ASPİRATÖR CİHAZLARI... HASTABAŞI MONİTÖRLERİ... HOLTERLER... TURNİKE SİSTEMLERİ... ELEKTROKOTER CİHAZLARI... 8 FETAL MONİTÖRLER...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ASPİRATÖR CİHAZLARI... HASTABAŞI MONİTÖRLERİ... HOLTERLER... TURNİKE SİSTEMLERİ... ELEKTROKOTER CİHAZLARI... 8 FETAL MONİTÖRLER..."

Transkript

1 1

2 2

3 İçerik 4 ASPİRATÖR CİHAZLARI... HASTABAŞI MONİTÖRLERİ... HOLTERLER... TURNİKE SİSTEMLERİ... ELEKTROKOTER CİHAZLARI... FETAL MONİTÖRLER... LARİNGOSKOP SETLER... TANI SETLERİ

4 Aspiratör Cihazları SP-00 Aspiratör Cihazı - Elektrikli Acil servis ve klinik kullanımına uygun Bakım gerektirmeyen motor 1 litre plastik kavanoz Güç kaynağı: AC 220V Sürekli kullanım Akış hızı: 22lt/dk Sipariş Kodu: M06630 Ürün No: SP-01 Aspiratör Cihazı - Şarj Edilebilir Acil servis, ambulans, ilk yardım ve hastane kullanımına uygun Bakım gerektirmeyen motor 1 litre plastik kavanoz Akış hızı: 1lt/dk Güç kaynağı: AC 220V ya da DC 12V Dahili batarya Taşıma çantası Sipariş Kodu: M06632 Ürün No:

5 Hastabaşı Monitörleri C60 Özel Neonatal Monitörü by,4 TFT dokunmatik ekran Neonatal hastalara özel tasarım 4 saate kadar batarya ile çalışma süresi Sesli ve görsel alarmlar 120 saatlik trend kaydı Apne alarmı Masimo SPO2 teknolojisi Opsiyonel Apne koruma sensörü Opsiyonel Oksijen konsantrasyonu sensörü Standart parametreler: EKG, SPO2, RESP, ISI, NIBP Opsiyonel parametreler: EtCO2, IBP, Termal Yazıcı Sipariş Kodu: M0662 Ürün No: NC3 Vital Parametre Monitörü Konsol Tipi by Yetişkin, Çocuk ve Yenidoğana uyumlu Hızlı ve doğru SPO2 ve NIBP görüntüleme Opsiyonel Isı ölçümü seçeneği 12 saate kadar batarya ile çalışma süresi Sipariş Kodu: M0660 Ürün No:

6 Hastabaşı Monitörleri PRMECG-3 EKG Cihazı - 3 Kanal / Konsol Tipi 12 Hafif ve kompakt tasarım Eş zamanlı 12 lead EKG görüntüleme Yazdırma modları: Otomatik, manuel ve ritim 00x40 TFT LCD renkli ekran Alfanumerik klavye Dahili batarya Kalp pili algılaması Yorumlama özelliği.000 adet hasta kaydı Lead yerleşim şeması Gelişmiş filtreleme Opsiyonel: Bilgisayar yazılımı Sipariş Kodu: M06602 Ürün No: PRMECG-6 EKG Cihazı - 6 Kanal / Konsol Tipi 12 Hafif ve kompakt tasarım Eş zamanlı 12 lead EKG görüntüleme Yazdırma modları: Otomatik, manuel ve ritim açısı ayarlanabilen 00x600 TFT LCD renkli ekran Alfanumerik klavye Dahili batarya Kalp pili algılaması Yorumlama özelliği SD kart ile.000 adet hasta kaydı Lead yerleşim şeması Gelişmiş filtreleme Opsiyonel: Bilgisayar yazılımı Sipariş Kodu: M06603 Ürün No: PRMECG-12A EKG Cihazı - 12 Kanal / Konsol Tipi Hafif ve kompakt tasarım Eş zamanlı 12 lead EKG görüntüleme Yazdırma modları: Otomatik, manuel ve ritim 00x40 TFT LCD renkli ekran Alfanumerik klavye Dahili batarya Kalp pili algılaması Yorumlama özelliği.000 adet hasta kaydı Lead yerleşim şeması Opsiyonel: Bilgisayar yazılımı Sipariş Kodu: M06604 Ürün No:

7 Holterler, Turnike Sistemleri HECG EKG (Ritim) Holter Sistemi Çoklu Dil Seçeneği Hafif ve kompakt tasarım 3 veya 12 kanal EKG kaydı Kalp pili analizi Hasta olay işaretleme 1.5 V AAA pil ile kullanım PC yazılımı sayesinde gelişmiş analiz Türkçe dil desteği HECG-3 Sipariş Kodu: M06406 Ürün No: HECG-12 Sipariş Kodu: M06401 Ürün No: HOLTER SİSTEMİ YAZILIMI Sipariş Kodu: M06406 DTS-3000 Dijital Turnike Sistemi PNÖMATİK / LOP SENSÖRÜ RİVA 12 2 kanalda ayrı basınç ve operasyon Dokunmatik tuşlar ile kolay kullanım Grafik LCD ekran Kendini otomatik test eden sistem ve basınç Kendini kalibre eden basınç sensörü Güvenlik alarm sistemi (manşon, basınç, batarya, zaman alarmları) Dahili batarya Bekleme modu 2 kanallı (2 çiftli manşon kullanımı için 4 port ) RIVA özelliği LOP Sensör özelliği Opsiyonel 14 farklı manşon seçeneği ( Tekli, RIVA, Konik ) Sipariş Kodu: M0603 Ürün No:

8 Elektrokoter Cihazları LX Elektrokoter Ünitesi 200 WATT 6SENSE Doku Geridönüş Teknolojisi Kendi Kendini Kontrol ve Hata Kodu Teknolojisi Geniş Cerrahi Uygulama Alanı 2 Bipolar, 6 Monopolar Mod 1 adet Monopolar, 1 adet Bipolar Çıkış 1 adet Ayarlanabilir Program Hafızası Hasta Plağı Temas Kontrolü Argon Koagülatör/Ultrasonik Aspiratör/Duman Emici Uyumu Sesli ve Görsel Uyarı Sipariş Kodu: M06651 Ürün No: EASY + Elektrokoter Ünitesi 300 WATT 6SENSE Doku Geridönüş Teknolojisi Kendi Kendini Kontrol ve Hata Kodu Teknolojisi Geniş Cerrahi Uygulama Alanı 2 Bipolar, Monopolar Mod Endoskopik (endocut) mod 1 adet Monopolar, 1 adet Bipolar Çıkış adet Ayarlanabilir Program Hafızası Hasta Plağı Temas Kontrolü Argon Koagülatör/Ultrasonik Aspiratör/Duman Emici Uyumu Sesli ve Görsel Uyarı Sipariş Kodu: M06652 Ürün No:

9 Elektrokoter Cihazları MX Elektrokoter Ünitesi 300 WATT 6SENSE Doku Geridönüş Teknolojisi Kendi Kendini Kontrol ve Hata Kodu Teknolojisi Geniş Cerrahi Uygulama Alanı 4 Bipolar, Monopolar Mod Endoskopik (endocut) mod 2 adet Monopolar, 1 adet Bipolar Çıkış Simültane Koagülasyon 30 adet Ayarlanabilir Program Hafızası Hasta Plağı Temas Kontrolü Argon Koagülatör/Ultrasonik Aspiratör/Duman Emici Uyumu Sesli ve Görsel Uyarı Sipariş Kodu: M06650 Ürün No: SIGMA + Elektrokoter Ünitesi 400 WATT 12 4, Renkli LCD Ekran 6SENSE Doku Geridönüş Teknolojisi Kendi Kendini Kontrol ve Hata Kodu Teknolojisi Geniş Cerrahi Uygulama Alanı 4 Bipolar, Monopolar Mod Endoskopik (endocut) mod 2 adet Monopolar, 1 adet Bipolar Çıkış Simültane Koagülasyon 30 adet Ayarlanabilir Program Hafızası Hasta Plağı Temas Kontrolü Argon Koagülatör/Ultrasonik Aspiratör/Duman Emici Uyumu Sesli ve Görsel Uyarı Sipariş Kodu: M06653 Ürün No:

10 Fetal Monitörler STAR5000 Fetal & Anne Monitörü by ,1 TFT dokunmatik, çok açılı ayarlanabilir ekran Gelişmiş ARM sistemi, upgrade ve bakıma uygun Standard ve Büyük Font parametre arayüzleri Yüksek hassasiyetli su geçirmez problar Dahili 2mm Termal yazıcı 120 saatlik tam veri incelemesi Otomatik fetal durumu derecelendirme sistemi Duvara monte olanağı 12 yatağa kadar kablolu ve kablosuz merkezi sistem Harici printera bağlanabilme olanağı 3 seviyede alarm sistemi Standard Konfigürasyon:FHR,TOCO,FM,AFM,Termal Yazıcı Opsiyonel Konfigürasyon: FHR2, Fetal Simulatör, Harici Yazıcı Sipariş Kodu: M Ürün No: STAR5000 E Fetal & Anne Monitörü by 5. TFT Dokunmatik Ekran Dahili 2mm Termal yazıcı Kağıt yerleştirme için hızlı serbest bırakma düğmesi Dahili lityum-ion batarya ile 4 saate kadar kullanım Manuel/Otomatik FM ölçümü Otomatik fetal durumu derecelendirme sistemi FHR sinyal gücü göstergesi 60 saatlik gerçek zamanlı dalga formu oynatma ve depolama Zamanlamalı izleme fonksiyonu Merkezi sistem Görüntü formatı çıktısı Sipariş Kodu: M Ürün No:

11 Laringoskop ve Tanı Setleri CLARMAC/CLARMIL Standart Laringoskop Set - Macintosh / Miller Plastik çanta içerisinde 134 C de otoklavlanabilme Eğri ve düz bıçak tipleri Dezenfeksiyon solüsyonuna karşı dirençli Set içeriği; o 3 adet bıçak (Ebatlar: 00, 0, 1, 2, 3, 4) o 1 adet özel kilit sistemli el tutacağı o 1 adet yedek ampul o 3, 4, 5 li bıçak seçenekleri CLARMAC Sipariş Kodu: Ürün No: CLARMIL Sipariş Kodu: Ürün No: FLARMAC/FLARMIL Fiberoptik Laringoskop Set - Macintosh / Miller Plastik çanta içerisinde 134 C de otoklavlanabilme Eğri ve düz bıçak tipleri Dezenfeksiyon solüsyonuna karşı dayanıklı Set içeriği; o 3 adet bıçak (Ebatlar: 00, 0, 1, 2, 3, 4) o 1 adet özel kilit sistemli el tutacağı o 1 adet yedek ampul o 3, 4, 5 li bıçak seçenekleri FLARMAC Sipariş Kodu: Ürün No: FLARMIL Sipariş Kodu: Ürün No: DIASET Tanı Seti - Standart / Halojen Fermuarlı çanta içerisinde 134 C de otoklavlanabilme Ayarlanabilir ışık şiddeti Set içeriği; o 1 adet otoskop o 1 adet oftalmoskop o 2 adet larenks ayna (3 ve 4 ebatlarında) o 1 adet metal abeslang o 1 adet abeslang için adaptör o 3 adet kulak spekulumu (2,5/3,5/4,5 mm ebatlarında) o 1 adet ışık kulpu (larenks aynalar için) o 2 adet yedek ampul o 1 adet burun spekulumu (çok kullanımlık) o 1 adet vida kilit sistemli tutacak Sipariş Kodu: M0404 Ürün No:

12 Tanı Setleri OTOSET Otoskop Seti - Standart / Halojen Fermuarlı çanta içerisinde 134 C de otoklavlanabilme Ayarlanabilir ışık şiddeti Set içeriği; o 1 adet vida kilit sistemli otoskop başlığı o 3 adet çok kullanımlık kulak spekulumu (2,5/3,5/4,5 mm) o 1 adet vida kilit sistemli el tutacağı Sipariş Kodu: M0404 Ürün No: OFTASET Oftalmoskop Set - Standart / Halojen Plastik çanta içerisinde 134 C de otoklavlanabilme -25 ile +40 arasında 24 diyopter ayarı Set içeriği; o 1 adet vida kilit sistemli oftalmoskop başlığı o 1 adet vida kilit sistemli el tutacağı Sipariş Kodu: M Ürün No: OTO-OFTASET Otoskop / Oftalmoskop Set - Standart / Halojen Fermuarlı çanta içerisinde Ayarlanabilir ışık şiddeti Vakum tip ampul -25 ve +40 arasında 24 diyopter ayarı Set içeriği; o 3 adet çok kullanımlık kulak spekulumu (2.5/3.5/4.5 mm) o 1 adet otoskop başlığı o 1 adet oftalmoskop başlığı o 1 adet vida kilit sistemli el tutacağı Sipariş Kodu: M Ürün No:

13 13

14 14

HOSBYNEB Mobil Aspiratör Cihazı

HOSBYNEB Mobil Aspiratör Cihazı 1 2 İçerik ASPİRATÖR CİHAZLARI... 4 OKSİJEN TERAPİ CİHAZI... 5 HASTABAŞI MONİTÖRLERİ... 6-7 EKG CİHAZLARI... 8-9 HOLTERLER... 10 KÜVÖZLER... 11 RADYANT ISITICI... 12 FOTOTERAPİ CİHAZI... 12 FETAL DOPLERLER...

Detaylı

6

6 6 H 100 B PULSEOKSİMETERE LCD Ekran RTC (Gerçek Zamanlı Saat)Ekran Arka Ekran Işığı ve Güç Tasarrufu İçin Otomatik Kapanma Fonksiyonu SpO2 ve Nabız Ölçümü Eş Zamanlı SpO2 Dalga Formu ve Numerik Gösterim

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz yenidoğan, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinde, ameliyat sonrası gözlem odasında, acil servislerde ve polikliniklerde hasta parametrelerinin takibini

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

D-3541-2011. Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120

D-3541-2011. Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120 D-3541-2011 Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120 02 VISTA 120 Uygun fiyat seçenekleriyle temel monitörizasyon kabiliyeti D-3533-2011 Dünya genelindeki tüm hastaneler, zorlayıcı mali sınırlamalara

Detaylı

TRİMPEKS ÜTS KAYITLI ÜRÜN LİSTESİ Sıra Birincil Ürün

TRİMPEKS ÜTS KAYITLI ÜRÜN LİSTESİ Sıra Birincil Ürün 1 8033717017001 3A Profesyonel Nebülizör Cihazı Hospyneb 23/01/2018 -IIa 2 6944413800595 Edan Pulse Oksimetre H100B 01/11/2017 -IIb 3 6944413800786 Edan Vital Monitör M3A 01/11/2017 -IIb 4 8698864013315

Detaylı

Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı] [Gasman-CO2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120

Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120 D-3541-2011 Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120 02 D-3533-2011 Olağanüstü fiyatlarla gerçek izleme Tüm dünyadaki hastanelerin ortak bir sorunu vardır: Sıkı mali kısıtlamalar karşısında mümkün

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü

Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü Kullanımı kolay Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi (CMS), Vista 120/Vista 120 S hastabaşı monitörlerine bağlı 64 hastanın yaşamsal

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

sağlık teknolojisindeki son nokta 1 Misyon BMT MEDİKAL olarak misyonumuz, meslek ahlaki ile sosyal sorumluluğunun bilincinde deneyimli ve güçlü teknik servis ekibiyle ameliyathane ve yoğun bakım cihazları

Detaylı

Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570 01_08 5/31/11 2:45 PM Page 1 Gelecek için hazırız Tüm soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümleriniz için ideal! Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570 01_08 5/31/11 2:46 PM Page 2 Dijital

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Deney Laboratuvarı Adresi : ATB İŞ MERKEZİ I-Blok, No:265, Macunköy Yenimahalle, TR-06105 Ankara 06105 ANKARA/TÜRKİYE Tel : 0 312 441 92 08 Faks : 0 312 440 25

Detaylı

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] [Gasman-O2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

Basınç ölçüm cihazları

Basınç ölçüm cihazları Basınç ölçüm cihazları Gaz ve su tesisatları için testo 312-2 testo 312-3 testo 312-4 HPA BAR C www.testo.com.tr testo 312-2 / testo 312-3 Gaz ve su tesisatları için basınç ölçüm cihazları testo 312-2

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Deney Laboratuvarı Adresi : Güzelyurt Mh. Mehmet Akif Ersoy Cad. Gökdemir Plaza No:38 Kat:2 No:10 ESENYURT 34515 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 212 438 20 46 47 Faks

Detaylı

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 testo 550, testo 557, testo 570 testo 550 testo 557 testo 570 Dijital manifold testo 550 - Soğutma

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Deney Laboratuvarı Adresi : Aydınevler Mah. Preveze Sokak No:21 Maltepe 34854 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 02164894582 Faks : 02164894580 E-Posta : info@optomed.com.tr

Detaylı

KD 040/87-230 Lüks Seri - Saten SİSTEM Elektronik devre kartı NXP(PHILIPS) 936 BİLGİ AKTARIMI Radyo sinyalleri ile FİZİKSEL TEMAS KD 040/87-244 Lüks Seri - Saten SİSTEM Elektronik devre kartı FİZİKSEL

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

PROGETTİ RESCUE Life

PROGETTİ RESCUE Life PROGETTİ RESCUE Life TASARIM Uzman İtalyan tasarımcılardan, Sadelik ve Güç... Cazip çizgisi, ergonomik şekli ve her detayı uzmanlıkla tasarlanmıştır. Rescue Life, şıklık ve konfor geleneğine saygı duyularak

Detaylı

Anestezi ve Yoğun Bakım Ürünleri

Anestezi ve Yoğun Bakım Ürünleri BÖLÜM 10 Anestezi ve Yoğun Bakım Ürünleri MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 10 SAYFA 297 Kapgraf ve Oksimetre ( Capgraph/Pulseoximeter) LifeSense S1070 LifeSense VET çok parametreli monitör; end-tidal

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

MODEL RESİM AÇIKLAMA E4031. Mifare 1K S50 kart LED ekranlı. 304 paslanmaz çelik Paslanmaz çelik rengi Microwave technology

MODEL RESİM AÇIKLAMA E4031. Mifare 1K S50 kart LED ekranlı. 304 paslanmaz çelik Paslanmaz çelik rengi Microwave technology MODEL RESİM AÇIKLAMA E4031 LED ekranlı 304 paslanmaz çelik Durum bilgisi, yazılı uyarılar. E4131 304 Altın rengi PVD kaplama Kilit durumunun göstergesi yazılı uyarılar E3031 LED ekranlı Kilit durumunun

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI DL-62CM Kola Bağlı Monitör S.K.: 22.1107 DL-6A DL-6D DL-62A DL-62D DL-662A DL-662D

Detaylı

ultrasonik portatif debimetreler

ultrasonik portatif debimetreler ultrasonik portatif debimetreler IFX-P200 ULTRASONİK KELEPÇELİ TİP PORTATİF DEBİMETRE Grafik LCD'li çok sağlam ve hafif taşınabilir Ultrasonik Debimetre. Farklı malzemelerdeki borulara ve DN10'dan DN3000'e

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

*Kampanya detayları en arka sayfadadır.

*Kampanya detayları en arka sayfadadır. Enerji verimliliği ölçülebilir Uzmanlar, ısıtma sistemlerini Testo ölçüm çözümlerini kullanarak kontrol ve optimize ediyor. Hediye alet çantası!* *Kampanya detayları en arka sayfadadır. testo 310 ürün

Detaylı

Birlikte daha iyiyiz. En kritik anları kontrol ediyoruz.

Birlikte daha iyiyiz. En kritik anları kontrol ediyoruz. Birlikte daha iyiyiz. En kritik anları kontrol ediyoruz. ELEKTROKOTER CİHAZLARI ELEKTROKOTER CİHAZLARI ELEKTROKOTER CİHAZLARI Üzümcü marka EK-410 ve EK-250 model elektrokoter cihazları 400 W ve 250 W maksimum

Detaylı

1 2015 www.loobex.com

1 2015 www.loobex.com 2015 www.loobex.com 1 www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 Buhar Makineleri

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

İçerik. Ateş Ölçerler BEBEK BAKIMI... 9

İçerik. Ateş Ölçerler BEBEK BAKIMI... 9 1 2 İçerik Ateş Ölçerler... 4-5 TANSİYON ALETLERİ... 6 NEBULİZATÖRLER... 7 YAŞAM TARZI... 8-9 BEBEK BAKIMI... 9 3 Ateş Ölçerler SPEEDY Dijital Termometre - Kızılötesi Temassız Vücuda temas etmeden şakaktan

Detaylı

DSC ALARM Sistemleri PC-1616 * Kart üzerinde 6 Kablolu Zone Giriþi * 16 Kablolu Zone a kadar geniþletilebilir. * 32 Kablosuz Zone a kadar geniþletilebilir. * Kart üzerinde 2 PGM Çýkýþý PC 5204 ile 6 ya

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz taşıma sapı ve üzerinde alarm ışığı bulunan, gerektiğinde sedyeye kenarına asılabilen, yeni doğan, pediatrik, erişkin hastalarda ve her türlü yoğun bakım ortamında

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

Gaz kaçak dedektörleri

Gaz kaçak dedektörleri Gaz kaçak dedektörleri testo 317-2 testo 316-1 testo 316-2 testo gaz dedektörü testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Gaz kaçak testi Yıkıcı patlama ve yangınlar gaz borularında sızıntıya sebep olur. Ancak borulardaki

Detaylı

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] [AQ-200] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175 Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor Datalogger serisi testo 174 Datalogger serisi testo 175 Datalogger serisi testo 176 Dataloggerların yeni çağı USB bağlantı

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

TSA-11. OKÇU TSA-11, hem avcılık hemde askeri kullanım amacıyla dizayn edilmiştir.

TSA-11. OKÇU TSA-11, hem avcılık hemde askeri kullanım amacıyla dizayn edilmiştir. DİJİTAL TERMAL KAMERA TSA- OKÇU TSA-, başarılı termal görüntüleme araçlarının en önde gelen temsilcilerindendir. Cihaz, özel olarak taktiksel silahlar için tasarlanmıştır. Küçük ve hafif oluşu bu cihazın

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları Laboratuvar Terazileri Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları TABLET SİSTEMİ LABORATUVAR 7 Dokunmatik Ekran Andorid İşletim Sistemi Bluetooth veya kablo ile bağlantı

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroPlate] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ www.desi.com.tr DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ Akıllı, Güçlü, Küçük MOTORLU SİLİNDİRLER Motorlu Silindir Pencere ve Kapı Alarmı Kablosuz Kontrol Cihazları Elektromekanik Kilit Şarj Edilebilir Batarya ISM

Detaylı

Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller

Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller Montaj ve kalite kontrol uygulamalarında hassas, tork datası toplama, çok yönlü ve uzun ömürlü çözümler için tasarlanmış dijital

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

www.avrasyamed.com.tr Tıbbi Cihazlar ve Ürünler Paz. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.

www.avrasyamed.com.tr Tıbbi Cihazlar ve Ürünler Paz. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. www.avrasyamed.com.tr Tıbbi Cihazlar ve Ürünler Paz. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. Tıbbi Cihazlar ve Ürünler Paz. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. Sektörde genç bir firma olmanın verdiği enerjiyi, sağlık sektöründe

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Sıcaklık ölçüm cihazı (3 kanallı)

Sıcaklık ölçüm cihazı (3 kanallı) Sıcaklık ölçüm cihazı (3 kanallı) testo 735 Yüksek seviye doğrulukta ölçümler için Tüm ölçüm boyunca yüksek seviye doğruluk C 0.05 C'ye kadar sistem doğruluğu Fark sıcaklık, min., maks. ve ortalama değerleri

Detaylı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı Genel Açıklama MTK7 BOYUTU KÜÇÜK, TAŞINABİLİR GPS İZLEME/ TAKİP CİHAZIDIR. ÖZEL NEODMİUM MIKNATISLARI İLE HER TÜRLÜ METAL AKSAMIN ÜSTÜNE KOLAYCA VE SANİYELER İÇİNDE MONTAJ YAPILABİLİR. ÜSTÜN GPS MODÜLÜ

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU HASTABAŞI MONİTÖRÜ-HİPERBARİK OKSİJEN KABİNİ

TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU HASTABAŞI MONİTÖRÜ-HİPERBARİK OKSİJEN KABİNİ MALİ HİZMETLER KURUM BAŞKAN YARDIMCILIĞI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU HASTABAŞI MONİTÖRÜ- KABİNİ BMM. Sümeyye NALBAT Ağustos 2015 HASTABAŞI MONİTÖRÜ Yetki Grubu: Fizyolojik

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz taşıma sapı ve üzerinde alarm ışığı bulunan, gerektiğinde sedyeye kenarına asılabilen, yeni doğan, pediatrik, erişkin hastalarda ve her türlü yoğun bakım ortamında

Detaylı

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi MASTARLAR Sentil Mastarları Boyutları (mm) Yaprak Uzunluğu Yaprak Adedi MC851-108 0.03 1.00 mm 100 8 MC851-113 0.05 1.00 mm 100 13 MC851-120 0.05 1.00 mm 100 20 MC851-220 0.05 1.00 mm 200 20 Diş Mastarları

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

Paralel ortam CO/CO2 ölçümü. testo 315-3: EN Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri

Paralel ortam CO/CO2 ölçümü. testo 315-3: EN Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri Paralel ortam CO/CO2 ölçümü testo 315-3: EN 50543 Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri testo 315-3 testo 315-3 cihazını nerelerde kullanabilirsiniz? Ortam ölçümlerinde, paralel CO/CO 2 verileri

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr Sıcaklık/nem ölçüm cihazı testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı ±1 %RH yüksek doğrulukta nem ölçümü %RH 2 adet prob girişi Sıcaklık, bağıl nem ve basınçlı hatlarda çiğleşme

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

SonoMeter 31 Isıtma ve soğutma uygulamaları için ultrasonik kalorimetre

SonoMeter 31 Isıtma ve soğutma uygulamaları için ultrasonik kalorimetre Montaj ve Kullanma Kılavuzu SonoMeter 31 Isıtma ve soğutma uygulamaları için ultrasonik kalorimetre www.danfoss.com 2 Danfoss DHS-SRMT / PL 2017.02 VI.SH.O1.42 1. Montaj 1.1. Hazırlama Kalorimetre montajı,

Detaylı

Sipariş için Alarko Totaline ile iletişime geçilmelidir. testo Ltd. Şti. Kampanya bitiş tarihi: 31 Aralık 2011

Sipariş için Alarko Totaline ile iletişime geçilmelidir. testo Ltd. Şti. Kampanya bitiş tarihi: 31 Aralık 2011 Sipariş için Alarko Totaline ile iletişime geçilmelidir. Kampanya bitiş tarihi: 31 Aralık 2011 Ana Sayfa Baca gazı analiz cihazı serisi KAMPANYALI FİYATLAR (KDV Hariç) Ürün Modeli Parça No Liste Fiyatı,

Detaylı

Uykunun sessiz nefesi...

Uykunun sessiz nefesi... Uykunun sessiz nefesi... Medicraft Medikal Sistemler Ar-Ge Üretim Tic. Ltd. Şti. Ataşehir Atatürk Mh. Şeref Sk. No: 8 10 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0216 540 88 48 Faks: 0216 540 88 49 www.medicraft.com.tr

Detaylı

CLR-OPM-T20 @ Profesyonel Tip Çok Fonksiyonlu Fiber Optik Power Metre

CLR-OPM-T20 @ Profesyonel Tip Çok Fonksiyonlu Fiber Optik Power Metre Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-OPM-T20 @ Profesyonel Tip Çok Fonksiyonlu Fiber Optik Power Metre CLR Networks CLR-OPM-T20 Fiber optik güçmetre fiber optik altyapı kurulum,

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz Muhafaza ve Ayak SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > : 1 Amper > Alev yürütmezlik özelliği > UV Polikarbon Gövde Beyaz > Opsiyonel IR aydınlatma > Isıtıcı ve Fan (otomatik) > 330x125x90 mm kamera montaj alanı

Detaylı

ELEKTROKİMYASAL ÖLÇÜM SİSTEMLERİ

ELEKTROKİMYASAL ÖLÇÜM SİSTEMLERİ ELEKTROKİMYASAL ÖLÇÜM SİSTEMLERİ Ph, İletkenlik, Çözünmüş Oksijen, İyon Metreler www.forbi.com.tr AELAB KALEM TİPİ PH ve İLETKENLİK ÖLÇERLER AELAB dan yeni nesil kalem tipi ph, orp ve iletkenlik ölçerler

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu Evde Sağlık Çözümleri Ürün Kataloğu Icerik Tansiyon Aletleri 4-5 Nebulizatörler 6-7 Ateş Ölçerler 8 Yaşam Tarzı 9 Bebek Bakımı 10 Tansiyon Aletleri CHECKY Koldan Ölçen Tansiyon Aleti - OTOMATİK Checky

Detaylı

Sıcaklık ölçüm cihazı (2 kanallı)

Sıcaklık ölçüm cihazı (2 kanallı) Sıcaklık ölçüm cihazı (2 kanallı) testo 922 2 kanallı sıcaklık ölçümü HVAC uygulamaları için ideal C Opsiyonel kablosuz problarla 2 kanallı sıcaklık ölçüm cihazı Fark sıcaklığı görüntüleme TopSafe, zarar

Detaylı

Termal Nişangah Sistemleri.

Termal Nişangah Sistemleri. Termal Nişangah Sistemleri www.aselsan.com.tr Tanksavar Termal Nişangahı Termal Nişangah Sistemleri SAGER füze sistemi lançerleri için modern, kompakt, hafif ve maliyet etkin bir termal görüntüleme sistemi

Detaylı

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510, kanıt niteliğindeki uygulamalara yönelik gelişmiş bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Ulusal ve uluslararası gerekliliklere ve yönetmeliklere

Detaylı

1- kanallı sıcaklık ölçüm cihazı

1- kanallı sıcaklık ölçüm cihazı 1- kanallı sıcaklık ölçüm cihazı testo 925 Sahada hızlı ve güvenilir ölçümler için Sahada hızlı ve güvenilir ölçümler için C 1- kanallı sıcaklık ölçüm cihazı, opsiyonel kablosuz prob ile birlikte TopSafe

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE GENEL ÖZELLİKLERİ UV VIS ve VIS seçenekleri Diagnostik testleri yaparak analiz güvenliğini

Detaylı

Teknik Katalog [Pirometre]

Teknik Katalog [Pirometre] Teknik Katalog [Pirometre] [PCE-TC 32] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Hunter 511. Rot Ayar Sistemi

Hunter 511. Rot Ayar Sistemi Hunter 511 Rot Ayar Sistemi 511 Serisi Resimde 511 Rot ayar sistemi ile DSP500 serisi sensörler, 17 inç renkli moitörde de patentli WinToe özelliği görülmektedir. HUNTER 511 Serisi Rot ayar sistemi, ProAlign

Detaylı

Profesyoneller için baca gazı analiz cihazları.

Profesyoneller için baca gazı analiz cihazları. Testo AG LPG Fuel value boiler 122. 3 C AT 5. 8% qa Options Start Values Profesyoneller için baca gazı analiz cihazları. Testo dan baca gazı analiz cihazları Tüm uygulamalar için En doğru baca gazı analiz

Detaylı

Termal kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. www.testteknik.net. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel

Termal kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. www.testteknik.net. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel We measure it. Termal kamera testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi Dedektör boyutu 320 x 240 piksel SuperResolution teknolojisi 640 x 480 piksel Termal duayarlılık < 30 mk Döndürülebilen

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] [AQ-500] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

SleepOne Ürün Platformu

SleepOne Ürün Platformu Kare Medikal 2003 yılında üretim,satış ve ihracat faaliyetlerini birleştirmek üzere kurulmuştur. PAP cihazları, ventilasyon, oksijen tedavisi, aerosol tedavisi ve aspirasyon ürün gruplarında ar-ge ve üretim

Detaylı

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı)

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) testo 926 Sıcaklık ölçümünde çok yönlü cihaz Gıda sektöründeki uygulamalar için uygundur C Kablosuz problar ile ölçüm Sesli alarm (ayarlanabilir alarm limitleri) Topsafe,

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

FOCUS 6 TOTAL STATION

FOCUS 6 TOTAL STATION FOCUS 6 Hızlı ve Hassas EDM yapısı 2" veya 5" Açı Ölçme Hassasiyetli 2 Farklı Model 300 m Reflektörsüz Mesafe Okuma Seri ve Bluetooth Aktarım Seçenekleri Her Hava Koşulunda Çalışabilme Dayanıklı ve Hafif

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı