2016 Pasta Yarışması Sheraton Grand Samsun Otel de yoğun halk katılımı ile gerçekleşmiştir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2016 Pasta Yarışması Sheraton Grand Samsun Otel de yoğun halk katılımı ile gerçekleşmiştir"

Transkript

1 MASTER OF CAKE Master Of Cake Samsun Kahvaltı Etkinliği ve pasta Yarışması Sheraton Grand Otel de yüksek katılım ile gerçekleşmiştir. Master Of Cake Samsun bir rekora imza attı. Türkiye genelinde 230 pastacı ve Butik Pastacı Samsun da müthiş bir Organizasyon ile bir araya geldi.anadolu nun ilk ve tek Pasta yarışması olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi nin vermiş olduğu büyük destek ile kusursuz gerçekleşmiştir.140 pasta başvurusu alarak ilk yılında Ülkenin önde gelen Yarışmaları arasında yerini almayı başarmıştır.türkiye nin dört bir köşesinden ve Yurt dışından İran ve Azerbaycan dan yarışmacı alarak pastacıları Samsun da Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu Turizm Turu ve Yöresel yemek ikramı ile kusursuz ağırlayan Master Of Cake Samsun profesyonel ekibi,federasyonlardan aldığı tam destek ile pastacıların gönlünü kazandı.

2 2016 Pasta Yarışması Sheraton Grand Samsun Otel de yoğun halk katılımı ile gerçekleşmiştir

3 2016 Master Of Cake Samsun Birinciliği alan iki eser Büyük Ödül olarak Master Of Cake Samsun tarafından Dünya nın en büyük ve en prestijli Yarışması olan İKA CULINARY OLYMPICS (OLİMPİYATLAR) a Yarışmacı olarak gönderildiler.sağdaki eser Dekoratif Tasarım Dalında Altın Madalya ile Ülkemize dönmüş,soldaki eser ise Çiçek Aranjmanı Kategorisinden yarışmış ve Diploma almıştır.

4 MASTER OF CAKE SAMSUN Master Of Cake Samsun Pasta Yarışması ve Konaklamalı Pastacılık Festivali Hampton Hilton Samsun Otel de gerçekleşti Türkiye de Pastacılık sektöründe bir ilk olan Konaklamalı Pasta Yarışması ve Pastacılık Festivali 500 ve üzeri pastacının katılımı ile 25 tane içerisinde büyük pastacılık şeker hamuru Showlarının yer aldığı net 251 pasta başvurusu alarak Türkiye nin en büyük Pasta Yarışması ünvanını almıştır. Yarışma olarak kalite standardı çok yüksek,ülkenin en iyi Pastacı, Çikolata ve Izomalt Sanatçılarının ve Butik Pastacılarının yarıştığı Master Of Cake Samsun Türkiye nin en zor ve prestijli yarışması olarak anılmaktadır. 25 tane Şhef in görev aldığı Tafed Aşçılar Federasyonunun tam kadro desteklediği büyük bir organizasyon.16 firmanın sponsor ve stant kurulumu ile katıldığı Organizasyonumuzda 82 Ülke de hakim Ulusoy Un,İnoksan ve Emre Gıda gibi firmaların sponsor olduğu sektör firmalarının stantları ile aramızda olduğu toplamda 16 firmanın destek verdiği bir organizasyondur Master Of Cake Samsun. Projemize inanan ve tam destek veren Ana Sponsorumuz Katsan Ovalette gerek tanıtımlarımızda gerekse Organizasyonumuz da açmış olduğu görkemli Standı ile kalitemize kalite katmıştır. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediyeleri katkıları Festivalimizin büyük kitlelere tanıtımı ve ağırlanmasında büyük önem teşkil etmektedir.

5 Festival Birincisi BEST IN SHOW ÖDÜLÜ almıştır. Tamamı yenilebilir malzemeden çalışılmış,pastalar üzerinde dekor olarak kullanılabilecek tüm özelliklere sahip Dünya standartlarında bir sanat değeri taşıyan bir çalışmadır.

6 2017 ALTIN MADALYA ALAN ESERLER

7 Canlı Pasta ve Yöresel Lezzetler Kategori Birincileri

8 Çikolata Heykel ve Çiçek Kategori Birincileri Sağ taraftaki Çikolata oyularak ve traşlanarak yapılan bir çalışmadır.çiçek ise orjinal canlı çiçek dokusunda,renginde ve inceliğinde çalışılmıştır.tamamı pasta dekoru olarak kullanılabilecek özelliklere sahiptir.

9 Ana Sponsorumuz Katsan Standı Sosyal Medyada ve web sitemizde reklam kareleri kullanılıyor..

10 Profesyonel çizgide Ekip Ruhunu önemsemekteyiz..

11 Samsun Logomuz

12 Türkiye nin En Büyük Pasta Yarışması

13 Türkiye ve Yurtdışında Tanıtımlar yapıldı.. İSTANBUL Projemiz için yeni tasarımlar hazırlanacak olup Ana Sponsorumuz görselleri ve logoları kullanılacaktır.

14 Bir çok tasarım ile çalışıldı..

15 TAFED Aşçılar Federasyonu Milli Takımı Tam Kadro ağırlandı..

16 Çocuk Etkinlikleri Joniur Master Chef ler Çocuklarımız şeker hamuru ile tanıştılar ve kurabiye,figür süslemeleri yaptılar.

17 KIDS CLUB Joniur Master Chef ler Madalya Töreni

18 Geleceğin Şefleri..

19 Firmalar..

20 Ulusoy Un Stantı Dünya ca ünlü Milli Takım Şefimiz Duygu TUĞCU,Ulusoy UN Stantında Ekmek Demosu yaptılar

21 Eylül Gıda Stantı

22 Sektör Firmaları Festivalimize gereken önemi gösterdi.

23 Master Of Cake Samsun Ekibi ve Pasta Kabul..

24 Demo ve Showlar Festivalimizde bir çok Şefimiz Showlar yaptılar ve tamamı ücretsiz gerçekleşti. İSTANBULProjemizde de Milli Takım Şeflerimizin yapacağı ücretsiz bir çok Pastacılık Showları olacaktır.türkiye DE İLKLER DENENECEK ve BÜYÜK SHOWLAR YAPILACAKTIR.

25 Katsan Stantı

26 Ödül Töreni

27 19 Mayıs Kutlamaları Gala Gecesi Tüm Pastacılar Marşlarla,bayraklarla 19 Mayıs ta Samsun a çıkan ve Kurtuluş Mücadelesini başlatan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını andılar.19 Mayış Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yapıldı.

28 2017 Master Of Cake Başkent 2017 Master Of Cake Başkent Latanya Hotel Ankara da gerçekleşti. 23 Eylül 2017 Cumartesi tam gün olarak gerçekleşen Organizasyonumuza 500 ün üzerinde pastacı katılırken rekor sayıda 250 yarışma pastası başvurusu alınmıştır. Samsun da ve diğer illerde de Organizasyonlara devam etme isteği ile başlayan proje Ülkemizde Pastacılık sektörü için önemli bir yere sahip olan Ankara da yoluna devam etmiştir. Hedef kitlemiz Pastane Ustaları, Çikolata Sanatçıları, Butik Pastacılar ve öğrencilerdi,hedef kitle dikkate alındığında Master Of Cake bünyesinde,türkiye genelinde güven kazanmış bir Organizasyon olarak Ankara da da çok başarılı bir organizasyon gerçekleşeceğine inancımız tamdı ve kusursuz bir Organizasyon gerçekleşmiştir. Organizasyonumuz dolu dolu bir programa sahip olup toplamda 5 Jüri üyesi görev aldı Waks Dünya Şefler Birliği Üyesi 2 yabancı jüri, 3 Türk jüri görev almıştır.tüm kadro çok başarılı bir iş çıkardı... Yaklaşık olarak Ülkemde önde gelen 10 Şefimiz ve birçok hocamız Show ve Demo gösterileri yaptılar. Festival kapsamın da,muhteşem bir Kahvaltı Etkinliği gerçekleşti, Yiyecek ve içecek Firmaları stant kurulumları ile alışveriş imkanı sundular.bir çok ürün tanıtımı yapıldı.çikolata,şeker hamurları,yağ ve ekipman gibi.. Aynı gün Yarışma ve Ödül Töreni yapılarak sonuçlar açıklandı..

29 ANKARA TANITIM KAPAĞIMIZ

30 ANKARA LOGOMUZ

31 KAHVALTI ETKİNLİĞİMİZ Tüm Pastacılar bir arada kahvaltı ederek tanıştılar ve Dünyaca ünlü Şefimiz Tuba GEÇKİL Büst Workshop u izlediler.

32 MASTER OF CAKE BAŞKENT WORKSOPLARI Tuba Geçkil ve Ebru Savaş

33 Stantlar

34 TRT ve DEVLET SANATÇISI NAHİDE SAYGÜN AKKAL Festivalimizde sahne aldılar

35 STANTLAR VE USTALARIMIZ

36 JÜRİ ÜYELERİMİZ WAKS (DÜNYA ŞEFLER BİRLİĞİ) ONURSAL JÜRİ ÜYESİ IZTOK LEGAT ve STEVO KARAPANDZA,EMRAH KÖKSAL SEZGİN,FİLİZ BİRCAN ve HALDUN TÜZEL

37 MASTER OF CAKE BAŞKENT PASTA YARIŞMASI DETAYLARI

38 YARIŞMA SALONLARI..

39 YARIŞMA SALONLARI..

40

41 FESTİVAL BİRİNCİSİ ESERLERİ

42 ALTIN MADALYA ALAN ESERLER

43 LEZZET KATEGORİLERİ Yöresel ve Cheesscake Kategorileri Birincileri

44 ALTIN MADALYA ALAN ÇALIŞMALAR

45 MASTER OF CAKE İSTANBUL LOGO

46 ULUSLAR ARASI MASTER OF CAKE İSTANBUL 2018 anlatılıyor.. Türkiye nin en güçlü Pasta Yarışması markası olan Master Of Cake Organizasyonları kapsamında ULUSLAR ARASI düzenlenecek olup, Master Of Cake Genel Konseptinde gerçekleşecektir. Ülkelerin Federasyonları davet edildi.istanbul aslında ülkeleri ağırlamaya hazırlanıyor.bir çok Ülkede Federasyonlar aracılığı ile tanıtımlar başlamıştır. 5 Wacs Dünya Şefler Birliği Jüri Üyesi görev alacak olup, 10 un üzerinde de Şeflerimiz bizlerle olacak. Festival en az 600 yatak kapasiteli lüx bir Otel olan Elit Word Europe Hotels de,tüm otel alanı kullanımı ile konaklamalı gerçekleşecektir.cumartesi sabah otele giriş,pazar gün akşam çıkış şeklinde.bu zaman aralıkları diliminde yarışma ve tüm etkinlikler gerçekleşecek olup aynı zamanda otelde canlı müzikli eğlence gecesi organize edilecektir. Konferans Salonlarında büyük workshoplar ve Showlar gerçekleşecektir. Stant Showları ve İstanbul a özel sürpriz Ülkemiz de ilkler-showlar yaşanacaktır. Yaklaşık 500 ve üzerinde yarışma başvurusu alınacağı düşünülmektedir ki Master Of Cake Organizasyonları haricinde bu rakamlara ulaşılamamıştır.bölgesel tanıtımlara bağlı olarak başvurular artış gösterebilir. Üretici bir çok firma stantı ile Festivalde olacaklardır. Tüm Organizasyon Master Of Cake Ekibi tarafından gerçekleştirilecektir.

47 SANAT ile EĞLENCEYİ BULUŞTURAN MASTER OF CAKE İSTANBUL 2018 PROGRAMI YER : Elit Word Europe Hetels Tarih : Mart ( Cumartesi-Pazar ) Konaklamalı olarak; her iki günde de sabah,öğlen yemekleri açık büfe,cumartesi akşamı Gala Yemeği ( özel kırmızı et menü-konuklar balo giyimli ),canlı müzik,günde iki kez çay-kahve ve Coffe Breck servisi.pazar günü aynı servisler ve açık büfe kahvaltı,öğlen yemeği.her şey dahil konsepti vip hizmet üzerinden sunulacaktır yarışmacılarımıza,konuklarımıza,şefler ve firmalarımıza.. Otel anlaşmaları yapılmıştır. Lansmanımız yapılmış olup tanıtımlarımız başlamıştır. 01 Aralık itibariyle Yarışma kayıtlarımız açılmıştır. WACS Dünya Şefler Birliği Üyeleri,yabancı Jüri Üyeleri Büyük ve muhteşem Showlar Ücretsiz pastacılık,çikolata ve modelleme Eğitimleri Firma stantları ve stantlarda gösteriler Türkiye nin En Büyük Pasta Yarışması Eğlence Ödül Töreni Söyleşiler Çocuk Etkinlikleri Ve birçok aktivite..

48

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi,

ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, SPONSORLUK DOSYASI ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda

Detaylı

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI Kurallar: 1. TÜM BAŞVURULAR: www.kolinhotel.com web adresinden, KOLİN Hotel Halkla İlişkiler Müdürlüğünden,

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ SOKAKLARIN ESSİZ LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ BEEF&FISH DERGİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ, TÜRK

Detaylı

SUNUM-SATIŞ VE TADIM I

SUNUM-SATIŞ VE TADIM I TÜRKİYE NİN TÜM YÖRELERİNİN EN LEZZETLİ VE EN ÖZEL KAHVALTILIKLARININ - SUNUM-SATIŞ VE TADIM I ÜRETEN, SATAN VE TÜKETENLER BULUŞUYOR BREAKFAST DERGİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KAHVALTI FESTİVALİ, TÜRKİYE

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal keyfi, ödüllü oyunlar, turnuvalar,animasyon gösterileri,yelken

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı : Esat ÖZATA 2. Doğum tarihi : 21/ 03/1980 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Ön Lisans Ön Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI Conrad İstanbul Ödül Töreni Mekanı ZUHAL OLCAY KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol eğlence Proje konusu MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı

Detaylı

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI 22 Şubat 2018 SPONSORLUK SPONSORLUK Türkiye nin en görkemli MICE sektörü buluşması AMEzing Parti, Turizm Medya Grubu organizasyonunda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ın ikinci gününde,

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

TAŞPAKON TÜRKİYE KUPASI ÖN ELEMELERİ 2.ÇANAKKALE ULUSAL AŞÇILAR VE PASTACILAR ŞAMPİYONASI KATALOĞU. 4-5 Kasım 2017, Çanakkale

TAŞPAKON TÜRKİYE KUPASI ÖN ELEMELERİ 2.ÇANAKKALE ULUSAL AŞÇILAR VE PASTACILAR ŞAMPİYONASI KATALOĞU. 4-5 Kasım 2017, Çanakkale TAŞPAKON TÜRKİYE KUPASI ÖN ELEMELERİ 2.ÇANAKKALE ULUSAL AŞÇILAR VE PASTACILAR ŞAMPİYONASI KATALOĞU 4-5 Kasım 2017, Çanakkale KURALLAR BAŞVURU: Başvurular www.taspakon.org.tr web adresinden online olarak

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

3. TURİZM OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNEMESİ

3. TURİZM OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNEMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM YARIŞMA KONUSU YARIŞMANIN YAPILACAĞI YER YARIŞMA TARİHİ 19/04/2017 YARIŞMANIN AMACI KATILIM KOŞULLARI YARIŞMA KURALLARI OSMANLI SARAY YEMEKLERİ Mutfak sanatları alanında gençlerin

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü BÜLTEN 1 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Proje Ortağı :Buca Belediyesi Etkinlik Direktörü: Suray DURAN Organizasyon Sorumlusu: Göksel BİLENLER Baş

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013 Grand Central Terminal İKİ ETKİNLİKLE 500 BİN KİŞİYE ULAŞIN 57 yıllık tarihinde ilk kez Mayıs ayını

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

Çok kıymetli sektör temsilcisi;

Çok kıymetli sektör temsilcisi; Çok kıymetli sektör temsilcisi; Sağlıklı ve dengeli beslenmek sağlıklı yaşamın ilk kuralı olarak bilinmektedir. Yapılan araştırmalar ve incelemeler türümüzün yaklaşık 5 milyon yıllık geçmişinde insanların

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

TÜRKİYE NİN 10 BAŞARILI GENCİ DESTEKÇİ DOSYASI 2017

TÜRKİYE NİN 10 BAŞARILI GENCİ DESTEKÇİ DOSYASI 2017 TÜRKİYE NİN 10 BAŞARILI GENCİ DESTEKÇİ DOSYASI 2017 Her yıl 10 başarılı genç, 40 değerli jüri, 500 seçkin katılımcı ve güçlü destekçilerimizle Türkiye de nitelikli insan kaynağı oluşturulmasına olanak

Detaylı

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir.

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir. 2-5 Haziran 2016 tarihlerinde Congresium Ankara da gerçekleşecek fuarımızda elektronik oyun konusunda yaratıcı bir fikri, bir projesi ya da aracı olan ve bunu piyasa içerisinde değerlendirmeyi düşünen

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

Neden Sponsor Olmalıyım?

Neden Sponsor Olmalıyım? Neden Sponsor Olmalıyım? Bu etkinlik, uluslararası camiada bir çok ülkede yapılmakta ve çok saygın etkinlikler olarak ses getirmektedir. Benzeri saygınlığa tüm araştırmacıların, araştırma şirketlerinin

Detaylı

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği Türkiye, ilk Ulusal Lansman ve Konferans

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Four Seasons Bosphorus Ödül Töreni Mekanı ZİYNET SALİ KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki CIO Ödülleri CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki 2010 yılında düzenlenen CIO Ödülleri, kurumlarında başarılı projelere imza atmış CIO ları onurlandırmayı hedefliyor. Ödül alan CIO

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına var olan ilginin artmasına neden olmuştur.

Detaylı

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Esat ÖZATA 2. Doğum tarihi : 21/ 03/1980 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Ön Lisans Ön Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Turizm ve

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ

ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ ve 32. ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI FEDERASYONU KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.fiap32congress.org Dünya Fotoğraf Olimpiyatı Türkiye de... Dünya da, Fotoğrafın

Detaylı

erkanyukselorganizasyon.com

erkanyukselorganizasyon.com 0232 422 71 00 info@ Kr eat i fyakl aşı ml ar Kurumsal Hizmetler Firmaların kurumsal değer ve prensiplerini analiz ederek onların beklentileri doğrultusunda planlı, kaliteli, çözüm odaklı ve enerjik bir

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI 16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI ANKARA-2019 ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI NEDİR? Hasta bilgilendirme yarışması, Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından her yıl

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı 5 Ekim - 6 Kasım Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ Türkiye artık yetiştirdiği sporcular ve düzenlediği spor organizasyonları

Detaylı

MIPIM 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-13 MARCH 2015 PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE

MIPIM 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-13 MARCH 2015 PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE MIPIM 2015 10-13 MARCH 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE Majestic/Carlton Otel Projeksiyon 4 gün süreyle, saat 19.30 02.00 arası Majestic veya Carlton Otel in 3

Detaylı

NEDEN DANS? Dans, kendini konuşmadan ifade etme şeklidir.

NEDEN DANS? Dans, kendini konuşmadan ifade etme şeklidir. NEDEN DANS? Dans, kendini konuşmadan ifade etme şeklidir. Konuşma dilinin olmadığı zamanlardan beri varlığını korumuştur. En eski iletişim aracıdır. Dolayısıyla, Dans, İletişim kurmaktır, Estetiktir, Mutluluktur

Detaylı

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz:

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz: Vizyon & Misyon: Şirketimiz, festival, konser, defile, tanıtım, kongre-bayi toplantısı ve her türlü özel organizasyonlarda günün teknolojisine en uygun teknik donanım ve profesyonel kadrosuyla hizmet vermektedir.

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Karadeniz Un Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu adına toplantımıza katılımlarınızın bizleri onurlandıracağını belirtmek isterim.

Karadeniz Un Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu adına toplantımıza katılımlarınızın bizleri onurlandıracağını belirtmek isterim. Değerli Misafirlerimiz Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu koordinasyonunda her yıl bir üye dernek tarafından organize edilen Genişletilmiş Sektör Toplantısı bu sene Hasadın Ardından temasıyla 27-29 Eylül

Detaylı

Yüksek bir insan toplulugu olan Türk Milleti nin tarihi bir özelligi de, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. M.

Yüksek bir insan toplulugu olan Türk Milleti nin tarihi bir özelligi de, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. M. PROJENİN TANIMI & AMACI TÜRKİYE de DANS Kavramına İlgiyi, Sevgiyi, İsteği arttırmak, Dans Etmek isteyen insanların sayısını daha da yukarılara çekebilmek. KURUMSAL FİRMALARI, Dans Kavramı temelinde bir

Detaylı

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA DESTEKLERİYLE 32. FIAP KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.tfsf.org.tr 32 nd FIAP CONGRESS 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA www.fiap32congress.org 32. FIAP KONGRESİ TÜRKİYE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

BKSTV SPONSORLUK DOSYASI

BKSTV SPONSORLUK DOSYASI BKSTV SPONSORLUK DOSYASI BURSA CULTURE ART AND TOURISM FOUNDATION Açık Hava Tiyatrosu Altı, Kültürpark, Osmangazi Bursa, TÜRKİYE Tel: (0224) 234 49 12 Fax: (0224) 234 49 11 www.bkstv.org.tr Sayın ;.. Bilindiği

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın]

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın] BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA LL L 1. Organizatörler ALTUN HEDEF GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ İletişim: Şöhret ALTUN Mobile/WhatsApp: 0536 500 05 73 Ömer Metin AVCIOĞLU Mobile/WhatsApp : 0553 493 24 58 Web sayfası:

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Kent Konseyi iş birliği ile gerçekleştirilecek bir etkinliktir.

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Kent Konseyi iş birliği ile gerçekleştirilecek bir etkinliktir. TOKAT VALİLİĞİ TOKAT BELEDİYESİ TOKAT KENT KONSEYİ ANADOLU MEDENİYETLERİ MİRASI ETKİNLİKLERİ TOKAT YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI PROTOKOLÜ Anadolu Medeniyetleri Mirası Etkinlikleri, Tokat Mutfağını Türkiye nin

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

YARIŞMA ve ÖDÜL KATEGORİLERİ. Fuarın Yıldız Standı. Fuarın Yıldız Ürünü ÖDÜL TAKVİMİ

YARIŞMA ve ÖDÜL KATEGORİLERİ. Fuarın Yıldız Standı. Fuarın Yıldız Ürünü ÖDÜL TAKVİMİ Türkiye eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması Shining Star Awards 2017 - Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri, bu yıl 5. kez organize edilmektedir. Shining Star Awards, önemli bir ihtiyaca dönüşen

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 26-27 Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2 YARIŞMA TERTİP KURULU BAŞKAN KURUL ÜYELERİ: Bergama Kaymakamı Bergama Belediye Başkanı Bergama

Detaylı

15-18 MART 2015. Limak Limra Hotels

15-18 MART 2015. Limak Limra Hotels 15-18 MART 2015 Limak Limra Hotels KONGRE DAVET YAZISI Sayın Yetkili, Yerel Kalkınma Derneği; Global Düşün, Yerel Hareket Et felsefesini benimsemiş, kamu yararına hareket eden ve ülkemizde sürdürülebilir

Detaylı

ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ

ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ Meme Hastalıkları Koalisyon Derneği ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ KOŞUSU VE YÜRÜYÜŞÜ 12 MAYIS 2013 CADDEBOSTAN SAHİL YOLU / İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI Organizasyon Komitesi adına; Europa Donna Türkiye,

Detaylı

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İyi fikirler sınırları yok eder. 1.Giriş SPOR A.Ş., 2014 yılı içinde Kurumun İçin Proje Üret Farkın Olsun sloganı ile bir proje yarışması düzenledi.

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PROGRAMI

TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PROGRAMI TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PROGRAMI 1 Turizme Giriş 3 0 3 2 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi 2 0 2 3 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş 3 0 3

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı