LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ"

Transkript

1 LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: Sınav Tarihleri: Resim Anasanat Dalı Akademik ve Sanatsal Dosya Değerlendirme Sınavı: Pazartesi günü saat 10:00 Heykel Anasanat Dalı Akademik ve Sanatsal Dosya Değerlendirme Sınavı: Salı günü saat 10:00 Sınavlar, Düzce Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü İlgili Anasanat Dalları Derslikleri Konuralp Yerleşkesi Ön Kayıt ve Başvuru Şartları: (1) Adayın ön kaydı ile ilgili işlemler Üniversitenin Akademik Takviminde belirtilen tarihler arasında yapılır. Adaylar, belirtilen süre içinde Enstitüye şahsen veya vekâleten istenen belgeleri teslim etmek koşuluyla başvururlar. Kayıt esnasında adaylardan TC Kimlik No ve diğer nüfus kayıt bilgileri, iletişim bilgileri, Anasanat Dalı tercihleri istenmektedir. (2) Engelli adaylar için ön kayıtta bildirilen engel durumu bilgisi geçerlidir. Verdikleri bilgileri doğrulayan Devlet veya Üniversite hastanesinden alacakları sağlık raporlarının onaylı bir örneğini sınav başlamadan önce Öğrenci İşleri Birimine teslim etmek zorundadırlar. Belgelerini teslim etmeyen öğrenciler sınava alınmaz ve başvuruları geçersiz sayılır. (3) Adaylardan sınav ücreti alınmayacaktır. (4) Başvuru sırasında adaylar 2 (iki) tercih yapabilirler. (5) Ön kayıt formunda yapılan tercihler kayıt işleminden sonra değiştirilemez. (6) Adaylar ön kayıt için Enstitü web sayfasından çıktısını alacakları başvuru formunu fotoğrafsız olarak doldurup imzalayacak bu formla başvurularını enstitüye yapacaklardır. (7) Adaylar sınav günlerinde Sınav Giriş Belgesiyle birlikte resmi kimlik (Nüfus cüzdanı, kimlik kartı, ehliyet veya pasaport) belgelerinden birinin aslını da yanlarında getirmek zorundadır. Sınav Giriş Belgesi ve resmi kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Başvuruda istenen belgeler: a) Başvuru Formu b) Kimlik (TCKN ve Fotoğraflı), Lisans Diploması, Lisans Transkript (Aslı veya noter - kurum onaylı kopya) c) Özgeçmiş (Adayın kişisel-yüz-portre- fotoğrafı olmamalıdır) d) Niyet mektubu (1 sayfayı geçmeyecek şekilde, 12 puntoyla yazılmış olmalıdır)

2 e) Referans mektubu (3 adet- Referans mektubu veren hoca öğretim üyesi olmalıdır) f) Adayın çalışmalarını içeren kişisel dosya (Son 2 yıllık süreci kapsayan en fazla 20 çalışmayı içermelidir)(adayın kişisel-yüz-portre- fotoğrafı olmamalıdır) Lisansüstü Giriş Sınavı Genel Hükümler (1) Lisansüstü Giriş Sınavında uygulanacak kurallar: a) Adaylar sınav salonlarına ses ve görüntü kaydedici cihaz, cep telefonu, kamera ve benzeri elektronik aygıtlarla giremez. b) Sınav sırasında kurallara uymayanlar, sınavın her hangi bir aşamasına katılmayanlar, sınav disiplinini bozanlar, kopya çekenler ve kopya teşebbüsünde bulunanların sınavları geçersiz sayılır. c) Sınavların her hangi birine katılmayan adaylar için mazeretleri ne olursa olsun yeni sınav yapılmaz. d) Sınav yoklaması, Sınava Giriş Belgesi ve Kimlik Belgesi ile kontrol edilerek yapılır. (2) Lisansüstü Giriş sınavları hakkında Enstitü Yönetim Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda, Yüksek Lisans Programları Kabul Sınavı iki aşamadan oluşmuştur. Bu aşamalar Ön değerlendirme ve Mülakat şeklindedir. (3)Yüksek Lisans Programları Kabul Sınavı aşamaları aşağıdaki şekildedir: a) Birinci aşama: Ön Değerlendirmede Jüri uygun görülen tarihte adayların kişisel çalışmalarını içeren dosyalarını, niyet mektubu ve referans mektuplarını değerlendirir. Mülakat sınavına katılmaya hak kazanan adaylara mülakat sınavı tarihi ve yeri ve web sitesi aracılığıyla bildirilir. b) İkinci Aşama: Mülakat sınavı şeklinde yapılır. Mülakat sınavında Resim Anasanat Dalı adayları en az üç adet orijinal çalışmasını yanında getirir. Heykel ve Sanat ve Tasarım Anasanat Dalları için orijinal yapıt getirme zorunluluğu yoktur. Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Belirlenmesi Sınav Sonuçlarının İlanı (1) Sınav sonuçları üniversite ve enstitü web sitelerinde ilan edilecek ve ayrıca Resim, Heykel, Sanat ve Tasarım Anasanat Dalları Yüksek Lisans Programları Sınavlarını kazanan asil ile yedek adayların puanlarına göre hazırlanmış listeleri enstitü ilan panolarında duyurulacaktır. Sınav Sonucuna İtiraz (1) Sınava girip başarısız olan adaylar, sonuçların ilanından sonraki 5 (beş) iş günü içinde sonuçlara itiraz için Enstitü Müdürlüğü ne başvurabilir. Bu süreyi geçiren adayların başvuruları işleme konmaz. (2) Enstitü Müdürlüğü, Yönetim Kurulu onayı ile itirazları değerlendirmek üzere en az 3 (üç) öğretim elemanından oluşan İtiraz Komisyonu oluşturur.

3 (3) Komisyon, itiraz başvurularının bitiminden sonraki 2 (iki) iş günü içinde itirazları değerlendirir ve sonucu yazılı olarak Enstitü Müdürlüğü ne iletir. (4) Enstitü Müdürlüğü, Yönetim Kurulu kararıyla itiraz değerlendirme sonucunu adaya yazılı olarak bildirir. Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler a- Adayların mezuniyet durumlarını gösteren yüksek lisans başvuruları için lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi aslı veya onaylı örneği, b- Yüksek Lisans programına başvuranlar için lisans transkripti aslı veya onaylı örneği c- Üç adet vesikalık fotoğraf (4,5x6), d- Nüfus cüzdanı fotokopisi, İkametgah Belgesi ve 6 TL değerinde posta pulu RESİM ANASANAT DALI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM KONTENJANLARI Anasanat Dalı Resim Programı Resim Tezli Yüksek Lisans Kontenjan Yüksek Lisans Tezli 15 Aranan Şartlar Lisans derecesine sahip olmak. En az 2.5 (60- Altmış) Lisans Not Ortalamasına Sahip Olmak. Öğrenci Kabul Şartları 1- Anasanat Dalı na Ait Şartlar: 1.1. Tezli Yüksek Lisans: Lisans derecesine sahip olmak, en az 2,5 (60 Altmış) Lisans Not Ortalamasına sahip olmak. Düzce Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü tarafından yapılacak olan akademik ve sanatsal dosya değerlendirme sınavına ve sözlü mülakat sınavlarına katılmak. 2- ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) Koşulu: 2.1-Tezli Yüksek Lisans: ALES puanı aranmamaktadır. 3- Sınavın Değerlendirilmesi: 3.1- Tezli Yüksek Lisans: (1)Birinci Aşama: Adayların dosyaları, niyet mektupları ve referans mektupları jüri tarafından değerlendirilir. Birinci aşama değerlendirmeleri her Anasanat Dalının oluşturduğu Sınav Jürisi tarafından yapılır.

4 a) Birinci aşama değerlendirmelerinde göz önünde bulundurulan ölçütler: adayın dosyasının sanatsal ve akademik olarak yeterliliği, adayın niyet mektubunun anlaşılabilirliği, hedef ve amaçlarının Enstitü ve Anasanat Dalına uygunluğu, adayın referans mektuplarının içeriği. b) Sınav Jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonuçları Sınav Yürütme Komisyonu başkanı tarafından tutanakla teslim alınır. c) Ön Değerlendirmeden geçen adayların listesi üniversite ve enstitü web sitesi ile Enstitü binası panolarında ilan edilir, mail veya telefon yoluyla adaylar sınava çağrılır. (2) İkinci Aşama: Bölüm Alan Sınavının Değerlendirilmesi: İkinci aşama değerlendirmeleri her Anasanat Dalının oluşturduğu Sınav Jürisi tarafından yapılır. (3) Tezli Yüksek Lisans: Lisans not ortalamasının %10 u, Akademik ve Sanatsal Dosya değerlendirmesinin %40 ı, Mülakat Sınavının %50 si alınarak toplamı yapılan değerlendirme sonucu 100 üzerinden en az 60 olmalıdır. HEYKEL ANASANAT DALI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM KONTENJANLARI Anasanat Dalı Heykel Programı Heykel Tezli Yüksek Lisans Kontenjan Yüksek Lisans Tezli 5 Aranan Şartlar Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri Sanat Tasarım Fakülteleri, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakülteleri, Plastik Sanatlar Bölümleri ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümlerinin Birinden Mezun Olmak. En az 2.5 (60- Altmış) Lisans Not Ortalamasına Sahip Olmak. Öğrenci Kabul Şartları 1- Anasanat Dalı na Ait Şartlar: 1.1 Tezli Yüksek Lisans: Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri Sanat Tasarım Fakülteleri, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakülteleri, Plastik Sanatlar Bölümleri ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümlerinin Birinden Mezun Olmak, en az 2,5 (60 Altmış) Lisans Not Ortalamasına sahip olmak. Düzce Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü tarafından yapılacak olan akademik ve sanatsal dosya değerlendirme sınavına ve sözlü mülakat sınavlarına katılmak.

5 2- ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) Koşulu: 2.1-Tezli Yüksek Lisans: ALES puanı aranmamaktadır. 3- Sınavın Değerlendirilmesi: 3.1- Tezli Yüksek Lisans: (1)Birinci Aşama: Adayların dosyaları, niyet mektupları ve referans mektupları jüri tarafından değerlendirilir. Birinci aşama değerlendirmeleri her Anasanat Dalının oluşturduğu Sınav Jürisi tarafından yapılır. a) Birinci aşama değerlendirmelerinde göz önünde bulundurulan ölçütler; adayın dosyasının sanatsal ve akademik olarak yeterliliği, adayın niyet mektubunun anlaşılabilirliği, hedef ve amaçlarının Enstitü ve Anasanat Dalına uygunluğu, adayın referans mektuplarının içeriği. b) Sınav Jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonuçları Sınav Yürütme Komisyonu başkanı tarafından tutanakla teslim alınır. c) Ön Değerlendirmeden geçen adayların listesi üniversite ve enstitü web sitesi ile Enstitü binası panolarında ilan edilir, mail veya telefon yoluyla adaylar sınava çağrılır. (2) İkinci Aşama: Bölüm Alan Sınavının Değerlendirilmesi: İkinci aşama değerlendirmeleri her Anasanat Dalının oluşturduğu Sınav Jürisi tarafından yapılır. (3) Tezli Yüksek Lisans: Lisans not ortalamasının %10 u, Akademik ve Sanatsal Dosya değerlendirmesinin %40 ı, Mülakat Sınavının %50 si alınarak toplamı yapılan değerlendirme sonucu 100 üzerinden en az 60 olmalıdır.

6 FORM 01 Okunaklı şekilde büyük harfle doldurunuz. T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU FORMU Öğretim Yılı : / Dönemi : Güz Bahar KİMLİK BİLGİLERİ /... /..... Adı Soyadı Doğum Tarihi (gün,ay,yıl) Uyruğu; T.C... Diğer... T.C. Kimlik No. Pasaport No / Türkiye ye Giriş Tarihi. ERİŞİM BİLGİLERİ Adres Ev Telefonu İş Telefonu Cep Telefonu E-Posta Adresi ÖĞRENİM DURUMU Mezun olduğu Üniversite/Fakülte/Enstitü/Bölüm/Anabilim Dalı Yıl Not Ort. Lisans Yüksek Lisans BAŞVURU BİLGİLERİ Başvurduğu Anasanat Dalı : Başvurduğu Program :Tezli Yüksek Lisans EKLER : 1- Lisans Diploması (Aslı veya noter kurum onaylı 2- Not döküm belgesi (Transkript) Aslı veya noter kurum onaylı 3- Kimlik (TCKN ve Fotoğraflı) Aslı veya noter kurum onaylı 4- Özgeçmiş ( Adayın Kişisel-Yüz-Portre-Fotoğrafı olmamalıdır.) 5- Niyet Mektubu ( Bir Sayfayı geçmeyecek şekilde, 12 puntoyla yazılmış olmalıdır.) 6-3 Adet Referans Mektubu ( Referans Mektubu veren Hoca Öğretim Üyesi olmalıdır.) 7- Adayın çalışmalarını içeren kişisel dosya ( Son 2 yıllık süreci kapsayan en fazla 20 çalışmayı içermelidir.) (Adayın Kişisel-Yüz-Portre- Fotoğrafı olmamalıdır.) Yukarıda verdiğim bilgiler doğrudur, aksi takdirde başvurumun iptalini kabul ederim. Öğrencinin imzası..... Tarih... Adayın başvurusu teslim alınmıştır. İmza Formu Teslim Alanın Adı ve Soyadı

7

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Düzce Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Sevgili Adaylar, 2017-2018 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü eğitim başvuruları

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜRK MÜZİĞİ LİSANS PROGRAMI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Özel yetenek sınavı başvuruları 17 21 Ağustos 2015 tarihleri

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08 Ocak 2018-17 Ocak 2018 Sınav Tarihleri: Bilim Sınavı ve Mülakat : 25 Ocak 2018 Perşembe

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE DÜZCE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İMZALANAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ALES Puan Türü Özel Öğrenci (Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezsiz Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezli Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Doktora) Doktora Yüksek Lisans (Tezsiz II.Öğretim) Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ HEYKEL BÖLÜMÜ VE RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ HEYKEL BÖLÜMÜ VE RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ HEYKEL BÖLÜMÜ VE RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Ön kayıt Bilgileri Heykel ve Resim Bölümlerine ön kayıtlar, 17 24 Temmuz 2017 tarihleri

Detaylı

TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği lisans programı Bilgisayar Mühendisliği 10 -

TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği lisans programı Bilgisayar Mühendisliği 10 - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 BAHAR DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 07 Ocak 2019 16 Ocak 2019 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 5 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 5 - - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 16 Temmuz 2018-22 Temmuz 2018 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI: PROGRAMI Alan İçi TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Alan

Detaylı

T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü. Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü. Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda verilen Anabilim Dallarındaki üstü

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI ANABİLİM KONTENJANLAR DALLARI MATEMATİK VE ALES TEZLİ FEN BİLİMLERİ

Detaylı

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018 ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI Başlama Bitiş Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz 2018 27 Temmuz 2018 Mülakat a Çağrılacak Adayların İlanı (İnşaat Mühendisliği)

Detaylı

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır.

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır. ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim bahar yarıyılında

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Lisansüstü Programlara Başvuru Koşulları ve Kontenjanları TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU VE KABUL

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI I - TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU VE KABUL

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün

Detaylı

T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ

T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Munzur Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi lisans programlarına özel yetenek

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 014-015 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI DOKTORA PROGRAMLARI

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI DOKTORA PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI ANABİLİM DALLARI Kalp Damar Cerrahisi (Perfüzyon Teknolojisi) TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI ANABİLİM DALLARI Kalp Damar Cerrahisi (Perfüzyon Teknolojisi) SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS DOKTORA PROGRAMLARI PROGRAMLARI ALES Asgari 6 SAY

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ Senato: 21 Haziran 2011 / 292-4-E Amaç MADDE 1 (1) Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin giriş sınavları

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 05-06 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLANI

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLANI T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLANI Üniversitemize bağlı Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Tezli Yüksek

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu Yabancı

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI Açıklamalar Adayın; İlgili anabilim dalının ilan ettiği özel şartları taşıyor

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ PROGRAMLARA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ PROGRAMLARA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ PROGRAMLARA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR ANABİLİM DALLARI Kalp Damar Cerrahisi (Perfüzyon Teknolojisi) TEZLİ YÜKSEK LİSANS

Detaylı

18.pdf/

18.pdf/ T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GÜLHANE SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSLARI BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR Üniversitemiz Gülhane Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne Yükseköğretim Kurulu

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

kayda hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

kayda hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fen Bilimleri Enstitüsü doktora programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 205-206 Eğitim - Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUSU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUSU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ T. C. 206-207 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BAŞVURU KOŞULLARI 206-207 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına YURT

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM 26 Nisan 2014 Yabancı Dil Sınavı (Yüksek Lisans Başvuruları

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 5 2.1 Ana Bilim

Detaylı

DUYURU T.C KIRŞEHİR AHİ GÜZ EVRAN YARIYILI ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM T.C. YILI

DUYURU T.C KIRŞEHİR AHİ GÜZ EVRAN YARIYILI ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM T.C. YILI T.C KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM T.C. YILI KIRŞEHİR AHİ GÜZ EVRAN YARIYILI ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMLARINA İLİŞKİN DUYURU 0 1. Başvuru

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim güz yarıyılında

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı T.C.

Detaylı

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora)

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI 0 İÇİNDEKİLER 1. Başvuru Tarihi... 1 2. Başvuruda İzlenecek Yol...

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MÜZİK BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU ( )

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MÜZİK BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU ( ) DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MÜZİK BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU (2017-2018) Tanımlar Bu kılavuzda geçen; a) AOBP: Adayın Ağırlıklı Orta Öğretim Başarı Puanını, b) Bölüm:

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

Tezsiz Yüksek. Tezsiz Yüksek Lisans. Tezli Yüksek Lisans. Program Özel Şartları. Anabilim / Anasanat Dalı. Lisans İçin ALES Türü. Yab. Uyr. T.C. Uyr.

Tezsiz Yüksek. Tezsiz Yüksek Lisans. Tezli Yüksek Lisans. Program Özel Şartları. Anabilim / Anasanat Dalı. Lisans İçin ALES Türü. Yab. Uyr. T.C. Uyr. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı İç Denetim

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

5. Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü programları için Yabancı Uyruklu, Özel Öğrenci ve Özel Koşullu Öğrenci kontenjanı bulunmamaktadır.

5. Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü programları için Yabancı Uyruklu, Özel Öğrenci ve Özel Koşullu Öğrenci kontenjanı bulunmamaktadır. 13.06.2016 gün/10-3 nolu EYK ekidir YALOVA ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2016 2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı üstü (, Tezsiz Yüksek, ) Programları İlanı 201 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında,

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN T.C. Uyruklu Yabancı Uyruklu ÜNİP * T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ANABİLİM DALLARI PROGRAMA

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Kontenjanlar Anabilim Dalı T.C. Vatandaşı Yabancı Uyruklu 1/5 Biyoloji 7 - -

Detaylı

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane Selimiye, Üsküdar, İstanbul

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR ANABİLİM DALLARI Tıbbi Biyoloji Tıbbi Mikrobiyoloji SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS DOKTORA

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 27-31 Ağustos 2018 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI T.C. 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BAŞVURU TAKVİMİ 31 Temmuz 04 Ağustos 2017 DOKTORA Programı Başvuruları 09 11 Ağustos 2017 Yazılı ve/veya sözlü sınavlar

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünün aşağıda

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 20-205 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Anabilim Dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır. İlgili

Detaylı

Doktora Programları DİPLOMA NOTU (%25) (76,66 / 100) 3,00 / 4,00 (76,66 / 100) 3,00 / 4,00 (76,66 / 100) 3,00/ 4,00 3,00 / 4,00

Doktora Programları DİPLOMA NOTU (%25) (76,66 / 100) 3,00 / 4,00 (76,66 / 100) 3,00 / 4,00 (76,66 / 100) 3,00/ 4,00 3,00 / 4,00 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Özel Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları ANABİLİM DALI TÜRÜ / DERECE

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Ana Bilim Dallarına

Detaylı

Ortaçağ Tarihi 5 Yeniçağ ve Yakınçağ Tarihi 5 ALES PUAN TÜRÜ YAB UYR. T.C UYR. YATAY GEÇİŞ ANABİLİM DALI PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI

Ortaçağ Tarihi 5 Yeniçağ ve Yakınçağ Tarihi 5 ALES PUAN TÜRÜ YAB UYR. T.C UYR. YATAY GEÇİŞ ANABİLİM DALI PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI T.C UYR. YAB UYR. YATAY GEÇİŞ

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ ne 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI için Enstitümüz Sanat ve Tasarım, Resim ve Müzik Anasanat Dallarına belirtilen

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı için Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Ana Bilim Dallarına tabloda

Detaylı

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR A) Tezli Yüksek

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları belirtilen Anabilim Dallarına

Detaylı

DOKTORA İÇİN ALES TÜRÜ YAB UYR. ANABİLİM / ANASANAT DALI T.C UYR. YATAY GEÇİŞ PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI MALİYE VE MALİ YÖNETİM ANABİLİM DALI 7 1 EA

DOKTORA İÇİN ALES TÜRÜ YAB UYR. ANABİLİM / ANASANAT DALI T.C UYR. YATAY GEÇİŞ PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI MALİYE VE MALİ YÖNETİM ANABİLİM DALI 7 1 EA İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM / ANASANAT DALI MALİYE VE MALİ YÖNETİM

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % İlköğretim Anabilim Dalı/Temel

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Yüksek Lisans Doktora Yatay Geçiş (Yüksek Lisans) Tezsiz yüksek lisans T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GÜLHANE SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR Gülhane Külliyesi Emrah Mahallesi Etlik,

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 16 Temmuz 2018-22 Temmuz 2018 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

U.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

U.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI U.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Sevgili Adaylar, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında Üniversitemiz

Detaylı

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20152016 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI / BAŞVURU KOŞULLARI 0 İÇİNDEKİLER 1. Başvuru Tarihi... 1 2. Başvuruda İzlenecek Yol... 1 3. İletişim Bilgileri...

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI (EK İLAN) Anabilim Dalı T.C

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Doktora, Tezli Yüksek Lisans

Detaylı

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat

Değerlen dirme (Sınav) Şekli. Y. Dil. Yurt Dışı Yok Mülakat SÖZ. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Bilim ve. Mülakat. Mülakat DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen Türkçe eğitimli ve Doktora programları ile Arapça eğitimli Temel İslam ve

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI BAŞVURU TARİHLERİ ve YERİ Başvuru Tarihleri 03-07 Şubat 2014 saat 16.00

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü

Detaylı

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Doktora, Tezli Yüksek Lisans

Detaylı

Program Özel Şartları ya da Türü. Eşdeğeri DOKTORA BAŞVURU, KAYIT VE SINAV TARİHLERİ

Program Özel Şartları ya da Türü. Eşdeğeri DOKTORA BAŞVURU, KAYIT VE SINAV TARİHLERİ İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Yabancı ALES Sınav Tarihi ve Saati T.C. Yab.

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane Selimiye, Üsküdar, İstanbul

Detaylı

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BİLGİLER ve İSTENİLEN BELGELER

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BİLGİLER ve İSTENİLEN BELGELER YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BİLGİLER ve İSTENİLEN BELGELER Enstitümüz Anabilim Dallarında 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında açılmış bulunan Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

Tezli Yüksek Lisans programları

Tezli Yüksek Lisans programları ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Tezli Yüksek Lisans programları ANABİLİM DALI PROGRAM

Detaylı

T.C İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI

T.C İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI T.C İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ TÜRK

Detaylı

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI Giresun Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda adları

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 2.1 Biyoteknoloji

Detaylı

İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN

İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları ANABİLİM DALI TÜRÜ / DERECE ALES

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 14-20 Ocak 2019 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı