Indiksiyon Induction. Elektrikli Ocak Electric Stove. Gazlı Ocak Gas cooker. Vitro-seramik Vitro-ceramic

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Indiksiyon Induction. Elektrikli Ocak Electric Stove. Gazlı Ocak Gas cooker. Vitro-seramik Vitro-ceramic"

Transkript

1

2 Elektrikli Ocak Electric Stove Gazlı Ocak Gas cooker Indiksiyon Induction Vitro-seramik Vitro-ceramic

3 Halojen Halogen Bulașık Makinesi Dishwasher Mikrodalga Microwave Fırın Over Silver Döküm Demir Mutfak gereçlerini seçtiğiniz için teșekkür ederiz. Ürününüzü kullanmadan önce, tencerenizden veya tavanızdan en iyi performansı elde etmenizi sağlamak için bu bilgiyi okuduğunuzdan emin olun. Thank you for choosing Silver cookware. Before using your product, be sure to read this information to assure you get the best performance from your cookware. GÜVENLİK KULLANIM VE BAKIM TALİMATLARI SAFETY USE AND CARE INSTRUCTIONS

4 ! İLK KULLANMADAN ÖNCE: Ambalaj malzemelerini, etiketleri ve çıkartmaları çıkartın. Ürünü ılık su ve bulașık deterjanı ile yıkayın. Tencerelerin pișirme yüzeyleri artık kullanıma hazır durumdadır ve bașka bir hazırlık gerekmemektedir. BEFORE FIRST USE: Remove all packaging materials, labels and stickers. Wash product with warm water and dish soap. Your cookwares are ready for use.

5 KULLANIM: Entegral demir döküm saplar veya kulpları fırında ve set üstü ocakta kullanım esnasında sıcak olacaktır. Bunları elle tutarken her seferinde kuru kalın bir bez veya fırın eldivenleri kullanınız. Kapağı çıkartırken, buharın sizden uzaklașmasını sağlamak için kapağı açtığınızdan emin olun. Sıcak bir brülörün üzerine kesinlikle kapağı koymayın. Bu kapağa zarar verebilir. Zamanla kapak düğmesi gevșeyebilir. Bu bir tornavidayla kolayca ayarlanabilir. ATTENTION: Since Integral Cast Iron Handles and stainless steel knobs will become hot during stovetop as well as oven use, use a dry, thick cloth, or oven mitts, for handling these at all times. When removing the lid be sure to angle the lid to direct the steam away from you. Never place a lid on a hot burner. This could damage the lid. Over time lid knob can become loose. This can be easily adjusted with a screwdriver.

6

7 YEMEK PİȘİRME: Ocağın üzerine asla boș bir kap koymayın ve asla kaynatılmasına izin vermeyin. Bu, hızlı bir șekilde tencerenin yada tavanın tabanı üzerinde geri döndürülemez hasara yol açabilir veya kișisel yaralanmalara. Elektrikli el çırpıcıları veya mikserleri herhangi bir tencerede kullanılmamalıdır. Tüm yüzeylere kalıcı hasar verebilir. En iyi ısıtma performansı için, brülör boyutunu tencere / tavanın tabanıyla eșleștirin. Tencereleri fırınların içerisinde verilen ızgaraların üzerine koyunuz. Doğrudan fırın gövdesine koymayınız. Pișirme malzemenizi doğrudan herhangi bir emaye yüzeyin üzerinde kesmeyiniz. Brülör alevini ayarlarken alevin tencere / tencerenizin duvarları boyunca uzatılmamasına dikkat edin. Fırında; Kapaksız ürünler 900 F / 482 C'ye kadar güvenlidir. Kapaklarda 500 F / 260 C'ye kadar fırında güvenlidir.

8 Emaye madenine zarar verebileceğinden, bu üründe metal eșyaları veya bıçakları kullanmanız tavsiye edilmez. İç mine çizmesini önlemek için silikon veya ahșap aletler kullanmanızı öneririz. Düșük sıcaklıkta ön ısıtmayı ve ardından yavaș yavaș ideal pișirme sıcaklığına kadar ısınmanızı öneririz. Siyah mat emaye, yiyecek veya marine yağlarının herhangi bir reaksiyon göstermeksizin depolanmasına izin verir. Tencerenizde ya da tavanızda gıdalarla olușan doğal tepkilerden halkalar olabilir. Bu lekeler ürünün performansını etkilemez. Bunlar dökme demir gözeneklerine nüfuz eden yağ ve baharatlardır. Asla tencerenizi mikrodalganın içine koymayın.

9 COOKING: Never leave an empty pot/pan on the cook top, and never let it boil dry. This can quickly lead to irreversible damage to the base of the pot/pan or personal injury Mixers or electric hand held beaters should not be used in any cookware. Permanent damage to all surfaces will be caused. For best heating performance, match up the burner size to that of the base of the pot/pan. Do not place the cookware directly on the body of oven and place on the grills given by oven manufacturer. Do not cut food directly on any enamel or non-stick surface. When adjusting the burner flame, be sure to not let the flame extend along the walls of your pot/pan. Oven safe up to 900 F / 482 C without lid and lids are oven safe up to 500 F / 260 C.

10 The use of metal utensils or knives is not recommended for use on this product, as this could potentially damage the enamel. We recommend the use of silicone or wooden tools to prevent the interior enamel from scratching. We recommend pre-heating at a low temperature and then heat up gradually to your ideal cooking temperature. The black matte enamel allows the storing of food or marinades without any reactions. Natural reaction to foods, (rings) may appear inside the pot/pan. These stains do not affect the performance of the product. These are due to the fat and seasoning penetrating the pores of the cast iron. Never place your cookware in the microwave.

11

12

13 TEMİZLİK VE BAKIM İPUÇLARI: Silver ürünlerini kullandıktan sonra, suda yıkamadan önce her zaman bir kaç dakika ürünleri soğutun. Tava / tencereyi ılık su, sıvı bulașık sabunu ve yumușak bir sünger veya fırça ile temizleyin. Eğer yemek artığı varsa tencereyi ılık suyla doldurun ve dakika suda beklemeye bırakın, ardından her zamanki gibi yıkayın. Naylon ya da yumușak zımpara petleri veya fırçalar inatçı lekeleri çıkarmak için kullanılabilir. Emayeye zarar verebileceğinden metalik petleri ya da sert așındırıcı temizlik maddelerini kullanmayın. Emayede ısı șoku hasarı olușabileceği için sıcak tencereyi soğuk suyla doldurmayın ya da soğuk suya sokmayın. Su lekelerini önlemek için tamamen kurulayın. Tüm ürünlerimiz bulașık makinesinde yıkanabilir. Bununla birlikte, tencere eșyalarının güzelliğini uzatmak için elle yıkamanızı öneririz. Silver dökme demir son derece dayanıklı olmakla birlikte, ürüne zarar verebileceğinden yüksek seviyelerden düșürülmemelidir.

14 CLEANING AND MAINTENANCE TIPS: After use Silver Cookware, Always leave a hot pan to cool down for a few minutes before cleaning it. Clean the pot/pan with warm water, liquid dish soap and a soft sponge or brush. If there are food residues, fill the cookware with warm water and leave to soak for minuts, then wash in the usual way. Nylon or soft abrasive pads or brushes can be used to remove stubborn residues. Don t use metallic pads or harsh abrasive cleaning agents as these will damage the enamel trims. Don t fill a hot cookware with cold water or plunge into cold water as thermal shock damage to the enamel may occur. Dry completely to prevent water spots All our cast iron products are dishwasher safe. Although, we recommend to hand wash to prolong the beauty of your cookware. Although Silver cast iron is extremely durable, do not drop from high levels, as this can damage the product.

15

16 DEPOLAMA: Tencere ve tavalarınızı koruma olmadan birbirlerinin üstüne koymayın. Bu, ürünlerin birbirini așındırmasına ve çizilmesine neden olabilir. Ürünlerinizi korumak için her ürün arasına bir havlu veya tencere koruyucu koyun. Nemliyken tencereleri asla bir dolaba ya da kapalı bir rafa koymayın. Tamamen kuruladıktan sonra kaldırın. Tencereleri kuru dolapta, ya da mutfak buharından uzak havadar bir yerde saklayın. STORAGE: Do not stack your pots and pans on top of one another without protection. This can cause abrasions and scratches to your cookware. To protect the enamel from scratching / chipping, place a towel or cookware protector between each item. Never store away cookwares when they are still damp. Store cookwares in a dry cupboard or airy space away from kitchen steam.

17

18 5 YEAR YIL GARANTİ WAR R A N T Y GARANTİ: Garanti süresi malın teslim tarihinden bașlar ve 5 (BEȘ) yıldır. Garanti; ürünün normal kullanım ve așınmalarından ve ürünün ișlemesinden kaynaklanan yıpranmayı, așınmayı ve ayrıca yanlıș kullanım veya kazaların sonuçları kapsamaz. Kireç veya diğer maddelerin renk kaybını ve çökelmesini kapsamaz. Emayeler piyasadaki en yüksek kalite standartlarıyla üretilmektedir. Bununla birlikte kötü muameleye maruz kalmaları, düșmeleri veya sert bir yüzeye çarptıklarında çizilmeye yatkın olduklarından, ürünlerinin içindeki veya dıșındaki çizikler üretim kusuru olarak kabul edilmez. Malın kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti dıșı kapsamındadır.

19 WARRANTY: Period of warranty starts on the date of delivery of the product and is 5 (five) years. The warranty does not cover normal wear and tear from use or treatment of the product, nor does it cover the consequences of improper use or accidents It does not cover discoloration and deposition of lime or other substances Scratches to the inside or outside of Silver products are not considered production defects: Our enamels are manufactured with the highest grade standards in the market. However they are susceptible to scratching, and chipping if mistreated, dropped or knocked against a hard surface (not a defect). The failures caused by use of the product not in accordance with the instructions contained in user guide are not covered by warranty.

20 Dökümiş Isı Emaye San. ve Tic. AŞ. Gökkent Mah Sokak No: Melikgazi / Kayseri TÜRKİYE Tel: Fax: info@silver.com.tr

21

22

TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ. Kullanım Kılavuzu

TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ. Kullanım Kılavuzu TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ Kullanım Kılavuzu BAKIM, ONARIM VE KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR Ürününüzü kullanmadan önce üzerindeki tüm etiketleri çıkartınız. İlk kullanımdan önce ürünün

Detaylı

2018 FİYAT LİSTESİ PRICE LIST. vural thermoform

2018 FİYAT LİSTESİ PRICE LIST. vural thermoform 2018 FİYAT LİSTESİ PRICE LIST vural thermoform 40 yıllık birikimin getirdiği sorumlulukla, sektöre ve memlekete daha fazla faydalı olmalıyız düşüncesi ve bilinciyle girmiş olduğumuz bu serüvende amacımız

Detaylı

Flower & Tulipan ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

Flower & Tulipan ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE Flower & Tulipan ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE Doğal Güzellik... Ceraware, sağlıklı ve doğal ürün koleksiyonuyla yaşamınıza değer katıyor. içi -dışı seramik içim-dışım seramik... Ceramica Art Plus teknolojisi

Detaylı

Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide

Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide Türk Patent Enstitüsü Tasarım Tescilli 5 Dakikada Kurulum Alman TÜV Rheinland Tarafından Güvenlik Onaylı Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide Ürünün kurulum ve kullanımından önce kılavuzu

Detaylı

Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı

Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı tr Ürün bilgisi ve tarif Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı Değerli Müşterimiz! Mükemmel bir bisküvi rulosu elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Hamuru sızdırmaz bir pişirme altlığı

Detaylı

ISIYA DAYANIKLI FIRIN KAPLARI HEAT RESISTANT OVENWARE

ISIYA DAYANIKLI FIRIN KAPLARI HEAT RESISTANT OVENWARE ISIYA DAYANIKLI FIRIN KAPLARI HEAT RESISTANT OVENWARE 2013 Hazırlarken Preparing Saklarken Storing Pişirirken Cooking Sunarken Serving Hediye verirken As a gift içindekiler/contents YENİLİKLER NOVELTIES

Detaylı

SERAMİK BIÇAK Ceramic Knife

SERAMİK BIÇAK Ceramic Knife SERAMİK BIÇAK Ceramic Knife ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER ELEGANCE SERİSİ Elegance Series ELEGANCE LÜKS SERAMİK BIÇAK SETİ ELEGANCE LUX CERAMIC KNIFE SET Model Kodu/Model Code:CB01-01/SBG11-A50 Ebat/Size: 4-23 cm/

Detaylı

XXX XXX XXX. Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava. Gururla servis edin! Serve proudly! XXX

XXX XXX XXX. Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava. Gururla servis edin! Serve proudly! XXX XXX XXX XXX Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava Gururla servis edin! Serve proudly! XXX 1 Tüm doğallığıyla, her mutfağa Lava doğallıklava Lava döküm demir tencere

Detaylı

Yeni Nesil Dekoratif Laminat

Yeni Nesil Dekoratif Laminat Yeni Nesil Dekoratif Laminat 1001 Silver GL Gümüş Ayna 1101 Silver Mat Gümüş Mat 1201 Silver Brushed Gümüş Fırça 2001 5x15 Kare İçi Boş Silver 8x30 Yuvarlak İçi Boş Silver 10x40 Kare İçi Boş Gümüş 2051

Detaylı

Tencere. litre 5,5 3,8 2,4 0,5 4,2. çap (cm) Asalet mutfaklarınızda. büyük orta küçük güveç karnıyarık

Tencere. litre 5,5 3,8 2,4 0,5 4,2. çap (cm) Asalet mutfaklarınızda. büyük orta küçük güveç karnıyarık 5701 5702 5703 Tencere Asalet mutfaklarınızda 5704 5705 5706 5707 5708 5709 büyük orta küçük güveç karnıyarık 28 24 20 12 30 litre 5,5 3,8 2,4 0,5 4,2 Bakteri Üremesini Önler Inhibits Bacterial Growth

Detaylı

Kullanım ve Bakım Kılavuzu Use & Care Instructions. made in. made in

Kullanım ve Bakım Kılavuzu Use & Care Instructions. made in. made in Kullanım ve Bakım Kılavuzu Use & Care Instructions made in made in KBK-18/02 A Emaye kaplama, döküm demir tencereler, tavalar, ızgara tavalar, tepsiler, setler Enamel cast iron, casserols, pans, grills,

Detaylı

Cakepop pişirme kalıbı

Cakepop pişirme kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Cakepop pişirme kalıbı Değerli Müşterimiz! Çubukta kek keyfi: Cakepop'lar çubuğa takılmış tatlı şirin mini keklerdir. Silikondan üretilmiş yeni Cakepop pişirme kalıbınızla aynı

Detaylı

K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan

K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan Model No: K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan MAIN PARTS 1 3 4 2 6 5 7 9 8 1. Glass lid 2. Handles 3. Cooking

Detaylı

Müsli bar fırın kalıbı

Müsli bar fırın kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarifler Müsli bar fırın kalıbı Değerli Müşterimiz! Sağlıklı beslenin: Bu fırın kalıpları ile en sevdiğiniz müsli barlarınızı en iyi malzemelerden kolayca ve hızlı bir şekilde kendiniz

Detaylı

TAVA SAHAN CAM KAPAKLI TAVA. Frying Pan. Egg Pan. Frying Pan. with glass lid TEK ÜRÜNLER SINGLE PRODUCTS LİTRE LITER ÜRÜN KODU CODE ÇAP DIAMETER

TAVA SAHAN CAM KAPAKLI TAVA. Frying Pan. Egg Pan. Frying Pan. with glass lid TEK ÜRÜNLER SINGLE PRODUCTS LİTRE LITER ÜRÜN KODU CODE ÇAP DIAMETER TEK ÜRÜNLER SINGLE PRODUCTS TAVA Frying Pan GP101 102 103 104 105 10 107 108 2 cm 30 cm 32 cm 0.047 m³ 0.053 m³ 0.058 m³ 0.07 m³ 0.075 m³ 0.082 m³ 0.09 m³ 0.2 m³ 0.7 Lt 1.5 Lt 1.8 Lt 2.1 Lt 2. Lt SAHAN

Detaylı

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg)

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg) Zest Description Tan m : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 90x90 Depth / Derinlik (cm) : 2.5 Weight / A rl k (kg) : min. 75 max. 90 Height / Yükseklik

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Paslanmaz reçel tenceresi

Paslanmaz reçel tenceresi Paslanmaz reçel tenceresi Değerli Müşterimiz! Yeni reçel tencereniz kulpu ve akıtma ağzı sayesinde marmelat, reçel vb. kaynatmak için özellikle uygundur. Paslanmaz çelikten 18/10 ve kapsüllenmiş bir sandviç

Detaylı

Kullanım ve Bakım Kılavuzu Use & Care Instructions. made in

Kullanım ve Bakım Kılavuzu Use & Care Instructions. made in Kullanım ve Bakım Kılavuzu Use & Care Instructions made in Emaye kaplama, döküm demir tencereler, tavalar, ızgara tavalar, tepsiler, setler Enamel cast iron, casserols, pans, grills, trays, sets Özel döküm

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

corner collection 2016

corner collection 2016 corner collection 2016 corner collection 2016 içindekiler bone yemek takımları olympos phaselis aspendos romans aliza bone fine bone square bone 06-07 08-13 14-17 18-23 24-39 40-48 49-53 bone-porselen-naturaceram

Detaylı

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat)

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Veo Description Tanım : Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 190x90 Depth / Derinlik (cm) : 3,5 Height / Yükseklik (cm) : 215 Weight / Ağırlık (kg) : min.

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE

GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE www.odabu.com.tr UYARI MONTAJ VE KULLANIM ÖNCESİ KILAVUZ İÇİNDEKİ TÜM TALİMATLARI OKUYUNUZ KILAVUZU İHTİYAÇ DURUMUNDA KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ Güvenlik

Detaylı

HOTMAX 600 HOTMAX 600

HOTMAX 600 HOTMAX 600 HOTMAX 600 1 2 GC604 400x600x265 15 0,10 2x3600 460 COOKER Gas Body, panelling made of stainless steel. LP or natural gas Burners with safety valve and thermocouple. EAN 8699234412066 OCAK Gazlı veya Doğal

Detaylı

Tarçınlı yıldız kurabiye kalıbı seti

Tarçınlı yıldız kurabiye kalıbı seti tr Ürün bilgisi ve tarif Tarçınlı yıldız kurabiye kalıbı seti Değerli Müşterimiz! Mükemmel şekillendirilmiş tarçınlı yıldız kurabiyeler hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı: Tarçınlı yıldız kurabiye

Detaylı

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi BİNALARDA ELEKTRİK TÜKETİMİ 35 30 25 20 15 10 5 0 YÜZDE % STANDBY KURUTUCULAR ISITICILAR TELEVİZYON AYDINLATMA BULAŞIK MAKİNASI ÇAMAŞIR MAKİNASI KLİMA BUZDOLABI DİĞER Soğutucu ve Dondurucular Bir soğutucu

Detaylı

ISIYA DAYANIKLI FIRIN KAPLARI HEAT RESISTANT OVENWARE

ISIYA DAYANIKLI FIRIN KAPLARI HEAT RESISTANT OVENWARE 2015 ISIYA DAYANIKLI FIRIN KAPLARI HEAT RESISTANT OVENWARE Hazırlarken Preparing Saklarken Storing Pişirirken Cooking Sunarken Serving Hediye verirken As a gift İçindekiler/Contents KULPLU BORCAMLAR BORCAM

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

CAMILLA. Izgara & Tost Makinesi Grill & Sandwich Maker. Instruction Manual Kullan m K lavuzu

CAMILLA. Izgara & Tost Makinesi Grill & Sandwich Maker. Instruction Manual Kullan m K lavuzu CAMILLA Izgara & Tost Makinesi Grill & Sandwich Maker Instruction Manual Kullan m K lavuzu Girifl Uzun y llar sorunsuz çal flmas için tasarlanan ve üretilen Fakir Camilla Izgara ve Tost Makinesini sat

Detaylı

Guglhupf kek kalıpları tr

Guglhupf kek kalıpları tr Guglhupf kek kalıpları tr Ürün bilgileri ve tarifler Değerli Müşterimiz! Mini Guglhupf kek kalıpları silikon malzemeden oldukları için çok esnek ve yapışmaz özelliğe sahiptirler. Bu sayede mini kekleri

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

Modular Cooking Equipment

Modular Cooking Equipment Spacesaving High Performance Modular Cooking Equipment Yüksek performans Daha az enerji modüler pişirme ekipmanları 2 GC604 400x600x265 15 0,10 2x3600 COOKER Gas Body, panelling made of stainless steel.

Detaylı

Waffle pişirme kalıpları

Waffle pişirme kalıpları Ürün bilgisi ve tarif Waffle pişirme kalıpları Değerli Müşterimiz! Artık Waffle makinası olmadan da Waffle pişirebilirsiniz! Waffle pişirme kalıpları, silikon malzemeden oldukları için çok esnek ve yapışmaz

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Kendinden Ayarlı Ekmek Kılavuzu 5. Isıtma Düğmesi 2. Geniş Yuvalar 6. Defrost Düğmesi 3. Kontrol Kolu 7. İptal

Detaylı

Temizlik Ürünleri Cleaning Products

Temizlik Ürünleri Cleaning Products 8 1 0 2 Temizlik Ürünleri Cleaning Products www.polikur.com 1985 den beri Since 1985 Merkez Ofis / Main Office T.0212 446 82 29 (Pbx) F.0212 446 81 11 Atlas Caddesi 2636. Sokak No: 6 34218 Mahmutbey -

Detaylı

XXX XXX XXX. Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava. Gururla servis edin! Serve proudly! XXX

XXX XXX XXX. Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava. Gururla servis edin! Serve proudly! XXX XXX XXX XXX Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava Gururla servis edin! Serve proudly! XXX 1 Tüm doğallığıyla, her mutfağa Lava doğallıklava Lava döküm demir tencere

Detaylı

XXX XXX XXX. Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava. Gururla servis edin! Serve proudly! XXX

XXX XXX XXX. Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava. Gururla servis edin! Serve proudly! XXX XXX XXX XXX Tüm doğallıyla Lava'da sağlıkla pişirin Cook healthy with all natural Lava Gururla servis edin! Serve proudly! XXX 1 Tüm doğallığıyla, her mutfağa Lava doğallıklava Lava döküm demir tencere

Detaylı

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION TAKDİM INTRODUCTION AREL DERİ 1960 yılında başladığı mobilya dekorasyon üretimini 48 yıldır başarı ile devam ettirmektedir. Değişen zamanın yenilik ve gelişimini takip eden firmamız 2000 yılında deri ile

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

Cast Iron Döküm Demir

Cast Iron Döküm Demir Cast Iron Döküm Demir Product Catalogue 2015 / 2016 made in lavametal.com.tr Bu LAVA, döküm demir ve yaş emayeden yüksek kalite standartlarında ve ileri teknolojiyle Türkiye de üretilmiştir. This LAVA

Detaylı

Silikon poşetleri. Ürün Bilgisi

Silikon poşetleri. Ürün Bilgisi Silikon poşetleri tr Ürün Bilgisi Değerli Müşterimiz! Yeni silikon poşetleriniz ile yiyeceklerinizi hem taze tutabilir, dondurabilir, salamuraya yatırabilir, hem de poşetin içindeyken ısıtabilir ve pişirebilirsiniz.

Detaylı

1650 W ÇAYCI HEPTAZE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK K A P A K

1650 W ÇAYCI HEPTAZE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK K A P A K ÇAYCI HEPTAZE AR 3023 / AR 3024 / AR 3031 / AR 3032 / AR 3027 / AR 3040 ÇAY MAKİNESİ AR 3023 / AR 3024 / AR 3031 / AR 3032 / AR 3027 / AR 3040 TEA MACHINE AR 3023 / AR 3024 / AR 3031 / AR 3032 / AR 3027

Detaylı

Muffin kalıpları. Ürün bilgisi ve tarif

Muffin kalıpları. Ürün bilgisi ve tarif Muffin kalıpları tr Değerli Müşterimiz! Ürün bilgisi ve tarif Silikondan muffin kalıpları son derece esnektir ve yapışmaz özelliğe sahiptir. Bu sayede muffinler kolayca çıkarılır, kalıpların yağlanmasına

Detaylı

www.cagsanmerdiven.com - bilgi@cagsanmerdiven.com.tr

www.cagsanmerdiven.com - bilgi@cagsanmerdiven.com.tr Kurulum Kılavuzu Introduction Manuel YAY MONTAJ VİDALARI ZİNCİR KİLİT BRAKETİ SPRING ASSEMBLY SCREWS CHAIN LINK CATCH BRACKET AHŞAP ÇATI MERDİVENİ WOODEN LOFT LADDER www.cagsanmerdiven.com - bilgi@cagsanmerdiven.com.tr

Detaylı

Dijital Biberon Isıtıcı & Sterilizatör. Digital Bottle Warmer & Sterilizer

Dijital Biberon Isıtıcı & Sterilizatör. Digital Bottle Warmer & Sterilizer Dijital Biberon Isıtıcı & Sterilizatör Digital Bottle Warmer & Sterilizer Değerli Tüketicimiz, Mamajoo ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmenizi dileriz.

Detaylı

sourced by APPLIANCES Cooking Elements

sourced by APPLIANCES Cooking Elements sourced by APPLIANCES Cooking Elements sourced by APPLIANCES Cooking Elements COOKING ELEMENTS R Cyes! -Full Size Multi Cookers -Semi Combined Ovens -Built-in Ovens -Built-in Cookers -Table Top Cookers

Detaylı

K 010 - K 011. CooKing DÜDÜKLÜ TENCERE PRESSURE COOKER. Düdüklü Tencere Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual. Model No: K 010 CooKing

K 010 - K 011. CooKing DÜDÜKLÜ TENCERE PRESSURE COOKER. Düdüklü Tencere Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual. Model No: K 010 CooKing Model No: K 010 CooKing Düdüklü Tencere Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 010 - K 011 CooKing DÜDÜKLÜ TENCERE PRESSURE COOKER PARÇALARI ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Paslanmaz Çelik 18 /10 Cr-NI gövde ve kapak

Detaylı

MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1

MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1 MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1 1. Konuşma balonundaki cümleyi doğru tamamlayan sözcüğü seçiniz 3. Verilen cümlede boşluğa gelecek sözcüğü seçeneklerden işaretleyiniz. We have got flowers

Detaylı

P 637 GrillMax Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker

P 637 GrillMax Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker Model No: P 37 GrillMax Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual P 37 GrillMax Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker MAIN PARTS 1 2 3 4 1 UPPER

Detaylı

16 Catalogue

16 Catalogue www.nouval.com.tr 16 Catalogue Line Firma Prof ili Company Prof ile NOUVAL, 1975 yılında Mısır ın başkenti Kahire de Sayın Mecdi Af if i tarafından kurulmustur. 50 kişinin çalıştığı bir atölye ile üretime

Detaylı

Café Prestige. Kahve Makinesi - Kullanma K lavuzu Coffee Maker - Instruction Manual

Café Prestige. Kahve Makinesi - Kullanma K lavuzu Coffee Maker - Instruction Manual Café Prestige Kahve Makinesi - Kullanma K lavuzu Coffee Maker - Instruction Manual 2 Kapak Su Seviyesi Göstergesi Açma/Kapama Dü mesi Plastik Kulp Cam Hazne G R fi Size uzun y llar güvenle hizmet verecek

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

2 www.koyuncumetal.com

2 www.koyuncumetal.com 2 www.koyuncumetal.com KURUMSAL Şirketimizin temelleri konya da 1990 yılında Abdurrahman KOYUNCU tarafından küçük bir atölyede sac alım-satım ve kesim-büküm hizmeti ile başlamıştır. Müşteri ihtiyaçlarına

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 3 4 5 0 1 2 3 4 5 Turbo 1 2 6 2 Cihazınızın Açıklanması 1. Ana Gövde 6. Kaydırmaz taban 2. Tutma Sapı 7. Hamur karıştırıcı (büyük

Detaylı

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Seçkin sofraların eşsiz kalitesi... Bernardo çatal bıçak setleri yıllar boyunca ilk günkü ışıltısını

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

Süt köpürtücü. Kullanım Kılavuzu ve Tarifler. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Süt köpürtücü. Kullanım Kılavuzu ve Tarifler. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Süt köpürtücü Kullanım Kılavuzu ve Tarifler Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Değerli Müşterimiz! Yeni süt köpürtücünüzle hızlı ve kolay bir şekilde cappuccino, sütlü kahve ve diğer sütlü spesiyalleriniz

Detaylı

İmal ettiğimiz makineleri görmeden karar vermeyiniz..!

İmal ettiğimiz makineleri görmeden karar vermeyiniz..! İmal ettiğimiz makineleri görmeden karar vermeyiniz..! DON T DECIDE WITHOUT SEEING OUR MACHINES 1985 ten bugüne Zeytin Ayırma Makinalarını biz üretiyoruz. Gelişmiş teknolojik ekipmanlarımız ve kadromuzla

Detaylı

Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture.

Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture. mobilya kenar bantı Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture. COŞKUNÜZER, modern ekipmanları ve kaliteyi prensip edinmiş personeliyle mobilya kenar bantı üreten bir firmadır. markası

Detaylı

Kırım VIP. Technical Specifications / Ürün Teknik Özellikleri CATALOGUE. Nurteks, has the right to. make changes on the. technical specifications

Kırım VIP. Technical Specifications / Ürün Teknik Özellikleri CATALOGUE. Nurteks, has the right to. make changes on the. technical specifications Arka Kapak Kırım Ön Kapak w w w. n u r t e k s. c o m. t r w w w. n u r t e k s. c o m. t r L O O K S G O O D E V E R Y W H E R E H E R Y E R E YA K I Ş I R Kırım Ön Kapak İçi CATALOGUE VIP Arka Kapak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N PCE Teknik Cihazları Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Küçükçekmece / İstanbul Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

TAV FIRINI/ANNEALING FURNACE KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE

TAV FIRINI/ANNEALING FURNACE KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE TAV FIRINI/ANNEALING FURNACE KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE GTİP/HS Code: 8454.10.00.00.00 Çelik Kuyumculuk Kalıp Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti. Adres: Atatürk Mahallesi Marmara Sanayi Sitesi R Blok No:

Detaylı

Pralin kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif. Artık dolgulu ve dolgusuz pralinlerinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz - üç farklı dekoratif şekilde.

Pralin kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif. Artık dolgulu ve dolgusuz pralinlerinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz - üç farklı dekoratif şekilde. Pralin kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Değerli Müşterimiz! Artık dolgulu ve dolgusuz pralinlerinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz - üç farklı dekoratif şekilde. Sağlam plastik kalıplar sıvı çikolatanın

Detaylı

2013 Ürün Kataloğu / Product Catalogue. yemekler tabağınıza sağlıkla gelsin

2013 Ürün Kataloğu / Product Catalogue. yemekler tabağınıza sağlıkla gelsin 2013 Ürün Kataloğu / Product Catalogue yemekler tabağınıza sağlıkla gelsin 1 içindekiler / index 04-07 PAVIO -15 VENTY 08-11 SOHO 24-25 EGGER 1-19 LESSE 20-23 SELEX 2-27 CAKEART tatlı mutluluklar 3 PAVIO

Detaylı

5 İşlevli Dijital Buhar Sterilizörü & Mama Isıtıcı. 5-in-1 Digital Steam Sterilizer & Food Warmer

5 İşlevli Dijital Buhar Sterilizörü & Mama Isıtıcı. 5-in-1 Digital Steam Sterilizer & Food Warmer 5 İşlevli Dijital Buhar Sterilizörü & Mama Isıtıcı 5-in-1 Digital Steam Sterilizer & Food Warmer Değerli Tüketicimiz, Mamajoo ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bebeğinizi sağlık ve mutlulukla

Detaylı

Register your product and get support at HP8105 HP8106. Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at   HP8105 HP8106. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8105 HP8106 Kullanım kılavuzu a b c Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından verilen

Detaylı

FIRINLAR / OVENS. Konveksiyonlu Fırınlar / Convection Ovens Pasta Börek Fırını / Pastry Oven İKONLAR / ICONS. Tepsi kapasitesi Container capacity

FIRINLAR / OVENS. Konveksiyonlu Fırınlar / Convection Ovens Pasta Börek Fırını / Pastry Oven İKONLAR / ICONS. Tepsi kapasitesi Container capacity FIRINLAR / OVENS Konveksiyonlu Fırınlar / Convection Ovens Pasta Börek Fırını / Pastry Oven İKONLAR / ICONS Gaz gücü Gas power Tepsi kapasitesi Container capacity Max elektrik gücü Max electric power Fan

Detaylı

Poštovani klijenti, Ova stranica je u izradi te do konačne gotovosti cijene za artikle su na upit!!!

Poštovani klijenti, Ova stranica je u izradi te do konačne gotovosti cijene za artikle su na upit!!! Poštovani klijenti, Ova stranica je u izradi te do konačne gotovosti cijene za artikle su na upit!!! 2 GC604 400x600x265 15 0,10 2x3600 460 COOKER Gas Body, panelling made of stainless steel. LP or natural

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu kılavuzu ileride

Detaylı

LISA AR 5028 XL SAÇ MAŞASI AR 5028 XL CURLING IRON AR 5028 XL LOCKENSTAB KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 52 W

LISA AR 5028 XL SAÇ MAŞASI AR 5028 XL CURLING IRON AR 5028 XL LOCKENSTAB KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 52 W LISA AR 5028 XL SAÇ MAŞASI AR 5028 XL CURLING IRON AR 5028 XL LOCKENSTAB KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 52 W EN LISA AR 5028 XL CURLING IRON 1- Ceramic covered 32 mm curling iron

Detaylı

Do not open the exam until you are told that you may begin.

Do not open the exam until you are told that you may begin. ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR OKAN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 03.11.2011 MAT 461 Fonksiyonel Analiz I Ara Sınav N. Course ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO İMZA Do not open

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

DÖKÜM VE TUĞLALI SOBALAR CAST IRON AND FIRE BRICKS STOVES DÖKÜM VE TUĞLALI SOBALAR CAST IRON AND FIRE BRICKS STOVES. fr21g

DÖKÜM VE TUĞLALI SOBALAR CAST IRON AND FIRE BRICKS STOVES DÖKÜM VE TUĞLALI SOBALAR CAST IRON AND FIRE BRICKS STOVES. fr21g DÖKÜM VE TUĞLALI SOBALAR frigy surel frc cast iron stove DÖKÜM VE TUĞLALI SOBALAR fr21g f ire bricks Complete Cast Iron Body Enamelled Cast Iron With cast iron and fire bricks Fire Window for fireplace

Detaylı

Bravo. Düdüklü Tencere. Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi

Bravo. Düdüklü Tencere. Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi Bravo Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi 1 Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu düdüklü tencere en son uluslararası güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmiştir. Lütfen düdüklü tencerenizi

Detaylı

İçindekiler BÖLÜM 1.0 KAPAK 1 BÖLÜM 2.0 TELİF HAKKI 2 BÖLÜM 3.0 GİRİŞ 4 BÖLÜM 4.0 DOĞRU KULLANIM 6

İçindekiler BÖLÜM 1.0 KAPAK 1 BÖLÜM 2.0 TELİF HAKKI 2 BÖLÜM 3.0 GİRİŞ 4 BÖLÜM 4.0 DOĞRU KULLANIM 6 İçindekiler BÖLÜM 1.0 KAPAK 1 BÖLÜM 2.0 TELİF HAKKI 2 BÖLÜM 3.0 GİRİŞ 4 3.1 Sağlık Riskleri 5 3.2 Güvenlik Riskleri 5 3.3 Uygun Depolama Koşulları 6 BÖLÜM 4.0 DOĞRU KULLANIM 6 4.1 Kullanım Öncesi 7 4.2

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

Register your product and get support at. HP8117. Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at.   HP8117. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Kullanım kılavuzu a b Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından verilen destekten

Detaylı

3 İşlevli LCD Ekran Biberon Isıtıcı & Buhar Sterilizörü. 3-in-1 LCD Screen Bottle Warmer & Steam Sterilizer

3 İşlevli LCD Ekran Biberon Isıtıcı & Buhar Sterilizörü. 3-in-1 LCD Screen Bottle Warmer & Steam Sterilizer 3 İşlevli LCD Ekran Biberon Isıtıcı & Buhar Sterilizörü 3-in-1 LCD Screen Bottle Warmer & Steam Sterilizer Değerli Tüketicimiz, Mamajoo ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bebeğinizi sağlık

Detaylı

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over Model No K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Oven Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over MAIN PART 5 4 6 3 7 2 1 1 Door handle 2 Heat resistant

Detaylı

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION MODULAR COLD ROOMS GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION ÖZELLİKLER 100 ün üzerinde farklı ölçü ve kalınlıkta ufak modüler oda üretimi. 80 ve 120 mm panel kalınlığı ile üretim imkanı. 42kg/m3 densite poliüretan

Detaylı

PEI7620 TOST MAKİNESİ. contact grill PEI7620 KULLANIM KILAVUZU TOST MAKİNESİ USER MANUAL CONTACT GRILL

PEI7620 TOST MAKİNESİ. contact grill PEI7620 KULLANIM KILAVUZU TOST MAKİNESİ USER MANUAL CONTACT GRILL PEI7620 TOST MAKİNESİ contact grill PEI7620 TR EN KULLANIM KILAVUZU TOST MAKİNESİ USER MANUAL CONTACT GRILL 4 6 7 9 PEI7620 TOST MAKİNESİ contact grill Aileniz ve sevdiklerinizle en güzel zamanı geçirmeniz

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

Metal A.Ş. Çelik & Teflon Mutfak Gereçleri

Metal A.Ş. Çelik & Teflon Mutfak Gereçleri Çelik & Teflon Mutfak Gereçleri Metal A.Ş. İyi Günlerde Kullanınız. Sos Tava ve Sos Kaçerol İkiz Balık Tava 7 www.ulutasmetal.com.tr 4 GUALİTY STAINLESS STEEL PRODUCT RANGE Kalite Güvencemiz Altında

Detaylı

Ürün Kataloğu Product Catalogue hayatın tadı tuzu

Ürün Kataloğu Product Catalogue hayatın tadı tuzu Ürün Kataloğu Product Catalogue 2016 hayatın tadı tuzu Geçmişten Günümüze, 1959 yılında küçük bir atölyede doğan CEM markası, deneyimi ve güçlü satış ağı ile yanmaz yapışmaz kaplama kültürünün mutfaklarda

Detaylı

CONVECTION and COMBI OVENS

CONVECTION and COMBI OVENS CONVECTION and S KONVEKSİYONLU ve KOMBİ FIRINLAR CONVECTION and S (electricity) Top quality ovens, meeting the requirements of demanding chefs and bakers Yemek ve unlu mamül pişirirken, yüksek performans

Detaylı

ADAKON TREYLER SERVİS VE PROJE HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

ADAKON TREYLER SERVİS VE PROJE HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ADAKON TREYLER SERVİS VE PROJE HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Türkiye de kurulu bir römork, damperli treyler, semi treyler, flatbed, lowbed ve özel amaçlı treyler üreticisidir. Biz kendimizi zirai, inşaat,

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI SOS BAİN MARİE (ELEKTRİKLİ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında

Detaylı

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. TR Kullanım kılavuzu

Curler.  Register your product and get support at HP4684 HP4683. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 TR Kullanım kılavuzu a b c d e i h g f Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu

Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu Mutfak, banyo ve tüm iç mekanlarınızda Calisco konforunu yaşayın Yüzeylerimiz %93 oranında, doğanın en sert ve dayanıklı minerallerinden birisi olan, kuvarstan

Detaylı

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Kullanım kılavuzu

Hairdryer. Register your product and get support at   HP4962/22 HP4961/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

1650 W 800 W EHLİKEYİF DELUX KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG U L L PASLANMAZ ÇELİK K A P A K K A T L A N A B İ Lİ R S A P

1650 W 800 W EHLİKEYİF DELUX KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG U L L PASLANMAZ ÇELİK K A P A K K A T L A N A B İ Lİ R S A P EHLİKEYİF DELUX AR 3008 ÇAY VE KAHVE MAKİNESİ SETİ AR3008 TEA MAKER AND TURKISH COFFEE MAKER SET AR 3008 TEEKANNE UND TURKISCH KAFFEE SET KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

POLE SERİSİ 600 PİŞİRİCİLER POLE SERIES 600 COOKERS

POLE SERİSİ 600 PİŞİRİCİLER POLE SERIES 600 COOKERS POLE SERİSİ 600 PİŞİRİCİLER POLE SERIES 600 COOKERS OCAK 4 AÇIK ALEVLİ RANGE 4 OPEN BURNERS Emniyet tertibatlı gaz muslukları ve alev denetleme Pres baskı yöntemiyle basılmış monoblok üst tabla Kolayca

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu

Detaylı

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK Temizlik Ürünleri AKOPAK Temizlik ve Hijyen Ürünleri; deterjan ve kozmetik ürünlerinde endüstriyel ve evsel ürün üretiminde faaliyet gösteren bir firmadır. Konya da 1500 m² kapalı, 2000 m² açık alan üzerine

Detaylı

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com KULLANIM KILAVUZU 1) ÜRETİCİ VE SERVİS İRTİBAT BİLGİSİ 2) KULLANIM ALANLARI VE KULLANIM AMACI 3) MONTAJ TALİMATLARI 4) GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 5) ÇALIŞTIRMA TALİMATLARI 6) BAKIM VE TEMİZLİK 7) PERİYODİK BAKIM

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan MV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere

Detaylı