31 Ekim - 19 Aralık Konu: Çiftlikte bir gün. Dünyayı besleyen kahraman çiftçiler ŞARTNAME

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "31 Ekim - 19 Aralık Konu: Çiftlikte bir gün. Dünyayı besleyen kahraman çiftçiler ŞARTNAME"

Transkript

1 31 Ekim - 19 Aralık 2018 Konu: Çiftlikte bir gün Dünyayı besleyen kahraman çiftçiler ŞARTNAME

2 RESİM YARIŞMASI ŞARTNAME Yarışmanın amacı Tarım ve hayvancılığa olan toplumsal ilgiyi ve farkındalığı arttırmak Doğa ve doğal kaynaklar, çiftçilik, hayvancılık ve hayvansal gıda üretiminin toplumun geleceği üzerindeki etkilerine dikkat çekmek Çiftlik hayatına ve hayvan sevgisine resim yoluyla pozitif bir yaklaşım sağlamak Bireylerin duygu ve düşüncelerini resim çalışmaları aracılığı ile ortaya koyabilmeleri ve yeteneklerini paylaşabilmeleri için ortam sağlamak Yarışmaya katılabilecek adaylar Temel eğitim seviyesinde (ilkokul-ortaokul) öğrenim gören 7-11 yaşlarındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler Yarışmanın kapsamı Türkiye genelindeki resmi ilkokul ve ortaokullar Yarışmanın konusu Çiftlikte bir gün Yarışma konu alt başlığı: Dünyayı besleyen kahraman çiftçiler Yarışma resmi duyuru tarihi 31 Ekim 2018 Çarşamba Yarışmaya katılacak eserlerin son teslim tarihi 19 Aralık 2018 Çarşamba Yarışmaya katılacak eserlerin gönderim şekli Eserler, yarışmacının tercih edeceği ulusal kargo şirketlerinden biriyle gönderici/gönderen ödemeli olarak yapılmalıdır. Gönderim sırasında oluşabilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Eserlerin son teslim tarihinden sonra ulaşan çalışmalar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yarışmaya katılacak eserlerin gönderi adresi Alltech Biotecnology Tarım Hayvancılık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Adres: Adalet Mahallesi, Anadolu Caddesi, Myplaza No:41/1 Kat: Bayraklı, İzmir, Türkiye Telefon No: (0232)

3 Yarışmaya katılacak eserlerde aranan şartlar Yarışmaya başvuru ücretsizdir. Yarışmaya gönderilecek resimler, 35x50 cm. ebatlarındaki resim kağıdına yapılmalıdır. Herhangi bir paspartu yapılmamalıdır. Yapılacak resimlerde pastel boya kullanılmalıdır. Yarışmacılar resim kağıdının dokusu, rengi, gramajı gibi özelliklerini belirlemede serbesttir. Resmin arka yüzünün sağ alt köşesine tükenmez kalem ile aşağıdaki bilgiler yazılmalıdır: Öğrencinin adı-soyadı: Yaşı: Okulunun adı: Sınıfı: İli: Arka yüze yazılacak yarışmacı bilgileri dışında, resmin herhangi bir yerinde, bir yerden alınmış ve resme yapıştırılmış resim veya yazı bulunmamalıdır. Her yarışmacı, yarışmaya yalnızca 1 resim ile katılabilir. Resimlerin daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış, herhangi bir yarışmada ödül almamış ve herhangi bir yayın organında yer almamış olması gereklidir. Resim çalışması yarışmacının tamamen kendisi tarafından yapılmalı ve alıntı olmamalıdır. Resim çalışması ile birlikte yarışma başvuru ve bilgi formu birlikte gönderilmelidir. Başvuru formu tam ve eksiksiz olarak doldurulmalı, öğrencinin velisi/vasisi tarafından imzalanmalıdır. Resimlere zarar gelmemesi şartıyla, çalışmaların gönderimi iki mukavva karton arasında, zarf ya da dosya içinde ya da uygun görülen korumalı herhangi bir yöntemle yapılabilir. Alltech şirketinin ortakları, çalışanları, jüri üyeleri ve bu kişilerin birinci dereceden yakınları bu yarışmaya katılamaz. Yukarıdaki şartları taşımayan resimler değerlendirmeye alınmaz. Dağıtılacak ödüller Jüri değerlendirmesi sonucunda en başarılı bulunan 10 aday ayrım gözetilmeksizin yarışmanın kazananı olarak belirlenecektir. Yarışmanın 5 kazananı ilkokulda okuyan, 5 kazananı ortaokulda okuyan öğrenciler arasından seçilecektir. Yarışmayı kazanan 10 yarışmacının her birine Türk Lirası nakit para ödülü verilecektir. Tüm katılımcılara başarı belgesi verilecektir. Başarı belgeleri kazanan yarışmacılara ödül töreni sırasında takdim edilecektir. Diğer yarışmacıların başarı belgeleri, başvuru ve bilgi formunda bildirilen posta adreslerine gönderilecektir.

4 Kazanan yarışmacıların duyurusu 10 Ocak 2019 Perşembe günü saat: 15:00 itibariyle; adresindeki kurumsal internet sitesinde ve sosyal medya kanalı Facebook taki Alltech Türkiye kurumsal sayfasında duyurulacaktır. Ödül töreni Ödüller, kazanan resimlerin sahiplerine 9 Şubat 2019 Cumartesi günü, İzmir Gaziemir Fuar alanında düzenlenen 14.Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı nda 15:00-16:00 saatleri arasında Alltech standında düzenlenecek törenle verilecektir. Ayrıca, kazanan 10 resim çalışması Alltech standında hazırlanacak özel bir bölümde fuar süresince sergilenecektir. Yarışmayı kazanan ve ödül törenine geçerli mazereti sebebiyle katılımda bulunamayacak yarışmacının/velisinin/vasisinin 25 Ocak Cuma günü mesai saati sonuna kadar mazeretini Turkey@alltech.com adresine yazılı olarak bildirmesi gereklidir Yarışmayı İzmir dışından kazanan ve ödül törenine davet edilen öğrencinin ve kendisine eşlik edecek 1 velisinin/vasisinin şehirlerarası ulaşım giderleri (uçak, otobüs, tren) ile 1 gecelik konaklama bedeli Alltech şirketince karşılanacaktır. Yarışmayı İzmir dışından kazanan ve ödül törenine geçerli mazereti sebebiyle katılımda bulunamayacak olan yarışmacının para ödülü 28 Şubat 2019 tarihine kadar yarışmacının velisinin/vasisinin bildireceği banka hesabına yatırılacaktır. Yarışmayı İzmir den katılarak kazanan ve geçerli mazereti sebebiyle ödül törenine katılımda bulunamayan öğrencinin ödülü, Şubat 2019 tarihleri arasında Alltech in Adalet Mahallesi, Anadolu Caddesi, Myplaza No:41/1 Kat: Bayraklı, İzmir adresindeki ofisinde, velisine/ vasisine elden takdim edilecektir. Jüri Üyeleri ve Değerlendirme No. Adı-Soyadı Mesleği-Ünvanı Telefon Nr. Çalıştığı kurum 1 Prof.Dr. Belkıs Müge Tamar Karaoğlu Çocuk Ergen ve Erişkin Psikiyatristi Özel Klinik 2 Ejmel Yalçıntaş Öğretim Görevlisi Dokuz Eylül Üniversitesi 3 Mahmut Durmuş Öğretim Görevlisi Dokuz Eylül Üniversitesi 4 Osman Vatansever Resim Öğretmeni Duygu Sanat Atölyesi 5 Özlem Özülker Pazarlama Müdürü Alltech Jüri üyeleri tarafsız ve deneyimli üyelerden seçilmiş olup, olumsuz yorumlara neden olacak tutum ve davranışlardan kesinlikle kaçınacaklardır. Jüri değerlendirmesinde; kompozisyon yeteneği, yaratıcılık ve özgünlük, armoni ve renkleri kullanabilme becerisi ile konuya uygunluk ölçütleri esas alınacaktır. Jüri çalışmayı değerlendirirken bu ölçütlerin hepsini birlikte değerlendirecektir.

5 Değerlendirme sistemi: 28 Aralık 2018 Cuma 1. değerlendirme: Resim çalışmaları öncelikle başvuru kriterleri ve belirtilen ölçütleri taşıyıp taşımadıklarına göre ön değerlendirmeden geçirilecektir. Sonrasında, yarışmacıların yaşlarına ( ) göre 5 ayrı grupta değerlendirilecektir. Her yaş grubu içinden en başarılı 5 resim jüri oylarının çoğunluğu ile belirlenecektir. Birinci değerlendirme toplantısı, Alltech in Adalet Mahallesi Anadolu Caddesi Myplaza No:41/1 K: Bayraklı, İzmir adresindeki ofisinde gerçekleştirilecektir. 8 Ocak 2019 Salı 2. Değerlendirme: İkinci ve son değerlendirme toplantısında elemeye kalan 25 resim çalışması içinde, 5 resim ilkokul öğrencileri ve 5 resim ortaokul öğrencileri arasından, jürinin oy birliğiyle seçilecektir. Seçim sırasında elemeye kalan aynı gruptaki diğer resimlerin başarı düzeyi ve değerlendirme ölçütleri esas alınacaktır. İkinci değerlendirme toplantısı, Alltech in Adalet Mahallesi Anadolu Caddesi Myplaza No:41/1 K: Bayraklı, İzmir adresindeki ofisinde gerçekleştirilecektir. Eserlerin kullanımı ve telif hakkı Yarışmaya katılan resimler iade edilmeyecektir. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler, resimleri ile ilgili tüm hakları, başvuru yapıldıktan itibaren, Alltech Biotecnology Tarım Hayvancılık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ne devretmeyi kabul ederler. Öğrencilerin resimleri, Alltech tarafından herhangi bir bedel ödenmeksizin ürün ambalajları ve duvar üzerinde görsel malzeme, duvar takvimi, kartpostal ve medya iletişim malzemesi olarak değerlendirilebilecek, çoğaltılabilecek, sergilenebilecek ve şirketle ilgili yayınlarda kullanılabilecektir. Bu amaçla, yarışma başvuru ve bilgi formu ile eser sahibi ve veli/vasiden onay alınacaktır. Gerektiğinde tüm resimler, geliri çocuklara yardım amaçlı bir sivil toplum kuruluşuna bağışlanmak üzere açık arttırma yapılarak satılabilecektir. Ödül törenine katılan tüm öğrenciler ve veliler/vasiler fotoğraf ve görüntüleri (fotoğraf ve/veya kamera) ile ilgili tüm haklarını Alltech e devir etmiş olmayı kabul ederler. Alltech, yarışma kapsamında; Alltech çalışanları, jüri üyeleri, yarışmacılar, veli, vasi ya da yakınları ya da herhangi bir sebeple yarışma programına dahil olan kişilerin bilgilerini 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu na uygun olarak kullanacağını taahhüt eder.

6 Yarışma ile ilgili konularda irtibat bilgisi Telefon No : E-posta adresi : Turkey@alltech.com Yarışmaya katılan tüm öğrenciler, bu şartname hükümlerini kabul etmiş sayılırlar. Alltech Resim Yarışması Takvimi Resmi Yarışma Duyurusu 31 Ekim 2018 Çarşamba Resim En Son Teslim Tarihi 19 Aralık 2018 Çarşamba Jüri Ön Değerlendirmesi 28 Aralık 2018 Cuma Jüri 2. ve Son Değerlendirmesi 8 Ocak 2019 Salı Yarışmanın Kazananlarının Duyurusu 10 Ocak 2019 Perşembe Kazanan Yarışmacının Ödül Törenine Katılamaması Durumunda Yazılı Mazeretin En Son Bildirim Tarihi 25 Ocak Cuma Ödül Töreni 9 Şubat 2019 Cumartesi Mücbir Sebeplerle Yarışmanın İptali veya Ertelenmesi Grev, lokavt, savaş hali, iç savaş, terör eylemleri, doğal afet gibi Alltech in ve/veya yarışmacının kontrolü dışında gelişen ve yükümlülüklerini yerine getirmesini engelleyen ya da geciktiren durumlardan ve bağlı olumsuzluklardan Alltech ve/veya sorumlu tutulmayacaktır. Alltech in, mücbir sebeplerle yarışmayı iptal etmesi veya ertelemesi durumunda, adresindeki kurumsal internet sitesinde ve sosyal medya kanalı Facebook taki Alltech Türkiye (@alltechturkiye) kurumsal sayfasında ilgili duyuru yapılacaktır. Ufuk Talay Özlem Özülker Bölge Direktörü Pazarlama Müdürü Ekler: Alltech Resim Yarışması Başvuru ve Bilgi Formu Alltech Resim Yarışması Afişi Alltech Resim Yarışması Broşürü Alltech Resim Yarışması Başarı Belgesi

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ MADDE 1- YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenen

Detaylı

"Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım"

Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Y A Y İ N L A R İ? MESVÂK HLmŞEEBİS CELİŞİHVAKFI Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Ödüllü Resim Yarışması Şartnamesi 1. GIRIŞ Firmamızca "Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Korumak" konulu resim

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindene6a5-456a-318d-91e2-645e kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindene6a5-456a-318d-91e2-645e kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindene6a5-456a-318d-91e2-645e kodu ile teyit edilebilir. 131 Aralık 2015 T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilikler ve

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI 17 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI Yarışmanın Amacı Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda farkındalığı artırmak üzere tüm dünyada Kasım ayı içerisinde kutlanan "Dünya CBS Günü"nü

Detaylı

1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN KONUSU VE ŞEKLİ

1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN KONUSU VE ŞEKLİ 1. YARIŞMANIN AMACI Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş.

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. 23.01.2018 Konu : M. Bülent AYAYDIN Ulusal Resim Yarışması Şartnamesi AMAÇ: Aydın Başak Koleji tarafından düzenlenen M. Bülent

Detaylı

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAME Sakarya Valiliği tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, ülkemizde eğitim alan başta Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ OKULLARI VE DENİZLİ MERKEZEFENDİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ RESİM YARIŞMASI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ OKULLARI VE DENİZLİ MERKEZEFENDİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ RESİM YARIŞMASI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ OKULLARI VE DENİZLİ MERKEZEFENDİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ RESİM YARIŞMASI İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN DEĞİŞİMİ Geleceğin teknolojileri benimle şekilleniyor

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN MAKAM / BİRİM YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI

Detaylı

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARIŞMANIN KONUSU Öğrencilerin Gözünden EDEP Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları YARIŞMANIN AMACI 1. Öğrencilerimizde ve toplumda

Detaylı

YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU

YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU 2017-2018 YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU 1. YARIŞMANIN AMACI Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu,

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KONU VE AMAÇ Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında, Akyurt Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 15 Temmuz ve Şehitler EBA RESİM YARIŞMASI YÖNERGESİ

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 15 Temmuz ve Şehitler EBA RESİM YARIŞMASI YÖNERGESİ Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 15 Temmuz ve Şehitler EBA RESİM YARIŞMASI YÖNERGESİ YARIŞMANIN KONUSU: 15 Temmuz ve Şehitler Ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin

Detaylı

CAFER SADIK ABALIOĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

CAFER SADIK ABALIOĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ CAFER SADIK ABALIOĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU: ÇEVRE VE GERİ DÖNÜŞÜM RESİM YARIŞMASI: Denizli genelinde; A) İLKOKUL 1. ve 2. SINIFLAR B) İLKOKUL 3. ve 4. SINIFLAR C) ORTAOKUL

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

3. YARIŞMANIN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. YARIŞMANIN DEĞERLENDİRİLMESİ T.C. BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİKLERİ RESİM, AFİŞ, FOTOĞRAF VE MEKTUP YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (19 Mart 11 Mayıs 2018) 1. AMAÇ İlçemizde öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Türk milli eğitim sisteminin amaçları doğrultusunda İlkokul 4. Sınıf ve Ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin bilgiye ulaşabilmek için;

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME Yarışmanın Adı Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

İlkokul 3. Ve 4. Sınıflar Arası Resim, Şiir Yarışması Şartnamesi

İlkokul 3. Ve 4. Sınıflar Arası Resim, Şiir Yarışması Şartnamesi 1 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİNDEN BURSA EKMEK VE BESİN SANAYİ A.Ş (BESAŞ) İŞBİRLİĞİNDE İL GENELİ İLKOKULLARIMIZDA ÖĞRENİM GÖREN 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DÜZENLENECEK

Detaylı

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI KURGU Yeni tasarlanan W Istanbul W Lounge ta kullanılacak eşyaların tasarımını genç tasarımcılara emanet eden W Istanbul, Türkiye de eğitim alan tasarım öğrencilerini

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi YARIŞMA ŞARTNAMESİ www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi Hayal Edin, Gerçekleştirelim Yarışması Nedir? Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği

Detaylı

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin T.C. NİĞDE VALİLİĞİ Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Müdürlüğü TÜRKİYE GENELİ 15 TEMMUZ RUHU GENÇLERİN KALEMİYLE HİKÂYELERDE YAŞATILIYOR TEMALI HİKÂYEE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: 15 Temmuz 15 Temmuz

Detaylı

T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması

T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 10497084-160.01.01-E.171745 05.01.2017 Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması... MÜDÜRLÜĞÜNE NİZİP İlgi: Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

YARIŞMANIN TANIMI VE İÇERİĞİ

YARIŞMANIN TANIMI VE İÇERİĞİ UYGULAYICI KURUM BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE TURİZM DAİRE BAŞKANLIĞI ORGANİZASYON/PAYDAŞLAR BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSA GÖÇ TARİHİ MÜZESİ VE BTSO KAMİL TOLON BİLİM VE SANAT MERKEZİ BURSA

Detaylı

BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI

BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI 2016, İZMİR YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: AB Ufuk 2020 Marie Sklodowska Curie Programı kapsamında fon almaya hak kazanan Bilim Herkesi Birleştirir projesi;

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Hediyem İstanbul Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması Yarışmanın Konusu: İSTKA Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi

Detaylı

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 1. Yarışmanın Adı Tarım Sigortaları Havuz Eksperleri ne yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 3. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 16. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 16. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, ülkemizdeki üniversitelerde öğrenim gören genç sanatçı adaylarını destekleyerek özendirmek, yeni ürünler ortaya koymalarını sağlamak

Detaylı

İnovasyon Yarışması Şartnamesi

İnovasyon Yarışması Şartnamesi İnovasyon Yarışması Şartnamesi (TİM, İOSB ve BAŞAKŞEHİR İNOVASYON ve TEKNOLOJİ MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE) 1- ORGANİZASYON İnovasyon Yarışması; * Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) * Başakşehir Belediyesi *Başakşehir

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 9 Mart - 15 Mayıs 2017 1. ADI: 8. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

13. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

13. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 13. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak,

Detaylı

FRİGYA KÜLTÜREL MİRASINI KORUMA VE KALKINMA BİRLİĞİ FRİG VADİLERİ 3. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

FRİGYA KÜLTÜREL MİRASINI KORUMA VE KALKINMA BİRLİĞİ FRİG VADİLERİ 3. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: FRİGYA KÜLTÜREL MİRASINI KORUMA VE KALKINMA BİRLİĞİ FRİG VADİLERİ 3. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Friglerin hüküm sürmüş olduğu, günümüzde Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya il sınırlarında

Detaylı

T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA

T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) Sayı :86930425-824/&t/-/t/.J 09. 01. 2015 Konu: Afiş ve Fotoğraf Yanşması MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA Orman ve Su işleri

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

~t hn~ T.C. BAFRA KA YMAKAMLIGI Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü I.ve II.. Kademe(747496)(747541) ~kuimüdü~ /2014

~t hn~ T.C. BAFRA KA YMAKAMLIGI Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü I.ve II.. Kademe(747496)(747541) ~kuimüdü~ /2014 T.C. BAFRA KA YMAKAMLIGI Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü I.ve II.. Kademe(747496)(747541) Sayı: 18204497-310/275 13111 /2014 Konu: Afiş Yarışması BAFRA İLÇE MİLLİ EÖİTİM MÜDÜRLÜ GÜNE ilgi:

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Güçlendirme Geliştirme ve Musiki Derneği EFSA İşbirliği ile Güzelbahçe

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI 1 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI Gelir İdaresi Başkanlığı olarak mükellef odaklı hizmet anlayışı ile vergi bilincinin arttırılması ve vergide

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 Mart - 14 Mayıs 2018 1. ADI: 9. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU

YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU 2018-2019 YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU 1. YARIŞMANIN AMACI Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında 24.11.2016

Detaylı

AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AHİLİK KONULU ÖDÜLLÜ ULUSLARARASI HALK ŞİİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- KONUSU : Ahi Evran ve Ahilik düşüncesine ilişkin değerleri kapsayan halk şiiri yarışması. 2- TÜRÜ : Halk Şiiri 3- AMACI : AHİLİK KONULU

Detaylı

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI (Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2013 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Mimari de Işık tır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras alanlarına

Detaylı

GİRESUN TEMALI YARIŞMALAR. Fotoğraf YARIŞMA ŞARTNAMESİ FAALİYET TAKVİMİ

GİRESUN TEMALI YARIŞMALAR. Fotoğraf YARIŞMA ŞARTNAMESİ FAALİYET TAKVİMİ GİRESUN TEMALI YARIŞMALAR Fotoğraf YARIŞMANIN ADI: GİRESUN UN EVLERİ YARIŞMANIN TÜRÜ: Fotoğraf YARIŞMANIN KONUSU: Geleneksel Giresun un Evlerini Fotoğraflamak. YARIŞMANIN AMACI: Giresun un doğal güzelliklerine

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :...

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :... TK B HALI Adı Soyadı :... Dosya No :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ÇOBANÇEŞME MEVKİİ SANAYİ CAD. DIŞ TİCARET KOMPLEKSİ YENİBOSNA

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMDE FATİH PROJESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ GELECEĞİN EĞİTİMİNE KATKI ÖDÜLLERİ YÖNERGE YARIŞMANIN KONUSU Eğitimde Teknoloji

Detaylı

ÇORAPTAN OYUNCAK YAPALIM 2018

ÇORAPTAN OYUNCAK YAPALIM 2018 ÇORAPTAN OYUNCAK YAPALIM 2018 SENDE BIR OYUNCAK TASARLA sebot ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI Çocuklarımızda ki yaratıcılık ve hayal gücünün desteklenmesi amacıyla Sende Bir Oyuncak Tasarla yarışması yapmaya

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Dilimiz Kimliğimizdir temasıyla Cumhurbaşkanımız

Detaylı

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu.

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. AMAÇ Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. 1994 yılında Rabat ta (Fas) kurulan UMAR, Akdeniz çevresinde bulunan ülkelerdeki

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır.

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır. MUFSAD ( Muş Fotoğraf Sanatı Derneği) KIRMIZI AŞK FOTOĞRAF AŞKI LALE İLE BULUŞUYOR, MUŞ LALESİ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR 1. YARIŞMANIN ADI: KIRMIZI AŞK 2. KONU: Muş lalesini ölümsüzleştirerek en güzel lalenin seçilmesi.

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi nin

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 - KONU VE AMAÇ Fotoğraf yarışmasının konusu Dört Mevsimde Meram olarak belirlenmiş olup, amacı

Detaylı

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir?

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Avukat stajyerlerinin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini,düşünmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak,vizyonlarını genişletip motive ederek başarıyı

Detaylı

T.C SİNCAN KAYMAKAMllGI. TÜM İLKOKUL VE ORTAOKUL MÜDÜRLÜKLERİNE SiNCAN

T.C SİNCAN KAYMAKAMllGI. TÜM İLKOKUL VE ORTAOKUL MÜDÜRLÜKLERİNE SiNCAN T.C SİNCAN KAYMAKAMllGI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bölüm: Temel Eğitim Bölümü 2 Sayı : 34203882.82ı. - 5O~b \..4:/03/2013 Konu : Resim Yarışması TÜM İLKOKUL VE ORTAOKUL MÜDÜRLÜKLERİNE SiNCAN İlgi :M.E.B

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı nda Ege Bölgesi geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü

Detaylı

Halil~'~~'tEL. M'dür ~ Şub ~(~ıürü. T.C SINCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Halil~'~~'tEL. M'dür ~ Şub ~(~ıürü. T.C SINCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü T.C SINCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bölüm: Temel Eğitim 2- Sayı : 34203882-821.01/ ::> ~,O tl./09/2013 Konu : Afiş,Şiir Kompozisyon Yarışması L~ "-'So TÜM ilkokul VE ORTAOKUL MÜDÜRLÜKLERINE

Detaylı

Res FebeResFebeResFebeResFebe

Res FebeResFebeResFebeResFebe ResFe eresfeberesfebe Febe ResFeb Res OKUDUĞUM Febe KİTAPLAR KONULU ResFeb RESFEBE eresfeberesfebe YARIŞMASI Febe ResFeb Res Febe Res FebeResFebeResFebeResFebe 3. SELİM İLKOKULU RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL

Detaylı

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA YÖNERGESİ GENEL BİLGİLER Konu Beklenen Sonuç Amaç Kapsam İçerik Hedef Kitle Son Başvuru zamanı Yarışma Yerleri İyilik Öğrencilerin iyilik hakkındaki bilgileri ve farkındalık düzeyleri artmış olacaktır.

Detaylı

1) PROJENİN ADI: Bakanlığımıza bağlı resmi ortaokullar arasında düzenlenecek olan resim, şiir ve kompozisyon yarışması

1) PROJENİN ADI: Bakanlığımıza bağlı resmi ortaokullar arasında düzenlenecek olan resim, şiir ve kompozisyon yarışması ÇANAKKALE SAVAŞLARININ 102. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ KAPSAMINDA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ORTAOKULLAR ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN RESİM-ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULUSAL KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Sayfa 1 / 9 BİRİNCİ BÖLÜM KONU: KİTAP Kitaplar, beynin çocuklarıdır. der ünlü filozof Çiçero. İnsanlar, ancak okumaya başladıkları

Detaylı

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile Türk Millî Eğitim Sistemi nin genel amaç ve temel

Detaylı

III.Altın Baret Ödülleri

III.Altın Baret Ödülleri III.Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ FOTOĞRAF DALI ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı nda Türkiye geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü adıyla

Detaylı

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ 3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ Yarışmanın içeriği, yarışma partnerinin belirleyeceği güncel sorun / ihtiyaçlarına 3D dijital tasarım yaparak çözüm üretilmesidir. Yarışmaya katılım ücretsizdir. İ.B.B.,

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 İçindekiler Genel Bilgiler.. 1 Yarışma Kuralları ve Değerlendirmeler. 2 Yarışmanın Süreci ve Yapısı... 4 Esere Ait Haklar. 5 Yarışma Dışı Bırakılacak Eserler. 6 GENEL BİLGİLER

Detaylı

İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ

İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ KONU : Türkiye Zeka Oyunları AMAÇ : Öğrencilerin zekâ gelişimine katkıda bulunmak, öğrencilerin analitik düşünme teknikleri ile tanışmalarını ve bu becerilerini

Detaylı

BANA AB Yİ ANLAT KISA ÖYKÜ YARIŞMASI YÖNERGESİ. Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi

BANA AB Yİ ANLAT KISA ÖYKÜ YARIŞMASI YÖNERGESİ. Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi BANA AB Yİ ANLAT KISA ÖYKÜ YARIŞMASI YÖNERGESİ Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi ÖĞRENCİLER AB Yİ ÖĞRENİYOR: ORTAK DEĞERLER, TEMEL HAKLAR VE POLİTİKALAR TEKNİK YARDIM PROJESİ TR2011/0136.06-01/001 KISA

Detaylı

NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI

NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI Vakfımız, sivil toplum kuruluşlarının ana görevlerinden olan sosyal hizmetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi amacıyla kurulmuştur.ülkemizin kalkınmasının tek gerçek

Detaylı