BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR."

Transkript

1 CROSS COUNTRY

2

3 BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay ya da daha konforlu hale getirmek için ne yapabiliriz? Otomobillerimizi tasarlarken hep bu felsefeyi kullandık. Bu nedenle, diğer otomobil üreticileri teknolojiyle başlayıp insanları da bunun içine katmaya çalışırken, biz otomobillerimizi sizden ilham alarak, size göre tasarlıyoruz. Neye ihtiyaç duyduğunuzu soruyoruz ve sonra da hayatınızı daha kolay, daha iyi, daha güvenli ve daha güzel hale getirmek için teknik yeteneklerimizi kullanıyoruz. Görünümü belirleyen fonksiyonudur ve bir otomobili insanları düşünerek tasarladığınızda doğal bir şekilde güzel görünüyor. Otomobillerimize baktığınızda ve etkileşimde bulunduğunuzda kendinizi harika hissetmeniz gerektiğini düşünüyoruz, her gün. İnsanlardan ilham alarak otomobil tasarlamak 86 yıllık tarihimizde birçok yeniliğe neden oldu. Örneğin, şu anki otomobilinizde bulunan üç noktadan bağlantılı emniyet kemeri. Bu, 1959 da yaptığımız bir buluştu. Birkaç çevre sorununu da çözdük; 1976 da Lambda Sond adı verilen ve egzoz gazlarını izleyen bir algılayıcı geliştirdik; egzoz gazı atıklarının azaltılmasına, performansın yükseltilmesine ve yakıt tüketiminin düşü rülmesine yardım ediyor. Şu anda hala dünyadaki bütün benzinli motora sahip araçların bir parçası.

4 İSVEÇ TE HARİKA TASARIM LÜKS BİR ŞEY DEĞİL, BİR YAŞAM BİÇİMİ.

5 MERHABA 3 Yenilikçilik Volvo nun özünde yer alıyor. Belki de nereli olduğumuzla ilgisi vardır. Bu kadar küçük bir ülkeye göre çok sayıda yaratıcı yetenek çıkardık. Çünkü gerçekten yaratıcı olabilmek için kendinize inanmanız ve başkaları ne yaparsa yapsın doğru olduğuna inandığınız yöntemle yapmanız gerektiğini biliyoruz. Örneğin, koltuklarımızı ele alalım ların başlarında, Göteborg daki Chalmers Teknoloji Üniversitesi nden bir grup ortopedik cerrah ile görüşmeler yaptık. Neden bir grup otomobil tasarımcısının kendileriyle görüşmek istediğini merak etmişlerdi. Bir otomobil koltuğu tasarlarken daha önce hiç kimse bir ortopedik cerrahın önerilerini almayı düşünmemişti. Ama bunun sonucunda geliştirdiğimiz ergonomik koltuk tasarımları otomobillerimizin uzun yoldaki üstün konforuyla dünya çapında ün kazanmasını sağladı. Bütün İskandinav zanaatkarları gibi, biz de işimizde sadece en iyi malzemeleri kullanıyoruz, örneğin güvenlik kafeslerimizdeki ultra güçlü bor çeliği gibi. Otomobillerimizin içinde doğal, özgün malzemeleri, bu sezonda moda oldukları için değil, dokunduğunuzda size hoş bir duygu sağladıkları ve sağlığınız açısından daha iyi oldukları için kullanıyoruz. Sizin için güzel bir deneyim yaratmak bizim için doğal bir şey. Çünkü, İsveç te harika tasarım, lüks bir şey değil, bir yaşam biçimi.

6 ŞEHİRDEN KAÇIŞ OTOMOBİLİ. YENİ OTOMOBİLİN VOLVO V40 CROSS COUNTRY 4 Volvo V40 Cross Country miz sana küçük bir hatchback gövdesinde en ilham verici modern İskandinav tasarımını sunuyor. Yoğun yaşam biçimine uyum sağlayacak çok yönlülüğe sahip ama aynı zamanda sürüşüne eğlence katacak bir ataklığı da var ve ayrıca görünümü de diğer otomobillerden ayrılmasını sağlıyor. İsveçliler olarak şehirden uzaklaşma ihtiyacını çok iyi anlıyoruz ve bu nedenle V40 Cross Country'e anında karar verip uzaklaşma isteğini besleyecek bazı arazi aracı tasarım öğeleriyle daha fazla macera ve eğlence potansiyeli ekledik. Maceran asfaltın ötesine gidiyorsa, Dört Tekerlekten Çekiş sistemini seçme olanağını da sunuyoruz; böylece V40 Cross Country n gerçek bir arazi aracına dönüşecek. V40 Cross Country sağlam görünümlü bir profile sahip olabilir ama aynı zamanda arka far grubu gibi gerçekten güzel tasarım öğelerini de içeriyor. EN YAKIN YETKİLİ SATICIYI VOLVOCARS.COM.TR DE BULABİLİRSİN

7

8

9 ARAŞTIRMAYA MI ÇIKIYORSUN? SAĞLAM ALETLERE İHTİYACIN OLACAK. TASARIM VİZYONUMUZ VOLVO V40 CROSS COUNTRY 7 Açık havada kamp vs. yaptıysan, sağlam, iyi kaliteli malzeminin ne kadar önemli olduğunu bilirsin. V40 Cross Country yi tasarlarken işte bundan ilham aldık. Başlangıç olarak, V40 kuzenine göre yerden yüksekliğini artırdık ve daha yüksek şasiyle birlikte önünü daha iyi görmeni sağladık; bu da hem şehir içinde hem de şehir dışında kullanışlı. Zorlu arazi daha büyük jantlar da gerektiriyor; burada gösterilen otomobil çarpıcı 19 inç Alecto jantlara sahip. Sonra da ön ve arka bölümü çakıl taşlarından korumak için belli bölgeleri plastik gövde kitiyle kapladık. Buna bal peteği şeklinde ön ızgara ve dik Gündüz Farları gibi harika tasarım öğelerini de eklediğimizde, modern İskandinav Tasarımının en iyisini elde etmiş olduk, ek arazi görünümüyle birlikte. Arka koruma levhası V40 Cross Country ni mükemmel bir şekilde tamamlıyor; Volvo nun maceracı yetenekleriyle ilgili görsel bir ipucu sağlıyor ve ayrıca zorlu yollarda ek koruma sağlıyor. V40 CROSS COUNTRY NİN ÇEKİCİ TASARIM ÖZELLİKLERİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİYİ VOLVOCARS.COM.TR DE BULABİLİRSİN.

10 YOLA SAĞLAM BASAN ARKADAŞIN. Dinamik Denge ve Çekiş Kontrolü (DSTC) standart olarak sunuluyor. V40 Cross Country nin dengesini kaybetme riski varsa, DSTC doğru miktarda fren gücü uygulayarak ve motor gücünü gerektiği kadar azaltarak kaymayı önlüyor; sen hiçbir şey hissetmeden. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR

11 OTOMOBİLİNİN İÇİNDE VOLVO V40 CROSS COUNTRY 9 Maceraların seni normal yolların dışına götürüyorsa, standart olarak Dört Tekerlekten Çekişle sunulan T5 versiyonunu seçmeni öneririz, böylece koşullar ne olursa olsun 213 beygir gücünün hepsini tekerlekler yoluyla yol yüzeyine iletebilirsin. Bunu Eğim İniş Kontrolü ile birleştirdiğinde, en dik yokuşları bile büyük bir güvenle geçebileceksin; yapman gereken tek şey direksiyonu kontrol etmek. V40 Cross Country 210 km/s son hızı ve 7.2 saniyelik km/s hızlanma süresiyle yolda da seni hayal kırıklığına uğratmayacak. Araç kullanmayı seviyorsan, Viraj Çekiş Kontrolü sistemimizi beğeneceksin bir virajdan çıkarken içteki ve dıştaki tekerleklere uygun miktarda güç ve fren uygulayarak aracın önden dışa kayma davranışını azaltıyor. Bir yan yoldan hızlı bir anayola girişte çok kullanışlı.

12

13 7 VOLVO SENSUS. KONTROL SENDE, DOĞAL OLARAK. SİZİN ALANIN 11 Evet, Yeni Volvo V40 Cross Country güzel bir şekilde biçimlendirilmiş bir dış tasarıma sahip. Ama neden bütün zevk gelip geçenlerin olsun? Zamanın çoğunu sürücü koltuğunda geçireceğin için, etrafında harika bir alan oluşturduk. Bütün göstergeleri ve kontrolleri mümkün olduğunca kolayca kullanılacak ve anlaşılır olacak şekilde tasarladık. Seni ve otomobilini etrafındaki dünyayla birleştirmek için kullanılan bu yaklaşıma Sensus adını veriyoruz. Güzel yeni Adaptif Dijital Göstergemiz bu felsefenin en son ifadesi. Aşırı bilgiye boğmadan ihtiyacın olan bütün bilgileri sunmakla kalmıyor, ayrıca üç ayrı ayar seçeneği sunuyor; Elegance, Eco ve Performance. Ön paneldeki Sensus ekranı ile birlikte, sürüş kontrolünü çok kolay bir deneyim haline getiriyor. Sensus Connected Touch ile de 7 inçlik Sensus ekranı bağlantılı bir multimedya merkezi haline geliyor ve entegre bağlantılı navigasyon, başka cihazdan müzik yayını ve internet bağlantısı sağlıyor. Ama fonksiyonel güzellik sağlayan sadece ekranlarımız ve uygulamalarımız değil. Aynı düzeyde özeni direksiyon simidine ve ayrıca bize özel mannekin klima düğmelerine sahip havada asılı, markamızın simgesi orta konsola da gösterdik. FULL MÜZİK DENEYİMİ Volvo olarak en iyi müzik deneyimini yaşaman gerektiğine inanıyoruz. İşte bu nedenle en gelişmiş teknolojili Premium Sound Multi Media Sistemimizi Audyssey Laboratories ile birlikte tasarladık. On hi-fi hoparlör ve MultEQ ses işlemcisi teknolojisini kullanan bu 5x130 W sistem, her yolcu için benzersiz bir işitsel deneyim sunuyor ve dış medya çalar cihazlara kolayca bağlanıyor. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR Güzel bir şekilde tasarlanmış, yüksek çözünürlükteki renkli ekranımız üç farklı sürüş ayarından birini seçmene olanak tanıyor: Elegance, Eco ve Performance.

14 GÜVENLİKTEN BAHSETMİŞ MİYDİK? SANA ÖNEM VERİYORUZ de kurucularımız Assar Gabrielsson ve Gustaf Larson zorlu taşra yollarıyla baş edebilecek gerçekten güçlü otomobiller üretmeye karar verdi. Ama güçlü olmak tek başına yeterli değildi. Ayrıca bir vizyonları vardı: Otomobiller insanlar tarafından kullanılıyor demişlerdi, bu nedenle Volvo da yaptığımız herşeyde bize kılavuzluk eden ana prensip güvenliktir ve hep böyle kalmalıdır. Şu anda hedefimiz, 2020 ye kadar hiç kimsenin yeni bir Volvo da ağır bir şekilde yaralanmayacağı ya da ölmeyeceği bir düzeye ulaşmak. Kurucularımız hayatta olsa bunu çok beğenirdi. Bu amacımıza ulaşmamıza yardım etme ve hayatı kolaylaştırma felsefemize uygun olarak, V40 ın içinde komple sezgisel güvenlik teknolojileri bulunuyor. Bu özellikler günlük sürüşü desteklemek için var ve bir kaza durumunda seni koruyor ve hatta çarpışmaları önlüyor. Buna IntelliSafe adını veriyoruz. Ayrıca dünyada ilk kez V40 Yaya Hava Yastığı da sunuyor. En kötü şey başına gelir ve bir yaya ile çarpışırsan, bu hava yastığı şişerek çarpışmanın etkisini azaltıyor ve bu da hayati bir fark yaratabilir. Bu da bizim, ister Volvo nun içinde ister dışında olsun, bütün yol kullanıcılarını güvende tutma anlayışımızın bir başka örneği. Tabii, bütün bunların sonucunda Volvo V40 ın Euro NCAP çarpışma testinde 5 yıldız alması şaşırtıcı olmadı; ayrıca, zorlu Küçük Aile Otomobili grubunda 2012 Euro NCAP ın Sınıfının En İyisi Ödülünü aldı. Bunu yaparken de enstitünün bugüne kadar kaydettiği en yüksek puana ulaştı. V40 sahiplerinin otomobil kullanmayı sevdiğini biliyoruz, ama gittikçe daha kalabalık hale gelen yollarda sürekli olarak diğer insanların hatalarına maruz kalıyoruz. İşte bu nedenle IntelliSafe anlayışımız City Safety/Şehirde Güvenlik Sistemi, Otomatik Frenli Çarpışma Uyarısı, Yaya Algılama ve Bisikletli Algılama Sistemi gibi akıllı teknolojileri içeriyor. Radarımızı görebiliyor musun? V40 ın ızgarasında gizli ama seni ve dışarıdaki insanları güvende tutmak için çok çalışıyor. Buna biz Otomatik Frenli Çarpışma Uyarısı ve Yaya Algılama Sistemi diyoruz, sense güvenlikte devrim diyeceksin.

15 City Safety/Şehirde Güvenlik Sistemi, şehir içinde öndeki otomobil aniden durduğunda seni çarpışmadan korumak için tasarlandı. Bu gelişmiş IntelliSafe sistemi 50 km/s ye kadar hızlarda çalışıyor, başka bir otomobille çarpışmak üzere olup olmadığını algılıyor ve gerekirse fren yapıyor. Kör Nokta Bilgi Sistemimizi (BLIS) daha da geliştirdik. Artık kör noktanıza giren araçlarla ilgili seni uyarmak için radar teknolojisi kullanıyor. Ayrıca, dar park yerlerinden geri çıkarken göremediğin araçlarla ilgili seni uyaran Yan Trafik Uyarısı var. Sana olduğu kadar diğer yol kullanıcılarına da önem verdiğimiz için, Otomatik Frenli Yaya Algılama Sistemi önününe çıkan insanları izliyor ve zamanında tepki gösteremezsen fren yapıyor. DAHA FAZLA BİLGİYİ VOLVOCARS.COM.TR DE BULABİLİRSİN

16 SÜRDÜRÜLEBİLİR SÜRÜŞÜN EĞLENCELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ. SEN DE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNECEKSİN.

17 MOTOR SEÇENEĞİ 15 Drive-E ürettiğimiz her Volvo nun özünde yer alıyor. Sürdürülebilir yolculuk kavramına herşeyi dahil eden bu yaklaşımımız; daha fazla verimlilik ve daha düşük kullanım maliyeti sağlayan ama zevkli sürüşten taviz vermeyen çeşitli teknolojilerin ardındaki yenilikçi düşünce biçimimiz. Drive-E teknolojik ilerlemelerimiz arasında motorlarımızdaki sürtünmenin azaltılması ve hem motor hem de araca koyduğunuz yakıttan en yüksek faydayı görmen için çeşitli aerodinamik iyileştirmeler yer alıyor. Start/Stop teknolojisini, enerji geri kazanma sistemlerini kullanıyoruz ve her zaman üretim süreçlerini daha sürdürülebilir hale getirmeye çalışıyoruz; İsveç teki fabrikamızın bütün elektriği temiz, hidroelektrik santrallerinden geliyor. Ne de olsa, çevre bilincine sahip yolculuk kavramı bizim akıllı, düşünceli lüks kavramımızın temelini oluşturuyor. Bu çerçevede V40 Cross Country için güçlü, verimli motorlar sunuluyor ve son derece verimli, sadece 99 gr/km karbondioksit (CO 2 ) atığına sahip D2 dizelden, 213 beygir gücündeki T5 benzinli turboya kadar çeşitli seçenekler bulunuyor.

18 HANGİ V40 CROSS COUNTRY SİN? KENDİNİ İFADE ET VOLVO V40 CROSS COUNTRY 16 Tebrikler, Yeni Volvo V40 Cross Country ni seçtin. Hatta tercih ettiğin motoru da belirledin. Şimdi yapman gereken tek şey senin için uygun olan donanımları ve aksesuarları seçmek. Beğeneceğini umduğumuz donanımları sunarak işini kolaylaştırmaya çalıştık. İç ve dış tasarımda klasik ve zarif görünümden sportif görünüme kadar beğeneceğin herşey var.

19 V40 CROSS COUNTRY Standart donanım şunları içeriyor: 16 inç çelik jantlar (D2 de 15 inç) 5 koltukta da 3 noktadan bağlantılı ve kemer uyarılı emniyet kemerleri Sürücü ve yolcu ön hava yastığı Orta konsolda Kömür kaplamalar Şehirde Güvenlik/City safety Viraj Çekiş Kontrolü (CTC) Tünel konsolunda bardak tutucular Dinamik Denge ve Çekiş Kontrolü (DSTC) ETC tek bölgeli Elektronik sıcaklık kontrolü Sert bagaj örtüsü Aydınlatmalı makyaj aynası, yolcu tarafı Immobiliser Yan Perde Hava Yastıkları Lorensberg tekstil döşeme Dış sıcaklık göstergesi Yaya Hava Yastığı (opsiyonel) Uzaktan Kumandalı merkezi kilit Sensus bilgi ve eğlence sistemi, orta konsolda 5 inç renkli ekran, CD ve AUX girişini içeren Performance müzik sistemi Ön koltuklara entegre yan hava yastıkları Yol bilgisayarı Lastik tamir kiti (opsiyonel) Ön koltuklara entegre boyun zedelenmesi koruma sistemi (WHIPS) + PREMIUM Standart donanıma ek olarak aşağıdakileri içeriyor: Ön kapı eşiği plakaları Yan camların etrafında parlak dekor çıtalar Katlanır yan aynalar Yer aydınlatması, yan aynalar Hız sabitleyici Arka Park yardım sistemi Yağmur sensörü, 2. nesil + ADVANCE Premium donanıma ek olarak aşağıdakileri içeriyor: Sürücü Bilgi Modülü, 8 inç TFT ekran ABL (Otomatik Viraj Farları) Entegre, Menü kontrollü Ön far yıkama sistemi, düşük akışlı LED DRL farlar High Performance müzik sistemi, 4x45 W, 8 hoparlör 7 inç ekran Tekli DVD oynatıcı, MP3 USB ve ipod fonksiyonu, IAM

20 DIŞARIDA: ÇAMUR, YAĞMUR, RÜZGAR İÇERİDE: TAM BİR ŞIKLIK İÇ BÖLÜMÜ KENDİNE ÖZEL HALE GETİR Volvo V40 Cross Country içinde yaşayacağın maceralar kadar sana özel olmalı. Ergonomik koltuklarımız her zaman Volvo nun güçlü yönü olmuştur; zorlu yollarda en uzun yolculuklardan sonra bile kendini zinde hissetmeni sağlayacak kadar destekleyici. V40 Cross Country de otomobilinin sportif havasını gerçekten güçlendiren çeşitli iki renkli tasarımlardan birini seçebiliyorsun. İskandinav iç tasarımında ışığın doğru ayarlanması çok önemli ve aynı şey otomobillerimiz için de geçerli; karanlık bastıktan sonra yedi farklı seçenekten istediğiniz iç ortamı seçebilmene olanak tanıyan Tiyatro Aydınlatmasını

21 VOLVO V40 CROSS COUNTRY 19 sunuyoruz. Gündüzleri, sabit panoramik cam tavanımız sana ve yolcularına otomobilinin içinde harika bir ışık ve ferahlık duygusu sağlıyor. En güneşli günlerde bile konforu korumak için, renkli cam kızıltötesi ışınları azaltıyor. Fazla güneş ışığı varsa, bir düğmeye basarak kayar perdeyi kapatabilirsin. Aydınlatmalı vites kolumuz ve çerçevesiz iç aynamız, her kullandığında bunun harika bir şekilde tasarlanmış bir otomobil olduğunu hatırlatan iç bölümü tamamlıyor.

22 DÖŞEMELER DERİ Deri, S10F Kömür/Parlak Bej, Kömür iç bölüm Deri, S100 Kömür, Kömür iç bölüm Deri, S10N Kömür/Fındık Kahverengisi, Kömür iç bölüm Deri, S12F Kömür/Parlak Bej, Kömür/Parlak Bej iç bölüm Deri, S120 Kömür, Kömür/Parlak Bej iç bölüm Deri, S130 Parlak Bej, Parlak Bej iç bölüm Deri, S13F Espresso Kahverengi/Parlak Bej, Parlak Bej iç bölüm Deri, S136 Espresso Kahverengi, Parlak Bej iç bölüm KAPLAMALAR Modern Ahşap Copper Dawn Centre Court Parlak Grafit alüminyum Kömür

23 DÖŞEMELER LINDHOLMEN T-TEC/TEKSTİL VOLVO V40 CROSS COUNTRY 21 Lindholmen T-Tec/tekstil, S50F Kömür/Parlak Bej, Kömür iç bölüm Lindholmen T-Tec/tekstil, S50G Parlak Bej, Kömür iç bölüm Lindholmen T-Tec/tekstil, S500 Kömür, Kömür iç bölüm Lindholmen T-Tec/tekstil, S52F Kömür/Parlak Bej, Kömür/Parlak Bej iç bölüm Lindholmen T-Tec/tekstil, S520 Kömür, Kömür/Parlak Bej iç bölüm Lindholmen T-Tec/tekstil, S530 Parlak Bej, Parlak Bej iç bölüm ŞEME LORENSBERG TEKSTİL Lorensberg tekstil, S000 Kömür, Kömür iç bölüm

24 Alecto, 7.5x19 inç, Parlak Siyah/Mat Saf Bakır ayrıntılar

25 ALÜMINYUM JANTLAR VOLVO V40 CROSS COUNTRY 23 Alecto, 7.5x19 inç Parlak Siyah/Mat Gümüş ayrıntılar Alecto, 7.5x19 inç Parlak Siyah/Mat Siyah ayrıntılar Alecto, 7.5x19 inç Açık Gri/Mat Saf Bakır ayrıntılar Alecto, 7.5x19 inç Açık Gri/Mat Gümüş ayrıntılar Mefitis, 7.5x18 inç Elmas Kesim/Mat Tech Siyah Mefitis, 7.5x18 inç Açık Açık Gri Larenta, 7x17 inç Parlak Tech Siyah Larenta, 71x7 inç Parlak Gümüş Geminus, 7x16 inç Gümüş Taş

26 V40 CROSS COUNTRY Yİ HAYATINA UYUMLU HALE GETİR. AKSESUARLAR VOLVO V40 CROSS COUNTRY 24 Volvo V40 Cross Country ani bir kararla şehirden kaçmak istediğin anlarda ideal yol arkadaşın. Çeşitli aksesuarlarımızla Volvo nu kendine özel hale getirebilirsin. İstersen otomobilinin sağlam görünümünü Dış Tasarım Kitiyle daha da vurgulayabilirsin, özel jantlarımızla çarpıcı bir görünüm elde edebilirsin ya da Sensus Connected Touch sistemimizle internete bağlanabilirsin. Yaşam biçimine uygun aksesuarları sunuyoruz. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR

27 Şık ve sağlam üretilmiş gümüş renkli arka deko kaplama, lastik şeritleriyle sadece Volvo ndaki diğer Dış Tasarım Kiti ayrıntılarını tamamlamakla kalmıyor, yükleme ve boşaltma sırasında arka tamponu da koruyor. Gümüş renkli yan koruma levhaları Volvo V40 Cross Country nin daha da etkileyici görünmesini sağlıyor ve hem eşik hem de diğer V40 Cross Country dış tasarım aksesuarlarıyla mükemmel uyum sağlıyor. Zarif bir şekilde tasarlanmış oval çift egzoz çıkışlarıyla kromlu paslanmaz çelikten arka koruma levhası, V40 Cross Country nin sağlam tasarımını güçlü ama zarif bir şekilde tamamlıyor. Kısmen aracın dış rengiyle uyumlu ve kısmen de gümüş renkli. Bir fincan kahve mi istiyorsun? Ya da hemen bir buket çiçek almak? Sensus Connected Touch sayesinde, görsel ve sesli talimatlara sahip İnternet bağlantılı navigasyon sistemimiz igo ya bağlanmadan önce, Google ı kullanarak gideceğin yeri aramak çok kolay. Sensus Connected Touch ayrıca sesli kontrole sahip Spotify ı içeriyor. Belli bir türde müzik ya da belli bir sanatçıyı dinlemek istiyorsan, sadece adını söylemen yeterli. Sistem ayrıca müzik sistemine bağlı USB bellekleri, tabletleri ve akıllı telefonlarda da arama yapıyor. Bütün dünyadan istasyonları dinleyebileceğin internet radyosu da her zaman elinin altında. Volvo nuz Facebook, ve Twitter yoluyla aileniz ve arkadaşlarınızla iletişimde kalmanı sağlayabiliyor. Daha da iyisi, bir USB 3G/4G cihazını kullanarak Volvo nu bir Wi-Fi erişim noktasına çevirebilirsin. Akıllı telefonunu Sensus Connected Touch a bağladığında kablosuz bir internet bağlantısı oluşturmuş olacaksın ve sonra da bunu, örneğin bir tablet gibi başka cihazlar için kullanabileceksin.

28 OTOMOBİL SAHİBİ OLMANIN KEYİFLİ YOLU.

29 VOLVO DENEYİMİ VOLVO V40 CROSS COUNTRY 27 Sen mutlu olduğunuzda biz de mutlu oluruz. Bir Volvo satın aldığında, otomobil sahibi olmanın en kolay yolunu seçmiş olursun. Finansman, sigorta, servis hizmetleri, lastik değişimi, temizlik, yani araç sahibi olmanın ilgi çekmeyen tüm yönlerini daha kolay, daha hızlı ve daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. İşte bu nedenle Volvo yetkili satıcın her zaman senden ilham alarak tasarlanmış hizmetler sunacak ve mümkün olduğunca keyifli bir otomobil sahipliği sağlayacak. SATIN ALMA VE KULLANIM Volvo OtoGaranti Volvo OtoFinans Volvo OtoKasko SERVİS VE BAKIM Volvo Servis 2.0 Yazılım güncellemeleri Kişisel Servis Yetkilisi Volvo Profesyonel Araç Bakımı Lastik hizmetleri İHTİYAÇ DURUMUNDA Volvo OtoLine Yol Yardımı Onarımlar Volvo Cam Hizmeti Volvo Mini Onarım Klima Bakım Hizmeti DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR

30 BİLGİLER DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR

31 T5 T4 Motor tipi: 2.0L sıralı 5 silindirli benzinli turbo 1.6L sıralı 4 silindirli benzinli turbo Şanzıman: Altı vitesli Powershift Altı vitesli Powershift Yakıt tüketimi, litre/100 km, ortalama, düz/otom.: /7.8 (8.1 AWD) /6.1 CO 2 gr/km, düz/otom.: /182 (189 AWD) /143 Maks. güç, hp, d/d: Maks. tork, Nm, d/d: 300/ / Hızlanma, km/s, sn., düz/otom.: /6.1 (7.2 AWD) /8.5 Son hız, km/s, düz/otom.: /210 (210 AWD) /210 Yakıt deposu, litre: 62/57 62 Çevre sınıflandırması: Euro 5 (2011) Euro 5 (2011) Motor tipi: D2 1.6L sıralı 4 silindirli common-rail turbodizel Şanzıman: Altı vitesli manuel ya da altı vitesli Powershift Yakıt tüketimi, litre/100 km, ortalama, düz/otom.: 3.8/4.1 CO 2 gr/km, düz/otom.: 99/108 Maks. güç, hp, d/d: Maks. tork, Nm, d/d: 270/ Hızlanma, km/s, sn., düz/otom.: 11.9/12.1 Son hız, km/s, düz/otom.: 185/190 Yakıt deposu, litre: 52 Çevre sınıflandırması: Euro 5 (2011) Bütün teknik bilgiler değişiklik gösterebilir. En son bilgiler için lütfen Volvo yetkili satıcısına başvurun. V40 ın performansını bir Polestar yazılımıyla artırabilirsin. Polestar Performance yazılım yarış dünyasında işbirliği yaptığımız ortaklarımız tarafından geliştirildi. Ortaklarımızın pistteki uzmanlığını sürekli olarak motorlarımızın verimliliğini ve performansını geliştirmekte kullanıyoruz.. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: POLESTAR.COM Lütfen dikkat: Bu broşürdeki bilgilerin bazıları, ürün özelliklerinde baskıdan sonradan olabilecek değişiklikler nedeniyle doğru olmayabilir. Açıklanan ya da gösterilen bazı donanımlar şu anda ek ücret karşılığında sunuluyor olabilir. Sipariş etmeden önce lütfen en son bilgiler için Volvo yetkili satıcınıza başvurun. Üretici firma herhangi bir zamanda ve önceden haber vermeksizin, fiyatlarda, renklerde, malzemelerde, özelliklerde ve modellerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

32 019 Siyah 452 Siyah Safir metalik 455 Titanyum Gri metalik 477 Inscription Parlak Gümüş Gri metalik 498 Hazar Mavisi metalik 612 Kırmızı 614 Buz Beyazı

33 702 Flamenko Kırmızı metalik 704 Parlak Bakır Kahve metalik 705 Biarritz Mavi metalik 707 Inscription Kristal Beyazı metalik 708 Raw Bakır Kahve metalik 710 Misty Mavi metalik 711 Açık Gümüş Gri metalik

34 VOLVOCARS.COM.TR VOLVO V40 CROSS COUNTRY

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay ya da

Detaylı

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. S80 BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR MERHABA YENİ OTOMOBİLİN SENIN MACERAN SENSUS SAYFA 01 SAYFA 04 SAYFA 08 SAYFA 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE KENDİNİ İFADE ET SAYFA 12 SAYFA 14 SAYFA 16 SAYFA 18

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. XC70 BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. S60 BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country MERHABA YENİ OTOMOBİLİN SENIN MACERAN SENSUS SAYFA 01 SAYFA 04 SAYFA 08 SAYFA 10 INTELLISAFE DRIVE-E KENDİNİ İFADE ET VOLVO OCEAN RACE SAYFA 12 SAYFA 14 SAYFA 16 SAYFA 18 İÇ BÖLÜMÜ

Detaylı

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. XC60 BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. V60 BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR MERHABA YENİ OTOMOBİLİNİZ SAYFA 01 SAYFA 04 OTOMOBİLİNİZİN İÇİNDE ŞASI VE KULLANIM SAYFA 10 SAYFA 08 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION SAYFA 12 SAYFA 14 SAYFA 16 SAYFA

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR MERHABA YENİ OTOMOBİLİN OTOMOBİLİNİN İÇİNDE SENSUS SAYFA 01 SAYFA 04 SAYFA 08 SAYFA 12 INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN VOLVO OCEAN RACE SAYFA 14 SAYFA 16 SAYFA 18 SAYFA 20

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Ürünlerdeki değişiklikler nedeniyle bu pdf'teki bazı bilgiler doğru olmayabilir...

Ürünlerdeki değişiklikler nedeniyle bu pdf'teki bazı bilgiler doğru olmayabilir... Oluşturduğunuz PDF VOLVO XC90 Dış Tasarım Renk Jantlar 614 Buz Beyaz Opak Alaşım 19 inç + 235/55 ''Momentum'' İç Tasarım Kaplama Vites kolu Direksiyon simidi Döşeme Çapraz Fırçalanmış Alüminyum dekor kaplamalar

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı.

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı. YENİ FORD FIESTA İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı. Yeni tasarımıyla çok daha sportif bir görünüme bürünen Yeni Fiesta aynı zamanda segmentinde lider yepyeni teknolojiler sunuyor. SYNC Yeni Fiesta da

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

Yeni Amarok Aventura

Yeni Amarok Aventura Yeni Amarok Aventura Her koşula karşı tam donanımlı. Şehirde macerayı sevenler Yeni Amarok Aventura yı çok sevecek. Şehrin en sakin semtinde bile heyecan, Yeni Amarok Aventura nın peşinden gelir. Hissettirdiği

Detaylı

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER nıssan MICRA 2 ŞEHRİN ANAHTARI SİZİN OLSUN! NISSAN MICRA, EŞSİZ TASARIMI VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİSİYLE ARADIĞINIZ ŞEHİR OTOMOBİLİ Her yere rahatça park etmenizi sağlayan kompakt boyutu, kesintisiz sürüş

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition Volvo XC 90 2.4 D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition İlan no: 241793 İlan detayları Sahibinden 72.500 TL 07 Oca 2016 72.500 TL 06 Oca 2016 74.800 TL 18 Ara 2015 79.400 TL 12 Ağu 2015 82.500 TL Teknolojinin

Detaylı

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Perakende Fiyat Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 98.900 94.900 Corsa 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 105.900 101.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı