CONA -control. Uzaktan izleme için yeni-patentli test sistemi Hızlı, etkili, güvenilir ve en önemlisi enerji tasarrufuna yardımcı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CONA -control. Uzaktan izleme için yeni-patentli test sistemi Hızlı, etkili, güvenilir ve en önemlisi enerji tasarrufuna yardımcı."

Transkript

1 CONA -control Uzaktan izleme için yeni-patentli test sistemi Hızlı, etkili, güvenilir ve en önemlisi enerji tasarrufuna yardımcı. Kondenstopların çalışması sreklidir. Kondenstoplardaki kaçakların hızlı tespitiçok önemlidir. CONA -control eski sistemlerde olduğu gibi iletkenlik ölçerek değil sıcaklık ölçerek kontrolün yapılmasını sağlar (patentli). Eğer kullanıcı tarafından tanımlanan sıcaklık değeri aşılırsa, sistem buhar kaçağını rapor eder. Tıkanıklar için yorum yapılır. CONA -control ile kazancınız: Kesin: ASI Bus kablolama sayesinde her bir kondenstopt aki tekil hataların bilgisi anında alınır (ve opsiyonel olarak da ha yüksek seviyede sistem ağa bağlanır) Hız: Kondenstoplar bağımsız ve sürekli olarak izlend iği için dinamik hata raporlaması yapılır (gereksiz enerji kayıpları egellenir) Etkinlik: Eğer bir kondenstop kaçırdığında veya kapasitesi yetmediği raporlanddığından tesisin verimi artar Emniyet: Kalorimetrik test sistemi fevkalade emniyet i garanti eder. Ekonomi: Hata bilgisi raporlaması ile prosesteki makinalarınızın ömrü uzar (koç darbesinden korunma); enerji maliyeti azalması ve CO 2 minimizasyonu Konfor: İlave el cihazı ile önceden belirlenmiş sıcaklık değerinden bağımsız olarak lokal kontrol yapılabilir

2 CODI Toplayıcı / Dağıtıcı Buhar ve kondensin toplanmasında, dağıtılmasında (kaynağı azaltır, montaj zamanını azaltır, hızlı devreye alma)! Esnek dizayn. Kompakt, modüler ekipmanlar (2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 veya 18 li hazır kesme vanası grupları montajlı olarak teslim edilir. Manifoldlara ilave olarak vana eklenmesine gerek yoktur) Dahi kesme vanaları salmastra tip mil sızdırmazlığı veya metal körüklü tip olabilir! Tesis bakım işlemlerinde ekonomiklik sağlar. Dövme çelik gövdedeki entegre vanalar ile uzun ömür (Fabrikada kollektör imalat gerektirmez). DN 40 - DN 50 / Ölçü 1 1/2 to 2 (ana bağlantı) DN 15 - DN 25 / Ölçü 1/2 to 1 (branşman bağlantıları) PN 40 ve PN 63 / ANSI 300 Malzeme: dövme çelik, paslanmaz çelik, ASTM-malzemeler flanşlı, soket kaynaklı, alın kaynaklı istek halinde metal körüklü ARImetec -S Kondenstoplar için çok fonksiyonlu kontrol cihazı. ARImetec -S sıcaklık ölçme fonksiyonu (800 C ye kadar) ilave edilmiş ultrasonic kontrol cihazı... Kondenstop, vana veya diğer fittingslerdeki kaçakları ultrasonik olarak ölçer Kondenstopların ve diğer vanalar ile fittingslerin yüzey sıcaklıklarının ölçümü ile kaçak tespiti yapılmasına imkan tanımak için sıcaklık kontrolü Yapılan kontrolleri hafızasında tutarak bilgilerin PC ye transferi ile periyodik takip imkanı (ARImetec -S güvenli mod) Ultrasonik kontrol ve sıcaklık ölçümü ile daha doğru karar verebilme imkanı ARImetec -S güvenli modda üretimesi ile elektrik kaçak larına karşı koruma gereken yerlerde kullanılabilir. Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi: UNİTES TESİSAT TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC A.Ş. Tuzla Mermerciler Organize Sanayi Bölgesi, Mermerciler Caddesi. No: 10 Tuzla-İSTANBUL Tel: Faks: E-posta: info@unites.com.tr Gelecek için teknoloji. ALMAN KALİTESİ VANALAR Çıkış 04/ Teknik değişiklik yapma hakkı saklıdır

3 CONA - control ile enerji tasarrufu Bütün ARI kondenstopları için patentli test cihazı... Sistem CONA... binlerce kondenstop 3 saniyede test edilebilir! ARI dan YENI : CONA All-in-One CONA S CONA B CONA TD CONA M CODI CONA -control Gelecek için teknoloji. ALMAN KALİTESİ VANALAR

4 Sistem CONA : Kondenstoplardaki tek CONA S Termostatik kontrollü şamandıralı kondenstop Basınç ve yükteki ani dalgalanmalarda - ısı kaybı olmadan sürekli kondens tahliyesi...! Yüksek performans: Karşı basınçtan etkilenmeden ısı kaybı yaşamadan sürekli kondens tahliyesi (Basınç ve kapasitedeki dalgalanmalarda bile) Yüksek performans ve ekonomi için, dahili çek va lf standarttır. Kondenstoptan sonra çek valf kullanılma sına gerek yoktur Yüksek performans ve ekonomi için standart otomatik hava atma ve soğuk kondens tahliyesi Uzun ömür için güçlü şamandıra Termostatik eleman sayesinde hızlı devreye alma (hava tahliyesi / soğuk kondens tahliyesi) İşletmede kolay yön değiştirme dikeyden yatay, yataydan dikeye. DN 15 - DN 100 // PN 16 - PN 160 Ölçü 1/2 - DN 4 // ANSI Class Malzemeler: Dökme demir, sfero döküm, çelik döküm, dövme çelik, yüksek sıcaklık çeliği, paslanmaz çelik, ASTM-malzemeleri Flanşlı, dişli, soket ve alın kaynaklı CONA SC Kompakt, hafif, optimum dizayn. DN 15 - DN 25 // PN 16 - PN 40 Ölçü 1/2-1 // ANSI Class Termostatik kontrol elemanı sayesinde ilk devreye almada yüksek kondens boşaltma (hava tahliye/sıvı drenaj)! Yüksek performans ve ekonomi için dahili çek valf özelliği. Kazancınız: Kondenstop çıkışında ilave çek valf kullanmanız gerekmez.

5 nolojimiz ile siz de kazanabilirsiniz! CONA B Bi-metalik kondenstop Buhar sistemlerinden kondens tahliyesinde hedeflenen sıcaklıkta kondens tahliyesi karşı basınca bağlı olarak minimum çürük buhar oluşumu ve yüksek enerji kazanımı! İdeal kontrol karakteristiğive yüksek performans Bi-metal plakalar kademeli yapısı ile. Mile bağlanmış kapama ve çek valf kombinasyonu Hızlı reaksiyon gösterebilen özel profilli bi-metal plakalar ile yü ksek performans ve uzun ömür Metal metale dişli kapak ile uzun ömür ve ekonomi Çabuk monte edebilme (DN ve PN 40). Kendini temizleyen, düşük dirençli bi-metal kombinasyonu ile uzun ömür. Yüksek basınçlı kondenstoplarda uzun ömür. Değiştirile bilir iç parçalar gövdeyi korur (PN 63 - PN 630). Uzun ömür için donmaya ve koç darbesine karş ı dayanım. DN 15 - DN 50 // PN 16 - PN 630 Ölçü 1/2 - DN 2 // ANSI Class Malzemeler: Dökme demir, dövme çelik, yüksek sıcaklık çeliği, paslanmaz çelik, ASTM-malzemeleri Flanşlı, dişli, soket ve alın kaynaklı Bi-metal plakaların özel formu ile uzun mür (pislikten etkilenmeme) İstenilen sıcaklık değerine ulaşmada kolaylık. Merkezlenmiş mil ile kombine edilmiş çek vana yüksek performans sağlar. Pisliklere karşı korunma ile uzun ömür (dahili pislik tutucu). İlave olarak harici pislik tutucu opsiyonel.

6 CONA TD Termodinamik kondenstop Küçük, pratik, dış ortamdan etkilenmez...! Isı kalkanı özelliği veren dizayn ve ilave kapak ile ulu nduğu yerdeki hava koşullarından etkilenmez bulunduğu yerdeki hava koşullarından etkilenmez Dahili çek valf özelliği ile yüksek performans Kullanım kolaylığı, kontrol parçası ve kapak (ısı kalkanı) tesisttan sökülmeden deiştirilebilir Küçük boyut ve ağırlık. Hızlı bakım imkanı. Pislikten arındırılmış akışkan ile uzun ömür (dahili filtre veya kolay temizlik için y-tipi filtre ile)! DN 15 - DN 25 // PN 40 - PN 63 Ölçü 3/8 - DN 1 // ANSI Class Malzemeler: Dövme çelik, yüksek sıcaklık çeliği, kromlu çelik, paslanmaz çelik, ASTM-malzemeler Flanşlı, dişli, soket kaynaklı, alın kaynaklı, universal bağlantı, sistem konnektör Isı kalkanlı kapak (su şokalrına dayanım) dış hava koşullarından etkilenmeme. Yüksek performans için dahili çek va lf özelliği. Uzun ömür ve ekonomi için metal metale sızdırmazlık. Baskım sırasında hızlı ça lışabilme imkanı.

7 Kondenstop teknolojisinde Dünya nın deneyimi! Sistem CONA... binlerce kondenstop 3 saniyede test edilebilir! CONA sistem son kodenstop teknolojisini güvenli bir şekilde geliştirdi. Ürün yelpazesinden bi-metalik şamandıralı, kapsüllü termostatik veya termodinamik kondenstoplardan birini veya kondens ve buhar dağıtıcısı / karıştırıcısını seçebilirsiniz (PN 630 a kadar). Daha sonra CONA -control sisteminin kazançlarından faydalanabilirsiniz, yeni, patentli kalorimetrik test sistemi: ASI bus-kablolu ve Profibus/Fieldbus/Ethernet-uyumlu, tesisinizdeki her bir kondenstobu bağımsız ve sürekli olarak merkezden izleyebilirsiniz. Böylelikle sürekli olarak verimlilik ile gereksiz enerji kayıplarını önler.

8 CONA M Kapsüllü termostatik kondenstop Buhar sistemlerinden kondens tahliyesi için hedeflenen sıcaklıkta kondens tahliyesi ile enerji tasarrufu ve çürük buhar oluşumunda düşme (kondens sistemindeki karşı b asınca bağlı olarak)! Etkili performans için uyumlu (yüksek hassasiyet, hızlı reaksiyon). Yüksek performans için düzgün kontrol karakteristiği (hassas diyafram sayesinde). Yüksek performans için esneklik (kondens tahliye sıcaklığını farklı kapsüller ile seçebilme özelliği). Yüksek miktardaki kondens tahliyesi ihtiyaçlarını çoklu kapsül seçenekleri ile gerçekleştirme Sızdırmazlık elamanı olmadan kolay ve hızlı bakım. DN 15 - DN 50 // PN 16 - PN 40 Ölçü 1/2 - DN 2 // ANSI ANSI 300 Malzemeler: Dökme demir, dövme çelik, yüksek sıcaklık çeliği, paslanmaz çelik, ASTM-malzemeleri Flanşlı, dişli, soket ve alın kaynaklı Etkili performans için uygun (çok hassas kontrolör kullanımı ile). Uzun ömür için koç darbesi koruması (dahili çek vana). Uzun ömür için pislikten koruma (Y-tipi pislik tutucu ile kolay temizleme).

Dövme çelik Paslanmaz çelik Fig. 60A Sayfa 2. Dövme çelik Paslanmaz çelik Fig. 61A Sayfa 4. Dövme çelik Paslanmaz çelik Fig.

Dövme çelik Paslanmaz çelik Fig. 60A Sayfa 2. Dövme çelik Paslanmaz çelik Fig. 61A Sayfa 4. Dövme çelik Paslanmaz çelik Fig. CONA All-in-one - Entegre giriş ve çıkış vanalı buhar kapanı istasyonu CONA All-in-one Entegre giriş ve çıkış vanalı buhar kapanı istasyonu CONA B All-in-one Bimetalik buhar kapanı PN40 - flanşlı (Fig.

Detaylı

Dövme çelik Yüksek sıcaklık çeliği Paslanmaz çelik Fig. 640/641 (Y) Sayfa 2. Yüksek sıcaklık çeliği Fig. 640/641 (Y) Sayfa 6

Dövme çelik Yüksek sıcaklık çeliği Paslanmaz çelik Fig. 640/641 (Y) Sayfa 2. Yüksek sıcaklık çeliği Fig. 640/641 (Y) Sayfa 6 Termodinamik buhar kapanı CONA TD Termodinamik buhar kapanı Termodinamik buhar kapanı PN40 - flanşlı (Fig. 640/641...1) - soket dişli (Fig. 640/641...2) - soket kaynak boyunlu (Fig. 640/641...3) - alın

Detaylı

SERBEST ŞAMANDIRALI KONDENSTOP

SERBEST ŞAMANDIRALI KONDENSTOP 10.015 www.ayvaz.com Bu tip kondenstopların içinde -adından da anlaşılacağı üzere- herhangi bir kaldıraç yoktur. Hareket eden tek parça şamandıradır. Bu kondenstopta kullanılan şamandıra; yüksek kaliteli,

Detaylı

KONDENSTOP

KONDENSTOP 03.18 info@ayvaz.com www.ayvaz.com 4 SERBEST ŞAMANDIRALI KONDENSTOP SFK- Şamandıra Filtre ve Hava Atıcı Tipi 2 C 860 kg/h ŞAMANDIRALI KONDENSTOP / TERMOSTATİK HAVA TAHLİYELİ SK-51 Tipi 0 C 10 kg/h ŞAMANDIRALI

Detaylı

tmmob makina mühendisleri odası uygulamalı eğitim merkezi Buhar Sistemleri Hatırlama Eğitimi

tmmob makina mühendisleri odası uygulamalı eğitim merkezi Buhar Sistemleri Hatırlama Eğitimi tmmob makina mühendisleri odası uygulamalı eğitim merkezi Buhar Sistemleri Hatırlama Eğitimi Alpaslan GÜVEN Makina Yük.Mühendisi Enerji Yöneticisi EEP Eğitmeni Ekim - 2012 BUHAR KULLANIMINDA AMAÇ BUHAR

Detaylı

METAL KÖRÜKLÜ VANALAR

METAL KÖRÜKLÜ VANALAR METAL KÖRÜKLÜ VANALAR İşletmelerin büyük bir çoğunluğunda; tesisat hataları, yanlış seçilmiş veya ömrünü tamamlamış olan cihazlar ve vanalardan dolayı enerji kayıpları ve sorunlu sistemler nedeniyle de

Detaylı

Paslanmaz çelik Fig. 629 Sayfa 2. Dövme çelik/ Sfero döküm Dövme çelik/ Çelik döküm Paslanmaz çelik Fig. 634 Sayfa 4

Paslanmaz çelik Fig. 629 Sayfa 2. Dövme çelik/ Sfero döküm Dövme çelik/ Çelik döküm Paslanmaz çelik Fig. 634 Sayfa 4 Şamandıralı buhar kapanı CONA SC / SC Plus Şamandıralı buhar kapanı Şamandıralı buhar kapanı PN16 - soket dişli (Fig. 629...2) Paslanmaz çelik Fig. 629 Sayfa 2 CONA SC Şamandıralı buhar kapanı hızlı sistem

Detaylı

Gri demir döküm Fig. 610 Sayfa 2. Dövme çelik Paslanmaz çelik Fig. 610/612 (Y) Sayfa 4

Gri demir döküm Fig. 610 Sayfa 2. Dövme çelik Paslanmaz çelik Fig. 610/612 (Y) Sayfa 4 Termostatik buhar kapanı CONA M Termostatik buhar kapanı Termostatik buhar kapanı PN16 - flanşlı (Fig. 610...1) - alın kaynak boyunlu birleşim (Fig. 610...5) Gri demir döküm Fig. 610 Sayfa 2 Termostatik

Detaylı

Sayfa 2. Fig Fig Fig Fig Fig Fig Fig Fig Fig...-02

Sayfa 2. Fig Fig Fig Fig Fig Fig Fig Fig Fig...-02 / CODI S / CODI B / CODI S 671/672-02 to 18 yumuşak salmastralı PN40 / PN63 Dikey montaj: - flanşlı (Fig. 671...1) - soket kaynak boyunlu (Fig. 671...3) - alın kaynak boyunlu (Fig. 671...4) Yatay montaj:

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

1. Genel Emniyet Bilgileri. 2. Genel Ürün Bilgileri. 3. Montaj. 4. Devreye Alma. 5. Çalışma. 6. Bakım. 7. Yedek Parça

1. Genel Emniyet Bilgileri. 2. Genel Ürün Bilgileri. 3. Montaj. 4. Devreye Alma. 5. Çalışma. 6. Bakım. 7. Yedek Parça 1. Genel Emniyet Bilgileri 2. Genel Ürün Bilgileri 3. Montaj 4. Devreye Alma 5. Çalışma 6. Bakım 7. Yedek Parça 1.Genel Emniyet Bilgileri Bu ürünün güvenli bir şekilde çalışması ancak işletmede talimatlara

Detaylı

Teslimat programı. VANA ve EKİPMANLARI

Teslimat programı. VANA ve EKİPMANLARI Teslimat programı VANA ve EKİPMANLARI 2 Her şekliyle. Basınç kullanmayı biliyoruz Ne yaptığımızı biliyoruz. Kimya ve petrokimya, madencilik sektörü, santral ve tesis inşaatı: Söz konusu armatürlerse ulusal

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

Gri demir döküm Sfero döküm Dövme çelik/ Çelik döküm Paslanmaz çelik Fig. 631 Sayfa 2. Yüksek sıcaklık çeliği Fig. 631 / Fig.

Gri demir döküm Sfero döküm Dövme çelik/ Çelik döküm Paslanmaz çelik Fig. 631 Sayfa 2. Yüksek sıcaklık çeliği Fig. 631 / Fig. Şamandıralı buhar kapanı CONA S Şamandıralı buhar kapanı Şamandıralı buhar kapanı PN16 / PN40 - flanşlı (Fig. 631...1) - soket dişli (Fig. 631...2) - soket kaynak boyunlu (Fig. 631...3) - alın kaynak boyunlu

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

SA-51 HAVA DEVRELERİNDEN SIVI ATICI GENEL ÖZELLİKLER. Çalışma

SA-51 HAVA DEVRELERİNDEN SIVI ATICI GENEL ÖZELLİKLER. Çalışma HV DEVRELERİNDEN SIVI TICI GENEL ÖZELLİKLER Çalışma gaz ve hava hattındaki sıvıların tahliye edilmesini sağlar. Sıvı atma işlemi bir şamandıra ve buna bağlı manivela kolu ile gerçekleşir. Cihaza hava veya

Detaylı

EffiMax-XMax Sistemi İçerdiği elemanlar: İzlenen Parametreler

EffiMax-XMax Sistemi İçerdiği elemanlar: İzlenen Parametreler EffiMax-XMax Sistemi İçerdiği elemanlar: Buhar sayacı Yakıt sayacı Baca gazı oksijen analizörü Baca gazı sıcaklık duyargası Otomatik blöf kontrol sistemi Buhar sıcaklık duyargası Ortam sıcaklık duyargası

Detaylı

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA ÜRÜN KATALOĞU 10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA www.fafvana.com.tr satis@fafvana.com.tr CE BELGESİ ISO 9001 : 2000 KALİTE BELGESİ GOST RUSYA KALİTE BELGESİ UKR SEPRO

Detaylı

TA-COMPACT-P. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV)

TA-COMPACT-P. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV) Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanası (PIBCV) IMI TA / Kontrol vanaları / Basınçtan bağımsız kombine balans ve kontrol vanası,

Detaylı

Monte et ve Çalıştır, Bu kadar kolay

Monte et ve Çalıştır, Bu kadar kolay MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Monte et ve Çalıştır, Bu kadar kolay ASV- Otomatik Balans Vanası Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Yapısı... Mükemmel Balanslama mı İstiyorsunuz? Hızlı Montaj mı? Maksimum

Detaylı

KONDENS TAHLİYE CİHAZLARI. Kondenstoplar Kondens Pompası Hava Atıcı Vakum Kırıcı Basınçlı Hava Kondenstopu

KONDENS TAHLİYE CİHAZLARI. Kondenstoplar Kondens Pompası Hava Atıcı Vakum Kırıcı Basınçlı Hava Kondenstopu KONDENS TAHLİYE CİHAZLARI Kondenstoplar Kondens Pompası Hava Atıcı Vakum Kırıcı Basınçlı Hava Kondenstopu Kondens Tahliye Cihazları - TOFT 2 KONDENS TAHLİYE CİHAZLARI Kondenstoplar DONANIMLARINA GÖRE

Detaylı

FİYAT LİSTESİ - HAZİRAN 2014

FİYAT LİSTESİ - HAZİRAN 2014 VANA ve ARMATÜRLERİ FİYAT LİSTESİ - HAZİRAN 2014 Termostatik Vanalar Üç Yollu Vanalar Aktuatörlü Vanalar Pnömatik Oransal Kontrol Vanaları Pnömatik Pistonlu Vanalar Basınç Düşürücü Vanalar Kelebek Vanalar

Detaylı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. BKA 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası

Detaylı

VANA ve ARMATÜRLERİ. www.gedikdokum.com

VANA ve ARMATÜRLERİ. www.gedikdokum.com VANA ve ARMATÜRLERİ Gedik Döküm ve Vana, bir Gedik Holding kuruluşu olarak, 1967 yılından bu yana endüstrinin ihtiyaç duyduğu orta ve yüksek basınç sınıfı vana ve armatürler üretmektedir. Genel merkezi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Gibi faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

HAKKIMIZDA. Gibi faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Firmamız ADANA da Çözüm Endüstriyel olarak kalite ve güven prensibinden ödün vermeden öncelikle müşteri memnuniyetini hedef alarak sektörde lider kuruluşlardan biri olma doğrultusunda

Detaylı

SOLENOİD KONTROL VANASI

SOLENOİD KONTROL VANASI SOLENOİD KONTROL VANASI TARIMSAL SULAMA ENDÜSTRİYEL ALANLAR İÇME SUYU Su Sistemleri Su Sistemleri İzmir de 2004 Yılında Tayfun Yazaroğlu tarafından kurulan Tayfur Su Sistemleri, 207 yılından itibaren Tayfur

Detaylı

SAMSON GROUP FİRMALARI

SAMSON GROUP FİRMALARI SAMSON GROUP FİRMALARI Akıllı Vana Mühendisliği Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği + SAMSON GROUP, buhar türbinlerindeki dövme küresel vanalardan by-pas vanalarına kadar ihtiyacınız olan

Detaylı

BUHAR KAPANI KARAKTERİSTİKLERİ KAPAN KARAKTERİSTİKLERİ ÖZETİ. Kaynak: Steam Trapping Principles, TLV Çeviri : VENKAVA A.Ş 2009 İzinsiz Kullanılamaz

BUHAR KAPANI KARAKTERİSTİKLERİ KAPAN KARAKTERİSTİKLERİ ÖZETİ. Kaynak: Steam Trapping Principles, TLV Çeviri : VENKAVA A.Ş 2009 İzinsiz Kullanılamaz BUHAR KAPANI KARAKTERİSTİKLERİ Özel bir uygulama için ne tip bir buhar kapanı kullanılacağının tespitinde, incelenen ekipmanın ısı gereksinimi ile kapanın karakteristiğinin eşleşmesine çalışılmalıdır.

Detaylı

YÜZER ŞAMANDIRALI KONDENSTOP

YÜZER ŞAMANDIRALI KONDENSTOP YÜZER ŞMNDIRLI KONDENSTOP 05.2016 www.ayvaz.com YÜZER ŞMNDIRLI KONDENSTOP u tip kondenstopların içinde adından da anlaşılacağı üzere herhangi bir kaldıraç yoktur. Hareket eden tek parça şamandıradır. u

Detaylı

plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50

plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50 plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50 - soket dişli Fig. 350...2 - alın kaynak boyunlu Boru bağlantısı, ISO 4200 e göre Boru bağlantısı, DIN 11850

Detaylı

Montaj Her pozisyonda çalışabilen Bimetalik kondenstopların zorunlu olmadığı sürece yatay pozisyonda çalışması önerilir.

Montaj Her pozisyonda çalışabilen Bimetalik kondenstopların zorunlu olmadığı sürece yatay pozisyonda çalışması önerilir. TK- BİMETLİK KONDENSTOP / TERMOSTTİK GENEL ÖZELLİKLER yvaz TK- Bimetalik Kondenstoplar, en ağır ve hassas işletme koşullarından etkilenmeyecek dizaynda üretilmektedir. İçinde hasara uğrayabilecek hiçbir

Detaylı

VANA ve ARMATÜRLERİ.

VANA ve ARMATÜRLERİ. VANA ve ARMATÜRLERİ www.gedikdokum.com 1967 den beri Gedik Döküm ve Vana, bir Gedik Holding kuruluşu olarak, 1967 yılından bu yana endüstrinin ihtiyaç duyduğu orta ve yüksek basınç sınıfı vana ve armatürler

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Açıklama Özellikler: Lineer (%30) / logaritmik (%70) karakteristik Aralık >100:1 Basınç tahliyeli tasarım Isıtma, merkezi ısıtma ve merkezi

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Vanalar Pompalar Hidroforlar Hidrolik Kontrol Vanaları Yangın Vanaları Endüstriyel Ürünler Bağlantı Elemanları Vana Ceketleri

ÜRÜN KATALOĞU. Vanalar Pompalar Hidroforlar Hidrolik Kontrol Vanaları Yangın Vanaları Endüstriyel Ürünler Bağlantı Elemanları Vana Ceketleri ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN Yangın Söndürme KATALOĞU Sistemleri Vanalar Pompalar Hidroforlar Hidrolik Kontrol Vanaları Yangın Vanaları Endüstriyel Ürünler Bağlantı Elemanları Vana Ceketleri LENİS TEKNİK 2016 SPRINKLER

Detaylı

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL.

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL. ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL. SAMSON, buhar türbinlerindeki dövme küresel vanalardan by-pas vanalarına kadar ihtiyacınız olan bütün kontrol ekipmanlarını

Detaylı

Fiyat Listesi 2016 ENDÜSTRİYEL + YAPI TEKNOLOJİSİ

Fiyat Listesi 2016 ENDÜSTRİYEL + YAPI TEKNOLOJİSİ Kontrol - Kesme - Emniyet - Buhar kapanlama Fiyat Listesi 1 ENDÜSTRİYEL + YAPI TEKNOLOJİSİ FABA TEMPTROL PRESO STEVI 2-3 4-5 7 7 8-9 10 11 12 13 14 14 1 17 18 19 19-21 22 24 2 27 28 29 30 31 33 34 35

Detaylı

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları HVAC tesisatlarının planlanması, montajı ve işletmeye alınması için artırılmış esneklik ve kolaylık Answers for infrastructure.

Detaylı

FiYAT. LiSTESi 1 TEMMUZ

FiYAT. LiSTESi 1 TEMMUZ FiYAT LiSTESi 1 TEMMUZ 2010 YÜKSELEN MİLLİ ELASTOMER SİTLİ SÜRGÜLÜ VANA Açma-Kapatma Sırasında Hareket Eden Yükselen Mil İle Vana Açıklık Durumu İzleme Otomatik Kontrol Sistemimize Vana Açılıyor / Kapanıyor

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Basınç düşürücü vana Basınç düşürücü vana, düz geçişli DN 15-150. Gri demir döküm Sfero Döküm Çelik döküm Fig. 701 Sayfa 2

Basınç düşürücü vana Basınç düşürücü vana, düz geçişli DN 15-150. Gri demir döküm Sfero Döküm Çelik döküm Fig. 701 Sayfa 2 Basınç düşürücü vana Basınç düşürücü vana, düz geçişli DN 15-150 ARI-PREDU Basınç ayar vanası, DMA diyafram aktüatörlü düz geçişli Yuvarlanan diyaframlı aktüatör Gri demir döküm Sfero Döküm Çelik döküm

Detaylı

BUHAR ÏÇÏN BASINÇ DÜŠÜRÜCÜ VANA TÏP 39-2

BUHAR ÏÇÏN BASINÇ DÜŠÜRÜCÜ VANA TÏP 39-2 BUHAR ÏÇÏN BASINÇ DÜŠÜRÜCÜ VANA TÏP 39-2 Šekil 1 Tip 39-2 1. Yapïsï ve çalïšma prensibi Basïnç düšürücü tek oturtmalï bir vana gövdesi, klape mili ve klape, dengeleme körüÿü ve diyaframlï bir tahrik ünitesinden

Detaylı

Daire Isıtma Üniteleri. Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin

Daire Isıtma Üniteleri. Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin Daire Isıtma Üniteleri Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin Daha İyi Bir Gelecek İçin: Techem Çevre dostu ve ekonomik Doğal kaynakların hızla tükendiği günümüzde, enerjiye olan ihtiyaç

Detaylı

KONDENS TAHLİYE CİHAZLARI. Kondenstoplar Temiz Buhar Kondenstopları Hava Atıcı Vakum Kırıcı Kondens Pompaları Basınçlı Hava Kondenstopu

KONDENS TAHLİYE CİHAZLARI. Kondenstoplar Temiz Buhar Kondenstopları Hava Atıcı Vakum Kırıcı Kondens Pompaları Basınçlı Hava Kondenstopu Kondenstoplar Temiz Buhar Kondenstopları Hava Atıcı Vakum Kırıcı Kondens Pompaları Basınçlı Hava Kondenstopu Hava Atıcı 2 Hava Atıcı 1 İçindekiler 6 8 - TOFT 11 16 Kondenstop Buhar Kaçağı Kontrol Cihazı

Detaylı

NEDEN İÇİNDEKİLER TİLTİNG TİP ÇEKVALFLER 05-06 NEDEN NOZUL ÇEKVALFLER? 07-09 NEDEN AÇILI SİTLİ ÇEKVALFLER? 10-11 NEDEN EKSENEL YAYLI ÇEKVALFLER?

NEDEN İÇİNDEKİLER TİLTİNG TİP ÇEKVALFLER 05-06 NEDEN NOZUL ÇEKVALFLER? 07-09 NEDEN AÇILI SİTLİ ÇEKVALFLER? 10-11 NEDEN EKSENEL YAYLI ÇEKVALFLER? www.ozkan.com.tr İÇİNDEKİLER 0 TİLTİNG TİP? 00 NOZUL? TİLTİNG TİP Kısa gövde, küçük hacim ve düşük ağırlık Çekvalfin her iki yanından uzanan miller, karşı ağırlık ve kolun çekvalfin sağ veya sol tarafına

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1- YARDIMCI ENERJİSİZ ÇALIŞAN REGÜLATÖRLER 1.1- TERMOSTATİK VANALAR 1.2- BASINÇ REGÜLATÖRLERİ PİSLİK TUTUCU TİP 2N/2NI...

İÇİNDEKİLER 1- YARDIMCI ENERJİSİZ ÇALIŞAN REGÜLATÖRLER 1.1- TERMOSTATİK VANALAR 1.2- BASINÇ REGÜLATÖRLERİ PİSLİK TUTUCU TİP 2N/2NI... İÇİNDEKİLER 1- YARDIMCI ENERJİSİZ ÇALIŞAN REGÜLATÖRLER 1.1- TERMOSTATİK VANALAR Termostatik Vana Tip 2141... Sayfa: 3 Termostatik Vana Tip 4... Sayfa: 4 Termostatik Vana Tip 4u... Sayfa: 5 (Soğutma için)

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

İşgücü kaybını önler Filtre bakımına, su tutucuların tahliyesine gerek kalmaz. Arıza ve bakım için harcanan iş gücünden tasarruf ettirir.

İşgücü kaybını önler Filtre bakımına, su tutucuların tahliyesine gerek kalmaz. Arıza ve bakım için harcanan iş gücünden tasarruf ettirir. Kurutucu Basınçlı Hava Kurutucuları Su Nereden Geliyor? Kompresöre giren atmosferik havanın içinde su buharı bulunur. Sıkışmanın etkisiyle yoğuşarak su haline gelen bu su buharı hava hatlarında ve kullanım

Detaylı

NEDEN TİLTİNG TİP ÇEKVAFLER. Kısa gövde, küçük hacim ve düșük ağırlık.

NEDEN TİLTİNG TİP ÇEKVAFLER. Kısa gövde, küçük hacim ve düșük ağırlık. ÇEKVALFLER Tüm hakları Özkan Makina da saklıdır. Sürekli iyileștirme ve geliștirme programlarımız nedeniyle, temin edilen ürünler bu katalogta gösterilen ürünlerden farklı özellikler tașıyabilir. HAWLE

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü AVPA (PN16 ve PN25)

Fark basınç tahliye kontrolörü AVPA (PN16 ve PN25) Açıklama AVPA, başlıca bölgesel-merkezi ısıtma sistemlerinde kullanılan bir otomatik fark basınç tahliye kontrolörüdür. Kontrolör normalde kapalıdır ve artan fark basınç karşısında açılır. Kontrolör bir

Detaylı

Kontrol. On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM. On/Off, PWM Oransal

Kontrol. On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM. On/Off, PWM Oransal Dişli, Basınçtan Bağımsız Kontrol Vanası DN 1...DN 2 PN 2 anma basıncı Mil hareket boyu mm. 30...1330 (R/h) debi aralığı MVR ve MVT serisi motorlar ile kullanıma uygun Model No Anma Basıncı Bar Mil Hareket

Detaylı

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Montaj Kılavuzu Kaskad Ünitesi 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Uygulayıcı için Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Ürüne Genel Bakış Ürüne Genel Bakış 9 1 7 A2 5 A1

Detaylı

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar TA-COMPACT-T Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Soğutma sistemleri için geri dönüş suyu sıcaklık kontrollü kontrol vanası IMI TA / Kontrol vanaları / TA-COMPACT-T

Detaylı

Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları. Copyright 2017 VEDS Substations VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU

Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları. Copyright 2017 VEDS Substations VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları Copyright 2017 VEDS Substations FX Serisi VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Genel Bakış ve Ürün Tanıtımı 1

Detaylı

EMNİYET VENTİLİ (EV)

EMNİYET VENTİLİ (EV) EMNİYET VENTİLİ (EV) SABİT AYARLI Ağustos 018 TANITIM Sabit ayarlı emniyet ventilleri kapalı devre ısıtma sistemlerinde oluşan basıncı tahliye ederek, önceden belirlenmiş bir değere sınırlamak amacıyla

Detaylı

STATİK BALANS VANASI / DİŞLİ

STATİK BALANS VANASI / DİŞLİ STATİK BALANS VANASI / DİŞLİ STATİK BALANS VANASI Balans vanası ısı transferi istenen cihaz ve üniteler için tasarlanmış malzemelerdir. Isı transferi için debinin üstünde bir akışı engelleyerek sistemin

Detaylı

KONDENSTOPSUZ KAPALI BUHAR ÇEVRĠMĠ

KONDENSTOPSUZ KAPALI BUHAR ÇEVRĠMĠ KONDENSTOPSUZ KAPALI BUHAR ÇEVRĠMĠ KONDENSTOPSUZ KAPALI BUHAR ÇEVRĠMĠ ÇALIġMA PRENSĠBĠ PATENT NO: TR2016/12097 Termokompresörler sayesinde istenilen bölgeye istenilen basınç ve sıcaklıkta buhar gönderilebilir.

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PUS GEMİ

ÜRÜN KATALOĞU PUS GEMİ ÜRÜN KATALOĞU PUS GEMİ W W W. P U S G E M İ. C O M Şirket Profili Şirket; 2002 yılında İstanbul'un Tuzla ilçesinde Giptaş Sanayi Sitesinde Pus Gemi İnşaat Turizm San. Tic. LTD. ŞTİ. adıyla kurulmuştur.

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Hazırlayan : Murat KAYACI

Hazırlayan : Murat KAYACI Hazırlayan : Murat KAYACI Herz; Özel sermayeli bir şirkettir 1896 yılında kurulmuştur Merkezi Avusturya Viyana'dadır Satış ciroları 130 milyon / yıl Dünya çapında yaklaşık 1.500 kişi istihdam etmektedir

Detaylı

DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV)

DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV) DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV) SABİT AYARLI Aralık 01 TANITIM Diyaframlı emniyet ventilleri kapalı devre ısıtma sistemlerinde oluşan basıncı tahliye ederek, önceden belirlenmiş bir değere sınırlamak

Detaylı

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Hidrolikte kolaylık Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Enerji tasarruflu tesisatlar tasarlamak için Combi Valve

Detaylı

PİSTON AKTÜATÖRLÜ KONTROL VANASI

PİSTON AKTÜATÖRLÜ KONTROL VANASI PİSTON AKTÜATÖRLÜ KONTROL VANASI İșletmelerin büyük bir çoğunluğunda; tesisat hataları, yanlıș seçilmiș veya ömrünü tamamlamıș olan cihazlar ve vanalardan dolayı enerji kayıpları ve sorunlu sistemler nedeniyle

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM DTB-MP SERİSİ MARINE BOYLER GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM GENEL ÖZELLİKLER Farklı Montaj seçenekleri: 30 50 80 100 litre kapasite (30 80) C skalalı ayarlanabilir

Detaylı

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar VDI 2035 e uygun ısıtma suyu, sıcak ve soğuk kullanma suyu, soğutma/kondens suyu, su/glikol karışımları ile kullanıma uygun, sızdırmazlığı standart

Detaylı

eko10000 SERİSİ HİDROLİK KONTROL VANALARI

eko10000 SERİSİ HİDROLİK KONTROL VANALARI eko10000 SERİSİ HİDROLİK KONTROL VANALARI eko10001 MANUEL HİDROLİK Manuel hidrolik kontrol vanaları, hat basıncı ile çalışan, 3 yollu bir selektör vana ile açma-kapama sağlayan hidrolik kontrol vanalarıdır.

Detaylı

DA 516, DAF 516. Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir ayar noktası

DA 516, DAF 516. Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir ayar noktası DA 516, DAF 516 Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir ayar noktası IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / DA 516, DAF 516 DA 516, DAF 516 Bu kompakt fark basınç kontrol vanaları, ısıtma ve soğutma

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

VALFTEK BONETTI. Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS

VALFTEK BONETTI. Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS VALFTEK BONETTI Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS ASME 800 lb 1/2-2 ½ (15 65) İç Dişli (BSP,NPT), Soketli PN40, ASME 150/300 lb 15-65 Flanşlı Özellikleri : SFA tip küresel vanalar standart olarak yüzer

Detaylı

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri Home Station Isı İstasyonu Çözümleri Merkezi ısıtma sistemlerinde, daire ısıtma ve termostatik kontrollü sıcak su için ALNA HOME STATION su ısıtıcısı ve fark basınç kontrolü ile tam bir çözümdür. Özellikler

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

YAKACIK VALF. DN 15 125 KÜRESEL VANALAR için MONTAJ ve KULLANMA TALİMATLARI. Hazırlayan : Z. GÖY 14.02.2011 T:\EL_KITABI\küre15-125.

YAKACIK VALF. DN 15 125 KÜRESEL VANALAR için MONTAJ ve KULLANMA TALİMATLARI. Hazırlayan : Z. GÖY 14.02.2011 T:\EL_KITABI\küre15-125. YAKACIK VALF DN 15 125 KÜRESEL VANALAR için MONTAJ ve KULLANMA TALİMATLARI Hazırlayan : Z. GÖY 14.02.2011 T:\EL_KITABI\küre15-125.doc Sayfa 1 / 9 İÇİNDEKİLER Bağlantı şekilleri Sayfa 3 Vana ve yedek parçaları

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Açıklama Özellikler: Logaritmik karakteristik Aralık >100:1 Basınç tahliyeli tasarım Isıtma, merkezi ısıtma ve merkezi soğutma sistemleri

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (,25,40) AFPA / VFG 2() Açıklama Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve fark basınç ayarı için yaya sahiptir. Ayrıca iki vana versiyonu

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

Gri demir döküm Fig. 600 Sayfa 2. Dövme çelik Yüksek sıcaklık çeliği Paslanmaz çelik Fig. 600/601 (Y) DN15-25 Sayfa 4 DN40-50 Sayfa 6

Gri demir döküm Fig. 600 Sayfa 2. Dövme çelik Yüksek sıcaklık çeliği Paslanmaz çelik Fig. 600/601 (Y) DN15-25 Sayfa 4 DN40-50 Sayfa 6 Bimetalik buhar kapanı CONA B Bimetalik buhar kapanı Bimetalik buhar kapanı PN16 - flanşlı (Fig. 600...1) - alın kaynak boyunlu birleşim (Fig. 600...5) Gri demir döküm Fig. 600 Sayfa 2 Bimetalik buhar

Detaylı

OCAK-2007 FĐYAT LĐSTESĐ KOD ÇAP AÇIKLAMA B.FĐYAT 100 FLANŞLI KELEBEK VANA (DĐŞLĐ KUTULU) 644,96 YTL 150 FLANŞLI KELEBEK VANA (DĐŞLĐ KUTULU) 716,63 YTL

OCAK-2007 FĐYAT LĐSTESĐ KOD ÇAP AÇIKLAMA B.FĐYAT 100 FLANŞLI KELEBEK VANA (DĐŞLĐ KUTULU) 644,96 YTL 150 FLANŞLI KELEBEK VANA (DĐŞLĐ KUTULU) 716,63 YTL KOD ÇAP AÇIKLAMA B.FĐYAT 100 FLANŞLI KELEBEK VANA (DĐŞLĐ KUTULU) 644,96 YTL 125 FLANŞLI KELEBEK VANA (DĐŞLĐ KUTULU) 673,63 YTL 150 FLANŞLI KELEBEK VANA (DĐŞLĐ KUTULU) 716,63 YTL 200 FLANŞLI KELEBEK VANA

Detaylı

DN 125 150 200 250 300 350 400 500 Manomentre basıncı ( P) (bar) 25 21 14 9 6 4,5 3,5 1,5 1

DN 125 150 200 250 300 350 400 500 Manomentre basıncı ( P) (bar) 25 21 14 9 6 4,5 3,5 1,5 1 FABA Plus 12.046 Gövde EN-JL1040 Demir Döküm / Kapak: EN-JS1049 Sfero Döküm Körük: 1.4571 (AISI 316Ti) Paslanmaz Çelik (Çift Kat) Klape: Marjinal sitli (konik) Sit ve Klape : 1.4021+QT (AISI 420) Paslanmaz

Detaylı

İĞNE VANALAR İĞNE VANALAR

İĞNE VANALAR İĞNE VANALAR İĞNE VANALAR İĞNE VANALAR Tüm hakları Özkan Makina da saklıdır. Sürekli iyileștirme ve geliștirme programlarımız nedeniyle, temin edilen ürünler bu katalogta gösterilen ürünlerden farklı özellikler tașıyabilir.

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Açıklama Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve fark basınç ayarı için yaya sahiptir.

Detaylı

GARANTİ Ürünler fatura tarihinden itibaren 24 ay, tamir ürünleri telsimden itibaren 12 ay garanti altındadır,

GARANTİ Ürünler fatura tarihinden itibaren 24 ay, tamir ürünleri telsimden itibaren 12 ay garanti altındadır, 18 FiYAT LiSTESi Esvan Vana Ltd Sti. ENELSAN marka endüstriyel vana üretiminde 30 yılı aşan yolculuğunda 1700 ayrı vana çeşidi ile Türk sanayiindeki yerini almıştır. Kaliteden ödün vermeden çeşitli tip

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR PLUNGER VANA POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. PLUNGER VANA DN 150/2000 PN 10/ 16/ 25/ 40/ 64 AVANTAJLARI Giriş basıncı,

Detaylı

BATU GAZ KÜRESEL VANALARI ŞUBAT 2015

BATU GAZ KÜRESEL VANALARI ŞUBAT 2015 BATU GAZ KÜRESEL VANALARI ŞUBAT 2015 Boyutlar TS 9809 / TSE EN 331 Bağlantılar DIN 2533 - DIN 2545'e göre Flanşlı Çalışma Sıcaklığı -30 C / +180 C Kullanım Alanları Doğalgaz, LPG - LNG, Fuel-Oil, Hava

Detaylı

BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI. Kurutucu Broşürü

BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI. Kurutucu Broşürü BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI Kurutucu Broşürü (U) Genel Kullanıma Uygun Endüstriyel Basınçlı Hava Yüksek Kaliteli Kumlama Pnömatik Valf ve El Aletleri Pnömatik Kontrol ve Taşıma Sistemleri, Tekstil Toz

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE EUP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Açıklama ve artan fark basınç karşısında açılır. Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve

Detaylı

Kombine otomatik balans vanası AB-PM DN 10-32, PN 16 vana

Kombine otomatik balans vanası AB-PM DN 10-32, PN 16 vana Veri dosyası Kombine otomatik balans vanası AB-PM DN 10-32, PN 16 vana Açıklama AB-PM, kombine otomatik balans vanasıdır. Kompakt vana gövdesinde üç fonksiyona sahiptir: 1. Fark basınç kontrolörü 2. Lineer

Detaylı

20 KHA HAVA AYIRICI. Sistem Şeması. Ölçülendirme. Kazan. TS EN standartlarına göre tasarlanmıştır. Kapasite

20 KHA HAVA AYIRICI. Sistem Şeması. Ölçülendirme. Kazan. TS EN standartlarına göre tasarlanmıştır. Kapasite 20 KH HV YIRII Kazan ış Görünüm S N 13445-3 standartlarına göre tasarlanmıştır. : 8,5 320,0 m³/sa Maksimum Kullanım Sıcaklığı : 110 ağlantı lanşı / asınç Sınıfı : - / PN16 iltre Malzemesi : Paslanmaz Çelik

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli

Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli Açıklama Diğer aktüatörlerle kombinasyon seçeneklerini Aksesuarlar bölümünden görebilirsiniz. VRG 2

Detaylı

RT 2 0 1 5 MA FİYAT LİSTESİ

RT 2 0 1 5 MA FİYAT LİSTESİ MART 2 0 1 5 FİYAT LİSTESİ KÜRSAN VALF SANAYİ 1973 yılında torna ve kaynak atölyesi olarak kurulan işyerimiz iş hayatına fason işçilik ile başlamıştır. 1975 yılında Türkiye'de ilk defa konkav yapılı sistemle

Detaylı

CV216/316 RGA. Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN 15-50, bronz

CV216/316 RGA. Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN 15-50, bronz CV216/316 RGA Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN 15-50, bronz IMI TA / Kontrol vanaları / CV216/316 RGA CV216/316 RGA Binalarda ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanıma uygun. PN16, dış dişli

Detaylı

BUHAR VE KONDENS TEKNOLOJISI

BUHAR VE KONDENS TEKNOLOJISI www.tlv.com BUHAR UZMANI BUHAR VE KONDENS TEKNOLOJISI Komponent // Sistem // Servis // Danışmanlık TLV.COM \\ 1 BUHAR KAPANLARI ENERJİ VERİMLİLİĞİ, HIZLI DEVREYE ALMA, BAKIM GEREKTİRME- DEN UZUN SERVİS

Detaylı

VANA VE ARMATÜR. KOMPANSATÖR ve KONDENSTOP GRUBU

VANA VE ARMATÜR. KOMPANSATÖR ve KONDENSTOP GRUBU KOMPANSATÖR ve KONDENSTOP GRUBU 45 METAL KÖRÜKLÜ EKSENEL KOMPANSATÖR (KAYNAK BOYUNLU) Körük: AISI 321 Paslanmaz Çelik Layner: AISI 321 Paslanmaz Çelik Bağlantı tipi: Kaynak Boyunlu 30 mm Laynersiz 30 mm

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

FAF 1270 FAF 1100. Paslanmaz çelik kürelidir. FAF 1220 ÇAP FİYAT

FAF 1270 FAF 1100. Paslanmaz çelik kürelidir. FAF 1220 ÇAP FİYAT 0 KÜRESEL VANA-TG-PN6 1 KÜRESEL VANA-TG-PN10-16 1270 KÜRESEL VANA-KAYNAKLI ÖZEL TASARIM Tam geçişlidir. Flanşlar ve gövde GG25 pik dökümdür. Paslanmaz çelik tabak yay takviyelidir. Sızdırmazlık elemanı

Detaylı

CV206/216/306/316 GG. Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN , dökme demir

CV206/216/306/316 GG. Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN , dökme demir CV206/216/306/316 GG Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN 15-150, dökme demir IMI TA / Kontrol vanaları / CV206/216/306/316 GG CV206/216/306/316 GG Binalarda ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanıma

Detaylı

SATIŞ FİYAT LİSTESİ 18 ARALIK 2014

SATIŞ FİYAT LİSTESİ 18 ARALIK 2014 SATIŞ FİYAT LİSTESİ 18 ARALIK 2014 İçindekiler Duyar Yangın...2 Balans Vanaları...18 Küresel Vanalar...26 Sürgülü Vanalar...34 Kelebek Vanalar...41 Aktüatörler...45 Buhar Vanaları...46 Emniyet Ventilleri...49

Detaylı

Balans Vanaları...2. Küresel Vanalar...6. Sürgülü Vanalar...13. Kelebek Vanalar...19. Aktüatörler...23. Buhar Vanaları...24. Emniyet Ventilleri...

Balans Vanaları...2. Küresel Vanalar...6. Sürgülü Vanalar...13. Kelebek Vanalar...19. Aktüatörler...23. Buhar Vanaları...24. Emniyet Ventilleri... FİYAT LİSTESİ 1 ARALIK 2011 İçindekiler Balans Vanaları...2 Küresel Vanalar...6 Sürgülü Vanalar...13 Kelebek Vanalar...19 Aktüatörler...23 Buhar Vanaları...24 Emniyet Ventilleri...27 Kondenstoplar...28

Detaylı