T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI"

Transkript

1 T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Başvuru Tarihi Ocak 2018 Yabancı Dil Sınavı Başvuru Tarihi * Türçe Yeterlik Sınavı Başvuru Tarihi Başvuru Yeri Ocak 2018 Online başvuru yapılacaktır. Kesin Kayıt Tarihleri Ocak 2018 II. Öğretim (Tezsiz) Öğrenim Ücreti Yatırma Tarihleri (Yeni Kayıt Öğrenciler İçin) Ocak 2018 Ders Kaydı Yaptırma Tarihleri Şubat 2018 Kesin Kayıt Yeri Enstitüler Aydın Menderes Derslikleri (ADÜ Merkez Yerleşke, Aytepe/AYDIN) Bir aday en fazla bir tezli, bir tezsiz programa başvuru yapabilir. Adayların adresinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. Sonuçlar mülâkat tarihinden sonra üç gün içerisinde Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfasından ilan edilecektir. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların, kesin kayıt için istenilen evrakları hazırlayarak belirtilen tarihlerde Enstitüde kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. *Tezli yüksek lisans programında ilgili ana bilim dalının dil şartı istemesi ve adayın dil puanının olmaması durumunda bu ana bilim dalına başvuru yapmak isteyen adaylar Adnan Menderes Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacak sınava girebilir. Yabancı dil sınavına girmek isteyen adaylar için Yabancı Dil Sınavı 11 Ocak 2018 tarihinde Adnan Menderes Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda (merkez kampüs) yapılacaktır. Sınavın saati ayrıca ilan edilecektir.

2 Mülâkat Tarihi, Yeri ve Saati DOKTORA Arkeoloji, Felsefe, Klinik Psikoloji Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı Fen Edebiyat Fakültesi Adü Merkez Yerleşkesi Aydın 19 Ocak 2018 Saat: 09:00 Başvuru Koşulları Eğitim Yönetimi, Teftişi, Eğitim Fakültesi Adü Merkez Planlaması ve Ekonomisi Yerleşkesi Aydın Eğitim Programları ve Öğretim, Turizm İşletmeciliği Turizm Fakültesi yerleşkesi Kuşadası Aydın İktisat, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler İşletme, Fakültesi İsabeyli Yerleşkesi Maliye * Başvuru koşulları kontenjanlar bölümünde yer almaktadır. * * Anabilim dalının koşul belirtmemesi durumunda; Doktora programlarına Yüksek Lisans diplomasıyla başvuranların veya hazırlık sınıfları hariç en az 10 yarıyıl süreli fakülte mezunlarının başvurularında ALES ten en az 55 puan, lisans diplomasıyla başvuranların ise en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir. Adayların anadilleri dışında İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Çince, Japonca, Farsça dillerinden birinden YDS den en az 55 puan veya ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarından birinden bu puana denk puana sahip olmaları, yabancı dilde eğitim veren doktora programlarına başvuracak adayların, hazırlık sınıfından muaf olmak için ise en az 70 puan veya Adnan Menderes Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacak olan yabancı dil yeterlik sınavından bu puana eşdeğer puan almış olmaları gerekir.

3 1) Lisans /Yüksek Lisans diplomasının aslı veya Üniversite tarafından onaylı örneği (yurtdışı mezunları için denklik belgesi), 2) Lisans not ortalaması ve not dökümü, (2+2) Önlisans mezunu olarak lisans tamamlayan adaylar başvuru sırasında her iki not döküm cetvelini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Online Başvuruda İstenilen Belgeler Doktora programlarına lisans derecesiyle başvuran adayların lisans not ortalamasının 4 üzerinden en az 3 veya muadili puan, Tezli Yüksek Lisans mezunlarının en az 75 puan ve hazırlık sınıfları hariç en az on yarıyıl süreli fakültelerin mezunlarının en az 60 puan not ortalamasına sahip olmaları gerekmektedir. 3) ALES/TUS veya eşdeğer sayılan ve uluslararası düzeyde kabul gören bir sınavın sonuç belgesi, 4) Yabancı Dil belgesi, 5) Nüfus cüzdanı fotokopisi, 6) Resim (Son altı ay içinde çekilmiş, arkası düz fonlu vesikalık) 7) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 8) Adli sicil kaydı belgesi.

4 Mülâkat Tarihi, Yeri ve Saati 18 Ocak 2018 Saat: 09:00 YÜKSEK LİSANS (Tezli) Arkeoloji, Fen Edebiyat Fakültesi ADÜ Tarih, Merkez yerleşkesi Aytepe/Aydın Türk Dili ve Edebiyatı Eğitim Bilimleri Ana Bilim Eğitim Fakültesi ADÜ Merkez Dalı (Eğitim Yönetimi Teftişi, yerleşkesi Aytepe/Aydın Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans) Eğitim Programları ve Öğretim, Aile Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Turizm Fakültesi yerleşkesi Kuşadası Aydın Uygulamalı Ekonometri Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İşletme İşletme Muhasebe ve Finansman Nazilli İİBF Nazilli İsabeyli Yerleşkesi Nazilli/Aydın Uluslararası Ticaret Söke İşletme Fakültesi yerleşkesi Yönetim Bilişim Sistemleri Söke/Aydın İnsan Kaynakları Yönetimi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İletişim Fakültesi ADÜ Merkez yerleşkesi Aytepe/Aydın * Başvuru koşulları kontenjanlar bölümünde yer almaktadır. * Anabilim dalının koşul belirtmemesi durumunda adayların; ALES den en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru Koşulları Yabancı dil şartı isteyen anabilim dallarında, ÜDS, YDS den en az 40 veya eşdeğeri bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan, eğitim dili yabancı dil olan programlarda hazırlık sınıfından muaf olmak için bu sınavlardan en az 70 puan veya Üniversitenin Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacak olan yabancı dil yeterlik sınavından yüksek lisans başvurusu için bu puanlara eş değer puan almış olmak gerekmektedir.

5 Online Başvuruda İstenilen Belgeler 1) Lisans diplomasının aslı veya Üniversite tarafından onaylı örneği (yurtdışı mezunları için denklik belgesi), 2) Lisans not ortalaması ve not dökümü, (2+2) Önlisans mezunu olarak lisans tamamlayan adaylar başvuru sırasında her iki not döküm cetvelini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 3) ALES/TUS veya eşdeğer sayılan ve uluslararası düzeyde kabul gören bir sınavın sonuç belgesi, 4) Yabancı Dil belgesi, 5) Nüfus cüzdanı fotokopisi, 6) Resim (Son altı ay içinde çekilmiş, arkası düz fonlu vesikalık) 7) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 8) Adli sicil kaydı belgesi.

6 Mülâkat Tarihi, Yeri ve Saati 17 Ocak 2018 Saat: 09:00 Online Başvuruda İstenilen Belgeler YÜKSEK LİSANS (Tezsiz) Ekonomi ve Finans (Ekonomi- Aydın İktisat Fakültesi ADÜ Finans ve Bankacılık), Merkez yerleşkesi Aytepe/Aydın Maliye ve Vergi Uygulamaları Sosyoloji, Fen Edebiyat Fakültesi ADÜ Merkez yerleşkesi Aytepe/Aydın Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İktisat, Uygulamalı Ekonometri Turizm İşletmeciliği, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, ve Mutfak Sanatları, Eğitim Fakültesi ADÜ Merkez yerleşkesi Aytepe/Aydın Nazilli İİBF Nazilli İsabeyli Yerleşkesi Nazilli/Aydın Turizm Fakültesi yerleşkesi Kuşadası/Aydın Uluslararası Ticaret Söke İşletme Fakültesi Yerleşkesi Söke/Aydın 1) Lisans diplomasının aslı veya Üniversite tarafından onaylı örneği (yurtdışı mezunları için denklik belgesi), 2) Nüfus cüzdanı fotokopisi, 3) Resim (Son altı ay içinde çekilmiş, arkası düz fonlu vesikalık) 4) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 5) Adli sicil kaydı belgesi. * Başvuru koşulları kontenjanlar bölümünde yer almaktadır. * Anabilim dalının koşul belirtmemesi durumunda adayların; Başvuru Koşulları Lisans mezunu olması gerekmektedir. ALES ve Yabancı Dil Puanı gerekmemektedir. KESİN KAYIT İÇİN İSTENİLEN BELGELER 1. Lisans /Yüksek Lisans diplomasının aslı veya Üniversite tarafından onaylı örneği (yurtdışı mezunları için denklik belgesi), 2. Lisans not ortalaması ve not dökümü onaylı örneği, 3. ALES sonuç belgesi, 4. Yabancı Dil Belgesi (Dil şartı olan bölümler için) 5. Nüfus cüzdanı fotokopisi (1 Adet), 6. 2 Adet Resim (Son altı ay içinde çekilmiş, arkası düz fonlu vesikalık) 7. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 8. Adli sicil kaydı belgesi, Eğitim Öğretim Bahar yarıyılına ait öğrenim ücreti dekontu (Tezsiz Yüksek Lisans programları için)

7 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SOSYALBİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ KONTENJAN LİSTESİ (17/18 BAHAR) Tür Kontenjan Puan Tür Yabancı Dil Şartı Arkeoloji Doktora Koşullar T.C. Uyruk 6 SÖZ / EA Var Fakültelerin Arkeoloji, Prehistorya, Tarih Öncesi, Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi, Klasik Arkeoloji Bölümlerinden mezun olduktan sonra bu programların herhangi birinde Yüksek Lisans yapmış olmak. Arkeoloji Yüksek Lisans T.C. Uyruk 10 SÖZ / EA - Fakültelerin Arkeoloji, Prehistorya, Tarih Öncesi, Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi, Klasik Arkeoloji Bölümlerinden mezun olmuş olmak. Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans T.C. Uyruk 2 EA Var Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunu olmak. ALES puan türünden 60 almış olmak ve Yabancı Dil Puanı 60 olmak. Eğitim Programları ve Öğretim Doktora T.C. Uyruk 3 EA Var Eğitim Programı ve Öğretimi yüksek lisans programından mezun olmak. Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Doktora T.C. Uyruk 4 SÖZ Var Eğitim Yönetimi (Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi) alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. Yabancı Dil Sınavından 65 ve üzeri puan almış olmak. Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 25 Yok - Eğitim Fakültesi mezunu olmak veya Pedagojik Formasyon almış olmak veya İşletme, Kamu Yönetimi, Sağlık Yöneticiliği, Spor Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Yerel Yönetimler, İktisat bölümlerinden mezun olmak Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans T.C. Uyruk 10 SÖZ Var Eğitim Fakültesi mezunu olmak veya Eğitim Yönetimi (Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi) alanında Tezsiz Yüksek Lisans yapmış olmak veya 10 yıl öğretmenlik yapmış olmak. Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisans T.C Uyruk 2 EA Var Eğitim Fakültesi mezunu olmak. Ekonomi - Finans ve Bankacılık İnterdisipliner Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 35 Yok - Dört yıllık Fakülte veya Yüksekokul Mezunu olmak. Yatay Geçiş 3 Yok -

8 Ekonomi ve Finans İnterdisipliner Yüksek Lisans T.C. Uyruk 15 SAY / EA - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve dengi Fakültelerden mezun olmak. ALES'ten en az 60 puan almış olmak. Lisans diploma notu en az 60 olmak. Alan dışından başvuran ve kabul alan öğrencilere ayrıca bilimsel hazırlık kapsamında Anabilim Dalı Başkanlığınca uygun görülen lisans dersleri aldırılacaktır. Yatay Geçiş 3 Yok - Felsefe Doktora T.C. Uyruk 3 SÖZ/EA Var Felsefe Ana Bilim Dalında yüksek lisans yapmış olmak. İktisat Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 70 Yok - 4 yıllık bir lisans programından mezun olmuş olmak. İktisat Doktora T.C. Uyruk 3 EA Var İktisat tezli yüksek lisans programından mezun olmak. İşletme Doktora T.C Uyruk 3 EA Var İşletme lisansı olup, İşletme Ana Bilim Dalı yüksek lisans programından mezun olmak. İşletme Muhasebe ve Finasman Yüksek Lisans T.C. Uyruk 5 SAY / EA - İşletme, İktisat, Maliye, ÇEKO, Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü mezunu olmak İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 70 Yok - 4 yıllık Fakülte ve Yüksekokul mezunu olmak İşletme Yüksek Lisans T.C. Uyruk 5 SAY / EA Var İİBF, İşletme Fakülteleri, İktisat Fakülteleri, Ekonometri ve İstatistik Bölümü, Mühendislik Fakülteleri bölümleri mezunu olmak. (İşletme Bölümü dışındaki farklı bölüm mezunlarına bilimsel hazırlık uygulanacaktır). İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans T.C. Uyruk 15 EA - İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü, İşletme Bölümü, İktisat Bölümü, Çalışma Ekonomisi Bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Maliye Doktora T.C. Uyruk 2 SAY/EA Var - Maliye ve Vergi Uygulamaları Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 50 Yok - Dört yıllık fakülte veya Yüksekokul mezunu olmak. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 70 Yok - 4 yıllık eğitim veren lisans programlarından mezun olmak.

9 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans T.C. Uyruk 7 SÖZ / EA - (1)ALES'ten ilgili puan türünde en az 70 puan almak. (2)Üniversitelerin; Yalnızca İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri veya Siyasal Bilgiler Fakültelerinin; Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak. Yabancı Uyruk 1 Yok - Yatay Geçiş 1 SÖZ / EA - (1)ALES'ten ilgili puan türünde en az 70 puan almak. (2)Üniversitelerin; Yalnızca İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri veya Siyasal Bilgiler Fakültelerinin; Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak. Sosyoloji Doktora T.C. Uyruk 7 EA Var 1-Üniversitelerin Sosyal Bilimler Enstitülerinin Sosyoloji, Hukuk, Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Şehir ve Bölge Planlama, Çalışma Ekonomisi programlarından yüksek lisans diplomasına sahip olmak. 2-Sosyoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans diplomasına sahip olmayanlar Bilimsel Hazırlık Programına tâbi tutulurlar. Sosyoloji Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 45 Yok - Yükseköğretim Kurumlarının dört yıllık lisans programlarından mezun olmak. Tarih Yüksek Lisans T.C. Uyruk 9 SÖZ / EA - Fen Edebiyat ya da Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü, Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri Bölümü ile Arkeoloji Bölümü mezunu olmak, ALES SÖZEL puan türünden en az 75 ve Lisans not ortalamasından da en az 70 puanına sahip olmak. Turizm İşletmeciliği Doktora T.C. Uyruk 6 EA Var Adayların Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerinden en az birini Turizm alanında yapmış olmaları gerekir. Yabancı Uyruk 3 Yok - Yatay Geçiş 3 EA Var Turizm İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 15 Yok - Yabancı Uyruk 5 Yok - Turizm İşletmeciliği Yüksek Lisans T.C. Uyruk 10 EA Var Adayların Lisans eğitimlerini Turizm alanında yapmış olmaları gerekir. Yabancı Uyruk 5 Yok - Yatay Geçiş 5 EA Var Türk Dili ve Edebiyatı Doktora T.C. Uyruk 5 SÖZ Var Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. Mezuniyet Notu 90 ve üzeri olmak.

10 Türk Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans T.C. Uyruk 2 SÖZ - Fakültelerin Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olmak. Lisans mezuniyet notu 2.50 ve üzeri olmak. Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans T.C. Uyruk 10 SÖZ / EA Var İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi mezunları başvurabilirler. Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümleri dışından alınacaklara Bilimsel Hazırlık programı uygulanacaktır. Adayların lisans not ortalamalarının 100 üzerinden en az 60 olması, ALES'den en az 60, YDS'den en az 50 veya eşdeğeri bir yabancı dil sınavından en az 50'ye denk bir puan almış olmaları gerekmektedir. Yatay Geçiş 2 Yok - Uluslararası Ticaret Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 30 Yok - Dört yıllık fakülte veya Yüksekokul mezunu olmak. Yatay Geçiş 2 Yok - Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Yüksek Lisans T.C. Uyruk 15 SÖZ / EA Var Dört yıllık fakülte veya yüksekokullardan iktisat, işletme, ekonomi, bankacılık bölümlerinden mezun olmak veya bölüm adında ''uluslararası ticaret'' geçen diğer dört yıllık bölümden mezun olmak. Yatay Geçiş 2 Yok - Uygulamalı Ekonometri Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 50 Yok - Fakültelerin dört yıllık lisans bölümü mezunu olmak. Yabancı Uyruk 1 Yok - Fakültelerin dört yıllık lisans bölümü mezunu olmak. Yatay Geçiş 1 Yok - Tezsiz Yüksek Lisans yapıyor olmak. Uygulamalı Ekonometri Yüksek Lisans T.C. Uyruk 5 SAY / EA - Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi veya Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olmak. Fen-Edebiyat Fakültelerinin Matematik, İstatistik veya Fizik bölümü mezunu olmak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat, İşletme, Uluslararası Ticaret ve Finansman (UTF) veya Ekonometri bölümü mezunu olmak. Lisans not ortalaması 60 ve üzeri olmak. Yabancı Uyruk 1 Yok -. Klinik Psikoloji Doktora T.C. Uyruk 2 EA Var Psikoloji Lisans Mezunu olmak. ALES'ten eşit ağırlıklı paun türünde (EA) en az 80 puan almış olmak.yök tarafından kabul edilen yabancı dil bilgisi (İngilizce) sınavlarının herhangi birinden en az 80 puan almış olmak Programa sadece psikoloji lisans diploması ile yapılan başvurular kabul edilecektir.

11 Yiyecek-İçecek İşletmeciliği ve Mutfak Sanatlari Tezsiz Yüksek Lisans (İÖ) T.C. Uyruk 20 Yok - Lisans mezunu olmak. Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans T.C. Uyruk 5 EA/SÖZ Var Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden ve Bilişim Teknolojilerine ilişkin bölümlerden mezun olmak. ALES puan türünden 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil puanı 50 olmak. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Yüksek Lisans T.C. Uyruk 5 SÖZ - İletişim Fakülktesi Mezunu olmak. ALES SÖZ Puan türünden 70 Puan Almış olmak. Yatay Geçiş

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim

Detaylı

Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül Online başvuru yapılacaktır. Başvuru Yeri.

Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül Online başvuru yapılacaktır. Başvuru Yeri. T.C AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül 2018 Başvuru

Detaylı

T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI.

T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI. T.C ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ EĞĠTĠMĠ ĠÇĠN BAġVURU BĠLGĠLERĠ VE ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI BaĢvuru Tarihi 31 Temmuz-14 Ağustos 2017 Online BaĢvuru Adresi http://www.adu.edu.tr/lisansustu

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim Yılı

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemize bağlı enstitülerinin anabilim dallarının lisansüstü

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemize bağlı Enstitülerinin anabilim dallarının lisansüstü

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Lisansüstü Başvuru Tarihi LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARLA İLGİLİ BİLGİLER VE İSTENEN BELGELER TABLONUN DEVAMINDA YER ALMAKTADIR. BAŞVURU TAKVİMİ Giriş Sınavı Tarihi 1415 Ağustos 2017 Giriş Sınavı Sonuçlarının

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2015-2016 eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, aşağıda kontenjanları

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR A) Tezli

Detaylı

30 - Lisans mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı

30 - Lisans mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı Kontenjan ALES Puan T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları, yatay geçiş

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20162017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

A- YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJAN TABLOLARI. İKTİSAT ANABİLİM DALI Kontenjan Sayısı YABANCI DİL ALES ALES Puan Türü Türk Uyruklu

A- YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJAN TABLOLARI. İKTİSAT ANABİLİM DALI Kontenjan Sayısı YABANCI DİL ALES ALES Puan Türü Türk Uyruklu İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARINA İLİŞKİN BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJAN İLANI A- YÜKSEK

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 0304 EğitimÖğretim Yılı GÜZ Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda Lisansüstü

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Başvurular, https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu adresinden ONLINE olarak yapılacaktır. Başvuru Adresi Tel: 0242 227 78 57, 0 242 310 19 18 Fax: 0242 227 78 56 GENEL AÇIKLAMALAR 1 İlan kadrosuzdur. 2 Lisansüstü

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar,

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim güz yarıyılında üniversitemizde

Detaylı

Arkeoloji, Sanat Tarihi, Eskiçağ Tarihi, Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri, Mimarlık, Restorasyon bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak.

Arkeoloji, Sanat Tarihi, Eskiçağ Tarihi, Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri, Mimarlık, Restorasyon bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 015016 EğitimÖğretim Yılı GÜZ Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda Lisansüstü

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Enstitümüzün aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Detaylı

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına İlişkin Başvuru Koşulları ve Kontenjanlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim Yılı

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2010-2011 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemize bağlı Enstitülerinin anabilim dallarının lisansüstü

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı)

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN ENSTİTÜMÜZ TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI İLE ARANILACAK ŞARTLAR Lisansüstü Programlara Başvurular

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dallarına 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılı Bahar döneminde Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim bahar yarıyılında

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI T.C. 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BAŞVURU TAKVİMİ 31 Temmuz 04 Ağustos 2017 DOKTORA Programı Başvuruları 09 11 Ağustos 2017 Yazılı ve/veya sözlü sınavlar

Detaylı

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI (Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı)

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI (Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012 2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN ENSTİTÜMÜZ TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI İLE ARANILACAK ŞARTLAR Lisansüstü Programlara Başvurular

Detaylı

-T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

-T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ -T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına

Detaylı

E.A. E.A. Tüm lisans ve yüksek lisans mezunları başvurabilir. E.A. E.A. E.A. SÖZ. SÖZ.

E.A. E.A. Tüm lisans ve yüksek lisans mezunları başvurabilir. E.A. E.A. E.A. SÖZ. SÖZ. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK ANABİLİM DALLARI LİSANS Tezli Tezsiz ARKEOLOJİ KONTENJAN DOKTORA ALES Puan Türü Klasik Arkeoloji 10-5 - BASIN VE YAYIN 20-10 - ÖZEL KOŞULLAR Arkeoloji, Klasik Arkeoloji,

Detaylı

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI T.C. BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI ALES

SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI ALES T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KONTENJAN ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA ALES Puan Türü ÖZEL KOŞULLAR T.C. YABANCI T.C. T.C. YABANCI

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı T.C.

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI

-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI -2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAM ADI KONTENJAN MEZUNİYET ALANI -Programa

Detaylı

Yatay Geçiş. Yab. Uyr. Alan Dışı. 15 - Herhangi bir Lisans programı mezunu olmak. 45-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. Yab. Uyr. Alan Dışı. 15 - Herhangi bir Lisans programı mezunu olmak. 45-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR A) Tezli Programına

Detaylı

ADAYLARIN DİKKATİNE!

ADAYLARIN DİKKATİNE! ADAYLARIN DİKKATİNE! SİSTEME GİRİŞ İÇİN SİSTEME KAYDEDİLDİĞİNİZ E-MAİL ADRESİNİZE ŞİFRE OLUŞTURMA LİNKİ GÖNDERİLECEKTİR. BU LİNK TIKLANARAK YENİ ŞİFRE OLUŞTURULACAK VE BU ŞİFRE İLE BAŞVURU YAPILACAKTIR.

Detaylı

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 06-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA / SANATTA YETERLİK KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI TC YB. UYL. ÖZEL ÖĞR. YATAY GEÇİŞ

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI PROGRAM KONTENJAN BAŞVURU KOŞULLARI VE AÇIKLAMALAR Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANS Ü PROGRAMLARA ÖN KAYIT KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANS Ü PROGRAMLARA ÖN KAYIT KOŞULLARI 1 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANS Ü PROGRAMLARA ÖN KAYIT KOŞULLARI ÇOK ÖNEMLİ Türk uyruklu adaylar aşağıda sayılan belgeleri 07-11 Ocak 2013 tarihleri arasında, şahsen veya noter onaylı

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 01-013 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 31 Temmuz-04 Ağustos 2017 tarihleri

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 05-06 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2017-2018 eğitim-öğretim güz yarıyılında

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

KONTENJAN ve ÖN KOŞULLAR

KONTENJAN ve ÖN KOŞULLAR ULUDAĞ UNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI 2017-2018 GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için kurum içi ve kurum

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ İLANI YL 30 DR 5 YL 2 DR 2

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ İLANI YL 30 DR 5 YL 2 DR 2 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ İLANI ANABİLİM DALI İKTİSAT BİLİM DALI PRG Öğr. Sayısı BAŞVURU KOŞULLARI* İktisat YL 30 DR 5 İlgili

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI

İŞLETME ANABİLİM DALI Başvuru Tarihleri: 05-19 Ocak 2015 tarihleri arasında olup, Başvuru formu doldurulduktan sonra istenilen evraklar ile Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır. Sınav Tarihleri: Yabancı Dil Sınavı

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Kontenjanlar Programı Tezli YL Tezsiz YL Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş Özel Koşullar Yönetim ve Organizasyon

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim güz yarıyılında

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2018-2019 Öğretim yılı ikinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. Başvurular online yapılacaktır.

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI (İşletme Programı) İşletme Tezsiz 30 Lisans derecesine sahip olmak. Öğrenci Kabul Şartları

İŞLETME ANABİLİM DALI (İşletme Programı) İşletme Tezsiz 30 Lisans derecesine sahip olmak. Öğrenci Kabul Şartları Başvuru Tarihleri: 05-19 Ocak 2015 tarihleri arasında olup, Başvuru formu doldurulduktan sonra istenilen evraklar ile Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır. Sınav Tarihleri: Yabancı Dil Sınavı

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (, / ) PROGRAM İLANI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 23 Temmuz-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda isimleri yazılı anabilim dallarına 17-18 Akademik Yılı GÜZ yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi alınacaktır.

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN II.ÖĞRETİM. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bilim Dalı 6 SÖZ. Fen Bilgisi Eğitimi 4 SAY

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN II.ÖĞRETİM. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bilim Dalı 6 SÖZ. Fen Bilgisi Eğitimi 4 SAY T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

YÜKSEK LİSANS 1/8 İŞLETME

YÜKSEK LİSANS 1/8 İŞLETME KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İŞLETME TEZLİ KONTENJAN TEZSİZ

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Başvurular, https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu adresinden ONLINE olarak yapılacaktır. Başvuru Adresi Tel: 0242 227 78 57, 0 242 310 19 18 Fax: 0242 227 78 56 GENEL AÇIKLAMALAR 1 İlan kadrosuzdur. 2 Lisansüstü

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2018-2019 Öğretim yılı birinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. Başvurular online yapılacaktır.

Detaylı

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır.

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır. ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

Doktora - 4 - - 5 2 - 10 2

Doktora - 4 - - 5 2 - 10 2 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda yazılan anabilim dallarına 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında yüksek lisans ve doktora öğrencisi alınacaktır. Adayların 19-23 Ocak 2015

Detaylı

ALES Türü ve Puanı. Yabancı Dil. İstenen Belgeler. YDS veya Eşdeğer Yabancı Dil Sınava girmiş olmak.

ALES Türü ve Puanı. Yabancı Dil. İstenen Belgeler. YDS veya Eşdeğer Yabancı Dil Sınava girmiş olmak. İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda

Detaylı

T.C İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ ERKEN KAYIT İLANI A. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR 1.

T.C İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ ERKEN KAYIT İLANI A. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR 1. T.C İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ ERKEN KAYIT İLANI A. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR 1. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ a. DOKTORA PROGRAMLARI Ekonomi ve Finans İşletme

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANI T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS KONTENJANI DOKTORA KONTENJANI YABANCI UYRUKLU

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim güz yarıyılında

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARKEOLOJİ ANABİLİM DALLARI YÜKSEK LİSANS Tezli Tezsiz KONTENJAN DOKTORA ALES Puan Türü Klasik Arkeoloji 10 6 E.A. SÖZ. BASIN VE YAYIN 20 10 E.A.

Detaylı

Program Türü. T.C. Vatandaşı. Tezli Yüksek Lisans

Program Türü. T.C. Vatandaşı. Tezli Yüksek Lisans Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda isimleri yazılı anabilim dallarına 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yüksek lisans ve doktora öğrencisi alınacaktır. Adaylar 0815 Ağustos

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü 205-206 Eğitim - Öğretim yılı Güz yarıyılı için ilgili Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Kadrosuz Yüksek Lisans

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 016-017 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için kurum içi ve kurum

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, / ) PROGRAM İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 04-08 Ocak 2016 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

Ortaçağ Tarihi 5 Yeniçağ ve Yakınçağ Tarihi 5 ALES PUAN TÜRÜ YAB UYR. T.C UYR. YATAY GEÇİŞ ANABİLİM DALI PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI

Ortaçağ Tarihi 5 Yeniçağ ve Yakınçağ Tarihi 5 ALES PUAN TÜRÜ YAB UYR. T.C UYR. YATAY GEÇİŞ ANABİLİM DALI PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI T.C UYR. YAB UYR. YATAY GEÇİŞ

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2014-2015 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıda belirtilen

Detaylı

Tezli YL ve DR için ALES Puan Türü. Uluslararası. Yatay Geçiş. Öğr. Eşit Ağırlık / Sözel - - Eşit Ağırlık

Tezli YL ve DR için ALES Puan Türü. Uluslararası. Yatay Geçiş. Öğr. Eşit Ağırlık / Sözel - - Eşit Ağırlık Program Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20182019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu DOKTORA PROGRAMLARI Başvuru

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dallarında

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2015 2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına ekli tabloda belirtilen Anabilim

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖN KAYIT KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖN KAYIT KOŞULLARI 1 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖN KAYIT KOŞULLARI ÇOK ÖNEMLİ 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURULARI HAKKINDA WEB SAYFAMIZDA BULUNAN

Detaylı

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5**

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5** - Kontenjan ALES Puan TC UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kabul koşulları, kontenjanları,

Detaylı

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1 üstü programlara başvuru Enstitümüz web sayfasından ONLINE yapılacaktır. 2 Adaylar sadece tek Anabilim Dalına/Bilim Dalına müracaat edebilirler. Başvuru yapan

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2016-2017 Öğretim yılı birinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. BAŞVURULAR Adayların

Detaylı