T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 08:45

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 08:45"

Transkript

1 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE6PRT1V* Oturum Tarihi 11/10/2016 Oturum Saati 08:45 Oturum Sayısı 21 KARAR ÖRNEĞİ Gündem: İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Hazırlama Grubunun tarihli ve 21 sayılı kararı ile oluşturulan formların görüşülmesi. Karar: İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Hazırlama Grubunca oluşturulan belgeler incelenmiş olup, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi KAYSİS Belgesi Hazırlama Prosedürünün 5/1 maddesi uyarınca toplam 6 adet formun ekteki şekliyle kabulüne oy birliğiyle karar verilmiştir. EKLER: Form (6 adet) KAYSİS Belgesi Talep Formu (6 adet) e-imzalıdır Prof. Dr. Nurgül ÖZBAY Başkan e-imzalıdır Doç. Dr. Metin KESLER Üye e-imzalıdır Doç. Dr. Cihan DARCAN Üye e-imzalıdır Alper YILDIRIM Üye e-imzalıdır Üye 11/10/2016 Nigar ÖZALP Mevcut Elektronik İmzalar ALPER YILDIRIM (Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı - Daire Başkanı) 11/10/ :30 METİN KESLER (Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı - Öğretim Üyesi) 11/10/ :59 NURGÜL ÖZBAY (Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü - Rektör V.) 11/10/ :39 CİHAN DARCAN (Genel Sekreterlik - Genel Sekreter V.) 11/10/ :15 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü Gülümbe Kampüsü BİLECİK Ayrıntılı bilgi için irtibat: Hakan GÖGER Tel: Faks: Elektronik ağ: Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2

3 GÜZEL SANATLAR ve TASARIM FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU BŞEÜ-KAYSİS Belge No Toplam Sayfa 1 ÖĞRENCİNİN Adı-Soyadı T.C. Kimlik No Doğum Yeri ve Tarihi Adres Telefon E-Posta Erkek Öğrenciler İçin Askerlik Durumu/Şubesi Varsa Başka Üniversite (Açıköğretim Dahil) Kayıt Yılı MEZUN OLDUĞU OKUL Adı (Mezun Olduğu Lise) Mezun Olduğu Alan/Kol/Bölüm YGS Puan Türü Mezuniyet Tarihi OBP (Ortaöğretim Başarı Puanı) (LYS belgesi forma eklenmelidir.) Üniversitenin Adı Fakülte Bölümü KAYIT YAPTIRMAK İSTEDİĞİ Öğrencinin İmzası: Tarih: Not: Adayın başvurusu bir başkası tarafından yapılmışsa, kayıt yapan kişinin kimlik fotokopisinin bu forma eklenmesi gerekmektedir.

4

5 GÜZEL SANATLAR ve TASARIM FAKÜLTESİ STAJ ÖN ONAY FORMU BŞEÜ KAYSİS Belge No Toplam Sayfa 1...BÖLÜMÜ Konu: Staj onayı İlgi(*):...tarihli yazınız (Kurum/Kuruluş/Firma).../../ 20. Bölümünüz.. no lu öğrencisi.. nın öğrenim süresi içinde, yapmakla yükümlü olduğu toplam... iş günü (Endüstri/(Atölye-Tasarım)) stajını kurumumuzda aşağıda belirtilen tarihler arasında, belirtilen yerde ve konuda yapması uygun görülmüştür. Gereğini bilgilerinize arz / rica ederim. Yetkilinin Adı, Soyadı, Kaşe ve İmzası Kurum Yetkilisince Doldurulacak Kısım: Staj konusu : Fabrika ( ) Atölye ( ) Staj yeri İş güvenliği risk derecesi (**) : Tehlikesiz ( ), Az tehlikeli ( ), Tehlikeli ( ), Çok tehlikeli ( ) Staj yapılan Birim / Bölüm : Staj başlangıç ve bitiş tarihi : Staj Yerinin adı ve ünvanı : Staj Yerinin Telefonu : Staj Yerinin Web Adresi : Staj Yerinin Adresi : Öğrenci Tarafından Doldurulacak Kısım: Adı ve Soyadı : Bölümü ve Numarası : Doğum Yeri ve Yılı : Ev Telefonu : Cep Telefonu : Ev Adresi : Not: (*) İlgili kuruma, Bölümden alınan resmi yazı ile başvurulduğu durumlarda doldurulacaktır. (**) Staj öncesinde Stajyer e, tehlikesiz ve az tehlikeli işyerleri için en az sekiz saat, tehlikeli işyerleri için en az on iki saat ve çok tehlikeli işyerleri için en az on altı saat olmak üzere iş güvenliği bilgileri ile 4 saat staj kuralları, çalışmaları ve raporlamaları hakkında bilgi verilecektir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Gülümbe Yerleşkesi, Gülümbe / BİLECİK Tel: Fax:

6

7 GÜZEL SANATLAR ve TASARIM FAKÜLTESİ STAJ BAŞARI BELGESİ FORMU BŞEÜ- KAYSİS Belge No Toplam Sayfa 1 GİZLİDİR...BÖLÜMÜ Öğrencinin; Adı ve Soyadı :... Sınıf ve Öğrenci No :... Kurumun Adı - Adresi : Staj Başlangıç ve Bitiş Tarihi :... Bölümümüz programının zorunlu staj süresi (Endüstri/(Atölye-Tasarım))... (.../...)iş günüdür. Staj Başarı Derecesi Öğrencinin Onaylı Fotoğrafı Staj Birimi Staj süresi (gün) İşe Gösterdiği İlgi Notu* Devam Günü Başarı Notu* Düşünceler Notlar: A= Pekiyi Yetkili Amirin: B= İyi Adı ve Soyadı :... C= Orta Unvanı :... F= Başarısız Mühür ve İmza :... Tarih :... Staj Komisyonu Başkanlığı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Gülümbe Yerleşkesi Gülümbe BİLECİK Not: Öğrencinin stajı bittikten sonra bu belgenin doldurularak Bölüm ve Öğrenci İşleri kopyalarının aşağıdaki adrese doğrudan gönderilmesi ve kurum kopyasının kurumda saklanması rica olunur. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Gülümbe Yerleşkesi, Gülümbe / BİLECİK Tel: Faks:

8

9 GÜZEL SANATLAR ve TASARIM FAKÜLTESİ STAJ BAŞVURU YAZISI FORMU BŞEÜ- KAYSİS Belge No Toplam Sayfa 1... BÖLÜMÜ.../.../20... İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kişisel bilgileri belirtilen bölümümüz öğrencisinin, öğrenimi süresi içinde kazandığı teorik bilgi ve deneyimlerini pekiştirmek fabrika ve atölye, uygulamalarında edindiği beceri ve deneyimleri geliştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımasını sağlamak amacı ile eğitim süreci içerisinde toplam... iş günü zorunlu stajını yapması gerekmektedir. Öğrencimiz Endüstri/Atölye- Tasarım stajını kurumunuzda yapmak istemektedir. Öğrencimiz kurumunuzda staj yapabilme olanağı bulduğu takdirde, kendisine verilen staj programına uyarak, verimli bir staj süresi geçirmesi için, gerekenin yapılması ve stajına başlayabilmesi için ekli Staj Ön Onay Belgesi (Form 1) ve Zorunlu Staj Formu (Form 2) nin doldurularak öğrencimize iletilmesini, staj sonunda Staj Başarı Belgesi (Form 5) nin doldurularak aşağıdaki adresimize kapalı bir zarfta öğrenci ile gönderilmesi hususunda gereğini bilgilerinize sunarım. Bölüm Başkanı/ Anbilim Dalı Başkanı ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Bölümü Sınıfı Numarası : : : : Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Gülümbe Yerleşkesi, Gülümbe / BİLECİK, Tel: Faks:

10

11 GÜZEL SANATLAR ve TASARIM FAKÜLTESİ ZORUNLU STAJ FORMU BŞEÜ KAYSİS Belge No Toplam Sayfa 1... BÖLÜMÜ İLGİLİ MAKAMA Fakültemiz öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır. Aşağıda bilgileri yer alan öğrencimizin stajını kuruluşunuzda yapması için göstereceğiniz ilgiye teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Adı Soyadı Öğrenci No E-Posta İkametgah Adresi TC Kimlik No Öğretim Yılı Telefon No Resim Yapıştırarak Bölüm Staj Komisyonuna Onaylatılacaktır. Fotokopi resim kullanmayınız. STAJ YAPILAN YER İLE İLGİLİ BİLGİLER Staja Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Süresi (İş Günü) İşyeri Adı ve Unvanı İyeri Adresi Faaliyet Alanı Endüstri ( ) Atölye/Tasarım ( ) Telefon No E-Posta İŞVEREN VEYA YETKİLİNİN Adı Soyadı Görevi E-Posta Adresi Tarih İşveren S.G.K Tescil No. Faks Numarası Web Adresi Öğrencinin staj yapması uygundur İmza / Kaşe ÖĞRENCİNİN NÜFUS KAYIT BİLGİLERİ (Staj Başvurusu kabul edildiği takdirde öğrenci tarafından doldurulur.) Soyadı Nüfusa Kayıtlı olduğu İl Adı İlçe Baba Adı Mahalle - Köy Ana Adı Cilt No Doğum Yeri Aile Sıra No Doğum Tarihi Sıra No T.C Kimlik No. Verildiği Nüfus Dairesi N. Cüzdan Seri No. Veriliş Nedeni S.G.K No. Veriliş Tarihi ÖĞRENCİNİN İMZASI STAJ KOMİSYONU ONAYI FAKÜLTE ONAYI Belge üzerindeki bilgilerin doğru olduğunun bildiririm. Tarih: Tarih: Tarih: ÖNEMLİ NOT: Teslim edilecek form 2 asıl nüsha olarak (fotokopi değil) hazırlanır. Zorunlu Staja başlama tarihinden 10 gün önce 1 nüshasının Staj komisyonuna, 1 nüshasının kimlik fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslimi zorunludur. (Üniversitemiz ile SGK arasında yapılacak işlemler için belirtilen süreye uyulması zorunludur) Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Gülümbe Yerleşkesi, Gülümbe / BİLECİK, Tel: , Faks:

12

13 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURU FORMU BŞEÜ-KAYSİS Belge No Toplam Sayfa 3 Tarih:.../.../20... ADAYIN; Kurumu: Birimi: Bölümü: Unvanı: Adı SOYADI: Dönemi: Eki: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi YÖKSİS Özgeçmiş Formu NOT: Adaylar ilgili yıl puanlarını hesaplayarak Aday Tebliğ Puanı olarak ilgili sütunu dolduracaklardır. FAALİYET ve PUAN TABLOSU ORAN FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI ADEDİ (%) (1) PROJE (2) ARAŞTIRMA Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje Ulusal destekli sonuçlandırılmış proje 100 proje TUBA ve TUBITAK destekli proje 85 Kalkınma Bakanlığı destekli proje 85 Sanayi Tezleri Programı (SAN-TEZ) projesi 85 bilimsel araştırma projesi Özel kuruluşlar 30 Yurtdışı 40 Yurtiçi 30 Araştırma kitabı (Tez hariç) Ders kitabı Kitapta editörlük Kitap bölümü Kitap tercümesi Kitap tercümesinde editörlük Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi destekli proje Diğer resmi kurum ve kuruluşlar tarafından destekli Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim kurumları hariç) Yükseköğretim kurumları tarafından destekli Alanında uluslararası yayımlanan araştırma kitabı 100 Alanında ulusal yayımlanan araştırma kitabı 50 Alanında uluslararası yayımlanan ders kitabı 80 Alanında ulusal yayımlanan ders kitabı 40 Alanında uluslararası yayımlanan kitap editörlüğü 60 Alanında ulusal yayımlanan kitap editörlüğü 30 Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü 50 Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü 25 Alanında yayımlamış tam kitap çevirisi 30 Alanında yayımlamış kitap bölümü çevirisi 15 Alanında yayımlanan kitap çevirisi editörlüğü 30 Alanında uluslararası yayımlanan ansiklopedi Ansiklopedi konusu/maddesi konu/madde yazarı Alanında ulusal yayımlanan ansiklopedi konusu/maddesi ADAY TEBLİĞ PUANI KOMİSYON ONAY PUANI

14 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURU FORMU BŞEÜ-KAYSİS Belge No Toplam Sayfa 3 (3) YAYIN Dergi editörlüğü Kitap/dergi editörler kurulu üyeliği Özgün makalesi Diğer (Teknik not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap kritiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SSCI, SCI-Exp, AHCI dergilerinde editörlük 30 SSCI, SCI-Exp, AHCI dışındaki alan indekslerindeki 15 dergilerde editörlük Diğer hakemli uluslararası ve ulusal dergilerde 5 editörlük SSCI, SCI-Exp, AHCI dergilerinde editörler kurulu 10 üyeliği SSCI, SCI-Exp, AHCI dışındaki alan indekslerindeki dergilerde editörler kurulu üyeliğ Diğer hakemli ulusal ve uluslararası dergilerde editörler kurulu üyeliği SSCI, SCI-Exp, AHCI dergilerinde yayımlanan tam makale SSCI, SCI-Exp, AHCI dışındaki alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale Diğer hakemli uluslararası ve ulusal dergilerde yayımlanan tam makale SSCI, SCI-Exp, AHCI indekslerindeki dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale SSCI, SCI-Exp, AHCI dışındaki alan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale Diğer hakemli uluslararası ve ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale Uluslararası boyutta performansa dayalı yayımlanmış ses ve/veya görüntü kaydı bulunmak* Özgün kişisel kayıt 40 Karma kayıt 20 Ulusal boyutta performansa dayalı yayımlanmış ses ve/veya görüntü kaydı bulunmak* Özgün kişisel kayıt 20 Karma kayıt 5 (4) TASARIM (5) SERGI Kamu kurumları ile özel hukuk tüzel kişileri Sanatsal tasarım bünyesinde uygulamaya konmuş 30 (Bina, çevre, eser, Bilimsel yayınla tescillenmiş 15 yayın, mekân, obje) Diğer 10 Bilimsel tasarım Bilimsel yayınla tescillenmiş Kamu kurumları ile özel hukuk tüzel kişileri bünyesinde uygulamaya konmuş Diğer 10 Faydalı obje TSE/TPE tarafından tescillenmiş 30 Özgün kişisel Uluslararası 60 etkinlik Ulusal 30

15 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURU FORMU BŞEÜ-KAYSİS Belge No Toplam Sayfa 3 (5) SERGI (6) PATEN (7) ATIF (8) TEBLİĞ (9) ÖDÜL (Çalışma/proje/ yayın teşvik ödülü lıaıiç) Karma etkinlikler Davetli/yarışmalı uluslararası 15 Davetli/yarışmalı ulusal 10 Alanında ulusal veya uluslararası tescillenmiş patent 100 Öğretim üyesi/elemanının yazar olarak yer almadığı uluslararası kitaplarda, öğretim üyesi/elemanının eserlerine yapılan her bir atıf Öğretim üyesi/elemanının yazar olarak yer almadığı ulusal kitaplarda, öğretim üyesi/elemanının eserlerine yapılan her bir atıf SSCI, SCI-Exp, AHCI indekslerindeki dergilerdeki, öğretim üyesi/elemanının yazar olarak yer almadığı makalelerde, öğretim üyesi/elemanının eserlerine yapılan her bir atıf SSCI, SCI-Exp, AHCI dışındaki alan indekslerindeki dergilerdeki, öğretim üyesi/elemamnm yazar olarak yer almadığı makalelerde, öğretim üyesi/elemanının eserlerine yapılan her bir atıf Diğer hakemli uluslararası ve ulusal dergilerdeki, öğretim üyesi/elemamnm yazar olarak yer almadığı makalelerde, öğretim üyesi/elemamnm eserlerine yapılan her bir atıf Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan tebliğ Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan tebliğ Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve poster olarak sergilenen tebliğ TÜBA ve TÜBİTAK tan alınan ödül 100 Alanında yurtdışı kurum veya kuruluşlardan alınan ödül 80 Alanında yurtiçi kamu kurum ve kuruluşlarından alınan ödül 40 Uluslararası BSE 30 Ulusal BSE 15 Alanından özel kurum ve kuruluşlarından alman ödül *Kültür ve Turizm Bakanlığınca verilmiş bandrollü CD,DVD ve benzeri medya ortamı kayıtları, müzik ve konservatuvar bölümleri için; bestecilik, yorumculuk, kareograflık, rejisörlük, oyun yazarlığı, dramaturji ve sahne tasarımı da bu kapsamda değerlendirilir. AÇIKLAMALAR: Faaliyet ve puan tablosunda yer alan bazı ibare ve kısaltmaların açıklamaları aşağıda yapılmıştır. 1) AHCI: Art and Humanities Citation Index. 2) Alan İndeks: Öğretim elemanının doçentlik alanında tanımlanan SCI-Exp, SSCI ve AHCI dışındaki alan indeks, 3) BSE: Bilim ve sanat kurulu olan kongre, kurultay, sempozyum, konferans ve festival gibi etkinlikler. 4) SCI-Exp: Science Citation Index-Expanded. 5) SSCI: Social Sciences Citation Index.

FAALİYET VE PUAN TABLOSU

FAALİYET VE PUAN TABLOSU FAALİYET VE PUAN TABLOSU (NOT: Puan tablosunda yer alan Akademik Faaliyetler öncelikle YÖKSİS ten alınacak ve eklenecek ÖZGEÇMİŞ çıktısı ile uyumlu olmalıdır. Teşvik kapsamındaki faaliyetlerin puan hesaplaması

Detaylı

FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER

FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER Puan tablosunda yer alan Akademik Faaliyetler öncelikle YÖKSİS ten alınacak ve eklenecek ÖZGEÇMİŞ çıktısı ile uyumlu olmalıdır. Teşvik kapsamındaki faaliyetlerin

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU DOSYASINA EKLENMESİ GEREKEN BELGELERE İLİŞKİN BAZI AÇIKLAMALAR. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler

AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU DOSYASINA EKLENMESİ GEREKEN BELGELERE İLİŞKİN BAZI AÇIKLAMALAR. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU DOSYASINA EKLENMESİ GEREKEN BELGELERE İLİŞKİN BAZI AÇIKLAMALAR FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Uluslararası

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TABLOSU VE KANITLAYICI BELGELER. proje. proje. proje. Kalkınma Bakanlığı destekli

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TABLOSU VE KANITLAYICI BELGELER. proje. proje. proje. Kalkınma Bakanlığı destekli BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TABLOSU VE KANITLAYICI BELGELER FAALİYET TÜRÜ PROJE ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Uluslararası destekli Dünya Bankası, Avrupa Birliği 1)

Detaylı

FAALİYET TABLOSU. proje. proje. proje. Kalkınma Bakanlığı destekli. Sanayi Tezleri Programı (SAN-TEZ) projesi Diğer kamu kuruluşları

FAALİYET TABLOSU. proje. proje. proje. Kalkınma Bakanlığı destekli. Sanayi Tezleri Programı (SAN-TEZ) projesi Diğer kamu kuruluşları FAALİYET TABLOSU FAALİYET PROJE TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Uluslararası destekli Dünya Bankası, Avrupa Birliği 1) Sonuç raporunda, proje sonuçlandırılmış proje ve Avrupa Konseyi

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu)

BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu) BARTIN ÜNİVERSİTESİ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanlığı (Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu) FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Dünya Bankası,

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2018 AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURUSU İÇİN FAALİYET VE PUAN TABLOSU

BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2018 AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURUSU İÇİN FAALİYET VE PUAN TABLOSU BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2018 AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURUSU İÇİN VE PUAN TABLOSU Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi tarafından desteklenmiş proje (Yalnızca

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU İÇİN FAALİYET VE PUAN TABLOSU

BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU İÇİN FAALİYET VE PUAN TABLOSU BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU İÇİN VE PUAN TABLOSU destekli sonuçlandırılmış Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi tarafından desteklenmiş (Yalnızca Ar- Ge niteliğindeki ler) Diğer

Detaylı

FAALİYET TABLOSU. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler. Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje

FAALİYET TABLOSU. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler. Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje FAALİYET TABLOSU FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler PROJE (Tanım: Bilimsel değerlendirme süreci sonucunda ulusal veya uluslararası kurumlarca onaylanarak bütçe desteği sağlanmış

Detaylı

FAALİYET TABLOSU. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler. Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje

FAALİYET TABLOSU. FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler. Uluslararası destekli sonuçlandırılmış proje FAALİYET TABLOSU FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler PROJE (Tanım: Bilimsel değerlendirme süreci sonucunda ulusal veya uluslararası kurumlarca onaylanarak bütçe desteği sağlanmış

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GENEL İLKELER 1. Teşvik ödemesi yalnızca ilgili yılın 1 Ocak-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetleri

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:30

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:30 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 01/06/2018-15109 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE6E38Y45* Oturum Tarihi 31/05/2018 Oturum Saati 16:30 Oturum Sayısı 65

Detaylı

FAALİYET TABLOSU. Alanında uluslararası yayımlanan araştırma kitabı Alanında ulusal yayımlanan araştırma kitabı

FAALİYET TABLOSU. Alanında uluslararası yayımlanan araştırma kitabı Alanında ulusal yayımlanan araştırma kitabı FAALİYET TABLOSU FAALİYET PROJE TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Uluslararası destekli sonuçlandırılmış Ulusal destekli ARAŞTIRMA Yurtdışı YAYIN sonuçlandırılmış Yurtiçi Araştırma

Detaylı

FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi destekli proje

FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler Dünya Bankası, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi destekli proje BAŞVURU DOSYALARININ HAZIRLANMASINDA VE DEĞERLENDİRMELERDE REFERANS AMAÇLI KULLANILACAK MADDELENDİRİLMİŞ FAALİYET TABLOSU VE GEREKEN BELGELER FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda İstenilen Belgeler

Detaylı

III- Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma 1. ÜAK tarafından verilen doçentlik unvanını almış olmak.

III- Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma 1. ÜAK tarafından verilen doçentlik unvanını almış olmak. T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 19.07.2017 - Karar No: 2017-25-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 03.08.2017) Ankara Yıldırım

Detaylı

PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TÜRÜ PUANLANDIRMA TABLOSU:

PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; AKADEMİK TEŞVİK FAALİYET TÜRÜ PUANLANDIRMA TABLOSU: PUAN TABLOSUNDA YER ALAN PUANLARIN UYGULAMADAKİ KISA HESAPLAMA YÖNTEMİ; a. Bir öğretim elemanının bir faaliyet türünden aldığı puan şu şekilde hesaplanır: b. Bu faaliyet türünden aldığı puan, toplam puanının

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI AALİYET TÜRLERİBE GÖRE KOŞULLAR VE KANITLAYICI BELGELER (1) PROJE FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI ORAN (%) Dünya Bankası 100 Uluslararası Avrupa Birliği

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 31/05/2018-14934 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BEKV389BP* Oturum Tarihi 31/05/2018 Oturum Saati 10:00

Detaylı

1. PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ

1. PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 22.05.2018 - Karar No: 2018-20-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 31.05.2018) Ankara Yıldırım

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 14:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 14:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 26/12/2018-35596 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BELC3HPAC* Oturum Tarihi 26/12/2018 Oturum Saati 14:00 Oturum Sayısı 96

Detaylı

PUANLAMA SİSTEMİ TABLOSU (EK-1)

PUANLAMA SİSTEMİ TABLOSU (EK-1) SİSTEMİ TABLOSU (EK-1) (*) Tek yazarlı makalelerde yazar tam puan alır. İki yazarlı makalelerde başlıca yazar tam puanın 0.8'ini, ikinci yazar 0.'ini alır. Üç ve daha fazla yazarlı makalelerde ise, başlıca

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ARAŞTIRMACILAR İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TEŞVİK BAŞVURU TAKVİMİ 1. 2015 yılına ait akademik teşvik başvuruları, 6-20 Ocak 2016

Detaylı

/ DONEMi ICIN ORDU ÜNİVERSİTESİ. AKADEMiK TESVIK FAALiYET TABLOSU I. AKADEMiK TESVIK BASVURU DOSYASI

/ DONEMi ICIN ORDU ÜNİVERSİTESİ. AKADEMiK TESVIK FAALiYET TABLOSU I. AKADEMiK TESVIK BASVURU DOSYASI ORDU ÜNİVERSİTESİ AKADEMiK TESVIK FAALiYET TABLOSU I AKADEMiK TESVIK BASVURU DOSYASI I I HAZIRLANMASINA ILISKIN HUSUSLAR I 01.01.2017 / 31.12.2017 DONEMi ICIN I TABL0-1 01.01.2017-31.12.2017 DÖNEMİNE

Detaylı

3. Aşağıdaki şartlardan en az birini gerçekleştirmiş olmak: puanları yeniden almış olmak. I- Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma:

3. Aşağıdaki şartlardan en az birini gerçekleştirmiş olmak: puanları yeniden almış olmak. I- Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma: T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 4.01.017 - Karar No: 017-03-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 8.0.017) Ankara Yıldırım Beyazıt

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form No: 1.Öğrenci Başvuru Dilekçesi.. /../ T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksekokulunuz Programı. numaralı öğrencisiyim. Zorunlu staj yapmak istediğim işletmeye verilmek

Detaylı

TODAİE AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 YILI BAŞVURULARINDA FAALİYET TÜRÜNE GÖRE SUNULMASI GEREKEN BELGELER 1

TODAİE AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 YILI BAŞVURULARINDA FAALİYET TÜRÜNE GÖRE SUNULMASI GEREKEN BELGELER 1 TODAİE AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ 2017 YILI BAŞVURULARINDA FAALİYET TÜRÜNE GÖRE SUNULMASI GEREKEN BELGELER 1 FAALİYET TÜRÜ ALT FAALİYET DETAYI Başvuruda Sunulacak Belgeler 1)PROJE 2 Uluslararası destekli

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-7999 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE8RUFRJ* Oturum Tarihi 14/03/2017 Oturum Saati 16:00 Oturum Sayısı 34 KARAR

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 09:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 09:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 23/07/2018-19366 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE5D3ZEFB* Oturum Tarihi 20/07/2018 Oturum Saati 09:00 Oturum Sayısı 70

Detaylı

AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER

AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ KANITLAYICI BELGELER (1) PROJE a. Proje künyesinin (projenin adı, tamamlanma tarihi, katılımcıların isimleri, rapor tarihi, vb.)

Detaylı

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ :

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ SÜRESİ : Staj yeri değişikliği hariç, (Staj yeri değişikliği yeni bir staj başvurusu

Detaylı

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER)

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) 1. AMAÇ KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) Bu yönergenin amacı, belirlenen akademik ilkeler ve kriterler ile Kütahya Sağlık Bilimleri

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 09:30

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 09:30 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 25/12/2018-35371 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BE6L3H1N2* Oturum Tarihi 25/12/2018 Oturum Saati 09:30

Detaylı

Z O R UNL U S T A J F O RMU

Z O R UNL U S T A J F O RMU STAJ DOSYASI Z O R UNL U S T A J F O RMU İlgili makama, T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI*

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI* AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİLGİLENDİRME DOKÜMANI* *Milli Eğitim Bakanlığının 24.11.2016 tarihli ve 13271644 sayılı yazısı üzerine,11.10.1983 tarihli ve 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanununun ek 4 üncü

Detaylı

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 16/05/2016-12053 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BELMEFN3* Oturum Tarihi 11/05/2016 Oturum Saati 13:00 Oturum Sayısı 06

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 16:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2017-36695 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BEL93BZ2H* Oturum Tarihi 07/12/2017 Oturum Saati 16:00 Oturum Sayısı 55

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU Müracaat Eden Adayın Adı Soyadı : Adayın Şu andaki Başvurduğu Unvanı Kadrosu Fakülte/Yüksekokul/MYO

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 03/08/2018-E.7246 T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BD466269642* Sayı :23608337-050.01.01/ Konu :ADEK ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemiz

Detaylı

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU

DERS İNTİBAK İSTEĞİ FORMU T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 11/05/2016-11742 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BELCE7J7* Oturum Tarihi 11/05/2016 Oturum Saati 10:00

Detaylı

EK-3 Ders Yükü Hesaplama Çizelgesi. Eğitim Öğretim Etkinlikleri ( Akademik Yılı)

EK-3 Ders Yükü Hesaplama Çizelgesi. Eğitim Öğretim Etkinlikleri ( Akademik Yılı) EK-3 Ders Yükü Hesaplama Çizelgesi Eğitim Öğretim Etkinlikleri (2007-2008 Akademik Yılı) Örgün Ders Yükü (Normal Öğretim) : Örgün Ders Yükü (İkinci Öğretim) : Örgün Ders Sayısı (Normal Öğretim) : Örgün

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BELC29JL* Sayı : 8090943-010.03- Konu : Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği Evrak Tarih ve Sayısı: 22/12/201-E.49717 VETERİNER

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz

Detaylı

1. Teşvik ödemesi 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetleri kapsamaktadır.

1. Teşvik ödemesi 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetleri kapsamaktadır. GENEL İLKELER 1. Teşvik ödemesi 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetleri kapsamaktadır. 2. 2018 yılına ait akademik teşvik başvuruları, 02-12 Ocak 2019 tarihleri arasında,

Detaylı

- Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Akademik Etkinlik Puanları Formu, (Üniversitemiz web sayfasında

- Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Akademik Etkinlik Puanları Formu, (Üniversitemiz web sayfasında BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER - Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Öğretim Elemanı Başvuru Formu ve Dilekçesi, - Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Akademik Etkinlik ları Formu, (Üniversitemiz web

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ ** MADDE 1- Bülent Ecevit Üniversitesi birimlerinde doçent kadrosuna atanmak üzere başvuracak adayların başvurularında, 2547 sayılı

Detaylı

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri Aralık-2017 İÇİNDEKİLER 1. Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi 2. Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU

ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU Adayın Adı : Soyadı : Son Atanma Tarihi : T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLETĠġĠM FAKÜLTESĠ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA YENĠDEN ATANMA FORMU SON ATANDIĞI TARĠNTEN SONRAKĠ BĠLĠMSEL ARAġTIRMA, YAYIN VE EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ)

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ) I - AMAÇ İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ) MADDE 1. Bu yönergenin amacı, İstanbul Rumeli Üniversitesinde yapılacak akademik yükseltilme ve atamalarda

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI 1 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YÜKSELTME VE ATAMALARDA DİKKATE ALINACAK İLKELER VE PUANLAMA TABLOLARI Yardımcı doçent atamalarında; Yardımcı doçentlik kadrosuna

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ 1- Staj Yapacağın Kurum ile Konuşup Sözlü Onay Al. 2- Staj Başvuru Formundan Üç Adet Çıktı Al. 3- Staj Başvuru Formundaki Kendin ile İlgili

Detaylı

KTMÜ MEVZUATI KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ. Genel Hususlar

KTMÜ MEVZUATI KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ. Genel Hususlar KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ Genel Hususlar Amaç ve kapsam MADDE 1 Bu Yönerge Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi kadrosunda tam zamanlı olarak

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ PROFESÖR, DOÇENT VE YARDIMCI DOÇENT KADROLARINA BAŞVURABİLMEK İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR A. Profesör kadrosuna

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ *** MADDE 1- Bülent Ecevit Üniversitesi birimlerinde doçent kadrosuna atanmak üzere başvuracak adayların başvurularında, 2547 sayılı

Detaylı

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 0 FOTO STAJ DEFTERİ Adı Soyadı :... Numarası :... Bölümü ve Yarıyılı :... YAPILAN STAJ Kurum Yapılan Çalışma

Detaylı

BAŞVURU DOSYALARININ HAZIRLANMASINDA VE DEĞERLENDİRMELERDE REFERANS AMAÇLI KULLANILACAK FAALİYET TABLOSU VE GEREKEN BELGELER

BAŞVURU DOSYALARININ HAZIRLANMASINDA VE DEĞERLENDİRMELERDE REFERANS AMAÇLI KULLANILACAK FAALİYET TABLOSU VE GEREKEN BELGELER BAŞVURU DOSYALARININ HAZIRLANMASINDA VE DEĞERLENDİRMELERDE REFERANS AMAÇLI KULLANILACAK FAALİYET TABLOSU VE GEREKEN BELGELER AKADEMİK FAALİYET TÜRÜ FAALİYET BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER TÜBİTAK 1001, 1003,

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ EL KİTAPÇIĞI

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ EL KİTAPÇIĞI T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ EL KİTAPÇIĞI 2017 ELAZIĞ Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından hazırlanmıştır. FIRAT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

Detaylı

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form 1: / /20. T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Meslek Yüksekokulunuzun Programı..nolu öğrencisiyim. Sosyal güvencem : ( )SSK ( )BAĞKUR ( )EMEKLİ SANDIĞI ( )Sosyal Güvencem

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA ATANMA BAŞVURU KRİTERLERİ 1. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. maddesinin b fıkrasının 2. bendi uyarınca yapılacak

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMALARDA ARANACAK ASGARİ KOŞULLAR

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMALARDA ARANACAK ASGARİ KOŞULLAR T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ TOPLANTI SAYISI :05 KARAR 2012/66 SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ:24.05.2012 Üniversitemiz Senatosu nun 15.06.2009 tarih ve 2009/50 sayı ile almış olduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ (22 Ağustos 2013 tarihindeki 813 sayılı Senato Toplantısında yapılan değişikliklerle yürürlüğe girmiştir).

Detaylı

KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ. Genel Hususlar

KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ. Genel Hususlar KIRGIZSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİNERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS VE TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ Genel Hususlar Amaç ve kapsam Madde 1 Bu Yönerge Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi kadrosunda tam zamanlı olarak

Detaylı

T.C. YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Genel İlkeler, Uygulama ve Yürütme, Tanımlar

T.C. YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Genel İlkeler, Uygulama ve Yürütme, Tanımlar T.C. YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Genel İlkeler, Uygulama ve Yürütme, Tanımlar Amaç MADDE 1. Bu yönergenin amacı, Yozgat Bozok Üniversitesinde

Detaylı

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR /

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR / Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Doğum Yeri / Doğum Tarihi : ESKİŞEHİR /.0.99 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : TÜRKÇE Cinsiyet : BAYAN Tel İş : Faks : Posta

Detaylı

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Aday Etkinlik-Puan Listesi

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Aday Etkinlik-Puan Listesi DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Aday Etkinlik-Puan Listesi ETKİNLİK Makaleler MADDE 15 SCI (Science Citation Index), SCI-Expanded, SSCI (Social Science Citation Index) ve AHCI (Art and Humanities Citation Index) kapsamında

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU T.C. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU EK- 1 Resim Yapıştırınız. Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER 1 FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER (1) PROJE 1. Destekleyen kuruluş tarafından onaylı olan ve projenin sonuçlandığını (kapatıldığını) gösteren belge. 2. Üniversitemizde yürütülerek kapatılmış

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ 01.06.2017 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Fotoğraflı 3 adet SGK Formunu, Staj yapacağınız firmaya onaylatacaksınız. Sayın Firma Yetkilisi, T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ PROFESÖRLÜĞE YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI 247 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri saklı kalmak kaydıyla

Detaylı

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak)

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak) Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Devrek (Zonguldak) 0.0.98 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Arapça (Yabancı dil) Cinsiyet : Erkek

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 10:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 10:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/2019-5383 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BELC3MB5B* Oturum Tarihi 14/02/2019 Oturum Saati 10:00 Oturum Sayısı 100

Detaylı

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Komisyonu. Toplantı No: 2016/ 1 12/01/2016

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Komisyonu. Toplantı No: 2016/ 1 12/01/2016 T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Akademik Teşvik Komisyonu Toplantı No: 2016/ 1 12/01/2016 Üniversitemiz Akademik Teşvik Komisyonu Prof.Dr.Murat DOĞAN başkanlığında toplanarak akademik personelin 2015

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ PROFESÖR, DOÇENT VE YARDIMCI DOÇENT KADROLARINA BAŞVURABİLMEK İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR A. Profesör kadrosuna

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME PUAN TABLOSU Araştırma Tasarım ve Yayın Faaliyetleri A-YAYINLAR

IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME PUAN TABLOSU Araştırma Tasarım ve Yayın Faaliyetleri A-YAYINLAR IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME PUAN TABLOSU Araştırma Tasarım ve Yayın Faaliyetleri A-YAYINLAR A.1. ULUSLARARASI YAYINLAR A.1.1. SSCI**, AHCI-Exp**, SCI-Exp kapsamındaki dergilerde

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ ve KAPSAM MADDE 1 - Bu Yönerge, Mevlana Üniversitesi İşletme Fakültesine bağlı bölüm öğrencilerinin okulda edindikleri teorik bilgilerini uygulamaya

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRETİM ELEMANLARI İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRETİM ELEMANLARI İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRETİM ELEMANLARI İÇİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İçindekiler GENEL İLKELER... 1 FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KOŞULLAR VE KANITLAYICI BELGELER... 3 (1) PROJE... 3 Proje;...

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 11:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 11:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 11/06/2016-14314 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BEL97NPK* Oturum Tarihi 10/06/2016 Oturum Saati 11:00 Oturum Sayısı 11

Detaylı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEKLERİNİN BAŞVURU, DEĞERLENDİRİLME VE HESAPLANMASINDA AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ ESAS ALINIR.

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEKLERİNİN BAŞVURU, DEĞERLENDİRİLME VE HESAPLANMASINDA AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ ESAS ALINIR. NOT: GENEL İLKELER - AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEKLERİNİN BAŞVURU, DEĞERLENDİRİLME VE HESAPLANMASINDA AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ YÖNETMELİĞİ ESAS ALINIR. - BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRETİM ELEMANLARININ BAŞVURU YAPMADAN

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI Bursa Teknik Üniversitesi Senatosunun 12.08.2011 tarih ve 19 sayılı oturumunda alınan 8 nolu karar ile uygun bulunmuştur.

Detaylı

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA BAġVURMA, ATAMA, YÜKSELTME VE YENĠDEN DEĞERLENDĠRME YÖNERGESĠ (Kabulü: 05/03/2014 tarih ve 02/8 sayılı Senato Kararı) Amaç ve Kapsam: Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ Aşağıda işaretlediğim kurumdan veya ailemden sağlık yardımı almaktayım/herhangi bir sağlık yardımı almıyorum. 1- Genel Sağlık Sigortası Kapsamındayım 2- Annem veya

Detaylı

Evet ( ) Konut Sayı ( ) Hayır ( ) Evet ( ) Konut Sayı ( ) Hayır ( ) Evet ( ) Hayır ( ) Evet ( ) Hayır ( )

Evet ( ) Konut Sayı ( ) Hayır ( ) Evet ( ) Konut Sayı ( ) Hayır ( ) Evet ( ) Hayır ( ) Evet ( ) Hayır ( ) ÇOMÜ KONUT TAHSĠS TALEP BEYANNAMESĠ Adınız ve Soyadınız Kurum Sicil Numaranız/Bilgisayar Sicil Numaranız Görev Unvanınız Görev Yeriniz Kadro dereceniz Ev Adresi Telefon: iş/ev/cep Kamu Konutları Kanunu

Detaylı

T.C. BĐLECĐK ŞEYH EDEBALĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ÖĞRETĐM ÜYELĐĞĐNE ATANMA VE YÜKSELTĐLME FORMU

T.C. BĐLECĐK ŞEYH EDEBALĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ÖĞRETĐM ÜYELĐĞĐNE ATANMA VE YÜKSELTĐLME FORMU T.C. BĐLECĐK ŞEYH EDEBALĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ÖĞRETĐM ÜYELĐĞĐNE ATANMA VE YÜKSELTĐLME FORMU 1- Atanma /Yükseltilme Đçin Başvurulan Unvan: Profesör Doçent Doktor Yardımcı Doçent Doktor Đlk Atanma Yeniden Atanma

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 15:45

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 15:45 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 27/11/2017-34720 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BEAM34UC5* Oturum Tarihi 23/11/2017 Oturum Saati 15:45 Oturum Sayısı 52

Detaylı

YDS puanının 55 olması veya ÜAK tarafından eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak,

YDS puanının 55 olması veya ÜAK tarafından eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak, MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 247 SAYILI KANUN UN /D MADDESİ UYARINCA İSTİHDAM EDİLEN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN ANILAN KANUN UN 33/A MADDESİ UYARINCA ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA GEÇİŞLERİ İÇİN ARANACAK KRİTERLER

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - (ADYÜ) STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - (ADYÜ) STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Sayı: Fakültemiz/YO/MYO öğrencilerinden olup, aşağıda kimlik bilgileri yazılı öğrencimiz... gün süre

Detaylı

Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri 1. Teşvik ödemesi yalnızca ilgili yılın 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetleri kapsamaktadır. 2. Devlet üniversitelerinden

Detaylı

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri OCAK-2019 İÇİNDEKİLER 1. Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi 2. Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Detaylı

T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ

T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1 Bu Yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Fakülte, Enstitü ve Yüksekokullarında öğretim üyesi adaylarında

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 13:30

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 13:30 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2018-5916 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE843L0Z1* Oturum Tarihi 26/02/2018 Oturum Saati 13:30 Oturum Sayısı 60

Detaylı

12.02.2014 SENATO 2014/2-XXII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TEŞVİK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

12.02.2014 SENATO 2014/2-XXII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TEŞVİK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 12.02.2014 SENATO 2014/2-XXII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TEŞVİK YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; yurtiçi ve yurtdışı lisansüstü eğitim, bilimsel

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 13:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 13:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 16/05/2016-12054 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BENDEHFD* Oturum Tarihi 12/05/2016 Oturum Saati 13:00 Oturum Sayısı 07

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ Senato 16 Eylül 2015 TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ Senato 16 Eylül 2015 TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESİ Amaç Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı, Turgut Özal Üniversitesi öğretim üyelerinin bilimsel çalışmalarında kalitenin arttırılmasına

Detaylı

9. Formları, adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir.

9. Formları,   adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir. EK 1 İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2017-2018 E Ğ İ T İ M Ö Ğ R E T İ M Y I L I STAJ İŞLEMLERİ VE AŞAMALARI Staj işlemleri; 2 aşamadan oluşmaktadır. Staj Başvuru ve Onay İşlemleri Staja Başlama

Detaylı

1. ARAŞTIRMAYA DAYALI YAYIN FAALİYETLERİ

1. ARAŞTIRMAYA DAYALI YAYIN FAALİYETLERİ 1.1. 1. ARAŞTIRMAYA DAYALI YAYIN FAALİYETLERİ a. SCI-Expanded (Science Citation Index -Expanded), SSCI (Social Science Citation Index), AHCI (Arts and Humanites Citation Index) tarafından taranan dergilerde

Detaylı

Tablo 6 - İlahiyat Temel Alanı

Tablo 6 - İlahiyat Temel Alanı Kod Bilim Alanı Koşul No 602 Felsefe ve Din Bilimleri 61 603 İslam Tarihi ve Sanatları 61 604 Temel İslam Bilimleri 61 Koşul No Başvuru Şartları Puan 61 İlahiyat temel alanında başvurulan doçentlik bilim

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA VE YÜKSELTİLME YÖNERGESİ (İLKELER VE ÖLÇÜTLER) I. AMAÇ

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA VE YÜKSELTİLME YÖNERGESİ (İLKELER VE ÖLÇÜTLER) I. AMAÇ T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA VE YÜKSELTİLME YÖNERGESİ (İLKELER VE ÖLÇÜTLER) I. AMAÇ Bu yönergenin amacı, belirlenen akademik ilkeler ve ölçütler ile Bilecik Şeyh Edebali

Detaylı

BİRİM AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU VE İNCELEME KOMİSYONLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 ARALIK 2017

BİRİM AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU VE İNCELEME KOMİSYONLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 ARALIK 2017 BİRİM AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU VE İNCELEME KOMİSYONLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 ARALIK 2017 Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği: DAYANAK Milli Eğitim Bakanlığının 24.11.2016 tarih ve 13271644 sayılı

Detaylı