KUSURSUZ GÜZELLİK TL TL LOUNGE Koltuk Takımı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KUSURSUZ GÜZELLİK TL TL LOUNGE Koltuk Takımı"

Transkript

1

2 2018 KOLEKSİYONU TL TL LOUNGE Koltuk Takımı LOUNGE Koltuk Takımı KUSURSUZ GÜZELLİK Göz alıcı bir etki yaratmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise, Lounge koltuk takımı tam size göre... Çekici ve şık tavrıyla hayranlık uyandıran Lounge, ilham verici yaşam alanlarına davetiye çıkarıyor. * Belirtilen fiyatlar; 3 lü Koltuk+Berjer içerir.

3 RENK ÖNERİ Lounge koltuk takımının mekana kattığı sofistike atmosferi artırmak için koyu renklerde duvarlar tercih edebilirsiniz. Lounge koltuk takımının modern görünümünü tamamlayan kapitone dikişler, tasarımın tüm tarzlara kusursuz bir şekilde uyum sağlamasına yardımcı oluyor

4 2018 KOLEKSİYONU Gold Koltuk Takımı TL TL GOLD 3 lü Koltuk ZAMANSIZ BİR HİKAYE Hayallerin ötesinde bir estetik anlayışı, yenilikçi detaylar ve özgün tasarım. Gold koltuk takımı, şıklık ve zarafet tanımını bir üst seviyeye taşıyıp, size mükemmeli sunuyor. * Belirtilen fiyatlar; 3 lü Koltuk içerir.

5 GÖZ ALICI DETAYLAR Aksesuar seçimleri mobilyalarınızın çok daha şık gözükmesini sağlar. Değişik formlardaki bir aydınlatma ya da tasarım bir vazo ile dekorasyonunuzda fark yaratabilirsiniz TL TL GOLD TV Ünitesi 2018 KOLEKSİYONU Gold berjer, sofistike tarzıyla tasarımı tamamlarken, farklı renk ve kumaş alternatifleriyle özgünlüğünü koruyor TL TL GOLD Berjer TASARIM Gold 3 lü koltuk size mükemmeli sunarken, misafirleriniz için de konforlu bir yatağa dönüşür. * Belirtilen fiyatlar; TV Alt Modül + TV Üst Modül + Ekstra Raf Modülü içerir.

6 2018 KOLEKSİYONU gold yemek odası LÜKSÜN MODERN YORUMU TL TL GOLD Yemek Odası * Belirtilen fiyatlar; Konsol+ Yemek Masası+4 sandalye içerir. Altın detaylarıyla zarafeti temsil eden Gold yemek odası, lüksün tanımını değiştiriyor. Modern ve şık bir etkiye sahip olan tasarım, göz alıcı ve çekici çizgileriyle sizi baştan çıkarıyor. Gold serisinin tasarımını ve detaylarını ön plana çıkarmak için beyaz ve altın renkli objeler kullanın. Ancak en önemlisi; son yılların popüler trendi, azçoktur felsefesini benimseyin.

7 2018 KOLEKSİYONU TL TL FLORIA Yemek Odası FLORIA YEMEK ODASI SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK * Belirtilen fiyatlar; Konsol+ Açılır Yemek Masası+ 4 sandalye içerir. Karakteristik ve sıra dışı detaylar, hayallerin ötesinde bir tasarım anlayışıyla buluşuyor. Floria yemek odası, yalın duruşuyla size rafine bir yaşam alanı sunarken, kusursuz şıklığıyla da kendine hayran bırakıyor.

8 ZARAFETİN TANIMI Floria yemek odası, mermer masa alternatifi ile mermerin zarafetine gönderme yaparken, şıklığı da evinizin merkezine alıyor. Serinin lacivert renklerdeki dresuarı kullanıldığı mekanı çok daha enerjik ve dinamik kılıyor TL TL FLORIA Dresuar Mermer masa alternatifi. TASARIM Özgün tasarımıyla beğeni toplayan seri, farklı renk alternatiflerinin yanı sıra mermer ve ahşap masa seçeneği de sunuyor. Mermer masa sabit kalırken, ahşap masalar açılarak kalabalık misafirlerinizle unutulmaz anılar yaşamanıza fırsat tanıyor. Geniş iç hacim ve kullanım kolaylığı sunan Floria konsol, tasarımındaki incelikle düşünülmüş zarif detaylarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

9 Canlı, dinamik ve enerjik bir koleksiyona sahip olan Floria, size farklı renk alternatifleri sunmanın yanı sıra, kendi hayal dünyanızı yaratmak için de sınırsız bir özgürlük tanıyor. Bu özgürlük o kadar sınırsız ki; dilerseniz dresuarınızı zarif bir sandalye ile kombinleyerek, giriş kapınızın karşısına bile yerleştirebilirsiniz. Kahverenginin tonları, mekana sakinleştirici bir hava katar. Cam gibi şeffaf objeler ise bu tonları çok daha güzel yansıtır. Açık ve kapalı raf sistemi sayesinde size geniş kullanım alanı sunan Floria TV ünitesini, Cool koltuk takımıyla kombinleyebilirsiniz. Bu birliktelik, kusursuz ve çekici bir atmosfer yaratmanızı sağlar.

10 2018 KOLEKSİYONU TL TL SOHO Koltuk Takımı SOHO KOLTUK TAKIMI ESTETİK DOKULAR * Belirtilen fiyatlar; 3 lü Koltuk + 2 li Koltuk + Berjer içerir. Modern dünya düzenine kullanışlılığı ekleyen, çağdaş tasarım çizgilerini de kapitone detaylarla süsleyen Soho koltuk takımı, zamansız ve sınırsız bir hayali gerçeğe dönüştürüyor.

11 Soho koltuk takımı, modern lüks kavramını bambaşka bir boyuta taşıyor. Kapitone detayları ve renk kombinleri fonksiyonellikle buluşup, size mükemmeli sunuyor. Yenilikçi olduğu kadar zarif bir tarz da yaratmak isteyenlere hitap eden seri, koyu tonlardaki duvarlarla çok daha göz alıcı gözüküyor. Geniş ve rahat minderleri sayesinde konforlu oturum pozisyonu sunan Soho 2 li ve 3 lü koltuklar, opsiyonel kullanılan hareketli başlıkları sayesinde keyfinize keyif katıyor.

12 6.415 TL TL MANTINI Koltuk Takımı 2018 KOLEKSİYONU MANTINI KOLTUK TAKIMI RENKLERİN DANSI * Belirtilen fiyatlar; 3 lü Koltuk + 2 li Koltuk + Berjer içerir. İster bohem, ister modern, ister klasik... Mantini koltuk takımı; her eve, her tarza uyan kusursuz bir seri. Günümüz küçük metrekareli evlerine de, geniş yaşam alanlarına da uyum sağlayabiliyor.

13 ÖNERİ Mantini koltuk takımıyla isterseniz duvarlarınızı günümüz canlı renklerine boyayıp, kendinizi bohem tarzın sakinleştirici etkisine bırakın; isterseniz de beyaz ya da pudra gibi açık renkler seçerek, modern tarzın sadeliğine gönderme yapın. Mantini berjer, rahat oturum alanı ve yumuşak sırt yastığıyla size konforun çok daha ötesini sunuyor.

14 2018 KOLEKSİYONU TL TL SANTE Koltuk Takımı SANTE KOLTUK TAKIMI HUZURLU ATMOSFER Küçük yaşam alanları için tasarlanan ve sadeliğiyle dikkatleri üzerine çeken Sante koltuk takımı, modern çizgilerinin yanı sıra kullanışlılığıyla da sizi kendisine hayran bırakacak. 2 li ve 3 lü koltuklarda yatak olabilme özelliği. * Belirtilen fiyatlar; 3 lü Koltuk + 2 li Koltuk + Tekli Koltuk içerir.

15 2018 KOLEKSİYONU RETRO YEMEK ODASI SOFİSTİKE DURUŞ TL TL RETRO Yemek Odası Geometrik formunu mükemmel bir şekilde tasarıma yansıtan Retro yemek odası, size sonsuz mutluluk hissi sunuyor. * Belirtilen fiyatlar; Konsol+ Yemek Masası+ 4 sandalye içerir. Retro serisinin her bir parçası, kusursuz bir tasarım anlayışının ürünü. Bu sayede de, size şık bir mobilyadan çok daha ötesini vadediyor. Toprak tonlarıyla, mavinin birlikteliği yaşam alanlarına stilize bir şıklık katıyor.

16 RIENA YEMEK ODASI ROMANTİZM TL TL RIENA Yemek Odası RÜZGARI Neo-klasik tarzı modern bir dille yorumlayan Riena yemek odası, kırık beyazın ortama kattığı romantizmi yumuşak geçişlerle tamamlıyor. Adeta sanat eseri gibi duran mobilyalar, heykelsi bir şıklıkla yemek odalarını süslüyor. Ahşap ve beyaz ikilisi, yaşam alanlarına her daim sıcak bir atmosfer katar. Bu atmosferin modası da asla geçmez. * Belirtilen fiyatlar; Konsol+ Yemek Masası+4 sandalye içerir

17 CLARISSA KOLTUK TAKIMI DOĞALLIĞIN TL TL CLARISSA Koltuk Takımı PEŞİNDE Toprak tonlarının sıcaklığıyla evinizi yenilemeye ne dersiniz? Huzurun ve dinginliğin rengi olarak bilinen toprak tonlarıyla hayat bulan Clarissa koltuk takımı, klasik tarzdan ödün vermeyenlere hitap ediyor. Yatak olabilme özelliği. * Belirtilen fiyatlar; 3 lü Koltuk+Berjer içerir. Bej ve kahve gibi toprak tonları; hardal, yeşil ve turuncu gibi canlı renklerle uyarlandığında çok daha aydınlık ve ferah yaşam alanları yaratmanızı sağlar.

18 CLARISSA YEMEK ODASI MASAL TL TL CLARISSA Yemek Odası DİYARI Sıcak renkler, geometrik detaylar ve retro- modern bir tasarım... Clarissa yemek odası, cevizin sıcaklığını kusursuz bir estetikle tamamlıyor ve sizi masalsı bir şıklıkla buluşturuyor. Tasarıma karakterini veren kulp detayları, retro tarzın yuvarlak hatlarından ilham alıyor. * Belirtilen fiyatlar; Konsol + Yemek Masası + 4 adet Sandalye içerir.

19 7.665 TL TL VICTORIA CHESTER Koltuk Takımı VICTORIA CHESTER KOLTUK TAKIMI ASALETİN İZLERİ Belirtilen fiyatlar; 3 lü Koltuk+Berjer içerir. Asaleti temsil eden Chester tasarımına modern bir yorum katan Victoria Chester koltuk takımı, kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi olmaya devam ediyor. Kapitone detayları ve tarzıyla sizi geçmişe doğru yolculuğa çıkaran Victoria Chester, sadece klasik evlerin değil, modern yaşam alanlarının da vazgeçilmezi olmaya aday.

20 MAYER KÖŞE TAKIMI SEÇ, BEĞEN, TASARLA TL TL MAYER Köşe Takımı Minimal tasarımı, kullanışlı modül seçenekleri ve sonsuz özgürlük hissi Mayer köşe takımı, az çoktur felsefesini hayatımıza sokarken, özgün ve yenilikçi kombinasyonlar sunuyor. * Belirtilen fiyatlar; 2 li + 2 li Sehpalı + Tekli Kolsuz + Dinlenme Modülü içerir. Mayer köşe takımının farklı modül seçenekleri, onu hem küçük hem de büyük yaşam alanlarının merkezine alıyor. Bu yılın moda rengi mor olsa da; siyah ve gri gibi maskülen renkleri sarının tonlarıyla tamamlayarak, sıcak ve canlı bir form yaratabilirsiniz.

21 RAVENNA YEMEK ODASI POZİTİF TL TL RAVENNA Yemek Odası ENERJİ Dingin bir sadelik ve doğallığın ötesinde bir tasarım... Ravenna yemek odası, yalın hatları ve şık detaylarıyla modern tasarım ilkelerini çok daha çekici hale getiriyor. * Belirtilen fiyatlar; Konsol+ Yemek Masası+4 sandalye içerir. Ravenna yemek odası takımıyla tüm renkleri kullanmak mümkün. İster sarı ve yeşil gibi canlı renkleri, isterseniz de rose ve bronz gibi cesur renkleri seçebilirsiniz. Kahve ve ahşap gibi sıcak renkleri tamamlamak için, huzuru ve samimiyeti temsil eden Somon tonlarından yardım alabilirsiniz.

22 2018 KOLEKSİYONU TL TL NADIA Koltuk Takımı NADIA KOLTUK TAKIMI KUZEY RÜZGARLARI Farklı renk alternatifleri. * Belirtilen fiyatlar; 3 lü Koltuk+Berjer içerir. Daha yalın, daha doğal, daha rafine... Nadia koltuk takımı, ilhamını İskandinav tarzının dinginliğinden alıyor. Bu dinginliği de, kullanışlılık ilkeleriyle buluşturup, daha konforlu yaşam alanları yaratıyor. Sadeleşmeyi merkezine alan İskandinav tarzını, pastel tonlardaki aksesuarlar ve seramik objelerle tamamlayabilirsiniz.

23 4.560 TL TL MATERA Köşe Takımı LUCCA KÖŞE TAKIMI KEYİF KÖŞESİ Rahat, kullanışlı ve geniş... Her tarza ve zevke hitap eden Lucca köşe takımı, geniş pufuyla birleşip, yatak olabilme özelliğine de sahip TL TL LUCCA Köşe Takımı * Belirtilen fiyatlar; Kçşe Takımı İçerir. Matera KÖŞE TAKIMI KÜÇÜK DEV Konfor ile estetiği birleştiren Matera köşe takımı, küçük yaşam alanları için ideal. Yatak olabilen Matera, sandık fonksiyonuyla da size geniş depolama alanı sunar TL TL NADIA Köşe Takımı NADIA KÖŞE takımı İSKANDİNAV ATEŞİ Geçen yıl tüm dünyayı etkisi altına alan ve huzurlu bir yaşam vurgusu yapan Hygee akımından ilham alan Nadia, neşeli ve keyifli bir yaşam alanı vadediyor.

24 RETRO YATAK ODASI STİL TL TL RETRO Yatak Odası SAHİBİ HAYATLAR Özgün tasarımıyla dikkat çeken Retro yatak odası, günümüz trendlerini yatak odalarına taşıyor. Ahşapla özdeşleşen göz alıcı detaylar enerji dolu bir yaşam alanı sunuyor. Sürgülü dolap alternatifi. * Belirtilen fiyatlar; 5 Kapılı Dolap+ Karyola+ Şifonyer+ Şifonyer Aynası+ 2 adet Komodin içerir. Dinamizme vurgu yapan geometrik desenler; pirinç, rose, bakır ve yeşil gibi renklerle kombinlendiğinde çok daha çekici bir görünüm kazanıyor.

25 2018 KOLEKSİYONU GOLD YATAK ODASI TL TL GOLD Yatak Odası MÜKEMMEL UYUM * Belirtilen fiyatlar; 5 Kapılı Dolap + Karyola + Şifonyer + Şifonyer Aynası + 2 adet Komodin içerir. 6 Kapaklı ve Sürgülü dolap alternatifi. Tarifsiz bir zarafet, meydan okunası bir güzellik... Gold yatak odası, ilhamını günümüz metropollerinden alıyor. Şehirli ve modern yaşam alanları yaratmak isteyenlere hitap eden seri, ahşapla tekstili, altınla da sadeliği mükemmel bir şekilde harmanlıyor. Gold yatak odası takımını; gri, siyah ve beyaz gibi baskın tonlardaki aksesuarlarla kombinleyerek, çok daha ilgi çekici bir mekan yaratabilirsiniz.

26 MAYER YATAK ODASI TL TL MAYER Yatak Odası RENKLİ RÜYALAR * Belirtilen fiyatlar; 5 Kapılı Dolap + Karyola + Şifonyer + Şifonyer Aynası + 2 adet Komodin içerir. Dingin renklerin yalın çizgilerle, dinlendirici tasarımların minimalist kurgularla harmanlandığı Mayer yatak odası, size düşlediğinizden çok daha fazlasını vadediyor. Sıcak, samimi ve rahat bir ortam yaratmayı amaçlayan ve bu yılın yükselen trendi olan Hygee akımı; güzel ve dinlendirici bir uyku için ahşap gibi doğal dokuları ve açık renkli tekstilleri tercih etmemizi tavsiye ediyor. Sürgülü dolap alternatifi.

27 RENK VE DESEN OYUNLARI 2018 de çok daha cesur, çok daha renkli stillere tanıklık edeceğiz. Modadan dekorasyona kadar her yerde bu canlılık kendisini hissettirecek. En çok da duvarlarda Floria Konsol DOKULARLA DANS Duvar ve zeminde renk oyunları yapmak, hele ki mermer gibi dokulu yüzeyleri kullanmak cesaret ister. Ancak bazen tabuları yıkıp, sıradanlıktan kurtulmak lazım. Bu sayede çok daha çekici ve sofistike bir mekana kavuşabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey; doğru renklerdeki mermer yüzeyleri bulabilmek. Gold Dresuar TON SÜR TON GEÇİŞLER Bu yılın en moda trendi; ton sür ton Yani bir renk seçip, o rengin tonları arasında gezinmek. Evet, bu biraz cesaret isteyen bir akım ama bu akımın önümüzdeki birkaç sene devam edeceğini de unutmamak gerekiyor. Ton sür ton un kendine has özelliği ise daha uyumlu ve göz yormayan bir tarz yaratması.

28 MUTLULUĞUN ŞİFRESİ LYKKE, dünyanın en mutlu insanlarının yaşadığı Danimarka dan çıkan bir akım. Mutlu yaşamın ipuçlarını içinde barındıran bu akım, insana canlılık ve enerji verdiğine inanılan sarı rengi ve tonlarını hayatınızın merkezine almanızı öğütlüyor. Özellikle de dekorasyonda... Floria Yemek Masası TL TL United Berjer ÇİÇEK BAHÇESİNDE YÜRÜYÜŞ Floral desenler dekorasyonun vazgeçilmezlerinden. Ancak geçen yıldan bu yana desenler her geçen gün daha da büyümeye başladı. Sonunda da devasa çiçek desenleriyle karşılaşmaya başladık. Bu trendin en güzel yanı, tablo gibi duvarlara kavuşmuş olmamız. İşin sırrı ise kontrast desenleri bir arada kullanmak.

29 2.786 TL TL LOFT STYLE 3 lü Koltuk Konforu merkezine alan ve dekorasyon trendlerine yön veren Doğtaş ın 2018 Koleksiyonları mağazalardaki yerini aldı. Doğtaş ile siz de ulaşılabilir lüksün keyfini ve ayrıcalıklarını yaşayın. facebook.com/dogtas twitter.com/dogtas Temmuz 2018 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, mobilya ve genç ürün gruplarında net %30 %40 %50 indirimlere ek her TL lik alışverişe TL indirim uygulanacaktır. İndirim oranları ürünlerde belirtildiği gibi olup, üretim ve stok imkanlarıyla sınırlıdır. Baskıdan kaynaklanan tipografik hatalardan firmamız sorumlu değildir. Belirtilen fiyatlara KDV dahildir, Fiyatlar tavsiye niteliğinde olup haber vermeksizin değiştirme hakkı Doğtaş Mobilya ya aittir. Kampanya T.C. Sanayi Bakanlığı nın tarihli sayılı tebliğ hükümlerine uygundur.

KUSURSUZ GÜZELLİK TL TL LOUNGE Koltuk Takımı

KUSURSUZ GÜZELLİK TL TL LOUNGE Koltuk Takımı 2018 KOLEKSİYONU 8.150 TL 5.705 TL LOUNGE Koltuk Takımı LOUNGE Koltuk Takımı KUSURSUZ GÜZELLİK Göz alıcı bir etki yaratmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise, Lounge koltuk takımı tam size göre... Çekici

Detaylı

YENİ EVE YENİ TARZ DOĞTAŞ

YENİ EVE YENİ TARZ DOĞTAŞ YENİ EVE YENİ TARZ DOĞTAŞ Evleneceklere ve evini yenilemek isteyenler için tüm mobilya alışverişlerinizde net %30 indirime ek, her 10.900 TL lik alışverişlerinizde anında 1.200 TL ekstra indirim fırsatı!

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

2018 KOLEKSİYONU. İlham verici ve zarif... Trendleri belirleyen renklerin, heykelsi tasarımlarla buluşması. STİL SAHİBİ EVLERE tarz sahibi koltuklar

2018 KOLEKSİYONU. İlham verici ve zarif... Trendleri belirleyen renklerin, heykelsi tasarımlarla buluşması. STİL SAHİBİ EVLERE tarz sahibi koltuklar L O O K B O O K STİL SAHİBİ EVLERE tarz sahibi koltuklar RENK VE DESEN OYUNLARI yeni trendler ve akımlar YATAK ODASI MODASI renk şifreleri & önerilerle 2018 KOLEKSİYONU İlham verici ve zarif... Trendleri

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE %35 e varan İNDİRİM 7.317 *5.357 Yatak Odası 7.048 *5.160 Yemek Odası * Belirtilen fiyat, sürgülü dolap, şifonyer, şifonyer aynası, 160 lık başlık ve 2

Detaylı

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Anteros Konforlu ve Davetkâr 12.252 7.995 TL Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Ceviz renginin sıcaklığı, siyah krom düğme kulpların şıklığı, yüksek ayaklı yapısı, kapaklardaki desen yönü farklılığı

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN % 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 YENİ EXCLUSIVE Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 Dogtas exclusive brosur.indd 2 12/08/16 12:13 Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN*

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN* 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN* 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

Perakende Fiyat Listesi mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır.

Perakende Fiyat Listesi mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır. Perakende Fiyat Listesi Enza Home bir mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır. KOLTUK TAKIMLARI FESTİVAL YILDIZLARI 6.400 TL alışverişlerde 1.600 TL indirim kampanyasına dahil değildir. e Özel

Detaylı

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ Nora Serisi, Kuzey Avrupa etkisiyle şekilleniyor ve İskandinav tasarımın yalın anlayışıyla yaşam alanlarınızda aydınlık bir atmosfer yaratıyor.

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü Dekorasyonda metalin rüzgarı Mermer malzeme ile modernist görüntü 2018-2019 NEW COLLECTION Doğa tarafından yapılmış Üreticisi tarafından mükemmel Ev Terapisi Modis Sofa yı kurduğumuz 2007 yılından gunumuze

Detaylı

ipeksi bir mutluluk için...

ipeksi bir mutluluk için... ipeksi bir mutluluk için... Alesta Brest Estella Frame Mona Milena Valencia 6-13 14-21 22-29 30-37 38-45 46-53 54-61 Zeta Navara 61-73 74-79 İNDEKS Astor Anita Sunset 80-81 82-83 84-85 Smarty Legend Loft

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır 1 E V İ rahatlık N İ Z D E mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır Bizimle aynı havayı, aynı duyguları, kısacası hayatı paylaşır. Rengi, dokusu ve her bir kıvrımıyla yaşam alanlarınıza stil katan Vanessa

Detaylı

Zarafetin Yeni Rengi BAHARİYE

Zarafetin Yeni Rengi BAHARİYE GALLERY Zarafetin Yeni Rengi Benzersiz dokusu ve zarif renkleriyle evinizin havasını değiştirecek olan Gallery Serisi, farklı model ve renk seçenekleriyle hem sizi hem de görenleri kendine hayran bırakacak.

Detaylı

COLLEC- TION

COLLEC- TION Design COLLECTION 2019 Design COLLEC- TION Mimarca Dekorasyon Mob.San.Tic. Ltd. Şti. kurulduğu günden itibaren özgün, fonksiyonel ve estetik mekan tasarımları, uygulamadaki titizliği, hızlı ve zamanında

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

Konfor un Yenilenen Dünyasına. Hoş Geldiniz!

Konfor un Yenilenen Dünyasına. Hoş Geldiniz! 2 Konfor un Yenilenen Dünyasına Hoş Geldiniz! 1 2 HAYATINIZIN KEYFİ, KONFOR UNUZ YENİLENDİ. Yaşamda her yeni gün, yeni bir başlangıcın, yeni bir doğumun habercisidir ve yeniliklerdir yaşamı konforlu kılan.

Detaylı

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi ki, 40 yıllık Doğtaş, Doğtaş Exclusive oldu.

Detaylı

" Modern bir duruş, konforlu bir yaşam isteyenlere... "

 Modern bir duruş, konforlu bir yaşam isteyenlere... R w w w. h a z z a. co m. t r HAKKIMIZDA HAZZA CONCEPT; 2016 yılında Bursa nın İnegöl İlçesinde kuruldu. Çağa ayak uyduran yenilikçi üretim anlayışı ve deneyimli personeli ile yurt içi ve yurt dışına

Detaylı

Konfor un Yenilenen Dünyasına Hoş Geldiniz!

Konfor un Yenilenen Dünyasına Hoş Geldiniz! 2 1 Konfor un Yenilenen Dünyasına Hoş Geldiniz! , -:...... :.. I;. :.,. -, ' ' : :.. '.'... -. -~,... ' X ~~,.,.,..,.~........... : ~-='- : _.:,.,.t.v.. _,, ~..... r.. ".. '.. ~..,,. ':. '..., :.i. ~...,..

Detaylı

Trend Yolculugu. Modern Tasarımların Yükselisi. Yaz Bronzlugu Evinizde

Trend Yolculugu. Modern Tasarımların Yükselisi. Yaz Bronzlugu Evinizde Trend Yolculugu 2018 yılının dikkat çeken tasarımları, bu yılın trendleri hakkında bize ipuçları veriyor. Özellikle yaz aylarının enerjisinden ilham alan dokunuşlar, evlere farklı bir tarz katıyor. Gelin

Detaylı

Saygılarımızla Pamen Mobilya

Saygılarımızla Pamen Mobilya 25 yıllık deneyimi ile mobilya sektöründe hizmet veren PAMEN Mobilya; modernleşen ve hızla değişen moda anlayışı karşısında, hızlı yaşam koşullarını da dikkate alarak fonksiyonel ve kullanımı kolay ürünler

Detaylı

Göz alıcı tarzıyla IDEA Yatak Odası

Göz alıcı tarzıyla IDEA Yatak Odası YAZ IDEA YATAK ODASI EN ŞIK YAZ ENZA DA Tüm Enza Mobilya alışverişlerinde net %25 indirim. Ayrıca yıldızlı ürünlerde net %30 indirim fırsatı Göz alıcı tarzıyla IDEA Yatak Odası Fonksiyonel kullanım avantajları

Detaylı

OTURMA GRUPLARI DELUX MAKSİ GRUPLAR

OTURMA GRUPLARI DELUX MAKSİ GRUPLAR S.02-03 EVENT S.04-05 CLARY S.06-07 SYLVIANA S.08-09 ASHLEY S.10-11 JENNIFER S.12-13 ADRIAN S.14-15 CAPELLA S.16-17 MOKA S.18-19 VIOLA S.20-21 CITY S.22-23 MARCELO S.24-25 PIERO S.26 LEGNO S.27 TUĞRA S.28-29

Detaylı

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia.

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia. 2018 COLLECTION INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI 08-09 Chester 10-11 Panama 12-13 Vega 14-15 Palermo 16-17 Safir 18-19 Armoni 20-21 Sofia 22-23 Caprio 24-25 Master 26-27 Leon 28-29

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Mistral evlilik seti Mistral yatak odası, Mistral yemek odası ve Doris oturma grubu 7.731TL

Mistral evlilik seti Mistral yatak odası, Mistral yemek odası ve Doris oturma grubu 7.731TL MISTRAL YEMEK ODASI MISTRAL YATAK ODASI Mistral evlilik seti Mistral yatak odası, Mistral yemek odası ve Doris oturma grubu 11.044 TL yerine 7.731TL Kazanç: 3.313 TL Belirtilen fiyat 4 kapaklı dolap, şifonyer,

Detaylı

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU 2015-2016 HALI KOLEKSİYONU DOĞA DOSTU MATERYALLER, SIRADIŞI DOKULAR, DEKORASYON TRENDLERİNİ BELİRLEYEN DESENLER, HD BASKI TEKNİĞİYLE CAPCANLI RENKLER, ULAŞILABİLİR FİYATLAR Enza Home 2015 Halı Koleksiyonu;

Detaylı

Enza Home'la tanışmanın tam zamanı! Enza Home 2013 Koleksiyonu, şimdi tanıtım fiyatlarıyla. Üstelik tüm mobilya gruplarında %30 a varan indirimler

Enza Home'la tanışmanın tam zamanı! Enza Home 2013 Koleksiyonu, şimdi tanıtım fiyatlarıyla. Üstelik tüm mobilya gruplarında %30 a varan indirimler s e l e c t i o n s Enza Home'la tanışmanın tam zamanı! Enza Home 2013 Koleksiyonu, şimdi tanıtım fiyatlarıyla. Üstelik tüm mobilya gruplarında %30 a varan indirimler sizi bekliyor. Ulaşılabilir tasarım

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

EN ŞIK EVLERE EN NET İNDİRİMLER ENZA'DA! Enza, en güzel evlere... EV DEKORASYON REHBERİ NİSAN-MAYIS 2018

EN ŞIK EVLERE EN NET İNDİRİMLER ENZA'DA! Enza, en güzel evlere... EV DEKORASYON REHBERİ NİSAN-MAYIS 2018 EV DEKORASYON REHBERİ NİSAN-MAYIS 08 EN ŞIK EVLERE EN NET İNDİRİMLER ENZA'DA! Tüm Enza mobilya, halı ve aydınlatmalar NET % ten %0 a kadar dev indirimlerle! Üstelik Garanti Bonus'a özel taksitle! Enza,

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 index Mira Avangarde Trend Combo Angel 4-7 8-13 14-19 20-27 28-35 Nazar Eslem Ottoman 36-41 42-47 48-53 Chester Dilara Lady 54-61 62-67 68-73 4 5 Hayal kurmak önemlidir.

Detaylı

ILIA KÖŞE KOLTUK KOLEKSİYON COLLECTION

ILIA KÖŞE KOLTUK KOLEKSİYON COLLECTION YENİ KOLEKSİYON ILIA Küçük Mekanlara Büyük Çözümler Stüdyo40 konsepti ile artık evinizde... Modern hayat, bazı ihtiyaçları da beraberinde getirdi. Bizde Kelebek Mobilya olarak İlia Koleksiyon u ile bu

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

İNDİRİM YATAK HEDİYE NET % TÜM ÜRÜNLERDE FİYAT LİSTESİ - KASIM 2016

İNDİRİM YATAK HEDİYE NET % TÜM ÜRÜNLERDE FİYAT LİSTESİ - KASIM 2016 TÜM ÜRÜNLERDE NET % FİYAT LİSTESİ - KASIM İNDİRİM YATAK HEDİYE 4.500 TL ve üzeri genç odası, 3.500 TL ve üzeri bebek odası alışverişlerinizde geçerlidir. ÖZGÜR DÜNYAYA HOŞ GELDİNİZ! Hayal etmek, en büyük

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 Kış Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017 / 2018

Detaylı

MUTLULUĞA EVET DEMEK SİZDEN, İNDİRİMLER ENZA DAN! EV DEKORASYON REHBERİ AĞUSTOS - EYLÜL 2018

MUTLULUĞA EVET DEMEK SİZDEN, İNDİRİMLER ENZA DAN! EV DEKORASYON REHBERİ AĞUSTOS - EYLÜL 2018 EV DEKORASYON REHBERİ AĞUSTOS - EYLÜL 2018 MUTLULUĞA EVET DEMEK SİZDEN, İNDİRİMLER ENZA DAN! Evlenenler, evini yenileyenler mutluluğu Enza da buluyor. Şimdi tüm Enza mobilyalar %40 a varan indirimlerle...

Detaylı

2017 Tasarım Macerası

2017 Tasarım Macerası www.cardin.com.tr 2017 Tasarım Macerası Design journey Cardin in en son ortaya koyduğu tasarım yaklaşımını birleştiren koleksiyonudur. Kompleks tasarım yaklaşımları, bütünleşik çözümleri içeren birden

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 İlkbahar Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017-18

Detaylı

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Tv Üniteleri Tv Sehpaları Zigon Sehpalar Tv Üniteleri Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Çanta Zigon 02 03 04 06 08 10 12 Orta Sehpalar Tekil Ürünler Tv Sehpaları Paris Vega Liza Oscar Leon Siena Gold

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

ALPİNA STYLE. ile stil sahibi evler

ALPİNA STYLE. ile stil sahibi evler ALPİNA STYLE ile stil sahibi evler ALPİNA STYLE ile Eşsiz Mekanlar Mekanlarınızı renkler ve parlaklık seviyeleri ile farklılaştırdınız bugüne kadar. Yaşam alanlarınızda dingin bir hava yakalamak için toprak

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

İÇİNDEKİLER MODERN STİLİZE HAYAT DOLU DOĞADAN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) GRAFEN (28) SCARF (32)

İÇİNDEKİLER MODERN STİLİZE HAYAT DOLU DOĞADAN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) GRAFEN (28) SCARF (32) 2016 Yenilikler İÇİNDEKİLER MODERN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) STİLİZE TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) HAYAT DOLU GRAFEN (28) SCARF (32) DOĞADAN SAVOY (38) VERONA (40) DUNE (44) BAIA

Detaylı

Atölye Mutfak Önce Güven,,

Atölye Mutfak Önce Güven,, 1 S I N C E 1 9 7 4 MUTFAKTAKİ ATÖLYE Atölye Mutfak, 1974 yılında kurulan ahşap sektörünün deneyimli firması Rüyam Mobilya, üretimine 1998 yılından itibaren Atölye Mutfak Sistemleri Ltd.Şti. adı altında

Detaylı

BIR ÖYKÜ TAŞIR ARDINDA TREND LINE 2016

BIR ÖYKÜ TAŞIR ARDINDA TREND LINE 2016 www.cardin.com.tr TREND LINE 2016 Her tasarım, tasarımcısından bir öykü taşır ardında. Maceralar, tecrübeler, mutluluklar, hüzünler, harmanlanır tasarımlarda. Fikirler çoşkun bir at gibi ehlileştirilmeyi

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Enza Home Mobilya Festivali Başladı!

Enza Home Mobilya Festivali Başladı! 2015 SONBAHAR KOLEKSİYONU 31 Ekim e kadar 60 üründe net %30 indirim. Ayrıca diğer tüm Enza mobilya alışverişlerinde net %25 indirim fırsatı da sizi bekliyor. Festival coşkusunu kaçırmayın. AYIN Ü ENZA

Detaylı

Doğaya Dönüş: Dingin Bir Yaz

Doğaya Dönüş: Dingin Bir Yaz Doğaya Dönüş: Dingin Bir Yaz Yaz demek; üstümüzdeki yüklerden kurtulmak, fiziken ve ruhen hafiflemek demek. Havalar güzelleştikçe, doğayla olan yakın ilişkimiz güçleniyor. Doğanın gücünü arkamıza alıp

Detaylı

KOLTUK TAKIMI Koleksiyonu

KOLTUK TAKIMI Koleksiyonu www.cardin.com.tr Rahat Fikirler Comfortable ideas, Cardiṅ iṅ 2018 senesiṅe damga vurmak için tasarladığı koleksiyonudur. Rahatlığı ön plana çıkartmayı amaçlayan koleksiyonda kulanılan teknoloji, kumaş

Detaylı

Enigma Genç Odası / Youngroom

Enigma Genç Odası / Youngroom Enigma Genç Odası / Youngroom Konforun bilmecesi çözüldü... Ahşabın sıcaklığı,geometrinin kusursuzluğu Enigma da buluştu.kullanışlı gardrobu, çalışma ünitesi ve dekoratif aynası ile farklı hissedeceğin

Detaylı

Çizgiler kendini bulur burada, renkler ise yaşamın gölgesini

Çizgiler kendini bulur burada, renkler ise yaşamın gölgesini Çizgiler kendini bulur burada, renkler ise yaşamın gölgesini Kırk yılı aşan bir zamanın izidir bu. Döner, dolaşır, şekillenir, içe siner ve kimlik bulur. Gençlik de hissedilir burada, zamanın olgunluğu

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Müşteri isteklerinin karşılanmasında ürünün sadece ekonomik olması değil, aynı zamanda kaliteli, güvenilir olması ve zamanında karşılanması da önemli bir rol oynamaktadır. Üretimin her aşamasında

Detaylı

INDEX NÜANS YATAK LOTUS YEMEK LIFE YATAK MODENA YATAK SOHO YATAK SOHO YEMEK PERA YATAK LEGEND YATAK MOTTO

INDEX NÜANS YATAK LOTUS YEMEK LIFE YATAK MODENA YATAK SOHO YATAK SOHO YEMEK PERA YATAK LEGEND YATAK MOTTO 2018 HOME BOOK MODENA YEMEK 18-21 14-17 MODENA YATAK INDEX PERA YATAK 22-25 SOHO YATAK 26-29 SOHO YEMEK 42-45 46-49 MOTTO MODENA YEMEK YATAK (BEYAZ) 50-53 MODENA YEMEK (BEYAZ) 1985 yılından bu yana mobilya

Detaylı

ART WORK ARTE DESİNG REFERENCES// NEW COLLECTİON 16

ART WORK ARTE DESİNG REFERENCES// NEW COLLECTİON 16 ART WORK ARTE DESİNG REFERENCES// NEW COLLECTİON 16 ÖZEL 6-13 16-23 26-33 38-45 Sadelik 48-55 Zarif Modern Klasik 6-13 6-13 16-23 26-33 INDEX Grande Bellezza Tokyo 38-45 48-55 58-65 Valdera Bentley Infinity

Detaylı

TERASLA EVİN YARIŞI EVLER

TERASLA EVİN YARIŞI EVLER Geçen ay Çukurcuma daki Galeri Artist te eserlerini sergileyen Deniz Say, evindeki atölyesinde çalışmaktan çok mutlu. TERASLA EVİN YARIŞI Şehrin en kaotik noktalarından birinde karşımıza çıkan Mimar Soli

Detaylı

Şehirdeki DEKORASYON. Yuvarlak bronz objeler ejderha yumurtalarını anımsatıyor. eşlik eden dekoratif objeler arasında.

Şehirdeki DEKORASYON. Yuvarlak bronz objeler ejderha yumurtalarını anımsatıyor. eşlik eden dekoratif objeler arasında. Kerim Çarmıklı otoparkla arasındaki kot farkı sebebiyle eğimli olan bahçeyi basamaklar ve aydınlatmalarla süsleyerek kademeli bir Zen bahçesi elde etmiş. İç mimar ve mobilya tasarımcısı Kerim Çarmıklı,

Detaylı

DÜNYA EVİNE YA DA YENİ EVİNE GİRENLERE 2016 KIŞ KOLEKSİYONU

DÜNYA EVİNE YA DA YENİ EVİNE GİRENLERE 2016 KIŞ KOLEKSİYONU 2016 KIŞ KOLEKSİYONU DÜNYA EVİNE YA DA YENİ EVİNE GİRENLERE 29 Şubat a kadar Enza Home mağazalarından yapacağınız 7.990 TL ve üzeri mobilya alışverişleriniz en az 2.400 TL indirimli. Tekil ürünlerde ise

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Parlak Lake Beyaz(SNT) Parlak Lake Beyaz(SNT) Teleset Ceviz. Parlak Lake Beyaz. Teleset Ceviz. Parlak Lake Beyaz. Teleset Ceviz.

Parlak Lake Beyaz(SNT) Parlak Lake Beyaz(SNT) Teleset Ceviz. Parlak Lake Beyaz. Teleset Ceviz. Parlak Lake Beyaz. Teleset Ceviz. 2015/2 SEHPA MOD-10 Dikdörtgen Orta Sehpa MOD-10 Dikdörtgen Orta Sehpa MOD-11 Kare Orta Sehpa MOD-11 Kare Orta Sehpa MOD-12 Yan Sehpa MOD-12 Yan Sehpa MOD-14 C Sehpa MOD-14 C Sehpa SHP 04 SHP 04 SHP 05

Detaylı

EV DEKORASYON REHBERİ OCAK - ŞUBAT 2019

EV DEKORASYON REHBERİ OCAK - ŞUBAT 2019 EV DEKORASYON REHBERİ OCAK - ŞUBAT 09 BİRÇOK ÜRÜNDE 08 FİYATLARI DEVAM EDİYOR TÜM MOBİLYALARDA A VARAN YENİ.65 FOLK Konsol KDV İNDİRİMİ YENİ YILDA ESKİ FİYATLAR, BENZERSİZ FIRSATLAR ENZA DA! Enza şıklığında

Detaylı

EV DEKORASYON REHBERİ MAYIS-HAZİRAN 2017 EN GÜZEL EVLERE EN NET İNDİRİMLER 40 % % 25 %8 KDV AVANTAJI. Enza Home Insert

EV DEKORASYON REHBERİ MAYIS-HAZİRAN 2017 EN GÜZEL EVLERE EN NET İNDİRİMLER 40 % % 25 %8 KDV AVANTAJI. Enza Home Insert EV DEKORASYON REHBERİ MAYIS-HAZİRAN 07 EN GÜZEL EVLERE EN NET İNDİRİMLER % 0 % 5 % 0 % 5 %8 KDV AVANTAJI Enza Home Insert YENİ EN GÜZEL EVLERE EN NET İNDİRİMLER Güzelliğin En Fonksiyonel Hali Yalın çizgilerin

Detaylı

www. alvera.com.tr 1

www. alvera.com.tr 1 www.alvera.com.tr 1 2 www.alvera.com.tr Hakkımızda Makina parkı Türkiye deki en modern ve teknolojik tesisler arasında yer alan Alvera Mobilya üretimden sevkiyata ortaya koyduğu tüm iş süreçlerinde toplam

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna

Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna 2/3 4/5 6/7 8/9 10/11 12/13 14/15 16/28 Mido Design Line; tamamı Tasarım Patentli yeni modellerimiz ile Türkiye de bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşıyor

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

Dokuları ile öne çıkan evler

Dokuları ile öne çıkan evler art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 66 KASIM - ARALIK 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Dokuları ile öne çıkan evler Söyleşi Güçlü çiçekler yeşerten kadın: Burçak Bingöl Sanatın biçimsel figürleri Devran

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

HAKKIMIZDA. getirdik.

HAKKIMIZDA. getirdik. 016-017 KOLEKSİYONU HAKKIMIZDA 1995 de Rize de başlayan hikâyemizi bugünlere taşırken hedefimiz; yerelde güç kazanıp küresel bir marka olmaktı. Bizi o günlerden bugüne taşıyan, hayallerimizi gerçekleştirmemizi

Detaylı

Yaşamın renklerinden çoğalan

Yaşamın renklerinden çoğalan B tarz Yaşamın renklerinden çoğalan Ebru-Salih Egeli çifti ve oğulları Efe nin yaşadığı, doğanın kucağındaki Zekeriyaköy evi üç kattan oluşuyor. Zamanla çeşitlenen gereksinimlerin özellikle mutfak ve banyolarda

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm İstanbul un loft stilindeki rezidans projelerinden birinde yer alan daire, Monlab Design ın kurucusu mimar Damla Kılıç Berberoğlu imzası taşıyor. Mimarın eşi ve kendisi için tasarladığı ev, yeni nesil

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Londra North Yorkshire daki bu şık daire, Güney Afrika doğumlu Britanyalı iç mimar Lucia Caballero tarafından tasarlanmış. İç mekanda kullanılan

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

10 KDV. HEM indirimli HEM HEDiYELi BAHAR FIRSATI! EV DEKORASYON REHBERİ MART indirimi

10 KDV. HEM indirimli HEM HEDiYELi BAHAR FIRSATI! EV DEKORASYON REHBERİ MART indirimi EV DEKORASYON REHBERİ MART 09 0 KDV % indirimi HEM indirimli HEM HEDiYELi BAHAR FIRSATI! Tüm Enza mobilyalar şimdi %0'a varan indirimlerle. Belirli Yemek Odası ve Koltuk Takımlarında Enza Home Halı, Aydınlatma

Detaylı

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U EV TEKSTİL KATALOĞU Yepyeni hayatınıza ışıltı katacak Wedding Koleksiyonu, odanızda göz alıcı dünyaların kapısını aralayacak nevresim takımları ve yatak örtüleri, soğuk kış akşamlarınıza eşlik edecek eşsiz

Detaylı

YENİ KENTSEL TASARIMLAR

YENİ KENTSEL TASARIMLAR SOFA COLLECTION YENİ KENTSEL TASARIMLAR INDEX SALON TAKIMLARI 06 İSTANBUL 12 POWER 16 BOSS KOLTUK TAKIMLARI 20 PLUS 22 BUGATTİ 26 CADDE 30 HARMONY 34 MADRİD 38 NEW AZRA 42 RENDER DELUX TAKIMLAR 46 FLOWER

Detaylı

ENZA HOME LARDA FESTİVAL HEYECANI BAŞLADI!

ENZA HOME LARDA FESTİVAL HEYECANI BAŞLADI! EV DEKORASYON REHBERİ KASIM-ARALIK 07 ENZA HOME LARDA FESTİVAL HEYECANI BAŞLADI! Evlerinde Enza şıklığını, benzersiz fırsatlarla yaşamak isteyenler için tüm ürünlerde festivale özel %50 ye varan indirimler

Detaylı

ENZA ŞIKLIĞI HEM İNDİRİMLİ HEM HEDİYELİ EV DEKORASYON REHBERİ AĞUSTOS-EYLÜL 2017

ENZA ŞIKLIĞI HEM İNDİRİMLİ HEM HEDİYELİ EV DEKORASYON REHBERİ AĞUSTOS-EYLÜL 2017 EV DEKORASYON REHBERİ AĞUSTOS-EYLÜL 07 ENZA ŞIKLIĞI HEM İNDİRİMLİ HEM HEDİYELİ Tüm Enza mobilyalarda NET %5 indirimle birlikte, Yatak odası alışverişlerinde Yataş Yatak, Koltuk Takımı ve Yemek Odası alışverişlerinde

Detaylı

EV DEKORASYON REHBERİ EKİM - ARALIK 2018

EV DEKORASYON REHBERİ EKİM - ARALIK 2018 EV DEKORASYON REHBERİ EKİM - ARALIK 2018 5. ENZA MOBİLYA FESTİVALİ HEYECANI, DEV İNDİRİMLERLE BAŞLADI! Tüm Enza mobilya ve uyku ürünlerinde %40 a varan mobilya festivali indirimine ek, 145 üründe ekstra

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

İçerik. Magnum. Andora. Marvel. Atlantis. Beste. Mira. Dolce. Royale. Elegance. Verona. Vizyon. Elsa. Perla Köşe. Rosaline Köşe.

İçerik. Magnum. Andora. Marvel. Atlantis. Beste. Mira. Dolce. Royale. Elegance. Verona. Vizyon. Elsa. Perla Köşe. Rosaline Köşe. Bambi nin tasarım çözümlerinin sertifikalı kalitesi, hepsi geleneksel olarak en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir ve tarzın keşfedilmesi gereken bir deneyim olduğu mobilya odak noktası haline gelir.

Detaylı