ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU IB (ULUSLARARASI BAKALORYA) ORGANİZASYONU TARAFINDAN RESMİ OLARAK IB MYP (ORTA YILLAR PROGRAMI) DÜNYA OKULU STATÜSÜNÜ KAZANDI.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU IB (ULUSLARARASI BAKALORYA) ORGANİZASYONU TARAFINDAN RESMİ OLARAK IB MYP (ORTA YILLAR PROGRAMI) DÜNYA OKULU STATÜSÜNÜ KAZANDI."

Transkript

1 İçindekiler Özel Bilkent Ortaokulu Ib (Uluslararası Bakalorya) Organizasyonu Tarafından Resmi Olarak Ib Myp (Orta Yıllar Programı) Dünya Okulu Statüsünü Kazandı Teşekkürler... 2 Nisan Tatilinde Öğretmenlerimiz... 3 Sayın Veli,... 3 Yöresel Yemek Günümüz... 4 Roma Gezisi... 4 Bilkent in Nasa Uzay Kampı Türkiye Macerası Nisan Ankara İli Ortaokullar Arası 8. Akıl Oyunları Yarışması...20 Ortaokul Mayıs Ayı Sanat Etkinliklerimiz... 7 Kalemle Başlayan Yolculuk (11-23 Mayıs 2018)... 8 Serçev e Destek... 8 Eğitimde İzlerimiz... 9 Mayıs Ayı Etkinliklerimiz...20 Öğrencilerimizi Kutluyoruz...21 Eko Okul Köşemiz...22 ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU IB (ULUSLARARASI BAKALORYA) ORGANİZASYONU TARAFINDAN RESMİ OLARAK IB MYP (ORTA YILLAR PROGRAMI) DÜNYA OKULU STATÜSÜNÜ KAZANDI. Değerli Velilerimiz, Bu hafta sizlerle mutlu bir haberi paylaşmak isteriz. Şubat 2015 ten bu yana yürüttüğümüz IB MYP sürecimize 27 Nisan itibariyle otorize MYP okulu olarak devam ediyoruz. Dünya genelinde üzerinde IB okulu mevcut ve biz de Türkiye de 12.MYP okulu olarak yerimizi aldık. MYP otorizasyonu ile birlikte Özel Bilkent Okulları üç IB programını (PYP-MYP-DP) resmi olarak birbirini takip eder şekilde uygulamaya devam edecek. Bu anlamda öğrencilerimiz anasınıfından üniversite hayatlarına kadar kesintisiz olarak IB eğitimine ulaşabilecekler. Bizler IB programlarının

2 etkinliğine inanarak yolumuza IB programları ile ilerlerken amacımız öğrencilerimizi bugüne ve yarınlara daha donanımlı hazırlamak ve hayatlarında başarılı olmalarına yardımcı olmak. Bu süreçte bizlere destek veren bütün velilerimize teşekkürlerimizi iletirken bu başarımıza katkıda bulunan ve bizlere desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Abdullah Atalar a, okul yöneticilerimize ve süreci yaşayan ve yaşatan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Sevgilerle, Dr. Servet Altan MYP Koordinatörü TEŞEKKÜRLER İDV Özel Bilkent Ortaokulu Yönetimi ve Öğretmenleri olarak bizler de bu başarının mimarı değerli koordinatörümüz Dr.Servet Altan a tüm emekleri, destekleri, büyük bir sabırla yönlendirmesi ve liderliği için şükranlarımızı sunarız.

3 NİSAN TATİLİNDE ÖĞRETMENLERİMİZ Nisan 2018 tarihlerinde öğretmenlerimiz son dönemin planlamalarının yapmanın yanı sıra MYP Karne hazırlıkları konusunda eğitime katıldılar. Ayrıca Üniversitemiz Güvenlik Amirliği tarafından düzenlenen Sivil Savunma Eğitiminde Acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgi aldılar ve yangın söndürme deneyimi kazandılar. SAYIN VELİ, MEB Bursu ve Müzik Eğitimi başvurularımız sona ermiştir. Müzik Eğitimi Değerlendirme Sınavı MSSF Öğretim üyeleri tarafından 28/29 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacaktır Eğitim ve Öğretim Yılı için kayıt yenileme tarihlerimiz; - 4 Haziran 2018 de 5.sınıflar için Kayıt Yenileme - 5 Haziran 2018 de 6.sınıflar için Kayıt Yenileme - 6 Haziran 2018 de 7.sınıflar için Kayıt Yenileme MEB tarafından onaylanan bu tarihlerde evraklarını teslim edip kayıt yenilemeyen öğrencilerimizin boş kontenjanlarına 7 Haziran 2018 de yeni öğrenci başvuruları alınacaktır. Tüm öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde kayıtlarının yenilenmesi gerekmektedir. Kayıt yenileme evrakları 11 Mayıs 2018 tarihinden itibaren okulumuzun web sitesinde yer alacaktır. Ayrıca tüm velilerimizin adreslerine Okul Muhasebemiz kanalıyla iletilecektir Eğitim ve Öğretim Yılı için servis kayıtları Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. 30 Haziran dan sonra servis kaydı alınmayacaktır. Köker Turizm Eğitim Öğretim Yılı Taşıma Fiyatları Kısa mesafe (0-3 km) Yakın mesafe (3-6 km) Orta mesafe (6-10 km) Uzak mesafe (10-15 km) : TL / Yıl veya 315.-TL / Ay : TL / Yıl veya 360.-TL /Ay : TL / Yıl veya 430.-TL / Ay : TL / Yıl veya 520.-TL/ Ay Çok uzak mesafe (15 km üzeri) : TL / Yıl veya 580.-TL / Ay Not: Serviscell hizmeti için, 100 TL. Alınacaktır. Fiyatlara rehberlik hizmeti ve KDV dahildir. Tüm velilerimizin gerek 4-6 Haziran 2018 tarihleri arasında okul kayıtlarını yenileme süresine, gerekse Haziran 2018 tarihleri arasında servis kaydını yenileme süresine dikkat etmelerini ve tüm evrakların doldurulup gününde teslim edilmesi konusunda gerekli özeni göstermelerini önemle rica ederiz. Saygılarımızla Okul Yönetimi

4 YÖRESEL YEMEK GÜNÜMÜZ ÇİN HALK CUMHURİYETİ "Bir kişiye balık verirsen, o gün karnını doyurursun. Balık tutmayı öğretirsen, her gün karnını doyurursun. ÇİN ATASÖZÜ Her yıl geleneksel olarak sürdürdüğümüz Bölge ve Dünya Kültürleri projemizin; sekizincisi olan Uzak Doğu-Çin Halk Cumhuriyeti kültürü etkinliğimizi 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü gerçekleştirdik. Çin Halk Cumhuriyeti müziği eşliğinde, Bilintur mutfak görevlilerinin servis desteğiyle Bilintur'un hazırladığı; Ekşili Çin Çorbası, Tavuklu Noodle, Fesleğen Mantar Soslu Makarna, tatlı olarak Mangolu Puding ve zengin salata bardan oluşan Çin Halk Cumhuriyeti yemekleri damaklarda farklı bir lezzet bıraktı. Yemekhane önündeki panolarda sergilenen, Çin Halk Cumhuriyeti kültürüne ait resim ve yazılar projemizi çok daha anlamlı kıldı. Haziran Ayı nda Avrupa Kültürü ve yemekleri projemizde buluşmak üzere. ROMA GEZİSİ İDV Özel Bilkent Ortaokulu öğrencilerimizin tarih, sanat, araştırma ve eğlence dolu Roma yolcuğu Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Gezimiz Roma nın en önemli sembollerinden olan İspanyol Merdivenleri nde başladı. Meşhur Aşk Çeşmesi, Roma nın kubbe mimarisiyle ünlü Pantheon, Castel Gandalfo ve Nemi Bölgesi, Collesium, Roma Forumu, Vittorio Emanuela, Via Del Corso, Circus Maximus, Leonardo Da Vinci müzesi, Vatikan gezdiğimiz yerler arasındaydı. Öğrencilerimiz Roma da geçmiş uygarlıkların ayak izlerini ve toplumların kültürel özelliklerini öğrenirken pizza yapımı, mozaik sanat yapımı, opera müzikal sanat gösterimi gibi aktivitelerle sanatın hayatımızdaki önemini daha iyi anlayarak hedeflerini farklı seviyelere taşıdılar. İtalya nın kültürüne tanıklık ettiler. Bu etkileyici gezide öğrencilerimize rehberlik eden Sevgili Ezgi Songün öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

5

6 BİLKENT İN NASA UZAY KAMPI TÜRKİYE MACERASI NİSAN Nisan 2018 tarihleri arasında 2 günlük Yıldızlar ve Gezegenler Programı kapsamında 5. ve 6. Sınıf öğrencilerinden oluşan 51 kişilik öğrenci grubuyla harika bir uzay macerası yaşandı. Öğrencilerimizin bu iki günlük macerasına ait eğitim programının bir kısmı aşağıda bilginize sunulmuştur. Yıldızlar ve Gezegenler Macerası Programı ile gençlere uzay bilimleri alanında eğitim verilir, öğrenciler uzay simülasyonları ile takım çalışmasına teşvik edilir ve uzay teknolojileri ile tanışmaları sağlanır. İki tane astronot simülatörünün kullanılması (Sıfır Yerçekimi Duvarı (G=0 simülatörü), 1/6 Yerçekimi Simülatörü (Ay yürüyüşü), MATT (Çok eksenli simülatör) Hurricane 360 VR Simülatörü ile sanal gerçeklik macerası Astronot kıyafetlerinin tanıtılması Gözlemevimizdeki teleskopla Apollo modüllerinin indiği Ay ın kraterlerinin, Jüpiter in kuşaklarının, Satürn ün halkalarının ve hatta takımyıldızlar içindeki çift yıldızların gözlenmesi "Sanal gökyüzü"nün oluşturulduğu planetaryum ile takımyıldızların gökyüzündeki konumlarını tanıma Problem çözme, zaman yönetimi ve takım çalışması yeteneklerini geliştirmeye yönelik aktiviteler Sanal Mars gezisi simülatörü Mars Explorers Tüm etkinlikler ve özellikle uçuş görevi (Uzay Mekiği Discovery Mekiği ve Yer Kontrol Merkezi) takım çalışması, problem çözme teknikleri ve iletişim becerilerini güçlendirmek adına öğrencilerimizin gelişimine odaklanmıştır. İşte bu güzel maceramıza ait anıları sizlerle paylaşıyoruz. Ülkemize bu eğitim kampının kazandırılmasında emek harcayan tüm kamp yetkililerine, bizlere destek veren tüm velilerimize ve gezi boyunca öğrencilerimize mükemmel liderlik yapan Sevgili Fatma Onan ve Sevgili Ufuk Yakar öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

7 ORTAOKUL MAYIS AYI SANAT ETKİNLİKLERİMİZ Değerli Velilerimiz; Geçtiğimiz Nisan ayında okulumuza gelen bir sanat etkinliği daveti ile başladık. Yolculuğumuza Belçika büyükelçiliği tarafından gelen davet Belçika nın sembolü olan ATOMİUM heykeli ve dünyaca ünlü çizgi film şirinler temalı bir heykel boyama etkinliğine davet etti bizleri. Okulumuzun 2. Yabancı dil eğitimi alan öğrencilerimizden seçilen 3 kişilik temel bir ekip ile bize gelen küremizi çocuk haklarını düşünerek tasarladık. Türkiye ve Belçika dostluğunu anlatan resimlememiz başarı ile tamamlandı. Eserimiz küre 8 Mayıs 2018 günü CER MODERN müzesinde ki resmi açılış ve davet ile sunumlarımız gerçekleşecektir. Daha sonra ise atomium heykeli oluşturarak Belçika Büyükelçiği önünden kalıcı olaka monte olacaktır. Bu çalışma aynı zamanda minik bir yarışma etkinliği olacak öğrencilerimiz belge ve hediyeler alacaklardır.

8 KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (11-23 Mayıs 2018) Her yıl Mayıs ayında düzenlediğimiz yazarlarla öğrencilerimizin buluştuğu Kalemle Başlayan Yolculuk etkinliğimiz bu yıl Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Öğrencilerimizin, yazarlarla kitapları ve yazarlık süreçleri hakkında söyleşilerde bulunacağı ve kitaplarını imzalatacakları etkinliğimize bu sene katılacak olan yazarlarımız ve söyleşi yapacağı sınıflar şu şekildedir: SÖYLEŞİ TARİHİ YAZAR İSMİ SÖYLEŞİNİN YAPILACAĞI SINIFLAR SÖYLEŞİ SAATİ SÖYLEŞİ YERİ 11 Mayıs 2018 Hülya Balcı ERÖZDEN 14 Mayıs 2018 İpek ONGUN 6. Sınıflar 4.Saat Çok Amaçlı Salon 6. Sınıflar 2. Saat Kütüphane 7. Sınıflar 3.Saat 17 Mayıs 2018 Yalvaç URAL 5. Sınıflar 4. Saat Kütüphane 18 Mayıs 2018 Fatih ERDOĞAN 5.Sınıflar 5.Saat Kütüphane 23 Mayıs 2018 Almila AYDIN 7.Sınıflar 6.Saat Kütüphane Etkinliğimize standlarla destek veren yayınevleri; Novakids, Beta Kids, Beyaz Balina Kırmızı Kedi Yayınevi, Kırmızı Elma, Mavi Bulut, Artemis, Pötikare, Doğan Egmont ve Altın Kitaplar Mayıs tarihleri arasında öğrencilerimiz yanlarında TL arasında para bulundurarak yazarların diğer kitaplarını ve yayınevlerinin diğer kitaplarını satın alabilirler. Keyifli sohbetlerin olacağı güzel bir etkinlik haftası diliyoruz. SERÇEV E DESTEK SERÇEV e destek amaçlı hazırlamış olduğumuz Herkes için Barış isimli kitabımız Mayıs 2018 tarihlerinde birkez daha satışa sunulacak ve elde edilen tüm gelir 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 15:00 te yapılacak törenle SERÇEV e iletilecektir. Tüm katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz.

9 EĞİTİMDE İZLERİMİZ

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 ANKARA İLİ ORTAOKULLAR ARASI 8. AKIL OYUNLARI YARIŞMASI tarihinde Sınav Koleji nde yapılacak olan Akıl Oyunları Yarışmasında okulumuzu 8-A sınıfından Sevgili Can Kadıoğlu, 8-C sınıfından Sevgili Kerem Aygün, 8-D sınıfından Sevgili Utku Övünç Ünlü, 6-A sınıfından Sevgili Ömer Atay Gemalmayan ve Sevgili Doruk Şen, 6-E sınıfından Sevgili Bora Tarcan temsil edecektir. Öğrencilerimize yarışmada başarılar dileriz. MAYIS AYI ETKİNLİKLERİMİZ Tarih Etkinlik Saat Yer Bahar Bayramı Resmi Tatildir Barış kitabının tanıtım kokteyli 15:00-16:10 ÇAS Bahar Sempozyumu 08:30-15:30 ÇAS - Derslikler Kalemle Başlayan Yolculuk Etkinliği 09:00-14:30 KÜTÜPHANE - ÇAS Geleneksel Sanat Sergisi 09:00-17:00 ÇAS Geleneksel Sanat Sergisi Açılışı 15:00 ÇAS Gençlik Konseri 12:00-13:00 Tepe Prime Sahnesi Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni 09:00-11:30 Çim Alan ve 7.Sınıflar Projeler Şenliği 09:00-16:00 ÇAS

21 ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ TRT Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu nun üyesi olan 6/B Sınıfı öğrencimiz Ecenaz Karasu, 6/D sınıfı öğrencimiz Ceyda Keskinsoy ve 8/B sınıfı öğrencimiz Utku Mert Yakar, Nisan tarihleri arasında Bursa ve Ankara'da 40 ülkeden gelen çocukların katılımıyla düzenlenen "40. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği nde ülkemizi temsil ettiler. Dünya da ilk ve tek çocuk bayramı niteliği taşıyan ve çocuklar arasında kardeşlik, sevgi ve dostluk bağlarını geliştirerek barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen şenlikteki ülkemizi başarıyla temsil etmeleri nedeniyle öğrencilerimizi kutluyoruz. 17/18 Şubat 2018 tarihlerinde Afyon da düzenlenen 11/12 yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Müsabakası nda okulumuz 6B sınıf öğrencisi Sevgili Tuncer Berk Ertürk, 100m serbest ile 100m kelebek yarışlarında 1.ci,50m serbest yarışında 2.ci olmuştur.

22 6.sınıf öğrencimiz Sevgili Efe Ekici, tarihinde Antalya da yapılan yarışlarda 100m ve 200m de İç Anadolu Bölge Birincisi olmuştur. 6.sınıf öğrencimiz Sevgili Sine Ersan, Ankara Golf Kulübü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Golf Turnuvası minikler kategorisinde 3. olmuştur. Öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. EKO OKUL KÖŞEMİZ Sayın velilerimiz, Bildiğiniz gibi bir yıldır İrlanda'daki St. Joseph's College ile ortak Eko-okul çalışmaları yürütmekteyiz. Bu proje kapsamında ortak bir ürün olarak her iki ülkenin endemik bitkileri ve hayvanlarının yer aldığı 2018 yılı takvimi hazırladık. Takvimimizden örnek bazı sayfaları sizlerle de paylaşmak istedik. Saygılarımızla... Takvimimiz için lütfen TIKLAYINIZ.

Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3

Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3 İçindekiler Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 2 Sayın Veli,... 3 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3 Toplum Projesi Kapsamında 7.Sınıfların Afad Deprem Similasyon Merkezi Gezisi... 4 18 Mayıs Ata ya

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm Türk Gençliği ne kutlu olsun. İçindekiler Eğitimde İzlerimiz... 2 Sayın Velilerimiz... 3 Doğada Öğreniyoruz... 4 Değerli Velilerimiz... 4 6.Sınıf Öğrencilerimizin

Detaylı

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 23 Nisan Törenini Kutladık... 1 Sayın Rektörümüz İle Toplantı... 2 Ünsüz Youtuber ın Günlüğü Miyase Sertbarut Söyleşisi... 2 Panora Avm de 23 Nisan ı Kutladık...

Detaylı

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 05 MAYIS 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, Sene başında da paylaşıldığı üzere hafta sonu gerçekleştirilecek 11.Bahar Sempozyumu nedeniyle kurs programımız yapılmayacaktır.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

8.Sınıf öğrencilerimize Lise Giriş Sınavında Başarılar Diliyoruz.

8.Sınıf öğrencilerimize Lise Giriş Sınavında Başarılar Diliyoruz. 8.Sınıf öğrencilerimize Lise Giriş Sınavında Başarılar Diliyoruz. Türkiye 5.liği derecesini elde eden Kız Basketbol Takımımızı ve Koçlarını kutluyoruz. İçindekiler Sanat Gecesi ne Davetlisiniz... 2 Müzik

Detaylı

İçindekiler 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ

İçindekiler 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ İçindekiler 19 Mayıs Atatürk ü Anma Törenimiz... 1 Sayın Velimiz,... 2 Myp Karnesi Tanıtım Toplantısı... 3 Cath Uluslarası Sanat Projemizde Yardım Eli Uzattığımız, Mamak Ticaret Odası Ortaokulu nu Okulumuzda

Detaylı

19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun!

19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun! 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun! Kız Basketbol Takımımıza Türkiye Finalinde başarılar diliyoruz! 1 İçindekiler Sayın Veli,... 2 12.Bahar Sempozyumumuz... 3 Myp Karnesi Tanıtım

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 11 MAYIS 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR ÖĞRETMEN VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! İDV Özel Bilkent

Detaylı

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÖNEMLİ DUYURU. Bilkent Üniversitesi nin Dumansız Hava Uygulaması ile ilgili yazısı için lütfen TIKLAYINIZ.

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÖNEMLİ DUYURU. Bilkent Üniversitesi nin Dumansız Hava Uygulaması ile ilgili yazısı için lütfen TIKLAYINIZ. İçindekiler Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü nden Önemli Duyuru... 1 Hafta İçi Ve Hafta Sonu Çalışmalarımız... 1 Okul Aile Birliği (OAB) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 1 MYP Veli Toplantısına Davet...

Detaylı

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 İçindekiler Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 Meraklısı İçin Öylesine Bir Hikaye- Sait Faik Abasıyanık... 3 Eğitimde

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir.

2016 YA GİRERKEN. Yeni bir yıl demek bir çoğumuz için yeni bir yaşam, yeni bir umut, yeni başlangıçlar demektir. İÇİNDEKİLER 2016 ya Girerken Tüm Velilerimizin Dikkatine MYP Bültenimiz Ocak Ayı Etkinliklerimiz SERÇEV Yararına Satış Öğrencilerimizi Kutluyoruz Eko Okul Köşemiz 2016 YA GİRERKEN Yeni bir yıl demek bir

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

İçindekiler SAYIN VELİMİZ

İçindekiler SAYIN VELİMİZ İçindekiler Sayın Velimiz... 1 Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Okul Aile Birliği nin Yardım Amaçlı Satışı... 3 5.Sınıflar Müze Ziyareti... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Uluslararası Ib Eğitimlerimiz... 9 Konser

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 1 6.Sınıflarımız İçin Fairplay Sunumu... 2 Paylaşım Toplantımız... 2 Yarıyıl Tatili Kitap Şenliği!... 2 Takımımızı Kutluyoruz... 2

Detaylı

Cumhuriyet, insana verilen değer demek. Cumhuriyet, hak ve özgürlük demek. Cumhuriyet, hür gelecek demek. Cumhuriyet demek biz demek

Cumhuriyet, insana verilen değer demek. Cumhuriyet, hak ve özgürlük demek. Cumhuriyet, hür gelecek demek. Cumhuriyet demek biz demek İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Töreni... 1 Üst Yönetim Kurulu Toplantısı... 2 Konser Ve Sergi Daveti... 3 Ortaokul Öğrenci Meclisi Seçim Süreci... 4 Sayın Velimiz... 4 Kasım Ayı Etkinlik Takvimi... 5 Hikmet

Detaylı

Halk Oyunları Başarımız Bilkent in Güzel Sesli Öğrencilerinden Topluma Hizmet Konseri Müzik Kültürü Ve Farklı Kültürlere Yolculuk...

Halk Oyunları Başarımız Bilkent in Güzel Sesli Öğrencilerinden Topluma Hizmet Konseri Müzik Kültürü Ve Farklı Kültürlere Yolculuk... İçindekiler Halk Oyunları Başarımız... 1 Bilkent in Güzel Sesli Öğrencilerinden Topluma Hizmet Konseri... 2 Müzik Kültürü Ve Farklı Kültürlere Yolculuk... 3 Dünya Pi Günü... 3 Yalvaç Ural Söyleşisi...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ AĞUSTOS 15 1 2 b 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 BAŞLANGICI /.SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 1 22 / 1.SINIFLAR TANIŞMA 27 Dönüşümler için. 12. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 2 / SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU 29 30 30

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

İçindekiler YENİ DÖNEME BAŞLARKEN

İçindekiler YENİ DÖNEME BAŞLARKEN İçindekiler Yeni Döneme Başlarken... 1 Okulun Önünde Araç Park Edilmesi... 2 Okul Saatlerimiz... 2 Herkes İçin Barış... 2 Teşekkürler... 3 Hafta İçi Ve Hafta Sonu Çalışma Takvimimiz... 3 Eğitimde İzlerimiz...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkulu öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır. Saat

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 01 HAZİRAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR BİLKENT MÜZİK GÜNÜ 10:00-12:00 Flüt-Gitar-Bateri-Keman Konserleri. Program için lütfen TIKLAYINIZ. 13:00-15:00 Sn.Marina Rahmatulla nın

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

TOK (BİLGİ KURAMI) VE DEĞERLENDİRME LABİRENTİNDE YOLUMUZU BULMA ÇALIŞTAYIMIZ

TOK (BİLGİ KURAMI) VE DEĞERLENDİRME LABİRENTİNDE YOLUMUZU BULMA ÇALIŞTAYIMIZ İçindekiler Tok (Bilgi Kuramı) Ve Değerlendirme Labirentinde Yolumuzu Bulma Çalıştayımız... 1 Eğitimde İzlerimiz... 2 Eğitimde Tasarım; Tasarım Eğitimi... 7 Sayın Velimiz... 7 Lösev e Destek Satışımız...

Detaylı

Gurur Duyduk! Sayın Velimiz, Ortaokul Turkuaz Korosu Ve Bandosu 23 Nisan Konseri Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!...

Gurur Duyduk! Sayın Velimiz, Ortaokul Turkuaz Korosu Ve Bandosu 23 Nisan Konseri Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... İçindekiler Gurur Duyduk!... 1 Sayın Velimiz,... 2 Ortaokul Turkuaz Korosu Ve Bandosu 23 Nisan Konseri... 3 Öğretmen Velilerimizin Dikkatine!... 3 Meın Wunschauto / Hayalimdeki Araba - Goethe Instıtut...

Detaylı

İçindekiler 19 MAYIS IN GENÇ RUHUNA YAKIŞAN BİR TÖREN DÜZENLEDİK

İçindekiler 19 MAYIS IN GENÇ RUHUNA YAKIŞAN BİR TÖREN DÜZENLEDİK İçindekiler 19 Mayıs ın Genç Ruhuna Yakışan Bir Tören Düzenledik... 1 Değerli Velilerimiz... 2 Sayın Velilerimiz... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Onları Kitapsız Bırakmayalım... 3 Sayın Gökhan Okçu nun Söyleşisi...

Detaylı

Sayın Veli... 1 Karne Günümüz... 2 Sanat Gecemiz Korolar Şenliği Bilkent Ortaokulu Turkuaz Korosu... 3

Sayın Veli... 1 Karne Günümüz... 2 Sanat Gecemiz Korolar Şenliği Bilkent Ortaokulu Turkuaz Korosu... 3 İçindekiler Sayın Veli... 1 Karne Günümüz... 2 Sanat Gecemiz... 2 23.Korolar Şenliği Bilkent Ortaokulu Turkuaz Korosu... 3 Müzik Eğitimi Alan Burslu Öğrencilerin Dinletisi... 4 Konserlerimiz... 4 Bilkent

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016 Değerli Velilerimiz Ankara'da yaşanan üzücü olaylardan sonra öğrencilerimizin kampüs dışına yapacakları geziler bir süreliğine iptal edilmiştir. Bir değişiklik durumunda

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! Değerli Velilerimiz,

TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! Değerli Velilerimiz, İçindekiler TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!... 1 SANAT GECEMİZE DAVETLİSİNİZ!... 2 BİN TURNA BİN UMUT... 3 GELENEKSEL RESİM SERGİMİZ... 3 MYP YOLCULUĞUMUZ... 4 ALMAN AKADEMİK DEĞİŞİM SERVİSİ İLE OKULUMUZDA

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MAYIS 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MAYIS 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MAYIS 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SERVİS KAYITLARI 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında servis kullanmak isteyen velilerimizin 29 Haziran tarihine

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017

ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017 1 2 3 KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI 4 5 6 7 8 9 10 KURBAN BAYRAMI YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR SINIF HAZIRLIKLARI ÖĞRENCİ BİLGİ AKTARIM TOPLANTISI YENİ ÖĞRETİM

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 KAYIT

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

Sayın Murat Bezen e Veda! Tüm Velilerimizin Dikkatine! Sınıf Velilerimizin Dikkatine! Değerli Velilerimiz,...

Sayın Murat Bezen e Veda! Tüm Velilerimizin Dikkatine! Sınıf Velilerimizin Dikkatine! Değerli Velilerimiz,... İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Sayın Murat Bezen e Veda!... 1 Tüm Velilerimizin Dikkatine!... 2 8.Sınıf Velilerimizin Dikkatine!... 2 Değerli Velilerimiz,... 2 Unıcef Sergimiz... 2 Öğretmen

Detaylı

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI (İTS/10.00- BÖLÜM VE

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016. Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016. Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Sayın Velimiz, Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz. Okul Yönetimi https://docs.google.com/forms/d/1yabsudintqg1fswiwewwvcsqvst9aixq7ye9tqe4x8y/viewform?pref=2&pli=1&edit_requested=true

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ŞEKER 1 ŞEKER 20 ŞEKER 21 ŞEKER 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR PYP sorgulama ünitesi bültenimiz için lütfen TIKLAYINIZ. KARNE GÜNÜ 16 Haziran saat 10:00 da yapılacak törenin ardından öğrencilerimiz sınıflarında

Detaylı

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ İçindekiler Dünya Tiyatrolar Gününü Kutluyoruz... 1 Türk Dünyası Şenliği... 2 2. Matematik Öykü ve Şiir Yarışması... 2 Kütüphane Haftası Kahramanlar Geçiti... 3 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Hakkında... 3

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. SORGULAMA ÜNİTESİ

Detaylı

10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2

10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2 İçindekiler 10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2 Uzay Teknolojileri Bize Hiç Böyle Yakın Olmamıştı!... 3 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat, 26 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer verdi. Seminere;

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTA SONU KURS TARİHİ DEĞİŞİKLİĞİ Değerli Velimiz, Kurs takviminde 18 Mart 2017 tarihinde yapılacağı duyurulan hafta sonu kurslarımız veli

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI 3. SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI İlk adı Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi iken Selçuklu Uygarlığı Müzesi olarak değiştirilen ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz 20 Nisan 2018 Cuma günü kutlanacaktır. Okul

Detaylı

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 26 OCAK 2018 TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLA VE MUTLULUKLA GEÇİRECEKLERİ BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, Okulumuz 7 Şubat 2018 Çarşamba günü

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 ARALIK 2017 İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 Ara Tatil... 2 İngilizce Kitap Satışı... 2 Taş Baskı Satışı... 2 Köy Okulları Yardım Projesi... 2 Aralık Ayları Çalışmalarımız...

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EYLÜL ÇARŞAMBA. Kitap standı 13 EYLÜL ÇARŞAMBA

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EYLÜL ÇARŞAMBA. Kitap standı 13 EYLÜL ÇARŞAMBA 1 EYLÜL CUMA KURBAN BAYRAMI 1.GÜN 2 EYLÜL KURBAN BAYRAMI 2.GÜN 3 EYLÜL PAZAR KURBAN BAYRAMI 3.GÜN 4 EYLÜL PAZARTESİ KURBAN BAYRAMI 4.GÜN Kitap standı 5 EYLÜL SALI Kitap standı 6 EYLÜL ÇARŞAMBA 7 EYLÜL

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 18 MAYIS 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 18 MAYIS 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 18 MAYIS 2018 Ulusal egemenliğin kuruluş günü olarak kabul ettiğimiz ve Büyük Atatürk ün gençlere armağan ettiği bayramımız hepimize kutlu olsun. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 19 MAYIS

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti...

Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti... İçindekiler Değerli Velilerimiz... 1 Okul Aile Birliği (Oab) Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyuru... 2 Myp Koordinatörümüzün Romanya da Ib Okulu Ziyareti... 2 Almanca Öğrencilerinin Almanya Bavulu Etkinliği...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTASONU ÇALIŞMALARI SIRASINDA AÇIK CAFE Cumartesi

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ DÖNEM SONU ORTAK SINAVLARI Sayın Veli, Sevgili Öğrencilerimiz, 01 Temmuz 2015 tarih ve 29403 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan MEB Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS PAZARTESİ 2 AĞUSTOS SALI 3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 4 AĞUSTOS PERŞEMBE 5 AĞUSTOS CUMA 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS PAZAR 8 AĞUSTOS PAZARTESİ 9 AĞUSTOS SALI 10 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 11 AĞUSTOS PERŞEMBE 12 AĞUSTOS CUMA

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz.

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz. İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2 Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2 Myp Toplantimiz 3 Eğitimde İzlerimiz. 4 Pdr Birimi Semineri. 4 Okul Meclisi Seçim Hazırlıkları 5 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 MAYIS 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 MAYIS 2018 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 25 MAYIS 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 4. SINIFLAR PYP SERGİSİ Sergi Nedir? Öğrencilerin

Detaylı

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 0 0 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *ÖĞRETMENLERİN OKULA GELİŞLERİ *YENİ ÖĞRETMENLER İÇİN ORYANTASYON 0 *AÇILIŞ TÖRENİ *0-0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI GENEL

Detaylı

ARALIK AYI ÇALIŞMALARIMIZ

ARALIK AYI ÇALIŞMALARIMIZ ORTAOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 ARALIK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR İş Günü takviminde de belirtildiği üzere, 22 Aralık 2018-1 Ocak 2019 tarihleri arasında okulumuz tatildir.

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün EYLÜL 1 2 Okul Açılışı 1. ve 2. Sınıf Genel Veli Veli Oryantasyon Günü 3 4 5 7 9 3. ve 4. Sınıf Genel Veli Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün., 7., ve. Sınıflar Genel Veli Lise Genel Veli 5. Sınıf Genel

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI... Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz...

10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz... İçindekiler 10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Öğrenci Meclisi Seçim Sonuçları... 12 Desteğiniz İçin

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı