CAZ GÜNLERİ HAZİRAN 2015

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CAZ GÜNLERİ 02-30 HAZİRAN 2015"

Transkript

1 06 07 HAZİRAN-TEMMUZ 2015 SERGİ AKBANK GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ 03 HAZİRAN-31 TEMMUZ 2015 CAZ GÜNLERİ HAZİRAN 2015 DANS GÖSTERİSİ EFOR NEGATİF EFEKT 09/11 HAZİRAN 2015 AKBANK ÇOCUK TİYATROSU AİLE AĞACI 06/13 HAZİRAN 2015

2

3 AKBANK GüNüMüZ ödülü AKBANK CONTEMPORARY ARTISTS PRIZE exhıbıtıon 3 Haziran - 31 Temmuz rd June - 31 th July 2015 Sanatçılar / Artists Alp Şeker, Ayşe İri, Bestami Gerekli Betül Sertkaya, Burak Dikilitaş Elif Erker, Elif Köse, Ferhat Akay Furkan Öztekin, Gizem Dinç, Gürkan Mıhçı H. Burak Yel, Hazal Ünsal, Mehmet Öğüt Soner Ulu, Şafak Gürboğa, Volkan Kızıltunç Küratör / Curator Philippe Van Cauteren AKBANK GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ Akbank Günümüz Sanatçıları Ödülü, çağdaş sanat alanındaki gelişmeleri desteklemek ve genç sanatçılara destek olmak amacıyla Resim ve Heykel Müzeleri Derneği ve Akbank Sanat işbirliğiyle düzenlenen yarışma sonuncunda sanatçılara verilmiştir. Jüri tarafından değerlendirilen başvurular arasından seçilen 17 eser 03 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen sergide sanatseverlere sunuluyor. 30 yılı aşkın süredir Türkiye de çağdaş sanatın oluşumuna katkıda bulunan Günümüz Sanatçıları Sergisi yeni yapısıyla bir kere daha genç sanatçıların başvurularını değerlendirererk sergiye katılacakları seçti. Sergi her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye deki sanatın düzeyini yansıtıyor. Günümüz Sanatçıları Sergisi ikili bir işlev taşıyor. Bugüne kadar Türkiye nin sanat dünyasında söz sahibi olmuş, hatta dünyaya açılma olanağını bulmuş neredeyse tüm sanatçıların katıldığı bu sergiler, bir yandan çağdaş sanatın geldiği noktayı vurguluyor ve onun öncü işaretlerini veriyor. Diğer yandan da kendini ifade etme olanağını henüz kazanamamış gençlere kendilerini duyurmak, tanıtmak olanağını sunuyor sergisi de her iki düzeydeki işlevi sürdürecek. AKBANK CONTEMPORARY ARTISTS PRIZE EXHIBITION Akbank Contemporary Artisit Prize is granted through a competition initiated with the collaboration of the Painting and Sculpture Museum Association and Akbank Art Center, with the aim of contributing to the new developments in the field of contemporary art and providing support for young artists. 17 artwork selected from the applications evaluated by the jury will be presented in the exhibition between June 03 th, July 31 th. The Contemporary Artists Exhibition that has been contributing to the development of contemporary art in Turkey for over 30 years has once again evaluated the applications of young artists and selected the participants of the exhibition with its new structure this year. As each year, the exhibition reflects the current condition of art in Turkey. The Contemporary Artists Exhibition bares a dual function. On the one hand, these exhibitions that have been showcasing nearly every artist that has had the chance of having a say in the art scene in Turkey and even around the world, emphasize the state of affairs in contemporary art, as well as being a pioneering indicator of things to come. While on the other hand, providing young artists who have not yet had the possibility of self-expression a chance to present and introduce themselves. The exhibition in 2014 will continue carrying out these two functions.

4 AKBANK SANAT CAZ GÜNLERİ Hayatın bütün titreşimlerine açık olan, onunla beslenen caz, herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı renkleriyle sizinle kucaklaşıyor. Akbank Sanat Caz Günleri nde, dünyanın en önemli sanatçıları arasında gösterilen üstün yetenekli gitarist Dave Allen, Carmen McRae, Chet Baker, Philip Glass, Randy Brecker gibi sanatçı ve gruplarla proje yapmış olan efsane batarist Joey Baron, çağdaş müzik alanında büyük başarılar elde etmiş bas gitarist Drew Gress ten oluşan Amerikan Trio nun 2 Haziran da vereceği konserle açılışı yapılacak olan Caz Günleri, Osmanlı Minyatürleri adlı senfonik yapıtıyla Hollanda da Genç Besteciler Yarışması nda ikincilik ödülünü kazanan ve günümüzün en yetenekli müzisyenleri arasında gösterilen Evrim Demirel in 4 Haziran da vereceği konser ile devam edecek. Yapmış olduğu başarılı albümlerle büyük çıkış yakalayan uluslararası caz vokalisti Şenay Lambaoğlu 10 Haziran da sahne alacak. En iyi Avrupa müzisyen ve saksafoncu ödüllerinin sahibi olan ve otoriteler tarafından da kuşağının en yetenekli saksafoncusu olarak gösterilen İtalyan sanatçı Francesco Bearzatti, 16 Haziran da izleyicilerle buluşacak. İsveç Folk & Dünya Müziği Ödülü Yarışması nda yılın en iyi CD si ödülünü kazanan, şarkılarını Arapça ve Fransızca söyleyen, sayısız ödül sahibi, söz yazarı, dansçı ve oyuncu olan dünyaca ünlü Cezayirli sanatçı Karima Nayt, 30 Haziran da Caz Günleri nin son konserinde yer alacak.

5 CAZ GÜNLERİ AMERİKAN TRIO 02 HAZİRAN SALI Saat: Dave Allen, gitar Joey Baron, davul Drew Gress, bas Dünyanın en önemli sanatçıları arasında gösterilen ateşli, zarif ve ürkütücü bir kabiliyete sahip olan gitarist Dave Allen, dünya çapında örnek gösterilen ve Carmen McRae, Dizzy Gillespie, Tony Bennett, Hampton Hawes, Chet Baker, Philip Glass, Randy Brecker gibi sanatçı ve gruplarla çalışmış efsane batarist Joey Baron, çağdaş müzik alanında büyük başarılar elde etmiş New York lu bas gitarist Drew Gress, Akbank Sanat ta izleyici için bir araya geldi. Dave Allen İnanılmaz bir beceri, harmonik bir üretkenlik, güçlü ve melodik bir algı, kusursuz grup uyumu, kayda değer bir icra kabiliyeti ve becerikli müzisyenlerden oluşan muhteşem bir grup. - JazzGuitarLife Dave Allen enstrümanını kullanması açısından günümüzün en özgün seslerinden biridir. Kendisi besteleri ve enstrümanını kullanma yolu ile sürekli olarak kompleks ritimler ve dinamik lirik tarzı melodiler içeren eşsiz bir vizyon yaratma eğiliminde oldu. Son 15 yıldır trio ve kuartetler yöneterek New York sanat çevresinde varlığını artırarak hissettirdi. Son birkaç yıl içerisinde Dave Allen, Chris Cheek, Sam Newsome, Donny McCaslin, Mark Shim, Eric McPherson, Matt Penman, Jhone Riley gibi birçok sanatçı ile çalıştı. Joey Baron Virginia, Richmond da 1955 te doğan Joey Baron, örnek olmuş bir caz bateristidir e kadar on yıl Bill Frisell grubunda çalmış olmasının yanında, dünya çapında, Laurie Anderson, Art Pepper, Stan Getz, Lee Konitz, Joe Lovano, Vinicus Cantuaria, Jay McShann, David Bowie, The Los Angeles Philharmonic, Big Joe Turner, John Abercrombie, Mel Lewis, Pat Martino, Harry Sweets Edison, David Sanborn, Al Jarreau, Jim Hall, Marian McPartland, John Scofield, gibi birçok sanatçı ve grupla çalıştı. Müziği kendi kendine müzisyenleri izleyerek, radyo, televizyon ve albümleri dinleyerek öğrendi. Ed Sullivan show guests ten The Wild Wild West televizyon şovunda yer alan Art Blakey, Ray Charles, Booker T. & the M.G. s, James Brown, The Beatles and Jimi Hendrix e kadar birçok etkilendiği sanatçı oldu. John Abercrombie ile çalışmaları sonucunda 6 albüm ECM den çıkarıldı. Drew Gress New York lu bas gitarist Drew Gress, 1980 ile 1990 lı yıllarda çağdaş doğaçlama müzik dalında bir hayli bilinir hale geldi lerin sonuna doğru Quartet Joint Venture nin kurucularından biri oldu ve Enja Spanning den üç albüm çıkardı. Gress, bütün Avrupa da konserler gerçekleştirdiği gibi Asya, Orta, Kuzey ve Güney Amerika da da sahne performansları gerçekleştirdi.

6 CAZ GÜNLERİ EVRİM DEMİREL ENSEMBLE 04 HAZİRAN PERŞEMBE Saat: Evrim Demirel, piyano-continuum Bora Uymaz, tanbur Volkan Topakoğlu, kontrbas Erdem Göymen, davul İzmir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü nde eğitim gördü ve Nergis Sakirzade den piyano dersi aldı. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Teori-Kompozisyon Bölümü nde Elhan Bakihanov ile kompozisyon çalıştı, bu kurumun ön lisans diplomasını aldıktan sonra Hollanda ya giderek Rotterdam Konservatuvarı nda Klaas de Vries ile kompozisyon, Rene Uijlenhoet ile elektronik müzik ve Rob van Kreeveld ve Johan Clement ile caz piyano çalıştı, bu okulun kompozisyon ve caz piyano bölümlerinden mezun oldu ve kompozisyon dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Evrim Demirel, şu an halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Yıldız Teknik Üniversitesi Duysal Tasarım Bölümü nde öğretim görevliliği yapmaktadır. Evrim Demirel in yapıtları, Hollanda yayınevi Donemus tarafından yayınlandı; Avrupa daki birçok yeni müzik festivalinde yer aldı, Hollanda, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Kolombiya, İtalya, Estonya ve Türkiye de seslendirildi. Evrim Demirel in müziği caz, Türk folkloru ve Osmanlı müziği etkisini taşır. Zengin bir melodik yapı ve ritmik çeşitliliğin yanı sıra, durağan bir armoni anlayışı ile çok katmanlı çağdaş bir tını elde eden Evrim Demirel, birçok yapıtında Türk, Doğu ve Batı çalgılarını birlikte kullanmaktadır. Caz Piyanisti İçin Konçerto bu birleşime iyi bir örnek olarak gösterilebilir. Hollanda nın önde gelen çağdaş müzik topluluklarının canlı kayıtlarından oluşmuş Makamsız adlı albümü 2006 yılında Kalan Müzik tarafından yayınlandı. Evrim Demirel in önderliğinde kurulan Evrim Demirel Ensemble bildiğimiz müzikal unsurları bilmediğimiz bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor. Kalan Müzik etiketiyle piyasaya çıkan Ada albümünde Demirel in bestelerinin yanı sıra Hafız Post a ait fazla bilinmeyen bir ilahiye de yer verildi.

7 CAZ GÜNLERİ ŞENAY LAMBAOĞLU BAND 10 HAZİRAN ÇARŞAMBA Saat: Şenay Lambaoğlu, vokal Ekin Cengizkan, davul Baki Duyarlar, piyano Kağan Yıldız, bas Şenova Ülker, trompet Almanya nın Kiel şehrinde doğan Şenay Lambaoğlu, İstanbul Üniversitesi Avrupa Topluluğu na girdi. Bu yıllarda İstanbul da birçok caz müzisyeni ile çalışma fırsatı buldu yılında Boston da Milli Bermeyo ile çalışma fırsatı bulan sanatçı ve aynı dönemlerde Sheila Jordon un Harvard Üniversitesi nde düzenlediği vokal workshop una katıldı. İstanbul a döndüğünde Randy Esen ile tanıştı ve caz vokal calışmalarına onunla devam etti yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü ne girdi ve burada Yıldız Dağdelen in şan öğrencisi oldu yılında Ukrayna da Kiev kentinde İlyas Mirsayev in caz albümü kayıtlarında ve konserlerinde yine aynı proje kapsamında yer aldı yılında kurulan Beck s Big Band pojesinde caz solisti olarak birçok konserde çok değerli müzisyenlerle çalıştı yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nde yüksek lisansını tamamladı yılında Cem Köksal a ait Siyah Beyaz Masallar adında Türkçe sözlü bir rock albümünde yer aldı yılında İstanbul Caz Festivali nde Nilüfer Verdi ve Andreas Buchmann ile aynı sahneyi paylaştı. Çeşitli performanslarda yer alan sanatçı aynı zamanda Kürşat Başar Dörtlüsü ile birçok projeye imza attı. Düzenlemelerini Ercüment Orkut un yaptığı ilk solo albüm çalışmasının stüdyo kayıtları 2012 yılında tamamlandı ve müzikseverlerin beğenisine sunuldu. 19. İstanbul Caz Festivali nde Fransız Trompetçi Mederic Collignon ile İçimde Aşk Var albüm projesi ile sahne aldı yılında 17. Uluslararası Caz Festivali kapsamında sahne aldı. Sanatçının Zarf Tümleci adını verdiği ikinci albümü 2014 yılı Mayıs ayında DMC etiketiyle çıktı. Albüm kayıtlarında Barış Doğukan Yazıcı ve Utku Akyol trompette, Yahya Dai ve Engin Recepoğulları saksafonda, Cem Tuncer ve Cenk Erdoğan gitarda, Ercüment Orkut ve Can Çankaya piyanoda, Volkan Hürsever kontrbasta ve Ediz Hafızoğlu davulda Şenay Lambaoğlu ile birlikte çalıştılar. Müzikal yaşamını çeşitli konserler ve sanatsal projelerle sürdürmektedir.

8 CAZ GÜNLERİ FRANCESCO BEARZATTI TINISSIMA QUARTET 16 HAZİRAN SALI Saat: Francesco Bearzatti, saksafon, klarnet, elektronik çalgılar, vokal Giovanni Falzone, trompet Danilo Gallo, kontrbas, bas gitar, bas flüt Zeno De Rossi, davul, perküsyon En iyi Avrupa müzisyen ödülü sahibi Baerzatti otoriteler tarafından kuşağının en yetenekli saksafoncusu olarak gösterilmektedir te İtalyan eleştirmenleri tarafından Genç Yetenek Birincilik Ödülü nü (Top Jazz), En İyi Tenor Saksafon Ödülü ardından da Müsica Jazz tarafından En İyi Saksafoncu Ödülü nü almıştır. Francesco Bearzatti, 1966 yılında İtalya nın Pordenone şehrinde doğdu yılında Kaiser Lupowitz Trio yu kurdu. Ponomarev ve davulcu Ben Riley in de yer aldığı toplulukla ABD turnesine çıktı yılında ilk albümü olan Suspended Steps i yayınladı. Aldo Romano nun efsane soprano saksafoncu Sidney Bechet yi andığı Because of Bechet albümündeki performansı ile yıldızı parlayan Bearzatti birçok festivalde günümüzün yıldız Norveçli müzisyenleri Nils Petter Molvaer ve Eivind Aarset ile birlikte sahne aldı. Sicilya da doğan Giovanni Falzone, Umbria Jazz Clinics tarafından 2000 yılında yılın yeteneği, 2009 yılında Academie du Jazz tarafından yılın en iyi ikinci Avrupalı müzisyeni seçildi. Top Jazz 2011 tarafından yılın en iyi bakır üflemeli müzisyeni seçilen sanatçı Around Ornette albümü ise yılın en iyi CD si ödülünü aldı. Kalın ve pes seslerin virtüözü olan Danilo Gallo, 12 telli bas gitar ve bas flüt çalmaktadır. Dünyanın en önemli müzisyenleri ile çalışan Gallo, 2010 yılında İtalyan caz medyası tarafından yılın basçısı seçildi. Çağdaş İtalyan müzik sahnesinin en aranılan davulcularından biri olan Zeno de Rossi, caz dan rock a, deneysel müzikten klezmer e kadar farklı projelerde hem müzisyen hem de besteci olarak yer almaktadır de İtalya da yılın caz davulcusu seçildi.

9 CAZ GÜNLERİ KARIMA NAYT 30 HAZİRAN SALI Saat: Karima Nayt, vokal Youcef Gri, bendir, perküsyon Olle Linder, gitar Andreas Unge, bas Mikael Augustsson, bandoneon Fredrik Gille, perküsyon Dünyaca ünlü Cezayirli sanatçı Karima Nayt, Yaylı Çalgılar Dörtlüsü BİS Quartet eşliğinde Akbank Sanat Caz Günleri nde sahne alıyor. Yaşanmışlıklar üzerine söz yazan ünlü şarkıcı, dansçı ve oyuncu Karima Nayt 30 Haziran da izleyicisiyle buluşuyor. Cezayirli şarkıcı, modern dansçı ve aktris olan Karima Nayt, çok yönlü bir sanatçı olup dünya çapında izleyicileri büyülemiştir. Cezayir Ulusal Konservatuvarı tarafından ödüllendirilen Karima, dans kariyerine başladığı zaman, film ve sahnedeki oyunculuk kariyerine de başladı. Kahire nin dinamik kültürel hayatından etkilenen Karima, 1998 de buraya taşınmaya karar verir. Kendisi sonradan Kahire Operası nda, modern dans topluluğunda solo dansçı olur. Ayrıca Grammy ödüllü müzisyen ve besteci Fathy Salama ve grubu Sharkiat ta şarkıcılığa başlar. Karima, dünya çapındaki festival ve sahnelerde hem şarkıcı, hem de dansçı olarak rol aldı ve sayısız ödül kazandı. Bunlara 16. Uluslararası Kahire Deneysel Tiyatro Festivali nde, Mohamed Shafik in Masada Wagner i Dinlerken eserinde gösterdiği performansla kazandığı En İyi Kadın Aktris Ödülü dahildir de Kahire den ayrıldığından beri çoğunlukla Avrupa da çalıştı, çeşitli dans prodüksiyonlarında yer aldı ve uzun zamandır beklenen solo albümü Quoi d Autre? u çıkardı. 13 farklı karakter hakkında 13 şarkı içeren albüm İsveç te çıktı ve 2013 te İsveç Folk&Dünya Müziği Ödülü Yarışması nda 2012 yılının en iyi CD si ödülünü kazandı. Tüm güftelerini kendi yazan sanatçı, şarkılarını Cezayir Arapçası, klasik Arapça ve Fransızca dillerinde söyler. Sanatını icra ettiği sesi onun sosyal konular, hatıralar, saklı şeyler hakkında konuşmasına izin verir; kahkahalar ve gözyaşları yerine gerçek olan, görmüş yaşanmış şeyleri şarkılarında dile getirir.

10 SİNEMA ATÖLYESİ YALÇIN SAVURAN SİNEMADA GÖRME BİÇİMLERİ 05/12/19/26 HAZİRAN CUMA Saat: PERFORMANS SORUNLU İNSAN KAYNAĞI 13 HAZİRAN CUMARTESİ 25 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: Sinemanın bir dil olduğunu düşünür ve kabul ederiz. Ama bu dilin bir sistemi olduğunu kabul edemeyiz. Şayet bir sistem ve bu sistemi çözecek bir kodu olsaydı, tüm filmleri açıklamak son derece basitleşecek ve nasıl yönlendirildiğimizi anlamak çok daha kolay olacaktı; ama bir o kadar da sıkıcı ve yavan! Farklı yönetmenlerin farklı zaman dilimlerinde ürettikleri filmlerden alınmış fragmanlar eşliğinde bir yolculuk; görüntü okumaları, görüntüye dair izdüşümleri. Edilgin izleyici konumundan etkin izleyici konumuna geçişin aşamaları. Her yönetmen bize benzer ya da farklı okuma ve görme biçimleri sunarken, bilinç, bilinç akışı, bilinç dışı alanlarda da gezinmemizi sağlayacak. Sinemanın bir kültür olduğunu unutmayanlar için. Bilet Fiyatı: 20 TL Kontenjan her atölye için 40 kişi ile sınırlıdır. Yazan: Yaman Ömer Erzurumlu Yöneten: Wilhelm Schneck & Yaman Ömer Erzurumlu Oynayanlar: Erkan Kortan, Onur Tuna, Cemre Buğra Ün, Yaman Ömer Erzurumlu, İhsan Dehmen Yönetmen Yardımcıları: Kathrin Hildebrand, Sena Doruk, Doğa Uğurel, Leyla Demirhan Ses Tasarım: İhsan Dehmen, Onur Kahraman Bir İstanbul akşamı. Sizin gibi bir grup katılımcı ile uluslararası bir STK nın davetini kabul ederek Akbank Sanat Galerisi nde buluştunuz. Karşılayanlar, galeride gönlünüzce dolaşmaya davet ediyor sizi. Bir ses sizi eserleri sergilenen sanatçılar gibi cesur olmaya davet ediyor önce. Geniş düşünmenizi fısıldıyor. Ne demek bu şimdi? Sabırlı olun. Sizi çevreleyen eserlere tekrar bakın ve bize kendinizi anlatın. Çocukluğunuzu mesela. Tablodaki tanıdık mı geldi? Bu yerleştirme size neyi anımsatıyor? Ya sokaktaki kalabalık! Buradan bakınca neye benziyorlar? Sorunlu İnsan Kaynağı dinamik bir çalışma. Her defasında Akbank Sanat Galerisi nde sergilenen eserler ve galerinin mimarisini kullanarak tasarlanıyor. Ne kadar parçası olacağınız sizin cesaretinize ve fırsatları değerlendirme arzunuza kalmış. Her bir çalışmada galerinin, serginin ve katılımcıların bileşenleri olduğu yeni bir form oluşuyor, bir an sergideki eserlerden biri oluyor ve hemen arkasından yitiyor. Bir sonraki buluşmada farklı eserler ve katılımcılarla farklı bir formda tekrar oluşturulana dek... Bir Akbank Sanat & Altıdan Sonra Tiyatro & Lokstoff işbirliğidir.

11 ÇAĞDAŞ SANAT ATÖLYESİ FOTOĞRAF ÖYKÜLERİ NİLAY YILMAZ / ATÖLYE Her anın bir hikayesi vardır; kimi zaman geçmişe kimi zaman da geleceğe uzanır. Yaşadığımız ana taşıdıklarımız da hem bu hikayelerin toplamı, hem de toplamından ötedir. Bizi biz, o anı o an yapan bu hikayeler bir fotoğraf karesi gibi zihnimizde sıralanır. Kendilerini sürekli anımsatır. Bu karelerin öyküleri anlatıldıkları, işitildikleri ve görüldükleri her an içinde değişir ve dönüşür, çünkü o anla olan deneyimimizle kurduğumuz ilişki ve anlam da sürekli değişir. Kimi zaman gördüklerimizi anlamak ve anlatmak için yaşarız, kimi zaman da anlattıklarımızı görebilmek için. Anlar her an ölümsüzleşir, yine yeniden üretilerek yaşanır. Yazar ve akademisyen Nilay Yılmaz tarafından yönetilecek atölyede, fotoğraflar arasında gezilecek, fotoğrafların hikayeleri içindeki anlar kırpılarak o anlardan yeni öykülere yolculuk edilecektir. BASKI ATÖLYESİ ÖZGÜN BASKIRESİM ATÖLYESİ SERİGRAFİ-LİTOGRAFİ BASKI Fotoğraf ve yazının kolajlandığı yaratıcı yazma süreci dramadan beslenecek, sözcükler diğer sanatların da desteği ile öyküleştirilecektir. 12 Haziran Cuma Haziran Cuma Akbank Sanat bünyesindeki Özgün Baskıresim Atölyesi nde 20 yılı aşkın süredir Türkiye nin önde gelen sanatçılarına serigrafi ve litografi baskıresim yapabilme imkânı sunulmaktadır. Özgün baskıresim, adından da anlaşılacağı gibi sınırlı sayıda üretilen ve her baskının numaralanarak, sanatçının imzası ile hazırlandığı bir baskı tekniğidir. Sanatçının kendisi tarafından her renk için ayrı bir kalıp çizilip hazırlandığı ve kalıpların sanatçının yönetiminde tek tek basılması ile gerçekleştirildiği bir tekniktir. Haziran ve Temmuz ayında atölyede sanatçı Can Aytekin, atölye koordinatörleri Ahmet Sarı ve Olcay Kuş yönetiminde litografi baskı yapacaktır. Atölye, Çarşamba günleri saatleri arasında izleyiciye açıktır. Sanatseverler özgün baskıresim çalışmalarını her aşamasıyla atölyede izleyebilirler.

12 DANS GÖSTERİSİ EFOR NEGATİF EFEKT 09 HAZİRAN SALI 11 HAZİRAN PERŞEMBE Saat: Efor Koreografi: Gizem Bilgen, Mert Öztekin Dansçılar: Gizem Bilgen, Mert Öztekin, Evrim Akyay Yük, üzerine almak zorunda olduğun ağır bir görevdir, sorumluluk gerektirir. Tedirginlik verir. Engel koyar, sınırlar. Ancak sınırları aştığında engeller kalkar, yükün hafifler, geriye sadece paylaştığın sorumluluk alanları kalır. sorumluluk alanlarında, tutumlarını açıkça belli etmek zorunda olduğun gerçek bir sorgulama süreci başlar Negatif Efekt Koreografi: Önder Çevik Müzik: John Hopkins Dansçılar: Sıla Aşık, Emre Camadan, Önder Çevik Kaç yaşama dokundun, kaç yaşam sana dokundu? Dramla beslenip, yaralarını büyütürken hipnotize hayatların hiçbirinin sana ait olmadığının farkında mısın? Her şey en başta bir hiçti. Ne geçmiş, ne gelecek, sadece sonsuz şimdi vardı. Birbirini tekrarlayan hikâyeler ve aşklar, negatif duyguları çekti. Peki, şimdi korkuyu mu seçecektik, yoksa sevgiyi mi? Çünkü evrende tek yol sevgiydi.

13 DANS ATÖLYESİ DANS DERSLERİ DANS HAZİRAN DANS ATÖLYESİ MÜZİK- OYUN 06/13 HAZİRAN CUMARTESİ YETİŞKİNLER İÇİN Başlangıç Seviyesi Salı/Cuma: Cumartesi: Salı/Çarşamba/Perşembe/Cuma: Orta ve İleri Seviye Çarşamba/Perşembe: ÇOCUKLAR İÇİN YARATICI DANS DERSLERİ 4-6, 7-9 ve yaş arası çocuklarla yapılan dans derslerinin ana hedefi dans ile oyun arasında yaratıcı bir yolculuğa çıkmaktır. Atölyelerde yapılan çalışmalar; herhangi kalıplaşmış bir dansı uygulamaya çalışmamak, çocukların bedensel-kinetik gelişimine katkı sağlamaktır. Doğaçlama prensiplerine dayalı dersler, zihin ve beden koordinasyonunu geliştirmeyi, yaratıcı düşünebilmeyi, fiziksel kabiliyetlerini artırmayı amaçlamaktadır. Dans ederek hayal edelim. Dans ederek ifade edelim. Gelin dans edelim. 1. grup Saat: (7-9 yaş) 2. grup Saat: (4-6 yaş) 3. grup Saat: (10-12 yaş) Bilet Fiyatı: 15 TL Dans gösterisi yapıldığı günlerde, dersler yapılmayacaktır.

14 ÇOCUK TİYATROSU SON OYUNLAR AİLE AĞACI 06/13 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Oyunumuzun kahramanı Penny nin ailesinde herkes bir şey için para ister. Kendisi bütün cep harçlığını, en sevdiği çizgi romanın ilk baskısını almak için biriktirir. Küçük kardeşi Luke oyuncaklarından bıkmıştır ve yeni bir oyuncak alacak parası kalmamıştır. Penny nin annesi ise pahalı parfümler ve yeni elbiseler almaya bayılmaktadır. Evin her tarafı, en son çıkan elektronik eşyalarla doludur. Beraber oldukları boş zamanlarında, birlikte vakit geçirmek yerine hep bunlarla oynamaktadırlar. Ancak babaları işini kaybedince her şey değişmeye başlar. Penny ve ailesi paranın neleri alıp alamayacağını anlayarak, birbirlerinin gerçek değerini hatırlarlar yaş arası çocuklar içindir. Yetişkin: 6 TL Çocuk: 3 TL Yazan: Rachell Barnett Yöneten: Lerzan Pamir Çeviren: Mehmet Ergen Oyuncular: Defne Kasapoğlu, Burcu Afşin Kubilay Çamlıdağ, Baran Güler Dekor-Kostüm: Jemima Robinson Işık Tasarım: Yakup Çartık Müzik: Çiğdem Erken

15 ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ (6-12 YAŞ) 06/13/20/27 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Çağdaş Sanat Atölyesi nde 6-12 yaş arası çocuklar, eğitmen gözetiminde Sarkis in su içinde suluboya tekniğini öğrenip kendi eserlerini yaratacaklardır. Katılımcı sayısı 12 kişi ile sınırlıdır. YARATICI DRAMA ATÖLYESİ (9-12 YAŞ) 06/13/20/27 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Drama atölyesi özgüven, yaratıcılık, hayal etme ve insani yönleri kuvvetlendirici programı ile çocuklara hayata çok daha hazır bireyler olma yolunda destek veriyor. Hayatın farklı renklerini erken yaşlarda keşfetmek istiyorsanız, haydi sahneye! Katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlıdır. OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) 06 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Hiç heykelle oynanmaz deme! Artık heykeller de hayatımızın bir parçası ve hatta oyuncaklarımız olabiliyor. Kendi hayallerimizdeki oyuncak heykellerimizi yapabilir ve bu heykellerimizle daha sonra oynayabiliriz. Yapacağın oyuncak heykelin ismini şimdiden düşünmeye başla! Katılımcı sayısı 15 kişi ile sınırlıdır. MİNİ MOZAİK ATÖLYESİ (7-12 YAŞ) 13 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Mini mini parçaların yan yana gelmesiyle oluşan mozaik tekniği Akbank Sanat ta çocukların hayalleriyle renkleniyor. Rengarenk mini boncuklar, çocukların yaratıcılıkları ve bolca eğlence Akbank Sanat ta sizleri bekliyor! Katılımcı sayısı 15 kişi ile sınırlıdır. ÇOCUK ATÖLYELERİ LİNOL BASKI ATÖLYESİ (9-14 YAŞ) 20 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Baskı sırası çocuklarda! Akbank Sanat Çağdaş Sanat Atölyesi ndeki özgün baskı/baskı resim altyapısını kullanarak, çocuklara profesyonel bir özgün baskı/baskı resim atölyesinde çalışma imkanı vermiş olacağız. Hem özgün baskı/baskı resim için kullanılan malzemeleri tanıyacaklar, hem de onları kullanarak yaratıcı bir linol baskı çalışması yapabilecekler. Katılımcı sayısı 15 kişi ile sınırlıdır. SANATIN YAPI TAŞI: OYUN (7-14 YAŞ) 20 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Oyun insanın ilk sanatıdır (Jean-Paul). Çocuklar oyuna zevkle, eğlenerek, tüm benlikleriyle katılırlar, oyunun içinde kendilerini geliştirir ve ilk yaratıcı deneyimlerini yaşarlar. Şimdi Akbank Sanat Beyoğlu nda çocukları zevkle, eğlenerek ve yaratarak oynamaya, sanat yapmaya davet ediyoruz! 3 boyutlu tekniği kullanarak çocuklar hayal güçlerini oyun vasıtası ile sanata dönüştürerek çok farklı ve kendilerini geliştirdikleri bir deneyim yaşayacaklar Tüketmeye değil, var olanı yeniden ve başka şekilde üretmeye dayanan bu çalışmada, her çocuğun yarattığı eser, daha sonra başka çocuklar tarafından da işlenerek yeni eserlere dönüştürülecek, yeni hayatlar kazanacak. Katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlıdır. AİLECE MOZAİK ATÖLYESİ (6-12 YAŞ) 27 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Ufak parçaların yan yana gelmesiyle oluşan mozaik resimler! Bu sefer bu parçaları ailelerimizle beraber polimer killeri kullanarak Millefiori tekniği ile yaparken kaliteli, yaratıcı ve eğlenceli vakit geçireceğiz. Bakalım çocuklarla yetişkinlerin hayallerinin birlikteliği neler ortaya çıkaracak! Bolca yoğurma, hayal gücü, eğlence ve yaratıcılık! Bilet fiyatı: 20 TL (2 kişilik/1 yetişkin+1 çocuk) Katılımcı sayısı 20 (10 çocuk-10 yetişkin) kişi ile sınırlıdır.

16 ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ (6-12 YAŞ) 04/11/25 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: Çağdaş Sanat Atölyesi nde 6-12 yaş arası çocuklar, eğitmen gözetiminde Sarkis in su içinde suluboya tekniğini öğrenip kendi eserlerini yaratacaklardır. Katılımcı sayısı 12 kişi ile sınırlıdır. YARATICI DRAMA ATÖLYESİ (9-12 YAŞ) 04/11/25 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: Drama atölyesi özgüven, yaratıcılık, hayal etme ve insani yönleri kuvvetlendirici programı ile çocuklara hayata çok daha hazır bireyler olma yolunda destek veriyor. Hayatın farklı renklerini erken yaşlarda keşfetmek istiyorsanız, haydi sahneye! Katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlıdır. OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) 04 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: Hiç heykelle oynanmaz deme! Artık heykeller de hayatımızın bir parçası ve hatta oyuncaklarımız olabiliyor. Kendi hayallerimizdeki oyuncak heykellerimizi yapabilir ve bu heykellerimizle daha sonra oynayabiliriz. Yapacağın oyuncak heykelin ismini şimdiden düşünmeye başla! Katılımcı sayısı 15 kişi ile sınırlıdır. ÇOCUK ATÖLYELERİ MİNİ MOZAİK ATÖLYESİ (7-12 YAŞ) 11 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: Mini mini parçaların yan yana gelmesiyle oluşan mozaik tekniği Akbank Sanat ta çocukların hayalleriyle renkleniyor. Rengarenk mini boncuklar, çocukların yaratıcılıkları ve bolca eğlence Akbank Sanat ta sizleri bekliyor! Katılımcı sayısı 15 kişi ile sınırlıdır. LİNOL BASKI ATÖLYESİ (9-14 YAŞ) 25 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: Baskı sırası çocuklarda! Akbank Sanat Çağdaş Sanat Atölyesi ndeki özgün baskı/baskı resim altyapısını kullanarak, çocuklara profesyonel bir özgün baskı/baskı resim atölyesinde çalışma imkanı vermiş olacağız. Hem özgün baskı/baskı resim için kullanılan malzemeleri tanıyacaklar, hem de onları kullanarak yaratıcı bir linol baskı çalışması yapabilecekler. Katılımcı sayısı 15 kişi ile sınırlıdır. SANATIN YAPI TAŞI: OYUN (7-14 YAŞ) 25 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: Oyun insanın ilk sanatıdır (Jean-Paul). Çocuklar oyuna zevkle, eğlenerek, tüm benlikleriyle katılırlar, oyunun içinde kendilerini geliştirir ve ilk yaratıcı deneyimlerini yaşarlar. Şimdi Akbank Sanat Beyoğlu nda çocukları zevkle, eğlenerek ve yaratarak oynamaya, sanat yapmaya davet ediyoruz! 3 boyutlu tekniği kullanarak çocuklar hayal güçlerini oyun vasıtası ile sanata dönüştürerek çok farklı ve kendilerini geliştirdikleri bir deneyim yaşayacaklar Tüketmeye değil, var olanı yeniden ve başka şekilde üretmeye dayanan bu çalışmada, her çocuğun yarattığı eser, daha sonra başka çocuklar tarafından da işlenerek yeni eserlere dönüştürülecek, yeni hayatlar kazanacak. Katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlıdır.

17 FESTİVALİ'NDEN SEÇKİLER 04/11/25 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: /15/22 TEMMUZ ÇARŞAMBA FESTİVALİ'NDEN SEÇKİLER 02/09/23/30 TEMMUZ PERŞEMBE 03/10/24/31 TEMMUZ CUMA FESTİVAL KISALARI 04 Temmuz Cumartesi Temmuz Çarşamba Kovalı Süvari 7 Yabani Ot 11 Dün Bugün Yarın 17 Semer 17 Suret Temmuz Cumartesi Temmuz Çarşamba Mükemmel Bir Gün 5 Altın Kızlar 14 Ne Topraktır Ne de Asfalt 16 Kırmızı Işık - Fransa Çok Güzel 15 Adem Başaran Temmuz Çarşamba Temmuz Cumartesi Memento Mori 4 Asfur 20 Dondurma 16 Wong Kar Wai Üzerine Kısa Bir Film 29 Etkinlikler ücretsizdir. DÜNYADAN KISALAR 02 Temmuz Perşembe Temmuz Cuma Unter Uns Das Blau 10 Torn 22 Erlösung Temmuz Cuma Temmuz Perşembe Ferdinand Knapp 15 Matka Ziemia 30 Le Mal Du Citron Temmuz Perşembe Temmuz Cuma Roadtrip 20 La Llamada 20 Zarautzen Erosi Zuen 16 Berlin Troika Temmuz Cuma Temmuz Perşembe Me+Her 12 Tišina Mujo 11 Glissière 17 Springtij 27 Etkinlikler ücretsizdir.

18 06 07

19 02 HAZİRAN SALI CAZ GÜNLERİ AMERİKAN TRIO Saat: HAZİRAN PERŞEMBE CAZ GÜNLERİ EVRİM DEMİREL ENSEMBLE Saat: HAZİRAN CUMA SİNEMA ATÖLYESİ YALÇIN SAVURAN SİNEMADA GÖRME BİÇİMLERİ Saat: Bilet: 20 TL 06 HAZİRAN CUMARTESİ ÇOCUK TİYATROSU AİLE AĞACI Saat: Yetişkin: 6 TL Çocuk: 3 TL ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ Saat: YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Saat: OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ Saat: HAZİRAN SALI DANS GÖSTERİSİ EFOR NEGATİF EFEKT Saat: HAZİRAN PERŞEMBE DANS GÖSTERİSİ EFOR NEGATİF EFEKT Saat: HAZİRAN CUMA SİNEMA ATÖLYESİ YALÇIN SAVURAN SİNEMADA GÖRME BİÇİMLERİ Saat: Bilet: 20 TL ÇAĞDAŞ SANAT ATÖLYESİ FOTOĞRAF ÖYKÜLERİ NİLAY YILMAZ / ATÖLYE Saat: HAZİRAN CUMARTESİ ÇOCUK TİYATROSU AİLE AĞACI Saat: Yetişkin: 6 TL Çocuk: 3 TL ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ Saat: YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Saat: MİNİ MOZAİK ATÖLYESİ Saat: PERFORMANS SORUNLU İNSAN KAYNAĞI Saat: HAZİRAN SALI CAZ GÜNLERİ FRANCESCO BEARZATTI TINISSIMA QUARTET Saat: PERFORMANS SORUNLU İNSAN KAYNAĞI Saat: HAZİRAN CUMARTESİ ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ Saat: YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Saat: LİNOL BASKI ATÖLYESİ Saat: SANATIN YAPI TAŞI: OYUN Saat: HAZİRAN CUMA SİNEMA ATÖLYESİ YALÇIN SAVURAN SİNEMADA GÖRME BİÇİMLERİ Saat: Bilet: 20 TL 27 HAZİRAN CUMARTESİ ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ Saat: YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Saat: AİLECE MOZAİK ATÖLYESİ Saat: Bilet: 20 TL 30 HAZİRAN SALI CAZ GÜNLERİ KARIMA NAYT Saat: HAZİRAN ÇARŞAMBA CAZ GÜNLERİ ŞENAY LAMBAOĞLU BAND Saat: HAZİRAN CUMA SİNEMA ATÖLYESİ YALÇIN SAVURAN SİNEMADA GÖRME BİÇİMLERİ Saat: Bilet: 20 TL ÇAĞDAŞ SANAT ATÖLYESİ FOTOĞRAF ÖYKÜLERİ NİLAY YILMAZ / ATÖLYE Saat:

20 02 TEMMUZ PERŞEMBE 03 TEMMUZ CUMA 04 TEMMUZ CUMARTESİ ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ Saat: YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Saat: OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ Saat: Saat: TEMMUZ ÇARŞAMBA 11 TEMMUZ CUMARTESİ ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ Saat: YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Saat: MİNİ MOZAİK ATÖLYESİ Saat: Saat: TEMMUZ ÇARŞAMBA 22 TEMMUZ ÇARŞAMBA 23 TEMMUZ PERŞEMBE 25 TEMMUZ CUMARTESİ ÇOCUK ATÖLYELERİ SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ Saat: YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Saat: LİNOL BASKI ATÖLYESİ Saat: SANATIN YAPI TAŞI: OYUN Saat: Saat: PERFORMANS SORUNLU İNSAN KAYNAĞI Saat: TEMMUZ PERŞEMBE 31 TEMMUZ CUMA 09 TEMMUZ PERŞEMBE 24 TEMMUZ CUMA 10 TEMMUZ CUMA

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ FABER-CASTELL E YETENEKLİ ELLER ATÖLYE ÇALIŞMASI Tasarım Atölyesi :Uzaya çıkmaya hazır olun! Kendi uzay araçlarımızı farklı malzemelerden tasarlıyoruz. Eğitmen :

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program - 12 Nisan 2016: Mercan Dede, Kırmızı Salon, Priştine - 14 Nisan 2016: Aydin Esen Trio, Kırmızı Salon, Priştine - 13 Nisan 2016: Eren Coşkuner Quarted, "Prenk Jakova" Music School, Yakova - 15 Nisan 2016:

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre,

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre, İki yaka birleşiyor İSTANBUL UN ve dolayısıyla Beşiktaşlılarında yaşadığı trafik sıkıntısına Marmaray'la çözüm bulunması bekleniyor. İki kıtayı ve İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK)

DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK) DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK) TAHSİN AYDOĞMUŞ Fotoğrafçı tahsinaydogmus@hotmail.com Her şey devinim halindedir. Tüm Toplumsal olayların belirleyicisi

Detaylı

çocukların çok ilgisini çekti. Turdan sonra çocuklar müzedeki atölyede

çocukların çok ilgisini çekti. Turdan sonra çocuklar müzedeki atölyede Yaz Sanat Kulübü 2010 Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Fener-Balat bölgesinde yaşayan çocuklar ve kadınlar için eğitim, kişisel gelişim ve sağlık gibi konularda projeler yürütüp kültürel

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr 1 FESTİVAL İZMİR AÇILIŞ KONSERİ / SERTAB ERENER & İZMİR BIG BAND 17 EKİM 2017, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Türkiye'nin en

Detaylı

VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA

VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA KENDİMİZİ İFADE ETME BİÇİMİMİZ: Düşünceleri duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade etme yollarını sorgulama,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

HAZİRAN - TEMMUZ 2018 SERGİ AKBANK 36. GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 28 HAZİRAN - 28 TEMMUZ NORDiK FiLM GÜNLERi 7-29 HAZİRAN 2018

HAZİRAN - TEMMUZ 2018 SERGİ AKBANK 36. GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 28 HAZİRAN - 28 TEMMUZ NORDiK FiLM GÜNLERi 7-29 HAZİRAN 2018 HAZİRAN - TEMMUZ 2018 SERGİ AKBANK 36. GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 28 HAZİRAN - 28 TEMMUZ 2018 06 07 NORDiK FiLM GÜNLERi 7-29 HAZİRAN 2018 14. AKBANK KISA FİLM FESTİVALİ'NDEN SEÇKİLER 5 / 6 / 7 /

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

17:30-18:00 METRODA "FLASH MOB" Taksim metrosu Anında katılıma açık!

17:30-18:00 METRODA FLASH MOB Taksim metrosu Anında katılıma açık! SAAT ETKİNLİK MEKAN BİLET SATIŞ REZERVASYON 9 EKİM SALI 13:00-16:00 ATÖLYE 01 LeeLa Petronio Beden müziğinin keşfi I Bu Atölye'nin 2. bölümü 11-Ekim Perşembe 13:00-16:00, ortak gösteri perşembe 19:00'da

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI MÜZİK AMAÇ Piyano, yaylı çalgılar, üflemeli ve vurmalı çalgılar ve şan ana sanat dallarından oluşan Müzik Programı orkestra enstrümanlarının hemen hemen bütün dallarında eğitim öğretim vermektedir. Batı

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ BODRUM ODA ORKESTRASI 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Konser Yunanlı şef Nikos Haliassas tarafından yönetilecek. Türkiye'den

Detaylı

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar.

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. Tüm bu olumlu ve kalıcı var oluşların ortak duygusu yaratıcılıktır.

Detaylı

GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.

GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. 3 GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. Misyon Okulumuz, Kurucumuz Dansın Duayenlerinden Gülen

Detaylı

Müze eğitiminin amaçları nelerdir?

Müze eğitiminin amaçları nelerdir? Müze eğitiminin amaçları nelerdir? Sergilenen nesnelerle insanlar arasında köprü kurarak nesnelerin onların yaşantıları ile bütünleşmesini sağlamak; Nesnelerin maddi ve ideal değerleri ile algılanması

Detaylı

İlk Okul yıllarından sonra da Folklor oynamaya ve gösterilere katılmaya devam etmiştir.

İlk Okul yıllarından sonra da Folklor oynamaya ve gösterilere katılmaya devam etmiştir. 24 Haziran 1983 Australia/Melbourne de Dünya ya gelen Tuğra ismail in müzikle tanışması çok küçük yaşlarda olmasına rağmen, ciddi düzeyde müzikle ilgilenmesi henüz 9 yaşında iken, hiçbir özel ders almadan,

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI 02,09,16,23,30. MOZART AKADEMİ OCAK.2016 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30. MAVİ SANAT OCAK.2016 Bale

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ Türk pop ve rock müziğinin sevilen ismi Aydilge,mini konseri ve imza günü etkinliği ile Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde hayranlarıyla buluştu.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VEYSEL CİHAN HIZAR. 2007- Dokuz/ Kurmaca Film / Yönetmen. 2008-Nefes/ Kurmaca Film / Yönetmen

ÖZGEÇMİŞ VEYSEL CİHAN HIZAR. 2007- Dokuz/ Kurmaca Film / Yönetmen. 2008-Nefes/ Kurmaca Film / Yönetmen ÖZGEÇMİŞ VEYSEL CİHAN HIZAR EĞİTİM Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Tasarımı İstanbul Kültür Üniversitesi 2011 Yüksek Lisans İletişim Tasarımı İstanbul Kültür Üniversitesi 2014 (Tez Aşamasında)

Detaylı

KOMEDİ TRAJEDİ ...VE AŞK...VE İHTİRAS...VE SAVAŞ BİRAZ SENİN HİKÂYEN GİBİ... GERÇEK AŞK İÇİN HİÇ BEDEL ÖDEDİN Mİ?

KOMEDİ TRAJEDİ ...VE AŞK...VE İHTİRAS...VE SAVAŞ BİRAZ SENİN HİKÂYEN GİBİ... GERÇEK AŞK İÇİN HİÇ BEDEL ÖDEDİN Mİ? GERÇEK AŞK İÇİN HİÇ BEDEL ÖDEDİN Mİ? Geçmişine yolculuk yapan bir kadının gerçek aşkı bulma hikâyesi... TRAJEDİ KOMEDİ...VE AŞK...VE İHTİRAS...VE SAVAŞ KUĞU GÖLÜ VE İBRAHİM TATLISES, YILDIZ TİLBE VE CARMEN

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

BAKIŞ PORTRE FOTOĞRAFININ DEĞİŞEN YÜZÜ BANK OF AMERICA KOLEKSİYONUNDAN 3 EKİM 2012-20 OCAK 2013 SORULAR:

BAKIŞ PORTRE FOTOĞRAFININ DEĞİŞEN YÜZÜ BANK OF AMERICA KOLEKSİYONUNDAN 3 EKİM 2012-20 OCAK 2013 SORULAR: PORTRE FOTOĞRAFININ DEĞİŞEN YÜZÜ 3 EKİM 2012-20 OCAK 2013 6 5 9 4 2 7 3 1 8 SORULAR: 1- Fotoğrafta kaç çocuk var? 2- Çocuklardan kaç tanesi sana doğru bakıyor? 3- Kız çocuğu elinde ne tutuyor? 4- Fotoğrafçı

Detaylı

16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ

16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ 16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi 20.00 2015 2016 BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ BATI YAKASININ HİKÂYESİ: KERESTENİN SESİ sa.ne.na PROGRAM MICHAEL

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI!

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI'NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Ek 3: T.C. Maltepe Üniversitesi Bilimsel-Sanatsal Etkinlikleri Teşvik Puanlama Tablosu T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL-SANATSAL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK PUANLAMA TABLOSU ORTAK ÇALIŞMALARDA PUAN DAĞILIMI

Detaylı

NAZLI ÇEVİK AZAZİ AKADEMİK BİLGİLER SERTİFİKA PROGRAMLARI

NAZLI ÇEVİK AZAZİ AKADEMİK BİLGİLER SERTİFİKA PROGRAMLARI NAZLI ÇEVİK AZAZİ Adres:Cumhuriyet Mah.,Bilgiç Sok. No:27, 34381 Şişli-İSTANBUL Tel: 0538 6688717 Email: masalanlaticiligi@gmail.com AKADEMİK BİLGİLER Berlin Sanat Üniversitesi, Gösteri Sanatları Fakültesi,Tiyatro

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Kutup Ata Tuncer Doğum Tarihi: 22/02/1980 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Sanatta Yeterlik/Doktora Türk Müziği Haliç Üniversitesi Tez Aşaması Yüksek Lisans Eğitim

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Ülkemizi aydınlığa sizler kavuşturacaksınız. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.

Detaylı

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık sanat yaşamında Türkiye nin ve dünyanın en önemli müzisyenleriyle birlikte çalışan Saygun Arpalı nın Kış İnsanları isimli üçüncü solo

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI

MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI 2017 Önemli Bilgiler *www.barismanco.kadikoy.bel.tr *Barış Manço Evi, Pazartesi günleri dışında her gün 09.00-17.00 saatlerinde açıktır. *Giriş Ücreti: Tam 6 TL, İndirimli

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME

05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME Doğu Gündoğdu BİR RULO Atölye / Workshop: Özgün Fotoğraf Baskısı / 12 Aralık 2015 / Saat: 14:00 3, Van Dyke Brown, 05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME 18:00 Doğu Gündoğdu

Detaylı

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! ALEM-İ İŞ, NE İŞ? Alem-i İştir kişinin lafa bakılmaz! diyoruz ve iş hayatında yaşadıklarımız konusunda bize, size, herkese esprili

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Küçük bir not: Tatilde sınırlar tabii ki esnetilebilir ancak kurallarımızın her zaman net olması gerektiğini hatırlayın.

Değerli Velilerimiz, Küçük bir not: Tatilde sınırlar tabii ki esnetilebilir ancak kurallarımızın her zaman net olması gerektiğini hatırlayın. Değerli Velilerimiz, Çocuklarımız yorucu ve yoğun bir eğitim öğretim dönemini geride bıraktılar. Bu süreç, hem onlar hem sizin için, zaman zaman keyifli, bazen de zorlayıcı geçti. Şimdi çocuklarımız için

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ 2.PORTFOLYO SUNUMLARIMIZ SORGULAMA ÜNİTEMİZ OKUMA YAZMA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ GEZİLERİMİZ SAHNE PROVALARIMIZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: KUTUP HAYVANLARI DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİMİZ: PAYLAŞMA KİTAP ATÖLYESİ: YAZAR ETKİNLİĞİMİZ GEZİLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ

Detaylı

34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER-

34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER- 34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER- BAŞARISIZLIĞIN BAŞARI OLDUĞU TEK MESLEK CLOWN OLMAK HAKAN YAVAŞ 9-10-11 Mayıs Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi Saat 12.00-16.00- Kontenjan 25 kişiliktir Burun dünyanın en küçük

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

@ahmed_adnan_saygun

@ahmed_adnan_saygun AhmedAdnanSaygunSanatMerkezi @AASSM_ @ahmed_adnan_saygun Adres: Mithatpaşa Caddesi No:1087 Güzelyalı Konak / İzmir Halkla İlişkiler: 0 232 293 38 18/19/20 www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz 06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz Sandra Lopez Kolombiya Tamas Baraz Macaristan Aldo Shiroma Uza Peru

Detaylı

Ürünlerin Çıkartılması Ve Yapılan Çalışmalar:

Ürünlerin Çıkartılması Ve Yapılan Çalışmalar: Ürünlerin Çıkartılması Ve Yapılan Çalışmalar: 1. Ürünümüz: Hayalimdeki Masallar adlı, İnteraktif Cd mizde 10 tane dünya klasiklerinden masallar bulunmaktadır. Hayalimdeki Masallar Cd sinde, Türkiye de

Detaylı

Şubat 2016. Komsu Köyün

Şubat 2016. Komsu Köyün Şubat 2016 Komsu. Köyün DÖRT MEVSİM ORDU Fotoğraf Yarışması 1.si Emre BOSTANOĞLU Perşembe / ORDU Şubat 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Nihat KEMANKAŞLI 2. Doğum tarihi : 23.11.1971 3. Unvanı : Öğr. Gör. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 1999 Lisansüstü Sinema-TV

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

Okullar hayat buluyor. öğrencilere açık. 'Okullar Hayat Olsun. Orgeneral Kami ve Saadet Güzey İlköğretim Okulu. bir kitapçık halinde.

Okullar hayat buluyor. öğrencilere açık. 'Okullar Hayat Olsun. Orgeneral Kami ve Saadet Güzey İlköğretim Okulu. bir kitapçık halinde. Okullar hayat buluyor Bakanlığın 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında okul bahçelerinin yeniden düzenlenmesi, okulların hafta sonu ve tatillerde de açık kalması, derslik ve spor salonlarında etkinlikler

Detaylı

Gürkan Genç, 1979 yılının Ocak ayında dünyaya geldi. Hemen hemen her çocuk gibi en büyük tutkusu bisikletiydi. Radyo-Televizyon-Sinema bölümünden

Gürkan Genç, 1979 yılının Ocak ayında dünyaya geldi. Hemen hemen her çocuk gibi en büyük tutkusu bisikletiydi. Radyo-Televizyon-Sinema bölümünden 2 Gürkan Genç, 1979 yılının Ocak ayında dünyaya geldi. Hemen hemen her çocuk gibi en büyük tutkusu bisikletiydi. Radyo-Televizyon-Sinema bölümünden mezun oldu. Farklı kurumlarda çalıştıktan sonra 2 arkadaşı

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ - Basın Toplantısı Haber Küpürleri - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel 13.01.2015 Salı Adana İşi nde acayip soygun Bir Acayip Soygun Adana İşi adlı uzun metraj filmin çekimleri

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler,

Detaylı

VEYSEL CİHAN HIZAR. Mesleki Deneyim. Öğretim Görevlisi halen İstanbul Kültür Üniversitesi-Sanat ve Tasarım Fakültesi-İletişim Tasarımı Bölümü

VEYSEL CİHAN HIZAR. Mesleki Deneyim. Öğretim Görevlisi halen İstanbul Kültür Üniversitesi-Sanat ve Tasarım Fakültesi-İletişim Tasarımı Bölümü VEYSEL CİHAN HIZAR Mesleki Deneyim Öğretim Görevlisi 2018-halen İstanbul Kültür Üniversitesi-Sanat ve Tasarım Fakültesi-İletişim Tasarımı Bölümü Eğitim Bilgileri Post - Doktora Bütünleşik Doktora Doktora

Detaylı

SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür.

SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür. SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür. Film, şehir merkezindeki pavyonun yakınlardaki küçük bir kasabaya

Detaylı

GİTARCAFE MAYIS (GİTARCAFE DE ÂŞIK GELENEĞİNDEN ÖZGÜR DOĞAÇLAMA YA )

GİTARCAFE MAYIS (GİTARCAFE DE ÂŞIK GELENEĞİNDEN ÖZGÜR DOĞAÇLAMA YA ) KONSERLER YTÜ BAHAR ŞENLİKLERİ 2009 27 Mayıs Çarşamba ZAGA Band ÇİLEKEŞ KURBAN 28 Mayıs Perşembe Native Project DOLAPDERE BIGGANG 29 Mayıs Cuma YASEMİN MORİ BEDÜK Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01-14.MART.2015 01.MART.2015 02.MART.2015 03.MART.2015 OĞUZ DEMİR Olpesido Kuşları Albatrosun Ölümü ve Doğum" Resim Sergisi YER : Sanat

Detaylı

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa.

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 te GÖRSEL SANATLAR sayfa sayfa 13 de 19 da İNGİLİZCE PDR ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK? İkinci döneme Şubat ayı ile heyecanlı bir başlangıç

Detaylı

TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI

TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI ÇALGI KOMPOZİSYON MÜZİKOLOJİ MÜZİK TEORİSİ MÜZİK TEKNOLOJİLERİ SES EĞİTİMİ TÜRK HALK OYUNLARI İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI

Detaylı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı 11 Aralık 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Uçan Fare ile Hayalet Hayri nin Sıra Dışı Dostluk Hikâyesi Konuşmacı: Beyza Akyüz 16.30-17.30 Söyleşi: Üzgün İnsandan Özgür

Detaylı

YÖRET Yaz Organizasyonu

YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Vakfı olarak her yıl, üniversitelerin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinden oluşan Genç YÖRET li liderlerle, ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocukları

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

SERGİ AKBANK GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ. 23 Mayıs - 31 Temmuz 2013 GİTAR GÜNLERİ 0503-23 MAYIS 2013 27 MAYIS - 01 HAZİRAN 2013 DANS GÖSTERİSİ

SERGİ AKBANK GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ. 23 Mayıs - 31 Temmuz 2013 GİTAR GÜNLERİ 0503-23 MAYIS 2013 27 MAYIS - 01 HAZİRAN 2013 DANS GÖSTERİSİ 0503-23 MAYIS 2013 SERGİ AKBANK GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ 23 Mayıs - 31 Temmuz 2013 GİTAR GÜNLERİ DELEUZE KONFERANSLARI 27 MAYIS - 01 HAZİRAN 2013 DANS GÖSTERİSİ KORHAN BAŞARAN 24-28-29 MAYIS 2013 AKBANK

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018

CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018 CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018 Xuma Yalıkavak 20-21 Temmuz, 2018 12:00 00:00 Chill-Out Festival, 20-21 Temmuz da Xuma Yalıkavak ev sahipliğinde 4. kez Bodrum da! Lounge FM in muhteşem dünyasını gerçek

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi ediyor. Yakın bir zamanda deprem bileziği uygulamasınında gündeme getirilmesi bekleniyor.

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi ediyor. Yakın bir zamanda deprem bileziği uygulamasınında gündeme getirilmesi bekleniyor. 6 MART 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler O kadar vakit yok Belediyesi "Sallanacak Vakit Yok" isimli tiyatro biçiminde sunulan interaktif eğitim ile 1-7 Mart Deprem Haftası'nda

Detaylı

Mustafa Sönmez. Berobana Şarkısı. 28 Ocak 23 Şubat 2017

Mustafa Sönmez. Berobana Şarkısı. 28 Ocak 23 Şubat 2017 Mustafa Sönmez Berobana Şarkısı 28 Ocak 23 Şubat 2017 Mustafa Sönmez Berobana Şarkısı Ankara, Ocak 2017 Fotoğraflar Sanatçı arşivinden Grafik Tasarım Hüseyin Ayışıt Baskı Desen Ofset A.Ş. Birlik Mah. 448.

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı