4,25 TL ,95 TL TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER. 100 g. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "4,25 TL ,95 TL TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER. 100 g. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:"

Transkript

1 15 Ağustos'ta de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER,95 TL 4,25 TL 100 g 3 4 Temmuz - 29 Ağustos 2018 tarihleri arasında sadece Tchibo mağazalarında geçerlidir. Stoklarla sınırlıdır.

2 TEMİZLİKLE KUMAŞ, SERT VE HİBRİT BAVULLARDA İNDİRİM FIRSATI IŞILDAYAN EVLER KÜÇÜK BOY 50 TL İNDİRİM ORTA BOY 60 TL İNDİRİM BÜYÜK BOY 70 TL İNDİRİM Bu kampanya 6-19 Ağustos 2018 tarihleri arasında Tchibo mağazaları ve tchibo.com.tr de geçerlidir. Evlerde ışıltılı temizlik zamanı! DOĞA DOSTU geri dönüştürülmüş materyaller kullanılarak üretilen fonksiyonel yardımcılarla büyük ev temizliği artık hiç vaktinizi almayacak. Temizliği kolay ve keyifli hale getirecek pratik temizlik ve düzenleme yardımcıları yeni koleksiyonumuzda sizleri bekliyor. TEMİZLİKLE IŞILDAYAN EVLER KOLEKSİYONUNDAN YAPILACAK 200 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE 40 TL İNDİRİM Bu indirim çeki Ağustos 2018 tarihleri arasında Tchibo mağazalarında Temizlikle Işıldayan Evler koleksiyonundan yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde kazanılacaktır ve 100 TL ve üzeri gıda dışı alışverişlerinde 15 Ağustos-2 Eylül 2018 tarihleri arasında kullanılabilir. Bu hediye çeki Gıda, Cafissimo ürünlerinde ve Grundig ürünlerinde geçerli değildir. Bu kampanya başka kampanya/promosyon ile birleştirilemez.

3 Tchibo da her hafta yeni bir dünya keşfedin. Tüy Toplama Rulosu SÜPER KAÇIRMAYIN FİYAT Fonksiyonel Mutfak Yardımcısı 24,95 TL Tencere altlığı olarak da kullanılabilir Lastik noktacıklar döşemeleri ve halıları fırçalamak için Leke Kazıyıcı Spatula Düz yüzeylerdeki kıllar ve iplikleri temizlemek için Temizleme Fırçası Seti 42,95 TL 2 Adet XL Çamaşır Filesi Ütü Masası Kılıfı Müşteri Hizmetleri Hattı /TchiboTurkiye Müşteri Hizmetleri Hattı Müşteri Hizmetleri Hattımız üzerinden telefonla sipariş verebilirsiniz. Tchibo ürünleri sadece Tchibo mağazalarında, adresinde ve numaralı Tchibo Telefonla Sipariş Hattı üzerinden satılmaktadır. Bu katalogdaki ürünler stoklarla sınırlı olup Tchibo, fiyatlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir, fiyatlara KDV dahildir. Baskıdan kaynaklanan ve tipografik hatalardan Tchibo sorumlu değildir. Çarşamba günü herkes için Tchibo günü! Tchibo, her çarşamba değişen temalarıyla bütün Tchibo mağazalarında ve de sürpriz ürünlerin ve kampanyaların heyecanını yaşatır. Tchibo gün geçtikçe büyüyor Tchibo, mağazası ve satış noktasıyla 60 ülkede hizmet vererek sizlere dünya çapında hizmet ve ürün kalitesi sunar. %100 Güven Tüm Tchibo ürünleri defalarca kalite kontrolünden geçirildikten sonra piyasaya sürülür. Her elektronik ürün standart olarak 3 yıl garantilidir.

4 TERTEMİZ YÜZEYLER 2I Lavabo Süzgeci 79,95 TL 1 1I Bulaşık Standı 89,95 TL 3I Bulaşık Süzme Matı 4I Kireç Çözücü Musluk Başlığı 29,95 TL Tencere altlığı olarak da kullanılabilir 6 Çıkarılabilir çatal bıçak ek bölme 1I Bulaşık Standı Toz kaplamalı metalden. 35x8,5x26,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Lavabo Süzgeci Süzmek ve yemek kalıntılarını toplamak için. 34x27 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Bulaşık Süzme Matı Silikondan. Hassas bardaklar için ideal. Yumuşak, koruyucu altlık. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Silikon. 26,5x34,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Kireç Çözücü Musluk Başlığı Sadece sıvı kireç çözücü ya da sirke ile doldurun ve etki etmesini bekleyin. Tekrar kullanılabilir. Kireç çözücü dahil değildir. Telefon Sipariş Kodu:

5 1I Fonksiyonel Mutfak Yardımcısı 24,95 TL Tencere altlığı olarak da kullanılabilir SÜPER KAÇIRMAYIN FİYAT 4I 2'si 1 Arada Silikon Gider Süzgeci ve Tıkacı 34,95 TL Üzerine bastığınızda süzgeç tıkaca dönüşür 2I Temizleme Fırçası Seti 42,95 TL Vantuz sayesinde fayansa sıkıca tutunur 3I Bulaşık Malzemeleri Standı 59,95 TL VAZGEÇİLMEZ TEMİZLİK YARDIMCILARI 8 2 Termoslar ve şişeler için Pencere ve kapı çerçeveleri için Giderler ve atık su boruları için 1I Fonksiyonel Mutfak Yardımcısı Son decece hijyenik. 1 tarafı petek yapılı, 1 tarafı yumuşak silikon kıllı. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. 17,5x22 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Temizleme Fırçası Seti Sağlam plastik fırça kıllı ve farkı yüzeylerle uyumlu fırça başlıkları. 3 farklı form. Telefon Sipariş Kodu: I Bulaşık Malzemeleri Standı Çıkarılabilir su toplama kabı kolay temizlenir. Telefon Sipariş Kodu: I 2'si 1 Arada Silikon Gider Süzgeci ve Tıkacı 2'si 1 arada: tıkaç ve süzgeç fonksiyonu bir arada. 4 ile 8 cm çapındaki giderler için. Telefon Sipariş Kodu:

6 ALAN YARATAN ÇÖZÜMLER 1I 2 Adet Mutfak Bezi Askısı Dolap kapağına kolayca asılır 1 tutucu süpürge sapları için 2 askı mutfak bezleri vb. için 2I 3'lü Duvar Askısı ve Tutucu Seti 3I Fonksiyonel Askı 69,95 TL Havlu kağıt ruloları için de kullanılabilir. 1I 2 Adet Mutfak Bezi Askısı Mat fırçalanmış paslanmaz çelikten. Telefon Sipariş Kodu: I 3'lü Duvar Askısı ve Tutucu Seti Kendinden yapışkanlı. Tekrar kullanılabilir. Kolay takılır ve çıkarılır. Telefon Sipariş Kodu: I Fonksiyonel Askı Dış ya da iç kısma kolayca asılır. Toz kaplama metalden. 29,5x11x8,5 cm. Telefon Sipariş Kodu:

7 TEKRAR KULLANILABİLİR! 1I Geri Dönüştürülmüş Değiştirilebilir Başlıklı Bulaşık Fırçasıt 2I Geri Dönüştürülmüş 2'si 1 Arada Fayans Fırçası Sapın içine saklanabilir 1 Tchibo'nun tüm temizlik koleksiyonlarında yer alan bulaşık fırçaları ile uyumludur. Sapları saklayarak tekrar kullanabilirsiniz. Şişe ve Bardaklar için Bulaşıklar için DOĞA İLE DOSTLUĞUMUZA SİZ DE KATILIN! Tchibo'nun DOĞA DOSTU logosu, ürünlerin tamamen veya kısmen sürdürülebilir kaynaklardan elde edildiğini gösterir. Bu ürünleri alarak doğaya karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmek için bir adım daha atmış oluruz. Bu hafta koleksiyonumuzda geri dönüşümlü malzemeden üretilen ürünlerimizi keşfedin. DOĞA DOSTU ürünlerimiz hakkında ürün paketlerinin üzerinden bilgi edinebilirsiniz. GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ MATERYAL İÇERİR İnatçı kirler için ucu kazıyıcılı 3I Geri Dönüştürülmüş Derz Fırçası 29,95 TL Geri dönüşümlü malzemeli ürünlerimiz için uygun olan dönüştürülebilen maddeleri tekrar kullanırız. Bu sayede kaynaktan ve enerjiden tasarruf sağlanır ve çevre korunur; çünkü bir ürünü geri dönüşüm ile birden fazla kez kullanmak DOĞA DOSTU'dur. Sürdürülebilirlik sayfamızı keşfedin: tchibo.com.tr/doga-dostu 1I Geri Dönüştürülmüş Değiştirilebilir Başlıklı Bulaşık Fırçası 2 sünger başlıklı farklı şişe ve bardak formları için uygun. Sapı plastik (%50 geri dönüşümlü). 2 Adet değişen başlıklı bulaşık fırçası. Telefon Sipariş Kodu: I Geri Dönüştürülmüş 2'si 1 Arada Fayans Fırçası Erişmesi zor yerler için eğimli kıllara sahip çıkarılabilir küçük fırça. Yüksek baskı uygulamak için sert plastik fırça kulları: etkili ve derinlemesine. Sapı plastik (%50 geri dönüşümlü). Telefon Sipariş Kodu: I Geri Dönüştürülmüş Derz Fırçası Ulaşılması zor yüzeyler için ekstra uzun saplı. Sert plastik fırça kılları. Sapı plastik (%50 geri dönüşümlü). Telefon Sipariş Kodu: I 12 13

8 PRATİK DETAYLAR 2I Sprey Fonksiyonlu Cam Temizleyici 69,95 TL 4I Leke Kazıyıcı Spatula 3I 2 Adet Leke Çıkarıcı Silgi 2 zımpara derecesi 1I Dolap Kapağı Düzenleyici 99,95 TL 5I Gümüş ve Takı Temizleme Yardımcısı 44,95 TL 6I 3 Adet Fonksiyonel Temizlik Bezi 44,95 TL 14 1I Dolap Kapağı Düzenleyici Kapağın üst kenarına kolayca asılır. Toz kaplama metalden. 32x47x12,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Sprey Fonksiyonlu Cam Temizleyici Deterjan ve su için tanklı. Baskı mekanizmalıdır ve ince püskürtme sağlar. 2 mikrofiber kııflı. Dolum kapasitesi 100 ml. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Leke Çıkarıcı Silgi Derz aralarınıdaki oje, pas ya da kireç gibi inatçı kirleri kendisi temizler. 2 zımpara derecesi farklı zorluktaki kirlenmeler için. 8x2x5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Leke Kazıyıcı Spatula Cam ve fayans yüzeyler için. Plastik sap kaplamalı 18/10 paslanmaz çelik ergonomik şekilli. Yedek bıçaklar sapında. TÜV onaylı. Telefon Sipariş Kodu: I Gümüş ve Takı Temizleme Yardımcısı Cila ya da kimyasal gerektirmeden, çizmeyen ve kokusuz parıldayan ışıltı için. Çok defa kullanılabilir. Alüminyumdan. Telefon Sipariş Kodu: I 3 Adet Fonksiyonel Temizlik Bezi Kuru ve ıslak temizlik için. Daha az deterjan ve su ile yağı ve kiri çözer; çevre dostudur. Uzun ömürlüdür, iplik bırakmaz ve çok emicidir. %85 polyester, %15 poliamit. 30x30 cm. Telefon Sipariş Kodu:

9 PIRIL PIRIL YÜZEYLER 1I Yedek Başlıklı Toz Fırçası 57 cm uzunluğunda 2I El Süpürgesi ve Faraş Seti 44,95 TL 3I Sprey Fonksiyonlu Zemin Temizleyici 119,95 TL Düz entegre su tanklı 180 derece dönebilen başlık 4I Üniversal Temizlik Süpürgesi 59,95 TL Kirleri son derece derinlemesine almak için lastik fırça kılları Zemin temizleme bezlerini sabitlemek için delikler Islak yüzeyler için çekme ağzı 1I Yedek Başlıklı Toz Fırçası 1 ekstra uzun ve düz toz alıcı, 1 küçük toz fırçası. Kuru ve ıslak üst yüzeyler için. Telefon Sipariş Kodu: I El Süpürgesi ve Faraş Seti Erişilmesi zor alanlar için ekstra dar fırça başlıklı el faraşı az yer kaplaması için faraşa saklanabilir. Telefon Sipariş Kodu: I Sprey Fonksiyonlu Zemin Temizleyici İnce başlık: erişilmesi zor alanlar için ideal. Dolum kabı ve 2 adet mikrofiver zemin temizleme kılıfı dahil. Dolum kapasitesi 550 ml. Telefon Sipariş Kodu: I Üniversal Temizlik Süpürgesi Kuru ve ıslak temizlik için. Telefon Sipariş Kodu:

10 BUHAR GÜCÜ İLE KOLAY TEMİZLİK Sıcak su buharı ile çevre dostu, güçlü ve hijyenik temizlik Zemin temizleyici ve buharlı el temizleyicisi bir arada zeminleri, halıları, camları, döşemeleri, tekstilleri vb. temizlemek için 9 adet başlık dahil Lastik noktacıklar döşemeleri ve halıları fırçalamak için Düz yüzeylerdeki kıllar ve iplikleri temizlemek için 3I 20 Adet Çamaşır Mandalı 34,95 TL 2I Tüy Toplama Rulosu 5I Ütü Masası Kılıfı 1I Fonksiyonel Buharlı Süpürge 379,95 TL 4I Çamaşır Mandalı Torbası Dolgulu mandal yüzeyi sayesinde kıyafetlerde iz bırakmaz 18 1I Fonksiyonel Buharlı Süpürge K1500 Watt. Kablo uzunluğu 5 m. Su tankının dolum kapasitesi 350 ml. 2 temizleme pedi, kumaş ped, su kabı ve huni dahil. 3 yıl garantili. TÜV onaylı. Telefon Sipariş Kodu: I Tüy Toplama Rulosu Akan suyun altında kolay temizlenir. Her zaman tekrar kullanılabilir. Telefon Sipariş Kodu: I 20 Adet Çamaşır Mandalı Hava koşullarına, donmaya ve UV'ye dayanıklı. Telefon Sipariş Kodu: I Çamaşır Mandalı Torbası Güçlendirilmiş tabanlı. Çapı 17 cm. Mandallar dahil değil. Telefon Sipariş Kodu: I Ütü Masası Kılıfı 45x124 cm ütü alanlı ütü masaları için uygun. Kılıf %100 pamuklu. Arka kısmı alüminyum ve poliüretan. Telefon Sipariş Kodu: I 4 Adet Kaydırmaz Halı Pedi tesa yapıştırma yüzeyi sayesinde halıya sıkı tutunur. Halı zemine yapışmaz ve süpürürken ya da silerken katlanabilir. 9x14,5 cm. 4 adet tesa yapışkan şerit dahil. Telefon Sipariş Kodu: I 4 Adet Kaydırmaz Halı Pedi Kendinden yapışkanlı 19

11 1I Süpürge ve Faraş Tutucu 69,95 TL 2I Ütü Masası ve Ütü Tutucu 109,95 TL HASSAS ÇAMAŞIRLARINIZI KORUYUN 3 D-Cup sütyenleri için uygundur Hacimli kumaşlar için ideal 4 5 4I 2 Adet XL Çamaşır Filesi 1I Süpürge ve Faraş Tutucu Kapının üst kenarına kolayca asılır. Kat yerli olan ya da olmayan kapılar ve dolap duvarları için. 35,5x10,5x8,5 cm. Telefon Sipariş Kodu: I Ütü Masası ve Ütü Tutucu Ütü ve diğer gereçler için sepet. Ütü masası için askı apartlı. Toz kaplama çelik. 27x10x18 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Hassas Çamaşır Filesi Yumuşak dolgulu sütyenler formlarını uzun süre korur. D kupa kadar sütyenler için uygun. Çap 18 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet XL Çamaşır Filesi Montlar, perdeler ya da yastıklar gibi büyük hacimli tekstil ürünleri için ideal. 2 farklı ebat: 50x70 cm ve 60x90 cm. Telefon Sipariş Kodu: I 2 Adet Çamaşır Filesi Hassas tekstil ürünlerini yıkarken korur. 2 farklı ebat: 48x33 cm ve 34x23 cm. Telefon Sipariş Kodu: cm 70 cm 3I 2 Adet Hassas Çamaşır Filesi 20 5I 2 Adet Çamaşır Filesi 21

12 Tchibo Kahve #MERAKIN tadina bak Tchibo Kahve MAZAGRANDENİN HİKAYESİ 1800'lü yıllarda Cezayir'deki Fransız birlikleri sıcak havalarda susuzluklarını gidermenin en iyi yöntemini ararken limon, kahve ve maden suyunu birleştirsek nasıl olur diye merak ederler. Dünyanın dört bir yanında beğenilerek tüketilen Mazagrande içeceği bu merakın sonunda ortaya çıkar. LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ 5,95 TL YOĞUN KAHVE TADI Şimdi, Tchibo'nun kendine özel tarifi ile hazırladığı limon ve kahvenin mükemmel uyumunu ortaya koyan Mazagrande ile sen de merakın tadına bak!

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

YEPYENİ İKİ LEZZET KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLASIN. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA

YEPYENİ İKİ LEZZET KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLASIN. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA YEPYENİ İKİ LEZZET Hindistan cevizli ve ahududulu yeni Cafissimo espresso kapsüllerinin benzersiz lezzetleri ile hayatınıza renk katmaya hazır mısınız? 31 Ekim'de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Detaylı

DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER

DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER 1 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 4,25 TL,95 TL 100 g 3 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER 4 Temmuz - 29 Ağustos 2018 tarihine kadar sadece

Detaylı

İNDİRİMİ AYIN KAHVESİ Yaz. GOLD SELECTION 200 g

İNDİRİMİ AYIN KAHVESİ Yaz. GOLD SELECTION 200 g AYIN KAHVESİ GOLD SELECTION 200 g 38. 95 29. 95 4 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Yaz İNDİRİMİ Bu kampanya 30 Haziran 2018 tarihine kadar sadece Tchibo mağazalarında geçerlidir. Stoklarla

Detaylı

Yeni. Renkli. Mini. 299,95TL. Tertemiz Evler, Pratik Çözümler. Sınırlı Stoklarla. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Yeni. Renkli. Mini. 299,95TL. Tertemiz Evler, Pratik Çözümler. Sınırlı Stoklarla. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Yeni. Renkli. Mini. 7 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda. Lansmana özel fiyat 399,95TL 299,95TL Sınırlı Stoklarla Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Tertemiz Evler, Pratik Çözümler

Detaylı

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin.

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. Çayınız da artık Cafissimo dan! Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. 5 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YENİ Cafissimo TEATIME 10, 95 TL 10 adet çay kapsülü Her hafta

Detaylı

Temizlik Artık Daha Keyifli

Temizlik Artık Daha Keyifli KAHVE KEYFİNE DOYMAK İSTEYENLERE İNDİRİMLİ CAFISSIMO LATTE 10 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Şimdi SADECE 595 TL 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Temizlik Artık

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Evleriniz Temizlikle Işıldasın 595 TL LATTE

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Evleriniz Temizlikle Işıldasın 595 TL LATTE Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve LATTE 595 TL Şimdi SADECE 495 TL 20 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Evleriniz

Detaylı

TCHIBO YLA HADI 4,25 TL 100 g OKULA

TCHIBO YLA HADI 4,25 TL 100 g OKULA A L Y O TC H I B 4,25 TL 100 g HADI A L U K O TCHIBO YLA HADI OKULA Yaşasın! Okul vakti geldi! Eğlence dolu çantalar, çocuğunuzun yaratıcılığını ortaya çıkartacak kalemler ve boya setleri, hayal dünyası

Detaylı

DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI

DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 13 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAYLA BULUŞMA ZAMANI

Detaylı

ayın kahvesi Wiener Melange 5, 25 tl 6, 90 tl Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Ev İşlerinde Pratik Fikirler Rahat Şıklık 100 g Ayrıca Bu Hafta:

ayın kahvesi Wiener Melange 5, 25 tl 6, 90 tl Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Ev İşlerinde Pratik Fikirler Rahat Şıklık 100 g Ayrıca Bu Hafta: ayın kahvesi Yumuşak İçimli Benzersiz Kahve Lezzeti Wiener Melange 16 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Ev İşlerinde Pratik Fikirler 6, 90

Detaylı

Yılın heyecanla beklenen dönemi

Yılın heyecanla beklenen dönemi KAHVE KEYFİNİZİ BUL U T L A R I N 2 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda ÜZERİNE ÇIKARIN - Sınırlı Stoklarla - YENİ PASTEL SERİSİ Yılın heyecanla beklenen dönemi Çok daha fazlası mağazalarda

Detaylı

Cafissimo ile ASKIN EN TATLI ANLARINA GEL

Cafissimo ile ASKIN EN TATLI ANLARINA GEL Aska gel Tchibo ya gel 299, 95 TL Cafissimo ile ASKIN EN TATLI ANLARINA GEL Cafissimo PURE 96 lı Espresso Intense Aroma Kapsül 2 Adet Sütlü Çikolata Bar 8 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Detaylı

13 Şubat'ta de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI

13 Şubat'ta   de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI 13 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI DÜNYANIN 3.EN BÜYÜK ORGANİK PAMUK TEDARİKÇİSİ TCHIBO 3.EN BÜYÜK Organik pamuk tedarikçisiyiz! %80 2017'de sürdürülebilir kaynaklardan

Detaylı

13 Şubat'ta de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI

13 Şubat'ta   de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI 13 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI DÜNYANIN 3.EN BÜYÜK ORGANİK PAMUK TEDARİKÇİSİ TCHIBO 3.EN BÜYÜK Organik pamuk tedarikçisiyiz! %80 2017'de sürdürülebilir kaynaklardan

Detaylı

Feine Milde 14, 10, Haftanın yıldızı. 95 TL /100g. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. www.tchibo.com.tr

Feine Milde 14, 10, Haftanın yıldızı. 95 TL /100g. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. www.tchibo.com.tr Haftanın yıldızı Feine Milde www.tchibo.com.tr Çekirdek Kahve 12,95 TL 10, 95 TL /100g 14, Öğütülmüş Kahve 17,95 TL 95 TL 2x250g 28 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya

Detaylı

MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER

MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 6 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA TAZE LEZZETLER

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Banyolarınızı Baştan Yaratın 595 TL LATTE

495 TL. Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve. Banyolarınızı Baştan Yaratın 595 TL LATTE Cafissimo ile Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç İster çay ister kahve LATTE 5 Şimdi SADECE 4 27 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Banyolarınızı

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

Annemle Mutfaktayım. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin.

Annemle Mutfaktayım. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin. SÜRPRİZ BAHAR İNDİRİMİ Cafissimo nun hayatınıza enerji katacak birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini keşfedin. 27 Nisan da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu

Detaylı

TEMİZLİK. uzmanları. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr

TEMİZLİK. uzmanları. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr www.tchibo.com.tr 16 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchiboʼnun ücretsiz kataloğudur. 13_03 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: TEMİZLİK uzmanları Sadece Tchibo dünyasına özel

Detaylı

İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR

İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR 7 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İSKANDİNAV TARZI MUTFAKLAR DOĞA İLE DOSTLUĞUMUZA

Detaylı

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel 2 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Black & White Öğütülmüş Kahve 19,90 TL 16, 90 TL 2x250g 4 Kutu Kapsül Kahve 39,90 TL 34, 90 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

279, 95 TL 331, 85 TL. Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun. Keyifli Bir Seyahate Hazırlanın

279, 95 TL 331, 85 TL. Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun. Keyifli Bir Seyahate Hazırlanın Cafissimo PURE Seti ile Evinizin Kahve Uzmanı Siz Olun 31 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo PURE 2 li Latte Macchiato Bardağı Barista Süt Köpürtücü 331, 85 TL 279, 95 TL Her hafta

Detaylı

19, 95 TL 2x250g. Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL

19, 95 TL 2x250g. Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL Brezilya nın güneşinden beslenen kahvenin büyüsünü keşfedin. 27 Mayıs ta www.tchibo.com.tr de XXXXXXXXXXXXXXXX ve tüm Tchibo larda Brazil Mild Öğütülmüş Kahve 21,95 TL 19, 95 TL 2x250g Her hafta yeni bir

Detaylı

16, 24, Kaçırılmayacak Büyük Fırsat! %29 %37. İndirim oranı. İndirim oranı 95 TL 95 TL

16, 24, Kaçırılmayacak Büyük Fırsat! %29 %37. İndirim oranı. İndirim oranı 95 TL 95 TL www.tchibo.com.tr 1 Ocak ta www.tchibo.com.tr de 2 Ocak ta tüm Tchibo larda İ İ ND R İM Çok daha fazlası Tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo mağazalarında 1 Sadece Tchibo dünyasına özel İndirim oranı %29 İndirim

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75 B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli

Detaylı

25 Nisan'da de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

25 Nisan'da   de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 25 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: RENGÂRENK BAHAR MUTFAKLARI RENGÂRENK BAHAR MUTFAKLARI Mutfaktan sofraya, rengârenk bir lezzet deneyimi!

Detaylı

MARİN STİLİ BANYOLAR. Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL. ,95 TL g. ,95 TL 10 adet kapsül

MARİN STİLİ BANYOLAR. Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ,95 TL. ,95 TL g. ,95 TL 10 adet kapsül 25 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Çikolata dokunuşlu, dengeli lezzet,95 TL 8 100 g 19,95 TL 10 adet kapsül,95 TL 49 500 g Sınırlı Stoklarla Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Detaylı

5,95 TL. #MERAKIN 22 Ağustos'ta de ve tüm Tchibo larda YENİ RAHAT VE DOĞAL YAZ STİLİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

5,95 TL. #MERAKIN 22 Ağustos'ta   de ve tüm Tchibo larda YENİ RAHAT VE DOĞAL YAZ STİLİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. #MERAKIN tadina bak 22 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YOĞUN KAHVE TADI 5,95 TL LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: YENİ RAHAT VE DOĞAL

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ #MERAKIN tadina bak 5,95 TL 14 Kasım'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ SONBAHARIN

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO GÖKKUŞAĞI SATEN SAPLI YEDEK SAPLI YEDEK KOD EBAT FİYAT FİYAT EBAT KOD EBAT FİYAT KOD KOD FİYAT EBAT

SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO GÖKKUŞAĞI SATEN SAPLI YEDEK SAPLI YEDEK KOD EBAT FİYAT FİYAT EBAT KOD EBAT FİYAT KOD KOD FİYAT EBAT SATEN RULO GRUBU SUPER POLY RULO Bükümlü polyamit iplikten üretilmiştir. 12mm tüy uzunluğu Tüy bırakmaz, Boya sıçratmaz. 105 04 4, TL 100 08 12,00 TL 100 10 13,00 TL 105 04S 2,80 TL 100 08S 10,00 TL 100

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler

Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler www.tchibo.com.tr 17 Temmuz da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Banyolarda Temizlik ve Konfor Banyonuz için pratik çözümler Tchibo nun ücretsiz kataloğudur.

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 82836 TEL: (022) 8 0-29

Detaylı

Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın!

Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın! Haftanın yıldızı; Feine Milde Feine Milde Çözünebilir Kahve veya Feine Milde Öğütülmüş Kahve alana 2.si %50 indirimli. Fırsatı kaçırmayın! www.tchibo.com.tr 2 adet Feine Milde Çözünebilir Kahve alana 2.'si

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans, " (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, "SAFİR" tip sap, NİKEL bilezik

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans,  (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, SAFİR tip sap, NİKEL bilezik OKYANUS SERİSİ BOYA FIRÇALARI (SU Bazlı Boyalar için) STARGİL PLATİN "YENİ ÜRÜN" TL / 8696736071029 07102 Su bazlı boyalarda üstün performans, 12 120 2" (50) 6,80 8696736071036 8696736071043 8696736071050

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR!

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler www.sokmarket.com.tr 29 MAYIS-4 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz.

Detaylı

BÜYÜK İNDİRİM HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN. Tchibo'da! KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL 699 TL 649 TL TL

BÜYÜK İNDİRİM HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN. Tchibo'da! KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL 699 TL 649 TL TL KAHVE AŞIKLARINA ÖZEL BÜYÜK İNDİRİM 30 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda HEDIYEN SEVGİNİ ANLATSIN 1.199 TL 699 TL 1.599 TL 1.199 TL 849 TL 649 TL Bu kampanya 23 Ocak-20 Şubat 2019 tarihleri

Detaylı

2 ncisi %50 indirimli

2 ncisi %50 indirimli 1 adet 250g Sicilia Style Espresso alana 2 ncisi %50 indirimli 22 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 33, 90 TL 25, 40 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu Bahar Sokaklardayız

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

SEYAHAT HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

SEYAHAT HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR 16 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Gerçek Sevgi Annelerimizden Gerçek Kahve Keyfi Cafissimo'dan Anneler Günü'ne Özel %30 İndirim SEYAHAT HAZIRLIKLARI

Detaylı

Modern ve Düzenli Evler

Modern ve Düzenli Evler 27 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Sınırlı Stoklarla 329,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Modern ve Düzenli Evler 4 Temmuz 2016 tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarından,

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR

SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR FİRMA ADI TEL / FAX ADRES YETKİLİ VD - NO E-MAİL as kağıt ÖDEME VADESİ TESLİMAT NOTLAR SİPARİŞİ ALAN ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ SİP.AD. FİYAT DETERJANLAR 01-A ECOPORT ÇAMAŞIR YUMUŞATMA MADDESİ BABY SOFT 5 kg

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 27 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %10 a varan enerji tasarrufu sağlar. EkDurulama Bulaşık makineniz, bu opsiyon seçildiğinde 3 lt. kadar daha fazla su

Detaylı

Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin. Ayrıca bu hafta: Fonksiyonel Düzenleyiciler

Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin. Ayrıca bu hafta: Fonksiyonel Düzenleyiciler Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ LANSMANA ÖZEL 2,95 TL 199 10 Şubat ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Taptaze ve Sağlıklı Lezzetlerle Yenilenin

Detaylı

İçindekiler. Cafissimo POCKET için Kullanım Kılavuzu ve Teknik destek

İçindekiler. Cafissimo POCKET için Kullanım Kılavuzu ve Teknik destek tr Cafissimo POCKET için Kullanım Kılavuzu ve Teknik destek İçindekiler 2 Güvenlik uyarıları 5 Genel bakış (ambalaj içeriği) 6 Çalıştırma - ilk kullanımdan önce 7 En iyi aroma en iyi tat 7 Temizleme 8

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2017 tarihinden itibaren geçerlidir.

FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. YASSI BOYA FIRÇALARI (%100 Solventlere Dayanıklı) STARGİL PRO AQUA "YENİ ÜRÜN" TL/ 8696736072309 07230 Su bazlı boyalarda üstün performans 8696736072408 07240 Yüzeyi Çizmeyen İpeksi dokunuş 8696736072507

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça!

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! SOFTBOWL MUTFAK GEREÇLERİ Silikon Fırça Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! %100 sıvı silikon kullanılarak üretilen fırçanızın kılları şeklini uzun

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

AKILLI TEMİZLİK FİKİRLERİ

AKILLI TEMİZLİK FİKİRLERİ www.tchibo.com.tr 15 Ocak ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda AKILLI TEMİZLİK FİKİRLERİ Sadece Tchibo dünyasına özel Tchibo da her hafta yeni bir dünya keşfedin. Üstelik her zaman mükemmel fiyatlarla!

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO

CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO B E Z G R U B U 1 TBG001 KARELİ BEZ KÜÇÜK 40x45 DÜZİNE 5,00 TL 2 TBG002 KARELİ BEZ BÜYÜK 50x55 DÜZİNE 7,50 TL 3 TBG003 FLANEL RENKLİ TOZBEZİ 30x40 DÜZİNE 6,25

Detaylı

Marin Tarzını Keşfedin

Marin Tarzını Keşfedin MAKSİMUM KAHVE KEYFİ, MİNİMUM FİYATLARLA! Gerçek kahve tutkunlarının aradığı yaz indirimi Tchibo da. 20 Temmuz'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE 595 TL 495 TL CLASSIC 329,95 TL 299,95 TL

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 1 Ocak 2015

FİYAT LİSTESİ 1 Ocak 2015 YASSI BOYA FIRÇALARI (%100 Solventlere Dayanıklı) STARGİL DEKORATÖR TL/ 8696736020102 02010 Universal düzeyde, çok üstün nitelikli, 6 30 1" 5.95 8696736020157 02015 tam anlamıyla profosyonel bir fırçadır.

Detaylı

YEPYENİ İKİ LEZZET STİLİNİZDE SONBAHAR ESİNTİSİ. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA

YEPYENİ İKİ LEZZET STİLİNİZDE SONBAHAR ESİNTİSİ. ,95 TL 10 adet kapsül kahve. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SINIRLI SAYIDA YEPYENİ İKİ LEZZET Hindistan cevizli ve ahududulu yeni Cafissimo espresso kapsüllerinin benzersiz lezzetleri ile hayatınıza renk katmaya hazır mısınız? 24,95 TL 10 adet kapsül kahve 7 Kasım'da www.tchibo.com.tr

Detaylı

Renkli Uykulara Dalın

Renkli Uykulara Dalın Kahve aşıklarının yeni keşfi, Cafissimo TUTTOCAFFÉ LANSMANA ÖZEL 229,95 TL,95 TL 199 17 Şubat ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Renkli Uykulara Dalın

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Profesyoneller İçin Tertemiz Mekanlar... Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Endüstriyel Temizlik Deterjanları Uluslararası Kalite Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ 1 30 ADET ÇAMAŞIR SUYU 1'LT LİK 2 50 ADET SIVI BULAŞIK DETERJANI 1,5 LT'LİK 3 20 ADET SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI 2,5 LT'LİK 4 20 ADET SIVI ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 4 LT'LİK

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

DOĞAL VE DÜZENLİ EVLER

DOĞAL VE DÜZENLİ EVLER 14 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL VE DÜZENLİ EVLER Ayrıca Bu Hafta: KEYİFLİ

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin Ne istersen o, 7 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL, SICAK VE RAHAT Rengarenk Çorap & Ev Giyim koleksiyonumuzu

Detaylı

MİNİKLERİN SONBAHAR STİLİ

MİNİKLERİN SONBAHAR STİLİ 17 Ekim'de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Sonbahara Özel Kaçırılmayacak Fiyatlar 1.199 TL 799 TL 1.599 TL 1.199 TL 849 TL 649 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MİNİKLERİN SONBAHAR

Detaylı

Sadece Tchibo dünyasına özel

Sadece Tchibo dünyasına özel www.tchibo.com.tr 8 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_32 İnovatif ve vantuzlu ürünlerimizi duvarlarınızı delmeden kullanabilirsiniz 1 Sadece Tchibo

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... FULL CLEAN, temiz ve hijyenik bir işyeri ortamı yaratmanız için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılar;

Detaylı

ayın kahvesi DOĞALLIĞI VE KONFORU KEŞFEDİN %50 İNDİRİM 17,95 TL 29,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Filtre Kahve 36,95 TL 62,95 TL

ayın kahvesi DOĞALLIĞI VE KONFORU KEŞFEDİN %50 İNDİRİM 17,95 TL 29,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Filtre Kahve 36,95 TL 62,95 TL %50 İNDİRİM ayın kahvesi 28 Şubat'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Çekirdek Kahve 62,95 TL 29,95 TL Filtre Kahve ve Espresso 36,95 TL 17,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞALLIĞI

Detaylı

ÇAPAK ALMA RASPALARI TEKNİK BİLGİLER ÇAPAK ALMA RASPA SETİ KOD İÇERİK FİYAT KODU D-SD GÖVDE 3 BIÇAK C-10, C-20 VE C-30 RCP-34034 KORE

ÇAPAK ALMA RASPALARI TEKNİK BİLGİLER ÇAPAK ALMA RASPA SETİ KOD İÇERİK FİYAT KODU D-SD GÖVDE 3 BIÇAK C-10, C-20 VE C-30 RCP-34034 KORE TEKNİK BİLGİLER Çapak, işleme sonrası ürün kenarlarında kalmış istenmeyen metal parçalarıdır. Bu nedenle çapak alma makinaları ya da talaş kaldırma yöntemi ile çapak temizleme işlemi yapılması gerekmektedir.

Detaylı

Tatile Gidiyoruz 495 TL. Yakışıklı Babama En Güzel Hediye, Kahve Uzmanı Cafissimo LATTE. Şimdi SADECE 595 TL

Tatile Gidiyoruz 495 TL. Yakışıklı Babama En Güzel Hediye, Kahve Uzmanı Cafissimo LATTE. Şimdi SADECE 595 TL Yakışıklı Babama En Güzel Hediye, Kahve Uzmanı Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 595 TL 495 TL 22 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Tatile Gidiyoruz

Detaylı

#MERAKIN. 5 Aralık'ta de ve tüm Tchibo larda EVLERDE YENİ YIL /Ş/L T /S/

#MERAKIN. 5 Aralık'ta   de ve tüm Tchibo larda EVLERDE YENİ YIL /Ş/L T /S/ #MERAKIN tadina bak 5 Aralık'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda EVLERDE YENİ YIL /Ş/L T /S/ EVLERDE YENİ YIL IŞILTISI Heyecanlı bekleyiş sona eriyor! Yeni yılı, yeni koleksiyonumuzun çok özel

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 01 Eylül - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 3M Ürünleri 3M Yer Pedi Kahve 28 cm > 1x1 3M Yer Pedleri 35 cm 3M Yer Pedleri 43 cm 3M Yer Pedleri 51 cm 13, 05 3M Yer Pedi Scotch Brite Beyaz 28

Detaylı

ŞİMDİ TATİL ZAMANI. Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette ,95 TL YENİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

ŞİMDİ TATİL ZAMANI. Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette ,95 TL YENİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 27 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ŞİMDİ TATİL ZAMANI Ayrıca

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

MUTFAKLARDA TATLI SONBAHAR

MUTFAKLARDA TATLI SONBAHAR 19 Eylül'de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA TATLI SONBAHAR Bu kampanya sadece Tchibo mağazalarında 1-30 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Detaylı

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin Ne istersen o, 11 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr den ve 444 28

Detaylı

%50' ye varan INDIRIM. Tek tuşla kapsülü lezzete dönüştüren Cafissimo LATTE. Çok daha fazlası için Tüm Tchibo Mağazaları ve

%50' ye varan INDIRIM. Tek tuşla kapsülü lezzete dönüştüren Cafissimo LATTE. Çok daha fazlası için Tüm Tchibo Mağazaları ve Tek tuşla kapsülü lezzete dönüştüren Cafissimo LATTE 28 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo Latte alana 2'li Latte Macchiato Bardak Seti ve 2 kutu kapsül hediye %50' ye varan

Detaylı

14 Ekim de de ve tüm Tchibo larda

14 Ekim de  de ve tüm Tchibo larda y p p a H y a d Birth 14 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Miniklerin Sonbahar

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı