DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ"

Transkript

1 12/10/ :00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/10/2018 TARİHİ, SAAT 10:00 'E/A KADAR EN SON FİYAT TEKLİFLERİNİ İÇEREN KAPALI TEKLİFLERİNİ GETİRMELERİ VEYA AŞAĞIDAKİ NUMARAYA FAKSLA BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR. MERAL IŞIKÇI İşletme Müdürü ALIM KONUSU MALZEMELER MİKTAR 1 BESLENME TÜPÜ (NAZODUODENAL) GUIDE'LI NO:10 75,00 2 BESLENME TÜPÜ (NAZODUODENAL) GUIDE'LI NO:8 50,00 3 FOLEY SONDA NO:10 150,00 4 FOLEY SONDA NO:12 150,00 5 FOLEY SONDA NO:14 300,00 6 KANUL I.V. NO:26 000,00 7 DISPOSABLE MASKELI ERISKIN SIDESTREAM SET 500,00 8 ORA NAZAL MASKE BAGLAMA SETLI SILIKON ESASLI (NONINVAZIV VENTILASYON ICIN) 300,00 9 MASKE STANDART CPAP 250,00 10 PLEUROCAN 150,00 TEKLİF NO : NOT : ÖDEMELER 360 GÜNDÜR. TEKLİFLERDE MARKA, UBB KODU VE TESLİM TARİHİ BELİRTİLMELİDİR. İLGİLİ KİŞİ : YUSUF GÜLER TEL : FAX : *Teklif No belirtilmeyen teklifler değerlendirilmeyecektir. 1/11 FORM NO: MYS_0072

2 12/10/ :00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/10/2018 TARİHİ, SAAT 10:00 'E/A KADAR EN SON FİYAT TEKLİFLERİNİ İÇEREN KAPALI TEKLİFLERİNİ GETİRMELERİ VEYA AŞAĞIDAKİ NUMARAYA FAKSLA BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR. MERAL IŞIKÇI İşletme Müdürü ALIM KONUSU MALZEMELER MİKTAR 11 THORAX KATETER NO:16 75,00 12 TITANYUM ADAPTOR 10,00 13 VENTRICULAR PERITONAL SHUNT TAKIMI(ORTA BASINC) 10,00 14 KAPALI DEVRE KORUMALI KANUL I.V.NO:24 500,00 15 DISPOSABLE OTOMATIK BIYOPSI TABANCA (14 G X 10 CM) 20,00 TEKLİF NO : NOT : ÖDEMELER 360 GÜNDÜR. TEKLİFLERDE MARKA, UBB KODU VE TESLİM TARİHİ BELİRTİLMELİDİR. İLGİLİ KİŞİ : YUSUF GÜLER TEL : FAX : *Teklif No belirtilmeyen teklifler değerlendirilmeyecektir. 2/11 FORM NO: MYS_0072

3 TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır BESLENME TÜPÜ (NAZODUODENAL) GUIDE'LI NO: BESLENME TÜPÜ (NAZODUODENAL) GUIDE'LI NO: FOLEY SONDA NO: FOLEY SONDA NO: FOLEY SONDA NO: KANUL I.V. NO: DISPOSABLE MASKELI ERISKIN SIDESTREAM SET ORA NAZAL MASKE BAGLAMA SETLI SILIKON ESASLI (NONINVAZIV VENTILASYON ICIN) MASKE STANDART CPAP PLEUROCAN THORAX KATETER NO: TITANYUM ADAPTOR VENTRICULAR PERITONAL SHUNT TAKIMI(ORTA BASINC) KAPALI DEVRE KORUMALI KANUL I.V.NO: DISPOSABLE OTOMATIK BIYOPSI TABANCA (14 G X 10 CM) 20 1.GENEL ÖZELLİKLER DETAY JENERIK ÖZELLİKLER Detay özellikleri bulunan malzemeler aşağıda belirtilmiştir. (4986) FOLEY SONDA NO:10 Açıklama : FOLEY SONDA NO:10 1. Kateter tamamıyla silikon kaplı doğal lateksten yapılmış olmalı Sondalar tamamen steril olmalı ve tekli paketler içerisinde bulunmalı. Sondanın hem dış hem iç paketi, steril tekniği bozmadan, kolay açılabilir nitelikte olmalı. (İç paketin sondanın üretraya giren ucundaki kısmı, çekince kolayca kopacak şekilde kesme işareti ile bağlantılı olmalı.) Sondalar iki yollu olmalı. Sondalar 6,8,10,12,14,16,18,20,22,24 FR olarak değişik boyutlarda olmalı. Sonda ucu iki delikli olmalıdır. Yuvarlatılmış kapalı distal ucu olmalı ve travma oluşturmayacak yumuşaklıkta olmalı. Balon çapı 6 FR için l,5cc/ml, 8-10 FR için 3 cc/ml, FR için 5-10 cc/ml ve büyük ebatlarda de ise 30 cc/ml olmalı. Balon kolay şişirilmeli ve şişirildikten son sıvı sızdırmamalı, patlamamalıdır, sonda çıkarılırken balondaki su tamamen boşaltılabilmelidir.

4 1 1 Balon şişirme valfi çeşitli size'lar için renklli kodlu olmalıdır. İdrar sondasının torbayla bağlantı kısmı ürometreye rahat takılabilmeli. Paket üzerinde son kullanma tarihi yazılı olmalı ve raf ömrü depo teslim tarihinden itibaren en az iki yıl olmalı ISO veya TSE kalite belgelerinden birine sahip olmalı ve CE'ye uygunluğunu belgelendirmelidir. Numune olarak bırakılan ürünler hastanemizde denenerek uygunluk kararı verilecektir.bu nedenle her no'dan 3'er adet numune bırakılmalıdır. (4976) KANUL I.V. NO:26 Açıklama : KANUL I.V. NO:26 1. En az 13 ml/dak sıvı akışı sağlamalıdır No Sarı renk kodlu,26 No Mor renk kodlu olmalıdır Kanül poliüretan maddesinden imal edilmiş olmalıdır. Steril ve tekli ambalajda olmalıdır. Şeffaf olmalıdır. (Damara girilince kanın kanül içerisinde ilerlediği görülmelidir) Uzun süreli damarda kalabilmeli ve reaksiyon oluşturmamalıdır. Kanül ucu konik olmalı ve kolayca travmatize olmamalıdır. Kanül çeperi ince olmalıdır. Ambalaj plastik blister, kapağı yırtılmaz özellikte ve sterilitesi kolayca bozulmayacak nitelikte olmalıdır. Ambalaj üzerinde ürünün üretim ve son kullanma tarihleri, lot numaraları ve barkot olmalıdır. Ambalajının üzerinde infüzyon hızı, çap-boyu mutlaka bulunmalıdır. Hastadan ayrılmayı engellemek ve tespit için kanatları bulunmalıdır. Üzerinde geri akışı önleyecek sistemli ek ilaç verebilecek sistem bulunmamalıdır. Numune olarak bırakılan ürünler hastanemizde denenerek uygunluk kararı verilecektir. Bu nedenle herbir numaradan en az 10 adet numune bırakılmalıdır Teklif edilen ürün Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlı ve onaylı olmalı, tekliflerde onaylı ürün kodu belirtilmelidir. IV kanülün vidalı kapağı bulunmalı ve serum seti, kan seti, üçlü musluk vb. bağlantılarla uyumlu olmalıdır. Uluslararası kalite belgeleri ISO ve CE sertifikalarına sahip olmalı ve CE ambalaj üzerinde belirtilmelidir. (5284) ORA NAZAL MASKE BAGLAMA SETLI SILIKON ESASLI (NONINVAZIV VENTILASYON ICIN) Açıklama : ORA NAZAL MASKE BAGLAMA SETLI SILIKON ESASLI (NONINVAZIV VENTILASYON ICIN) 1. Set, BPAP terapisi için kullanıma uygun olmalıdır. Set içerisinde, inspiratuar hat, CO2 ekhalasyon konektörü, basınç hattı bulunmalıdır.

5 Seti oluşturan inspiratuar hortum deforme olmayacak ve kink yapmayacak tıbbi malzemeden üretilmiş olmalı, mm. çaplı ve en az 160 cm. uzunluğunda olmalıdır. Maske üzerinde sabitleme amaçlı olarak sağ ve sol kenarlarda her türlü fiksasyon için elverişli tırnaklar olmalı ve her maske ile birlikte maskenin yüze sabitlenmesini sağlayacak nitelikte sağlam ve geniş kafa bandı verilmelidir. Setin içerisinde yer alan CO2 ekhalasyon konektörü tıpalı yapıda olup basınç hattı ile uyumlu olarak bağlanabilmelidir. Basınç hattı maksimum 210 cm uzunluğunda olmalıdır. Devrenin tüm hat ve konektörlerinin gaz geçirgenlik, komplians ve akışa direnç testleri ile komponentleri üzerindeki mikroorganizma adedini belirleyen bioburden testleri yapılmış olup bu değer maximum 100 cfu ( colony forming unit ) olmalıdır Ürünün ambalajı, üretici firma tarafından kapatılmış olup açıldıktan sonra ikinci kez kapatılmayı olanaksız kılacak şekilde olmalı; ambalaj etiketi üzerinde ürünün adı, kodu ve teslim edilen kullanıcı kurumun adı bulunmalıdır Set, en az class clean-room standartlarında üretilip ambalajlanmış olmalıdır. Teklif edilen ürünle birlikte, ürünü tanıtıcı katalog veya broşür verilmeli ayrıca ürünün kutusu içerisinde kullanımı ile ilgili teknik ve uyarıcı nitelikte bilgiler içeren bir kullanım kılavuzu bulunmalıdır (5321) PLEUROCAN Açıklama : PLEUROCAN 1. Ponksiyon kanülü, ince cidarlı, künt uçlu ve 3-35 mm çapında, mm uzunluğunda olmalıdır. Kateter, Poliüretanın özel şekli Certon, radyoopak olmalıdır. Kateter, 7 mm çapında, 450 mm uzunluğunda Katateri koruyucu kılıf ile birlikte olmalıdır. Kateter, kapaklı olmalıdır. Geri akımı önleyecek çift sübaplı, değiştirilebilir özellikte ara parça olmalıdır. Sekresyon torbası (2 lt ) olmalıdır. Lock enjektör(60 ml) olmalıdır. 3 yollu musluk olmalıdır. Kullanım klavuzu ve/veya ambalaj üzerindeki bilgiler İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinden en az birinde yazılı olmalıdır. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler olmalıdır. (5199) THORAX KATETER NO:16 Açıklama : THORAX KATETER NO: ± 5 cm uzunluğunda, plevra boşluğuna uyum sağlayan, esnek polimerden imal edilmiş bir kateter olmalıdır. Toraks kateteri travma oluşturmayan yuvarlatılmış, açık distal uca sahip olmalıdır. Kateterde doku emilimini engelleyen çapraz yan delikler bulunmalıdır.

6 Toraks kateteri X Ray ışını altında görüntülenebilmek için radyopak çizgiye sahip olmalıdır. Kateterin üzerinde cm işaretli ölçek bulunmalıdır. Toraks kateteri her türlü bağlantıya uyacak şekilde tasarlanmış genişleyen proksimal uca sahip olmalıdır. Totaks kateterinin kıvrık ve düz olmak üzere iki ayrı modeli mevcut olmalıdır Toraks kateterlerinin düz ve kıvrık olarak aralığındaki her ölçüsü mevcut bulunmalıdır. Toraks kateteri tekli ve steril paketlerde sunulmalıdır. (5857) DISPOSABLE OTOMATIK BIYOPSI TABANCA (14 G X 10 CM) Açıklama : DISPOSABLE OTOMATIK BIYOPSI TABANCA (14 G X 10 CM) 1. İğneler trucut tekniği ile biyopsi almaya uygun olmalıdır. İğneler üzerinde bakıldığında kaç cm derinliğe ulaşıldığını anlamaya yarldımcı markerlar bulunmalıdır. İğnelerin ucu ultrasyon altındı görüntü vermesini sağlayacak biçimde dizayn edilmiş olmalıdır. İğneler 14, 16, 18, 20G çap ve 10, 16, 25 cm uzunluğunda seçilebilmelidir. Tabanca alınacak biyopsinin yerine uygun olarak hem yandan hemde arakadan tetiklenebilmelidir. Tabanca 22mm biyopsi almaya uygun olmalıdır. Tabanca tek el ile kullanıma uygun olmalıdır. Tabanca tek kullanımlık olmalıdır. Ürünün CE belgesi olmalıdır ve CE ürün ambalajı belirtilmiş olmalıdır. Ürün ulusal bilgi bankası onayına sahip olmalıdır. (4917) BESLENME TÜPÜ (NAZODUODENAL) GUIDE'LI NO:8 Açıklama : BESLENME TÜPÜ (NAZODUODENAL) GUIDE'LI NO:8 1. Poliüretan bağlantısı olmalıdır. Üzerinde santimetre cinsinden uzaklık ölçülerinin radyoopak çizgilerle belirtildiği poliüretan tüp bulunmalıdır. 2 lateral ve 1 distal cıkış bulunmalıdır. Dişi Luer bağlantısı ve silikonize bilyeli distal ucu olan kılavuz tel bulunmalıdır. 4-6 haftadan daha kısa süreli, mideden entcral beslenme gereken hastalar için geliştirlmiş poliüretan nazal tüplerden oluşmalıdır. Kullanım süresi 4-6 hafta olmalıdır. (6,8,10,12,14) 110 cm ölçülerde bulunabilmelidir.

7 (7413) TITANYUM ADAPTOR Açıklama : TITANYUM ADAPTOR 1. Titanyumdan yapılmış olmalıdır. Tek tek paketlenmiş steril ambalajlarda olmalıdır. Periton diyaliz kateterine takıldıktan sonra çıkmasına engel olacak şekilde bir kilitleme halkası içermeli ve bu şekilde iki parçadan oluşmalıdır. Üzerinde içe ve dışa akışı kontrol edecek mekanizma bulunmalıdır. 64 mm-30 mm iç çap ve 88 mm - 08 mm dış çap kalınlıktaki kateterlere takılabilmelidir. (4986) FOLEY SONDA NO:14 Açıklama : FOLEY SONDA NO:14 1. Kateter tamamıyla silikon kaplı doğal lateksten yapılmış olmalı 1 1 Sondalar tamamen steril olmalı ve tekli paketler içerisinde bulunmalı. Sondanın hem dış hem iç paketi, steril tekniği bozmadan, kolay açılabilir nitelikte olmalı. (İç paketin sondanın üretraya giren ucundaki kısmı, çekince kolayca kopacak şekilde kesme işareti ile bağlantılı olmalı.) Sondalar iki yollu olmalı. Sondalar 6,8,10,12,14,16,18,20,22,24 FR olarak değişik boyutlarda olmalı. Sonda ucu iki delikli olmalıdır. Yuvarlatılmış kapalı distal ucu olmalı ve travma oluşturmayacak yumuşaklıkta olmalı. Balon çapı 6 FR için l,5cc/ml, 8-10 FR için 3 cc/ml, FR için 5-10 cc/ml ve büyük ebatlarda de ise 30 cc/ml olmalı. Balon kolay şişirilmeli ve şişirildikten son sıvı sızdırmamalı, patlamamalıdır, sonda çıkarılırken balondaki su tamamen boşaltılabilmelidir. Balon şişirme valfi çeşitli size'lar için renklli kodlu olmalıdır. İdrar sondasının torbayla bağlantı kısmı ürometreye rahat takılabilmeli. Paket üzerinde son kullanma tarihi yazılı olmalı ve raf ömrü depo teslim tarihinden itibaren en az iki yıl olmalı ISO veya TSE kalite belgelerinden birine sahip olmalı ve CE'ye uygunluğunu belgelendirmelidir. Numune olarak bırakılan ürünler hastanemizde denenerek uygunluk kararı verilecektir.bu nedenle her no'dan 3'er adet numune bırakılmalıdır.

8 (4978) KAPALI DEVRE KORUMALI KANUL I.V.NO:24 Açıklama : KAPALI DEVRE KORUMALI KANUL I.V.NO:24 1. Tek elle ponksiyon tekniğine uygun dizayn edilmiş olmalıdır İğne yaralanmalarını önleyen, kendi kendine aktive olan iğne ucunda otomatik güvenlik klipsi olmalıdır. İğne yaralanmalarını ve enfeksiyon riskini ortadan kaldırmak amacıyla iğne ucu, iğne kapillerden çıkarıldıktan sonra kendiliğinden otomatik olarak kilitlenerek koruyucu şekilde özel dizayn edilmiş olmalıdır. Metal iğne kapiller içerisinden çıkarılırken herhangi bir güçlükle karşılaşılmamalı ve kapiller venden çıkmadan metal iğne kapillerden kolayca çıkarılabilmelidir. İğne üzerinde, kanül kilitlendikten sonra klipsi tutan ve aşağı kayıp düşmesini engelleyecek yapıda dizayn edilmiş olmalıdır. FEP-Teflon veya PUR kapiler olmalıdır. Kolay ponksiyon için özel form verilmiş kapilerli olmalıdır. Düzgün yüzey, gömülmüş 4 radyoopak çizgili olmalıdır. İnce cidarlı, yüksek akım hızlı olmalıdır. 24G kanüller hariç, diğer kanül boylarında kendi kendine kapanan enjeksiyon valfli olmalıdır. Hareketli fiksasyon kanatları olmalıdır. Kan geri akımını kolayca görebilmek için metal iğne arkasındaki kan tutucu bölümü tam transparan olmalıdır. Hidrofoblu kan tutucu olmalıdır. Aynı steril ambalaj içerisinde kanül ile birlikte Luer-Lock kapak olmalıdır.iv kanul serum seti,kan seti, üçlü musluk vb. bağlantılarla uyumlu olmalıdır. Uluslararası renk kodlu olmalıdır. ( 14 G'den, 24 G'e kadar ) ** 24 G Poliüretan olmalıdır. I.V. kanüller tekli paketler halinde steril ambalajlarda olmalıdır. Ambalaj üzerinde son kullanım tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler ve barkot olmalıdır. Teklif edilen ürün Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlı ve onaylı olmalı, tekliflerde onaylı ürün kodu belirtilmelidir ve Uluslarası Kalite Belgeleri ISO ve CE Sertifikalarına sahip olmalıdır. Numune denendikten sonra sadece uygunluk verilen ürünler ihalede değerlendirmeye alınacaktır. Bu nedenle herbir numaradan en az 10 adet numune bırakılmalıdır. (4982) DISPOSABLE MASKELI ERISKIN SIDESTREAM SET Açıklama : DISPOSABLE MASKELI ERISKIN SIDESTREAM SET 1. Disposable (tek kullanımlık) özelliğinde olmalıdır. Kompresörlü nebulizer cihazlarına ve standart hastanedeki sisteme uygun çıkışlara sahip olmalıdır. Setin içerisinde; Erişkin maske,oksijen bağlantı hortumu ve ilaç haznesi bulunmalıdır. İlaç haznesinin hacmi, maksimum 10 ml. olmalıdır. Kullanılan nebül formundaki ilaçların aerosol halindeki respirable output değeri, %80 ni için <5 mikronun altında ve bu değerin en az %50 si, 3 ile 4 mikron arasında olmalıdır. 2-5ml nebül solüsyon formundaki bronkodilatör ve kortikosteroid gibi ilaçları en fazla 6-7 dakika içinde bitirebilmelidir.

9 1 Uluslararası standartlara uygun olmalı ve uluslararası standartlara uygunluk belgeleri istenildiğinde gösterilmelidir. Nebül solüsyon formundaki bronkodilatör, kortikosteroidler, antiinflamatuar ilaçlar, mukolitikler ve antibiyotiklerin kullanımına uygun olmalıdır. İstenildiğinde bu tür ilaçların kullanımına ilişkin belge ve literatürler sunulabilmelidir. İstenildiğinde, aerosol haline getirdiği bilinen tüm ilaçların partikül boyları ile ilgili literatür ve çalışmalar sunulmalıdır. Sunulan literatürler standartlarını belirleyen kurumlar ve hakemli bilimsel tıbbi yayınlardan referanslı olmalıdırlar. Malzemelerin son kullanım tarihi teslim tarihinden itibaren 24 ay olmalıdır. İlaç haznesinde maske ile bağlantısından çıkmamalıdır. İlaç haznesine ilaç konulduğunda ayrılmamalıdır. (4917) BESLENME TÜPÜ (NAZODUODENAL) GUIDE'LI NO:10 Açıklama : BESLENME TÜPÜ (NAZODUODENAL) GUIDE'LI NO:10 1. Poliüretan bağlantısı olmalıdır. Üzerinde santimetre cinsinden uzaklık ölçülerinin radyoopak çizgilerle belirtildiği poliüretan tüp bulunmalıdır. 2 lateral ve 1 distal cıkış bulunmalıdır. Dişi Luer bağlantısı ve silikonize bilyeli distal ucu olan kılavuz tel bulunmalıdır. 4-6 haftadan daha kısa süreli, mideden entcral beslenme gereken hastalar için geliştirlmiş poliüretan nazal tüplerden oluşmalıdır. Kullanım süresi 4-6 hafta olmalıdır. (6,8,10,12,14) 110 cm ölçülerde bulunabilmelidir. (4986) FOLEY SONDA NO:12 Açıklama : FOLEY SONDA NO:12 1. Kateter tamamıyla silikon kaplı doğal lateksten yapılmış olmalı Sondalar tamamen steril olmalı ve tekli paketler içerisinde bulunmalı. Sondanın hem dış hem iç paketi, steril tekniği bozmadan, kolay açılabilir nitelikte olmalı. (İç paketin sondanın üretraya giren ucundaki kısmı, çekince kolayca kopacak şekilde kesme işareti ile bağlantılı olmalı.) Sondalar iki yollu olmalı. Sondalar 6,8,10,12,14,16,18,20,22,24 FR olarak değişik boyutlarda olmalı. Sonda ucu iki delikli olmalıdır. Yuvarlatılmış kapalı distal ucu olmalı ve travma oluşturmayacak yumuşaklıkta olmalı. Balon çapı 6 FR için l,5cc/ml, 8-10 FR için 3 cc/ml, FR için 5-10 cc/ml ve büyük ebatlarda de ise 30 cc/ml olmalı. Balon kolay şişirilmeli ve şişirildikten son sıvı sızdırmamalı, patlamamalıdır, sonda çıkarılırken balondaki su tamamen boşaltılabilmelidir. Balon şişirme valfi çeşitli size'lar için renklli kodlu olmalıdır.

10 1 1 İdrar sondasının torbayla bağlantı kısmı ürometreye rahat takılabilmeli. Paket üzerinde son kullanma tarihi yazılı olmalı ve raf ömrü depo teslim tarihinden itibaren en az iki yıl olmalı ISO veya TSE kalite belgelerinden birine sahip olmalı ve CE'ye uygunluğunu belgelendirmelidir. Numune olarak bırakılan ürünler hastanemizde denenerek uygunluk kararı verilecektir.bu nedenle her no'dan 3'er adet numune bırakılmalıdır. (5283) MASKE STANDART CPAP Açıklama : MASKE STANDART CPAP 1. Set,ventilatör cihazına bağımlı olarak tedavi edilen hastalarda CPAP terapisi için kullanıma uygun olmalıdır. Set içerisinde çift girişli CPAP maskesi, inspiratuar ve expiratuar hat ile head-strap bulunmalıdır. Maske ora-nasal yapıda, şeffaf, CO2 retansiyonunu engellemek için çift girişli ve girişlerinde tek yönlü valfler ile gerektiğinde basınç-co2 takibi veya oksijenasyon desteği için tıpalı bir port bulunan özellikte olmalıdır. Yüzle temas eden yastığı dekübit ve nekroz oluşumunu engelleyebilmek üzere bir valf ile basıncı ayarlanabilir özellikte ve şeffaf olmalıdır. Seti oluşturan hortumlar kolay deforme olmayacak ve kink yapmayacak özellikte tıbbi malzemeden üretilmiş olmalı, mm. çaplı ve en az 160 cm. uzunluğunda olmalıdır. Maske üzerinde sabitleme amaçlı olarak sağ ve sol kenarlarda her türlü fiksasyon için elverişli tırnaklar olmalı ve her maske ile birlikte maskenin yüze sabitlenmesini sağlayacak nitelikte sağlam ve geniş kafa bantları verilmedir. İnspiratuar ve expiratuar hortum ile maske arasında adaptasyonu sağlayacak konektörler maske üzerinde olmalıdır. Devrenin tüm hat ve konektörlerinin gaz geçirgenlik, komplians ve akışa direnç testleri ile komponentleri üzerindeki mikroorganizma adedini belirleyen bioburden testleri yapılmış olup bu değer maximum 100 cfu ( colony forming unit ) olmalıdır. Ürünün ambalajı, üretici firma tarafından kapatılmış olup açıldıktan sonra ikinci kez kapatılmayı olanaksız kılacak şekilde olmalı; ambalaj etiketi üzerinde ürünün adı, kodu ve teslim edilen kullanıcı kurumun adı bulunmalıdır. Set, en az class clean-room standartlarında üretilip ambalajlanmış olmalıdır. Teklif edilen ürünle birlikte, ürünü tanıtıcı katalog veya broşür verilmeli ayrıca ürünün kutusu içerisinde kullanımı ile ilgili teknik ve uyarıcı nitelikte bilgiler içeren bir kullanım kılavuzu bulunmalıdır. (4614) 1. VENTRICULAR PERITONAL SHUNT TAKIMI(ORTA BASINC) Açıklama : VENTRICULAR PERITONAL SHUNT TAKIMI(ORTA BASINC) Contoured valf sistemi birbirine yapışma ve deformasyon olasılığını düşürmek için birbirinden farklı polipropilen ve silikon elastomer metaryallerden yapılmış olmalıdır. Latex içermemelidir. Contoured valf MRI ve CT uyumlu olmalı ve metal aksam içermemelidir. Gerçek contoured tasarım daha düşük valf profili sağlamalıdır. İç akış yolu tıkanma riskini azaltacak şekilde basite indirgenmiş olmalıdır. Radyopak belilleyici noktalar valf basıncını, akış yönünü valfden katetere geçişi belirieyicilik sağlamalıdır. Silikon elastomer dome enjeksiyona uygun olmalıdır. Plipropilen iğne koruyucu valfın iğne tarafından delinme riskini en aza indirmelidir. Valfın giriş ve çıkış konnektörlerinde kateter bağlantısını belirleyeci radyopak yüzük bulunmalıdır.

11 Valfın tabanı dikilmede silikon yüzeyi yırtılmadan koruyan PTFE ağ ile kaplı olmalıdır. Valfin coçuk ve erişkin boyutu için gövde boyu 25-32mm, eni 12-18mm, rezervuar boyu 10-14mm, valf yüksekliği 5,5-7,5 mm olmalıdır. Kateter konnektörlerinde kateter bağlantısı yapılacak bölgelerde bağlantının sağlamlığını sağlayacak oluk bulunmalıdır. Contoured valf'de düşük basınçta 30-45mL/saat, orta basınçta mL/saat, yüksek basınçta ml/saat, mmh2o basınç kontrolü olmalıdır. Ventriküler kateter 23cm uzunluğunda, iç çapı 1.3 mm dış çapı 5 mm olmalıdır. Mesafe tayinini sağlamak amacıyla ventriküler kateterin uç kısmınadan itibaren 5'er cm aralıklı 3 adet radyopak işaret olmalıdır. Ventriküler kateter silikondan yapılmış ve radyopak olmalıdır. Ventriküler kateter üzerindeki delikler uç kısmından itibaren 1.6 mm mesafe içerisinde 8 ader ve 4 sıralı olmalıdır. Ventriküler kateterin kırılmadan bükülmesini sağlayan sağ açılı klipsi olmalıdır. Ventriküler kateterlerin paslanmaz çelikten klavuz teli olmalıdır. Kardiyak/Peritoneal kateter 90cm uzunlukta, iç çapı 1.3mm dış çapı 5mm olmalıdır. Kardiyak/Peritoneal kateter silikondan yapılmış ve radyopak olmalıdır. Mesafe tayinini sağlamak amacıyla Kardiyak/Peritoneal kateterin uç kısmından itibaren 10'ar cm aralıklı 3 adet radyopak işaret olmalıdır. Ventriküler kateterden gelen BOS'un Kardiyak/Peritoneal katetertarafından boşaltılmasını kateterin uç kısmı çevresinde bulunan dört adet slit sağlamalıdır. Bu slitlerin kenarlarının birbirine yapışarak tıkanmaması için, slitler grafit ile kaplanmış olmalıdır. Ventriküler kateter, Kardiyak/Peritoneal kateter ve contoured valf aynı steril pakette ve birbirinden ayrı ve birleştirilmemiş olmalıdır. Ürün etilen oksit ile steril edilmiş ve çift paketli olmalıdır. V/P sbuntlar düşük,orta,yüksek basınçlı olmalıdır.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20187129 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018690 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/11/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20167727 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173946 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/04/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20172295 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/04/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/02/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016963 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185131 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162086 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/03/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201192 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/03/201 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163142 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20176835 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/11/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019276 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181566 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166798 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/10/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/07/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183881 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/07/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139064 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/11/13 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018642 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi İLAN. Teklif No: /10/2018

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi İLAN. Teklif No: /10/2018 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi İLAN Teklif No: 2018-5616 19/10/2018 HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/12/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201334 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/12/2013 TARİHİ, SAAT 12:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186999 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152252 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152198 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016223 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171075 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171271 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181951 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/05/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20182194 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/04/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019103 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201674 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/05/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20122939 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/05/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183030 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20157791 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/10/2010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20106291 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/2010 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/09/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20115893 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/09/2011 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/07/203 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2036356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/07/203 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/12/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20168109 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 201864 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ EVOLUTION PERKÜTAN NEFROSTOMİ DRENAJ SETİ (RMA2XX) 1 adet 18G kalınlığında, 20cm uzunluğunda ponksiyon iğnesi 1 adet 22 G kalınlığında, 20cm uzunluğunda chiba iğnesi opak madde enjeksiyonu için 1 adet

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117496 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 201895 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/08/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20165297 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/08/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019100 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 1 2 İçerik AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU... 5 3 YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 ELEKTROKOTER PLAĞI... 8 İNFÜZYON SETİ... 8 3 Ambu Setleri AMBUSET-D

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi ÖDEMELER 360 GÜNDÜR. TEKLİFLERDE MARKA VE UBB Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 22020000 ALCI ALTI DESTEK PAMUGU 10 CM 22020000 ALCI SARGI 15 CM 21001000 CONFORMER 21000000

Detaylı

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı : B.30..GÜN.0.H1-73/ Konu : ĐLGĐLĐ FĐRMALARA : KONU : DOĞRUDAN TEMĐN Đlan No : 1 Tarih: 1/07/01 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimiz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181408 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/11/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2013937 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 1/11/2013 TARİHİ,

Detaylı

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S 1. Ürün 1.5 tesla MR ile uyumlu olmalıdır. 2. Helezon çapları 3-8 mm arasında olmalıdır. 3. Dacron fiber kaplı olmalıdır. 4. Kısa sürede deliği kapatmalıdır. 5.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/08/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184728 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu T.Ü. M alzem e Kodu K R 1083 K C T 0 0 0 0 1 4 REKANALİZASYON AMAÇLI 0.014 STEERABLE GUIDEWIRE 1. Guidewire vascüler girişimsel işlemlerde kullanılan malzemeye gereken extra desteği verecek şekilde özel

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156056 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163698 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/06/16 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 164428 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/06/16 TARİHİ, SAAT

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016138 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/201 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A

Detaylı

Önceden şekillendirilmiş

Önceden şekillendirilmiş 16 Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri TracheoFix ısıya duyarlı PVC den yapılan trakeostomi tüpü TracheoFix tüpü yoğun tedavi, KBB ve uzun vadeli bakımda

Detaylı

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ ) GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Toplam uzunluğu en az 230cm olmalıdır. 2. Kılıf çapı en fazla 3.lmm olmalıdır. 3. Çift lümen yapisina sahip olmalidir. 4. Bir lümeninden snare diğer lümeninden

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00333 SAYI : KONU: T eklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112665 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/04/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/06/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 04414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN /06/0 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi 1. Hasta devresi hastanemiz bünyesinde kullanılan Draeger Babylog 8000 plus ventilatör cihazlarına uyumlu olmalıdır. 2. Hasta devresi Fisher & Paykel

Detaylı