Giriş 1 Candy Recycling 2 Franz Haas Meincke 3 Mondomix 4 Carcano & ICMA 5

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Giriş 1 Candy Recycling 2 Franz Haas Meincke 3 Mondomix 4 Carcano & ICMA 5"

Transkript

1 EquiFlash Ambalaj Fuarı Sayı 35 Yıl: Salon 27C Standı Giriş 1 Candy Recycling 2 Franz Haas Meincke 3 Mondomix 4 Carcano & ICMA 5 Pomati 6 DNP 7 Enflex 8 WP 9 Merhabalar, 18. Uluslararası TÜYAP Ambalaj Fuarı nda yeniden sizler ile buluşmaktan dolayı mutluluğumuzu ifade ederek başlamak istiyorum Eylül 2012 tarihleri arasında devam edecek olan fuar süresince uzun yıllardır beraber çalıştığımız, dünyanın önde gelen firmalarını sizlere tanıtma fırsatını bulacağız. Bu fuar kapsamında PFM, SPS, Cama, Enflex ve Boatopack gibi ambalaj sektöründe önde gelen makine üreticilerinin yanı sıra Carcano, DNP, ICMA gibi malzeme üreticileri ve Franz Haas, Meincke, Knobel, WP gibi üretim hatları konusunda uzman firmaları sizlere tanıtacağız. İlk defa bu fuarda Mondomix in havalandırma makinelerinin kalbi olan karıştırma ünitesinin iç yapısını görebileceksiniz. Uzmanlık sadece makine inşa etmek değildir. sözünü ilke edinen Mondomix, ürün teknoloji bilgisi ile rakiplerinin arasından sıyrılıyor. Şekerleme üretiminde ıskartadan şekerin ve glikozun tekrar kazanılarak kullanılmasını sağlayan Candy Recycling Firmasından Wim Van Doorn da bizlerle olacaktır. Ayrıca, çikolata temperleme makineleri üretiminde uzman Pomati firmasının T-8 Model Temperleme Makinesini üretimi sırasında gözlemleyebilirsiniz. Sektörün uluslararası temsilcilerinin yer alacağı Avrasya Ambalaj Fuarı nda sizleri standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Deyvi Florentin

2 Haas Grup firmaları gelişimin ve yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Her çeşit gofret, waffle, külah hatlarındaki liderliğinin yanı sıra bünyesinde bulunan Meincke ile de bisküvi üretiminde de önemli bir oyuncu durumundadır. 100 yıllık tecrübemizle sadece makine değil, çözümler üretiyoruz. Yeni teknolojileri, trendleri bizimle takip edin iddiasıyla hareket eden Haas Grubu firmaları hakkında bilgi sahibi olmak ve en yeni ürünleri görmek için standımıza bekliyoruz.

3 Haas Mondomix, yağlı krema, çikolata ve diğer ürünlerin, havalandırma, şekillendirme ve karıştırmasında dünyada liderlik yapan bir firmadır. 40 yılı aşkın bir süredir, unlu mamül, şekerleme ve süt endüstrilerine yönelik makine tasarımları yapmaktadır. İmkansız görünebilir, ama bu Haas-Mondomix Havalandırma işlemleri, marshmallow, kabarcıklı çikolata, yağlı kremalar, kekler, chewy veya nugat gibi şekerleme ürünlerinin üretimi için temel teşkil etmektedir. Bunun yanı sıra, süt endüstrisi ürünleri için Mondomix, en kaliteli ve en uygun hijyenik talepleri karşılayan ürünler sunmaktadır. Bu bağlamda CIP- (Cleaning-In-Place) and SIP-(Sterilization-In-Place) fonksiyonları önemli rol oynamaktadır. Modnomix in dizayn ettiği Pelikan modeli mikser pek çok türde hamur ve kremayı yoğurma ve karıştırabilme becerisine sahip ileri teknoloji bir yardımcıdır. Standımızda Mondomix firmasının fotoğrafta da gördüğünüz aerotörünü de yakından inceleme fırsatını yakalayacaksınız. Ayrıca, satış müdürü Ruud Van Mer standımızda bu bilgilerini paylaşmak üzere bizlerle beraber olacak. Standımıza uğramayı ihmâl etmeyiniz.

4 Yakın Geleceğimizin En Pahalı Hammaddelerinden biri SU Deniz suyunun bile kullanılabilir su haline getirilmeye başlandığı bu dönemde, endüstride kullanılan suyu geri kazanmanın ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan Candy Recycling firmasının amacı, içerisinde şeker, glikoz şurubu, koloitler gibi maddeler içeren suyu bu maddelerden ayırmak için sistemler kurmaktır. İçerisindeki şeker ve katı haldeki maddeleri ayırdıktan sonra filtre edilen su en son temiz ve berrak bir hal almaktadır. Elde edilen temiz su tekrar istenilen bir amaç için kullanılabilir. Candy Recycling firmasından Wim Van Doorn ile daha fazlasını konuşmak için standımıza davetlisiniz.

5 Carcano alüminyum folyo ile esnek ambalaj üretiminde Avrupa nın en önemli üreticisidir. Şekerleme, gıda ve ilaç endüstrilerinde başarılı uygulamaları olan firma bunların dışında teknik uygulamalarda da (kablo taramada, ses yalıtımlarında, profillerde) faaliyet göstermektedir. Firma ile ilgili detaylı bilgiler ve broşürleri standımızda size iletmek üzere hazır bulunacağız. ICMA; 40 yıllık üretim ve süreç deneyimine ilaveten bileşik ekstrüzyon sistemlerinde derin bilgi birikimiyle kutu ve poşet yapımına yönelik özel kağıt ve karton malzemeler üretmektedir. Müşterilerinin tercih sebebi olan yüksek kalitesi, teknik desteği ve sınırsız müşteri hizmetleri ile kendini kanıtlamış ICMA firması, broşürleri ve detaylı bilgileriyle fuar süresince standımızda sunulacaktır.

6 Pomati, 1967 den beri çikolata üretimine yönelik makineler ve aksesuarları ile hizmet veriyor. Geniş makine çeşitliliği sayesinde çok geniş müşteri portföyüne sahip; pastane, dondurma, catering, fırınlar ve küçük/orta çikolata üreticileri bunlara dahil. Tecrübe ve modern teknolojinin buluşmasıyla markette her zaman mevcut, güvenilir ve kaliteli ürünler yaratılmıştır. Detaylara gösterilen özen sayesinde çok büyük miktarda yeni innovatif ürünler çıktı. Örneğin Arşimet vidası çıkarılarak hızlı renk değişimi sağlanabilir, temizlenmesi kolaydır. Direkt gaz soğutma sayesinde temperleme kalitesi üst seviyededir, bu kalite uzun saatler boyunca değişmez. Tankın diatermik gıda yağı ile ısıtılması sayesinde tank içindeki çikolataya daha az enerji ile eşit ısı dağılımı olur. Fuar boyunca T 8 temperleme makinesini standımızda çalışırken gözlemleyebilirsiniz.

7 DNP, benimsemiş olduğu USE FULL Packaging sisteminde fonksiyonel ve çevre dostu paketleme malzemesi üretmektedir. Kişisel bakım ürünleri, ilaç sanayi, gıda ve yiyecek sektörlerine başarılı paketleme malzemeleri üreten firma hammadde olarak çevre dostu ve ekonomik bileşenler içeren malzemeler kullanmaktadır. Firma hakkında sizi bilgilendirmek ve sorularınızı yanıtlamak için 7. Salon 35B Standında bekliyor olacağız.

8 Enflex yatay ambalaj ve Doypack makineleri tasarımı ve üretimi alanında öncü bir firmadır. 20 yıllık deneyimiyle gıda, ilaç, kimya, kozmetik ve diğer sanayi kollarında başarılı çözümler sunmaktadır. Bu deneyim ve teknolojilerin geliştirilmesiyle 1200 den fazla çözüm üretimiyle 5 kıtada faaliyetlerini sürdürmektedir. Enflex hem küçük ve lokal, hem de büyük ve global firmalara çözümler sunabilmektedir. Fuar süresince Enflex makinelerinin tanıtıcı broşürleri ve detaylı bilgileri için standımıza bekliyoruz. Boatopack; toplamda 60 yıllık tecrübesiyle ıslak mendil, toz, sıvı ürünlerin dikey olarak paketlenmesine yönelik paketleme makineleri, besleme sistemleri ve stickpack paketleme makineleri üreten sektörün öncü firmalarındandır. Firmayla ilgili detaylı bilgiler ve tanıtımlar için lütfen standımızı ziyaret ediniz.

9 WP Bakery Group WP Kemper WP Industrial Bakery WP Bakery Technologies Bu sene içinde çalışmaya başladığımız firmalardan birisi de, Werner & Pfleiderer (WP) Bakery Group tur. A) WP Kemper Hamur mikserleri Hamur yuvarlama/işleme Rol ekmek Sandviç ekmeği Ciabatta Donut Hatları B) Industrial Bakery Endüstriyel Fırınlar Komple Ekmek Hattı Projeleri C) Bakery Technologies Çok Katlı Fırınlar Taş Tabanlı Fırınlar Dönen Fırınlar Soğutma ve Donuk Ürün Üniteleri Rol Ekmek Hatları WP grubu ve makineleri hakkında daha fazla bilgi almak için sizleri standımıza bekliyoruz.

Pomati 1 WP Kemper 2 Limagrain 3 K & S 4 HAAS 5

Pomati 1 WP Kemper 2 Limagrain 3 K & S 4 HAAS 5 Equi-Flash Sayı 33 Yıl 7 Merhaba, Türkiye'nin en kapsamlı ve Avrupa'nın 3. Büyük fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2012, 12-15 Nisan 2012 tarihlerinde CNR Expo da gerçekleşecek. MEDLEY olarak, 4.

Detaylı

MEDLEY. Equi-Flash Sayı:29 Yıl: 6. Merhaba,

MEDLEY. Equi-Flash Sayı:29 Yıl: 6. Merhaba, Equi-Flash Sayı:29 Yıl: 6 MEDLEY Merhaba, 2011 yılını geride bıraktığımız şu günlerde, sizlere önümüzdeki yıl gerçekleşecek fuarların duyurusunu yapmaktan mutluluk duyacağız. Şekerleme ve çikolata endüstrisinin

Detaylı

Yeni bir sezona girerken temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz.

Yeni bir sezona girerken temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Giriş.. 1 BSA Schneider. 2 Hans Brunner.. 3 Caotech. 4 Pomati... 5 Franz Haas... 6 Haas Meincke.. 7 Haas Mondomix.. 8 Fortuna. 9 CFT Group.. 10 Ronchi..... 11 Boatopack 12 Euroimpionati Skilled Robots..

Detaylı

Medley. EquiFlash ISM/Prosweets Fuarı Sayı 37 Yıl: 8. Merhabalar,

Medley. EquiFlash ISM/Prosweets Fuarı Sayı 37 Yıl: 8. Merhabalar, Medley EquiFlash ISM/Prosweets Fuarı Sayı 37 Yıl: 8 Merhabalar, Yeni yılın sektörümüzle ilgili ilk tatlı olayı 27 Ocak 2013 Pazar günü Köln de kapılarını açıyor. Ülkemiz katılımcılarına sonsuz başarılar

Detaylı

Franz Haas #131 Haas Mondomix #131 Haas Meincke # 131 Comas #341 Kruger&Salecker #431 Wolf Machines #127 SPS #361. WP Haton WP #120-130

Franz Haas #131 Haas Mondomix #131 Haas Meincke # 131 Comas #341 Kruger&Salecker #431 Wolf Machines #127 SPS #361. WP Haton WP #120-130 Equiflash IBA Yıl 11 Sayı 56 Eylül 2015 12-17 Eylül 2015 Merhabalar, IBA fuarı vesilesiyle sizlerleyiz. IBA 1949 yılından beri fırıncılık, çikolata ve atıştırmalık gıda endüstrisi uzmanlarının buluşma

Detaylı

Salon: #4 Stand: #413

Salon: #4 Stand: #413 Equi-Flash Merhabalar, tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo da düzenlenecektir. Bu sene de IBATECH fuarında temsil ettiğimiz firmalar nezdinde yer almaktayız. Firmalarımıza ilişkin yenilikler ve

Detaylı

Ambalajlama, paketleme ve ambalajlama malzemeleri olan Ipack Ima Fuarı, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenecektir.

Ambalajlama, paketleme ve ambalajlama malzemeleri olan Ipack Ima Fuarı, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenecektir. YIL: 7 Sayı: 31 EQUiFLASH Sayın İlgili, Ambalajlama, paketleme ve ambalajlama malzemeleri olan Ipack Ima Fuarı, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenecektir. Üreticilerin ve tedarikçilerin katılacağı bu

Detaylı

Nutri-Flash Sayı: 26 Yıl: 6

Nutri-Flash Sayı: 26 Yıl: 6 Nutri-Flash Sayı: 26 Yıl: 6 Merhaba, 29 Kasım-1 Aralık 2011 tarihleri arasında Paris te düzenlenecek olan Food Ingredient Europe fuarına geri saydığımız şu günlerde, Avrupa gıda sektörünün heyecanla beklediği

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN, 6 8 FEBRUARY Değerli İlgililer,

FRUIT LOGISTICA BERLIN, 6 8 FEBRUARY Değerli İlgililer, EquiFlash Fruit Logistica Sayı 36 Yıl: 8 01.2013 FRUIT LOGISTICA Giriş 1 Unitec 2 Raytec 3 PFM 4 Agricoat 5 Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin nabzını tutan Fruit Logistica fuarı Almanya

Detaylı

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL AVRASYA AMBALAJ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 01-05 KASIM 2016 İSTANBUL Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzmanı 1 AVRASYA AMBALAJ 22. ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

Detaylı

Yeni bir sezona girerken de etkin, yenilikçi çözümlerle Tuyap Avrasya Ambalaj Fuarı nda yer almaktayız.

Yeni bir sezona girerken de etkin, yenilikçi çözümlerle Tuyap Avrasya Ambalaj Fuarı nda yer almaktayız. Eylül 2014 12. Salon 24C Franz Haas 1 Meincke 2 Mondomix 3 Comas 4 BSA 5 Caotech 6 Brunner 7 FrechCare 8 Sps-Cama 9 Gima (Ima) 10 Toyo Jidoki 11 Flexpack 12 Ronchi 13 Euroimpianti 14 Merhabalar, 2014 sektörümüz

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

FAALİYET ALANLARI: Cidarlı Sıvı tank imalatı. Kuru madde tank imalatı. Sos tankı imalatı. Şurup tank imalatı. Süt tankı imalatı. Sıvı mikseri imalatı

FAALİYET ALANLARI: Cidarlı Sıvı tank imalatı. Kuru madde tank imalatı. Sos tankı imalatı. Şurup tank imalatı. Süt tankı imalatı. Sıvı mikseri imalatı RCN Grup; mekanik tesisat, otomasyon ve gıda tankı imalatında yıllarca faaliyet göstermiş sektörün gerçek profesyonellerinin deneyim ve birikimlerinin birleştirilmesiyle ortaya çıkmış bir oluşumdur. Özellikle

Detaylı

Giriş 1 Rousselot 2 FDF 3 Aromatic 4 SternChemie 5 Freshcare 6. Merhabalar,

Giriş 1 Rousselot 2 FDF 3 Aromatic 4 SternChemie 5 Freshcare 6. Merhabalar, Food & Ingredients Equi-Flash Yıl 11 Sayı 54 Mayıs 2015 13-15 Mayıs 2015 Merhabalar, Dünyanın en kapsamlı gıda bileşenleri fuarı FOOD INGREDIENTS ın İstanbul ayağı, 13 15 Mayıs 2015 tarihlerinde 3. kez

Detaylı

Değerli İlgililer, Bu bültenimizde Fruit Logistica ya katılacak temsilciliklerimizin. size aktarmaktayız. Saygılarımızla,

Değerli İlgililer, Bu bültenimizde Fruit Logistica ya katılacak temsilciliklerimizin. size aktarmaktayız. Saygılarımızla, Giriş 1 Unitec 2 Raytec 3 PND 4 Agricoat NatureSeal 5 Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde 4 6 Şubat tarihlerinde

Detaylı

Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde Şubat tarihlerinde

Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde Şubat tarihlerinde Giriş 1 Unitec 2 Raytec 3 PND 4 Agricoat NatureSeal 5 Perfotec 6 Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde 03-05 Şubat

Detaylı

EKMEK, PASTA MAKINELERI, DONDURMA, ÇIKOLATA VE TEKNOLOJILERI FUARI 6-8 ARALIK Powered by. www. batech.com.tr/ zm r

EKMEK, PASTA MAKINELERI, DONDURMA, ÇIKOLATA VE TEKNOLOJILERI FUARI 6-8 ARALIK Powered by. www. batech.com.tr/ zm r Yeni Ticaret Kapıları Açar IZMIR EKMEK, PASTA MAKINELERI, DONDURMA, ÇIKOLATA VE TEKNOLOJILERI FUARI 6-8 ARALIK 2018 Powered by Destekleyen www. batech.com.tr/ zm r Gel şmekte olan pazarların muazzam potans

Detaylı

İDMA 2015 SONUÇ RAPORU. www.idma.com.tr. Parantez Fuarcılık / Fair

İDMA 2015 SONUÇ RAPORU. www.idma.com.tr. Parantez Fuarcılık / Fair İDMA 2015 SONUÇ RAPORU 6. Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı 23-26 Nisan 2015 İstanbul Fuar Merkezi Salon 1-2-3 Yeşilköy

Detaylı

BİZ KİMİZ? Mildo Gıda Amacımız Vizyonumuz Misyonumuz,

BİZ KİMİZ? Mildo Gıda Amacımız Vizyonumuz Misyonumuz, BİZ KİMİZ? Mildo Gıda uzun yıllar fırıncılık ve pastacılık ürünleri sektörünün önde gelen çok uluslu firmalarında üst düzey yönetici olarak tecrübe kazanmış bireylerden oluşan grubumuz tarafından 2013

Detaylı

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız...

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız... www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Klima adı altında bir şahıs firması olarak 1996 yılında kurulan firma, split klima satış, servis ve montaj

Detaylı

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ İYİ TASARIM VE VERİMLİLİK Isı eşanjörleri hijyenik prosesteki en önemli ekipmanlardandır. Sterilize edilmiş ürünler ortam sıcaklıklarında uzun sure saklanabilirler.

Detaylı

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK Creative Design GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK Grafik Tasarımda İhtiyacınızı Biliyoruz, Sizin için tasarlıyoruz... 1 Bizi Yakından Tanıyın 2 3 Profesyonel Fotoğraf Çekimlerimiz

Detaylı

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI DETAY SANAYİ BIÇAKLARI ÜRÜN TANITIM KATALOĞU Dik Dolum Paketleme Bıçakları Volumetrik dolum yapılan ürünlerde ( toz, granül.vs) kullanılır. Paketlemesi gerçekleştirilen ürünler; Hazır Kahve, Deterjan,

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

BSA Scheneider D070-E071 Sayfa 2 Caotech C069 Sayfa 3 Carcano H068 Sayfa 4 Chocal H028 Sayfa 5 Candy Recycling GmbH

BSA Scheneider D070-E071 Sayfa 2 Caotech C069 Sayfa 3 Carcano H068 Sayfa 4 Chocal H028 Sayfa 5 Candy Recycling GmbH Equi-Flash Yıl 11 Sayı 52 Ocak-Şubat 2015 1-4 Şubat 2015 Merhabalar, Bu sene de Prosweets fuarında temsil ettiğimiz firmalar nezdinde yer almaktayız. Aşağıda temsil ettiğimiz firmaların listesini ve stand

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

Firma. Hall/Stand H7.1 / B011-A010. Metronics/Watercut H4.2 / C095 H4.2 / C010-E011 H6 / A021

Firma. Hall/Stand H7.1 / B011-A010. Metronics/Watercut H4.2 / C095 H4.2 / C010-E011 H6 / A021 ANUG A FOOD TEC EQU I - FLASH YIL 15, S AY I6 5 M AR T Merhabalar, Üç yılda bir Köln de tekrarlanan Anuga FoodTec fuarı, gelecek hafta 20 Mart Salı günü kapılarını açacak. Ziyaretinizi daha iyi planlamanız

Detaylı

Merhabalar, Equi-Flash Yıl 14 Sayı 63

Merhabalar, Equi-Flash Yıl 14 Sayı 63 Equi-Flash Yıl 14 Sayı 63 Merhabalar, bu sene de Gulfood Manufacturing fuarında temsil ettiğimiz firmalara ilişkin bilgileri sunmaktayız. Bir sonraki sayfada firmaların stand numaralarını görebilirsiniz.

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 36 yıl önce başladığımız bu yolculuk şimdi, bütün heyecanı ve güzellikleri ile devam ediyor. Bu uzun yolculuğumuz da siz değerli müşterilerimizin bize olan desteği ve sevgisi ile bugünlere ulaştık. OSKAR

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla

Sayın İlgili, Saygılarımızla Sayın İlgili, Taze meyve ve sebze endüstrisinin nabzını tutan FRUIT LOGISTICA 8 10 Şubat 2012 tarihleri arasında Almanya nın Berlin şehrinde düzenlenecektir. Üreticilerin ve tedarikçilerin katılacağı bu

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

Prosweets Equi-Flash Yıl 12 Sayı 58 Ocak-Şubat Ocak 3 Şubat Merhabalar,

Prosweets Equi-Flash Yıl 12 Sayı 58 Ocak-Şubat Ocak 3 Şubat Merhabalar, Equi-Flash Yıl 12 Sayı 58 Ocak-Şubat 2016 31 Ocak 3 Şubat 2016 Merhabalar, Bu sene de fuarında temsil ettiğimiz firmalar nezdinde yer almaktayız. Aşağıda temsil ettiğimiz firmaların listesini ve stand

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

- Alüminyum Kaplar - Alüminyum Kapaklar KARTON GRUBU - Karton Bardaklar - Karton Tabaklar - Hazır Yemek Kutuları

- Alüminyum Kaplar - Alüminyum Kapaklar KARTON GRUBU - Karton Bardaklar - Karton Tabaklar - Hazır Yemek Kutuları HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ KARTON PLASTİK KAĞIT CATERING ALÜMİNYUM KÖPÜK PLASTİK - Plastik Tabaklar - Plastik Çatal, Bıçak, Kaşık - Diğer Plastik Ürünleri - Plastik Bardaklar,

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz Hakkımızda Yaşam alanlarını estetik ve zarafetle buluşturan Zavinna ailesi olarak 40 yıllık tecrübeyle mobilya kulpu ve aksesuarları üretiyoruz. Modern teknolojiyi ve güncel tasarım trendlerini yakından

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

içten dışa sizi yansıtır!

içten dışa sizi yansıtır! içten dışa sizi yansıtır! 2014 ürün kataloğu index Hakkımızda Kare- Dikdörtgen Oval Yuvarlak............ 2 3-8 9-12 13-16 Hakkımızda Hakkımızda Türkiye'nin ve Avrupa'nın lider ambalaj üreticilerinden

Detaylı

www.locareklam.com www.locaambalaj.com

www.locareklam.com www.locaambalaj.com R E K L A M M A T B A A A M B A L A J www.locareklam.com www.locaambalaj.com Hakkımızda Loca Reklam, 3800 metrekarelik alandaki matbaa ve ambalaj üretim tesislerinin yanı sıra bünyesinde bulunan creative

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Merhabalar, Equi-Flash Yıl 15 Sayı 72. üründe deneyerek avantajlarını nihai ürün bazında değerlendirebilirsiniz.

Merhabalar, Equi-Flash Yıl 15 Sayı 72. üründe deneyerek avantajlarını nihai ürün bazında değerlendirebilirsiniz. Equi-Flash Yıl 15 Sayı 72 Merhabalar, üründe deneyerek avantajlarını nihai ürün bazında değerlendirebilirsiniz. Ülkemizde devam eden finansal dalgalanmalar ve diğer tarafta buğday stoklarının azaldığı,

Detaylı

Almanya Üretimi Wiosun Mesan Güneş Panelleri

Almanya Üretimi Wiosun Mesan Güneş Panelleri Almanya Üretimi Wiosun Mesan Güneş Panelleri Fotovoltaik Konusundaki 25 Yılı Aşkın Tecrübemizle, Teknoloji Ürünlerimizi Uygun Fiyat ve Yüksek Avrupa Kalite Şartlarına Uyarak Sunuyoruz. Alman fotovoltaik

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 22.ULUSLARARASI ANFAŞ FOOD PRODUCT

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 ÇUKUROVA GIDA / GIDA-TEK FUARI Adana 8. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamüller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı

Detaylı

Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı. Kodlama ve markalama örnek kılavuzu. Fiber lazer markalama sistemleri

Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı. Kodlama ve markalama örnek kılavuzu. Fiber lazer markalama sistemleri Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı Kodlama ve markalama örnek kılavuzu Fiber lazer markalama sistemleri Sağlam malzemeler üzerinde yüksek kontrastlı lazer markalar

Detaylı

SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz.

SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz. euplus.co BİZ KİMİZ? EUPLUS LOJİSTİK AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş. olarak İzmir'de birden fazla iştirakimizle, geliştirdiğimiz işbirliklikleri ve çözümlerimizle pazara yeni heyecanlar getiriyoruz. Müşterilerimize,

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Interpack fuarına sayılı günler kaldı. Temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz.

Interpack fuarına sayılı günler kaldı. Temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Mayıs 2014 Merhabalar, Interpack fuarına sayılı günler kaldı. Temsilciğini yaptığımız firmalarla sizlere etkin, yenilikçi çözümler sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Bu yıl da Dünyanın en önemli fuarlarından

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

MALZEMELERİN GERİ KAZANIMI

MALZEMELERİN GERİ KAZANIMI MALZEMELERİN GERİ KAZANIMI PROF. DR. HÜSEYİN UZUN HOŞGELDİNİZ 1 KULLANILMIŞ ALÜMİNYUM MALZEMELERİN GERİ DÖNÜŞÜMÜ ALÜMİNYUM HAKKINDA BİLGİ * Alüminyumun yeryüzündeki en önemli hammadde bileşiği boksit madenidir.

Detaylı

II. TÜRK-ARAP. GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ

II. TÜRK-ARAP. GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ II. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ 1. ORGANİZASYON TANITIM; TURABEXPO Türk-Arap Ülkeleri İş adamları Derneği (TURAB) desteği ile Türkiye

Detaylı

KOZMETİK FORMÜLASYONLARINDA KOKU VE UYGULAMA SÜRECİ. KİMYAGER Nail GÜLEN. KimyaKongreleri.org

KOZMETİK FORMÜLASYONLARINDA KOKU VE UYGULAMA SÜRECİ. KİMYAGER Nail GÜLEN. KimyaKongreleri.org KOZMETİK FORMÜLASYONLARINDA KOKU VE UYGULAMA SÜRECİ KİMYAGER Nail GÜLEN FROMA KİMYA, başta kozmetik ürün çeşitlerinde olmak üzere, kokunun olduğu ve kokunun olması istenilen her ürün için geniş seçeneklere

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YAŞ PASTA YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YAŞ PASTA YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YAŞ PASTA YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD

14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD 14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD İSTANBUL da ANUFOOD Eurasia Fuarı nı KEŞFEDİN Hoşgeldiniz Avrasya gıda & içecek sektörünün buluşma noktası olan ANUFOOD Eurasia Fuarı, 14-16 Nisan 2016 tarihlerinde

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT.COM

ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT.COM ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT. E BLOK NO: 15 SULTANBEYLİ İSTANBUL-TURKEY EMAIL: INFO@MILDOFOOD.COM BİZ KİMİZ

Detaylı

EquiFlash İÇİNDEKİLER. Giriş... 1 Fortuna... 2 GBT... 3 O2-Freshcare... 4 Anneliese... 5 Krüger & Salecker... 6. IBATECH özel

EquiFlash İÇİNDEKİLER. Giriş... 1 Fortuna... 2 GBT... 3 O2-Freshcare... 4 Anneliese... 5 Krüger & Salecker... 6. IBATECH özel EquiFlash IBATECH özel Merhabalar, Türkiye nin en kapsamlı ve Avrupa'nın 3. Büyük fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2014, 10-13 Nisan 2014 tarihlerinde CNR Expo da gerçekleşecek. 10 Nisan da başlayacak

Detaylı

Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz. Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman

Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz. Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman Reçel, marmelat, komposto ve jöle için Batch pişirme sistemleri Tasarım, mühendislik ve kaynak alanlarında uzman Biz, meyvelerinizin rengi ve lezzetiyiz Reçel, marmelat, komposto ve jöle için Batch pişirme

Detaylı

Çok geniş tecrübe birikimi Tamamen Avrupa malı malzeme Avrupa standartlarına tam uyumlu. www.destech.eu www.esanjorler.com

Çok geniş tecrübe birikimi Tamamen Avrupa malı malzeme Avrupa standartlarına tam uyumlu. www.destech.eu www.esanjorler.com Çok geniş tecrübe birikimi Tamamen Avrupa malı malzeme Avrupa standartlarına tam uyumlu DT Grup Avrupa nın yüksek kaliteli ve teknolojik desikkant nem alıcılar üreten bir firmasıdır. Nem alıcılar endüstriyel

Detaylı

GIDALARIN YÜZEY ÖZELLİKLERİ DERS-9

GIDALARIN YÜZEY ÖZELLİKLERİ DERS-9 GIDALARIN YÜZEY ÖZELLİKLERİ DERS-9 KÖPÜK OLUŞUMU Köpük oluşumu Köpük, gazın dağılan faz, bir sıvının ise sürekli faz olduğu bir kolloidal dispersiyondur. Dispersiyon ortamı genellikle bir sıvıdır. Ancak,

Detaylı

yapmakta ve yedek parça temini konusunda da destek sağlamaktadır.

yapmakta ve yedek parça temini konusunda da destek sağlamaktadır. All In Makine olarak 35 yılı aşkın tecrübemizle tüm sıvı gıdalarınız için anahtar teslimi yeni nesil ya da eski versiyon dolum hatları kurmakta, mevcut hatlarınızın bakımını yapmakta ve gerektiğinde yedek

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Kalplerde Büyüyen Bir Marka

Kalplerde Büyüyen Bir Marka BİZ KİMİZ? Kalplerde Büyüyen Bir Marka 1950 yılında Dr. Cevdet Tuna tarafından kuruldu. 65 yıllık bir marka 123 ülkede 5 kıtada 0-77 yaş aralığında 360 milyon kullanıcıyla 2000 çeşit ürünle hizmet veriyor.

Detaylı

Yöntime Mimari Yönlendirme Sistemleri Sayın ilgili, Tel: Fax:

Yöntime Mimari Yönlendirme Sistemleri  Sayın ilgili, Tel: Fax: Yöntime Mimari Yönlendirme Sistemleri Tel: 0216 550 10 20 Fax: 0216 550 10 32 www.yontime.com Sayın ilgili, 15 yılı aşkın YÖNTİME markası altında Yönlendirme ve Tabela konularında faaliyet gösteren firmamız

Detaylı

Equi-Flash Yıl 12 Sayı 60 Mayıs 2016

Equi-Flash Yıl 12 Sayı 60 Mayıs 2016 Equi-Flash Merhabalar, Dünyanın en kapsamlı gıda bileşenleri fuarı FOOD INGREDIENTS ın İstanbul ayağı, tarihlerinde 4. kez İstanbul Kongre Merkezi nde gerçekleşecek. Bizler de MEDLEY olarak, C10 numaralı

Detaylı

Alüminyum köprülü vinç, sabit model, çift taşıyıcılı, 1.000 kg ve 1.500 kg taşıma yükü

Alüminyum köprülü vinç, sabit model, çift taşıyıcılı, 1.000 kg ve 1.500 kg taşıma yükü uzunluğu (toplam) uzunluğu (iç genişlik) Alüminyum köprülü vinç, sabit model, çift taşıyıcılı, 1.000 kg ve 1.0 kg taşıma yükü Ayar alanı desteği Yan şasi genişliği Toplam yükseklik Troley cıvatasındaki

Detaylı

Kurumsal Sunum 2017/5. DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ.

Kurumsal Sunum 2017/5. DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ. Kurumsal Sunum 2017/5 DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ www.digitra.com.tr KURUMSAL Hakkında Digitra, 2016 yılında reklam endüstrisi içerisinde,

Detaylı

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino Salep Hot Chocolate Gold Cappuccino Klasik 3 u 1 Arada gercekkahve Fiero Toz İçecekler Salep, Sıcak Çikolata, Cappuccino, 3 ü 1 Arada Fiero Kahve Espresso, Filtre Kahve, Aromalı Kahveler, Dünya Kahveleri

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

Hakkımızda / About us

Hakkımızda / About us Hakkımızda / About us 2003 yılında imalata başlayan Neksan ticari taşıma araçları üst yapı ekipmanları imalatı yaparak 300 çeşit ürün yelpazesi ile 2015 yılına kadar sektörde hızla büyüme katetmiştir.

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 22.11.2017 23.11.2017 16.İstanbul Perakende Fuarı Mağaza, Market, Alışveriş Merkezlerine Yönelik Ürün, Hizmetler ve Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Lütfi Kırdar Uluslararası

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Alüminyum köprülü vinç, sabit model, kg ve kg taşıma yükü

Alüminyum köprülü vinç, sabit model, kg ve kg taşıma yükü Alüminyum köprülü vinç, sabit model, 1.000 kg ve 1.0 kg taşıma yükü uzunluğu (toplam) uzunluğu (iç genişlik) Yan şasi yüksekliği Yan şasi genişliği Toplam yükseklik Palanga cıvatasındaki asma noktası Alüminyum

Detaylı

sağlıklı nesiller için

sağlıklı nesiller için sağlıklı nesiller için Peynir Çeşitleri TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR Lokum Kıvamında 17 kg 4,5 kg 17 kg 4,5 kg - 2 kg (Tava) Paketleme : Tavada 4 adet Paketleme 1kg: Tavada 12 adet Paketleme

Detaylı

PLASTİK ÜRÜNLERİ SANAYİİ RAPORU

PLASTİK ÜRÜNLERİ SANAYİİ RAPORU MMP Ön Raporu EK 2E PLASTİK ÜRÜNLERİ SANAYİİ RAPORU MEVCUT DURUM: Dünyada olduğu gibi Türkiye de de plastiğin, geleneksel malzemeler olan demir, cam, kağıt, tahta gibi malzemeye alternatif olarak ortaya

Detaylı

Equipment, Coffee and Food 41 st International Hospitality Exhibition October 18_22, 2019 fieramilano

Equipment, Coffee and Food 41 st International Hospitality Exhibition October 18_22, 2019 fieramilano www.host.fieramilano.it/tr Equipment, Coffee and Food 41 st International Hospitality Exhibition October 18_22, 2019 fieramilano Dünya ile buluşma 177 Katılımcı ülke %92 %65,8 %4 %23 %3 %8,2 %0,5 %2 %0,5

Detaylı

Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır

Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya da 250 den fazla satış mağazasına olan, tanınmış bir Danimarka firması firma metal, cam

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Tasarım : Arş. Gör. Görkem TILIÇ Fotoğraflar : Coşkun PINARBAŞI - Hasan Eren ÇALIŞKAN BÜGEV, hazır yemek, unlu mamüller

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

Gıda Güvenliği ve Endüstri Çalışmaları. Ümit Savcıgil Pınar Enstitüsü Direktörü Director of Pınar Institute

Gıda Güvenliği ve Endüstri Çalışmaları. Ümit Savcıgil Pınar Enstitüsü Direktörü Director of Pınar Institute Gıda Güvenliği ve Endüstri Çalışmaları Ümit Savcıgil Pınar Enstitüsü Direktörü Director of Pınar Institute Sunum İçeriği Gıda Güvenliği Endüstri Çalışmaları Pınar ın Gıda Güvenliği Yaklaşımı Pınar Enstitüsü

Detaylı