Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü."

Transkript

1 Toplantı Tarihi : 22/01/2016 Toplantı No : 62 Madde 1-Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları programlarının revize edilmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları programlarının revize çalışmaları sonunda, açılmış ancak öğrenci alınmamış programlara öğrenci alınması, mevcut programların bazılarında II. öğretiminin açılması ve öğrenci alınmasına ilişkin aşağıda yer alan tablonun uygunluğuna ve Rektörlüğe arzına oy birliği ile karar verilmiştir. AÇILMIŞ, ÖĞRENCİ ALINACAK PROGRAMLAR MYO Adı Bölüm Adı Program Adı Öğr. Sayısı Öğr. Türü Arifiye MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik İş Sağlığı ve Güvenliği 40 I.Öğr. Kaynarca Seyfettin Selim MYO Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon 40 I.Öğr. Ferizli MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik İş Sağlığı ve Güvenliği 40 I.Öğr. Ferizli MYO Ali Fuat Cebesoy MYO Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Tekstil Teknolojisi 40 II.Öğr. Yönetim ve Organizasyon İşletme Yönetimi 40 II.Öğr. Geyve MYO Muhasebe ve Vergi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 40 II.Öğr. Karasu MYO Makine ve Metal Teknolojileri Kaynak Teknolojisi 40 II.Öğr. Kırkpınar MYO Otel, Lokanta ve Aşçılık Hizmetleri Aşçılık 40 II.Öğr. Sakarya MYO Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Programcılığı 40 II.Öğr. Sakarya MYO Gazetecilik ve Habercilik Basın ve Yayıncılık 40 II.Öğr. Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü. Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları sonunda; Meslek Yüksekokullarımızda bölgesel faktörlerle birlikte, öğretim elamanı kadrosunu dikkate alarak güçlü oldukları alanlarda uzmanlaşmalarını, kadrolarımızın ve fiziki imkânlarımızın daha verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla; Akyazı MYO da bulunan Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programının kapatılmasına ve öğrencilerinin Sakarya MYO ya aktarılmasına,

2 MEYOK/62/2 22/01/2016 Alifuatcebesoy MYO da bulunan Muhasebe ve Vergi Bölümüne bağlı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının kapatılmasına ve öğrencilerinin Geyve MYO ya aktarılmasına, Geyve MYO da bulunan Yönetim ve Organizasyon Bölümüne bağlı, İşletme Yönetimi Programının kapatılmasına ve öğrencilerinin Ali Fuat Cebesoy MYO ya aktarılmasına, Ferizli MYO da bulunan Muhasebe ve Vergi Bölümüne bağlı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının kapatılmasına ve öğrencilerinin Karasu MYO ya aktarılmasına, Kaynarca MYO da bulunan Muhasebe ve Vergi Bölümüne bağlı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının kapatılmasına ve öğrencilerinin Sakarya MYO ya aktarılmasına, Sakarya MYO da bulunan Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümüne bağlı, Otomotiv Teknolojisi Programının kapatılmasına ve öğrencilerinin Arifiye MYO ya aktarılmasına, Hendek MYO da bulunan Pazarlama ve Reklamcılık Bölümüne bağlı, Pazarlama Programının kapatılmasına; Sapanca MYO da Pazarlama ve Reklamcılık Bölümüne bağlı Pazarlama Programının açılmasına ve Hendek MYO Pazarlama Programı öğrencilerinin Sapanca MYO ya aktarılmasına, Pamukova MYO da Pazarlama ve Reklamcılık Bölümüne bağlı, Pazarlama Programının kapatılmasına; Sapanca MYO da Pazarlama ve Reklamcılık Bölümüne bağlı Pazarlama Programının açılmasına ve Pamukova MYO Pazarlama Programı öğrencilerinin Sapanca MYO ya aktarılmasına, Sapanca MYO da bulunan Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programının kapatılmasına; Arifiye MYO da Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programının açılmasına ve Sapanca MYO İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı öğrencilerinin Arifiye MYO ya aktarılmasına, Taşınacak programlarla ilgili ekteki tablonun uygun olduğuna ve Rektörlüğe arzına oy birliği ile karar verilmiştir. Madde 3- Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi.

3 Toplantı Tarihi : 18/02/2016 Toplantı No : Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı MYO Ortak Derslerin sınav programları konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Öğretim Yılı Bahar Döneminde MYO Ortak Derslerinin ara sınavlarının Nisan 2016 tarihleri arasında yapılmasının; ara (vize) ve final sınav programlarının aşağıdaki şekliyle uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir Bahar Dönemi MYO Ortak Dersler Ara (Vize) Sınav Programı Saat İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku İş Sağlığı ve Güvenliği Girişimcilik Bahar Dönemi MYO Ortak Dersler Final Sınav Programı İletişim ve Etik Saat İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku İş Sağlığı ve Güvenliği Girişimcilik İletişim ve Etik 2- Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi.

4 Toplantı Tarihi : 31/03/2016 Toplantı No : Mezun öğrenciler hakkında bilgi edinilmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; mezun öğrencilerin bilgilerini tutmak için daha önce 52. MEYOK Kararı gereği oluşturulan Mezun Bilgi Formunun öğrenciye mezuniyet işlemleri sırasında doldurtulmasının ve MYO larda görevlendirilecek bir personel tarafından arşivlenmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir. 2- Meslek Yüksekokulları ve Yerel Yönetimler ile organizasyon düzenlenmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Meslek Yüksekokullarının bulunduğu il/ilçe belediye başkanlarının ve MYO Müdürlerinin katılımıyla mayıs ayının son haftasında bir organizasyon düzenlenmesine oy birliği ile karar verilmiştir Bahar dönemi final sınav gözetmenlikleri konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda, MYO larda okutulan Üniversite Ortak Zorunlu Derslerin final sınavlarında görevlendirilecek öğretim üyesi/elemanı listelerinin ilgili Koordinatörlüklerden alınmasına ve MYO larda Bahar Dönemi final sınavlarında görevlendirilmek üzere dağıtımının yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. 4- Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi.

5 Toplantı Tarihi : 05/05/2016 Toplantı No : 65 1-Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nin 08/04/2016 tarihli, / ve / sayılı Program Açma konulu yazıları görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları programlarında öğrenci sayılarının az olması nedeniyle program birleştirmeye gidiliyor olması ve Sakarya Bölgesinde, Maden Teknolojisi ve Sondaj Teknolojisi Programlarına öğrencilerin rağbet göstermeyeceği görüşünden dolayı ilgili programların açılmasının uygun olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. 2- Uluslararası Travnik Üniversitesinin tarihli ve Meslek Yüksekokulları konulu yazısı görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Üniversitesi bünyesinde bulunun Sakarya MYO, İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerinin Uluslararası Travnik Üniversitesinde lisans tamamlama teklifinin, Uluslararası Travnik Üniversitenin Yüksek Öğretim Kurulu tarafından denkliğinin tanınmaması sebebiyle uygun olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. 3-SAGİF 2016 Fuarı konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Mayıs 2016 tarihleri arasında, Sakarya Üniversitesi ve İŞKUR koordinatörlüğünde, Sakarya daki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde düzenlenen Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı na (SAGİF 2016) Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin ve öğretim üyelerinin katılımının sağlanmasına ve MYO öğrencilerinin katılım programının ekteki şekli ile kabulüne oy birliği ile karar verilmiştir. 4-Yarı açık cezaevinden gelen öğrencilerin devam çizelgesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Meslek Yüksekokullarında öğrenim görmekte olan, yarı açık cezaevinden gelen öğrencilerin devam çizelgelerinin standart bir hale getirilmesi için Prof. Dr. Mehmet ÖZEN ve Yrd. Doç. Dr. Nermin AKYEL in görevlendirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

6 MEYOK/65/2 05/05/ İşyeri Uygulama Eğitiminde son saha ziyaretleri konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Bahar Dönemi İşyeri Uygulaması kapsamında gerçekleştirilecek olan son saha ziyaretlerinde, ilgili öğretim üyeleri tarafından İşyeri Değerlendirme Raporlarının, 3+1 Memnuniyet Anketlerinin ve önümüzdeki dönem için işyeri taleplerinin alınmasına ve 3+1 Memnuniyet Anketlerinin Uygulama Eğitiminin sonunda (3 Haziran 2016) MEYOK Koordinatörlüğüne gönderilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 6- Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi.

7 Toplantı Tarihi : 19/07/2016 Toplantı No : 66 1-Meslek Yüksekokulları, program revizyonları kapsamında kapatılan programlar konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihli 62. MEYOK Toplantısında MYO program revizyonları ile ilgili alınan karar, Yükseköğretim kurulu Başkanlığı tarafından uygun bulunmuştur. Kapatılarak başka bir Meslek Yüksekokuluna taşınmış olan programların, Eğitim-Öğretim Yılı itibarı ile mevcut Meslek Yüksekokullarında sadece 2. Sınıf derslerinin açılmasına ve 1. sınıf derslerinden kalan öğrencilerin kaldıkları dersleri; okumuş oldukları Meslek Yüksekokulunda dersin bulunduğu farklı bir programdan, programın taşındığı Meslek Yüksekokulundan veya kapatılan programın bulunduğu diğer Meslek Yüksekokullarından almasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir. 2- Gündemde başka madde bulunmadığından toplantıya son verildi.

8 Toplantı Tarihi : 25/07/2016 Toplantı No : 67 1-Girişimcilik Katılım Belgesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde MYO 291 kodlu Girişimcilik dersini alan öğrencilerin listelerinin KOSGEB Sakarya Hizmet Müdürlüğüne gönderilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 2- Gündemde başka madde bulunmadığından toplantıya son verildi.

9 Toplantı Tarihi : 08/09/2016 Toplantı No : 68 1-Otomotiv Teknolojisi Programı konulu gündem maddesi görüşmeye açılmıştır. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Senato'sunun tarihli, 460 sayılı toplantısında Sakarya Meslek Yüksekokulu nda bulunan Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Programının, Arifiye Meslek Yüksekokulu na taşınmasına karar verilmiştir. Sakarya Meslek Yüksekokulu nun Camiliye taşınmasından dolayı, Eğitim-Öğretim Yılında Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerinin ve tüm dersliklerinin Arifiye Meslek Yüksekokuluna taşınmasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir. 2- Gündemde başka madde bulunmadığından toplantıya son verildi.

10 Toplantı Tarihi : 29/09/2016 Toplantı No : 69 1-MYO ortak derslerinin, ders koordinatörlerinin güncellenmesi konulu gündem maddesi görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Meslek Yüksekokullarında okutulmakta olan, ortak derslerin ders koordinatörlerinin aşağıdaki tabloda belirtildiği şekliyle uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir. DERS KODU VE ADI KOORDİNATÖR MAT Matematik Prof. Dr. Mehmet ÖZEN MYO 103- İş Sağlığı ve Güvenliği Öğr. Gör. Mehmet YILMAZ MYO Temel Hukuk Öğr. Gör. Süleyman Birol UYAR MYO İletişim ve Etik Öğr. Gör. Zülfikar ÖZÇELİK MYO Girişimcilik Öğr. Gör. Gökhan GÜRLER MYO 178/285 - İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Öğr. Gör. Oya BAYILMIŞ 2- Staj dersi konulu gündem maddesi görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; MYO 299 kodlu Staj dersinin tüm programlarda 3. ve 4. yarıyılda açılmasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir. 3- Gündemde başka madde bulunmadığından toplantıya son verildi.

11 Toplantı Tarihi : 20/10/2016 Toplantı No : MYO ortak derslerin sınavları konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; ekli listede isimleri ve koordinatörleri belirtilen Meslek Yüksekokullarında okutulmakta olan MYO ortak derslerinin, vize ve final sınavlarının ortak yapılmasının ve sınavların Öğrenci Dekanlığı tarafından koordine edilmesinin uygun olduğuna ve Rektörlüğe arzına oy birliği ile karar verilmiştir Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi vize sınav tarihleri konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi vize sınavlarının Kasım 2016 tarihleri arasında (9. Hafta) yapılmasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir. 3- Gündemde başka madde bulunmadığından toplantıya son verildi.

12 Toplantı Tarihi : 29/12/2016 Toplantı No : 71 1-Üniversitemiz Meslek Yüksekokullarında açılması planlanan programlar konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Meslek Yüksekokullarında, daha önce açılmış ancak öğrenci alınmamış olan programlara öğrenci alınmasına, mevcut programların II. öğretimine öğrenci alınmasına, yeni programların açılmasına ve öğrenci alınmasına ilişkin aşağıda yer alan tablonun uygun olduğuna ve Rektörlüğe arzına oy birliği ile karar verilmiştir. AÇILMIŞ VE ÖĞRENCİ ALINACAK PROGRAMLAR MYO Adı Bölüm Adı Program Adı Öğr. Sayısı Öğr. Türü Arifiye MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Arifiye MYO Ali Fuat Cebesoy MYO Ferizli MYO İş Sağlığı ve Güvenliği 40 I. Öğr. Motorlu Araçlar ve Oto Boya ve Karoseri 40 II.Öğr. Ulaştırma Teknolojileri Yönetim ve Organizasyon Yerel yönetimler 50 I.Öğr. Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Giyim Üretim Teknolojisi 40 I.Öğr. Kaynarca MYO Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon YENİ AÇILACAK VE ÖĞRENCİ ALINACAK PROGRAMLAR 40 I.Öğr. MYO Adı Bölüm Adı Program Adı Öğr. Sayısı Öğr. Türü Sakarya MYO Toptan ve Perakende Satış Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi 50 I.Öğr. Ferizli MYO Yönetim ve Organizasyon Moda Yönetimi 50 I.Öğr. Pamukova MYO Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Kağıt Teknolojisi 40 I.Öğr. Akyazı MYO Tasarım İç Mekan Tasarımı 40 I. Öğr. 2- Gündemde başka madde bulunmadığından toplantıya son verildi.

13 MEYOK/71/2 29/12/2016 Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. S. Serdar ÖZKAN Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ÖZEN Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Can HAŞİMOĞLU Arifiye MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet TUTAR Akyazı MYO Müdürü Doç. Dr. Taki DEMİR Pamukova MYO Müdürü Doç. Dr. Zafer TATLI Karasu MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa ÇALIŞIR Ali Fuat Cebesoy MYO Müdürü Doç. Dr. Selma ALTINDİŞ Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail GÜMÜŞ Sakarya MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakkı BAĞCI Kaynarca S. S. MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü CİCİOĞLU Ferizli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN Hendek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nermin AKYEL Geyve MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hümeyra BAYSAL Kırkpınar T. MYO Müdürü KATILMADI Yrd. Doç. Dr. Osman H. METE Adapazarı MYO Müdürü

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü.

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü. Toplantı Tarihi : 22/01/2016 Toplantı No : 62 Madde 1-Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları programlarının revize edilmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Meslek

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU Toplantı Tarihi : 23/02/2017 Toplantı No : 72 Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Müdürler

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Toplantı Tarihi : 22 /01/2015 Toplantı No : 53 1- Meslek Yüksekokulları programlarının revize edilmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Meslek Yüksekokulları

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU Sakarya Meslek Yüksekokulu Basın ve Yayıncılık 2 YGS-3 55 6 Sakarya Meslek Yüksekokulu Basın ve Yayıncılık (İÖ) 2 YGS-3 50 5 Sakarya Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 2 YGS-1 40 4 Sakarya Meslek

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 334 TOPLANTI TARİHİ : 12.11.2009 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

Sosyo - Ekonomik Gelişim Projesi

Sosyo - Ekonomik Gelişim Projesi 3+1= 4x4 Sosyo - Ekonomik Gelişim Projesi Türkiye nin önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Sakarya Üniversitesi, uyguladığı eğitim stratejileriyle çağdaş, akılcı, sistemli, bilgi üreten ve kullanan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI I.ÖĞRETİM

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI I.ÖĞRETİM TIP FAKÜLTESİ I.ÖĞRETİM II.ÖĞRETİM KIZ ERKEK G.TOP. BÖLÜMLER SINIF K E TOP K E TOP I.Ö.+II.Ö. I.Ö.+II.Ö. I 14 14 28 0 14 14 28 TIP FAKÜLTESİ II 19 8 27 0 19 8 27 III 12 13 25 0 12 13 25 TOPLAM 45 35 80

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12 Üniversitemiz Senatosu 26.06.2015 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDĠNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU TOPLANTI KARARLARI

T.C. SAKARYA ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDĠNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU TOPLANTI KARARLARI T.C. SAKARYA ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDĠNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU TOPLANTI KARARLARI Toplantı Tarihi : 25/01/2011 Toplantı No : 05 1.Meslek Yüksekokulu Programlarında görev yapan kadrolu

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Doç.Dr.Cemil ÖZ MÜHENDİSLİK

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 15/12/2017-E.54116 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato *BEAC458Y7* Sayı :45571424/010.04/ Konu :592/11 SAÜ. Serbest Dolaşım (Free Mover) Yönergesi HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/2 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 23.06.2017 18 112-127 2017/112 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 23.06.2017 tarihinde saat

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YURT İÇİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YURT İÇİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ DUYURUSU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YURT İÇİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ DUYURUSU Yüksek Öğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş,Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL SİYASAL BİL.FAK.DEKANI Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Evrak Tarih ve Sayısı: 06/01/2015-336 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BEKRF2A8* Sayı :30579404/105.02/ Konu :Ders Açma-Kapama İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Türk Dili Öğretimi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 09/01/2015-918 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEKRFTRB* Sayı :94999046/310.99/ Konu :Erasmus+ Sınavı İlan Materyalleri EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Sakarya Üniversitesi 1992 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin merkez yerleşkesi, kültür ve turizm bakımından önemli bir potansiyele ve çeşitliliğe sahip olan

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ 2012 BOLOGNA MÜFREDAT PLANLARI

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ 2012 BOLOGNA MÜFREDAT PLANLARI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ 2012 BOLOGNA MÜFREDAT PLANLARI BOLOGNA MÜFREDATININ KABUL EDİLDİĞİ SENATO KARAR VE TARİHLERİ DEĞİŞİKLİK SENATO KABUL YAPILAN DEĞİŞİKLİK PROGRAM KARAR TARİHİ

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.05.2017 751 01-10 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 14.05.2015 Karar No : 4 GÜNDEM: 1- Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde, İktisat Anabilim Dalına bağlı; Bankacılık ve Finans Uzaktan Öğretim (Online) Tezsiz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: 19.03.2015

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: 19.03.2015 Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

7141 Sayılı Kanun çerçevesinde tarihinde kurulmuştur

7141 Sayılı Kanun çerçevesinde tarihinde kurulmuştur 7141 Sayılı Kanun çerçevesinde 18.05.2018 tarihinde kurulmuştur Eğitim Faaliyetleri Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Teknoloji Fakültesi Turizm Fakültesi Ali Fuat Paşa

Detaylı

Kurum Koordinatörü. Taraf. Kurum Koordinatörü

Kurum Koordinatörü. Taraf. Kurum Koordinatörü Taraf Kurum Koordinatörü Taraf Kurum Koordinatörü UŞAK ÜNİVERSİTESİ D64 -FARABİ-01 Arş. Gör. Mahmut Ünsal ŞAŞMAZ Tel :076 113 Dahili:373 Fa: 076 1133 res: Rektörlüğü 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km Farabi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 03/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ RESİM PR. (İÖ) 0 0 0 0 İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. 3 3 0 0 KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ KAMU YÖNETİMİ PR.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ RESİM PR. (İÖ) 0 0 0 0 İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. 3 3 0 0 KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ KAMU YÖNETİMİ PR. T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKÜLTE/MYO/YO BÖLÜM PROGRAM DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ 2. SINIF 3. SINIF 4. SINIF 5. SINIF 2. SINIF YURTDIŞI

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ / MESLEK YÜKSEKOKULU / HEMŞİRELİK VE BAKIM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ / ÇOCUK GELİŞİMİ PR. (TAM BURSLU) / İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ / SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU / SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması. 2018-132 2018-133 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/10 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI BİLGİ FORMU ÖĞR.SAYISI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI BİLGİ FORMU ÖĞR.SAYISI Sosyal Bilimler (E/) durumunda YEREL YÖNETİMLER 3 93 37 130 YÖNETİM VE ORGANİZASYON İŞLETME YÖNETİMİ 2 20 20 Lojistik /Çağrı Merkezi izmetleri İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 2 65 65 MUASEBE VE VERGİ MUASEBE

Detaylı

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI 11.03.2016 03 01-33 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01-Strateji

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 01.01- Sürekli Eğitim Araştırma

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /11

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /11 16.08.2013 2012-2013/11 Üniversitemiz Senatosunun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/9.12 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat YUMUŞAK Prof.Dr. İ.Hakkı CEDİMOĞLU MÜHENDİSLİK FAK.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT. VE İD. BİL.FAK.DEKANI

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 11/08/2017 Karar No : 8 GÜNDEM: 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin 2- Üniversitemiz Senatosunun 22/12/2015 tarihli ve 11/12 sayılı kararıyla

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz bünyesinde Ulaştırma Fakültesi nin kurulmasının görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz bünyesinde Ulaştırma Fakültesi nin kurulmasının görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 19.12.2012 Karar No : 13 GÜNDEM: 1- Üniversitemiz bünyesinde Ulaştırma Fakültesi nin kurulmasının 2- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun, Spor Bilimleri

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 412 TOPLANTI TARİHİ : 31.10.2016 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü DİCLE ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU TEŞKİLAT ŞEMASI: D.Ü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Genel Organizasyon Şeması D.Ü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu MYO Kurulu Müdür Yardımcısı

Detaylı

Yaz okulunda açılacak dersler ve dersin açılacağı Meslek Yüksekokulları aşağıda verilmiştir.

Yaz okulunda açılacak dersler ve dersin açılacağı Meslek Yüksekokulları aşağıda verilmiştir. Yaz okulunda açılacak dersler ve dersin açılacağı Meslek Yüksekokulları aşağıda verilmiştir. * Yaz okulunda açılan dersler, dersin açıldığı MYO'da yapılacaktır. * Ders seçiminizi, ders programlarını dikkate

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 28.12.2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Yayın Komisyonuna üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Yayın Komisyonuna üye seçilmesinin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 31.01.2012 Karar No : 1 GÜNDEM: 1- Yayın Komisyonuna üye seçilmesinin görüşülmesi; 2- Mühendislik Mimarlık Fakültesi bünyesinde bulunan Mimarlık Bölümünün

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖD: Öğrenci Değişimi

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖD: Öğrenci Değişimi FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Taraf Kurum Koordinatörü Taraf Kurum Koordinatörü DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ D43 - FARABİ- 01 Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Farabi Kurum Koordinatörü Evliya Çelebi Yerleşkesi Rektörlük

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI DANIŞMA KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI DANIŞMA KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI DANIŞMA KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç: MADDE 1- Bu yönergenin amacı, üniversite genelinde Meslek Yüksekokullarının, işgücü piyasası

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 28/05/2014-21695 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato *BEL96H1K* Sayı :45571424/010.99/ Konu :425/05 Sakarya Üniversitesi Önceki Öğrenmelerin Tanınması Senato Esasları MÜHENDİSLİK

Detaylı

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ:

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MESLEK LARINA KONTENJANLARI AYRILDIĞI LİSANS Adalet Meslek (*) 5 Hukuk Fakültesi Bilgisayar Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Matematik

Detaylı

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Koyulhisar Kaymakamlığı nın

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARIYA DAYALI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARIYA DAYALI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARIYA DAYALI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 348 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

DERSİN AÇILDIĞI PROGRAM ADI DERSİN ADI MYO

DERSİN AÇILDIĞI PROGRAM ADI DERSİN ADI MYO Yaz okulunda açılacak dersler ve dersin açılacağı Meslek Yüksekokulları aşağıda verilmiştir. * Yaz okulunda açılan dersler, dersin açıldığı MYO'da yapılacaktır. * Ders seçiminizi, ders programlarını dikkate

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.1. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Üniversitemiz Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın, Fırat Üniversitesi 2014-2015

Detaylı

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç: MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Iğdır Üniversitesi Meslek Yüksekokullarındaki

Detaylı

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 1-Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı kadroların Belirlenmesine ve Kullanılmasına ilişkin Yönetmeliğin 5. maddesinin 2. Fıkrası gereği Tıp Tarihi ve Etik

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ LİSANS MÜFREDAT KOMİSYONU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ LİSANS MÜFREDAT KOMİSYONU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ LİSANS MÜFREDAT KOMİSYONU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans Müfredat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA Sİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 15 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri görüşmüş

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2013/028 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin dilekçe ve raporları Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.03.2004 2004/3 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17/08/2017 762 01-20 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Şadi TÜLÜ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01.

Detaylı