NECEF - KUFA - KERBELA - MEDAIN - KAZIMEYN - BAĞDAT PERŞEMBE ÇARŞAMBA ( 6 Gece - 7 Gün ) Her Hafta Kesin Hareketli ( Perşembe - Çarşamba )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NECEF - KUFA - KERBELA - MEDAIN - KAZIMEYN - BAĞDAT PERŞEMBE ÇARŞAMBA ( 6 Gece - 7 Gün ) Her Hafta Kesin Hareketli ( Perşembe - Çarşamba )"

Transkript

1 Necef (2) Kerbela (2) Bagdat (2) / PERŞEMBE ÇARŞAMBA 1. Gün : Perşembe / ISTANBUL - NECEF Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde buluşma. Bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Irak Havayolları ile Necef e hareket. 2,5 saatlik yolculuktan sonra Necef e varış. Havalimanında karşılama ve otele transfer. Kısa bir dinlenmeden sonra Hz.Ali nin (a.s) türbesini ziyaret. Akşam yemeği ve konaklama için otele dönüş. 2. Gün : Cuma / NECEF Otelde kahvaltıdan sonra Hz. Ali nin (a.s) evi olan Kufe şehrine hareket, Muslim Bin Aqeel in türbesini ve tarihi Kufe Camiini ziyaret. Al Sahlah Camiini ziyaret ettikten sonra diğer ziyaretlere devam. Akşam yemeği ve konaklama için Necef tekidaki otele dönüş. 3. Gün : Cumartesi / KERBELA Otelde kahvaltıdan sonra Kerbala şehrine hareket ve otele varış. Hz.Hüseyin in (a.s) ve Hz.Ebulfazl Abbas ın türbelerini ziyaret ve diğer ziyaretlere devam..akşam yemeği ve konaklama için Kerbela daki otele dönüş. 4. Gün : Pazar / KERBELA Otelde kahvaltıdan sonra Al Hur Al Riahi türbesini ziyaret. Öğleden sonra Kerbala marketlerini ziyaret ve eski şehre dönüş. Akşam yemeği ve konaklama için geri dönüş. 5. Gün : Pazartesi / BAĞDAT Otelde kahvaltıdan sonra Bağdat şehrine hareket. 3 saatlik bir yolculuktan sonra otele varış. Biraz dinlendikten sonra Abdulkadir Geylani Hazretleri ve Imam-ı Azam Ebu Hanife Hazretleri nin türbelerini ziyaretlerinden sonra dinlenme ve akşam yemeği için otele geri dönüş. 6. Gün : Salı / BAĞDAT - KAZIMEYN Otelde kahvaltıdan sonra Bağdat a yarım saatlik uzaklıktaki Kazımayn deki - İmam Musa Kazım ın (a.s) mübarek türbesi ile İmam Cevad ın (a.s) mübarek türbesini ( MESCİD-İ SEHLE ) ziyaret ediyoruz. Ardından Bağdat ta alışveriş imkanı. Akşam yemeği ve konaklama için otele geri dönüş. 7. Gün : Çarşamba / BAĞDAT - ISTANBUL Otelde kahvaltıdan sonra dönüş için Bağdat Havalimanı'na transfer. Pasaport ve bilet işlemlerinden sonra İstanbul a hareket. 2 saatlik yolculuktan sonra Istanbul a varış ve Tur sonu.. T U R F I YA T I H O T E L 4* Iki kişilik odada Tek kişilik oda 1250 Usd 1550 Usd Cocuk Usd Cocuk Usd Bebek Usd Grup fiyatlarimizi acentamizdan öğreniniz..

2 Dahil olan Hizmetler : Belitilen Havayollarıyla İstanbul - Necef / Bağdat - İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti. Belirtilen otellerde yarım pansiyon konaklama. ( Sabah ve akşam yemekleri ) Necef te 2 gece - Kerbela da 2 gece - Bagdat ta 2 gece konaklama. Klimali Lüx araçlarla havalimanı - otel - havalimanı transferleri. Tur boyunca Tüm dini ziyaretler, profesyonel dini rehberlik hizmeti. Tüm turlarda rehberlik hizmeti ve lüx a/c araçla ulaşım. Irak havaalanı ve otoyollarında ödenen geçiş ücretleri. Irak vize hizmeti ve ücreti. Özel seyahat sigortası. Yol boyunca Gürtour un süprizleri ( seyahat çantası ) Gürtour Turizm in rehberlik hizmetleri. Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler Yurt dışı çıkış harcı 15 TL 20 kg. aşan bagaj ücretleri. Şahsi tercümanlık hizmeti. Otelde Kişisel harcamalar. 35 usd ayak bastı ucreti. Dikkat edilmesi gerekli hususlar ; Bayan ziyaretcilerin siyah uzun elbise ve siyah baş örtüsü ile tura katılmaları Tur katılımcılarının beraberinde rahat yürüyüş ayakkabısı veya terlik bulundurmaları Kıyafet seçimlerinin yazlık terletmeyen, pamuklu ürünlerden olması önemlidir. Havanın sıcak olmasından dolayı bayanların yanlarında şemsiye, erkeklerinde sapka bulundurmaları önemlidir. BANKA HESAPLARIMIZ / IBAN NUMARALARI ( GüRTOUR TURiZM ve SEYAHAT LTD. ŞTi ) TÜRKİYE İŞ BANKASI ( 1041 PANGALTI ) IBAN NUMARALARI EURO TR TL TR USD TR TL TR GARANTİ BANKASI(078 HARBİYE )IBAN NUMARALARI & SWIFT NUMARASI:GBATRIS078 EURO TR TL TR USD TR AKBANK ( 042 PANGALTI ) IBAN NUMARALARI EURO TR TL TR USD TR

3 IRAQ - KERBELA TURUNDA ZİYARET YERLERİ KERBELA : Hz. Hüseyin in (a.s) Türbesi. Ebulfazl Abbas ın (a.s) Türbesi. Hz. Hüseyin in (a.s) türbesinin içinde bulunan 72 şehidin kabri. Hz. Hüseyin in (a.s.) ashabından Habib bin Mezahir in kabri. İmam Zeynelabidin in (a.s) oğlu İbrahim in kabri. Hz. Hüseyin in (a.s.) türbesinin içinde şehitlerin defnedildiği yer. Tell-i Zeynebiye. Heymegâh (Çadırların olduğu yer) Hz. Hüseyin in (a.s.), Ebulfazl Abbas ın, Ali Ekber in, Ali Asker in, Hanım Zeyneb in ve İmam Zeynelabidin in çadırlarının bulunduğu yer. Ali Asgar ın (a.s) şehit olduğu mekân. Ali Ekber in (a.s) şehit olduğu yer. İmamı Zaman Hz. Mehdi nin (a.f) makamı. Alkame Nehri (Fırat Nehrinden doğan bir kanal) İmam Sadık ın (a.s) makamı. Ebulfazl Abbas ın sağ kolunun kesildiği yer. Ebulfazl Abbas ın sol kolunun kesildiği yer. Hürr ün (r.a) kabri. Zeyneb in (s.a) oğlu Avn ın (r.a) kabri. Müslim in (r.a) çocukları Muhammed ve İbrahim in kabri. Hz. Hüseyin in (a.s) mübarek başının kesildiği yer. Musa-i Kasım ın torunu Seyyid İbrahim i İmam Zeynelabidin in hastayken yattığı oda. Ebulfazl Abbas ın su kuyusu. İmam Hasan ın oğlu Cenab-ı Kasım ın gelin otağı. NECEF : Hz. Ali nin (a.s) mezarı ve türbesi. Hz. Ali nin (a.s.) türbesinin içinde yer alan Hz. Adem in (a.s.) kabri. Hz. Ali nin (a.s.) türbesinin içinde yer alan Hz. Nuh un (a.s.) kabri. Mescid-i Hannane. İmam-ı Zaman Mescidi. Vedius Selam Mezarlığı (Hz. Hud un (a.s.) Kabri, Hz. Salih in (a.s.) Kabri) Mescid-i Sehle.

4 KUFE : Hz. Ali nin (a.s.) evi ( Hz. Ali, Hz.Fatima, Hz.Hasan, Hz.Huseyin, Rukeyye, Ummu Gülsüm ün evdeki makamları) Kufe mescidi. Müslim Bin Akil 'in Türbesi. Hz. Hüseyin in (a.s.) intikamını alan Muhtar ın türbesi. Hani B.Urve nin makamı. Meysem Temmar. Hz. Nuh Peygamberin gemisinin yapıldığı yeri. Hz. Adem, Hz.Cebrail ve Zeynelabidin in makamları. Hz. Ali nin (a.s.) minberi ve şehit olduğu yer. Kumeyl Ziyad türbesi. MEDAİN : Selman-i Farisi Türbesi. Huzeyfe ( r.a ) Bin Yemen in kabri. Cabir Bin Abdullah Ensari (a.s) kabri ( İlk erbayn ziyaretine gelendir.) İmam Cafer-i Sadık ın kardeşi Tahir in kabri. Kısra Sarayı (Hz.Muhammed in (s.a.s) doğduğu geceyi tanıklık eden tarihî Kısra Sarayı çatladığı haliyle ) SAMARRA : Ali Naki nin (a.s) mübarek türbesi. Hasan Askeri nin (a.s) mübarek türbesi. Mehdi nin (a.f) annesi Hz. Nergis Hatun un (s.a) türbesi. Mehdi nin (a.f) halası Hz. Hekime Hatun un (s.a) türbesi. Mehdi nin (a.f) Gaybet-i Kübra ya (Büyük gaybet) çekildiği Serdab (Bodrum) Ali Naki nin (a.s) oğlu Seyyid Muhammed in (r.a) kabri. Muhammed Mehdi nin (a.f) Makamı. KAZIMEYN: İmam Musa Kazım ın (a.s) mübarek türbesi. İmam Muhammed Cevad ( Taki ) nin (a.s) mübarek türbesi. Şeyh Müfid in mezarının yeri. BAĞDAT: Abdulkadir Geylani Hazretleri'nin Türbesi. İmam - ı Azam Ebu Hanife Hazretleri'nin Türbesi. Hz. Cüneyt Bagdad-i Türbesi. Hz.Surri Sakat-i Türbesi. Hz. Peygamber Yüşaa ( a.s ) kabri. İmam-i Ahmet Bin Hanbel Hazretleri'nin kabri. Şeyh Marufal Karki'nin kabri. Şeyh Mansur El Hallac'ın kabri.

5 TUR KAYIT FORMU Necef - Kufa - Kerbela - Medain - Kazımeyn - Bağdat Turu SÖZLEŞMESİ Nakit Tur Bedelleri : Usd Program Irak Havayolları ile ( 6 gece - 7 gün ) 4* Hotellerde 2 gece Necef - 2 gece Kerbela 2 gece Bağdat İki kişilik odada kişibası : 1250 usd Tek kişilik odada : 1550 usd Şirket Unvanı / Yetkili kişi : Fatura Adresi :. Vergi Dairesi :....Vergi No: Tel : Faks:... Tura Katılacak Kişilerin: Adı - Soyadı iki Kişilik Odada Tek kişilik oda Cep Ödeme Şekli : Nakit, Banka havalesi Genel Şartlar : * Müracaatta bulunmak şartların kabul edildiği anlamına gelir. * Zorunlu durumlarda Gürtour Travel, kendi iradesi dışında oluşan sebepler yüzünden, program süresi ve standartlarını değiştirmeden, otel, hareket saatleri ve şehirleri önceden haber imkanı bulamasa dahi değiştirme hakkına sahiptir. * Ödemelerde Dolar satış kuru esas alınacaktır. * Müracaat sırasında tur bedelinin %50 si, geri kalan bakiye ise hareket tarihinden 60 gün önce tahsil edilir. * Ödeme şartlarına uyulmadığı taktirde tur iptal edilmiş sayılır. Ve tur bedelinin tamamı tahsil edilir. * Cezasız iptallere yönelik son başvuru tarihi hareket gününden 30 gün öncedir. Bu durumda tur bedelinin % 25 i bloke edilir. Belirtilen tarihten sonra ki iptallerde ise geri ödeme yapılamaz.( İptallerin yazılı yapılması şarttır.) ve müşteri tur bedelinin tamamını ödemekle yükümlüdür. * Tur başladıktan sonra, tur programına uymak zorunludur. * Talep edilen değişiklikler, teknik şartlar dahilindedir. * Zamanında vize başvurusu için verilmeyen pasaport ve evraklardan dolayı alınamayan vizeler için acentamız sorumlu tutulamaz ve iptal koşulları devreye girer. * Tek kişilik başvurularda oda paylaşımı mümkün değil ise katılımcı tek kişilik oda farkını ödemek zorundadır.* 3 kişilik oda konaklaması fiyatı, iki kişilik odada kişi başı fiyatlarla aynı uygulanır. 3 kişilik oda, 2 kişilik odaya ilave portatif yatak eklenerek sağlanır. * Her ülke ve her pasaport türü için pasaportunuzun seyahat dönüş tarihi itibari ile en az altı( 6 ) ay geçerli olması gerekmektedir. * Taraflar, Ihtilaf halinde Istanbul Mahkemeleri ve Icra dairelerinin yetkili olduğunu şimdiden kabul eder. Yukardaki bilgiler ışığında tura kaydımın yapılmasını rica ederim. Ö d e m e l e r : Tur Bedelinin % 50 si müracaat sırasında Bakiye / Kalan % 50 si hareket tarihinden 30 gün önce nakit yapılacaktır. Not: TL ödemelerde o günkü Merkez Bankası Döviz Satış Kuru esas alınır. Ödemelerinizi GüRTOUR TURiZM ve SEYAHAT LTD. ŞTi. adına aşağıdaki hesap numaralarına yapabilirsiniz. BANKA USD - IBAN EURO - IBAN TL - IBAN GARANTİ TR TR TR AKBANK TR TR TR İŞ BANKASI TR TR TR Kayıt için katılım formunu ve Banka Dekontunu ( ) ya fakslayın. FATURALAMA İŞLEMLERİNİN SIHHATLİ OLMASI İÇİN ÖDEMELERİNİZİN TAMAMINI, BELİRTİLEN ŞİRKET ÜNVANI İLE YAPINIZ. YUKARIDAKİ BİLGİLER IŞIĞINDA TURA KAYDIMIZIN YAPILMASINI RİCA EDERİZ... Yetkili İsim Soyadı Kaşe ve İmza Tarih.. /.. /..

NECEF - KUFA - KERBELA CUMARTESİ CUMARTESI ( 7 Gece - 8 Gün ) ERBAIN GUNU ( Cumartesi - Cumartesi ) 27 Ekim 03 Kasım 2018

NECEF - KUFA - KERBELA CUMARTESİ CUMARTESI ( 7 Gece - 8 Gün ) ERBAIN GUNU ( Cumartesi - Cumartesi ) 27 Ekim 03 Kasım 2018 ERBAIN de Necef (2) Kerbela (5) / CUMARTESİ - CUMARTESİ 1. Gün : Cumartesi / ISTANBUL - NECEF Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde buluşma. Bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Irak Havayolları

Detaylı

NECEF - KUFA - KERBELA SALI CUMARTESI ( 4 Gece - 5 Gun ) ERBAIN GUNU ( Salı - Cumartesi ) 30 Ekim - 03 Kasım 2018

NECEF - KUFA - KERBELA SALI CUMARTESI ( 4 Gece - 5 Gun ) ERBAIN GUNU ( Salı - Cumartesi ) 30 Ekim - 03 Kasım 2018 ERBAIN de Kerbela (3) - Necef (1) / SALI - CUMARTESİ 1. Gün : Salı / ISTANBUL - NECEF - KERBELA ( ERBAIN GÜNÜ ) Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde buluşma. Bilet ve pasaport işlemlerinden sonra

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

i Saloni - COSMIT Milano Nisan 2018

i Saloni - COSMIT Milano Nisan 2018 Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Mutfak, Banyo ve Tasarim Fuarı Milano COSMIT tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Mutfak, Banyo Mobilyalari ve Tasarim Fuarı konusunda en

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017 CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: 23-26 KASIM 2017 Tur Tarihi: 22-27 KASIM 2017 Ibis Alger Aeroport Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Mercure Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Hilton

Detaylı

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır. 07/03/2018 37295093-749.1-E.2630 Ekonomik İlişkiler Milano ISaloni Fuarı İş Seyahati Hk. Sayın Üyemiz, Odamız Mobilya Sanayi Meslek Komitesi nin 2018 Ocak Ayı Olağan Toplantısı nda, 17-22 Nisan 2018 tarihleri

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi

2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi 2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi Mekke Otelleri Safwa Tower Milenyum Mekke Hyatt Regency Tevhid Intercontinental Anjum Dar Iman Endülüs - 590m 2 Medine Otelleri Dar Iman Hicre Mövenpick Otel

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim

FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim ESTELAR DE LA FERİA HOTEL Fuar alanına 2 km MOVICH BURO HOTEL Fuar alanına 8 km İki kişilik oda kişi başı AF1391

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016

LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016 LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016 Evin Hotel Homa Hotel Laleh Hotel Azadi Hotel Fuar alanına 7 km Fuar alanına 6 km Fuar alanına

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 1.Devre Sektörler (15-19 Nisan 2011) Büyük Makina ve Ekipman Küçük Makina Bisiklet Motosiklet Otomobil Yedek Parça Kimyasal

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

2017 İlkbahar- Kandil ve Ramazan Umre Programları Fiyat Listesi

2017 İlkbahar- Kandil ve Ramazan Umre Programları Fiyat Listesi 2017 İlkbahar- Kandil ve Ramazan Umre Programları Fiyat Listesi Mekke Otelleri Krokisi 2 3 Medine Otelleri Krokisi 2017 İlkbahar - Kandil Umre Programları 401.Grup 14 Günlük Mirac Kandili Mekke Umre Programı

Detaylı

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 1. Gün / 19 Nisan 2019 - Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 06:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 08:30 Türk Hava Yolları, TK 1321 seferi ile Bologna ya hareket Uçuşumuzdan

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI

UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI Değerli Dostlar; 30 yıllık deneyimimiz ve tecrübeli çalışanlarımızla sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 20162017 yılı Umre sezonuna başlamış bulunuyoruz. VAKFE TUR

Detaylı

Hakkımızda. Yetki Belgelerimiz. Banka Hesap Numaralarımız

Hakkımızda. Yetki Belgelerimiz. Banka Hesap Numaralarımız Nura Doğru TURİZM SEYAHAT ACENTASI umre 2014 Hakkımızda Şirketimizin merkezi Aksaray olmak üzere Ankara ve Tokat-Turhal'da ki şubeleri ve Türkiye genelindeki anlaşmalı acentaları ile hizmet vermektedir.

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

Hanlar Yurdu Gezisi Eylül 2018

Hanlar Yurdu Gezisi Eylül 2018 Hanlar Yurdu Gezisi 03-10 Eylül 2018 1 1. İSTANBUL - TAŞKENT - ÇIMKENT 03 EYLÜL PAZARTESİ Saat 08:00 de buluşulacak ve 10:30 da Özbekistan Hava Yolları nın HY-272 sefer sayılı uçağıyla İstanbul Atatürk

Detaylı

RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1)

RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1) RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1) 27 Haziran - 09 Temmuz 2016 1.GÜN / 27 Haziran 2016, Pazartesi İstanbul - Seul Atatürk Havalimanı

Detaylı

Lüx & Delüx Umre Fiyatları

Lüx & Delüx Umre Fiyatları Lüx & Delüx Umre Fiyatları 2015-2016 HİSAR TURİZM LÜX UMRE KONSEPTLERİ Mekke-i Mükerreme otelleri Le Meridien Makkah Medine-i Münevvere otelleri CROWNE PLAZA DYAR INT. ARAC AQEEQ HOLİDAY VİLLA Mekke-i

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI

2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI 2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI (3 gün veya gece Kudüs, 3 gün veya gece Medine, 7 gün veya gece Mekke) Kudüs te İkamet : Holyland, St George, Royal Wings

Detaylı

İRAN GEZİ PROGRAMI 10 GECE 11 GÜNLÜK BİR TARİH VE KÜLTÜR GEZİSİ

İRAN GEZİ PROGRAMI 10 GECE 11 GÜNLÜK BİR TARİH VE KÜLTÜR GEZİSİ GEZİ PROGRAMI 10 GECE 11 GÜNLÜK BİR TARİH VE KÜLTÜR GEZİSİ 1.GÜN 24 Mayıs 2015 Pazar Ankara Tahran 2. GÜN 25 Mayıs 2015 Pazartesi Tahran Tebriz Saat 18.00 de Ankara Esenboğa Havalimanı Dış hatlar servisinde

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016 UÇUŞ BİLGİLERİ Havayolu: Türk Hava Yolları Gidiş 24 Haziran, İstanbul hareket saati : 11:00* 24 Haziran, Roma varış saati: : 12:40 Dönüş 26 Haziran, Roma hareket

Detaylı

108. ÇĐN ĐTHAL ve ĐHRAÇ ÜRÜNLERĐ FUARI

108. ÇĐN ĐTHAL ve ĐHRAÇ ÜRÜNLERĐ FUARI I. DÖNEM / 15-19 Ekim 2010 Canton Fuarı Tur Programları I. Dönem PROGRAM 1: THY 1 Türk Hava Yolları ile ( Direkt - Aktarmasız ) Hong Kong uçuşu Katılımcılara özel 12 21 Ekim / 9 gece 10 gün ( 6 Gece Guangzhou

Detaylı

Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... KÜLTÜR TURU Eylül EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN

Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... KÜLTÜR TURU Eylül EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN 4-6 EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... 16. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi 4-6 Eylül 2018 KÜLTÜR TURU 03-10 Eylül 2018 1 1. İSTANBUL - TAŞKENT - ÇIMKENT

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar: Bir yanda Yakut Sok. Balkır İş Hanı. Kat 3, No. 58, Bakırköy-İstanbul adresinde mukim yuresgroup Yurtdışı Eğitim Servisi ile diğer yanda adresinde

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İSRAİL SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından 29 Mart - 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Tel Aviv-Hayfa-Kudüs/İsrail e yönelik Ağaç

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/77-9257 MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 Sayın üyemiz, ASKON Umre programımız, 31 Ocak - 08 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu organizasyonla ASKON üyeleri, Umre'nin hazzını

Detaylı

122. ÇİN CANTON FUARI ( Çin Ithal ve Ihrac Urunleri Fuarı ) Ekim / Ekim / 31 Ekim - 04 Kasim 2017 GUANGZHOU - ÇİN

122. ÇİN CANTON FUARI ( Çin Ithal ve Ihrac Urunleri Fuarı ) Ekim / Ekim / 31 Ekim - 04 Kasim 2017 GUANGZHOU - ÇİN 1 I. DÖNEM / 15 19 Ekim 2017 Tur Programları Makina, Otomotiv, Hırdavat, İnşaat, Elektronik, Elektrik, Kimya, Hammadde PROGRAM 1: TK 1 Türk Hava Yolları ile Gidis Hong Kong Donus Guangzhou uçuşu ( Electronics

Detaylı

Emre ÇOĞULU Genel Sekreter Vekili

Emre ÇOĞULU Genel Sekreter Vekili Sayı Konu : : TİM.EİB.GSK.08.1/8847 Moskova/R.Federasyonu/ Mobilya, Kağıt, Ahşap Eşya ve Orman Ürünleri STH İzmir, 20/08/2014 E-posta Sayın Üyemiz, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri nden alınan yazıda,

Detaylı

Madrid Barcelona Turu

Madrid Barcelona Turu Madrid Barcelona Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.297,00 EUR 4.940,14TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Madrid Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma. Madrid'e hareket.

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/76-9227 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Yetkili, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana

1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana 1 1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana 07:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde prontomice yetkilileri ile buluşma 09:00 AirFrance havayolunun AF 2391 sefer sayılı uçağı ile Paris

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/245-3757 Ankara, 26/02/2014 Konu: Nijerya Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2013/Ç) Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde,

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI. 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016

U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI. 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016 U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016 26-27 Mayıs 2016 Perşembe Cuma : İzmir Adnan Menderes Havaalanı Dışhatlar Terminalinde saat 14:30 da buluşma. Check-in işlemleri

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Hareket Tarihi ve Saatleri 09-17 Eylül 2016 TK 465 İstanbul - Odessa 07:40-09:05 TK 460 Kiev - İstanbul 21:00-23:15 Tur Programı ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KREMENÇUK-KANEV-KIEV

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ..

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. FUARDA SERGILENECEK URUNLER Ekipman ve hastaneler, tek kullanımlık

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

MUSTAFA KALYONCU

MUSTAFA KALYONCU MUSTAFA KALYONCU +90 552 218 55 95 YÜRÜME MESAFESİ Ajyad Crom - Saraya Süreyya ( 350-400 metre ) Ekonomik Oteller (50-350 metre ) 1.350 $ 1.300$ 1.250$ 1 YÜRÜME MESAFESİ 1 14 GÜN Ajyad Crom - Saraya Süreyya

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1) - Vienne - Le Pouzin - Viviers - Avignon(1) - Arles - Tournon -Lyon(1) 28 ARALIK 2017 01. Gün İSTANBUL

Detaylı

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli MİDİLLİ Lesvos Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan, dağlık bir Yunan adası. Girit ve Eğriboz'dan sonra Yunanistan'ın en büyük üçüncü adasıdır. Başkenti Mytilene'dir. Ünlü Yunan şairleri Alcaeus ve Sappho'nun

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Akdeniz Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Üyemiz, Akdeniz Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından 29-31 Mayıs 2016 tarihlerinde Tahran-İran a yönelik

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali SETUR

Detaylı

Alsace Noel Pazarları

Alsace Noel Pazarları Alsace Noel Pazarları 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.724,78TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Colmar "Colmar Tanıtım Turu ve Setur Hoşgeldiniz Akşam Yemeği" Atatürk havalimanı Dış

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/210-2988 Ankara, 18/02/2014 Konu: Filipinler İklimlendirme Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2013/İ) Ekonomi

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU 1. Gün İSTANBUL HELSINKI ROVANIEMI Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, kontuarı önünde, saat 11:30 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, saat 13:55

Detaylı

HUZURU NEHİR TURLARINDA ARAYANLARA...

HUZURU NEHİR TURLARINDA ARAYANLARA... HUZURU NEHİR TURLARINDA ARAYANLARA... Arosa Silva gemisinde 5 gece 6 gün tam pansiyon plus konaklama ve gidiş/dönüş uçak biletleri dahil bu nehir turuna 899 'dan başlayan fiyatlarla katılabilirsiniz. MÜNİH

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 25.11.2015 19.01.2016 & 06.02.2016 29.02.2016 Tarihleri Arasındaki Geçerli Fiyatlar 4 Mekke + 3 Medine 8 Gün / 7 Gece 1210 USD 1180 USD 1150 USD 6 Mekke + 3 Medine 10 Gün

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı D O S Y A

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı D O S Y A Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2015-E.46458 T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı *BE5FFAN4* Pin: 51051 Sayı :12373329-300- Konu :Kudüs Umre Programı. Başkanlığımızca 2015-2016 umre sezonunda; D O S

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

2019 GÖBEKLİTEPE YILI*

2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 15 16 17 MART 2019 CUMA CUMARTESİ PAZAR 2 GECE 3 GÜN ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE HALFETİ 1.GÜN 15 MART 2019 CUMA İstanbul Şanlıurfa İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminalinde SOFOS a ayrılmış

Detaylı