HAZİRAN - TEMMUZ 2018 SERGİ AKBANK 36. GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 28 HAZİRAN - 28 TEMMUZ NORDiK FiLM GÜNLERi 7-29 HAZİRAN 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAZİRAN - TEMMUZ 2018 SERGİ AKBANK 36. GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 28 HAZİRAN - 28 TEMMUZ NORDiK FiLM GÜNLERi 7-29 HAZİRAN 2018"

Transkript

1 HAZİRAN - TEMMUZ 2018 SERGİ AKBANK 36. GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 28 HAZİRAN - 28 TEMMUZ NORDiK FiLM GÜNLERi 7-29 HAZİRAN AKBANK KISA FİLM FESTİVALİ'NDEN SEÇKİLER 5 / 6 / 7 / 12 / 13 / 14 / 19 / 20 / 21 / 27 / 28 TEMMUZ 2018 ÇOCUK ATÖLYELERi 2 / 9 / 23 / 30 HAZİRAN / 14 TEMMUZ 2018

2 28 Haziran 28 Temmuz 2018 June 28 July AKBANK 36. GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 28 HAZİRAN - 28 TEMMUZ Akbank Günümüz Sanatçıları Ödülü, çağdaş sanat alanındaki gelişmeleri desteklemek ve genç sanatçılara destek olmak amacıyla Resim ve Heykel Müzeleri Derneği ve Akbank Sanat işbirliğiyle düzenlenen yarışma sonucunda sanatçılara verilmiştir. Jüri tarafından değerlendirilen başvurular arasından seçilen 18 eser 28 Haziran 28 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen sergide sanatseverlere sunuluyor. 30 yılı aşkın süredir Türkiye de çağdaş sanatın oluşumuna katkıda bulunan Günümüz Sanatçıları Sergisi yeni yapısıyla bir kere daha genç sanatçıların başvurularını değerlendirerek sergiye katılacakları seçti. Sergi her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye deki sanatın düzeyini yansıtıyor. Akbank 36 th Contemporary Artists Prize Exhibition Günümüz Sanatçıları Sergisi ikili bir işlev taşıyor. Bugüne kadar Türkiye nin sanat dünyasında söz sahibi olmuş, hatta dünyaya açılma olanağını bulmuş neredeyse tüm sanatçıların katıldığı bu sergiler, bir yandan çağdaş sanatın geldiği noktayı vurguluyor ve onun öncü işaretlerini veriyor. Diğer yandan da kendini ifade etme olanağını henüz kazanamamış gençlere kendilerini duyurmak, tanıtmak olanağını sunuyor sergisi de her iki düzeydeki işlevi sürdürecek. Sergi girişi ücretsizdir.

3 AKBANK 36 th CONTEMPORARY ARTISTS PRIZE EXHIBITION JUNE 28 - JULY 28 AKBANK SANAT TA KEYİFLİ BİR KAFE Akbank Sanat, 4. katında hizmet veren kafesiyle, sadece ziyaretçilere değil, Beyoğlu nda kısa bir mola vermek isteyen herkese açık. Akbank Contemporary Artists Prize is granted through a competition initiated with the collaboration of the Painting and Sculpture Museum Association and Akbank Art Center, with the aim of contributing to the new developments in the field of contemporary art and providing support for young artists. 18 artworks selected from the applications evaluated by the jury will be presented in the exhibition between June 28 th, July 28 th The Contemporary Artists Exhibition that has been contributing to the development of contemporary art in Turkey for over 30 years has once again evaluated the applications of young artists and selected the participants of the exhibition with its new structure this year. As each year, the exhibition reflects the current condition of art in Turkey. The Contemporary Artists Exhibition bares a dual function. On the one hand, these exhibitions that have been showcasing nearly every artist that has had the chance of having a say in the art scene in Turkey and even around the world, emphasize the state of affairs in contemporary art, as well as being a pioneering indicator of things to come. While on the other hand, providing young artists who have not yet had the possibility of self-expression a chance to present and introduce themselves. The exhibition in 2018 will continue carrying out these two functions.

4 NORDİK FİLM NORDİK FİLM 7 HAZİRAN PERŞEMBE TUHAF BİR NOEL EN UNDERBAR JAVLA NUL Yönetmen: Helena Bergström Oyuncular: Maria Lundqvist, Robert Gustafsson, Anton Lundqvist Yapım ve Format: İsveç, 2015, 108, Blu-ray Akbank Sanat, 7-29 Haziran 2018 tarihleri arasında, İsveç Başkonsolosluğu, Norveç ve Danimarka büyükelçiliklerinin katkılarıyla, güncel İsveç, Norveç ve Danimarka sinemasından toplam dokuz seçkin filmin gösterileceği Nordik Film Günleri ne ev sahipliği yapacak. Film, İsveçlilerin ne kadar toleranslı olduğunu sorguluyor. Modern aile ve onun işleri doğru yapma konusunda verdiği sürekli uğraş üzerine sıcak bir komedi.

5 NORDİK FİLM 8 HAZİRAN CUMA NORDİK FİLM 12 HAZİRAN SALI CİDDİ BİR OYUN DEN ALLVARSAMMA LEKEN Yönetmen: Pernilla August Oyuncular: Sverir Gudnason, Karin Franz Körlof, Liv Mjönes Yapım ve Format: İsveç, 2016, 115, Blu-ray Birbirlerine delicesine aşık olan genç bir çiftin, gazeteci Arvid Stjärnblom ve Lydia Stille nin öyküsü. Çift, saf bir aşkın hayalini kurmaktadır ama bu hayal, düşleyebileceklerinden çok daha büyük bir fedakarlık gerektirecektir. TUTUNAMAYANLAR TJUVHEDER Yönetmen: Peter Grönlund Oyuncular: Malin Levanon, Lo Kauppi, Tomas Neumann Yapım ve Format: İsveç, 2015, 92, Blu-ray Sokaklarda kanun dışı maddeler satan Minna evinin kirasını ödeyemeyince, birkaç genç suçluyu kandırır ve paralarını alır. O sırada, çocuğu devlet tarafından elinden alınan Katja ile tanışır. Sorumluluk ve birlikten yoksun bir toplumda Minna nın varolma mücadelesi üzerine sosyal, politik bir dram.

6 NORDİK FİLM 13 HAZİRAN ÇARŞAMBA NORDİK FİLM 19 HAZİRAN SALI SONSUZ YAZ ODÖLIGA Yönetmen: Andreas Öhman Oyuncular: Madeleine Martin, Filip Berg, Torkel Petersson Yapım ve Format: İsveç, 2015, 107, Blu-ray Isak ve Em bir yaz akşamında Stockholm de tanışırlar ve birbirlerine aşık olurlar. Her şeyi arkalarında bırakarak, Kuzey İsveç in nefes kesici manzaralarına tanık olacakları bir yolculuğa çıkarlar. Ama gamsızca başladıkları bu yolculuk, kısa süre sonra panik içinde bir kovalamacaya döner. YANSIMALAR SPEGLINGAR Yönetmen: Sara Broos Belgeselde Yer Alanlar: Karin Broos, Sara Broos, Marc Broos Yapım ve Format: İsveç, 2016, 77, Blu-ray Anne-kız ilişkisinin karmaşık yanlarını ortaya koyan şiirsel bir belgesel. Yönetmen Karin Broos, ünlü bir ressam olan annesi Karin i, aralarındaki sessiz boşluğu doldurabilmek amacıyla, Letonya ya, deniz kıyısına götürür.

7 NORDİK FİLM 20 HAZİRAN ÇARŞAMBA NORDİK FİLM 21 HAZİRAN PERŞEMBE KAR YAĞIŞINDAN ÖNCE FØR SNØEN FALLER Yönetmen: Hisham Zaman Oyuncular: Abdullah Taher, Suzan Ilir, Bahar Özen Yapım ve Format: Norveç, 2013, 105, Blu-ray Siyar ailenin en yaşlı üyesidir. Kız kardeşi kendi düğününden kaçınca, Siyar a onun peşine düşme ve ailenin itibarını tekrar kazandırma görevi verilir. Çıktığı yolculuk Siyar ı İstanbul a götürür ve orada Evin isimli genç bir kızla tanışır. HAYATTA KALMAK STAYING ALIVE Yönetmen: Charlotte Blom Oyuncular: Agnes Kittelsen, Anders, Baasmo Christiansen, Linn Skåber Yapım ve Format: Norveç, 2015, 83, Blu-ray Marianne ve Håkon on senedir evlidir ve iki küçük çocukları vardır. Håkon un işyerindeki bir muhasebeci kadınla ilişkisi olduğunu keşfedince, Marianne nin hayatı altüst olur. Håkon özür dilemek yerine, ilişkilerini bir süre askıya almalarını önerir.

8 NORDİK FİLM 28 HAZİRAN PERŞEMBE NORDİK FİLM 29 HAZİRAN CUMA UZUN LAFIN KISASI LANG HISTORIE KORT Yönetmen: May El-Toukhy Oyuncular: Mille Hoffmeyer Lehfeldt, Jens Albinius, Trine Dyrholm Yapım ve Format: Danimarka, 2015, 90, Blu-ray 30 lu yaşlarının sonunda olan Ellen ve arkadaşlarının mükemmel ilişkiler yaşamada çektikleri zorlukları ve gerçek aşkın ne olduğunu yeniden değerlendirmelerini konu eden, sekiz ayrı bölümden oluşan bir film. BENİMLE YÜRÜ DE STANDHAFTIGE Yönetmen: Lisa Ohlin Oyuncular: Mikkel Boe Folsgaard, Sebastian Öberg, Magnus Jarlbo Yapım ve Format: Danimarka, 2016, 101, Blu-ray Afganistan a göreve gönderilen Thomas ağır bir şekilde yaralanmıştır. Yerel rehabilitasyon merkezinde, bir yakınına tekrar iyileşmesi için yardım eden ve Kraliyet Danimarka Balesi nin yükselişte bir dansçısı olan Sofie ile tanışır. Sofie ona daha hızlı iyileşebilmesi için yardım teklifinde bulunur. Farklılıklarına rağmen, aralarında duygusal bir bağ oluşur.

9 FESTİVALİ'NDEN SEÇKİLER 6 / 13 / 20 / 27 TEMMUZ CUMA 7 / 14 / 21 / 28 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: DÜNYADAN KISALAR 06 Temmuz Cuma Temmuz Cumartesi Kapitalistis '' Into the Blue '' Atlantis Temmuz Cuma Temmuz Cumartesi Aria - 14 A Gentle Night - 15 DeKalb Elementary - 20 Kimse Elimi Tutmasın! '' 20 Temmuz Cuma Temmuz Cumartesi Copa-Loca - 14' Invisibly - 30' Retouch - 20' 27 Temmuz Cuma Temmuz Cumartesi Negative Space - 5'30'' Nada - 26' A Drowning Man - 15' After School Knife Fight - 21' Davetiyeler gösterim saatinden 1 saat önce Akbank Sanat gişesinden temin edilebilir.

10 FESTİVALİ'NDEN SEÇKİLER 5 / 12 / 19 TEMMUZ PERŞEMBE 7 / 14 / 21 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: FESTİVAL KISALARI 05 Temmuz Perşembe Temmuz Cumartesi Kot Farkı - 11' Toprak - 11' Dans Eden Kızlar '' 3,5 Lira '' Ronaldo '' 12 Temmuz Perşembe Temmuz Cumartesi Hesap Kitap - 4'30'' Mutluluk - 12' Hinterlant - 18' Kereta - 20'35'' Gecenin Ardından - 15' 19 Temmuz Perşembe Temmuz Cumartesi Baran - 10'43'' Kaset - 16'48'' Hastabakıcı - 17' Afgan Kömürü - 24'49'' Davetiyeler gösterim saatinden 1 saat önce Akbank Sanat gişesinden temin edilebilir.

11 DANS DERSLERİ 5-30 HAZİRAN 2018 AKBANK SANAT KÜTÜPHANESİ Çağdaş sanatın Türkiye deki önemli destekçisi olmak, sanatın her alanında vizyoner çalışmalar sunmak hedefi doğrultusunda, çağdaş sanat çerçevesinde oluşturduğumuz Akbank Sanat Kütüphanesi, bugüne kadar yayımlanmış olan Akbank Sanat Yayınları nın yanı sıra; güncel sanat, sanat tarihi, sinema, fotoğraf, resim, mimari, müzik, psikanaliz, sosyoloji, felsefe vb. konuları içeren yerli ve yabancı yayınları bünyesinde barındırmaktadır. Akbank Sanat, her geçen gün bünyesine kattığı yeni yayınlarla referans niteliğindeki kütüphanesinde pazar ve pazartesi günleri hariç, her gün saatleri arasında hizmet vermektedir. Kütüphane İletişim Bilgileri: Tel: (0212) E-posta: Yetişkinler İçin Yaratıcı Dans Dersleri Başlangıç Seviyesi Çarşamba: Cumartesi: Orta ve İleri Seviye Perşembe / Cuma: Bilet: 15 TL

12 HAZİRAN HAZİRAN AİLECE MOZAİK 2 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Bilet: 30 TL (1 çocuk + 1 yetişkin) Katılımcı sayısı 20 (10 çocuk + 10 yetişkin) kişiyle sınırlıdır. GEOMETRİK SANAT (6-12 YAŞ) 9 / 23 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: kişiyle sınırlıdır. SANATIN YAPI TAŞI OYUN (7-14 YAŞ) 2 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: kişiyle sınırlıdır. MİNİ MOZAİK ATÖLYESİ (7-12 YAŞ) 2 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: HAZİRAN CUMARTESİ ELLER KOLLAR ARTIK HEPSİ HEYKELLER (9-12 YAŞ) 2 HAZİRAN CUMARTESİ BEN BİR SANAT ESERİYİM (6-14 YAŞ) 9 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: kişiyle sınırlıdır. MOZAİK HEYKEL ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) 9 / 30 HAZİRAN CUMARTESİ LİNOL BASKI ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) 9 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: KENDİ ÇANTAMI TASARLIYORUM (6-14 YAŞ) 23 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: HAZİRAN CUMARTESİ Saat: Detaylı bilgi için

13 HAZİRAN ÇOCUKLARA BASKI RESİM ATÖLYESİ (5-8 YAŞ) 23 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: RENGARENK KUPALAR (6-14 YAŞ) 30 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) 30 HAZİRAN CUMARTESİ Saat: TEMMUZ GEOMETRİK SANAT (6-12 YAŞ) 7 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: kişiyle sınırlıdır. BEN BİR SANAT ESERİYİM (6-14 YAŞ) 7 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: kişiyle sınırlıdır. TEMMUZ SANATIN YAPI TAŞI OYUN (7-14 YAŞ) 7 TEMMUZ CUMARTESİ 10 kişiyle sınırlıdır. ELLER KOLLAR ARTIK HEPSİ HEYKELLER (9-12 YAŞ) 7 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: RENGARENK KUPALAR (6-14 YAŞ) 14 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: KENDİ ÇANTAMI TASARLIYORUM (6-14 YAŞ) 14 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: İLERİ DÖNÜŞÜM HEYKEL ATÖLYESİ (7-12 YAŞ) 14 TEMMUZ CUMARTESİ AİLECE MOZAİK 14 TEMMUZ CUMARTESİ Saat: Bilet: 30 TL (1 çocuk + 1 yetişkin) Katılımcı sayısı 20 (10 çocuk + 10 yetişkin) kişiyle sınırlıdır.

14 2 HAZİRAN CUMARTESİ 9 HAZİRAN CUMARTESİ 20 HAZİRAN ÇARŞAMBA 28 HAZİRAN PERŞEMBE SANATIN YAPI TAŞI: OYUN (7-14 YAŞ) Saat: kişiyle sınırlıdır. MİNİ MOZAİK ATÖLYESİ (7-12 YAŞ) Saat: ELLER KOLLAR ARTIK HEPSİ HEYKELLER (9-12 YAŞ) AİLECE MOZAİK Saat: Bilet: 30 TL (1 yetişkin + 1 çocuk) Katılımcı sayısı 20 kişiyle sınırlıdır. (10 yetişkin + 10 çocuk) 7 HAZİRAN PERŞEMBE NORDİK FİLM TUHAF BİR NOEL / EN UNDERBAR JAVLA NUL 8 HAZİRAN CUMA NORDİK FİLM CİDDİ BİR OYUN / DEN ALLVARSAMMA LEKEN GEOMETRİK SANAT (6-12 YAŞ) Saat: kişiyle sınırlıdır BEN BİR SANAT ESERİYİM (6-14 YAŞ) Saat: kişiyle sınırlıdır. MOZAİK HEYKEL ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) LİNOL BASKI ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) Saat: HAZİRAN SALI NORDİK FİLM TUTUNAMAYANLAR / TJUVHEDER 13 HAZİRAN ÇARŞAMBA NORDİK FİLM SONSUZ YAZ / ODÖLIGA 19 HAZİRAN SALI NORDİK FİLM KAR YAĞIŞINDAN ÖNCE / FØR SNØEN FALLER 21 HAZİRAN PERŞEMBE NORDİK FİLM HAYATTA KALMAK / STAYING ALIVE 23 HAZİRAN CUMARTESİ MİNİ MOZAİK ATÖLYESİ (7-12 YAŞ) GEOMETRİK SANAT (6-12 YAŞ) Saat: kişiyle sınırlıdır KENDİ ÇANTAMI TASARLIYORUM (6-14 YAŞ) Saat: ÇOCUKLARA BASKI RESİM ATÖLYESİ (5-8 YAŞ) Saat: kişiyle sınırlıdır. NORDİK FİLM UZUN LAFIN KISASI / LANG HISTORIE KORT 29 HAZİRAN CUMA NORDİK FİLM BENİMLE YÜRÜ / DE STANDHAFTIGEN 30 HAZİRAN CUMARTESİ RENGARENK KUPALAR (6-14 YAŞ) Saat: KENDİ ÇANTAMI TASARLIYORUM (6-14 YAŞ) Saat: MOZAİK HEYKEL ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ (7-14 YAŞ) Saat: NORDİK FİLM YANSIMALAR / SPEGLINGAR

15 5 TEMMUZ PERŞEMBE KOT FARKI / TOPRAK / DANS EDEN KIZLAR / 3,5 LİRA / RONALDO 6 TEMMUZ CUMA KAPITALISTIS / INTO THE BLUE / ATLANTIS TEMMUZ CUMARTESİ KOT FARKI / TOPRAK / DANS EDEN KIZLAR / 3,5 LİRA / RONALDO Saat: KAPITALISTIS / INTO THE BLUE / ATLANTIS 2003 Saat: GEOMETRİK SANAT (6-12 YAŞ) Saat: kişiyle sınırlıdır BEN BİR SANAT ESERİYİM (6-14 YAŞ) Saat: kişiyle sınırlıdır. SANATIN YAPI TAŞI: OYUN (7-14 YAŞ) 10 kişiyle sınırlıdır. ELLER KOLLAR ARTIK HEPSİ HEYKELLER (9-12 YAŞ) Saat: TEMMUZ PERŞEMBE HESAP KİTAP / MUTLULUK / HİNTERLANT / KERETA / GECENİN ARDINDAN 13 TEMMUZ CUMA ARIA / A GENTLE NIGHT / DEKALB ELEMENTARY / KİMSE ELİMİ TUTMASIN 14 TEMMUZ CUMARTESİ HESAP KİTAP / MUTLULUK / HİNTERLANT / KERETA / GECENİN ARDINDAN Saat: ARIA / A GENTLE NIGHT / DEKALB ELEMENTARY / KİMSE ELİMİ TUTMASIN Saat: RENGARENK KUPALAR (6-14 YAŞ) Saat: KENDİ ÇANTAMI TASARLIYORUM (6-14 YAŞ) Saat: İLERİ DÖNÜŞÜM HEYKEL ATÖLYESİ (7-12 YAŞ) 12 kişiyle sınırlıdır. AİLECE MOZAİK Saat: Bilet: 30 TL (1 yetişkin + 1 çocuk) Katılımcı sayısı 20 kişiyle sınırlıdır. (10 yetişkin + 10 çocuk) 19 TEMMUZ PERŞEMBE BARAN / KASET / HASTABAKICI / AFGAN KÖMÜRÜ 20 TEMMUZ CUMA COPA-LOCA / INVISIBLY / RETOUCH 21 TEMMUZ CUMARTESİ BARAN / KASET / HASTABAKICI / AFGAN KÖMÜRÜ Saat: COPA-LOCA / INVISIBLY / RETOUCH Saat: TEMMUZ CUMA NEGATIVE SPACE / NADA / A DROWNING MAN / AFTER SCHOOL KNIFE FIGHT 28 TEMMUZ CUMARTESİ NEGATIVE SPACE / NADA / A DROWNING MAN / AFTER SCHOOL KNIFE FIGHT Saat: 16.00

16 06 07

17 ÖNEMLİ UYARI Ücretli etkinliklerin biletlerinin tükenme olasılığına karşı önceden alınması tavsiye edilir. Ücretsiz etkinliklerde katılım sayısı sınırlı olup etkinlik davetiyesi 1 saat öncesinden Akbank Sanat Danışma'dan temin edilebilir. Bilgi için (0212) İstiklal Cad. No: Beyoğlu, İstanbul Bilet Akbank Sanat Gişesi Biletix /akbanksanat sayfalarımızdan ya da iphone ve Android uygulamalarımızdan da takip edebilirsiniz.

MART 2018 AKBANK 14. KISA FİLM FESTİVALİ MART 2018 AKBANK SANAT 25. YIL KONSERLERİ JOACHIM KÜHN TRIO "BEAUTY & TRUTH" 7 MART 2018 SERGİ

MART 2018 AKBANK 14. KISA FİLM FESTİVALİ MART 2018 AKBANK SANAT 25. YIL KONSERLERİ JOACHIM KÜHN TRIO BEAUTY & TRUTH 7 MART 2018 SERGİ MART 2018 AKBANK 14. KISA FİLM FESTİVALİ 0 3 19-29 MART 2018 AKBANK SANAT 25. YIL KONSERLERİ JOACHIM KÜHN TRIO "BEAUTY & TRUTH" 7 MART 2018 SERGİ GARİP MEYVE STRANGE FRUIT 13 OCAK - 10 MART 2018 DANS GÖSTERİSİ

Detaylı

BALANS - İLKE KUTLAY

BALANS - İLKE KUTLAY BALANS - İLKE KUTLAY BALANS - İLKE KUTLAY 17 Eylül - 5 Ekim 2012 Balans ironik yönü kuvvetli sirk temalı resimlerden oluşuyor. Çalışmalarda hayvanları da ortak eden figürlerin oluşturduğu yapay bir gösteri

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

4. ULUSLARARASI VAN GÖLÜ FİLM FESTİVALİ

4. ULUSLARARASI VAN GÖLÜ FİLM FESTİVALİ BAJAR KÜLTÜR SANAT DANIŞMANLIĞI 4. ULUSLARARASI VAN GÖLÜ FİLM FESTİVALİ İNCİ KEFALİ (DAREKH) SİNEMA ÖDÜLLERİ UZUN METRAJ SİNEMA FİLMİ VE BELGESEL FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU 2015 4. MÎHRÎCANA FÎLMAN A

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013

Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 1 2 Devrim Erbil 1937 de Uşak ta doğdu. 1955 de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü ne girdi. Galeride

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: *

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: * 08~29 Ocak/Jan. 2016 Kültür Sanat Merkezi Kordon'da Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: +90 232 4649935 * 4649835 Http://www.kedikultursanat.org*info@kedikultursanat.org Kültür Sanat

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi 2001 Yüksek

Detaylı

Ekrem Kahraman ÖDÜLLER. 1983. IX. Akdeniz Festival Resim Yarışması Ödülü. 17. DYO Resim Yarışması Ödülü. Ev-Ofis Dergisi Başarı Ödülü

Ekrem Kahraman ÖDÜLLER. 1983. IX. Akdeniz Festival Resim Yarışması Ödülü. 17. DYO Resim Yarışması Ödülü. Ev-Ofis Dergisi Başarı Ödülü Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden mezun oldu. Çeşitli Ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yaptı. 1989 yılında öğretmenlikten ayrılarak

Detaylı

11 Nisan 2015, Cumartesi 11.00. 10. İstanbul Lale Festivali Açılışı. 11 Nisan 2015 / 3 Mayıs 2015 11.00 / 20.00. Emirgan Korusu Etkinlikleri

11 Nisan 2015, Cumartesi 11.00. 10. İstanbul Lale Festivali Açılışı. 11 Nisan 2015 / 3 Mayıs 2015 11.00 / 20.00. Emirgan Korusu Etkinlikleri Etkinlik Adı Tarih Saat 10. İstanbul Lale Festivali Açılışı 11 Nisan 2015, Cumartesi 11.00 Emirgan Korusu Etkinlikleri 11 Nisan 2015 / 3 Mayıs 2015 11.00 / 20.00 Kadıköy Göztepe 60. Yıl Parkı Etkinlikleri

Detaylı

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile ENGiN GÜNEYSU +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com Engin Guneysu was born in 1981 in Samsun In 2004,he began to work as photography editor for Cena advertisement agency. In 2004, he worked for Bodrumun

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi/Assist. Prof. Dr. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi/Assist. Prof. Dr. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi/ Assist. Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora/ Phd. in Art Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

C 01 C 02 C 03 C 04 C05 C06 C07 C106 C109 C110. * Final sınav süresi 75 dakikadır. 10:00 BTU100 BTU110 11:00 İTA431 PROJE 12:00 13:00 15:00 16:30

C 01 C 02 C 03 C 04 C05 C06 C07 C106 C109 C110. * Final sınav süresi 75 dakikadır. 10:00 BTU100 BTU110 11:00 İTA431 PROJE 12:00 13:00 15:00 16:30 FAKÜLTESİ 06 Ocak 2018, Cumartesi / 10:00-11:15 (ENG 131, CENG 101) 07 Ocak 2018, Pazar / 10:00-11:30 (ENG 231, CENG 201) 06 Ocak 2018, Cumartesi / 10:00-11:30 (ENG 143) 07 Ocak 2018, Pazar/ 10:00-11:30

Detaylı

36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU 36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU Yarışma Katılım Şartları: 1. Yarışmaya İFSAK Yönetim Kurulu üyeleri katılamazlar. 2. Yarışmada filmler kurmaca, belgesel, canlandırma ve deneysel olmak

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ 16 Şubat Pazartesi 17 Şubat Salı 18 Şubat Çarşamba 19 Şubat Perşembe 20 Şubat Cuma 21 Şubat Cumartesi 22 Şubat Pazar 19.00 Hayatın Ritmi Sembollerle İletişim Müzikmentor

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Pera Eğitim. Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla. Pera Çocuk

Pera Eğitim. Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla. Pera Çocuk Pera Eğitim Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla Pera Eğitim, Louis Kahn a Yeni/den Bakış: Cemal Emden in Fotoğrafları Çizimler ve Resimler sergisi kapsamında çocuklara, gençlere, yetişkinlere

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

2012 Dünya Basın Fotoğrafları Sergisi

2012 Dünya Basın Fotoğrafları Sergisi On5yirmi5.com 2012 Dünya Basın Fotoğrafları Sergisi Dünyanın en etkileyici fotoğrafları World Press Photo 2012 - Dünya Basın Fotoğrafları 2012 sergisi (11-30 Eylül) Forum İstanbul'da. Yayın Tarihi : 15

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi Baskı Sanatları Anasanat Dalı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Eylül, 2012 MUSTAFA ASLIER

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

Aşk Her Yerde mi? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Aşk Her Yerde mi? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Aşk, üç harften oluşan, ancak herkes için ayrı bir anlam taşıyan dev bir sözcük. Yüzyıllarca şairlerin, filozofların, bilim adamlarının tanımlamaya çalıştığı, herkesin kendince yaşadığı, yaşamak istediği

Detaylı

VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI 1 VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (15 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) 2 Başvuru formu, illere göre farklılık gösteren aşağıda belirtilen tarihlerde,

Detaylı

ÖZEL EGE ORTAOKULU VELİ TOPLANTISI DUYURUSU

ÖZEL EGE ORTAOKULU VELİ TOPLANTISI DUYURUSU 8-A SINIFI : 1 NİSAN 2013 PAZARTESİ 8-B SINIFI : 2 NİSAN 2013 SALI 8-C SINIFI : 3 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA 8-D SINIFI : 3 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA 8-E SINIFI : 1 NİSAN 2013 PAZARTESİ 8-F SINIFI : 2 NİSAN 2013 SALI

Detaylı

1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate

1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate MUSTAFA ALBAYRAK 1971 Born in İspir /Erzurum 1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate 1999 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Dapartment and graduated with

Detaylı

Beşiktaş Belediyesi. Beşiktaş Gazetesi. Özgürlüğe olta attılar GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Belediyesi. Beşiktaş Gazetesi. Özgürlüğe olta attılar GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT 12 Özgürlüğe olta attılar BEŞİKTAŞ Belediyesi nin Lions 118-T Federasyonu Göz Nurunu Koruma ve Göz Eşeliği Komitesi yle birlikte düzenlediği Özgürlüğe Olta Atalım etkinliği 18 Kasım 12 Pazar günü 11:30

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Aralık, Cuma, 17:00 KONSER Her Kitap Bir Hayat Eczacılık Fakültesi ve İzmir Bahçeşehir Koleji 06 Aralık, Çarşamba, 14:00 KONFERANS Hayata Karşı Yeni Bir

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

İTÜ Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı (Evren Tasarlama Kılavuzu Yüksek Lisans Tezi)

İTÜ Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı (Evren Tasarlama Kılavuzu Yüksek Lisans Tezi) Adı Soyadı: Nursev Irmak Demirbaş Doğum yeri/tarihi: Ankara/11.03.1987 Tel: 0538 833 76 81 E.mail: nursevirmak@gmail.com Eğitim Bilgileri: 2013-2017 İTÜ Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı (Evren Tasarlama

Detaylı

ÖZGÜRLÜK EMEK ÝSTER ÝÞÇÝ FÝLMLERÝ VII. ULUSLARARASI FESTÝVALÝ 1-7 MAYIS 2012 GÖSTERÝMLER ÜCRETSÝZDÝR

ÖZGÜRLÜK EMEK ÝSTER ÝÞÇÝ FÝLMLERÝ VII. ULUSLARARASI FESTÝVALÝ 1-7 MAYIS 2012 GÖSTERÝMLER ÜCRETSÝZDÝR VII. ULUSLARARASI ÝÞÇÝ FÝLMLERÝ FESTÝVALÝ 1-7 MAYIS 2012 ÖZGÜRLÜK EMEK ÝSTER GÖSTERÝMLER ÜCRETSÝZDÝR GÖSTERÝM SALONLARI ANKARA BÜYÜLÜ FENER SÝNEMASI ALMAN KÜLTÜR MERKEZÝ ÇANKAYA BELEDÝYESÝ ÇAÐDAÞ SANATLAR

Detaylı

HAZİRAN - TEMMUZ 2016 AKBANK GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 17 MAYIS - 30 TEMMUZ 2016 AKBANK SANAT NORDİK FİLM GÜNLERİ 4-29 HAZİRAN 2016

HAZİRAN - TEMMUZ 2016 AKBANK GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 17 MAYIS - 30 TEMMUZ 2016 AKBANK SANAT NORDİK FİLM GÜNLERİ 4-29 HAZİRAN 2016 HAZİRAN - TEMMUZ 2016 AKBANK GÜNÜMÜZ SANATÇILARI ÖDÜLÜ SERGİSİ 06 07 17 MAYIS - 30 TEMMUZ 2016 AKBANK SANAT NORDİK FİLM GÜNLERİ 4-29 HAZİRAN 2016 DANS GÖSTERİSİ TABULA RASA 22 HAZİRAN 2016 ÇOCUK TİYATROSU

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

GİTARCAFE MAYIS (GİTARCAFE DE ÂŞIK GELENEĞİNDEN ÖZGÜR DOĞAÇLAMA YA )

GİTARCAFE MAYIS (GİTARCAFE DE ÂŞIK GELENEĞİNDEN ÖZGÜR DOĞAÇLAMA YA ) KONSERLER YTÜ BAHAR ŞENLİKLERİ 2009 27 Mayıs Çarşamba ZAGA Band ÇİLEKEŞ KURBAN 28 Mayıs Perşembe Native Project DOLAPDERE BIGGANG 29 Mayıs Cuma YASEMİN MORİ BEDÜK Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına var olan ilginin artmasına neden olmuştur.

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI T 'P -.S XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (31 Mart - 6 Nisan 1986) A N K A R A 1986 KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ve TÜRK KÜTÜPHANECİLER DERNEĞİ XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI (31 Mart - 6 Nisan 1986) DOLAYISIYLA

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE MEF Üniversitesi ve MEF Okullarının, lise öğrencileri arasında düzenlediği 26. ULUSLARARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI na okulunuz adına gönderilen proje, Bilim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler All the photographs used in this calendar have been donated by Ara Güler for the benefit

Detaylı

Temmuz 2018 E Bülteni / Sayı: 32

Temmuz 2018 E Bülteni / Sayı: 32 Temmuz 2018 E Bülteni / Sayı: 32 01 Eylül 2018, İZMİR 6. Gelecek Nesil Zirvesi Deneyimlerle konuşacağımız, ritim atölyesi ile keyiflenip, birlikte olmanın tadını çıkartacağımız 6. Gelecek Nesil Zirvesi

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

14. New York Türk Film Festivali

14. New York Türk Film Festivali 14. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

Devrim Erbil Ressam, Profesör, Devlet Sanatçısı

Devrim Erbil Ressam, Profesör, Devlet Sanatçısı Devrim Erbil 1 Devrim Erbil 2 1 Devrim Erbil Ressam, Profesör, Devlet Sanatçısı 1937 Uşak ta doğdu. 1955 İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü ne girdi. Galeride, Halil Dikmen in atölyesinde,

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

13. New York Türk Film Festivali

13. New York Türk Film Festivali 13. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK. TUFFEST Trabzon Uluslararası Film Festivali Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK. TUFFEST Trabzon Uluslararası Film Festivali Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacaktır. BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. Tarih TUFFEST Trabzon Uluslararası Film Festivali 16-26 Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacaktır. 2. Amaç Türkiye de belgesel yapımının ve belgesel sinemanın gelişimini

Detaylı

ARKAS KOLEKSİYONU NDA POST-EMPRESYONİZM

ARKAS KOLEKSİYONU NDA POST-EMPRESYONİZM ARKAS KOLEKSİYONU NDA POST-EMPRESYONİZM POST-EMPRESYONİZM 19. Yüzyılın sonlarında Fransa'da Empresyonizm in kurallarına tepki olarak ortaya çıkmış bir sanat akımıdır. Empresyonizm ile yakınlıklarına rağmen

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Meliha SÖZERİ 2. Doğum Tarihi : 04.07.1982 3. Unvanı : Yrd. Doçent 4. Öğrenim Durumu : Doktora(Sanatta Yeterlik) 5. Çalıştığı Kurum : Kemerburgaz Üniversitesi Derece Alan Üniversite

Detaylı

Sıraselviler Caddesi No: 78/2 Cihangir, Beyoğlu 34433 İstanbul T 0212 244 82 74 F 0212 244 82 50. imre@m3film.com.tr okan@m3film.com.

Sıraselviler Caddesi No: 78/2 Cihangir, Beyoğlu 34433 İstanbul T 0212 244 82 74 F 0212 244 82 50. imre@m3film.com.tr okan@m3film.com. Sıraselviler Caddesi No: 78/2 Cihangir, Beyoğlu 34433 İstanbul T 0212 244 82 74 F 0212 244 82 50 imre@m3film.com.tr okan@m3film.com.tr KİM? Başka Sinema Türkiye de Benzeri Olmayan Bir Sinema Deneyimi

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 05 Ocak-05 Şubat SERGİ Resim Sergisi Mehmet Boztaş Sergi Açılışı: 05 Ocak, Perşembe, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Mehmet Boztaş, 1948 yılında

Detaylı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı

Staj Yeri 01.10.1997-01.06.1998 Poyraz Reklam Ajansı ARMAĞAN GÖKÇEARSLAN Kişisel Bilgi Medeni Hali :Bekar Milliyeti :TC Doğum Tarihi :20.08.1977 Eğitimi 2010 : Londra da İngilizce Dil Eğitimine katıldı (Avalon School) 2003-2007 :Hacettepe Üniversitesi Güzel

Detaylı

ÖRNEKTİR - SAMPLE. RCSummer Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form

ÖRNEKTİR - SAMPLE. RCSummer Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form RCSummer 2019 - Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form BU FORM SADECE ÖN KAYIT FORMUDUR. Ön kaydınızın geçerli olması için formda verilen bilgilerin doğru olması gerekmektedir. Kontenjanımız

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi.

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi. 1. Adı Soyad : Tezcan BAHAR 2. Doğum Yeri, Tarihi: Bulgaristan, 27.10.1976 3. İş Adres : OMÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Böl. Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Atakum / SAMSUN 4. Ev Adres: TOKİ Atakum

Detaylı

27 Ağustos / AUGUST Açılış Konseri / Opening Concert SUZAN KARDEŞ 19.30 28 AĞUSTOS / AUGUST

27 Ağustos / AUGUST Açılış Konseri / Opening Concert SUZAN KARDEŞ 19.30 28 AĞUSTOS / AUGUST 27 Ağustos / AUGUST Açılış Konseri / Opening Concert SUZAN KARDEŞ 19.30 28 AĞUSTOS / AUGUST ÜRDÜN AMMAN / JORDAN AMMAN AL-SALT ÜRDÜN HALK OYUNLARI EKİBİ AL-SALT TRADITIONAL JORDAN FOLK DANCE 17.00 1001

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de EN KEYİFLİ ALMANCA KURSUNA HOŞGELDİNİZ BAŞARI İÇİN BİZ KİMİZ DAS AKADEMIE, merkezinde Yabancı Dil

Detaylı

Prof.Dr.Hatice BENGİSU

Prof.Dr.Hatice BENGİSU Prof.Dr.Hatice BENGİSU EĞİTİM 1974-1975 Balıkesir Necati Bey İlköğretmen Okulu. 1977-1978 Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Enstitüsü, Resim-İş Bölümü. 1978-1986 Yozgat, Balıkesir, Tatvan, Antakya

Detaylı

17:30-18:00 METRODA "FLASH MOB" Taksim metrosu Anında katılıma açık!

17:30-18:00 METRODA FLASH MOB Taksim metrosu Anında katılıma açık! SAAT ETKİNLİK MEKAN BİLET SATIŞ REZERVASYON 9 EKİM SALI 13:00-16:00 ATÖLYE 01 LeeLa Petronio Beden müziğinin keşfi I Bu Atölye'nin 2. bölümü 11-Ekim Perşembe 13:00-16:00, ortak gösteri perşembe 19:00'da

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler)

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler) ÖĞR. GÖR. DR. SELVİHAN KILIÇ ATEŞ Yabancı Dili : İngilizce Uzmanlık Alanı : Baskı Sanatları B. İLETİŞİM E- mail : selvihan@balikesir.edu.tr selvihankilic@gmail.com C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite,

Detaylı

Tarlabaşı Yaz Atölyeleri

Tarlabaşı Yaz Atölyeleri Tarlabaşı Yaz Atölyeleri Tarlabaşı Toplum Merkezi Tarlabaşı Toplum Merkezi, Tarlabaşı sakinlerinin toplum yaşamına katılımını desteklemeyi amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur. 2006 yılından beri düzenlediği

Detaylı

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film yapımcılarına var olan ilginin artmasına neden olmuştur.

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU İÇİNDEKİLER 1) GENEL ANALİZ 2) MEDYA HABER ANALİZİ REKLAM EŞDEĞERİ 3) MEDYA HABER ANALİZİ YER ALIM SAYISI 4) YAZILI BASIN ANALİZİ 5) GÖRSEL BASIN ANALİZİ 6) HABER RAPORU

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe ETKİNLİK PROĞRAMI 22 Eylül 2011 Perşembe 14:00 Kayıt, bilgilendirme ve konaklama yerlerine yönlendirme. (İbramaki Sanat Galerisi / Atatürk Heykelı karşısı) 23 Eylül 2011 Cuma Fotomaraton Perşembe Saat24.00

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

Uluslararası Pablo Neruda Barış Şiirleri yarışmasında Bir Sohbetin Özeti adlı şiiriyle ödül aldı.

Uluslararası Pablo Neruda Barış Şiirleri yarışmasında Bir Sohbetin Özeti adlı şiiriyle ödül aldı. MUZAFFER ÖZDEMİR Muzaffer Özdemir 5 Şubat 1961 de doğdu. İlk şiirlerini 13 yaşında yayınladı. Birçok dergi ve gazetede çeşitli inceleme yazıları ve şiirleri yayınlanan Muzaffer Özdemir, 1987 yılında 20.

Detaylı

C 01 C 02 C 03 C 04 C05 C06 C07 C109 C110. * Final sınav süresi 75 dakikadır. 10:00 BTU100 BTU110 11:15 RTS424 FİLM KURAMI 12:00 13:00 14:30 16:00

C 01 C 02 C 03 C 04 C05 C06 C07 C109 C110. * Final sınav süresi 75 dakikadır. 10:00 BTU100 BTU110 11:15 RTS424 FİLM KURAMI 12:00 13:00 14:30 16:00 02 Haziran 2018, Cumartesi / 10:00-11:15 (ENG 132, CENG 102) 03 Haziran 2018, Pazar / 10:00-11:30 (ENG 232, CENG 202) 02 Haziran 2018, Cumartesi / 10:00-11:30 (ENG 144) 03 Haziran 2018, Pazar/ 10:00-11:30

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir.

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. A-) KONAKLAMA: The Dhow Palace Hotel 5* THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. Odalarda plazma TV, interaktif eğlence kanalları,

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVLARI 15 16 17 18 19

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

LYS KAMP PROGRAMI (30 MAYIS - 26 HAZİRAN)

LYS KAMP PROGRAMI (30 MAYIS - 26 HAZİRAN) SY 1 09:00-10:20 10:35-11:55 13:00-14:20 14:30-16:00 30 MAYIS PAZARTESİ M (M07) M (M04) K (K01) 31 MAYIS SALI B (B01) M (M01) F (F01) 1 HAZİRAN ÇARŞAMBA B (B02) M (M02) F (F02) 2 HAZİRAN PERŞEMBE M (M03)

Detaylı