Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi"

Transkript

1

2 Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik tetkiklerde %15 *Tedavi işlemlerinde ( ameliyat, yatarak tedavi vs) %20 *Dermatokozmetik uygulamalarda %20 *İlaç, sarf malzemeleri ve dışarıdan alınacak hizmetler indirime tabi değildir. SGK'lı Hastalarda Oda personeli, Aile bireyleri ve/veya bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri, hastanede yapılacak tetkik ve tedaviler fark ücreti gibi ekstra ücretlerden, *Muayene katılım payı hariçtir. *Tüm poliklinik hizmetlerinde Devlet Katkı Payı Dışı farklardan %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik tetkiklerde %15 *Tedavi işlemlerinde ( ameliyat, yatarak tedavi vs) %20 *Lazer Epilasyon %20 *Dermatokozmetik uygulamalarda %20 *Diş kliniği muayeneleri ücretsiz, diğer işlemlerde %15 *Diyetisyen ve Beslenme Polikliniği işlemlerinde %20 *İlaç, sarf malzemeleri ve dışarıdan alınacak hizmetler indirime tabi değildir. Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Dünyagöz Hastanesi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Üyelerine ve 1. Derece yakınlarına, Oda personeline ve 1. Derece yakınlarına, Kurumun belirlemiş olduğu güncel rakamlar üzerinden *Tüm Muayene ücretlerinde %30 Tüm Tetkiklerde %20 Tüm Ameliyatlarda %15 Tüm Lazer Operasyonlarında %15 indirim uygulanacaktır İndirim 2018 yılı sonuna kadar geçerlidir. Dünyagöz Antalya : Zafer Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No:93 Telefon :

3 Terapi Tıp Merkezi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine ve 1. Derece yakınlarına, Uzman Doktor muayenesi için muayene fark ücretinden %10 oranında indirim uygulanacaktır. İndirim 2018 yılı sonuna kadar geçerlidir. Terapi Tıp Merkezi : Fabrikalar Mah Sokak No:13 Kepez Telefon : Uncalı Meydan Hastanesi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine ve 1. Derece yakınlarına, Muayenelerde %15 Tetkilerde ( Tahlil & Röntgen ) %15 Ameliyat ve Doğum %10 İndirim uygulanacaktır. İndirim 2018 yılı sonuna kadar geçerlidir. Uncalı Meydan Hastanesi : Molla Yusuf Mahallesi Sokak No: 9 Konyaaltı Telefon :

4 Çallı Meydan Hastanesi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine ve 1. Derece yakınlarına, Muayenelerde %15 Tetkilerde ( Tahlil & Röntgen ) %15 İndirim uygulanacaktır. İndirim 2018 yılı sonuna kadar geçerlidir. Çallı Meydan Hastanesi : Telefon : Sedir Mahallesi Gazi Bulvarı No: 78 Çallı Antalya Yaşam Hastanesi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Muayene %30 *Laboratuvar tetkiklerinde %30 *Radyolojik tetkiklerde %30 *Tedavi işlemlerinde ( ameliyat, yatarak tedavi vs) %30 *Check-Up işlemlerinde %25 SGK'lı Hastalarda Oda personeli, Aile bireyleri ve/veya bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri, hastanede yapılacak tetkik ve tedaviler fark ücreti gibi ekstra ücretlerden, *Muayene katılım payı, 12 TL, hariçtir. *Muayene %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %20 *Radyolojik tetkiklerde %20 *Tedavi işlemlerinde ( ameliyat, yatarak tedavi vs) %20 Yaşam Hastanesi : Şirinyalı Mah Sokak No:4 Antalya Telefon :

5 Başaran Business Hotel TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına kurumda alınacak aşağıdaki hizmetlerde belirtilen rakamlar ve indirimler uygulanacaktır. *Kahvaltı (20 kişi üzeri) kişi başı 25 TL *Toplantı (20 kişi üzeri) kuru pasta + çay + kahve + ekipman 25 TL Düğün, Kına, Sünnet, Törenleri *Tavuk Menü ( Başlangıç- Ara Sıcak - Salata - Ana yemek - Tatlı ) + katlı Pasta + Meşrubat (sınırsız) : 65 TL Kişi Başı *Kuru Pasta + 7 Katlı Pasta + Meşrubat (sınırsız) :35 TL Kişi Başı *Et Menü ( Başlangıç- Ara Sıcak - Salata - Ana yemek - Tatlı ) + katlı Pasta + Meşrubat (sınırsız) : 75 TL Kişi Başı *Spa&Fitness ücretleri, kurumun güncel fiyatları üzerinden %15 İndirimli. *Otel Konaklama Fiyatları ise tablodaki indirimli rakamlar olarak belirlenmiştir Standart Oda BB Occ. Supp. BB Single + (1 Chd ) 1 1, Single + (2 Chd ) Double + ( 1 Chd ) Triple 3 2, Standart Oda HB HB Single + (1 Chd ) 1 1, Single + (2 Chd ) Double + ( 1 Chd ) Triple 3 2, Business Suite BB BB Unit Price Business SuiteHB HB Unit Price Family Suite BB BB Unit Price 4 3, Family Suite HB HB Unit Price 4 3, İndirimler Haziran ayı sonuna kadar geçerlidir. Adres : Kızıltoprak Mah. 917 Sokak No:1 Muratpaşa / Antalya Telefon : The Corner Park Hotel TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına Otel konaklama ücretlerinde, güncel fiyat tarifesi üzerinden %10 indirim uygulanacaktır. Adres : Akdeniz Bulvarı, Arapsuyu Mah. 603 Sk. No:2 Konyaaltı/ANTALYA Telefon :

6 Kolcuoğlu Restaurant TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına Restaurantta yapacakları yeme-içme harcamalarında, menü fiyatlarında %5 indirim uygulanacaktır. Adres : Arapsuyu mah. 603 Sk. No:2 Konyaaltı/ANTALYA TheCornerPark Hotel Altı Telefon : Antalya Bilim Üniversitesi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri, 1. ve 2. derece yakınlarına, Eğitim - Öğretim yılı Yüksek Lisans Eğitiminde, kurumun güncel fiyatları üzerinden %33 indirim uygulanacaktır. Adres : Tahılpazarı Mh. Adnan Menderes Bulv. No:84 Muratpaşa/ANTALYA Telefon : (Markantalya)

7 Altınyaka Koleji - Ortaokul TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına Eğitim-Öğretim yılı için kurumun güncel fiyat listesi üzerinden %20 indirim uygulanacaktır. Adres : Altınkum Mahallesi 425 Sokak NoÇ15/1 Konyaaltı/Antalya Telefon : Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine ve 1. Derece yakınlarına, aşağıda verilen özel fiyat çalışması hazırlanmıştır. En az 5 kişilik grup halinde gelinmesi koşulu ile üyelerimiz indirimden faydalanabilecektir. İndirimli rakamlar 2016 yılı sonuna kadar geçerlidir ve 2018 yılları için indirimli rakamlar her yılın Ocak ayında güncellenecektir. Grup Gün Fiyat Atik Sem Tenis Okulu 5-18 Yaş TL Tenis Okulu 5-18 Yaş TL Yetişkin Tenis Okulu TL Yetişkin Tenis Okulu TL Adres : Sakıp Sabancı Bulvarı No:5 Antalya Telefon :

8 Antalya Sağlık Güvenlik Merkezi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına firmanın verdiği hizmetlerden olan; 64 saatlik teorik + uzaktan eğitim ile Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı (TMGD) eğitiminde, 2018 yılı Temmuz ve Aralık sınavları için firmanın belirlediği güncel eğitim rakamları üzerinden %25 indirim uygulanacaktır. Adres : Muratpaşa Mah. Şarampol Cad. no:108 Kat:6 Karadeniz İşhanı / Şarampol Telefon : Beyond English TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına Kurumun yabancı dil eğitim programları olan, Beyond English - Genel İngilizce Beyond Youth - Genç İngilizcesi Beyond Juniors - Çocuk İngilizcesi BeyondJust For You - Özel Ders Beyond Speak Fluently - Akıcı Konuşma Beyond Business - İş İngilizcesi Beyond VIP - VIP Özel Ders Beyond Success - Sınav İngilizcesi Beyond World Languages - Dünya Dilleri Programlarında, Kurumun güncel liste fiyatları üzerinden %50 İndirim Uygulanacaktır. Adres : Uluç Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 128/11 Konyaaltı - ANTALYA Telefon :

9 BİL Koleji TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ve 1. Derece yakınlarına Özel BİL Anadolu Lisesi ve 12. sınıf eğitim ücretlerinde, kurumun güncel fiyatları üzerinden %30 indirim uygulanacaktır. Yemek, Servis, Yayın, kıyafet indirim dışındadır. İndirim tarihine kadar geçerlidir. Adres : Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:102 Konyaaltı / Antalya Telefon : EF Dil Okulları TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri, 1. ve 2. derece yakınlarına Kurumun güncel fiyatları üzerinden %10 indirim uygulanacaktır. Firmanınsunduğu imkanlar; Yurtdışı dil eğitimi, 25 yaş ve üzeri öğrenciler ile birlikte eğitim alınabilecek özel merkezler, kişiye özel ücretsiz eğitim danışmanlığı, dil ihtiyacına özel programlar, uluslararası öğrenci çeşitliliği, kayıt ile başlayan ücretsiz online eğitim, iş, kariyer akademik ve sanat odaklı bir çok konuda ilgi dersleri, serbest zamanlar için oluşturulmuş aktiviteler, kişiye en uygun konaklama tipleri, havalimanı karşılama, sağlık ve seyahat sigortası. %10 indirim uygulanacaktır. İndirim 2018 yılı sonuna kadar geçerlidir. Adres : Çağlayan Mah. Barınaklar Bulv. 3. Nazlı İş Merkezi No:4/2 Muratpaşa Antalya Telefon :

10 Free School - Özgür Okul Üyelerimiz ve 1. Derece yakınlarına, Oda personeli ve 1. Derece yakınlarına, Eğitim Kurumunun güncel fiyat tarifeleri üzerinden, Okul Öncesi Eğitimde Eğitim-Öğretim yılı için geçerli %10 İlkokul Eğitiminde Eğitim-Öğretim yılı için geçerli %15 oranında indirim uygulanacaktır. Adres : Çağlayan Mah Sokak No:39-43 Muratpaşa Antalya Telefon : KTO Karatay Üniversitesi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri, 1. derece yakınlarına, Eğitim - Öğretim yılı Bahar Yarıyılından itibaren 1 yıl süre ile Yüksek Lisans Eğitiminde, kurumun güncel fiyatları üzerinden %30 indirim uygulanacaktır. Adres : Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay, KONYA Telefon :

11 Türk-Amerikan Derneği Üyelerimiz ve 1. derece yakınları ile İMO çalışanları ve 1. derece yakınları, tüm genel İngilizce - Rusça - Fransızca - Almanca kurslarında, İlköğretim-Lise gruplarında ve akademik sınav programlarında %40 indirim uygulanacaktır. İndirim 2017 yılı sonuna kadar geçerlidir. Adres : Balbey Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi No:15 Muratpaşa Antalya Telefon : Antre Sahne Sanat Merkezi Üyelerimiz ve 1. derece yakınları ile İMO çalışanları ve 1. derece yakınlarına, -Temel Oyunculuk -Doğaçlama Yaratıcı Drama -Modern Dans -Bale -Latin Dansları -Gitar -Keman -Piyano -Resim ve Heykel -Diksiyon ve Etkili Konuşma -Vücut Kondisyon ve Stretching Eğitimlerinde kurumun güncel fiyatları üzerinden %25 indirim uygulanacaktır. Antre Sahne Sanat Merkezi'nin antalya il ve ilçelerinde sanat alanında yapacağı ücretli gösterilerde bilet tutarları üzerinden %15 indirim uygulanacaktır. Adres : Yeşilbahçe Mh. Portakal Çiçeği Cad Sokak Saadet Hanım Apt. B Blok No:11 Muratpaşa Antalya Telefon :

12 Çatkapı Lara Eğlence Merkezi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Üyelerine ve 1. Derece yakınlarına, Kurumun hizmetleri olan; Bowling kişi başı 1 oyun : 10 TL, Masa Tenisi 1 saat masa ücreti : 15 TL, Bistro Menü fiyatı üzerinden %10 indirim, 20 kişi ve üzeri toplu katılımlarda özel grup fiyatı, firma tarafından uygulanacaktır Adres : Fener Mah. Fener Cad. A Blok No: 5/2 Muratpaşa Antalya Telefon : Levent Lostra TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Üyelerine ve 1. Derece yakınlarına, firmanın belirlediği güncel fiyatlar üzerinden %10 indirim uygulanacaktır. İndirim 2017 yılı sonuna kadar geçerlidir. Levent Lostra: Fener Mah. Eski Lara Cad. Yalı Apartmanı 213/1 Muratpaşa Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÖZEL TANI KOLEJİ Ortaokul veya lise eğitimi için 2017 2018 öğretim yılında %30 indirim uygulanacaktır. Adres: 8110/1 Sok. No: 12 14 Maltepe Mah. Çiğli / İZMİR

Detaylı

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÖZEL TANI KOLEJİ Ortaokul veya lise eğitimi için 2017 2018 öğretim yılında %30 indirim uygulanacaktır. Adres: 8110/1 Sok. No: 12 14 Maltepe Mah. Çiğli / İZMİR

Detaylı

AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ

AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ 100.Yıl Şubesi 2484301 Akdeniz Bulvarı Şubesi 2431556 Akdeniz Sanayi Sitesi Şubesi 2216980 Antalya Şubesi 2499700 Antalya Ticari Şube 3110666 Aspendos Bulvarı Şubesi 3107050

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÖZEL ÇANKAYA YAŞAM HASTANESİ Ayaktan Tedavi: %15 Yatarak Tedavi: %15 Diyet: %10 Lazer epilasyon: %10 Check-up:

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI 1 NOLU TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANI :Üçgen Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu Ek Hizmet Binası yanı 99 sokak üzeri. :99 sokak üzerinden hareketle,

Detaylı

Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL

Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL 15 SAHİL MARTI HOTEL 14 VAKIFBANK ANTAKYA ŞUBESİ İÇİN SON 1 HAFTA 13 SINAV KOLEJİ HATAY KAMPÜSÜ 12 ÖZEL KAYRA ŞEKERLERİ ANAOKULU Kayra Şekerleri

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü:

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü: Sayın Katılımcı, Sahip olduğunuz emeklilik planında Yaşam Kulüpleri Hizmet Paketi uygulaması bulunmaktadır. Söz konusu uygulama, aşağıda belirlenen esas ve usullere göre Şirketimizce yapılan hediye ürün

Detaylı

SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE

SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE Konu Hk. :Skal Antalya Kulübü Üyeleri ne Özel Jinefem Tıp Merkezi nde Uygulanacak İndirimler Özel Jinefem Tıp Merkezi,01.03.2004 tarihinde faaliyetine başlamış, her yıl

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : 2014 JACARANDA BEACH LUXURY CLUB Fact Sheet / Yaz 2015 : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 225 Kredi Kartı : Visa, Master Card

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

EKSPRESS HATLAR 600 OTOGAR - HAVALİMANI

EKSPRESS HATLAR 600 OTOGAR - HAVALİMANI EKSPRESS HATLAR 600 OTOGAR - HAVALİMANI Gidiş : Otogar İçi Dumlupınar Blv. Antalya Spor Kavşağı. Dumlupınar Blv. Meltem Blv. Tarık Akıltopu Cd. (Antalya Eğitim Araştırma Hast. ) - Yüzüncü Yıl Blv. - Yener

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı GÜZERGAH VE SAAT PROGRAMI 600 / OTOGAR - HAVALİMANI GİDİŞ Otogar İçi Dumlupınar Blv. Antalya Spor Kavşağı Dumlupınar

Detaylı

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ KONUMUMUZ ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com

Detaylı

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI 2016-2017 2016-2017 1 Değerli hemşehrilerim, Beylikdüzü nde her mevsim, sanatla dolu Sizler için ücretsiz olarak düzenlediğimiz Güz Kültür Sanat Okulları ile Beylikdüzü nde yaşayan

Detaylı

Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim

Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim 1 Antalya Akseki AKSEKİ MEZBAHANESİ UZUNYOL BULVAR MEVKİİ / AKSEKİ 0242 678 1008 2 Antalya Alanya Eşgilik Düğün salonu kurban

Detaylı

Evinizden uzaktaki eviniz

Evinizden uzaktaki eviniz ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com KATEGORİ : ŞEHİR OTELİ AÇILIŞ

Detaylı

ITU BiRLiK EVLUL- EKiM 2015 BULTENI

ITU BiRLiK EVLUL- EKiM 2015 BULTENI .... ITU BiRLiK EVLUL- EKiM 2015 BULTENI Değerli Üyemiz; Yaz sezonu sonrası yeni döneme, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Balosu ile başlamış bulunuyoruz. Bu vesileyle üyelerimizle

Detaylı

tam olsun! Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ödemeden farkı yaşayın.

tam olsun! Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ödemeden farkı yaşayın. Sağlığınız tam olsun! Ray Sigorta nın yeni sigorta paketi Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında ürün kapsamında olan işlemlerde fark ödemeden

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 DE LUXE HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve Seti Kasa Oda Servisi / 01:00-07:00 saatleri arası oda servisi

Detaylı

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. AERO-DANS BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 19:30-20:30 Çarşamba 11:30-12:30 19:30-20:30

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. KİŞİSEL BİLGİLERİ Adı Soyadı : Bahar (VARDAR) İNKAYA Doğum Yeri ve Tarihi : Salihli/MANİSA, 16.03.1980 Ünvanı : Öğretim Görevlisi Adres : Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Rusça yı Anavatanı Olan Rusya da Öğrenmeye davet ediyor

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Rusça yı Anavatanı Olan Rusya da Öğrenmeye davet ediyor Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Rusça Dil Eğitimi Programlarımız Rusya Kursk Şehri ve Rusya Belgorod şehirlerinde devlet üniversiteleri bünyesinde organize edilmektedir. Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI Her Salı ÇUKUROVA 51 ATATÜRK CADDESİ Her Salı İSTANBUL-AVRUPA1 401 LEVENT Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 150 ERENKÖY Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 88 KADIKÖY Her Salı İSTANBUL-AVRUPA4

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BAYAN FITNESS BAY FITNESS STEP AEROBİK PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA!

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! 2016-2017 İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Spor... İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Sanat... İlkokul & Ortaokul Kış Okulu

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. KARATE-DO TAEKWONDO PİLATES AERO-DANS BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 11:30-12:30 11:30-12:30

Detaylı

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. KARATE-DO TAEKWONDO PİLATES AERO-DANS BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 19:30-20:30 Çarşamba

Detaylı

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV)

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA SEVİYE BAŞLANGIÇ (BEGINNER) İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) LİSTE FİYATI 990,00 TL 1.494,00 TL IMO YA ÖZEL 891,00 TL 1344,00

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FITNESS BAYAN FITNESS STEP AEROBİK PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Adres: Memur Evleri Mah. Anafartalar Cad. 1. Özen Apt. No: 133/12

Adres: Memur Evleri Mah. Anafartalar Cad. 1. Özen Apt. No: 133/12 ASAS MİMARLIK Adres: Memur Evleri Mah. Anafartalar Cad. 1. Özen Apt. No: 133/12 Muratpaşa/ANTALYA Tel: 0 242 346 37 35 Faks: 0 242 346 37 35 Cep: 0 532 566 83 23 E-posta:aserdarasci@gmail.com Sayın Yetkili,

Detaylı

ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) BAYAN YÜZME BAY YÜZME ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70540318-TİM.BAİB.GSK.ARGE.2016/2561 Antalya, 05/09/2016 Konu: Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Sayın Üyemiz, BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında 15TL

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında 15TL PİLATES ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

FARKSIZ FARK YARATIR

FARKSIZ FARK YARATIR FARKSIZ FARK YARATIR İSTANBUL ANADOLU YAKASI SANAYİ SİTELERİ İstanbul 25.01.2016 Güneşim Tamam Sağlık Sigortası Medikal Destek Sağlık Sigortası Tamamlayıcı / Destekleyici Sağlık Sigortaları Sosyal güvenlik

Detaylı

HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLARI

HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLARI KICK-BOKS PİLATES STEP-AEROBİK ERKEK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE LARI TESİ 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 10:00-22:00 10:00-22:00

Detaylı

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Antalya falezlerinde kurulu bu şehir oteli muhteşem Akdeniz ve Antalya körfezi manzarasına sahip. Merkezden 5 km

Detaylı

1 / 5. Emine Deniz Özdemir. Beslenme ve Diyet Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Emine Deniz Özdemir. Beslenme ve Diyet Uzmanı. İletişim Bilgileri Emine Deniz Özdemir Beslenme ve Diyet Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : ozdmrdnz@gmail.com dozdemir@letsclub.com.tr Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ataşehir - Ataşehir Cep Telefonu : 90

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı GÜZERGAH VE SAAT PROGRAMI

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı GÜZERGAH VE SAAT PROGRAMI T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı GÜZERGAH VE SAAT PROGRAMI 600 / OTOGAR - HAVALİMANI AKTARMASIZ GİDİŞ Otogar İçi Dumlupınar Blv. Antalya Spor Kavşağı

Detaylı

KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME ( 2012-2013 ) ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) BAYAN YÜZME YÜZME KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI

Detaylı

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015 World of TUI CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015 GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : - : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 774 Kredi Kartı : Visa,

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlılı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlılı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek

Detaylı

SÖZLEŞME. 6. SENDİKA üyeleri, kalacakları otelde Sendika Üyelik Kartlarını ibraz edeceklerdir.

SÖZLEŞME. 6. SENDİKA üyeleri, kalacakları otelde Sendika Üyelik Kartlarını ibraz edeceklerdir. SÖZLEŞME TARAFLAR OTEL: Taksim Otelcilik A.Ş. (19 Mayıs Cd. Golden Plaza No:3 K:3 Şişli/İSTANBUL) SENDİKA: Petrol-İş Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Altunizade Mh. Kuşbakışı Cd. No:23 Üsküdar/İSTANBUL)

Detaylı

02 TEMMUZ 2016 CUMARTESİ NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ

02 TEMMUZ 2016 CUMARTESİ NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ 02 TEMMUZ 2016 CUMARTESİ GÜN ECZANESİ MELTEM MAH.TARIKAKILTOPU CAD. ÖZLEM SİT.A-10 BLK.NO:7-B/A EĞİTİM ARAŞTIRMA HAST. KARŞ. MEGAPOL SİNEMASI YANI TEL:0(242) 238-38-23 Muratpaşa SEÇKİNER ECZANESİ KONUKSEVER

Detaylı

150.000 TL. Belek Antalya / Serik EN SON MİMARİ İLE DÖŞELİ KISA SÜRELİĞİNE DEĞERİNİN ALTINDA Dubleks REF: 40444854774436 165 320.

150.000 TL. Belek Antalya / Serik EN SON MİMARİ İLE DÖŞELİ KISA SÜRELİĞİNE DEĞERİNİN ALTINDA Dubleks REF: 40444854774436 165 320. SATILIK / Antalya Aksu SİTE İÇERSİNDE HUZUR DOLU BİR YAŞAM İSTERSENİZ Site si REF: 40449008759 65 + 50.000 TL 007 Aksu HUZURLU, SAKİN VE GÜVENLİKLİ BİR SİTEDE Site si REF: 40449008759464 65 + 80.000 TL

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP AEROBİK BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 08:00-17:00

Detaylı

UNİTERCİH KARGO / KONAKLAMA BİLGİLERİ FUARCILIK

UNİTERCİH KARGO / KONAKLAMA BİLGİLERİ FUARCILIK KAHRAMANMARAŞ ÜNİVERSİTE TERCİH GÜNLERİ Tarih: 06 Kasım 2018 : RAMADA PLAZA KAHRAMANMARAŞ : Üngüt Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, 46100 Merkez/Onikişubat/Kahramanmaraş Tel: (0344) 211 10 10

Detaylı

YMM SERVET KOZAN

YMM SERVET KOZAN ÖZEL SAĞLIK SİGORTALARI VE TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI YMM SERVET KOZAN 24.10.2018 SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMI Sağlık sigortası, sigorta başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan hastalıklarına ait muayene,

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. MİNİK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP-AEROBİK ERKEKK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Salı 08:30-10:15

Detaylı

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. MİNİK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP-AEROBİK ERKEKK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 10:30-12:15

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş.

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş. Otel Bilgisi Mukarnas Spa Resort İsmini bir bezeme deseni türünden alan ve mimarisine de bunu yansıtan Mukarnas Spa Resort, sizin için bir otelden daha fazlası... Mimarisini Selçuklu döneminden esinlenen,

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için

Detaylı

24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ

24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ 24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ Projenin Amacı: Türkiye nin önemli değerlerinden biri olan zeytin ve zeytinyağı ne yazık ki hak ettiği itibarı görememektedir. Ülkemiz Dünya

Detaylı

SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek

Detaylı

AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (6-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için

Detaylı

AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (6-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için

Detaylı

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SERENĠTY 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Serenity, Manavgat ın doğusuna 15 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Antik kent Side merkezine 12 km uzaklıktadır. 18.000 m2 alana kurulmuş

Detaylı

PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BAYAN FİTNESS PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 13:30-14:30

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Kalite Tesadüf Değildir

Kalite Tesadüf Değildir MİSTALYA Villaları Kalite Tesadüf Değildir Firmamız 32 yıllık tecrübesiyle teknik ve profesyonel birikimini köklerinden almış bir kuruluş hikayesine sahiptir. Kurucularımızdan Kadir KURTOĞLU, Fransa da

Detaylı

28 ARALIK 2018 CUMA NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ

28 ARALIK 2018 CUMA NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ 28 ARALIK 2018 CUMA GÜLAY ECZANESİ EGITIM ARASTIRMA HAST.BATISI MELTEM MH. ÖZLEM SIT. A 17 BLOK NO:1 (YENİ STADYUM YOLU ÜZERİ) TEL:0(242) 237-22-87 Muratpaşa SEVİL ECZANESİ REAL ALISVERIS MERKEZI DEPO

Detaylı

AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. BOSU PİLATES STEP AEROBİK BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi

Detaylı