Eğitim Fakültesi Bölüm Sekreterliği

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eğitim Fakültesi Bölüm Sekreterliği"

Transkript

1 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi ik izmetleri TOPLAM SÜR 35 İŞ SÜRCİ Güncel İş takibi ile Bölümün günlük yazışmalarının yapılması, evrak işlerinin takip edilmesi ve işlemi bittikten sonra dosyalanması 30dk Sistem üzerinden gelen yazıların alınan talimat doğrultusunda bölüm öğretim elemanlarına duyurulması 0dk Bölümden giden ve bölüme gelen yazıların evrak kayıtlarının «giden» ve «gelen» olarak işlenmesi ve suretlerinin dosyalanması 0dk Bölümle ilgili yapılacak toplantıların personele duyurulması, Bölüm Kurulunun gündeminin hazırlanması alınan kararların Bölüm Kurulu üyelerine imzalatılması ve ilgili birimlere gönderilmesi 30dk İş akışındaki günlük acil yazılara ilişkin Bölüm Başkanının bilgilendirmesi. 5dk Öğretim üyeleri tarafından hazırlanan ek ders ve sınav puantajlarını zamanında muhasebe birimine gönderilmesi 0dk

2 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Ders Dağılımları TOPLAM SÜR 3 hafta 4 İŞ SÜRCİ ğitim Programında yer alan dersleri yürütecek öğretim elemanlarının Ana Bilim Dalı Kurulu ile belirlenmesi. Kurulda görevlendirme yapılamayan dersler için diğer Ana Bilim Dalı ve Bölüm Başkanlıklarından görevlendirilme için yazışmalar yapılması. hafta ğitim Programında yer alan dersleri yürütecek öğretim elemanlarının Bölüm Kurulu ile belirlenmesi. 2 Kurulda görevlendirme yapılamayan dersler için diğer Fakülteler ve Yüksekokullar arası görevlendirilme için yazışmalar yapılması. 2 hafta ğitim Programında yer alan dersleri yürütecek öğretim elemanlarının Fakülte Kurulu ile belirlenmesi. Fakülte Kurulu kararının Bölüm Başkanlığına ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirilmesi. Yönetim Kurulu Kararı ile belirlenen ders dağılımlarının Form-3 e çevrilmesi. Form-3 lerin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Bildirilmesi

3 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Bölüm Personeli Doğum, Ölüm, Rapor, Görevlendirilme İşlemi TOPLAM SÜR 54 İŞ SÜRCİ Bölüm Personelinin dilekçesi ile birlikte doğum, ölüm, rapor ve görevlendirilme evrakının alınması. 2 Personelin evraklarının incelenmesi. 5 2 Bölüm Personelinin dilekçe ve evrakları uygun mu? Yönetmelik gereği Bölüm Personelinin talebinin uygun görülmediğinin yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm Başkanlığı nın Yazısının ne avalesi. 0 Dekan Yrd. Dekanlık Makamının kararı olumlu mu? Dekanlık Makamının kararının, Personel Daire Başkanlığına, bölümüne ve personele bildirilmesi. Dekanlık Makamının Kararının ve evraklarının bir kopyasının personelin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

4 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi nstitü-ik izmetleri TOPLAM SÜR 2 30 İŞ SÜRCİ Sistem üzerinden gelen yazıların alınan talimat doğrultusunda Anabilim Dalı Başkanı ile öğretim elemanlarına duyurulması 0dk Anabilim Dalı ile ilgili yapılacak toplantıların personele duyurulması, Anabilim Dalı Kurulunun gündeminin hazırlanması alınan kararların Anabilim Dalı Kurulu üyelerine imzalatılması ve ilgili birimlere gönderilmesi 0dk Yüksek lisans öğrencilerinin yeterlik sınav evrakları, tez konusu, sınav jürilerinin belirlenmesi, tez tutanağı jüri önerisi, tez savunması yazılarını nstitü Müdürlüğüne gönderilmesi. 0dk Tatil Dönemi Ders Dağılım Çizelgelerinin azırlanması. 30dk ğitim Programında yer alan dersleri yürütecek öğretim elemanlarının Ana Bilim Dalı Kurulu ile belirlenerek nstitü Müdürlüğüne bildirilmesi. 30dk Belirlenen ders dağılımlarına göre haftalık ders programları ilgili bilim dalı tarafından hazırlanılarak nstitü Müdürlüğüne bildirilmesi. 30dk Yatay Geçiş, Yurtiçi-Yurtdışı öğrenci kabul kontenjanları, danışman değişikliği, okutulacak dersler, muafiyet, yemek yardımı işlemlerinin Anabilim Dalı Kurulu ile belirlenerek nstitü Müdürlüğüne bildirilmesi. 30dk

5 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Görev Süresi Uzatma İle İlgili İşlemler TOPLAM SÜR 9 İŞ SÜRCİ Personelin başvuru dilekçesi ve dosyasının alınması. 2 Personelin başvuru dilekçesi ve dosyasının uygun bulunması. 5 2 Personelin talebi uygun mu? Yönetmelik gereği Personelin talebinin uygun görülmediğinin yazılı olarak bildirilmesi. 0 Dekan Bölüm Başkanlığı nın Yazısı, Personelin dilekçesi ve dosyasının ADK e sunulması. 0 ADK kararı olumlu mu? Görev süresinin uzatılması için Dekanlık Makamına sunulması. 20 Yönetim Kurulu kararının Personel Daire Başkanlığına, ve Bölüm Başkanlığına bildirilmesi, ilgili personelin dosyasına bir kopyasının eklenmesi. 20 Belgeler geçerli ve doğru mu?

6 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi aftalık Ders Programları TOPLAM SÜR. İŞ SÜRCİ İlan edilen haftalık ders programlarının Form-2 ye çevrilmesi. 60 Form-2 lerin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Bildirilmesi 20

7 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrenci Kayıt Dondurma İşlemi TOPLAM SÜR 4 İŞ SÜRCİ Öğrencinin kayıt dondurma isteği gerekçeleri ile birlikte yazılı olarak alınması. 2 Öğrencinin durumunun değerlendirilmesi. 5 2 M Öğrencinin kayıt dondurma talebinde uygunsuzluk var mı? Yönetmelik gereği kaydının dondurulamayacağı öğrenciye yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm Başkanlığı nın Yazısı, Öğrencinin dilekçesi ekleri ile birlikte Fakülte ğitim-işleri Komisyonuna sunulması. 0 Fakülte ğitim İşleri Komisyonu nun kararı olumlu mu? Fakülte ğitim İşleri Komisyonun kararının Yönetim Yönetim Kurulu kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu kararı, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Personeli Yönetim Kurulunun kayıt dondurma kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

8 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrenci Kayıt Sildirme İşlemi TOPLAM SÜR 4 İŞ SÜRCİ Öğrencinin kayıt sildirme isteğinin yazılı olarak alınması. 2 Öğrencinin dilekçesi ve ilişik kesme belgesinin incelenmesi. 5 2 Öğrencinin dilekçesinde ABD Başkanı parafı ve ilişik kesme belgesi var mı? Yönetmelik gereği kaydının silinemeyeceği öğrenciye yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm Başkanlığı nın Yazısı, Öğrencinin dilekçesi ekleri ile birlikte Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. 0 Fakülte ğitim İşleri Komisyonu kararı olumlu mu? Fakülte ğitim İşleri Komisyonu kararının Yönetim Yönetim Kurulu kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu kararı, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Personeli Yönetim Kurulunun kayıt dondurma kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

9 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrencinin Sınav Sonuçlarına İtiraz İşlemleri TOPLAM SÜR 4 7 İŞ SÜRCİ Öğrencinin sınav sonuçlarına itiraz ile ilgili dilekçesinin alınması. 2 Öğrencinin durumunun tarafından paraflanması. 2 Öğrencinin talebi oluşturulan inceleme komisyonu sonucunda istenilen şartları İtiraz talebinin uygun olmadığının öğrenciye yazılı olarak bildirilmesi. 0 İnceleme Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. Öğrencinin talebi Fakülte ğitim İşleri Fakülte ğitim İşleri Komisyonu kararının Yönetim Yönetim Kurulu Kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu Kararı, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Personeli Yönetim Kurulu kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

10 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrencinin Mazeret Sınavı İşlemi TOPLAM SÜR 4 7 İŞ SÜRCİ Öğrencinin Mazeret Sınavı ile ilgili dilekçesi, mazeret belgesi ve transkriptinin alınması. 2 Öğrencinin durumunun tarafından paraflanması. 2 Öğrencinin talebi Bölüm ğitim İşleri Mazeret sınavı talebinin uygun olmadığının öğrenciye yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm ğitim-işleri Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. Öğrencinin talebi Fakülte ğitim İşleri Fakülte ğitim İşleri Komisyonu kararının Yönetim Yönetim Kurulu Kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu Kararının, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına ve öğrenciye bildirilmesi. Öğrenci İşleri Personeli Yönetim Kurulu kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

11 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrencinin Mezuniyet İşlemi TOPLAM SÜR 4 7 İŞ SÜRCİ Öğrencinin Mezuniyet işlemleri ile ilgili not durum belgesinin öğrenci işlerinden alınması. 2 Öğrencinin durumunun Bölüm ğitim İşleri Komisyonu tarafından incelenmesi.. 2 Öğrencinin durumu Bölüm ğitim İşleri Gündemden çıkarılması. 0 Bölüm ğitim-işleri Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. Öğrencinin durumu Fakülte ğitim İşleri Fakülte ğitim İşleri Komisyonu kararının Yönetim Yönetim Kurulu Kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu Kararının, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Personeli Yönetim Kurulu kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

12 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrencinin Ders Muafiyeti İşlemi TOPLAM SÜR 4 7 İŞ SÜRCİ Öğrencinin Muafiyet ile ilgili dilekçesi, transkripti ve ders içerikleri evraklarının alınması. 2 Öğrencinin durumunun tarafından paraflanması. 2 Öğrencinin talebi Bölüm ğitim İşleri Muafiyet talebinin uygun olmadığının öğrenciye yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm ğitim-işleri Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. Öğrencinin talebi Fakülte ğitim İşleri Fakülte ğitim İşleri Komisyonu kararının Yönetim Yönetim Kurulu Kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu Kararı, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Personeli Yönetim Kurulu kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

13 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrenci Değişim Programları İşlemleri TOPLAM SÜR 39 İŞ SÜRCİ Ana Bilim Dalı Değişim Koordinatörü Değişim programından faydalanan öğrencinin ders alma, ekle-sil ve not durumu ile ilgili Uluslararası İlişkiler Ofisi nden gelen yazının incelenmesi. 2 Koordinatörün konuyla ilgili dilekçe ve eklerinin incelenmesi, paraflatılması ve Bölüm ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. 5 2 Bölüm ğitim İşleri Komisyonun kararı olumlu mu? Yönetmelik gereği koordinatörün talebinin uygun görülmediğinin yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm ğitim-işleri Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. Fakülte ğitim İşleri Komisyonun kararı olumlu mu? Fakülte ğitim İşleri Komisyonu kararının Yönetim Yönetim Kurulu Kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu kararı, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Uluslararası İlişkiler Ofisine ve Bölüm Başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Yönetim Kurulu kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. Belgeler geçerli ve doğru mu?

14 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrenciler ile İlgili Genel Talep Dilekçeleri TOPLAM SÜR 54 İŞ SÜRCİ Öğrencinin talep ettiği konuda dilekçesi ve varsa evraklarının alınması. 2 Öğrencinin dilekçe ve evraklarının incelenmesi ve paraflatılması. 5 2 Öğrencinin talebi uygun mu? Yönetmelik gereği Öğrencinin talebinin uygun görülmediğinin yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm Başkanlığı nın Yazısının ne avalesi. 0 Dekan Yrd. Dekanlık Makamının kararı olumlu mu? Dekanlık Makamının Kararının, Bölüm Başkanlığına ve gerekli birimlere bildirilmesi. Öğrenci İşleri Dekanlık Makamının Kararının ve evraklarının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

15 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Akademik Personel ile İlgili Genel Talep Dilekçeleri TOPLAM SÜR 54 İŞ SÜRCİ Akademik Personelin talep ettiği konuda dilekçesi ve varsa evraklarının alınması. 2 Akademik Personelin dilekçe ve evraklarının incelenmesi ve paraflatılması. 5 2 Akademik Personelin talebi uygun mu? Yönetmelik gereği talebinin uygun görülmediğinin yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm Başkanlığı nın Yazısının ne avalesi. 0 Dekan Yrd. Dekanlık Makamının kararı olumlu mu? Dekanlık Makamının Kararının, Bölüm Başkanlığına ve gerekli birimlere bildirilmesi. Dekanlık Makamının Kararının ve evraklarının bir kopyasının Akademik Personelin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

16 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Sınav Programları TOPLAM SÜR. İŞ SÜRCİ İlan edilen sınav programlarının Form-5 e çevrilmesi. 60 Form-5 lerin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Bildirilmesi 20

17 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrencinin Tek Ders Sınavı İşlemi TOPLAM SÜR 4 7 İŞ SÜRCİ Öğrencinin tek ders sınavına girme isteği ile ilgili dilekçesi ve transkriptinin alınması. 2 Öğrencinin durumunun tarafından paraflanması. 2 Öğrencinin talebi Bölüm ğitim İşleri Tek ders sınavına girme talebinin uygun olmadığının öğrenciye yazılı olarak bildirilmesi. 0 Bölüm ğitim-işleri Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. Öğrencinin talebi Fakülte ğitim İşleri Fakülte ğitim İşleri Komisyonu kararının Yönetim Yönetim Kurulu Kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu Kararı, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Personeli Yönetim Kurulu kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

18 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Öğrenci Yatay Geçiş İşlemi TOPLAM SÜR 4 7 İŞ SÜRCİ Öğrencinin Yatay Geçiş ile ilgili dilekçesi ve evraklarının alınması. 2 Öğrencinin dilekçesinin tarafından paraflanması. 2 Öğrencinin talebi Bölüm ğitim İşleri Yatay Geçiş talebinin uygun olmadığının öğrenciye bildirilmesi. 0 Bölüm ğitim-işleri Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. Öğrencinin talebi Fakülte ğitim İşleri Fakülte ğitim-işleri Komisyonu kararının Yönetim Yönetim Kurulu Kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu Kararı, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, bölüm başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Personeli Yönetim Kurulu kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. 5 Belgeler geçerli ve doğru mu?

19 Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi Yaz Okulu İşlemleri TOPLAM SÜR 4 2 İŞ SÜRCİ Yaz Okulundan faydalanmak isteyen öğrencinin dilekçesinin alınması. 2 Öğrencinin dilekçe ve evraklarının incelenmesi ve paraflatılması. 5 Öğrencinin talebi Bölüm ğitim İşleri Komisyonu sonucunda istenilen şartları 2 sa. Yönetmelik gereği Öğrencinin talebinin uygun görülmediğinin yazılı olarak bildirilmesi. 2 Bölüm ğitim-işleri Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. 0 Öğrencinin talebi Fakülte ğitim İşleri 2 sa. 2 Fakülte ğitim-işleri Komisyonu kararının Yönetim 2 sa. Yönetim Kurulu kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu kararı, Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına bildirilmesi. Öğrenci İşleri Yönetim Kurulu kararının bir kopyasının öğrencinin dosyasına konulması. Yaz Okulu bitiminde öğrencinin not durum belgesinin ilgili üniversite tarafından gönderilmesi. Öğrencinin Not durum belgesi incelenip not dönüşümü için Bölüm ğitim İşleri Komisyonuna alınması. Bölüm ğitim İşleri Komisyonu Kararı olumlu mu? 2 sa. Gündemden çıkarılması. Bölüm ğitim-işleri Komisyonu kararının Fakülte ğitim İşleri Komisyonuna sunulması. Fakülte ğitim İşleri Komisyonu Kararı olumlu mu? 2 sa. Fakülte ğitim-işleri Komisyonu kararının Yönetim 2 sa. Yönetim Kurulu kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu kararının Öğrenci işleri Daire Başkanlığına, Bölüm Başkanlığına bildirilmesi.

İŞ AKIŞ ŞEMASI BAŞLANGIÇ

İŞ AKIŞ ŞEMASI BAŞLANGIÇ Ana Öğrenci İşleri Öğrencilerin belge talepleri Öğrencilerin belge taleplerinin alınması (Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi, Yabancı Uyruklu Öğrenci Bilgi Formu, Disiplin Cezası) Öğrenci Bilgi

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması. Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi 35. Madde ile Görevlendirme 903.07.02 TOPLAM SÜR 79 İŞ SÜRCİ Bölüm Sekreteri 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması.

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması. Bölüm Açma İşlemleri 3 gün 40 dk İlgili Öğretim Üyesi Açılması düşünülen Bölüm ile ilgili Yök ün belirlediği kriterlere uygun dosyanın ilgili Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanması ve dosyanın incelenmek

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Öğrencinin ders muafiyet isteğinin gerekçeleri ile birlikte yazılı olarak bildirmesi.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Öğrencinin ders muafiyet isteğinin gerekçeleri ile birlikte yazılı olarak bildirmesi. Ders Muafiyet İşlemleri 2 gün 40 Öğrenci Öğrencinin ders muafiyet isteğinin gerekçeleri ile birlikte yazılı olarak bildirmesi. Öğrencilerin dilekçesi kayda alındıktan sonra, muaf olmak istediği derslerin

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Rektörlük Makamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 dk.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Rektörlük Makamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 dk. Akademik Kadro Talep İşlemleri 1 gün 4 45 Rektörlük akamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 Bölüm Başkanlıklarına kadro talebinde bulunup bulunmayacaklarının bildirilmesine

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Ders Muafiyet İşlemleri TOPLAM SÜR 1 Saat 2 Dk. İŞ SÜRCİ Öğrencinin ders muafiyeti ile ilgili yazılı müracaatı alınır. 1- Dilekçe 2- Onaylı ders içerikleri (Aslı) 3- Onaylı

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Ömer alisdemir Üniversitesi Öğrenci Ders uafiyeti İşlemi TOPLA SÜR 1 saat 25 İŞ SÜRCİ Öğrencinin ders muafiyeti ile ilgili yazılı müracaatı alınır. 1- Dilekçe 2- Onaylı ders içerikleri (Aslı) 3- Onaylı

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKSARAY TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKSARAY TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER(ÖZEL

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER(ÖZEL

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS-DOKTORA ÖN KAYIT BAŞVURUSU İş Akış Şeması

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS-DOKTORA ÖN KAYIT BAŞVURUSU İş Akış Şeması TEZLİ YÜKSEK LİSANS-DOKTORA ÖN KAYIT BAŞVURUSU ÖN KAYIT BAŞVURUSU İşleri ve Adayları https://ubys.comu.edu.tr/ais/applicationforms/home/index?a pptype=2 web adresinden başvuru formunun öğrenci tarafından

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU (81141161) STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ders Muafiyet işlemleri 1 Saat 3 Dk. Bölüm Sekreterliği Öğrenci daha önce öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumunda başarılı olduğu derslerden muafiyetine ilişkin dilekçesini transkript ve ders içerikleri

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO ADI İSTENEN BELGELER 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Ders Muafiyet İşlemleri 1 Saat 45 İlgili Öğrenci Öğrencinin bir başka üniversitede almış olduğu dersler nedeniyle bu derslerden muaf tutulması amacıyla Öğrenci İşleri bürosuna dilekçe ve ekleri ile birlikte

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU Birim: Görev Adı: Amiri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölüm Sekreterliği Birimi Bölüm Sekreteri Bölüm Başkanı / Fakülte Sekreteri / Dekan Sorumluluk

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı. Alt Süreç Adı

İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı. Alt Süreç Adı İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı Ana LİSANS EĞİTİM ÖĞRETİM Çift Anadal - Yandal Çift Anadal-Yandal Kontenjanlarının belirlenmesi ile ilgili Dekanlık Makamından gelen yazı Kurulunda görüşmek üzere Başkanına teslim

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No: Doküman No: 1 215 YILI İŞ TAKVİMİ 2.1.215 AYLAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ KURULLAR SEKRETERYASI ÖĞRENCİ İŞLERİ BÖLÜM SEKRETERLERİ GELEN EVRAK KAYIT SORUMLUSU TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ PERSONEL SATINALMA

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Fakülte Adı : Mühendislik Fakültesi Birim Adı : Öğrenci İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan

Detaylı

Baskı Makinasının Çalıştırılması, Sınav Kağıdı ve Belge Çoğaltma İşlemleri

Baskı Makinasının Çalıştırılması, Sınav Kağıdı ve Belge Çoğaltma İşlemleri GÖREV TANIMLAMALARI İŞ KODLARI 1. YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ 11151409.1 2. YÜKSEKOKUL KURULU 11151409.2 3. YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU 11151409.3 4. MÜDÜR YARDIMCISI 11151409.4 5. BÖLÜM BAŞKANI 11151409.5 6. ÖĞRETİM

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Ders Kaydı ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. 2 Ders Ekle sil Danışmanı ile ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. Ders Muafiyetleri

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Bir önceki yıl yapılan harcamaların tüm tertip kodlarına göre hesaplanması

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Bir önceki yıl yapılan harcamaların tüm tertip kodlarına göre hesaplanması Ömer alisdemir Üniversitesi İLTİŞİM FAKÜLTSİ Alma Birimi Bütçe Planlama işlemleri TOPLAM SÜR gün 6 İŞ SÜRCİ Rektörlük Makamının Mali Yıl Bütçe azırlık çalışmalarıyla ilgili yazının alınması Bir önceki

Detaylı

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Taleplerin tespiti Talepler doğrultusunda Rektörlüğe kadro sayısı bildirme Akademik ilanın ulusal gazetede yayımlanması Adayların müracaatı Ön

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Öğrenci İşleri ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Yardımcıları Personel GÖREV VE SORUMLULUKLARI

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARLARI TABLOSU 2- Öğrenci ön kayıt bilgileri formu (ogi.yildiz.edu.tr) 3- Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi 1 2 Kayıt evrakları (Yabancı Uyruklular) 3 Dikey Geçiş Kayıt evrakları 4 Ek Yerleştirme Kayıt evrakları 1- Başvuru

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Bölüm Akademik Kurul Toplantısı İşlemleri Bölüm Akademik Kurul Toplantısı Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm Akademik Kurul Toplantısının gündemi, tarih, saat ve yeri üst yazı ile tüm öğretim elemanlarına

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET BİRİMİ 1. Öğrenci İşleri HİZMETİN ADI Öğrenci Başvuru BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. Diploma fotokopisi 2. Transkript 3. Lisans/Yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin örneği 4.

Detaylı

Davet mektubu veya kabul belgesi, dilekçe (İlgilinin Beyanı, Yönetim Kurulu Kararı)

Davet mektubu veya kabul belgesi, dilekçe (İlgilinin Beyanı, Yönetim Kurulu Kararı) SIRA NO T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi Ve Yurtdışı

Detaylı

https://ubs.omu.edu.tr

https://ubs.omu.edu.tr 4 30.05.00.00 DERS SAYDIRMA hafta Başvuru oldukça 3 30.0.00.00 KAYIT YENİLEME - DERS KAYDI https://ubs.omu.edu.tr/ 1 gün https://ubs.omu.edu.tr/ 30.01.00.00 KESİN KAYIT Öğrenci İşleri Bürosu İlanda belirtilen

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar,

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. Ömer alisdemir Üniversitesi MİMARLIK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı,

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU ALT YETKİLİSİ ALT YETKİLİSİ Serhat ACAR Öğrenci İşleri Şefi Görev Tanımı Havale edilen evrakları teslim alarak, personel arasında dağılımını yapılması, İşlem yapılacak evrakların ve Dekan Yardımcısı ile

Detaylı

İLK KAYIT İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANI ŞEF FAKÜLTE TEMSİLCİSİ MALİ İŞLER BİRİMİ ÖĞRENCİ

İLK KAYIT İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANI ŞEF FAKÜLTE TEMSİLCİSİ MALİ İŞLER BİRİMİ ÖĞRENCİ İLK KAYIT İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANI ŞEF FAKÜLTE TEMSİLCİSİ MALİ İŞLER BİRİMİ ÖĞRENCİ Kayıt organizasyonu Görevlendirmelerin yapılması Kayıt evraklarının kontrol edilmesi Kayda gelecek öğrencilerin öğrenci

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi %10'a Giren Öğrencilerin Tespiti 3 gün 30 Güz Yarıyılı sonunda bütünleme sınavları yapıldıktan sonra Bahar Yarıyılı sonunda ise Yaz okulu notları girildikten sonra İkinci Öğretim öğrencilerinin yarıyıl

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİN 1 302.11.02 Kayıt Dondurma Öğrencinin mazereti nedeniyle eğitimine ara verme isteği. İ.M.Ü Lisans Eğitim- 24. maddesi. Öğrenci 1- ÖİDB 2- (Mazeretin gerçekleştiği tarihten itibaren 30 gün içinde

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER Üniversitesi T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA ADI 1 İlk Kayıt 2 Yatay Geçiş 1- ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu ve Kayıt Dosyası 3- Diploma veya Mezuniyet Belgesi 4- Nüfus Cüzdanının

Detaylı

Duyurulan Kayıt Belgeleri

Duyurulan Kayıt Belgeleri SIRA NO ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Kesin Kayıt İşlemleri HİZMETİN ADI Ek-2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Duyurulan Kayıt Belgeleri HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) İlan edilen tarihler

Detaylı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Yeni Kayıt Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması Müdürlük Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Müdürlük Kayıt görev sorumlularının belilenmesi Müdürlük

Detaylı

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu Mazeret Sınav Başvurusu Sınav Sonuçlarına İtiraz Yatay Geçiş İşlemleri Transkrip Belgesi Öğrenci Belgesi SIRA NO MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S.N. HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Ders Kayıtları ÖBİSİS Programından Giriş yapılarak internet

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölüm Sekreterliği Görevi

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölüm Sekreterliği Görevi T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Ana Proses Adı : Teknoloji Fakültesi Alt Proses Adı : Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölüm Sekreterliği Görevi : Birim Sorumlusu

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. MÜNDİSLİK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı, gerekli bilgiler (aile durumu

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün 2 Resmi Yazışmalar (Kurum içi

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Ders Muafiyet İşlemi 16 gün 1 saat 20 dk Öğrenci- Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım Öğrencilerden

Detaylı

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.15.03 Mezuniyet Belgesi Verilmesi 160 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.10.03 Yeniden Kimlik Kartının Düzenlenmesi 8 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.01.06 Yatay Geçiş

Detaylı

Eğitim Öğretim Koordinatörlüğü

Eğitim Öğretim Koordinatörlüğü 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 31., 40/a, 40/c ve 40/d maddeleri uyarınca öğretim elemanlarının görevlendirme ile ilgili yazışmalarının yapılması Fakültemiz Bölüm Başkanlıkları ve 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi. İlgilinin dilekçesinin ve eklerinin incelenmesi

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi. İlgilinin dilekçesinin ve eklerinin incelenmesi 2547 Sayılı Kanunun 35. maddesine göre görevlendirme işlemleri 1 Gün 2 saat 39 Dakika Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi 1 1-DİLKÇ 2-ÖZGÇMİŞ 3-LİSANS DİPLOMASI

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

Bölüm Sekreterliği-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli)

Bölüm Sekreterliği-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli) DOSYA NO : 90866454-14.1-39. Maddeye Göre Görevlendirilme Talepleri(Kısa Süreli) Görevlendirilme talebi ile ilgili ilgili öğretim elemanı tarafından Bölüm Başkanlığına başvurunun yapılması İlgili Öğretim

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ORTALAMA ELEKTRONİK OLARAK 1. 105.01 Öğretim Programlarının Hazırlanması Yarıyıl başlarında o yarıyılda uygulanacak olan öğretim programlarının hazırlanması Eğitim Öğretim Yönetmeliği Madde 14 İşleri Her

Detaylı

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ ĠletiĢim Fakültesi Dekanlığı HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU AYNĠYAT BĠRĠMĠ

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ ĠletiĢim Fakültesi Dekanlığı HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU AYNĠYAT BĠRĠMĠ AYNĠYAT Satın Alma Ve Hizmet Talep Alımlarının Yapılması 2 Taşınır Mal Talep işlemlerinin Yapılması 3 Taşınır Malların Hurdaya Ayrılması İşlemleri Taşınır Mal Cetvellerinin Sayıştay a Bildirim İşlemleri.

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Fakülte Adı : Mühendislik Fakültesi Birim Adı : Öğrenci İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan

Detaylı

Bozok Üniversitesi. Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumların / Birimlerin Adı

Bozok Üniversitesi. Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumların / Birimlerin Adı 6 B32B2K13 532 5 B32B2K13 513 5-1 4 511 2 gün 5-1 3 B32B2K13 5 2 4 1 B32B2K13 1 Sıra No Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı Ve Madde Numarası

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI

TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI Sıra No Hizmet Adı İstenen Belgeler-Geçerli Mevzuat-Hükümler 1 Özel Yetenek Sınavları Ön Kayıt işlemleri

Detaylı

İslami İlimler Fakültesi Tahakkuk ve Satın Alma Birimi

İslami İlimler Fakültesi Tahakkuk ve Satın Alma Birimi Ömer alisdemir Üniversitesi Birimi k Ders Ödeme İşlemleri TOPLAM SÜR 1 gün 6 saat İŞ SÜRCİ er dönem başı bölümlerden üst yazı ile Ders Dağılım Çizelgesinin alınması, Ders Programı, Fakülte kurul kararı

Detaylı

SÜREÇ EL KİTABI. Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı Süreci. Başarılı bir şekilde lisansüstü programların açılması süreci sayısı

SÜREÇ EL KİTABI. Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı Süreci. Başarılı bir şekilde lisansüstü programların açılması süreci sayısı Yayın i Sayfa 1 / 86 SÜREÇ ADI: SÜRECİN SORUMLULARI: ÜST SÜRECİ: SÜRECİN AMACI: SÜREÇ SINIRLARI: SÜREÇ ADIMLARI: Lisansüstü Programlarının Açılması / Açılacak Lisansüstü Programlarının Kontenjanlarının

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI Aylar FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ PERSONEL İŞLERİ YAZI İŞLERİ TAHAKKUK İŞLERİ TAŞINIR KAYIT KONTROL BÖLÜM SEKRETERLİĞİ TEMİZLİK HİZMETLERİ OCAK 1. İdari personel

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Maaş tahakkuk hazırlık işlemlerinin başlatılması. 30 dk. İlgili programlara verilerin girişi (KBS sistemi,wintahakkuk) 30 dk.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Maaş tahakkuk hazırlık işlemlerinin başlatılması. 30 dk. İlgili programlara verilerin girişi (KBS sistemi,wintahakkuk) 30 dk. Maaş İşlemleri 17 Rektörlük ve Birimler Maaş tahakkuk hazırlık işlemlerinin başlatılması İlgili programlara verilerin girişi (KBS sistemi,wintahakkuk) İdari ve akademik personelin maaşlarının KBS tarafından

Detaylı

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO 1 KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU.01 HİZMETİN ADI müze ilk kez kabul edilecek öğrenciler ile ilgili

Detaylı

DİĞER(ÖZEL SEKTÖR VB.) öğrenciler Belge İstenmemektedir.

DİĞER(ÖZEL SEKTÖR VB.) öğrenciler Belge İstenmemektedir. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S.N. HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Ders Kayıtları ÖBİSİS Programından 1 hafta Giriş yapılarak

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 050.03.02 050.01.03 050.01.01 050 040.05 040 010 HİZMETİN YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 Mevzuat İşleri Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin tümünün yasal dayanakları

Detaylı

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler AKADEMİK PERSONEL TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler 1. Dilekçe (37. Ve 39. Maddelere göre görevlendirme) 20 İş Günü 2. Davet Yazısı ve Araştırma Planı (39. Madde İçin) 2

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE. 1-ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu 3- Mezuniyet Belgesi.

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE. 1-ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu 3- Mezuniyet Belgesi. 30.01 Kayıt Sildirme 30.01 Kayıt Dondurma 50 30.0 Derse Yazılma 500 Sunuluyor 30.01 Kimlik Kartı İşlemi 30.01 İlk Defa (Yeni) Kayıt İşlemi Sunuluyor YAPMASI GEREKEN İÇ YAPMASI GEREKEN DIŞ ORDU ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri.

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri. HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AMASYA ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞHACIKÖY HASAN DUMAN MYO ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ S.N. HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Ders Kayıtları ÖBİSİS Programından

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA SÜRESİ Kablolu internet Bağlantısı Resmi Yazıyla 0 Gün 2 Kablosuz internet Bağlantısı Sözlü Başvuru 5 Dakika 3

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İzin İşlemleri Dilekçe ve Rapor 1

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S I R A N O HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Akademik Personel Alımları 1.Başvuru

Detaylı

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 30..0 5 30.0.0 5 30.0 00 30.0.08 30.0.05 30.0 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ

Detaylı

Personel İşleri : 31. Maddeye Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri

Personel İşleri : 31. Maddeye Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri DOSYA NO : 90866454-8.1 : 31. Maddeye Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri Dönem Öncesinde Lisans programlarında bulunan ve fakültece verilemeyecek olan derslerin Bölüm Başkanlıklarınca tespit

Detaylı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı OSMANİY KORKUT ATA ÜNİVRSİTSİ MÜHNDİSLİK FAKÜLTSİ Tahakkuk Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika SORUMLULAR İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı

Detaylı

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ŞEKLİ SÜRE 1 Tezli Yüksek Lisans 3 Yıl (6 Yarıyıl) 2 Doktora 6 Yıl (12 Yarıyıl) ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN

Detaylı

HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER

HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER SIRA NO 77 Belgesi İşleri Kimlik Kartı ile kişi beyanı 0 Dakika 00 Transkrip Belgesi Sınav Kimlik Kartı Dilekçe İşleri 0 Dakika 00 Yatay Geçiş İşlemleri Kurumları Arasında Önlisans ve Lisans Düzeyinde

Detaylı

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI SÜRECİN SORUMLULARI: Bölüm Sekreteri

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI SÜRECİN SORUMLULARI: Bölüm Sekreteri Yayın i Nisan 2013 Revizyon No / 1/1 SÜREÇ ADI : Bölüm/Bölüm Kurulu Süreci SÜRECİN SORUMLULARI: ÜST SÜRECİ: Eğitim-Öğretim Süreci SÜRECİN AMACI: SÜREÇ SINIRLARI : SÜREÇ ADIMLARI : Bölüm Başkanı ve Bölümün

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ Başlangıcı Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca Fakültelerde Kısmi Zamanlı olarak çalışacak öğrenci kontenjanı belirlenir Öğrenciler Dekanlığa

Detaylı

Enstitü Kurul Toplantısı için gündemdeki konuları içeren bilgilerin hazırlanması

Enstitü Kurul Toplantısı için gündemdeki konuları içeren bilgilerin hazırlanması HİZMETİN ADI HACETTEPE ÜNİVERS VERSİTES TESİ BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Tezli Yüksek Lisans Süresi H.Ü.Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE I ORTALAMA ELEKTRONİK OLARAK 1. 105.01 Ders Programlarının

Detaylı

Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri. Başlangıç

Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri. Başlangıç Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri İlgili bölüme ve ilgiliye görev süresinin uzatılmasına dair dilekçesi ve bilimsel yayın dosyasının gönderilmesine ilişkin yazı gönderilmesi. İlgili bölümden

Detaylı

EK-2 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Kontenjanların ve Önerilen Derslerin Belirlenmesi 2 Enstitü Kurulu Gündeminin Hazırlanması 3 Kontenjanların Kesinleşmesi ve İlanı Ana Bilim Dalı Kurul Kararı Enstitü Kurul Toplantısı için kontenjanlar,

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik ve Diğer Kurumlarla yapılan Yazışmalar 5 Sınav Sonuçları 6 Yönetim Kurulu Kararları Yazışmaları 7 Üniversite

Detaylı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ/ BÖLÜM BAŞKANLIKLARI

İLETİŞİM FAKÜLTESİ/ BÖLÜM BAŞKANLIKLARI 31. MADDE GÖREVLENDİRMELERİ SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI BÖLÜM BAŞKANLIĞI Eğitim Öğretim Yılının İlgili Yarıyılına Ait Ders Planında Öğretim Üye/Elemanı bulunmayan derslerin tespiti Görevlendirme talep eden veya

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) ÖĞRENCİ İŞLERİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) ÖĞRENCİ İŞLERİ ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) ÖĞRENCİ İŞLERİ YAPMASI GEREKEN İÇ YAPMASI GEREKEN DIŞ 1 30.01 İlk Defa (Yeni) Kayıt İşlemi

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi hazırlanarak imzaya sunulur.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi hazırlanarak imzaya sunulur. Ömer alidemir Üniversitesi ĞİTİM FAKÜLTSİ Akademik/İdari Personel Nakil Bildirimi İşlemleri TOPLAM SÜR 47 dakika İŞ SÜRCİ Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi

Detaylı

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 302.04.03 050.02 050.01 302.01 302.02 302.01 SIRA NO KURUM KODU DOSYA KODU HİZM ETİN ONLİNE SUNULUP / SUNULMADIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİN SUNUM SÜRECİ HİZMETİN ADI/TANIMI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

Birim içi veya birim dışı duyurular. Kurum içi/kurum dışı yazışmalar öğrenci kimlik kartı beyanı. 1- dilekçe 2- öğrenci kimlik kartı

Birim içi veya birim dışı duyurular. Kurum içi/kurum dışı yazışmalar öğrenci kimlik kartı beyanı. 1- dilekçe 2- öğrenci kimlik kartı SIRA NO GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 HİZMETİN ADI Evrak Kaydı (Gelen-Giden evrak) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Resmi yazı, belge ve bilgi ve elektronik belge HİZMETİN

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO 3020000 Kayıt ÖSYM ile gelen öğrencilerin kesin kayıtlarının yapılması (Madde-9) Diplomanın aslının

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MYO KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MYO KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI / MADDE NUMARASI

Detaylı

1 Ay. 10 Kesin Kayıt İşlemleri 1- Lisans / Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi,

1 Ay. 10 Kesin Kayıt İşlemleri 1- Lisans / Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Tezli Yüksek Lisans Toplam Süre Tezli Yüksek

Detaylı