CASELLİ TREYLER ADR Lİ TANKER ÖZELLİKLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CASELLİ TREYLER ADR Lİ TANKER ÖZELLİKLERİ"

Transkript

1

2

3

4 CASELLİ TREYLER ADR Lİ TANKER ÖZELLİKLERİ 1-ŞASİ: Uluslararası taşımacılık normlarına göre tam yük altında her türlü zemin koşullarında sorunsuz taşımaya uygun şekilde dizayn edilmiş sertifikalı 100x200x6 mm profil malzemeden imal edilmektedir. Şasi gövde üstüne kaynatılmış ayaklarla desteklenmektedir. 2-DİNGİL: BPW OR GIGANT marka 3 adet 12 Ton taşıma kapasiteli Avrupa standartlarında üretilmiş diskli set dingil kullanılmaktadır. Ayrıca 3 adet 12 ton kapasiteli yerli marka SERTEL kampanalı dingil kullanılmaktadır.tse normlarına uygun fren balataları ve ağır hizmet tipi fren levyeleri vardır. (OPSİYONEL) 3-SÜSPANSİYON SİSTEMİ: İndirme ve kaldırma ile yükseklik ayarlayıcı sistem, parabolik Z makaslar ve aşırı dingil hareketlerini sınırlayan amortisör elemanları oluşturmaktadır. 4-ÖN DİNGİL: Tek kaldırma olup şoför kabininden kumanda edilebilmektedir. 5-FREN SİSTEMİ: Avrupa standartlarına göre dizayn edilmiştir. Donanımda WABCO ürünleri kullanılmaktadır. Fren Ventili, Treyler önünde iki adet değiştirilebilen ve muhafazalı Fren Soketi bulunmaktadır. 6-MEKANİK KRİKO: Her biri 25 ton taşıma kapasiteli çift devirli OMS Marka mekanik ayak. 7- LASTİKLER: 385/65 R22,5 ebat olup BRİDGESTONE, GOODYEAR veya LASSA marka adettir.(opsiyonel) 8-JANTLAR: 6 adet JANTSA marka 11,75 X 22,5 ebat çelik jant bulunmaktadır.(opsiyonel) 9-ÇAMURLUKLAR: 6 adet pilot çamurluk bulunmaktadır.

5 10-KING PIM: DIN standardında 2 veya DIN standardında 3 ½ 42 CRMO4 çelikten king-pimi kullanılır. 11- ELEKTRİK SİSTEMİ: AB kurallarına göre 24 V ADR sertifikalı SABA TRAILIGHT marka elektrik tesisatı bulunmaktadır. Treyler üzerinde sis lambası ve geri vites lambası ihtiva eden çok bölmeli stop lambaları mevcuttur. 2 adet plaka aydınlatma lambası ve 4 adet yan lambalar ile hız plakaları ve reflektörler bulunmaktadır. Ön panelde 2 adet elektrik soketi (24N/24S) ve 1 adet EBS soketi vardır. 12- BOŞALTIM-DOLUM SiSTEMi: İtalyadan ithal alttan ve üstten doluma uygun NORMEC ADR li sistem. 13- BOYA: Şasi ve üst yapı Kumlama+ Epoksi Astar 2+1 kat Akrilik Boya ile boyanmaktadır. Renk müşteri isteği doğrultusunda belirlenmektedir. 14- AKSESUARLAR: 1 adet tampon. 1 adet ithal plastik su tankı. 1 adet pilot tipi askılı stepne taşıyıcı. 2 adet plastik teker takozu ve bağlantısı. 2 adet yangın söndürme dolabı. 1 adet kaymaz zemin yürüme platformu. Alüminyum bisikletlik. 2 adet,boşaltım hortumları için taşıyıcı pvc boru. 1 adet merdiven arkadan çıkışlı. 2 adet bayrak direği ve bayrakları. ADR normlarına uygun plaka ve işaretler ÖLÇÜLER VE KAPASİTE Tank Tipi: EN dizayn standardına uygun, şişe tipi Tasarım. Genişlik: mm. Yükseklik: mm Dingil Mesafesi : mm Boş Ağırlık : ~ kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir). Geometrik Hacim : Lt (Tercihe göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 9 (Tercihe göre) Tank Kodu : LGBF Taşıyacağı Ürünler:Benzin, Mazot, Jet A-1 (Standartlarına uygun farklı ekipman donanımı ile farklı petrol türevi, kimyasal ve kimyevi ürünler taşınabilir.) İşletme Sıcaklığı : -20 /+50 C İlgili Uluslar arası Sözleşme: ADR Kaynak Teknolojisi:Kaynaklarda otomasyonlu robot teknolojisiyle birleştirme yapılmaktadır. İmalat Testleri : Kalınlık ölçümleri, basınçlandırılmış (hava + su)hidrostatik sızdırmazlık testi, radyografik(kaynak filmleri) testi tüm araçlarda standart olarak yapılmaktadır.

6

7 CASELLİ TREYLER PASLANMAZ KROM TANKER ÖZELLİKLERİ ÜST YAPI - Hacim Lt Lt hacimlerinde isteğe göre imal edilir. - Uzunluk mm mm - Genişlik 2550 mm bölmeli - Tanker tiplerimiz Elips,Yuvarlak,Çift D,Şişe tipindedir. - Tanker gövdesinde 4 mm kalınlığında St 37 sac kullanılmaktadır. DOLUM VE BOŞALTMA SİSTEMİ - Her bölme için sızdırmaz contalı menhol kapağı. - Her bölmeyi vana kutusuna bağlayan 3 çapında borular. - 3 çapında küresel vanalar ile bağımsız doğal boşaltma sistemi. ŞASİ - Güçlendirilmiş I kesitli ana şasiler 120/12 mm alt ve üst lama ile 5 mm göbek sacından otomatik toz altı kaynak makinesi ile kaynaklıdır. - Bu şasiler burulmaya karşı birbirine traverslerle bağlanarak desteklenmiştir. DİNGİL - 3 adet 12 ton kapasiteli dingil kullanılmaktadır. - TSE normlarına uygun fren balataları ve Ağır hizmet tipi fren Levyeleri vardır. SÜSPANSİYON - Parabolik çift katlı Z makaslar ve amortisörler. ÖN DİNGİL KALDIRMA - Kabin içerisinde kumandalı ön dingil kaldırma sistemi. LASTİKLER VE JANTLAR - 385/65 R22,5 lastik 6+1 Adet. - 11,75 x 22,5 jant 6+1 Adet.

8 ELEKTRİK DONANIMI - SAE standartlarına ve Tüv genel yönetmeliğine uygundur. - Elektrik araçtan 7 pimli prizle alınmaktadır. - Her iki yanda gerekli olan Trafik ikaz ve lambaları bulunmaktadır. - Arka park,stop,sinyal,plaka lambaları treyler reflektörleri ve yanlarda turuncu ikaz lambaları bulunmaktadır. FREN DONANIMI - EC Standartlarına göre 71/320/ewg ff fren sistemi. - Otomatik fren cırcırları,4 adet imdatlı 2 adet servis fren körükleri. - 2S/2M EBS ve devrilmeye karşı sürüş sistemi sağlayan RSS (Denge Kontrol Sistemi). - İsveç patentli Ruffels rakor sistemi ile dorse de meydana gelebilecek hava kaçakları önlenmiştir. KİNG-PİM - DIN standardında 2 veya DIN standardında 3 ½ 42 CRMO4 çelikten king-pin kullanılır. AYAKLAR - Çift hızlı teleskopik, mekanik taşıma ayakları, 24 Ton taşıma kapasiteli. BOYA - Şasi ve üst yapı Yıkama + Kumlama + Epoksi Astar 2+1 kat Akrilik Boya ile boyanmaktadır. STANDART AKSESUARLAR - Arka dingil grubu lastiklerini örten parçalı plastik çamurluklar. - 1 adet sac boşaltım vana sandığı. - 1 adet sac takım sandığı. - 1 adet kaymaz zemin yürüme platformu. - 1 adet merdiven arkadan çıkışlı. - 2 adet,boşaltım hortumları için taşıyıcı pvc boru. - Kontrol Paneli(Çek-pas,hava saati,rampa kolu). - Plastik su tankı. - Makaralı veya sepetli stepne taşıyıcı. - Alüminyum bisiklet çarpma yeri. - Takoz ve takoz yeri. OPSİYONEL ÖZELLİKLER - Avrupa dingil grubu ve her türlü ekipman. - Alüminyum jant. - Tanker gövdesi Alüminyum-krom paslanmaz sac. - Alttan dolum alttan boşaltım sistemi. - Santrafüj. - Sayaç. - Çift stepne taşıyıcı sepetli. - İlave dingil kaldırma. - Yangın söndürücü dolabı ve tüpü. - İsteğe göre lastik markası. - İsteğe göre RAL Renk Kodları. RENK - Müşteri isteği doğrultusunda belirlenecektir.

9

10 CASELLİ TREYLER SİLOBAS ÖZELLİKLERİ Standart Aksesuarlar Tampon 3 adet tek kaplamalı, test basıncına dayanıklı menhol kapakları (450mm). 1 adet hava basınç monometresi. Akışkanlığı sağlayan iç boşaltma hava kanalı ithal hortum sistemi. 1 adet 2.5 bar a ayarlı emniyet valfi. 1 adet boşaltmayı hızlandıran küresel jet hava vanası. Ön ve arkada karın altı dolap. 1 adet takoz ve takoz yeri. Çamurluk. Tekli stepne taşıyıcı. Opsiyonel Özellikler Yarı römork silobaslar 25m 3,30 m 3, 32m 3,33m 3,35m 3, 37 m 3, 40 m 3, 45 m 3,50 m 3,55 m 3,58m 3 hacimlerinde isteğe göre imal edilir. Disk fren, Kampanalı Fren. 1 adet takım dolabı. TEKNİK ÖZELLİKLER Kazan : ST-37 A1 Kalite,ST 52 ya da Domex(isteğe bağlı) V tipi alttan çıkışlı çalışma basıncı 2 bar, test basıncı 3 bardır. Boşaltma Süresi Dakikada /1350 kg(ortalama) DİNGİL 3x12 taşıma kapasiteli otomatik fren ayar kollu ve Avrupa standartlarına uygun üretilmiştir. (dingil markaları opsiyoneldir.)

11 Havalı Süspansiyon. İndirme ve kaldırma ile yükseklik ayarlayıcı sistem, parabolik Z makaslar ve aşırı dingil hareketini sınırlayan amortisör elemanlarından oluşmaktadır. Kompresör: Elektrikli ya da dizel. Ön Dingil Kaldırma Kabin içerisinden kumandalı ön dingil kaldırma sistemi. Fren Avrupa standartlarına göre dizayn edilmiştir. Donanımda WABCO ürünleri kullanılmaktadır. Otomatik Fren Cırcırları, Fren Ventili, Fren Körükleri (30 luk silindir), Fren balataları (420x200 mm) Dingil Frenleri EBS sistemi ile donatılmıştır. Treylerin önünde iki adet değişebilen ve muhafazalı Fren Soketi bulunmaktadır. Ayak Her biri 24 ton taşıma kapasiteli çift devirli mekanik ayak. Lastik 385/65 R 22,5 ölçüsünde 6+1 lastik. KING-PIN : 2 SAE/DIN normlarına uygun yüksek düzeyde gerilme kopmalara dayanıklı, dövme çelikten (42 Cr Mo 4) imal edilmektedir. Vida bağlantıları sayesinde pratik değiştirebilme imkanı sunulmaktadır. Boya Tüm yüzeyler su ve kimyasal bonder sıvısı karıştırılması ile yüksek basınçta temizlenir sonra bir kat Epoksi Astar ve son kat Akrilik Boya ile boyanır. Kimyasal etkileşimlere karşı son derece mukavemetlidir. 1kat boyadan sonra 90 derecelik ısıda fırın içinde kurutulur. İsteğe bağlı olarak RAL kodlarından renk seçilebilir.

12

13 CASELLİ TREYLER İZOLELİ ASFALT TANKERİ ÖZELLİKLERİ ÜST YAPI - Hacim Lt Lt hacimlerinde isteğe göre imal edilir. - Uzunluk mm mm. - Genişlik 2550 mm bölmeli. - Tanker tiplerimiz Elips,Yuvarlak,Çift D,Şişe tipindedir. - Tanker gövdesinde 4 mm kalınlığında St 37 sac kullanılmaktadır. DOLUM VE BOŞALTMA SİSTEMİ - Her bölme için sızdırmaz contalı menhol kapağı. - Her bölmeyi vana kutusuna bağlayan 3 çapında borular. - 3 çapında küresel vanalar ile bağımsız doğal boşaltma sistemi. ŞASİ - Güçlendirilmiş I kesitli ana şasiler 120/12 mm alt ve üst lama ile 5 mm göbek sacından otomatik toz altı kaynak makinesi ile kaynaklıdır. - Bu şasiler burulmaya karşı birbirine traverslerle bağlanarak desteklenmiştir. DİNGİL - 3 adet 12 ton kapasiteli dingil kullanılmaktadır. - TSE normlarına uygun fren balataları ve Ağır hizmet tipi fren levyeleri vardır. SÜSPANSİYON - Parabolik çift katlı Z makaslar ve amortisörler. ÖN DİNGİL KALDIRMA - Kabin içerisinde kumandalı ön dingil kaldırma sistemi. LASTİKLER VE JANTLAR - 385/65 R22,5 lastik 6+1 Adet. - 11,75 x 22,5 jant 6+1 Adet.

14 ELEKTRİK DONANIMI - SAE standartlarına ve Tüv genel yönetmeliğine uygundur. - Elektrik araçtan 7 pimli prizle alınmaktadır. - Her iki yanda gerekli olan Trafik ikaz ve lambaları bulunmaktadır. - Arka park,stop,sinyal,plaka lambaları treyler reflektörleri ve yanlarda turuncu ikaz lambaları bulunmaktadır. FREN DONANIMI - EC Standartlarına göre 71/320/ewg ff fren sistemi. - Otomatik fren cırcırları,4 adet imdatlı 2 adet servis fren körükleri. - 2S/2M EBS ve devrilmeye karşı sürüş sistemi sağlayan RSS (Denge Kontrol Sistemi). - İsveç patentli Ruffels rakor sistemi ile dorse de meydana gelebilecek hava kaçakları önlenmiştir. KİNG-PİM - DIN standardında 2 veya DIN standardında 3 ½ 42 CRMO4 çelikten king-pin kullanılır. AYAKLAR - Çift hızlı teleskopik, mekanik taşıma ayakları, 24 Ton taşıma kapasiteli. BOYA - Şasi ve üst yapı Yıkama + Kumlama + Epoksi Astar 2+1 kat Akrilik Boya ile boyanmaktadır. STANDART AKSESUARLAR - Arka dingil grubu lastiklerini örten parçalı plastik çamurluklar. - 1 adet sac boşaltım vana sandığı. - 1 adet sac takım sandığı. - 1 adet kaymaz zemin yürüme platformu. - 1 adet merdiven arkadan çıkışlı. - 2 adet,boşaltım hortumları için taşıyıcı pvc boru. - Kontrol Paneli(Çek-pas,hava saati,rampa kolu). - Plastik su tankı. - Makaralı veya sepetli stepne taşıyıcı. - Alüminyum bisiklet çarpma yeri. - Takoz ve takoz yeri. OPSİYONEL ÖZELLİKLER - Avrupa dingil grubu ve her türlü ekipman. - Alüminyum jant. - Tanker gövdesi Alüminyum-krom paslanmaz sac. - Alttan dolum alttan boşaltım sistemi. - Santrifüj. - Sayaç. - Çift stepne taşıyıcı sepetli. - İlave dingil kaldırma. - Yangın söndürücü dolabı ve tüpü. - İsteğe göre lastik markası. - İsteğe göre RAL renk kodları. RENK - Müşteri isteği doğrultusunda belirlenecektir.

15

16 CASELLİ TREYLER ALÜMİNYUM TANKER ÜST YAPI - Hacim Lt Lt hacimlerinde isteğe göre imal edilir. - Uzunluk mm mm. - Genişlik 2550 mm bölmeli. - Tanker tiplerimiz Elips,Yuvarlak,Çift D,Şişe tipindedir. - Tanker gövdesinde 4 mm kalınlığında St 37 sac kullanılmaktadır. DOLUM VE BOŞALTIM SİSTEMİ - Her bölme için sızdırmaz contalı menhol kapağı. - Her bölmeyi vana kutusuna bağlayan 3 çapında borular. - 3 çapında küresel vanalar ile bağımsız doğal boşaltma sistemi. ŞASİ - Güçlendirilmiş I kesitli ana şasiler 120/12 mm alt ve üst lama. ile 5 mm göbek sacından otomatik toz altı kaynak makinesi ile kaynaklıdır. - Bu şasiler burulmaya karşı birbirine traverslerle bağlanarak desteklenmiştir. DİNGİL - 3 adet 12 ton kapasiteli dingil kullanılmaktadır. - TSE normlarına uygun fren balataları ve Ağır hizmet tipi Fren Levyeleri vardır. SÜSPANSİYON - Parabolik çift katlı Z makaslar ve amortisörler. ÖN DİNGİL KALDIRMA - Kabin içerisinde kumandalı ön dingil kaldırma sistemi. LASTİKLER VE JANTLAR - 385/65 R22,5 lastik 6+1 Adet. - 11,75 x 22,5 jant 6+1 Adet.

17 ELEKTRİK DONANIMI - SAE standartlarına ve TÜV genel yönetmeliğine uygundur. - Elektrik araçtan 7 pimli prizle alınmaktadır. - Her iki yanda gerekli olan Trafik ikaz ve lambaları bulunmaktadır. - Arka park,stop,sinyal,plaka lambaları treyler reflektörleri ve yanlarda turuncu ikaz lambaları bulunmaktadır. FREN DONANIMI - EC Standartlarına göre 71/320/ewg ff fren sistemi. - Otomatik fren cırcırları,4 adet imdatlı 2 adet servis fren körükleri. - 2S/2M EBS ve devrilmeye karşı sürüş sistemi sağlayan RSS (Denge Kontrol Sistemi). - İsveç patentli Ruffels rakor sistemi ile dorse de meydana gelebilecek hava kaçakları önlenmiştir. KİNG-PİM - DIN standardında 2 veya DIN standardında 3 ½ 42 CRMO4 çelikten king-pim kullanılır. AYAKLAR - Çift hızlı teleskopik, mekanik taşıma ayakları, 24 Ton taşıma kapasiteli. BOYA - Şasi ve üst yapı Yıkama + Kumlama + Epoksi Astar 2+1 kat Akrilik Boya ile boyanmaktadır. STANDART AKSESUARLAR - Arka dingil grubu lastiklerini örten parçalı plastik çamurluklar. - 1 adet sac boşaltım vana sandığı. - 1 adet sac takım sandığı. - 1 adet kaymaz zemin yürüme platformu. - 1 adet merdiven arkadan çıkışlı. - 2 adet,boşaltım hortumları için taşıyıcı pvc boru. - Kontrol Paneli(Çek-pas,hava saati,rampa kolu). - Plastik su tankı. - Makaralı veya sepetli stepne taşıyıcı. - Alüminyum bisiklet çarpma yeri. - Takoz ve takoz yeri. OPSİYONEL ÖZELLİKLER - Avrupa dingil grubu ve her türlü ekipman. - Alüminyum jant. - Tanker gövdesi Alüminyum-krom paslanmaz sac. - Alttan dolum alttan boşaltım sistemi. - Santrifüj. - Sayaç. - Çift stepne taşıyıcı sepetli. - İlave dingil kaldırma. - Yangın söndürücü dolabı ve tüpü. - İsteğe göre lastik markası. - İsteğe göre RAL renk kodları. RENK - Müşteri isteği doğrultusunda belirlenecektir.

18

19 CASELLİ TREYLER ÇELİK TANKER ÖZELLİKLERİ TANKER TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÜST YAPI - Hacim Lt Lt hacimlerinde isteğe göre imal edilir. - Uzunluk mm mm. - Genişlik 2550 mm bölmeli. - Tanker tiplerimiz Elips,Yuvarlak,Çift D,Şişe tipindedir. - Tanker gövdesinde 4 mm kalınlığında St 37 sac kullanılmaktadır. DOLUM VE BOŞALTMA SİSTEMİ - Her bölme için sızdırmaz contalı menhol kapağı. - Her bölmeyi vana kutusuna bağlayan 3 çapında borular. - 3 çapında küresel vanalar ile bağımsız doğal boşaltma sistemi. ŞASİ - Güçlendirilmiş I kesitli ana şasiler 120/12 mm alt ve üst lama ile 5 mm göbek sacından otomatik toz altı kaynak makinesi ile kaynaklıdır. - Bu şasiler burulmaya karşı birbirine traverslerle bağlanarak desteklenmiştir. DİNGİL - 3 adet 12 ton kapasiteli dingil kullanılmaktadır. - TSE normlarına uygun fren balataları ve Ağır hizmet tipi fren levyeleri vardır. SÜSPANSİYON - Parabolik çift katlı Z makaslar ve amortisörler. ÖN DİNGİL KALDIRMA - Kabin içerisinde kumandalı ön dingil kaldırma sistemi.

20 LASTİKLER VE JANTLAR - 385/65 R22,5 lastik 6+1 Adet. - 11,75 x 22,5 jant 6+1 Adet. ELEKTRİK DONANIMI - SAE standartlarına ve Tüv genel yönetmeliğine uygundur. - Elektrik araçtan 7 pimli prizle alınmaktadır. - Her iki yanda gerekli olan Trafik ikaz ve lambaları bulunmaktadır. - Arka park,stop,sinyal,plaka lambaları treyler reflektörleri ve yanlarda turuncu ikaz lambaları bulunmaktadır. FREN DONANIMI - EC Standartlarına göre 71/320/ewg ff fren sistemi. - Otomatik fren cırcırları,4 adet imdatlı 2 adet servis fren körükleri. - 2S/2M EBS ve devrilmeye karşı sürüş sistemi sağlayan RSS (Denge Kontrol Sistemi). - İsveç patentli Ruffels rakor sistemi ile dorse de meydana gelebilecek hava kaçakları önlenmiştir. KİNG-PİM - DIN standardında 2 veya DIN standardında 3 ½ 42 CRMO4 çelikten king-pin kullanılır. AYAKLAR - Çift hızlı teleskopik, mekanik taşıma ayakları, 24 Ton taşıma kapasiteli. STANDART AKSESUARLAR - Arka dingil grup lastiklerini örten parçalı plastik çamurluklar. - 1 adet sac boşaltım vana sandığı. - 1 adet sac takım sandığı. - 1 adet kaymaz zemin yürüme platformu. - 1 adet merdiven arkadan çıkışlı. - 2 adet,boşaltım hortumları için taşıyıcı pvc boru. - Kontrol Paneli(Çek-pas,hava saati,rampa kolu). - Plastik su tankı - Makaralı veya sepetli stepne taşıyıcı. - Alüminyum bisiklet çarpma yeri. - Takoz ve takoz yeri. OPSİYONEL ÖZELLİKLER - Avrupa dingil grubu ve her türlü ekipman. - Alüminyum jant. - Tanker gövdesi Alüminyum-krom paslanmaz sac. - Alttan dolum alttan boşaltım sistemi. - Santrafüj. - Sayaç. - Çift Stepne taşıyıcı sepetli. - İlave dingil kaldırma. - Yangın söndürücü dolabı ve tüpü. - İsteğe göre Lastik markası. - İsteğe göre RAL Renk kodları. BOYA - Şasi ve üst yapı Yıkama + Kumlama + Epoksi Astar 2+1 kat Akrilik Boya ile boyanmaktadır. RENK - Müşteri isteği doğrultusunda belirlenecektir

21

22

23 BELGELERİMİZ ÜRETİM VE ÜRETİM YERİ UYGUNLUK BELGESİ ÜRETİM VE ÜRETİM YERİ UYGUNLUK BELGESİ Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road.

24 BELGELERİMİZ TASARIM TİP ONAY BELGESİ MARKA TESCİL BELGESİ YÖNETMELİK SİSTEMİ TESCİL BELGESİ

25

26 KAPAKLI DAMPER TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÜST YAPI:7,500mm-9,500mm önü düz hatlı,içten 2420mm dıştan 2550mm genişliğindedir. -Yanlarda 3 veya 4 kapaklıdır. -Arka kapak deve boyunlu ve 2 açılırlı tiptedir. -950mm kapak 350mmx350mm çift ilavelidir. HİDROLİK -Damper hareketi 45 derece devirme açısı sağlayan 5 kademe Ağır tip teleskopik silindirle gerçekleştirilmektedir. (LİFT SOĞUK ÇEKİM DİKİŞSİZ BORU) -Hidrolik yağ deposu emiş filtreli,damper pnomatik kumandalı,çift hızlı indirme ventili ve sınır kontrol emniyetlidir. -Yağ tankı dorseye takılmaktadır dorse ile çekici arası hidrolik bağlantısı 2 adet soket ile sağlanmaktadır. ŞASİ -Güçlendirilmiş I kesitli ana şasiler 120/12mm alt ve üst lama ile 5mm göbek sacından otomatik toz altı kaynak makinesi ile kaynaklıdır. -Bu şasiler burulmaya karşı birbirine traverslerle bağlanarak desteklenmiştir. DİNGİL -3 adet 12 ton kapasiteli dingil kullanılmaktadır. -TSE normlarına uygun fren balataları ve ağır hizmet tipi fren levyeleri vardır.

27 SÜSPANSİYON -Otomatik körük boşaltma sistemi. -Parabolik çift katlı Z makaslar ve amortisörler. ÖN DİNGİL KALDIRMA -Kabin içerisinde kumandalı ön dingil kaldırma sistemi. LASTİKLER VE JANTLAR -385/65-22,5 lastik 6 adet. -11,75x22,5 jant 6 adet. ELEKTRİK DONANIMI -SAE standartlarını ve TÜV genel yönetmenliğine uygundur. -Elektrik araçtan 7 pimli prizle alınmaktadır. -Her iki yanda gerekli olan Trafik ikaz ve lambaları bulunmaktadır. -Arka Park,Stop,Sinyal,Plaka lambaları treyler reflektörleri ve yanlarda turuncu ikaz lambaları bulunmaktadır. FREN DONANIMI -EC Standartlarına göre 71/320/ewg ff fren sistemi. -Otomatik fren cırcırları,4 adet imdatlı 2 adet servis fren körükleri. -2S/2M EBS ve devrilmeye karşı sürüş sistemi sağlayan RSS (Denge kontrol sistemi). -İsveç patentli Ruffles rakor sistemi ile dorse de meydana gelebilecek hava kaçakları önlenmiştir. KİNG-PİM -DIN standardında 2 veya DIN standardında 3 ½ 42 CRMO4 çelikten king-pim kullanılır. AYAKLAR -Çift hızlı teleskopik,mekanik taşıma ayakları,24 ton taşıma kapasiteli BOYA -Şase üst yapı Yıkama+Kumlama+Epoksi Astar 2+1 kat Akrilik Boya ile boyanmaktadır. RENK -Müşteri isteği doğrultusunda belirlenecektir. STANDART AKSESUARLAR -Arka dingil grubu lastiklerini örten parçalı plastik çamurluklar. -2 adet saç 1 adet plastik takım sandığı. -Kontrol paneli(çek-pas,hava Saati,Rampa Kolu). -Plastik su tankı. -Makaralı stepne taşıyıcı. -Alüminyum bisiklet çarpma yeri. -Takoz ve takoz yeri. OPSİYONEL ÖZELLİKLER -Avrupa BPW dingil grubu ve her türlü ekipman. -İthal sac(domex-hardox). -Alüminyum jant. -İlave dingil kaldırma. -İkinci lift. -Kalkar Tampon. -Yangın söndürücü dolabı ve tüpü. -İsteğe göre Lastik markası. -İsteğe göre kapak ilave ölçüsü. -İsteğe göre RAL Renk Kodları.

28

29 13,60 SAL DORSE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÜST YAPI mm mm önü düz hatlı,içten 2444 mm dıştan 2550 mm genişliğindedir. - Yanlarda 4 veya 5 kapaklıdır. - Kapaklar dıştan bağlantılı olup,yüksekliği 800mm-900mm dir. - Taban Avrupa MDF 300 mm kalınlığında sac ve MDF ile dizaynlıdır. - Tabanda belirli aralıklarla yerleştirilmiş pres baskı Z traversler bulunmaktadır. ŞASİ - Güçlendirilmiş I kesitli ana şasiler 120/12 mm alt ve üst lama ile 5 mm göbek sacından otomatik toz altı kaynak makinesi ile kaynaklıdır. - Bu şasiler burulmaya karşı birbirine traverslerle bağlanarak desteklenmiştir. DİNGİL - 3 adet 12 ton kapasiteli dingil kullanılmaktadır. - TSE normlarına uygun fren balataları ve Ağır hizmet tipi fren levyeleri vardır. SÜSPANSİYON - Parabolik çift katlı Z makaslar ve amortisörler. ÖN DİNGİL KALDIRMA - Kabin içerisinde kumandalı ön dingil kaldırma sistemi. LASTİKLER VE JANTLAR - 385/65 R22,5 lastik 6 Adet. - 11,75 x 22,5 jant 6 Adet.

30 ELEKTRİK DONANIMI - SAE standartlarına ve Tüv genel yönetmeliğine uygundur. - Elektrik araçtan 7 pimli prizle alınmaktadır. - Her iki yanda gerekli olan Trafik ikaz ve lambaları bulunmaktadır. - Arka park,stop,sinyal,plaka lambaları treyler reflektörleri ve yan larda turuncu ikaz lambaları bulunmaktadır. FREN DONANIMI - EC Standartlarına göre 71/320/ewg ff fren sistemi. - Otomatik fren cırcırları,4 adet imdatlı 2 adet servis fren körükleri. - 2S/2M EBS ve devrilmeye karşı sürüş sistemi sağlayan RSS (Denge Kontrol Sistemi). - İsveç patentli Ruffels rakor sistemi ile dorsede meydana gelebilecek hava kaçakları önlenmiştir. KİNG-PİM - DIN standardında 2 veya DIN standardında 3 ½ 42 CRMO4 çelikten king-pin kullanılır. AYAKLAR - Çift hızlı teleskopik, mekanik taşıma ayakları, 24 Ton taşıma kapasiteli. BOYA - Şasi ve üst yapı Yıkama + Kumlama +Epoksi Astar 2+1 kat Akrilik Boya ile boyanmaktadır. RENK - Müşteri isteği doğrultusunda belirlenecektir. STANDART AKSESUARLAR - Arka dingil grup lastiklerini örten parçalı plastik çamurluklar. - 2 adet sac takım sandığı. - Kontrol Paneli(Çek-pas,hava saati,rampa kolu). - Plastik su tankı. - 1 adet sepetli stepne taşıyıcı. - Alüminyum bisiklet çarpma yeri. - Takoz ve takoz yeri. OPSİYONEL ÖZELLİKLER - Avrupa BPW dingil grubu ve her türlü ekipman. - İthal sac(domex). - NPI Kesitli ana şasi kolları. - Taban komple MDF veya komple sac ile kaplama. - Alüminyum jant. - Çift stepne taşıyıcı. - İlave dingil kaldırma. - Kalkar tampon. - Yangın söndürücü dolabı ve tüpü. - İsteğe göre kapak üzerlerine ilaveler. - İsteğe göre Lastik markası. - İsteğe göre RAL Renk Kodları.

31

32

Emniyet Valfi Tank üst kısmında çalışma basıncı emniyetini sağlayan, olası darbelere karşı koruma havuzu ile çevrelenen 2 adet emniyet valfi

Emniyet Valfi Tank üst kısmında çalışma basıncı emniyetini sağlayan, olası darbelere karşı koruma havuzu ile çevrelenen 2 adet emniyet valfi Ürün Kodu : S26 Genişlik : 2.550 mm Yükseklik : 3.800 mm Dingil Mesafesi : 1.310 mm Boş Ağırlık : 13.000 kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir) King-Pin Yüksekliği : 1.220 mm (Yüksüz) ISO 3834

Detaylı

Ürün Kodu : S21 Genişlik : 2.550 mm Yükseklik : 3.550 mm Dingil Mesafesi : 1.310 mm Boş Ağırlık : 5.250 ~ 5.800 kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir) King-Pin Yüksekliği : 1.220 mm (Yüksüz)

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A25 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 10 16 18 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu : LGBF

Detaylı

www.samicicekoto.com.tr

www.samicicekoto.com.tr www.samicicekoto.com.tr Sami Çiçek Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. KALİTE SERTİFİKAMIZ 1968 yılında Çiçek Oto Makas adı altında kurulmuş olan firmamız 1979 yılından itibaren hizmet alanlarına Satış ve Pazarlama

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A22 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 8 10-12 16 20 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu

Detaylı

8 Dingil Lowbed Yarı Römork - YS 886

8 Dingil Lowbed Yarı Römork - YS 886 8 Dingil Lowbed Yarı Römork - YS 886 ÖLÇÜLER Yükleme platformu boy : 13.500 mm Uzama : 10.700 Deveboynu uzunluğu : 4.280 mm Yükleme platformu yüksekliği : 950 mm (yüklü) Hava süspansiyon : -60/ +60 mm

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. AKARYAKIT TANKERİ 2013 A. GENEL BİLGİLER Akaryakıt tankerleri, gerek servis amaçlı gerekse kuruluşların istasyonlarında yer alan depoların ihtiyaçlarını

Detaylı

Mühendislik Sanatı 30 yılı aşkın süredir en iyisi için çalışıyor, yeniliğin peşinde koşup alışkanlıkları değiştiriyor, ürettiğimiz her üründe kendimizle yarışıyoruz. Büyüme ve gelişme yolunda attığımız

Detaylı

2 Aks Tam Düşük Lowbed - YS 160

2 Aks Tam Düşük Lowbed - YS 160 2 Aks Tam Düşük Lwbed - YS 160 ÖLÇÜLER Havuz Uzunluğu : 6110 mm Uzama : 5000 mm teker Yüksekliği : 1300 mm Uzama ile Tplam Uzunluk : 18250 mm Yükleme Platfrm Yüksekliği : 350 mm (Yüksüz) Aks Bölümü Uzunluğu

Detaylı

Gövde Panelleri. Dingil Sistemi. Ayaklar

Gövde Panelleri. Dingil Sistemi. Ayaklar Gövde Panelleri Taban RAL 9003 beyaz boyalı iç ve dış CTP paneller arasına blok izolasyon malzemesinin vakumla yapıştırılması ile oluşturulan yekpare ön-yan-tavan-arka kapı panelleri İzolasyon Kalınlıkları

Detaylı

PANEL TİP DAMPER SEMİ TREYLER Hacimli Yükler

PANEL TİP DAMPER SEMİ TREYLER Hacimli Yükler PANEL TİP DAMPER SEMİ TREYLER Hacimli Yükler 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi

Detaylı

YARIM BORU DAMPER SEMİ TREYLER Zoru Çeker

YARIM BORU DAMPER SEMİ TREYLER Zoru Çeker YARIM BORU DAMPER SEMİ TREYLER Zoru Çeker 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi ve

Detaylı

DAMPERLİ SİLOBAS SEMİ TREYLER Yüksek Açı

DAMPERLİ SİLOBAS SEMİ TREYLER Yüksek Açı DAMPERLİ SİLOBAS SEMİ TREYLER Yüksek Açı 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi ve daha

Detaylı

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr SSANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr SANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr Bizim İçin Önemli Olan; Bilimsel, güvenilir, hızlı ve esnek yapısıyla; yerli ve yabancı partnerleri tarafından öncelikle tercih

Detaylı

Mühendislik Sanatı 30 yılı aşkın süredir en iyisi için çalışıyor, yeniliğin peşinde koşup alışkanlıkları değiştiriyor, ürettiğimiz her üründe kendimizle yarışıyoruz. Büyüme ve gelişme yolunda attığımız

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. SU TANKERİ VE ARAZÖZ 2013 A. GENEL BİLGİLER Su tankerleri ve arazözler, gereken durumlarda içme suyu veya temizlik amaçlı kullanılacak suyun belirli

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. VİDANJÖR 2013 A. GENEL BİLGİLER Vidanjörler araç üzerine montajı yapılan ve fosseptik ya da çamurlu sıvıları vakum ile emerek tank içerisinde toplayan

Detaylı

KONİK TANKER SEMİ TREYLER Karizmatik ve Çekici

KONİK TANKER SEMİ TREYLER Karizmatik ve Çekici KONİK TANKER SEMİ TREYLER Karizmatik ve Çekici 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

ELİPTİK TANKER SEMİ TREYLER Klasik Kesim

ELİPTİK TANKER SEMİ TREYLER Klasik Kesim ELİPTİK TANKER SEMİ TREYLER Klasik Kesim 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi ve daha

Detaylı

teminatıdır. 160 Yılı Aşkın Tecrübe 4 Kademeli Meiller Piston 450 HB Çelik Gövde 500 MC Çelik Şasi 48 İşe Uygun Kapak Seçenekleri

teminatıdır. 160 Yılı Aşkın Tecrübe 4 Kademeli Meiller Piston 450 HB Çelik Gövde 500 MC Çelik Şasi 48 İşe Uygun Kapak Seçenekleri YARI RÖMORK F. X. MEILLER 1850 yılında Münih te kurulmuş bir şirkettir. Meiller grup 160 yılı aşkın süredir inşaat, hafriyat, atık madde taşıması, yüksek basınçlı hidrolik pompa ve silindir üretiminde

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ : 40/ : TA 2000 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ : 40/ : TA 2000 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ Mamül kodu : 40/13000-2300047 Mamül adı : TA 2000 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) 1 2301758 Fan kafesi örgülü (Taral) 1 2 2301761 Divüzör (Taral) 1 3 2301762 Pervane muhafaza (Taral)

Detaylı

LPG TANKER SEMİ TREYLER Görevimiz Tehlike

LPG TANKER SEMİ TREYLER Görevimiz Tehlike LPG TANKER SEMİ TREYLER Görevimiz Tehlike 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi ve

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ : 40/ : TA 2000 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ : 40/ : TA 2000 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ Mamül kodu : 40/13000-2300047 Mamül adı : TA 2000 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) 1 2301758 Fan kafesi örgülü (Taral) 1 2 2301761 Divüzör (Taral) 1 3 2301762 Pervane muhafaza (Taral)

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK Mamül kodu : Mamül adı : TA 1200 PİTON TÜRBO SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK Mamül kodu : Mamül adı : TA 1200 PİTON TÜRBO SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK Mamül kodu : 40-13000-2300067 1 2301758 Fan kafesi örgülü (Taral) 1 2 2301761 Divüzör (Taral) 1 3 2301762 Pervane muhafaza (Taral) 1 4 0101108 Civata 6Kö.B 8,8 M8x16 28 5 0102029

Detaylı

Ürünlerimiz Elektrostatik Toz Boyalıdır.

Ürünlerimiz Elektrostatik Toz Boyalıdır. Ürünlerimiz Elektrostatik Toz Boyalıdır. 1 FAB-ER Yapı geçmiş tecrübelerini ve birikimlerini bir araya getirerek bağlantı elamanları ve yangın ekipmanları alanında imalat ve satış yapmaktadır. Geçmiş tecrübelerini

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : TA 2000 TÜRBO (COMER-TARAL) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : TA 2000 TÜRBO (COMER-TARAL) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-14020-2300150 1 1403017 Süzgeç flitre alüminyum 1 2 1403016 Segman flitre 1 3 1403015 Flitre alüminyum 1 4 0109038 Kelepçe 25-42 (25/40) 2 5 1403002 Hortum ejektör emiş M Tip

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK Mamül kodu : Mamül adı : TA 1600 PİTON TÜRBO SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK Mamül kodu : Mamül adı : TA 1600 PİTON TÜRBO SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK Mamül kodu : 40-13000-2300067 Mamül adı : TA 1600 PİTON TÜRBO 1 2301758 Fan kafesi örgülü (Taral) 1 2 2301761 Divüzör (Taral) 1 3 2301762 Pervane muhafaza (Taral) 1 4 0101108

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK : : TA 1600 TÜRBO ATOMİZÖR (COMER-TARAL) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK : : TA 1600 TÜRBO ATOMİZÖR (COMER-TARAL) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : FAN KOMPLE (TARAL) TONLUK Mamül kodu : 40-13000-2300067 1 2301758 Fan kafesi örgülü (Taral) 1 2 2301761 Divüzör (Taral) 1 3 2301762 Pervane muhafaza (Taral) 1 4 0101108 Civata 6Kö.B 8,8 M8x16 28 5 0102029

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP KASASI 2013 HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP KASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. GENEL BİLGİLER Hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama kasası,

Detaylı

KAMYON ÜSTÜ YARIM BORU DAMPER Zorlu Yükler

KAMYON ÜSTÜ YARIM BORU DAMPER Zorlu Yükler KAMYON ÜSTÜ YARIM BORU DAMPER Zorlu Yükler 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi ve

Detaylı

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu

Detaylı

Temiz Hava Solunum Sistemleri

Temiz Hava Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum Sistemi Çeşitleri: Kompresörlü Temiz Hava Solunum Sistemleri Tekerlekli Hava Tüplü Solunum Sistemleri Sıralı Sistem Solunum Sistemleri Temiz Hava Solunum

Detaylı

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu ve bu becerilere

Detaylı

CANLI HAYVAN TAŞIYICI SEMİ TREYLER Konforu Yaşat

CANLI HAYVAN TAŞIYICI SEMİ TREYLER Konforu Yaşat CANLI HAYVAN TAŞIYICI SEMİ TREYLER Konforu Yaşat 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ : 40/ : TA 1600 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ : 40/ : TA 1600 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ Mamül kodu : 40/13000-2300047 Mamül adı : TA 1600 TÜRBO ATOMİZÖR (YENİ TİP) 1 2301758 Fan kafesi örgülü (Taral) 1 2 2301761 Divüzör (Taral) 1 3 2301762 Pervane muhafaza (Taral)

Detaylı

DEVEBOYNU TANKER SEMİ TREYLER Özel Kesim

DEVEBOYNU TANKER SEMİ TREYLER Özel Kesim DEVEBOYNU TANKER SEMİ TREYLER Özel Kesim 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi ve daha

Detaylı

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ 1- Yeraltı konteyner sistemine sıkıştırmalı çöp aracından alınan jaklı hortumla konteyner sistemine bağlantı yapılıp manuel kumanda ile çalışması sağlanacaktır.

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

EBS 2S / 2M BEYİN / EBS TRAILER MODULATOR

EBS 2S / 2M BEYİN / EBS TRAILER MODULATOR EBS 1 480 102 063 0 EBS 2S / 2M BEYİN / EBS TRAILER MODULATOR 1 2 971 002 912 0 PREW VENTİLİ / PARK RELEASE EMERGENCY VALVE 1 3 463 032 020 0 RAMPA KOLU / ROTARY SLIDE VALVE 1 4 463 084 041 0 DİNGİL KALDIRMA

Detaylı

1964'ten bugüne. Bölüm 3. Açık Alanlarda Kullanıma Uygun Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları

1964'ten bugüne. Bölüm 3. Açık Alanlarda Kullanıma Uygun Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları Bölüm 3 Açık Alanlarda Kullanıma Uygun Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları 155 SAHRA TİPİ YANGIN DOLABI YASSI HORTUMLU K3211.1 K3221.1 K3231.1 K3241.1 İsteğe bağlı olarak 2½" yassı tip yangın hortumlu

Detaylı

SAVEL SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG

SAVEL SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL Savel Mobil İstasyon Çözümleri Serisi 10ft, 20ft,40ft ve 40ft-HC iso standartlarında CSC sertifikalı BIC-CODE lu istasyon çözümleri., akaryakıt dünyasına yeni bakış

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ. www.meztas.com.tr

MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ. www.meztas.com.tr MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ www.meztas.com.tr Biz Kimiz; MezTaş Mezbaha Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti (1999); 1999 yılında kurulmuş olan MezTaş Mezbaha Sistemleri Sanayi ve Ticaret

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

İZOLASYONLU KİMYASAL TANKER SEMİ TREYLER Kimyasını Korur

İZOLASYONLU KİMYASAL TANKER SEMİ TREYLER Kimyasını Korur İZOLASYONLU KİMYASAL TANKER SEMİ TREYLER Kimyasını Korur 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak;

Detaylı

1964'ten bugüne. Bölüm 4. Köpüklü Sistem Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları

1964'ten bugüne. Bölüm 4. Köpüklü Sistem Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları Bölüm 4 Köpüklü Sistem Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları 163 KÖPÜKLÜ SİSTEM YANGIN DOLABI 1" YARI SERT HORTUMLU GÖBEKTEN SU BESLEMELİ K4-112.1 K4-115.1 Yangın Dolaplarımızın tüm parçaları elektrostatik

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DEPO GRUBU : : TA 1200 TÜRBO GOLD ŞAFTSIZ (TAR150) ATOMİZÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DEPO GRUBU : : TA 1200 TÜRBO GOLD ŞAFTSIZ (TAR150) ATOMİZÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : FAN KOMPLE (HEBASAN) YENİ Mamül kodu : 40/13000-2300047 Mamül adı : TA 1200 TÜRBO GOLD ŞAFTSIZ (TAR150) ATOMİZÖR 1 2301758 Fan kafesi örgülü (Taral) 1 2 2301761 Divüzör (Taral) 1 3 2301762 Pervane muhafaza

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI SA Serisi - SP Serisi Yüksek hava debisi, üstün manevra kabiliyeti ve mükemmel ilaçlama performansı... Sağlam depo ve şasi New Holland SA serisi bağ, bahçe atomizörlerinin

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN ŞASİSİ KOMPLE (UNG) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN ŞASİSİ KOMPLE (UNG) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 40/13000-2300066 Mamül adı : FAN ŞASİSİ KOMPLE (UNG) 1 2302409 Mesafe ayarlayıcı (UNG) 4 2 0101286 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x90 2 3 2302407 Koruyucu dayama (UNG) 1 4 0101003 Civata 6Kö.B. 8,8

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

Sıvı Gübre Tankeri Bakım, Kullanım ve Montaj Talimatı

Sıvı Gübre Tankeri Bakım, Kullanım ve Montaj Talimatı Sıvı Gübre Tankeri Bakım, Kullanım ve Montaj Talimatı www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 1 / 12 1. Genel Ölçüler Kapasite: 4 TON Kapasite: 6 TON www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 2 / 12

Detaylı

VAKUM TANKER SEMİ TREYLER Çekim Gücü

VAKUM TANKER SEMİ TREYLER Çekim Gücü VAKUM TANKER SEMİ TREYLER Çekim Gücü 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi ve daha

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı

Tır Tipi Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı

Tır Tipi Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı Tır Tipi Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 1 / 9 1. Genel Ölçüler Kapasite: 6 TON Kapasite: 8 TON Kapasite: 10 TON www.palazoglu.com

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ MAMÜL PARÇA LİSTESİ

MAMÜL PARÇA LİSTESİ MAMÜL PARÇA LİSTESİ MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40 12012-1600101 1 1403017 Süzgeç flitre alüminyum 1 2 1403016 Segman flitre 1 3 1403015 Flitre alüminyum 1 4 0109038 Kelepçe 25-42 (25/40) 2 5 1403002

Detaylı

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER FASON KESİM Profesyonellik ile teknolojinin birleştiği nokta, kesim bizim işimiz... Değerli müşterilerimiz, sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız bünyesinde son teknolojiye uygun

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE : 40 / : TA 1000 ÇEKİLİR TİP MİLENYUM GOLD HEBASAN FAN (TAR90) TÜRBO ATOMİZÖR

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : FAN KOMPLE : 40 / : TA 1000 ÇEKİLİR TİP MİLENYUM GOLD HEBASAN FAN (TAR90) TÜRBO ATOMİZÖR : FAN KOMPLE Mamül kodu : 40 / 13000-2300214 Mamül Adı : TA 1000 ÇEKİLİR TİP MİLENYUM GOLD HEBASAN FAN (TAR90) TÜRBO ATOMİZÖR PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET SIRA KODU NO 1 2304035 Fan kafesi yeni 1

Detaylı

MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM 5 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR. 115 cm (Kapak 40 cm İlave 40 cm+35 cm) 730 mm 2 Kademe Teleskopik Damper

MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM 5 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR. 115 cm (Kapak 40 cm İlave 40 cm+35 cm) 730 mm 2 Kademe Teleskopik Damper MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM TAVSİYE EDİLEN SATIŞ FİYATI (KDV NAKLİYE HARİÇ) 55-80 Hp 4 TONLUK TARIM RÖMORKU TÜRKER4T 4 TONLUK TARIM RÖMORKU TÜRKER4T KASA UZUNLUĞU KASA GENİŞLİĞİ TOPLAM TOPLAM

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) Yeni Gold SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) Yeni Gold SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 40/13000-2300046 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) Yeni Gold 1 2302409 Mesafe ayarlayıcı (UNG) 4 2 0101286 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x90 2 3 2302407 Koruyucu dayama (UNG) 1 4 0101003 Civata 6Kö.B.

Detaylı

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE TAKIM ARABALARI TAKIM ARABALARI Çalışma ortamlarında düzen sevenler, Altaş ve Carolus çekmeceli arabaları çok sevecek. Mobil, yerden tasarruf eden ve bakımı oldukça kolay bu el arabaları kaosu yok edecek

Detaylı

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG Küçük panolar Polikarbonat kutular PK Polikarbonat kutular PK...24...27 Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA...28...29 Terminal kutuları KL Terminal kutuları KL...30 E-Box EB E-Box EB...34

Detaylı

Çift Dingil İki Yana Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı 1. Genel Ölçüler

Çift Dingil İki Yana Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı 1. Genel Ölçüler Çift Dingil İki Yana Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı 1. Genel Ölçüler www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 1 / 10 KAPASİTE: 3 TON KAPASİTE: 4 TON KAPASİTE: 5 TON www.palazoglu.com

Detaylı

MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM 5 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR. 115 cm (Kapak 40 cm İlave 40 cm+35 cm)

MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM 5 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR. 115 cm (Kapak 40 cm İlave 40 cm+35 cm) MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM TAVSİYE EDİLEN SATIŞ FİYATI (KDV NAKLİYE HARİÇ) 55-80 Hp 4 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR TÜRKER4T 4 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR TÜRKER4T KASA UZUNLUĞU KASA GENİŞLİĞİ

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli...

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli... AVENUE LF KÖRÜKLÜ Konforlu ve Keyifli... Konforlu ve keyifli... TEMSA nın Adana daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen, çevreci motoru, yakıt tasarrufu, düşük işletme giderleri ve üstün teknolojik özellikleriyle

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 40/13000-2300066 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG) 1 2302409 Mesafe ayarlayıcı (UNG) 4 2 0101286 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x90 2 3 2302407 Koruyucu dayama (UNG) 1 4 0101003 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x50

Detaylı

SADIK PRES SANAYİ ÜRÜN KATALO U

SADIK PRES SANAYİ ÜRÜN KATALO U ÜRÜN KATALO U - 2014 TSE EN 671-1 CE BELGESİ TSE EN 671-2 ISO 9001:2008 Ü R E T İ M B A 1971 N D I HAKKIMIZDA Firmamız 1971 yılında ANKARA Demir Sanayinde Sadık ÖKÖN tarafından kurulmuş, ve Radyatör Konsolu,

Detaylı

MARKA VE OEM NUMARALARI SADECE TANIMLAMA AMAÇLI KULLANILMIŞTIR. SCANIA Sayfa 1

MARKA VE OEM NUMARALARI SADECE TANIMLAMA AMAÇLI KULLANILMIŞTIR. SCANIA Sayfa 1 S-02 001 AMORTİSÖR LASTİĞİ 339188 S-02 002 AKİS CONTA 114-124 S-02 003 AKÜ KAPAK LASTİĞİ 1529552 124 S-02 004 AKARDEON HORTUM 270142 111-112 S-02 005 AĞIR SERİ TAKVİYE TM. TK. BÜYÜK 1474732 124 S-02 006

Detaylı

HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU

HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU HFC227ea/FM-200 GAZLI OTOMATİK YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ DİKİŞLİ SİLİNDİR ÇELİK ÇEKME SİLİNDİR 1 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ SİLİNDİRLERİ

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

KOMMAR OTOMOTİV 2018 FİYAT LİSTESİ

KOMMAR OTOMOTİV 2018 FİYAT LİSTESİ 10.100 6552501813 Debriyaj Çatalı 154,59 10.101 9402500213 DEBRİYAJ ÇATALI MAKARALI MİLSİZ 139,64 10.102 6552501513 Debriyaj Çatalı 118,37 10.103 6502503813 Debriyaj Çatalı 185,85 10.104 6502501313 DEBRİYAJ

Detaylı

TIKAMA BALONLARI. KÜÇÜK TİP TIKAMA BALONLARI DN40-300 mm KÜÇÜK TİP BY PASSLI TIKAMA BALONLARI- DN40 DN300 mm

TIKAMA BALONLARI. KÜÇÜK TİP TIKAMA BALONLARI DN40-300 mm KÜÇÜK TİP BY PASSLI TIKAMA BALONLARI- DN40 DN300 mm TIKAMA BALONLARI KÜÇÜK TİP TIKAMA BALONLARI DN40-300 mm KÜÇÜK TİP BY PASSLI TIKAMA BALONLARI- DN40 DN300 mm İKİ YOLLU UZUN TİP TIKAMA BALONLARI LATERAL VE Y HATLAR İÇİN DN50-DN150 mm GENİŞ TİP TIKAMA BALONLARI

Detaylı

EN 15154-1 EN 15154-2

EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 ACİL DUŞ Minimum Su Akışı: 60 lt / dak Yerden yükseklik: 2200 mm ± 100 mm Çekme kolu : Max.1750mm yukarıda Su Isısı: 15-37 o C arasında olmalıdır EN 15154-2 ACİL GÖZ YIKAMA

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

KAMYON ÜSTÜ SİLİNDİRİK TANKER Mükemmel Uyum

KAMYON ÜSTÜ SİLİNDİRİK TANKER Mükemmel Uyum KAMYON ÜSTÜ SİLİNDİRİK TANKER Mükemmel Uyum 1 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi ve

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

KAMYON ÜSTÜ ELİPTİK TANKER Bütünsel Estetik

KAMYON ÜSTÜ ELİPTİK TANKER Bütünsel Estetik KAMYON ÜSTÜ ELİPTİK TANKER Bütünsel Estetik 1 2 Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek. İnsanı evrende var eden yegâne neden meraklı oluşudur. Ay a ilk merak ayak basmıştır. Çünkü merak; daha iyi

Detaylı

Şasinin, aksların ve tekerlek jantlarının fazla boyanması

Şasinin, aksların ve tekerlek jantlarının fazla boyanması Boyama ile ilgili genel bilgiler Boyama ile ilgili genel bilgiler ÖNEMLİ! Scania, yumuşak veya esnek bir malzemeden yapılmış parçaların boyanmamasını önerir. Lastik hidrolik hortumları ve yumuşak plastik

Detaylı

YAMAHA G 29 BUGGY AC ELEKTRİKLİ - 2 KİŞİLİK HİZMET ARACI

YAMAHA G 29 BUGGY AC ELEKTRİKLİ - 2 KİŞİLİK HİZMET ARACI Sayın Yetkili, YAMAHA G 29 BUGGY AC ELEKTRİKLİ - 2 KİŞİLİK HİZMET ARACI TEKNİK ÖZELLİKLER UZUNLUK: 2395 mm GENİŞLİK: 1200 mm DİNGİL MESAFESİ: 1640 mm YERDEN YÜKSEKLİK (MİN): 110 mm AĞIRLIK: 243 Kg OTURMA

Detaylı

BORU İŞLERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMELERİ

BORU İŞLERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMELERİ 1 AKIŞKANIN CİNSİ : BUHAR : ÇELİK BORU ANMA CAPI : DN 15 - DN 100 mm UYGUN STANDARD : TS 301/4 ÇALIŞMA BASINCI : 10 BAR TEST BASINCI : 15 BAR ÇALIŞMA SICAKLIĞI : 185ºC DN 65 - DN400 mm ANMA ÇAPINDA, DN17100

Detaylı

ARKADAN YÜKLEMELİ HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP ARAÇLARI

ARKADAN YÜKLEMELİ HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP ARAÇLARI DEVLET MALZEME OFİSİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A.25.01.a/03.03.2014 numaralı Teknik Şartnamenin 0.3-KAPSAM maddesi ve TAŞIYICI ARAÇLARIN AZAMİ YÜKLÜ AĞRLIKLARA BAĞLI OLARAK ÇÖP KASASI ÖZELLİKLERİ TABLOSU nda değişiklik

Detaylı

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda...

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda... SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP Yepyeni Yüzüyle Yollarda... Safir Plus ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını

Detaylı

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı...

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı... OPALİN CITY Ulaşımın Yeni Starı... Beklentilerin çok ötesinde... Toplu taşımacılık sektöründe sürekli artan beklentilere en iyisini üreterek cevap veren Temsa, bu kez de Opalin City ile yolculuk keyfini

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DEPO GRUBU : : TP 1200 PİTON BAHÇE PÜLVERİZATÖR

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DEPO GRUBU : : TP 1200 PİTON BAHÇE PÜLVERİZATÖR : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-12012-1600070 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 1403017 Süzgeç flitre alüminyum 1 2 1403016 Segman flitre 1 3 1403015 Flitre alüminyum 1 4 0109038 Kelepçe 25-42

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi Scania İnşaat Araçları Mikser Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Gothaer Fahrzeugachsen Made in Germany kalitesi Güvenli Ekonomik

Gothaer Fahrzeugachsen Made in Germany kalitesi Güvenli Ekonomik Gothaer Fahrzeugachsen Made in Germany kalitesi Güvenli Ekonomik Ürün Portföyü Bağımsız, büyümeye odaklı bir dingil üreticisi ve ticari vasıta sektörünün çözüm ortağıyız. Uluslararası çevrede tanınmış

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/13000-2300046 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) 2000 Gold SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/13000-2300046 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) 2000 Gold SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 40/13000-2300046 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) 2000 Gold 1 2302409 Mesafe ayarlayıcı (UNG) 4 2 0101286 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x90 2 3 2302407 Koruyucu dayama (UNG) 1 4 0101003 Civata 6Kö.B.

Detaylı

ŞANZIMAN KOMPLE TARAL TÜRBO TEK DEVİRLİ 1/4

ŞANZIMAN KOMPLE TARAL TÜRBO TEK DEVİRLİ 1/4 ŞANZIMAN KOMPLE TARAL TÜRBO TEK DEVİRLİ 1/4 Mamül kodu : 41-2303900 : ŞANZIMAN KOMPLE TARAL TÜRBO TEK DEVİRLİ 1/4 1 2303901 Şanzıman gövde (Tek devirli) 1 2 2303902 Dişli Helis Z=60 1 3 2303903 Vites kapak

Detaylı