APTLII Arabic 2 3. Turkish 4 7. Persian 8 11

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "APTLII 2014. Arabic 2 3. Turkish 4 7. Persian 8 11"

Transkript

1 APTLII 2014 J U N E 1 4 A U G U S T 9, U N I V E R S I T Y O F W I S C O N S I N The University of Wisconsin-Madison is an international leader in foreign language instruction. APTLII is one of several summer language institutes hosted by UW-Madison For information on other summer language offerings and institutes, please visit wisli.wisc.edu I N S I D E T H I S I S S U E : Arabic 2 3 Turkish 4 7 Persian 8 11 APTLII Immersion Philosophy Operating under the principle that language learning occurs best when instruction emphasizes full immersion, UW-Madison's Arabic, Persian, and Turkish Language Immersion Institute (APTLII) employs a communicative approach that entails studentcentered, performance-based, and context-oriented language teaching. To meet the program goals of integrating reading, writing, listening, and speaking with communication strategies and cultural skills, instructors and students agree to use the target language exclusively within and outside the classroom. At the end of each level of instruction, students will demonstrate a) greater facility of communication, b) broader understanding of how to engage in the historical and socio-cultural contexts in which the target language is used, and c) expanded individual capabilities in learning how to adapt language skills for life-long learning. APTLII is an initiative of Global Studies, with support from the Division of International Studies, the Department of African Languages and Literature, the Department of Languages and Cultures of Asia, and University Housing Conference Services.

2 البرنامج قدم لي جوا فريدا لتعلم اللغة وكانت تجربة ممتعة. إما المجيء إلى برنامج آبتلي ألكتسب ما يعادل سنة كاملة من اللغة العربية فقط في ثمانية أسابيع. برغم صعوبات البرنامج االنغماري كل تجربة كانت قيمة ما عدا النهر المعوج )كيكابو(. جاش

3

4 Dr. Funda Derin, Elementary Instructor: Rachel Wigen-Toccalino: Wisconsin Universitesi Madison kampüsünde Arapça Farsça ve Tü- Bir hafta sonu Chicago ya gittik. Şarkiyat Enstitüsü Müzesini ve rkçeyoğunlaştırılmış Dil Enstitüsü bünyesinde yazları 8 haftalık Milenyum Parkını ziyaret ettik. Şarkiyat Enstitüsü Müzesi çok Chicago gezisi (Chicago trip) eğitim veren Türkçe programına hoş geldiniz. Bu yaz beşinci yılımızı ilginçti. Mısır, Nubia, İran, Mezopotamya, Suriye, Anadolu ve Medoldurmanın seviç ve heyacanını yaşadık. Her seviyede Türkçe giddo şehri hakkında öğrendik. Michigan Caddesi ne gittik ve Chica- öğrenmek isteyenlere açık olan programda şimdiye kadar onlarca go pizzası yedik. Pizza yedikten sonra Resa nın lokantasında akşam öğrenci mezun ettik. Hiç Türkçe bilmeyenlerden Türkçesini daha çok yemeği yedik. Çok lezzetliydi. Sonra biraz sokağın arasında yürüdük. geliştirenlere kadar farklı farklı öğrencilerimiz oldu. Bu yaz ilk kez En son otobüse bindik ve yurda geri döndük. programımızı hafif yoğunlaştırılmış hale dönüştürdük. Prof. Uli Sachamiloglu haftada iki gün Osmanlıca derslerine bu yıl da devam etti; programımıza katkı sağladı. Çok keyifli bir yaz geçirdik. Courtney Olson: Felsefemiz, eğlenirken öğrenmek; öğrenirken eğlenmek. Madison Her Çarşamba öğle yemeğinden sonra öğrenciler ve profesörler bunun için harika bir yer. Sizleri de bekliyoruz. Teras ta buluştuk. Biz oyunlar oynadık ve Türkçe şarkılar söyledik. Türkçe Masası (Turkish table) Her hafta farklı şey yaptık. Bir hafta Türk kartları oynamayı öğrendik. Diğer hafta biz Türkçe şarkılar söyledik ve Türkçe müzik dinledik. Bence en iyi Tabu oynadık. Yaratıcı kelimeler kullandık kelime öğrenmek için. Bu zordu ve eğlenceliydi. Biz Türkler Madison da yaşıyorlar ile tanıştık. Biz konuştuk. Türkçe masasında güldük ve rahattık. Türkçe masası değerliydi ve faydalıydı.

5 William Perlmutter Türkiye deki birinci Cumhurbaşkanı seçimi var. Nasıl olacak? Bence AK Parti kazanacak çünkü on iki yıldan sonra nasıl AKP yenilecek? Çok dinsel ve başarılı bir Parti ya da Hükümete girdiğinden beri Türkiye nin ekonomisini yükselti. Her insanın cepten daha çok parası var. Herhangi diniye inanabilir ama en sonunda ekonomin artmasını gerekir. Ekonomi şimdiki Cumhuriyet tarafından çoğalmayı devam etmese AKP oradan birakacak. Ama AKP nin rakibi kim? CHP ve MHP tarafından seçilmiş. Onun adı Ekmeleddin İhsanoğlu. Bu adam herşey yaptı: yazar, bilim, ve diplmattır. Dinsel bir adam ve iki partisi AKP den oyları aldığını umuyorlar ama belli değildir. Bence AKP dinsel seçmenini zaten kurulmuş. Bu yüzden AKP ni kazanacağını düşünürüm. Bakalım. Dan Singleton En çok sevilin şehrim Benim en çok sevilin şehrim Floransa İtalya'da. Bu hem eski hem güzel bir şehirdir ve Romadan daha ucuz ve rahat. Orada yaz borunca sıcak olur ama binalar genellikle birbirlere yakın böyle çok gölgeler var. Minik sokaklarla dolaşıp şehre bakabılsınız. Heryer müze veya eski kilise var. Müzeler ile kiliselerin arasında alışveris yapabılsınız. Uffizi Müzeyi en çok sevdim. Orada dü- Priyanka Subramanian: Yemekler (Cooking baklava) İki haftada bir gün bütün Türkçe öğrenciler bir Türk yemeği hazırladık. Birinci, Meltem Hocamla kısır yaptık. İkinci, Funda Hocam la baklava ve Türk kahvesi yaptık. Saat 2:30 da, tekrar yurdun mutfağında gittik. Funda Hocam Türk kahvesi ve dört fincan getirdi. Başka baklava malzemeleri getirdi. Çok şeker ve tereyağı, yufkalar, ceviz ve limon suyu getirdi. Birinci, şerbet hazırladık. Şeker, su ve limonun suyu karıştık ve ocağın üstüne koyduk. Sonra, köpüğü bekledik. Sonra, Funda Hocam iki tane yufkayı tavaya koydu ve ben biraz sıcak tereyağı koydum. Funda Hocam iki tane yufka koydu ve ben tekrar tereyağı koydum. Bu yapana kadar yarım tava doluydu. Sonra, Zoe ceviz attı. Tekrar bu yapana kadar tava doluydu. Sonra, tavayı fırının içine koyduk ve yirmi dakika kadar bekledik. Türk kahvesi yaptık çünkü zamanız vardı. Türk kahvesi içtik sonra, kader okuduk. Funda Hocam çok güzel bir medyum! Yirmi dakika sonra, baklava hazırdı ve biz baklava yedik. Çok tatlıydı ve çok lezzetliydi! Zoe Winburn: İftar Yemeği (Iftar dinner) 18 Temmuz Madison Türk-Amerikan Derneği nin İftar yemeğine gittik. Önce Mustafa, İslam ve Ramazan hakkında sunuş yapıp Kuran-ı Kerim okudu. Türk yemeği yedik. Çok lezzetliydi. Tatlı olarak baklava vardı. Her şey ev yapımıydı.

6 Şiirlerimiz Rachel Wigen-Toccalino: Böyle Havalarda Böyle havalarda beşte kalktım, Böyle havalarda kahvaltı yaptım, Böyle havalarda derse bisiklet ile gittim. Böyle havalarda koştum. Priyanka Subramanian : Fırtına Gelecek Güneşli değil. Havada siyah bulut Hava koyuluyor. Hayvanlar korkuyor. Yağmur yağmaya başlıyor. Hava rüzgarlı, hızlı Hazır mısınız? Büyük fırtına gelecek. Courtney Olson: Mor Sensin benim rengim. Severim ben moru. O benim rengim. Başka renk istemem. Akşam gökyüzü mor, Kalemim mor. En sevdiğim renk mor. Ülkemin çiçekleri mor. Zoe Winburn: Gibi Irmak deniz olacak gibi. Vadi dağ olacak gibi. Havalar değişiyor. Yemek olacak gibi. İnsanlar toprağa dönecek gibi. Mevsimler değişiyor.

7 Sadie Goodlaxson Geçen hafta Madison'a geldim. Bu yaz benim ikinci yazım Madison da. Yazlar burada çok güzel! Geçen hafta Türkçe dersine başladım. Derste Tükçe öğrendim. Pazartesi günü eski lise arkadaşım ile akşam yemeği yedim. Çok güzel bir lokantada yedik. O lokantada organik pizza yapıyorlar. Cuma akşamı Teras a gittim bazı sınıf arkadaşlarım ile. Orada canlı jazz ve salsa dinledik. Geçen hafta her gün üç tane Dünya Kupası maçı vardı. Bazen bu maçları izledim. Benim için çok ilginç ve heyecanlı. Tamamen, geçen hafta çok güzel geçti! Gelecek haftalar için hazırım!

8 ما در برنامه فارسی اپتلی با هم درس خوانديم با هم خنديديم با هم بحث کرديم با هم آشپزی کرديم با هم رقصيديم با هم غذا خورديم با هم بازی کرديم با هم به گردش رفتيم وهميشه به يکديگر کمک کرديم. اين يعنی زندگی - ما زندگی در کنار هم را تجربه کرديم. ما فهميديم که با هم تفاوت های زيادی داريم ولی اگر فاصله زبانی از بين ما برداشته شود می توانيم فکر يکديگر را بفهميم و دل هايمان به هم نزديک تر شود. به اميد دنيايی پر از تفاوت ها ولی آکنده از دوستی و تفاهم و عشق و وارستگی! (پروانه) من خوشحالم که اين تابستان به مديسون برگشتم تا به عنوان معاون برنامه فارسی خدمت کنم. اين واقعا يک سفر جالب سرگرم کننده وآموزنه بوده است (. فروزان)

9 کالس مبتدی اول- پویه و مریم مک کری: سالم اسم من مک کری است. من در تگزاس زندگی میکنم. من دانشجو در تگزاس ای و ام هستم. تجربه ام در اپتلی خیلی خوب است. استادها خیلی دوستانه و مفید هستند. مدیسون در تابستان قشنگ و مهیج است. جوین: به من در اینجا خیلی خوش گذشت. در این مدت کم زیاد درس خونده ام. من این دو ماه را اصال فراموش نمیکنم. جازلین: من جازلین هستم. من از میشیگان هستم و در نیو یورک زندگی میکنم. قبل از اپتلی من اصال فارسی بلد نبودم. این برنامه خیلی خوب است. هر استاد می خواهد به دانشجوها کمک بکند. فرصتهای بسیاری برای تمرین است و بازی ها و سفر ها هم خیلی جالب هستند. کالین: سالم. اسم من کالین است. من در دانشگاه سنت جونز می روم. می خواهم یک کتاب بزرگ فارسی درس بخوانم. من دوست دارم فلسفه و تاریخ و ریاضیات بخوانم. تایلر: من تایلر هستم. در کنکورد ماسا چوست زندگی میکنم. من خیلی یاد گرفتم. حاال من میتوانم زبان فارسی را حرف بزنم. اپتلی عالی است. کالس مبتدی دوم فاطمه ویل: من فکر می کنم که در اپتلی خيلی خوش گذشت. غذا عالی بود اتاق من خيلی خوب بود و استادها خيلی عالی بودند. من با دانشجوهای ديگر دوست شدم و اين يک تجربه ی خيلی خوبی بود. من به دانشجوهای سال آينده پيشنهاد می کنم که معلم خصوصی بگيرند و سعی کنند هر روز فارسی حرف بزنند. همچنين آنها بايد با استادها حرف بزنند و هيچوقت تکليف فارسی را فراموش نکنند. کیال: برنامه برای شب بازی بازی های بهتری الزم دارد. من کالس کوچولوی کاوه يعنی کالس آواز را خيلی دوست دارم. رفتن به شيکاگو خيلی هوشمندانه بود چون ما از فارسی در بين مردم استفاده کرديم. مديسن برای اين برنامه خيلی خوب و قشنگ است چون تو مستقل هستی و می توانی مديسن را ببينی. من حاال بهترمی توانم حرف بزنم و ديگر خجالتی نيستم. نیت: رضا بهترين رستوران است. گوشت و برنجشان بهترين گوشت و برنجی است که در زندگيم خورده ام! شوخی نمی کنم. موسيقی فارسی خيلی خوب بود. االن در "اسپاتيفای" من زياد ترانه های فارسی دارم. االن می توانم خيلی بهتر صحبت بکنم! درياچه شيطان بهترين سفر بود. شما بايد برويد! کالس رقص خيلی خوب و خنده دار بود. رقص های ايرانی بسيار عالی هستند! فکر می کنم برای من آن کالس بهترين بود.در اپتلی من با خيلی مردم آشنا شدم. االن من خيلی دوست های جديد دارم. غذای ديجوپ خيلی زود تکراری و خسته کننده می شود.شما بايد تکليفتان را هر روز زود تمام کنيد.به نظر من شما بايد از "کوييزلت" استفاده کنيد.

10 کالس متوسط پیشرفته مهرک آستین: امسال در اپتلی خيلی خوش گذشت. من چيزهای زيادی از استاد مهرک ياد گرفتم ونمی توانم صبر کنم تا با خانواده ام به فارسی صحبت کنم. اگر اينجا می خواهيد خيلی ياد بگيريد شما بايد به کالس های کوچک برويد. اپتلی بهترين برنامه فارسی در آمريکا است و اينجا حتما می توانيد فارسی خود را خوب بکنيد. آلیسون: به نظرم برنامه ی اپتلی بهترين برنامه در آمريکا برای يادگرفتن زبان فارسی است. فلسفه ی غوطه وری در زبان خيلی به من کمک کرد چون در دانشگاهم فقط کمی بيرون از کالس فارسی صحبت می کردم و اينجا در اپتلی فکر می کنم که خيلی آسانتر ساختارها و الگوهای زبان را ياد گرفتم. استادهای برنامه خيلی چيزها بيرون از کالس آماده می کنند به طوری که شرايط غوطه وری در زبان هميشه هست. مثال فيلم های ايرانی کالس و سخنرانی های کوچک و سفر در آخر هفته ها به جاهای جالب. من حتما اين برنامه را به هر کسی که می خواهد فارسی ياد بگيرد معرفی می کنم. ایمان: بعد از فقط يک هفته واژگانی که ياد گرفتم زياد شد. کالس کوچک هم خوب است کالس کوچک محبوب من کالس آهنگ بود. در کالس کوچک می توانيد درباره ی تاريخ و فرهنگ و خطاطی ياد بگيريد. ودر کالس درباره ی اخبار روز خيلی حرف می زنيد. کالس متوسط اول- کاوه شايان- کورتنی- هنری- دنيل در كالس فارسى اپتلى ما چيزهاى زياد ياد گرفتيم و خيلى تجربه جديد داشتيم. ما هم خيلى درباره ى زبان فارسى ياد مى گرفتيم هم درباره خودمان ياد مى گرفتيم. همچنين دوست خوب جستيم. تجربه ام در آپتليی همه چيز و بيشتر بود از آنچه که خواستم. استاد من عالی خيلی مطلع و هميشه کمک کننده بود. دانشگاه ويسکونسن محيط يادگيری خوبی بود وبرای ما همه وسايل تهيه کرد. ماديسون يک شهر خيلی قشنگ است چون معماريش مختلف و زيبا است. دوتا درياچه دارد و میتوان چيزهای زياد کرد. بعضی سفرهای اپتلی جالب بودند ولی زياد وقت گرفتند پس نمی توانستم ماديسون را سياحت کنم. اولين باری بود که در خوابگاه زندگی کردم و بهتر از اينکه فکر کردم بود ولی تختم راحت نبود و اتاقم پنکه نداشت. در برنامه اپتليی بسياری از مهمترين چيز ها که ما ياد ميگيريم در کالس معمولی پيدا نميشوند. برنامه های ديگر استادان عالی دارند ولی محيط غوطه وری فقط در اپتليی است. اميدوارم که بتوانم به اپتليی بر بگردم. دیوید: امسال در اپتلی ما خيلی متنوع هستيم. يک هم کالسی هيچ چيز غير از ميوه نمی خورد يک نفر در کوهستان جنوبی زندگی می کند و خودش شراب "ماه روشن" )مون شاين( دم می کند. کوچکترين ما فقط نوزده سال دارد به عکس بزرگترين ما چهل و چهار سال دارد. با وجود اينکه بايد هميشه به زبان فارسی حرف بزنيم ما دوستان خيلی نزديکی شده ايم. راین: اين تابستان برنامه اپتلی در شهر مديسون خيلی خوب بود. استادمان سختگير بود اما مرد عالی و خيلی مهربانی بود. دانشجويان ديگر هم خيلی خوب بودند. در اين پيش زمينه در خوابگاه مان نزديک به درياچه قشنگ مونونا ما زبان فارسی را زود آموختيم. در کالسمان داستان رستم و سهراب از شاهنامه فردوسی را خوانديم و آن درس مورد عالقه من بود. کل: اين برنامه برای من خيلی مفيد بوده است. وقتی اينجا رسيدم فارسی من خوب نبود و تنها بعد از دو هفته فارسی من دو برابر بهتر از قبل بود. االن تحصيالت من در آينده آسانتر خواهد بود و من خيلی خوشحال هستم.

11 کالس پیشرفته مریم انیسه: این دفعه دوم بود که من در برنامه اپتلی شرکت می کردم. اولین بار در کالس متوسط و این بار در کالس پیشرفته بودم. این تجربه اخیر با تجربه پیش کمی فرق داشت. آغاز برنامه سال پیش احساس می کردم که هیچ چیز نمی فهمم و امکان ندارد که این زبان را یاد بگیرم. فکر می کردم که همه شاگردهای دیگر از من خیلی زودتر یاد می گرفتند و شاید کسی در پذیرفتن من به این برنامه اشتباه کرده باشد. اما درس خواندن فارسی را ول نکردم و االن فارسیم خیلی قویتر شده است. به نسبت سال قبل هر روز دائم تقال نمی کنم. پس پیشنهاد های من برای شاگردهای آینده این است: سعی می کنید که خودتان را با شاگردهای دیگر مقایسه نکنید حوصله داشته باشید و به یادتان بیاورید که یاد گرفتن زبانی جدید خیلی طول می کشد ممکن است شاید یکی دو بار در طول برنامه ناامید بشوید اما متوجه باشید که کارایی زبانتان حتما بهتر می شود باالخره امکان شرکت کردن دوباره در این برنامه را به طور جدی در نظر بگیرید... دومین بار خیلی مفید است! سباستین: اپتلی تجربه عالی بود. همه کسانی که باهاشان آشنا شدم مهربان و باهوش بودند و بسیار به همدیگر احترام میگذاشتند. معلمهای ما خیلی به درس دادن اهمیت میدادند و خیلی سعی میکردند به ما کمک کنند. مدیسون شهر کوچک اما بسیار زیبایی است. جاهای مختلفی برای تفریح کردن غذا خوردن و ورزش کردن وجود دارد. شما میتوانید هر چه قدر که دلتان میخواهد یاد بگیرید و پیشرفت کنید پیشنهاد من این است که اگر میخواهید زبان فارسیتان خیلی خوب شود سعی کنید تا جایی که میتوانید به این زبان حرف بزنید. براین: برنامه "APTLII" فرصت نادری است. کالس ها فعالیت ها و تکالیف همه به خوبی سازمان دهی شده است. به عالوه فرهنگ ایرانی که همه معلمان ایجاد کرده اند بسیار عالی است. من معتقدم که این بهترین برنامه ای است که به زبان فارسی در خارج از ایران وجود دارد. این دوره بسیار پرمسئولیت است اما شما را با تمام جوانب فرهنگ و زبان فارسی آشنا می کند. برای انجام دادن کار زیاد و مالقات کردن مردم مهربان زیادی آماده باشید! آرش: خوش آمدید شاگردان جدید به بهترین تجربهی زبانی در زندگیتان. وقتی که این کالس را شروع کردم من در سطح متوسط بودم ولی حاال طبق امتحان زبان ارتش در سطح پشرفته هستم. اگر میل داشته باشید وقتتان را خوب صرف کنید می توانید همین نتیجه را بگیرید. شما را تشویق می کنم از هر فرصتی برای صحبت کردن با معلمان ایرانی در زبان مقصدتان استفاده کنید و مهارت گفتگویتان را بهبود ببخشید چون به نظر من این مهمترین و سختترین مهارت در هر زبانی است. موفق باشید و امیدوارم از وقتتان در اینجا لذت ببرید.

12 The UW-Madison Arabic, Persian, and Turkish Language Immersion Institute is an eight-week intensive summer language immersion program for undergraduates, graduate students, and professionals. Courses are offered for academic credit at the beginning through advanced levels (depending on sufficient enrollment). Students commit to using their target language as their only means of communication for the entire summer - in their shared living space on campus, at meals, and at co-curricular activities that combine to create a language immersion experience. Each 8-week language class is equivalent to two semesters of study, with full academic year credit. Instruction is given in small groups taught by native speakers and experienced language teachers. The classes are intensive, involving a minimum of 4.5 contact hours per day Mondays through Fridays, plus extra hours for homework. In addition to formal classes, on most afternoons and evenings students participate in co-curricular activities covering a range of topics relating to the history and culture of the region. This combination of formal classes, cultural and language activities, movies, field trips, and language tables provides students with opportunities to expand their vocabulary and practice using the language in different settings. APTLII 2015 will be held June 13 - August 8. Read more about the program, find answers to frequently asked questions, and apply online at aptlii.global.wisc.edu

APTLII APTLII Immersion Philosophy J U N E A U G U S T 6, U N I V E R S I T Y O F W I S C O N S I N - M A D I S O N.

APTLII APTLII Immersion Philosophy J U N E A U G U S T 6, U N I V E R S I T Y O F W I S C O N S I N - M A D I S O N. APTLII 2016 J U N E 1 1 - A U G U S T 6, 2 0 1 6 U N I V E R S I T Y O F W I S C O N S I N - M A D I S O N The University of Wisconsin-Madison is an international leader in foreign language instruction.

Detaylı

APTLII 2013. Arabic 2 4. Turkish 5 8. Persian 9 11

APTLII 2013. Arabic 2 4. Turkish 5 8. Persian 9 11 APTLII 2013 J U N E 1 5 A U G U S T 1 0, 2 0 1 3 U N I V E R S I T Y O F W I S C O N S I N The University of Wisconsin-Madison is an international leader in foreign language instruction. APTLII is one

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) FARSÇA (İlkbahar Dönemi) 27 MART 2016 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının

Detaylı

سوالها و جوابها اطالعات در مورد حق تحصیل سازمان حقوق پناهندگان ترکیه: مشاوره حقوقی و کمک رایگان برای پناهندگان EĞİTİM HAKKI FARSÇA SORULAR & YANITLAR

سوالها و جوابها اطالعات در مورد حق تحصیل سازمان حقوق پناهندگان ترکیه: مشاوره حقوقی و کمک رایگان برای پناهندگان EĞİTİM HAKKI FARSÇA SORULAR & YANITLAR اطالعات در مورد حق تحصیل سوالها و جوابها سازمان حقوق پناهندگان ترکیه: مشاوره حقوقی و کمک رایگان برای پناهندگان Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler İçin EĞİTİM HAKKI FARSÇA SORULAR & YANITLAR

Detaylı

APTLII 2012. Turkish 2 4. Persian 5 8. Arabic 9 11

APTLII 2012. Turkish 2 4. Persian 5 8. Arabic 9 11 APTLII 2012 J U N E 1 6 A U G U S T 1 1, 2 0 1 2 U N I V E R S I T Y O F W I S C O N S I N The University of Wisconsin-Madison is an international leader in foreign language instruction. APTLII is one

Detaylı

Aksam yemegi Buyurunuz Bugün Yarın Dün Hafta saat kac. bugun cok iyi gecti

Aksam yemegi Buyurunuz Bugün Yarın Dün Hafta saat kac. bugun cok iyi gecti 1. کلمات پرکاربرد ترکی استانبولی در احوال پرسی -سالم -بله/خیر -حال شما چطوره -من خوبم متشکرم -صبح بخیر -روز بخیر -عصر بخیر -شب بخیر -خداحافظ -خوش آمدید )آف د رسینیز( -اسمتان چیست -ببخشید -لطفا -صبحانه

Detaylı

بازگشت داوطلبانه اگر درخواست پناهندگی شام رد شود چه اتفاقی می افتد تصمیم بر بازگشتی داوطلبانه با حامیت ادارات آلمانی بگیرید

بازگشت داوطلبانه اگر درخواست پناهندگی شام رد شود چه اتفاقی می افتد تصمیم بر بازگشتی داوطلبانه با حامیت ادارات آلمانی بگیرید بازگشت داوطلبانه Farsi Informationen für Asylbewerberinnen und Asylbewerber اطلاعات برای پناهجویان زن و مرد اگر درخواست پناهندگی شام رد شود چه اتفاقی می افتد به همراه رد درخواست پناهندگیتان یک مهلت به

Detaylı

Türkçede Eylemsilerle Kurulan Sıfat İşlevli Yan Tümcelerin Farsçada Kullanımı Üzerine

Türkçede Eylemsilerle Kurulan Sıfat İşlevli Yan Tümcelerin Farsçada Kullanımı Üzerine Curr Res Soc Sci (2017), 3(1) 1-8 Türkçede Eylemsilerle Kurulan Sıfat İşlevli Yan Tümcelerin Farsçada Kullanımı Üzerine Esin Eren Soysal * Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Mütercim-Tercümanlık

Detaylı

دستورالعمل نصب فن کویل های MTA

دستورالعمل نصب فن کویل های MTA مشتری گرامی نقشه وکاتالوگ نصب را که در داخل دستگاه قرار داده شده است را نیز حتما قبل از نصب دستگاه به دقت مطالعه فرمائید. ترموستات ونحوه کنترل دما : تمامی فنکویل های MTA قابلیت کنترل ازطریق ترموستات دیواری

Detaylı

SCHATTDECOR TRENDLERI 15/16

SCHATTDECOR TRENDLERI 15/16 SCHATTDECOR TRENDLERI 15/16 Derin bir özgünlük ve bireysellik için özlem Tüketiciler, günümüzde artık kendilerini yaş, cinsiyet, köken veya gelir gibi geleneksel özellikler üzerinden değil, aksine ortak

Detaylı

کميته ی همبستگی کارگران ايران و ترکيه www.hambastegiye-kargaran.blogspot.com بيانيه ی http://www.8mars.com/index.php مشترک به مناسبت فرا رسيدن ٨ مارس روز جهانی زن کميته ی همبستگی کارگران ايران و ترکيه

Detaylı

مقاله در جهان اشاره نظام آموزشي ما را بر آن داشت نگاهي هر چند گذرا به بستههای تابستان

مقاله در جهان اشاره نظام آموزشي ما را بر آن داشت نگاهي هر چند گذرا به بستههای تابستان مقاله بستههای آموزشی در جهان محرم نقيزاده اشاره توجه ويژه به بستة آموزشي بهعنوان يكي از وروديهاي مهم نظام آموزشي ما را بر آن داشت نگاهي هر چند گذرا به بستههای آموزشي در چند كشور جهان داشته باشیم. آنچه

Detaylı

YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) (İlkbahar Dönemi) FARSÇA 6 NİSAN 2014

YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) (İlkbahar Dönemi) FARSÇA 6 NİSAN 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) (İlkbahar Dönemi) FARSÇA 6 NİSAN 2014 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının

Detaylı

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus The University of Jordan Accreditation & Quality Assurance Center COURSE Syllabus 1 Course title TURKISH FOR BEGİNNERS II 2 Course number 2204122 3 Credit hours (theory, practical) 3 Contact hours (theory,

Detaylı

English BLG 56. Please read this manual thoroughly before operating this unit! Important safety instruction

English BLG 56. Please read this manual thoroughly before operating this unit! Important safety instruction English BLG 56 Please read this manual thoroughly before operating this unit! Important safety instruction When using electrical appliances, basic safety precaution must always be followed: 1. Carefully

Detaylı

When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed

When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed English When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed SPECIFICATIONS Voltage: 110V~60Hz Power: 35W Water Tank: 6.0L Maximum: 400ml/h COMPONENTS AH 150

Detaylı

نرشیه کفش BÜLTEN مصاحبه با مارکهای غول پیکر و قدرمتند جهان در بولنت ماست

نرشیه کفش BÜLTEN مصاحبه با مارکهای غول پیکر و قدرمتند جهان در بولنت ماست Palamut Group BÜLTEN PALAMUT GROUP تابلو اعالنات BÜLTEN شماره Sayı 2 Kasım 2015 بخش کفش ایران با مارکهای قوی و قدرمتند خود در حال پیرشفت است با مارکهای غول پیکر و قدرمتند جهان در بولنت ماست İRAN AYAKKABI

Detaylı

When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed

When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed English AH 100 When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed SPECIFICATIONS Voltage: 240-220V~ 50Hz Power: 35W Maxium: 500 ml/h Water tank: 5L COMPONENTS

Detaylı

کوهیار گودرزی برای جامعه مدنی ایران

کوهیار گودرزی برای جامعه مدنی ایران کوهیار گودرزی کوهیار گودرزی آموزشکده آنالین برای جامعه مدنی ایران آم وزش کده آنالین برای جامعه مدنی ایران http://www.tavaana.org پروژۀ http://www.eciviced.org راهنمای پناهجویان ایرانی در ترکیه نویسنده:

Detaylı

نمایشگاه سبیت انفورماتیک اوراسیا

نمایشگاه سبیت انفورماتیک اوراسیا نمایشگاه سبیت انفورماتیک اوراسیا و ھمایش اوراسیا برای کسب و کار دیجیتالی 13 الی 15 اکتبر 2016 در استانبول مرکز نمایشگاه استانبول ترکیه www.cebitbilisim.com 2016 تغییر و تحول دیجیتالی آغاز شده است! آینده

Detaylı

Before using this water purifier, please read this instruction manual completely.

Before using this water purifier, please read this instruction manual completely. WP 201 English Before using this water purifier, please read this instruction manual completely. Troubleshooting When the machine fails. Please disconnect the water source immediately Safety Issue Please

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) FARSÇA (İlkbahar Dönemi) 5 NİSAN 2015 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının

Detaylı

5. SPOUT 6. MOTOR UNIT 7. LEMON CONE 8. ORANGE CONE

5. SPOUT 6. MOTOR UNIT 7. LEMON CONE 8. ORANGE CONE English CS 199 Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. This product is for household use only. MAIN TECHNICAL PARAMETER Model Voltage Rated Power CS 199 220-240V~50HZ

Detaylı

مجموعه ی 44 ترجمه از شعر های ناظم حکمت برگردان : پرستو ار ستو طر ح جلد:جمال ذالفقاری

مجموعه ی 44 ترجمه از شعر های ناظم حکمت برگردان : پرستو ار ستو طر ح جلد:جمال ذالفقاری 1 3 مجموعه ی 44 ترجمه از شعر های ناظم حکمت برگردان : پرستو ار ستو طر ح جلد:جمال ذالفقاری Ben bu kitabı Nazım Hikmet>in Güzel ruhuna arz ediyorum *parastoo arastoo* من این کتاب را به ر وان ز یبای «ناظم

Detaylı

پ یشبینی خود از بازار جهانی را با توجه به پ یشرفتهای کلیدی در

پ یشبینی خود از بازار جهانی را با توجه به پ یشرفتهای کلیدی در Uluslararası tasarım ekibi olarak, Schattdecor da iç tasarımdaki en önemli gelişmeler ve yeni dekorlar hakkında düzenli olarak küresel bir trend öngörüsü yayınlıyoruz. Bu bağlamda, müşterilerimize ve iş

Detaylı

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Size iş imkanı sağlayacak bir sertifikaya mı ihtiyacınız var? Dünyanın önde gelen İngilizce sınavı TOLES, Hukuk İngilizcesi becerilerinin

Detaylı

دستور زبان جامع ترکی

دستور زبان جامع ترکی دستور زبان جامع ترکی نویسنده : مناسب برای : دانشجویان و عالقه مندان به زبان ترکی داوطلبان آزمون TÖMER عالقه مندان به تدریس زبان ترکی 1 پیش گفتار چند سالی است که در کشور ما با توجه به گسترش روابط میان ایران

Detaylı

PJ 96 D When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed:

PJ 96 D When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed: English PJ 96 D When using electrical appliance, hereunder the basic safety precautions should always be followed: Household use only IMPORTANT SAFETY WARNING 1. Read all instructions before use. 2. Close

Detaylı

MATEMATİK DERSİ ÖRÜNTÜLER DERS PLANI. SINIF 2 SÜRE 2 ders saati TARİH

MATEMATİK DERSİ ÖRÜNTÜLER DERS PLANI. SINIF 2 SÜRE 2 ders saati TARİH MATEMATİK DERSİ ÖRÜNTÜLER DERS PLANI SINIF 2 SÜRE 2 ders saati TARİH ÖĞRENME ALANI ALT ÖĞRENME A. KAZANIMLAR İLİŞKİLENDİRME Sayılar ve İşlemler Doğal Sayılar M.2.1.1.6. Aralarındaki fark sabit olan sayı

Detaylı

China Office / GATEM Şube / GATEM Ayakkabıcılar San. Sit. 1.Ada C Blok No:3 Şehitkamil / Gaziantep Tel : Fax :

China Office / GATEM Şube / GATEM Ayakkabıcılar San. Sit. 1.Ada C Blok No:3 Şehitkamil / Gaziantep Tel : Fax : SEKTÖRDE BAŞARININ BESTESi Bizim çözüm ortaklarımızla ve müşterilerimizle olan başarı hikayemiz tıpkı bir müzik eseri gibi; her biri farklı bir ses olan notalar uyum içerisinde bir araya geldiğinde ortaya

Detaylı

دستور زبان ترکی استانبولی

دستور زبان ترکی استانبولی چون بیاموزی زبان دیگری جز مادری برگشایی روی خود دروازههای دیگری مؤلف: مرتضی عبدی morteza.abdi@gmail.com فهرست مطالب -1 پیش گفتار... 1 1.1 توصیهه یا مؤلف برای یادگیری زبان ترکی استانبولی... 1 کالم 1.2

Detaylı

فصل اول: اندازهگیری در علوم

فصل اول: اندازهگیری در علوم 1 تعریف علم فیزیک را میتوانیم به طور مختصر اینطور بیان کنیم:................................................. اما قادر به توصیف طبیعت به شکل..... و..... نیستیم مگر آنکه بتوانیم موضوعات مختلف اطرافمان را......

Detaylı

HM 235 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following:

HM 235 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following: English IMPORTANT SAFEGUARDS HM 235 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following: Read all the instructions. Before using, check that the

Detaylı

TURKISH DIAGNOSTIC TEST TURKISH DEPARTMENT

TURKISH DIAGNOSTIC TEST TURKISH DEPARTMENT TURKISH DIAGNOSTIC TEST BY TURKISH DEPARTMENT This examination is designed to measure your mastery of the Turkish language. The test is multiple choices based and is there for diagnostic purposes to assess

Detaylı

HINDI STYLE AND ITS REFLECTION OF OTTOMAN TURKISH POETRY TURGAY ŞAFAK *

HINDI STYLE AND ITS REFLECTION OF OTTOMAN TURKISH POETRY TURGAY ŞAFAK * HINDI STYLE AND ITS REFLECTION OF OTTOMAN TURKISH POETRY TURGAY ŞAFAK * ABSTRACT This article is consist of three parts. In the first section has been briefly discussed the emergence of Turkish literature

Detaylı

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: CME 4002

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: CME 4002 Offered by: Bilgisayar Mühendisliği Course Title: SENIOR PROJECT Course Org. Title: SENIOR PROJECT Course Level: Lisans Course Code: CME 4002 Language of Instruction: İngilizce Form Submitting/Renewal

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU DERS BİLGİLERİ. Türü Zorunlu/ Seçmeli DERS PLANI

DERS BİLGİ FORMU DERS BİLGİLERİ. Türü Zorunlu/ Seçmeli DERS PLANI EK-1 DERS BİLGİ FORMU ENSTİTÜ/FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ve PROGRAM: DERS BİLGİLERİ Adı Kodu Dili Türü Zorunlu/ Seçmeli Yarıyılı T+U Saati Kredisi AKTS Genel İngilizce I ING1 Tükçe Zorunlu 1 Ön Koşul Dersleri

Detaylı

ÜLKEMİZDE ŞARKİYATÇILIĞIN ÖZELEŞTİRİSİ

ÜLKEMİZDE ŞARKİYATÇILIĞIN ÖZELEŞTİRİSİ ÜLKEMİZDE ŞARKİYATÇILIĞIN ÖZELEŞTİRİSİ PROF. DR. MEHMET KANAR ÖZET Türkiye de Şarkiyat çalışmaları Darülfünun döneminden bu yana yürütülüyor olsa da, kaliteli çalışmaların 1950 li yıllardan sonra verildiğini,

Detaylı

2 0 15-2016 Eğitim-Öğretim Yılında

2 0 15-2016 Eğitim-Öğretim Yılında 2 0 15-2016 Eğitim-Öğretim Yılında TÜRKİYE'DEKİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI İÇİN YURT DIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Yükseköğretim Genel Kurulunun 19.03.2015 tarihli toplantısında kabul edilen;

Detaylı

سال اول - شماره دهم کمیته آذربایجان حزب کمونیست کارگری ایران 62 اردیبهشت - ٩٣١٣ ٩2 مه 6١٩٢ سر دبیر: سهند مطلق

سال اول - شماره دهم کمیته آذربایجان حزب کمونیست کارگری ایران 62 اردیبهشت - ٩٣١٣ ٩2 مه 6١٩٢ سر دبیر: سهند مطلق سهند سال اول - شماره دهم 62 اردیبهشت - ٩٣١٣ ٩2 مه 6١٩٢ سر دبیر: سهند مطلق کمیته آذربایجان حزب کمونیست کارگری ایران مسئول قتلعام کارگران معدن سوما دولت ترکیه است محمد شکوهی روز سه شنبه ٣٢ اردیبهشت برابر

Detaylı

Immigration Studying. Studying - University. Stating that you want to enroll. Stating that you want to apply for a course.

Immigration Studying. Studying - University. Stating that you want to enroll. Stating that you want to apply for a course. - University I would like to enroll at a university. Stating that you want to enroll I want to apply for course. Stating that you want to apply for a course an undergraduate a postgraduate a PhD a full-time

Detaylı

Claudia Küchen Tasarım ve Pazarlama Başkanı

Claudia Küchen Tasarım ve Pazarlama Başkanı Her gün bilgisayar, tablet veya akıllı telefon başında git gide daha fazla zaman geçiriyoruz, öyle ki dijital meşgalelerden arındırılmış mekânlara duyulan istek artıyor. Bu bağlamda otantik, duyumsal deneyimlere

Detaylı

بررسی وضعیت معرفی انقالب اسالمی جمهوری اسالمی و فرهنگ و تمدن ایران اسالمی در کتب مرجع و منابع آموزشی ترکیه

بررسی وضعیت معرفی انقالب اسالمی جمهوری اسالمی و فرهنگ و تمدن ایران اسالمی در کتب مرجع و منابع آموزشی ترکیه بررسی وضعیت معرفی انقالب اسالمی جمهوری اسالمی و فرهنگ و تمدن ایران اسالمی در کتب مرجع و فهرست مطالب عناوین مدخل ها به ترتیب حروف الفبا معرفی دایرۀ المعارف هایی که در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته اند

Detaylı

ناظم حکمت و شاملو و بازتاب آن در ايماژپردازي اين دو شاعر

ناظم حکمت و شاملو و بازتاب آن در ايماژپردازي اين دو شاعر جهان بيني ناظم حکمت و شاملو و بازتاب آن در ايماژپردازي اين دو شاعر YAKÛB NOVRUZÎ ÖZ İmge şiirde şairin bakış açısını ve dünya görüşünü yansıtan en önemli faktörlerden biridir. Buradan hareketle bir birine

Detaylı

H E L S İ N K İ Y U R T T A Ş L A R D E R N E Ğ İ. Mültecilerin Sesi

H E L S İ N K İ Y U R T T A Ş L A R D E R N E Ğ İ. Mültecilerin Sesi Mültecilerin Sesi T ü r k i y e d e Ya ş a y a n M ü l t e c i l e r i n G ö r ü ş l e r i n e A d a n m ı ş t ı r Üç ayda bir yayınlanır Yaz 2008 Nehirde ölüm Türkiye-Irak sınırındaki nehirde boğulan

Detaylı

DİYARBAKIR ÇEŞMELERİNDEN ÜÇ ÖRNEK

DİYARBAKIR ÇEŞMELERİNDEN ÜÇ ÖRNEK DİYARBAKIR ÇEŞMELERİNDEN ÜÇ ÖRNEK Evindar YEŞİLBAŞ Araş. Gör,. Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Özet Ortaçağ şehirciliğinde önemli bir yeri olan su mimarisi, Güneydoğu

Detaylı

BTC BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ماشین آالت چاپ دیجیتال در صنایع نساجی و پوشاک TEKSTİL DİJİTAL BASKI MAKİNELERİ DİJİTAL BASKI MAKİNELERİ RENK YÖNETİMİ YAZILIMLARI - RIP نرم افزارهای مدیریت رنگ در ماشین آالت چاپ

Detaylı

EDCON YURTDISI EGITIM İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar

EDCON YURTDISI EGITIM İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar İNGİLTERE ÜCRETLER (GBP) CELTA 4 Aralık hariç her ay 1376 DELTA Full Time 9 16 Mart, 14 Eylül 2671 DELTA Part Time 32 29.Eyl 2671 ITTC Certificate in TESOL 4 Aralık hariç her ay 1268 BEET Refresher Courses

Detaylı

EO 018 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following:

EO 018 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following: English EO 018 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following: IMPORTANT SAFEGUARDS 1. The oven needs at least 10 cm clearance space on all

Detaylı

PJ 666 D Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully.

PJ 666 D Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. English PJ 666 D Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. UNITS NAME AND ASSEMBLING 1. 2. 3. 4. 6. 5. 7..9.8 1. Intake stick 2. Transparent cover 3. Filter net 4. Middle-body

Detaylı

راهنماي ویژه سفر به ترکیه

راهنماي ویژه سفر به ترکیه راهنماي ویژه سفر به ترکیه پایتخت: آنکارا وسعت: 783562 کیلومترمربع جمیعت: 75 میلیون نفر سال 2010 زبان رسمی: ترکی پول رایج: لیر ترکیه شهرهاي مهم: استانبول آنتالیا و ازمیر ایمنی و امنیت 1- هر چند ثبات سیاسی

Detaylı

İran da Değişim Dinamikleri

İran da Değişim Dinamikleri İran da Değişim Dinamikleri Mehmet Koç & Serhan Afacan Perspektif Eylül 2016 Telif Hakkı: Telif Hakkı 2016 İran Araştırmaları Merkezi (İRAM). Bu eserin bütün hakları saklıdır. Bu eser İRAM dan yazılı izin

Detaylı

Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE

Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Evliya Çelebi Yerleşkesi (3100) KÜTAHYA Doğum Yeri ve Yılı: Isparta/Yalvaç Cep Telefonu: Telefon:765031-58 E-posta:

Detaylı

TÜRKİYE YE DÜZENSİZ AFGAN GÖÇÜ VE İRAN IN GÖÇ POLİTİKALARI. Mehmet KOÇ

TÜRKİYE YE DÜZENSİZ AFGAN GÖÇÜ VE İRAN IN GÖÇ POLİTİKALARI. Mehmet KOÇ TÜRKİYE YE DÜZENSİZ AFGAN GÖÇÜ VE İRAN IN GÖÇ POLİTİKALARI Mehmet KOÇ Perspektif Nisan 2018 Telif Hakkı Copyright 2018 İran Araştırmaları Merkezi (İRAM). Bu eserin bütün hakları saklıdır. Bu eser İRAM

Detaylı

Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS

Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: Müfredat Yılı 2013-2014 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS UNV13107 Güz 1+1 1,5 2 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili

Detaylı

اطالعات مهم یا نکات مفید در مورد کاربرد دستگاه مالی این محصول با استفاده از آخرین فناوری در شرایط مناسب و بی ضرر برای محیط زیست تولید شده است.

اطالعات مهم یا نکات مفید در مورد کاربرد دستگاه مالی این محصول با استفاده از آخرین فناوری در شرایط مناسب و بی ضرر برای محیط زیست تولید شده است. لطفا این دفترچه راهنما را در ابتدا مطالعه کنید! مشتری عزیز امیدواریم که بهترین نتیجه را از دستگاهی که در کارخانه های مدرن ساخته شده است و تحت آزمایشهای کنترل کیفیت سخت قرار گرفته است به دست آورید. به همین

Detaylı

ENG ACADEMIC YEAR SPRING SEMESTER FRESHMAN PROGRAM EXEMPTION EXAM

ENG ACADEMIC YEAR SPRING SEMESTER FRESHMAN PROGRAM EXEMPTION EXAM ENG111 2016-2017 ACADEMIC YEAR SPRING SEMESTER FRESHMAN PROGRAM EXEMPTION EXAM Exam Type Date / Classes / Time Written Thursday, September 22 nd, 2016 Classes & Time to be announced on September 20th.

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus The University of Jordan Accreditation & Quality Assurance Center COURSE Syllabus 1 Course title Turkish for Specialization (1) 2 Course number 2204105 Credit hours (theory, practical) 3 3 Contact hours

Detaylı

استانبول 3 شب و 4 روز. TOPKAPI www.hoteltopkapi.com. SABENA www.otelsabena.com. GRAND LIZA www.hotelliza.com. GRAND MILAN www.grandmilanhotel.

استانبول 3 شب و 4 روز. TOPKAPI www.hoteltopkapi.com. SABENA www.otelsabena.com. GRAND LIZA www.hotelliza.com. GRAND MILAN www.grandmilanhotel. و 4 روز TOPKAPI www.hoteltopkapi.com SABENA www.otelsabena.com SULTANA HMET GRAND LIZA www.hotelliza.com GRAND MILAN www.grandmilanhotel.com SEHZADE BASI MARINEM www.marinemhotelistanbul.com LALELI BUDO

Detaylı

Course Information. Course name Code Term T+P Hours National Credit ECTS

Course Information. Course name Code Term T+P Hours National Credit ECTS Course Information Course name Code Term T+P Hours National Credit ECTS Reading And Speaking In English BIL221 3 4+0 4 4 Prerequisite Courses None Language Level Type English First Cycle Required / Face

Detaylı

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT The purpose of the study is to investigate the impact of autonomous learning on graduate students

Detaylı

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: END 3933

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: END 3933 Offered by: Endüstri Mühendisliği Course Title: CONTROL SYSTEMS TECHNOLOGY Course Org. Title: KONTROL SİSTEMİ TEKNOLOJİLERİ Course Level: Lisans Course Code: END 9 Language of Instruction: Türkçe Form

Detaylı

Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. This product is for household use only.

Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. This product is for household use only. English FPB 24 S/S Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. This product is for household use only. MAIN TECHNICAL PARAMETER Model Voltage Rated Power capacity FPB 24 S/S

Detaylı

RUDEKÎ-Yİ SEMERKANDÎ NİN SEÇME ŞİİRLERİ VE TÜRKÇE ÇEVİRİLERİ PROF. DR. NİMET YILDIRIM

RUDEKÎ-Yİ SEMERKANDÎ NİN SEÇME ŞİİRLERİ VE TÜRKÇE ÇEVİRİLERİ PROF. DR. NİMET YILDIRIM RUDEKÎ-Yİ SEMERKANDÎ NİN SEÇME ŞİİRLERİ VE TÜRKÇE ÇEVİRİLERİ PROF. DR. NİMET YILDIRIM ÖZ İran ın büyük şairlerinden Ebû Abdullâh Cafer b. Muhammed Rudekî, III./IX. yüzyıl ortalarında Semerkand ın Rudek

Detaylı

BOLOGNA PROJESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ERGOTERAPİ LİSANS PROGRAMI

BOLOGNA PROJESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ERGOTERAPİ LİSANS PROGRAMI BOLOGNA PROJESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ERGOTERAPİ LİSANS PROGRAMI DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Teori (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta)

Detaylı

2000-2001 Öğretmen, Karaca Dil Okulu

2000-2001 Öğretmen, Karaca Dil Okulu ADI-SOYADI İlksen Büyükdurmuş Selçuk BİRİMİ Modern Diller Birimi ÜNVANI Okutman E-POSTA ilksen.buyukdurmusselcuk@hacettepe.edu.tr TEL 0 312 297 80 91 EĞİTİM Lisans Yüksek Lisans İngilizce Öğretmenliği,

Detaylı

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: MMM 4039

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: MMM 4039 Offered by: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Course Title: STRUCTURAL CERAMICS Course Org. Title: YAPI SERAMİKLERİ Course Level: Lisans Course Code: MMM 09 Language of Instruction: Türkçe Form Submitting/Renewal

Detaylı

بسم اهلل الرحمن الرحیم

بسم اهلل الرحمن الرحیم بسم اهلل الرحمن الرحیم رقابت پذیری و بهره وری در صنعت بر اساس اطالعات سامانه ملی اندازه گیری شاخص های بهره وری ایران فرشید شکرخدایی دبیر جشنواره ملی بهره وری ساماهن ملی اندا زه گیری شاخص اهی بهره وری

Detaylı

When using the electrical appliance, the below basic safety precautions should be followed:

When using the electrical appliance, the below basic safety precautions should be followed: English EG220 When using the electrical appliance, the below basic safety precautions should be followed: Important safeguards To avoid damage or danger by improper use, this instruction manual should

Detaylı

الفبای زبان ترکی استانبولی از ٢٩

الفبای زبان ترکی استانبولی از ٢٩ آموزش الفبای زبان ترکی استانبولی الفبای زبان ترکی استانبول :Türkçe Alfabe الفبای زبان ترکی استانبولی از ٢٩ بھ شرح زیر تشکیل شده است: از میان ٢٩ زبان ترکی ٨ آن صدادار (a,e,ı,i,o,ö,u,ü) باشند. در زبان ترکی

Detaylı

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: IND 4912

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: IND 4912 Offered by: Endüstri Mühendisliği Course Title: PRINCIPLES OF SUSTAINABILITY Course Org. Title: PRINCIPLES OF SUSTAINABILITY Course Level: Lisans Course Code: IND 9 Language of Instruction: İngilizce Form

Detaylı

ALVARLI LÜTFÎ EFENDİ VE FARSÇA ŞİİRLERİ

ALVARLI LÜTFÎ EFENDİ VE FARSÇA ŞİİRLERİ ALVARLI LÜTFÎ EFENDİ VE FARSÇA ŞİİRLERİ PROF. DR. VEYİS DEĞİRMENÇAY ÖZET Doğu Anadolu nun incisi, mülk-i İslâm ın kilidi Erzurum da birçok âlim, şair, fakih, müderris, sanatçı ve devlet adamı yetişmiştir.

Detaylı

Bitte lesen Sie die Anleitung vor Inbetriebnahme des Gerätes sorgfältig durch. Sie finden eine Reihe von wichtigen und nützlichen Hinweisen.

Bitte lesen Sie die Anleitung vor Inbetriebnahme des Gerätes sorgfältig durch. Sie finden eine Reihe von wichtigen und nützlichen Hinweisen. GERMAN Bitte lesen Sie die Anleitung vor Inbetriebnahme des Gerätes sorgfältig durch. Sie finden eine Reihe von wichtigen und nützlichen Hinweisen. TS 280 Wichtige Hinweise: 1 Bitte lesen Sie die Bedienungsanleitung

Detaylı

SÂİB-İ TEBRİZÎ NİN ŞİİRLERİNDE GEÇEN HÂB-I BAHÂR TAMLAMASI ÜZERİNE

SÂİB-İ TEBRİZÎ NİN ŞİİRLERİNDE GEÇEN HÂB-I BAHÂR TAMLAMASI ÜZERİNE SÂİB-İ TEBRİZÎ NİN ŞİİRLERİNDE GEÇEN HÂB-I BAHÂR TAMLAMASI ÜZERİNE PROF. DR. ALİ YILDIRIM ÖZ İran sahasında Hint Üslubunun önemli temsilcilerinden biri olan Sâib-i Tebrizî, XVII. yüzyılda yaşamış, kendisinden

Detaylı

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER Offered by: Bilgisayar Mühendisliği Course Title: COMPUTER PROGRAMMING Course Org. Title: COMPUTER PROGRAMMING Course Level: Course Code: CME 0 Language of Instruction: İngilizce Form Submitting/Renewal

Detaylı

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: END 3604

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: END 3604 Offered by: Endüstri Mühendisliği Course Title: ENGINEERING ECONOMICS Course Org. Title: MÜHENDİSLİK EKONOMİSİ Course Level: Lisans Course Code: END 360 Language of Instruction: Türkçe Form Submitting/Renewal

Detaylı

A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION

A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION 1. Çeviri Metni - 9 Ekim 2014 A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION Why is English such an important language today? There are several reasons. Why: Neden, niçin Such: gibi Important: Önemli Language:

Detaylı

در رابطه با ما / Us About

در رابطه با ما / Us About 1 2 3 4 فهرست / CONTENTS Page : 7 در رابطه با ما / Us About Page : 9-17 پروژه های روساخت / Projects Our Superstructure Page : 19-45 پروژه های زیرساخت / Projects Our Infrastructure Page : 47-51 پروژه های

Detaylı

.. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT

.. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT .. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY... /... AKADEMİK YILI... DÖNEMİ... /... ACADEMIC YEAR... TERM ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT Deneyimleriniz hakkındaki bu rapor, Mevlana Değişim Programı nın amacına

Detaylı

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar İNGİLTERE ÜCRETLER (GBP) CELTA 4 Aralık hariç her ay 1371 DELTA Full Time 9 16 Mart, 14 Eylül 2907 DELTA Part Time 32 29.Eyl

Detaylı

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus The University of Jordan Accreditation & Quality Assurance Center COURSE Syllabus 1 Course title Turkish Writing 2 Course number 2204215 Credit hours (theory, practical) 3 3 Contact hours (theory, practical)

Detaylı

Lesson 33: Interrogative forms of be going to, be + verb~ing for expressing near future

Lesson 33: Interrogative forms of be going to, be + verb~ing for expressing near future Lesson 33: Interrogative forms of be going to, be + verb~ing for expressing near future Ders 33: Yakın gelecekten bahsederken be going to, be + verb~ing kalıplarının soru zamiri formları Reading (Okuma)

Detaylı

Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. This product is for household use only.

Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. This product is for household use only. English PJB 81 S Before operating this unit, Please read the instruction manual carefully. This product is for household use only. IMPORTANT SAFEGUARDS 1. Read all instructions carefully and completely

Detaylı

SURİYE NİN YENİDEN İNŞASI ve İRAN IN KONUMU. Mohammad Abdolmajid

SURİYE NİN YENİDEN İNŞASI ve İRAN IN KONUMU. Mohammad Abdolmajid SURİYE NİN YENİDEN İNŞASI ve İRAN IN KONUMU Mohammad Abdolmajid Perspektif Şubat 2019 Telif Hakkı: Telif Hakkı 2019 İran Araştırmaları Merkezi (İRAM). Bu eserin bütün hakları saklıdır. Bu eser İRAM dan

Detaylı

CNR Expo Yeșilköy - İstanbul / Turkey October 2013

CNR Expo Yeșilköy - İstanbul / Turkey October 2013 International Trade Fair for Information Technology, Telecommunications, Software& Services, Satellite Communication, Broadcasting, TV and Communication Content. ﺗﺮﮐﯿﻪ. اﺳﺘﺎﻧﺒﻮل. ﯾﺸﯿﻞ ﮐﻮی CNR EXPO CNR

Detaylı

FARSÇA ŞİİRLERDE İSTANBUL VE MİRZÂDE-İ IŞKÎ NİN İSTANBUL U ANLATAN ŞİİRLERİ *

FARSÇA ŞİİRLERDE İSTANBUL VE MİRZÂDE-İ IŞKÎ NİN İSTANBUL U ANLATAN ŞİİRLERİ * İ.Ü. Şarkiyat Mecmuası Sayı 19 (2011-2) 103-118 103 FARSÇA ŞİİRLERDE İSTANBUL VE MİRZÂDE-İ IŞKÎ NİN İSTANBUL U ANLATAN ŞİİRLERİ * Kadir TURGUT ** Özet Farsça şiir yazan birçok şair şiirlerinde İstanbul

Detaylı

Defâ i Mukaddes Şairi Kayser-i Eminpûr dan Savaş İçin Bir Şiir

Defâ i Mukaddes Şairi Kayser-i Eminpûr dan Savaş İçin Bir Şiir e-issn: 2458-908X DOI Number: http://dx.doi.org/10.21497/sefad.443468 Defâ i Mukaddes Şairi Kayser-i Eminpûr dan Savaş İçin Bir Şiir Öz Arş. Gör. Sevda Aygar Bacanlı Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya

Detaylı

DERS BİLGİLERİ Haftalık Dersin Adı Kodu Yıl Yarıyıl TUL Saati Kredi AKTS

DERS BİLGİLERİ Haftalık Dersin Adı Kodu Yıl Yarıyıl TUL Saati Kredi AKTS DERS BİLGİLERİ Haftalık Dersin Adı Kodu Yıl Yarıyıl TUL Saati Kredi AKTS Temel Bilgisayar Bilimleri 0009 0509 1.Yıl Yaz +0+ x 4 Bölümü Dersin Seviyesi Ders Dili Ders Türü Öğretim Sistemi Dersin Ön Koşulu

Detaylı

Bir ciltte iki kitap Bedilistan - (8) Güldeste (9)

Bir ciltte iki kitap Bedilistan - (8) Güldeste (9) نفس هردم زقصر ع مر خشتی ميکند "بيدل" پی تعمير اين ويرانه معمار اينچنين بايد به سلسلە دو کتاب در يکجلد: بيدلستان جلد هشتم گلدسته مو لف حبيب االله جلد ن هم مهتمم و ناشر دوکتاب: استانبول "همنوا" چغتايی تورکيه

Detaylı

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus The University of Jordan Accreditation & Quality Assurance Center COURSE Syllabus 1 Course title Grammar (2) /Turkish 2 Course number 2204329 Credit hours (theory, practical) 3 3 Contact hours (theory,

Detaylı

Ahmet Targon Karamustafa, Origins of Anatolian Sufism, Iran Namag, Volume 1, Number 4 (Winter 2017),

Ahmet Targon Karamustafa, Origins of Anatolian Sufism, Iran Namag, Volume 1, Number 4 (Winter 2017), 1 آناتولی تصوف سرچشمههای قرامصطفی احمد مریلند دانشگاه تاریخ استاد نحو به را آناتولی تصوف اگر است. گسترده حقیقتا موضوعی آناتولی در تصوف تاریخ و روستایی شهرنشین مردمان همۀ صوفیانۀ رفتار و تفکر کل تا کنیم

Detaylı

صاحب امتیاز: بانک صنعت و معدن مدیر مسئول: داریوش سهرابی سردبیر: فرهاد خادمی

صاحب امتیاز: بانک صنعت و معدن مدیر مسئول: داریوش سهرابی سردبیر: فرهاد خادمی 4 سال دوم / شماره / 12 شهریور 1394 تالشهاي ديپلماتهاي كشورمان باعث شده تا پس از سالها تحريم و ركود ناشي از آن درعرصة صنعت و اقتصاد بار ديگر در آستانة گشوده شدن فضاي بينالمللي براي فعاليت اقتصاديمان باشيم.

Detaylı

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: MMM 4027

DOKUZ EYLUL UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING OFFICE OF THE DEAN COURSE / MODULE / BLOCK DETAILS ACADEMIC YEAR / SEMESTER. Course Code: MMM 4027 Offered by: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Course Title: MATERIALS OF SPACE AND AVIATION Course Org. Title: UZAY VE HAVACILIK MALZEMELERİ Course Level: Lisans Course Code: MMM 027 Language of Instruction:

Detaylı

Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS

Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: DERS BİLGİLERİ Müfredat Yılı Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS 2013 Mali Tablolar Analizi MYO13256 Bahar 4+0 4 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Türkçe Dersin

Detaylı

Attar ve Fuzuli. Hasan Bedel

Attar ve Fuzuli. Hasan Bedel Attar ve Fuzuli Hasan Bedel O rta çağda İslam uygarlığının teşekkül ve tekamüle eren zengin edebiyatı üç dilde yani Arapça, Farsça ve Türkçe ile yayılıp şöhret bulmuştu. İslâm kültürü etkisinde gelişen

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

English. EO 261 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following: IMPORTANT SAFEGUARDS

English. EO 261 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following: IMPORTANT SAFEGUARDS English EO 261 When using electrical appliance, basic safety precautions should always be followed including the following: IMPORTANT SAFEGUARDS Congratulations with the purchase of this grill-oven, which

Detaylı

Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü. İletişim Masası: Yabancı Diller Bölümü-

Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü. İletişim Masası: Yabancı Diller Bölümü- İSTANBUL KÜLTÜR UNİVERSİTESİ İKÜSEM VE YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE KURS PROGRAMLARI KURS GENEL BİLGİLERİ Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü Kurs Yeri: İstanbul Kültür

Detaylı

AA-AA ھمبستگی کارگران ايران و ترکيه ما زنان ايران با يکی از خونخوارترين و زن ستيزترين رژيم ھای روی کره زمين روبرو ھستيم.

AA-AA ھمبستگی کارگران ايران و ترکيه ما زنان ايران با يکی از خونخوارترين و زن ستيزترين رژيم ھای روی کره زمين روبرو ھستيم. افغانستان آزاد چو کشور نباشد تن من مباد ھمه سر به سر تن به کشتن دھيم زن پيشتاز کميتۀ ھمبستگی کارگران ايران و ترکيه آزاد افغانستان AA-AA ١١ /٠٣/٠٨ بدين بوم و بر زنده يک تن مباد از آن به که کشور به دشمن

Detaylı