Hakkımızda. Misyonumuz. Vizyonumuz. Değerlerimiz. Bilginin, kültürün, eğitimin, enformasyon ve stratejinin gücüne inanıyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hakkımızda. Misyonumuz. Vizyonumuz. Değerlerimiz. Bilginin, kültürün, eğitimin, enformasyon ve stratejinin gücüne inanıyoruz."

Transkript

1

2 Hakkımızda Misyonumuz Business Management Academy Turkey in Misyonu, iş dünyasının ve kişilerin taleplerine uygun nitelikte rasyonel düşünceye hakim, mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri vermektir. Yapılan çalışmalar ve tecrübeler sonucunda saptanan programlar ile kurumların verimliliğini, sürdürülebilirliğini ve personellerin kariyerlerini yükseltmelerine imkan sağlamaktadır. BMA Turkey, eğitim alanında sürekli en iyi leri yapmayı ilke edinmiştir. Vizyonumuz Business Management Academy Turkey, bireylerin ve kurumların eğitim ve danışmanlık ihtiyaçlarını uluslararası standartlarda karşılayan, her zaman yeniliğe ve değişime açık, çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen eğitim kurumudur. BMA Turkey, ulusal ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren Türkiye nin en etkin kariyer akademisi olmayı hedeflemektedir. Değerlerimiz Ulusal ve Uluslarası Standartlara Uymak; Sürekli Değişim ve Üstün Nitelik; Uluslarası Gelişim ve Yenilenme; Sürdürülebilirlilik; Dürüstlük, Disiplin, Saygı; Etik Kurallara Bağlılık; Bilginin, kültürün, eğitimin, enformasyon ve stratejinin gücüne inanıyoruz.

3 Danışmanlık ve Outsource Bordro ve Özlük İşlemleri Kontrol ve Analiz Hizmetleri Bordro ve Özlük İşlemleri Outsource Hizmetleri Bordro ve Özlük İşlemleri Danışmanlığı İstihdam Teşvikleri Kontrol ve Analiz Hizmetleri İstihdam Teşvikleri Danışmanlığı İnsan Kaynakları Yönetimi Outsource Hizmetleri İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığı İş Hukuku Danışmanlığı Sosyal Güvenlik Danışmanlığı Yabancı Uyruklu Şahısların Çalışma İzin ve Başvuruları Outsource Hizmetleri Yabancı Uyruklu Şahısların Çalışma İzin ve Başvuruları Danışmanlığı İşletmelerin Orta ve Üst Kademe Yöneticileri için Finans Paketi Danışmanlığı Statejik İşletme Yönetimi (Fırsatlar ve Tehtitler) Danışmanlığı Bütçe Hazırlama ve Raporlama Outsource Hizmetleri Bütçe Hazırlama ve Raporlama Danışmanlığı Hile, Suistimal ve Yolsuzluk Kontrol ve Analiz Hizmetleri Hile, Suistimal ve Yolsuzluk Önleme Danışmanlığı İç Denetim ve İç Kontrol Outsource Hizmetleri İç Denetim ve Danışmanlığı Risk Yönetimi Danışmanlığı Yatırım Teşviki Danışmanlığı Koçluk Hizmetleri SMMM Staja Giriş Sınavlarına Hazırlık Koçluğu SMMM Yeterlilik Sınavlarına Hazırlık Koçluğu Vergi Uyuşmazlıkları, Dava ve Çözüm Yolları Koçluğu Anonim ve Limited Şirketlerde Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Müdürlerin Hukuki Sorumlulukları Koçluğu İşe Girişten - İş Akdi Feshine Kadar Özlük İşlemleri ve Bordro Uygulamaları Koçluğu İnsan Kaynakları Yönetimi Koçluğu Yetkinlik ve Davranış Odaklı Mülakat Teknikleri Koçluğu İşletmelerde Bütçe Hazırlama, Raporlama ve Kontrol Koçluğu Finansal Raporları Okuma Metot ve Yöntemleri Koçluğu Bilanço Okuma Teknikleri ve Mali Tablolar Analizi Koçluğu Yabancı Uyruklu Şahısların Çalışma İzin ve Başvuruları Koçluğu Gözünüzle Duyabilmek, Kulağınızla Görebilmek için BMA Turkey!

4 BMA Turkey Nasıl Hizmet Verir? BMA Turkey (Business Management Academy - Turkey ) in Eğitim, Seminer, Outsource, Danışmanlık ve Koçluk Hizmetleri; Bireysel, Kurumsal, Olmak üzere; Açık ve Kapalı hizmetler şeklindedir. Açık hizmetler; a-genel katılımcılara açık olmak üzere sınıflarımızda, b-genel katılımcılara açık olmak üzere harici salonlarda, c-kurumumuz tarafından açıklanan takvime göre, d-talepler doğrultusunda oluşturulan takvime göre, Kapalı hizmetler; Yalnızca kurum katılımcılarına yönelik ve kurumların taleplerine göre; a-kurumların bünyesinde, b-sınıflarımızda, c-harici salonlarda, Birebir özel, Gruplar halinde özel, Keynote, Organizasyonları şeklinde düzenlenerek sunulmaktadır. Eğitim, Seminer, Outsource, Danışmanlık ve Koçluk Hizmetlerimize Ait Temel Konu Başlıkları; Kişisel Gelişim İnsan Kaynakları İş hukuku Sosyal Güvenlik Ticaret Hukuku Muhasebe Mali Analiz Finans Denetim Genel İngilizce İş ve Ticaret İngilizcesi Uluslararası Hukuk İngilizcesi Yabancılar için Türkçe Bilişim ve Veri Analizi Gözünüzle Duyabilmek, Kulağınızla Görebilmek için BMA Turkey!

5 Hizmetlerimiz, İş dünyasının ve bireylerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi bilen, Analiz yeteneğine hakim, Sektörel tecrübeye sahip, Yetkin ve uzman Kadrolar tarafından organize edilerek, eğitim, seminer outsource, danışmanlık ve koçluk hizmetleri olarak verilmektedir. Her Hangi Bir Konuda Eğitim, Seminer, Danışmalık veya Koçluk Talep Edilmesi Durumunda; a-firmaların veya kişilerin talepleri doğrultusunda hizmet sunulmaktadır, b-ancak; özellikle KİŞİSEL GELİŞİM alanında bizim tarafımızdan önerilen yöntem; Örnek: Kurumunuz tarafından personelinize yönelik Öfke Yönetimi / Kontrolü ve Çatışma Yönetimi eğitimlerini talep ediyorsunuz, Bizler ise, bu başlıklardaki eğitim talebinizin nedenlerini öğrenmek istiyoruz. Çünkü; sürdürülebilir başarı ve performans için (kurumunuzun onayı ile) ÜCRETSİZ, İÇ TETKİK ve ANALİZ den sonra karar verilmesini teklif ediyoruz. c- Danışmanlık, Koçluk ve Outsource Hizmetlerimiz İçerisinde; C1- Tüm süreçleri ile (İstihdam faaliyetleri hariç) İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Analizi, Organizasyonu; C2- Tüm süreçleri ile BORDRO ve ÖZLÜK faaliyetlerinde OUTSOURCE, Hile-Suistimal, Denetim ve Analiz hizmetleri; C3- Tüm yönleriyle Sosyal Güvenlik İşveren Teşvikleri hususunda; a-geçmiş dönemlere yönelik fazla ve yersiz yapılan ödemelerin tespit ve analizi (ÜCRETSİZ), b-geçmiş dönemlere yönelik fazla ve yersiz yapılan ödemelerin takip ve talebi, c-cari her dönemler için İşveren Teşvikleri analiz ve denetimi, Eğitim, Seminer, Outsource, Danışmanlık ve Koçluk Hizmetlerimize ait detaylı liste ektedir. Gözünüzle Duyabilmek, Kulağınızla Görebilmek için BMA Turkey!

6 Eğitimlerimiz Muhasebe Mali Analiz & Finans Denetim Genel ve Ön Muhasebeyi Kavra ve Kariyerini Planla Tek Düzen Hesap Planı ve Muhasebe Uygulamaları Genel Muhasebe ve Şirketler Muhasebesi Uygulamaları Şirketlerde ve Finansal Kurumlarda (Reel Sektörde) Risk Yönetimi Maliyet Muhasebesi ve Vergi Uygulamaları İşletmelerde Yıl Sonu Kapanış İşlemleri, Vergi ve Muhasebe Uygulamaları Mali Tablolar Analizi, Bilanço Okuma Teknikleri ve Makyajlanmış Bilançoların Tespiti Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi Düzenleme ve Uygulamalı İşletmelerde Vergi Planlaması Yöntemleri ve Revizyon KDV Uygulamalarında Özellik Arz Eden Durumlar Yönetim Muhasebesi Uygulamaları İşletme Bütçeleri Hazırlama, Raporlama ve Bütçenin Bir Kontrol Aracı Olarak Kullanılması İşletmelerde Maliyet ve Yönetim Muhasebesi İşletmelerde Bütçe ve Yönetim Muhasebesi İç Kontrol + İç Denetim ve Risk Yönetimi E-Defter, E-Arşiv ve E-Fatura Uygulamaları Finansal Yönetim Semineri Şirket Değerleme Yöntemleri ve Uygulamaları İşletmelerde ve Kurumlarda Risk Yönetimi İşletmelerde Hile, Suistimal ve Yolsuzlukları Önleme RİSK ALMA ÖNLEM AL!

7 Eğitimlerimiz Muhasebe Mali Analiz & Finans Denetim Genel ve Ön Muhasebeyi Kavra ve Kariyerini Planla Tek Düzen Hesap Planı ve Muhasebe Uygulamaları Genel Muhasebe ve Şirketler Muhasebesi Uygulamaları Şirketlerde ve Finansal Kurumlarda (Reel Sektörde) Risk Yönetimi Maliyet Muhasebesi ve Vergi Uygulamaları İşletmelerde Yıl Sonu Kapanış İşlemleri, Vergi ve Muhasebe Uygulamaları Mali Tablolar Analizi, Bilanço Okuma Teknikleri ve Makyajlanmış Bilançoların Tespiti Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi Düzenleme ve Uygulamalı İşletmelerde Vergi Planlaması Yöntemleri ve Revizyon KDV Uygulamalarında Özellik Arz Eden Durumlar Yönetim Muhasebesi Uygulamaları İşletme Bütçeleri Hazırlama, Raporlama ve Bütçenin Bir Kontrol Aracı Olarak Kullanılması İşletmelerde Maliyet ve Yönetim Muhasebesi İşletmelerde Bütçe ve Yönetim Muhasebesi İç Kontrol + İç Denetim ve Risk Yönetimi E-Defter, E-Arşiv ve E-Fatura Uygulamaları Finansal Yönetim Semineri Şirket Değerleme Yöntemleri ve Uygulamaları İşletmelerde ve Kurumlarda Risk Yönetimi İşletmelerde Hile, Suistimal ve Yolsuzlukları Önleme Muhasebe Akademisi İşletmelerin Orta ve Üst Kademe Yöneticileri için Finans Paketi Programı Statejik İşletme Yönetimi (Fırsatlar ve Tehtitler) Eğitimi Programı Muhasebe Uzmanı Eğitim Programı Sosyal Güvenlik Uzmanı Eğitim Programı İnsan kaynakları Yönetimi Uzmanı Eğitim Programı Vergi Hukuku Uzmanlığı Eğitim Programı Beyanname Uygulamaları Uzmanlık Eğitim Programı (Geçici VB, Yıllık Gelir, Kurumlar VB,KDVB) Türk Ticaret Kanunu Eğitim Programı RİSK ALMA ÖNLEM AL!

8 İnsan Kaynakları İnsan Kaynakları Yönetimini Planlamayı Kavra ve Kariyerini Yönet İnsan Kaynakları Yönetiminde Personel Bulma ve Seçme (Yetkinlik ve Davranış Odaklı Mülakat Teknikleri) İnsan Kaynakları Yönetimi Modüler Eğitim Programı (Workshop Uygulama + Staj) İnsan Kaynakları Yönetimi Yetkinlik Kazandırma Eğitim Programı (Workshop Uygulama + Staj) İnsan Kaynakları Yönetimi Farkındalık Eğitim Programı Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku İşe Girişten İş Akdi Feshine Kadar Özlük İşlemleri ve Bordro Uygulamaları İş Hukukunda Ücret Sistemleri, Sözleşmeler, Fesih ve Uygulamaları, İşe Girişten İş Akdi Feshine Kadar Uygulamalı 4857 Sayılı İş Kanunu, İş Yasası Uygulamalarında Kavramlar Uygulamalı 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Hukuku, Sosyal Güvenlik Mevzuatında İşverenlere Sağlanan Prim Teşvikleri, Yabancı Uyruklu Şahısların Çalışma İzin ve Başvuruları, İş Hukuku Uyuşmazlıklarında Zorunlu Arabuluculuk ve Uzmanlığı, Sosyal Güvenlik ve İş Hukukunda Uyuşmazlıklar, Cezalar, İtiraz ve Dava Yolları, RİSK ALMA ÖNLEM AL!

9 Dil Eğitimi Genel İngilizce İş ve Ticaret İngilizcesi Uluslararası Hukuk İngilizcesi YDS Sınavlarına Hazırlık ALES Sınavlarına Hazırlık İlköğretim İngilizcesi Lise İngilizcesi Kolej İngilizcesi Birebir Özel İngilizce Yabancılar için Tükçe Temel İşaret Dili Eğitimi Yabancı dil eğitim programlarımızda Avrupa Dil Pasaportu na uyumlu gelişmiş tüm dünya ülkelerinin dil eğitimine getirdiği bir eğitim standardı uygulanmaktadır. İngilizce programlarımız her yaşta insanın, gerek günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri, gerekse girecekleri yabancı dil sınavlarına hazırlık yapabilmeleri ve iş hayatında uygulayabilecekleri doğrultuda planlanmıştır. Uyguladığımız program, dünyada bilinen en etkili, en hızlı ve en kolay dil öğrenme yöntemidir. Bu program ile öğrencilere gündelik yaşamda ve meslekleri doğrultusunda en çok ihtiyaç duyacakları kelimeler ve cümle yapıları öğretilir. Programımızda deneyimli eğitmenlerimiz tarafından özel sınıflarda yabancı hocalar eşliğinde konuşma odaklı programlarımız ile kaliteli eğitim sunmaktayız. Derslerde yetileri aktive edecek Yöntem ve Teknikler sayesinde katılımcılar kendilerini daha iyi geliştirebilmektedir. İNGİLİZCE YLE BİR ADIM ÖNDE

10 Danışmanlık ve Outsource Bordro ve Özlük İşlemleri Kontrol ve Analiz Hizmetleri Bordro ve Özlük İşlemleri Outsource Hizmetleri Bordro ve Özlük İşlemleri Danışmanlığı İstihdam Teşvikleri Kontrol ve Analiz Hizmetleri İstihdam Teşvikleri Danışmanlığı İnsan Kaynakları Yönetimi Outsource Hizmetleri İnsan Kaynakları Yönetimi Danışmanlığı İş Hukuku Danışmanlığı Sosyal Güvenlik Danışmanlığı Yabancı Uyruklu Şahısların Çalışma İzin ve Başvuruları Outsource Hizmetleri Yabancı Uyruklu Şahısların Çalışma İzin ve Başvuruları Danışmanlığı İşletmelerin Orta ve Üst Kademe Yöneticileri için Finans Paketi Danışmanlığı Statejik İşletme Yönetimi (Fırsatlar ve Tehtitler) Danışmanlığı Bütçe Hazırlama ve Raporlama Outsource Hizmetleri Bütçe Hazırlama ve Raporlama Danışmanlığı Hile, Suistimal ve Yolsuzluk Kontrol ve Analiz Hizmetleri Hile, Suistimal ve Yolsuzluk Önleme Danışmanlığı İç Denetim ve İç Kontrol Outsource Hizmetleri İç Denetim ve Danışmanlığı Risk Yönetimi Danışmanlığı Yatırım Teşviki Danışmanlığı Koçluk Hizmetleri SMMM Staja Giriş Sınavlarına Hazırlık Koçluğu SMMM Yeterlilik Sınavlarına Hazırlık Koçluğu Vergi Uyuşmazlıkları, Dava ve Çözüm Yolları Koçluğu Anonim ve Limited Şirketlerde Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Müdürlerin Hukuki Sorumlulukları Koçluğu İşe Girişten - İş Akdi Feshine Kadar Özlük İşlemleri ve Bordro Uygulamaları Koçluğu İnsan Kaynakları Yönetimi Koçluğu Yetkinlik ve Davranış Odaklı Mülakat Teknikleri Koçluğu İşletmelerde Bütçe Hazırlama, Raporlama ve Kontrol Koçluğu Finansal Raporları Okuma Metot ve Yöntemleri Koçluğu Bilanço Okuma Teknikleri ve Mali Tablolar Analizi Koçluğu Yabancı Uyruklu Şahısların Çalışma İzin ve Başvuruları Koçluğu RİSK ALMA ÖNLEM AL!

11 LATA

12 Kişisel Gelişim Eğitimleri İnsan Tanıma ve Etkili İletişim Düşünce Okuma Teknikleri Beden Dili ve Etkili İletişim Kurumsal Görgü Kuralları Çatışma Yönetimi Öfke Yönetimi Stres Yönetimi Doğru Nefes Alma Teknikleri Karar Verme Teknikleri Problem Çözme Teknikleri Takım Oluşturma İletişim Yönetimi Yöneticiler İle İletişim Kişisel Motivasyon Kişisel Zaman Yönetimi Kişisel İmaj Yönetimi Diksiyon ve Etkili Konuşma Etkili Sunum Teknikleri Telefonda Etkili İletişim Müzakere Teknikleri Adaylar İçin İş Arama ve İş Başvuru Teknikleri LATA Learning and Teaching Academy Doğada Yaşama Sanatı Yabancı Dil Atölyesi Koçluk Hizmetleri Doğum Koçluğu Yaşam Koçluğu Aile Koçluğu Kariyer Koçluğu Öğrenci Koçluğu

13 Kurs Programları İnsan Kaynakları Büro Yönetimi ve Sekreterlik Üst Düzey Yönetici Asistanlığı LATA Learning and Teaching Academy Sektörel Check-up ve Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sağlık Kuruluşlarında Check-Up Otel ve Hizmet Sektöründe Check-Up Eğitim Sektöründe Check-Up Belediye Hizmetlerinde Check-Up Marketler Zinciri ve Perakende Sektöründe Check-Up 0 (232) (545) info@bmaturkey.com Mansuroğlu Mah. 1593/1 Sokak No.2 Lider Centrio A Blok Kat.9 D.95 Bayraklı/İZMİR

14 LATA Learning and Teaching Academy SAĞLIK KURULUŞLARINDA CHECK-UP UYGULAMALARI Learning And Teaching Academy (LATA) Danışmanlık Çalışmaları Biz Learning And Teaching Academy (LATA) olarak sağlık kuruluşlarına yönelik, kuruma özel; yönetim, organizasyon, eğitim ve kalite danışmanlık hizmetlerimiz sunuyoruz. Öncelikle; Mevcut Durum Analizi yapıyoruz. (Bu analiz kurumunuza özel ve ücretsizdir.) Mevcut Durum Analizini nasıl yapıyoruz? Size özel hazırlanan soru setimiz ile verdiğiniz tüm hizmet süreçlerini (tıbbi süreçler, hemşirelik, tetkik tanı, insan kaynakları ve diğer tüm süreçler) inceliyoruz, Yönetici ve çalışanlar ile toplantılar yapıyoruz, Çıkan sonuçları ve çözüm yollarını yönetim ile paylaşıyoruz, Kurumumuzla çalışmaya karar verdiğinizde aşağıdaki çalışmaları size özel planlıyor ve uyguluyoruz. Vizyonunuz doğrultusunda hizmet süreçlerinizi geliştirme (sistem kurma, olan sistemi inceleme, düzenleme vb.) çalışmaları yapıyoruz, Kurumsal kültürün geliştirilmesi ve pekiştirilmesi için sistem geliştiriyoruz, Kurumsal standart davranış geliştirme eğitimlerini ihtiyacınıza göre düzenliyoruz, Oryantasyon programlarınızı genel, bölüme ve klinikler özgü planlıyor ve uyguluyoruz, Kurumunuz içinde ihtiyaç duyulan kişisel gelişim ve teknik eğitimleri belirliyor, uyguluyoruz, Sağlık Bakanlığı zorunlu eğitimleri (iletişim, ekip çalışması vb.) ve kuruma özel eğitimleri (kurumsal görgü kuralları, çatışma yönetimi, problem çözme vb.) size uygun planlıyor ve uyguluyoruz, Çalışan Memnuniyet Anketi uygulayarak kurumunuzun çalışanlar tarafından algısını analiz ediyor ve iyileştirme çalışmalarını birlikte organize ediyoruz, İstediğiniz takdirde tüm hizmet süreçlerinizi kalite standartlarına uygun (ISO-JCI vb.) düzenliyoruz. Eğitimlerimizi İSVİÇRE Merkezli SWISS ACADEMY den uluslararası kayıt (register) altına alarak belgelendiriyoruz.

15

16 Koçluk Hizmetleri Doğum Koçluğu Yaşam Koçluğu Aile Koçluğu Kariyer Koçluğu Öğrenci Koçluğu Kişisel Gelişim Eğitimleri İnsan Tanıma ve Etkili İletişim Düşünce Okuma Teknikleri Beden Dili ve Etkili İletişim Kurumsal Görgü Kuralları Çatışma Yönetimi Öfke Yönetimi Stres Yönetimi Doğru Nefes Alma Teknikleri Karar Verme Teknikleri Problem Çözme Teknikleri Takım Oluşturma İletişim Yönetimi Yöneticiler İle İletişim Kişisel Motivasyon Kişisel Zaman Yönetimi Kişisel İmaj Yönetimi Diksiyon ve Etkili Konuşma Etkili Sunum Teknikleri Telefonda Etkili İletişim Müzakere Teknikleri Adaylar İçin İş Arama ve İş Başvuru Teknikleri Sektörel Eğitimler Sektörünüze Özel Eğitim Programları Oluşturulur İSVİÇRE: K.K.T.C: Kreyigenweg 40 MURİ/SCHWEİZ

17 Sektörel Check-up Ve Analiz Sağlık Kuruluşlarında Check-Up Otel ve Hizmet Sektöründe Check-Up Eğitim Sektöründe Check-Up Belediye Hizmetlerinde Check-Up Marketler Zinciri ve Perakende Sektöründe Check-Up Sektörlere göre Check-Up, Analiz, Danışmanlık ve Outsource hizmetlerimiz; ücretsiz yapılacak analiz ve iç tetkik rapor sonuçlarına göre fiyatlandırılacaktır. Kişi ve firmalara verdiğimiz eğitimler; kurumumuz veya isteğiniz doğrultusunda firmanız bünyesinde verilir. 0 (232) (545) info@bmaturkey.com Mansuroğlu Mah. 1593/1 Sokak No.2 Lider Centrio A Blok Kat.9 D.94 Bayraklı/İZMİR Ünvan Üreten Fm-Fac Danışmanlık Eğitim ve İstihdam Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Vergi No Mersis No

18 Eğitmen Kadromuz Alanlarında uzman, donanımlı ve yetkin eğitmenler Prof. Dr. C. Coskun Küçüközmen Prof. Dr. Lale Aysegül Büyükgönenç Prof. Dr. Refik Korkusuz Prof. Dr. Mehmet ERKAN

19 Prof. Dr. Oğuzhan Aydemir Yrd. Doç. Selma Söyük Riccon İlhan Doğan Psikanaliz Marziye İlhan RN. BA. MBA. YMM Mihtiye Taşçı

20 YMM Cemali Özkan YMM Mustafa Öztorun SMMM Mustafa Üreten İngilizce Eğitmeni Burcu Kaynarkaya İngilizce Eğitmeni Alessandro Cadamuro

21 İngilizce Eğitmeni Esra Koparan İşaret Dili Eğitmeni Hasan Yapar Endüstri Mühendisi Kenan Çılman Bilgisayar Mühendisi Veli Filiz

22 Bilginin, kültürün, eğitimin, enformasyon ve stratejinin gücüne inanıyoruz. turkeybma bmaturky TurkeyBma BMA Turkey 0 (232) (545) info@bmaturkey.com Mansuroğlu Mah. 1593/1 Sokak No.2 Lider Centrio A Blok Kat.9 D.94 Bayraklı/İZMİR Ünvan Üreten Fm-Fac Danışmanlık Eğitim ve İstihdam Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Vergi No Mersis No

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES EĞİTİM VE GELİŞİM HİZMETİ INDENSE EĞİTİM VE DIŞ KAYNAK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İNSAN KAYNAKLARI VE İŞ HUKUKU EĞİTİMLERİ 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu Uygulamaları 6098

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel İK Sertifika Programı Perakende sektörüne hız kazandıracak etkin formül: Yetenek Yönetimi ve Stratejik İK Perakende sektöründe yetenek yönetimi,

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

MBA. Yeni Nesil MBA. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA. Yeni Nesil MBA. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 Yeni Nesil MBA Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler Kamu ve Özel Kuruluşlar Tüm eğitimler uzman personeller ve eğitimciler tarafından verilmektedir. Eğitimcilerimiz en az 10 yıllık tecrübeye sahip ve en az 50 üzerinde seminer

Detaylı

ANTALYA OSB EĞİTİM HİZMETLERİ EĞİLİM ANKETİ

ANTALYA OSB EĞİTİM HİZMETLERİ EĞİLİM ANKETİ ANTALYA OSB EĞİTİM HİZMETLERİ EĞİLİM ANKETİ Tarih:./12 /2017 1) Firmanızın adı: 2) İsim ve Göreviniz: 3) Firmanızın ana faaliyet konusu: 4) Firmanızın çalışan sayısı: 5) Şirketiniz eğitim ve kalite dalında

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar YMM Sınavı hazırlık kursumuza Mayıs 2013-Nisan 2016 yılları arasında 275 meslek mensubu katılmıştır. SMMM yeterlilik sınavı hazırlık kursumuza Mayıs 2013-Nisan

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 I-GENEL YÖNETİM EĞİTİM PROGRAMI 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 4 ETKİN TAKIM KURMA, YÖNETME VE TAKIMDAŞLIK EĞİTİMİ 3 5 İŞ GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

InoTec Akademi Eğitim Listesi

InoTec Akademi Eğitim Listesi InoTec Akademi Eğitim Listesi "Yatırımların en etkilisi insana yapılandır" Geleceğe Hazırlar www.inotecakademi.com.tr Sertifika Programlarımız Sertifika Programlarımız "Geleceği şekillendiren uzmanlar"

Detaylı

Ocak 2014 Eğitim Takvimi

Ocak 2014 Eğitim Takvimi Ocak 2014 Eğitim Takvimi Etkin iletişim ve ilişki Yönetimi Eğitimcinin Eğitimi Dönem Sonu Kapanış İşlemleri Eğitimi Performans Yönetimi Eğitimi İnsan Kaynakları Planlaması Uluslararası Satınalma Yönetimi

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Kurumsal Eğitimler Dosyası

Kurumsal Eğitimler Dosyası Kurumsal Eğitimler Dosyası Đstanbul Osmanağa mah. Halitağa cad. No:22 Kadıköy / Đstanbul 0216 330 52 04 Đzmir 1379. cad. Güven Đş Merkezi No:59 / 702 Kat 4-7 Alsancak / Đzmir 0232 482 01 01 Maksimum Akademi

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM KURUMSAL CHECK UP PAZARLAMA FİNANS ÜRETİM KURUMSAL CHECK UP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİM Kurumsal Check-Up uygulaması ile firmanızın güçlü ve geliştirilmesi gerekli alanlarını, yeteneklerini analiz ederek,

Detaylı

Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK

Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK 14 Temmuz 2011 Perşembe 18:30 / 22:00 15 Temmuz 2011 Cuma 18:30 / 22:00 18 Temmuz 2011 Pazartesi 21 Temmuz 2011 Perşembe 22 Temmuz 2011 Cuma 28 Temmuz

Detaylı

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. mêçñéëóçåéä aéëíéğáåáò aéäçáííé ^Å~ÇÉãó Yeni ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında

Detaylı

DENETİM KOÇLUĞU EĞİTİM SERİSİ

DENETİM KOÇLUĞU EĞİTİM SERİSİ DENETİM KOÇLUĞU EĞİTİM SERİSİ Sayın İlgili: İç denetim teknik bir uzmanlık alanı olmanın ötesinde çok temel bir yönetim aracıdır. Yönetim sürecinin temel bir unsuru olan kontrol ve izleme rolü iç denetim

Detaylı

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com KCS Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com Sunum Genel Şirket Tanımı Eğitim ve Biz Örnek Eğitim Konu Başlıkları Ekler Tamamlanmış Eğitimlerimiz

Detaylı

A DAN Z YE FİNANS EĞİTİM SETİ - CD ---- FİYATI : 94 TL + KDV ----

A DAN Z YE FİNANS EĞİTİM SETİ - CD ---- FİYATI : 94 TL + KDV ---- A DAN Z YE FİNANS EĞİTİM SETİ - CD ---- FİYATI : 94 TL + KDV ---- Neden Finans Eğitimi? Günümüzün iş dünyasında, tüm yönetici ve çalışanlardan finansal verileri göz önünde bulundurarak hızlı ve doğru karar

Detaylı

Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları

Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları Gaziantep SMMM Odası Aday Meslek Mensupları Toplantısı 20 Nisan 2017 Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları 1. Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yasası,

Detaylı

S e m i n e r. Aday Meslek Mensupları İçin. Eskişehir SMMM Odası Aday Meslek Mensupları Toplantısı 4 Ocak 2017

S e m i n e r. Aday Meslek Mensupları İçin. Eskişehir SMMM Odası Aday Meslek Mensupları Toplantısı 4 Ocak 2017 S e m i n e r Aday Meslek Mensupları İçin Staj ve Sınavlara İlişkin Uygulama Yönergesi Prof. Dr. Ercan BAYAZITLI Merkez Müdürü SMMM Ali Rıza EREN Merkez Müd. Yrd. Eskişehir SMMM Odası Aday Meslek Mensupları

Detaylı

Kurumsal Eğ t m H zmetler İÇ DENETİM ve RİSK YÖNETİM DANIŞMANLIĞI KURUMSAL EĞİTİMLER KAMUYA YÖNELİK EĞİTİMLER Stratejik Yönetim, Stratejik Plan ve Büt

Kurumsal Eğ t m H zmetler İÇ DENETİM ve RİSK YÖNETİM DANIŞMANLIĞI KURUMSAL EĞİTİMLER KAMUYA YÖNELİK EĞİTİMLER Stratejik Yönetim, Stratejik Plan ve Büt Kurumsal Eğ t m H zmetler İÇ DENETİM ve RİSK YÖNETİM DANIŞMANLIĞI Büyükdere C. Emlak Kredi A2 Blok 33/8 Levent-Istanbul Tel: +90 212 318 0160 E-mail:bilgi@teolupus.com www.teolupus.com Kurumsal Değer n

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Stajyer Eğitim Programı (SEP)

Stajyer Eğitim Programı (SEP) Stajyer Eğitim Programı (SEP) Güzin Ceyhan içindekiler İstanbul Enstitüsü Hakkında Stajyer Eğitim Programı (SEP) Vizyon ve Misyon Beklentilerimiz Programın Akışı Programın Özellikleri Başvuru Seminerler

Detaylı

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI 1. DİJİTAL PAZARLAMA UZMANLIĞI EĞİTİMİ 380.00 2. İÇ MİMARİ VE MOBİLYA TASARIMI UZMANLIĞI KURSU (AUTOCAD DESTEKLİ 380.00 3. NETWORKİNG & SOSYAL İLİŞKİ AĞI YÖNETİMİ

Detaylı

5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2017 ÖNSÖZ 5-Element Eğitim ve Danışmanlık olarak, kişisel performans gelişim eğitimlerindeki temel amaç, kurumların taleplerine göre eğitim programlarını

Detaylı

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri ZEYNEP ATASOY KİMDİR? Zeynep Atasoy 1970 İzmir doğumlu Zeynep Atasoy, profesyonel hayatına 1992 yılında Unilever Algida firmasında başladı. Satış Temsilcisi, Özel Satış

Detaylı

HİZMETİÇİ EĞİTİMLER.

HİZMETİÇİ EĞİTİMLER. HİZMETİÇİ EĞİTİMLER Değişim ve Gelişim için.. İçindekiler EĞİTİM... 1 Genel Olarak 1 Eğitim Yönergesi 1 Eğitim Konularımız 2 Örnek Yıllık Eğitim Planlaması 5 3 EĞİTİM Genel Olarak Bilindiği üzere, çağımızda

Detaylı

Değişiyor? Eczacıbaşı Topluluğu Seçme Yerleştirme Süreci (Ne, Neden Yapılıyor?) Eczacıbaşı ş Girişim denş uygulamalar

Değişiyor? Eczacıbaşı Topluluğu Seçme Yerleştirme Süreci (Ne, Neden Yapılıyor?) Eczacıbaşı ş Girişim denş uygulamalar Seçme Kriterleri Nasıl Değişiyor? İstanbul Marriott Otel Asia 21 Eylül 2012 Eylem Özgür İK Müdürü Altuğ Soldam İK Uzmanı Gündemimiz Seçme Yerleştirmedeki Trendler Nasıl Değişiyor? Eczacıbaşı Topluluğu

Detaylı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Çalışma Bakanlığı Denetimlerinde Riskleri Önleyici İK ve İş Hukuku Uygulamaları Çalıştayı Çalışma Bakanlığı işin yürütümüne yönelik denetimler yapmakta

Detaylı

Yeniden Yapılanma «re-organizasyon»

Yeniden Yapılanma «re-organizasyon» Yeniden Yapılanma «re-organizasyon» Yeniden Yapılanma Süreci Projenin Hedefi Ticari yaşamını sürdüren organizasyonunuz için, öncelikle yönetim kadrosu çalışanları ve sonrasında tüm çalışanları için, bir

Detaylı

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır Deloitte Academy olarak vermiş olduğumuz her eğitimde katılımcılardan değerlendirme formu doldurmalarını istiyoruz. Bugüne

Detaylı

EY Eğitim Takvimi. Mart - Haziran 2014

EY Eğitim Takvimi. Mart - Haziran 2014 EY Eğitim Takvimi Mart - Haziran 2014 EY olarak, verimli ve kaliteli bir iş modelinin kurulması ve sürdürülmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple, şirketimiz bünyesindeki farklı

Detaylı

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com KCS Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com Sunum Genel Şirket Tanımı Eğitim ve Biz Örnek Eğitim Konu Başlıkları Ekler Tamamlanmış Eğitimlerimiz

Detaylı

2015 YILI KURUMSALLAŞMA KOMITE RAPORLARI FAALİYET RAPORU

2015 YILI KURUMSALLAŞMA KOMITE RAPORLARI FAALİYET RAPORU KURUMSALLAŞMA KOMITESI KOMITE RAPORLARI GÖREVİ Başkan Başkan Yrd. Sekreter ADI SOYADI HIDIR ÖZDEN GÖZDE OKYAY TURUNÇ GÖZDE ERTAŞ HACER MELTEM AKDOĞAN AKSAÇ NEŞE YILMAZ HÜSEYİN DOĞAN ÇİĞDEM ASLANCAN MURAT

Detaylı

2012 YILI I. DÖNEM KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNER PROGRAMLARI 2012 YILI I. DÖNEM KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNER PROGRAMLARI

2012 YILI I. DÖNEM KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNER PROGRAMLARI 2012 YILI I. DÖNEM KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNER PROGRAMLARI 2012 YILI I. DÖNEM KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNER PROGRAMLARI Odamız 2012 Yılı I. Dönem Kişisel Gelişim Seminer Programları kapsamında sekiz yeni seminer programı organize etmiştir.. Odamız tarafından, üyelerimizin

Detaylı

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2016 Çatışma Yönetimi: Kişi, Ekip ve Organizasyon Değişimi Koçluk Yaklaşımı ile Yönetmek Eğiticinin Eğitimi: Eğitime ve Kişiye Özel Ekip Yönetimi: Bütünsel

Detaylı

%100 Öğrenme garantisi verir.

%100 Öğrenme garantisi verir. 17.yıl İş Ortaklarımız Başaran Bilişim Akademisi, 17 yıllık eğitim deneyimi ile sürekli gelişen bilişim ve teknoloji alanında yetkin bireyler yetiştirmek için bireysel ve kurumsal eğitim ihtiyaçlarına

Detaylı

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI. Varis Yetiştirme Programı Program Süresi: 6 Gün Amacı: Aile şirketlerinde; aile sadakatini ve kimliğini güçlendirmek, aile duygularını beslemek, birlik ve beraberliğini geliştirmek,

Detaylı

KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Toplantı Yönetimi. 25 Mayıs 2013

KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Toplantı Yönetimi. 25 Mayıs 2013 KTTO PROJE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı Yönetimi 25 Mayıs 2013 Eğitmen: Gamze Biçerbay TOPLANTI YÖNETİMİ Eğitimin Amacı Bilimsel araştırmalara göre; kurumlarda ortalama günlük çalışma zamanının

Detaylı

11UY İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar

11UY İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar 11UY0017-6 İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı Giriş Ulusal yeterlilikler;

Detaylı

Kurumsallaşma Eğitimi

Kurumsallaşma Eğitimi Eğitimler Kurumsallaşma Eğitimi İÇERİK Aile şirketlerinde kurumsallaşma ihtiyacı Kurumsallaşmanın gerektirdikleri İhtiyaç analizleri Kurumsallaşmanın önündeki engeller Aile firmalarında iletişim Problemler

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Proje Yetkinliği Yönetim ve Organizasyon Kültürü

Proje Yetkinliği Yönetim ve Organizasyon Kültürü Proje Yetkinliği Proje Yönetimi Temel Bilgileri Projelerde Risk Yönetimi Proje Yönetimi Ofisinin Kuruluşu ve İşleyişi Proje İyileştirme Çalışmaları ve Kriz Yönetimi Projelerde İletişim ve Başarılı Ekip

Detaylı

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Günümüzde iş dünyasında faaliyet gösteren tüm kurumların amacı, doğru insan kaynağını bularak mevcut işletmeye yarar sağlayacak insanlar yetiştirmektir. Bu

Detaylı

Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL

Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL D&F Management Institute daha dinamik & farklı fikirler 2004 yılında Fırat ÇAPKIN tarafından kuruldu. Uzmanlık alanları; Yönetim, Pazarlama,

Detaylı

SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BİLGE EĞİTİM KURUMLARI İŞ BİRLİĞİ İLE MUHASEBE MESLEK ELEMANI KURS PROGRAMI

SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BİLGE EĞİTİM KURUMLARI İŞ BİRLİĞİ İLE MUHASEBE MESLEK ELEMANI KURS PROGRAMI SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASI & BİLGE EĞİTİM KURUMLARI İŞ BİRLİĞİ İLE MUHASEBE MESLEK ELEMANI KURS PROGRAMI MESLEKİ UYGULAMADAKİ HER ADIMI, HER İŞLEMİ VE HER BEYANI UYGULAMALI OLARAK

Detaylı

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ 2017 HEDEF KİTLE: Yöneticilik görevine yeni başlayanlar Yönetim pozisyonunda bulunanlar Şirket içi potansiyel yönetici adayları YÖNETİM DAVRANIŞI

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No madde-2.madde-4.madde-5.madde RV01

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No madde-2.madde-4.madde-5.madde RV01 İNSAN KAYNAKLARI Rev. No/Tarihi:RV01/ 02.04.2015 REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 02.04.2015 1.madde-2.madde-4.madde-5.madde RV01 1/8 2 1.AMAÇ Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi vizyon,

Detaylı

DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Kaliteli bir hizmetin maliyeti, kalitesiz bir hizmetin sonuçlarını düzeltmek için katlanacağınız maliyetten daha

Detaylı

UYGULAMALI MESLEKI EG I TI M PROGRAMI

UYGULAMALI MESLEKI EG I TI M PROGRAMI UYGULAMALI MESLEKI EG I TI M PROGRAMI 2015 EĞİTİM PROGRAMININ AMACI Bu eğitimin amacı, meslek mensubu ve aday meslek mensubu arkadaşlarımızın mesleki uygulamalarda yaşadıkları temel sorunlara çözüm bulmaktır.

Detaylı

Özlük İşleri ve Bordro Uzmanlığı Sertifika Programı

Özlük İşleri ve Bordro Uzmanlığı Sertifika Programı Özlük İşleri ve Bordro Uzmanlığı Sertifika Programı Özlük İşleri ve bordroya ilişkin mevzuat ve hesaplama yöntemleri hakkında bilgi sahibi olabilmeleri ve personel özlük bilgilerini farklı durumlar için

Detaylı

Sedona. Nisan 2013 Eğitim Kataloğu

Sedona. Nisan 2013 Eğitim Kataloğu Nisan 2013 Eğitim Kataloğu 8 Nisan 2013 Sedona, yazılım firmalarına ve büyük çaplı organizasyonların bilişim departmanlarına organizasyonel yapılanma, yöneticilik, takım çalışması ve kalite süreçleri alanlarında

Detaylı

SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ. İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programı nın amacı; sektörde yönetici konumunda

SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ. İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programı nın amacı; sektörde yönetici konumunda SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programı nın amacı; sektörde yönetici konumunda faaliyet gösteren profesyonellere

Detaylı

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2014 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU Mart 2014 1 RAPOR NO : 1 RAPOR TARİHİ : Mart 2014 İNCELEMEYİ YAPAN : Kurumsal Yönetim Komitesi İNCELEMENİN KONUSU : Kurumsal

Detaylı

Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler

Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler www.okul.pwc.com.tr Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Vergi ve Gümrük İncelemeleri Eğitimleri Vergi ve gümrük incelemelerine yönelik eğitimlerimiz

Detaylı

HAKKIMIZDA Şirketimiz, akademik ve uzman kadrosuyla siyasal, sosyal, medya, piyasa (pazar), yerel yönetimler, gizli müşteri vb. araştırmalar, eğitim ve proje geliştirme alanlarında genel danışmanlık hizmetleri

Detaylı

Bankacılık Programı na katıl.

Bankacılık Programı na katıl. . Üniversite veya yüksek okuldan 2013 yılında mezun olduysan, Bankacılık sektörünü kendine uygun görüyorsan, Kurumsal hayatın gereklerini yerine getirmeye hazırsan, bankademi Bankacılık Programı na katıl.

Detaylı

Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills)

Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills) Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills) Programın Amacı Yöneticiniz olarak benim görevim, işinizi daha iyi yapabilmeniz adına sizlere hizmet etmektir felsefesinin temel alındığı bu eğitimde

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

1 / 5. Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi. İletişim Bilgileri Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi İletişim Bilgileri E-Posta : oceylan30@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Bahçelievler - Yenibosna Ev Telefonu : 90 (551) 957 78

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

OCAK AYI. 08-Oca-13 yaratmak, kuramama nedenleri, engelleri,

OCAK AYI. 08-Oca-13 yaratmak, kuramama nedenleri, engelleri, OCAK AYI 08-Oca-13 yaratmak, kuramama nedenleri, engelleri, aktarma, insan dinleme, empati ve 09-10 OCAK 2013 TEMEL TSE Belgelendirme prosedürü, kalite ile ilgili temel kavramlar, kalite gereksinimleri,

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU KONU: TURİZM YÖNETİMİ PROGRAM: TURİZM YÖNETİMİ VE PLANLAMA TÜRÜ/SÜRESİ: LİSANSÜSTÜ DİPLOMA, 04/10/2010 01/10/2011

ÇALIŞMA RAPORU KONU: TURİZM YÖNETİMİ PROGRAM: TURİZM YÖNETİMİ VE PLANLAMA TÜRÜ/SÜRESİ: LİSANSÜSTÜ DİPLOMA, 04/10/2010 01/10/2011 ÇALIŞMA RAPORU KONU: TURİZM YÖNETİMİ PROGRAM: TURİZM YÖNETİMİ VE PLANLAMA TÜRÜ/SÜRESİ: LİSANSÜSTÜ DİPLOMA, 04/10/2010 01/10/2011 HAZIRLAYAN: MURAT KOÇAK Müfettiş KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Teftiş Kurulu

Detaylı

UZUN BİR YOLDA SOLUKSUZ KALMAMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM Geçmişten Geleceğe Güven İnşa Ediyoruz Sloganı ile çıktığımız bu yolda, EGEA Danışmanlık olarak firmalar üzerindeki ortak tespitimiz, FİRMANIN Geçmişi

Detaylı

HUMANİKA YÖNETİM DANIŞMANLIĞI ÖZEL EĞİTİM VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ.

HUMANİKA YÖNETİM DANIŞMANLIĞI ÖZEL EĞİTİM VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. HUMANiCA HAKKINDA Humanica; Farklılaşmanın Yönetimi İçin sloganı ile tüm Türkiye de Eğitim-Yönetim Danışmanlığı, Sertifika Programları, İstihdam, Dış Kaynak Kullanımı ve Bordro Hizmetleri konusunda geniş

Detaylı

Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri YILI KATALOĞU

Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri YILI KATALOĞU ASKO KARİYER Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri 2010 YILI KATALOĞU Sayfa 2 ASKO KARİYER HAKKINDA; Misyonumuz Geleceği yönlendirmeyi hedefleyen ve gelişimin sınırı olmadığına inanan her bireyin kendi

Detaylı

Sedona. Eğitim Kataloğu

Sedona. Eğitim Kataloğu Eğitim Kataloğu 1. Organizasyonel yapılanma Organizasyonel yapılanma kapsamında yer alan takım yapıları, yönetim anlayışı, yazılım süreçleri gibi kavramlar, yazılım projelerini başarıya taşıyan yapıtaşları

Detaylı

Document Title Issue Date R20.00 Form 01 24/07/2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI FİNANSAL KONTROLÖR SERTİFİKA PROGRAMI

Document Title Issue Date R20.00 Form 01 24/07/2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI FİNANSAL KONTROLÖR SERTİFİKA PROGRAMI R20.00 Revizyon No : 00 Yürürlük Tarihi : 24.07. 2014 ISO 9001:2008 ULUSLARARASI FİNANSAL KONTROLÖR SERTİFİKA PROGRAMI INTERNATIONAL FINANCIAL CONTROLLER CERTIFICATION PROGRAM 1 EĞİTİM / ÜNİVERSİTE (SEM)

Detaylı

İnovasyon Yönetimi. Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama. Süreç Yönetimi ve İnovasyonu. ! Kurumsal Gelişim Eğitimleri!

İnovasyon Yönetimi. Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama. Süreç Yönetimi ve İnovasyonu. ! Kurumsal Gelişim Eğitimleri! Kurumsal Gelişim leri Konusu İçerik Hedef kitle Kazanımlar İnovasyon Yönetimi Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama Süreç Yönetimi ve İnovasyonu İnovasyon nedir; neden önemlidir?

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar YMM Sınavı hazırlık kursumuza yılında açılan 3 gruba 115 meslek mensubu katılmıştır. SMMM yeterlilik sınavı hazırlık kursumuza yılında açılan 24 gruba 611 stajyer

Detaylı

Eğitmen. Eğitmenler Emekli Hakim Mevci ERGÜN Prof.Dr. Mehmet YÜCE Smmm.Önder TÜREMEN Program 03 Ocak 2011 - Pazartesi 05 Ocak 2011 - Çarşamba

Eğitmen. Eğitmenler Emekli Hakim Mevci ERGÜN Prof.Dr. Mehmet YÜCE Smmm.Önder TÜREMEN Program 03 Ocak 2011 - Pazartesi 05 Ocak 2011 - Çarşamba Mesleki Uzmanlık Sertifika ları Mesleki Uzmanlık Sertifika ları Emekli Hakim Mevci ERGÜN Prof.Dr. Mehmet YÜCE Smmm.Önder TÜREMEN 03 Ocak 2011 - Pazartesi 05 Ocak 2011 - Çarşamba 10 Oca 2011 - Pazartesi

Detaylı

2016 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU

2016 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2016 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU [Ocak 2017] İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

Her şey eğitimle değişir

Her şey eğitimle değişir Her şey eğitimle değişir Her şeyin hızla geliştiği bir dünyada, eğitilmiş insan potansiyelinin yetiştirilmesi, eğitim sistemlerinin iyileştirilmesi, yenileştirilmesi ve dünya gerçeklerine uyarlanması gerekmektedir.

Detaylı

Her şey eğitimle değişir

Her şey eğitimle değişir Her şey eğitimle değişir Her şeyin hızla geliştiği bir dünyada, eğitilmiş insan potansiyelinin yetiştirilmesi, eğitim sistemlerinin iyileştirilmesi, yenileştirilmesi ve dünya gerçeklerine uyarlanması gerekmektedir.

Detaylı

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 8. DÖNEM EĞİTİMİ

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 8. DÖNEM EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 8. DÖNEM EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 8. DÖNEM EĞİTİMİ Yücel AKDEMİR 4 Staja başlama Sınavına Hazırlananlar veya 4 Yeterlilik sınavını vermiş uygulama eksiği olan meslek mensupları 4

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:30 Borçlar Kanunu, İş Kanunu İlişkisi Yeni Borçlar Kanunu Çalışma Hayatında Neleri Değiştirecek? 10:30-10:45 10:45-12:30 Cinsel Ve Psikolojik Taciz (Mobbing) Cinsel Taciz (Ab Normları Ve Türkiye)

Detaylı

KARİYER TEKNOPARK TEKNOPARKLARA NİTELİKLİ ELEMAN BULMA,YETİŞTİRME VE EĞİTME YERLEŞTİRME PROJESİ

KARİYER TEKNOPARK TEKNOPARKLARA NİTELİKLİ ELEMAN BULMA,YETİŞTİRME VE EĞİTME YERLEŞTİRME PROJESİ LARA NİTELİKLİ ELEMAN BULMA,YETİŞTİRME VE EĞİTME YERLEŞTİRME PROJESİ Türkiye de bulunan tüm, ARGE merkezileri, Teknoloji firmaları, Yazılım Firmaları için nitelikli, kalifiye, kaliteli personel bulma,

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı