T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı İdari Büro Şube Müdürlüğü SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı İdari Büro Şube Müdürlüğü SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 27/11/ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı İdari Büro Şube Müdürlüğü Sayı : /929/ Konu :2015 Unvan Değişikliği ve Görevde Yükselme Sınavı SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği gereğince Üniversitemiz bünyesinde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacaktır. Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği doğrultusunda hazırlanan sınava ilişkin genel bilgiler, sınavda sorulacak soruların konu başlıkları, başvuru formu, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı için Üniversitemizce ilan edilen kadrolar yazımız ekinde gönderilmektedir. Bilgilerinizi ve Üniversitemiz bünyesinde yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının biriminiz emrinde görev yapan idari personele duyurulması hususunda; gereğini rica ederim. EKLER : 1- Sınav Genel Bilgileri 2- Kadro Unvan, Adet ve Şartları 3- Başvuru Formu 4- Sınav Soru Konu Başlıkları DAĞITIM Genel Sekreterlik Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Personel Daire Başkanlığı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Prof.Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR Rektör BARKOD NO: *BD * Konuralp Yerleşkesi Merkez/Düzce Ayrıntılı bilgi için irtibat: Erdem İşeri Tel: : Faks: E-Posta: : personel@duzce.edu.tr Elektronik ağ: Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı İdari Büro Şube Müdürlüğü Başkanlığı Türk Dili Bölümü Başkanlığı Eğitim Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi İlahiyat Fakültesi İşletme Fakültesi Mühendislik Fakültesi Orman Fakültesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Teknik Eğitim Fakültesi Teknoloji Fakültesi Tıp Fakültesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Fen Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Sağlık Yüksekokulu Akçakoca Meslek Yüksekokulu Cumayeri Meslek Yüksekokulu Çilimli Meslek Yüksekokulu Düzce Meslek Yüksekokulu Gölyaka Meslek Yüksekokulu Gümüşova Meslek Yüksekokulu Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Biyolojik Çeşitlilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Dil, Tarih ve Kültürel Zenginlikleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (Dükmer) Fetal Uygulama ve Araştırma Merkezi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (Dükam) Mehmet Zahid Kevseri Dini İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi BARKOD NO: *BD * Konuralp Yerleşkesi Merkez/Düzce Ayrıntılı bilgi için irtibat: Erdem İşeri Tel: : Faks: E-Posta: : personel@duzce.edu.tr Elektronik ağ:

3 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı İdari Büro Şube Müdürlüğü Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (Düsimer) Temiz Enerji Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Tömer) Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (Uzem) Yaşam Boyu Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim ve Liderlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (Liderim) Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Dış İlişkiler Koordinatörlüğü İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü Sürekli İyileştirme Koordinatörlüğü Teknopark Koordinatörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi BARKOD NO: *BD * Konuralp Yerleşkesi Merkez/Düzce Ayrıntılı bilgi için irtibat: Erdem İşeri Tel: : Faks: E-Posta: : personel@duzce.edu.tr Elektronik ağ:

4 T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ ve GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER 1- SINAV TARİHİ : 19 ŞUBAT SINAV SAATİ : SINAV YERİ : ATATÜRK EĞİTİM ve KÜLTÜR MERKEZİ 4- BAŞVURU TARİHLERİ : 01 ARALIK 2015 / 15 ARALIK Görevde Yükselme Sınavı nda 100 soru sorulacak olup sınav süresi 150 dakika, Unvan Değişikliği Sınavı nda 50 soru sorulacak olup sınav süresi 90 dakika olarak verilecektir. Değerlendirme yalnızca doğru cevaplar üzerinden yapılacak, yanlış cevaplar sınav sonucuna etki etmeyecektir. Görevde Yükselme Sınavında her soru 1 puan değerinde; Unvan Değişikliği Sınavında her soru 2 puan değerinde olacaktır. Sınav 5 cevap seçenekli olarak çoktan seçmeli şeklinde olacaktır. Sınav soru ve cevapları elektronik ortamda yayımlanmayacaktır. Görevde Yükselme Sınavı; Şube Müdürü için 60 puan, Şef için 70 puan, Memur için 70 puan, Şoför için 70 puan, Ayniyat Saymanı için 70 puan alanlar başarılı sayılırlar. Sözlü Sınava (Şube Müdürü) katılacak adaylar için sınav sonuçları açıklandıktan sonra sınav tarihi ve saati ayrıca açıklanacaktır. Unvan Değişikliği Sınavı; Tekniker için 70 puan alanlar başarılı sayılırlar. 6- Başvurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı na şahsen yapılacaktır. 7- Sınava başvuracak adaylar, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği nin 11. Maddesinin 2. Bendinde yer alan İlan edilen kadrolar için belirlenen başvuru tarihinin son günü itibarıyla aranan nitelikleri taşıyan personel, başvuru şartlarını taşıdığı farklı unvanlı kadrolardan sadece biri için duyuruda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilir. hükmü uyarınca sadece 1 kadroya başvuracaklardır. Birden fazla kadroya başvurduğu tespit edilen adayların başvurularının tamamı geçersiz sayılacaktır. 8- Sınav sonuçlarının açıklanması ve sonuçlara itiraz Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği nin 12. maddesinin 4. bendinde belirtildiği şekilde uygulanacaktır. 9- Adayların sınava cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz, radyo vb. haberleşme araçlarıyla, cep bilgisayarı, saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saat vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla hesap makinesi vb. yardımcı araçlar getirmeleri yasaktır. Adayların sınav sırasında kullanacakları kırtasiye malzemeleri (kalem, silgi, kalemtıraş) kurumumuz tarafından verilecektir. 10- Sınav duyuru tarihinden sonra kanun/yönetmeliklerde değişiklik olursa dikkate alınmayacak olup sınav soruları ilan tarihinde yürürlükte olan kanun/yönetmeliklere göre hazırlanacaktır.

5 EK - 1 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Görevde Yükselme Sınavı için Aranan Nitelikleri A - Şube Müdürü Başvuru No Sınıfı Derecesi Birimi Adet Aranan Nitelikler GİH 2 Sağlık Kültür ve Spor D. Bşk GİH 3 İdari ve Mali İşler D. Bşk GİH 3 Kütüphane ve Dokümantasyon D. Bşk. 1 Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 6. ve 7. maddelerinde yer alan şartları taşıyor olmak GİH 3 Strateji Geliştirme D. Bşk. 1 B - Ayniyat Saymanı Başvuru No Sınıfı Derecesi Birimi Adet Aranan Nitelikler GİH 1 Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 6. ve 7. maddelerinde yer alan şartları taşıyor olmak.

6 EK - 1 C - Şef Başvuru No Sınıfı Derecesi Birimi Adet Aranan Nitelikler GİH 6 Fen Bilimleri Enstitüsü GİH 6 Sağlık Bilimleri Enstitüsü GİH 5 Sosyal Bilimler Enstitüsü GİH 6 Fen Edebiyat Fakültesi GİH 4 Orman Fakültesi GİH 5 Orman Fakültesi GİH 3 Tıp Fakültesi GİH 4 Akçakoca Turizm İşl. Ve Otelcilik Y.O GİH 4 Akçakoca MYO GİH 3 Düzce MYO GİH 4 İdari ve Mali İşler D. Bşk GİH 6 Kütüphane ve Dokümantasyon D. Bşk GİH 6 Öğrenci İşleri D. Bşk. 1 Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 6. ve 7. maddelerinde yer alan şartları taşıyor olmak GİH 5 Personel D. Bşk GİH 5 Sağlık Kültür ve Spor D. Bşk GİH 6 Strateji Geliştirme D. Bşk GİH 3 Döner Sermaye İşletmesi M GİH 4 Döner Sermaye İşletmesi M GİH 5 Döner Sermaye İşletmesi M GİH 3 Araştırma ve Uygulama Hastanesi GİH 4 Araştırma ve Uygulama Hastanesi GİH 6 Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1

7 EK - 1 D - Memur Başvuru No Sınıfı Derecesi Birimi Adet Aranan Nitelikler GİH 9 Genel Sekreterlik GİH 7 Döner Sermaye İşletmesi M GİH 8 Döner Sermaye İşletmesi M GİH 9 Döner Sermaye İşletmesi M GİH 5 Araştırma ve Uygulama Hastanesi GİH 8 Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 6. ve 7. maddelerinde yer alan şartları taşıyor olmak GİH 9 Araştırma ve Uygulama Hastanesi GİH 10 Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 E - Şoför Başvuru No Sınıfı Derecesi Birimi Adet Aranan Nitelikler GİH 8 İdari ve Mali İşler D. Bşk GİH 5 Araştırma ve Uygulama Hastanesi GİH 7 Araştırma ve Uygulama Hastanesi GİH 8 Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 6. ve 7. maddelerinde yer alan şartları taşıyor olmak.

8 EK - 2 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Unvan Değişikliği Sınavı için Aranan Nitelikleri F - Tekniker Başvuru No Sınıfı Derecesi Birimi Adet Aranan Nitelikler THS 1 Bilgi İşlem D. Bşk Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 8. ve 9. maddelerinde yer alan şartları taşıyor olmak. 2-2 yıllık yüksekokulların ''Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı'' mezunu olmak THS 7 Bilgi İşlem D. Bşk Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 8. ve 9. maddelerinde yer alan şartları taşıyor olmak. 2-2 yıllık yüksekokulların ''Endüstriyel Otomasyon'' bölümü mezunu olmak THS 1 Orman Fakültesi 1 1- Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 8. ve 9. maddelerinde yer alan şartları taşıyor olmak. 2-2 yıllık yüksekokulların ''Tarım Makineleri Programı'' mezunu olmak.

9 EK - 3 T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ ve GÖREVDE YÜKSELME SINAVI BAŞVURU FORMU BAŞVURU YAPANIN: Adı Soyadı T.C Kimlik Numarası Kurum Sicil No Unvanı Birimi BAŞVURU YAPTIĞI KADRONUN: Birimi Derecesi Unvanı Kodu Üniversitemiz idari personeli için Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca yapılacak Unvan Değişikliği/Görevde Yükselme Sınavı kapsamında ilan edilen kadrolardan yukarıda belirttiğim. kodlu kadroya başvurmak istiyorum. Başvurduğum koddaki nitelikleri taşımadığımın tespit edilmesi durumunda sınavı kazanıp atamam yapılmış olsa dahi tüm haklarımdan feragat edeceğimi şimdiden kabul ediyorum. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. İMZA / TARİH Sınava başvuracak adaylar, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği nin 11. Maddesinin 2. Bendinde yer alan İlan edilen kadrolar için belirlenen başvuru tarihinin son günü itibarıyla aranan nitelikleri taşıyan personel, başvuru şartlarını taşıdığı farklı unvanlı kadrolardan sadece biri için duyuruda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilir. hükmü uyarınca sadece 1 kadroya başvuracaklardır. Birden fazla kadroya başvurduğu tespit edilen adayların başvurularının tamamı geçersiz sayılacaktır. Sınava girmeye hak kazanan adaylara hazırlanacak olan Sınav Giriş Belgesi için 1 (bir) adet vesikalık fotoğrafın başvuru sırasında getirilmesi gerekmektedir.

10 EK - 4 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ UGYS Soru Konu Başlıkları 1- Ortak Konular (Şube Müdürü, Şef, Memur, Şoför, Ayniyat Saymanı) Konu No 1 T.C. Anayasası (Anayasanın Yükseköğretime ilişkin maddeleri) Sayılı Yükseköğretim Kanunu Sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu Sayılı Devlet Memurları Kanunu Sayılı Kanunu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu Sayılı Harcırah Kanunu Sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması Rüşvet ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu 10 Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 11 Devlet Memurlarının Şikayet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik 12 Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik 13 Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği 14 Taşınır Mal Yönetmeliği A - Şube Müdürü Konu No 1 Ortak Konular Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun Sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararname 4 Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve usuller Hakkında Yönetmelik Sayılı Kamu İhale Kanunu 6 Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği 7 Kamu Konutları Yönetmeliği Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu 9 Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği 10 Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği 11 Yurt İçinde ve Dışında Görevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik 12 Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik 13 Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik

11 EK - 4 B - Ayniyat Saymanı No Konu 1 Ortak Konular Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu Sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararname 5 Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve usuller Hakkında Yönetmelik Sayılı Kamu İhale Kanunu 7 Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği 8 Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği 9 Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik C - Şef Konu No 1 Ortak Konular Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu Sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararname Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve usuller Hakkında 5 Yönetmelik Sayılı Kamu İhale Kanunu 7 Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği 8 Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik 9 Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği

12 EK - 4 D - Memur Konu No 1 Ortak Konular Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu 3 Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği E - Şoför Konu No 1 Ortak Konular 2 Trafik ve Çevre Bilgisi 3 Motor ve Araç Tekniği 4 İlkyardım F - Tekniker No Konu 1 Alanı ile İlgili Konular

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 25/04/2017-E.23410 Sayı :11378412/604.02/ Konu :Proje Hk. GÜNLÜ EVRAK MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi :25.08.2016 tarih ve 43739 sayılı yazımız. Üniversitemiz Bilimsel Araştırma

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 19/04/2016-143121 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Görev Yükselme Sınav Tarihi Duyurusu İVEDİ Dağıtım Yerlerine Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde

Detaylı

son 6 ayda 03 Aralık 2017 Pazar günü saat 14:00 de

son 6 ayda 03 Aralık 2017 Pazar günü saat 14:00 de Üniversitemiz personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 12.maddesi

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU : : : : :

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU : : : : : MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU İlan Tarihi Son Başvuru Tarihi Görevde Yükselme Yazılı Sınav Tarihi Yazılı Sınav Saati Yazılı Sınav Yeri Sözlü Sınav 26.10.2016

Detaylı

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI 2018

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI 2018 ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI 2018 "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümlerine göre

Detaylı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İLGİLİ MEVZUT 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde

Detaylı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Personel Dairesi Başkanlığı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Personel Dairesi Başkanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@gtu.edu.tr Personel Dairesi Başkanlığı Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ve Yükseköğretim

Detaylı

Sivil Savunma Uzmanı. Sıra No

Sivil Savunma Uzmanı. Sıra No MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AKARYAKIT İKMAL VE NATOPOL TESİSLERİ İŞLETME BAŞKANLIĞI PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI SINAV KONULARI VE SORU DAĞILIMI ÇİZELGESİ Şube Müdürü 1 T.C. Anayasası 6 2 Atatürk

Detaylı

KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU

KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU 1 KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi 81620 Konuralp / DÜZCE 15/06/2016 2 İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU A. Kurum Hakkında Bilgiler

Detaylı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr 2015 Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2016-E.51035 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sayı :96873316/813.01.05/ Konu :Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 23/03/2017-E.17139 T.C. Sayı :57909333/100/ Konu :Harçsız Pasaport İşlemleri İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi :17/06/2016 tarihli, 32812 sayılı ve Harçsız Pasaport İşlemleri konulu

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 4/05/205-3598 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6PKJY* Sayı : 2024586-903.99/ Konu : Diğer TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yükseköğretim Üst Kuruluşları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca

Detaylı

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ SIRA NO 1 193 Gelir Vergisi Kanunu 2 213 Vergi Usul Kanunu 3 488 Damga Vergisi Kanunu 4 492 Harçlar Kanunu DOKÜMAN ADI DAĞITIM YÜRÜRLÜLÜK TARİHİ 06.01.1961-10700 10.01.1961-10703 10705 11.07.1964 11751

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME SINAV İLANI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME SINAV İLANI BOZOK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME SINAV İLANI 2017 B o z o k Ü n i v e r s i t e s i P e r s o n e l D a i r e s i B a ş k a n l ı ğ ı AÇIKLAMALAR 1. Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-14633 *BD601177842* T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü Sayı : 99884131-824.07- Konu : Resmi Yazışma Kuralları. ZİRAAT FAKÜLTESİ

Detaylı

S.NO UNVAN SINIFI ADEDİ DERECESİ 1 Eğitim Uzmanı Merkez GİH Sayman GİH Şef (İdari)

S.NO UNVAN SINIFI ADEDİ DERECESİ 1 Eğitim Uzmanı Merkez GİH Sayman GİH Şef (İdari) Görevde Yükselme Yazılı Sınavı İlanı (İDARİ) Orman Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında aşağıda unvanı, derecesi ve adedi yazılı münhal bulunaneğitim Uzmanı, Sayman, Şef, Memur ve Şoför kadroları

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI BAŞVURULAR HAKKINDA GENEL ŞARTLAR

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI BAŞVURULAR HAKKINDA GENEL ŞARTLAR ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ve Yükseköğretim

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 22/12/2014-132120 *BEL53DC7S* Sayı : 51894716-903.99- Konu : Mal Bildirimi SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE 3628 sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet ve Yolsuzluklarla

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER 2012-2016 1 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 2014 yılında idari nedenlerden dolayı veri toplanamadığı için analiz yapılamamıştır.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU GENEL AÇIKLAMALAR: Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca, 657 sayılı

Detaylı

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca Görevde Yükselme

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ve Yükseköğretim Üst

Detaylı

08/03/2015 ÖDSGM SINAV(Ankara da, Pazar saat: 10.00 da tek oturum halinde)

08/03/2015 ÖDSGM SINAV(Ankara da, Pazar saat: 10.00 da tek oturum halinde) GİH SINIFI ŞEF UNVANLI KADRO İÇİN GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU Türkiye Radyo-Televizyon Kurumunun merkez ve taşra teşkilatında, genel idare hizmetleri sınıfında münhal bulunan (00) adet şef unvanlı

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/11/2014-52098

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/11/2014-52098 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/11/2014-52098 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı :57909333/100/ Konu :Prof.Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri Ödülü SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 21/11/2018-E.27612 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BENF9Z8E* Sayı : 52345007-100-E. Konu : Amatör Denizci Belgesi Eğitimi ve Sınavı. FEN BİLİMLERİ

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SINAV TAKVİMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SINAV TAKVİMİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca,

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2016 Bu kılavuz Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümlerine göre

Detaylı

2 İşletme Müdürü GİH İşletme Müdür Yardımcısı GİH 186 1

2 İşletme Müdürü GİH İşletme Müdür Yardımcısı GİH 186 1 Görevde Yükselme Yazılı ve Sözlü Sınavı İlanı Orman Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında aşağıda unvanı, derecesi ve adedi yazılı münhal bulunan Başmühendis (kadastro-amenajman-etüd proje-araştırma),

Detaylı

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2017 Bu kılavuz; Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve

Detaylı

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Ocak 2018, Erzincan 1 İçindekiler 1. SINAV TAKVİMİ... 2 2. UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KAPSAMINDA ATAMA YAPILACAK KADROLAR...

Detaylı

BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR

BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR SINIF ÜNVANI DER. KADRONUN BULUNDUĞU BİRİM ADET GİH ŞEF 3 MEMUR

Detaylı

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2016 Bu kılavuz; Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yaptırılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına ilişkin Merkezi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU GENEL AÇIKLAMALAR: Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca, 657 sayılı

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU

T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU 14.01.2006 tarihli ve 26049 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Adli Tıp Kurumu Personeli

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden:

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Gazi Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 23/11/2017-E.167448 *BE5FKD3H4* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 51894716-903.99- Konu : Öğretmen Kampanyası YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI İLAN TARİHİ : 08.03.2016 SON BAŞVURU TARİHİ : 22.03.2016 SINAV TARİHİ : Görevde Yükselme Sınavının tarih, yer ve saati ayrıca

Detaylı

ARANAN NİTELİKLER SINIF UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI ( Genel Şartlar 6. Madde)

ARANAN NİTELİKLER SINIF UNVANI DERECESİ BİRİMİ SAYISI ( Genel Şartlar 6. Madde) TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÖREVDE YÜKSELME SINAV İLANI YÜKSEKÖĞRETİM ÜST KURULUŞLARI İLE YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA İLİŞKİN İLAN EDİLEN KADROLAR ARANAN NİTELİKLER

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 10/05/2017-E.66602 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BENFB3LKN* Sayı : 20214586-010.07.02/ Konu : Duyurular(Yazlık Kıyafet) TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Kamu

Detaylı

DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ

DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ Takip -1 Takip -2 Takip -3 Takip -4 DOKÜMAN 1 Kanun Askerlik Kanunu (1111) 22.06.2017 http://www.mevzuat.gov.tr/mevzuatmetin/1.3.1111.pdf 2 Kanun Bilgi Edinme Hakkı Kanunu (4982) 16/07/2015 http://www.mevzuat.gov.tr/metin.aspx?mevzuatkod=1.5.4982&mevz

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2017-148596 T.C. Personel Daire Başkanlığı *BEBE5LM33* Sayı : 85123808-774.06.02. Konu : REKTÖRLÜK MAKAMINA Üniversitemiz hizmetiçi eğitim faaliyetleri kapsamında, birimlerimizde

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı KURUM İÇİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı KURUM İÇİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı KURUM İÇİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 14/02/2019-E.24952 *BE5NLFEEA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-900/ Konu : Sendika Kuruluş Bilgisi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2015-708 T. C. Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 31/12/2014 tarihli ve 835712 sayılı yazı.

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü DAĞITIM

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü DAĞITIM Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2017-E.21698 T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü *BEKVV2A1* Sayı : 38897088-060.99- - Konu : YÖK Kalite Kurulu Ekibinin Ön Ziyareti

Detaylı

T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Sayı : 88740263-900-E.14263 06.09.2018 Konu: Zabıta Görevde Yükselme Eğitimi ve Sınavı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü İlgi

Detaylı

Mersin Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Üyesi

Mersin Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Üyesi Mersin Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda

Detaylı

T.C. BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2017-E.560 *BE5N5NY3* T.C. BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Sayı :47680386-010.05- Konu :4734 sayılı Kanun'un 62'nci Maddesinin

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR Görevde yükselme ve unvan değişikliği suretiyle atanacakların yazılı ve sözlü sınavda başarılı olmaları gerekir. İlan edilen kadrolar

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENFKLKKN* Sayı :62287957/821.05/E. 11395 01/02/2019 Konu :Makale Yarışması DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DERS KONULARINA İLİŞKİN SORULACAK SORULARIN DAĞILIMI 2 İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRÜ

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DERS KONULARINA İLİŞKİN SORULACAK SORULARIN DAĞILIMI 2 İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRÜ T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 01 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YAZILI SINAVI UNVAN BAZLI DERS KONU BAŞLIKLARINA İLİŞKİN DAĞILIMLARINA AİT LİSTELER GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DERS KONULARINA İLİŞKİN

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/07/2018-E.103918 T.C. Mimarlık Fakültesi Dekanlığı *BENNLBYA3* Sayı : 12947780-050.99- Konu : Üniversitemiz Teşkilat Şeması BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE İlgi : 16/07/2018 tarihli ve 85313263-050.01.04-102649

Detaylı

İÇİNDEKİLER KANUN, KHK VE BAKANLAR KURULU KARARLARI

İÇİNDEKİLER KANUN, KHK VE BAKANLAR KURULU KARARLARI İÇİNDEKİLER KANUN, KHK VE BAKANLAR KURULU KARARLARI > 2547 - Yükseköğretim Kanunu 1 > 2809 - Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu 132 > 2914 - Yükseköğretim Personel Kanunu 287 > 3843 - Yükseköğretim

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2018-82197 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE84K7Z05* Sayı : 61939645-312-E.82197 02/07/2018 Konu : Akdeniz Üniversitesi 7143 Sayılı Öğrenci

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 20/10/2017-E.144373 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi *BE5DBSCMD* Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 18/10/2017

Detaylı

Grup 1 İstatistikçi İstatistik TH 2 8 İzleme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü Grup 2 Mühendis Bilgisayar Mühendisliği

Grup 1 İstatistikçi İstatistik TH 2 8 İzleme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü Grup 2 Mühendis Bilgisayar Mühendisliği DOĞU ANADOLU PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YAZILI SINAV DUYURUSU (İlan Tarihi : 2 KASIM 2015) Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Personelinin Görevde Yükselme

Detaylı

T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan unvanlı kadrolar için Bakanlığımız ile MEB arasında imzalanan protokol

Detaylı

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/03/2018-E.19228 Personel Daire Başkanlığı *BE6P3U4YK* Sayı : 83533471-050.01.04 Konu : İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Yönergesi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 23/06/2015-30588 T.C. Sayı : 79508372-900/ Konu : Kampüs Kart Uygulaması ÇOK İVEDİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz ile T.C Ziraat Bankası A.Ş arasında imzalanan, 30/01/2013

Detaylı

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR ĠDARESĠ GRUP MÜDÜRLÜĞÜ SINAV DUYURUSU

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR ĠDARESĠ GRUP MÜDÜRLÜĞÜ SINAV DUYURUSU GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR ĠDARESĠ GRUP MÜDÜRLÜĞÜ SINAV DUYURUSU I- SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER Gelir İdaresi Başkanlığı Yönetici Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca, vergi dairesi başkanlıklarında boş

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DEĞERLENDİRME RAPORU

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DEĞERLENDİRME RAPORU İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET DEĞERLENDİRME RAPORU 201 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler arasında

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2018-7889 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEA944TLK* Sayı :37641051/900/ Konu :İ.İ.B.F Mezunlarının Başvur BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM

Detaylı

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Değer Üreten Üniversite Düzce

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 09/12/2016-446774 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BEAMLYS4F* Sayı :18235917-010.04- Konu :Yönergeler İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemizin 28.07.2016

Detaylı

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE VERGĠ DAĠRESĠ MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV DUYURUSU

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE VERGĠ DAĠRESĠ MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV DUYURUSU GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE VERGĠ DAĠRESĠ MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV DUYURUSU I- SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER Gelir İdaresi Başkanlığı Personeli Yer Değiştirme Yönetmeliğinde yer alan hizmet

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı KURUM İÇİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı KURUM İÇİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire KURUM İÇİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme

Detaylı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E.25540 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P87DY* Sayı : 50235129-100 Konu : Muafiyet Sınavı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğünün

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU (2012) uygulanmıştır. Öğrenci Bilgi Sistemine kayıtlı 6616 öğrenciye öğrenci memnuniyet anketi 1.Yardımcı Hizmetlerden Memnuniyete İlişkin Tanımlayıcı İstatistikler

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 14/03/2018-E.40004 *BENU5FHTC* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BENF3R8YV* Sayı : 33424009-050.01.04- Konu : Elektronik Belge Yönetimi ve İmza Yetkileri Yönergesi MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 13/01/2017-E.6345 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE5F4ERLV* Sayı : 24089607-010.02/ Konu : Türk Bayrağı Kullanımı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU İDARİ PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 2016 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler

Detaylı

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü GÜMÜŞHANE UNIVERSITY Rector's Office Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Sayı : 87654540-060.11.01-E.27790 17/10/2016 Konu : 2018-2022 Stratejik Plan Çalışmaları

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2018-E.113035 T.C. Sayı :99703607/813.01.02.01/E. 113035 30/11/2018 Konu :Lojman Müracaatı DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz Lojmanlarında oturmak isteyen personelin

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Personel Daire Başkanlığına TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Personel Daire Başkanlığına TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 04/02/2019-E.18105 *BE8ALE34M* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 85835788-903.99/ Konu : Yaşlılık TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 20-22 Şubat 2019 tarihleri

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 12/04/2017-E.53340 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BEL94JZVM* Sayı : 26425808-622.03/ Konu : 2018 Yılı Pul Emisyon Programı Hk. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Posta ve

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: AKADEMİK PERSONEL ALIMI (ÖNCELİKLİ ALANLARDAKİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile

Detaylı

Kontrollü Kopya İÇ KAYNAKLI DOKÜMANLAR İÇ KAYNAKLI DOKÜMANLAR. 6 ay ay

Kontrollü Kopya İÇ KAYNAKLI DOKÜMANLAR İÇ KAYNAKLI DOKÜMANLAR. 6 ay ay İlk : 25.11.2016 : Sayfa No : 1/14 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kütüphane ve Dokümantasyon Daire 13.12.1951 10.01.2017 5187 Sayılı Basın Kanunu 26.06.2004

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ İlk : 25.11.2016 : Sayfa No : 1/14 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kütüphane ve Dokümantasyon Daire 13.12.1951 10.01.2017 5187 Sayılı Basın Kanunu 26.06.2004

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 18961781/306.01/ Konu : Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Ocak 2018, Erzincan 1 İçindekiler 1. GENEL BİLGİLER... 2 2. BAŞVURU... 2 2.1. Başvuru İçin Gerekli Belgeler...

Detaylı

e-imza Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Rektör a. Rektör Yardımcısı

e-imza Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Rektör a. Rektör Yardımcısı Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/2018-E.47444 T. C. KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BD6197396922* Sayı : 45295868-304.01- Konu : Üniversite Burs Kontenjanları KÜTAHYA

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/11/2017-E.158401 *BEND5JFU2* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü Sayı : 85292699-010.04- Konu : Yönergeler (Eğitim Komisyonu Çalışma Yönergesi)

Detaylı

25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274

25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274 25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 26138 İlanın Çıkılacağı yer KARABÜK

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540 17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009006 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 15/06/2015-46865 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6L3LM37* Sayı :62637355-304.01/ Konu :Burslar İVEDİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun ilgili

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 2016 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler arasında

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak

Detaylı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 30/05/2018-E.43559 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P44A3N* Sayı : 50235129-100 Konu : Akademik Takvim İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 13/12/2018-E.117738 T.C. Sayı :62287957/774.99/E. 117738 13/12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Engelsiz Kampüs Birimimiz tarafından, Üniversitemiz

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Yazı İşleri Bürosu ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Yazı İşleri Bürosu ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2017-E.27103 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Yazı İşleri Bürosu *BELM469M3* Sayı : 22124271-622.99 Konu : Yardım Kampanyası Hk. ÖĞRENCİ

Detaylı

yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler/programlar için geçerlidir.).

yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler/programlar için geçerlidir.). Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden: ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR Üniversitemizin aşağıda gösterilen bölüm, program, anabilim dalları ve anasanat dallarına 2547 sayılı Kanun ve Üyeliğine

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Yazı İşleri Şube Müdürlüğü ULUSLARARASI BİLGİSAYAR ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Yazı İşleri Şube Müdürlüğü ULUSLARARASI BİLGİSAYAR ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 31/01/2017-E.26286 Sayı : 10184850-622.99 Konu : Yardım Kampanyası Hk. T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Yazı İşleri Şube Müdürlüğü *BEA546M2Y* ÇOK İVEDİ

Detaylı