GÜLENAY İNŞAAT LTD GÜLENAY YAKIŞIKLI BOYA KIBRIS YAPI KİMYASALLARI FİRMA TANITIM SUNUMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜLENAY İNŞAAT LTD GÜLENAY YAKIŞIKLI BOYA KIBRIS YAPI KİMYASALLARI FİRMA TANITIM SUNUMU"

Transkript

1 GÜLENAY İNŞAAT LTD GÜLENAY YAKIŞIKLI BOYA KIBRIS YAPI KİMYASALLARI FİRMA TANITIM SUNUMU 2016

2 FİRMA PROFİLİ Gülenay İnşaat Ltd nin yaratıcısı ve Direktörü Mehmet ÇILDIR iş hayatında öncelikli olarak; Yıl 2004 Şahsi Firmasını, Yıl 2006 Gülenay İnşaat Ltd Resmi Kuruluşunu, Yıl 2008 Gülenay Yakışıklı Boya Kuruluşu ve Üretim/Satışını, Yıl 2013 KYK Kıbrıs Yapı Kimyasalları Kuruluşunu Üretim ve Satış faaliyetlerini oluşturmuştur. 4000m 2 kapalı alan üzerinde 3000 m 2 Fabrika, Üretim Tesisi, Laboratuvar, Showroom ve Genel Müdürlük Binası Hizmetlerini tam kapasite olarak; Beton Güçlendirme ve Yapı Kimyasalları üzerine faaliyete geçirip, endüstriyel makina teknolojisi ile ada genelinde çağ atlamıştır.

3 FİRMA PROFİLİ 2004 YILINDAN GÜNÜMÜZE.

4 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI BETON GÜÇLENDİRME VE YAPI KİMYASALLARI ENTEGRE TESİSİ

5 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI KYK Beton Güçlendirme ve Yapı Kimyasalları Entegre Tesisi olarak üretim sahasını geliştirip, KKTC Yapı Kimyasalları üzerine yeni bir yüz kazandırarak, yeniliklerin öncüsü olmuştur. İnşaat yapı malzemeleri sektöründe büyük bir yenilik yapıp, KKTC ekonomisine katkıda bulunmak için bu yatırımı gerçekleştirmiştir.

6 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI ADA NIN DÖRT BİR YANINA HİZMET VERMEKTEDİR

7 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI TAM ZAMANLI HİZMET VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ EN ÖNEMLİ KRİTERLERİDİR

8 KYK KIBRIS YAPI KIMYASALLARI Beton Güçlendirme ve Yapı Kimyasalları nda YENİLİKLERİ ÖNCÜSÜ

9 FABRİKA ÜRETİM ENTEGRE TESİSİ KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI

10 FABRİKA ÜRETİM ENTEGRE TESİSİ KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI

11 KYK KIBRIS YAPI KIMYASALLARI 1.SINIF KALİTEDE ÜRETİM-İMALAT

12 FULL OTOMASYON SİSTEMİ İLE ÇALIŞMAKTADIR KYK KIBRIS YAPI KIMYASALLARI

13 BİLGİSAYAR ORTAMINDA ÜRETİM KYK KIBRIS YAPI KIMYASALLARI

14 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI TÜM HAMMADDELER YURTDIŞINDAN İTHAL GELMEKTEDİR

15 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI Sektörel hizmetlerinde adada yaptığı dev yatırımlar ile çevresine kalite ve güven sunmuştur. Halktan aldığı bu güven ile gerçekleştirdiği yatırım hamlelerini hizmete dönüştürmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

16 KYK Beton güçlendirme ve yapı malzemeleri ihtiyaçları doğrultusunda dünyadaki yeniliklere, gelişimlere, uluslararası standartlarda saygın, güvenilir firma olma yolunda KKTC için emin adımlarla referans olmaya devam edecektir.

17 2013 yılında KYK Kıbrıs Yapı Kimyasalları projesine başlayarak, inşaat ve yapı sektörüne hitap edecek bütün ürünleri tam kapasitede üretmek için AR-GE çalışmalarını tamamlamış, 4000 m2 kapalı alan üzerinde 3000 m2 Fabrika, Entegre Üretim Tesisi, Laboratuvar, Showroom ve Genel Müdürlük Binası nı hizmete geçirip 2015/Ekim ayında tam kapasite faaliyete girip endüstriyel makina teknolojisi ile ada genelinde çağ atlamıştır.

18 KYK Kıbrıs Yapı Kimyasalları İnşaat yapı malzemeleri sektöründe büyük bir yenilik yapıp, KKTC ekonomisine katkıda bulunmak için bu yatırımı gerçekleştirmiştir.

19 KYK Kıbrıs Yapı Kimyasalları nın Üretim ve kalite düzeyini yükseltme arayışı, sanayi grubunu oluşturan tesislerin kurulmasına yol açmış, ada çapında istihdam sağlayıp faaliyetlerinde örnek teşkil etmiştir.

20 4000m 2 kapalı alan üzerinde 3000 m 2 Fabrika, Üretim Tesisi, Laboratuvar, Showroom ve Genel Müdürlük Binası

21 GÜLENAY İNŞAAT LTD KURUCUSU MEHMET ÇILDIR; 2013 yılında (KYK) Kıbrıs Yapı Kimyasalları, Beton Güçlendirme ve Yapı Kimyasalları Entegre Tesis projesine başlayarak, inşaat ve yapı sektörüne hitap edecek bütün ürünleri tam kapasitede üretmek için AR-GE çalışmalarını profesyonel ekip ile tamamlamış ve Ada çapına hizmet vermeye başlamıştır.

22 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI KALİTELENDİRME BELGELERİ

23 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI KALİTELENDİRME BELGELERİ

24 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI BASINDA BİZ

25 KKTC MÜTEAHİTLER ODASI YILDA 1 DEFA YAYINLANAN İNŞAAT DERGİSİ NDE KYK KALİTESİ

26 KKTC KANSER HASTALARINA YARDIM DERNEĞİ KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları olarak UMUT DERGİSİ ni destekleyip, tüm kanser hastalarına acil şifalar diliyoruz.

27 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları KIBRIS GAZETESİ NDE

28 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları YENİDÜZEN GAZETESİ NDE

29 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları DİYALOG GAZETESİ nde

30 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları DİYALOG GAZETESİ nde

31 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları KIBRIS POSTASI nda

32 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları DETAY GAZETESİ nde

33 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları KIBRIS GAZETESİ nde

34 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları HALKIN SESİ GAZETESİ nde

35 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları HAVADİS GAZETESİ nde

36 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları VATAN GAZETESİ nde

37 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları STAR KIBRIS GAZETESİ nde

38 BASINDA KYK KYK-Kıbrıs Yapı Kimyasalları HAVADİS GAZETESİ nde

39

40 YAPI KİMYASALLARI GRUBU İZOLASYONLU THERMAL SIVA Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, yüksek performansa ve stabiliteye sahip, silikon ve elyaf takviyeli extra özellikte, ısı+su+ses ve yangın yalıtımı sağlayan toz yalıtım harcıdır. İkinci el sıva üzerine yapılan rutubete ve neme dayanıklı su geçirmez 3.el thermal yalıtım sıva malzemesidir. %40 ısı yalıtımı sağlar, sıva olarak uygulandığı için ısı köprüleri oluşturmaz. Yanmaz, nefes alabilen, hafif yapısı ile binalara yük bindirmeyen, kansorejen madde içermeyen malzemedir. Elyaf katkılı ve çimento esaslı olduğundan çatlama yapmaz. Ses yalıtımı sağlar. Yüksek su buharı geçirgenliği ile yoğuşmayı önler, sisteme nefes aldırır. Asit yağmurlarına dayanıklı olup küf ve mantar oluşumunu engellemektedir.

41 YAPI KİMYASALLARI GRUBU SİLİKONLU ELYAF TAKVİYELİ-SIVATEX 3.EL SIVA İkinci el sıva üzerine yapılan rutubete ve neme dayanıklı su geçirmez 3.el sıva malzemesidir. Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, yüksek performansa ve stabiliteye sahip, silikon ve elyaf takviyeli extra özellikte su geçirmez toz bir harçtır. İç ve dış mekanlarda, iki el sıva yapılmış yüzeyler üzerinde tuğla, bims, blok, gaz beton ve beton yüzeyler gibi malzemelerin üzerinde de kullanılabilir. İki el sıva yapılmış yüzeylerde kolay hazırlanır ve uygulanır. İki kat uygulama ile boyaya hazır yüzey verir.

42 YAPI KİMYASALLARI GRUBU SERAMİK VE FAYANS YAPIŞTIRICISI Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, yüksek performansa ve stabiliteye sahip, fayans ve seramik yapıştırmak için kullanılan extra özellikte toz bir harçtır. İç ve dış mekanlarda, yatay ve düşey yüzeylerde çimento esaslı sıva, şap ve beton yüzeylerde seramik, fayans, mermer ve cam mozaiklerin yapıştırılmasında kullanılır. Kolay hazırlanır ve uygulanır. İşleme süresi uzundur. düşey uygulamalarda kayma yapmaz.

43 YAPI KİMYASALLARI GRUBU SERAMİK VE FAYANS YAPIŞTIRICISI Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı, yüksek performansa ve stabiliteye sahip, fayans ve seramik yapıştırmak için kullanılan extra özellikte toz bir harçtır. İç ve dış mekanlarda, yatay ve düşey yüzeylerde çimento esaslı sıva, şap ve beton yüzeylerde seramik fayans, mermer ve cam mozaiklerin yapıştırılmasında kullanılır. Kolay hazırlanır ve uygulanır. İşleme süresi uzundur. Düşey uygulamalarda kayma yapmaz.

44 YAPI KİMYASALLARI GRUBU GRANİT VE MERMER YAPIŞTIRICISI Çimento esaslı, polimer katkılı, tek bileşenli, özel agregalı, özel katkılarla geliştirilmiş, esnek, yüksek performanslı, suya ve dona dayanıklı yapıştırma harcıdır. İç ve dış mekanlarda, yatay ve düşey yüzeylerde, büyük ebatlı yer ve duvar seramiği, granit, mermer her türlü doğal taş kaplama malzemesinin döşenmesinde, yoğun yaya trafiğine maruz kalan okul, hastane, alışveriş merkezleri ve alttan ısıtmalı sistemlerde ve cam mozaik yapıştırılmasında kullanılır. Polimer katkısı sayesinde çok güçlü yapışma sağlar. Kolay hazırlanır ve uygulanır. ısı değişikliklerine karşı dayanıklıdır.

45 YAPI KİMYASALLARI GRUBU ANTİBAKTERİYEL-SİLİKONLU SU GEÇİRMEYEN DERZ DOLGU MALZEMESİ Çimento esaslı, polimer katkılı, su geçirmez, yüksek performanslı, kolay işlenebilen, pürüzsüz yüzey oluşturan seramik, fayans, mermer ve benzeri yüzey kaplama malzemelerinin derz dolgularında kullanılan küf ve mantar oluşumuna dirençli antibakteriyel ve silikonlu derz dolgu malzemesidir. Seramik, fayans, granit, mermer gibi kaplama malzemelerinin 1-8 mm arasındaki derz boşluklarının doldurulmasında kullanılır. Banyo, duş, tuvalet gibi ıslak hacimlerde mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda mükemmel sonuç verir.

46 YAPI KİMYASALLARI GRUBU ULTRA POWER-HAZIR SIVA SIVATEX İç ve dış cephelerde kullanılan, çimento esaslı, polimer katkılı 500 mikron altı agrega içeren ince beyaz sıvadır. İç ve dış mekanlarda geleneksel ve hazır çimento esaslı sıva uygulamaları üzerine ince perdah sıvası olarak kullanılır. Son kat kaplama için düzgün yüzey verir. maliyet avantajı ve kontrol kolaylığı sağlar. Kolay ve hızlı uygulama olanağı sağlar.

47 YAPI KİMYASALLARI GRUBU 3.EL HAZIR SIVA PRESTIGE POWER Çimento esaslı, polimer katkılı su geçirmez, ekonomik, yüksek performanslı, iç ve dış cephede mastarı yapılmış kalın sıva üzerine ince sıva olarak uygulanır. Yüksek yapışma ve dayanım mukavemetleri ile sağlam bir zemin oluşturur. Uygulaması kolay ve ekonomiktir. Son kat kaplama için düzgün yüzey verir. Maliyet avantajı ve kontrol kolaylığı sağlar. Kolay ve hızlı uygulama olanağı sağlar.

48 YAPI KİMYASALLARI GRUBU ÇİFT BİLEŞENLİ SU YALITIM HARCI AQUA FİX Çimento ve akrilik esaslı, polimer katkılı, özel agregalı, çift bileşenli, yüksek performanslı su yalıtım malzemesidir. İç ve dış mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda, temel yalıtımı, istinat duvarları ve bodrum yalıtımı gibi harekete, titreşime ve hafifçe oturmaların mümkün olduğu yerlerde, su depoları, sarnıçlar ve yüzme havuzlarında (üzeri kaplanmak şartı ile) teras çatıların yalıtımında, sulama kanallarında banyo, mutfak, balkon gibi ıslak hacimlerde seramik altı su yalıtım malzemesi olarak uygulanır. Seramik kaplama ve şap öncesi ideal su yalıtım malzemesidir.

49 YAPI KİMYASALLARI GRUBU ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRMA HARCI (MANTOLAMA) Isı yalıtım sistemleri için uygulama özellikleri geliştirilmiş ısı yalıtım levhalarının bina iç ve dış yüzeylerine montajında beton, gaz beton, tuğla, kaba ve ince sıva gibi yüzeylere yapıştırılmasında kullanılan yüksek yapıştırma özelliğine sahip, polimer modifiye ve yüksek kalite portland çimento esaslı harçtır. Suyave dona dayanıklıdır. Esnektir, yüksek stabilite sağlar, sarkma ve çatlama yapmaz. İç ve dış mekanlarda, tüm yapılarda ısı yalıtım levhalarının (ekspanda polistren (eps) ekstrude polistren (xps) poliüretan levha, taş yünü) yapıştırılmasında kullanılır.

50 YAPI KİMYASALLARI GRUBU ELYAF TAKVİYELİ ISI YALITIM LEVHA SIVASI (MANTOLAMA) Kompozit ısı yalıtım sistemleri için geliştirilmiş, yüksek performanslı elyaf takviyeli, aderansı yüksek, polimer modifiye ve yüksek kalite portland çimento esaslı sıva harcıdır. Yüksek yapıştırma gücüne sahiptir. suya ve dona dayanıklıdır. ısı değişikliklerinden etkilenmez. Esnektir, yüksek stabilite sağlar, sarkma ve çatlama yapmaz. Extrude polistren (xps), expanded polistren(eps) ve taşyünü ısı yalıtım levhalarının üzerine sıva olarak kullanılır.

51 YAPI KİMYASALLARI GRUBU SATEN SIVA SATENTEX Çimento esaslı, polimer katkılı, yüksek performanslı hazır ince beyaz son kat saten sıvadır. İç ve dış mekanlarda alçı veya çimento bazlı sıvalarda ince sıva ile kaplanmış yüzeylerde, son kat olarak kullanılır. Yüksek yapışma performansı ile mükemmel sonuç verir. Tek kat uygulama ile boyaya hazır yüzey verir. Yüksek yapışma ve dayanım mukavemetleri ile sağlam bir zemin oluşturur.

52 YAPI KİMYASALLARI GRUBU TAMİR HARCI YAPSER 15 Çimento Bazlı, İç ve Dış Cephelerde, Tavan ve Duvarlarda, Parlak Beton ve Brüt Beton Yapılarında Kullanılan Yapı Tamir Sıvası ve Harcıdır. Yüksek Mukavemetli Beton Taşıyıcıların Tamirlerinde, Birleşim Yerlerine Pah Yapımında, Deniz Yapılarının Tamirlerinde, Betonların Sülfat ve Klor Etkilerine Karşı Korunması Amaçlı Kaplanmasında, Tie-Rod Deliklerinin ve Karot Boşlukları Tamirinde Kullanılmaktadır.

53

54 SINIRSIZ RENK SEÇENEKLERİ

55 RENGİMİZİ HEP BELLİ ETTİK Gülenay İnşaat Ltd, başlıca çalışmalarında devlet ihaleleri üzerinde 10 yılı aşkın bilgi ve birikim ile, istenilen kaliteden ödün vermeden, zamanından önce iş teslim etme başarısı ile inşaat sektöründe rekabet edilemez bir konum sahibi olmuştur.

56 DIŞ CEPHE BOYALARI AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI Akrilik dış cephe boyası, emülsiyon esaslı mat görünümlü son kat dış cephe boyasıdır. Akrilik dış cephe boyası yüksek örtme gücüne sahiptir. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü dış cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

57 DIŞ CEPHE BOYALARI AKRİTEX GRENLİ KUMLU BOYA Akritex Grenli Kumlu Boya akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, özel kuvars katkılı, desenli, texture kumlu dış cephe boyasıdır. Rulo, desenli rulo veya mercan rulo ile uygulanarak istenilen dekor elde edinilebilen mat, son kat grenli kumlu texture desenli çok güzel bir dış cephe kaplamasıdır. Uygulandığı yüzeylerde nefes alma ve su emme direnci sayesinde dış cephe yüzeylerinin uzun ömürlü olmasını sağlar. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü dış cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Yüzeyleri doldurarak dolgun bir görünüm sağlar. Uygulanacak yüzey kirden pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliğine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

58 DIŞ CEPHE BOYALARI SÜPER SAF AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI Süper Saf Akrilik Dış Cephe Boyası, emülsiyon esaslı mat görünümlü son kat dış cephe boyasıdır. Süper Saf Akrilik dış cephe boyası yüksek örtme gücüne sahiptir. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü iç cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

59 DIŞ CEPHE BOYALARI SÜPER SAF AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI Sillikonlu Grenli Kumlu Boya, akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikon ve özel kuvars katkılı, desenli, texture kumlu dış cephe boyasıdır. Rulo, desenli rulo veya mercan rola ile uygulanarak istenilen dekoru elde edinilebilen mat, son kat silikonlu grenli kumlu texture desenli çok güzel bir dış cephe kaplamasıdır. Uygulandığı yüzeylerede nefes alma ve su emme direnci sayesinde dış cephe yüzeyleri uzun ömürlü olmasını sağlar. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü dış cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir.5 yıl garantilidir.

60 GÜLENAY YAKIŞIKLI BOYA Sektörel hizmetlerinde adada yaptığı dev yatırımlar ile çevresine kalite ve güven sunmuştur. Halktan aldığı bu güven ile gerçekleştirdiği yatırım hamlelerini hizmete dönüştürmenin haklı gururunu yaşamaktadır

61 DIŞ CEPHE BOYALARI SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI Silikonlu Dış Cephe Boyası, silikon akrilik esaslı, su bazlı mükemmel kapatma özelliğine sahip nanoteknoloji ile üretilmiş, kendi kendini temizleyebilen mat görünümlü, mükemmel bir boyadır. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü dış cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve her türlü hava şartlarında nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

62 GÜLENAY YAKIŞIKLI BOYA Renklendirme sisteminde jiroskopik Alman teknolojisi mikserleri kullanılarak full otomasyonda sınırsız renk seçeneği ile üretilmektedir. Akrilik Dış Cephe Boyaları, Süper Saf Akrilik Dış Cephe Boyası, Silikonlu Grenli Kumlu Boya, Akritex Grenli Kumlu Boya, Silikonlu İç ve Dış Cephe Boyaları, İpekmat Dekoratif İç Cephe Boyası, Süperlüx Dekoratif Mat Boya (Silinebilir), Export Lüx Boya, Lüx Plastik Boya, Plast Mat İç Cephe Boyası, İç ve Dış Cephe Silikonlu Şeffaf Astar, Brüt Beton Astarı..vb alternatiflerimiz bulunmaktadır. * Detayli Tüm Referanslarımız İçin

63 ASTAR GRUBU PRİMER İÇ VE DIŞ CEPHE SİLİKONLU ŞEFFAF ASTAR Primer İç ve Dış Cephe Silikonlu Şeffas Astar, beton, sıva ve benzeri yüzeylerde emniyetle kullanılabilen kopolimer ve silikon esaslı iç ve dış cephe astarıdır. Yüzeyin emiciliğine göre 1/5 ile 1/7 oranında mevcut boyanacak zeminlere göre inceltilebilir. Tüm iç ve dış cephelerde %100 kullanılması önerilir. Primer iç ve dış cephe silikonlu şeffaf astar sayesinde zemin güçlenir. Bu gücün sayesinde uygulanacak olan boyaya da ayrı bir güç katar ve boyanın sarfiyatını %20 ile 30 arasında düşürür. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü iç cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

64 ASTAR GRUBU SİLİKONLU İÇ VE DIŞ CEPHE ÖRTÜCÜ ASTAR SİLİKONLU ÖRTÜCÜ ASTAR Silikonlu iç ve dış cephe örtücü astar su bazlı olup, akrilik kopolimer ve silikon emülsiyonu sayesinde boya ile yüzey arasında bağlayıcı köprü kurar, boya sarfiyatını azaltır. Su ve nem geçirimini büyük ölçüde önler. İçerisindeki yüksek mikronlu ve özel dolgular sayesinde son kat için dayanıklı düzgün yüzeyler hazırlanmasını sağlar. Üzerine gelecek boyanın farklı şekilde emilmesini engeller. Yosun ve bakteri oluşumunu engeller. Taze beton yüzeyinde oluşan karbonatların boyayı bozup kabartmasını önler. Sıva, brüt beton, sunta, gaz beton, tuğla ve betopan, mineral esaslı ve çok emici yüzeylerde ilk defa yapılacak boya uygulamalarından önce kullanılmaktadır.

65 ASTAR GRUBU BETOPAX (BRÜT BETON ASTARI) BRÜT BETON ASTARI Betopax, polimer dispersiyon esaslı, mineral dolgulu, brüt beton yüzeyler, tavanlar ve duvarlar için alçı sıva ve çimento bazlı sıva astarıdır. Kolon ve kiriş birleşim yerlerinin daha sağlam bir şekilde yapışmasını sağlar ve brüt betonu güçlendirir. Alçı bazlı sıvalar çimento yüzeyler ile kimyasal reaksiyona girerler ve yüzeyden zamanla ayrılırlar. Bu direkt kontağı kesmek ve tutucu bir yüzey oluşturmak üzere tasarlanmış mükemmel bir astardır. Böylece ani kuruma çatlaklarına engel olarak çalışma süresini arttırır. Uygulanacak sıvanın suyunun zemin tarafından hızla emilmesine engel olur. Organik çözücü içermez. İç ve dış mekanlarda alçı ve çimento bazlı sıvaların brüt beton yüzeylerine uygulanmasından önce astar olarak kullanılmaktadır.

66 İÇ CEPHE BOYALARI EXPORT LÜX BOYA Export Lüx Boya, su bazlı akrilik kopolimer esaslı mat iç cephe boyasıdır. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü iç cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı,temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

67 İÇ CEPHE BOYALARI SİLİKONLU İÇ CEPHE BOYASI (Silinebilir) Silikonlu İç Cephe Boyası, su bazlı akrilik kopolimer esaslı, silikon katkılı, rutubete ve neme dayanıklı, antibakteriyel ve küf önleyici özelliklere sahip, mat görünümlü iç cephe boyasıdır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Her türlü iç cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

68 İÇ CEPHE BOYALARI İPEKMAT DEKORATİF İÇ CEPHE BOYASI (SİLİNEBİLİR) İpekmat Dekoratif İç Cephe Boyası, su bazlı, saf akrilik bağlayıcı esaslı üstün teknoloji ile üretilmiş son kat, yarı mat dekoratif ipeksi dokuya sahip iç cephe boyasıdır. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü iç cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir ve Primer Şeffaf Astar uygulamasından sonra iki kat Gülenay Lüx veya Plastik boya uygulanmalıdır. Son kat olarak İpekmat Dekoratif Boya uygulamasına geçilir. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

69 İÇ CEPHE BOYALARI PLAST MAT İÇ CEPHE BOYASI Plast Mat İç Cephe Boyası, su bazlı akrilik kopolimer emülsiyon esaslı mat iç cephe boyasıdır. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü iç cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastanarındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

70 İÇ CEPHE BOYALARI LÜKS PLASTİK BOYA Lüx Plastik Boya, su bazlı akrilik kopolimer esaslı mat iç cephe boyasıdır. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü iç cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

71 İÇ CEPHE BOYALARI SÜPERLÜX DEKORATİF MAT BOYA (Silinebilir) Süper Lüx Dekoratif Mat Boya, su bazlı akrilik kopolimer esaslı mat iç cephe boyasıdır. Çok yüksek kapatma özelliği vardır. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Rutubete ve neme dayanıklıdır. Her türlü iç cephe duvar, tavan, beton, sıva, tuğla ve sunta gibi yapı elemanları üzerine uygulanır. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. Boya öncesi Gülenay Yakışıklı Primer Silikonlu Şeffaf Astar uygulaması önerilir. İçindeki akrilik kopolimer sayesinde %100 silinebilir özelliğe sahiptir. Çok mükemmel dekoratif mat silinebilir iç cephe boyasıdır. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Antibakteriyeldir. Küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. 5 yıl garantilidir.

72 BİLGİSAYAR ORTAMDA RENKLENDİRME SEÇENEKLERİ

73 Otomasyon Sistemi İle El Değmeden Sınırsız Seçenekte İç ve Dış Cephe Renk Alternatifleri Üretmektedir

74 Gülenay Yakışıklı Boya, Alman Teknolojisi Collomix Marka Toro 300 Model Jiroskopik Mikser ile el değmeden full otomasyon sisteminde binlerce renk seçeneği sunmaktadır.

75 DİJİTAL ORTAMDA RENKLENDİRME SİSTEMLERİ Gülenay Yakışıklı Boya Son Alman Teknolojisi ile Bilgisayar Ortamında Renklendirilmektedir.

76 YENİ ÜRÜNLERİMİZ DEKOTEX ELASTİK DIŞ CEPHE KAPLAMA BOYASI Kendi kendini temizleyebilen, uzun ömürlü, %600 esnekliğe sahip olan, dış cephe kaplama boyasıdır. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Mukavemeti yüksektir. Çok güzel yapışır, mükemmel beyazlığa sahiptir. Yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. ELASTİK BOYA Rutubete ve neme dayanıklıdır. Antibakteriyel, küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. 10 yıl garantilidir.

77 İÇ CEPHE BOYALARI THERMOPLAST THERMAL İÇ VE DIŞ CEPHE BOYASI (TEMİZLENEBİLİR) Kendi kendini temizleyebilen, uzun ömürlü, %600 esnekliğe sahip olan, iç ve dış cephe kaplama boyasıdır. Yüksek ölçüde ısı ve su yalıtımı sağlamaktadır. Kir tutmama ve yanmama özelliği vardır. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Mukavemeti yüksektir. Çok güzel yapışır, yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Özel izolasyon mineralleri içermektedir. THERMAL BOYA Rutubete ve neme dayanıklıdır. Antibakteriyel, küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. 5 yıl garantilidir.

78 İÇ CEPHE BOYALARI LİKİT MEMBRAN (SU KES) UV Dayanımı yüksek, süper elastiktir. Teras, balkon, mutfak, banyo, yüzme havuzları, dekoratif havuzlar, çatılar ve kiremit altlarında sürme esaslı yalıtım malzemesidir. Yüksek ölçüde ısı ve su yalıtımı sağlamaktadır. Kir tutmama ve yanmama özelliği vardır. Solmaz, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Mukavemeti yüksektir. Çok güzel yapışır, yüzeye çok güzel yapıştığından çatlama, kabarma, dökülme yapmaz. Özel izolasyon mineralleri içermektedir. LİKİT MEMBRAN Rutubete ve neme dayanıklıdır. Antibakteriyel, küf önleyici ve nefes alma özelliklerine sahiptir. Uygulanacak yüzey kirden, pastan arındırılmalı, temiz ve kuru olmalıdır. 5 yıl garantilidir.

79 GÜLENAY İNŞAAT LTD Ülkenin saygın kuruluşlarından biri olan Gülenay İnşaat Ltd 25 yılı aşan yolculuğunda, değişimin hep bir adım önünde giderek, tüm faaliyetlerinde yakaladığı başarıyı dünyada yakalama hedefine gerek kamu projelerinde, gerek özel sektör gerek devlet ihaleleri nezdindeki uygulamalarını istikrarlı bir şekilde daha ileriye taşımaya devam edecektir.

80 GÜLENAY İNŞAAT LTD 4000m2 kapalı alan üzerinde 3000 m2 Fabrika, Üretim Tesisi, Laboratuvar ve Genel Müdürlük Binası nı hizmete geçirip 2015/Ekim ayında tam kapasite faaliyete girip endüstriyel makina teknolojisi ile ada çapında dev bir yatırım yapılmıştır.

81 GÜLENAY İNŞAAT LTD Ülkenin saygın kuruluşlarından biri olan Gülenay İnşaat Ltd 25 yılı aşan yolculuğunda, değişimin hep bir adım önünde olmuştur.

82 İNŞAAT SEKTÖRÜNDE; KKTC de günümüze 1.Sınıf Müteahhit olarak, devlet ihaleleri, kamu ve özel inşaat projeleri, kat karşılığı arsa üzerine yap-sat, konut, yurt, hastahane, okul, fabrika inşaatları yapımı, villa, apartman vb tüm binalarda sıfırdan inşaat, anahtar teslim, tamir ve tadilat işleri üzerine 10 yılı aşkın bilgi ve birikim ile, istenilen kaliteden ödün vermeden, zamanından önce iş teslim etme başarısı ile inşaat sektöründe rekabet edilemez bir konum sahibi olup, hizmet vermeye devam etmektedir.

83 DEVAM EDEN PROJELER; - Boğazköy/GİRNE, GKK YA Ait 1 Adet Betonarme Bina, 3 Adet Betonarme Deponun Tamir ve Tadilatı ile Çevre Düzenlemesi Yapılması İşleri (Devlet İhalesi) - Ortaköy Konut Projesi (Özel-Yap/Sat) - Metropol Konut Projesi (Özel-Yap/Sat) GELECEK PROJELER; - 14 adet Lüx Villa Projesi Lapta/Girne/KKTC(Özel-Yap/Sat) REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI; - Ahmet Ekinci Yurt Projesi 2015/Lefkoşa 61 Oda Kapasiteli Tüm Binanın Sıfırdan Anahtar Teslim Yapılması - Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Misafirhane ve Lojman İnşaatı Lefkoşa/2014 Tüm Binanın Sıfırdan Anahtar Teslim Yapılması - Gönyeli Belediyesi Aktivite Merkezi Lefkoşa/2013 Tüm Binanın Sıfırdan Anahtar Teslim Yapılması - İskele Sağlık Ocağı (Devlet Hastahanesi)/2013 Tüm Binanın Sıfırdan Anahtar Teslim Yapılması - MEB Lefke İstiklal İlkokulu/2013 Tüm Binanın Sıfırdan Anahtar Teslim Yapılması - İskele Kaza Mahkemesi 2. Etap ve Çevre Düzenleme İşleri Tüm Binanın Sıfırdan Anahtar Teslim Yapılması ve Çevre İşleri - Ferda Hızal Apartman Projesi Lefkoşa/2014 Tüm Binanın Sıfırdan Anahtar Teslim Yapılması * Detayli Tüm Referanslarımız İçin

84 KYK KIBRIS YAPI KİMYASALLARI FABRİKA ÜRETİM ÜRETİM TESİSİ - GENEL MÜDÜRLÜK Gün Sk. No: 6 Minareliköy / Lefkoşa /KKTC Tel: (0392) (0392) Fax: (0392) info@gulenayinsaatltd.com Facebook: Gülenay Boya Yapı Kimyasalları

Hayat Renklerle Guzel

Hayat Renklerle Guzel Hayat Renklerle Guzel İÇ CEPHE BOYA KOLEKSİYONU FABİA NANOSAT SU BAZLI İPEK SATEN BOYA Küf ve Bakteri Oluşumunu Önleyici Silinebilir, Silikon Katkılı Yüksek Örtme Gücü Yüksek Sürtünme Mukavemeti Olan

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır.

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. www.tekboya.com SOLVENT BAZLI Boyalar Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. - Tek Süper Sentetik Yağlı Boya 12 1/4 6,70

Detaylı

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Kardelen Plastik KÜF ÖNLEYİCİ Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, örtücülüğü yüksek, dekoratif mat iç cephe boyası. 1 20 kg 131.00 1 10 kg 67.00 4 3.5 kg 25.40 Aura Plastik

Detaylı

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu TÜRKİYE NİN FAWORİ Sİ OCAK 07 FİYAT LİSTESİ Önerilen fiyatlardır. İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu 4 Dış Cephe Ürün Grubu 57 Sentetik Ürün Grubu 89 Yol Çizgi Boyası ve Tineri 0 Selülozik Ürün Grubu Tutkal

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT İÇ CEPHE BOYALARI Silikonlu Duvar Boyası Silikon modifiye styren akrilik bazlı mat iç cephe boya, taş gibi mineral kullanılır 7-8 m2/l İpek Mat Silikonlu Duvar Styren akrilik bazlı ipek görünümlü mat iç

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

(Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate

(Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate 02 (Harcın, 3mm kalınlığında, 1 m² lik yüzeye uygulanması durumundaki sarfiyatıdır. Duvar alanına göre tespit edilecek sarfiyat, tuğla ebatları dikkate alınarak hesaplanmalıdır Yaklaşık 600 gram (1 adet

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

Yetkili Bayii A ustos 2014

Yetkili Bayii A ustos 2014 A ustos 2014 SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Aura Silikonlu İç Cephe Boyası Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, silikonlu, silinebilir, mat iç cephe boyası. 1 20 kg 163.00 1 10 kg 83.30 4 3.5 kg 31.60

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI AKUSTIK SU BAZLI PARLAK İÇ CEPHE BOYASI Su bazlı/akriliklatex polimer bağlayıcılı, yağ bazlı boya görünümlü olup solventsiz parlak bir boyadır. Leke ve kir tutmaz, kokusuz, biocide

Detaylı

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı Kale Silastar Promanto Dübel Promanto

Detaylı

su bazlı iç cephe boyaları

su bazlı iç cephe boyaları DORUK SU BAZLI YARIMAT SONKAT BOYA TAM SİLİNEBİLİR, ipeksi bir görünüm, yarı parlak, dekoratif, kapatıcılığı yüksek 1. SINIF ipek mat boyadır. Belge 5808 6,25 Lt. 1 26,00 70,00 137,00 30,68 82,60 161,66

Detaylı

www.remoll.com www.remoll.com YAPI KİMYASALLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 2012

www.remoll.com www.remoll.com YAPI KİMYASALLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 2012 www.remoll.com www.remoll.com YAPI KİMYASALLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 12 Doğanbey Kasabası Çalkama Mevkii Beyşehir - KONYA T.: +90 332 12 27 F.: +90 332 13 23 info@remoll.com yüzeylerin sonsuz aşkı... endless

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi 1 2 3 Uzay teknolojisi artık tüm yapılarda uygulanabiliyor. Uzay programları için geliştirilen nano teknolojik ve nano ölçekli seramik küreciklerinin bileşiminden oluşan

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI VE ASTARLAR

İÇ CEPHE BOYALARI VE ASTARLAR İÇ CEPHE BOYALARI VE ASTARLAR Aura Silikonlu İç Cephe Boyası Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, silikonlu, silinebilir, dekoratif, mat iç cephe boyası. SİLİKONLU TAM SİLİNEBİLİR 1 20 Kg 178.50 1 10 Kg

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri Baumit, ve Su Yalıtım Ürünleri Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler İleriye yönelik fikirler. Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler Her Yüzey İçin Farklı Ürün Baumit, karo yapıştırıcıları ve derz

Detaylı

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri Mantolama Sistemleri Mantolama Nedir? Kale Son Kat Kaplamalar Kale Mantolama Sistem Bileşenleri 9 Adımda Mantolama Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz

Detaylı

2011/3 Önerilen Fiyat Listesi

2011/3 Önerilen Fiyat Listesi 2011/3 Önerilen Fiyat Listesi 1 1.1 M010116 1.2 M010218 1.3 M010315 1.4 M010415 1.5 M010518 1.6 M010615 1.7 M010715 1.8 M010715 1.9 M010815 1.10 M010920 1.11 M011015 1.12 M011110 1.13 M011215 1.14 M011215

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SIVI YALITIM MALZEMELERİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SIVI YALITIM MALZEMELERİ 1. Bitüm 2. Asfalt 3. Sika 4.

Detaylı

Yapı Kimyasalları 2014

Yapı Kimyasalları 2014 Yapı Kimyasalları 2014 su YAPIŞTIRMA HARÇLARI CERMICOL EXTRA Karo seramik yapıştırıcısı Çimento esaslı tüm yüzeylere kolay uygulama özelliği ile mükemmel yapışma, Kaymaz, yukarıdan aşağıya karo döşemede

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 09- FİYAT LİSTESİ İçindekiler İç Cephe Boyaları... 4 Dekoratif Ürünler... 5 Dış Cephe Boyaları ve Sıvaları... 9 Yüzey Hazırlama Malzemeleri... Astar Renk Önerileri... 3 Bi Renk İç Cephe Renklendirme Sistemi...

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

HAKKIMIZDA 1950 li yıllardan günümüze taş ocakçılığı, endüstriyel ham maddeler, mermer ve madencilik sektörlerine ömrünü adamış bir duayen olarak kabul edilen babamız, Genel Müdürümüz Mustafa İnkaya nın

Detaylı

İÇİNDEKİLER SİSTEM ÇÖZÜMLERİ A. Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme Su Yalıtım Uygulaması

İÇİNDEKİLER SİSTEM ÇÖZÜMLERİ A. Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme Su Yalıtım Uygulaması SİSTEM ÇÖZÜMLERİ SİSTEM ÇÖZÜMLERİ İÇİNDEKİLER Sistem Kodu 00 00 00 00 0 0 0 0 00 00 00 0 0 0 00 00 00-A 00 00 Sistem Açılımı Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme

Detaylı

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1 Boya & Sıva Fiyat Listesi 0 - Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi İçindekiler 0 İç Cephe Boyaları 03 Dekoratif ler 04 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 06 Dekoratif Dış Cephe

Detaylı

ISI YALITIMI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ISI YALITIMI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ISI YALITIMI Kışın binayı ısıtmak için üretilen sıcak havanın dışarıya

Detaylı

2014/2 FİYAT LİSTESİ

2014/2 FİYAT LİSTESİ TURQ CHEM YAPI KMYASALLARI 2014/2 FİYAT LİSTESİ ASTARLAR 5 FCA0005Y 48 3,22 16,09 0,300FORCEPRIMER AAA Yeşil 0,350 (Duvar Ve Tavanlar 27 3,02 30, İçin Aderans Artırma FCA00Y Ve Yüzey Oluşturma Malzemesi)

Detaylı

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi.

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi. İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR Serisi www.filliboya.com Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar İÇ CEPHE ASTAR ÜRÜNLERİ ESKİ

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Ürün Kodu Ürün ve Tanımı Dolum Koli Adedi Fiyat (TL/Adet) 0.03 Sepra Pearl Sedef Boya Su bazlı, inci yüzeyi görünümünde desenli, dekoratif, iç cephe boyası 7,5 L 5

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri Kuru Yapı Sistemleri 02/2016 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri İçindekiler İzogips...4 Jetgips Ultra...4 Jetgips Ultra40...5 Jetgips Base...5 Jetgips Fire...6 Satengips...6

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Fiyat Listesi 2019/1

Fiyat Listesi 2019/1 Fiyat Listesi 09/ İÇ CEPHE SON KAT G ALLEGRO İPEK Akrilik emülsiyon esaslı, ipek mat dekoratif son kat iç cephe boyasıdır. Onluk/37,5 L 5 L 90.80 54.90 484.80 G7 ALLEGRO SİLİKONLU PLASTİK Silikon katkılı,

Detaylı

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Bitümento BT2K 600 Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Kullanım Yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi zemin altı

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

"Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu...

Isı Yalıtımında Doğru Çözüm Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... "Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EKSTRÜDE POLİSTREN KÖPÜK (XPS)

Detaylı

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA Yalıtımlı kompozit levhalar ile Mevcut duvar yüzeyine, Yalıtımlı Kompozit Levhaların ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY-KL

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI SU YALITIM ÜRÜNLERİ DERZ DOLGULARI / SİLİKONLAR ASTARLAR / ADERANS ÜRÜNLERİ

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI SU YALITIM ÜRÜNLERİ DERZ DOLGULARI / SİLİKONLAR ASTARLAR / ADERANS ÜRÜNLERİ SİSTEM ÇÖZÜMLERİ 07-08 SERAMİK YAPIŞTIRICILARI SU YALITIM ÜRÜNLERİ DERZ DOLGULARI / SİLİKONLAR ASTARLAR / ADERANS ÜRÜNLERİ ZEMİN DOLGU VE KAPLAMA ÜRÜNLERİ PARKE VE ZEMİN KAPLAMA YAPIŞTIRICILARI YAPI MALZEMELERİ

Detaylı

IMPERMO SATIŞ KAMPANYASI

IMPERMO SATIŞ KAMPANYASI Kampanya No: 1902.06 FIRSATI KAÇIRMA IMPERMO SATIŞ KAMPANYASI IMPERMO Sodyum Bentonit Esaslı Su ile Şişen Bant IMPERMO ACRYL-300 Akrilik Esaslı Su ile Şişen Bant 1,99 /mt 2,99 /mt Net Fiyat Net Fiyat :

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K 600 PLUS Polimer modifiye, Bitüm Kauçuk esaslı, iki bileşenli, su yalıtım malzemesi Kullanım yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi

Detaylı

W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva

W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva W624 Kuru Sıva (Alçıpan + Taşyünü) W631 Kuru Sıva (Alçıpan + Polistren) W611 Sisteminde Alçıpan, Knauf Yapıgips yapıştırma alçısı ile duvara yapıştırılır. Aynı yöntem

Detaylı

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi 1 / 3 AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi Su Yalıtım Sistemleri / Çimento + Akrilik Esaslı Bayındırlık Poz No: 04.477/2 TANIMI Çimento ve akrilik esaslı, süper elastik, çift

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

EKOBEYAZ. yapı kimyasalları. Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık!

EKOBEYAZ. yapı kimyasalları. Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık! EKOBEYAZ yapı kimyasalları Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık! Çimsa Ekobeyaz Çimento Yapı Kimyasalları Uygulamaları Beyaz Portland Çimentosu, 100 yılı aşkın süredir dünyada; gerek estetik görüntüler elde

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr SIVALAR www.doganeralci.com.tr ELYAFLI ISI YALITIM LEVHA SIVASI Ürün Tanımı Binaların içten ve dıştan ısı yalıtımına, her türlü ısı yalıtım levhasını (Taşyünü, EPS, XPS vb.) üzerine uygulanan çimento esaslı

Detaylı

Fiyat Listesi. ABS Alçı. Tarih: Alçı Plakalar. Toz Alçı Grubu. Çimento Bazlı Ürünler. Seramik Yapıştırıcıları ve.

Fiyat Listesi. ABS Alçı. Tarih: Alçı Plakalar. Toz Alçı Grubu. Çimento Bazlı Ürünler. Seramik Yapıştırıcıları ve. ABS Alçı Fiyat Listesi Tarih: 11.02.2019 Alçı Plakalar Toz Alçı Grubu Çimento Bazlı Ürünler Seramik Yapıştırıcıları ve Derz Dolguları Yüzey Hazırlama Grubu Isı Yalıtım Grubu ALÇI BAZLI ÜRÜNLER ALÇI PLAKALAR

Detaylı

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ UYGULAMA Zemin Kaplama & Boyama Antikorozif Metal Boyama Dekorotif Asfalt & Bisiklet Yolu Onarõm & Yapõsal GŸ lendirme Mimari YŸzey Koruyucu Beton YŸzey Koruma Su Yalõtõm Kaplama 1 ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER

Detaylı

Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü.

Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü. Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü. ŞAP VE DÖKME EPOKSİ ASTARI ARDEX A 35 Hızlı şap çimentosu ARDURAPID Efektli Hızlı kürlenir ve üzerine hızlı kaplama yapılabilir 3 saat sonra

Detaylı

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde 42.000 m2 lik alan üzerinde kurulu olan fabrikalarımız CUBO markası ile sektöre ilk adımını 2004 yılında inşaat boyaları ve sanayi boyaları üretimi ile atmıştır. Marka

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir.

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir. İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 1 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya hak kazanan PINE BAY HİZMET

Detaylı

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Bu sistemde

Detaylı

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-I Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ 1 Wallmerk Isı Yalıtım Sistemi Isı Yalıtım Sistem Bileşenleri Sistem Profilleri AZ ENERJİ, TEMİZ ÇEVRE, KORUNMUŞ DOĞA Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA CAPATECT KA YLE UZAK ARA ÖNDE. 67,97 57,60 67,97 ASTAR

Detaylı

ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI

ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI VE TERASTA SU YALITIMI Genel olarak eğimi % 5

Detaylı

anoteknolojik ürün, N ez %100 su geçirm aramızdan su sızmaz

anoteknolojik ürün, N ez %100 su geçirm aramızdan su sızmaz Nanoteknolojik ürün, %100 su geçirmez aramızdan su sızmaz Beton yapıların ömrünü uzatır, yağmur, tuz, yağ ve kimyasal maddeler gibi betonun günlük olarak maruz kaldığı korozyon etkilerinden korur. NEDEN

Detaylı

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI 33 DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI Protekta Performa+ Joker Plus EXT Silikona Silikona Grenli Silikonatex Grena Sportline Roadline 34 Kale Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 5111 Protekta Seramik Küre Katkılı,

Detaylı

ÇİFT DUVAR ARASINDA ISI YALITIMI

ÇİFT DUVAR ARASINDA ISI YALITIMI ÇİFT DUVAR ARASINDA ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi Diğer bir ismi sandviç duvar yalıtımıdır. Cam

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Toprak altında kalan betonarme perde yüzeylerin dıştan İZOTEX markalı Su Yalıtım Membranı ile yüzeye yapıştırılması suretiyle su yalıtımının yapılması

Detaylı

SÜPER BEYAZ. yapı kimyasalları. Yüksek performanslı beyaz çimento!

SÜPER BEYAZ. yapı kimyasalları. Yüksek performanslı beyaz çimento! SÜPER BEYAZ yapı kimyasalları Yüksek performanslı beyaz çimento! Süper Beyaz Çimento Yapı Kimyasalları Uygulamaları Beyaz Portland Çimentosu, 100 yılı aşkın süredir dünyada; gerek estetik görüntüler elde

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SİKA Bitüm ve bitümlü maddelerin hemen hepsi siyah

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 BOYA MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Astar Boya: 1.1.Yarı mat, silinebilme, yüksek kapama ve

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

Dekoratif Püskürtme Boya

Dekoratif Püskürtme Boya Dekoratif Püskürtme Boya ADI: Armoni TANIMI: Dekoratif Püskürtme Boya ÜSTÜNLÜKLERİ: Armoni Dekoratif Püskürtme boya çeşitli grenlerde, iç yüzeylere püskürtme yolu ile uygulanan kullanıma hazır bir boya

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI:

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI: SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOSU SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Doğal zemine oturan veya tabliyeye oturan teras tipi havuzlarda, depolarda, su gören betonarme yüzeylerin İZOTEX markalı Su Yalıtım Membran

Detaylı

SPREYBOYA SPREY RESMİ. Akrilik esaslı sprey boya.

SPREYBOYA SPREY RESMİ. Akrilik esaslı sprey boya. SPREYBOYA SPREY RESMİ Akrilik esaslı sprey boya. Sprey Boya Ürüm İsmi Dolum DÜZ RENKLER PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH KIRMIZI MAT SİYAH MAKİNA KIRMIZI BONCUK MAVİ MAT BEYAZ GRİ KAHVE YEŞİL OKSİT SARI LACİVERT

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

MAYIS 2018 İR H AJ G RZ D FİYATLAR KDV HARİÇTİR.

MAYIS 2018 İR H AJ G RZ D FİYATLAR KDV HARİÇTİR. Fiyat Listesi MAYIS 2018 AL ITIM GRUBU T OLGU GRUB U RZ D E D RUBU AJ G NT ARÇLARI VE MO İR H M A ISI Y TIM GRU YALI BU SU S YAPIŞTIRICI V AN E Y A BOYA GR UB U F ZEMİN SİSTEM L İ ER BU GRU AR AS T GRUBU

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr Sorunlar yok: Sadece çözümler var! Yüksek kalitedeki özel-yapı malzemeleri ile ilgili ARDEX ilk adresinizdir.

Detaylı