki en başarılı ilk birkaç referans laboratuarlarından biri olan Centro Laboratuarının kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesi. Centro Laboratuarı bugün yüzlerce hastane klinik ve özel laboratuara hizmet veren akredite bir laboratuardır.

2 1982 yılında Kısa dönem Askerlik Hizmetini Yapmıştır Max-Planck Enstitüsünde (Max-Planck Institute for Experimental Endocrinology, Hannover, Germany) Konuk Bilim adamı olarak çalışmıştır. Dr.Hekim, Max-Planck Enstitüsünde steroit hormon reseptörlerinin kromatografik yöntemlerle saflaştırılması, sukroz dansite gradyan santrüfügasyonu ve jel-elektroforezi ile karakterizasyonu, radioimmunoassay dizaynı, enzim immobilizasyonu, östrojen reseptörlerinin genetik kontrolleri ve protein modifikasyonları konusunda deneyim kazanmıştır İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Biyokimya Kürsüsünde Androjen Reseptörlerinin Fizikokimyasal Özellikleri adlı uzmanlık tezini hazırlamış ve sunmuştur Bergen Tıp Fakültesinde Predoctoral Fellow (University of Bergen, Faculty of Medicine, Hormone Laboratory, Norway). Dr.Hekim, Bergen Tıp Fakültesinde nükleer reseptör proteinlerinin saflaştırılması,steroit hormon reseptörlerinin fizikokimysal özelliklerinin belirlenmesi, biopsi materyallerinde sitozolik ve nükleer steroit hormon reseptörlerinin analizi, radioimmunoassay ve gaz kromatografisi ile rutin endokrinolojik testler konusunda deneyim kazanmıştır. May.1977 Haz.1977 Londra Üniveristesi Tıp Fakültesinde kursa katıldı (Course Participitant, London University, Faculty of Medicine, Middlesex Hospital, London, UK) Radyoizotopik işaretleme, antikor eldesi, immunoassay sistemlerinin dizaynı, ölçüm güvencesi konularında kursa katılmıştır May.1977 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Biyokimya Kürsüsünde Edirne Tıp Fakültesi Kadrosu ile Biyokimya İhtisası yapmak üzere asistan olmuştur. In house test sistemleri kurma ve rutin klinik kimya laboratuar deneyimi,

3 İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi Endokrinoloji Bölümünde Araştırma Asistanı Dr.Hekim henüz öğrenciyken kadrolu devlet memuru olarak İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi Endokrinoloji Bölümünde endokrinoloji laboratuarının kurucularından biri olmuş ve manüel endokrin testlerin optimizasyonu, validasyonu, uygulaması, klinik kimya ve endokrin testlerin otomasyonu, oluşturulan plazma havuzları ile kalite kontrolü konularında deneyim kazanmıştır. AKADEMİK YAŞAMI 2014 SANKO Üniversitesinin kurucu öğretim üyesi, Rektör Danışmanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı OKAN Üniversitesi, Genetik ve Biyomühendislik Bölümünde Doçent Yeni Yüz Yıl Üniv. Tıp fakültesinde Yard.Doçent İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Araştırmalar Bölümünde sözleşmeli olarak çalışmış ve bilimsel aktivitelere katılmıştır. Moleküler Tıp Derneğinin kurucu üyesi ve başkan yardımcısı yılına kadar TÜBİTAK, Genetik Mühendisliği ve Biyoteknoloji Araştırma Enstitüsünde yönetim kurulu üyesi. Nörolojik kimya konusundaki uluslararası başarıları nedeni ile 3P Ödülü almıştır Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsünde biyokimyada doktor (PhD) ünvanını almıştır İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünde sözleşmeli olarak Moleküler Biyoloji dersleri vermektedir. İstanbul Teknik Üniversitesinde En İyi Öğretim Üyesi seçilmiştir Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya Ana Bilim Dalında sözleşmeli olarak lisans üstü ders programlarında ileri biyokimya dersleri, vermiştir Dr.Hekim Max-Planck bursu ile ödüllendirilmiş ve Max-Planck Enstitüsünde (Max-Planck Institute for Experimental Endocrinology, Hannover, Germany) Konuk Bilim adamı olarak Prof.Dr.PW Jungblut ile çalışmış, IGG Type-II yu keşfetmiş ve östrojen reseptörlerinde common core hipotezinin geçerliliğini ispat etmiştir.

4 NORAD bursu ile ödüllendirilmiş ve Bergen Tıp Fakültesinde Predoctoral Fellow olarak (University of Bergen, Faculty of Medicine, Hormone Laboratory, Norway) Prof. K.F.Stoa ile androjen reseptörleri konusunda çalışmıştır British Counsil bursu ile Londra Üniveristesi Tıp Fakültesinde Prof. Roger Ekins in hazırladığı immunolojik ölçüm sistemlerine ilişkin kursa katıldı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Biyokimya Kürsüsünde Edirne Tıp Fakültesi Kadrosu ile Biyokimya İhtisası yapmış ve Biyokimya Uzmanı Ünvanını almıştır İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesinde kimya ve Fizik eğitimini tamamlayarak kimya ve Fizik de lisanas (BS) diplomasını almıştır Üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Diyarbakır Tıp Fakültesinde başladı.

5 ULUSLAR ARASI INDEKSLERE GEÇMİŞ ORJİNAL MAKALELERİ 43 Bilge I, Poyrazoglu S, Bas F, Emre S, Sirin A, Gokalp S, Eryilmaz S, Hekim N, Darendeliler F. Ambulatory blood pressure monitoring and renal functions in term small-for-gestational age children. Pediatr Nephrol Jan;26(1): Cizmecioglu FM, Etiler N, Ergen A, Gormus U, Keser A, Hekim N, Hamzaoglu O, Hatun S. Association of adiponectin, resistin and high sensitive CRP level with the metabolic syndrome in childhood and adolescence. Exp Clin Endocrinol Diabetes Nov;117(10): Turgut G, Eksilioglu A, Gencay N, Gonen E, Hekim N, Yardim MF, Sakiz D, Ekinci E.Pore structure engineering for carbon foams as possible bone implant material. J Biomed Mater Res A Jun 1;85(3): Guran T, Ersu R, Karadag B, Karakoc F, Demirel GY, Hekim N, Dagli E. Withdrawal of inhaled steroids in children with non-cystic fibrosis bronchiectasis. J Clin Pharm Ther Dec;33(6): Guran T, Ersu R, Karadag B, Akpinar IN, Demirel GY, Hekim N, Dagli E. Association between inflammatory markers in induced sputum and clinical characteristics in children with non-cystic fibrosis bronchiectasis. Pediatr Pulmonol Apr;42(4): Oguz A, Uzunlulu M, Yorulmaz E, Yalçın Y, Hekim N, Fici F. Effect of nebivolol and metoprolol treatments on serum asymmetric dimethylarginine levels in hypertensive patients with type 2 diabetes mellitus Anadolu Kardiyol Derg. 2007,7:

6 37. Oguz A, Uzunlulu M, Hekim N. Hepcidin is not a marker of chronic inflammation in atherosclerosis. Anadolu Kardiyol Derg Sep;6(3): Tutunculer F, Darendeliler F, Aygun M, Hekim N. Macroprolactinemia in childhood and adolescence: a cause of hyperprolactinemia Turk J Pediatr Apr-Jun;48(2): Zeybek U, Isbir T, Ergen HA, Yilmaz H, Hekim N, Akoglu E. Effects of cholesteryl ester transfer protein TAQ1B polymorphism in renal transplant patients. Transplant Proc Jun;38(5): Hekim N, Ergen A.,Yaylım I.,Yılmaz H, Zeybek U., Öztürk O, İsbir T No association between methylenetetrahydrofolate reductase C677T polymorphism and breast cancer. Cell Biochem Funct (1): Aybey B, Ergenekon G, Hekim N, Yarat A, Kurai Y, Onsun N.. Glutathione peroxidase (GSH-Px) enzyme levels of patients with acne vulgaris. J Eur Acad Dermatol Venereol Nov;19(6): Yurdakul S, Hekim N, Soysal T, Fresko I, Bavunoglu I, Ozbakir F, Tabak F, Melikoglu M, Hamuryudan V, Yazici H. Fibrinolytic activity and d-dimer levels in Behcet's syndrome. Clin Exp Rheumatol Jul-Aug;23(4 Suppl 38):S53-8.

7 31. Gezer A, Atasu T, Hekim C, Stenman U.H and Hekim N. Hyperprolactinemia does not always mean HYPERPROLACTINEMIA! European J Obstetrics & Gynecology and Rep Biol 2004, In pres, Accepted 23 June Bilici A, Doventas A, Karadag B, Hekim N, Tezcan V. Hypercalcemia associated with a uterine leiomyoma. Gynecol Oncol. Apr; 93(1):269-71, Hekim N, Demirel GY, Uras F, Yardimci T. Hematotoxic effects of several chemicals: Employing apoptosis for cytotoxicity assays. Proceedings of the XVII Meeting of the International Society of Hematology. Monduzzi Editore S.P.A. Graz Austria September 7-10, Darendeliler F, Bas F, Karaaslan N, Hekim N, Bundak R, Saka N, Gunoz H. The effect of growth hormone treatment on biochemical indices in hypophosphatemic Rickets. Horm Res 55 (4): , Ozsavci D, Yardimci T, Demirel GY, Uras F, Hekim N, Ulutin ON. Apo A-I binding to platelets detected by flow cytometry. Throm Res 103 (2): , Ceyhan BB, Karakurt S and Hekim N. Plasma adrenomodullin levels in asthmatic patients. J Asthma 38 (3): , Ozsavci D, Yardimci T, Demirel GY, Hekim N, Demiralp EE, Uras F, Bekiroglu N, Aydin H, Bayik M. Flow cytometric assay of platelet glycoprotein receptor numbers in hypercholesterolemia. Clin Chem 46 (6): 513 Part 2 Suppl. S, 2000

8 24. Canbakan B, Dobrucali A, Celik A, Canbakan M, Bal K, Erzin Y, Tuncer M, Göksel S, Uzunismail H, Yurdakul S, Oktay E, Hekim N, Dundar G. Gastritis localization and GERD incidence in patients with Cag(+) and Cag(-) Helicobacter pylori infection. Wiener Medizinishce Wochenschrift150 (5): 91-3, Tukel R, Kora K, Hekim N, Oguz H, Alagol F. Prolactin response to TRH in patients with panic disorder, Psychiat Res 95 (1): 75-81, Tukel R, Kora K, Hekim N, Oguz H, Alagol F. Thyrotropin stimulating hormone response to thyrothropin releasing hormone in patients with panic disorder. Pychoneuroendocrino 24 (2): , Karabiyik N, Oguz F, Sidal M, Hekim N, Kayserili H. A case of Brachyolmia. Turkish J Pediatr 39 (3): , Kadioglu P, Hamuryudan V, Hekim N, Ozbakir F, Yurdakul S, Yazici H. Von Willebrand factor antigen and angiotensin converting enzyme levels in Takayusu Arteritis. Brit J Rheumatol 36 (8): , Korugan U, Altuntas Y and Hekim N. Can insulin mediated suppression of FFA and glycerol be used to evaluate the lipolytic activity during intra venous insulin tolerance test? Diabetologia 40: Suppl.1, Altuntas Y, Korugan U and Hekim N. Comparison of insulin tolerance test with various simple and safe methods in the in the prediction of insulin sensitivity. Diabetologia. 40: Suppl. 1, 1997.

9 17. Hekim N, Korugan U, Altuntas Y. Comparison of different metabolic and antropometric parameters in reflection of insulin sensitivity in premenopausal women. Diabetologia 39: Suppl. 1, Oguz F, Sidal M, Bayram C, Sansoy N and Hekim N. Ocular involvement in 2 symptomatic congenital erythropoietic porphyria. Eur J Pediatr 152 (8): , Hamuryudan V, Yurdakul S, Ozbakir F, Yazici H and Hekim N. Monozygotic twins concordant for Behcet Syndrome. Arthritis Rheum 34 (8): , Sahmay S, Coke A, Hekim N, Atasu T. Maternal, umblical, uterine and amniotic prostaglandin E and prostaglandin F2 Alpha levels in labor. J Int Med Res 16 (4): , Yazici H, Mat C, Deniz S, Iscimen A, Yurdakul S, Tuzun Y, Hekim N, Yazici Y. Sebum production is increased in Behcet s Syndrome and even more so in Rheumatoid Arthritis. Clin Exp Rheumatol 5 (4): , Yazici H, Hekim N, Ozbakir F, Yurdakul S, Tuzun Y, Pazarli H, Muftuoglu A. von Willebrand factor in Behcet s Syndrome. J Rheumatol 14(2): , Jungblut PW, Hekim N, Meyer HHD, Sierralta WD, Szendro PI. Subcellular distribution, properties and interrelationship of estrogen receptors in endometrium and other target tissues. J Clin Chem Clin Bio 21 (8): , Jungblut PW, Hekim N, Meyer HHD, Szendro PI. Immunoreactivity of te core of estrogen receptors found in different subcellular compartments of target cells from a variety of mammalian species. J Steroid Biochem 19 (1): 87-94, Hekim N, Meyer HHD, Szendro PI, Jungblut PW. Validation of the common core hypothesis of estrogen receptors with precipitating and steroid releasing antibodies. H-S Z Physiol Chem 364 (6): , 1983.

10 08. Heinrich HD, Meyer HHD, Hekim N, Szendro PI, Jungblut PW. Precipitating and steroid releasing anti serum against the estrogen receptor. J Steroid Biochem 17 (3): R45-R Szendro PI, Hekim N, Meyer HHD, Jungblut PW. False and true antibodies against the estradiol receptor. H-S Z Physiol Chem 363 (9): , Hekim N. Interactions of estradiol receptors and tryptic fragment with unspecific immunoglobulins. Acta Endocrinol-COP 99: Suppl. 246, Szendro PI, Hekim N, Meyer HHD, Jungblut PW. Validation of the common core hypothesis of estradiol receptors with precipitating and steroid releasing antibodies. Acta Endocrinol-COP 99: Suppl. 246, Hekim N, Sayın E, Demirkaya E, Berkay F. Serum IgM Level as an index of malignancy in brain tumors. Acta Neurochirur 59 (3-4): , Stoa KF, Hekim N, Dahl O, Hoisaeter PA. Binding of androgens and progestins in human testis. J Steroid Biochem 11 (1): , Hoisaeter PA, Hekim N, Dahl O, Stoa KF. Androgen binding in normal and malignant human testis tissues. Scand J Urol Nephrol : Suppl. 48, Stoa KF, Dahl O, Hekim N, Hoisaeter P. Androgen and progesterone binding in human testis cytosol. J Steroid Biochem Mol Biol 9 (9): , 1978.

11

ÖZGEÇMİŞ EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. : 10. Yıl Caddesi Protokol Yolu No:45 TOPKAPI\İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. : 10. Yıl Caddesi Protokol Yolu No:45 TOPKAPI\İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Enver Çıracı İletişim Bilgileri Adres Mail : 10. Yıl Caddesi Protokol Yolu No:45 TOPKAPI\İSTANBUL :eciraci@biruni.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 01.01.1982 3. Unvanı

Detaylı

Biyoteknoloji Yükselen Sektör. Dr.Nezih Hekim Dr.Pakize İ.Tarzi Laboratuarları İstanbul

Biyoteknoloji Yükselen Sektör. Dr.Nezih Hekim Dr.Pakize İ.Tarzi Laboratuarları İstanbul Biyoteknoloji Yükselen Sektör Dr.Nezih Hekim Dr.Pakize İ.Tarzi Laboratuarları İstanbul Dr.Pakize İ.Tarzi Sağlık Kurumları Kimdir? Dr.Pakize İ.Tarzi Sağlık Kurumları 1949 yılında Kadın ve Çocuk Hastanesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Expression Pattern Comparison of Two Ubiquitin Specific Proteases. Functional Characterization of Two Potential Breast Cancer Related Genes

ÖZGEÇMİŞ. Expression Pattern Comparison of Two Ubiquitin Specific Proteases. Functional Characterization of Two Potential Breast Cancer Related Genes ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı: Shiva Akhavantabasi 2. Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. 3. Email adresi: shiva.akhavan@yeniyuzyil.com 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mikrobiyoloji Jahrom Azad Üniversitesi

Detaylı

2013- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji AD Doçent. 2010-2013 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji AD Yardımcı Doçent

2013- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji AD Doçent. 2010-2013 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji AD Yardımcı Doçent Doç. Dr. Didem Dayangaç-Erden e-mail: didayan (@) hacettepe.edu.tr Tel: 0 312 305 2541 Eğitim: 1999-2005: Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı, Doktora (Ph.D.) 1997-1999:

Detaylı

Prof.Dr. S.Gülten. Bayrak. Aktuğlu

Prof.Dr. S.Gülten. Bayrak. Aktuğlu Prof.Dr. S.Gülten Bayrak Aktuğlu Prof.Dr. S.Gülten Bayrak Aktuğlu 06. 06.1939 İstanbul Üsküdar da Mükerrem ve Muzaffer Bayrak çiftinin üçüncü kızları olarak doğdu Lise Eğitimi-İstanbul Kız Lisesi İstanbul

Detaylı

1. Adı Soyadı: Emel Serdaroğlu Kaşıkçı. 2. Doğum tarihi: 1975 / İstanbul. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu

1. Adı Soyadı: Emel Serdaroğlu Kaşıkçı. 2. Doğum tarihi: 1975 / İstanbul. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Emel Serdaroğlu Kaşıkçı 2. Doğum tarihi: 1975 / İstanbul 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Biyoloji İ.Ü. Fen Fakültesi 1993-1997 Yüksek

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

Dr. Semih Demir. Tez Danışmanı. Doç.Dr.Barış Önder Pamuk

Dr. Semih Demir. Tez Danışmanı. Doç.Dr.Barış Önder Pamuk T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İÇ HASTALIKLARI KLİNİĞİ GEÇİRİLMİŞ GESTASYONEL DİYABETES MELLİTUS ÖYKÜSÜ OLAN BİREYLERDE ANJİOPOETİN BENZERİ PROTEİN-2 ( ANGPTL-2

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARI ŞEKLİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARI ŞEKLİ ALES Puan Türü T.C. Uyruklu Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARI PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI DEĞERLENDİRME ŞEKLİ JEODEZİ ve COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ

Detaylı

1. Adı Soyadı: Emel Serdaroğlu KaĢıkçı. 2. Doğum tarihi: 03/01/1975 / Ġstanbul. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu

1. Adı Soyadı: Emel Serdaroğlu KaĢıkçı. 2. Doğum tarihi: 03/01/1975 / Ġstanbul. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Emel Serdaroğlu KaĢıkçı 2. Doğum tarihi: 03/01/1975 / Ġstanbul 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Biyoloji Ġ.Ü. Fen Fakültesi 1993-1997

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Y. Lisans DİŞHEKİMLİĞİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2002

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Y. Lisans DİŞHEKİMLİĞİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2002 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: EMRE AYTUĞAR Öğrenim Durumu: DOKTORA Bölümü: Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Y. Lisans DİŞHEKİMLİĞİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2002 FAKÜLTESİ Doktora/S.Yeterlilik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. ...(Pejman Golabi)...Göğüs Hastalıkları Uzmanı. : Acıbadem Maslak hastanesi, Büyükdere Caddesi No:40 Maslak Sarıyer İstanbul

ÖZGEÇMİŞ. ...(Pejman Golabi)...Göğüs Hastalıkları Uzmanı. : Acıbadem Maslak hastanesi, Büyükdere Caddesi No:40 Maslak Sarıyer İstanbul ÖZGEÇMİŞ...(Pejman Golabi)......Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doğum Tarihi : 05.05.1974 Doğum Yeri İş Adresi : Tahran-İran : Acıbadem Maslak hastanesi, Büyükdere Caddesi No:40 Maslak Sarıyer İstanbul Telefon:

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? On5yirmi5.com Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? Yayın Tarihi : 13 Ocak 2016 Çarşamba (oluşturma : 1/30/2017) Kişisel Bilgiler Doğum

Detaylı

SAHTE BELGE İNCELEMELERİ EĞİTİMİ

SAHTE BELGE İNCELEMELERİ EĞİTİMİ EĞİTİMİN AMACI Mesleki süreçlerde Sahte Belge İncelemeleri: Yazı, İmza, Parmak İzi sahteciliği, Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport, Kredi Kartı, Para vb. değerli belgelerde sahtecilik. Programın ana

Detaylı

K A L B İ M İ Z D E S İ N

K A L B İ M İ Z D E S İ N K A L B İ M İ Z D E S İ N Prof. Dr. Oktay KADAYIFCI Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ADANA / TURKEY 1942 yılında Amasya da doğdu. İlk tahsilini Bafra da, Orta

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: SİMGE TAŞIN İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: simge.tasin@okan.edu.tr 2.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Arif ŞAYBAK. İletisim Bilgileri. Adres: Toros. M. 78028 S. Özbey APT K:11 D:11 Çukurova/ ADANA(Aile) Telefon: +905368823282

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Arif ŞAYBAK. İletisim Bilgileri. Adres: Toros. M. 78028 S. Özbey APT K:11 D:11 Çukurova/ ADANA(Aile) Telefon: +905368823282 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arif ŞAYBAK İletisim Bilgileri Adres: Toros. M. 78028 S. Özbey APT K:11 D:11 Çukurova/ ADANA(Aile) Telefon: +905368823282 Mail: arif_saybak@yahoo.com 2. Doğum Tarihi: 1984 3. Unvanı:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı, İstanbul -2010

ÖZGEÇMİŞ. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı, İstanbul -2010 1. Adı Soyadı : Duygu Vardağlı ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi :30/06/1983 3. Unvanı :Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu :Lisansüstü (Doktora) mezunu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Ege Üniversitesi 2002-2007

Detaylı

1989-1995 Kandilli Kız Lisesi

1989-1995 Kandilli Kız Lisesi Burcu ÇEVRELİ KİŞİSEL BİLGİLER Adres :Eski Ankara Cad. Aydınlar Sit. B Blok Yenişehir Kurtköy-Pendik- İstanbul GSM : 0537 942 82 69 e-mail : burcucevreli@uskudar.edu.tr burcu-vet1978@hotmail.com Doğum

Detaylı

ESERLER LİSTESİ. Kuzu rasyonlarına katılan organik selenyumun besi performansı, karkas

ESERLER LİSTESİ. Kuzu rasyonlarına katılan organik selenyumun besi performansı, karkas ESERLER LİSTESİ Doktora Tez Çalışması Kuzu rasyonlarına katılan organik selenyumun besi performansı, karkas kalitesi ve GSH-Px aktivitesi üzerine etkisi Projelerde Yaptığı Görevler 1. Bıldırcınlarda galeopsis

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN. İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN. İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: belde.arsan@okan.edu.tr 2.

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Programından Mezun olmak. Kredi Ücreti: 110 TL Program ücreti: 3300 TL

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Programından Mezun olmak. Kredi Ücreti: 110 TL Program ücreti: 3300 TL AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARI ÇEVRE ALES Puan Türü T.C. Uyruklu Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş 20 10-10 10 - Doktora 10 5 - PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI Mezuniyet Alanı: Mühendislik

Detaylı

Eğitim Düzeyi Mezun Olduğu Kurumun Adı İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doktora

Eğitim Düzeyi Mezun Olduğu Kurumun Adı İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Adı soyadı: Saime Nilay BAYDOĞAN Doğum tarihi: 08.11.1986 Eğitim Düzeyi Mezun Olduğu Kurumun Adı Mez. Yılı İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doktora 2012-devam

Detaylı

Yardımcı Doçent Psikoloji Haliç Üniversitesi 2000 Yardımcı Doçent Psikoloji FSM Vakıf Üniversitesi 2011

Yardımcı Doçent Psikoloji Haliç Üniversitesi 2000 Yardımcı Doçent Psikoloji FSM Vakıf Üniversitesi 2011 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Gaye (Enbiyaoğlu) Saltukoğlu 2. Doğum Tarihi : 1945 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Hacettepe Üniversitesi 1969 Yüksek

Detaylı

Diyabetik Periferik Nöropati; Çevresel ve Genetik Faktörlerin Etkisi

Diyabetik Periferik Nöropati; Çevresel ve Genetik Faktörlerin Etkisi Diyabetik Periferik Nöropati; Çevresel ve Genetik Faktörlerin Etkisi Emre BOZKIRLI Başkent Ünivesitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hst B.D. Nisan 2017 / Kıbrıs Diyabetik Periferik Polinöropati

Detaylı

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Haziran 2013

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Haziran 2013 Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Haziran 2013 Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (MBGB) Güçlü ve çok yönlü bir eğitim programı sunarak, gelişen teknoloji çağında, çok hızlı gelişen alanımızda ileri

Detaylı

ADLİ BELGE İNCELEMELERİ/ DEĞERLİ BELGELERDE SAHTECİLİK EĞİTİMİ

ADLİ BELGE İNCELEMELERİ/ DEĞERLİ BELGELERDE SAHTECİLİK EĞİTİMİ ADLİ BELGE İNCELEMELERİ/ DEĞERLİ BELGELERDE SAHTECİLİK EĞİTİMİ EĞİTİMİN AMACI Adli Belge İnceleme disiplininin tanıtılması, bu disiplinin sınırlamaları, güçlü yanları, diğer disiplinler ile bağlantıları,

Detaylı

Prof. Dr. Cengiz Çokluk

Prof. Dr. Cengiz Çokluk Prof. Dr. Cengiz Çokluk (Anabilim Dalı Başkanı) 23 Nisan 1968 yılında Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Samsun da bitirdi. 1984-1990 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

Derece Bölüm/Program Lise/ Üniversite Yıl Sağlık Hizmetleri Meslek. Anadolu Üniversitesi Ege Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi

Derece Bölüm/Program Lise/ Üniversite Yıl Sağlık Hizmetleri Meslek. Anadolu Üniversitesi Ege Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Fulya ÖZSOY 2. Doğum Tarihi: 24.08.1983 3. Unvanı: Öğr. Gör. Uzm. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Lise/ Üniversite Yıl Sağlık Hizmetleri Meslek Önlisans Yüksek Yüksekokulu

Detaylı

HUKUKİ SÜREÇTE ADLİ BİLİMLER EĞİTİMİ

HUKUKİ SÜREÇTE ADLİ BİLİMLER EĞİTİMİ HUKUKİ SÜREÇTE ADLİ BİLİMLER EĞİTİMİ EĞİTİMİN AMACI Katılımcılara genel anlamda Adli Bilimler kapsamında bulunan disiplinlerin tanıtılması, bu disiplinlerin sınırlamaları, güçlü yanları, birbirleri ile

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. RAHŞAN ÇAM

Yrd.Doç.Dr. RAHŞAN ÇAM Yrd.Doç.Dr. RAHŞAN ÇAM Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik 1994-1998 Lisans İstanbul Üniversitesi Bölümü

Detaylı

Biyolojik İlaç Etkin maddesi niteliğinin ve kalitesinin belirlenmesi için imalat süreci ve kontrolü ile birlikte fizikokimsayal biyolojik testler

Biyolojik İlaç Etkin maddesi niteliğinin ve kalitesinin belirlenmesi için imalat süreci ve kontrolü ile birlikte fizikokimsayal biyolojik testler Biyolojik İlaç Etkin maddesi niteliğinin ve kalitesinin belirlenmesi için imalat süreci ve kontrolü ile birlikte fizikokimsayal biyolojik testler kombinasyonu gerektiren ve biyolojik bir kaynaktan imal

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: M. Süheyl Pozantı 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu 3. Görev : Yardımcı Doçent Doktor Telefon: 444 1997 E-mail: suheylpozanti@beykent.edu.tr 4. Doğum Tarihi:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Hacettepe Üniversitesi 2007 Rehabilitasyon Y. Lisans Protez Ortez Biyomekanik

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Hacettepe Üniversitesi 2007 Rehabilitasyon Y. Lisans Protez Ortez Biyomekanik ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Başar ÖZTÜRK Doğum Tarihi: 26.10.1983 Öğrenim Durumu: Doktora Ünvanı: Doktor Fizyoterapist Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Fizyoterapi ve Hacettepe

Detaylı

ÖNCEKİ GÖREVLERİ VE SON GÖREVİ

ÖNCEKİ GÖREVLERİ VE SON GÖREVİ ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ Adı ve soyadı: Özcan EREL Doğum tarihi: 15 Ocak 1963 Doğum yeri: Kulu, Konya Medeni durumu: Evli, 3 çocuk babası. Yabancı dil: İngilizce Askerlik görevi: İstanbul Deniz Hastanesi,

Detaylı

Yar. Doç Dr. Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2016 Haziran Devam ediyor

Yar. Doç Dr. Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2016 Haziran Devam ediyor Aydın KARABULUT Phd Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane, Selimiye Mah. Tıbbiye Cad. No:38 34668 Üsküdar, İstanbul Email: aydinkarabulut@gmail.com

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMALARI PROF. DR. İPEK KARAASLAN

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMALARI PROF. DR. İPEK KARAASLAN YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMALARI PROF. DR. İPEK KARAASLAN ORGANİZASYON ŞEMASI Mütevelli Heyet Başkanı Rektör Rektör Yardımcıları Kalite Güvence Sistemi (Kalite ) Eğitim Öğretim Araştırma ve Geliştirme

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ Prof. Dr. Işık ASLAY 1967 yılında lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi nde tamamladı. 1973 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ni bitirdi. 1982 yılında

Detaylı

SUNUM Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Orta Mahalle, Tuzla, 34956, İSTANBUL

SUNUM Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Orta Mahalle, Tuzla, 34956, İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Adı Soyadı Adresi Hilmi Ege SUNUM Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Orta Mahalle, Tuzla, 3456, İSTANBUL Telefon No. İş: 5 3 583 Email Hilmi.Ege@acibadem.edu.tr,

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARI JEODEZİ ve COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ HARİTA ALES Puan Türü T.C. Uyruklu SAY 10 Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş - - SAY - - 2 PROGRAMLARA BAŞVURU

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Kimya Fakültesi İstanbul Üniversitesi 1975 Predoctoral Fellow

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Kimya Fakültesi İstanbul Üniversitesi 1975 Predoctoral Fellow ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: S. Nezih Hekim 2. Doğum Tarihi: 22 Aralık 1951 3. Ünvanı: Profesör, Dr. Biyokimya Uzmanı, 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Kimya Fakültesi İstanbul

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN. İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN. İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: belde.arsan@okan.edu.tr 2.

Detaylı

PERSONELİN GÖREV YAPACAĞI ŞEHİR İSTİHDAM EDİLECEK PERSONEL SAYISI * ARANAN ÖZEL KOŞULLAR BİRİMİ İLAN NUMARASI REFERANS KODU HİZMET GRUBU BÖLÜMÜ

PERSONELİN GÖREV YAPACAĞI ŞEHİR İSTİHDAM EDİLECEK PERSONEL SAYISI * ARANAN ÖZEL KOŞULLAR BİRİMİ İLAN NUMARASI REFERANS KODU HİZMET GRUBU BÖLÜMÜ Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİNE (MAM) BAĞLI İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCILIĞI (BYİM), MALZEME (ME) VE BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ

Detaylı

Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ

Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Kuruluş DESAM, 23.06.2015 tarihili Yakın Doğu Üniversitesi Senato kararı. Kurucu Üyeler Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Prof. Dr. Nerin Bahçeciler ÖNDER Prof. Dr. Seda VATANSEVER Doç.

Detaylı

Fen Edebiyat Fak. Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Kütahya 1977

Fen Edebiyat Fak. Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Kütahya 1977 Adı Soyadı Ünvanı Birimi Doğum Yeri Doğum Tarihi BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ İsmail POYRAZ Yrd.Doç.Dr. AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Fen Edebiyat Fak. Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü

Detaylı

ESANSİYEL HİPERTANSİYONLU HASTALARDA PLAZMA APELİN ve ADMA DÜZEYLERİ

ESANSİYEL HİPERTANSİYONLU HASTALARDA PLAZMA APELİN ve ADMA DÜZEYLERİ ESANSİYEL HİPERTANSİYONLU HASTALARDA PLAZMA APELİN ve ADMA DÜZEYLERİ Çelebi G., 1 Sönmez A., 2 Erdem G., 1 Tapan S., 3 Taşçı İ., 1 Erçin C.N., 4 Doğru T., 4 Kılıç S., 5 Üçkaya G., 2 Yılmaz Mİ., 6 Kutlu

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI DENEY HAYVANLARI KURSU Deney Hayvanları Araştırma Merkezi (DEHAM) 24-2525 Kasım 2017 Lefkoşa Deney Hayvanları Araştırma Merkezi (DEHAM) Yakın Doğu Üniversitesi Deney Hayvanları Araştırma Merkezi,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Ortodonti Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Ortodonti Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: FATMA ASLI OĞUZ İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: asli.oguz@okan.edu.tr 2.

Detaylı

mf puan türü arası puanlarla girilebilecek bölümler

mf puan türü arası puanlarla girilebilecek bölümler mf puan 430-450 arası puanlarla girilebilecek bölümler www.dogrutercihler.com üniversite bölüm 1 Bilgisayar Müh HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)(İngilizce) 108 108 MF-4 419,4745 450,8875 22200 21400 2 Diş

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Görev Kurum/Kuruluş Yıl Araştırma Görevlisi. Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu

ÖZGEÇMİŞ. Görev Kurum/Kuruluş Yıl Araştırma Görevlisi. Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Rabia SAĞLAM 2. Doğum Tarihi : 17. 10. 1984 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Atatürk Üniversitesi 2003-2007 Toplum

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programlar Kontenjanlar Özel Koşul Yıllık Öğrenim Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği 1 0 *Bu Ana Bilim Dalında Yabancı Dil zorunludur. Bitki Koruma 2 1 Biyoloji

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR

Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 02742652031/4591

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARUM), Meşelik Kampüsü, 26480, ESKİŞEHİR

ÖZGEÇMİŞ. : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARUM), Meşelik Kampüsü, 26480, ESKİŞEHİR ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sedef Hande AKTAŞ İletişim Bilgileri : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARUM), Meşelik Kampüsü, 26480, ESKİŞEHİR

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hidrodinamik, Gemi Model İstanbul Teknik Üniversitesi 1997-2001

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hidrodinamik, Gemi Model İstanbul Teknik Üniversitesi 1997-2001 ÖZGEÇMİŞ ve YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Serhan GÖKÇAY 2. Doğum Tarihi : 23.05.1979 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Hidrodinamik, Gemi Model İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı

Erişkin Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu nda Prematür Ejakülasyon Sıklığı: 2D:4D Oranı İle İlişkisi

Erişkin Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu nda Prematür Ejakülasyon Sıklığı: 2D:4D Oranı İle İlişkisi Erişkin Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu nda Prematür Ejakülasyon Sıklığı: 2D:4D Oranı İle İlişkisi *Kenar İ. Ayşe Nur, **Sezai Üstün Aydın, *Alper Zıblak *Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

TÜRKİYE'DE YAYINLANAN DERGİLER

TÜRKİYE'DE YAYINLANAN DERGİLER ABANT İZZET BAYSAL TIP FAKÜLTESİ 1 2005 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DÜZCE 4 2002 1 TIP FAKÜLTESİ ACTA ORTHOPAEDICA 36 2002 1 2 3 ACTA ORTHOPAEDICA 35 2001 1 4 ACTUAL MEDICINE 1 1993 5 12 ACTUAL MEDICINE

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Suzan BAYER. : Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Cad.) P.K.: 34093 Fatih / İstanbul : (212) 523 22 88 - Dahili 1139 :

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Suzan BAYER. : Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Cad.) P.K.: 34093 Fatih / İstanbul : (212) 523 22 88 - Dahili 1139 : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Suzan BAYER İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Cad.) P.K.: 34093 Fatih / İstanbul : (212) 523 22 88 - Dahili 1139 : : : 2. Doğum Tarihi : 3.

Detaylı

16/11/15 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HİSTOLOJİ EMBRİYOLOJİ ABD

16/11/15 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HİSTOLOJİ EMBRİYOLOJİ ABD 16/11/15 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HİSTOLOJİ EMBRİYOLOJİ ABD 1 16/11/15 ACIBADEM ÜN. TIP FAKÜLTESİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ ABD Anabilim Dalımız, 2009 yılında üniversitemizin kuruluşu ile birlikte

Detaylı

İSEK İSTANBUL SAĞLIK ENDÜSTRİSİ KÜMELENMESİ TIPTEKNO 14. Bölgesel Sağlık Kümelenmeleri Paneli 26 Eylül Sevim Tekeli BÜ TTO & İnovita & İSEK

İSEK İSTANBUL SAĞLIK ENDÜSTRİSİ KÜMELENMESİ TIPTEKNO 14. Bölgesel Sağlık Kümelenmeleri Paneli 26 Eylül Sevim Tekeli BÜ TTO & İnovita & İSEK İSEK İSTANBUL SAĞLIK ENDÜSTRİSİ KÜMELENMESİ TIPTEKNO 14 Bölgesel Sağlık Kümelenmeleri Paneli 26 Eylül 2014 Sevim Tekeli BÜ TTO & İnovita & İSEK Kümelenme Gelişimi: İşbirliği platformları SANAYİ - Boğaziçi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans/Y. Lisans Tıp Fakültesi Ege Üniversitesi 1992

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans/Y. Lisans Tıp Fakültesi Ege Üniversitesi 1992 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ İsim: YAVUZ BAŞTUĞ Doğum Yeri: Uşak Doğum Tarihi: 23.02.1970 Uyruğu: TC Medeni Durumu: Evli, 3 Çocuklu Yabancı Dil: İngilizce Askerlik Durumu: Yaptı E-mail : yavuz.bastug@sbu.edu.tr

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi BİLGİLENDİRME VE PAYDAŞ GÖRÜŞLERİ TOPLANTISI 13 Eylül 2018 Trabzon Hoş Geldiniz! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl

Detaylı

ÇALIŞTIĞI KURUM 2014-... Yardımcı Doçent İzmir Katip Çelebi Üniv. Biyomedikal Mühendisliği

ÇALIŞTIĞI KURUM 2014-... Yardımcı Doçent İzmir Katip Çelebi Üniv. Biyomedikal Mühendisliği GENEL DÜZENLENME TARİHİ : 01 Temmuz 2015 ÜNVANI ADI SOYADI : Doktor Nermin Topaloğlu Avşar DOĞUM TARİHİ VE YERİ : 17 Ocak 1981, Kempten/Almanya E-POSTA : nermin.topaloglu@ikc.edu.tr ÇALIŞTIĞI KURUM 2014-...

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7.1 Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanites)

ÖZGEÇMİŞ. 7.1 Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanites) 1. Adı Soyadı : Bahire KÜÇÜKKAYA 3. Unvanı : Yrd.Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fizik Lisans Yıldız Teknik Üniversitesi 1989 Y.Lisans Biyofizik Marmara Üniversitesi

Detaylı

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Programlar Kontenjanlar Yıllık Öğrenim Özel Koşul Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 4 4 Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) 2 1 *Öğretim Dili İngilizcedir. Bitki Koruma 4 2 Biyoteknoloji 8

Detaylı

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL BÖLÜMÜ Makine DOĞUM TARİHİ.06.960 TELEFON NO 0236 234 44 6 FAKS 0236 234 44 5 E-POSTA hzekidiril@gmail.com YABANCI DİL İngilizce EĞİTİM Mezuniyet Yılı Üniversite Bölümü ÖN LİSANS

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: Y. Özlem (Sezgin) Meriçliler. Doğum Tarihi: 24 Mart Doğum Yeri: İstanbul

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: Y. Özlem (Sezgin) Meriçliler. Doğum Tarihi: 24 Mart Doğum Yeri: İstanbul ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Y. Özlem (Sezgin) Meriçliler Doğum Tarihi: 24 Mart 1965 Doğum Yeri: İstanbul İş Adresi: Özel Acıbadem Hastanesi Kozyatağı Kadıköy İstanbul Telefon: 0 532 252 32 07 Medeni Durumu:Evli

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi Devam ediyor.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi Devam ediyor. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Dilara YAYA 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1986 3. Unvanı : Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi 2012

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Eğitim

Kişisel Bilgiler. Eğitim Dr. Sümeyye AYDOGAN TÜRKOĞLU Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Moleküler Biyoloji Ana Bilim Dalı Balıkesir 10145 Türkiye Fax: +90 266 6121215 Tel: +90 266 6121278\1410 E-mail:

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA KULÜBÜMÜZÜN SUNUMU

BİLİMSEL ARAŞTIRMA KULÜBÜMÜZÜN SUNUMU Mart 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tarafından Hazırlanmıştır. BİLİMSEL ARAŞTIRMA KULÜBÜMÜZÜN SUNUMU YAYIN KURULU Istanbul Aydın Üniversitesi Bilimsel Araştırma Kulübünün çalışmaları

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Yeterlilik Testleri Sağlayıcısı Adresi : Maslak Mah. AOS 55. Sokak 42 Maslak No:2A Daire: 231 (A9/07) Sarıyer 34398 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 212 241 26 53 Faks

Detaylı

Mulders et. al. Eur Urol 2014, 65(5)

Mulders et. al. Eur Urol 2014, 65(5) Zytiga Etkililik Fizazi K et al. Abiraterone acetate for treatment of metastatic castration-resistant prostate cancer treatment : final overall survival analysis of the COU-AA-301 randomised, double-blind,

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 AKADEMİK BİRİMLERİMİZ 13 FAKÜLTE 3 ENSTİTÜ 5 YÜKSEKOKUL 1 KONSERVATUAR FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ( Kuruluş: 1992 ) FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( Kuruluş: 1992 ) ZONGULDAK

Detaylı

1. Adı ve Soyadı: Hacer ERTEN YAMAN 2. Doğum Yeri/Tarihi: 17.09.1962 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

1. Adı ve Soyadı: Hacer ERTEN YAMAN 2. Doğum Yeri/Tarihi: 17.09.1962 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı: Hacer ERTEN YAMAN 2. Doğum Yeri/Tarihi: 17.09.1962 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale

Detaylı

Prof. Dr. Yıldız Tümerdem. Mesleksel Yaşam Öyküsü

Prof. Dr. Yıldız Tümerdem. Mesleksel Yaşam Öyküsü Prof. Dr. Yıldız Tümerdem Mesleksel Yaşam Öyküsü 1. Adı Soyadı: Yıldız Tümerdem 2. Doğum Tarihi: 01.01.1937 3. Unvanı: Profesör 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tıp Ankara Üniversitesi

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar Yıllık Programlar Özel Koşul Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Ücreti BAĞIMLILIK VE ADLİ BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Adli Bilimler

Detaylı

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Programlar Kontenjanlar Yıllık Öğrenim Özel Koşul Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) - 1 *Öğretim Dili İngilizcedir. Bitki Koruma 4 2 Biyoteknoloji 7

Detaylı

CV - AKADEMİK PERSONEL

CV - AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Ayşe 2. SOYADI: Akıncıoğlu 3. DOĞUM YERİ: KKTC 4. DOĞUM TARİHİ: 12.06.1974 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Diş Hekimliği Fakültesi, Protez Kliniği 5.2. TELEFON NUMARASI: +90 (392)

Detaylı

ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ. 2016 Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri

ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ. 2016 Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ 2016 Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri Endoüroloji Derneği 2016 Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri MİNİ-FELLOWSHİP PROGRAMI İstanbul Tıp Fakültesi Bakırköy Sadi Konuk EAH Laparoskopik

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL CV FOTOĞRAF: 1. ADI: Güldal 2. SOYADI: Mehmetçik 3. DOĞUM YERİ: KKTC 4. DOĞUM TARİHİ(GG.AA.YYYY): 05.05.1962 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ:

AKADEMİK PERSONEL CV FOTOĞRAF: 1. ADI: Güldal 2. SOYADI: Mehmetçik 3. DOĞUM YERİ: KKTC 4. DOĞUM TARİHİ(GG.AA.YYYY): 05.05.1962 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: FOTOĞRAF: 1. ADI: Güldal 2. SOYADI: Mehmetçik 3. DOĞUM YERİ: KKTC 4. DOĞUM TARİHİ(GG.AA.YYYY): 05.05.1962 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Eczacılık Fakültesi, Biyokimya Anabilim Dalı Başkanlığı 5.2.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Türkiz Verimer İletişim Bilgileri Adres

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Türkiz Verimer İletişim Bilgileri Adres ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Türkiz Verimer İletişim Bilgileri Adres : Beyaz Dut Sok. Mimoza Apt. No:7 D:15 Gayrettepe, Beşiktaş- İstanbul Telefon Mail : 532 3147811 : tverimer@gmail.com 2. Doğum Tarihi :

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Araştırma Hastanesi, Acil Tıp Kliniği. /

ÖZGEÇMİŞ. Araştırma Hastanesi, Acil Tıp Kliniği. / ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Akademik Durum: Çalıştığı Kurum: Serkan Emre EROĞLU Doçent Doktor, Acil Tıp Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Acil Tıp Kliniği İletişim: +90 (216)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Derya ADALI AKER. 3. Kişisel Bilgileri:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Derya ADALI AKER. 3. Kişisel Bilgileri: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Derya ADALI AKER Adres: T.C. Sağlık Bakanlığı Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Silahtarağa Caddesi No:53-55-57 Eyüpsultan I İstanbul Telefon: +905064418296 E-posta: drdeıyaadaliaker@

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuz 1995 yılında Tokat İli nin bir doğa harikası olan Almus İlçesi nde kendisine tahsis edilen 32 dönüm kampüs alanı içerisinde

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı: Hale TOSUN 2. Doğum Tarihi: 07.07.1970 3. Unvanı: Yard. Doç. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lise Hemşirelik Kızılay Özel Hemşirelik Lisesi 1988 Lisans Hemşirelik

Detaylı

ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri

ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri Endoüroloji Derneği Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri MİNİ-FELLOWSHİP PROGRAMI İSTANBUL (AVRUPA YAKASI) İstanbul Tıp Fakültesi Bakırköy Sadi Konuk EAH

Detaylı

Tükürük kreatinin ve üre değerleri kullanılarak çocuklarda kronik böbrek hastalığı tanısı konulabilir mi? Dr. Rahime Renda

Tükürük kreatinin ve üre değerleri kullanılarak çocuklarda kronik böbrek hastalığı tanısı konulabilir mi? Dr. Rahime Renda Tükürük kreatinin ve üre değerleri kullanılarak çocuklarda kronik böbrek hastalığı tanısı konulabilir mi? Dr. Rahime Renda Tükürük Özellikleri Major ve minor tükürük bezlerinden salınır Günlük sekresyon

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN. İletişim Bilgileri: Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN. İletişim Bilgileri: Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN İletişim Bilgileri: Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 6771630-3856 Mail: belde.arsan@okan.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : ZEHRA AYCAN Doğum Tarihi: 29 MART 1967 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tıp Fakültesi Gazi üniversitesi 1990 Tıpta Uzmanlık Çocuk

Detaylı

HALİL İ. TAŞER DOÇ. DR.

HALİL İ. TAŞER DOÇ. DR. HALİL İ. TAŞER DOÇ. DR. Eposta Adresi : halil.taser@kstu.edu.tr Telefon (İş) : (+90) 392 444 57 88 Telefon (Cep) : Faks : Adres : KSTU, Kutlu Adalı Bulvarı, Güzelyurt, KKTC Öğrenim Bilgisi Doç. Dr. Marmara

Detaylı

Veri Analitiği ve Büyük Veriye Bakış. Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Veri Analitiği ve Büyük Veriye Bakış. Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Veri Analitiği ve Büyük Veriye Bakış Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Sabancı Üniversitesi Temmuz 1994 Sabancı Holding Yönetim Kurulu Kararı Temmuz 1997 Üniversitenin YÖK onayı

Detaylı

ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri

ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri ENDOÜROLOJİ DERNEĞİ 2016 Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri Endoüroloji Derneği 2016 Yılı Eğitim ve Kurs Faaliyetleri MİNİ-FELLOWSHİP PROGRAMI İstanbul Tıp Fakültesi Bakırköy Sadi Konuk EAH Laparoskopikcerrahi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Tuğçe Naime Gedik 2. Doğum Tarihi : 08/10/1987 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Altınbaş Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji

Detaylı

Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atamalarda ve Akademik Yükseltmelerde Aranan Asgari Koşullar

Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atamalarda ve Akademik Yükseltmelerde Aranan Asgari Koşullar Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atamalarda ve Akademik Yükseltmelerde Aranan Asgari Koşullar A) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atanma Kriterleri Yardımcı Doçentlik

Detaylı

CURRICULUM VITAE. 5. Academic Titles: Assistant Professor : Uskudar University, Molecular Biology and Genetics (2012- present)

CURRICULUM VITAE. 5. Academic Titles: Assistant Professor : Uskudar University, Molecular Biology and Genetics (2012- present) CURRICULUM VITAE 1. Name, Lastname: Emel Serdaroğlu Kaşıkçı 2. Date of birth: 03/01/1975 / Istanbul 3. Title: Assistant Professor 4. Education Degree Program University Year Bsc Biology Istanbul University

Detaylı

Doç. Dr. Gülderen Yanıkkaya Demirel (Anabilim Dalı Başkanı)

Doç. Dr. Gülderen Yanıkkaya Demirel (Anabilim Dalı Başkanı) Doç. Dr. Gülderen Yanıkkaya Demirel (Anabilim Dalı Başkanı) Lisans: Tıpta Uzmanlık Alanı: Yan Dal Uzmanlık Alanı: Yüksek Lisans: Doktora: Email: Site: Özgeçmiş 1. Adı Soyadı: Gülderen Yanıkkaya Demirel

Detaylı