EMC 36 TİPİ METAL BÖLMELİ MODÜLER HÜCRE. İşimiz mühendislik, imzamız güven.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EMC 36 TİPİ METAL BÖLMELİ MODÜLER HÜCRE. İşimiz mühendislik, imzamız güven."

Transkript

1 İşimiz mühendislik, imzamız güven. EMC 3 TİPİ METAL BÖLMELİ MODÜLER HÜCRE 3kV-25kA'e kadar Arabalı Hava Yalıtımlı, Metal Bölmeli Modüler Orta Gerilim Dağıtım Panosu Saudi Cable Company REF: EMC3-TR-1-0

2 2 EMC 3 TİPİ METAL BÖLMELİ MODÜLER HÜCRE İÇERİK ÜRÜN TANITIMI KALİTE UYGULAMA Ürün Kullanım Alanları GEREKSİNİMLER Müşteri Faydaları Avantajlar TEKNİK ÖZELLİKLER Elektriksel Karakteristikler Sınıflandırma ÜRÜN TİPLERİ STANDARTLAR ve ŞARTNAMELER Tek Hat Şemaları Genel Görünüm Çizimleri Mekanik Yapı İşletme Kullanım Yerleri Akım Taşıma Kapasitesi Çevresel Koşullar Şartlar İç Ark Sınıflandırması İşimiz mühendislik, imzamız güven.

3 3 GÜVENİLİR YAPI, İLERİ TEKNOLOJİ VE YÜKSEK PERFORMANS Elimsan ın en iyi metal clad ürünlerinden olan EMC 3 Serisi, arabalı tipte, hava yalıtımlı ve metal bölmeli modüler şalt panosu Türk ar-ge ve tasarım ekipleri tarafından geliştirilmiştir. EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Pano, yüksek güvenliği sağlayan en önemli unsurlardan biri olan metal bölmelendirme yapısına sahiptir. Ürünü öne çıkaran ve Dünya genelinde tercih nedeni olan diğer bir özelliği de farklı teknik spesifikasyonlara ve müşteri gereksinimlerine kusursuzca cevap verebilen tasarım esnekliğinin olmasıdır. 35 yılı aşkın tecrübeyle, Elimsan Metal Clad ın her bir parçası, üstün teknolojiye sahip makine parkurunda, yüksek kalitede malzeme ve işçilik ile Elimsan Teknoloji Üssü nde üretilmektedir. Çevresel şartlara dayanıklı olması, teknik şartnamelere uyması ve geri dönüşümlü özellikleri nedeniyle ana üretim malzemesi olarak galvanizli çelik sac kullanılmaktadır. Ham malzeme, Elimsan Ön İmalat Tesisi nde işleme alınır ve toplam kalite konsepti beraberinde üretim süreci başlar. Modüler bir tasarıma sahip EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Pano, IEC standartlarında uluslararası kabul edilebilirliği en yüksek test laboratuvarları olan KEMA ve ICMET de test edilerek sertifikalandırılmıştır. Üstün Vakum Teknolojisi, Uzun Ömürlü Anahtarlama Sistemi EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Pano nun içerisinde bulunan Elimsan Vakumlu Kesici KEMA ve ICMET labaratuvarlarında IEC standartlarında yapılan tüm tip testlerdeki başarısını sertifikaları ile belgelemiştir den günümüze 12kV, 17,5kV, 24kV ve 3kV anma gerilimlerinde üretimi devam eden Elimsan Vakumlu Kesici, Elimsan ın tüm orta gerilim şalt panoları için platform oluşturmuş, Dünya genelinde pano üreticilerinin de tercih ettiği bir marka haline gelmiştir. Kusursuz Ölçüm, Güvenilir Koruma EMC 3 Serisi Elimsan Metal Clad Şalt Pano nun içerisinde bulunan ölçü transformatörleri, IEC 189 üretim standardında geliştirilmiş, KEMA laboratuvarlarında yapılan başarılı testler sonucunda kalite ve güvenilirliğini belgelemiştir. Ayrıca, Amerika kıtası genelinde kullanılan ANSI, CAN standartlarına, Avustralya kıtası genelinde kullanılan AS Standartlarına ve İngiltere de kullanılan BS Standartlarına uygun üretim yapılabilmektedir. Ölçü normları DIN Alman Standartlarındadır. EMC 3 Serisi Elimsan Metal Clad Şalt Pano nun yenilikçi teknolojisi gücünü ar-ge ve tasarımdan almaktadır. Dünya genelinde tercih ediliyor olmasının temelinde üstün güvenlik unsurları, montaj ve işletme kolaylıkları, az bakım ihtiyacı, tasarım esnekliği bulunmaktadır. Elimsan Teknik Servis müşteri talepleri doğrultusunda EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Pano nun sahada montajını ve devreye alma işlemlerini gerçekleştirerek gerekli eğitimleri vermektedir. Ayrıca gerek periyodik bakımlarda gerekse diğer soru ve sorunlarınızda 7/24 çözüm ortağı olmaktadır.

4 4 KALİTE Bu katalogda yer alan ürün ve sistemler, belgelenmiş kalite yönetim sistemlerine (ISO 9001, ISO 14001, IEC ) uygun üretilmiştir. Ürünler, son kontrolden önce aşağıda bulunan rutin testlerden geçirilmekte olup, sonuçlar rapor olarak ürünle birlikte teslim edilmektedir. - Ana Devre Dielektrik Deneyi - Yardımcı ve Kontrol Devrelerindeki Deneyler - Ana Devre Direncinin Ölçülmesi - Tasarım ve Gözle Kontroller - Kilitlemenin Kontrolü - Boya Kalitesinin Kontrolü - Elektrik Tesisatının Kontrolü - Görsel Tetkik KEMA Testing, Inspections & Certification organisation CESI Consulting and testing services for elec- tricity sector players Engineering Ürün testleri ISO standartlarında akredite Elimsan Laboratuvarlarında yapılmaktadır. Bu katalogda yer alan her bir komponent ilgili IEC standartlarında ayrı ayrı test edilerek sertifikalandırılmıştır. UYGULAMA Ürün Uygulama Alanları: EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Panolar, 3 kv a kadar sistem gerilimi olan sekonder elektrik dağıtım şebekesinin yer aldığı transformatör merkezlerinde, klimasız doğal havalandırmalı koşullarda, yüksek performansla çalışmak üzere tasarlanmıştır. Dünya genelinde başarısı bilinen ürün, Enerji dağıtım şirketlerinde, enerji üretim tesislerinde, dizel güç santrallerinde, yenilenebilir enerji santrallerinde, şalt tesislerde, organize sanayi bölgelerinde, çimento, otomotiv endüstrisinde, demir çelik, madencilik, tekstil, kimya, petrol, kâğıt, elektrokimya, petrokimya, gemi inşaatı ve gıda endüstrilerinde, havaalanı, otoyol, köprü, tünel, liman gibi tüm ulaşım sistemlerinin güç besleme tesislerinde, acil durumda ve yedek güç besleme tesislerinde, hastane, alışveriş merkezleri, su arıtma tesislerinde, haddehanelerde, boru hatlarında, deniz üstü platformlarda, linyit ve maden ocaklarında güvenle kullanılmaktadır. Enerji Santralleri Konut Projesi Üretim Tesisleri Havaalanı Köprüler

5 5 GEREKSİNİMLER Müşteri Faydaları: Metal bölmeli yapı ile yüksek güvenlik: EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Panonun IEC standartlarına göre KEMA ve ICMET laboratuvarlarından alınan sertifikasyonu çok somut avantajlar sağlamaktadır. Ürünün iç ark testleri IEC standardında yapılmıştır. Enerji dağıtım şirketleri ile endüstriyel tesislerde Elimsan EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Panonun platform konsepti, her türlü üretim sahasında kolay işletme, her zaman erişilebilirlik ve maksimum güvenlik avantajlarını sunar. Yaşama ve Güvenliğe önem verir: EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Pano, AFLR iç ark arızası sınıflandırmasına, LSC2B servis süreklilik kaybı kategorisine ve PM bölmelendirme sınıfına sahiptir. Gerek tasarımı gerekse malzeme kalitesi ve işçiliği ile tüm uygulamalara uygundur. Personel ve işletme güvenliği bakımından en üst gereksinmeleri maksimum düzeyde sağlar. Servis, montaj ve bakım kolaylığı vardır: EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Pano nun özel tasarımı ile bakım sırasında en yüksek mekanik kullanım kolaylığı ve yüksek servis sürekliliği sağlanmaktadır. - Kablo bölümüne ulaşım panelin ön ve arkasından olabilmektedir. - İşletim, bakım ve servis IEC standartlarına uygundur. Çevreyi Korur: EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Panolar, çevre üzerindeki etkisi dikkate alınarak tasarlanmıştır. İzolasyon ortamı hava olduğundan doğayla dosttur. Kullanılan malzemeler, maksimum geri kazanılabilir bileşenlerden oluşmaktadır. Üretim, ISO sertifikası gereklilikleri çerçevesinde yapılmıştır. Avantajlar: Testlerde Aldığı Başarı: EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Pano, komponentleri ile birlikte IEC Standartlarında KEMA ve ICMET de yapılan tüm tip testlerinden başarılı sonuçlar almıştır. Kullanım esnekliği ve kompakt tasarım: EMC 3 Serisi Metal Clad, IEC standardına uygun fabrika montajlı, tip testli yapıdadır. Türk mühendislerden oluşan ar-ge ve tasarım ekibiyle geliştirilen esnek ve kompakt tasarımdaki şalt panoları arabalı tiptedir. Yedek parça ve aksesuar esnekliği: Aynı teknik değerdeki pano komponentleri birbiriyle değiştirilebilir niteliktedir. Aynı yedek parça ve aksesuarlara sahiptirler ve operasyon ve bakımları da bir farklılık göstermemektedir. Bu özellik hem maliyet hem de zaman tasarrufu sağlamaktadır.

6 TEKNİK KARAKTERİSTİKLER TEKNİK KARAKTERİSTİKLER Hücre tipi Anma gerilimi [kv] İşletme gerilimi [kv] Ana bara akımı [A] Anma fider akımı [kv] Anma yıldırım darbe dayanma gerilimi [kv] İzolasyon dayanım akımı [kv] Anma tepe dayanım akımı [ka-tepe] Servis sürekliliği kaybı sınıfı Koruma sınıfı Bölme sınıfı İç ark sınıfı İç ark dayanım akımı Standart Kısa süreli dayanım akımı [ka] Boyutlar (Genişlik / Yükseklik / Derinlik) [mm] EMC , 31.5, 33, (maks.) 2500 (maks.) 170 (fazlar arası ve toprak) 70 (fazlar arası ve toprak) 2,5 LSC2B IP3X - IP4X PM IAC-A FLR 25 ka-1 sn. (her bölmede) IEC , TS EN / / 2700 detaylar için web sitemizi ziyaret ediniz.

7 İşimiz mühendislik, imzamız güven. 7 Sınıflandırma: Servis süreklilik kaybı kategorisi ve bölmelendirme sınıfı - Servis süreklilik kaybı kategorisi : LSC2B - Bölmelendirme sınıfı: PM (metalik bölmelendirme) Bölmelere erişilebilirlik - Ana bara bölmesi: Alet ile erişim - Kesici Bölmesi : Mekanik kilitlemeler kontrollü erişim - Kablo bölmesi: Kilitleme kontrollü ve alet ile erişim İç Ark Sınıflandırması: IAC-A (FLR) - A: Test düzeneğinin indikatörler ile mesafesi mm; panolara sadece yetkili personel erişebilir. - F Erişilebilirlik: Öne; indikatörler test düzeneğinin önüne yerleştirilir. - L Erişilebilirlik: Yana; indikatörler test düzeneğinin yanına yerleştirilir. - R Erişilebilirlik: Arkaya; indikatörler test düzeneğinin arkasına yerleştirilir. - İç ark dayanımları 25 ka / 1 sn. (Her bir bölmede) - Kısa süreli dayanım akımı 25 ka / 3 sn. EMC 3 TİPİ METAL BÖLMELİ MODÜLER HÜCRE Standartlar : IEC , TS EN Elimsan Metal Clad Hücreler, modüler yapısıyla, projelere getirdiği sınırsız çözümlerle ve farklı teknik şartnamelere uyumlu tasarım esnekliği ile Dünya genelinde tercih edilmektedir. Hücreler koruma, ölçme ve kumanda fonksiyonlarını üzerinde toplamaktadır. Farklı iklim ve coğrafi şartlara sahip, enerji kesintisine tahammülü olmayan tesislerde güvenli kullanım için idealdir.

8 TRUCK TEST TRUCK TEST 8 ÜRÜN TİPLERİ EMC (3kV 25kA 2500A) TRAFO GİRİŞ FİDERLERİ TEK HAT ŞEMASI ÖNDEN GÖRÜNÜM YANDAN GÖRÜNÜM FLOORING BASE 2 - LOW VOLTAGE COMPARTMENT 3 - TRUCK COMPARTMENT 4 - BUSBAR COMPARTMENT 5 - CABLE CONNECTION COMPARTMENT - PRESSURE RELIEF BUSHING BUSHING 8 - CB TRUCK A VACUUM CB 10 - CABLE GLAND INSULATOR 12 - VOLTAGE DIVIDER INSULATOR 13 - TOPRAK AYIRICI EARTHING SWITCH 14 - AKIM TRAFOSU CURRENT TRANSFORMER EMC (3kV 25kA 30A) SİGORTALI YARD. SERV. TR. FİDERLERİ TEK HAT ŞEMASI ÖNDEN GÖRÜNÜM YANDAN GÖRÜNÜM FLOORING BASE 2 - LOW VOLTAGE COMPARTMENT TRUCK COMPARTMENT 4 - BUSBAR COMPARTMENT 5 - CABLE CONNECTION COMPARTMENT PRESSURE RELIEF 7 - BUSHING BUSHING 8 - FUSE TRUCK 9 - FUSE CABLE GLAND - INSULATOR 12 - VOLTAGE DIVIDER INSULATOR

9 TRUCK TRUCK TEST TEST 9 EMC3-15E-430 (3kV 25kA 30A) BARA ÖLÇÜ VE TOPRAKLAMA(LAR) FİDERİ TEK HAT ŞEMASI ÖNDEN GÖRÜNÜM YANDAN GÖRÜNÜM FLOORING BASE 2 - LOW VOLTAGE COMPARTMENT TRUCK COMPARTMENT 4 - BUSBAR COMPARTMENT 5 - PRESSURE RELIEF BUSHING BUSHING 7 - VT TRUCK FUSE 9 - VOLTAGE TRANSFORMER 10 - INSULATOR 7 - VOLTAGE DIVIDER INSULATOR 12 - TOPRAK AYIRICI EARTHING SWITCH EMC (3kV 25kA 2500A) AYIRICI ARABALI BARA YÜKSELTME HÜCRESİ FİDERİ TEK HAT ŞEMASI ÖNDEN GÖRÜNÜM YANDAN GÖRÜNÜM FLOORING BASE 2 - LOW VOLTAGE COMPARTMENT TRUCK COMPARTMENT 4 - BUSBAR COMPARTMENT CABLE CONNECTION COMPARTMENT - PRESSURE RELIEF 7 - BUSHING BUSHING AYIRICI ARABASI DISCONNECTOR TRUCK AYIRICI KUTUBU 9 - DISCONNECTOR POLE CABLE GLAND - INSULATOR VOLTAGE DIVIDER INSULATOR

10 TRUCK TEST TRUCK TEST 10 EMC (3kV 25kA 2500A) BARA KUPLAJ(LAR) FİDERİ TEK HAT ŞEMASI ÖNDEN GÖRÜNÜM YANDAN GÖRÜNÜM FLOORING BASE 2 - LOW VOLTAGE COMPARTMENT TRUCK COMPARTMENT 4 - BUSBAR COMPARTMENT 5 - CABLE CONNECTION COMPARTMENT PRESSURE RELIEF 7 - BUSHING BUSHING CB TRUCK A VACUUM CB CABLE GLAND - INSULATOR 12 - VOLTAGE DIVIDER INSULATOR EMC3-32C-434 (3kV 25kA 2500A) BARA KUPLAJ(LAR) FİDERİ TEK HAT ŞEMASI ÖNDEN GÖRÜNÜM YANDAN GÖRÜNÜM FLOORING BASE 2 - LOW VOLTAGE COMPARTMENT TRUCK COMPARTMENT 4 - BUSBAR COMPARTMENT 5 - CABLE CONNECTION COMPARTMENT PRESSURE RELIEF BUSHING BUSHING CB TRUCK 2500 A VACUUM CB CABLE GLAND 10 - INSULATOR VOLTAGE DIVIDER INSULATOR 13 - TOROIDAL CURRENT TRANSFORMER

11 MEKANİK YAPI Kesici Bölmesi Tüm ürünlerde bakım gerektirmeyen uzun ömürlü Elimsan Vakumlu Kesici kullanılmıştır. Tüm anahtarlama işlemleri orta gerilim kapısı kapalıyken yapılır. Basınç tahliyesi yukarı doğrudur. Elektrostatik toz boyamadır. Topraklanmış metal perdeler, PM bölmelendirme sınıfını sağlamaktadır. Pano içinde iç ark oluşması halinde kesici bölme kapısı basınca dayanıklı yapıdadır. Kumanda kablolarının koyulduğu metal kanallar yana yerleştirilmiştir. Kesici bölme kapısı ile kesici arasındaki kilitleme, kontrollü erişim sağlar. Kesici bölmesi aşağıdaki komponentleri barındırarak farklı pano çeşitlerine imkân sağlar: - Vakumlu kesici - Ayırıcı arabası - Ölçü arabası Ana Bara Bölmesi Nominal akımı 2500A e kadar olan bara dizisini içerir. Baralar standart epoksi reçine mesnet izolatörlerinin üzerine monte edilmiştir. Ana baralar, standartlarda belirtilen izolasyon değerlerini ve mekanik mukavemetleri sağlayacak şekilde tasarlanmıştır." Basınç tahliyesi yukarı doğrudur. Özel tasarlanmış mesnetli bushingler kullanılmaktadır. Ana baralar elektrolitik bakırdan yapılmış olup, panodan panoya çelik cıvatalarla bağlanır. Sabitlenmiş üst kapaklara özel aletlerle erişim sağlanabilir.

12 12 Kablo Bölmesi Topraklama ayırıcısı, akım transformatörü ve bazı tiplerde gerilim transformatörünü ve parafudur içerir. Arka basınç kanalı üzerinden yukarı doğru basınç tahliyesi bulunmaktadır. 3x mm² kablo kullanılabilir. Topraklama barası vardır. Hızlı toprak ayırıcı - elle işletim sistemi toprak ayırıcı ile kesicili araba arasındaki standart kilitleme sistemine ek olarak, isteğe bağlı asma kilit veya elektromanyetik kilitleme kullanılır. Pano İçerisindeki Komponentler (Opsiyonel) Tek damarlı XLPE kabloları: Faz başına maks. 3 x mm2 ye kadardır. Kapasitif gerilim göstergesi bulunmaktadır. Gerilim trafoları; Döküm epoksi reçine yalıtımlı, Maks. 3x1 kutuplu, Sabit monteli özelliklerdedir. Topraklama Ayırıcısı Hızlı topraklama şalterleri, IEC standardına göre kısa devre kapama kapasiteli topraklama şalterleridir. Kilitlemeler Kilitleme koşulları IEC standartlarına uygundur. Topraklama şalteri sadece kesici arabası test pozisyonunda iken kapatılabilir. Kesici sadece, kesici AÇIK ve topraklama şalteri AÇIK konumunda iken hareket ettirilebilir. Orta Gerilim kapısı ile kesici arasında kilitlemeler bulunmaktadır. Kesici bölme kapısı yalnızca kesici arabası test pozisyonunda iken açılabilir. Elektromanyetik kilitleme bulunmaktadır Hücrenin arka kısmında topraklama ayırıcısının açık veya kapalı konumda olduğuna dair göstergeler bulunmaktadır. Mekanik anahtar kilitlemesi vardır. Toprak Ayırıcı-Kesici Bölme kapıları kilitlemeleri bulunmaktadır. Ana bara-toprak ayırıcı kilitlemesi bulunmaktadır. İlave şalt panolar eklenmesi durumunda ana bara topraklama kilitlemesi bulunmaktadır. Gerilim trafo arabasıyla toprak ayırıcı arasındaki kilitlemeler vardır.

13 13 Kesici Arabası Araba iskeleti, cıvatalı çelik sacdan yapılmış sağlam bir yapıdır. Araba mekanizmasındaki 4 NO + 4 NC yardımcı kontak, arabanın servis ve test pozisyonlarını işaret eder. Pano kapısı ve topraklama şalteri arasında kilitleme mevcuttur. Gümüş kaplı lale kontaklar kullanılmaktadır. Alçak Gerilim Kablajı Alçak gerilim kabloları esnektir ve metal kanal içerisinden geçirilir. Araba ile alçak gerilim dolabı arasındaki bağlantı, esnek metal kanal içerisinden geçen kablolar ve 48 kutuplu fiş priz irtibatı ile gerçekleştirilir. Sürekli iletken geçiş kabloları panodan panoya takıp çıkartılabilir. Alçak Gerilim Dolabı Koruma, kumanda ve ölçme cihazlarını içerir. Panonun orta gerilim bölgesinden, dokunmaya ve erişime karşı emniyetli olarak ayrılmıştır. Şalt arabası ile bağlantısı soketli bağlantı ile yapılır. Kablo ve klemens üzerindeki kodlama sistemi, montaj ve kontrol kolaylığı sağlar.

14 14 STANDARTLAR / ŞARTNAMELER IEC STANDARDI TS EN STANDARDI Şalt Pano EMC 3 Serisi Metal Clad 3 kv IEC TS EN IEC TS EN Aygıtlar IEC TS EN Vakumlu Devre Kesici IEC TS EN Ayırıcı & Toprak Ayırıcı IEC TS EN Gerilim Tespit Sistemleri IEC TS EN Koruma Derecesi IEC 0529 TS EN 0529 Yalıtım IEC 0071 TS EN 0071 Transformatörler Gerilim Transformatörü Akım Transformatörü IEC IEC IEC IEC TS EN TS EN TS EN TS EN Yalıtım (tesisat) IEC 19-1 TS EN 19-1 Tüm ürünler Tedaş'ın güncel şartnamelerine uygundur. İşletme Kullanım Yerleri 3 kv a kadar sistem gerilimi olan sekonder elektrik dağıtım şebekesinin yer aldığı transformatör merkezlerinde, klimasız doğal havalandırmalı, ortam hava sıcaklığı 40 C yi, 24 saatlik bir sürede ölçülen ortalama değeri ise 35 C yi geçmeyecek koşullarda, yüksek performansla çalışmak üzere tasarlanmıştır. Kilitli şalt merkezleri dışında umuma açık olmayan yerlerde(dağıtım merkezi şalt binaları gibi) kullanılırlar. Kilitli şalt merkezlerinde kullanılırlar. Bu merkezler, dahili ve harici, yalnızca elektrik ekipmanlarının konulduğu ve kilitli tutulduğu yerlerdir (tesis içerisindeki şalt odaları gibi). Erişim hakkı, konu ile ilgili uzman ve yetkili kişilere verilmelidir. Bu konuda eğitilmemiş ve tecrübesiz kişiler, ancak yetkili ve gerekli eğitimleri almış uzmanların gözetiminde bu merkeze girebilir. Akım Taşıma Kapasitesi IEC ve IEC standartlarına göre akım taşıma kapasiteleri aşağıdaki çevre sıcaklıklarına göredir: - Azami 24 saatlik ortalama + 35 C - Azami +40 C Şalt panolarının ve baralarının akım taşıma kapasiteleri pano dışarısındaki ortam sıcaklığına bağlıdır.

15 15 Katı yabancı maddelere, elektrik şokuna ve su girişine karşı koruma: EMC 3 Serisi Metal Clad tipi Şalt Panosu; IEC , IEC 0529, standartlarında IP4X derecesinde gövde koruması, IP3X derecesinde bölmeler korumasını garanti eder. İklim ve Çevre Koşulları: EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Panosu, ek tedbirlere bağlı olarak, aşağıdaki çevre ve çalışma koşullarında kullanılabilir: Çevre Koşulları - Doğal yabancı malzemeler - Kimyasal aktif kirleticiler - Ufak hayvanlar - Katı cisimler Çalışma Koşulları - Ortam sıcaklığı: İlgili anma akımı altında Maksimum: 40 C Minimum: -25 C - Herhangi bir yabancı madde, toz, yanıcı/aşındırıcı gazlar ve buhar, duman ve tuz bulunmamalı saatlik süre içinde ortalama bağıl nem: %95 İç Ark Sınıflandırması İç ark sınıfını doğrulamak için personelin güvenliği testlerle emniyete alınır. İç ark testleri, IEC /TS EN e uygun olarak gerçekleştirilmiştir. EMC 3 Serisi Metal Clad Şalt Panosu, 25 ka, 1s iç ark sınıflandırmasına sahiptir ve bahsedilen standartlarda belirtilen 1 den 5 e kadarki aşağıdaki başarı kriterlerini garanti etmektedir. Böylelikle, maksimum personel emniyeti sağlanır. Kriterler - Kabul kriteri 1: Doğru olarak emniyete alınmış kapılar ve kapaklar açılmamalıdır. Sınırlı deformasyon kabul edilir. - Kabul kriteri 2: Gövdeden kopmalara müsaade edilmez. 0 g ağırlığına kadar, küçük parçaların fırlaması kabul edilir. - Kabul kriteri 3: 2 m yüksekliğine kadar, erişilebilir cephelerde ark sebebiyle delik oluşmamalıdır. - Kabul kriteri 4: Sıcak gazların etkisiyle indikatörler yanmamalıdır. - Kabul kriteri 5: Gövde, test işleminden sonra topraklama noktalarına bağlı kalmalıdır.

16 Şalt cihazları ve Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bağdat Mahallesi. D100 Karayolu Cd. No:38 Kartepe - Kocaeli Telefon : Faks : / Eposta : elimsanpazarlama@elimsan.com

8BT2 TİPİ 36 kv, 31.5 ka e kadar Arabalı, Orta Gerilim Dağıtım Panosu, Hava İzoleli

8BT2 TİPİ 36 kv, 31.5 ka e kadar Arabalı, Orta Gerilim Dağıtım Panosu, Hava İzoleli 8BT2 TİPİ 36 kv, 31.5 ka e kadar Arabalı, Orta Gerilim Dağıtım Panosu, Hava İzoleli Katalog TR M001 2007 Enerji İletimi ve Dağıtımı SION Vacuum Circuit-Brakers HG 00.00 200X 00 02 8BT2 TİPİ Orta Gerilim

Detaylı

8BT2 Tipi 36 kv, 31.5 ka e kadar Arabalı, Hava İzoleli Orta Gerilim Dağıtım Panosu. Katalog HA 26.41.TR 2009. Answers for energy.

8BT2 Tipi 36 kv, 31.5 ka e kadar Arabalı, Hava İzoleli Orta Gerilim Dağıtım Panosu. Katalog HA 26.41.TR 2009. Answers for energy. 8BT2 Tipi 36 kv, 31.5 ka e kadar Arabalı, Hava İzoleli Orta Gerilim Dağıtım Panosu Katalog HA 26.41.TR 2009 Answers for energy. R-HA26-017.eps 02 8BT2 Tipi Orta Gerilim Dağıtım Panosu Siemens HA 26.41.TR

Detaylı

8BT2 Tipi 36 kv, 31.5 ka e Kadar Arabalı, Hava İzoleli

8BT2 Tipi 36 kv, 31.5 ka e Kadar Arabalı, Hava İzoleli www.siemens.com.tr/8bt2 8BT2 Tipi 36 kv, 31.5 ka e Kadar Arabalı, Hava İzoleli Orta Gerilim Dağıtım Panosu Katalog HA 26.41.TR - 2012 Answers for infrastructure and cities. 2 8BT2 Tipi Siemens HA 26.41.TR

Detaylı

OG Anahtarlama Sistemi Primer Dağıtım

OG Anahtarlama Sistemi Primer Dağıtım OG Anahtarlama Sistemi Primer Dağıtım CPG.1 Tek ve Çift Baralı, Gaz Yalıtımlı Hücre Dizisi 36 kv kadar CPG Sistemi AÇIKLAMA Ormazabal CPG sistemi, CPG.1 tek ve çift baralı SF 6 gazı yalıtımlı GIS tipi

Detaylı

HMH SERİSİ METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER

HMH SERİSİ METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER HMH SERİSİ METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER HMH Serisi Metal Mahfazalı Modüler Hücreler; 36 kv a kadar sekonder dağıtım sistemlerinde, kompakt köşk tipi trafo binalarında ve endüstriyel tesislerde, dahili

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

CPG.0 Tek Baralı Gaz Izoleli Hücre Dizisi 36 kv a kadar CPG Sistemi

CPG.0 Tek Baralı Gaz Izoleli Hücre Dizisi 36 kv a kadar CPG Sistemi OG Anahtarlama Sistemi Primer Dağıtım CPG.0 Tek Baralı Gaz Izoleli Hücre Dizisi 36 kv a kadar CPG Sistemi AÇIKLAMA Ormazabal CPG sistemi dahilindeki CPG.0, 36 kv a kadar Orta Gerilim şebekelerinde birbirinden

Detaylı

ORTA GERİLİM ANAHTARLAMA BİLEŞENLERİ v.01 2015. www.ulusoyelektrik.com.tr

ORTA GERİLİM ANAHTARLAMA BİLEŞENLERİ v.01 2015. www.ulusoyelektrik.com.tr ORTA GERİLİM ANAHTARLAMA BİLEŞENLERİ v.01 2015 www.ulusoyelektrik.com.tr İÇİNDEKİLER ULUSOY ELEKTRİK HAKKINDA...1 1.LBS SERİSİ YÜK AYIRICI...2 1.1 TEKNİK BİLGİLER...3 1.2 TEKNİK ÇİZİMLER...4 2.USFB SERİSİ

Detaylı

Otomatik Yük Ayırıcı

Otomatik Yük Ayırıcı Otomatik Yük Ayırıcı Teknik Özellikler: IEC standartlarına göre - E3 M2 Anma gerilimi (kv rms) 36 Anma akımı (A) 630 Anma kısa devre akım (ka) 12,5 Anma yalıtım düzeyi kv rms, 50Hz/1 dak. faz - toprak

Detaylı

DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE

DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE METAL CLAD HÜCRELER DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy Elektrik A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi

Detaylı

Otomatik Tekrar Kapamalı Kesici. (Recloser)

Otomatik Tekrar Kapamalı Kesici. (Recloser) Otomatik Tekrar Kapamalı Kesici (Recloser) Üç kutuplu iki konumlu (açık - kapalı) Anahtarlama (kesme - kapama) vakum ortamında (vacuum interrupter) da hızlı tekrar kapamaya uygun tasarlanmıştır. Kesiciye

Detaylı

/ulusoyelektrik

/ulusoyelektrik /ulusoyelektrik www.ulusoyelektrik.com.tr Orta gerilim elektrik dağıtım şebekeleri ve endüstriyel tesisler için çok çeşitli OG elektrik ekipmanlarının entegre üretim platformu olarak Türkiye nin dinamik

Detaylı

YATAY SİGORTALI YÜK AYIRICILAR

YATAY SİGORTALI YÜK AYIRICILAR Giriş VOLTRANO Markalı Yatay Sigortalı yük ayırıcılarda, güvenirlik ve performans sağlamak için en son teknoloji kullanılır. Yatay Sigortalı Yük ayırıcılar TS EN 60647-3 de belirtilen şartlara ve ölçülere

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

36 kv A KADAR ORTA GERİLİM METAL MAHFAZALI VE LSC 2B PM ARABALI VE VAKUM KESİCİLİ MODÜLER HÜCRELER TEKNİK ÖZELLİKLER İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM...

36 kv A KADAR ORTA GERİLİM METAL MAHFAZALI VE LSC 2B PM ARABALI VE VAKUM KESİCİLİ MODÜLER HÜCRELER TEKNİK ÖZELLİKLER İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 36 kv A KADAR ORTA GERİLİM METAL MAHFAZALI VE LSC 2B PM ARABALI VE VAKUM KESİCİLİ MODÜLER HÜCRELER TEKNİK ÖZELLİKLER İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM... 2 2. GENEL... 3 3. STANDARTLAR... 4 4. ÇALIŞMA ŞARTLARI...

Detaylı

NXAIR, NXAIR M ve NXAIR P, 24 kv a kadar Hava İzolasyonlu Orta Gerilim Dağıtım Panosu

NXAIR, NXAIR M ve NXAIR P, 24 kv a kadar Hava İzolasyonlu Orta Gerilim Dağıtım Panosu NXAIR, NXAIR M ve NXAIR P, 24 kv a kadar Hava İzolasyonlu Orta Gerilim Dağıtım Panosu Orta Gerilim Dağıtım Panosu HA 25.71 2011 Kataloğu Answers for energy. R-HA25-338 tif Uygulama Endüstri R-HA25-340.tif

Detaylı

YÜKSEK GERĐLĐM HÜCRELERĐNĐN IEC STANDARTLARI UYGULAMALARI, 62271-200 NORMUNA GÖRE DEĞERLENDĐRME

YÜKSEK GERĐLĐM HÜCRELERĐNĐN IEC STANDARTLARI UYGULAMALARI, 62271-200 NORMUNA GÖRE DEĞERLENDĐRME YÜKSEK GERĐLĐM HÜCRELERĐNĐN IEC STANDARTLARI UYGULAMALARI, 62271-200 NORMUNA GÖRE DEĞERLENDĐRME Ediz GĐZLĐER Kadir AYDIN ediz.gizlier@siemens.com kadir.aydın@siemens.com Siemens Sanayi A.Ş, Enerji Sektörü

Detaylı

Enerji Dağıtımı NH Sigortalı Yük Ayırıcılar. Yatay Yük Ayırıcılar. Elmark Plus

Enerji Dağıtımı NH Sigortalı Yük Ayırıcılar. Yatay Yük Ayırıcılar. Elmark Plus Yatay Yük Ayırıcılar Hager in yeni 000, 00, 1, 2 ve 3 boyutlarındaki NH-Sigorta ayırıcıları kapsamlı bir pazar araştırması ve tamamıyla müşteri gereksinimleri dikkate alınarak geliştirilmiştir. Yeni nesil

Detaylı

NXAIR, 24 kv'a kadar Hava İzoleli Orta Gerilim Panosu

NXAIR, 24 kv'a kadar Hava İzoleli Orta Gerilim Panosu NXAIR, 24 kv'a kadar Hava İzoleli Orta Gerilim Panosu Orta Gerilim Totally Integrated Power NXAIR Katalog HA 25.71 Sürüm 2014.TR www.siemens.com.tr/nxair Uygulama Tipik uygulamalar NXAIR orta gerilim panosu,

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda A Alçak Gerilim Panolar B Orta Gerilim Hücreler C Köşk Tipi İstasyonlar D Mobil İstasyonlar E Dirençler F Trafolar

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda A Alçak Gerilim Panolar B Orta Gerilim Hücreler C Köşk Tipi İstasyonlar D Mobil İstasyonlar E Dirençler F Trafolar Elektromekanik İÇİNDEKİLER Hakkımızda A Alçak Gerilim Panolar B Orta Gerilim Hücreler C Köşk Tipi İstasyonlar D Mobil İstasyonlar E Dirençler F Trafolar HAKKIMIZDA Hakkımızda LMZ, 30 yıllık sektörel birikimi,

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni ve sağlam bir seri... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni, sağlam bir ser... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi olarak

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. 00205 Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni ve sağlam bir

Detaylı

ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE SAHA DENETİMLERİ

ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE SAHA DENETİMLERİ ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE SAHA DENETİMLERİ 28.02.2017 1 ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNDE SAHA DENETİMLERİ İçerik 1-TS EN 62446 Genel Bakış 2-TS EN 62446 Kapsamı ve Yardımcı

Detaylı

Bakır. Yalıtım. Akım Taşıma Kapasitesi (A) (Ortam sıcaklığının 20 C olması durumunda) İletkende yükselen sıcaklık değerine göre Kesit (mm 2 )

Bakır. Yalıtım. Akım Taşıma Kapasitesi (A) (Ortam sıcaklığının 20 C olması durumunda) İletkende yükselen sıcaklık değerine göre Kesit (mm 2 ) Flexible Baralar Uzunluk 2000 mm (-0/+5 mm) Şerit Kalınlığı: 0,8 ve 1 mm Şerit Genişlik: 9-100 mm Şerit Sayısı: 2-10 mm Maxiflex ve boyut etiketi (genişlik x kalınlık x levha sayısı) Elektriksel Özellikler

Detaylı

YENİ. Amb. Ref. Bağlant aksesuarlar adet bağlant koruyucu A e kadar A den 100 A e kadar

YENİ. Amb. Ref. Bağlant aksesuarlar adet bağlant koruyucu A e kadar A den 100 A e kadar DRX TM 00 5A den 00A e termik manyetik kompakt şalter YNİ 270 28 27 83 27 42 27 54 Teknik detaylar ve eğriler sf. 9 Boyutlar sf. 88 Menteşeli ön kapak 3 Kutuplu IC 60947-2 Standartlar na uygun alçak gerilim

Detaylı

EAE Elektroteknik A.Ş. bu katalog içinde yer alan bilgilerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

EAE Elektroteknik A.Ş. bu katalog içinde yer alan bilgilerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. GENEL TANITIM 2 EAE Elektroteknik A.Ş. bu katalog içinde yer alan bilgilerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. PanelMaster Tip Testli Alçak Gerilim Kuvvetli Akım Panoları PanelMaster

Detaylı

ABB YAĞLI TİP DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİ

ABB YAĞLI TİP DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİ ABB YAĞLI TİP TRAFO (28,5-36/0,4kV) ELİT A ABB KURU TİP TRAFO (33/0,4kV) 50 kva 5.200,00 USD 400 kva 12.500,00 EUR 100 kva 6.150,00 USD 630 kva 14.000,00 EUR 160 kva 8.000,00 USD 800 kva 14.750,00 EUR

Detaylı

Güç dağıtımı. RiLine sigorta elemanları. NH sigortalı yük ayırıcı boyut 000. Montaj plakası montajı için

Güç dağıtımı. RiLine sigorta elemanları. NH sigortalı yük ayırıcı boyut 000. Montaj plakası montajı için NH sigortalı yük ayırıcı boyut 000 Model kutuplu, kablo çıkışı yukarıda/aşağıda DIN EN 60 - uyarınca güvenlik elemanlarının kullanımı için IEC/DIN EN 60 947- uyarınca teknik veriler, bkz. bölüm -5, sayfa

Detaylı

OG AKIM & GERİLİM TRANSFORMATÖRLERİ

OG AKIM & GERİLİM TRANSFORMATÖRLERİ OG AKIM & GRİLİM TRANSFORMATÖRLRİ Akım / Gerilim / Kablo i A12 - A24 OAN12 - OAN36 OANB 36 SRİSİ G12 - G24 OGN24 - OGN36 KAT & BUSHING Saudi Cable Company RF: TK-TR-2016-02 2 www.elimsan.com 3 Güven veren

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

E-KABİN E SERİSİ DUVAR TİPİ İÇ TESİSAT KABİNLERİ

E-KABİN E SERİSİ DUVAR TİPİ İÇ TESİSAT KABİNLERİ E-KABİN E SERİSİ DUVAR TİPİ İÇ TESİSAT KABİNLERİ DUVAR TİPİ İÇ TESİSAT KABİNLERİ www.eae-et.com.tr EAE Elektroteknik A.Ş. bu katalog içinde yer alan bilgilerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını

Detaylı

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ 1 GENEL 1.1 Alçak Gerilim elektrik panoları montaj edilecek yere uygun, çalışma şartlarına göre izolasyon seviyesi sağlanmış, kısa devre şartlarına elektriksel

Detaylı

OG Anahtarlama Cihazı Sekonder Dağıtım Şebekeleri

OG Anahtarlama Cihazı Sekonder Dağıtım Şebekeleri OG Anahtarlama Cihazı Sekonder Dağıtım Şebekeleri CGM.3 Komple Gaz Yalıtımlı Modüler ve Kompakt (RMU) Sistem 36 kv a kadar TANIM Ormazabal CGM.3 sistemi 36kV a kadar Orta Gerilim Sekonder Dağıtım şebekelerinde

Detaylı

Temel gereksinimler için istediğiniz kalite ve performans

Temel gereksinimler için istediğiniz kalite ve performans Temel gereksinimler için istediğiniz kalite ve performans EasyPact 100 den 4000 A ya kadar AG devre kesiciler ve motor yolvericiler Binalar Endüstriyel Uygulamalar Panel Üreticileri ve OEM 00252 Easypact

Detaylı

METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER 24 kv 630A A 20kA 36 kv 630A A 16kA

METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER 24 kv 630A A 20kA 36 kv 630A A 16kA METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER 24 kv 630A - 1250A 20kA 36 kv 630A - 1250A 16kA 36kV 1600kVA ya KADAR MONOBLOK BETON KÖŞKLER www.evaelektromekanik.com EVA-Cat.TR R1 Geleceği Anahtarlıyoruz... EVA ELEKTROMEKANİK

Detaylı

İçerik. Ürün no.: S200-M1C1-M20 Güvenlik anahtarı. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar

İçerik. Ürün no.: S200-M1C1-M20 Güvenlik anahtarı. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Ürün no.: 63000201 S200-M1C1-M20 Güvenlik anahtarı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar 1 / 6 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

epm elektrik ltd.şti. ALÇAK GERİLİM PANOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

epm elektrik ltd.şti. ALÇAK GERİLİM PANOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Kapsam: Bu şarname alçak gerilim enerji dagıtım sistemi için kullanılmak üzere tesis edilecek modüler yapıdaki alçak gerilim panolarının teknik özelliklerini kapsar. 2.Genel: Panolar modüler ve dahili

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

OG AKIM & GERİLİM TRANSFORMATÖRLERİ

OG AKIM & GERİLİM TRANSFORMATÖRLERİ Güven veren mühendislik OG AKIM & GRİLİM TRANSFORMATÖRLRİ VOLTAJ / AKIM / RING TIP OGN24 - OGN36 G12 - G24 OAN12 - OAN36 OANB 36 SRİSİ A12 - A24 SRİSİ KAT & BUSHING Saudi Cable Company 2 LIMSAN.COM 3 Güven

Detaylı

Elektrik tesisatınızın güvenliği

Elektrik tesisatınızın güvenliği Elektrik tesisatınızın güvenliği Prisma P 3200 A e kadar tip testli AG pano çözümleri Binalar Sanayi Konut 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr İçindekiler 3200 A e kadar elektrik panoları... 4 Tip

Detaylı

METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER

METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER 36kV 630A - 1250A 16kA METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER 36kV 1600kVA ya KADAR MONOBLOK BETON KÖŞKLER www.evaelektromekanik.com Geleceği Anahtarlıyoruz... EVA ELEKTROMEKANİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. DAĞYAKA

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-CM43-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-CM43-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar Ürün no.: 50133027 MSI-SR-CM43-03 Güvenlik rölesi Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

Çok yönlü güvenilir bir sistem

Çok yönlü güvenilir bir sistem Totally Integrated Power Çok yönlü güvenilir bir sistem Gaz ile yalıtılmış orta gerilim panosu 8DJH 36 www.siemens.com/8djh36 Totally Integrated Power (TIP) Enerji dağıtımında son noktayı koyduk Sol: İstanbul,

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LCS-1Q40P-F20PNC-K003PM08 Sensör kapasitif

İçerik. Ürün no.: LCS-1Q40P-F20PNC-K003PM08 Sensör kapasitif Ürün no.: 50135741 LCS-1Q40P-F20PNC-K003PM08 Sensör kapasitif Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Transformatör İmalatı, Bakımı, Onarımı Servis Hizmetleri Mühendislik Hizmetleri Primer, Sekonder Saha Testleri YG, OG Şalt Sahası Bakım Onarım

Transformatör İmalatı, Bakımı, Onarımı Servis Hizmetleri Mühendislik Hizmetleri Primer, Sekonder Saha Testleri YG, OG Şalt Sahası Bakım Onarım Transformatör İmalatı, Bakımı, Onarımı Servis Hizmetleri Mühendislik Hizmetleri Primer, Sekonder Saha Testleri YG, OG Şalt Sahası Bakım Onarım Hizmetleri TRANSFORMATÖR Elektrik enerjisinin gerilim ve akım

Detaylı

Piyasayı alt eden şalt!

Piyasayı alt eden şalt! Piyasayı alt eden şalt! 1 GENİŞ KULLANIM ALANI Eksiksiz ürün ailesi Konutlar, ofisler ve fabrikalar AKILLI TASARIM Kolay montaj ve uygulama Endüstriye uygun tasarım YÜKSEK PERFORMANS Yeni tasarım 6 ka

Detaylı

ELINEMK Teknik Tablo E L E K T R İ K Beyan Akımı Busbar Kodu Standartlar Beyan Yalıtım Gerilimi Maks. Beyan Çalışma Gerilimi Beyan Frekansı Kirlilik Derecesi Koruma Sınıfı Mekanik Darbe Dayanımı (IK Kodu)*

Detaylı

Ri4Power ISV dağıtım panosu

Ri4Power ISV dağıtım panosu Ri4Power ISV dağıtım panosu Dikili tip dağıtım panosu Modüler pano sistemi TS 8, bkz. sayfa 75 Sistem panosu SE 8, bkz. sayfa 81 Montaj setleri, bkz. sayfa 298 Duvar tipi dağıtım panosu Temel kompakt kumanda

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-ES31-01 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-ES31-01 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar Ürün no.: 50133022 MSI-SR-ES31-01 Güvenlik rölesi Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal.

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 ÜÇ VE DÖRT KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 25A, 40A ve 63A (AC1) IEC çalışma gücü:

Detaylı

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ Ana dağıtım panosu ile tesisin enerjisi tek bir panodan kontrol edilebilir. Fabrika, atölye ve iş yerlerinde elektrik enerjisinin ana dağıtımının yapıldığı panolardır. Trafosuz

Detaylı

EK 1 ENTERKONNEKTE ŞEBEKEDE KULLANILACAK İNDİRİCİ GÜÇ TRANSFORMATÖRLERİNİN KARAKTERİSTİKLERİ

EK 1 ENTERKONNEKTE ŞEBEKEDE KULLANILACAK İNDİRİCİ GÜÇ TRANSFORMATÖRLERİNİN KARAKTERİSTİKLERİ EK ENTERKONNEKTE ŞEBEKEDE KULLANILACAK İNDİRİCİ GÜÇ TRANSFORMATÖRLERİNİN KARAKTERİSTİKLERİ 2 EK 2 İLETİM HATLARINDA ÇAPRAZLAMA 380 kv ELEKTRİK İLETİM HATLARINDA ÇAPRAZLAMA A C B B A C C B A 0 yaklaşık

Detaylı

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU 17,5 kv DAĞITIM MERKEZİ TESİSİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU 17,5 kv DAĞITIM MERKEZİ TESİSİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU 17,5 kv DAĞITIM MERKEZİ TESİSİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. GENEL 1.1. AMAÇ: Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu TİM ihtiyacı olarak bu şartname ekinde tek kutuplu şemada belirtilen

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-LC31AR-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-LC31AR-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar Ürün no.: 50133005 MSI-SR-LC31AR-03 Güvenlik rölesi Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-LC21-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-LC21-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar Ürün no.: 50133009 MSI-SR-LC21-03 Güvenlik rölesi Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-LC31MR-01 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-LC31MR-01 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar Ürün no.: 50133006 MSI-SR-LC31MR-01 Güvenlik rölesi Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

Çok yönlü güvenilir bir sistem

Çok yönlü güvenilir bir sistem Gaz ile yalıtılmış 36 kv a kadar orta gerilim panosu Çok yönlü güvenilir bir sistem 8DJH 36: Tüm gereksinimler için tasarlanmıştır www.siemens.com/infrastructure-cities Şehirler için geleceğin enerji dağıtımını

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-ES20-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-ES20-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar Ürün no.: 50133025 MSI-SR-ES20-03 Güvenlik rölesi Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-CM42R-01 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-CM42R-01 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar Ürün no.: 50133014 MSI-SR-CM42R-01 Güvenlik rölesi Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/5) Deney Laboratuvarı Adresi : Atom Cad. Saray Mah. No:17 Kazan 06980 ANKARA/TÜRKİYE Tel : 03128154880 Faks : 03128154881 E-Posta : europower@europowerenerji.com.t

Detaylı

Bıçaklı sigortalar DIN-Tipi HRC-bıçaklı sigortalar gg tipi 2...1600 A

Bıçaklı sigortalar DIN-Tipi HRC-bıçaklı sigortalar gg tipi 2...1600 A Bıçaklı sigortalar DIN-Tipi HRC-bıçaklı sigortalar gg tipi 2...0 A HRC-bıçaklı sigortalar gg 2...0 A DIN-Tipi HRC bıçaklı sigortalar, gg _H_ S01351A....................... DIN-boyut _H_ / l n [A] / 500

Detaylı

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU DAĞITIM MERKEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU DAĞITIM MERKEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU DAĞITIM MERKEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. GENEL 1.1. AMAÇ: Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk TİM ihtiyacı olarak bu şartname ekinde tek kutuplu şemada belirtilen miktar

Detaylı

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Taşkömürü İşletme Müessesesi ihtiyacı olarak, kullanılmak

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LCS-1M12T-N08PNO-K020T Sensör kapasitif

İçerik. Ürün no.: LCS-1M12T-N08PNO-K020T Sensör kapasitif Ürün no.: 50135763 LCS-1M12T-N08PNO-K020T Sensör kapasitif Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LCS-1M12P-F04NNC-M12 Sensör kapasitif

İçerik. Ürün no.: LCS-1M12P-F04NNC-M12 Sensör kapasitif Ürün no.: 50135699 LCS-1M12P-F04NNC-M12 Sensör kapasitif Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik Ürün no.: 50132984 MSI 410-01 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler Temel

Detaylı

5SL6 Serisi Otomatik Sigortalar

5SL6 Serisi Otomatik Sigortalar 5SL6 Serisi Otomatik Sigortalar BETA Alçak Gerilim Devre Koruma Yeni 5SL6 serisi otomatik sigortaların kısa devre kesme kapasitesi 6 ka dir. Bu otomatik sigortalar, tüm Siemens otomatik sigortaların göstermiş

Detaylı

İçerik. Ürün no.: S20-P3C1-M20-FH Güvenlik anahtarı

İçerik. Ürün no.: S20-P3C1-M20-FH Güvenlik anahtarı Ürün no.: 63000100 S20-P3C1-M20-FH Güvenlik anahtarı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler

Detaylı

YÜKSEK GERİLİM ELEMANLARI. Prof. Dr. Özcan KALENDERLİ

YÜKSEK GERİLİM ELEMANLARI. Prof. Dr. Özcan KALENDERLİ YÜKSEK GERİLİM ELEMANLARI Prof. Dr. Özcan KALENDERLİ Yüksek Gerilim Elemanları A. Temel Elemanlar; 1. Generatörler 2. Transformatörler 3. Kesiciler 4. Ayırıcılar 5. İletim Hatları 6. Direkler 7. İzolatörler

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Çok dayanıklı - Son derece sağlam alüminyum döküm kutuların kullanım alanı sınır tanımaz. Elektrik, elektronik

Detaylı

IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI TEKNİK ŞARTNAME

IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI TEKNİK ŞARTNAME IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI TEKNİK ŞARTNAME IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI TK: TKS-DLP-03 1 IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI PERSPEKTİF 2 IP 55 Fiber Node/UPS Saha Dolabı Teknik Özellikleri Ürün Ölçüleri:

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici Ürün no.: 544006 MLC500T14-1200-IP Set güvenlik sensörü verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Modüler Ürünler. İçindekiler. Yük Ayırıcı Anahtarlar. Darbe Akım Anahtarı Yük Ayırıcı Anahtarlar Boyutlar.

Modüler Ürünler. İçindekiler. Yük Ayırıcı Anahtarlar. Darbe Akım Anahtarı Yük Ayırıcı Anahtarlar Boyutlar. MODÜLER ÜRÜNLER MODÜLER ÜRÜNLER AC-A ı 4V~ /6Hz AC-A ı 3 4 4V~ /6Hz AC-A ı 3 4 6 4V~ /6Hz AC-A ı 3 7 4 6 8 Modüler Ürünler İçindekiler Yük Ayırıcı Anahtarlar............................ 49 Boyutlar.................................................

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-LC21DT30-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar

İçerik. Ürün no.: MSI-SR-LC21DT30-03 Güvenlik rölesi. Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar Ürün no.: 50133021 MSI-SR-LC21DT30-03 Güvenlik rölesi Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Uyarılar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

AŞIRI GERİLİM KORUMA ÜRÜNLERİ (SPD) PARAFUDR

AŞIRI GERİLİM KORUMA ÜRÜNLERİ (SPD) PARAFUDR AŞIRI GERİLİM KORUMA ÜRÜLERİ (SPD) PARAFUDR Aşırı Gerilim Koruma Ürünleri Tip 1+2 (Sınıf I+II, T1+T2, B+C) Tip 2 (Sınıf II, T2, C) E 61643-11 ye göre test edilmiştir Maksimum sürekli çalışma gerilimi U

Detaylı

TEDAŞ-MLZ/ D TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

TEDAŞ-MLZ/ D TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. YG SF6 GAZI YALITIMLI METAL MAHFAZALI ANAHTARLAMA ve KONTROL DÜZENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MART, 1995 NİSAN, 1999 REVİZE ŞUBAT, 2003 REVİZE MART, 2012 REVİZE AĞUSTOS, 2017 REVİZE

Detaylı

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

GARANTİ KARAKTERİSTİKLERİ LİSTESİ 132/15 kv, 80/100 MVA GÜÇ TRAFOSU TANIM İSTENEN ÖNERİLEN

GARANTİ KARAKTERİSTİKLERİ LİSTESİ 132/15 kv, 80/100 MVA GÜÇ TRAFOSU TANIM İSTENEN ÖNERİLEN EK-2 1 İmalatçı firma 2 İmalatçının tip işareti 3 Uygulanan standartlar Bkz.Teknik şartname 4 Çift sargılı veya ototrafo Çift sargılı 5 Sargı sayısı 2 6 Faz sayısı 3 7 Vektör grubu YNd11 ANMA DEĞERLERİ

Detaylı

ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ SAHA DENETİM STANDARDLARI

ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ SAHA DENETİM STANDARDLARI ŞEBEKE BAĞLANTILI GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ SAHA DENETİM STANDARDLARI CAN CAMCI ZENİT ENERJİ GENEL MÜDÜR 7 NİSAN 2016 İçerik 1-TS EN 62446 Tanımı 2-TS EN 62446 Kapsamı ve Yardımcı Standardları 3-Denetim

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

E-KABİN O SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ

E-KABİN O SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ E-KABİN O SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ www.eae-et.com.tr EAE Elektroteknik A.Ş. bu katalog içinde yer alan bilgilerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı

Detaylı

NH BIÇAKLI SİGORTA ALTLIKLARI

NH BIÇAKLI SİGORTA ALTLIKLARI Giriş VOLTRANO Markalı alçak gerilim NH Bıçaklı Sigorta Altlıklarında güvenirlik ve performans sağlamak için en son teknoloji kullanılır. Alçak gerilim NH Bıçaklı Sigorta Altlıkları TS EN 60269-1/-2 de

Detaylı

NH Sigortal yük ay r c lar

NH Sigortal yük ay r c lar SPX >>> SPX NH Sigortal yük ay r c lar NH Sigortal yük ay r c lar 6052 00 6052 02 6052 04 6052 06 6052 08 Teknik özellikler (s. 114) Ölçüler (s. 115) Amb. Ref. SPX NH Sigortal yük ay r c lar IEN 60947-3

Detaylı

Ecras Elektronik Multimetre

Ecras Elektronik Multimetre Ecras Elektronik Multimetre Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Kolay panel montajı sistem bağlantısı Anlık Her fazda VL-N ve ortalama değerleri. Her fazda

Detaylı

Alçak Gerilim Anahtarlar. Bıçaklı sigortalar DIN-Tipi HRC-bıçaklı sigortalar gg tipi A

Alçak Gerilim Anahtarlar. Bıçaklı sigortalar DIN-Tipi HRC-bıçaklı sigortalar gg tipi A Alçak Gerilim Anahtarlar Bıçaklı sigortalar DIN-Tipi HRC-bıçaklı sigortalar gg tipi 2...0 A HRC-bıçaklı sigortalar gg 2...0 A DIN-Tipi HRC bıçaklı sigortalar, gg _H_............................... DIN-boyut

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544027 MLC510R30-1200-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T EX2 Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T EX2 Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68040312 MLC500T30-1200-EX2 Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Bina elektrik ve dijital altyapıları için. GüçLÜ, ZARİF ve ESNEK. KARŞINIZDA XL 3

Bina elektrik ve dijital altyapıları için. GüçLÜ, ZARİF ve ESNEK. KARŞINIZDA XL 3 Bina elektrik ve dijital altyapıları için ÜRÜN VE SİSTEMLER GüçLÜ, ZARİF ve ESNEK. KARŞINIZDA XL 3 XL 3 ile kararlar sizin XL³ alçak gerilim güç dağıtım sisteminizle özgürlüğünüzü 3 boyutlu yaşayın! Mevcut

Detaylı

XL3 DAĞITIM SİSTEMİ. GÜÇLÜ, ZARİF ve ESNEK. ÜRÜN VE SİSTEMLER

XL3 DAĞITIM SİSTEMİ. GÜÇLÜ, ZARİF ve ESNEK. ÜRÜN VE SİSTEMLER XL3 DAĞITIM SİSTEMİ. GÜÇLÜ, ZARİF ve ESNEK. BINA ELEKTRIK VE DIJITAL ALTYAPILARI IÇIN ÜRÜN VE SİSTEMLER XL 3 ILE KARARLAR SIZIN XL³ alçak gerilim güç dağıtım sisteminizle özgürlüğü 3 boyutlu yaşayın! Mevcut

Detaylı

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik Ürün no.: 50132989 MSI 430-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 7 Teknik veriler Temel

Detaylı

kutuplu, 8 A Emniyet rölesi. Vidalı terminal. 2 CO (DPDT) 8/15 250/400 2, /0.65/ (5/5) AgNi /0.

kutuplu, 8 A Emniyet rölesi. Vidalı terminal. 2 CO (DPDT) 8/15 250/400 2, /0.65/ (5/5) AgNi /0. 48 Serisi - Röle Arayüz Modülleri 8 A Özellikler 48.12 2 kutuplu emniyet rölesi arayüz modülleri, 15.8 mm genişlik 48.12-2 kutuplu 8 A (vidalı terminal) DC hassas bobinler EN 50205 Type B ye göre güç bindirilerek

Detaylı

Elektrik Dağıtım Şebekesi: İletim hattından gelen ve şalt merkezlerinde gerilim seviyesi düşürülen elektriği, ev ve işyerlerine getiren şebekedir.

Elektrik Dağıtım Şebekesi: İletim hattından gelen ve şalt merkezlerinde gerilim seviyesi düşürülen elektriği, ev ve işyerlerine getiren şebekedir. DAĞITIM TRAFOLARI Genel Tanımlar Elektrik Dağıtım Şebekesi: İletim hattından gelen ve şalt merkezlerinde gerilim seviyesi düşürülen elektriği, ev ve işyerlerine getiren şebekedir. EEM13423 ELEKTRİK ENERJİSİ

Detaylı

SFA-RM. 36kV RMU SF6. Gaz Yalıtımlı

SFA-RM. 36kV RMU SF6. Gaz Yalıtımlı Gaz Yalıtımlı 36kV RMU Hoşgeldiniz KURUMSAL Hakkımızda Misyon SFA Elektromekanik Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (kısaca SFA ELECTRIC), elektromekanik sektöründe faaliyet göstermek üzere 2015 yılında kurulmuştur.

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü

İçerik. Ürün no.: MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü Ürün no.: 50134312 MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler

Detaylı

BINA ELEKTRIK VE DIJITAL ALTYAPILARI IÇIN ÜRÜN VE SİSTEMLER. GÜÇLÜ, ZARİF ve ESNEK. KARŞINIZDA XL 3

BINA ELEKTRIK VE DIJITAL ALTYAPILARI IÇIN ÜRÜN VE SİSTEMLER. GÜÇLÜ, ZARİF ve ESNEK. KARŞINIZDA XL 3 BINA ELEKTRIK VE DIJITAL ALTYAPILARI IÇIN ÜRÜN VE SİSTEMLER GÜÇLÜ, ZARİF ve ESNEK. KARŞINIZDA XL 3 XL 3 ILE KARARLAR SIZIN XL³ alçak gerilim güç dağıtım sisteminizle özgürlüğünüzü 3 boyutlu yaşayın! Mevcut

Detaylı

3.5 mm kontak pin mesafesi 1 Kutup 12 A PCB ye direkt soketli montaj

3.5 mm kontak pin mesafesi 1 Kutup 12 A PCB ye direkt soketli montaj 41 Serisi - Alçak Profil PCB Röleler 8-12 - 16 A Özellikler 1 ve 2 Kutup - Alçak profil (15.7 mm yükseklik) 41.31-1 Kutup 12 A (3.5 mm pin mesafesi) 41.52-2 Kutup 8 A (5 mm pin mesafesi) 41.61-1 Kutup

Detaylı